PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adam gibi adam Aykut Kocaman

Fatih.Cinbat
02-11-2004, 22:58
arkadaşlar neden kendi değerlerimize sahip çıkmıyoruz 1.5 senedir DAUM denen adama umut bağladık tamam adam bizi şampiyon yaptı bi şekilde ama ben rahat rahat bi maç izlediğimi hatırlamıyorum takım 3 pas üstüste yapınca gol atmış gibi sevinmeye başladım neredeyse diğer tarafta Fenerbahçe'mizin kendi evladı teknik direktörlük kariyeriyle de kişiliğiylede kendini kanıtlamış AYKUT KOCAMAN gibi bir isim var inanın AYKUT lu FENERBAHÇE miz şu andaki takımdan çok daha farklı olur transfere falanda gerek yok yeter ki elin ALMAN'ına gösterilen sabırın 10 da 1 i AYKUT a gösterilsin yeter artık FENERBAHÇE li kendine gel kendi değerlerine sahip çık ADAM GİBİ ADAM AYKUT KOCAMAN :) :) :)

Ahmet Mirzaloğlu
02-11-2004, 23:07
Aykut Kocaman la Daum un kariyerlerini karşılaştırırsan gerekli cevabı alcağını tahmin ediyorum.Tabiki Aykut bizim değerimiz ama herşeyin bir zamanı var diye düşünüyorum.Rıdvan ı Oğuz u harcadık zamansız geldikleri için.Bırakalım da Aykut zamanı geldiğinde gelsin.

Sercan Matur
02-11-2004, 23:08
Aykut Kocaman la Daum un kariyerlerini karşılaştırırsan gerekli cevabı alcağını tahmin ediyorum.Tabiki Aykut bizim değerimiz ama herşeyin bir zamanı var diye düşünüyorum.Rıdvan ı Oğuz u harcadık zamansız geldikleri için.Bırakalım da Aykut zamanı geldiğinde gelsin.

Söylenecek fazla birşey bırakmamışsın Ahmet kardeşim.

Can Dokumacı
02-11-2004, 23:19
Fatih.Cinbat sonuna kadar destekliyorum düşünceni.oğuz ve rıdvan ornekleri yersiz.oğuz'un ve rıdvan'ın t.d kariyerini aykut ile kıyaslayamazsınız aykut'un istanbulsporda ve şimdide malatya da yaptıkları ortada.ben bu takımın aykut'un elinde çok iş yapabileceği kanaatindeyim.

Ahmet Mirzaloğlu
02-11-2004, 23:20
Fatih.Cinbat sonuna kadar destekliyorum düşünceni.oğuz ve rıdvan ornekleri yersiz.oğuz'un ve rıdvan'ın t.d kariyerini aykut ile kıyaslayamazsınız aykut'un istanbulsporda ve şimdide malatya da yaptıkları ortada.ben bu takımın aykut'un elinde çok iş yapabileceği kanaatindeyim.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
sana cevap vermeyeceğim..!

Ata Bahadır
02-11-2004, 23:49
Aykut Kocamanin bize gelmesini asla istemem bazi seyler degismeden once bu Fenerbahce medyasi yok olmadan, taraftar tamemen bilinclenmeden once. Acikcasi Aykut Kocamani kaybetmek istemem ! Inaniyorumki iki ama sadece iki maglubiyette Aykutun ipi daha kolay cekilir.

Fatih.Cinbat
02-11-2004, 23:52

sorarım sana rıdvan la oğuz fenerbahçe yi çalıştırmadan önce başka takım çalıştırmışlar mıydı bişeyleri sölemeden önce iice bi düşün bence aykut istanbulsporda önce metin türel gibi bir hocanın yardımcılığını yaptı sonrada sıkıntılar içindeki takımın başına geçti ve bence gayetde başarılı idi onun hiçbir zaman 14 m dolarlık futbolcusu olmadı gerçi 2 m lik topçusuda olmadı galiba :)şu anda malatyaspor da da oldukça başarılı unutma malatyaspor geçen sene şifo mehmet le sürünüyodu ama ben ne dersem boş sende bu yabancı hayranlığı oldukça daum gibiler eksik olmaz bu takımdan kendi evlatlarımızda anadoluda varolma savaşı verir

Ahmet Mirzaloğlu
03-11-2004, 00:08
sorarım sana rıdvan la oğuz fenerbahçe yi çalıştırmadan önce başka takım çalıştırmışlar mıydı bişeyleri sölemeden önce iice bi düşün bence aykut istanbulsporda önce metin türel gibi bir hocanın yardımcılığını yaptı sonrada sıkıntılar içindeki takımın başına geçti ve bence gayetde başarılı idi onun hiçbir zaman 14 m dolarlık futbolcusu olmadı gerçi 2 m lik topçusuda olmadı galiba :)şu anda malatyaspor da da oldukça başarılı unutma malatyaspor geçen sene şifo mehmet le sürünüyodu ama ben ne dersem boş sende bu yabancı hayranlığı oldukça daum gibiler eksik olmaz bu takımdan kendi evlatlarımızda anadoluda varolma savaşı verir
Oguz Çetin 2,5 yıl Mustafa Denizli ve Werner Lorant ın yardımcılığını yapmıştı.Rıdvan Dilmen Veserinovic le birlikte 1997 yılında Fenerbahçeyi çalıştırdı.Daha sonra 1998-1999 sezonunda Vanspor la 2.lig de şampiyonluk yaşadı.Ve takımın başına geldi.5.hafta sonunda liderken ayrılmak zorunda kaldı.Nedeni ise medyaydı.Aykut Kocaman bu takımın başına gelince tek mağlubiyette medya onu da gönderecek çünkü daha çok saygı gören bir teknik direktör değil...Bu arada 'daum gibiler'lafını bir Fenerbahçelinin ağzına yakıştıramıyorum.Ne olursa olsun-ki bence çok başarılı-o insan Fenerbahçemize hizmet verdi..Bu da ona saygı duymak için yeterlidir diye düşünüyorum..

Fatih.Cinbat
03-11-2004, 00:20
Oguz Çetin 2,5 yıl Mustafa Denizli ve Werner Lorant ın yardımcılığını yapmıştı.Rıdvan Dilmen Veserinovic le birlikte 1997 yılında Fenerbahçeyi çalıştırdı.Daha sonra 1998-1999 sezonunda Vanspor la 2.lig de şampiyonluk yaşadı.Ve takımın başına geldi.5.hafta sonunda liderken ayrılmak zorunda kaldı.Nedeni ise medyaydı.Aykut Kocaman bu takımın başına gelince tek mağlubiyette medya onu da gönderecek çünkü daha çok saygı gören bir teknik direktör değil...Bu arada 'daum gibiler'lafını bir Fenerbahçelinin ağzına yakıştıramıyorum.Ne olursa olsun-ki bence çok başarılı-o insan Fenerbahçemize hizmet verdi..Bu da ona saygı duymak için yeterlidir diye düşünüyorum..

seninde dediğin gibi oğuz takım çalıştırmadı antrenörlük yaptı rıdvan ise fenerbahçe den ayrıldıktan sonrada 1.ligde takım çalıştırmadı bence onun işi yorumculuk bu arada demogojiye gerek yok daum un saygı duyulcak bi tarafı yok en ufak bi kötü sonuçta suçlamaya adam arayan geçen sene 11 puan gerideyken hedefimiz türkiye kupası diyebilen 1.5 yıldır takıma ii futbol oynatmayı becerememiş bi adam ve sen bile saygı duymazken başkalarından aykut a saygı duymalarını beklemende tam bi çelişki

Forum Yönetimi
03-11-2004, 00:25
Değerli üyelerimiz,

Forum Kurallarımız gereğince,

"Açılan bir konu başlığı altında, konuyla ilgisi olmayan, konu bütünlüğünü bozan veya birkaç kelimeden oluşan, slogan tarzı mesajlar üyelerin forumu daha kolay takip edebilmeleri amacıyla Forum Yönetimi tarafından silinebilir."

Açılan bu konu başlığı altında yukarıdaki kuralı ihlal eden mesajlar, forumlarımızın daha rahat takip edilebilmesi amacıyla silinmiştir.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Erkan.Ergun
03-11-2004, 00:32
Değerli üyelerimiz,

Forum Kurallarımız gereğince,

"Açılan bir konu başlığı altında, konuyla ilgisi olmayan, konu bütünlüğünü bozan veya birkaç kelimeden oluşan, slogan tarzı mesajlar üyelerin forumu daha kolay takip edebilmeleri amacıyla Forum Yönetimi tarafından silinebilir."

Açılan bu konu başlığı altında yukarıdaki kuralı ihlal eden mesajlar, forumlarımızın daha rahat takip edilebilmesi amacıyla silinmiştir.

Değerli adminim.
Başkanımız Fenerbahçe'de Daum'un en az 2007 yılına kadar çalışacağını söyledikten sonra hala yerine alternatif aranmasının arkasındaki mantığı çözmek bana göre çok zor.Bu yüzden konuya vereceğim cevabın yeterince sert olması yerine konuya ilgisi olmayan cevaplarla tepkimizi koymaya çalıştım.Verdiğin karara saygımız sonsuz yalnız bu başlıkta bir o kadar gereksiz.Herkes fikrini beyan edebilir ama yıkıcı olmadıktan sonra.
8)

Ahmet Mirzaloğlu
03-11-2004, 00:36
Fenerbahçe için ter dökmüş olan her insana saygı gösteririm.Benim adıma yorum yapma..Aykutada son derece saygı duyuyorum..Bu bir görüştür sadece,ben şu an için Aykut un buna hazır olduğunu düşünmüyorum..Bence Fenerbahçeliyim diyen bir insan Daumu sevmesede saygı duymak zorundadır.Sonuçta hizmet etmiş,şampiyon yapmış..Saygı duymayanında Fenerbahçeliğinden şüphe ederim...

Fatih.Cinbat
03-11-2004, 00:47
Değerli adminim.
Başkanımız Fenerbahçe'de Daum'un en az 2007 yılına kadar çalışacağını söyledikten sonra hala yerine alternatif aranmasının arkasındaki mantığı çözmek bana göre çok zor.Bu yüzden konuya vereceğim cevabın yeterince sert olması yerine konuya ilgisi olmayan cevaplarla tepkimizi koymaya çalıştım.Verdiğin karara saygımız sonsuz yalnız bu başlıkta bir o kadar gereksiz.Herkes fikrini beyan edebilir ama yıkıcı olmadıktan sonra.
8)

Süleyman Karadağ
Bu tür taraftarlar var olduğu sürece bizim daha katedecek çoook yolumuz var demektir.

Hala ders almamışlar her yenilgide teknik direktör değişikliğinden bahsetmeye devam ediyorlar.Helal olsun medayaya insanları nasıl da yönlendirip emellerine ulaşmaya çalışıyor.

Uyanın beyler uyanın her kötü sonucun ardından teknik direktörü değiştirmek isteyenler futbol bilgileri ve taraftarlık bilinci konusunda biraz düşünmeliler.

Aykut Kocaman'ı bizler de çok seviyoruz,bir gün onu bu takımın başında görmeyi belki sizden dha fazla istiyoruz fakat o gün bugün değillll.

Ahmet Mirzaloğlu
Bu tür taraftarlar var olduğu sürece bizim daha katedecek çoook yolumuz var demektir.

Hala ders almamışlar her yenilgide teknik direktör değişikliğinden bahsetmeye devam ediyorlar.Helal olsun medayaya insanları nasıl da yönlendirip emellerine ulaşmaya çalışıyor.

Uyanın beyler uyanın her kötü sonucun ardından teknik direktörü değiştirmek isteyenler futbol bilgileri ve taraftarlık bilinci konusunda biraz düşünmeliler.

Aykut Kocaman'ı bizler de çok seviyoruz,bir gün onu bu takımın başında görmeyi belki sizden dha fazla istiyoruz fakat o gün bugün değillll.

imza

Bu yazdıklarının üstüne daha söyleyeceğim hiç bir şey yok..

Fatih.Cinbat
03-11-2004, 00:56

olay bir yenilgi sonrası teknik direktör değişikliği falan değil allah aşkına takım mustafa denizli zamanından bu yana top oynamıyo her maç zulum akçaabat sebat-gençlerbirliği-beşiktaş- bu maçları bi hatırlayın ve de şu an aklıma gelmeyen maçları bu böle sürüp gidecek düzelceği olsa 1.5 yılda düzelirdi siz maçları izlemiyomusunuz futbolumuz zevk vermiyo türkiye liginde bi şekilde şampiyon oluruz zaten formamız yeter ama avrupa da işler böyle yürümüyo ayrıca bi maçla teknik direktör değişikliğine bende karşıyım benim bu konuyu şimdi yazmam buraya yeni üye olmamdandır yoksa bjk yenilgisiyle bi ilgisi yok

Sercan Matur
03-11-2004, 00:58
... türkiye liginde bi şekilde şampiyon oluruz zaten formamız yeter ama avrupa da işler böyle yürümüyo...

Türkiye Liglerinde Şampiyon olmamıza formamız yetiyorsa, geride kalan onca senelerde formasız mı oynadı takım ?

Ahmet Mirzaloğlu
03-11-2004, 01:01
olay bir yenilgi sonrası teknik direktör değişikliği falan değil allah aşkına takım mustafa denizli zamanından bu yana top oynamıyo her maç zulum akçaabat sebat-gençlerbirliği-beşiktaş- bu maçları bi hatırlayın ve de şu an aklıma gelmeyen maçları bu böle sürüp gidecek düzelceği olsa 1.5 yılda düzelirdi siz maçları izlemiyomusunuz futbolumuz zevk vermiyo türkiye liginde bi şekilde şampiyon oluruz zaten formamız yeter ama avrupa da işler böyle yürümüyo ayrıca bi maçla teknik direktör değişikliğine bende karşıyım benim bu konuyu şimdi yazmam buraya yeni üye olmamdandır yoksa bjk yenilgisiyle bi ilgisi yok
Tamam sana hakveriyorum..Oynanan futbolu kimse beğenmiyor.Ama önemli olan da sonuçtur.Takım şu anda Türkiyenin en başarılı takımı,avrupada da daha hiç bir şey belli değil..Zaten taraftar olarak bizim işimiz futbolu eleştirmek değil,her koşulda takımı desteklemek olduğunu düşünüyorum..

Vehbi Şirikçi
03-11-2004, 01:07
Başkan son açıklamalarında Daum'a , Daum'da son açıklamalarında futbolculara çok net bir şekilde destek verdi, arka çıktı. Önümüzde çok kritik maçlar var. Suların durulması lazım. Yeni bir teknik patron konuşmanın zamanı değil diye düşünüyorum.

Fatih.Cinbat
03-11-2004, 01:12
Tamam sana hakveriyorum..Oynanan futbolu kimse beğenmiyor.Ama önemli olan da sonuçtur.Takım şu anda Türkiyenin en başarılı takımı,avrupada da daha hiç bir şey belli değil..Zaten taraftar olarak bizim işimiz futbolu eleştirmek değil,her koşulda takımı desteklemek olduğunu düşünüyorum..

daum a güvenmiyorum artık istediği herşeyi yaptı yönetim ama oynanan futbol ortada bence bu sene daum la bitirilip seneye aykut denenmeli

Vehbi Şirikçi
03-11-2004, 01:12
Zaten eğer Şampiyonlar Ligi'nde veya UEFA kupasında bir başarı gelmez ise, sezon sonu Daum'un sözleşmesi uzatılmayacak gibi bir genel izlenim var. Ancak sezon sonuna kadar bir t.d. değişikliği olmayacak, olmamalı.

İnanç Baş
03-11-2004, 11:44
Yazdıklarınızı okuduktan sonra yazmamak için direndim ama yine dayanmadım. Daum'u savunan arkadaşlarımıza artık söyleyecek birşey bulamıyorum. Teknik Direktör konusunda göreve geldiği dönemden bu güne kadar istikrarsız bir görüntü çizen yönetimimizin aynı hataya tekrar düşmemek tabiri caizse Dere geçerken at değiştirmemek için Daum'u göndermiyor. Halbuki o at (mecazi anlamdır, sakın yanlış anlaşılmasın ) üzerinden sahibini atmak için elinden gelen gayreti gösteriyor. Aziz Yıldırım daha dün açıkladı ; " Daum'un kontratında tazminat maddesi yoktur " diye. Neden bekliyoruz anlamıyorum ki. :Daum'u savunan arkadaşlarımın tekrar aynı bahanelerle karşıma çıkan cevap vereceğini biliyorum. Ben 30 yaşındayım ve doğduğumdan beri Fenerbahçeliyim. Hiç kimseyle Fenerbahçeliliğimi ve hiç kimsenin de Fenerbahçeliliğini tartışmam. Çünkü benim için birisinin Fenerbahçe'yi tutuyorum demesi yeterlidir. Bundaki sebebim Fenerbahçe'ye gönül verenlerin Fenerbahçe'yi koşulsuz sevdikleridir. Ama artık biraz gözlerimizi açmanın zamanı değil mi? Üzülerek belirteyim ki Takımımızı iyi günler beklemiyor arkadaşlar! Aykut bizim evladımız ; son derece kişilikli ve beyefendi bir insan. 1996-1997 sezonunda Ali ŞEN'in mantık dışı bir kararı ile ( hala aklıma geldikçe Ali ŞEN'e antipatim bir kat daha artıyor ) İstanbulspor'a gittiğinde ilk Fenerbahçe maçında taraftarın Oğuz'la beraber kendisine gösterilen ilgi karşısında duygulanım gözleri yaşaracak kadar Fenerbahçeli bir insan. 1.Lig tecrübesi ve çalıştırdığı takımlara oynattığı futbol ortada. Bence takımın başına acil geçemesi gerekli!

Izzet.Kocabicak
03-11-2004, 12:57
aykut başarılı bir td.fakat fenerbahçeyi kaldırabilir mi?medyanın baskılarını kaldırabilir mi?bunlar tartışılır.bana göre aykut(kendisine yeterli zamanın tanındığını düşünürsek)fenerbahçenin ilacıdır.ama bu dauma karşı olduğum anlamına gelmiyo.bence bu topic biraz gereksiz olmuş.daha doğrusu biraz zarar verici boyutta.daumu eleştirin ama elin almanı gibi aşağılayıcı ifadeler kullanıpda fenerbahçenin teknik direktörüne dil uzatmayın.hele şu noktada gitmesini istemek klübe ihanettir.en azından sezon sonunu bekleyin derim ben size.Şu ağzı ishal olmuş medyanın dolduruşuna gelmeyin.isterseniz bir tarafınızı yırtın bu daum en azından sezon sonuna kadar bu takımın başında kalır.antrenör değiştirmek öyle basit bir olay değil.geçen seneye kadar onun bunun şampiyonluklarına alık alık bakıyorduk.istikrar ne demek bilirmisiniz????

Faruk Damancıoğlu
03-11-2004, 13:20
arkadaşlar topiği baştan sona okudum bazı arkadaşların gereksiz bulmasına karşın bence en doğru konu ve en doğru zamanda açılmış.daum ve aykut kocamanı kıyaslamak bence yanlış çünkü ikisininde çizgisi çok farklı.aykut un gelmesini zamansız bulan arkadaşlara bi sorum olacak: fatih terim milli takımın başına geldiğinde aykutun şu anki kariyerinden daha mı iyi bi kariyere sahipti?bu görev ona verildi ve başarıyla milli takımımızı yönetti.eleştiriler oldu ama aynı zamanda destekte buldu yanında.bence aykutun durumu da aynı.eğer takımın başına getirilirse-ki bence de getirilmeli- fenerbahce özlediği kana kavuşacaktır. FENERBAHCE'NİN FENERBAHCELİYE İHTİYACI VAR,FENERBAHCE'NİN AYKUT KOCAMAN'A İHTİYACI VAR

Ceyhun.Demir
03-11-2004, 13:26
arkadaşlar diyelim ki dediğiniz gerçekleşti ve Aykut Kocaman takımın başına geldi..ne olacak peki? ne takımla sezon öncesi çalışmaları yaptı, ne de transferleri kendisi gerçekleşirdi..geldikten sonra elinde sihirli değnek olmadığına göre de,takımın alacağı 1-2 kötü sonuçta basın yerden yere vuracak herzaman ki gibi...yani Aykut Kocaman bir gün göreve gelicekse mutlaka sezon başı olmalı...

kaldı ki Malatya yönetimi büyük hedeflerle Aykut Kocaman'ı göreve getirdi...biz istesek bile, Aykut'un sezon ortasında Malatya'yı yüzüstü bırakacak kişilikte birisi olduğunuda sanmıyorum...

Özenç Yeşilçiçek
03-11-2004, 13:35
Aykut,teknik direktörlüğe getirilsin,3 ay sonra aynı senoryalar başlar.
Daum gitmek istiyorsa neden gitmiyor peki,ne tutuyor adamı?tazminatı da yokmuş,başkan açıklamış işte ( ki tazminat konusunu da ayrıca aptalca buluyorum )
Kovulmak ne zamandan beri iyi bir şey oldu ki,kovulmaya çalışsın!!!

