Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçemiz'in Sıradaki Başkanı
Tuğçe Manav
04-09-2008, 19:29
Aziz Yıldırım, 11 Ağustos'taki Kulüpler Birliği toplantısından sonra Mehmet Ali Aydınlar'ın federasyon başkanlığına önerilmesine, "Onun başkanlık koltuğuna oturacağı yer federasyon değil, Fenerbahçe'dir" yanıtını verdi.
Tarih 11 Ağustos 2008... Yer İstanbul Mecidiyeköy'deki Astoria Alışveriş Merkezi içindeki Kulüpler Birliği Ofisi... Saat 18:40... Kulüpler Birliği, az önce önemli bir toplantıyı bitirmiş ve 20 Ağustos'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için Mahmut Özgener isminde karar kılmıştı. Tüm kulüpler, Özgener lehine oyunu vermiş ve toplantı sona ermiş durumda... 18 Süper Lig Kulübü'nün temsilcilerinin 12 tanesi genel gündem tamamlandıktan sonra ofisten ayrılır.
TOPLANTI SONRASI SOHBET
Kulüpler Birliği Başkanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkan vekilleri Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, Sivasspor Başkanı Mecnur Odyakmaz, Denizlispor Başkanı Ali İpek, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, vakfın ofisinde oturmaya devam etmektedir. Bir süre önce yenilen yemeğin ardından çaylar içilirken konu TFF Başkanlığı seçim sürecine gelir. Bir kulüp başkanı, Mahmut Özgener hakkındaki olumlu düşüncelerini sıraladıktan sonra halen TFF Yönetim Kurulu üyesi olan Mehmet Ali Aydınlar ile ilgili görüş bildirir.
'BİR GÜN BIRAKACAĞIM'
Kulüp başkanı, Mehmet Ali Aydınlar'ın Federasyon başkanı olabilecek ideal bir isim olabileceğini savunurken, yaşadığı (oğlunu kaybetmesi) büyük acı nedeniyle bu dönem içinde bunun mümkün olmayacağını söyler.O sırada şekersiz açık çayından bir yudum alan Aziz Yıldırım, hem kendisini hem Mehmet Ali Aydınlar'ı hem de milyonlarca Fenerbahçe taraftarını ilgilendiren, gönlünden geçen cümleleri sarf eder: "Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlık koltuğuna oturacağı yer Futbol Federasyonu değil, F.Bahçe Kulübü'dür. Bir dönemden sonra ben artık olmayacağım. Biz de bu şerefli görevi günü geldiğinde bırakacağız, kenara çekileceğiz. Açıkçası benden sonra bu koltuğa oturmasını istediğim ilk kişi Mehmet Ali Bey'dir, umarım öyle de olur." Diğer kulüp başkanları da önünde gönlünden geçeni açıklayan başkan Yıldırım'a, Mehmet Ali Aydınlar'la ilgili düşünceleri ve bu çok zor görevi yapabileceği konusunda destek verir ve sohbet kaldığı yerden devam eder.
Sabah / Tahir Kum
04.09.08
htspor.com
Semih Albayrak
05-09-2008, 00:05
Hayırlısı olsun Fenerbahçemiz için Aziz başkan nasıl düşünürse en doğrusu o dur.
Okan Şamiloğlu
05-09-2008, 03:08
Ya ilk defa değil ...Kaç kez ağzından duydum bunu..Mehmet Ali Aydınlar Ve Ali koç der hep...Ama yaşadığı sürece Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım'dan sonra gene Aziz Yıldırım olur....
Tuğba Tülü
05-09-2008, 03:29
Başkan bence de doğru düşünüyor,başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar ve Ali Koç bu işi layıkıyla yerine getirecek bir kaç isimden biri, ben Aziz başkana ters bir isim ama Sadettin Saranı da klubün başında görmek isterim...
Orhun Can
05-09-2008, 03:42
Hayırlısı olsun Fenerbahçemiz için Aziz başkan nasıl düşünürse en doğrusu o dur.
Yok artık o kadar da değil Semihcim. Bende severim Aziz başkanı ama Fenerbahçe kişiye bağlı bir kurum değil.
