PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Schalke 04 maçı

Yücel Alaman
12-10-2005, 19:45
10 GÜNDE İNSAN TAKIMINI NASIL ÖZLER ACABA!!!!
BEN ÖZLEDİM!!!
NEYDİ O TAKIM YA EİNTHOVEN'A TOKAT ATAN O SÜPER GÜÇ..
İŞTE BİZİM TAKIMIMIZ BÖYLE BİR TAKIM..
İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİZ...
ALLAH İZİN VERİRSE SIRADA DA SCHALKE VAR...EİNDHOVEN'DAN FARKLI OLACAĞINI SANMIYORUM AMA NAPALIM BU ELİMİZDE DEĞİL..BU GÜZEL OYUN...
BU TARAFTAR...
BEN BURDAN TÜM FENERBAHÇELİ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM...
:)O GÜN TEK YÜREK OLALIM!!!! :)

Hüseyin Kaplan
12-10-2005, 19:53
sıradaki schalke olmasın?

Yücel Alaman
12-10-2005, 19:56
sıradaki schalke olmasın?
ÖYLE OLSUN

Forum Yönetimi
12-10-2005, 19:57
10 GÜNDE İNSAN TAKIMINI NASIL ÖZLER ACABA!!!!
BEN ÖZLEDİM!!!
NEYDİ O TAKIM YA EİNTHOVEN'A TOKAT ATAN O SÜPER GÜÇ..
İŞTE BİZİM TAKIMIMIZ BÖYLE BİR TAKIM..
İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİZ...
ALLAH İZİN VERİRSE SIRADA DA SCHALKE VAR...EİNDHOVEN'DAN FARKLI OLACAĞINI SANMIYORUM AMA NAPALIM BU ELİMİZDE DEĞİL..BU GÜZEL OYUN...
BU TARAFTAR...
BEN BURDAN TÜM FENERBAHÇELİ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM...
:)O GÜN TEK YÜREK OLALIM!!!! :)

ÖYLE OLSUN

Değerli üyemiz,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Servet Güldeş
12-10-2005, 21:18
bence sırada ankaragücü var herşey zamanında ve teker teker

Emre Bağlı
13-10-2005, 17:49

katiliyorum herseyin sirasi war önce ankaragücü maçina bakalim

Gökçe Cangüzel
13-10-2005, 21:00

bence de önce ankaragücü ama sanırım avrupadaki başarılarımız için sabırsızlanıyoruz

Barış Bahar
14-10-2005, 00:00
kadıköyden schalkenin cıkabılecegını sanmıyorum psv geldıde ne oldu

Ozan Çetinkaya
14-10-2005, 12:25
evet ankaragücü var ve maalesef okadar bakmama ragmen buluşma saatlerini göremedim...özel mesaj atarsanız arkadaşlar sevinirim.

Barış İlhan
14-10-2005, 19:50
schalke b.munıhle oynuyomus bu hafta.
yeni oğrendım. iyi oldu yaa. bızım maca yorgun ve hırpalanmıs çıkacaklar.

Ömer Birdal
16-10-2005, 00:23
schalke-bayern münchen: 1-1 bitti.. schalke golü penaltıdan attı..larsen gole çevirdi duran topu..

Barış Bahar
16-10-2005, 00:31
ankaragucu tamamdır sırada schalke war hadi fenerim

Ali Özakcan
16-10-2005, 00:51
ilk yarıdaki oyun umutandırıcıydı ama anelkaya birisi bencil oynama paslı oyna demişki gollük pozisyonlarda pas vermeyi tercih etti..

gollere gelince yine laf yok;)

Bahtiyar Güdürü
16-10-2005, 01:14
Bizler Almanyada yasayan Fenerbahce'liler olarak sizden ricam o macta Schalke'li futbolcular Mabedimize ayak basar basmaz tribünlerden tezüharatlar dinmesin,Mabedimiz ,,Cehenneme ,, cevrilsin yer gök inlesin.

Cünkü;
Schalke'li futbolcular,Managerleri,taraftarlari bizleri hor görüyorlar,
Kendi sitelerinde ve forumlarinda Fenerbahce stadinin atmosferinden etkilenirmisiniz sorusuna :,,Biz nice büyük takimlara ve nice büyük stadlarda mac yaptik , bu yüzden etkilenmemiz söz konusu olmayacaktir'',cevaplamislar.
Bizler onlara forumlarinda anlatmaya calistik ama inandiramadik.
Inaniyorum ki Mabedimize ayaklarini basar basmaz feleklerini sasiracaklar haberleri yok ! Belki böylesi daha iyi olacak,havali havali gelecekler Sükrü Saracogluna sonraaa....( düsünürken bile tüylerim diken diken oluyor...)

Bizim takimimizi taraftarimizi hor görenlere o aksam güzel cevap vereceginizden eminiz !

Sizlere güveniyoruz bizim basimizi yere egdirmeyin renkdaslarim .....

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * kaynak:antu.com
-----------------------------------------------------------
a.gücü maçında hiç de hoş olmayan bi trübün vardı...unifeb li olup da eğer maçta bağırmayan(90dk)(kimse bağırmassa bile!!!)
kişinin FENERBAHÇELİLİĞİNDEN şüphe duyarım.FENERBAHÇENİN o gün SEYİRCİYE değil TARAFTARA ihtiyacı var...