Faruk Damancıoğlu
03-11-2004, 13:38
daum'un ne yapmak istediğini bilen varsa bana da söylesin daum değil miydi takımı prag a karşı 4-2-3-1 oynatıp da m.unt a karşı 4-3-3 oynatan,daum değil miydi bu grupta üçüncü olursak bizim için başarı diyen? daum u anlayan varsa ne yapmak istediğini bana da anlatsın

Erkan.Ergun
03-11-2004, 16:11
Bir ekleme yapıyım.Sürekli Şampiyolar Liginde oynamak için öncelikle kendi ülkende şampiyon olmalısın.Bu yüzden Türkiye ligindeki başarıyı önemsemeyen insanlar biraz daha düşünsünler.İstikrar yakaladık yakalayacağız.Muhakkak kazalar kötü oyunlar olacak.Ama sonunda esası bulacağız eminim.Siz alternatif aramaya devam ededurun.Nasıl olsa Daum takımın başında.Takımın başında olduğu sürece de desteğimizi sürdüreceğiz.Her zamanda söylüyorum.Karşındaki takıma futbol oynatmamakta iyi oyundur.
Nokta 8)

İnanç Baş
03-11-2004, 16:43
Daum'a destek veren arkadaşlar Aykut'a da Daum'a gösterdikleri sabrı gösterebilirlerse mesele kalmaz. İnanın ona vereceğiniz desteğin sonucu Daum'a olan destekğin sonucundan kat be kat fazla olacaktır.

Erkan.Ergun
03-11-2004, 16:54
Daum'a destek veren arkadaşlar Aykut'a da Daum'a gösterdikleri sabrı gösterebilirlerse mesele kalmaz. İnanın ona vereceğiniz desteğin sonucu Daum'a olan destekğin sonucundan kat be kat fazla olacaktır.
Daum'a ne kadar sabır gösterildiyse.İlginç doğrusu o da ;D
Ayrıca nasıl bu kadar emin olunabiliyor onu bilmiyorum.Bir yanda Avrupa'da başına geçtiği takımda başarılı olan bir insan.Diğer yanda kapalı kutu .Çok ilginçsiniz doğrusu.Herhalde fırsat bu fırsat.

Fatih.Cinbat
03-11-2004, 17:51
Yazdıklarınızı okuduktan sonra yazmamak için direndim ama yine dayanmadım. Daum'u savunan arkadaşlarımıza artık söyleyecek birşey bulamıyorum. Teknik Direktör konusunda göreve geldiği dönemden bu güne kadar istikrarsız bir görüntü çizen yönetimimizin aynı hataya tekrar düşmemek tabiri caizse Dere geçerken at değiştirmemek için Daum'u göndermiyor. Halbuki o at (mecazi anlamdır, sakın yanlış anlaşılmasın ) üzerinden sahibini atmak için elinden gelen gayreti gösteriyor. Aziz Yıldırım daha dün açıkladı ; " Daum'un kontratında tazminat maddesi yoktur " diye. Neden bekliyoruz anlamıyorum ki. :Daum'u savunan arkadaşlarımın tekrar aynı bahanelerle *karşıma çıkan cevap vereceğini biliyorum. Ben 30 yaşındayım ve doğduğumdan beri Fenerbahçeliyim. Hiç kimseyle Fenerbahçeliliğimi ve hiç kimsenin de Fenerbahçeliliğini tartışmam. Çünkü benim için birisinin Fenerbahçe'yi tutuyorum demesi yeterlidir. Bundaki sebebim Fenerbahçe'ye gönül verenlerin Fenerbahçe'yi koşulsuz sevdikleridir. Ama artık biraz gözlerimizi açmanın zamanı değil mi? Üzülerek belirteyim ki Takımımızı iyi günler beklemiyor arkadaşlar! Aykut bizim evladımız ; son derece kişilikli ve beyefendi bir insan. 1996-1997 sezonunda Ali ŞEN'in mantık dışı bir kararı ile ( hala aklıma geldikçe Ali ŞEN'e antipatim bir kat daha artıyor ) İstanbulspor'a gittiğinde ilk Fenerbahçe maçında taraftarın Oğuz'la beraber kendisine gösterilen ilgi karşısında duygulanım gözleri yaşaracak kadar Fenerbahçeli bir insan. 1.Lig tecrübesi ve çalıştırdığı takımlara oynattığı futbol ortada. Bence takımın başına acil geçemesi gerekli!

söylediklerinin tamamen arkasındayım ama daum la bu sene bitirilip sezon sonunda aykut takımın başına getirilmeli zaten inanın aykut a fenerbahçe yönetimi şimdi teklif götürse kabul etmez ne kadar Fenerbahçeli olursa olsun prensiplerinden taviz vermicek kadar kişilikli biri olduğunu bilenler bilir boşuna demedik ADAM GİBİ ADAM AYKUT KOCAMAN diye

Sercan Matur
03-11-2004, 18:04
Bugun Daum'a bunca şey söyleyen, eleştiri sınırlarını aşıp kişisel hakaretlere kadar varan davranışları sergileyen arkadaşlar, bahsettikleri gibi Aykut Kocaman'ın takımın başına gelmesinin ardından şanssız 2 kötü sonucun ardından neler söylecekleri belli...

...
Aykut'un kariyeri ne ki Fenerbahçe'nin başına geliyor?
Zamanında Ali Şen kovmuştu zaten takımdan, ne işi var burada?
Aykut'un kariyeri nedir ki?
Aykut'unda Daum gibi, gözünün üstünde kaşı var...

Bugün bunları Daum'a yapanlar, daha fazlasını Aykut'a da yaparlar. Bundan hiç ama hiç şüphem yok. Kafaların değişmesi gerek...

Fatih.Cinbat
03-11-2004, 18:08
Bugun Daum'a bunca şey söyleyen, eleştiri sınırlarını aşıp kişisel hakaretlere kadar varan davranışları sergileyen arkadaşlar, bahsettikleri gibi Aykut Kocaman'ın takımın *başına gelmesinin ardından şanssız 2 kötü sonucun ardından neler söylecekleri belli...

...

Bugün bunları Daum'a yapanlar, daha fazlasını Aykut'a da yaparlar. Bundan hiç ama hiç şüphem yok. Kafaların değişmesi gerek...

senin gibilere söyliyecek söz bulamıyorum >:(

Özenç Yeşilçiçek
03-11-2004, 18:20
Bugun Daum'a bunca şey söyleyen, eleştiri sınırlarını aşıp kişisel hakaretlere kadar varan davranışları sergileyen arkadaşlar, bahsettikleri gibi Aykut Kocaman'ın takımın *başına gelmesinin ardından şanssız 2 kötü sonucun ardından neler söylecekleri belli...

...

Aynen katılıyorum...
Zamanın da yenilgisiz Rıdvan'ın takımdan ayrılmak zorunda kalışı gibi...

Yıllar sonra Rıdvan bir anı anlatmıştı:

O dönemde fatih terim de gsnin başında.
"idmanda bişey anlatıyorum futbolculara,etrafımda daire olmalarını istedim,ayakta mı dinleyecekler?komik bir görüntü,oturun dedim.Ertesi gün gazetelerde başlıklar 'Fenerbahçe idmanlarda yatıyor! '
Ertesi hafta gazeterlerde aynı görüntü fatih terim futbolcuları aynı şekilde toplamış,başlıklar ' fatih terim futbolcuları nasıl motive ediyor! '

Bunu aynen Rıdvan anlatmıştı,hatırlayan varsa da hatırlar.

Sadece bir örnek!!!

Onur Bilgin
03-11-2004, 18:21

...

* * *

sercanım düşüncelerime tercüman olduğun için sonsuz teşekkürler.bunları yazacaktım ama neyse demiştim.ama benden baskın çıktın ve de bunları yazdın.sonsuz tebrikler

neyse lafın kısası bırak şuan ki durumumuzu herhalde arsenal in son bikaç haftada ki durumumda biz olsaydık bunlar çoktaaaaaaaaaaaaaaaaan wenger i de başkanında henry i de yollarlardı vallahi

Bertan Aycan
03-11-2004, 18:24
Barış Tut Kocaman Bir Adam isimli kitabında Aykut Kocaman'dan ; Türkiye'nin futbol çölünde bir vaha diye bahseder..Katılmamak kuşkusuz elde değil..

Ancak Daum gibi zeki ve başarılı bir teknik direktörü mesnetsiz ve sınırları zorlayan bir şekilde eleştiren medya maymunları ; Aykut gibi futbolun saha dışıyla pek ilgisi olmayan bir beyefendiye neler yapar ? Şu an ki durum itibariylede ne yapacağı ve taraftarın da nasıl bir duruma düşeceği bellidir..

Erken mi evet erken .. Kaldı ki 3 saat sonra hayati bir maça çıkacağımız bir ortamda biz nelerle uğraşıyoruz... Aykuta ' da yazık ediyoruz kendimizede ..

Onur Bilgin
03-11-2004, 18:32
yani bertan çok daha güzel bi şeyden bahsetmişsin.bi de aykutun kariyerini bitirecekler yani

Fatih Ekşi
03-11-2004, 18:50

...

çok doğru.özelliklede medyanın tekel olduğu türkiyede Aykut gibi beyefendi birisinin şu anki tecrübesiyle çıkan yaygaralara karşı ayakta durması çok zor.ewet şu anki tecrübesiyle takıma çok güzel futbol oynatabilir bundan şüphem yok ama en ufak bir kötü gidişat durumunda bu medya onuda harcar.fenerbahçenin geleceği için Aykut şu anda fenerin başına geçmemeli,hepimiz onu çok seviyoruz ve ilerde onu takımımızın başında görmeyi istiyoruz...ilerde

Ezgi.Haslan
03-11-2004, 20:04
ne takımla sezon öncesi çalışmaları yaptı, ne de transferleri kendisi gerçekleşirdi..geldikten sonra elinde sihirli değnek olmadığına göre de,takımın alacağı 1-2 kötü sonuçta basın yerden yere vuracak herzaman ki gibi...yani Aykut Kocaman bir gün göreve gelicekse mutlaka sezon başı olmalı...

tamamen katiliyorum..

Salim İrken
04-11-2004, 01:20
Çok seviyorum bize gelmesinide çok istiyorum ama sanki birazdaha zamanı varmış gibime geliyo ? bilmiyorum

Ahmet Mirzaloğlu
04-11-2004, 01:35
Çok seviyorum *bize gelmesinide çok istiyorum ama sanki birazdaha zamanı varmış gibime geliyo ? bilmiyorum
çoğumuz senin gibi düşünüyoruz zaten..Şu an gelmesi onun kariyerini bitirebilir...

Fatih.Cinbat
04-11-2004, 17:58
çoğumuz senin gibi düşünüyoruz zaten..Şu an gelmesi onun kariyerini bitirebilir...

hagi ye sezon başında yoğun eleştiri vardı medyada ama gs taraftarı ona sahip çıktı ve şu anki konumlarına geldiler bence aykut a taraftar destek olursa medya ona dokunamaz herşey bizde bitiyo

Onur Bilgin
04-11-2004, 18:09
o zaman niye daum a göstermiyorsunuz bu güveni

aykut kocaman hata yaptığında dabredebileceğine bu yazdıkalrından sonra hiç mi hiç inanmıyorum ve olacakları tahmin ediyorum.DEFOL GİT KOCAMAN.SEN KOCAMAN BİR YALANSIN............

Fatih.Cinbat
04-11-2004, 18:20
o zaman niye daum a göstermiyorsunuz bu güveni

aykut kocaman hata yaptığında dabredebileceğine bu yazdıkalrından sonra hiç mi hiç inanmıyorum ve olacakları tahmin ediyorum.DEFOL GİT KOCAMAN.SEN KOCAMAN BİR YALANSIN............

ilk geldiği zaman bende daum a güveniyordum ama 1.5 sene oldu ve hiç bi gelişme yok yeter yani...

Onur Bilgin
04-11-2004, 18:27
yani aynı şeyi aykut a da yapacaksın

ben daha ne diyeyim ki

o zaman bence aykuttan sonraki adayını da yaz buraya şimdiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fatih.Cinbat
04-11-2004, 18:35

ben daha ne diyeyim ki

o zaman bence aykuttan sonraki adayını da yaz buraya şimdiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nerden biliyosun da bunları söylüyosun ben daum da hemen gitsin demiyorum ki zaten sezon sonuna kadar bi şans daha versinler

Bora Erdinç
04-11-2004, 18:40
Aykut için zaman olduğu bir gerçek,Daum'un hemen gitmesi de taraftarı değilim fakat bişeylerin değişmesi,en azından oyun mantığının değişmesi gerekio.Geçen sene Pierre'in attığı frikik gollerinde ve aldığımız son dakika 3 puanlarında Daum'un mu parmağı vardı?,O'nun değiştirdiği oyuncular mı skoru etkiledi?Arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım,''Destek,hep destek,tam destek''tabii ki olması gereken bu fakat gözgöre göre,bağıra bağıra hata yapmanında bi anlamı yok.Son 3 dakikada alınan 2 oyuncunun takıma katkısı olamayacağını tartışmaya gerek yok,futbolu realiteden uzaklaştırmak;frikilerle,alex'in bireysel yetenekleriyle aramak mucizeden başka birşey değildir.Ayrıca arsenal ve wenger takıntısını da cözmüş değilim milletin!!

Onur Bilgin
04-11-2004, 18:42

ben daha ne diyeyim ki

e kendin yazmışsın.sezon sonu diye.aykutla olmayak.

ondan sonra.aykutla sezon sonuna kadar.ondan sonra başka biri.arkadaşım bıktım artık ben her sene 2 tek.dir.olayından

canımız çok yandı bundan vazgeçelim bu işten lütfen ya

Fatih Dilber
04-11-2004, 18:45
değerlerimizi harcamak. ya da harcayanlara destek çıkmak yarın kim gelerse gelsin pek bişi değişeceğini zannetmiyorum :-/

Onur Bilgin
04-11-2004, 18:53
evet bu zihniyetle zor bencede.kendin söylüyosun bunu

bence daha fazla yoruma gerek yok

Fatih.Cinbat
04-11-2004, 18:54
*Aykut için zaman olduğu bir gerçek,Daum'un hemen gitmesi de taraftarı değilim fakat bişeylerin değişmesi,en azından oyun mantığının değişmesi gerekio.Geçen sene Pierre'in attığı frikik gollerinde ve aldığımız son dakika 3 puanlarında Daum'un mu parmağı vardı?,O'nun değiştirdiği oyuncular mı skoru etkiledi?Arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım,''Destek,hep destek,tam destek''tabii ki olması gereken bu fakat gözgöre göre,bağıra bağıra hata yapmanında bi anlamı yok.Son 3 dakikada alınan 2 oyuncunun takıma katkısı olamayacağını tartışmaya gerek yok,futbolu realiteden uzaklaştırmak;frikilerle,alex'in bireysel yetenekleriyle aramak mucizeden başka birşey değildir.Ayrıca arsenal ve wenger takıntısını da cözmüş değilim milletin!!

ya taraftar olmak demek körü körüne bağlanmak demek değil bunu anlamak istemiyo buradakiler 1.5 yıldır ii futbol oynamıyoruz bunun aksini söyleyecek birisi var mı

Onur Bilgin
04-11-2004, 18:58
ya offf be ne adamsın ya.hayatın boyunca ne yaptın FB için be sanki maç izlemekten başka.sabancının koç un oğlsuun sanki
çok paran var galiba,yoksa git sayısal oyn,para kazan geç takımın başına

veya istersen ben halledeyim.bak a.yıldırım amca oğlum.hemen arayayım sende diğer arkadalkarla ekibini oluştur hemen takımın başına geç.admı sonuund asöylettiniz ya

geç o zaman takımın başına,buyur hadi.kurtar bakalım ve de KURTARIN

Fatih.Cinbat
04-11-2004, 19:10
ya offf be ne adamsın ya.hayatın boyunca ne yaptın FB için be sanki maç izlemekten başka.sabancının koç un oğlsuun sanki

veya istersen ben halledeyim.bak a.yıldırım amca oğlum.hemen arayayım sende diğer arkadalkarla ekibini oluştur hemen takımın başına geç.admı sonuund asöylettiniz ya

istanbul daki her maça giderim öğrenci olarak şimdilik elimden bu geliyo sadece sana da bundan sonra cevap yazmıyacam basitleştin iyice seviyene inmem

Onur Bilgin
04-11-2004, 19:22
çok sağol sen o maçlara gitmesen zaten kazanamıyacaktık o maçları

işte zaten bunu demek istiyorum sen maçlara gitmeye devam et ve de SADECE TAKIMINI DESTEKLE.daha fazlası elinden gelemz zaten istesende.

Toygun.Kara
04-11-2004, 19:25

Arkadaşım sen haddini aşıyosun , özelden msj atta telleşelim istersen başka türlü olmıcak......

Bora Erdinç
04-11-2004, 19:29
Olayı basitleştirme değil arkadaşlar,uzlaşmacı ve objektif olma da fayda var.Tartışmaktansa çözüm önerisi getirir misiniz lütfen?Tamam yönetim kurulunda değiliz,bi faydası olmayacak ama yaratıcı olup tartışmaya katılmakta fayda var...

Onur Bilgin
04-11-2004, 19:58
o zaman bana geçerli bi sebep göster...

ama sıradan olmasın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bora Erdinç
04-11-2004, 20:03
O sebebi yaratacak olan sensin Onurcum,göstereceğin sebep sıradansa eminim ki kendine yakıştıramazsın.Düşün,futbol bilgini konuştur.Muhalefet olmak,bağırıp çağırmak değildir.Benim içinde aynı şey geçerli.''Buyur,takımın başına geç''demek vereceğim cevabım ya da çözüm önerim yok demektir,anlatabildim mi?

Toygun.Kara
04-11-2004, 20:10
O sebebi yaratacak olan sensin Onurcum,göstereceğin sebep sıradansa eminim ki kendine yakıştıramazsın.Düşün,futbol bilgini konuştur.Muhalefet olmak,bağırıp çağırmak değildir.Benim içinde aynı şey geçerli.''Buyur,takımın başına geç''demek vereceğim cevabım ya da çözüm önerim yok demektir,anlatabildim mi?
İMZA

Fatih.Cinbat
04-11-2004, 20:15

bu onur denen adama cevap yazmaya bile değmez >:(

Fatih.Cinbat
04-11-2004, 20:17
Bundan önceki yazdıklarıma ek olarak;sorun Daum'un kendi kişisel saplantılarından kaynaklanıyor.İstediğim adamı istediğim yerde oynatırım demek,futbolculara hakaret etmektir.Kimse Fenerbahçeyi deneme tahtası olarak görmemeli.Sol kanadımızda Ümit Özat'ın müthiş ortalarını görünce kafamızı duvarlara vuruyoruz,yanlış mı düşünüyorum?O zaman sormalılar Daum'a passing'i ve tekniği yüksek olan Murat Hacıoğlu'nu niye oynatmıyorsun diye.İlginç bir psikolojisi var,''Recep yerine Cordoba olsaydı o golleri yemezdik''diyecek kadar gururunu ön planda tutan,şampiyonlar liginde 3.olmamızı başarı sayan bir insandan bahsediyoruz.Peki konuşulan bu muydu?Tam bir politikacı!,gitsin kendi ülkesinde Amokachi gibi siyaset yapsın o zaman.Şeffaf ve amacını ilk zamanlarda belirt,de ki''3.lüğü başarı olarak görüyorum''başım gözüm üstüne.Türk taraftarı duygusaldır,sabırsızdır.Her ülkenin kültürü ve psikolojisi bir değildir.Bunlar futbolun ''bilmezsen sürünürsün'' olgularından,nice örneklerle doludur...

böyle bir yazıya saygı duymaktan başka bişey gelmiyor elimden :)

Bora Erdinç
04-11-2004, 20:18
Bundan önceki yazdıklarıma ek olarak;sorun Daum'un kendi kişisel saplantılarından kaynaklanıyor.İstediğim adamı istediğim yerde oynatırım demek,futbolculara hakaret etmektir.Kimse Fenerbahçeyi deneme tahtası olarak görmemeli.Sol kanadımızda Ümit Özat'ın müthiş ortalarını görünce kafamızı duvarlara vuruyoruz,yanlış mı düşünüyorum?O zaman sormalılar Daum'a passing'i ve tekniği yüksek olan Murat Hacıoğlu'nu niye oynatmıyorsun diye.İlginç bir psikolojisi var,''Recep yerine Cordoba olsaydı o golleri yemezdik''diyecek kadar gururunu ön planda tutan,şampiyonlar liginde 3.olmamızı başarı sayan bir insandan bahsediyoruz.Peki konuşulan bu muydu?Tam bir politikacı!,gitsin kendi ülkesinde Amokachi gibi siyaset yapsın o zaman.Şeffaf ve amacını ilk zamanlarda belirt,de ki''3.lüğü başarı olarak görüyorum''başım gözüm üstüne.Türk taraftarı duygusaldır,sabırsızdır.Her ülkenin kültürü ve psikolojisi bir değildir.Bunlar futbolun ''bilmezsen sürünürsün'' olgularından,nice örneklerle doludur...