Süleyman.Özdemir
05-09-2008, 11:23
Bu kulüp Aziz Yıldırım'ın sölemesi ile başkan adayı belirleyecek bi kulüp degil arkadaşlar.. Aziz Yıldırım kendine göre konuşuyor hep.. Bence Ali Şen'i de yabana atmamak lazım.. Metin Şen yani ogluda olabilir Fenerbahçe başkanı...
Ama bana sorarsanız bu takıma başkan olarak Sadettin Saran, Teknik Direktör olarakta biraz daha tecrübe kazandıktan sonra Aykut Kocaman süper olur...
Erdal Futtu
05-09-2008, 12:55
Aziz Yıldırım bıraktıgı gün 10 tane aday çıkar..
son 1 ay kala birleşmeler başlar.en son 3 kişiye iner.
Bu 3 kişinin içinde Ali Koç olursa: büyük fark atarak başkanlık koltuguna oturur fakat
Vehbi Koç'un Rahmi Bey'e ne olursa olsun sporun içinde bulunmayacaksınız sözünün aile üzerindeki agırlıgının Ali Koç üzerindeki etkisi ne olacagı,burada Ali Koç'un aday olup olmamasında en büyük etken.Sonuçta büyük kuluplerde başkan olmanın aile üzerinde çok büyük etkisi olur. staddaki adam yolda göremeyecegi,istese de ulaşamayacagı insana ana-avrad koro halinde küfür ederken kimse ekran başında hiçbirşey olmamış gibi davranamaz.Ki bu Türkiye'nin en ileri ailelerinden biri ise mutlaka karşı baskı olucaktır.
Nihat Özdemir'e zamanında bir sohbet sırasında Aziz Bey bıraktıktan sonra başkanlıkta sizin adınız geçiyor,diye bir söz edildiginde : ben olmak istesemde ailem buna karşı çıkar,diye bir cevap vermişti...
Aziz Yıldırım'ın bir daha ki seçimde aday olmayacagını,yeni başkanında camia içinde bugüne kadar herkesin kabullendiği biri olacagına inanıyorum.s
Yusuf Yavuz
05-09-2008, 13:04
Bu kulüp Aziz Yıldırım'ın sölemesi ile başkan adayı belirleyecek bi kulüp degil arkadaşlar.. Aziz Yıldırım kendine göre konuşuyor hep.. Bence Ali Şen'i de yabana atmamak lazım.. Metin Şen yani ogluda olabilir Fenerbahçe başkanı...
Ama bana sorarsanız bu takıma başkan olarak Sadettin Saran, Teknik Direktör olarakta biraz daha tecrübe kazandıktan sonra Aykut Kocaman süper olur...
Aziz Yıldırım gibi bir insan, kendi aklından geçen 2-3 ismi söyleyince "Bu kulüp Aziz Yıldırım'ın sölemesi ile başkan adayı belirleyecek bi kulüp degil arkadaşlar" yazıyorsun.
Hemen sonrasında, yok Ali Şen, yok Metin Şen, yok sadettin, oldu olacak TK deseydin oldu olacak.
Sen düşüncelerini söyliyebilrsin ama başkan söylüyemez yani öylemi ?
Aziz Yıldırım kendine göre konuşuyorsa sen neye göre konuşuyorsun ?
Ki Aziz Yıldırım kendi için hiç bir zaman konuşmadı, konuşmaz; varsa yoksa Fener..
Yusuf İnan
05-09-2008, 15:40
bence Aziz Yıldırım'dan sonra başkanlık koltuğuna oturması gereken tek bir kişi var o da;
Ali Koç.
Rıfat Ordulu
05-09-2008, 21:48
saadettin saran'ı kulüp başkanı olarak bende görmek isterdim...
Mehmet Özkarslı
05-09-2008, 23:52
bende bende hatta TK' da ikinci başkan olsun mutlaka.
Önder Önderoğlu
06-09-2008, 00:21
Ali Koc tabiki de durusu Fenerbahceliligi ve yapisiyla tek aday...
Umur Saraçoğlu
06-09-2008, 01:38
Şu anki başkan, bir sonraki başkanı belirleyebilecek ise orada bir durmamız lazım..
anlayana ;)
Fulya Karakoç
11-09-2008, 18:02
hayırlısı neyse o olsun diyelim...
Alper Tunka
11-09-2008, 19:30
Ali Koç'tan gerisi yalan..
