PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım : ''Kadromuza Güveniyoruz!''

Tuğçe Manav
02-09-2008, 18:49
F.Bahçe, Başkanı Aziz Yıldırım, F.Bahçe'nin hak ettiği yere eninde sonunda geleceğini, bu yerin de Avrupa'nın zirvesi olduğunu söylerken, "Biz bu kadronun F.Bahçe'yi, zaten belli olan hedeflerine taşıyacağına inanıyoruz. Alınacak kötü sonuçlar da bizim bu inancımızı kolay kolay değiştirmez" dedi!

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün resmi dergisinin Eylül ayı sayısında ''Tek Gerçek Fenerbahçe'dir'' başlığıyla yer alan yazısında, profesyonel futbol takımının, sezon öncesi belirledikleri hedefler doğrultusunda, ilk engelleri aşarak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldığını söyledi.

Bu durumun, Fenerbahçe'nin gelmesini düşündükleri yüksek yerler için atılmış adımlardan birisi olduğunu ifade eden Yıldırım, ''Her zaman iddia ettiğimiz ve dediğimiz gibi Fenerbahçe, kapasitesinin hak ettiği mutlak yere eninde sonunda gelecektir. Bu yer de Avrupa'nın zirvesidir. Çünkü Fenerbahçe bu zirveyi hak eden bir kulüp haline gelmektedir. Ayrıca, uluslararası devler arenasında Türkiye'yi temsil edecek tek takımın da Fenerbahçe olacağı kesinleşmiştir. Bu durum da takımımızı, sadece kendi taraftarına karşı değil, tüm Türkiye ve dünyanın her tarafında yaşayan vatandaşlarımıza karşı sorumlu hale getirmiştir. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız bu bilinçle Avrupa maçlarına çıkacaktır'' diye konuştu.

-''BU KADRO BAŞARILI OLACAKTIR''-
Futbol takımının son halinin, teknik direktör Aragones'in de görüş ve düşünceleri doğrultusunda belirlendiğini kaydeden Aziz Yıldırım, şunları söyledi:
''Biz bu kadronun Fenerbahçe'yi, zaten belli olan hedeflerine taşıyacağına inanıyoruz. Sezon başında ya da içinde alınacak bazı kötü sonuçlar da bizim bu inancımızı kolay kolay değiştirmez. Çünkü takım kadrosu, bilgisine ve tecrübesine inandığımız teknik ekibimizin de oluruyla, uzun uğraşlar ve planlamalar sonucu oluşturulmuştur. Bu kadro yapısına göre de Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyi ve Avrupa'nın da belli başlı takımlarından biri haline gelmiştir. Bu kadro başarılı olacaktır. Bizler buna inanıyoruz, taraftarımız ve Fenerbahçe kamuoyu da bu kadroya güvenmeli, destek vermelidir. Büyük Fenerbahçe camiasından beklediğimiz budur.''

-''DAİMA TEK KİMLİK FENERBAHÇE'DİR''-
Başkan Yıldırım, Fenerbahçe'nin 15 binden fazla kongre üyesi ve sayıları 25 milyonu aşan taraftarıyla başta futbol olmak üzere 9 branşta faaliyet gösteren bir spor kulübünün adı olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe'nin büyüklüğü şanlı tarihinden, Türk spor tarihine vurduğu tartışılmaz damgadan, yurdun ve dünyanın her yanına yayılmış büyük taraftarından gelmektedir. Fenerbahçe'nin bu büyüklüğünden istifade ederek, bu büyüklükten kendi menfaatleri doğrultusunda pay çıkarmak isteyen grup ve zümrelere, Fenerbahçe tarihinin her döneminde rastlanmıştır. Ancak şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki; Fenerbahçe Spor Kulübü'nü, kongre üyelerinin seçtiği yönetim kurulu ve onun başkanı, Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda yönetir. Bu yönetimin de kongre üyeleri ve taraftarlarına karşı görev ve sorumlulukları vardır'' şeklinde konuştu.

''Fenerbahçe'deki yapı bu haliyle belirlenmiş ve kurallara bağlanmışken; Fenerbahçe Yönetimi, tribünler içinde veya dışında oluşturulan hiçbir gruba, Fenerbahçe'nin tamamını temsil ediyormuş gibi söz söyleme, tasarrufta bulunma veya şiddet, korku, kabadayılık gibi yöntemlerle diğer taraftarlar üzerinde baskı oluşturma izni vermez, veremez'' diyen Yıldırım, bu konuda şöyle devam etti:
''Çünkü, böyle bir durum Fenerbahçe'nin bütünlüğüne ve büyüklüğüne zarar verir. Bizim tek gerçeğimiz bu tarif etmeye çalıştığımız Fenerbahçe'dir. Kendi adını, Fenerbahçe isminin önüne ya da arkasına başka kelimeler getirerek belirleyen grup veya zümrelerin, hiçbir zaman Fenerbahçe'nin önüne geçmesine göz yummayız. Bu çok iyi bilinmelidir. Daima tek kimlik Fenerbahçe'dir.''

-OLİMPİYATLAR-
Aziz Yıldırım, Pekin Olimpiyat Oyunları'na ve burada yarışan Fenerbahçeli sporculara da değinerek, sözlerini şöyle tamamladı:
''Buradan bahsetmek istediğim bir diğer konu da geçtiğimiz ay içerisinde tamamlanan ve tüm dünyanın gündemine oturan olimpiyat oyunları ile bu oyunlarda Milli Takım forması altında yarışan Fenerbahçeli sporculardır. Oraya gidip yarışmanın bile büyük bir başarı kabul edildiği olimpiyatlara Fenerbahçe Spor Kulübü 17 sporcu yollayarak, Türk sporu için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ispat etmiştir. Olimpiyatlarda yarışarak Türkiye'yi temsil eden başarılı olmuş veya olamamış tüm sporculara, ayrıca Olimpiyat Milli Takımımızda bulunan tüm Fenerbahçeli sporculara bir kez daha teşekkür ediyorum. Pekin Olimpiyatları'nda, boksta, ülkemiz adına bronz da olsa tek madalyayı kazandıran boksörümüz Yakup Kılıç'a ayrıca tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bu değeri tartışılmayacak olimpiyat madalyasını, kulübümüzün amatör sporlara yaptığı büyük yatırımın ve harcadığı emek ile mesainin bir karşılığı olarak görüyoruz. Boksörümüzün idarecileri ve antrenörlerini de kutluyorum. Amatör branşlardaki bu başarının diğer platformlarda da artarak devam etmesini diliyorum.''

Can Demir
02-09-2008, 18:59
Bkz. 2 haziran Aziz Yıldırım açıklamaları...

Alp Hacıoğlu
02-09-2008, 21:23
"Şu da akıllardan çıkarılmamalıdır ki, Fenerbahçe’nin her zaman için en iyi transferi yapacak maddi gücü vardır. Transferde belirleyici olacak olan başkaları değil, Fenerbahçe’dir. Fenerbahçe isteyecek, beğenecek, akılcı bulacak ve gerçekleştirecektir. Tüm bunların ışığı altında biz transferde aceleci değil, serinkanlıyız. Taraftarımız hiç kuşku duymasın ki, her zaman olduğu gibi bu yıl da Fenerbahçe’de transfer, ihtiyaç duyulan yere ve Fenerbahçe geleneklerine göre yapılacaktır."