Erkan.Ergun
04-11-2004, 22:13
Size cevap yazmaya değiyor mu peki?

Onur Bilgin
04-11-2004, 22:57

fatih arkadaşım tamam zıt görüşlerimiz olabilir ama biraz daha dikkatli ol kelimelerini seçerken lütfen...

Onur Bilgin
04-11-2004, 23:03
kişiliğimizi zedeleyici msj lar yazmayalım buraya

Forum Yönetimi
05-11-2004, 00:45

Değerli üyemiz ;

Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

Forum Yönetimi
05-11-2004, 00:47

Değerli üyemiz ;

"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."

Fatih.Cinbat
30-04-2005, 01:39
aziz baskan1n itüde yaptigi konusmadan sonra anladik ki seneye bu tak1m1n basinda daum olmayacak hatta bunu o kadar belli etti ki bi ara ögrencilerin agz1n1 arad1 kimi istersiniz diye o gün orada yoktum ama benim tercihim adam gibi adam gerçek fenerbahçeli AYKUT KOCAMAN.su anda d1sardan al1ncak hiçbir yabanc1 hocan1n bize fayda getircegine inanm1yorum zaten bu kadroyu AYKUT çok rahat türkiye sampiyonu yapar avrupa da ise daumdan daha basar1l1 olcag1na inanc1m sonsuz çünkü daum gibi sistemsiz oynatmayacakt1r tak1m1n1 son sözüm adam gibi adam AYKUT KOCAMAN

Taner Topcu
30-04-2005, 09:15
Ben Aykut hoca ile Daum'u kıyaslamam bile Daum'un kariyeri var diyen arkadaşlar şu kariyerleri bir yazsınlarda görelim.avrupanın hangi büyük takımında hangi büyük kupayı almışki bizde tamam aykut hocadan kariyer olarak daha iyi diyelim şu kadroya bir bak bu kadro ile şampiyonluğu garantilemiş bu hafta hiç sitres yaşamadan trabzon maçına çıkmamız lazımdı şimdi ya bir şey olurda yenilirsek diye düşünüyoruz.

Ceyhun.Demir
30-04-2005, 09:30
Ben Aykut hoca ile Daum'u kıyaslamam bile Daum'un kariyeri var diyen arkadaşlar şu kariyerleri bir yazsınlarda görelim.avrupanın hangi büyük takımında hangi büyük kupayı almışki bizde tamam aykut hocadan kariyer olarak daha iyi diyelim şu kadroya bir bak bu kadro ile şampiyonluğu garantilemiş bu hafta hiç sitres yaşamadan trabzon maçına çıkmamız lazımdı şimdi ya bir şey olurda yenilirsek diye düşünüyoruz.

Aykut'u çok severim ve gelecekte mutlaka takımın başında görmek istiyorum.. ama şu yazıda kesinlikle katılabileceğim bir yazı değil arkadaşım..

Daum'un kariyerini sordun madem, almanyanın sıradan bir takımı olan ve her sene küme düşmeme mücadelesi veren takımı leverkusen'i, tarihinin en iyi dönemini yaşayan B.Münih'in sadece 1 puan gerisinde lig ikincisi yaptı.. leverkusende olduğu sürecede hep zirvede kapıştılar.. aynı leverkusenle 'şampiyonlar ligi'nde final oynadı, kulüp tarihinde ilk kez.. dünya tarihinde Brezilyadan sonra en başarılı milli takım olan Almanya milli takımıyla anlaşmışken, son anda kokain davası sebebiyle anlaşması bozuldu.. gitti A.Wien gibi avrupada adı sanı duyulmamış bir takımı ilk senesinde avusturya şampiyonu yaptı ve onun yarattığı takım bu sene UEFA kupasında çeyrek final oynadı.. Fenerbahçe'ye geldiği ilk sezon, toplama olan ve birbirleriyle ilk defa oynayan oyuncularla Türkiye şampiyonu oldu, avrupadaki ilk sezonunda şampiyonlar liginde 9 puan toplayarak kulüp tarihinin en yüksek puanına ulaştı..

şimdi Aykut Kocaman'ın kariyerini yaz istersen, karşılaştıralım kariyerleri..

Fatih.Cinbat
30-04-2005, 14:44
[quote author=Ceyhun.Demir link=board=futbol;num=1099429103;start=60#69 date=04/30/05 09:30:46]

Aykut'u çok severim ve gelecekte mutlaka takımın başında görmek istiyorum.. ama şu yazıda kesinlikle katılabileceğim bir yazı değil arkadaşım..

Daum'un kariyerini sordun madem, almanyanın sıradan bir takımı olan ve her sene küme düşmeme mücadelesi veren takımı leverkusen'i, tarihinin en iyi dönemini yaşayan B.Münih'in sadece 1 puan gerisinde lig ikincisi yaptı.. leverkusende olduğu sürecede hep zirvede kapıştılar.. aynı leverkusenle 'şampiyonlar ligi'nde final oynad%F

Fatih.Cinbat
30-04-2005, 14:48

Daum'un kariyerini sordun madem, almanyanın sıradan bir takımı olan ve her sene küme düşmeme mücadelesi veren takımı leverkusen'i, tarihinin en iyi dönemini yaşayan B.Münih'in sadece 1 puan gerisinde lig ikincisi yaptı.. leverkusende olduğu sürecede hep zirvede kapıştılar.. aynı leverkusenle 'şampiyonlar ligi'nde final oynadı, kulüp tarihinde ilk kez.. dünya tarihinde Brezilyadan sonra en başarılı milli takım olan Almanya milli takımıyla anlaşmışken, son anda kokain davası sebebiyle anlaşması bozuldu.. gitti A.Wien gibi avrupada adı sanı duyulmamış bir takımı ilk senesinde avusturya şampiyonu yaptı ve onun yarattığı takım bu sene UEFA kupasında çeyrek final oynadı.. Fenerbahçe'ye geldiği ilk sezon, toplama olan ve birbirleriyle ilk defa oynayan oyuncularla Türkiye şampiyonu oldu, avrupadaki ilk sezonunda şampiyonlar liginde 9 puan toplayarak kulüp tarihinin en yüksek puanına ulaştı..

şimdi Aykut Kocaman'ın kariyerini yaz istersen, karşılaştıralım kariyerleri..

leverkusen final oynadigi zaman bas1nda topmoller vardi avusturya wien zaten avusturya n1n kemik tak1mlar1ndan biri o tak1m1 sampiyon yapmasi gayet dogal bu sene 9 puan toplarken de kazand1g1m1z maclar1 bi hatirla istersen bence aykut un bu takimin bas1na geçmesinin zaman1 geldi ayr1ca bana 2 senedir ii oynay1p ta kazand1g1m1z bi maç sölersen sevinirim

Serkan Özen
30-04-2005, 15:04
ayr1ca bana 2 senedir ii oynay1p ta kazand1g1m1z bi maç sölersen sevinirim

Anadolu takımlarında bir çoğu ama sen bunu kabul etmeyeceğin için daha büyük maçlar yazayım. Geçen sene İnönü'deki Beşiktaş maçı, bu seneki Man. Utd. maçı, son 2 Trabzonspor maçları, Olimpiyat Stadı'ndaki 2-2 biten Galatasaray maçı... daha uzar bu liste

Ayrıca kimse önemsemiyor ama Anadolu takımlarına karşı da iyi oynamak bir başarıdır. Unutmayalım ki 6puanlık tüm derbileri (Beşiktaşx2 ve Galatasaray) kaybetmiş olmamıza rağmen 4puanla öndeysek bu Anadolu takımlarına karşı olan başarımızın ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir.

Daum'dan daha iyi futbol oynatmasını beklemek en doğal hakkımız olabilir ama seçtiğimiz kelimeler dikkat etmemiz gerektiği düşüncesindeyim. 2 senedir bu kadar fazla galibiyet iyi oynamadan kazanılmaz. Dünya üzerinde bu kadar büyük tesadüf olmaz

Fatih.Cinbat
30-04-2005, 15:15
Anadolu takımlarında bir çoğu ama sen bunu kabul etmeyeceğin için daha büyük maçlar yazayım. Geçen sene İnönü'deki Beşiktaş maçı, bu seneki Man. Utd. maçı, son 2 Trabzonspor maçları, Olimpiyat Stadı'ndaki 2-2 biten Galatasaray maçı... daha uzar bu liste

Ayrıca kimse önemsemiyor ama Anadolu takımlarına karşı da iyi oynamak bir başarıdır. Unutmayalım ki 6puanlık tüm derbileri (Beşiktaşx2 ve Galatasaray) kaybetmiş olmamıza rağmen 4puanla öndeysek bu Anadolu takımlarına karşı olan başarımızın ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir.

Daum'dan daha iyi futbol oynatmasını beklemek en doğal hakkımız olabilir ama seçtiğimiz kelimeler dikkat etmemiz gerektiği düşüncesindeyim. 2 senedir bu kadar fazla galibiyet iyi oynamadan kazanılmaz. Dünya üzerinde bu kadar büyük tesadüf olmaz

arkadas1m elindeki kadronun çok büyük bi potansiyeli var fark1nda degilmisn anadolu tak1mlar1n1 yenmen mesele deil zaten art1k türkiye liginin de bi anlam1 yok benim için avrupada da hiçbi_ey yapamad1k zaten senin daum u savunmanda anlams1z adam gidiyo çünkü bunu aziz y1ld1r1m bile söledi

Serkan Özen
30-04-2005, 15:19
Aziz Yıldırım "Daum gidiyor" demedi. Toplantıda ben de vardım. Ayrıca "Daum elindeki kadronun potansiyelinde futbol oynatamıyor" demekle "bana 2 senedir iyi oynayıp da kazandığımız bir maç söylersen sevinirim" demek çok farklı şeyler. Hepimizin beklentisi yüksek ama eleştiri yaparken biraz daha gerçekçi olmalıyız.

Anıl Ekinci
30-04-2005, 18:21
Bu takim zaten ligde herhangi bir hocayla sampiyon olur.Eger bu kadro sampiyon olmazsa hocanin basiretsizligidir.Aykut da gelse bu takim sampiyon olur.ancak bize vizyonu genis hocalar gerekir.Avrupayi bilen,tecrübesi olan bir hoca olmasi gerekir.benim favorim lyona hersene ceyrek final,yari final oynatan Paul Le Guen dir.

Kadir.Lion
30-04-2005, 20:58
EVET AYKUTU SEVİYORUM, BENCE BAŞARILIDA AMA BİZİM ARTIK AVRUPADA BELLİ BİR VİZYONA VE MİSYONA SAHİP BİRİLERİYLE ANLAŞMAMIZ GEREKLİ VE BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ ARTIK.. AYKUT HOCAMIZDA ZAMANI GELİNCE OLUR BİZ HERZAMAN ONUN ARKASINDAYIZ.. BENDE LYON'UN HOCASINI MANTIKLI BULUYORUM.. HATTA BANA GÖRE PARREARİA'YI GETİRELİM.. BU DAHADA İYİ OLUR AMA OLMAZ SANIRIM.. YA ZATEN DAUM HALA BİZİMLE BUNLARI KONUŞMANIN ZAMANI DEĞİL..

Taner Topcu
30-04-2005, 23:28
Daum’ a ver Malatya sporu da oynatsın nereye kadar gidebiliyor, yaw bu takımı kendi haline bıraksan futbolcular kendi bildikleri gibi oynasa daha başarılı olur. Kişisel yetenekler dışında takım oyunu oynayarak kazanılan kaç maç var son 2 yılda kendimizi kandırmayalım. Bir maçta Alex, diğerinde Nobre diğerinde Tuncay başkasında Ümit, Hooijdonk veya Aurelio sahneye çıkıyor kişisel yetenekleri ile maçı alıyorlar dediğim gibi bunları kendi başına bıraksan zaten şuan daha iyi bir yerde olurduk.
Ayrıca Daum’um bir yere gitmediğin ide biliyoruz daha önceden uyuşturucu madde kullandığı için zaten bizden daha büyük bir klüp alıp çalıştırmaz.

Erkan.Ergun
30-04-2005, 23:54
Daum'un takımın bu hale gelmesinde rolü olmadığını düşünenler Beşiktaş'ın bu kadrosu ile bu seneki hallerine bakmalıdır.Ya da Camacho gibi bir teknik adam bile Real Madrid'i bu sene başarılı yapamadı.Kabullenilmesi gerekilen şeyleri antipati yüzünden kabullenemiyoruz.Şampiyonlar Liginde 9 puan alındı ki oynadığımız maçların hemen hemen hepsinde de belirli periyotlarda da olsa iyi oynadık.Sadece şansımız ve bireysel hatalar yüzünden yenildik.Ayrıca futbol her zaman kişisel yeteneklerin rolü altında kazanılır.Bizim de yıldız oyuncumuz çok olduğu için kazanıyoruz ancak takım oyunu da oynuyoruz.Sürekli bireysel yeteneklerle maç kazanılmaz ve Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyonda her maçta gol atılmaz.Maç zaten oyuncularla kazanılır teknik direktör sadece direktifleri verir.Bu oyuncuların uygulamadaki başarısına bağlıdır.

Forumda Daum'u istemeyen arkadaşlara birkaç sözüm var.Bu takım senelerdir istikrarsızlıktan çekti.Şu anda dallandırıp budaklandırıp önümüze parçalar atmaya gerek yok tekrardan.Manchester United gibi bir kulüp 8.lik gibi lig pozisyonlarına rağmen senelerce Alex Ferguson'da ısrar etti ve sonrasında başarıyı yakaladı.Daum'un Fenerbahçesi şu anda iyi yolda.Bir mevkide oyuncumuz sakatlansa onun yerine konulacak bir sürü oyuncumuz olabiliyor.Bugün Türk Milli takımı sol kanatının olmasını mesela Daum'a borçludur.Bardağın boş tarafına bakmayalım sürekli.Çünkü artık %70'i dolan bir bardağımız var ve Fenerbahçe iyi yolda.Aykut,Aykut laflarıyla adamın kariyerini anca Rıdvan'a benzetirsiniz o da ileride fiyasko dolu bir kariyer edinir ve Lig TV'de işe başlar.Sadece sabretmeyi öğrenmek lazım.

Kerem Çalkılıç
01-05-2005, 03:19
Teşekkürler Erkan...

Anıl Ekinci
01-05-2005, 15:13
elimizde bugün alex,anelka,nobre,tuncay,rüstü,nobre,marco gibi adamlar var ve biz hala samopiyonluk ihtimalini konusuyoruz..yazik cok yazik su ana kadar coktan sampiyonluk turunu atmamiz gerekirdi.söyle bir uefada ceyrek finale kalmis takimlara bakiyorum..hicbirisinde fenerbahcenin imkanlari yok her anlamda ve biz uefada austria wienin eledigi takima elendik..bu takim avrupada basari istiyorsa ''su ana kadar avrupada basari kazanmis''bir hocayla calismasi gerekir..türkiye ligi aldaticidir..malatyayi yen,sebati yen ne olacak yüz kere yenmisiz zaten..ona 5 at buna 7 at,hic önemli degil..cünkü onlarin hicbirisi bizim yakinimizdan gecemyecek takimlar..biz zannediyoruz ki bak sampiyon oluyoruz demek ki daum avrupada da biseyler yapabilir..bence yapamaz..ne zamana hangi takimda ne yapti?

Erkan.Ergun
01-05-2005, 16:45
UEFA Kupasında kalan 4 takımdan bi yerini haketse CSKA Moskova takımı hakeder oynadığı oyuna göre.M.Boro,Newcastle,Stuttgart,Valencia,Olympiako s gibi takımlar elendi.Burda da bir anormallik yok mu?Futbol artık sadece kadroya bakan bir oyun değil.Konsantre,takım oyunu,şans çok önemli faktörler.Öyle olmasa PSV'nin yarı finale çıkmasını ve yarı finalde Milan'a golleri yiyesiye kadar kök söktürmesini kim tahmin edebilirdi ki?

Ayrıca atladığımız bir yer var.Ligi çok küçümsüyoruz.Bu ligde başarı olmadan Avrupa'da oynama vizesi alınamıyor maalesef atlanılan en önemli nokta bu.Sizin oyununu beğenmediğinz Daum Leverkusen efsanesini yarattı.Son sene meyveyi Toppmöller yedi ve finale çıkarttı.Onu geçelim kendimizi kandırmak adına Austria Wien'in Avusturya'daki en iyi takım olduğunu iddia edenler bile var senelerce Rapid Wien ve Sturm Graz hemegonyasını görmezcelikten gelerek.Biraz gerçekçi olalım.Fenerbahçe'nin şu anki hedefine götürecek en uygun insan Aykut değildir Daum'dur.Son birkaç maçtır sizin kötü dediğiniz oyunda yok artık.Mücadele harika,takım oyunu oynuyoruz.Ayrıca bana göre çokta kötü oynamıyorduk.Hangi maçta oynarsak oynayalım karşımızda 10 kişi defans yapmış takım vardı.Dün Trabzon bu geleneği devam ettirmedi.

Son olarak Daum'u sevmeyebilirsiniz.UEFA'dan elendi diye kızgında olabilirsiniz ancak şu anda saygılı olmak zorundasınız.Bu sene Daum'la Avrupa'daki ilk senemizdi.Bundan sonra daha iyi olacağımıza eminim.Çünkü yavaş yavaş rayına oturmuş bir takımımız var.Unutmayın Galatasaray bile UEFA'yı alıncaya kadar Şampiyonlar Liginde başarılı olamadı

Kadir.Lion
01-05-2005, 16:51
ANIL BENCE YANILIYORSUN EĞER BİZ ONLARA 5-7 ATAMAZSAK ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDEMEYİZ.. EVET HAKLISIN UEFADAKİ TAKIMLAR BİZDEN DAHA İYİ DEĞİL AMA BİZİM HEDEFİMİZDE UEFA DEĞİL ZATEN.. BİZİM HEDEFİMİZ BİR DÜNYA KLUBÜ OLMAK REAL GİBİ MİLAN GİBİ.. HERSENE ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILAN VE EN AZ YARI FİNAL OYNAYAN BİR TAKIM VE BU KUPALARI ALMAK.. VE BU HİÇBİR ZAMAN BİRDEN OLAMAZ OLURSA TESADÜFEN OLUR VE BİR DAHA O YERLERE ULAŞAMAYIZ.. BEN BUNU İSTEMİYORUM BEN SABIRLA YAVAŞ YAVAŞ AMA DOĞRU ADIMLARLA YUKARIYA YÜKSELMEKTEN YANAYIM.. VE BENCE FENERBAHÇEDE BUNU YAPIYOR.. HERŞEYİN ZAMANI VE SIRASI.. TAKIMIZ BU SENE ÇOK ŞANSSIZDI LYONDA GOLLERİ YEMESEK BELKİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÜST TURA ÇIKACAKTIK AMA OLMADI.. AMA GELECEK SENE ÇIKACAĞIZ.. SONRAKİ SENE DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ BU YÜKSELİŞ HERZAMAN DEVAM EDECEK.. BUNA İNANIN VE TAKIMA HERZAMAN DESTEK OLUN..

Forum Yönetimi
01-05-2005, 17:08
EVET AYKUTU SEVİYORUM, BENCE BAŞARILIDA AMA BİZİM ARTIK AVRUPADA BELLİ BİR VİZYONA VE MİSYONA SAHİP BİRİLERİYLE ANLAŞMAMIZ GEREKLİ VE BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ ARTIK.. AYKUT HOCAMIZDA ZAMANI GELİNCE OLUR BİZ HERZAMAN ONUN ARKASINDAYIZ.. BENDE LYON'UN HOCASINI MANTIKLI BULUYORUM.. HATTA BANA GÖRE PARREARİA'YI GETİRELİM.. BU DAHADA İYİ OLUR AMA OLMAZ SANIRIM.. YA ZATEN DAUM HALA BİZİMLE BUNLARI KONUŞMANIN ZAMANI DEĞİL..