Süleyman.Özdemir
12-09-2008, 13:07
Aziz Yıldırım gibi bir insan, kendi aklından geçen 2-3 ismi söyleyince "Bu kulüp Aziz Yıldırım'ın sölemesi ile başkan adayı belirleyecek bi kulüp degil arkadaşlar" yazıyorsun.
Hemen sonrasında, yok Ali Şen, yok Metin Şen, yok sadettin, oldu olacak TK deseydin oldu olacak.
Sen düşüncelerini söyliyebilrsin ama başkan söylüyemez yani öylemi ?
Aziz Yıldırım kendine göre konuşuyorsa sen neye göre konuşuyorsun ?
Ki Aziz Yıldırım kendi için hiç bir zaman konuşmadı, konuşmaz; varsa yoksa Fener..
Bir kulüp başkanı kendinden sonra başkan adayı belirlemesi ne kadar dogru..?
Hemde şu anda başkan olan biri..?
Sadettin Saran gibi bu kulübe herşeyini veren birini bu klüpten uzaklaştırmak ne kadar dogru.. Hatta H.Bilal Kutlualp'i..
Süleyman.Özdemir
12-09-2008, 13:16
Ali Şen gibi Fenerbahçe'ye çok şeyler kazandırmış bi adama nsl bu lafları sölüyosun anlamış degilim.. Fenerbahçeye kattıkları Türk Futboluna yaptıgı katkılar Hata ezeli rakibimiz GS'ı Avr. Kupası maçında kurtarması nsl unutulabilir..
Engin Kaşkaya
22-09-2008, 05:55
Benim Adamım Ali Şen Acaip Sewiyorum.bugün Yine Fenerbahçenin Cd sini İzliyorum Gülmekten Öldüm.yeni Bir Antrenör Gelicek ali şen Gİtmiş Almaya.tigana Sanirim oda.demişki bak Türkiyede Bişi var .Ali Sen Baskan Fenerbaçeee Sampiyonn.garanti Ediyo Musun Demiş:))antrenörde Futbulda Garantİ Olmaz Böle Bişi Yapamam Belli Olmaz Demiş.ali Şen : Yürü Sadaaann Gİdiyoruzzzzz:)))sonra Parera Geldi Zaten:)))) bence en iyi başkan yine ali şen
Aytek Öztürk
22-09-2008, 15:17
Ali Koç'tan gerisi yalan..
ali koç olmaz ya tr de klüb başkanı olmak için biraz çirkeflik lazım şimdi malatya başkanı nasıl adamdı takım düştü falan atay aktuğ vardı ts başkanı ne kadar sessiz sakin adamdı bir anda gümbürtüye gitti özhan canaydın garibim konuşmuyordu hiç adamı tefe koydular falan bak cavcava 30 senedir yakasına yapıştı türk futbolunun bırakmıyor :)
Volkan Gürocak
13-10-2008, 04:24
fenerbahcenin sıradaki başkanı aziz yıldırımın yönlendirdiği bir olur
Birkan Gökpınar
13-10-2008, 18:25
sadettin saran bestcasnik isminin yazılısını bile bilmiyorum rebrov gibi sacma sapan oyuncuları fenerbahçeye dünyanın parasına getirerek kendi menejerlik sirketine para kazandıran biri ona güvenmek ne kadar dogru bilemeyecegim...:kahve:
Cem Demirtaş
14-10-2008, 09:40
Fenerbahçe'de sürpriz başkan adayı
http://www.hurriyet.com.tr/_np/5288/3945288.jpg
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi Kemal Açıkgöz, 2009 yılının mayıs ayındaki olağan genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Açıkgöz, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Levent'teki merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 4 aydır bu konuda çalışma yaptığını belirterek, projelerini anlattı.
Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahçe/) Futbol Takımı'nın aldığı sonuçların ve yüksek bedeller ödenerek yapılan transferlerin iyi olmadığını, transferde genç ve gelecek vaat eden oyuncular alınması gerektiğini dile getiren Açıkgöz, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın 11 yıllık başkanlığında güzel şeyler de yaptığını ifade etti.
Açıkgöz, “Son maçta seyirci arkasını dönüp, 'Padişahım çok yaşa' dedi. Başkan yerinden kalkıp gidiyor. Artık bırakması lazım. Yıldırım'a onursal başkanlık teklif edeceğim” dedi.