Burak Uysaloğlu
16-10-2005, 12:01
ewt ya dün bomboştu nereedyse stad bunun bi nedenide çarşamba da maç olması we bilwet fiyatları bence. Biz ne stadlar gördük o atmosferden etkilenmeyiz lafı bana bi yerden tanıdık gelio ama Onların sonunu da biliyoruz. O yüzden rahat olalım nasıl olsa Kadiköyden Çıkış Yok....

Ufuk Peker
16-10-2005, 14:16
stad umarım çarşamba günü hınca hınç dolar!!!!hep destek tam destek

Ufuk Peker
16-10-2005, 15:12
shalke maçıyla beraber omuz omuza 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 la la la la la la la la la la la la la la lay lay lay lay la lara lal lal la la la lay lay lay lay.stad umarım dolarda bu tezahratta tam anlamıyla duyulur.allah yardımcımız olsun kazamız mubarek olsun.buarada arkadaşlar fazla bayrak direği olan varsa getirebilirmi.ankara gücü maçında bayrak direklerimizden biri kırıldıda şaka değil gerçek bu olursa iyi olur.

Arif Şahin
17-10-2005, 15:51
Schalke münih maçında sağ bekte Rafael'i (bu yazki dünya gençler şampiyonasında çok beğenilmişti)oynattı. Hamit'i kesti yani. ama Rafael ( Rafinha) çok genç olduğundan henüz defansif olgunluğa ulaşamamış. golü de bu kanattan yediler. eğer bizim maçta da aynı tercihi yaparlarsa(inş yaparlar), ümit özatın da yaptığı çıkışları düşünürsek,mutlaka bir golümüz var demektir

Erdi.Yavuz
17-10-2005, 15:57
ümitin son performansına bakılırsa helede son ankaragücü maçında hiçde iyi bir görüntü çizmedi heleki hucum yönü gittikçe azalıyor ümitin taze bkan karşısında epey bir zorlanma olanağı çok yüksek ama ümitin önüne apıah koyar değişmeli oynarlarsa belki ümit eski formuna kavuşa bilir

Volkan Peri
17-10-2005, 17:10
Hedefi olan futbolcularımız olması ve onların kendilerini göstericek en güzel fırsat C.L. maçları olsa gerek. Schalke den daha iyiyiz Anelka eğer fransa milli takıma gitmek istiyorsa schalke maçları onun için en güzel fırsat aynı şeyler alex içinde geçerli. Daum uda bu hesaba katarsak ki schalke ye karşı en üsttün olduğumuz yer orası olucak diye düşünüyorum schalke nin genç hocasına eminim üsttünlük sağlıycaktır . Artılarımız ağır basıyo kazanmalıyız kazanıcaz.

Barış Bahar
18-10-2005, 03:13
ilk yarıdaki oyun umutandırıcıydı ama anelkaya birisi bencil oynama paslı oyna demişki gollük pozisyonlarda pas vermeyi tercih etti..

gollere gelince yine laf yok;)

anelka kendi soyluyo ben golden cok asist yapmayı sewerım dıye

Barış Bahar
18-10-2005, 03:17
ya alman takımlarının ne zaman nasıl oynayacagı bellı olmuyo bıreysel olarak baktıgımız zaman daha ıyı yıldızlarımız war ama işi sansa bırakmamalıyız işallah sansda bızden yana olur we macı alırız

Ufuk Peker
18-10-2005, 12:56
shalke maçıyla beraber omuz omuza 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 la la la la la la la la la la la la la la lay lay lay lay la lara lal lal la la la lay lay lay lay.stad umarım dolarda bu tezahratta tam anlamıyla duyulur.allah yardımcımız olsun kazamız mubarek olsun.buarada arkadaşlar fazla bayrak direği olan varsa getirebilirmi.ankara gücü maçında bayrak direklerimizden biri kırıldıda şaka değil gerçek bu olursa iyi olur.

Yusuf Sünbül
18-10-2005, 19:56
Beni bu maçta en çok ümitlendiren Daum'un Alman ligini ve takımlarını çok iyi tanıması.Taraftarında destegiyle galip gelecegimize inanıyorum.
Daum her nekadar Alman takımlarını tanısada T.Direktör'ün vereceği taktik önemli.Bu tip Ulusal maçlarda Alman ekolü gibi faktörler etkin olmaz,Bu maçlar Puan maçları olduğu kadar Uefa'dan gelecek paralar içinde önemlidir.Lig maçları ölçü sayılmaz.
Onun içindir ki;Schalke'yi bu maçta daha çok önemsemeliyiz ve çok dikkatli olmalıyız,Taktiksel ve bireysel hatalar olmazsa yeneriz.Maç'a giden Taraftarlar Türibün şhow'larıyla Takıma verecekleri Büyük moral ve destekle Galibiyetimizde önemli bir yerleri olacaktır.Hep destek tam destek,inşallah yarın gece Saat 21.30'da hepimiz sokaklarda kutlarız bu zaferi.

Bahtiyar Güdürü
18-10-2005, 20:09
Bizler Almanyada yasayan Fenerbahce'liler olarak sizden ricam o macta Schalke'li futbolcular Mabedimize ayak basar basmaz tribünlerden tezüharatlar dinmesin,Mabedimiz ,,Cehenneme ,, cevrilsin yer gök inlesin.