ANIL BENCE YANILIYORSUN EĞER BİZ ONLARA 5-7 ATAMAZSAK ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDEMEYİZ.. EVET HAKLISIN UEFADAKİ TAKIMLAR BİZDEN DAHA İYİ DEĞİL AMA BİZİM HEDEFİMİZDE UEFA DEĞİL ZATEN.. BİZİM HEDEFİMİZ BİR DÜNYA KLUBÜ OLMAK REAL GİBİ MİLAN GİBİ.. HERSENE ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILAN VE EN AZ YARI FİNAL OYNAYAN BİR TAKIM VE BU KUPALARI ALMAK.. VE BU HİÇBİR ZAMAN BİRDEN OLAMAZ OLURSA TESADÜFEN OLUR VE BİR DAHA O YERLERE ULAŞAMAYIZ.. BEN BUNU İSTEMİYORUM BEN SABIRLA YAVAŞ YAVAŞ AMA DOĞRU ADIMLARLA YUKARIYA YÜKSELMEKTEN YANAYIM.. VE BENCE FENERBAHÇEDE BUNU YAPIYOR.. HERŞEYİN ZAMANI VE SIRASI.. TAKIMIZ BU SENE ÇOK ŞANSSIZDI LYONDA GOLLERİ YEMESEK BELKİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÜST TURA ÇIKACAKTIK AMA OLMADI.. AMA GELECEK SENE ÇIKACAĞIZ.. SONRAKİ SENE DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ BU YÜKSELİŞ HERZAMAN DEVAM EDECEK.. BUNA İNANIN VE TAKIMA HERZAMAN DESTEK OLUN..

Değerli üyemiz Kadir.Lion,

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Anıl Ekinci
01-05-2005, 17:52
Arkadaslar dediklerinize katiliyorum ama atladigimiz bir nokta var;bu takimin bu kadrosu(basaridan bahsetmiyorum)cok daha iyi top oynamalidir diyorum.Daum bu takimin 2 yildir basinda ve size soruyorum:Bu takim daumla avrupada cok iyi isler yapar oynadigi bu futbolla diyebiliyor musunuz?eger diyebiliyorsaniz saygi duyarim.Ancak ben daumla bu isin olacagina inanmiyorum.
Basketboldan örnek vermek yerinde olur.takimimiz final-four a kaldiginda bütün basketbolcularimiz en büyük payin hocalarinda oldugunu söylediler,hocalarinin her takima farkli bir taktik verdiginden ve gelinen noktanin onun eseri oldugunu söylediler.Evet basketbolda koçun önemi futbola göre daha fazladir.Ama biz bir türlü futbolcularin agzindan Daumla ilgili en ufak bir övgü bile alamiyoruz.
Kurulan bu kadro daum gibi hocalarin degil de capello gibi le guen gibi hocalarin kadrosu olmali..daum bu kadroyu kaldiramiyor..altinda eziliyor bence..Bunun en büyük kaniti ise bu kadronun aslari ile sürekli kavga etmesi:iste cok sevilen pi-airin durumu,gelecegin süper-stari dedigimiz tuncaya söyledikleri,bjk deplasmanindan sonra alexe söyledikleri,selcuga zaragoza macinda yapilan tepkiyi onaylar sekilde susmasi tepki vermemesi ve daha bircok olay..Düsünülmesi gerekir diyorum..Benim bütüm korkum sampiyonluktan sonra taraftarin gözünü boyayip daumla devam denmesi..cünkü sampiyon olacak takimin teknik heyeti dogal olarak elestirilmeyecek ve bu sene yasanan avrupa macerasi tekerrür edecek..benim bütün korkum bu..

Hüseyin Kaplan
01-05-2005, 17:58
Arkadaşlar birisi benim hangi dilde yazdığımı söylesin.

Anıl Ekinci
01-05-2005, 18:09
hüseyin seneye daumla devam edip sampiyonlar ligi maclari bittiginde 10 ayri dilde bunlari yazacaklar.o yüzden tercümeye gerek yok..

Erkan.Ergun
01-05-2005, 18:35
Olay basketbola kadar gelmiş.Futbol basketbol gibi 10 kere mola alıp oyuna müdahale ettiğin bir oyun değil.

Şunu sorayım.Aykut bu takımı Avrupa'da başarılı yapabilir mi?

Anıl Ekinci
01-05-2005, 19:08
Olay basketbola kadar gelmiş.Futbol basketbol gibi 10 kere mola alıp oyuna müdahale ettiğin bir oyun değil.

Şunu sorayım.Aykut bu takımı Avrupa'da başarılı yapabilir mi?
Zaten belirtmistim kiyaslama kismen uygun diye basketbolla ilgili..
soruna gelince bu sorunun cevabini bilebilmek icin aykutu denemek gerekir.ama soruna farkli bir cevap vereyim ve bundan da çok eminim.Aykut bu takimla avrupada daumdan daha iyi sonuclar alir.dikkat edersen basarili olur demiyorum ama sunu iddia ediyorum tekrar ;her konuda aykut daumdan cok daha iyi bir hocadir ve fenerbahceye daum avrupada ne kazandirdiysa daha fazlasini aykut kazandirir diyorum..2 senede daum bu takima ne oynattiysa aykut ta en az onun kadar oynatir hatta daha fazla iyi oynatir diyorum...ama diyorum ki burada bizim muhattaplarimiz aykut ya da daum olmamali pareira,le guen,capello tarzi hocalar olmali.Cünkü böyle bir kadroya böyle hocalar olmuyor iste hep beraber gördük avrupada bu sene..Kücük hocalar bu tip kadrolarin altinda eziliyor..muhtemelen aykut da ezilecektir..o yüzden diyorum ki takimimiza üst düzey avrupa tecrübesi olan hocalar gerekir..

Kadir.Lion
01-05-2005, 19:22
Bence biz bize düşen görevi yapalım.. Elbette bizim bu düşündüklerimizi yönetim kurulunda birileride düşünüyordur belkide daha ileri gidip bazı araştırmalara başlamışlardır.. AZİZ BAŞKANIMIZ gerekli olanı yaptı, yapacaktırda.. ANIL BİZİM ŞUANDA YAPACAĞIMIZ EN İYİ VE EN FAYDALI ŞEY TRÜBÜNDEKİ YERİMİZİ ALIP TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAMAK..

Erkan.Ergun
01-05-2005, 21:50
Zaten belirtmistim kiyaslama kismen uygun diye basketbolla ilgili..
*soruna gelince bu sorunun cevabini bilebilmek icin aykutu denemek gerekir.ama soruna farkli bir cevap vereyim ve bundan da çok eminim.Aykut bu takimla avrupada daumdan daha iyi sonuclar alir.dikkat edersen basarili olur demiyorum ama sunu iddia ediyorum tekrar ;her konuda aykut daumdan cok daha iyi bir hocadir ve fenerbahceye daum avrupada ne kazandirdiysa daha fazlasini aykut kazandirir diyorum..2 senede daum bu takima ne oynattiysa aykut ta en az onun kadar oynatir hatta daha fazla iyi oynatir diyorum...ama diyorum ki burada bizim muhattaplarimiz aykut ya da daum olmamali * pareira,le guen,capello tarzi hocalar olmali.Cünkü böyle bir kadroya böyle hocalar olmuyor iste hep beraber gördük avrupada bu sene..Kücük hocalar bu tip kadrolarin altinda eziliyor..muhtemelen aykut da ezilecektir..o yüzden diyorum ki takimimiza üst düzey avrupa tecrübesi olan hocalar gerekir..
Bu kadar emin konuşmamak lazım.Birincisi denemeye tahammülün olmadığı zaten Daum'un şu anki durumuna olan tepkilerden bellidir.Aykut iyi bir futbolcu ama teknik direktör olarak henüz iyi denilecek bir durumda değil.Başka bir zaman takımın başına geçsin ancak sizin dediğiniz yapılırsa kariyeri Oğuz ve Rıdvan gibi fiyaskoların arasında yer alır.Neye dayanarak Aykut Avrupa'da daha başarılı olacak denilebiliyor ki?Düşüncemizi savunmak adına komik durumlara düşmeyelim.Daum'u sevmeyebilirsiniz dedim ancak saygı duyulmak zorundadır.küçük hoca yakıştırması bile yapabilecek kadar küçülmeyelim lütfen.Şu anda Fenerbahçe iyi yolda.Bir anda koşup yorularak yolumuza devam etmek yerine emin adımlarla yürüyerek işimizi garantiye almak üzereyiz.Nasıl Aykut denenmeli,sabır gösterilmeli diyorsanız aynı şekilde Daum'a sabır etmek zorundasınız.Doğduktan beri iki şampiyonluk üst üste görememiş nesilin içinde sende varsın...
Sevgiler...

Celal.Mehmet
01-05-2005, 21:58
ama erkan kanka sende kabul et ki daum Avrupa'da gerçekten yanlıs kararlar verıyo.artık bu taraftarın yanlısa tahammulu kalmadı.Fenerbahçe taraftarı artık Avrupa'da başarı istiyor hemde çok istiyor! Daum'a sabredelim tamam buna kabul ama ya seneye fiyasko olursa? 100. yıla yeni bir teknik direktörle mi başlayalım? TABİKİDE HAYIR! Benim fikrim Daum değişecekse bu sene sonunda yerine Avrupa'da başarılı kariyerli ve Fenerbahçe'nin durumuna uygun bir teknik direktörle değişsin.Eğer bu sezon sonu değişmeyecekse DAUM'A SONSUZ DESTEK VERELİM Kİ SENEYE OLMAZSA 100.YILDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLABİLMEK İÇİN!
BİRLİKTE , KOL KOLA , AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA..!!!

Yanlış varsa söyle erkanım?

Erkan.Ergun
01-05-2005, 22:20
ama erkan kanka sende kabul et ki daum Avrupa'da gerçekten yanlıs kararlar verıyo.artık bu taraftarın yanlısa tahammulu kalmadı.Fenerbahçe taraftarı artık Avrupa'da başarı istiyor hemde çok istiyor! Daum'a sabredelim tamam buna kabul ama ya seneye fiyasko olursa? 100. yıla yeni bir teknik direktörle mi başlayalım? TABİKİDE HAYIR! Benim fikrim Daum değişecekse bu sene sonunda yerine Avrupa'da başarılı kariyerli ve Fenerbahçe'nin durumuna uygun bir teknik direktörle değişsin.Eğer bu sezon sonu değişmeyecekse DAUM'A SONSUZ DESTEK VERELİM Kİ SENEYE OLMAZSA 100.YILDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLABİLMEK İÇİN!
BİRLİKTE , KOL KOLA , AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA..!!!

Yanlış varsa söyle erkanım?
Yanlışın var Mehmet'im.Bu oyuncuları isteyen Daum'du sonuçta.Yeni bir teknik direktörün gelmesi demek yeni oyuncuların gelmesi demektir her şartta.Daum geldiğinde de aynı şeyler olmuştu.Daum'un da Avrupa kariyeri var sonuçta.Ama bunlar uzun vadede gerçekleşmişti sonuçta.Leverkusen en bariz örnek mesela.Real Madrid Camacho gibi kariyeri olan bir adam getirdi sene başında ne değişti?Bugün büyük takımlara baktığın zaman büyük takımların teknik direktörü başarısız olsa bile onlarda ısrar edildiği zaman başarılı olduklarını görebiliyorsun.En bariz örneği manchester taraftarının Sir lakabını taktığı Alex Ferguson'dur.Bununla ilgili başlığı da açacağım yakında merak etme :)

Ayrıca Daum'un Avrupa için yanlış karar verdiğine kısmen katılıyorum sadece.Sonuçta yenildiğimiz maçlarda bile şansız olduğumuz anlar vardı.Yine de kötü oyun oynamadık.Her maçta gol atmamız bile bir örnektir mesela.Ha UEFA Kupası maçları bahis konusu olacak.İstanbul'da yediğimiz golün şansızlık olmadığını kim iddia edebilir?Ya da söyler misiniz Galleti'nin frikik gol olmasa oyunun gidişatı öyle olur muydu?Önemli olan ne olursa olsun bunlardan ders almak.Ve ben gereken dersin alındığını,gereken tecrübenin kısmende olsa sağlandığını düşünüyorum.Seneye bu takım yanına birazda şans meleklerini alırsa daha iyi yerlerde olacaktır.Ancak başarıya Fenerbahçe taraftarının beklentisi doğrultusunda uçarak gitmemiz imkansız.Önce kendi ligimizde baskın rol oynamalıyız ki sonrasında Avrupa için ön eleme durumları olmasın vs...

Celal.Mehmet
01-05-2005, 22:26
abi yeni teknik direktörle niye yeni oyuncu gelsin ki?
sonuçta çok geniş ve tecrübeli genç oyunculardan kurulu bır kadroya sahibiz.bu kadronun basında sen teknık dırektor cıksan emın ol su an sampıyonlugu ılan etmıstık bıle.
ben dauma yanlıs dogru dıyemem buna hakkım yok.ama dıyorumkı ısrar ettıgımız adam bızı yanlıslara suruklerse ne olacak? sabrederek yanlısa gıden cok takım ornegı de var bu dunyada unutma.. ben su an bu konuda fazla uzatma geregı duymuyorum sonucta bız ne desek boş!yönetim daum derse devam ederse bizim görevimiz DAUM'A SONSUZ DESTEK VERİP ONUN YIPRANMASINI ENGELLEMEKTİR! Sonuçta yıllar sonra bize üst üste 2 şampiyonluk yaşattı.Artık o mu yaşattı futbolcular çıktı aldı mı bilemem ama sonuçta tarih oraya Daum un ismini yazacak.ben geldiginden beri sevmiyorum daum'u neden bilmiyorum..yanı avrupa ıcın sabredelım tamam ama bazı lıg maclarında bıle gereksız kadro secımlerı yapıyor.sene basından berı (hazırlık maclarında mukemmel oynayan) murat hacıoglu hıc oynayamadı :( mehmet yozgatlı o mukemmel ortaları acan oyuncu yedek kulubesıne mahkum kaldı..ve en önemlisi PİERRE VAN HOOIJDONK'LA KAVGA ETTI VE ONU ELIMIZDEN ALDI !! sence bunlarda dogru mu yaptı ozellikle PVH konusunda? Pierre gibi bir oyuncuyu küstürmesine gerek varmıydı?

Erkan.Ergun
01-05-2005, 22:32
Pierre olayına açıklık getirelim.Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme yapmıştı sonuçta.Seneye zaten gidecekti.Kariyerini hep Nac Breda'da tamamlamak istediğini biliyoruz.Ancak şunu unutmayalım.Bu takımı biz sadece dışarıdan görüyoruz.Bu oyuncularla iki senedir aynı ortamı paylaşan bir durumda Daum.Pierre zaten bi şekilde gitmeliydi ancak kendi ipini çekti.Hangi şekilde olursa olsun ben o açıklamalardan sonra kadro dışı bırakılmayacak oyuncu bilmiyorum.Sonuçta burda olan eleştiriler Daum'un antipatik geldiği için olabilir.İşin futbol yanını tartışırsak bizim ağır bastığımız yer daha fazladır.Ayrıca Mehmet Yozgatlı sonradan oyuna girdikten sonra verimli olabilen bir oyuncu.Takımın şimdiye kadar eksikliğini hissettiği iki şey vardı birisi istikrar ötekisi de takım içi arkadaşlık.Bugün bu ikisini bir arada bulmuşken kaybetmeyi istemeyiz herhalde.Bunu sağlayan insanı da kaybetmek mantık dışı olur.

Celal.Mehmet
01-05-2005, 22:37
peki herşeyi çözümlerim erkanım ama tek bişeye yanıt istiyorum
BİR TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜ NASIL 2 SENEDE O TAKIMA ORGANİZE BİR TAKTİK OTURTAMAZ?
BİZİM TAKIMIMIZ HÜCUM'A ALLAH NE VERDİYSE LÖMBADANAK ÇIKIYO RESMEN YA..!!
kimse nerde ne yapacagaını bılmıo..!belirli hücum organizasyonlarımız yok..ve boyle olunca buyuk maclarda sisirme toplarla rasgele paslarla bi yere gelinmiyo.alex'ı durduran bizi durduruyo.ve bu cok kotu bı hale gelio.
2 senedir futbolcular birbiriyle iyi anlastigi icin ataklarımız daha cok gelisti.son 4 mactır Fenerbahce daha atak ve daha hırslı oynuyo ama hala acemi ataklar var.yanı organize bi atak kımlıgı yok.defans hala aradan açıklar verio.en az gol yıyen takım olmak onemlı degıl..o hataların yapılmaması onemlı olan! daum 2 senede bunların hepsıne dur demelıydı.bu 2 senede bıze organıze atak sıstemı,organıze bır takım tertıbı oturtamadı peki önümüzdeki 2 senede oturtabilecek mi bu şüpheli değil mi erkanım?

Fatih.Cinbat
01-05-2005, 22:40
Ha UEFA Kupası maçları bahis konusu olacak.İstanbul'da *yediğimiz golün şansızlık olmadığını kim iddia edebilir?Ya da söyler misiniz Galleti'nin frikik gol olmasa oyunun gidişatı öyle olur muydu?Önemli olan ne olursa olsun bunlardan ders almak[/quote]

biz 2 senedir frikikler sayesinde sampiyon oluyoruz sen neden bahsediyosun

Celal.Mehmet
01-05-2005, 22:43
bak fatih sen de benım dedıgıme gelıosun?
bızım bır organıze atak sistemimiz yok!
duran toplarımız engellendıgı zaman
bizim takım cokuyor!! olmaması lazım boyle
organıze bır takım olmamız lazım
ofansı , defansı , orta sahayı ne gerekıosa onu gerektıgı bıcımde planlı yapmak lazım. ozaman Avrupa da basarı gelcek!

Erkan.Ergun
01-05-2005, 22:46
peki herşeyi çözümlerim erkanım ama tek bişeye yanıt istiyorum
BİR TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜ NASIL 2 SENEDE O TAKIMA ORGANİZE BİR TAKTİK OTURTAMAZ?
BİZİM TAKIMIMIZ HÜCUM'A ALLAH NE VERDİYSE LÖMBADANAK ÇIKIYO RESMEN YA..!!
kimse nerde ne yapacagaını bılmıo..!belirli hücum organizasyonlarımız yok..ve boyle olunca buyuk maclarda sisirme toplarla rasgele paslarla bi yere gelinmiyo.alex'ı durduran bizi durduruyo.ve bu cok kotu bı hale gelio.
2 senedir futbolcular birbiriyle iyi anlastigi icin ataklarımız daha cok gelisti.son 4 mactır Fenerbahce daha atak ve daha hırslı oynuyo ama hala acemi ataklar var.yanı organize bi atak kımlıgı yok.defans hala aradan açıklar verio.en az gol yıyen takım olmak onemlı degıl..o hataların yapılmaması onemlı olan! daum 2 senede bunların hepsıne dur demelıydı.bu 2 senede bıze organıze atak sıstemı,organıze bır takım tertıbı oturtamadı peki önümüzdeki 2 senede oturtabilecek mi bu şüpheli değil mi erkanım?
Bunun cevabı da kolay aslında.Duran topla gol atmak bir taktiktir.Elinde Alex gibi bir silah varsa en büyük taktiklerden birinin bu olması da doğrudur aslında.Sonuçta bu taktikle Milan yarı finale çıkmadı mı?

He organize golümüzün olmadığını nasıl çıkartıyorsun anlamadım.72 gol atmışız ligde,11 gol Şampiyonlar Liginde...Hepsi mi organize olmayan goller.Sonuçta şimdiye kadar karşımızda oynadığımız birçok takımın bize karşı 10 kişi defans yaptığını düşünürsek bunda iki kurtarıcı vardır.Topu kanatlara yayarsın ama çok fazla sonuç alma imkanın yoktur bunu çok gördük bu sene.İkinci kurtarıcında duran toptur.İlk gole kadar zorlanmamızın altında karşımızda oynayan bu takımların korkak futbolu rol alıyordu.

biz 2 senedir frikikler sayesinde sampiyon oluyoruz sen neden bahsediyosun

Atılan taş çatlasa 8-9 frikik golünün şampiyonluğu getirmesi düşüncesi komiklikten öteye gidemez.

Ayrıca birşey rica edeceğim.Başlığın dışına çıktık.Gereken tartışmayı Daum başlığında devam ettirebiliriz.

Celal.Mehmet
01-05-2005, 22:48
erkan abi yanlıs anlıyosun gol sayısından bahsetmıorum.
takım ataga cıkarken bı sistemi yok.yanı herkes kendı mekanında kosup gıdıyo oyuncular arasında anlasarak gole ulasmaya calısıyorlar.ama bi sistem olursa kım kımın nerde ne zaman olacagını bılır ve gol sayımız cok daha artar! oyle olsaydı suan 72 degıl belkı 80 90 100 golden bahsedıo olcaktık degıl mı?