Toplantıda projelerini de açıklayan Kemal Açıkgöz, şöyle konuştu:
“Bir tatil köyü projem var. Onu gerçekleştirince, yılda 10-15 Milyon Avro gelir getirecek. Futbolu iyi bilen birinin yönetimde olması lazım. Faruk Ilgaz Tesisleri kulübün değil, kiralandı. Çok arkadaşımız, fiyatlar yüksek olduğu için Faruk Ilgaz Tesisleri'nin yanındaki Yelken Kulübü'ne veya Galatasaray (http://www.hurriyet.com.tr/index/galatasaray/) Kulübü'nün tesislerine gidiyor. Başkanı eleştirdiği için kulüpten ihraç edilen arkadaşlar için af çıkartacağım. Deplasmanlara, takımla birlikte divan üyelerini ve taraftarları da aynı uçakla götüreceğim.
Hiçbir grupla bağlantım yok. Yönetimde düşündüğüm arkadaşlar var, ama şu anda yönetim kurulu listem yok. Konuştuğum arkadaşlardan destek alıyorum.”
Açıkgöz, Kenan Evren Lisesi'nin 7 yıl önce Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu tarafından Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahçe/) Kulübü'ne verildiğini hatırlatarak, şunları söyledi:
“Bostancıoğlu, benim gibi Bafralı ve arkadaşım. Kendisi 'Neden hala oraya tesis yapılmıyor' diye soruyor. Bunu kaç defa Yüksek Divan Kurulu toplantısında söyledim. Belediye, imar, proje, tasdik falan diyorlar. Türkiye'de yaşıyoruz. Siz oraya denizi doldurarak 1 senede havuz yapıyorsunuz. Milli Eğitim Bakanlığı (http://www.hurriyet.com.tr/index/Milli_Eğitim_Bakanlığı/)'nın verdiği yere 'Belediyeden imar, proje yok' diyorsunuz. Kaçak inşaat yapıyorsunuz. Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahçe/) Kulübü'nün orada yapacağı bir iş merkezi 10-15 Milyon Avro yıllık gelir getirir.”
Kemal Açıkgöz, 1939 Bafra doğumlu olduğunu, 1972 yılından beri Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahçe/) Kulübü'nün üyesi, 11 yıldır da Yüksek Divan Kurulu üyesi olduğunu, iş hayatını sanayici ve tüccar olarak 1996 yılında noktaladığını ve şu anda emekli olduğunu da sözlerine ekledi.
Ozan Özkan
14-10-2008, 19:23
Ali Koç diyorum bende..
Can.Göğüş
15-10-2008, 11:31
Futboldan Anlayan biri olsun da.
Onur Coşkuncan
15-10-2008, 17:50
Bencede Ali Koç olmalıdır.
Furkan Enginer
16-10-2008, 04:02
GerektİĞİnde Çikip Sert YapabİLİcek Bİrİ Olmali... Arkasindan KonuŞanlar Reklamlar KesİLİnce R Yapmali(Şansal Erman)... E Tabİİkİ Alİ KoÇ Olmali...
Onur Aloğlu
17-10-2008, 07:46
sadettin saran bestcasnik isminin yazılısını bile bilmiyorum rebrov gibi sacma sapan oyuncuları fenerbahçeye dünyanın parasına getirerek kendi menejerlik sirketine para kazandıran biri ona güvenmek ne kadar dogru bilemeyecegim...:kahve:
Vallahi Aziz Yıldırım da diyor ki bunları ben getirdim, reklamını onlar yaptı...
Şimdi hangisi doğru?
Ayrıca Rebrov öyle yabana atılacak bir adam değildir. :cool:
Burak Türker
17-10-2008, 18:29
Başkan kadar yönetim kurulu da önemli bence. Fenerbahçe' miz için hayırlısı olsun ama bende Ali KOÇ' u görmekten mutlu olurum.
Özgün Doğan
19-10-2008, 16:14
Vallahi Aziz Yıldırım da diyor ki bunları ben getirdim, reklamını onlar yaptı...
Şimdi hangisi doğru?
Ayrıca Rebrov öyle yabana atılacak bir adam değildir. :cool:
Beshnatchik için ne diyosun peki renkdaş , SS bu transferde açıkca kendisine komisyon sağlamıştır , hatta sırf bu yüzden kulüpten ihracı gerçekleşmiştir .. SS , HBK ve TK adlarını F.Bahçe isimleriyle yanyana dahi görmeye dayanamıyorum ..
