Orijinalini görmek için tıklayınız : Schalke04 - Fenerbahçe
Burhan Günarslan
31-10-2005, 14:24
bu maçtan çok umutluyum içimde hiçbir puan kaybı yaşatacak durum yok alex yok bence bu avantaj takım 11 kişi sahaya çıkıcak bu sefer paun kaybına tahammülümüz yok
Can Yıldan
31-10-2005, 14:55
haydi FENERBAHÇEM.. al şu maçı !!!!...
ama yenemsekte Yenilmeyelim ;).. bu çok ama çok önemli
Güzide Ören
31-10-2005, 15:07
almanya'dan inşallah bize yarayacak skorla döneriz...
ne diyeyim 1-0 olsun bizim olsun...
bütün fenerbahçeliler çifte bayram yaşasın....
Akın Pervaz
31-10-2005, 17:59
yenecegiz!...
Onur Çelik
31-10-2005, 18:26
anelkadan patlama bekliyorum.soyle bi iki tane cakar herhalde
Demir Orhon
31-10-2005, 18:56
arkadaşlar aynı dilekleri paylaşıyorum sizinle artık bu fenerbahçe düşmanlarını susturmamız için yenmemiz şart haydi çocuklar alın şu maçı....
Bilal Aktan
31-10-2005, 19:09
anelkadan patlama bekliyorum.soyle bi iki tane cakar herhalde
maçı almak için topu ileri taşımamız lazım milanodaki gibi. bunu da anelka ve tuncayla başarabiliriz eğer ikiside gününde olursa maçı kazanmamız umduğumuzdan daha kolay olur ::)
Tuluğ Aslan
31-10-2005, 20:32
inşallah yarınki maçtan galibiyetle dönücez.fakat zorlu bi maç olucak.duran topların adamı alex yok ama elimizden geleni yapacağımıza ve futbolcuların hepsinin bu maça adapte olduğuna inanıyorum.zaten tv de izledim aşırı bir ilgiyle karşılandılar buda onlara çok iiiii bi motive olmuştur sanırım :D
Onur Kalender
31-10-2005, 22:01
İçim bir kaç gündür kıpır, kıpır... Öyle heyecanlıyım ki... Bu maçı alacağız gibi bir his var içimde. Umarım haklı çıkarım.
Bu arada sonuç ne olursa olsun havaalanına gitmek lazım diye düşünüyorum!.. ::) ;D
Burhan Günarslan
31-10-2005, 22:21
yarın gece sabiha gökçen deyim(z)
Onur Kalender
31-10-2005, 22:23
Beni almayı unutmayın...
Her zaman ki gibi Kadıköy'de, Beşiktaş iskelesi önünde bekliyor olurum...;D
Yusuf Sünbül
31-10-2005, 22:34
*Fazla bir eleştiri yapmak istemiyorum ancak; Son üç maçta Nobreyi gördük,Bu kadar imkansızı başarmakta bir meziyet galiba,Daum;4-5-1 Taktiğiyle oynatırsa Bence Nobre sadece bu maçta oynatılmamalı,o zaman Şans % 51 lehimize olur.Bu maçın kazanılması Türkiyede TEK BİR gerçeği ortaya çıkaracaktır;TEK BÜYÜK FENERBAHÇE Gerçeği.
Burhan Günarslan
31-10-2005, 22:53
Beni almayı unutmayın...
Her zaman ki gibi Kadıköy'de, Beşiktaş iskelesi önünde bekliyor olurum...;D
vallaha arabamda yer olsa alıyım be onur ayıpsın ;)
Erdem Berber
31-10-2005, 23:55
Shalke taraftarı yarın Feneri tutabilir. çünkü teknik direktörlerinin gitmesini istiyorar. onu hiç sevmediler. ama tabi maça iyi başlamazlarsa. yani yarın yine garip şeyler olabilir. bizimkilerin şaşırmaması lazım (her anlamda) o zaman kazanırız. takım halinde savunma yaparsak fark da yaparız. ama tek gole yetinip defansa çekilmememiz takım halinde savunmaya devam etmemiz lazım. çünkü daha öncelerde böyle çok gol yedik...
Erdem Berber
31-10-2005, 23:58
Nobre oynamalı. çünkü rakip defansı çıkarmama adına iyi pres yapıyo. hatırlayın! geçen maç anelkaya vermediği pas öncesi Shalke defansını hataya zorlayıp pozisyonu o yaratmıştı. üstelik defans oyuncularını yıpratıyor. Daum Ona güvenecek zaten...
Erdem Berber
31-10-2005, 23:59
Anelka bence soldan bindirmeli. Tuncay ortadan ileri çıkmalı. çünkü anelka soldan herkesi geçebiliyor. bunu Tuncay her seferinde beceremiyor. tuncay ortadan ileri çıkarsa hem tehlikeli olur hem de ortada anelkanın yapmadığı yıpratıcı presi yapar. kenarda bunu pek yapamaz.
Alper Çakır
01-11-2005, 00:04
Yenmemiz gereken bir maç Schalke maçı fakat alınacak 1 puan da fena değildir. Hele ilk maçta Kadıköy'de Schalke'yi yenseydik 1 puan çok daha güzel olurdu.
Alex'siz olmak zor olacaktır. Yokluğunda onun mevkiinde yedeğimiz yok fakat deplasman maçı olduğundan Alex-Anelka ikilisi yerine Nobre-Anelka ikilisini oynayacaktır Daum.
Maçta sakin oynamalıyız. Yandım Allah diyen takım Schalke üzerlerinde baskı var. Son maçlardaki kötü sonuçlardan sonra kendi sahalarındaki bu maça çok iyi hazırlandıklarına eminim. Maç enteresan maç olur bence kopma noktaları olabilir. Schalke'nin üzerindeki baskıyı iyi değerlendirirsek beklediğimizden daha kolay bir galibiyet alabiliriz.
Topa daha fazla hükmetmek yerine maça hükmetmenin daha ön planda olduğu bir maç. Oyunun kontrolünü elimizde tutarsak maç çok daha güzel biter.
En az hatayla oynamamız gereken bir maç. Daum geçen yılki Man. Utd deplasmanından beri deplasman maçlarında fantezi yapıp tek ön liberoyla çıkmıyor. Normal olanı yapıyor. Bu maçta stoperlere fazla iş düşmemesi için ortasahadaki oyuncularımızın rakibi iyi durdurması lazım. Koşmak değil, pozisyon almak defansif anlamdaki en iyi olgudur.
Bu maçı alacağımıza inanıyorum. Avrupa'daki Fenerbahçemizin sevdalıları için de bir nevi hasret giderme maçı olacak. Stadyumu sarı laciverte boyayacalarına ve Türk bayraklarını dalgalandıracaklarına eminim. Allah'ın izniyle bu maçtan başımız dik ayrılacağız.
Saygılar.
Serkan Özen
01-11-2005, 00:20
Gergin bekleyiş başladı. Bu Şampiyonlar Ligi'nin bu heyecanını hem çok seviyorum hem de insanı çok heyecanlandırıyor. Bu maç Appiah ve Aurelio'nun omuzlarına çok fazla yük binecek. Daum cezalı veya sakat olmadığı takdirde hiç kesmediği Aurelio'yu Gaziantepspor maçı kadrosuna almayarak dinlendirdi ve Schalke maçında O'ndan çok üstün performans beklediğini açıkladı. Alex'in yokluğunda Appiah ve Aurelio'ya topu ileri başarılı bir şekilde aktarma görevi de binecek. Bu anlamda Appiah'ın kimi zaman oynadığı savurgan oyunu en aza indirmesi lazım. Çünkü kaptığımız her top, defansı zaten kötü olan ve üstüste kötü sonuçlar alarak Şampiyonlar Ligi Grubu'nda son sırada, liginde de liderden 10 puan geride olan Schalke 04 karşısında altın değerinde. Anelka'nın top sürme yeteneği de bence bu maçta çok önem kazanacak. Umarım Beşiktaş maçında olduğu gibi yarın gece de bizi sırtlayabilir. Pek etkili olmayan kalecileri Frank Rost'a da bol bol şut göndermek gerekir ama önce isabetli şutlar.
Tufan Avşar
01-11-2005, 00:54
valla nasıl olursa olsun yeterki bizim olsun... çok kritik bir maç
Volkan Güler
01-11-2005, 11:05
Alnımızın akıyla cıkarız bu mactan gece havaalanındaki karsılamayı dusunun simdiden...
Onur Kalender
01-11-2005, 11:25
Zaten karşılama için uğraşıyoruz Volkan... Ben bir araba bulamadım ama beni Kadıköy'den alacak biri elbet çıkacaktır... ::)
Akın Pervaz
01-11-2005, 12:35
Pres yapmamiz lazim sahanin her alaninda.Pres yapmazsak isimiz cok zor olur cunku ayaga iyi pas yapiyor adamlar. Ama Tuncay,Serkan,Aurelio,Appiah ve Nobre gibi 90 dakika surekli pres yapabilecek oyuncularimiz var. Bu yuzden kazanacagiz!
Burhan Günarslan
01-11-2005, 12:53
bence 1 puan başarı sayılmamalı neden 3 puan olmasın kadıköydeki her maç garanti mi sanki gördük
Murad Ilgaz
01-11-2005, 13:02
Aşağıdaki 11 çıkarsa 3-2 alıcaz maçı:
Volkan
Serkan Önder Luciano Ümit
Aurelio Appiah
Mehmet Anelka Tuncay
Nobre
Eğer Nobre oynamaz ise :
Volkan
Serkan Önder Luciano Ümit
Aurelio Selçuk Appiah
Mehmet Tuncay
Anelka
Burhan Günarslan
01-11-2005, 13:08
bence daum eski dönemlerdeki gibi korkak oynatıp 1 puan razı olursa herşeye verilen emeklere yazık olur daha grup maçları belli olduğunda schalke maçları için 4 puan hedefliyorum demişti şimdi 1 puanı aldık bu maçtan da 3 puan istiyoruz HERR DAUM'un eti yenmeyeceğini göster
havaalanında görüşmek üzere ;D
Serkan Özen
01-11-2005, 13:13
Hedef küçüklüğü olarak değil ama bence 1 puan alırsak pek fazla kaybımız olmaz. Schalke ile birbirimize hiç bir üstünlük sağlamamış oluruz ama PSV'ye karşı bir üstünlüğümüz var. Schalke'nin içeride PSV'yi yeneceği de garanti değil. Ayrıca bugün Milan'ın iddiasını devam ettirmesi için kazanması en kötü 1 puanla dönmesi gerekiyor. Bu durumda da 1 puan bizi hala 2.sırada tutar. Tek dezavantajımız Milan deplasmanında PSV Eindhoven'in puan alması ve Kadıköy'de Milan'dan puan almamızın garanti olmaması bence. Çünkü bir rakibimiz (PSV) Milan'dan deplasmanda, bir rakibimiz (Schalke) de Milan'dan içeride puan aldı. Milan bundan önce grup maçlarını hep 1'er 0 kazanırdı. Malesef Milan'lığını sadece bize gösterdi >:(
Servet Güldeş
01-11-2005, 13:19
bence bugün milan mutlaka kazanır...
kazanamazsa vall ayıp eder feneri yen diğerlerine puan dağıt ayıp valla...
bizim maçta çok sıkıcı bi maç olur yaniii 0-0 veya 0-1 gibi bi skorla biter diyte düşünüyorum en azından öyle olması için dua ediyorum...