Aziz Yıldırım - 31 Mayıs 2008

İstediğiniz zaman istediğiniz parayı verebilirseniz transfer yaparsınız. Bizim o gücümüz var

Aziz Yıldırım - 27 Temmuz 2008

Aytek Öztürk
02-09-2008, 22:42
kim malına kötü derki?

Mustafa Akdoğan
03-09-2008, 00:41
zico'ya da çok güveniyordu..başkanı bilmem ama bu kadro gruptan çıkacağına ben hiç inanamıyorum.bir de çeyrek finalin de üstünü hedefliyoruz diyor konuşmalarında.bence bu kadroyla gruptan çıkmak bile başarı.

Muhammet Budak
23-09-2008, 20:01
FLAŞ... FLAŞ... TARAFTARDAN PROTESTO HAZIRLIĞI
Fenerbahçeli taraftarlar, bir süredir aralarının açık olduğu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a dönük en ciddi protesto gösterisini Sivas’ta gerçekleştirme kararı aldı. Bunun için cuma günü oynanacak olan deplasman maçına gidecek olan sarı - lacivertli tarafarların bir bölümü, tribünlerde pankartlar açıp, Başkan Aziz Yıldırım’ı protesto etmeye devam edecek. Şükrü Saracoğlu’na pankartları, davulları alınmayan bu taraftarlar, Sivas’ta kendilerine ayrılacak olan tribünde, İstanbul’da yapamadıkları oranda sert protesto gösterisi gerçekleştirip, Başkan Yıldırım’ı eleştirecek. Milliyet

O protestonun çok daha fazlasını hak ediyor.Cuma günü Sivasta olmak vardı..

Hakan Ateşler
23-09-2008, 22:38
bana göre azizyıldırım kişisel kavgasını, Fenerbahçe'ye alet etmiştir. Gençlerbirliği maçında migrosun hali içler acısıydı, nerde 2004 yılındaki taraftar nerde şimdiki...

başkanım baksana taraftarın gidiyor tezahüratını bile 10 kişi bağırdı gerisi nedenini anlamadığım şekilde sustu. protesto olsaydı orada olurdu.

genç fb- başkan çatışması kulübe zarar veriyor hatta başkan-sefa çatışması... herşey herkes kişisel, bireysel kaybeden fenerbahçe oluyor maalesef...

Tuğba Tülü
24-09-2008, 00:18
Taraftar protestada haklı bence,ayrıca taraftarların küfürden dolayı migros tribününe gelmediği görüşüne katılmıyorum orası kaç yıldır GFB tribünlerinin,bu yıl mı rahatsız etti milleti, yeni mi duymuşlar maçlarda küfürleri ,orası zaten GFB ye ait,böyle bir olasılık olamaz.. Bu gerginliğin bir an önce düzelmesi ve..

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/arsivimage.aspx?picid=2912792

Bu görüntüleri tekrar görmek dileğiyle ..

http://arsiv.gencfb.org/resim/0304/fbgs/03.jpg

Ozan Uzunkaya
24-09-2008, 15:58
Başkan kadrosuna güveniyorda biz başkana güveniyor muyuz acaba?

İşin birde bu yönüne bakmak lazım...

Baran Kutlu
22-10-2008, 03:17
buyrun Sayın Başkan , kadromuz ve aLınan sonuçLar ortada. . ama kadroyLa iLgiLi konuşmaya ne gerek var yahu !? Siz onLa bunLa daLaşın , tribünLerin huzurunu kaçırın , taraftar değiL ; seyirci yaratın , yanınıza aLın 3-5 gazeteciyi verin soruLarı eLLerine cevapLarı nasıL oLsa hazır . . yazık vaLLahi yazık . .emekLeriniz için sonsuz teşekkürLer ama sanırım zamanı geLdi , yeter aRtık !

Onur Aloğlu
22-10-2008, 03:22
Arsen Wenger antinden kuntinden 15 yaşında çocukları toplayıp taş gibi takım yapmış.

İzlemeye devam ediyoruz.

Umarım Aziz Yıldırım da izliyordur yürüye yürüye nasıl futbol oynandığını.

Adem Gülnar
22-10-2008, 03:24
Ya bu Arsen Wenger'den ders almayamı gitseler napsalar? parası neyse veririz canım napalım..

İrem Güngör
22-10-2008, 11:03
hı hı bizde..

Ogün Güroğlu
22-10-2008, 16:36
Ben de güveniyorum! :)

Mustafa Arıcı
22-10-2008, 16:59
"Hizmetleriniz için teşekkürler kalan yaşamınızda başarılar Sayın Aziz Yıldırım" konulu bir başlığı resmi sitede görme zamanı geldi sanırım...[/quote]

tam zamanı tam zamanı şimdi !

Ozan Özkan
22-10-2008, 17:29
Takım başkanın dediği gibi yürüyor doğru da, şampiyon olamıyor. Galiba bir problem var :)

Muhammet Budak
23-10-2008, 02:14
Fenerbahçeli seyircilerin bir bölümü ise “I love you Zico” diye bağırarak sarı-lacivertli takımın Brezilyalı eski teknik direktörüne sevgi gösterisinde bulundu.
Kaynak:İnternetsporKör ölür badem gözlü olur,kel ölür sırma saçlı olur...

Ne kadar bayılıyoruz saygıyı ve sevgiyi fazlasıyla hak eden adamları halen yanımızdayken acımasızca eleştirip sonra da gidince arkasından ağlamaya...

Geçen sene adam o kadar yıpratılırken neredeydi dün Zico diye bağıranlar.Geçen sene bağırılsaydı Gençlerbirliği maçında şampiyonluk kaçtıktan sonra belki sayın başkan Ziconun neler yaptığını görebilirdi bi ihtimal...Şimdi bu sevgi gösterileri bana hiç gerçekçi gelmiyor...

Okan Erdem
23-10-2008, 02:29
artık takıma neşter vurulma zamanı geldi... ön liberosuz takımmı olur???sayın başkan tüm Türkiye'nin gördüğünü ne zaman görecek çok merak ediyorum...

İlker Aktaş
23-10-2008, 03:52
Sorun sadece ön libero olsa keşke..

Takıma en az 4 takviye lazım ama yapacak transfer mantalitesi ve yönetim nerde bilmiyorum?!

Koskoca transfer dönemini Emre-Burak Yılmaz-Güiza-Josico 4'lüsüyle kapayan yönetimin bir ara transferde 4 oyuncu alma ihtimali çok düşük..

Tuğçe Manav
23-10-2008, 14:42
Fener'de gidecek ve gelecek listesi

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/779820081023050945290.jpg

Sezona tepe takla giren Fener'de, Arsenal yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu. Birçok isim topun ağzında, süper yıldızlar yolda..

