PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Ankaragücü maçı

Burhan Günarslan
14-10-2005, 16:51
schalke maçı öncesi son sınavımız milli maç haftası bakalım takıma yaramış mı yorgun dönenlerin yerine girecek oyunlar olacak mı yoksa aynı ilk 11 mi sahaya çıkacak hep birlikte görecez

Taha Ünal
14-10-2005, 17:31
Kesinlikle bi süpiz beklemiorum konya maçının futbolculara ders verdiğini umuyorum zaten saraçoğlundan ankaragücünün çıkması ihtimali yok ama yine futbol açısından da takımızdan çok şey bekliorum....

Barış İlhan
14-10-2005, 19:46
olcan oynar ınsallah

Tuluğ Aslan
14-10-2005, 19:49
gerçi biraz zorlanabiliriz ama alnımızın akıyla bu maçıda alıcaz ve elde ettigimiz seriyi devam ettireceğiz. :D

Can Sezici
15-10-2005, 01:05
en azından ılk yarıda alex ın yerıne olcan oynarsa super olur zaten alex yorgun gelecek.... olcan ını ayagına top yakısıyor

Yusuf Sünbül
15-10-2005, 12:07
Kadıköy'de Hiç bir takımın şansı yok,sadece yorgun futbolcular oynarsa ilk yarı biraz zorlanabiliriz,o da Yeni Hocaları'nın taktiğini çözene kadar.İkinci yarıda işi bitiririz inşallah.
Bu maçta Daum ikinci yarıda Semih ve Olcanı oyuna alırsa Schalke maçı öncesi Anelka ve Alex'i dinlendirmiş olur.

Ozan Çetinkaya
15-10-2005, 13:46
valla bana kalırsa alexin yerine olcan oynar ya da tuncay-nobre ikilisi çift forvet hemen arkalarında da anelka oynar...ama alex oynarsa tuncay kulubeye çekilir..

Can Sezici
15-10-2005, 17:24
skor:fenerbahce:3 ankaragucu:1
golerden 1ı olcan adın

Berat Elinç
15-10-2005, 22:02
sonuç FENERBAHÇE:2 (luciano,alex)
ankaragücü:1

Kerem Çalkılıç
15-10-2005, 22:44
Vasat bir maç çıkarttılar. Çarşambaya bundan çok daha iyi bir maç çıkaracaklarına eminim.

Tuluğ Aslan
15-10-2005, 23:08
vasat maç çıkarttığımıza katılmıyorum.ilk yarı gerçekten çok güzeldi.o kadar çok gol pozisyonu bulduk ama şanssızlık işte.ama sonuç:MAÇ BİZİM+3

Hüseyin Ayas
15-10-2005, 23:20
Valla o ilk 20 dakika daki oyun mükemmeldi...Mest oldum gerçekten.Anelka'nın bindirmeleri,Alex'in top sürüşleri...Luciano baya çıktı ileriye bu maçta..iyi de oldu..;D Neyse çarşamba günü inşallah güzel bir galibiyetle yolumuza devam ederiz...

Ali Yılmaz
15-10-2005, 23:20
kafalar biraz da çarşamba günkü maçta galiba ;)

Tuluğ Aslan
15-10-2005, 23:51
aynen öyle herkes çarşamba gününe odaklanmış.umarım oda güzel sonuçlanır

Barış Bahar
16-10-2005, 00:33
ya nobre cok kolay bı golu kacırdı bı okadar kolay topuda appiah kacırdı onlar gol olsa buyuk bı fark gelırdı

Güzide Ören
16-10-2005, 00:43
yine cok gol kacırdık nobre bi türlü atamadı gol .....inş çarşamba bunları telafi ederiz o maçı da alcamıza inanıom anelka ve alex'e büyük iş düşüo......

Volkan Peri
16-10-2005, 02:52
'Kazandık mutluyz önümüzde çok önemli bir Ş.L. maçı var artık o maçı düşünüyoruz.'
Takım içinde taraftar içinde bu maçtan sonra söylenicek tek şey bu olsa gerek. Ben seyrederken bile schalke maçında ne olur onu düşünüyodum takımda 2. yarı biraz o havadaydı ama bence bu iyi bişey gerçekten bizim için asıl arena çarşamba bu maçı kazanmak herkes için tatmin edici herhalde

Şabettin Doğan
16-10-2005, 05:32
zor oldu gerçekten.hele son dakikadaki serbest vuruş çok kötü bir andı.neyseki kazanmasını bildik ve shalke maçına bakıcaz artık.işallah onuda alıp dosta düşmana greken cevabı bir kez daha vereceğiz...