3 puan şahane olur
1 puanda hiç fena olmaz
Burhan Günarslan
01-11-2005, 13:28
psv yi orada yeneceğimiz garanti mi ki bugün psv milanda da puan alırsa milanı burada yenebileceğimiz garanti mi
schalke bizle oynadıktan sonraki 3 maçın da da gol atamadı biz buna rağmen 1 puan istiyorsak yazık
Serkan Özen
01-11-2005, 13:42
İyi de işler öyle kolay olmuyor malesef. Milan gidiyor Serie A'da oynayacağını sadece 10 gün önce öğrenen Ascoli'yi yenemiyor biz orada mükemmel futbol oynuyoruz ama Milan'dan puan dahi alamıyoruz. Her maçın kendine göre bir ciddiyeti vardır. Benim PSV ve Schalke maçlarından beklentilerim içeride galibiyet dışarıda ise beraberliklerdi. Ama bunlar inanılmaz iyimser tahminler çünkü bu tahminler gerçekleşseydi bu 2 takımın da gruptan alacağı en fazla 5 puan civarı olurdu. Schalke ile içeride berabere kaldık ama PSV hala gerimizde. Üstelik biz PSV'yi yendik ama Schalke'nin hala galibiyeti yok. Schalke'nin taraftarlarına sene başında "Bu 6 maçtan en çok hangisinden 3 puan almayı bekliyorsunuz?" diye sorsalardı eminim %100'ü içerideki Fenerbahçe maçını söylerlerdi. Schalke gruptakini son kozunu ortaya koymak için ilk galibiyetini bizden almak zorunda. Şartlar böyleyken ve Alex de yokken beraberlik hiç de kötü bir skor olmaz. Ama umarım Schalke'nin kazanmak zorunda olmasını biz iyi kullanarak Schalke'yi yenebiliriz. Zaten Schalke'yi yenersek çok büyük mucizeler olmazsa grubu Schalke'nin önünde kaparız ve Milan'a yenilmememiz durumunda gruptan çıkmayı bile garantileyebiliriz.
Mustafa Türk
01-11-2005, 13:55
Ya takım bu kadar güzel giderken bide almanlardan bi galibiyet harika olur walla biraz fantazi olacak ama olsa çok güzel olur
Schalke 0 - 4 Fenerbahçe puahah süper olur.. Gollerde Anelka,Tuncay,Nobre,Tuncay biz bunları yeneriz...
Burhan Günarslan
01-11-2005, 14:02
iyiki alex yok deplasmanda schalke gibi koşan bir takıma pres lazım düşüncesindeyim işte bak schalkenin daha galibiyeti bile yokken nasıl da 1 puan düşünebiliriz psv yi burada yendik diye orada ki maç garantimi olacak adamlar burada 10 kişi ve 1 - 0 gerideyken fark geldi çok da güzel oynadık hak ettik.Milan deplasmanında bence çok iyi bir futbol oynamadık eğer oynasaydık 1 puanıda alırdık veya 3 puanı da milanın dakika 80 e kadar bir pozisoynu varmı akıllarda kalan adamlar bizi hafife alıp maçı rolantiye aldılar taktik değiştirip bizi üstlerine çekip kontra atakla maçı kazanmayı planlamışlardı biz lop diye atlayınca 3 puanı aldılar peki bizim akıllarda kalıcak bir pozisyonumuz varmıydı milandaki maçta şu schalkeyi bile yenemiyorsak yazık! hadi diyelim psv bugün milanı yendi veya berabere kaldı bizim için iyi mi olacak hollanda liginde psv' nin kendi evinde nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz milanla da burada oynayacaz bu hafta hırslı oldukları zaman neler yapabileceklerini gösterdiler juveye fark attılar şimdi diyeceksiniz psv milandan 1 puan aldı milan o maçta tek kale oynayıp 30 tane gol poaziyonu kaçırdılar ve psv nin bir atağı bile yok yine de 1 paunı aldılar
sonuç olarak bizim bu maçı kazanmamız lazım
Serkan Özen
01-11-2005, 14:12
Bugün berabere kalırsak ve PSV'nin Milan'ı yenemeyeceğini hesaba katarsak 4.maçlar sonunda Schalke'nin 2puan önünde, PSV'nin de ya 1 puan ya da averajla önünde 5.maçları bekleyeceğiz. 5.maçımızda Milan'la da berabere kaldığımızı var sayıyorum. Schalke PSV'yi yenerse puanlarımız eşitlenir averajla önde olurlar ama son maçta Milan deplasmanında oynayacaklar Milan çok büyük ihtimalle kazanır ve biz PSV deplasmanından yenik dönmezsek gruptan çıkarız. Berabere kalırlarsa her 2 takıma karşı da üstünlüğümüz son maçlara taşınır. PSV ile berabere kalmamız durumunda yine gruptan çıkarız. Bence en zor ihtimal olan PSV'nin kazanması halinde PSV önümüze geçer ve gruptan çıkmak için onları orada yenmek zorunda kalırız. Biraz ilginç olacak ama kalan son 3 maçımızda 3 beraberliğin bile bizi gruptan çıkaracağını düşünüyorum.
Murat Ok
01-11-2005, 15:26
yenicez rahat olun.... ;)
Umut Gergerli
01-11-2005, 17:09
yarın tekrar buraya yazicam ama ümitlerle deil sevinclerle Allahım sen bizim yüzümüzü kara cıkartma Ya Rabbim!!
Burhan Günarslan
01-11-2005, 18:30
Bugün berabere kalırsak ve PSV'nin Milan'ı yenemeyeceğini hesaba katarsak 4.maçlar sonunda Schalke'nin 2puan önünde, PSV'nin de ya 1 puan ya da averajla önünde 5.maçları bekleyeceğiz. 5.maçımızda Milan'la da berabere kaldığımızı var sayıyorum. Schalke PSV'yi yenerse puanlarımız eşitlenir averajla önde olurlar ama son maçta Milan deplasmanında oynayacaklar Milan çok büyük ihtimalle kazanır ve biz PSV deplasmanından yenik dönmezsek gruptan çıkarız. Berabere kalırlarsa her 2 takıma karşı da üstünlüğümüz son maçlara taşınır. PSV ile berabere kalmamız durumunda yine gruptan çıkarız. Bence en zor ihtimal olan PSV'nin kazanması halinde PSV önümüze geçer ve gruptan çıkmak için onları orada yenmek zorunda kalırız. Biraz ilginç olacak ama kalan son 3 maçımızda 3 beraberliğin bile bizi gruptan çıkaracağını düşünüyorum.
işi öyle olursa böyle olursa bırakmamak için bugün 3 puan şart işte serkanmilan son *maçta alır demişsin garantiledikten sonra ya yedek kadro ile çıkarsa bir de bizim psv yi orada yeneceğimiz de kesin değil onun için bu kadar kötü duruma düşmüş bir schalkeyi bu akşam arenaya gömmemiz lazım beraberlik bence başarı değil çünkü biz onlardan çok güçlü durumdayız
Mahir Yeşil
01-11-2005, 18:43
yarın tekrar buraya yazicam ama ümitlerle deil sevinclerle Allahım sen bizim yüzümüzü kara cıkartma Ya Rabbim!!
amin, amin, amin
şu anda milyonlarca fenerli bu duayı ediyoruz..
Burhan Günarslan
01-11-2005, 18:59
takım saat kaçta gelir acaba??? bilgisi olan var mı
Hasan Muradoğlu
01-11-2005, 19:50
biz daha rahat çıkacağız maça.bu yüzden schalkeliler düşünsün...
Ozan Ercan
01-11-2005, 20:00
Forumlarda okudum, FBTV'de seyrettim, köşe yazılarında rastladım...Fenerbahçe Schalke'yi elinden kaçırmış. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, beni tanıyanlar bilirler takımıma ne kadar yürekten bağlı olduğumu. Ancak futbola da bir o kadar bağlıyım yürekten. Ve Fenerbahçe'nin Schalke'yi elinden kaçırdığına tanık olmadım ben henüz.
3-3lük maçtan bahsediyorsanız belki de Fenerbahçe bu sene en kötü 3 maçından birini çıkardı o gün. Alıştığımız orta üçlü formda olmayınca başımıza neler geldiğini ve hatta gelebileceğini gördük.
İlk yarıda iyi bir performans sergileyip devreyi 1-0 önde kapatıp 2 tane de çok net gol pozisyonu harcamış olabiliriz. Ama bu Schalke'yi elimizden kaçırdığımız anlamına gelmez. 1-0 mağlup kapattıkları devreden sonra çıkıp futbol oynamaya başlayan ve attıkları 2 golle hepimizi şaşkına çeviren yine Schalke'ydi. Demek istiyorum ki Avrupa'da 45 dakika üstün oynamak yetmiyor. 87 dakika kafa kafaya oynamak ta yetmiyor. Maçlar 90+uzatma dakikaları üzerinden.
Bugünkü maça gelirsek.. Bir maçın 3 sonucu vardır 1,x ve 2 şeklinde. Bu sonuçlardan ikisi Fenerbahçe'mizin lehine şu şartlar altında. Schalke deplasmanından alınacak beraberlik son derece önemli bence. 2. tur için yeterli olmayabilir belki ama bizi 3. olarak UEFA kupasına taşımak yolunda önemli bir adım olacaktır. Bu gruba 4. takım olarak girdiğimizi ve son derece güçlü rakiplerle oynadığımızı düşünürsek 3.lük hiç te kötü bir derece değil.
Dediğim gibi 2 sonuç bize yararken gol bulmak zorunda olan takım Schalke olacak. Taraftar desteğini de arkalarına alıp saldıracaklar Fenerbahçe kalesine. Bir bakıma bizim de bu sene oynamaya alıştığımız futbol olacak bu. Anelka ve Tuncay gibi topla süratli ve etkili olabilecek oyuncularımız var. Schalke'nin her atağından sonra kontra atak yakalama imkanımız olacak. Özellikle 65. dakikaya da 0-0 veya 1-1 gibi beraberlikle girilirse kazanmak zorunda olan Schalke daha da risk alacak ve bu risk Anelka ve Tuncay için daha çok boş alan anlamına gelecek.
Tabi bunları ben düşünüyorsam Schalke antrenörü de düşünüyordur mutlaka :) Anelka için bir takım önlemler alacağından bahsetmiş. Gününde bir Anelka engel tanımadan Schalke kalesine gollerini bırakacaktır.
Sonuç olarak beraberlik son derece iyi bir netice. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin Avrupa'da başarılı olmak için. Umarım galip geliriz Tuncay'ın 72. dakikadaki golüyle ve 7 puanla geri döner oyuncularımız...
Mahir Yeşil
01-11-2005, 21:28
artık tv başına gidiyorum .. 12 den beri dakika sayıyorum.. feci heyecan yaptım.. off
Alkan Akkaya
01-11-2005, 22:30
çok kötü oynuyoruz napıcaz bilmiyorum
Ozan Ercan
01-11-2005, 22:33
Zayıf halkalarımız tek tek ortaya çıkıyor maalesef. Luciano'nun ağırlığı, Ümit'in Hamit karşısında düştüğü aciz durum, Volkan ve Serkan'ın tecrübesizlikleri, Nobre'nin etkisizliği vs...
Umarım daha kötüye gitmez skor. Gol atmamız çok ama çok zorken ilk yarının son dakikasında Tuncay o pozisyonu harcadı. Bakalım 2. yarıda Servet girecek mi oyuna..
Burçay Tiftikçi
01-11-2005, 22:37
Tuncayın Terbiyesizligi...Bu kadarda egoist olunmaz...
Mete Eker
01-11-2005, 22:38
Başlayacam böyle futbola.Selçuk ve lucianoyu artık bu takımda görmek istemiyorum.
Erkan Keremoğlu
01-11-2005, 22:39
Daumla bu kadar...
