PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İbrahim Kutluay

Aytek Öztürk
22-08-2008, 00:44
"Galatasaray forması giymem"
21 Ağustos 2008 Perşembe 09:48
Türk basketbolunun en büyük yıldızlardan birisi olan İbrahim Kutluay, G.Saray'a gideceği iddialarına noktayı koydu...
Adı Aslan'la anılan İbrahim Kutluay net konuştu: "Galatasaray büyük bir camia, ben de profesyonelim. Ama bu formayı giyecek kadar değil."

‘Fener’de doğdum’
Son günlerde adı Galatasaray Cafe Crown ile birlikte anılan İbrahim Kutluay, Sarı-Kırmızılı formayı asla giymeyeceğini söyledi.

Galatasaray’ın büyük bir camia olduğunu, kulübe ve yönetime de saygı duyduğunu ancak kendisinin de Fenerbahçe’de doğduğunu vurgulayan yıldız oyuncu, “Fenerbahçe’de doğdum, orada büyüdüm, orada yaşadım. Sarı-Lacivertli formayı şerefle taşıdım, kaptanlık yaptım. Bu saatten sonra Galatasaray formasını nasıl giyebilirim ki” dedi.

‘Parayla değişmez’
Bu yıl Fenerbahçe’de olmasa da, kalbinin hep Sarı-Lacivertli takımla atacağını da söyleyen İbo, “İleride bu camianın her kademesinde görev almayı düşünüyorum. Ömrümün sonuna kadar Fenerbahçeli İbo olarak anılmak istiyorum. Bunu değiştirecek ne para var, ne de başka bir şey. Zaten Galatasaray’a gitsem mutlu olamam, onları da mutlu edemem. Evet, profesyonel bir oyuncuyum ama Galatasaray’da oynayacak kadar profesyonel değilim” diye konuştu.

Cem Demirtaş
22-08-2008, 00:47
budur..!!!

"Galatasaray büyük bir camia, ben de profesyonelim. Ama bu formayı giyecek kadar değil."

Gökhan Kavaz
22-08-2008, 17:35
budur..!!!

cuukk;)
beklenen cevap..ibo hepimizin içinden geçeni söyledi...helal...

Seda Toykar
08-09-2008, 20:28
İbrahim Kutluay basketbol da sevdiğim en iyi oyunculardan bir tanesi fenerbahçe basketbol'dayken hocam antrönörümüz olduğu içinde daha çok seviyorum devam edemedim ama ziyaretlerine devam ediyorum c.bstn her zaman hocam lisede okul takımında fenerbahçe'de enka'da fehmi hocam ibrahim hocam özcan hocam hepinizi çok özledim eski günleri inşallah birgün toplanırız arkadaşlarla beraber:)

Tuğçe Manav
10-09-2008, 18:20
Kutluay'a milli onur!

http://www.htspor.com/2008/09/09/resim/96483.jpg

İbrahim Kutluay, uzun yıllar başarıyla görev aldığı milli takıma hizmetlerinden dolayı plaketle onurlandırılacak.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, milli takım formasını tüm kategorilerde toplam 257 kez giyen ve ay-yıldızlı forma altında rakip potalara tam 3 bin 212 sayı bırakan İbrahim Kutluay, (A) Milli Takım'ın yarın Fransa ile oynayacağı 36. Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu müsabakası öncesinde düzenlenecek törenle, milli takıma yapmış olduğu katkılardan dolayı ödüllendirilecek.
Gerek milli takım, gerekse de kulüp takımı forması altında birçok ilke ve sayısız başarılara imza atan, madalya kazanan ve şampiyonluk kupası kaldıran İbrahim Kutluay'a, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Türk basketboluna ve milli takıma yapmış olduğu hizmetlerden dolayı birer teşekkür ve tebrik plaketi verecek.

htspor.com

Özgün Doğan
11-09-2008, 04:47
bugün birlikte fotoğraf çekinme isteğimi kibarca kabul etti , gerçekten duruşuyla , beyefendiliğiyle ve karizmasıyla örnek alınması gereken bir adam İbrahim Kutluay .Keşke F.Bahçe de kalsaydı ama .. :/

Ertuğrul Bayındır
28-10-2008, 15:14
İbrahim Kutluay İTÜ'de

Milli basketbolcu İbrahim Kutluay, TB2L takımlarından İTÜ ile anlaşma sağladı.