Cünkü;
Schalke'li futbolcular,Managerleri,taraftarlari bizleri hor görüyorlar,
Kendi sitelerinde ve forumlarinda Fenerbahce stadinin atmosferinden etkilenirmisiniz sorusuna :,,Biz nice büyük takimlara ve nice büyük stadlarda mac yaptik , bu yüzden etkilenmemiz söz konusu olmayacaktir'',cevaplamislar.
Bizler onlara forumlarinda anlatmaya calistik ama inandiramadik.
Inaniyorum ki Mabedimize ayaklarini basar basmaz feleklerini sasiracaklar haberleri yok ! Belki böylesi daha iyi olacak,havali havali gelecekler Sükrü Saracogluna sonraaa....( düsünürken bile tüylerim diken diken oluyor...)

Bizim takimimizi taraftarimizi hor görenlere o aksam güzel cevap vereceginizden eminiz !

Sizlere güveniyoruz bizim basimizi yere egdirmeyin renkdaslarim .....

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * kaynak:antu.com
-----------------------------------------------------------
a.gücü maçında hiç de hoş olmayan bi trübün vardı...unifeb li olup da eğer maçta bağırmayan(90dk)(kimse bağırmassa bile!!!)
kişinin FENERBAHÇELİLİĞİNDEN şüphe duyarım.FENERBAHÇENİN o gün SEYİRCİYE değil TARAFTARA ihtiyacı var...^

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
bunu tekrardan hatırlatmak istedim renkdaşlar...schalke maçına nasıl başlarız kimle başlarız kim oynar kim oynamaz hangi taktikle oynayalım...bu tarz şeyler bizim işimiz değil zaten.bize düşen görev sadece ve sadece FENERBAHÇEMİZİ 1 dakika olsun susmadan (fb-dişi kargalar maçındaki trübün gibi)destek vermektir.lütfen ben FENERBAHÇELİYİM ve 1907ÜNİFEBLİYİM diyen herkes lütfen üzerine düşen SEYİRCİLİK değil TARAFTARLIK vazifesini yerine getirsin.bu taraftar MAÇ KAZANDIRIR...

Alper Çakır
18-10-2005, 21:28
Bu maç kazanmamızın mutlaka gerektiği bir maç. Gruptan çıkmak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız.

Schalke'yi fazla büyütmeye gerek yok. 2-3 tane çok tehlikeli olduklarını düşündüğüm oyuncuları var. Bilhassa Lincoln çok tehlikeli bir oyuncu. Takım olarak iyi mücadele ediyorlar ama Anelka'nın gününde olması defanslarının dağıtacaktır.

Kadıköy'de her maça zaten önde başlıyoruz. Futbolcularımız bu desteği arkalarına alarak maçtan galip ayrılacaklardır. Fanteziye gerek yok 1-0 yeter. Gol yemesek gerisini hallederiz diye düşünüyorum.

Daum'dan bir sürpriz beklemiyorum. Aynı kadroyla çıkacağız. Maçı kazanmaktan başka çare yok. Hedef büyük yol almamız lazım.

Saygılar

Emre Bağlı
18-10-2005, 23:19
mutlak kazanmamiz gereken bir maç oldugunu söylemeye bile gerek yok heralde.ben arkadaslarimin yazilarini okudukça müthis gaza geldim ve tribünde elimden geleni yapcam.ama keske yarin aksam statta olacak bütün renkdaslarim burdaki yazilari okuyabilse de iyice motive olabilse.iste o zaman hersey yolunda gider.

Bahtiyar Güdürü
18-10-2005, 23:32
okuyanlar okumayanlara anlatsın :) neyse yarın mabedimizde susan olursa dövelim :) RUHSUZ seyirci İSTEMİYORUZ!!!

Cemal Aktan
19-10-2005, 00:46
*Bugün harika bi futbolla 3 puanı alacağımıza ınanıyorum.ozellıkle serkanın tempoyu arttıran futbolu bızım cok ısımıze yarayacak.
*Daum un almanya futbolunu ıyı bılmesını fener ıcın bı avantaj olarak goruyorum.
*Lincoln e dikkat!..

Burak Tuzlu
19-10-2005, 00:47
korkuyorum çok korkuyorum işimiz çok zor olucak

Berat Elinç
19-10-2005, 00:49
korkuyorum çok korkuyorum işimiz çok zor olucak
diğer deyişle üç ihtimalli maç 1-0 2-0 3-0

Taha Ünal
19-10-2005, 00:54
Umarım futbolcular 3 günde kendilerini toparlamışlardır.Bence çok kritik bi maç gruptan çıkıp çıkamayacağımız belli olur bugün heralde.Çünkü yenersek çıkma oranımız %70 olur ama puan kaybında bu oran %30 lara düşer diye düşünüyorum.Ama bunları düşünmemize gerek bile yok çünkü shalke yi de mabedimizden eli boş göndereceğiz.HAYDİ ANELKA DÖK BİZİ SOKAKLARA!!

Serkan Özen
19-10-2005, 01:10
Umarım futbolcular 3 günde kendilerini toparlamışlardır.Bence çok kritik bi maç gruptan çıkıp çıkamayacağımız belli olur bugün heralde.Çünkü yenersek çıkma oranımız %70 olur ama puan kaybında bu oran %30 lara düşer diye düşünüyorum.Ama bunları düşünmemize gerek bile yok çünkü shalke yi de mabedimizden eli boş göndereceğiz.HAYDİ ANELKA DÖK BİZİ SOKAKLARA!!

Şöyle düşünelim. Milan nasılsa öyle ya da böyle bu gruptan çıkacak. O halde kalan 3 takımdan sadece biri çıkacak ve bu 3 takımı birbirinin asıl rakibi olarak düşünelim.

Bu 3 takımın birbiriyle yapacağı maçlar çıkacak takımı belirleyecek.

