Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Gaziantepspor 11. Hafta
Kerem Çalkılıç
29-10-2005, 17:32
Başlık açılmamış şaşırdım.
Kadıköy'de şu anda soğuk bir hava ve hafif bir yağış var. Fenerbahçe'mizin fazla zorlanmadan bu maçı alacağını düşünüyorum. Yanılmıyorsam Marco Paşa bu maçta dinlendirilecek.
Onur Kalender
29-10-2005, 18:10
Hava gerçekten çok soğuk ve fena halde esiyor. Ara sıra yağan yağmuru da unutmamak lazım... Hem futbolcularımız, hemde taraftarlar açısından zor bir maç olacak ama kazanmamız gerektiğinin farkındalar.
Alper Çakır
29-10-2005, 18:56
Mecbur alcaz bu maçı. Takım formda. Yedekler de bu yoğun maç trafiğinde şans verilirse iyi değerlendirmeliler.
G.Antep kötü bir takım değil ama eski güçleri yok. Zaten biz de arayı ligdeki rakiplerimizle oldukça açmış durumdayız. Maçın net bir skorla biteceğini düşünüyorum. 2-0 alırız.
Kemal Gültekin
29-10-2005, 21:52
Goooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll llllllll
De Souza ALeEEEexxxxxxxx
De Souza ALeEEEexxxxxxxx
De Souza ALeEEEexxxxxxxx
şükür be ....
Şabettin Doğan
29-10-2005, 21:52
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhh
şükürler olsun çok önemli bir 3 puan geldi Allah ım çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Güzide Ören
29-10-2005, 22:01
arkadaşlar daum'un oyuncu değiştirmesi için gol mü yememiz gerekiyo?
bence daum yine ucuz kurtuldu....
daum'un en sevdiği oyuncu alex olmalı...
neyse fenerbahcemiz bu maçtan da çok değerli bi 3 puan aldı...
bu arada antep iyi bi takım bize kök söktürdü diyebilirim.....
Fatih.Celik
29-10-2005, 22:03
onu bunu bırakalım dedigin gibi cok degerli 3 puan aldık....oh diyorum baska bişi demiyorum..
Şabettin Doğan
29-10-2005, 22:10
daum ucuz kurtuldu tabirini yanlış buluyorum.
maç berabere bitseydi daum a hiç birşey olmayacaktı.fenerbahçemiz önemli bir 3 puan aldı.
maç sırasında nobrenin ümitin vs. hataları olduğu gibi daum un da hataları olmuştur mutlaka.ama bu tabir yanlış bence.
Fatih.Celik
29-10-2005, 22:11
daum ucuz kurtuldu tabirini yanlış buluyorum.
maç berabere bitseydi daum a hiç birşey olmayacaktı.fenerbahçemiz önemli bir 3 puan aldı.
maç sırasında nobrenin ümitin vs. hataları olduğu gibi daum un da hataları olmuştur mutlaka.ama bu tabir yanlış bence.
+1907
Aycan Yağanoğlu
29-10-2005, 22:35
Penaltı %100 penaltıydı ama şimdiden ben tartışmalı penaltı sözleri duymaya başladım tv.de. Bu kadar da taraflı olunmaz. Fenerbahçe kesinlikle hak ettiği bir 3 puan aldı.Yola devam...
Cem Deli
29-10-2005, 23:16
her şeye rağmen önemli bi üç puan kazandık.yola tam gaz devam
Ersin Köse
29-10-2005, 23:38
her şeye rağmen (nobre de dahil) kazanan takımımıza tebrikler tam yol ileri
Alper Çakır
29-10-2005, 23:47
Gaziantepspor'u uzun süredir bu şekilde oynarken görmemiştim. Yazık gerçekten yazık. Gaziantepspor'un diğer Anadolu takımlarından farkı yok. Maçı çirkinleştirdiler.Böyle futbol oynayacak takımları süper ligde görmek istemiyorum.