Türk basketbolunun en önemli isimlerinden biri olan İbrahim Kutluay, bundan sonra İTÜ forması giyecek. Yıldız oyuncu bir süredir temasta olduğu İTÜ ile anlaşma sağladı.

Basketbol kariyerine 1992 yılında Fenerbahçe'de başlayan İbrahim Kutluay, Efes Pilsen, AEK, Panathinaikos, Ülkerspor, Seattle Supersonics, Ülkerspor, Fenerbahçe Ülker ve PAOK takımlarında forma giydi.

Kerem Işıldak
28-10-2008, 21:50
Uzun süredir İTÜ ile antrenmana çıkıyordu İbo zaten. Hazırlık maçlarında da oynuyordu. Bol bol izleyebileceğim kendi adıma bu yıl da:)

Hande Müyesser
30-10-2008, 03:16
Hayırlı olsun kesin anlaşma imzalanmasına çok sevindim artık antrenmanlarını da kaçırmayız:p

Cem Demirtaş
30-10-2008, 09:08
nbaden avrupadan 2. lige ne oldum dememeli ne olacağım demeli bence 2.ligde oynayacağına basketbolu fenerbahçede yapacağı jübile ile bırakmalı antrenörlüğe başlamalıydı ama yolu açık olsun türkiyede baskotbol diyince akla gelen 5-10 kişiden biri hele 3lüklerini sanırım tüm dünya biliyor türk basketboluna yaptığı olağanüstü katkıları da kimse tartışmıyor zaten yolun açık olsun büyük kaptan
İbrahim Kutluay'dan bahsediyoruz...şu anda bile bence 1. ligdeki bütün takımların ihtyacı olabilecek bir adam kendisi yaşına rağmen hemde...bizim yönetimin hiç suçu yok dimi

Cem Demirtaş
30-10-2008, 15:01
tabiki haklısın yönetimin de çok büyük pay ıvar ibrahim kutluay gibi bir oyuncu elde tutulmalıydı benim demek istediğim yani fenerbahçede oynamayacaksın 1.ligde oynamayacaksın 2.ligde oynayacaksın ben bunun yerine antrenörlük yapsaydı dedim çünkü basketbolu çoğu kişi onunla sevdi fenerbahçeliliğini her fırsatta savundu galatasarayın teklifini reddetti ben sadece 2.lige gitmeseydi keşke dedim yoksa yönetim aynı solomonda olduğu gibi yanlış yaptı
o zaman ben yanlış anladım kusura bakma..ama galatasaray'ın teklifini neden reddettiğini açıklamıştı..

Fatih Dilber
31-10-2008, 01:06
İbrahim Kutluay konuşulan gibi İTÜ ile anlaştı. Basketbolu izlemeye başladığım senelerde bana bu sporu sevdiren kişilerin başında Gelen İbo'ya hayatında başarılar..

Fenerbahçe Fenerbahçelilerindir...

Onur Bilgin
19-11-2008, 13:22
http://www.basketdergisi.com/haber_detay.asp?id=6003&tur=38

İbo: 'Kefen giyerim Galatasaray forması giymem' demedim

İbrahim Kutluay, katıldığı panelde Fenerbahçe'den ayrılmasına, NBA'deki Türk oyunculara ve 'Kefen giyerim Galatasaray forması giymem' konusuna kadar açıklamalarda bulundu.

İbrahim, NBA'deki Türk sporcular Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur, milli takıma geldiklerinde, onlardan büyük beklenti olduğunu ifade etti.İbrahim, asla ''Kefen giyerim Galatasaray forması giymem'' gibi bir ifade kullanmadığını dile getirdi.

Bir öğrencinin sorusu üzerine, tecrübeli basketbolcu, ''Ben böyle (Kefen giyerim Galatasaray forması giymem) diye bir ifade kullanmadım. O başka bir sporcu arkadaşın ifadesiydi. Ben hiçbir zaman büyük camiaları rencide edecek açıklamalarda bulunmam. Çünkü Fenerbahçe Kulübü sporcusu olduğum kadar, milli takımın da kaptanlığını yapmış bir sporcuyum. Fenerbahçe Kulübü ne kadar büyükse Galatasaray, Beşiktaş kulüpleri de o kadar büyüktür. Ben, Fenerbahçe'de basketbolda her kategoride görev almış bir sporcu olarak, diğer kulüplerde kendimi mutlu hissetmeyeceğim için Fenerbahçe'de başladığım basketbol hayatımı orada bitirmek istediğimi söyledim'' diye konuştu.