Biz şu an Milan dışındaki 2 rakibimizle oynadığımız tek maçta %100 başarıya sahibiz. PSV Eindhoven %50 başarıya sahip, Schalke 04 ise %0. Schalke 04 sadece Milan'dan kendi evinde 1 puan alabildi. Biz yenersek %100 başarımız devam edecek berabere kalırsak %66 başarılı olacağız. Bence beraberlik de kötü bir sonuç değil. Zaten Schalke'ye bence beraberlik yaramaz. Bizi yenemezlerse UEFA şansları bile zora girecek. O yüzden saldıracaklar ve bence bir süre gol yemezsek açık alan rahatlıkla bulabiliriz. Zaten Schalke 04 de Alman Ligi'ndeki bir çok takım gibi çok kolay gol yiyebilen bir takım. Biz belki atamayız ama lig maçlarında da görüyoruz kolay gol yiyebiliyorlar. 2 senedir kazandığımız her Şampiyonlar Ligi maçında olduğu gibi bu maçta da bence galibiyet gol yememekten geçiyor. Zaten Daum'un Fenerbahçe'si şu ana kadar sadece bir maçı 0-0 bitirdi. (Bir de Türkiye Kupsı maçı var ama gümüş gol gelmişti Samsun'da). Milan'ın çok büyük ihtimalle PSV'yi yeneceğini düşünürsek (ki böyle zor bir grupta beraberlik halinde bile Milan da kendini korku içinde bulacaktır) bizim için bu maçta berabere kalmak bence hayal kırıklığı olmaz. Beraberlik onlara da yaramıyor çünkü. Umarım Schalke'nin kazanmak zorunda olmasını avantajımıza çevirecek bir oyun düzeni ve taktik anlayışla sahaya çıkar ve galip geliriz.

Levent Eroğlu
19-10-2005, 11:48
bende tum fenerbahceliler olarak fenerin bugun kazanmasını isterim.eger dikkatli olursak vede pozisyonları degerlendirirsek schalke yi eli bos gondeririz.

Ahmet Gündüz
19-10-2005, 11:57
sırada schalke var hollandalılara gösterdik şimdi sıra almanlarda fenerbahce ismini tüm dünya ezberleyecek......

Aycan Yağanoğlu
19-10-2005, 12:14
Bu maçtan 3 puan çıkarırsak deplasmandaki maçtada çok avantajlı olucaz.Schalkenin kesin yenmesi gereken ve saldıracak.Gruptan çıkmak bence bu maça çok bağlı...

Aydın Bahadır
19-10-2005, 14:57
Bu maç Fenerbahçe'nin -demeyi o kadar istemesemde- olmak zorunda. Fenerbahçe kendı sahasında oynadıgı karsılasmalardan 9 puan çıkarırsa bu gruptan %95 çıkar. Deplasmandaki Schalke karsılasmasından da beraberlik bekliyorum. Fenerbahçe çok iyi bir form yakaladı ve gerçekten bu maçı alacak güçte !!.

Mete Eker
19-10-2005, 19:43
Bugün evde Cm 01-02 oynuyordum.Parma takımım.Bulunsun diye öylesine Lincoln ü almıştım öylesine.Reserv takımda duruyordu.Şampiyonlar ligi grubumda Fenerbahce denk geldi.Son maç saraçoglunda.Tüm yedekleri süreyim dedim ve hiç farketmeden Lincolnü de sürmüşüm.Adam bizi mahvetti.1 gol 1 asist.
Gerçekte sanalın tersi olur inşallah.

Ahmet Gündüz
19-10-2005, 19:59
schalke maçı neolur

Onur Aloğlu
19-10-2005, 20:05
Bu grupta oynanacak en zor maç bile denilebilir. Alırsak ikinci tura yükselmemiz yüksek bir ihtimal olur, uefa'ya katılmak garanti olur diyebilirim. İnşallah alacağız bu maçı.

Hüseyin Ayas
19-10-2005, 23:38
Şanssızlık,şanssızlık,şanssızlık....başka hiçbir şey diyemiyorum...tutuldum...

Berat Elinç
19-10-2005, 23:53
son yıllarda izlenen en çekişmeli maçlardan biri oldu şansız bir şekilde maçı 3-3 berabere bitirdik.aslında her iki takımda mağlubiyeti haketmedi volkan şansız bir şekilde golu yemese kazanmamız içten bile değildi ama yaptığı büyük hataya rağmen volkan'a güvenmeye devam etmeliyiz çünkü çok net pozisyonlar çıkardı her kalecinin başına gelebilecek bir talihsizlikti nobre golünü atmasına rağmen hepimize saç baş yoldurttu.şampiyonlar liginde oynayan bir forvetin kaçırmaması gereken goller kaçırdı.alex gereksiz bir şekilde oyundan atıldı.anelka durgun bir günündeydi.savunmada çok hata yaptık.tuncay marco'nun yerine oyuna girince takıma canlılık geldi bu değişiklik çok büyük bir kumardı daum ya dahiliğini ıspatlıycaktı yada kendini ateşe atacaktı sonuçta ben kararsızım.
maçın adamı bana göre önder turacı'ydı.defansı topladı çok kritik müdahaleleri oldu.görevini layıkıyla yaptı.
bunlar maçın üstüne sıcağı sıcağına yapılan yorumlar ama maçı tekrar seyredim mantıklı bir kafayla yorum yapmak lazım hiç bir futbolcuyu şuan için eleştirmemek gerek.