Adam schalkeyi bi kere bile izlememiş, nasıl bir teknik direktör bu? Hadi ilk maçta izlemeden çıktın, geçen maçın kasetini de mi izlemedin?.. 10 yaşında bir çocuğa futbol öğretsen 3'üncü gününde "bu Lincoln'e iki kişi yakın oyanyıp baskı yapmazsanız golünü attırır, boş alan bırakmamak lazım" der... Ama alman futbolunu 10 yaşındaki çocuktan iyi bilmesi gereken adama gel gör ki ankaragücüne oynadığı taktikle Kuranyili, Lincoln'lu takıma karşı aynen çıkıyor...
Dahinin tüm yarı ezilen takıma yaptığı tek müthiş taktisel değişiklik Ümitle Serkanın yerini değiştirmesi... O Ümitin yerini değiştirsen nolur adam sağ sol orta nereye koyarsan koy önündeki topu izleyen bi adam...
Allahım bu sezon yüzümüzü güldür de alman milli takımı istesin Daum'u...inşallah...
8)
Şabettin Doğan
01-11-2005, 22:39
bencilliğinden önce laubaliliği ya ALLAH aşkına kolyeyle neden maça çıkarsın be tuncayım ahhh ahhhh
Kerem Çalkılıç
01-11-2005, 22:53
Tamam kötü gidiyoruz da toptan kıyım yapmasak. :)
Kerem Çalkılıç
01-11-2005, 23:33
Tamam kötü gidiyoruz da toptan kıyım yapmasak. :)
Ya da yapsak mı... :-X :'(
Ersin İleri
01-11-2005, 23:33
son 10 dakka bana9 kişi gol atabiliriz düşüncesini veren oyuncularla gurur duyuyorum...
Mert Çubukçu
01-11-2005, 23:36
beyler gecmıs olsun bundan sonra ısalah 2 macta 6 puan toplarızda bısıler yapmıs oluruz yoksa bole gıderse hepımıze alah kolaylık versın
Gaye Sülün
01-11-2005, 23:39
9 kişi kaldık ama sonuna kadar mücadele ettik... Başım ağrıyo:( Fırsatları dadeğerlendiremedik. Ah Tuncay... Kolyeden sarı kart yedi yaaa:( offf maç bitti ama bizde bittik:(
Şabettin Doğan
01-11-2005, 23:39
son 10 dakka bana9 kişi gol atabiliriz düşüncesini veren oyuncularla gurur duyuyorum...
kesinlikle HELAL OLSUN canınız sağolsun...
Erkan Keremoğlu
01-11-2005, 23:40
Daum ve onun futbol zihniyetiyle Avrupa kupalarında deplasman maçı kazanma şansımız yok. Artmedia olsa Thun olsa yine kazanamayız. Schalke'ye burada verdiğimiz puanla bu sene Avrupa işinin fişini de çekmiştik... Bundan sonraki maçlarda da 1 puandan fazlasını beklemek hata olur... Yine seneye kaldı umutlar..
8)
Burçay Tiftikçi
01-11-2005, 23:42
Sahanın en kötüsü Aurelio ydu zaten onun çıkması aleyhimize değil lehimize oldu , biri gitti ortayı kapadı....İkinci kötü Lucianoydu insan rakibine yakın oynar ,her uzun topu rakibine bırakıyor adam istedigi gibi dönüyor , yok böyle bişi.Sahanın en iyileri Serkan,Appiah idi.ilk yarıdaki oyunuyla Ümit Özattı çok kötüydü fakat ikinci yarı göbekte önderinde luciaanonun yapamadıgınıda yaptı adamına yakın oynadı top vermedi...
Emre Bağlı
01-11-2005, 23:43
yenilsende yensende taraftarın senle demekten bıktım artık
bize bikmak yakismaz renkdas ezik degiliz biz.
HEP DESTEK TAM DESTEK
yenilsende yensende taraftarin senle...
Şabettin Doğan
01-11-2005, 23:44
yenilsende yensende taraftarın senle demekten bıktım artık
bıkma dostum imzanı bir daha oku ;)
Seher Koçer
01-11-2005, 23:46
bize bikmak yakismaz renkdas ezik degiliz biz.
HEP DESTEK TAM DESTEK
yenilsende yensende taraftarin senle...
+1907
Berk Aymete
01-11-2005, 23:47
dayanma gücümüz çok iyiydi milanı yeneceğiz başka yolu yok...
kırmızılar olamsaydı maçı alırdık neyse dediğim gibi milanı yeneriz ne yapalım...
Gözde Molla
01-11-2005, 23:48
Gerçekten yazık oldu.Bundan sonra işimiz çok zor :'(ama her zamanki gibi her koşulda Fenerbahçemizin yanında olmaya devam edicez.Bu akşam o formayı hakkıyla terletenler için... :'( :'(
Seher Koçer
01-11-2005, 23:48
en çok tuncayın yediği karta sinir oldum.. kolye ya aptal bi kolye yüzünden kart yedi.. zaten yine bikaç pozisyonu bencilliği yüzünden harcadı.. bugün beni en çok üzen tuncay oldu.. çok seviyorum ama malesef tuncay hiç ilerleme kaydetmiyo..
Erkut Yeğen
01-11-2005, 23:49
Takımımla gurur duyuyorum arkadaş!!!
Her yerde her zaman her şartta!!!
Sercan Matur
kaybedilen belki 3 puan..
belki 2.tur.
belki uefa..
kazanılan ise, 2 senedir düzenli olarak ş.l. de top oynayan her maçta tecrübe kazanan Fenerbahçe
canları sağolsun..
nasıl olsa yine şampiyonuz, seneye daha iyi maçlar cıkartırız şl de.
Burhan Günarslan
destek olacak tabi ama eleştiride olucak
ilk yarı sarı-lacivertli forma ile oynayan hangi takımdı ben tanıyamadım lüzumsuz yere kırmızı kart gören aurelio dan tutun deli dana gibi ordan oraya koşan bencil tuncay maçın kahramanlarıydı
seneye seneye seneye nereye >:(
Şabettin Doğan
Ya da yapsak mı... *:-X *:'(
yapmasak..
Muhammet Budak
01-11-2005, 23:50
Beyler bu kadar kötümser olmaya gerek yok.Gerçi ilk defa bu sezon bir maçtan henüz ilk yarıda umudumu kestim ama bu Luciano defansta iken zaten daha iyisini beklememeliydik.Kuranyi gayet rahat kafa vuruyor adam umursamıyor,Lincoln açmış ayağından topu yetişmesi zor ne diye indiriyorsun adamı?Nobre'yi zaten bayağı zamandır tartışıyoruz.Bence şu kadroda bu iki adamın yerine bulunacak defansı düşünen ve mantıklı oynayan bir defans oyuncusu ile ilk amacı hakemi aldatmamak olan bir forvet bulursak iyi yerlere gelebiliriz.Bu arada Daum neden Mehmet'i kesip Nobre'yi oynattı onu hiç anlamadım.
Burhan Günarslan
01-11-2005, 23:52
şimdi burada eleştiriyoruz ama bu destek olmayacağımız anlamına gelmiyor eleştirilere yanıt olarak destek olalım demek gereksiz olucaz bundan kimsenin şüphesi olmasın
Berk Aymete
01-11-2005, 23:53
Beyler bu kadar kötümser olmaya gerek yok.Gerçi ilk defa bu sezon bir maçtan henüz ilk yarıda umudumu kestim ama bu Luciano defansta iken zaten daha iyisini beklememeliydik.Kuranyi gayet rahat kafa vuruyor adam umursamıyor,Lincoln açmış ayağından topu yetişmesi zor ne diye indiriyorsun adamı?Nobre'yi zaten bayağı zamandır tartışıyoruz.Bence şu kadroda bu iki adamın yerine bulunacak defansı düşünen ve mantıklı oynayan bir defans oyuncusu ile ilk amacı hakemi aldatmamak olan bir forvet bulursak iyi yerlere gelebiliriz.Bu arada Daum neden Mehmet'i kesip Nobre'yi oynattı onu hiç anlamadım.
şahsen kötümserlik yok hala şansımız var milanı yendiğimiz anda hiç yoktan bi uefa şansımız bulunuyor ki psv başarı elde ederse bir sonraki maçta 2.lik yolumuz halen açık...
nobre yi ise sanırım hücum gücünü kullanmak adına yaptı... bence de mehmet daha iyi olabilirdi ama takımın başındaki kişi Daum saygı duymak lazım...
Burçay Tiftikçi
01-11-2005, 23:54
Eleştiri olacak tabiki mesela ben Luciano , Aurelio yu sert eleştirdim AMA seneye seneye nereye diye eleştiri olmaz....
Ersin İleri
01-11-2005, 23:54
yahu ne kadar büyüdüğümüzü görmüyormusunuz??milan maçında son bir kaç dakikada yenildik psvyi bir tek biz yendik şalkeye nasıl mücadele ettik orda da burda da.hele 9 kişi kaldığımızda oynadığımız futbol bana mağlubiyetin verdiği üzüntüyü unutturdu.bence sonuncu olsak da başarılıyız.
Onur Vural
01-11-2005, 23:55
hep destek tam destek
zaten dfogru duzgun elestırı yapamadıgımız ıcın hermactan sonra bırbırımıze dusuyoruz
Burhan Günarslan
01-11-2005, 23:55
.Bu arada Daum neden Mehmet'i kesip Nobre'yi oynattı onu hiç anlamadım.
ya kimi alsaydı servetimi o zaman korkaklığın daniskasını yapmış olurdu maç boyunca yaptığı en(tek) olumlu hareketiydi zaten başka da olmadı
Şabettin Doğan
01-11-2005, 23:57
Eleştiri olacak tabiki mesela ben Luciano , Aurelio yu sert eleştirdim AMA seneye seneye nereye diye eleştiri olmaz....
+1907
Hüseyin Ayas
Tabiki takımımızı her koşulda destekleyeceğiz hem de sonuna kadar.Ama bu kadar acı çekmeye ne hakkımız vardı.Bi yere kadar da mücadele yetmiyor işte.O da bu şekilde ortaya çıkmıştır.Artık biraz daha profesyonel düşünerek daha iyi transferlerle,daha da iyi oyuncularla hedefe gitmek gerekiyor.Duygusallığa artık yer yok.Ümit Özat'ı gördük hepimiz.Tabiki takımın kaptanıdır ama artık gerçekten olmuyor.
:( :( :'( :'(
Burhan Günarslan
hep destek tam destek
zaten dfogru duzgun elestırı yapamadıgımız ıcın hermactan sonra bırbırımıze dusuyoruz
kesinlikle doğru bir söz
seneye seneye derken ne tecrübesi kazanıcaz artık anlamında bu beceriksiz schalkeye yeniliyoruz ve maçtan önce beraberliği büyük başarı sayılmadı mı
Yine de ve her zaman desteğe devam
Onur Aloğlu
02-11-2005, 00:00
Takımımla gurur duyuyorum.
Mete Karayel
02-11-2005, 00:00
Bence su gitsin bu gitsin diyecegimize, yedek kadroya bir bakalim. Sampiyonlar ligindeki bir takimin yedek kadrosunda macin kaderini degistirecek kim vardi??? Kemal mi? Ogulcan mi? Bu takimi biraz zenginlestirmek lazim bence. Bunun disinda takimin 9 kisiyle mucadelesini bence taktir etmek lazim, tabi 9 kisi birakan oyuncunlarin da o derece cezalandirilmasi. Bu arada ben galatasaray hayraniyim diye aciklama yapan Hamit'in golden sonra gidip takim arkadasini opmesi :P onu benim gozumden iyice dusurdu. Isterse Maradona olsun ben o adami bu takimda gormek istemiyorum.