Fenerbahçemize gelince Nobre yine saç baş yoldurdu. Alex'in uzun bir süre sahada görünmemesinin nedeni yine inatla kanatlara gidip boş ortalar yapma isteğimizdi. Biz yorulduk söylemekten Alex varken yerden oynayınca nasıl iyi işler yaptığını görüyoruz. Eğer böyle oynamayacaksak Alex'i takımda oynatmak nedendir? Sormak lazım böyle soruları birilerine.
Anelka birşeyler yapmaya çalıştı. Mehmet Yozgatlı oyunun baya büyük bir bölümünde sağ bek gibi oynadı. 4-3-1-2 taktiğinde ortasahanın sol içinde TOP YAPAMAYAN Tuncay'ın oynatılması enteresandı. Ümit Özat her maçta elinden geleni yapıyor adamın kapasitesi bu kadar ben Ümit'i eleştiremem çünkü zorla oynatılıyor sol bekte. Serkan iyi oynadı, Önder de iyiydi. Ofsayt olduğu için iptal edilen Nobre'nin golü çok iyiydi ama pozisyon ofsayttı. Artık Zafer Biryol'un yolunu gözlüyoruz. Artık iyileş Zafer.
Çok önemli bir 3 puan aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Şimdi sıra şu Almanların ağzının payını vermeye geldi. Çok mücadele etmemiz gerekn bir maç var önümüzde. Rakibimizi yenebilecek güçteyiz. Hele son açıklamalarına iyice kıl olduğum Gelsenkirchen'lileri susturma vaktidir. Hadi hayırlısı.
Saygılar
Kerem Çalkılıç
30-10-2005, 01:33
İyi oynadık bence son bir iki maça göre. Defanstaki kötü hatalarımız yoktu. Gerçi Antep de saldırmadı pek ama neyse. :) Bayağı şanssızlıklar oldu gol bulma yolunda. Hakem, Antep'li oyuncuların sertliklerine göz yumdu. Ama adalet yerini buldu ve kazandık diye düşünüyorum.
Sercan Okur
30-10-2005, 01:50
Kadıköydeki G.Antep maçları hep ilginç ve gergin geçmiştir. İlk aklıma gelen 4-3"lük maç ve Şemsiye Ömer olayı :D
Maça kontrolllu başladık. Golu çok daha erken bulabilirdik. Ama bir türlü gelmedi direkten dönen toplar, M.Yozgatlının ve Nobrenin beklenen vuruşları yapamaması, zaman geçtikçe baskı ve stres arttı. Belki oyun kurmakta biraz Marco"yu aradık. (Ama Daum maçtan sonra yaptığı açıklamada, ona Almanya"da çok önemli bir görev vereceğim o nedenle dinlenmesi gerekiyordu dedi).
Hakem faullerde oyuna nerdeyse hiç müdahele etmedi ama kötü niyetli olsa kesinlikle Appiah oyundan atılırdı bence. *Maçı kesinlikle hakettik Antep'e pozisyon şansı bile vermedik zaten kapandılar maç boyunca. Penaltı pozisyonu hemen bizim önümüzde oldu, o anda basit ve uydurma bir penaltı gibi geldi hatta maç çıkışı eve doğru yürürken çoğu kimsede o görüşteydi ancak televizyonda maçı tekrar izleyince kesin %100 penaltıymış, hakemi tebrik etmek lazım. O an beraberliğimize sevinenler ne kötü olmuştur, *iyi bahane çıktı bırakalım tüm hafta konuşsunlar biz kısmetse Salı gecesi konuşacağız. Yağmur ve soğuğa rağmen gelen herkese teşekkürler diğer haftalara nazaran tribünler daha uyumluydu sanki. Son olarak Kaptan Ümit son zamanlarda düşüşte ve biraz isteksiz gibi görünmesine karşın elinden geleni yaptığını düşünüyorum her ne olursa olsun maçın o kritik anında tepki verilmesi yanlıştı her ne kadar bizlerde çok stresli olsakta, herzaman destek olmalıyız. *Schalke maçı öncesi bu galibiyet çok iyi oldu hemde golun 90+1de gelmesi bazılarına çok fena batmıştır. ;D
Mete Karayel
30-10-2005, 03:32
http://members.home.nl/hcetiner/FB_Antep_Penalty.wmv
penalti goruntusu
Mehmet Karakaya
30-10-2005, 03:39
bugün gördüğüm antep ile rize maçında gördüğüm antep arasında dağlar kadar fark vardı.helal olsun çok iyi hazırlanmışlarda bi haftada nasıl bu kadar yol katettiler merak ettim şimdi
gerçekten çok iyi oynadığımız bi maçtı ve 0-0 bitse üzülürdüm.ama ben herşeye rağmen futbolu çirkinleştirmeyen anadolu takımları istiyorum.bu g.birliği,antep gibi takımların alayı küme düşselerde kurtulsak çirkin takımlardan
Cemre Soysal
30-10-2005, 10:04
penaltinin tartisilmasi cok gereksiz..