Serkan Özen
01-05-2005, 22:49
Tartışmaya Daum konu başlığında devam edeceksek ben de katılacağım.

http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=futbol;action=display;num=109892266 2;start=375#375

Fatih.Cinbat
01-05-2005, 23:01
gerçekten basl1g1n d1s1na c1kt1k zaten ben art1k s1k1ld1m bu olaydan ben fenerbahceliligine ve zekas1na güvendigim aykut u bu tak1m1n bas1nda görmek istedigim için bu basl1g1 açm1st1m bende istikrardan yanay1m ama 2 senedir rahat rahat izledigim bir maç yok oyun zevk vermiyo daum a yeteri kadar sab1r gösterdik bence bu sene sonunda zaten yönetim göndercek gibi aziz y1ld1r1m1n itü de ki konusmas1ndan bunu anlad1m ben ,aykut için erken diyosan1z capello parreira gibi hocalardan yana olacak tercihim çünkü daum un oynatt1g1 futboldan ZEVK ALMIYORUMMM

Anıl Ekinci
02-05-2005, 17:37
Daum fenerbahce normlarinda basarilidir..cünkü camia uzun süre 2 yil arka arkaya sampiyon olmadi..simdi bu sampiyonlugun daumun eseri olduguna inanlara:
1)alex genclerbirligi maci son 5dk.da mac döndü.
2)sakarya maci 93 te luciano atti
3)antep deplasmani tek pozisyon pierre in sasirtici vurusu
4)genclerbirligi icerde alexin son dakikalarda inanilmaz golü
5)malatya deplasmani yine 81 dk da anelkanin cikisi(gole kadar 2 top yapamayan fenerbahce)
6)kaybedilen derbiler vs vs....
dikkat edersek bunlar hepsi en azindan türkiye standartlarinda zor maclar ve bu maclarda daumun eli kolu bagli sanki,takimda son dakikada biri cikiyor atiyor basari daumun oluyor.bu hem oyuncunun hem roland koch un basarisi.daumla ilgisi yok..Büyük hoca eldeki imkanlari azami ölcüde kullanan hocadir.Ben lucescudan nefret ederim,karakterini hic sevmem,ancak kabul edelim ya da etmeyelim bu adam öyle oyuncularla 6s ye ceyerek final oynatti ki iste orada aradaki farki cok net görebiliyorsun..oynattigi futbol defansifti,banaldi,bayiyordu kabul ediyorum ama daum la aralarindaki en büyük fark bu..santranc hocaligi ve eldeki imkani iyi kullanabilme ya da imkan yaratma..lucescu öyle oyuncularla ceyrek final oynadi ki(flerquin,victoria,perez,radu vs vs)daumun elinde bu kadro olsa herhalde ligde ilk 5 icin oynuyacaz falan derdi..dedim ya lucescuyu günahim kadar sevmem ama adam hakkaten bu noktalarda daumdan cok üstündü..iste bize lucescunun cirkef olmayani defansif oynatmayani lazim..o tarz bir hoca bulursak bu takim iddia ediyorum samba yapar herkes de mac keske 90 dakikadan fazla olsa diye ah ceker..ve böylece aradaki farklar da anlasilir..cünkü o tarz bir hoca-yani elindeki imkanlari maksimum düzeyde kullanan hoca-anelkayi,tuncay,serhati nobreyi hatta alexi bile bugün oldugu yerlerden cok daha üst düzeye cikaracaktir..iste avrupada da basari böyle gelecektir..daha ilk oyuncu degisikliklerini 85.dakikalarda yapan,yedek kulübesindekileri cürüten hocalarla olmaz avrupada basari..yedek kulübesini tutalim galatasaraya verelim(allah korusun) ne olurdu su anda düsünebiliyor musunuz?ya herseyi birakin böyle mükemmel bir takimin taraftari lige 4 hafat kala''acaba sampiyon olacak miyiz ?''diye düsünüyor..yedek takiminin bile yenebilecegi 6sden icinden de olsa cekiniyor..daha ne diyelim ki..

Hüseyin Kaplan
02-05-2005, 17:53
Ya anlatamıyorum galiba yazdıklarında haklı olabilirsin kabul ama şu an BİRLİK OLDUĞUMUZU GÖSTERME ZAMANI...
Ayrıca Aykutun beğenmediğin Daumdan daha mı fazla Avrupa tecrübesi var,madem çok iyi hocaydı şu an niye boşta.Arkadaşım Aykutun Fenerbahçeye gelebilmesi için en az 5 yıl var.
Soru:Merak ediyorum Daumu eleştirmek için sırada hangi başlık var?

Anıl Ekinci
02-05-2005, 17:59
ben kesinlikle aykut bu takimin basina gelsin demiyorum.artik fenerbahcede vizyon genislemistir.artik fenerbahceye gercekten üst düzey hocalar gerekir diyorum.favorim lyonun takimina her sene ceyrek finaller yari finaller oynatan paul le guen dir diyorum..

Erkan.Ergun
02-05-2005, 19:24
Peki kardeşim.Paul Le guen gibi bir adama teknik direktörlük teklifi yaptın.Bu adam bizle maç yaptı bilir az çok Fenerbahçenin geçmişini,teknik direktörünü.Takımın başına geçmek üzereyken sormaz mı sana Daum gibi bir hocayı neden kovdun diye?Ne cevap vereceksin o zaman.Çok kolay Fenerbahçe gibi bir takımda üst üste iki sene şampiyonluk kazanmak.Bu kadar öndeyken bile eleştirildiğin ortamda bide,ayrıca o kadar yıldızın bir arada barındığı ortamda.Bırakın Allah aşkına.5-6 tane maç yazmışsın.Futbol 90 dakika ve hatta 90+bilmem kaç dakikadır.Hala takılmış kalmışsınız ya eldeki kadro yok Avrupa.Güzel kardeşim.Sayfalarca yazı yazdım ben.Dedim ki bir anda zıplayarak başarılı olursan Galatasaray gibi tarih olursun sonra.Yavaş yavaş sağlam temellere oturtacaksın.Ve şu anki kadroyu en iyi etüt eden,en iyi kullanan yine Daum olacak.Le Guen gelse kendi adamını getirecek.Hangi istikrardan bahsedeceğiz o zaman.Konunun cılkı çıktı artık gerçekten.Daum kendi çıkıp oynamıyor ya bu oyunu.Hala şansa maç kazanmışız falan.Biz bu oyuncuları neden aldık o zaman.Daumun en çok istediği adamdı Alex mesela.Hala defansif futbol saçmalığı vs.Beşiktaş maçında korkak oynamadık ne oldu.

Anıl Ekinci
02-05-2005, 20:01
Peki kardeşim.Paul Le guen gibi bir adama teknik direktörlük teklifi yaptın.Bu adam bizle maç yaptı bilir az çok Fenerbahçenin geçmişini,teknik direktörünü.Takımın başına geçmek üzereyken sormaz mı sana Daum gibi bir hocayı neden kovdun diye?Ne cevap vereceksin o zaman.Çok kolay Fenerbahçe gibi bir takımda üst üste iki sene şampiyonluk kazanmak.Bu kadar öndeyken bile eleştirildiğin ortamda bide,ayrıca o kadar yıldızın bir arada barındığı ortamda.Bırakın Allah aşkına.5-6 tane maç yazmışsın.Futbol 90 dakika ve hatta 90+bilmem kaç dakikadır.Hala takılmış kalmışsınız ya eldeki kadro yok Avrupa.Güzel kardeşim.Sayfalarca yazı yazdım ben.Dedim ki bir anda zıplayarak başarılı olursan Galatasaray gibi tarih olursun sonra.Yavaş yavaş sağlam temellere oturtacaksın.Ve şu anki kadroyu en iyi etüt eden,en iyi kullanan yine Daum olacak.Le Guen gelse kendi adamını getirecek.Hangi istikrardan bahsedeceğiz o zaman.Konunun cılkı çıktı artık gerçekten.Daum kendi çıkıp oynamıyor ya bu oyunu.Hala şansa maç kazanmışız falan.Biz bu oyuncuları neden aldık o zaman.Daumun en çok istediği adamdı Alex mesela.Hala defansif futbol saçmalığı vs.Beşiktaş maçında korkak oynamadık ne oldu.

*erkan iyi diyorsun da benim söylediklerime anti tez birsey yok burada..ben diyorum ki 55 yasina gelmis ve hala avrupada hicbir basarisi olmayan fenerbahceye de dogru dürüst top oynatamayan bir adam yerine kariyerine güzel avrupai basarilarla baslamis ve geelcegi olan le guen gibi bir adam olsun diyorum.le guen sordu:''daum niye gitti?''cevap''fenerbahcedeki misyonunu tamamladi''dersin ''avrupada bizi bir yerlere getirebilecek hoca degil'' dersin ''sürekli kendi oyuncusunu elestirdi,takimdan kendini soguttu''dersin ''takimda 2 yildir bir sistem oturtamadi''dersin ''dünyanin *en iyi santraforlarindan birini sag acik orta saha adamini sol bek-sag bek yapti''dersin de dersin..
* * *Victor munoz mesela..ispanyadaki vasat hocalardan biri..ama fenerbahceyi o kadar iyi analiz etmis ve sahaya takimini o kadar *iyi cikarmis ki kadiköydeki macta hep beraber gördük adam resmen fenerbahceyi kitledi..domino tasi gibi dizilmis oyunculari öyle paslar yaptilar ki bize top bile göstermediler..duran toplarda dikkat ettim öyle bir dizilis yapiyorlar ki bizim oyuncularimizin duran toptan gol atabilmesi icin bir yere tirmanarak cikmasi lazim hava toplarina..bakin gayet vasat bir hoca munoz bunlari bana göre avrupanin en iyi 20 kadrosunun icindeki bir takima yapabiliyor..olay santranc olayi..daum da bu yok iste..
* *Benim bunlari simdi söylememin sebebi cok acik.Adim gibi biliyorum ki sampiyonluktan sonra camianin gözü boyanacak bu basariyla ve daumla devam denecek..sonra..sonrasini düsünmek dahi istemiyorum..

Caner.Kandemir
02-05-2005, 20:30
Daum gercekten basarisiz mi ?

O zaman sunu izah edin bakalim !!!

Trabzonspor gecen sezon 3 hoca ve 2 yönetim degistirip sampiyonluk yarisini son haftalara kadar kovaliyor !!!!

Galatasaray hocasinin bu sezon kirmadigi pot kalmadi. Sadece kendini degil, taraftarini, camiasini, futbolcularini ve sporu bile rezil etti ama hala sampiyonluk kovaliyor !!!!

Medya diyor diye bir adami asmayin. Hele Aziz Yildirim dostu görünüp onu arkadan hancerlemek isteyen suratsizlar var bu camiada. Onlarin da oyununa gelmeyin. Gecen sezon sorun Aziz Yildirimdi bu sezon hedef oklari Christoph Daum´a yöneldi. Ama aslinda burda sadece bir sorun var o da cekemezlik !!!

Camia icinde bu kulübü su haliyle biz ele gecirsek diye hayal kuranlar var. Ama unuttuklari birsey var, halkin taraftarini güvenini kazanmak bos laf üretmekten gecmiyor. Is yapacaksin, Aziz Yildirim gibi geceni gündüzüne katacaksin. Her alanda mücadele edeceksin, tirsip kacmayacaksin sonunda tikandigin yerde taraftar sorun cözer sen keyif yaparsin.

Fenerbahcenin sorunu Daum degil, dost gibi görünüp arkadan hancerlemek duygusunla beslenen ve bu kulübü daima sömürmek icin can atan yaratiklar !!!!

Bu sezon sampiyon olur olmaz bilemem ama hangi dönemde Fenerbahce aleyhinde bu kadar ittifak olusmusken dagilmamisti. Sampiyonlar Liginde gencecik bir kadro ile 9 puan aldi. Avrupada mücadele eden son türk takimiydi.

Bunlari da gerceklestiren teknik direktör basarisiz, vay beeeeeeeeee !!!!

Anıl Ekinci
02-05-2005, 20:42
caner fenerbahce bu sene bu kadrosuyla avrupada basarisiz oldu..bir bakiver uefada ceyrek finale kalan takimlara eger icin sizlamiyorsa ''burada nasil fenerbahcemiz yok?'' diye hicbirsey demiyorum sana..

Taner Topcu
02-05-2005, 21:28
Allaha binlerce kez şükrediyorum ki beşiktaş ligin çok büyük bir bölümünü Realmadrid te çok büyük başarılar yaşamış kariyer sahibi bir teknik adamla devam etti. Ya Rıza hoca gibi kariyerleri olmayan bir teknik adamı 10 hafta önce göreve getirseydi. Ne olurdu halimiz. Lige 5 hafta ilave etseler adamlar şampiyon olurlar.

Taner Topcu
02-05-2005, 21:43
Büyük takımların alışa gelmiş başarıları teknik adam için kariyer sayılmaz, yani bir teknik adamın Milan da çeyrek finalde elenmesi başarısızlıktır kim buna Milanda çeyrek final yaşadı iyi bir kariyeri var diyebilir. yaw bu takımı şampiyon yapmak için teknik adama bile ihtiyaç yok kendi kendilerine de şampiyon olurlar, ki Duama rağmen 4 puan farkla liderler. Sürekli bir futbolcunun kişisel yeteneği ile kazandığımız maçlardan bahsediyoruz, üç tanede Daumun oyun zekası ve yerinde müdahalesi ile kazanılan maç söyleyin. İngiltere deki Manchestar maçında öyle bir oyun sitilini oynatacak başka bir teknik adam ismi söyleyebilirmisiniz.

Anıl Ekinci
02-05-2005, 22:08
, üç tanede Daumun oyun zekası ve yerinde müdahalesi ile kazanılan maç söyleyin. .
* zaten *bu dedigin olsa su anda kac sene daha sözlesme imzalasak acaba diye sorular soracaktik.kimse daum da o isigi göremiyor.dikkat edersen yönetimimiz beceke macindan önceki hafta''bu hafta hocamizla yeni sözlesme yapacagiz''demislerdi.Ne oldu?Nerede sözlesme?
* * * Ya biz kimden bahsettigimizi unuttuk galiba;*Manchester deplasmaninda orta sahayi tek marcoya birakan,4 aydir ayagina top degmemis adami oynatan adam ne kadar saglikli olabilir taktik konusunda allah askina?paket yapip gönderdiler.uslanmadi.mabeddeki lyon macinda da ayni hatayi yapti..yine hüsran..ligin önemli maclarinda bunlari yapti.ne oldu?yine hüsran..ya gercekten taktik fundementalinden nasibini alamamis bir hoca su anda basimizda ve bütün bunlari bile bile seneye yine diyorlar ya hayret diyorum..Ben *mi baska maclar izliyorum yoksa baska birsey mi?fenerin iyi *top oynadigi falan yok kandirmayalim kendimizi artik..nereye kadar gider bu düzen?yine avrupaya kadar..orada gösterirler bize yine daum olursa boyumuzun ölcüsünü döneriz mahalleye..benim bütün üzüntüm bu baska birsey degil gercekten..yani kaza illa gelmeli mi önlem alinmasi icin..gerci kazalar bol bol geldi ama hicbirisinin üzerinde düsünülmedi belki de..illa ki yeni kaza olduktan mi sonra konusulacak?kamyon devrildikten sonra yol gösteren cok olur arkadaslar..insallah kaza maza olmaz..ama olursa o zaman görürüm ben daumu destekleyenleri..

Fatih.Cinbat
02-05-2005, 22:58
* zaten *bu dedigin olsa su anda kac sene daha sözlesme imzalasak acaba diye sorular soracaktik.kimse daum da o isigi göremiyor.dikkat edersen yönetimimiz beceke macindan önceki hafta''bu hafta hocamizla yeni sözlesme yapacagiz''demislerdi.Ne oldu?Nerede sözlesme?
* * * Ya biz kimden bahsettigimizi unuttuk galiba;*Manchester deplasmaninda orta sahayi tek marcoya birakan,4 aydir ayagina top degmemis adami oynatan adam ne kadar saglikli olabilir taktik konusunda allah askina?paket yapip gönderdiler.uslanmadi.mabeddeki lyon macinda da ayni hatayi yapti..yine hüsran..ligin önemli maclarinda bunlari yapti.ne oldu?yine hüsran..ya gercekten taktik fundementalinden nasibini alamamis bir hoca su anda basimizda ve bütün bunlari bile bile seneye yine diyorlar ya hayret diyorum..Ben *mi baska maclar izliyorum yoksa baska birsey mi?fenerin iyi *top oynadigi falan yok kandirmayalim kendimizi artik..nereye kadar gider bu düzen?yine avrupaya kadar..orada gösterirler bize yine daum olursa boyumuzun ölcüsünü döneriz mahalleye..benim bütün üzüntüm bu baska birsey degil gercekten..yani kaza illa gelmeli mi önlem alinmasi icin..gerci kazalar bol bol geldi ama hicbirisinin üzerinde düsünülmedi belki de..illa ki yeni kaza olduktan mi sonra konusulacak?kamyon devrildikten sonra yol gösteren cok olur arkadaslar..insallah kaza maza olmaz..ama olursa o zaman görürüm ben daumu destekleyenleri..

+++++++++

Celal.Mehmet
03-05-2005, 00:23
FATİH SANA KATILIYORUM VE EKLİYORUM +++
Daum 2 senede Fenerbahçe'ye "bakın iyi top demiyorum" organize top dahi oynatamadı.Fenerbahçe defansı , orta sahası , forveti hala bir sisteme oturamadi.unutmayın 4-4-2 bir sistem değildir oyun biçimidir.Sistem ise oyunda kimin ne yapacağıdır.Oyuncular sadece görev yerlerini bilerek oynamaz.Nereye koşacağını,nerede ne zaman olacağını bilerek ve bunu bütün takım uygulayarak sistem oluşur. BİR ALLAH'IN KULU ÇIKIP DA BANA DESİN Kİ DAUM BİZE BUNLARI KAZANDIRDI .. O zaman susarım daha da cevap yazmam.
Ama kazandırmadı..adamın Avrupa misyonu bu kadar. BEN AYKUT KOCAMAN GELSİN DEMİYORUM..ŞİMDİ GELMESİN AMA BİR 5 SENE SONRA GÖRMEK İSTERİM ONU DA..AMA SENE SONUNDA AVRUPA'DA TECRÜBELİ + FENERBAHÇE'YE BÜYÜK BAŞARILAR YAŞATACAK + BAŞARIYI ARZULAYAN + TAKTİK VE SİSTEM BİLGİSİ OTURMUŞ + ÇİRKEF OLMAYAN BİR TEKNİK DİREKTÖR GELSİN! DAUM GİTSİN!! Zaten yönetimin tavırlarından da benim gördüğüm Daum gidici.. Yönetim de biliyor artık yaş tahtaya basmaz.O manchester maçındaki rezaletti,şansızlık ve tecrubesizlige vurduk ama eğer marco orta sahada tek kalmasaydı + fatih oynamasaydı o maç öyle biter miydi siz söyleyin?

Kim ne dersin Daum sene sonunda gidecek ve yeni teknik direktörle Fenerbahçe'miz buyuk basarılara ımza atacak Avrupa'da!! Daum Fenerbahçe'de misyonunu tamamladı bizi daha ileri götüremez artık..üzülerek de olsa bunu söylüyorum..
"Aykut başımızda olsa şu an bu kadroyla 2 sene üst üste o da şampiyon yapardı" !! AMA ARTIK BEN VE BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNU İSTİYOR!!

İstikrar ve sabır başarılı ve iyi olanı iyiye götürür..
ama daum'da ben bi umut ışığı dahi göremiyorum..
kalırsa seneye sene ortasında bile Avrupa'dan elendiğimizde yollanır.O zaman daha mı İYİ OLUR SÖYLEYİN! SENE ORTASINDA GELECEK Teknik direktör 100. yılda bizi nereye götürür belli olmaz?Ayrıca o zaman iyi bir teknik direktör gelmez Fenerbahçe'ye..Çünkü sene ortasında başarıyı tam yakalayamamış bir takıma kariyerli teknik direktörler kariyerini yakmamak için GELMEZ!! Ama şu an daum'u yollar yeni iyi kariyerli tecrübeli bir teknik direktör istersek anında gelir ÇÜNKÜ İSİMİMİZ VE BAŞARIMIZ VAR..! Lütfen bunları da düşünsün herkes öyle cevap yazsın..!

Anıl Germeç
03-05-2005, 03:08
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?SubCategoryName=kulupten&newsid=6450&&La ng=TR

neyi tartışıyosunuz...

Fatih Göğebakan
03-05-2005, 10:52
Bencede istesekte istemesekte Daum kalıyor. Başkanımız açıkladı boşuna tartışıyoruz...
Hadi şampiyon olamasak neysede şampiyonda olacaz...

Anıl Ekinci
03-05-2005, 16:46
daumla avrupada kupa kaldirabilecegimize inanan var mi?cok azdir tahminimce..ee peki yönetim imzaliyor ama 2007 hedefine nasil daumla gidebilir bunu yönetim bilmiyor mu?mutlaka biliyordur ama bu da bir soru isareti..koydugumuz hedeflere yönelik calismalar yapmak gerekir bence..eger daumla *yeni sözlesme imzaliyorlarsa ve de daum evrim gecirmezse yine zaman zaman benimle arkadaslarim arasinda gecen ''mac tvde acik kalsin biz surada tavla atalim,spiker bagirirsa bakariz beyler..''dedirten maclar izleyecez hazirlanin arkadaslar...