Burçay Tiftikçi
02-11-2005, 00:02
volkan,önder,mehmet yozgatlı 4 cl maçı
serkan,selçuk,luciano,nobre,tuncay,aurelio 8 veya 9 cl maçı...
tecrübe nedir acaba...
Muhammet Budak
02-11-2005, 00:04
ya *kimi alsaydı servetimi o zaman korkaklığın daniskasını yapmış olurdu maç boyunca yaptığı en(tek) olumlu hareketiydi zaten başka da olmadı
Abi ben de Mehmet'i kesmesini söylüyorum işte.Alex'den sonra bu takımda en iyi duran top kullanan oyuncu Mehmet değil mi?İlk yarıda nesıl bocaladık duran toplarda,bu sezon ilk defa bir serbest vuruş beni heyecanlandırmadı.Artık konuşmak gereksiz ama Nobre ile başlamak hata diye düşünüyorum.
Burhan Günarslan
02-11-2005, 00:05
budur tecrübe 9 cl maçına rağmen kolye takan tuncayın tecrübesi ayakta alkışlanır
Burçay Tiftikçi
02-11-2005, 00:07
Tecrübe değil kişilik bozuklugu ile alakalı Tuncayın kolyesi...
Seher Koçer
Bu arada ben galatasaray hayraniyim diye aciklama yapan Hamit'in golden sonra gidip takim arkadasini opmesi :P onu benim gozumden iyice dusurdu. Isterse Maradona olsun ben o adami bu takimda gormek istemiyorum.
aynen bende bugün hamite sinir oldum.. acaip hırs yapmış gibiydi.. onunda fenerbahçeye bi düşmanlığı var heralde..
İlker Üçer
Türkiye Ligi için çok fazla olabiliriz ama Avrupa için hala çok eksiğiz,şimdi mağlubiyetten sonra konuşan olmamak için pek birşey söylemeyeceğim ama bu Nobre'yle olmaz,top süremeyen pas veremeyen sadece ceza sahasında oynayan forvet kalmadı artık.11e 11 iken top oynamadık,eksildikçe mücadelemiz arttı.Önder ve Appiah bu takım için çok önemli,Anelka ise top alamadı,aldığında da çoktan soğumuştu Appiah'ı göremedi... Bir mucize olmassa sonuncu olacağız bu grupta,Milan işini halleder gelir diyorduk şimdi puan kaybında çıkamama riskiyle gelecekler,3-0 yendiğimiz PSV ise çok iyi takım olmasının yanında ilk maçın rövanşı için de çıkacak karşımıza...
Son olarak Tuncay,ya ayıptır,çıkar artık o kolyeyi...
Muhammet Budak
02-11-2005, 00:10
aynen bende bugün hamite sinir oldum.. acaip hırs yapmış gibiydi.. onunda fenerbahçeye bi düşmanlığı var heralde..
İlk yarıda bir-iki pozisyonda kendini abartılı şekilde yere attı,ben söylediğiniz hareketine dikkat edemedim ama konuşmaları ve hareketleri ile benim için de bitti.Sonuçta sen de bir Türksün.Ve unutma 16 kasımda Kadıköye bir daha geleceksin.Maç başında konuşmayız ama maç sonunda seni unutmayız bundan emin ol Hamit efendi.
Gözde Molla
02-11-2005, 00:12
+1907
Mete Karayel
02-11-2005, 00:14
Starda serhat su an pozisyonlari yorumluyor... Ne gunlere kaldik...
Onur Aloğlu
02-11-2005, 00:19
Arkadaşlar gerilmeye gerek yok. Milan maçını alacağız, Psv den de puan çıkaracağız. Şükrü Saraçoğlu'nda, Psv'yi yenemeyen, Schalke'yi yenemeyen ,Fenerbahçe'mizden son anda kurtulan Milan'ı niçin yenmeyelim? Psv den bir puanı neden alamaylım? Ben takımıla gurur duyuyorum, destekliyorum, onlara güveniyorum. Üçüncü de olabilir, ikinci de... İsterse de dördüncü olsun hiçbir önemi yok benim için. Taraftar artık Avrupa'da başarı bekliyormuş, Fenerbahçe'm başarılı oluyormuş olmuyormuş... Hiç önemi yok. Her zaman hayatıma renk katan tek şey, 22 yıllık hayatım boyunca başıma gelen en iyi şey Fenerbahçe...
Mehmet Bakkaloğlu
02-11-2005, 00:20
nediyelim bisey soyliyemiyorum sadece 9 kisyle verilen mucadeleye saygi duyuyyorum insallah milani yeneriz
Tufan Avşar
02-11-2005, 00:21
Sağlık olsun arkadaşlar, önümüze bakalım, ne olacağı hiç belli olmaz. Evet takım olarak eksikliklerimiz var. Ama giderilemeyecek şeyler değil. Daum geçen sene Avrupa'da başarı için kadrom yeterli değil dediğinde sansasyon olmuştu ülkemizde, " daha ne istiyorsun " denilmişti. Adam haklı, bakın işte diğer adamlara, sınırsız yabancı hakkı ile oynayarak istedikleri gibi takım kuruyorlar zaten...
Alex'in olmaması bu takım için çok şey, bazı arkadaşlarımız Alex'in takımı yavaşlattığını düşünüyor ama bugün son 10 dakika içinde kazandığımız serbest vuruş ve kornerlerde hangimizin gözü Alex'i aramadı?
ne diyelim sağlık olsun, psv de yendi, durumumuz iyice zora girdi.
İstanbul'da Milan'ı yenmek çok zor ama imkansız değil...
Muhammet Budak
02-11-2005, 00:23
Arkadaşlar gerilmeye gerek yok. Milan maçını alacağız, Psv den de puan çıkaracağız. Şükrü Saraçoğlu'nda, Psv'yi yenemeyen, Schalke'yi yenemeyen ,Fenerbahçe'mizden son anda kurtulan Milan'ı niçin yenmeyelim? Psv den bir puanı neden alamaylım? Ben takımıla gurur duyuyorum, destekliyorum, onlara güveniyorum. Üçüncü de olabilir, ikinci de... İsterse de dördüncü olsun hiçbir önemi yok benim için. Taraftar artık Avrupa'da başarı bekliyormuş, Fenerbahçe'm başarılı oluyormuş olmuyormuş... Hiç önemi yok. Her zaman hayatıma renk katan tek şey, 22 yıllık hayatım boyunca başıma gelen en iyi şey Fenerbahçe...
Bu kadar ya.Aynı inancı ben de taşıyorum.Milan buradan çıkamayacak.Bu maçı alsaydık lider çıkacaktık,şimdi 2.çıkarız.Daha hiçbir şey bitmedi ki.Lider 7 puanda biz 4 puandayız.Bu arada 9 kişiyle verilen mücadeleden ben de gurur duyuyorum.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER
Emre Bağlı
02-11-2005, 00:27
Bu kadar ya.Aynı inancı ben de taşıyorum.Milan buradan çıkamayacak.Bu maçı alsaydık lider çıkacaktık,şimdi 2.çıkarız.Daha hiçbir şey bitmedi ki.Lider 7 puanda biz 4 puandayız.Bu arada 9 kişiyle verilen mücadeleden ben de gurur duyuyorum.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER
budur ya bravo renkdaş.
Alper Çakır
02-11-2005, 00:32
Ümit Özat sol bekte oynasın rakipler hallaç pamuğu etsin bizim sol kanadımızı. Kenarda Ümit Milli takımın ve geleceğimiz dediğimizi ama artık çocuk olmayan Mahmut Hanefi'yi oynatma.HEP DESTEK TAM DESTEK.
Türk futbolunun en çok gelecek vaadeden forveti Tuncay'ı sol açıkta oynat. HEP DESTEK TAM DESTEK.
Luciano tüm Avrupa maçlarında rakip ofans oyuncularından yavaş kalsın sen yine de stopere adam aldırtma. HEP DESTEK TAM DESTEK.
Haftalardır formsuz olması bir yana kapasitesi kısıtlı bir forveti takımda tut bir de en kilit maçında bu formsuzluğuyla oynat. HEP DESTEK TAM DESTEK.
Dakika 70 olmuş sahada 9 kişiyiz zaten, ortasaha oyuncuları yorgunluktan ölecek, sadece yarı arasında bir oyuncu değiştir. HEP DESTEK TAM DESTEK.
Geçen sezon FBTV'de canlı yayında 4 yıllık imza attırılan(Kemal), bir zamanlar 'Onun gibi bir kaç tane daha olsa bizi kimse tutamaz' dediğin oyuncunun kenarda paslanmasını seyret. HEP DESTEK TAM DESTEK.
HADİ BAKALIM HEP DESTEK TAM DESTEK!!! En kolayı bunu yapmak zaten. Bizim olmamız da gereken budur. 3 maymunu oyna (hear no evil, speak no evil, see no evil).
Saygılar
Gülistan Özer
02-11-2005, 00:35
Ya bu 6eselilere noluyorsa..biz 11 kişiyle tromsoya elenmedik!
Tufan Avşar
02-11-2005, 00:37
Ümit ÖZAT'ın kalitesini tartışmaya bile gerek yok. Soldan gelirlerler geçebilirler, orayı serkana bırakırsın, ümiti sağa ya da ortaya alırsın olur biter.
Anleka dururken, Tuncay'ın ne işi var söyler misin en ilerde ? Ve böyle bir deplasman maçında rakip defansı yıpratacak Nobre'nin oynamasında ne tuhaflık var?
Mahmut Hanefi geçen sene verilen şanslarda ne yapabileceğini gösterdi, çok açık verdi, güven vermedi...
Kemal ilk önce laubalilği bırakacak. Cadde'de herkesin gözü önünde onun bunun kızına sarkmamayı öğrenecek, adam olacak, işte o zaman eski Kemal olacak...
vs vs...
Bugün yenseydik, 9 kişi o pozisyonları değerlendirip beraberlik alıp gelseydik, bunların hiç birini söylemeyecektin Alper arkadaşım...
Bahtiyar Güdürü
02-11-2005, 00:42
Türkiye Ligi için çok fazla olabiliriz ama Avrupa için hala çok eksiğiz,şimdi mağlubiyetten sonra konuşan olmamak için pek birşey söylemeyeceğim ama bu Nobre'yle olmaz,top süremeyen pas veremeyen sadece ceza sahasında oynayan forvet kalmadı artık.11e 11 iken top oynamadık,eksildikçe mücadelemiz arttı.Önder ve Appiah bu takım için çok önemli,Anelka ise top alamadı,aldığında da çoktan soğumuştu Appiah'ı göremedi... Bir mucize olmassa sonuncu olacağız bu grupta,Milan işini halleder gelir diyorduk şimdi puan kaybında çıkamama riskiyle gelecekler,3-0 yendiğimiz PSV ise çok iyi takım olmasının yanında ilk maçın rövanşı için de çıkacak karşımıza...
foruma şöyle bi baktım yorumların %50 sinde tuncayın kolyesine değinilmiş çok büyük bi olaymıydı ki bu tuncayın kolyesi bize maçı kaybettiren nesnemiydi?bu maçta daha doğrusu avrupa maçlarındaki yenilgilerimizin tek sebebi var o da TECRÜBESİZLİK.ayrıca türkiye ligi için de fazla gelmiyoruz bence sadece diğerlerinden daha BÜYÜĞÜZ.fazla gelmek için ligin sonunda 2.ye 15-20 puan fark armak gerekir gibime geliyor.uçuştan biraz yere inelim ve ayaklarımız yere sağlam bassın.avrupada bundan sonra çıktığımız her 1 maç +1 tecrübe demek,o aslolan şeyi yani TECRÜBEMİZİ artırıp İLK 11 imizin ve özellikle YEDEKLERİMİZİM kalitesiyle çok daha büyük BAŞARILARA imaza atacağız ben buna CAN-I GÖNÜLDEN İNANIYOR ve sonuna kadar YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENİNLE DİYORUM...bundan sonrası için de milan ve psw maçlarında ne olur ne biter o DAUM un bileceği iştir bize sadece SONUNA KADAR DESTEKLEMEK DÜŞER ... 12.adam olaraktan hep beraber omuz omuza 90 dakika boyunca DESTEK vermektir...
