PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çanlar Çalıyor...

Alp Hacıoğlu
02-09-2008, 21:19
Tahir Kıran'ın kişisel internet sitesinde,Sayın Aziz Yıldırım'a ait bir fotograf konuldu. Aziz Yıldırım'ın omzunda gfb atkısı var... Habere YORUMSUZ diye bir başlık atılmış. Tahir Kıran'dan hiç haz etmem.Adamın sitesi, Fenerbahçe muhalifleri ile dolu. Zira, Ne Kıran Ne Saran... pankartına destek verenlerdenim.

Bugün Tribünlerimizin geldiği nokta ortada. Fenerbahçe zarar görüyor bundan başka kimse değil.

peki madem bu adamlar çapulcu rantçı vs.tribünlerin yegane reisi Sayın Aziz Başkan hiç mi görmedi bunları teşbihte hata olmaz; yılanı küçükken ezemezmiydi?

Beni kimse yanlış anlamasın,
ne adı geçen grubu kötülüyorum ne de yönetimi kötülüyorum. Sadece adı geçen gruba, yönetimimiz yukarıda yazdığım gibi bir imaj veriyorsa, bundan daha önce haberi olurdu. Böylece bugünkü duruma gelmezdi...

Ernest Hemingway'in "Çanlar Kimin İçin Çalıyor" isimli ünlü romanının arka kapağında,
bir paragraf yazı vardı.
Özetle,
"Hiç kimse kendi başına bir ada değildir. Herkes bütünün bir parçasıdır.
Onun yüzden, çanlar kimin için çalıyor diye sorma,
ÇANLAR SENİN İÇİN ÇALIYOR" yazardı.

Aslında çanlar Fenerbahçe yönetimi için çalıyor, ben sadece tribün politikasını sevmiyorum başkanın. Ruh öldürülmemelidir. Ben sadece buna karşıyım.
ama asıl büyük zararı biz FENERBAHÇELİLER görüyoruz.

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.

Tuğçe Manav
03-09-2008, 00:51
bugün okudum hatta burada paylaştığım haberdeki konuşması üzerine bu resmi görmek...

http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?p=802700#post802700

ne aziz yıldırım masum nede zarar gören bizlerden başkası!

Fatih Dalbudak
03-09-2008, 01:06
Aziz Yıldırım doğru yolda değil.. Tamam Fenerbahçe için yapmadığı şey kalmadı.. Ama bu da yapılmazdı.. Sen Fenerbahçeyi manevi yönden destekleyen taraftar peşinde değilsin ki.. Fenerbahçeyi maddi şekilde destekleyen Fenerbahçe taraftarı istiyorsun.. Maddiyat olarak daha nereye kadar gideceksin.. Fenerbahçeye kimse artık halkın takımı demesin.. Fenerbahçe sosyete takımı olma yolunda Aziz Yıldırımın sayesinde son sürat ilerliyor.. Bugün trübünün bu durumda olmasının tek sebebi Aziz Yıldırım.. Geri adım atacağada benzemiyor.. Memleketin hiç bir köşesinde imza atılmamış şeylere imza atmakla büyük başkan olunmuyor.. Taraftar Senden desteğini çektiği an.. Büyüklük bir işe yaramıyacak Aziz Yıldırım.. Keşke bunların hiç biri olmasaydı.. Dün boynunda gfb atkısı olan başkan bugün ne olduda gfb yazılı pankartı içeri almıyor :) İlginç..
Partizan maçında üzerinde gfb ürünü olan kim varsa polis aldı götürdü.. :) Ben ilk defa Yoğurtçu parkında o kadar yunus polisini bir arada gördüm.. :)
Daha fazla konuşmam doğru değil sanki.. Ünifeb çatısı altındayız sonuçta.. :)