Celal.Mehmet
03-05-2005, 18:34
anıl germeç bak o yazı 12 mart tarihinde yazılmış.ve o gunden bu gune kadar bır cok olay gectı.ayrıca yonetım her zaman daum kalcak diyo.daum gitcek dese spekülasyonlar olur takım zarar görür.yönetim takımı bu zararlardan korumak ıcın daum kalacak dıyor olabılır.ya da gelecek teknık dırektorun fıyatı artmasın dıye bu sekılde bı polıtıka ızlenıyor olabılır.hersey gorundugu gıbı olmuyor.nobre nın ısmı gecmezken bır cok ısım gecerken bır anda nobre Fenerbahçe formasıyla belirdi gözlerimizin onunde.bunun gıbı bı taktık olabılır bu daum olayı.ayrıca her hafta guya daumla sozlesme yenılenecek ama nedense o hafta hep bı sonrakı haftaya kalıyor.bence daum gıdecek kım ne derse desın daumu bana sevdıremez. daumun bu sene yaptıgı hatalar TECRUBESIZLIKTEN KAYNAKLANMIYOR!! TAMAMEN BAŞARISIZLIKTIR!! Eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsak misyonumuzu tartabilecek bir TEKNİK ADAMA ihtiyacımız var

Erkan.Ergun
03-05-2005, 18:40
''O zaman görürürm Daum'u destekleyenleri''..
Hata yapmamız için dua eder gibi bir izlenim oluştu.Böyle olmadığını biliyorum ama dışarıdan böyle gözüküyor.

Caner.Kandemir
03-05-2005, 18:58
Kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde degil. Ama herkes yapilan ise, alinan mesafeye saygi göstermesini bilmeli !!!

Daum büyük maclarda basarili degil deniyor. Ama büyük maclari simdiye kadar yöneten hakemlerin notlarina baktiniz mi ?

Hepsi düsük not aldi, nicin cünkü gencleri bu maclara verip macera aradi MHK. Sonra Cem Papila olayini Trabzon agzinda sakiz yapar tabii, herifler 25. dakikada bugüne kadar 10 kisi kalmadi ki bir macta, gercekten ön yargi neymis bilsinler.

Firat Aydinus yönettigi her 2 derbide rezildi, resmen teröre prim tanidi ama bjk basini onlardan biri oldugu icin durmadan herifi gündeme getiriyor. Cem Papilanin hatalari gs-fenerbahce derbisine damgasini vurdu kimse gündeme getirmedi ama Fenerbahce-ts macini agizlarina almislar cigniyorlar. bjk Kadiköyde hakemi nerdeyse samaroglanina cevirdi, Cordoba abartti ve hakem nedense otorite oldugunu anladi. Iste bunlar sizin bahs ettiginiz büyük maclar !!! Kupa yari finalini 9 kisi bitirmek, armasi icin mücadele veren Selcuk Dereliye ragmen maci kazanmak.

Bizim sorunumuz Daum, Lorant, Denizli o bu su degil. Bizim sorunumuz rakiplerimizin kullandigi medyaya cevap veremememiz. O yüzden bir Zafer Katranci Fenerbahce baskanina sallar, o yüzden bir Giray Bulak terör estirir, o yüzden bir Erman Toroglu, Bülent Yavuz ve Ahmet Cakar düsmanliga ant icmistir. Onlari konustuklarina pisman ettirecek bir kurum mu var karsilarinda, yok tam tersi bir de onlara ara gazi veren medya var. Sakarya macinda bjk lehine verilen penaltilara Erman Toroglu delikanli oldugu icin mi penalti dedi. Tirstigindan dedi, cünkü penaltiyla uzaktan yakindan alakalari yoktu her ikisinin de.

Bir Sinan Engin iyi ayle terbiyesi görmüs olsa bugün tv´ye cikmazdi zaten. O ayri bir konuda ama bu Sinan Engin Fenerbahceli olsaydi ve bjk hakkinda sallasaydi medya onu ne yapardi acaba, merak ediyorum. Kim onu karsisina alip adam yerine koyardi, gerci hic degildi hic bir zaman da olamiyacak !!!

Fenerbahce iyi oynuyor, Fenerbahce kosuyor mücadele ediyor. Fenerbahce duran toplarla en cok gol atan takim. En az gol yiyen takim. En hizli hücuma cikan, en az sertlige bas vuran takim. Tek sorunu, *Tayfur hakemlere bagirir onlari azarlar, Carew kafalarini oksar gündeme gelmez ama Fenerbahce kaptani küfür etti diye linc edilmeye kalkisirlar. Hakan Sükür, Necati ve Hasan Sas bugüne kadar ligte bir tane hakemi ciddiye almadilar. Ama bu takimin oyunculari ligi 2 kirmizi kartla götürüyor Fenerbahce herhalde 10 gecmistir !!!!

Carpik düzenin ve cifte standardin yeni kurbani Daum mu olsun simdi. O zaman bana Diyarbakirin sahasinin nicin kapatilmadigini ve Ümit Özat nicin Carew gibi 3 degil 4 mac ceza aldigini ve ayni zamanda bu Carew´in cezalari 1 indirildigini ama Ümit´inkine hic dokunulmadigini anlatsin.

Anlatirken de provoke edildiler diye Fenerbahce macindan önce Samsunsporlu Kirita´nin ve Ankarasporda oynayan Ümit Karan´in cezalari nicin Fenerbahce maclarina ayarlandi onu izah etsin.

Fenerbahce iyi oynamiyormus, misyon eksikmis bilmem neymis. Hocanin degil Fenerbahceliyim diye gecinen ve medyada cirit atan dönek ve yaycilara misyon gerekir. Fenerbahce icin mücadele etmesini ögrensinler. Sadece Fenerbahceyi degil, bu sezon Milli Takimi da sattilar gazelden okuyanlar !!!!

Bunun da mi sorumlusu Daum, Milli Takim da mi onun taktiginle oynuyor onun misyonunu tasiyor ? Saldiranlar ayni onlara yalakalik yapan Fenerbahceliler de ayni, carbon kagidi gibi kopye cekilmisti ama bazilari görmemek icin yemin etti !!!

Siz Erman Toroglunu ve yillardir bu kulübü sömüren Can Bartu ve Selim Soydanlari dinlemeye devam edin !!!

>:( >:( >:( >:(

Celal.Mehmet
03-05-2005, 19:13
bız onları Demiyoruz caner
tamam haklısın medya bızım ustumuzde ama unutma
meyve veren agacı taslarlar..
gs veya bjk hakkında yazsalar bu kadar tiraj kazanamazlar ancak Fenerbahçe ile kazanırlar.buna da Aziz Yıldırım gereken cevabı verecektir zaman içinde. farkındaysan başkanımız zaman geçtikçe o problemleri de çözüyor.

ben takımın en cok duran topla gol atan oyuncu oldugundan veya en hızlı hucuma cıkısından bahsetmıorum!
benım bahsettıgım sey farklı..

daum bızde mısyonunu tamamladı!!

buyuk mac dedıgım MANCHESTER UNITED , LYON , REAL ZARAGOZA MACLARI !! BU MACLARDA DA MI HAKEM HATASI VARDI SOYLESENE?
YOKSA BİZZAT DAUMUN HATALARI VE ŞANSSIZLIGIN MI KURBANI OLDUK?
MANCHESTER MAÇINDA MARCO ORTA SAHADA TEK KALMASA VE FATİH AKYEL GIBI BI OYUNCU YERINE ÖNDER OYNASA SONUÇ BU OLURMUYDU 6 GOL YER MİYDİK BANA CEVAP VERİRMİSİN?
BİZİM Bİ SİSTEMİMİZ YOK!!!

BUnu anlayın artık..çok gol bulmak problem degıl..Fenerbahçeli oyuncular cok yeteneklı atıyorlar Maşallah nazar değmesin ama organize şekilde atağa çıkılmıyor.yani herkes nerde ne zaman ne yapacagını bılerek oynamıyor.herkes bırbırıyle kurdugu uyum sayesınde bı kac pası ust uste getırıyor.ama onemlı olan butun takımın takım oyunuyla organıze bı sekılde paslarla ortalarla ve ataklarla gol bulması..işte o zaman AVRUPA DA ŞAMPİYON OLABİLİRİZ! BU bahsettıgım seyleri de bize daum 2 yılda kazandıramadıysa bi daha da kazandıramaz!

kimse kimseyi sevmek zorunda olmayabılır ama onemlı olan Fenerbahçe'nin başarısıdır!!!ben daum kalsa dahi SONUNA DEK DAUM'A DESTEK VERECEĞİM ÇÜNKÜ BEN GERÇEK FENERBAHÇELİYİM VE HER ZAMAN FENERBAHÇE'NİN İYİ YÖNDE OLMASI İÇİN DESTEK VERECEĞİM..AMA İSTEDİĞİM GÖNLÜMDEN GEÇEN ŞUDUR Kİ DAUM YERINE DAHA İYİ KARİYERLİ MİSYONU GENİŞ BİR TEKNİK DİREKTÖR GELSİN FENERBAHÇE'YE..! 100. YILDA AVRUPA ŞAMPİYONLUGU ICIN BEN BUNU GEREK GORUYORUM SADECE O KADAR..

Caner.Kandemir
03-05-2005, 19:28
Ya ben sizi anlamiyorum, kim ne bekledi bu sezon Avrupa´da ???

Avrupada basarili olmak isteyen bir takim, bir camia sezona hazirlik maclarini gidip Mannheim, Köln ya da Türkgücü ile mi oynar ?

Medya gelin güvey olmus salliyor, bu sezon eger yine Almanya kampinda 5. sinif takimlarla maclar alinirsa o zaman misyondan bahs edelim !!!

Gelecek sezon gruptan garanti cikacagiz, isterse Chelsea, Milan ve Barcelona grubumuzda olsun !!!! Onlar düsünsün, biraz bekleyin sabretmesini ögrenin !!!

Siz Yunanistanin Avrupa Sampiyonluguna giden yolda Rehagelin dün gelip ertesi gün sablonu oturtdugunu mu zannediyorsunuz ?

Bir Anelka bile mücadele ediyor daha bugüne dek görülmemistir. Alex geldiginde neydi, simdi ne ? Bunda Daum´un hic mi katkisi yok ? Aurelio ile belki de Dünya´nin en iyi orta saha defansa dönük oyuncusunu yaratti, bir de 3-5 gol daha fazla atsa lig boyunca tadindan doyulmiyacak keretanin.

Gelecek sezonun basini bekleyin, orda meydana cikar hedef belirlenir !!!! Son 2 sezon oldugu gibi yapacaksa, lige baslamadan gönderilsin !!!

Her sey Fenerbahce icin !!!!! Herkezden önce de Fenerbahce gelir !!!!!!

Ama önce sabir, destek ve inanc gerekli !!!

Bize tabii bir de adam gibi bir medya !!!

;) ;) ;) ;) ;)

Celal.Mehmet
03-05-2005, 19:32
ben daum un etkısı yok demedım kı caner
daum tabıkı de ıyı bır teknık dırektor
o bızı 6.'lıktan 2 sezon ust uste sampıyonluga getırdı..!
e bu tabıkı de cok cok cok cok cok cok cok cok onemlı :)
ama ben daum da bıze avrupa sampıyonlugu kazandıracak
ısıgı goremıyorum..bunu soyluyorum..2 sezonda ORGANİZE FUTBOL OYNAMIYORSAK VE OYNADIGIMIZ MACLARIN COGU BANA KEYIF VERMIYORSA BURADA BIR SORUN VAR DEMEKTIR! Sabrederım sabrederım ama yanlıslar tekrar edıldıgı surece SABRIM TAŞAR!!

Celal.Mehmet
03-05-2005, 19:35
ayrıca caner lig baslamadan gonderılırse yenı teknık dırektor o zaman bulunamaz! ancak bu sezon sonunda bulabılırız. ıyı teknık dırektorler lıg basına kalmaz. anca sezon sonunda hemen transfer edılır bunu da unutmayalım

Caner.Kandemir
03-05-2005, 19:41
Fenerbahce daha kolay gol atmasini ögrendiginde benden cok sen keyif alirsin merak etme.

Biz organize oynamiyorsak demek ki Türkiye de kimse bunu oynamiyor !!!!

Bizim sag ve sol beklerimiz diger takimlarin kanat adamlarindan daha fazla orta yapmis gol hazirlamis bu mu organize olamiyan bir takim ?

Bizim direklerde patlayan ve onlari siyiran sutlarimizin sayisina bu ligte golle ulasamiyan takimlar var. Simdi biraz dur bakalim, bu isler bakis acisi meselesidir.

Organize olabilmek ayri bir sey, kisisel hatalar zinciri ayri bir sey !!!

Evet hatalar olacak, Tuncay topu bos adama atamiyacak Selcu telaslanacak ayagindaki topu kaptiracak, Ümit Özat adamini kaciracak ve Serkan da topu istedigi yere atamiyacak ama bu teknik direktör meselesi degil.

TECRÜBE ALT YAPI SORUNU !!!!

Caner.Kandemir
03-05-2005, 19:44
ayrıca caner lig baslamadan gonderılırse yenı teknık dırektor o zaman bulunamaz! ancak bu sezon sonunda bulabılırız. ıyı teknık dırektorler lıg basına kalmaz. anca sezon sonunda hemen transfer edılır bunu da unutmayalım

buluruz buluruz merak etme. O dönemde bazi hocalarin Milli Takimlarda kellesi kopar birini de biz buluruz !!!

;) ;) ;)

Transfere fazla ihtiyacimiz yok. Sadece bir striker, bitirici alsak gerisi kolay. Nobre´nin yerine daha cok oyuna katkisi olan bir santrafor mesela !!!

;) ;) ;)

Celal.Mehmet
03-05-2005, 20:59
bence organize bir kadro yapısı olusursa sol bek ve defans gobegıne bır adam dısında ıhtıyacımız baska oyuncu gerekmez.
ben daum da o ısıgı goremıyorum umarım saglar benı mutlu eder.ama ben yıne husranla karsılasmak ıstemıyorum

Anıl Ekinci
03-05-2005, 21:05
''O zaman görürürm Daum'u destekleyenleri''..
Hata yapmamız için dua eder gibi bir izlenim oluştu.Böyle olmadığını biliyorum ama dışarıdan böyle gözüküyor.
evet orasi biraz sekilsiz olmus..ama ne yapayim cok korkuyorum bu adam takimin basinda kalacak da biz de sac bas yolacaz herhangi bir avrupa macinda da anelka yine sag acik da falan diye gercekten öyle...

Turgay.Ucay
03-05-2005, 21:18
Sözün kısası;

Gelecek sezon için büyük düşünen, cesaretli, bizi avrupada başarıya taşıyacak dünya vizyonuna sahip deneyimli yeni bir hoca lazım. Maalesef daumla büyük maçları, derbi , avrupa v.b. kazanmakta güçlük çekiyoruz. Vizyonu geniş cesareti tam dünya çapında bir hoca şimdi isim telaffuz etmek istemiyorum ama hafızalarınızı bir yoklayın. Daum Türkiyede bizi başarılı kılar ama avrupa ve derbi maçlarında k bu kadromuzla başarılı olmalıydık, yüreğimiz ağzında maç izlemekten bıktık...

Büyük yürüyüşümüz için maalesef daum biraz küçük kalıyor. Büyük yürüyüşe büyük bir hoca ismi bile dudak uçurtacak cinsten yabancı bir hoca gerek.... Bu yalnız benim değil bir çok Fenerbahçelinin görüşü....

Dauma yaptıkları için yürekten teşekkürler, ama avrupa için beraber yürüyemeyiz diye düşünüyorum.

Celal.Mehmet
03-05-2005, 21:19
tecrube edınse de daumun mısyonu bızım avrupa sampıyonu olmamıza yetmez...

Taner Topcu
03-05-2005, 21:19
Arkadaşlar burada bizler Fenerbahçe için konuşuyoruz bu nedenle bazı arkadaşlar alınmasın lütfen bütün teknik adamlar gider taraftarlar takımını desteklemeye devam eder, ben bu adamı SEV Mİ YO RUM bu adam fenerin değil kendi menfaatlerinin peşinde şampiyonlar liğinin oynandığı sıralarda Almanya milli takımına gitmek için elinden geleni yaptı eğer işler Daumun istediği gibi gitseydi şuan takımı çoktan satmış gitmişti bile ve hatırlayın o zamanlar sürekli oyuncular ve yönetimle gerginlik yaratıp kötü sonuçlar almamıza neden oldu kendini kovdurmak için futboldan hiç anlamayan adamların bile yapmayacağı yanlış taktikler yanlış kadrolar çıkartı sahaya,
Bu adam iyi diyen arkadaşlar lütfen şu GeSe maçını bir hatırlasın ben 27 yaşındayım ve hayatımda Fenerbahçenin ilk yarıdaki GeSe maçı kadar mahkum oyun oynadığını görmedim adamların sahasına 10 defa ya gidebildik ya gidemedik. Diğer kritik maçları boş verin sadece bu maçta takımı gerçekten iyi yönetse şuan ikinci ile puan farkı 9 üçüncü ile 10 olacaktı. Yani bir düşünün Alex ve Aurelio BJK, GS veya TS da olsa bizim ve onların durumu ne olurdu?
Son olarak bu adam bu saatten sonra Fenerbahçe kovmadıkça gitmez çünkü Fenerbahçe den başka hiçbir büyük takım alıp ta takımının başına getirmez

Celal.Mehmet
03-05-2005, 21:20
Sözün kısası;

Gelecek sezon için büyük düşünen, cesaretli, bizi avrupada başarıya taşıyacak dünya vizyonuna sahip deneyimli yeni bir hoca lazım. Maalesef daumla büyük maçları, derbi , avrupa v.b. kazanmakta güçlük çekiyoruz. Vizyonu geniş cesareti tam dünya çapında bir hoca şimdi isim telaffuz etmek istemiyorum ama hafızalarınızı bir yoklayın. Daum Türkiyede bizi başarılı kılar ama avrupa ve derbi maçlarında k bu kadromuzla başarılı olmalıydık, yüreğimiz ağzında maç izlemekten bıktık...

Büyük yürüyüşümüz için maalesef daum biraz küçük kalıyor. Büyük yürüyüşe büyük bir hoca ismi bile dudak uçurtacak cinsten yabancı bir hoca gerek.... Bu yalnız benim değil bir çok Fenerbahçelinin görüşü....

Dauma yaptıkları için yürekten teşekkürler, ama avrupa için beraber yürüyemeyiz diye düşünüyorum.

FATİH SON 2 SAYFADIR AYNILARINDAN BAHSETTIM!! OKUMUSSUNUDUR SANIRIM...DAUMLA OLMAZ DIYORUM BASKA DA BIRSEY DEMIYORUM.SAOLSUN AMA ONUN GETIREBILECEGI SON NOKTA BURASIYDI BENCE!! ++++++++

Artık konu daha fazla uzamasın,izleyip görelim...!

Fatih.Cinbat
04-05-2005, 00:14
bence aykut un zaman1 geldi verin bu kadroyu aykut a transfere falan da gerek yok sampiyon yapar tak1m1 merak etmeyin ayr1ca zevk veren bi futbolda oynat1r istanbulsporda k1s1tl1 imkanlarla bunu basarm1st1 bence daum la bu isin olmayacag1 belli.ben bu sene iddaa da fenerbahcenin maclar1na hiç oynayamad1m bu da bana koyuyo ac1kcas1 güvenemiyorum bi türlü oynadg1m1z futbola aykut un kariyeri yok laf1 da bence sacmal1k cünkü sans vermessen kariyer nas1 yapabilirki

Celal.Mehmet
04-05-2005, 00:26
Final öncesi imza...

Sarı Kanarya, 30 yıl sonra camiaya ‘duble şampiyonluk’ yaşatmak üzere olan teknik patronu Daum’u bırakmak istemiyor. Alman hoca ile İkinci Başkan Nihat Özdemir tarafından şu ana kadar yürütülen görüşmeler genelde olumlu ilerledi ama bir türlü sonuca da bağlanamadı. Başkan Aziz Yıldırım’ın, yarın Daum ile biraraya gelerek bu işi bir an önce bitirmek istediği belirlendi.