Berk Aymete
19-10-2005, 23:54
Bu maç için çok şey söylenir... Maç dengeli başladı, gol attık rahatladık... Nobreyle 2 tane kaçırılmayacak pozisyon kaçırdık ilk yarı bitti. Ama ilk yarıdan aklımda kalan Tuncayın oyuna girmesi gerektiğiydi.
2. yarı başladı kötüydük... 60. dakkaya kadar düşündüğüm tek şey Tuncayın oyuna girmesiydi. Ama ne olduysa bir türlü girmedi. 2 gol yedik... Tuncay oyuna girdi gol attık... Volkan çok büyük bi hata yaptı... Gol attık... Ama genelinde oyunun kötüydük...
Anlayamadığım benim televizyondan bir karesini gördüğüm maçın tüm alanını gören Daum nasıl olurda benim gördüğüm oyuncu değişikliğini göremez... Ayrıca anlayamadığım konulardan biri bizden destek isteyen Daum desteği aldığından beri malesef takım çok kötü oynuyor... Anlam veremiyorum... Bunların hepsine çözüm getirecek olan kişi yine tabi ki Daum ama olmayacak işler oluyor...

Ayrıca bi de hakem skandalı var ki... Hiç değinmek istemiyorum
Saygılar

Alper Çakır
19-10-2005, 23:56
Ah Volkan Ah!!!

Hazırlık döneminden beri gelen toplarla şekil yapmaya çalışıyorsun. Beklenen oldu. Bir gün böyle gol yiyecektik maalesef o da bu maça denk geldi. İnşallah aklını başına alır. Önemli bir yetenek. Ona ihtiyacımız var.

Anelka bugün pek topla buluşamadı. Hem markajda kaldı hem de formsuzdu. Nobre acayip bir gol kaçırdı. Zor olanı yaparak golü attı. Alex çok gereksiz 2 kart görerek oyundan atıldı.

Bakıyorum da öndeyken golü yiyince dağılıyoruz. Hemen toparlanmamız gerekirken ikinci golü yedik. Selçuk dikkat ediyorum da Avrupa maçlarında ve bazı lig maçlarında rakiplerine göre ağır kalıyor böylece hızlı ortasaha oyuncuları da boş alan yaratabiliyorlar{Bkz. Lincoln(Schalke) ve Heverton(Ankaragücü)}

Yazık oldu giden 2 puana. Tabii giden sadece 2 puan değil rakibe verilen 1 puan da var. Böyle gruplarda ince hesaplar önemlidir. İçerideki tüm maçları kazanmamız lazım. Dışarıda alınacak beraberliklerle de gruptan çıkmayı garantileriz.

Milan'ın berebere kalması grubu daha da enteresan hale getirdi. Bu gruptan çıkabiliriz ama böyle saçma goller yiyerek çıkamazsak çok yazık olur.

Saygılar.

( Maraton alt yine sadece maç başında bir de 80'li dakikalarda etkili oldu. Onu dışında hikaye.)

Ufkay Erker
20-10-2005, 00:10
Bu maçLa iLgiLi merak ediyorum gazeteLer neLer yazacak neLer çizecek.
Herkes aynı fikirde, o topLar goL oLmazsa hangi topLar oLur diye düşünmeden edemiyorum...
Ve tabii ki iki adım geri gidip kucağına rahatça aLabiLeceği bir top varken bir kaLeci neden böyLe bir maçta böyLe bir hata yapar. MiLan Psv berabere kaLdığı bir gecede biz neden grup LiderLiğine oturamadık ben yanarsam buna yanıyorum, zemin tribün hikaye...

Onur Bilgin
20-10-2005, 00:23
ben sadece medyayaı değil burada millet neler atacak tutacak o nu merak ediyorum

bunun tek sorumlusu daum dur.daum isftifa etmelidir.çünkü 2 gol kaçıran nobre değil topu ayağının altından kaçıran da volkan değil DAUM idi >:( >:( >:( >:(

yeter artık daum istifaaaaaaaaaaa ??? ???

Volkan Peri
20-10-2005, 00:24
Bu maçın sadece rövanşı düşünmek istiyorum. Doğru düzgün bi hakem ve daha iyi organize olan bir Fenerbahçe bu schalke yi yener bundan eminim. Bu kadar kötü oynarken bu hakemle bizi yenemedilerse inanıyorum ki kesinlikle orda kazanıcaz

Berk Aymete
20-10-2005, 00:26
* * * * * *ben sadece medyayaı değil burada millet neler atacak tutacak o nu merak ediyorum

* * * * * *bunun tek sorumlusu daum dur.daum isftifa etmelidir.çünkü 2 gol kaçıran nobre değil topu ayağının altından kaçıran da volkan değil DAUM idi *>:( >:( >:( >:(

* * * * * * yeter artık daum istifaaaaaaaaaaa *??? ???

Daum bence de çok hata yaptı bu maçta ve bende çok kızgınım dauma bu maç için. evet belki daha iyi bi teknik direktörle daha iyi yerlere gelebiliriz ama şu an ki teknik direktörümüz daum.. ligin ortasında bi istifa bütün takımı etkiler... daumun yapması gereken istifa değil aklını toplamaktır. anlamadığım bi şekilde istediği desteği aldığından beri iyi oynamıyor takım... neden??? bunları soruşturmak lazım istifadan çok önce...