İbrahim Kutluay, Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğini dile getirerek, ''Fenerbahçe'de doğmuş, büyümüş ve basketbolu bırakmak istediğini söylemiş biri olarak, oradan ayrılmak istemediğimi daha öncede açıklamıştım. Amacım basketbol hayatımı orada sonlandırmaktı. Ama kulübün böyle bir tasarrufu oldu. Ben profesyonel bir sporcuyum ve şansımı diğer kulüplerde sürdürüyorum. Profesyonel bir sporcu olarak kimseye kırgın değilim. Bunlar sporda olağan şeyler'' ifadelerini kullandı.

Yasin Çıkrıkçı
22-11-2008, 20:59
İbrahim Kutluay'dan bahsediyoruz...şu anda bile bence 1. ligdeki bütün takımların ihtyacı olabilecek bir adam kendisi yaşına rağmen hemde...bizim yönetimin hiç suçu yok dimi
elbette yönetimimizin hiç bi suçu yok:cool:

Göktürk Daşoluk
22-11-2008, 22:14
yönetim hatalı bu konuda ...

Serkan_Özen
23-11-2008, 23:00
bence yonetımden ote bogdan tanjevic'in ıstememesınden kaynaklanıyor cunku takımda sozde yaslı oyuncu ıstemedıgını ılerı surduugu ıcın ıbrahım ı saf dısı bıraktı bence cok buyuk kayıp ıbrahımde

Serkan_Özen
23-11-2008, 23:01
ıbrahımde olsaydı gırıcekde olsaydı ama tek hatalı tanjevıctır...

Mustafa Yüksek
26-11-2008, 02:54
ahh bee ibo bu yönetim senide harcadı..bizleride.:((

Berker Çırak
26-11-2008, 13:49
İbrahim nasıl ki zamanında Fenerbahçe'nin hedeflerini kendi hedefleri için yetersiz görerek Fenerbahçeden ayrıldıysa,Tanjevic'te şu an Fenerbahçenin hedefleri için İbrahimi yetersiz görüyor..

Eee etme bulma dünyası,biz nasıl ozaman İbrahim'e saygı duyduysak, o da şimdi Tanjevice saygı duyacak..

Gökhan Çalan
27-11-2008, 17:51
İbrahim nasıl ki zamanında Fenerbahçe'nin hedeflerini kendi hedefleri için yetersiz görerek Fenerbahçeden ayrıldıysa,Tanjevic'te şu an Fenerbahçenin hedefleri için İbrahimi yetersiz görüyor..

Eee etme bulma dünyası,biz nasıl ozaman İbrahim'e saygı duyduysak, o da şimdi Tanjevice saygı duyacak..

+1907

Umut Türkmen
28-11-2008, 00:57
İbrahim Kutluay Fenerbahçe altyapısından yetişmiş ve Basketbol kariyeri boyunca içindeki Fenerbahçe ruhunu sahaya yansıtmış Türkiyenin yetiştirdiği en iyi şutördür. Tecrübesiyle ve Basketbol bilgisiyle -tıpkı kaptanımız Damir Mrsic(37) gibi- takımımıza çok büyük katkıları olabilirdi. Şu anda Fenerbahçe forması giymiyor olması bence büyük bir kayıptır.

Özkan Erdoğan
07-12-2008, 15:47
İbrahim'in Fanatik'e verdiği röportaj..

"Neden gönderildiğimi bilmiyorum ki?

Fenerbahçe sevgimi herkes biliyor. Bu forma için yaptıklarımdan sonra‚ bu şekilde gönderilmeyi haketmedim. Ancak kimseye de kırgın değilim...

