PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye-Şili Hazırlık Maçı 20.08.2008:Çarşamba Kocaeli İsmetpaşa Stadı

Süleyman.Özdemir
18-08-2008, 11:02
Gelmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim...

Doğa Aydın
18-08-2008, 11:04
http://www.1907unifeb.org/forums/forumdisplay.php?f=68

Süleyman.Özdemir
18-08-2008, 11:12
http://www.1907unifeb.org/forums/forumdisplay.php?f=68

..???

Anlamadım Dogacım

Mert Çubukçu
18-08-2008, 11:32
konu buraya degil türk futbol forumuna açılmalı demek istemiş..

Doğa Aydın
18-08-2008, 11:41
Turk futbolu forumunda acilmasi daha uygun olurdu Suleyman, onu soylemek istemistim.

Süleyman.Özdemir
18-08-2008, 14:58
Turk futbolu forumunda acilmasi daha uygun olurdu Suleyman, onu soylemek istemistim.

Anladım Dogacım saolasın yardımın için bilmiyodum..

Süleyman.Özdemir
19-08-2008, 14:04
Arkadaşlar kale arkaları 5 YTL Maraton trübnü 10 YTL Şeref trübünü 20 YTL olarak açıklandı bilet fiyatları haberiniz olsun...

Can Demir
19-08-2008, 17:35
Arkadaşlar kale arkaları 5 YTL Maraton trübnü 10 YTL Şeref trübünü 20 YTL olarak açıklandı bilet fiyatları haberiniz olsun...
Fenerbahçe taraftarı zengindir bu fiyata maç izlemez:rolleyes:

Uğur Kaba
19-08-2008, 17:36

en az şeref tribunu lazım bize kanka:D

Ozan Karaer
19-08-2008, 18:59
Şili'de Maldonado kadroya çağırıldı acaba ilk 11 başlayacak mı,çok merak ediyorum ya:D

Süleyman.Özdemir
20-08-2008, 12:28

Tamam sen fazla gver istiyosannn.. :))) :D

Aytek Öztürk
20-08-2008, 22:31
takıma bak kariyerinde fenerbahçe forması giymeyen ayhan selçuk ve zan var 11de

Can Vodina
20-08-2008, 22:47
ben de aynı durumu tespit etmiştim. içten içe hoşlanmıyor değilim bu durumdan :)

Aytek Öztürk
20-08-2008, 23:49
neden hep fenerbahçe marşları söyleniyo acaba tribünde
gençfenerlilerin bestesi söylendi maçın son dakikalarında da bizim "seni sevmek deli gibi yürek ister" diye başlayan benim en sevdiğim beste söleniyordu hayırdır inşallah :)

Umut Ören
20-08-2008, 23:52
2010 Dünya Kupası Grup Eleme maçlarına hazırlanan milli takımımız, İzmit İsmet Paşa Stadı'nda tarihinde 3. kez karşı karşıya geldiği Şili'yi Halil Altıntop'un attığı tek gol ile geçmeyi başardı.

http://www.ntvspor.net/Images/34277.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 22:53 TSİ 20 Ağustos 2008 Çarşamba
85 yıllık tarihinde ilk kez Kocaeli'de bir maça çıkan A Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası Grup elemeleri kapsamında hazırlık maçında Şili'yi Halil Altıntop'un attığı golle 1-0 yenmeyi başardı.

Mücadeleyi Yunanistan Futbol Federasyonu'ndan Anastassios Kakos yönetti.

Sakatlıkları nedeniyle Arda Turan, Caner Erkin, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Mevlüt Erdinç, Hakan Balta ve Serdar Kulbilge kadroda yer almadı.

Şili Milli Takım Teknik Direktörü Marcelo Bielsa, Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan Claudio Maldonado ile daha önce disiplinsiz hareketleri gerekçe gösterilerek ceza verilen Beşiktaşlı Rodrigo Tello'ya Türkiye karşısında kadroda yer verdi. Maldonado ile Tello maça yedekler arasında başladı.

Karşılaşmaya kalabalık orta saha kurgusuyla başlayan Türkiye, kanatlardan atak organizasyonlarıyla Şili kalesinde gol aradı. İlk dakikalarda sağ kanattan Gökhan Gönül'ün bindirmeleriyle tehlike yaratan millilerde Semih en hareketli isim olarak dikkat çekti. Tuncay ve Aurelio'nun iki net fırsatı değerlendirememeleri sonrası milliler ilk yarıda 0-0'lık beraberliğe razı oldu.

Hareketli oyunculara sahip olduğu gözüken Şili, orta sahadan derinlemesine paslarla sonuca gitmeye çalıştı. Çoğunlukla ofsayta takılan konuk ekibin atakları Türkiye defansında erirken, Gonzalez ile Vidal ise iki önemli fırsatı Şili adına değerlendiremedi.

Stat: Kocaeli İsmetpaşa
Hakemler: Anastassios Kakos, Christos Akrivos, Dimitri Bersis (Yunanistan)
Türkiye: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Servet Çetin, Uğur Boral, Kazım, Selçuk İnan, Mehmet Aurelio, Ayhan Akman, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk
Şili: Bravo, Carmona, Contreras, Jara, Cereceda, Sanchez, Vidal, Fernandez, Estrada, Gonzalez, Suazo
Sarı Kart: Dk. 31 Sanchez (Şili)
kaynak:NTVSpor

Diğer oyuncularımız da oynasaydı keşke..Ama Fenerbahçe farkı bir kez daha ortaya çıktı !!!

Süleyman.Özdemir
23-08-2008, 12:46
neden hep fenerbahçe marşları söyleniyo acaba tribünde
gençfenerlilerin bestesi söylendi maçın son dakikalarında da bizim "seni sevmek deli gibi yürek ister" diye başlayan benim en sevdiğim beste söleniyordu hayırdır inşallah :)

Ewet Aytekcim bende merak ediyorumm her maç söler hodri meydan onu.. :)))