Alper Çakır
02-11-2005, 00:46
Ümit ÖZAT'ın kalitesini tartışmaya bile gerek yok. Soldan gelirlerler geçebilirler, orayı serkana bırakırsın, ümiti sağa ya da ortaya alırsın olur biter.
Anleka dururken, Tuncay'ın ne işi var söyler misin en ilerde ? Ve böyle bir deplasman maçında rakip defansı yıpratacak Nobre'nin oynamasında ne tuhaflık var?
Mahmut Hanefi geçen sene verilen şanslarda ne yapabileceğini gösterdi, çok açık verdi, güven vermedi...
Kemal ilk önce laubalilği bırakacak. Cadde'de herkesin gözü önünde onun bunun kızına sarkmamayı öğrenecek, adam olacak, işte o zaman eski Kemal olacak...
vs vs...
Bugün yenseydik, 9 kişi o pozisyonları değerlendirip beraberlik alıp gelseydik, bunların hiç birini söylemeyecektin Alper arkadaşım...
Eski iletilerimi okumanı tavsiye ederim.
Benimle fikirlerimle aynı düşünmek zorunluluğu yok zaten. Ben fikrimi yazarım.
Anelka'yı oynamasın diyen var mı? Anelka sağ açıkta oynasın diyen var mı? Yazılarımı dikkatle okumanı tavsiye ederim. Anelka da Tuncay da forvette oynamasını her zaman savundum.
Ben her zaman söyledim, söylerim de, söylerdim de. Takım iyiyken de söyledik. Ama dediğim gibi yanlış yapıyorum. 3 maymunu oynamam lazım. Fikirlerimi yazmamam lazım. Eleştiri yapılmaması lazım.
Kemal'in laubaliliğiyle oynatılmamasının ne alaksı var? Adam Türkiye'nin gelecek vaadeden ortasahalarından fakat kenarda paslanıyor.
Ümit Özat'a benim eleştirim yok zaten ilk önce onu orada oynatanlara eleştirim var. Adam elinden geleni yapıyor. Malzeme bu kadar.
Onur Bilgin
02-11-2005, 00:50
Ümit Özat sol bekte oynasın rakipler hallaç pamuğu etsin bizim sol kanadımızı. *Kenarda Ümit Milli takımın ve geleceğimiz dediğimizi ama artık çocuk olmayan Mahmut Hanefi'yi oynatma.HEP DESTEK TAM DESTEK.
Türk futbolunun en çok gelecek vaadeden forveti Tuncay'ı sol açıkta oynat. HEP DESTEK TAM DESTEK.
Luciano tüm Avrupa maçlarında rakip ofans oyuncularından yavaş kalsın sen yine de stopere adam aldırtma. HEP DESTEK TAM DESTEK.
Haftalardır formsuz olması bir yana kapasitesi kısıtlı bir forveti takımda tut bir de en kilit maçında bu formsuzluğuyla oynat. HEP DESTEK TAM DESTEK.
Dakika 70 olmuş sahada 9 kişiyiz zaten, ortasaha oyuncuları yorgunluktan ölecek, sadece yarı arasında bir oyuncu değiştir. HEP DESTEK TAM DESTEK.
Geçen sezon FBTV'de canlı yayında 4 yıllık imza attırılan(Kemal), bir zamanlar 'Onun gibi bir kaç tane daha olsa bizi kimse tutamaz' dediğin oyuncunun kenarda paslanmasını seyret. HEP DESTEK TAM DESTEK.
HADİ BAKALIM HEP DESTEK TAM DESTEK!!! En kolayı bunu yapmak zaten. Bizim olmamız da gereken budur. 3 maymunu oyna (hear no evil, speak no evil, see no evil).
Saygılar
tabi tabi. daum istifa etmeli sana katılıyorum !!!
Melis Varan
02-11-2005, 00:54
Budur!
Bence de!..
Eleştiri yapma diyen yok ki..
Sadece haddini bil diyorlar..
Üstte yazıyor ya nasıl eleştiri yapacağımızı bilmediğimiz için bıdıbıdıbıdı diye..
Başka eleştiriler de var bak bakalım aradaki fark ne???
Töbe töbeeee
Maç gerginliği.. Sakin olacağım..
1 - 2 - 3 (derin nefes) - 4 - 5 - 6 - (nefesi ver) - 7 - 8- 9- 10
saygılar..
Burçay Tiftikçi
02-11-2005, 00:57
http://home.comcast.net/~atabahadir/1.jpg
http://home.comcast.net/~atabahadir/2.jpg
http://home.comcast.net/~atabahadir/ek2.jpg
Artik yeni teknik direktor istemiyorum(uz) bu albumde , artik istikar istiyorum.. Artik doldurusa gelmis iki macta dunyalari basina yikilan kelle pesinde kosan taraftar gormek istemiyorum.
Su resme iyi bakin ve kaybolan yillarimizi hatirlayip gelecege oyle bakin. Christoph Daum'a guveniyorum(uz).
ISTIKRARDAN YANAYIZ
Yaklaşık Bir Sene Önce Yazılmış Bir Yazıdır....
Ozan Ercan
02-11-2005, 00:58
Maçı dikkatli seyredenler görmüştür. Maçın son 15 dakikası içinde Schalke bir pozisyonda hızlı hücuma çıkarken Tuncay rakibini faulle durdurdu anca top yine Schalke oyuncusuna gidince hakem avantaj verdi. Tuncay'ın o pozisyonda kesinlikle sarı kart görmesi gerekirdi.
Velhasıl Schalke kalemize yaklaşırken Tuncay hakemin yanından geçerken özür diledi zaten. Sarı kart göreceğinin o da farkındaydı. Hakem belki atladı, belki affetti bilmiyorum ama gereksiz bir kolye yüzünden oyundan atılması hoş olur muydu bir düşünün.
Futboldan ekmek yiyen kimsenin sakatlık geçirmesini istemem ama inşallah birinin başı bu kolye yüzünden sakatlık belasına girer de tüm futbolculara ders olur. Özellikle ne gerek duyduğunu bilmediğim futbolculara. Önce sahada top oynayıp ondan sonra varyete hareketlere, gösterişe bakmak lazım!!!
Alper Çakır
02-11-2005, 01:03
* * * * *tabi tabi. daum istifa etmeli sana katılıyorum !!!
Aaaa olur mu hiç. Hep destek tam destek bu ya.
Daum istifa etmemeli aksine bunları inatla yapmalı. Sonra ben de hep destek tam destek yazarım. Zaten en kolayı da bunu yapmak. Eleştiri yerine onu yazalım.
ZATEN BEN BUNLARI BURADA YAZINCA TAKIM ACAYİP ETKİLENİYOR. KULÜP KARIŞIYOR. İSTİFALAR PEŞPEŞE GELİYOR.
BEN BURDAN HEP DESTEK YAZINCA TAKIM ACAYİP GAZA GELİYOR. STADA GİTMEME GEREK YOK YAHU.
Rakipler bize saldırırken biz OTURDUĞUMUZ YERDEN ancak hep destek tam destekleyelim. Olay budur.
Zaten hep destek tam destek demekte takımı eleştirmemek demektir. :) Kimseye aman laf edilmesin.
HEP DESTEK TAM DESTEK DEMEK FENERBAHÇEM İÇİN ÖLÜMÜNE OLSA MAÇA GİDİP BAĞIRMAKTIR. TAKIMIN İÇİN CANINI VERİP MAÇA , DEPLASMANA GİTMEKTİR. BURASI OLMASI GEREKENLERİN TARTIŞILDIĞI, FİKİRLERİN PAYLAŞILDIĞI BİR YERDİR.
HERKESİN AMACI TEK. TEK HEDEF DAHA İYİ BİR FENERBAHÇEMİZ YARATMAK. FİKİRLERİ PAYLAŞIYORUZ. SADECE SAYGI BEKLERİM. BENDEN VE FİKİRLERİMDEN DE NEFRET EDEBİLİRSİNİZ AMA SADECE SAYGI DUYALIM.
MİLYAR KERE YAZDIM ANLATAMADIM. ANLAYANA ANLAMAK İSTEYENLERE, SAYGI DUYANLARA YAZIYORUM.
Saygılar.
Muhammet Budak
02-11-2005, 01:04
Maçı dikkatli seyredenler görmüştür. Maçın son 15 dakikası içinde Schalke bir pozisyonda hızlı hücuma çıkarken Tuncay rakibini faulle durdurdu anca top yine Schalke oyuncusuna gidince hakem avantaj verdi. Tuncay'ın o pozisyonda kesinlikle sarı kart görmesi gerekirdi.
Velhasıl Schalke kalemize yaklaşırken Tuncay hakemin yanından geçerken özür diledi zaten. Sarı kart göreceğinin o da farkındaydı. Hakem belki atladı, belki affetti bilmiyorum ama gereksiz bir kolye yüzünden oyundan atılması hoş olur muydu bir düşünün.
Futboldan ekmek yiyen kimsenin sakatlık geçirmesini istemem ama inşallah birinin başı bu kolye yüzünden sakatlık belasına girer de tüm futbolculara ders olur. Özellikle ne gerek duyduğunu bilmediğim futbolculara. Önce sahada top oynayıp ondan sonra varyete hareketlere, gösterişe bakmak lazım!!!
Abi taktınız kolye tamam anlamsız bir hareket ama böyle yapınca başka bir hareket gözden kaçıyor.Dk.45 Tuncay topu kapıyor soldan Appiah geliyor ama Tuncay sola vermiyor ve kalabalığa dalıyor yeter bu egoizm Tuncay be.Bir maç aklını müthiş kullanıyorsun,tamam diyorum sonunda düzeldi sonra yine aynı Tuncay.Yeter artık Tuncay,sahada aklını kullan lütfen bırak şu egoizmi.
Burçay Tiftikçi
02-11-2005, 01:05
Böyle konuşuyorsunda niye seni tek maçta göremedik o zaman...Ben bilebildigin bütün maçlarda varımda ondan soruyorum...
Alper Çakır
02-11-2005, 01:06
Böyle konuşuyorsunda niye seni tek maçta göremedik o zaman...Ben bilebildigin bütün maçlarda varımda ondan soruyorum...
Ben GFB'liyim. Aynı zamanda bütün maçlara gidelme olasılığım da yok zaten. Üniversite öğrencisiyim. Gidebildiğim her maça gidiyorum. Aynı zamanda bu konuları yazmak bile ayıp ama her neyse. Merak etme Fenerbahçemiz için herşeyimizi feda ediyoruz.
Saygılar
Onur Bilgin
02-11-2005, 01:07
Aaaa olur mu hiç. Hep destek tam destek bu ya.
Daum istifa etmemeli aksine bunları inatla yapmalı. Sonra ben de hep destek tam destek yazarım. Zaten en kolayı da bunu yapmak. Eleştiri yerine onu yazalım.