İbrahim Kutluay... Türk Basketbolunun dönüm noktalarından birisi. Attığı basketler kadar yaşam tarzıyla da gündemden hiç düşmedi. Kazandığı başarılar tek tek yazmakla bitmez‚ sayıları öyle çok ki! Yunanistana transfer olan ilk sporcu da İbrahimdi... Panathinaikosta kazandığı Avrupa Şampiyonluğu ne kadar büyük bir olaysa‚ iki ülke arasında dostluk elçisi olarak seçilmesi de o denli önemliydi. Milli Takımımızın kazandığı Avrupa İkinciliğinde de İbo başroldeydi. Fenerbahçe alt yapısının en parlak ürünü olarak adı yazılırken‚ Sarı-Lacivertli takımın 100. yıl şampiyonluğunda da aşık olduğu formayı giydi. Şimdi ise İTÜde kendisine çok farklı bir misyon seçti. İşte İbrahim Kutluayın olay yaratacak sözleri...

Sen Tanjeviçin prensi gibiydin... Aynı anda hem Fenerbahçe hem de Milli Takımdan ayrılmanın sebebi ne olabilir?
Bunun sebebini bana da açıklayan birisi olmadı. Ben 100. yılda Fenerbahçeye geldiğim zaman bu forma altında basketbolu bırakmak istediğimi söylemiştim. Giderken de neden gittiğim biliniyordu‚ tekrar Fenerbahçeye dönmek istediğimi herkes biliyordu ve kontratım da devam ediyordu. Askerlik görevimi yaptıktan sonra Tanjeviçle konuştum‚ bana farklı düşüncelerinin olduğunu ve fazla süre veremeyeceğini söyledi. Ben de sürenin bu saatten sonra çok önemli olmadığını‚ bu takımda bulunmak istediğimi ve faydalı olacağımı ve basketbolu bu forma altında bırakmak istediğimi söyledim ama o kararını vermişti. Aslında bu kararı sadece onun verdiğine de inanmıyorum. Daha sonra Mahmut Uslu ile konuştum‚ o da antrenörün düşüncesinin böyle olduğunu söyledi. Ben de teşekkür edip ayrıldım.

Milli Takıma alınmayışının bununla ilgisi olabilir mi?
Onların ne düşündüğünü çok iyi bilemem ama tabii ki birbirine bağlantısı vardır!

Hidayetin takım içindeki liderliğini kuvvetlendirmek için alınmadığın yorumuna ne diyorsun?
Ben bu zamana kadar hep lider pozisyonunda oynadım. Ama amaç milli takımsa liderliğin kimde olduğu önemli değil. Kaldı ki‚ Avrupa Şampiyonu olan takımlara baktığımızda birçok liderin bulunduğunu görüyoruz. Önemli olan bu lider oyuncuları bir arada kullanabilmektir. Ancak ben kendi adıma her türlü fedakarlığa hazırdım. Hidayetin de böyle düşündüğüne inanıyorum. Bu ancak onlar için bir bahane olabilir.

Teklif gelmedi
Yöneticilik fikrin varsa neden Aziz Yıldırımın teklif ettiğini söylediği idareciliği neden kabul etmedin?
Ben öyle bir teklif almadım. Mahmut Uslu bana Basketbolu bırakırsan bakarız dedi. Ben bu sözle spor hayatımı noktalayamazdım. Severek oynadığım basketbolu adı konmayan‚ ortada olmayan bir görev için bırakamazdım. Ancak ciddi bir görev ve sorumluluk verilseydi‚ beni onurlandıracak bir şey teklif edilseydi Fenerbahçe sevgim yüzünden kabul edebilirdim.

10 yıl tatil yapmadım
Ben idmanlardan önce ve sonra kolumu hissetmeyinceye kadar şut atardım. Kendime büyük hedefler koymuştum ve bulunduğum konumu hayal ederek çalıştım. Gençlik yıllarımda ben 10 sene hiç tatil yapmadım. Sporcular için yaz antrenmanlarının önemli olduğunu biliyordum ve o dönemleri çok iyi kullandım. Mesela yıldız takımdayken antrenmanım biterdi‚ gider genç takımla antrenman yapardım‚ sonra A Takımın idmanını kenardan izlerdim. Belki birisi sakatlanır bir şey olur da beni idmana alırlar diye. O da yetmezdi bayan takımının idmanlarına çıkardım. Salon çalışanları benden çok şikayetçiydi. Çünkü sabahın köründe ben şut atmak giderdim‚ gece de en son ben çıkardım salondan‚ eve zorla gönderirlerdi...