Acil olarak toplanan yönetim, takımın çehresini değiştirmeye karar verdi. Devre arasında başlayıp sezon sonunda devam edecek olan operasyon sonucunda kadronun neredeyse yarısının değiştirilmesi hedefleniyor. Yabancılar içinde hiçbir varlık gösteremeyen Maldonado ile Josico hemen elden çıkarılacak.
Sezon sonunda Roberto Carlos'la da yollar ayrılacak. Yerlilerden başta kaleci Volkan Demirel olmak üzere Colin Kazım, Can Arat, Yasin Çakmak, Ali Bilgin ve Gürhan Gürsoy ise ya satılacak ya da kiralanacak.
Takımın en zayıf bölgesi olan ön libero mevkii için yerli ve yabancı birçok aday var. Bu isimler içinde özellikle Patrick Vieira için Fenerbahçe bastıracak. Sarı-lacivertli yönetim ayrıca Avrupa'da top koşturan lejyonerlere de kanca atacak. Alınması hedeflenen gurbetçiler arasında Halil Altıntop, Eren Derdiyok, Mevlüt Erdinç gibi gözde isimler var. Ayrıca Türkiye'den de başta Mehmet Topuz ve Mehmet Yıldız olmak üzere transfer piyasasının flaş isimleri listede yer alıyor. Yönetim ilk planda, devre arası takviyelere öncelik verecek. Böylece lig şampiyonluğu için yeniden iddialı duruma gelinmesi hedefleniyor.

GiDECEKLER :
VOLKAN DEMiREL (Artık kalede güven vermediği için sözleşme yenilenmeyecek)
ROBERTO CARLOS (Defansın en çok hata yapan ismi. Onunla da yollar ayrılacak)
MALDONADO (Tam bir hayal kırıklığı. Devre arasında en önce o gönderilecek)
JOSİCO (Müzmin sakat. Isınırken, koşarken, idman yaparken her an sakatlanabiliyor. Bileti kesildi)
COLİN KAZIM (Kaprisleri herkesi bıktırdı. Satılacak, olmazsa kiralanacak)
CAN ARAT (Bir türlü beklenen düzeye gelemeyince herkes ondan ümidi kesti)
YASİN ÇAKMAK (Yakaladığı şansları hep kötü kullandı. Kulübe için bile yetersiz görülüyor. Satılacak)
ALİ BİLGİN (Geçen sezondan bu yana tek bir olumlu hareketi yok. Satılacak)
GÜRHAN GÜRSOY (Kendini geliştirmeyi başaramadı. Sivas'a satılması gündemde)

GÜNDEMDEKiLER

YABANCILAR :
GUARDADO.....(Forvet-Deportivo)
MORİENTES ....(Forvet-Valencia)
VİEİRA ..............(Ön libero-İnter)
RENATO..........(Ön libero-Sevilla)
AURELİO .....(Sol kanat-Liverpool)
MONDRAGON........(Kaleci-Köln)
MYHİLL............(Kaleci-Hull City)
GURBETÇİLER :
NURİ ŞAHİN .........................(Orta saha-B. Dortmund)
FATİH TEKKE ........................(Forvet-Zenit)
HALİL ALTINTOP....................(Forvet-Schalke 04)
MEVLÜT ERDİNÇ..................(Forvet- Sochaux)
EREN DERDİYOK.....................(Forvet-Basel)
YERLİLER :
MEHMET TOPUZ ............Orta saha-Kayseri)
MEHMET YILDIZ..............Forvet-Sivas)
ORHAN ŞAM..................(Sağ bek-Hacettepe)
ÇAĞLAR BİRİNCİ .............(Sol bek-Denizlispor)
ÖZER HURMACI .............(Orta saha-Ankaraspor)

23.10.08
haber7.com

Fatih Karamustafaoğlu
23-10-2008, 15:14
Kör ölür badem gözlü olur,kel ölür sırma saçlı olur...

Ne kadar bayılıyoruz saygıyı ve sevgiyi fazlasıyla hak eden adamları halen yanımızdayken acımasızca eleştirip sonra da gidince arkasından ağlamaya...

Geçen sene adam o kadar yıpratılırken neredeydi dün Zico diye bağıranlar.Geçen sene bağırılsaydı Gençlerbirliği maçında şampiyonluk kaçtıktan sonra belki sayın başkan Ziconun neler yaptığını görebilirdi bi ihtimal...Şimdi bu sevgi gösterileri bana hiç gerçekçi gelmiyor...
ben de inanmıyorum bu Zico tezahüratlarına.. hatta bence şimdi Zico diye bağıranların yarısı 2 sene önce Bursa maçından sonra Zico istifa diye de bağırmıştır

Doğa Aydın
23-10-2008, 17:19
Zaten biraz daha genelden bakacak olursak, o tezahuratin asil sebebi de Zico'nun arkasindan agit yakmak degil. O insanlarin cogunlugu Zico'nun getirilmesi ne kadar yanlissa, gonderilmesi de bir o kadar yanlis diye dusunuyordur muhtemelen.

Yasin Çıkrıkçı
23-10-2008, 18:54
Zaten biraz daha genelden bakacak olursak, o tezahuratin asil sebebi de Zico'nun arkasindan agit yakmak degil. O insanlarin cogunlugu Zico'nun getirilmesi ne kadar yanlissa, gonderilmesi de bir o kadar yanlis diye dusunuyordur muhtemelen.
Aynı fikirdeyim..

Can Demir
23-10-2008, 18:59
"Kadromuza güveniyoruz.En azından 5 yedik bakın galatasaray 6 yemişti" gibi cümleler de bekliyoruz...

Doğukan Akın
23-10-2008, 19:03
aziz başkan sen hala onun arkasındayız bunun arkasındayız diyeceğine,bundan önceki senelerde olduğu gibi takımın pırlantalarını elden kaçırma..tuncay,aurelio.serhat vb.
yumurta kapıya dayandığında yapma da şimdiden başla yoksa bu senenin sonunda alexi luganoyu volkanıda kaybederiz.onlarıda kaybedersek şimdiden..seneyede kümede kalma mücadelesi veririz

Gökhan Çalan
23-10-2008, 19:07
lütfen aziz yıldırımı böyle ağır geldiği günleri hatırlayın vicdanınızı yüreginize koyup öyle eleştirin tabiki eleştirecez ama doajını lütfen ayarlayalım...

Tuğrul Albayrak
23-10-2008, 20:05
lütfen aziz yıldırımı böyle ağır geldiği günleri hatırlayın vicdanınızı yüreginize koyup öyle eleştirin tabiki eleştirecez ama doajını lütfen ayarlayalım...

elimiz yüreğimizde ama aziz bey sürekli elimizi cebimize sokmamızı istiyor.biz taraftarız müşteri değil kaldı ki müşterileri arsenal maçında 70.dakikadan sonra stadı terk etti...şu zamana kadar hangi başkan kendi takımının taraftarından bir kaç çapulcu diye bahsetti???hangi başkan istifa edince dönmem için yürüyüş yapsınlar diye kullandı???yaptığı transferlerin guizadan başka işe yarayanını söyle bana...emre yi alip resmen çekirdekçi tayfanın ağzına bir parmak bal çaldı...7 dakikalık topçularla hiç bir yere varılmaz...sen yıldız topçularını elinde tutamicaksan saçma sapan transferler yapacaksan o formayı çıkarıp duvara asacaksın yeter artık...gs başkanı taraftarını polislerin elinden kurtarırken aziz bey kendi eliyle polise teslim etti...bence bu eleştiriler az bile...sen 66 lira bilet parası verirken hiç mi kızmıyosun???Fenerbahçe halkın takımı her önüne gelen o kadar fahiş fiyatlara bilet yada kombine alamaz...:kizgin::kizgin::kizgin::kizgin: daha bir sürü şey var ama tekrar bi ceza almak istemiyorum:serefe:

Gökhan Çalan
23-10-2008, 20:22
abicim çapulcu lafına katılıyorum sonuna kadar ben ünifebli olmama rağmen bazi nedenlerden dolayı migrosta izledim maçı ''çapulcu'' dediği tayfa biz gol yedikçe gülüp seviniyolardı... yenilmemizden çok bu duruma üzüldüm ben.ben bilet parasını aziz yıldırım için değil FENERBAHÇEM için veriyorum ve hiçbir zaman kızmıyorum... Aziz başkanın yanlışları yokmu tabiki var özellikle bu yıl çok fazla ama bu dönemden böyle çıkamayız sonuna kadar başkanımzın takımımızın arkasında durarak çıkabilirz güzel günlere geldigimizde yaparsak bu eleştirileri daha hoş olur diye düşünüyorum
saygılarımla...