Berk Aymete
20-10-2005, 00:31
İlk adayımız çıktı...
Kusura bakma ama bu dalga geçer gibi tavır hiç hoşuma gitmedi... Burada takım için birşeyler tartışıyoruz... buradaki çoğunluk değilmiydi 2-3 hafta önce Daum tribünlere çağırılmalı destek verilmeli diyen... Stadı dolduran 30000-40000 kişi değil miydi tribünlere Daumu çağıran... Evet belki hata yapıyor ama şu an bir istifa bütün takımı etkiler ve bütün hedeflerden uzaklaştırır takımı... bunu mu istiyorsunuz anlayamıyorum...

Servet Güldeş
20-10-2005, 00:57
erkan şok olmuş kupon yattı herhal:D

Onur Bilgin
20-10-2005, 01:02
erkan şok olmuş kupon yattı herhal:D

puhahahahahahahhaaa.

olum adam sadece bu maçtan değil barce.den de yatmıştır

Servet Güldeş
20-10-2005, 01:07
Cıvımayın be hemen.Günlük gülistanlık sanki maçı kazandıkta.İlla şok olmak için kupon yatmasımı gerekiyor.Enteresan bir maç oldu işte ben uzun zamandır böyle enteresan maç izlemedim.Kaybetmeyelim yeterlidir diyordum ama bu kaybetmemeye sevineyim mi üzüleyim mi hala kestiremedim ibre üzüntüden yana olsada.

anladım ben erkanın
bi kupon çifte

diğeri tek fenerdi ordan dolayı sevinip sevinmeme konusunda karışık

Çağrı Özmen
20-10-2005, 01:14
ya o kadar cok üzgünümki,ama yinede hic kimseye kinim yok,ama ah volkan vursaydın o topa,ah nobre anelkaya cıkarsaydın o topuda,anelka yuruyerek atsaydı golu diyesim var ama,her zaman futbolcuların yanındayız,bugunde ole,helal olsun.saglık olsun :)

Barış Bahar
20-10-2005, 01:36
arkadaşım milletin atıp tutmasından önce sen atıp tutmayı bırak bence. şu aşamada daum'un istifasını istemek en büyük hainliktir nazarımda...insaf...

o olsaydı bu olsaydı diye ahkam kesmeklede olmuyo bu iş...bu gece o tribünde ciğerlerimizi, yüreğimizi, umutlarımızı, varolan herşeyimizi döktük. sahadaki 11 futbolcumuzda aslanlar gibi savaştı...yılmadı, kopmadı maçtan...ahkam kesenler ve istifa isteyenler unutmasın...futbol bu ve bugün o sahada olan herşey futbola dair, futbolun içinde varolan şeyler...aslolan inanmak ve mücadele etmek...hep destek tam destek diye bağıran ve bunu hisseden, yüreğinde yaşayan taraftara ihtiyacı var bugün takımın...o gitsin bu kalsın diye ahkam kesenlere değil...

ya arkadasım onurun yazısını ıyı oku sence o daumun kalmasındanmı yana yoksa gıtmesındenmı ona gore yorum yap

Serkan Özen
20-10-2005, 01:46
Maçın kırılma noktası Volkan o bu değil. Volkan golü yemeseydi belki Appiah da atamayacaktı. 1 - 0 ken küçük maçların oyuncusu !! Alex'in sıradan !! pasını ister gol atsın yapamıyorsa Anelka'ya attırsın bir şeyler yapıp o pozisyonun gol olmasını sağlamalıydı Nobre. Bu maç 2 - 0 olsaydı klasik bir Alman takımı olan Schalke önünde belki 4,5 bile atabilirdik. Erkan'ın da dediği gibi beraberliğe sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum. Deplasmanda yenilmezsek yine herşey yolunda olacak, ama Alex'siz gol bulmamız zor olacak. Gol yemememiz lazım.

Serkan Özen
20-10-2005, 01:49
Geçen sene Prag deplasmanında da Alex Nobre'ye aynı tür bir pas atmıştı Nobre yine atamamıştı. >:(

Rahmi Kara
20-10-2005, 02:03
Schalke04 gerçekten çok iyi takım...

Serkan Özen
20-10-2005, 02:20
Fenerbahçe'miz 7 golle Şampiyonlar Ligi'nin en fazla gol atan takımı. Ortağı da yok.

http://www.uefa.com/Competitions/UCL/Statistics/Clubs/TypeStat=GS.html

Yiğit Arın
20-10-2005, 02:24
Kusura bakma ama bu dalga geçer gibi tavır hiç hoşuma gitmedi... Burada takım için birşeyler tartışıyoruz... buradaki çoğunluk değilmiydi 2-3 hafta önce Daum tribünlere çağırılmalı destek verilmeli diyen... Stadı dolduran 30000-40000 kişi değil miydi tribünlere Daumu çağıran... Evet belki hata yapıyor ama şu an bir istifa bütün takımı etkiler ve bütün hedeflerden uzaklaştırır takımı... bunu mu istiyorsunuz anlayamıyorum...

Arkadaşım boşver. Burada Daum yorumu yapmanı tavsiye etmiyorum, çünkü msn sohbetlerinde her gün söylenen şeyler foruma yazılınca bir başka bakılıyor, düşman ilan ediliyor, belki de doğrusu bu bilmiyorum. Dalga geçme tavırları da son zamanlarda bir hayli moda. Alışsan iyi edersin, çok komik oluyor böyle eğleniyoruz... Tavsiyem birkaç yuvarlak yorumsu ve sonuna da bir "hep destek tam destek", tamam mis gibi.

Taha Ünal
20-10-2005, 02:26
Foruma girmeden önce benim de aklımdan aynı şey geçiodu ama şu da var ki 3 maçta kalemizde 6 gol gördük...Rakamlara bakarsan durum geçen seneyle aynı gibi duruyo...