Olursa da gelecek başkan oraya en çok yakışan Ali Koç olmalıdır ..
Furkan Enginer
19-10-2008, 16:19
yav arkadaşlar siz 10ytl için takımınızı dolandırırmısınız yani bizim için 10ytl neyse o adam için 300 500bin o anlama geliyor lütfen ben inanmıyorum öle bişi olduğuna...
Süleyman.Özdemir
19-10-2008, 22:49
Ben bu kutsal göreve en iyi Sadettin Saran'ın yakışacagını düşünüorum...
Emrah Derindere
20-10-2008, 19:38
wala yakışmasından çok duruşu önemli fenerbahçe halkın takımıdır şirket değil taraftar desteğiyle gücüyle bi yerlere gelmiştir .. aziz yıldırım yapabileceği hamleleri ekonomik açıdan yaptı bu saatten sonra kolay kolay kriz olmaz maddi açıdan.. hatta cem uzan gelse bitiremez:) başkanlık için ali koç diyo bi çok arkadaş tamam sayın koç iyi bi işadamı ve fenerbahçeli ama futbolun içinden birinin olması en mantıklısı benim gönlümden geçen başkan adayı kuşkusuz hakan bilal kutlualp ... anelka ortega hoijdonk alex gibi bi çok yıldız onun üstün gayretleri sonucu takıma kazandırılmıştır..ali koç ta olsa sorun olmaz die düşünüorum
Süleyman.Özdemir
30-10-2008, 15:47
ewet hakan bilal kutlualpte olabilir.. Artık bize ticari başkan lazım degil akıllı bi başkan istiyoruz.. Parayı çar çur etmicek düzgün kullanıcak bi başkann
Burak Okumuş
05-11-2008, 21:00
wala yakışmasından çok duruşu önemli fenerbahçe halkın takımıdır şirket değil taraftar desteğiyle gücüyle bi yerlere gelmiştir .. aziz yıldırım yapabileceği hamleleri ekonomik açıdan yaptı bu saatten sonra kolay kolay kriz olmaz maddi açıdan.. hatta cem uzan gelse bitiremez:) başkanlık için ali koç diyo bi çok arkadaş tamam sayın koç iyi bi işadamı ve fenerbahçeli ama futbolun içinden birinin olması en mantıklısı benim gönlümden geçen başkan adayı kuşkusuz hakan bilal kutlualp ... anelka ortega hoijdonk alex gibi bi çok yıldız onun üstün gayretleri sonucu takıma kazandırılmıştır..ali koç ta olsa sorun olmaz die düşünüorum
kesinlikle hakan bilal kutlualp ii olur
Kemal Çetin
06-11-2008, 02:24
su an icin en isaberli bence ali koc olur
Ferhat İşcan
06-11-2008, 20:23
Arkadaşlar Ali koç olursa kulüp yönetimi açısında Aziz yıldırım'dan hiç bir farkı olmaz
Göktuğ Güllüce
07-11-2008, 18:22
Fenerbahçe`nin Obama`sı kim?
Amerika yeni başkanını seçti. Barack Obama seçim kampanyası boyunca “değişim” üzerinde durdu. “Evet. Değişebiliriz” sloganını insanların beynine işledi ve başarılı oldu. Yıllar önce ten rengi farklı olanlar Amerika’da ezilirken bugün siyahi biri gelip başkan oldu. Amerika değişimi tercih etti. Bugünlerde Avrupa’da kendi Obama’sını aramaya başladı. Görülen o ki bu moda bir süre devam edecek.
Fenerbahçe camiasında başkanlık konusu açıldığında herkesin sorduğu soru şu; Aziz Yıldırım’dan sonra kim başkan olacak? Aynı soru 12 sene önce de soruluyordu. Fenerbahçe camiasında 14 sene önce büyük bir değişim başladı. 90’lı yılların ilk yarısı pek sağlıklı geçmemişti. Başarısızlıklar ardı ardına geliyordu. O dönemde böylesine bir değişim için güçlü bir karaktere ihtiyaç vardı.