Tuğrul Albayrak
23-10-2008, 23:48
bende o senin o çapulcu dediğin tayfadan geliyorum...ayrıca arsenalden gol yediğimizde bende güldüm...ben sana aziz yıldırım için veriyosun demedim ama sen verirsin o parayı ben veririm ahmet verir mehmet verir ya diğer durumu olmayan insanlar...onlar ne yapacak???ben bu eleştirileri geçen sene de yapıyodum yada bu eleştirileri yapanlar daha önceki senelerde de yapıyordu...yakında bilet 100 lira olursa ona da kızma ama...senin başkanın maçta taraftarının boğazına yapışıyo salondan attırıyo polislere veriyo bana kendinizi vurdurtmayın diyo bunları biliyomusun peki gökhan kardeşim???

Gökhan Çalan
24-10-2008, 01:12
isimler geçicidir FENERBAHÇE bakidir... ama sen gol yediğimizde güldüysen senle konuşacak birşeyim yok benim

Muhammet Budak
24-10-2008, 02:10
Aziz başkanın yanlışları yokmu tabiki var özellikle bu yıl çok fazla ama bu dönemden böyle çıkamayız sonuna kadar başkanımzın takımımızın arkasında durarak çıkabilirz güzel günlere geldigimizde yaparsak bu eleştirileri daha hoş olur diye düşünüyorum
saygılarımla...Bu kadar fazla yanlışın arkasında durmak mantıklı değil.

Gökhan Çalan
24-10-2008, 02:41
bnm düşüncem aziz başkanın iyi gününde arkasındaydım kötü günündede arkasında olmak yönünde

Tuğrul Albayrak
24-10-2008, 14:18
isimler geçicidir FENERBAHÇE bakidir... ama sen gol yediğimizde güldüysen senle konuşacak birşeyim yok benim

13 yıldır aziz ismi fenerbahçenin önüne geçti bakiliği kalmadı...ayrıca konuşmalarına dikkat et terbiye sınırını aşma kardeşim:kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:biz stadyum da gırtlağımızı yırtıyoruz aziz beyi savunanlar çekirdek yiyo maç bitmeden stadyumu terk ediyo..bu adamı bu kadar savunmana bir anlam veremedim..

Can Demir
24-10-2008, 14:58
http://www.fenerbahceliyiz.biz/album/0809/20081005kayseri/kayseri%20000_3.JPG

:)Dernek kadromuza güveniyoruz.

Gökhan Çalan
24-10-2008, 17:20
terbiye sınırlarını aştıgımı düşünmüyorum sen dedin gol yedigimizde sevindim die bende aziz yıldırımın bahsettiği taraftarım ama bnmde sesim kısıldı ...

Serkan Şahin
24-10-2008, 17:38
http://www.fenerbahceliyiz.biz/album/0809/20081005kayseri/kayseri%20000_3.JPG

:)Dernek kadromuza güveniyoruz.
setlere ve tribnülerin görünen kısımlarına pankart asmak yasak değil miydi? yoksa sadece bu yasak taraftarlar için mi? Sn. Aziz Yıldırım isterse asılabilir demek mi? Ve daha bunun gibi birsürü soru işareti...

Ferit Yıldız
24-10-2008, 18:53
gökhan antudanm özel olarakmı gönderdiler seni

Gökhan Çalan
24-10-2008, 19:00
ben iyi günde en kötü günde takımımın yanındayım aziz yıldırım bu yıl yanlış yaptı doğğrudur ama onun iyiliklerinin arasında hiçbirşeydir sizin yaptıgınıza pire için yorgan yakmak denir aziz yıldırım gidince çok daha iyi anlayacaksınız...bizim tribünlerin sloganı neydi HeP DeSTeK TaM DeSTeK... biraz uslübunuza dikkat ederseniz sevinirim..

Murat Doğan
24-10-2008, 20:48
aziz yıldırım'ın diktatör kişiliğinden ne kadar nefret etsem de,
yaptıklarının her zaman arkasındayım.
yapılan transferler her zaman tutacak diye bi şey yok,
kezman gibi bi adamı alıyosun hiç fayda sağlamıyo, nobre gibi bi kazmayı alıyosun takımı sırtlıyo.
bu seneki transferler incelendiğinde türk olup da fenerbahçe'de oynayabilecek futbolcuları bi sayarsanız bir elin parmağını geçmiyr zaten,
bunlardan nihat gelmek istemedi mehmet topuz 12 milyon euro, diğerleri de yine ya gelmek istemiyo ya da fiyatları yüksek,
yabancı kontejanın olduğu yerde emre'den daha iyi bi transfer olabilir mi?
sakatlanması aziz yıldırımın suçu mu?

aurelio konusunda da zaten gitmek istiyodu, aynı tuncay gibi, sözleşmesi de dolmuş, nasıl tutabilirsiniz ki elinizde?

tribün kavgası konusunda konuşmak istemiyorum ama
transfer konusunda aziz yıldırım'ın çok hatalı olduğunu düşünmüyorum....

Tuğrul Albayrak
24-10-2008, 21:57
ben iyi günde en kötü günde takımımın yanındayım aziz yıldırım bu yıl yanlış yaptı doğğrudur ama onun iyiliklerinin arasında hiçbirşeydir sizin yaptıgınıza pire için yorgan yakmak denir aziz yıldırım gidince çok daha iyi anlayacaksınız...bizim tribünlerin sloganı neydi HeP DeSTeK TaM DeSTeK... biraz uslübunuza dikkat ederseniz sevinirim..
kaç senedir tribündesin gökhan onu bi söyle bana..pire için yorgan yakmak değil bu.13 senedir bu pire baya bi kanımızı emdi resmen kene oldu...futbolculara laf söyleyen yok burda takımımıza ölene kadar destek veririz.ama başkanın dalkavuk tamından asla olmayız...;)

Gökhan Çalan
24-10-2008, 22:26
ben ankarada oturdugum için trübnde falan değilim ama elimden geldigince destek vermeye çalışan bi FENERBAHÇEliyim...Ben Aziz yıldırımın yanlışları yok demiyorumki yanlşışlarından biridi bilet fiyatlar haklısın o konuda ama faydalarının yanında bir hiç aziz yıldırımın geldigi günleri hatırlarsak mesut yılmaz-haluk ulusoy-faruk süren arasında sıkışmış bi FENERBAHÇE vardı ve dibi olmayan bi kuyuya doğru gidiyodu bizi oralardan çıkardı buralara getirdi carlosu eleştirebilecek bi konuma getirdi o yüzden ben yanlışlarından dolayı bu kadar eleştirilmeyi haketmedigini düşünüyorum... ayrıca adabını takın dalkavuk falan yakışmıyor..