Atılım Eroğlu
20-10-2005, 02:30
merakla bekledik.iple çektik.sonunda başladı ve bitti.herşeyiyle tam bir heyecan ve stres dolu bir şampiyonlar ligi maçıydı.rakip schalke almanların köklü takımlarından birisi.kadıköyde maça iyi başladık.takım komple şampiyonlar ligi maçı oynadığının ve son derece önemli olduğunun farkındaydı.golü bulduktan sonra kadıköyde adeta yer yerinden oynadı.ancak daha sonra özellikle ik yarının son 20 dakikası tek kale schalke geçti.ama golü bulamadılar.devreyi önde kapattık,arada bastıran yoğun yağış,stadı ve atmosferi olumsuz etkiledi.ikinci yarıya inanılmaz iyi başlayan almanlar 5 dakikada 2 gol buldu.gerek defans hatası,gerek orta alan zaafı schalkeyi öne geçirdi.daum'un tuncayı oyuna alması bize hareket getirdi.kanatlardan tuncay anelka,ortadan selçuk,alex,appiahla hücuma başladık..ve beraberliği bulduk..inanılmaz bir talihsizlik sonucu volkan topu kaçırdı ve kuranyi boş kaleye topu gönderdi.işte o anda 30 milyon fenerbahce cumhuriyeti vatandaşının adeta ömürlerinden 10 sene gitmiştir diye tahmin ediyorum.ama appiah hem volkanın hem bizim yüreğimize suyu serpmekte gecikmedi..hemde müthiş bir golle.olamyınca olmuyor diye bir laf varya,işte bugün o söz yerini buldu..şimdi hepimiz volkana sahip çıkmalıyız.çünkü o bizim kalecimiz.çünkü o milli takımın kalecisi.çünkü o geleceğin kalecisi..oldu işte,hata bu herzaman yanındayız volkan.sen bizim herşeyimizsin..üzülme sakın.antu.com'un maç sonrası sitenin açılış sayfasını görmenizi tavsiye ederim..üzülmenin bir anlamı yok bu saatten sonra...hep destek,tam destek :D şimdi malatyaya haydiii....

Taha Ünal
20-10-2005, 02:35
Aslında benim tüm merakım bi daha ki maçta alex olmadan ne olur?Gerçekten çok merak ediyorum...Muhtemelen tuncay onun yerinde oynayacak ama bakalım ne olacak...

Erdem Kök
20-10-2005, 02:43
2 puan kaybettik.sıra schalke de evinde oynucak.1 puan alsak iyi.sandığımdan iyi çıktılar.ahh be volkan ahhh.herşeye rağmen tam desten.....

Muhammet Budak
20-10-2005, 02:47
Bence Schalke o kadar da iyi bir takım değil.İlk yarı boyunca sürekli Larssen'e top şişirerek oynadılar.İkinci yarıda oyuncularımız anlaşılmaz paniklerine(1-0 öndesin rahat ol psv maçında nasıl sabırla 40 dakika oynadılar gerçekten çözmek zor) devam edince Schalke iyi oynuyor gibi gözüktü bana göre.Eğer futbolcularımızın kafasındaki stres bir şekilde yok edilirse Schalke'yi orada yeneceğimize inanıyorum.
Volkan ve Daum'a desteğe sonuna kadar devam.Bu gruptan lider olarak çıkacağız.

Burhan Günarslan
20-10-2005, 11:26
rakip tam bizi çözmeye yakın kendi sahanda 1-0 öne geçiyorsun sonra yine onlar bastırıp 2 dakikada 2 gol atıp sadece seyrediyorsun ve yine duran toplarla skoru eşitliyorsun yine çekiliyorsun ve 1 gol yiğip tekrardan geri duruma düşüp 2 dakikalık baskımızla 1 gol daha bulup takım 1 puanı zor kurtarıyor mu desem yoksa bizim beceriksizliğimiz ve egoist düşünmemiz yüzünden veya 3 puanı düşünmeden oynanan futbol yüzünden kaçan tarihi farkla beraber kazanacağımız 3 puanı kaybettiğimiz için mi üzünsem hala muallaktayız

Dün gece şunu gördük ki istediğimiz bir an istediğimiz bir takıma sadece 2 dakikalık bir baskı bile gol atmamıza yetiyorsa niye dün gece 3 puanı istemedik hep geriye düştük golü düşünmedik illa geriye düşüncemi akıllanıcaz

Yasir Yılmaz
20-10-2005, 12:31
Yine ortalık karışmış.
Bence de şu durunda Daum'un istifasını istemek İNTİHAR olur.Bence de bu maçtaki kayıptan ne NOBRE ne VOLKAN ne de başkası sorumlu.En büyük hata DAUM'da.Hatası da ikinci yarı panikleyen takıma müdahele etmemek.(illa 2 gol mü yemek gerekiyordu,Gerçi ben 80'den önce değişim yaspmasına bile şaşırdım.Bu da bi gelişme sayılır.)Zaten bu da her zaman eleştirdiğimiz yanı.
Neyse bu maç geride kaldı.Ama takım PSV maçındaki gibi sabırlı oyunu oynarsa ben bu gruptan 13 puanla bile çıkabileceğimize inanıyorum.Ama şu da bi gerçek; 5 puanda da kalabiliriz.

Hasan Muradoğlu
20-10-2005, 14:08
Fenerbahçe'miz 7 golle Şampiyonlar Ligi'nin en fazla gol atan takımı. Ortağı da yok.

vay be!
bir şeyler değişiyor,farkında olsak ya da olmasak ta...