1994 senesinin Aralık ayında göreve gelen Ali Şen ve arkadaşlarının ilk işi tüzüğü değiştirmek oldu. Bu reform sayesinde kulübe üyelikler açıldı üye sayısı hızla çoğaldı. Üye sayısının çok olması grupların etkisinin azalması demekti. Nitekim öyle de oldu. O dönemde halka açılmaktan ilk kez bahseden Fenerbahçe yönetimi, belki de değişimin hızını fazla zorlayarak konuyu kongreye getirdiğinde kongre bu vizyonunun büyüklüğünü kavrayamadı ve halka açılma önerisini kabul etmedi. Ali Şen görev süresi dolduğunda tekrar göreve talip olmayacağını açıkladığında soru gene aynıydı; Başkan kim olacak?
1994-1998 dönemi sonrasında çok ciddi reformlar ile itibarını kazanmış, iç dinamiklerini daha etkili kullanabilen güçlü bir Fenerbahçe vardı. 1998 senesinde göreve gelecek başkan ve Yönetim Kurulunun vizyonu geniş, kulübün potansiyelini kullanacak, taraftarın alım gücünü iyi değerlendirecek bir anlayışı olması gerekliydi.
Fenerbahçe’nin şansına önceliğini yatırımlara veren bir başkan ve yönetim geldi. Kimbilir 1994 senesinde göreve gelecek bir Aziz Yıldırım veya 1998 senesinde göreve gelecek Ali Şen olsa acaba ne olurdu?
Bana göre 1994 senesinde Aziz Yıldırım o kaos ortamında başkanlık yapamazdı. Ancak göreve geldiğinde o karmaşık, her kafadan ses çıkan bir ortam yerini sakinliğe bırakmıştı. Bu ortam Aziz Yıldırım’ın daha rahat başkanlık yapmasını sağladı.
Fenerbahçe’nin Obama’sı kimdir? Fenerbahçe’nin böyle bir değişime ihtiyacı var mıdır?
Son 14 senedir liderlik vasfı olan “tek adamlık” düzeninde başarılı olan iki başkanımız oldu.
Peki bu “tek adam” anlayışının, kendisini “takım” çalışmasına bırakma zamanı gelmiş midir?
Bana göre bu sorunun cevabı kesinlikle “Evet” .
Fenerbahçe’yi önümüzdeki senelerde idare edecek yönetim kurulunun kesinlikle bir ekip çalışması anlayışında olması gerekmektedir. Geçtiğimiz 14 senede Fenerbahçe bir değişimden geçerken atılan akılcı adımlar olmasaydı, sağlıklı bir ortam hazırlanmamış olsaydı “ekip” çalışmasını telaffuz etmek kolay olmayacaktı.
Fenerbahçe’nin Obama’sının kim olacağı belki isim olarak önemli değil ancak anlayış açısından bir Obama’ya ihtiyacımız olduğu kesin. Neden ihtiyacımız var? Ali Şen ve Aziz Yıldırım dönemlerinde yaptığımız sıçramaları tekrar edebilmek için.
Artık gelirlerimiz çok arttı, tesislerimiz tamam. Daha çağdaş, planlı, çalışmalar yapmamız lazım. Bunu becerebilmenin yolu ekip çalışmasından geçiyor.
1994 senesinin Fenerbahçe’si ile bugünün Fenerbahçe’si kıyaslanamaz düzeydedir. 2008 senesinin Fenerbahçe’si de 2020 senesinde kıyaslanamaz düzeyde olması gerekmektedir.
Fenerbahçe’nin Mayıs ayındaki kongresi bu anlamda çok önemlidir. Şu ana kadar yaptıklarıyla Fenerbahçe’nin gelmiş geçmiş en büyük başkanı olan Aziz Yıldırım’ın Mayıs’taki kongrede aday olacaksa, bunca yıllık bilgi ve tecrübenin üzerine yönetim felefesini değiştirip ekip çalışmasına yönelmesi kulübümüzün en büyük şansı olacaktır.
Aziz Yıldırım veya başkan kim olacak ise Fenerbahçe’nin son günlerin moda sloganı gibi Fenerbahçe’nin kesinlikle “değişime” ihtiyacı var. Fenerbahçe’nin ekip çalışmasına ihtiyacı var.
Metin Şen
Antu.com'dan bir alıntı...
http://antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=10870
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.