Tuğrul Albayrak
24-10-2008, 22:36
aaa lütfen üstüne alınma kardeşim ben sana demedim dalkavuk diye dokunduysa özür dilerim...aziz bey sadece politik olarak ve kurumsallaşma bakımından bişeyler yaptı ama henüz galatasarayı geçtiğimiz bir başarı yok aksine biz sadece geçen sene bir çeyrek final oynadık.ve o takım dağıldı yerine 70 yaşında sadece 1 sene iyi bişey yapan yaşlı bir hoca geldi kafasını bile kaldıramıyor...zico gibi bir adam gitti futbolcular hoca değil baba gözüyle bakıyodu resmen..para herşeyi çözmüyo

Servet Gürbüz
24-10-2008, 22:47
bak gökhan kardeşim ilk önce yazılanları oku sonra yorumlarını yap,ilk önce olayları incele ondan sonra bişeyleri daha doğru sölersin.golden sonra güldüm diyo,sen diyosunki sevinmişsin,takıma kimse destek vermiyorum demiyo sen diyosunki ben hep destek tam destek diyosun,zaten herkes onu söyliyo,yani sen seçilmiş bi insan değilsin veya sen gercek fenerli biz kolpa değilz abiciğim.es es biletleri 50 ytl den cıkarmıs itiraz edebilirmisin,hayır edemezsin,adama kendi stadında 66 vermiyosunda burda neden 50 ye itiraz ediyosun derler.aziz yıldırımın yaptıkları ortada(iyi yada kötü) işler iyi gidince piyasalarda yaptık ettik demesini biliyo ama yanlış yapıncada kabul etmesini bilicek bi insan.

Gökhan Çalan
24-10-2008, 23:03
ben size herhangi bişekilde kolpa falan demedim öyle anlaşıldaıysa özür dilerim 6s nedir ya biz onları geçmişizle geçmişiz zaten bizim 7 tane şerefli şampiyonluğumuz var onların kaç tane merak ediyorum?hepimiz FENERBAHÇELİYİZ bana göre siz yanlış düşünüosunuz onu söylüyorum bilet fiyatına glince onun pahalı oldugunu zaten söylüyorum zico konusunda ise ben yönetime yanlış bulamıyorum bursa maçında ankaragücü maçında kaybedilen puanlar yüzünden şampiyonluk gitti aragones konusunda ise avrupa şampiyonu teknik direktörü geldi aşımız tutmadı adamla olabilir ama gelmesi yanlış değildi..
saygılarımla...

Servet Gürbüz
24-10-2008, 23:07
ben size herhangi bişekilde kolpa falan demedim öyle anlaşıldaıysa özür dilerim 6s nedir ya biz onları geçmişizle geçmişiz zaten bizim 7 tane şerefli şampiyonluğumuz var onların kaç tane merak ediyorum?hepimiz FENERBAHÇELİYİZ bana göre siz yanlış düşünüosunuz onu söylüyorum bilet fiyatına glince onun pahalı oldugunu zaten söylüyorum zico konusunda ise ben yönetime yanlış bulamıyorum bursa maçında ankaragücü maçında kaybedilen puanlar yüzünden şampiyonluk gitti aragones konusunda ise avrupa şampiyonu teknik direktörü geldi aşımız tutmadı adamla olabilir ama gelmesi yanlış değildi..
saygılarımla...
uzun zaman birlikte çalısacagımız bir teknik direktör arıyoruz,istikrar istiyoruz deniliyo 70 yasında dede geliyo basımıza.bu benim kişisel düşüncem,hataydı gelmesi.

Özer Çetinkaya
24-10-2008, 23:09
saygılarımla...
Zicoda sadece Bursa ve A.gücü demek ..:)

Aragones'de ? : Arsenal . Kiev . Porto Cl artık yalan oldu ...:rolleyes:

: Kayserispor . antep . hacettepe . sivas....Ve daha bir çoğu olacak gibi ..

Zico işini yapıyordu hiç yoktan ama Aragonesde ben bunu göremiyorum ...

Gökhan Çalan
24-10-2008, 23:09
eklemeyi unuttum aragones gibi bi ismi alıyosan orta sahan anadolu takımlarından kötü olmaması lazım... diyorum ya aşı tutmadı yapacak birşey yok ya göndereceksin yada sabır çekeceksin aragones iyi demiyorum bencede kötü ...

Tuğrul Albayrak
24-10-2008, 23:58
6s nedir allah aşkına 6-0 dan başka bana bi başarımızı söylesene benim dediğim Türkiye ligi açısından değil..onlar bize uefa diyo super kupa diyo biz 6-0 diyoruz komik değil mi sence...

Sercan Tuna
25-10-2008, 00:29
zico konusunda ise ben yönetime yanlış bulamıyorum bursa maçında ankaragücü maçında kaybedilen puanlar yüzünden şampiyonluk gitti. Bursaya pejk bi laf diyemem.gerçi maçın başında 2 net pozisyonu yazsak yada lex'in frikik girse maç bizimdi... sonuçta hata vardı bursa maçındaki kadroda...
A.gücü maçına gelince de yanlış bilmiyorsam 4 kırmızı yediğimiz 6s maçından sonraydı ve 4 tane kırmızı demek 4 oyuncu yok demek... eğer yanlış hatırlıyosam özür dilerim... Ayrıca yine a.gücü maçında dk 3 ve 7 de serbest vuruşlardan 2 orta geliyor serbest vuruştan 2 sini de önder kale çizgisinden %100 lük gol poziyonunu auta atıyor ama hakem amcamız 2 pozisyonda da önderin formasından çekilip 2 metre uzadığını görmüyor... dk 7 a.gücünün 9 kişi kalması lazım... 2 penaltıyı kaçırsak bile 80 dk (uzatmalar hariç) rakibin 9 kişi kalması gerekiyor... daha sonra moralimiz bozuluyor bozuk sahanın da etkisi ile oyundan iyice düşüyoruz... a.gücü tehlikeli geliyor ama serdar tek başına karşılık veriyorr çarpışıyor savaşıyor resmen karşı takıma karşı... sonuçta maç 0-0 bitiyor 2 puan bırakıyoruz ;)

Gökhan Çalan
25-10-2008, 05:51
onlarr derler 4 sene bizide arkamızda siyaset ve federasyon dursaydı belki bizde yapardık değilmi

Tuğrul Albayrak
25-10-2008, 12:59
siyaset arkanda değil yani şimdi öyle mi kardeşim???ya biz galiba seninle farklı ligleri izliyoruz...utanmasalar seyrantepeyi de bize veriyolardı bunları bilmiyosun galiba???

Gökhan Çalan
25-10-2008, 16:05
tabi stadıda devlet yaptı .. neyse tartışmayacam artık...!!!!!!!!!