ZATEN BEN BUNLARI BURADA YAZINCA TAKIM ACAYİP ETKİLENİYOR. KULÜP KARIŞIYOR. İSTİFALAR PEŞPEŞE GELİYOR.
BEN BURDAN HEP DESTEK YAZINCA TAKIM ACAYİP GAZA GELİYOR. STADA GİTMEME GEREK YOK YAHU.
Rakipler bize saldırırken biz OTURDUĞUMUZ YERDEN ancak hep destek tam destekleyelim. Olay budur.
Zaten hep destek tam destek demekte takımı eleştirmemek demektir. :) Kimseye aman laf edilmesin.
HEP DESTEK TAM DESTEK DEMEK FENERBAHÇEM İÇİN ÖLÜMÜNE OLSA MAÇA GİDİP BAĞIRMAKTIR. TAKIMIN İÇİN CANINI VERİP MAÇA , DEPLASMANA GİTMEKTİR. BURASI OLMASI GEREKENLERİN TARTIŞILDIĞI, FİKİRLERİN PAYLAŞILDIĞI BİR YERDİR.
HERKESİN AMACI TEK. TEK HEDEF DAHA İYİ BİR FENERBAHÇEMİZ YARATMAK. FİKİRLERİ PAYLAŞIYORUZ. SADECE SAYGI BEKLERİM. BENDEN VE FİKİRLERİMDEN DE NEFRET EDEBİLİRSİNİZ AMA SADECE SAYGI DUYALIM.
MİLYAR KERE YAZDIM ANLATAMADIM. ANLAYANA ANLAMAK İSTEYENLERE, SAYGI DUYANLARA YAZIYORUM.
Saygılar.
tabi canım zaten bende daum istifa etmeli diyorum...
Burçay Tiftikçi
02-11-2005, 01:08
Her Maç Gfb nin maçtan önce avazı çıktıgı kadar Daum diye bagırmasına yorumun ne peki..
Anıl Ekinci
02-11-2005, 01:08
daum istifa etsin diyenler saçmalıyor..evet taraftar olarak böyle bir hakları vardı bunu söylemek için ama o geçen sezon bitimi ile bu sezonun başlaması arasındaydı..artık bu türde yapılacak bütün eleştiriler fenerbahçeye zarar verir...
*maça gelince takımlardaki bireysel olarak kalite farkı özellikle defanslardaki kalite farkı yine ortaya çıktı..fenerbahçenin defansı kötü değil,fenerbahçede defans diye bir şey yok..kaldı ki ne ümit ne luciano ne önder ne de servet avrupa maçlarında üst düzey performans gösterecek çok kaliteli oyuncular değiller..defanstaki eksikliklerimiz maçın sonucunu tayin etti..
Mahir Yeşil
02-11-2005, 01:09
canları sağolsun..
9 kişi mücadele ettiler.. olmadı.. evvelki senelerde olsaydı ne olurdu bir düşünün.. bir hayli mesafe katettik..
ve görülüyor ki tecrübe denen şey de hemen kazanılmıyor, parayla alınmıyor işte.. üzülmek gerekiyor.. ELENMEK gerekiyor.. YENİLMEK gerekiyor.. seneyeyse seneye.. daum'u, onu bunu harcamakla, küsmekle hiçbirşey kazanamayız.. hiçbirşeyi hızlandıramayız.. bilgisayar oyunu değil ki bu.. sabırlı olmalıyız.. bu takım o kadar da başarısız bir takım değil !!!
Onur Bilgin
02-11-2005, 01:13
canları sağolsun..
9 kişi mücadele ettiler.. olmadı.. evvelki senelerde olsaydı ne olurdu bir düşünün.. bir hayli mesafe katettik..
ve görülüyor ki tecrübe denen şey de hemen kazanılmıyor, parayla alınmıyor işte.. üzülmek gerekiyor.. ELENMEK gerekiyor.. YENİLMEK gerekiyor.. seneyeyse seneye.. daum'u, onu bunu harcamakla, küsmekle hiçbirşey kazanamayız.. *hiçbirşeyi hızlandıramayız.. bilgisayar oyunu değil ki bu.. sabırlı olmalıyız.. bu takım o kadar da başarısız bir takım değil !!!
daha ne denirki.süper bir yorum
1907 kere imza ;)
Alper Çakır
02-11-2005, 01:14
Her Maç Gfb nin maçtan önce avazı çıktıgı kadar Daum diye bagırmasına yorumun ne peki..
Fenerbahçemiz için çalıştığından dolayı tribünden Daum bile olsa destek veririz zaten. Biz burada futbolu tartışmıyor muyuz? Benim eleştirilerim futbol boyutunda olayları başka yerlere çekmenin anlamı yok.
Eleştirilerim zaten Daum'a benim. Stadyuma gidince Daum'a ana avrat küfretmiyorum. Zaten bizim orada bulunma amacımız Fenerbahçemize destek vermek.Benim anlatmak istediğimi zaten anladın.
Onur Aloğlu
02-11-2005, 01:15
Herkes yapması gerekni yapsın yeter... Futbolcunun görevi oynamak,teknik direktörün görevi takımı kurmak, taraftarın görevi KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN, BIKMADAN, USANMADAN, YÜREKTEN TAKIMINI DESTEKLEMEKTİR. Teknik direktörlük dürtüleri için oyundan da öte adeta simülasyonlar var, onlar tavsiye ederim. Nasıl ki bir aile içinde annenin,babanın ve çocukların ayrı ayrı yükümlülükleri var bu da aynı şey. Merakım şudur, Fenerbahçe aşkı nasıl olur da 120'ye 60 ebatlara sığdırılabilir, aynı aşk nasıl taktiksel dizilişlerle açıklanabilir? Herkes görevini yapsın... Görevini yapmayanı ailenin büyüğü uyarır. Bizim görevimiz o takımı kalpler durmadıkça,sesler kısılmadıkça desteklemektir. Aksini iddia eden Fenerbahçe'liyim demesin. Hangi gruba mensup olursa olsun...
Yiğit Arın
02-11-2005, 01:16
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=trfutbol;action=display;num=1130884 622
Ömer Birdal
02-11-2005, 01:18
1 öneri..
yenilgilerden sonra..
;kendimizi foruma yazmaya mecbur hissetmeyip, bi kaç gün sinirimizin yatışmasını beklemek ve herkesin yenilgilerden sonra sinirli olduğunu unutmamak ve tabii ki mağlubiyetin gazıyla bir fail aramamak..
başka şeylerde var tabi de onları zaten biliyoruzdur ! diye yazmaya gerek görmedim...
Mert Salgın
02-11-2005, 02:01
GFB-ÜNİFEB-KFY bu gruplar ne için var?.... kendileri aralarında kavga dövüş tartışmak mı amaç; hepimiz Fenerbahçe için destek veriyoruz...senin benim onun elbette farklı yorumları olcaktır hepimizin amacı ya da yaptığımız eleştiriler Fenerbahçemizin daha iyi olmasının yollarını aramak...kimse tek bir insan değil herkesin farklı yorumu olacaktır kendi bakış açısı vardır...ben şu olmalı derim bi diğeri der hayır asıl böyle olmalı der fakat şurda anlaşmalıyız: "saygıda"...doğru ya da yanlış herkesin yorumuna saygılı olmalıyız...ama yorum yaparken de eleştiri dozajına dikkat etmeliyiz...
Maça gelince; maçın başında tutuk başladık zaten yeterli pas yapamadık...adamların pasları iyi ve yerindeydi...hakemde anlaşılmaz şekilde agrasifti bizimkilerinde adam kaçırmaları sonucunda yaptığı fauller sonunda 9kişi kaldık...savunmamız çok ağırdı ve ama bende olsam o defans kurgusunu kurardım bu maçta sonuçta Hanefi nin oynayacağı ya da denenecek bir maç değil bu...ama şuna katılıyorum yorgunluktan kıvranan orta sahaya Kemal gibi ciğerden oluşan bir takviye yapılmalıydıı...Nobre ilk 11de başlamak hataydı bence orta saha da daha kalabalık olabilseydik ii olurdu zaten orta sahamızda gol atabiliyor onun için tek forvet sorun olmazdı...orta sahada top tutamadık savunma da açıverince takımın düzeni dağıldı.....sonuçta...Daum dan Marco ya Tuncay dan Luciano ya kadar hatalıydık bu maçta ama takımın 9kişilik direnci için helal olsun demekten başka bişey gelmiyor içimden...kulübeye bir göz atmanın zamanı geldiğini düşünüyorum...PSV maçına kadar yeni isimler netlik kazanmalı sonuçta kayıplar önemli.....
saygılar
Erkan Keremoğlu
02-11-2005, 02:08
Yahu bu Daum'a toz kondurmama işinin de suyu çıktı...
Kardeşim Daum iki Schalke maçını da katleden adamdır,bizzat kendisidir hem de! 2 yıldır hala deplasmanlara 2 forvetle çıkamayacağını anlamayan da millet Anelka ve Alex'e oynayacak alan bırakmazken Lincoln'ü hayatında ilk kez sahada izler gibi bomboş bırakan da Daum'un sistemidir...
Daum'da hiçbir gelişme yok, takıma kattığı hiçbir şey yok, maçı kazandıracak hamleleri yapamıyor, ne zaman yapacak bilen yok.
İstikrardan yanayız, bu eleştirilerin anlamı Daum kovulsun değildir ama Daum zihniyetini değiştirmedikçe değil 2-3 sene 15 sene tecrübe kazansak olmayacak...
8)
Yusuf Ucuz
02-11-2005, 02:22
avrupada başarılı olamayacaksak ben ne yapayım öyle türkiyedeki başarıyı. walla sabrım taştı bu kaçıncı avrupa hüsranı bizim bu gruptan çıkma ihimalimiz yok denecek kadar az onun için yeter gari. daum maçtan sonra bi şey dedi ben yüzde tüz katılıyorum bu yabancı oyuncu sınırlaması ile ilgili schalke de o kkadar yabancı olmazsa bi şey olmaz schalke den biz de bu sınırlama oldukça hiç bir türk takımı avrupada başarılı olamaz olsada kalıcı olamaz ben de buna yürekten inanıyorum
Mert Salgın
02-11-2005, 02:23
Deplasmanda çoklu forvetin cezasını ingiltere de çektik burda da ucuz atlattık...4-1-4-1 yada 4-5-1 sistemi Cl deki deplasmanlar için ideal bence tabi rakibin gücüne göre değişecektir bu...zaman kulübeye bi göz atma zamanıdır bence hatta geçiyor bile...
Bestami Gezer
02-11-2005, 04:38
ne kadar güzel bir grupta yer alıyoruz ilk defa bu kadar mutluyum.her ne kadar son sıraya düşsek te sinirlerin gerilmesine hiç gerek yok arkadaşlar mesela önümüzdeki milan maçını alırsak her durumda yine ikinciliği ele geçirecez son maç öncesi ve bu galibiyetimiz dünya devi milanı son sıraya itebilir.yazdıklarımıza bu bakımdan biraz daha önem vermeliyiz derim.eleştiri olmayacak mı olacak tabi ama son iki maçta da aynı şahıslarla yola yuruyeceğimiz bi gerçek.onlara guvenmekten başka şansımız yok şu an için.
Kemal Aktürk
02-11-2005, 06:07
foruma şöyle bi baktım yorumların %50 sinde tuncayın kolyesine değinilmiş çok büyük bi olaymıydı ki bu tuncayın kolyesi bize maçı kaybettiren nesnemiydi?
Tuncay ın yaptığı terbiyesizliktir, ciddiyetsizliktir.
bu maçta daha doğrusu avrupa maçlarındaki yenilgilerimizin tek sebebi var o da TECRÜBESİZLİK.