İTÜye geliş nedenim farklı
Ben Fenerbahçede oynamıyorsam hangi takımda oynarım diye düşündüm. Benim Beşiktaş ve Galatasarayda oynayamayacağımı herkes biliyor. İki kulüp de çok büyük ve saygın camialar da olsa‚ ben orada mutlu olamayacağımı düşündüm. Diğer tekliflere baktığımda Kepez‚ Karşıyaka‚ Antalya gibi takımlar vardı. Bu takımlar çok başarılı olsalar ligi 4. sırada bitiyor. Yani bir takımı Play Offa sokmak‚ 8. olanı 4. yapmak için mücadele etmenin bana çok keyif vermeyeceğini düşündüm ve basketbolda ekol olmuş İTÜyü eski günlerine götürmek‚ alt yapısını canlandırmak‚ yeniden basketbolun sembolü yapmak‚ üniversite takımlarının güçlenmesine etkide bulunmak için bu kararı aldım. Belki biz 1. Lige bile çıkamayacağız. Sonuçta oynamadan hiçbir başarı kazanılmaz. Ama benim de tek amacım bu değil zaten. Ben çok keyifliyim ve doğru karar verdiğimi düşünüyorum.

Evet... Başbakan ile görüştüm
Başbakanla biraraya gelip Kadıköy Belediye Başkanı olman için görüştüğünüz söylendi?
Ben Sayın Başkanımızla geçtiğimiz aylarda görüştüm‚ daha önce de konuşmuştum. Ne ben belediye başkanı olayım diye teklifte bulundum‚ ne de benden böyle bir şey istendi. Günlük spor olaylarını değerlendirdiğimiz bir sohbette bulunduk‚ fikir alışverişi yaptık. Ancak ben Türk Sporunun gelişmesi için radikal kararlar alınması gerektiğine inanıyorum ve siyasete atılarak bunu gerçekleştirebileceğime inanırsam gelecek yıllarda bunu da yaparım.

İrem için dizlik aldım
Yurt dışından gelen teklifleri ailem için kabul etmedim. 2.5 yaşında İrem adında bir kızım var‚ eşim şu anda hamile. Ben ailemle çok keyifli zaman geçiriyorum. Yaşadığım şeylere şükrederken belli bir noktaya geldim. Biraz daha param olsun‚ şunu biraz daha yapayım gibi ihtiraslarım yok. Yaklaşık 15 senin ardından ilk kez kendime yazın zaman ayırdım ve kızımla vakit geçirdim. Onunla vakit geçirmek benim için dünyanın en güzel şeyi. Hatta onun yüzünden kendime dizlik aldım. Evde oyun oynarken yerde süründüğüm için dizlerim yara oldu. Bazen kurt oluyorum‚ bazen kedi onu kovalıyorum. Ben aileme çok düşkünüm‚ anneme babama... İnşallah kızım da öyle olur.

Fenerbahçe başkanlığı güzel bir hayal!
Efes Pilsene transfer olduğun dönemde bana Fenerbahçede başkan olacağını söylemiştin? Yine o hedefin var mı?
Ya o benim için bir hayaldi. İçinde olduğunuz zaman bunun ne kadar zor bir iş olduğunu anlıyorsunuz. Ancak şu da bir gerçek ki her Fenerbahçelinin içinde böyle bir hayal vardır. Ben de Fenerbahçede yetişen bu kulüpte kaptanlık yapan bir oyuncu olarak bu hayale ulaşırsam gurur duyarım. Ancak şu anda tabii ki böyle bir hedefim yok.

TAKVİYE YAPILMAZSA BAŞARI ZOR

Elemelerdeki sonuçlar kimseyi aldatmasın. Yetenekli bir Milli Takıma sahibiz ancak bu takıma takviyeler yapılmazsa 2009da başarı zor gelir