Tuğrul Albayrak
25-10-2008, 16:32
evet tartışma artık çünkü hakikaten az biliyosun...stadyumun kale arkaları neden sadece kale arkası olarak geçmiyo da telsim migros olarak geçiyo bundan bi bilgin var mı bence yok tabi doğru 8 yıl olmuş o ara sen 11 yaşındaydın ne kadar anlayabilirsin ki abicim değilmi tartışma sen boşver

Gökhan Çalan
25-10-2008, 17:21
sende saygı diye bi kavram yok ayrıca FENERBAHÇEMİZİN büyüklüğünü kavrayamamışın yaşım19 olabilir ama iyi hatırlarım aziz yıldırımın geldiği günleri bu adamı ali şen gibi büyük bi rakibi bile takdir etmişken siz bi laf söylmek düşmez seviyemi koruyum demiştim ama ...

Tuğrul Albayrak
25-10-2008, 19:10
koçum sen ilkokula başlarken ben manchester maçına kaçıyodum okuldan..kiminle aşık attığına dikkat et...sen ve senin kafada insanlar olduğu sürece aziz bey tribünlere çok semer vurur...Fenerbahçeyi büyük yapan aziz yıldırım değil tribünlerdir.o tribünlere kim kafa tutarsa o kafa yerinden kopar

Gökhan Çalan
25-10-2008, 19:14
sizinki taraftarlar büyük yapmadı onu bizim gibi taraftarlar büyük yaptı kendi ürününü basıp FENERBAHÇE ye katkı sağlamayanlar yapmadı son parasıyla maça geli forma alanlar yaptı nie alıyoruz son paramızla çünkü AZİZ BAŞKANA güvenimiz tam...

Tuğrul Albayrak
25-10-2008, 19:45
sizinki taraftarlar büyük yapmadı onu bizim gibi taraftarlar büyük yaptı kendi ürününü basıp FENERBAHÇE ye katkı sağlamayanlar yapmadı son parasıyla maça geli forma alanlar yaptı nie alıyoruz son paramızla çünkü AZİZ BAŞKANA güvenimiz tam...

dikkat et ünifeb de kendi ürününü basıyor feneriumda ve bende ünifeb in üyesiyim..konuştuğun şeyleri bil öyle konuş.evet senin gibi taraftarlar aziz yıldırımı büyük yaptı..fenerbahçenin üstüne çıkardı...kaç maça geldin acaba hayatında onu da merak ediyorum...

Gökhan Çalan
25-10-2008, 19:56
ünifeb kendi ürünün basmıo feneriuma bastırıyo pek maça gelme şansımız olmuo ama elimizden geldiğine lisansli ürün alıyoruz bişey bilmeden konuşuosun

Sercan Alpay
25-10-2008, 20:03
ünifeb kendi ürünün basmıo feneriuma bastırıyo pek maça gelme şansımız olmuo ama elimizden geldiğine lisansli ürün alıyoruz bişey bilmeden konuşuosun
aziz yıldırım a bu durumda hak vermek biraz ksura bakma ama saçma aurelio yu bayram tutumluya kızdın die yolluosun görüosundur herlde fenerbahçenin orta sahasıını aureliosuz 2 tane bş adama kaldı maldanadoyu getirende dünya yıldızı diende aziz yıldrmdı ne oldu peki ne yaptı maldonado toptan korkuo. aragones e yükleniolar ne yapsın aragones takım mı verdiler eline adamın ne yapsın he? elinde olanlarla en iyisini yapmaya çalışıo adam..... ziconun nesi vardı sor bakalım aziz başkanına neden yollmamş zicoyu çeyrek final oynattığı için mi ligde kupada türlü oyunlara gelip kkaybettiğimiz içn mi ....... acaba aziz yıldırım ona buna saldırmayıp iyi geçinseydi bu gn bu ayak oyunları yapılabilirmiydi fenerbahçeye ..... aziz yıldırımın misyonu dolmuştur arkadaşım fenerbahçeye çok güzel yatırımlar yaptı çok güzel yıldızlra getirdi tmm bunuda kabul ediorum ama yaptığı birçok yanlışta var ve artık yanlışları doğrularını geçti.....

Sercan Alpay
25-10-2008, 20:12
kapştığın adamda 98 den beri türübünde canm senden benden çok şey bilio bnce kedni yorma :) dedikleri doru eğer takıdma gitmesi gerkn biri varsa oda aziz yıldırımın ta kendisidir

Tuğrul Albayrak
25-10-2008, 20:18
sor bakalım sercan arkadaş 98 de kaç yaşındaymış:serefe:neyse hepimiz fenerbahçenin daha iyi yerlere gelmesi için bişeyler yapıyoruz ama gökhan kardeşim istanbul a uzak olmasaydın dediklerimize hak verirdin diye düşünüyorum...çünkü gerçekten dıştan görüldüğü gibi değil hiç bişey.inşallah kadıköye daha sıkça gelirsin tanışırız fasılda yüz yüze konuşur anlaşırız:serefe:

Gökhan Çalan
25-10-2008, 23:42
aziz yıldırım a bu durumda hak vermek biraz ksura bakma ama saçma aurelio yu bayram tutumluya kızdın die yolluosun görüosundur herlde fenerbahçenin orta sahasıını aureliosuz 2 tane bş adama kaldı maldanadoyu getirende dünya yıldızı diende aziz yıldrmdı ne oldu peki ne yaptı maldonado toptan korkuo. aragones e yükleniolar ne yapsın aragones takım mı verdiler eline adamın ne yapsın he? elinde olanlarla en iyisini yapmaya çalışıo adam..... ziconun nesi vardı sor bakalım aziz başkanına neden yollmamş zicoyu çeyrek final oynattığı için mi ligde kupada türlü oyunlara gelip kkaybettiğimiz içn mi ....... acaba aziz yıldırım ona buna saldırmayıp iyi geçinseydi bu gn bu ayak oyunları yapılabilirmiydi fenerbahçeye ..... aziz yıldırımın misyonu dolmuştur arkadaşım fenerbahçeye çok güzel yatırımlar yaptı çok güzel yıldızlra getirdi tmm bunuda kabul ediorum ama yaptığı birçok yanlışta var ve artık yanlışları doğrularını geçti.....

bravo.. aziz yıldırım ona buna yalakalık yapsaydı tabi ayak oyunları dönmezdi her cephede FENERBAHÇE nin hakkını yedirmemek için bu hale geldi.. sizler takım iyi giderken büyük başkan diye tempo tutar kötü gidince aziz gol gol gol diye bagrırsınız.. ayrcı trbünde olunca aziz yıldrımla tyakın ilişkilerinizmi oluyo anlamadım ben...