İkili arasında gerçekleşecek görüşmelerde Başkan’ın, Alman hocayı ikna etmesi bekleniyor. Yıldırım’ın hedefinin, 11 Mayıs’ta Galatasaray ile oynanacak kupa finalinden önce Daum’a imza attırıp hem takımı motive etmek hem de gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlamak olduğu belirtildi.

kaynak: Fenerbahce.com

BU DURUMDA BİZE DÜŞEN GERÇEK FENERBAHÇELİLER OLARAK TAKIMIMIZA , DAUM'A , OYUNCULARA SONUNA KADAR DESTEK VERMEKTİR ARKADAŞLAR.BEN HALA BUNLARIN BİR BAŞKA HOCANIN TRANSFER EDİLMEDEN ÖNCEKİ ATLATMA TAKTİKLERİ OLABİLECEĞİ DÜŞÜNCESİNDEYİM..AMA NE OLURSA OLSUN FENERBAHÇE'NİN GELECEĞİ VE BAŞARISI İÇİN HEPİMİZİN KENETLENİP TAKIMIMIZA EN BÜYÜK DESTEĞİ VERMELİYİZ

Fatih.Cinbat
04-05-2005, 00:29
bu sene zaten destegimizi veriyoruz maclarda ama bi daha ki sene daum la geçmesin art1k

Celal.Mehmet
04-05-2005, 00:32
bende oyle ıstıyorum Fatih.aynı duyguları paylasıyoruz ama gorunen o kı daum kalacak..ya korktugum ne bılıomusunuz?
bu daum seneye basarısızlar basarısızı olursa bı suru yanlısla ve bızı avrupa dan tekrar elenmemıze neden olursa onu o zaman yollarsak yerıne bızı 100.yılda avrupa şampiyonlugu getırecek teknık dırektoru sene ortasında nasıl bulacagız?yoksa gese gıbı eskı futbolcudan teknık dırektor yapıp surunecek mıyız?

Fatih.Cinbat
04-05-2005, 00:38
ikimizde daum dan memnun deiliz ama ben bu tak1m1n bas1nda fenerbahceliligiyle futbolculuguyla efendiligiyle zekas1yla teknik adaml1g1yla herseyiyle güvendigim aykut u görmek istiyorum

Celal.Mehmet
04-05-2005, 00:40
ben onu bı sure sonra kabul edebılırım ama su an yanlıs yaparsa oguz gıbı harcar onu medya..
en ıyısı 100.yılı da kapsayacak sekılde buyuk bı teknık dırektor gelsın Fenerbahce'ye!! sonrasında 101,102,103 te Aykut , Pierre gibi isimler gelsin başımıza..
aslında haklısın Aykut bizi avrupa da basarıya goturebılır de..
cunku GERÇEK FENERBAHÇELİ'NİN HALİNDEN BİR BAŞKA GERÇEK FENERBAHÇELİ ANLAR...

Fatih.Cinbat
04-05-2005, 00:45
haa aykut gelmesin ama geliyosada capello parreira gibi isimler gelsin

Celal.Mehmet
04-05-2005, 00:50
evet basından berı savundugum konu bu!!!!
vızyonu genıs mısyonu ıstedıklerımızı gerceklestırebılecek
goze hoş gelen , sistematik organize ve atak futbol oynatabılecek
aynı zamanda efendi,herkese ornek olan en onemlisi de FENERBAHÇE'mize yakışacak bir teknik adam gelsin!
perreira capello ayarında bir teknık adamla cok ıyı yerlere gelırız!

Caner.Kandemir
04-05-2005, 12:06
Siz simdi bu konuda Erman Torogluna hak verip tastikli Fenerbahce düsmani Hincal Uluc´u destekliyorsunuz yani !!!

Kendi sahanda bir derbiyi 3-4 kaybetmisin. Kupa macinda elenmen icin hakem elinden geleni yapmis. Yine de turu atlamisin. Her mactan sonra hakem yorumculari galibiyetine bir kulp takiyor 3 hafta sonraki gs macini etkilemeye calisiyor. Galibiyetleri burnundan getiriyorlar, sorumlulugu olmayan taraftar gerilirken hoca ve futbolcular etkilenmiyor mu tahmin ediyorsunuz.

Bütün bu serefsizliklere ragmen 4 puan fark var. Sezon basindan beri engellenilmeye calisiyorsun, üzerinde müthis bir psikolojik baski olusturuluyor. Yine de 2 kupa hedefine ulasabilirsin. En güclü adayisin !!!! Bunlari basit bir hocanin yapabilecegini mi zannediyorsunuz !

Daum´u kim savundu, medyada hic savunan cikti mi ?

Adam tek basina mücadele ediyor ve de basarili. Güzel futbol arayan Liverpool-Chelsea macini seyretti mi. Var miydi güzel hareketler ya da parmak isirtacak calimlar ?

Yok futbol degisti yok artik calimbazlar, artist futbolcular. Önemli olan netice !!!

Parreira geldi zevk vermiyor denildi oynattigi futbol böyle sistem mi olur denildi. Fatih Terim bu sistemle, dörtlü savunma, bir ön libero, sürpriz golcü ve cift forvet ile UEFA kupasina kadar uzandi.

gs Daum´un gecen sezonki taktigini uyguluyor. bjk bunu uyguladi. Trabzon bunu yapiyor, hepsinden ilerdeyiz biz 2 yildir böyle oynuyoruz.

Terim denedi olmadi, oynatamadi. Futbol bu artik !!!

Macin büyük bölümünde yok artik eskisi gibi verkaclar, calimlar, sahane sutlar, rövasatalar. Sahayi en iyi kim parsellerse. Uzun mesafeleri en kisa dönemde kim gecerse. Gol firsatlarini en rahat kim degerlendirirse zirvede o olacak !!!

Daum da bu sistemi Türkiye´de mükemmele yakin oynatmaya calisiyor. Oturur mu oturmaz mi bilemem. Ama baska bir hoca 2 yil icinde bu kadar mesefe alamazdi.

Mesele Daum degil, yanlis yönlendirilmeler. Bugün dünyadaki futboldan haberi olmayan insanlar Fenerbahce kitlesini yönlendirip futbol üzerinden yorum yapiyor. Yaslari 70 gecmis yada dayamis, Yusuf´u süper star bilenler. Onlarin bildigi futbol 2002 dünya kupasinda vefat etti ve 2004 Avrupa Sampiyonasinda cenazesi kaldirildi. Ama onlar hala uyusun !!!

2006 dünya kupasini kimsenin tahmin edemiyecegi bir takim alacak. Futbol degisiyor uyanin artik, Chelsea zevk veriyor mu. Ya da Milan ?

Anıl Ekinci
04-05-2005, 15:53
ben dün liverpoolun oynadigi akilli ve güzel futboldan zevk aldim özellikle ilk yari futbol adina ne gerekirse hepsini yaptilar..

Forum Yönetimi
04-05-2005, 15:55
FATİH SON 2 SAYFADIR AYNILARINDAN BAHSETTIM!! OKUMUSSUNUDUR SANIRIM...DAUMLA OLMAZ DIYORUM BASKA DA BIRSEY DEMIYORUM.SAOLSUN AMA ONUN GETIREBILECEGI SON NOKTA BURASIYDI BENCE!! ++++++++

Artık konu daha fazla uzamasın,izleyip görelim...!

Değerli üyemiz Mehmet.Celal,

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Erkan.Ergun
04-05-2005, 20:40
ben dün liverpoolun oynadigi akilli ve güzel futboldan zevk aldim özellikle ilk yari futbol adina ne gerekirse hepsini yaptilar..
E güzel kardeşim demezler mi aynı futbolu ya da biraz daha benzerini Fenerbahçe Trabzon'a karşı oynadığı zaman ''Anıl o zamanda Daum'u korkaklıkla suçluyordun'' diye ???

Celal.Mehmet
04-05-2005, 21:25
Caner olayı farklı bı yandan anlamana gerek yok..
ben ne erman toroglu nu ne hıncal uluc u desteklıyorum!
ben kımseyı desteklemıyorum
bu benım kendı fıkrım..
sen bana gelıp te DAUM FENERBAHCE YE IYI TOP OYNATIYOR VE BIZI BASARILI YAPACAKTIR diyosan zaten senınle polemıge gırecek halım yok! once son 2 senemızde yaptıgımız tum macları bı ızle ondan sonra dusun herseyı.. 2 senedır kollektif futbolu cok az macta oynadık. ben anlatamıyorum galıba sana ya da sen farklı yerlere cekıyosun.
ben dıyorum kı eğer daum seneye basarısız olursa ve o zaman gonderılırse en buyuk hayalımız olan "100.yılda avrupa sampıyonlugu" 'na nasıl ulasacagız? sımdı yenı teknık dırektor gelırse daha ıyı bı sekılde hazırlanırız ama seneye gelecek bır teknık dırektor bızı zor sampıyon yapar! ben bunlardan korkuyorum! yoksa ben sana gelıpte daum gıtsın daum becerıksız falan demıyorum. daum'u sevmıyorum ama şunu kabul edıyorum ki gerçekten Bizi 2 sene ust uste şampiyon yaptı + başarılı bır teknık dırektorluk donemı gecırdı ama onun mısyonu bu kadar :( yanı ancak buraya getırebılıyor bızı..vızyonu buraya kadar yetıyor.zaten yonetım hala ımzalamadı bu gıdısle de ımzalar mı bılmıyorum? imzalar ise bana dusecek DAUM'U DESTEKLEMEK OLACAKTIR! Ama imzalamazsa İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR DİLİYORUM!! Eğer daum'dan iyi bi teknik direktor gelmeyecekse YENİ TEKNİK DİREKTÖR GELMESİN..
BENIM ISTEDIGIM VIZYONU GENIS BIZI AVRUPA SAMIYONU YAPACAK BASARILI BI TEKNIK DIREKTOR O KADAR!

FENERBAHCE'NIN IYILIGI ICIN DAHA IYI BIR TEKNIK DIREKTOR ISTEMEK SUÇ MU?Lütfen mesajlarımı okuyup da cevaplar yazın..

Caner.Kandemir
05-05-2005, 14:37
Her mesaji okuyarak yaziyorum zaten. Kimseyle de polemiklere girmek istemiyorum bu konuda. Benim fikirlerim de ortada.

Rakiplerin tekme tokatlarina göz yuman hakemler oldukca Fenerbahce nasil iyi futbol oynasin. Bu tür maclar mücadele ile kazanilir onu da yapmiyor diyemeyiz !!!!

Gecen sezon bjk tarafindan gerildi lig, Fenerbahce suclandi. Bu sezonun basindan beri medya Fenerbahceye savas ilan etti. Yok büyücüymüs, yok tesvik primiymis, yok hakemler sayesinde, yok sansi sayesinde kazaniyormus.

Bir geriye bakalim.

Bu takim gecen sezon gol atardi, ofsayt diye iptal edilirdi. Bu takim yarim metre disardan cevrilmis toplarla gol yedi, bariz ofsaytlardan gol yedi görmemezlikten gelindi. Taraftar disinda kim destekledi, kim helal olsun dedi bu futbolculara.

Daum´dan ne bekleniyor. 30 tane direklerden dönen toplarin hesabini mi versin. Ben Daum´un ve yönetimin bu sezon basinda hedefin Avrupa olmadigini anlatmaya calisiyorum. O yüzden Avrupa hakkinda hesap sorulamaz diyorum.

Gelecek sezon kovulacagini nerden cikardiniz.

Hem kolay mi Parreirayi dünya kupasindan önce getirmek. Ya da Fabio Capello´ya bir zahmet bogaza ugra demek. Biz daha henüz bir kariyeri olmayan Ancelotti´yi aliyorduk herifin ailesi karsi cikti.

Hem kim gelirse gelsin. Bizim camiayi yönlendirenler onun da bir kusurunu bulur. Iste begenmedikleri Löw, stajyer Löw Almanya´nin basinda. Yaka paca kovdurduklari Guus Hiddink Eindhoven´i yine bir marka yapti. Milan´a karsi her iki macta da müthis futbol oynadilar tecrübesizliklerine kurban oldular. Ama bu adami bizim ulemalar zamaninda begenmemisti !!!

Hagi´yi yücelten, Daum´u yerden yere vuran bir zihniyetle karsi karsiyayiz. Inanilacak gibi degil, bir tarafta kaleci vurusunda takimina ofsayt taktigi uygulatan bir hoca. Diger yanda futbolcularini bütün haksizliklara ragmen sakinlige davet eden bir teknik direktör.

Ben anlamadim siz biliyorsaniz o ayri. Daum´un basarisiz olacagini nerden biliyorsunuz ? Lucescu gibi futbolu katleden bir hoca olacagina Old Trafford´ta basa bas mücadele eden bir teknik direktör tercih ederim. Oynadigimiz 6 sampiyonlar ligi macinin bir tek kendi sahamizdaki Lyon maci berbatti digerlerinle gurur duyabiliriz. Eurosport 6-2 mac icin, iki takima da helal olsun yorumu getirdi. Fenerbahce bu neticeyi hak etmedi dedi. Ama bizim medya yipratma kampanyasina baslamisti bile !!!!

Anıl Ekinci
05-05-2005, 16:10
E güzel kardeşim demezler mi aynı futbolu *ya da biraz daha benzerini Fenerbahçe Trabzon'a karşı oynadığı zaman ''Anıl o zamanda Daum'u korkaklıkla suçluyordun'' diye ???

kiyaslama yanlis olmus..eger fenerbahce kendinden daha üstün bir takimla oynuyorsa ve o taktikle kazanmisssa asla o takimin hocasi korkaklikla suclanamaz..su durumda biz chelsea oluyoruz onlarda da liverpool..yani kiyaslaman ters olmus..eger daum elindeki bu kadroya ragmen kendisinden daha düsük bir düzeydeki takima kapali oynarsa o zman korkak derim..ama ben dauma hic korkak dedigimi hatirlamiyorum.aksine daum forvet soktukca ve orta sahayi bosalttikca maclari alabilecegini zannediyor..asla daumu defansif oynatirken görmedim.eger herr daum lyona karsi icerde liverpoolun taktigiyle oynasaydi su anda ''genc bir takimimiz var ama olsun ilk sene ceyrek finalin kapisindan döndük.''falan diyecektik

Celal.Mehmet
05-05-2005, 19:16
caner abi haklısın bu kadar seylerın hepsı dogru ama daum'un yanlıslarını kapatan şansımız mı futbolcuların yetenegı mı?
ben dıyorum kı MANCHESTER maçında marco tek degıl yanında selcuk veya kemal her neyse ıkı lıberolu oynasaydı sence bız 6 gol yer mıydık? HAYIR yemezdık..hatta o macı kazanabılırdık dahı cunku ıyı mucadele ettık.orta sahamız bos olmasa o kadar yemezdık onca golü.eğer daum ılk devre bunu anlayıp hatta ılk 17.dakıkada 2 gol yedıkten sonra bunu anlayıp hemen onlem alsaydı ve takımı daha da ılerı surseydı o zaman bız o macı 3-2 galıp bıtıremez mıydık? bence daum o onlemlerı alsaydı bız lyon'u en azından macların bırınde yener ust tura cıkardık ben bunu soylemeye calısıyorum. daum umarım hatalar yapmaz ve bızı avrupa'da sampıyon yapar.
zaten dıorumkı daumdan daha ıyısı gelmeyecekse DAUM KALSIN! eğer daumdan DAHA İYİSİNİ getıreceklerse daum GİTSİN ben Fenerbahçe'nin iyiliği için söylüyorum.. demek istedigim su ki Fenerbahce'ye daum'un oynattıgına gore daha organıze daha sistemli daha atak daha goze hos gelen ve bızı daha buyuk basarılara GÖTÜRECEK bir TEKNİK DİREKTÖR GELECEKSE ŞİMDİ GELSİN.YÜZÜNCÜ YILIMIZDAN ÖNCEKİ SEZON TAKIM YENİ TEKNİK DİREKTÖRLE OTURSUN Kİ 100. YILDA BÜYÜK AVRUPA ŞAMPİYONLUKLARI GELSİN! Seneye değişecek teknik direktör bize fayda sağlamaz.teknik direktör değişecekse şimdi değişsin ya da 3 yıl daha aynı kalsın!! anlatabildim mi bilmiorum sımdı?

netıce olarak daumdan daha ıyı bır teknık dırektoru NOBREYİ KEŞFEDEN YÖNETİMİMİZ BULUR ALIR GETİRİR! BU FENERBAHÇE'NİN BAŞARISIDIR.Bence sene sonunda yönetim ya ÇOK BÜYÜK BİR TEKNİK ADAMLA ANLAŞIR , anlaşamadığı takdirde DAUM'LA DEVAM KARARI ALIR!

Fatih.Cinbat
12-05-2005, 12:47
su daum a verilen sans1n 20 de biri aykut a verilsin sadece baska bisey istemiyorum

Mehmet Öztürk
12-05-2005, 16:32
tek kelimeyle katılıyorum aykkut kocaman bu takıma gelmeli dauma da teşekkür edilip şampiyonlar liğinde tecrübe kazanmış takım bulsun ayrıca tek orta sahayla kupa alacak takım varsa dauma teklif etsin

Mehmet Öztürk
12-05-2005, 16:36
:)tek kelimeyle katılıyorum aykkut kocaman bu takıma gelmeli dauma da teşekkür edilip şampiyonlar liğinde tecrübe kazanmış takım bulsun ayrıca tek orta sahayla kupa alacak takım varsa dauma teklif etsin ::)

Fuat.Alkan
12-05-2005, 16:39
Aykut Kocaman icin erken diyorum bu ona guvenmedigimden değil basına guvenmedigimdendir,meyvayı bırakın dalında olgunlassın,hamken koparmayalım Aykut Kocamanada su an yazık olmasın beklentiler cok buyuk ,ve benim beklentim Aykut Kocamanın avrupada türkiye liginden herhangi bir takımla basarılı olmasıdır

Fatih.Cinbat
12-05-2005, 17:17
ya arkadas1m niye erken anlam1yorum y1llarca istanbulsporda yokluk içinde basar1yla görev yapt1 malatyaspordan da kendi istifa etmistir istersen bunun sebeblerinide sölerim sana kariyer yok diyosan ben del bosque den daha kariyerli bi-iki hoca biliyoum hersey kariyer demek deil

Fatih.Cinbat
12-05-2005, 21:17
http://spor.msn.com.tr/content/uzun_pas/article.asp?lngArticleID=878

Fuat.Alkan
12-05-2005, 22:22
Kariyer aradgımız son sey,bizim yapımız digerlerinden farklı isliyor kimseyi begenmiyen ve bu carkın icinde ögüten yapımız var..Su geldigimiz noktada bile basarısız olarak görülen bir teknik adam var,oysa rakamlar yalan söylemez tum zamanların en iyi takımı bu takım ligde,ha dersinki takım süper filan ama bize nice böyle süper takım dagıttık
Aykut bize uzun süreler lazım simdi getirirsek yazık olur

Taner Topcu
13-05-2005, 15:25
Evet Fuat.Alkan kardeşim tüm maç boyunca galatasarayın rakamlarla üstün olduğu tek şey gol sayısı ama sadece bu üstünlük onlara kupayı getirmeye yetti.

Celal.Mehmet
13-05-2005, 23:23
aykut ya da bı baskası
DAUM MISYONUNU DOLDURDU ARTIK GITSIN!
VIZYONU DAHA GENIS BI HOCA ISTIYORUM!!
Tuncay'ı sol kanada , Anelka'yı sağ açığa koyan bır teknık adam İSTEMİYORUM! İSTEMEYECEĞİM!!!
Yılların santraforu Anelka'yı NE AKLA HİZMET SAĞ AÇIK OYNATIYORSUN HOCA? OYLE OYNATCAKSAN NIYE ANELKA GELDI? ISTEMIYORUM DESEYDIN YAA!!!!
TUNCAY YIRTINDI AYLARCA BEN FORVETIM DIYE ADAMI ZORLA SOL KANAT YAPTIN! ADAM ORTA ACMIYO DIREK FORVETE GIRIO BUNU DA MI GORMEZSIN HOCAAAA??

Marco yu orta sahada tek bırakıosun Alex bu yuzden ıstedıgı topları buyuk maclarda alamıyor bunu 5 derbı + 6 sampıyonlar lıgı + 2 uefa macında ANLAMADIN DA MI 6S DERBISINDE AYNI TAKTIGI UYGULADIN HOCAAAAAA????

Fatih.Cinbat
13-05-2005, 23:30
hocaaaa giiiitt art1k hocaaaaa

Fuat.Alkan
13-05-2005, 23:42
Ben yine hep aynı hatayı yapmaktan korkarım,gelenin gideni aratmasindan yoksa Daumdan kimse memnun degil ama ya gelecek olanın garantisi varmi ,icinizden biri diyebilirmi ben eminim,ama ben eminimki seneye Daum bu takimi yine sampiyon yapacak,ama avrupadan emin değilim:)

Mehmet Öztürk
14-05-2005, 19:22
katılıyorum aykut kocaman artık fenerdeki misyonuna yüklenmelidir ayrıca rıdvan dilmende teknik menejer olmalıdır. ve fenerbahçeliliğin heyecanını bilen teknik adam bizlerede çok mutluluklar yaşatır.

Anıl Ekinci
24-05-2005, 14:35
* * *Benim bunlari simdi söylememin sebebi cok acik.Adim gibi biliyorum ki sampiyonluktan sonra camianin gözü boyanacak bu basariyla ve daumla devam denecek..sonra..sonrasini düsünmek dahi istemiyorum..