Bencillik-Beceriksizlik ile "Tecrübesizliği" ayırmak lazım.
Ben Milan maçını da tecrübesizlik olarak görmüyorum. 10 yaşındaki çocuk bile kaka düşürülmeliydi diyorsa futbolcular da onu akıl edebilmeli.
Bu maçıda tecrübesizlik olarak görmüyorum. Bence Mehmet Nobre nin yerine oyuna başlamalıydı. Adamlar sağ kanadınımızı delik deşik etti. Mehmet olsaydı farklı olurdu.Aurelio ise ilk sarı kartı göstere göstere gördü. İkinci kartı ise topu topu defansdan bir türlü çıkaramayınca aldı. Luciano nun 2. sarı kartı tercih meselesi. Bence yapmamalıydı. Çünkü maçın bitimine daha vardı.
Bahtiyar Güdürü
02-11-2005, 06:26
Tuncay ın yaptığı terbiyesizliktir, ciddiyetsizliktir.
Bencillik-Beceriksizlik ile "Tecrübesizliği" ayırmak lazım.
Ben Milan maçını da tecrübesizlik olarak görmüyorum. 10 yaşındaki çocuk bile kaka düşürülmeliydi diyorsa futbolcular da onu akıl edebilmeli.
Bu maçıda tecrübesizlik olarak görmüyorum. Bence Mehmet Nobre nin yerine oyuna başlamalıydı. Adamlar sağ kanadınımızı delik deşik etti. Mehmet olsaydı farklı olurdu.Aurelio ise ilk sarı kartı göstere göstere gördü. İkinci kartı ise topu topu defansdan bir türlü çıkaramayınca aldı. Luciano nun 2. sarı kartı tercih meselesi. Bence yapmamalıydı. Çünkü maçın bitimine daha vardı. *
tuncay türkiyenin sayılı EFENDİ futbolcularının başında geliyor kemal terbiyesiz diyemessin bir ikincisi de ciddiyetsizlik laubalilik de değildir tuncayı sadece bunun adı belki AMATÖRLÜK konulabilir...
milan maçında 10 yaşındaki çocuğun o bildiği şey olarak görme avrupa maçlarında FENERBAHÇE genelde aynı şeyi yapıyor 90-93 dakika arasında milandan 2 gol yemiştik buradaki schalke maçında da sanırsam 60-63 arasında yedik üst üste 2 gol yemek TECRÜBESİZLİKTİR.neden biz türkiye liginde üst üste gol yemiyoruz 3 dakika içinde?tek bir sebep derim bencillik beceriksizlik belki diyorsun ama bunun asıl sebebi TECRÜBE EKSİKLİĞİDİR...
Kemal Aktürk
02-11-2005, 07:13
tuncay türkiyenin sayılı EFENDİ futbolcularının başında geliyor kemal terbiyesiz diyemessin bir ikincisi de ciddiyetsizlik laubalilik de değildir tuncayı sadece bunun adı belki AMATÖRLÜK konulabilir...
Şöyle izah edeceğim.
Soru:
-Tuncay kolye takmanın yasak olduğunu biliyor mu?
Cevap:
-Evet
Soru:
-Tuncay kolyeyi yasak olduğunu bile bile takdımı?
Cevap:
-Evet
Amatörlük bunun neresinde?
Bilal Aktan
02-11-2005, 10:29
belli olan bir şey varki daum ilk maçı pek tahlil edememiş kafasında. adamların yaptığı orta sahada basmak oyunu bozmak anelkayada top gelince faulle durdurmak.. maçı seyreden herkes görmüştür maç 1-0 ve biz 9 kişiyken bile anelkanın başında 3 kişi duruyodu ve ne zaman top ona gelse seyircilerinde bir gerilim yaşanıyorduki ayağından sekmese anelka o golü yapar adamların endişeleri ortaya çıkardı ve tuncay her göbekten daldığında schalke defansı zorladı yıprattı şimdi dauma soruyorum bu maçı oyuncu hatalarına bağlamadan önce otursun kendi hatasına baksın bu kadar etkili silhlarımız varken ilk yarıyı nasıl heba etmiş, milan maçı gibi değildi bu maç orda mağlubiyette ne kadar hatası yoksa bu maçta o kadar vardı. ilk yarı bağıra bağıra gol geliyo daum kenarda ayağa bile kalkıp takımı ateşleyemiyor,ikinci yarı 9 kişi kalkınca dövünmeye başlıyor ben anlamıyorum ne yapmaya çalıştığı. ayrıca 6 yabancı kuralına sığınmasın.çünkü eric gerets bunu dese haklı adamların parası yok ama daum 6 tane, avrupadaki maçları kaldıracak anelka appiah kalitesinde adam istedide aziz yıldırım mı almadı? kalkıp bana fabio yerine stamı alın dese inanıyorum başkan o adamı getirirdi. ortada olan bir şey var her ne kadar sevsemde marco,marcio ve fabio ligde bizi zirveye götürür ama avrupada ancak bu kadar ilerletebilirler. ayrıca ben şansımız az sözlerine inanmıyorum mabed de milanı yenemeyeceksek niye şampiyonlar ligine katılıyorsun ki, her arkadaşım kalem defter hesap yapmıştır milandan galibiyet psvden beraberlik uefa yı garantiler, gruptan çıkma şansı doğurur(diğer maçların sonuçlarına göre). aklımdan bile geçirmiyorum ama milan mağlubiyetinde bile bir psv galibiyeti uefa ya götürür bizi unutmayın 6s 89a kadar mağlupken milana son 2dk gelen golle uefaya kaldı ve şampiyon oldu. fenerbahçemizin onlardan eksiği ne. inanç. eğer inanmıyorlarsa bıraksınlar inanan insanlarla yola devam edelim.
Bilal Aktan
02-11-2005, 11:11
ben de sana katılıyorum selim maçları kazanmakla ilgili önem açısından söylediklerine ama şu var daumun yanlış plan yaptığı aslında takip eden basının söylediği yozgatlıyla başlayıp nobreyi yedek oturtacağı tuncayı anelkaya yardımcı yapacağıki dün ikinci yarı bunu gördük ben maçtan önce iyi anelka ve tuncay maç aldırır dedim ama malesef daum bu hamlelerde geç kaldı bence tecrübe kazanacaksak daumda futbolcular kadar kazanmalı ben bu maça kadar dauma bu sene çok inanıyordum ama görünen o ki o da kafasına koymuş lig şampiyonluğu bize yeter. eğer taraftar avrupada turlar istediğini belirtmezse buna yönelik destek olmazsa bu durumda değişmez ben yine diyorum daha hala iş bitmedi ama hocan maçtan evvel kaybedersek biteriz maçtan sonra şansımız az diyorsa önce kendine çeki düzen vermeli. önce o diyecek kazanacağız diye sonra zaten hedefler gelir. korkunun ecele faydası yok artık ruhumuzu ortaya koyma vakti
Burçay Tiftikçi
02-11-2005, 11:30
Arkadaşlar rüyadan uyanabiliriz artık şampiyonlar ligi bitti.
Bir Fenerbahçe taraftarına bu umutsuzlugu yakıştıramıyorum...
Çağrı Özmen
02-11-2005, 11:43
Bir Fenerbahçe taraftarına bu umutsuzlugu yakıştıramıyorum...
Burçay Tiftikçi
02-11-2005, 11:48
umutlarının bu denli tükenmesini sadece zayıf iradeli olmana bağlıyabilirim...
Burçay Tiftikçi
02-11-2005, 11:50
Fenerbahçe taraftarı neler geçirdi neler gördü ama asla son düdük çalmadan , maç oynanmadan umudunu yitirmedi..Belkide bizi büyük yapan nedenlerden biride bu..
Saygılar...
Burhan Günarslan
02-11-2005, 12:40
nobrenin çıkması bence çok doğru bi karardı 2. yarı orta sahamızı güçlendirmek için yapılmıştı iyi de başladık ama aurelionun gereksiz kırmızı kartı bizi oyundan düşürmeyip daha çok kamçıladı eğer 9 kişi kaldığımız zaman ki istekli arzulu futbolu maçın başında yapsaydık yani korkak gibi geri çekilip bu güçsüz beceriksiz zayıf schalkeyi arenaya gömerdik yalan mı
Ozan Ercan
02-11-2005, 13:23
80. dakika civarında Anelka Appiah'a topu çıkarabilse ve skoru 1-1'e taşısak bugün forumda ikinci yarı ne kadar mükemmel bir direnç gösterdiğimizi ve hakettiğimiz bir üç puanı aldık yazardı herkes :) Futbol çok nankör gördüğünüz gibi..
Murat Karaman
02-11-2005, 13:50
Aziz başkan ne olur Hamit'i Fener'e ALMAAAAAAAAA!!!
onun gibi adi bi insanın kulüpten ekmek yemesini istemiyorum!!!
Ersin Demirel
02-11-2005, 16:26
Yorum yapamayacağım bir maç.. Merak ediyorum Murat kardeşim... Niçin istemiyorsun Hamit'i? Canını dişine takıp oynadığı için mi? Gs'li olduğu için mi? Neden?
Murat Karaman
02-11-2005, 17:19
Yorum yapamayacağım bir maç.. Merak ediyorum Murat kardeşim... Niçin istemiyorsun Hamit'i? Canını dişine takıp oynadığı için mi? Gs'li olduğu için mi? Neden?
özellikle ilk gol sonrası sewinmesi,el-kol hareketleri ws.beni sinirlendirdi.Türk milli takımında yan yana oynadığı arkadaşlarıyla,rakip olunca gayet "profesyonel" dawranarak "oyununu" iyi oynadı.seninde dediğin gibi "canını dişine taktı"...kişisel bi kin duyuyorum hamite!SEWMİYORUM!!!olay bundan ibaret.
Mete Eker
02-11-2005, 17:39
Hamit de orada kadroya girebilmez için bişeyler yapması lazım.Ayrıca sence dünkü maçta Hamit le Selçuk u degiştirsek maç nasıl olurdu.
Bence çok farklı bir maç izlerdik.
Mahir Yeşil
02-11-2005, 19:09
Hamit'i ben de sevmiyorum.. profesyonel mrofesyonel.. bana ne.. ben saçımı başımı yolarken (+ milyonlarca kişi) o sevinçten kudurdu, kuranyi'yi öptü.. istemiyorum.. selçuk'u da luciano'yu da yeğlerim..
Murat Karaman
02-11-2005, 20:09
Hamit'i ben de sevmiyorum.. profesyonel mrofesyonel.. bana ne.. ben *saçımı başımı yolarken (+ milyonlarca kişi) o sevinçten kudurdu, kuranyi'yi öptü.. istemiyorum.. selçuk'u da luciano'yu da yeğlerim..
+1
teşekkürler Mahir.