pozisyon bal gibi penalti.. kabak tadi verdi artik butun ustumuze yapilan komplo teorileri... >:( >:(
Ömer Birdal
30-10-2005, 10:13
Fenerbahçemiz sahadan ,öyle yada böyle, galip çıkma özelliğini bir kez daha konuşturdu.. Maçın geneline yaydığımız galibiyeti alma isteği 90+1 de Alex in penaltısıyla sonuç buldu.. Oyuna kontrollü başlayan takımımız organize ataklarla gol aradı.. orta saha, Selçuk ve Marco nun yokluğunu fazla aratmadı ve hakimiyeti rakibe vermedi.. yalzın gerek orta sahadan ileriye doğru çoğalmakta zorluk çekmemiz, gerekse de hemen hemen bütün topların , gününde olan , antep kalecisinin kucağına gitmesi, oyun üstünlüğümüzün , skor üstünlüğüne dönüşmesini uzun bir süre engelledi..
Maç sonu C.Daum unda söylediği gibi, bazı oyuncular Schalke maçını düşünmeye başlamıştı çoktan, tıpkı taraftar gibi..Ligin en fazla maç yapan ekibi olup, bunu nyanına en başarılı sıfatını da ekleyince Fenerbahçemizin ismi, markası kalitesi birkez daha ortaya çıkıyor..
Nobre Appiah ın mükemmel şutunu çok güzel kaleye yollamasına karşın, ondan çok daha rahat pozisyonları gole çeviremeyerek, kafamızdaki saçların biraz daha azalmasına yardım etti.. Tabi , şansın dışındaki tüm faktörlerin üretim sürecine girdiği rövaşatasını unutmak ta haksızlık olur Marcio ya..
Tuncay ziyadesiyle çalışkandı bu maçta..Çok koştu.. Tıpkı hafta içinde kupa maçındaki gibi.. Aziz Başkan ın da ayağa kalktığı, kaçırdığı pozisyonda kaçan önemli fırsatlarımızdandı..
Luci, sık sık rakip kaleye gidip gol arayarak, kondisyonunun ne denli kuvvetli olduğunu kanıtladı.. Defansımız bu maçta daha uyumlu görünüyordu..Bunda rakibin çok az pozisyon bulmasının da payı büyük elbette.. İlk yarı 30. dk lerde ve 2. yarı da 60. dk lerde Lazarov la bulduğu 2-3 pozisyonun dışında , kalemizde etkili olamadı G.antep..Volkan da ilk yarıda elinden kaçırdığı ıslak topun haricinde, adrenalinimizi yükselticek herhangi bir tehlikeye mahal vermedi..
Yoğun yağmur, futbolcuların kart görmesinde etkili oldu bence.. Kayganlaşan zeminde futbolcular, hareketlerini kontrol etmekte zorlandılar, kuru zemine nazaran..