Ben Milli Takımı 2010dan sonra bırakacağımı söylemiştim. Yazın bana ödül vermek istediklerinde bunun ne olduğunu Harun ve Turgay Demirele sordum. Bana en çok milli formayı giyen oyuncu olduğum için bu ödülü düşündüklerini söylediler. Fakat daha sonra sitede yapılan açıklamada sanki ben milli formaya veda etmişim gibi bir ortam yaratıldı. Bundan rahatsız olduğumu ilettim. Ajansa bir açıklama yapıldı. Ayrıca canlı yayında hem ben hem de Turgay Demirel‚ bunun bir jubile olmadığını ve ödülün neden verildiğini anlattık. Eğer o açıklamalar yapılmasa gidip plaketi almazdım. Ancak alırken de şunu düşündüm‚ oraya Spor Bakanı‚ Genel Müdür çağrılmış... Onlar zor durumda kalmasın‚ basketbol zarar görmesin diye gidip aldım. Yoksa benim böyle bir palekete ihtiyacım yok. Basketbolu bırakmadan böyle bir plaketin veriliyor olması garip geldi. Benim kadar veya bana yakın sayıda milli olan arkadaşlarıma da aynı jesti yaparlar diye umut ediyorum!
Sonuçta benim milli formayı bırakacağıma kimse karar veremez. Ben basketbol oynadığım sürece milli formayı seve seve giyerim. Beni alır almaz‚ bu antrenörün problemi ancak ben hep o formayı hedef olarak seçerim. Seneye de çağrılsam seve seve giderim. Performansımınla o formayı hakedeceğime de inanıyorum ancak saydığım nedenlerden ötürü de Tanjeviçin beni çağıracağını düşünmüyorum. Şunu da özellikle vurgulayayım‚ bu takıma ilave yapmadan Avrupa Şampiyonasına gidersek başarılı olacağımıza da inanmıyorum. "

Onur Bilgin
13-12-2008, 21:21
İTÜ, TB2L'nin zorlu maçında Beykoz'u evinde 88-84 yenerken İbrahim Kutluay 51 sayı ile oynadı.

Türkiye Basketbol 2. liginde İTÜ, evinde ağırladığı Beykoz'u 88-84 yenerken sahada adeta İbrahim Kutluay şovu yaşandı. Deneyimli isim bütün maç çok iyi bir performans sergilerken 51 sayı ile mücadelenin yıldızı oldu. İbo, 8/11 üçlük isabetiyle oynarken serbest atışlardan 23/24 ile sayı buldu.
Maçın başından sonuna dek etkili bir oyun sergileyen İTÜ, zorlu rakibi Beykoz'u yenerek Gelişim yenilgisinden sonra nefes alırken Harun Erdenay da zorlu mücadelede forma giydi.

http://www.basketdergisi.com/haber_detay.asp?id=6482&tur=38

Özkan Erdoğan
14-12-2008, 00:59
8/11 üçlük isabetiyle oynarken serbest atışlardan 23/24 ile sayı buldu.

Böyle bir şutörü kendi ellerimizle takımdan yolladık..

Baran Kutlu
18-12-2008, 02:11
her zaman böyLe oynamıyomuş yav ibo.mesela bir maçta 15te 3le oynamış 3 sayı çizgisinin gerisinden. .

Serdar Vural
18-12-2008, 19:25
Basketbol hayatını Fenerbahçe'de sona erdirmesini isterdim.Ama şartlar el vermedi.

Enes Sakallı
26-12-2008, 15:53
Galatasaray büyük bir camia, ben de profesyonelim. Ama bu formayı giyecek kadar değil."

Ahmet Şahin
15-03-2010, 16:47
Galatasaray büyük bir camia, ben de profesyonelim. Ama bu formayı giyecek kadar değil."

İŞTE GERÇEK FENERBAHÇELİLİK BUDUR.FENERBAHÇE sevgisinin adı konamaz !!!

Hatice Akar
23-03-2010, 10:47
"Ben Fenerbahçe'de basketbolun her kategorisinde görev yaptım. Fenerbahçe'nin haricindeki diğer büyük kulüplerde oynamak bana keyif vermezdi" diye açıklama yapmış ona yakışır bi açıklama olmuş.İşte gerçek Fenerbahçelilik ve sportmenlik budur.

Süleyman Sovukluk
23-03-2010, 13:18
"Ben Fenerbahçe'de basketbolun her kategorisinde görev yaptım. Fenerbahçe'nin haricindeki diğer büyük kulüplerde oynamak bana keyif vermezdi" diye açıklama yapmış ona yakışır bi açıklama olmuş.İşte gerçek Fenerbahçelilik ve sportmenlik budur.

Asslında kalmasını isterdim.Hatta bir basketbol bileni olmasaydım 50 yaşında bile oyuncumuz olmasını isterdim ama ne yazık ki basketbol oyununu biliyorum.Basketbolda 30 üstü olunca genelde basketbol biter.Ama gerçekten yaptığı açıklama çok hoş.Teşekkürler İbrahim Kutluay... :)