Cafer Demirtaş
02-11-2005, 20:39
hamit in allah cezasını versin ama adam işini yaptı.senin stoperinle hocan mal olursa boyle olur.niye maca gecen sene old trafford daki gibi cok hucum oyuncusu ile baslıyorsun.nobre formsuz iste .herkes hoca olsa bu takımda nobre yerine m.yozgatlı ile baslardı .daum efendi niye onla basladı.komisyon işleri falan mı ..bundan once duymustuk boyle seyler.luciano nun oynadıgı defans bu pozisyonu hep verir.aurelio bos yere kart yedi.aslında direkt kırmızı olmalıydı.alex gecen mac bosuna kırmızı yedi takımı yalnız bıraktı.zamanında nasıl alkısalanıp prim alıyorsa simdi de ceza almalı aurelio.alex de .tuncay da bencil.ama gayretine helal olsun.onun gibi 2 kişi daha olsa keske.appiah ilk geldiğinde bi on liberoya 8 milyon euro verilmez demiştim.oynadıkca degerini anladım .sevmeye basladım.onder 1 numara.umit için baskalarıyla kavga ediyorum.kazma diyolar koruyorum.ama adamlar haklı.kaka yı dusurme gel bu macta tac cizgisinde faul yap.volkana bir uyarı sart.sivas macında rustu oynamalı.zafer biryol nerde merak ediyorum........neyse yazsam sabaha kadar surer..ilerleyen gunlerde yazarız.son olarak kimsenin soyleyemediği birsey soyleyecegim.AZiz Yıldırım bence BASARISIZ. yani bu takımı ben kurmadım.bu daum u ben getirmedim.en az suclu taraftar yani.her maç geliyo.22 ytl veriyo kale arkasına..........İYİ BAYRAMLAR herkese...
Emre Bağlı
02-11-2005, 20:56
hamit in allah cezasını versin ama adam işini yaptı.senin stoperinle hocan mal olursa boyle olur.niye maca gecen sene old trafford daki gibi cok hucum oyuncusu ile baslıyorsun.nobre formsuz iste .herkes hoca olsa bu takımda nobre yerine m.yozgatlı ile baslardı .daum efendi niye onla basladı.komisyon işleri falan mı ..bundan once duymustuk boyle seyler.luciano nun oynadıgı defans bu pozisyonu hep verir.aurelio bos yere kart yedi.aslında direkt kırmızı olmalıydı.alex gecen mac bosuna kırmızı yedi takımı yalnız bıraktı.zamanında nasıl alkısalanıp prim alıyorsa simdi de ceza almalı aurelio.alex de .tuncay da bencil.ama gayretine helal olsun.onun gibi 2 kişi daha olsa keske.appiah ilk geldiğinde bi on liberoya 8 milyon euro verilmez demiştim.oynadıkca degerini anladım .sevmeye basladım.onder 1 numara.umit için baskalarıyla kavga ediyorum.kazma diyolar koruyorum.ama adamlar haklı.kaka yı dusurme gel bu macta tac cizgisinde faul yap.volkana bir uyarı sart.sivas macında rustu oynamalı.zafer biryol nerde merak ediyorum........neyse yazsam sabaha kadar surer..ilerleyen gunlerde yazarız.son olarak kimsenin soyleyemediği birsey soyleyecegim.AZiz Yıldırım bence BASARISIZ. yani bu takımı ben kurmadım.bu daum u ben getirmedim.en az suclu taraftar yani.her maç geliyo.22 ytl veriyo kale arkasına..........İYİ BAYRAMLAR herkese...
bastan sona saçmalik...ayrica kimsenin FENERBAHÇENIN HOCASINA VE FUTBOLCUSUNA MAL DIYEMEZ.diyene de ben fenerbahçe taraftari demem...
saygilarimla
Forum Yönetimi
02-11-2005, 20:58
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Burhan Günarslan
02-11-2005, 21:12
Yahu bu Daum'a toz kondurmama işinin de suyu çıktı...
Kardeşim Daum iki Schalke maçını da katleden adamdır,bizzat kendisidir hem de! 2 yıldır hala deplasmanlara 2 forvetle çıkamayacağını anlamayan da millet Anelka ve Alex'e oynayacak alan bırakmazken Lincoln'ü hayatında ilk kez sahada izler gibi bomboş bırakan da Daum'un sistemidir...
Daum'da hiçbir gelişme yok, takıma kattığı hiçbir şey yok, maçı kazandıracak hamleleri yapamıyor, ne zaman yapacak bilen yok.
İstikrardan yanayız, bu eleştirilerin anlamı Daum kovulsun değildir ama Daum zihniyetini değiştirmedikçe değil 2-3 sene 15 sene tecrübe kazansak olmayacak...
8)
%100
kutlarım erkan
Hakan Ateşler
02-11-2005, 21:25
arkadaşlar bazıları daum defolsun gitsin bilmem ne diyor birileri yok daum istikrar bilmem ne... bu kadar uçlarda bu kadar sinirli olmayalım,hepimiz fenerbahcenin daha iyi olmasını istiyoruz ama daha sakin olalım,hamit de canını dişine taktı oynadı,yapması gereken de buydu,ancak sevinmesine,fener serbest atış atarken zaman geçirmek için topu uzaklaştrmasına seyirci kalamaz kimse,eğer sen türksen alman marşı hoşuma gidiyor demeyeceksin(hoşuna gitse de),eğer o kadarprofesyonelsen ben gsliyim de demeyeceksin,gün gelir ekmeğini fenerden kazanırsın (bkz figo)daum da hata yapıcak daha da çok yapacak ama bu takım daha 2 senedir şamp.ligi oynuo ve devlerle oynuo,malmöyle zenitle,tromsyla oynamıo,bi de herkes yozgatlıyla başlar nobreyi koymaz falan diyenler war,o zaman gel de sen ol fb teknik direktörü,o sahaya çıktıında yere basamassın sen be,futbolu bilen konuşsun...
Burhan Günarslan
02-11-2005, 21:28
80. dakika civarında Anelka Appiah'a topu çıkarabilse ve skoru 1-1'e taşısak bugün forumda ikinci yarı ne kadar mükemmel bir direnç gösterdiğimizi ve hakettiğimiz bir üç puanı aldık yazardı herkes :) Futbol çok nankör gördüğünüz gibi..
2. yarı 9 kişi kalan takımımızın oynadığı futbola birşey demiyoruz aynı futbolu aynı rakiple niye 11 kişiyken oynamadın diye de sorarlar ama adama niye bu kadar beceriksiz bir schalkeyi orada yenemiyoruz adamlar üstümüze gelmeye korktular be maçta 2. yarı ortada hem de dünya kadar boşlular buldular ama adamlar beceriksiz almanya liginde nerelerde olduğun senelerce gördük
Mahmut Kaymaz
02-11-2005, 22:02
Schalke04 ' un hocasını kurtaran bız olduk ya helal osun bu bakıma...
Schalke04 son bır aydır arena stadında mac kazanamazken şu hale bakın...
Tabı tuncay'a da dıyecek bırsey yok... o topu verse belkı o anda macı bıtırecek... yapılacak tek sey fenerin dunku halıne gulmek herhalde...
Mahir Yeşil
02-11-2005, 22:34
zerre kadar katılmııyorum..
evvela CL maçları için hiçbir ligin maçı, orada kimin kimi yendiği-kime yenildiği ölçü değildir.. (bkz. AC Milan)
ayrıca gülmek için de film falan seyretmeli.. tutulan takımın maçı değil.. ne diye gülecekmişiz.. bilakis takım elinden geleni yaptı işte 9 kişi..
Burhan Günarslan
02-11-2005, 23:15
takım sadece 9 kişi elinden geleni yaptı 11 kişiyken hiçbir şey yapmadı
Forum Yönetimi
02-11-2005, 23:58
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Emre Çevik
04-11-2005, 12:28
+1
teşekkürler Mahir.
+2...
Yusuf Sünbül
04-11-2005, 13:11
Bence Bu maçta Çıkan genel sonuç; 1-)Avrupa ile başabaş oynayabilmemiz için 1-2 yıldızla olamayacağı,6 yabancının da yıldız seviyesinde olması ve yerlilerinde canlabaşla mücadele etmesi lazım.
2-)TECRÜBE kazanmak adına;3-4 maçtan birşeyler alınamamışsa ve Kenar yönetimin Türk ve Avrupa maçlarında oynanacak oyun sistem farkını hala oturtturamamış olması bize maç sonucuna reel bakmamız gerektiğini göstermiştir.
Bu arada Tuncayın kolye takıntısının getirdiği sarı kart doğru,ancak diğer CL.maç özetlerini seyrederken gördüm diğer takım futbolcularında da kolyeleri vardı ve formaları dışında sallanıyordu.Demekki çifte standart kararlar hep bize uygulanıyor herhalde!
Bundan sonra Milan'ın durumu zora girdiğine göre,buradaki maç hepsinden daha zor olacak,PSV'den de puan almamız çok zor.Yeni Hedefimiz UEFA'olmalı,onu bari kaçırmasak.Bundan sonraki maçlarda Fenerimize bol şanslar dilemekten başka şansımız yok.Başarılardilerim.
Abdülkadir Dinç
04-11-2005, 14:30
Bence tek suçlu Daum dur. Çünkü haftalardır Formsuz olan Nobre ile başlaması yetmezmiş gibi 1 aydır kazanamayan Schalke takımını sanki hiç izlememiş gibi oyuna gereksiz bir risk alarak başlaması, sert(öyle görünen) faul yapmamıza ve dengesiz yakalanmamıza neden oldu. Takıma kenardan hiç etki yapamadı. Ben artık daum misyonunun dolduğuna tamamen inanıyorum. Her yenilgiye bir kılıf uydurmaya bayılıyor.
Şabettin Doğan
04-11-2005, 16:04
hamitin bu kadar tepki almasını sağlayan en büyük etken maç sırasında canını dişine katarak oynaması değil maç öncesi yaptığı ''orda da burda da 3 atarız ben salatasaraya hayranıyım'' dediği açıklamalarıydı bence.
tabi ilk golde o kadar sevinmeside etkili oldu.
açıkçası bende hamiti asla istemiyorum.ve ondan nefret ediyorum.tabiki herşeyden önce fenerbahçemiz gelir yönetim böyle birşey yaparsa saygı duyarız.
HERŞEY FENERBAHÇEMİZ İÇİN...
dipnot:gülmek isteyenlerde komedi filmi izlesin.
Cafer Demirtaş
04-11-2005, 19:33
3 gun onceki yorumumda elestiri sınırlarını astıgım için ozur dilerim.ama taraftar arasında bundan daha agırlarının konusuldugunu herkes biliyor.hiç kimsede fb taraftarı degilsin,futboldan anlamıyorsun diyemez.cok iyi bir taraftarım ve sadece fb ile degil tum dunya futbolu ile ilgileniyorum.herseyi herkesle tartısırım ama gerginlige gerek yok fb taraftarları arasında .kaldı ki bolunmus durumdayız.kimisi istikrar kimisi defol daum diyor.su anda baskan ne yaparsa saygı duyuyoruz.ya nasıl spor akademisi bitirmiş anlamıyorum bu daum.aykut da rıdvan da sabredilirse daha iyisini yapar.yani turk hocalar daha iyisini yapar.rıza ya guvenmedi bjk gonderdi.ziya ve senol hocayı gonderdi halilhodzic i getirdi trabzon.bence yanlış.burdan turk futbolcusuna gececegim.ya daum ve yonetimn istiyor ki yabancı hakkı sınırsız olsun.olur mu oyle sey ya.yok schalke kadrosunda 10 yabancı varmıs.v.s..v.s.......bence 6 yeterli.yani su an 6 da cok super kişiler mi aldın.servet luciano dan,serhat da nobre den daha iyi degil mi.gerci nobre ilk sampiyonlukta cok onemliydi.ama bjk lilere sorsan nobre degil de papila onemli ya neyse.(reha muhtar yeniden gundeme getirdigi için soyluyorum)..sol kanat fabiano ile enke rezaletti.luciano yerine lucio ,nobre yerine luis fabiano yu al da yabancı hakkını iyi kullan.yabancı hakkı 10 olsa ronaldinho yu mu alacaksın.koskoca transfer donemini appiah ile kapattık.,,,ama ne olursa olsun turkiye nin en iyi takımıyız.istiyorum ki avrupanın en iyi 10 takımı arsına girelim..........
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.