Çok gol kaçırmamız göze batarken , bu kadar pozisyona girmek te, bardağın dolu tarafı.. Ve eninde sonunda (dk. 90 ken bile golün geleceğine inanmamız) gole bir şekilde ulaşmamız, 34. hafta sonunda şampiyonluğun kime en çok yakışacağının bir sinyali..
İlk kullandığı penaltıyı (Alex li frikiğe frikik demem) az farkal dışarı yollayan Alex, kazandığı penaltıyı, her zamanki gibi, gole çevirmesini bildi.. Görevini yerine getirdi..
Özetle, Allah maçın berabere bitmesine razı olmadı ve hak yerini buldu..
Hakem: Cem Papila iyi bir yönetim sergiledi..Kartlarının hepsi haklıydı.. Faollerde yerli yerindeydi.. offside ler de hatasızdı..Bir tane el pozisyonu vardı Appiah ın ortasında rakibin eline çarpıp kornere giden..Pozisyonun ardından g.asntepli oyuncu elini tutmuştu hatta acısından olsa gerek :) . yan hakem atladı pozisyonu kornere hükmetti..8.1 olsun Cem Papila nın bu hafta ki puanı ..
Burak Uysaloğlu
30-10-2005, 12:23
Valla ne yalan söyliyeyim maçta pozisyon bana penaltı olarak gelmemişti hatta maraton üstteki bi çok kişiyede öğle tvden de seyrettim ama bence genede penaltı değil açıkçası... Dün takım gerçekten iyi mücadele etti çok saldırdı savunmaya neredeyse hiç top gelmedi zaten maçın büyük bi çoğunluğunda rakip sahada 21 kişi wardı. Anelka arzuluydu ama adam da naaspın 1 geçio 2 geçio 3. de yanına kimse pas almak için gelmediğinden eçmeye çalışıp kaptırıyor
Şabettin Doğan
30-10-2005, 12:29
alex in ayağına amiyane tabirle güm diye basıyor adam ya net penaltı bence..
Serkan Özen
30-10-2005, 19:21
3 puan farkla lideriz. Bize puan kaybı yaşatan Gençlerbirliği Galatasaray'ı yenerek bir bakıma ölçülü davranmış oldu.
8)
Erkut Yeğen
30-10-2005, 19:50
Acaba ???Hangi gazetede maçın başlama saati; hakkında yanlış bilgi verildi.Maç başladı,neredeyse devre oldu,bitti.Önümüzden geçenler hiç eksik olmadı.Tezarühata,engel oluyorlar :-X
Onur Çelik
31-10-2005, 10:51
herkes hakeme yuklenıyo, sen hakeme kızana kadar son dakkada adama paldır kuldur gıren ıvanova kız,antep ve cinconlular
Ufuk Peker
31-10-2005, 11:43
ya dün sinir olmamak elde değildi!!!!!eziktaş maçından sonra kepçeye maçın hakemi soruluyor o fenerbahçenin hakemlerle maç kazanmasından bahsediyor!!!ergün g.fenerbahçenin maçından daha iyi bir hakem ile oynadıklarını söylüyor!!!halbuki 1 penaltısı verilmemiş ve 10kişi bırakılmamış 1 6s ile oynadı gb!!!denize düşen fenerbahçeye sarılıyor!!!gülüp geçmek lazım bunları:):):):)
Gamze Sadıç
31-10-2005, 14:24
'ayağina basılan adam öyle düşer mi hiç?'
maçtan sonra birçok fener düşmanından bunun gibi yorumlar dinledim.yapmayın n'olur baktınız bizi hiçbir alanda geçemiyorsunuz hemen karalama kampanyaları!alex'e yapılan hareket bal gibi penaltı.artık kimse bizle uğraşmasın ve 2.nin hangi takım olacağını tartışsın herkes :)
Doğa Aydın
31-10-2005, 18:50
Maçta bizler için çektiği resimleri Kerem elimize ulaştırdı. Maçtan fotolar bu akşam sayfamızda olur...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.