Sercan Alpay
26-10-2008, 00:13
bravo.. aziz yıldırım ona buna yalakalık yapsaydı tabi ayak oyunları dönmezdi her cephede FENERBAHÇE nin hakkını yedirmemek için bu hale geldi.. sizler takım iyi giderken büyük başkan diye tempo tutar kötü gidince aziz gol gol gol diye bagrırsınız.. ayrcı trbünde olunca aziz yıldrımla tyakın ilişkilerinizmi oluyo anlamadım ben...
ben hiç bi zamn aziz gol gol gol die bağırmadım tirübünde sadece fener gol gol gol derim yada devid guiza alex semih herneyse sahada aziz oynamıo oyuncular oynuo. alkol alıpta girme forumlara derim ben sana :) fenerbahçenin hakkını ona buna sataşarak mı aradı? aurelio yuda takımı sattı diemi yolladI? hadi diosn fenerabhçemzin hakkını aradı aradıda ne oldu son dakikada şampiyonluğu almadılarmı denizlide bizden ? ona neden bşe yapmadım bizim başkanımız orda neden fenerabhçenin hakkını savunmadı? ben o maçtaydım fenerbahçimizin tirübününde denizli seyircisinin yaptıklarını gördükçe delirdim gördükçe delirdim ... ne yaptı sonrasında??? hani denizli başkanı maç sonrası bazı açıklamalar yapıcaktı küme düşmeynce neden yapmadı? neden bunların altını kazmadı aziz yıldırım?????? yönetmde kendisine rakip gördüğü herksi harcadı belki bazılarında haklıydı tmm ama aziz yıldırım takııma artık zarar vermeye başladı fenerbahçe aziz yıldırımla var olmadı aziz yıldrım fenerbahçenin gelişmesinde yardımcı oldu sadece tmm çok ii işler yaptı kimse bişe diemez onlara ama çok ta zararı dokundu ve son zamnlarda bu sıklaştı hooijdonk neden gitti bu takımdan ??? çizgiden top çıkardığı içinmi takıma önderlik yaptığı içinmi fenerbahçeyi gönülden secdiği içn mi gs ye bjk ye her maç gol attığı veya attırdığı içinmi ???? kezman gitti açıklama yaptı ne drece doru bilemem orasını ama başkn bnmle 1 senedir konuşmuodu dedi :) başkan dediğin takımla konuşmazmı? ..... bak kardeşim sende fenerbahçe aşığısın bende :) ikimizde fenerbahçemizin iyiliğini istio ikimizde fenerbahçemizin geleceğinin daha aydnlık olamasını istio sana göre aziz yıldırımla bana göre yıldırımsız bu aydınlık geleceğe ulaşıcaz tmm :) senin düüşüncenede saygılıyım ama bana göre yanlışlardasın FENERBAHÇE aziz yıldırımdan daha büyük ve fenrbahçe aziz yıldırımn malı deil...gn gelecek sende bunu anliyacaksın korkularından arın ve merak etme....:serefe: maçlara gelirsen eğer görüşürz bu konuyu daha ii konuşurz :) derslerinde başarılar dilerim...

Sercan Tuna
26-10-2008, 04:38
bravo.. aziz yıldırım ona buna yalakalık yapsaydı tabi ayak oyunları dönmezdi her cephede FENERBAHÇE nin hakkını yedirmemek için bu hale geldi.. sizler takım iyi giderken büyük başkan diye tempo tutar kötü gidince aziz gol gol gol diye bagrırsınız.. ayrcı trbünde olunca aziz yıldrımla tyakın ilişkilerinizmi oluyo anlamadım ben...bi kere aziz yıldırımın kendi taraftarına saygısı kalmadı artık... olay takımın kötü gitmesi yneilmesi fark yemesi değil... şuan aziz yıldırımla kanlı bıçaklı olsa bile bu taraftar aziz yıldırıma yanlış yapana tepkisini koyar...ama aziz yıldırım yanlış yaptığı zamanda aziz yıldırmı eleştirir... aziz başkan efsane olmuşken kendi yaptıklarıyla tribünlerin yani taraftarların güveninin kaybetmiştir... çok sevgili aziz yıldırımın kayseri maçına kadar stada pankartları aldırmazken kayseri maçında stada kendi pankartlarını astırdığını ve altına anadolu derneklerinin isimlerini yazdırdığını biliyormusun? hatta o derneklerden parasını verip admaları otobüs kaldırarak maça getirdiğini biliyomusun? hatta kayseri maçında şeref tribününün üst katında 2 taraftarın aziz yıldırımı küfü etmeden eleştirdiği için mahmut uslunun bir hareketiyle polis tarafından onların olduğu grubu gözaltına aldırdığını biliyormusun? hatta o 2 kişinin küfür etmedikleri ve polise karşı koymadıkalrı halde görev başındaki polis memuruna saldırmak mıukavemet klüp yöneticisine hakarete kaadar 1.5 sayfa suçlama ile karga tulumba karakola götürüldüğünü biliyormusun? böyle yazarsam sabaha kadar sürrer biliyormuydun diye diye... bu arada aşık attığın adam senin yaşının karesi kadar maça gitmiştir.. neredeyse senin yürümeye başladığın yıllardan bu yana tribündedir... bilip bilmeden konuşma...

Selçuk Güner
26-10-2008, 05:10
Yazılanları baştan sona okudum,Gökhan'a fazlası ile yüklenmişsiniz.Gökhan'a muhalif olanların yaşlarının toplamın karesi kadar maça gittim desem,ve yaşımın sizlerden çok çok büyük olduğunu söylesem,sadece benim fikrimin doğru olduğunu gösterir mi? Ne müsasebet,elbetteki sizin fikirleriniz de doğru olabilir.

Burda ölçü çok maça gitmekle olmaz,yaşın büyüklüğü ile olmaz,yaşının büyüklüğünü çorba gibi ısıtıp sürekli kardeşinin gözüne sokmakla olmaz.O öyle görmüştür uzaktan,sen içindesindir bazı şeylerin daha çok tecrüben vardır.Senin doğrun ile O'nun doğrusu farkılıklar gösterebilir.

Bu tartıştığınız konudaki kişisel fikrime gelince ise,Gökhan'a katılmıyorum (Aziz Yıldırım konusunda)

Tuğrul Albayrak
26-10-2008, 11:13
gökhanın son yazdıklarını oku öyle konuşalım...evet bu iş yaşla olmaz bazı şeyleri bilmek lazım bilmeden de konuşmamak lazım ama

Engin Kaşkaya
26-10-2008, 21:40
renktaşlar birbirinizi kırmayın.böyle dönemlerde biz sıkı sıkı sarılırsak takım düze çıkar.inş yönetim ve tribün barışır.kim haklıdır bilemem ama ne olursa olsun Fenerbahçemize zarar veriyor

Aytek Öztürk
15-12-2008, 00:20
"Ara transfer dönemi yoğun geçecek"

Turkcell Süper Lig'de 15. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, giderek daha iyi bir performans sergilediklerini ama herşeyin toz pembe olmadığını ifade etti.

Ali Koç, "Son 9 haftada 7 galibiyet aldık. Sıkıntılı bir dönem yaşamamıza rağmen zirveye yakın durumdayız. Artık savunmada daha az hata yapıyoruz ve az gol yiyoruz. Desteklerinden dolayı taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki 3 maçın 2'si İstanbul'da. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Daha rahat maç seyretmek istediğini ifade eden Ali Koç, biraz daha ofansif oynamaları gerektiğini, ligin ikinci yarısında daha başarılı ve iyi bir performans sergilemek istediklerini dile getirdi.

Ara transfer dönemi ile ilgili bir soruya da Ali Koç şöyle cevapladı:

"Gereken bölgelere gerekli transferler yapılacaktır. Transfer komitemiz gerekli çalışmaları yürütmektedir. Ocak ayında iç ve dış transfer bizim için yoğun geçecek" şeklinde konuşmasını bitirdi.

demiş sayın ali koç çok yerden de gelmeye başladı büyük operasyonla ilgili duyumlar(yasinli ali bilginli ufak bir operasyon değil alex gibi oyuncuların yollanarak köklü bir değişiklik yapılmasından bahsediliyor) bilmiyorum umarım appiah alex gibi transferlerde gösterilen ve malesef ki uzun süredir göremediğimiz akıllıca yönetici hamleleri gelir umuyorum hadi bakalım hayırlısı kaldı 2 hafta

Ufuk Coşkun
11-02-2009, 19:55
ee Aziz başkan yine takımla ilgili birşeyler söylemedi,sadece kongreden konuştu,ben izlemiyorum.Bitti mi konuşması?