Ufuk Peker
20-10-2005, 14:32
kaçan balık büyük olurmuş derlerdide inanmazdım harbidende dün liderliği kaçırdık yazık oldu.umarım bunu telafi edebiliriz

Ufuk Peker
20-10-2005, 14:49
Geçen sene Prag deplasmanında da Alex Nobre'ye aynı tür bir pas atmıştı Nobre yine atamamıştı. >:(nobre ile bu iş olmaz >:( >:( >:(kimse bana hep destek tam destekten bahsetmesin arkadaş >:(yasen o golleri atamıyorsan veya attıramıyorsan sen ne işe yararsın butakımda yahu!!!!eğer başarılı olmak istiyorsak bu ligde seneye iyi bir santrafor için şimdiden arayışlara başlamamızlazım...

Ersin Demirel
20-10-2005, 15:25
Kahroldum resmen. Adamlar ayağa pası mükemmel biçimde uyguluyorlar, bir ara hiç kapamadık top ve goller de o sırada geldi.

Yine de her şeye rağmen takımımızın bu gruptan çıkacağı inancındayım. Sağlık olsun...

Bilal Aktan
20-10-2005, 17:22
bence artık milli takımda görev alan oyuncularımız (ümit,volkan,selçuk) bir iki maçlık dinlendirilmeli. çünkü hem fiziksel hemde zihinsel yorgunlukları ön planda. önümüzdeki malatya veya türkiye kupası maçında böyle bir değişiklik düşünülüp gençlere şans verilmeli. yakında çatlayacaklar yoksa. ve ayrıca alexin orda olmaması avantaj çünkü serbest olarak anelka oynarsa daha fazla verimli olur topu ileriye taşıma problemimiz kalmaz ki dün ikinci yarı bunun sıkıntısını çok çektik

Mahir Yeşil
20-10-2005, 18:41
kabahati Nobre* veya Volkan'a yüklememeli.. Dün genel olarak çok kötüydük zaten.. CL'de 3-5 dakikada 2 gol yemek.. ardından 2-2 ye getirmek.. sonra nadir rastlanan bir kaleci hatasından, herkesi şok eden bir golle yeniden geriye düşmek.. ve tekrar beraberliği yakalamak.. bence güzel bir neticedir.. zaten 4-3 yapsa idik destan yazdık diyecektik..
Tamam iyi oynamadık.. lakin dün çok ama çok zor bir noktadan maçı çevirdik.. ve hiç de iyi oynamadığımız bir maçta yenilmedik.. ama daha önceki tecrübeleri hatırlarsak, iyi oynamadığımız maçları genelde kaybederdik..

Mete Eker
20-10-2005, 19:24
Toparlanmak zorundayız.Zor bir malatya maçı oynayacagız.
Ancak artık uefa ya gidecegiz gibi geliyor bana.Herşey Almanyada belli olacak.

Kerem Çalkılıç
20-10-2005, 19:42
Şanssızlıklar çok fazlaydı. Volkan'a bir şey diyemem. Nobre'yi çok seviyorum ama son zamanlarda cidden çok bozmaya başladı. Umarım düzelir. Alex olmasa da yeneriz biz bunları Almanya'da. Bu hakemle bu kadar. Cidden her ikili mücadelede onlardan yana düdük çaldı. Çıldırdım bütün maç boyunca...

Şabettin Doğan
20-10-2005, 23:49
zorlu bir bir yolculuk sonunda kütahaya ya döndüm.çok ilginç bir maç oldu maç boyunca bir sevindik bir üzüldük.ama geriye düştükten sonra beraberliği yakalamamız ve bunu avrupa maçında yapıyor olmamız gerçekten çok iyi.imücadeleyi hiç bırakmadık.

shalkeyi almanya da yeneceğiz işallah.bunu başarırsak gruptan lider olarak bile çıkabiliriz.

ve son olarak atıp tutan hamit e almanya da gereken cevabı vereceğiz işallah...

Muhammet Budak
21-10-2005, 03:21
İlginç bir maç izledik.Eminim herkesin aklına o lanet beşiktaş maçı geldi.Ama maçı kazanmayı kesinlikle haketmedik.Nedenini anlayamadığım bir stres ve panik vardı takımımızda.Orta sahada bir kişi koşuyor diğerleri seyrediyor ben bunu yine paniğe bağlıyorum.Ben şuna eminim sakin bir Fenerbahçe Schalke'yi orada Milan'ı da burda yenip lider olarak 2.tura çıkacaktır.

Barış Bahar
22-10-2005, 03:05

aga gol atıyozda cok da yıyoz beee

Yusuf Akan
22-10-2005, 11:43
Top rakipteyken bile pres yapacak olan bir orta saha oyuncusunun Almanyada bize galibiyeti getireceğine inanıyorum...Düşünsenize alex çok lüx oynayan bir oyuncu.top rakipteyken pek katkısı olmuyo takıma.. çogu zaman top rakipteyken 10 kişi,top bizdeyken 11 kişi oynuyoruz...haa duran toplarda ne olacak derseniz..işte orada size hak veririm... birde allahım şu ümit özat a güzel ortalar yapmayı nasip et şu mübarek oruç ayında... ;) ;) amiiiinnn

Can Yıldan
22-10-2005, 21:10
ya abi şu ortadan gol yeme alışkanlığımıza bir son verirsek herşey düzelecek ama yok .. bir çare yok.. her hafta ortadan yiyioruz :(..