.................................................. .................

Muhammet Budak
24-05-2005, 19:32
Aykut gibi bir ADAMIN gelmesini her zaman isterim ama piyasadaki sahte fenerlilerden korkmamak mümkün değil.

Mehmet.Demir
24-05-2005, 21:44
ezikler aykut kocamana teklif götürecekmiş basın! öyle yazıyor eğer öyle birşey varsa ve aykut jkabul ederseb bende adam değildir. ama kabul edeceğini sanmam.

Ziya.Guzdemir
27-05-2005, 23:14
süleyman arkadaşım gerçekten çok güzel bir yazı yazmısın teşekkür ederim özellikle de medya nın taraftarlarımızı etkilediğini çok iyi teşhis etmişsin

İnanç Baş
28-05-2005, 09:20
Camiamızın Christoph Daum'a gösterdiği sabrın, verdiği desteğin beşte birini Aykut Kocaman'a versek, bu takımın önünde hiçkimse duramaz. Fatih Terim'in 6S'de yaşadığı başarılı dönemi Aykut KOCAMAN ile de yaşayacağımıza ben inanıyorum. Bu topic'te Daum'a destek verenler acaba kendi öz evladımız Türk be Türk Aykut Kocaman'a da desteklerini verirler mi acaba?

Erman Gören
28-05-2005, 14:45
arkadaşlar olaya birde şu pencereden bakmalıyız bence .. artık fenerbahce dünyada ün yapmış tanınan futbolcuları takımına topluyor we bunları yönetebilecek kalitedeki teknik direktörler fener in başına geçebilir .. eğer siz alex anelka (roberto carlos figo ze roberto isimleri geçio transfer için) gibi futbolcuların başına kariyersiz bi hoca koyarsanız futbolculara söz geçiremezsiniz .. aslında daum bile ki awrupa da tanınan hatta kokain olayı olmasa almanya milli takımı nın başına geçecek kalitede ki bir hoca bile fener e artık bi gömlek küçük gelmeye başladı .. eğer aykut fener in başına geçmek istiyorsa ilk önce fatih terim weya mustafa denizli gibi başarılara imza atmalı .. bunun içinde amacı takımları kümede tutmak değil ligde üst sıralara oynatmaya çalışmalı bu yüzdende kendine denizli antep gençler gibi hedefi olan takımlar seçmeli .. ersun yanal örneği olabilir .. ankaragücü ve gençlerde kendini kanıtladı milli takım a seçildi orda da bi başarı yakalayıp kendini kanıtlarsa tüm dünya ya ancak o zmn fener in başına geçmeye layık olabilir .. o yüzden aykut unda prestij ve kariyer açısında ilk önce bu basamkları tırmanması gerektiğini düşünüyorum ..

Murat Karaman
28-05-2005, 17:51
aykut hoca konyaspor yolundaymış bilgisi olan war mı ???

Fatih.Cinbat
28-05-2005, 21:32
aykut konyasporla anlasm1s umar1m orada çok basar1l1 olur ve kariyer kariyer diye inleyenleri susturur

Emre Bağlı
29-05-2005, 00:46
ewet aykut kocaman konyasporla anlasmis ona konyasporda basarilar dilerim
bir gün tekrar bulusmak üzere diyelim ;)

Barış İlhan
29-05-2005, 00:57
basarılar kocum

Fatih.Cinbat
25-06-2005, 12:03
milli tak1m için aykut hocan1n ad1 geçiyo hocam1za hersey yak1s1r bu görevi de bence lay1g1yla yapar

Emre Bağlı
25-06-2005, 21:09
bi haberdede aykut fatih terimin yardimciligini yapcak milli takimda yaziyordu
çok saçma bi düsünce bence
aykutun gelismesini de engelleyecektir
hem fatih te müfitciini ister yaninda onlar ayrilamazlar :D

Faruk.Erin
26-06-2005, 15:28
Beyler bence de takımımız kesinlikle Daumdan çok daha iyi bir teknik direktörü hakediyor..Bence de Aykut Kocaman ismi,futbol bilgisi,kişiliği ile Daumdan daha üstündür ve en kısa zamanda takımın başına getirilmelidir...

Şabettin Doğan
26-06-2005, 19:31
aykuttan sonra kim çalıştırmalı bizi acaba!!!!!!!

Fatih Dilber
26-06-2005, 20:09
Daum-Ersun Yanal-Aykut Kocaman-X-Y-Z anlayış değişmedikten sonra kimler gelir kimler geçer bu takımdan ;)

Fatih.Cinbat
08-10-2005, 02:50
aykut hocam yine süper bir takım yaratmış konya nın oynadığı futbolu hepimiz gördük bizi de yeniceklerdi ama malum olaylar yüzünden maçın seyri nası deişti hepimiz gördük umarım konyadaki başarıları devam eder ve bigün onu fenerbahçe mizin başına gelmesini sağlayacak kadar kredi sahibi olur...

Serkan Özen
08-10-2005, 02:57
Konysapor Fenerbahçe'yi yenemeyecekti.

Tarihte Konyaspor'a karşı sadece tek bir puan kaybımız var. O da geçen yıl şampiyonluğu garantiledikten sonra. 2 sene önce Kadıköy'de Malatya'ya yenildiğimiz gibi.

Zaten bizim için lig 32 hafta. İlk hafta berabere kalıp son hafta yeniliriz.

Ama Aykut Kocaman ve Konyaspor inşallah başarılı olur orası başka.

Fatih.Cinbat
08-10-2005, 03:00
serkan mühendissin sanırım ama futbolla istatistiği birbirine fazla karıştırdın sanırım konya bu zamana kadar bizi yenemedi diye mi oldu bunlar yani rakamlar mı korudu bizi dalga mı geçiyosun ne anlamadım?...

Serkan Özen
08-10-2005, 03:20
YOk dalga geçmek ne haddime. Tabii ki şu ana kadar yenemediler diye yenemeyecekler anlamına gelmiyor ama o tartışmalı gol olmasaydı da penaltıyla golü bulacaktık ve 2-0'dan 2-1 olunca mutlaka yenilmeyecektik. Belki yenemezdik ama berabere kalırdık en azından.

Rahmi Kara
08-10-2005, 03:36
Bence biz o golü atmasaydık maçı kaybederdik. Hatta benim ikinci yarının başında bile umudum yoktu. Aynen düşündüğüm gibi de oldu. Takım ruhsuzdu, sanki oynamak istemiyorlardı. Daha sonra "bir şekilde" attığımız golle maça ortak olduk ve en sonunda oyuncularımızın kalitesiyle maçı aldık. Yine de bence o gol olmasa maç 2-0 biterdi...

Ömer Yağanoğlu
08-10-2005, 03:42
Bu tür düşüncelere inanamıyorum bizim zaten en belirgin özelliğimiz rakip son dakikalarda oyundan düşerken oyunu çevirecek hamleler yaparak gücümüzle maçı almaktır.O gol olmasa diye bir şey yok o gol oldu olmasaydı da olacaktı zaten.Ben bizzat staddaydım ve eninde sonunda o golün geleceğini maçı çevirebileceğimizi biliyordum o inanç olmasa 90 dk hiç susmadan bagıramazdık.Biz Fenerbahçeyiz ve 2-0 3-0 dan çevirdiğimiz sayısız maç var hele bu sene ki istatistiklere bakarsak bir-iki maç hariç hep geriye düştük.2.yarıda ki o takım ruhu aldı maçı ;)

Şabettin Doğan
08-10-2005, 04:20
kesinlikle; o maçı HER TÜRLÜ

A-L-I-C-A-K-T-I-K

stadtaki hava o maçın kazanılacağıydı aynı antep maçında ki gibi...

Ufuk Peker
08-10-2005, 11:14
YA NE ADAMI BEE AYKUT KOCAMAN FENERE KARŞI HEP DÜŞMAN KESİLMİŞTİR!!!

Forum Yönetimi
08-10-2005, 18:03

Değerli üyemiz,

Emre Bağlı
08-10-2005, 18:34

bu kaniya nasil wardin açiklarmisin?!

Tufan Avşar
08-10-2005, 21:23
valla bende merak ettim Ufuk Peker, açıklar mısın rica etsek?

Fatih.Cinbat
08-10-2005, 21:26
aykut a fener düşmanı diyen zihniyet niye böyle düşündüğünü de açıklasaydı keşke çalıştırdığı takımlar genelde fenervahçemizi zorlamıştır bu da aykut kocaman ın ii bir teknik direktör olduğunun göstergesidir ama aykut kocaman ı tanısan onun maç satmayacağını biliyo olman gerekirdi tabi ki çalıştırdığı ekmeğini yediği takımın başarısı için elinden geleni yapacaktır eğer fenerbahçe maçlarını fenerli olduğu için satsaydı zaten böyle bi konu başlığı açmamıza gerek kalmazdı

Aycan Yağanoğlu
08-10-2005, 21:26
eğer aykutta Fenerbahçe düşmanıysa çok işimiz var...

Berk Aymete
09-10-2005, 01:14
aykut un düşman olduğunu düşünenler lütfen düşüncelerini açıklasınlar... biz de ona göre olmadığını kanıtlayalım...

Çağrı Özmen
09-10-2005, 03:52

ben bu görüse katiyen katılmıyorum,ben aykut kocamanı her zaman fenerbahcenin gelecekteki tek teknik direktoru olarak goruyorum,birde hala rıdvanı...gerci bu gereksiz bir cumle oldu ama...

Erkan.Ergun
09-10-2005, 04:18
ben bu görüse katiyen katılmıyorum,ben aykut kocamanı her zaman fenerbahcenin gelecekteki tek teknik direktoru olarak goruyorum,birde hala rıdvanı...gerci bu gereksiz bir cumle oldu ama...

Son olaylarda sakin olamadı.Bu yüzden birçok Fenerbahçe'nin tepkisini çekti.Kendi içinde olduğu bir camianın pislik ile işi olamayacağını o anda bilemedi.Fenerbahçe taraftarı o andaiçerisinde Aykut'a kızmasıyla aslında haksız sayılmaz Çağrı bana göre.Ama yine de bu camianın evladıdır bir Rıdvan gibi.

Fatih Göğebakan
09-10-2005, 21:01
Aykut'u çok seviyoruz.Ona karşı saygımız sonsuz.Ayrı zamanda da Fenerbahçemize kattığı herşey için minnettarız...
Ancak yinede Konya maçı sonrası yaptığı tepki biraz abartılıydı..Ne demek yani bu kadar pisliğe ,şikeye dayanamıyorum, bunların yüzünden görevime bile devam etmeyecem yakıştımı şimdi...Ben madem böyle davrandı sözününde arkasında durmasını beklerdim...Yaptığı hareket Fenerbahçeye zarer vermekten başka bir işe yaramadı....

Fatih Göğebakan
09-10-2005, 21:05
Bence biz o golü atmasaydık maçı kaybederdik. Hatta benim ikinci yarının başında bile umudum yoktu. Aynen düşündüğüm gibi de oldu. Takım ruhsuzdu, sanki oynamak istemiyorlardı. Daha sonra "bir şekilde" attığımız golle maça ortak olduk ve en sonunda oyuncularımızın kalitesiyle maçı aldık. Yine de bence o gol olmasa maç 2-0 biterdi...

Arkadaşım Fenerbahçeyi böyle mi tanıyorsun..Demekki fenerbahçenin hiç maçını izlemedin.Nasıl diyebilirsinki 20 dk *varken bitime kesinlikle yenilecektik diye ne demek şimdi bu.Sen böyle düşünürken biz statda Şimdi birtane atarsak herzamanki işimiz en azından berabere kesin kalırız diyordukl..O zaman sen yenik duruma düşünce Fenerbahçe bırak desteği yenildik diye takımına inanmak Böylemi yani. Fenerbahçelilik bumu.Biz boşuna boğazımızı yırttık ozaman bizde yenildik diye bıraksaydık.Biz statda inandık o maçtan mağlüp ayrılmayacağımıza.Bence çok talihsiz bir açıklama bu.....

Emre Bağlı
09-10-2005, 21:19
aykut kocaman kararindan geri döndükten sonra bir açiklama yapmisti.tam olarak hatirlamiyorum ama sanirim milliyette yazmisti ufak bir haberde.bu medyaya ne kadar inanilir bilemiyorum ama aykut hoca bu talihsizligin adinin birlikte anildigi fenerbahçe maçina denk gelmesinden çok üzgün oldugunu belirtti.hayatinda ilk defa aldigi bir karardan döndügünü söyledi.ayrica birakma kararinda da geri dönme kararinda da çok düsündügünü söyledi.kesinlikle fenerbahçeye zarar verme gibi bir amacinin olmadigini da belirtti.

Berk Aymete
10-10-2005, 00:13
aykut kocaman kararindan geri döndükten sonra bir açiklama yapmisti.tam olarak hatirlamiyorum ama sanirim milliyette yazmisti ufak bir haberde.bu medyaya ne kadar inanilir bilemiyorum ama aykut hoca bu talihsizligin adinin birlikte anildigi fenerbahçe maçina denk gelmesinden çok üzgün oldugunu belirtti.hayatinda ilk defa aldigi bir karardan döndügünü söyledi.ayrica birakma kararinda da geri dönme kararinda da çok düsündügünü söyledi.kesinlikle fenerbahçeye zarar verme gibi bir amacinin olmadigini da belirtti.
ewet bu haberi bende okumuştum... milliyet de değil ama sanırım aynı haber grubunun başka bir gazetesinde...
aykut her ne kadar fazla tepki gösterirse göstersin (ki maçtaki o golü kimse kabullenemezdi) her zaman FENERBAHÇE camiasındandır...

Onur Erülker
10-10-2005, 14:14
Arkadaşlar Aykut tabiki Fenerbahçe'nin evladıdır,çalıştırdığı takımları Fenerbahçe'ye karşı ekstra motive etmesine,yıllardır 6s ye çelme takamamasına rağmen onu seviyoruz.Ama hafızası iyi olan arkadaşlar hatırlıyacaklardır;95/96 sezonunda trabzonu 2-1 yenip şampiyon olduğumuz maçtan sonra'şampiyonluk trabzonun hakkıydı,tsli futbolcuların halini anlayabiliyorum' diyip şampiyonluk sevincimizi kursağımızda bırakmıştı.Biz Aykut'u Kadıköyde 3-0 yenildiğimiz,İstanbulspor maçından sonra alkışlamışızdır,onunda Fenerbahçe taraftarına ve camiasına karşı daha duyarlı olması gerekirdi.

Fatih.Cinbat
11-10-2005, 12:07
Arkadaşlar Aykut tabiki Fenerbahçe'nin evladıdır,çalıştırdığı takımları Fenerbahçe'ye karşı ekstra motive etmesine,yıllardır 6s ye çelme takamamasına rağmen onu seviyoruz.Ama hafızası iyi olan arkadaşlar hatırlıyacaklardır;95/96 sezonunda trabzonu 2-1 yenip şampiyon olduğumuz maçtan sonra'şampiyonluk trabzonun hakkıydı,tsli futbolcuların halini anlayabiliyorum' diyip şampiyonluk sevincimizi kursağımızda bırakmıştı.Biz Aykut'u Kadıköyde 3-0 yenildiğimiz,İstanbulspor maçından sonra alkışlamışızdır,onunda Fenerbahçe taraftarına ve camiasına karşı daha duyarlı olması gerekirdi.

arkadaşım aykut o maçtan sonra öle bişey demedi sadece trabzonsporlu oyuncuların yerinde bizde olabilirdik onların durumunu anlıyorum demişti.ayrıca kimse aykuttan maç satmasını beklemesin çalıştırdığı takımların fb ye karşı ayrı motive falan olduğuda yok anadolu takımlarında oynayan oyuncuların hepsi fenerbahçe maçlarına farklı hazırlanıyo aykut un bunda ayrıca bi çabası olduğunu sanmıyorum.

Ufuk Peker
11-10-2005, 13:22
aykut kocaman fenerbahçede oynadığı zaman bu caianın içinde bulunduğu dönemlerde herşeyi ile örnek olmuş bir kişiliktir.futbolu ile takım içerisindeki hal ve hareketleri ile takdir edilen insanlardandır.ama sn alişan başkanın döneminde takımda içerisinde kurmuş olduğu ittifak sonucu sn alişan başkan tarafından gönderilmiştir olaylı bir şekilde.bunun sonucun da fener bahçeye karşı oynamış olduğu maçlarda hep kötü bir hırsla çıkmıştır.bu son konya maçındada söyleiş olduğu demeçleri bunun açıkca bir göstergesidir.şike ve pislik gibi lafları fenerbahçe camiası ile aynı cümlede kullanmasından ötürü aykut kocamana karşı bir sitemim olmuştur maçtan sonra.bunun bukadar abartılmaması gerekiyordu.diğer yapılan eleştiriler gibi.saygılarımla...

Taha Ünal
13-10-2005, 21:13
''kral_aykut'' Fenerbahçe formasını en iyi taşıyan efsanelerin başında gelir kendi kanatimce dürüstlüğünün ve efendiliğinin tartışılmamasını dilerdim tüm kardeşlerimden...
Ben fenerbahçeden koparılmasına inanılmaz şaşırmıştım ve ölesiye üzülmüştüm ama bakıyorum ki BİZ ONU GERÇEKTEN HAKETMİYORMUŞUZ...
biraz ağır olduğunu düşünebilirsiniz ama benim düşüncelerim bu şekilde...

Barış Bahar
13-10-2005, 23:58
aslında bırda aykutu tartışmamız bıle hata hem yeteneklerıyle hemde kişiligiyle tamamen mukemmel bı insandı we sonuna kadar fenerli olduguda bılınırr... fenerbahce maclarına butun takımlar fazla asılıyolar... cunku turkıyenın en büyük kulubunden puan almak mukemmel olsa gerek

Alper Çakır
14-10-2005, 00:19
Aykut sonhareketiyle tek kelimeyle çok ayıp etti. Aslında Aykut yıllardır camiaya kırgın. Ali Şen'in Oğuz'la birlikte İstanbulspor'a sattığından beri Aykut Fenerbahçemize kırgın. Ama Aykut unutmasın ki Aykut'u bu tribünler Kocaman Aykut yapmıştır.

Aykut saçma bir olay sonucu antrenörlüğü bırakacaksa bıraksın. Sonra geri dönmek hiç olmadı. Kişi ettiği lafın nerelere gidebileceğini tartmalı ondan sonra söylenmeli. Söyledikten sonra da arkasında olmalı. Çok ayıp etti. Bu yaptığı hareketin nelere mal olabileceğini Aykut hoca çok iyi biliyor olmalı. Bir gün Fenerbahçemizin başında Aykut-Rıdvan-Oğuz üçlüsünü Fenerbahçemizin teknik kadrosunda da görmek isterdim.

Saygılar

Ömer Birdal
14-10-2005, 00:31
Aykut biraz fazla duygusal olduğu için maçtan sonra o tip açıklamalar yaptı bence.. anın verdiği üzüntüyle , fazla düşünülmeden söylenmiş sözler bence.. belki de o kadar emek verdiği takımının son 20 dk.de yelkenleri suy indirmesine sinirlendi ve bunu söyleyemedi o an için, başka türlü konuştu.. birde anadolu kulüplerinde gerçekten tutunmak zor gerçekten, ne kadar kaliteli olursanız olun 4-5 üst üste mağlubiyete bakıyo herşey.. emeğinin karşılığını tam olarak alamamak ta belki üzmüş plabilir Aykut u.. Fenerbahçe ye karşı herhangi bir tavır koyduğuna inanmıyorum. İstanbullspor dayken bi açıklamasını hatırlıyorum, spiker Fenerbahçe de t.d olmayı ister misiniz gibilerinden bi soru sordu. o da " tabii ki Fenerbahçe de t.d olmak en büyük arzularımdan biridir ancak ömrümün sonuna kadar da Fenerbahçe den teklif bekleyecek değilim, önüme çıkan fırsatları değerlendireceğim elbette.. " yani söylemek istediğim Aykut , kendisinin de bu günlere gelmesinde çok büyük emeği olanbir kulübe karşı böyle bir tavır içine girmez..

Fatih.Cinbat
14-10-2005, 11:47
aykut zaten maçtan bir gün sonra özür diledi fenerbahçe camiasından bunu direkt olarak sölemesine gerek yok 'ben fenerbahçe kimliği taşıyorum böyle bi olayın fenerbahçe maçında meydana gelmesi beni son derece üzdü' tarzında bi açıklama yaptı.uzun lafın kısası ADAM GİBİ ADAM AYKUT KOCAMAN

Ömer Özçetin
29-07-2010, 19:47
Bu başlık unutulmuş gitmiş:)

Can Ayyıldız
30-07-2010, 12:14
Hala adam gibi adam !..

Başkaları gibi anlık değil :)

Utku Cenikli
30-07-2010, 14:13
Bu başlık unutulmuş gitmiş:)

+++1907