Ufuk Peker
16-10-2005, 14:14
siz hepiniz biz tek!!!!!!!!!yine kıskananları çatlattık ya.shalke maçında herşey umarım bizim lehimize olur.ve tribünlerde dolar.haydi maça

Özgür Gülgün
16-10-2005, 21:24
ankara falan tutamazdı bizi gereken puanı öyle yada böyle aldık işte!! schalke de süpriz olacagını beklemiyorum ;)

Eyüp Zengin
16-10-2005, 23:19
kazasız belasız maçı atlatdık darısı shalke maçına

Atılım Eroğlu
16-10-2005, 23:19
dostlar merhaba.bir maçı daha galibiyetle kapatmanın keyfini yaşıyoruz.aslında keyif bir yana,gururda var.hafta içi forumda yazdığım dün gece kadıköyde gerçekleşti.gururun kaynağı tabi ki pankart konusu..büyük taraftarımızın açtığı pankartlar hafta içinde açtığım konuyuda haklı çıkardı.4 büyük devri kapandı.1 büyük,3 küçük ;D biz tek siz hepiniz ;D aramıza hoşgeldin ergun gürsoy ;D gerçekten süperdi.gelelim futbola.ilk yarı gerçekten fenerbahce gibi oynadık.ama ikinci yarı tüm takımın kafası tabi ki schalke maçındaydı.ama tecrübe bizi kazanmaya götürdü.herşeye rağmen schalke maçından önce bu galibiyete büyük ihtiyacımız vardı..şimdi tek bir noktaya 30 milyon fenerbahce cumhuriyeti olarak çarşamba gece ki maça odaklandık..varsa schalke yoksa schalke..haydi çarşambaya kadar tam destek...!!

Alper Çakır
17-10-2005, 00:42
Maça çok güzel başladık. İyi de oynadık fakat son vuruşlarda inanılmaz beceriksizlik vardı.

İlk yarıda kaleyi bulan tek şutumuz gol oldu.(1/10) Luciano çok güzel bir gol attı. Adeta Nobre'ye son vuruş böyle olur dedi.

Alex'in yorungunluğu belliydi. Halbuki daha farklı bir sistem denenebilirdi. Zafer'in sakatlığı geçse en az 2-3 gol atabileceği bir maçtı.

Selçuk uzaktan vurmaya çalışıyor ama çok da etkili olduğunu söyleyemem. Dah çok çalışmalı. Eyvallah kendine güveni gelmiş,baya ilerleme kaydetmiş ama bu uzaktan şut olayına da ağırlık vermelidir.

Anelka yine çok iyiydi. Adeta topla dans ediyor. Topla birlikte o da süzülüyor.

Ümit Özat yine evlere şenlikti. Aslında suç Ümit'te değil onu sol bek oynatanlarda. Komik duruma düşürüyorlar kaptanı. Elinden geleni yaptığından zerre şüphem yok ama malzeme bu ancak bu kadar olur. Mahmut'a yazık oluyor. 22 yaşına geldi halen direkt oynatılmıyor.

Yenilen gol çok saçmaydı. Oradan adama şut şansı verirsen gol olur tabii ki. Defans hatasından yenilmiş bir gol.

Önümüzde Schalke maçı var. Yıllardır bir muhabbet dönüyor Türk futbolunda "AKILLARI BİLMEM NE MAÇINDAYDI". Allah Allah hiç anlamadıpım bir olaydır bu. Bu bizim futbolcuların, antrenörlerin ve hatta yöneticilerin hala profesyonel olamadıklarının göstergesidir. Sadece bizim ülkemizde söylenen bir nedendir. Halbuki böyle birşey yok. Böyle bir neden olamaz. Yeri gelecek 8 günde 3 maç oynayacaklar.

Fazla ahkam kestik. Sonuç olarak son vuruşlarda daha etkili olsaydık daha farklı bir sonuç olabilirdi.

Saygılar

Altuğ Kayauman
17-10-2005, 01:11
Bu maç şunu gösterdi fenerimiz istediği zaman istediği iş başarabiliyor.Ve inanıyorum ki schalke karşısında da yüzümüz yeterince gülecek.