Kemal Aktürk
11-02-2009, 20:08
Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenledi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hakkında çıkan iddialara yanıt vermek amacıyla bugün bir basın toplantısı düzenledi.
Fenerbahçe Başkanı'nın açıklaması şöyle:
"Böyle bir toplantı yapmaktan dolayı hicap duyuyorum Aileme ve şahsıma saldırı yapılmştır. Türklerde aile kavramı başkadır. İnternet sitelerinde duyumlara göre bazı haberler yapıldı. Sabahleyin bu haberi aldıktan sonra gerekli girişimleri yaptık. Haberi yapan dergi ilk kez çıkıyor. Hiçbir büyük medya kuruluşuyla ilgili bir dergi değil bu. İnternet yayıncılarıyla konuştum ve özür dileyip haberi kaldırdılar. O dergiye sonunda ulaştık. 2 bin tane bastırılıp bedava dağıtıldığını ve bir internet sitesine bağlı olarak çalıştığını öğrendik.
Seçim süreci boyunca belden aşağı vuran bir grup bu. Bu kişilerin Altunizade’de bir ofiste sık sık bir araya geldiğini de çok iyi biliyoruz. Biz hep birbirimize belden aşağı vurmadan seçim yaptık. İnternet sitelerinde yayılan bu haber bu aşağılık çalışmanın geldiği noktayı göstermektedir. Haber şahsıma, aileme ve sosyal hayatıma saldırı niteliğindedir. Tamamen iftira mahiyetindeki bu habere yaparak beni yıpratanlar Fenerbahçe başkanlığına aday olmaya çalışmaktadır. Bu olaylar benim başkan adaylığımı koymam konusunda beni kamçılamıştır.
Bu şerefsiz ve çirkin yayınlarda bulunanlar hakkında hukuki her türlü girişimde bulunacağım.!

*Yani demiş ki : Tam gidecektim zorla kışkırttınız beni. Bırakmıyorum ulan. :D

Ufuk Coşkun
11-02-2009, 20:22
Hocam bırakmasın yeterki biraz FB aleyhine iş yapmasın.Kurulu düzeni bozmasın,isterseki 20 yıl daha başkan olsun.

Muhammet Budak
12-02-2009, 14:40
Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenledi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hakkında çıkan iddialara yanıt vermek amacıyla bugün bir basın toplantısı düzenledi.
Fenerbahçe Başkanı'nın açıklaması şöyle:
"Böyle bir toplantı yapmaktan dolayı hicap duyuyorum Aileme ve şahsıma saldırı yapılmştır. Türklerde aile kavramı başkadır. İnternet sitelerinde duyumlara göre bazı haberler yapıldı. Sabahleyin bu haberi aldıktan sonra gerekli girişimleri yaptık. Haberi yapan dergi ilk kez çıkıyor. Hiçbir büyük medya kuruluşuyla ilgili bir dergi değil bu. İnternet yayıncılarıyla konuştum ve özür dileyip haberi kaldırdılar. O dergiye sonunda ulaştık. 2 bin tane bastırılıp bedava dağıtıldığını ve bir internet sitesine bağlı olarak çalıştığını öğrendik.
Seçim süreci boyunca belden aşağı vuran bir grup bu. Bu kişilerin Altunizade’de bir ofiste sık sık bir araya geldiğini de çok iyi biliyoruz. Biz hep birbirimize belden aşağı vurmadan seçim yaptık. İnternet sitelerinde yayılan bu haber bu aşağılık çalışmanın geldiği noktayı göstermektedir. Haber şahsıma, aileme ve sosyal hayatıma saldırı niteliğindedir. Tamamen iftira mahiyetindeki bu habere yaparak beni yıpratanlar Fenerbahçe başkanlığına aday olmaya çalışmaktadır. Bu olaylar benim başkan adaylığımı koymam konusunda beni kamçılamıştır.
Bu şerefsiz ve çirkin yayınlarda bulunanlar hakkında hukuki her türlü girişimde bulunacağım.!

*Yani demiş ki : Tam gidecektim zorla kışkırttınız beni. Bırakmıyorum ulan. :D
Yine bulmuş gündemi değiştireceği şeyleri...

Ufuk Coşkun
13-02-2009, 17:26
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1059394&Date=13.02.2009&b=Mosturoglundan%20Galatasaraya%20gonderme...&ver=96

Göktürk Daşoluk
13-02-2009, 19:51
Başkanım ne diyosa dogrudur ;)

Hakan Ateşler
21-02-2009, 22:47
bir tane orta sahal al, parayı bas al...

Sercan Sancak
21-02-2009, 22:52
yahu küme düşecek takım bugün bize karşı net 6 tane pozisyon buluyor ve başkan çıkıp takıma güveniyorum diyor.Göz var nizam var.Şaka mı bu?

İsmail Önal
22-02-2009, 01:14
aziz yıldırım gelecek sene futbolculara "fenerbahçe ruhu" alsın. kadro kolay. kurulur.

Fuat Rıhtım
22-02-2009, 02:03
Galip geldiğimiz zaman kimsenin sesi çıkmaz.

Ama beraberlik ya da malubiyet geldiği zaman, hep böyle başlıklar ortaya çıkar.

Bırakın artık milleti eleştirmeyi lütfen.

Biz çok mu iyiyiz. Tribün çok mu iyi? Maça gelenlerden kaçı tam anlamıyla destek veriyor. Bu işler sadece para vererek, ya da sağda solda Fenerbahçe'yi eleştirerek, Fenerbahçe şunları şunları yapsın, bu gelsin bu gitsin diyerek mi destek verilir?

Önce kendimizi düzeltelim. Biz en iyiye ulaşalım. Ondan sonra kalkıp yönetimede eksiklerini gösterelim, futbolcuyada tepkimizi verelim. Ama önce herkes kendi kapısının önünü temizlemeli.

Servet Güldeş
22-02-2009, 02:07
Galip geldiğimiz zaman kimsenin sesi çıkmaz.

Ama beraberlik ya da malubiyet geldiği zaman, hep böyle başlıklar ortaya çıkar.

Bırakın artık milleti eleştirmeyi lütfen.

Biz çok mu iyiyiz. Tribün çok mu iyi? Maça gelenlerden kaçı tam anlamıyla destek veriyor. Bu işler sadece para vererek, ya da sağda solda Fenerbahçe'yi eleştirerek, Fenerbahçe şunları şunları yapsın, bu gelsin bu gitsin diyerek mi destek verilir?

Önce kendimizi düzeltelim. Biz en iyiye ulaşalım. Ondan sonra kalkıp yönetimede eksiklerini gösterelim, futbolcuyada tepkimizi verelim. Ama önce herkes kendi kapısının önünü temizlemeli.

Şartları bu hale getiren , para veren taraftarı stadda varolmasını sağlayan kim acaba...