PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.BİRLİĞİ maçı bilet fiyatları (!)

Sercan Sancak
15-09-2008, 19:18
Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de 20 Eylül Cumartesi günü Gençlerbirliği ile İstanbul'da yapacağı maçın biletleri bugün genel satışa çıktı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada kale arkası tribün biletleri 44 YTL'den satılıyor.

Karşılaşmanın bilet fiyatları tribünlere göre şöyle:
Telsim ve Migros kale arkası tribün: 44 YTL
Fenerium Üst H-I Blok..............: 88 YTL
Fenerium Üst E Blok................: 132 YTL
Fenerium Alt G Blok................: 143 YTL
Fenerium Alt B-F Blok..............: 195 YTL
Fenerium Alt C-E Blok..............: 215 YTL

FENERBAHÇEMİZ bizim herşeyimiz.Her yerde her zaman arkasında durduğumuz takımımızın herzaman arkasında olmaya devam edeceğimiz bilindiği içinmi bu bilet fiyatları bu şekilde merak ediyorum!
Bir öğrencide maça gitmek istiyor,bir işçide,işçi çocuğuda...Parası olmayan ama fenerbahçe için gözyaşı dökecek kadar bu takımı sevenler bu takımı desteklemek için nasıl çıksınlar tribüne? aaa pardon unutmuşum!onlara gerek yokki nasılsa 30.000 kombine satıldı değilmi? (!)

Ege Uysaler
15-09-2008, 19:31
bilet fiyatları bilindiği gibi pahalı ama her maç öncesi o maçın bilet fiyatlarına başlık mı açılacak

Mehmet Turutoğlu
15-09-2008, 19:32
Aynen katılıyorum.Geçen seneki fiyatlar gayet uygundu.Normal maçlar için 30 avrupa ve derbiler 50.Şimdi iflas edicez valla.Geçen sene 1-2 maç hariç tüm Avrupa maçları ve derbilere geldim.Bu sene zor gözüküyor fiyalardan dolayı.

Sercan Sancak
15-09-2008, 19:46
bilet fiyatları bilindiği gibi pahalı ama her maç öncesi o maçın bilet fiyatlarına başlık mı açılacak

fiyatlar fahiş olduğu sürece insanların tepki koyabilirler bunda bir anormallik göremiyorum.ozaman sezon başı pahalı diyelim sonra sezon sonuna kadar ağzımızı açmayalım;) ayrıca takım iyi olsa bu fiyatlar 50 ytl olurdu buna eminim.

Süleyman.Özdemir
16-09-2008, 13:15
Bu bilet fiyatlarını nsl yapıcaz arkadaşlar.. Düzeltme imkanları yok mu.??

Ozan Ercan
16-09-2008, 13:36
Belediye maçı 66 YTL değil miydi kale arkası?

Cem Demirtaş
16-09-2008, 13:40
Belediye maçı 66 YTL değil miydi kale arkası?
değildi..yine 44 TL ydi..:)

Ozan Ercan
16-09-2008, 13:59
Ee o zaman neyin yaygarası kopuyor ki :) Geçen sene 33 olan biletleri bu sene 44'e satıyorlar. Üzerine %15 enflasyon koysak zaten 38 yapar. Biraz da kâr elde etmek istiyorlar ki 6 YTL zam yapmışlar biletlere.

Kaldı ki bunu belirlemenin istatistiksel yolları vardır. Bilet fiyatını 44 YTL tutarsanız %76 dolulukla oynarken, 33 YTL'ye indirirseniz %89 doluluğa çıkar örneğin. 25 YTL yaparsanız %100 doluluk bile görülebilir. Keza 55 YTL yaparsanız %60'lara düşer doluluk oranı. Tabi bu saydıklarım ortalama bir maç için örnek değerle teşkil edebilir.

İçeride oynayacağımız 20-25 maçın değerlendirmesi sezon başında yapılmıştır, kombinelerin satışı bitene kadar uygulanacak ek ücret de belirlenmiştir. Yönetim bu çalışmayı yapmazsa bütçe oluşturamaz, çalışmanın tutarlılığı için de uygulanması gerekir.

Kısacası siz ne derseniz diyin bilet fiyatları değişmez :) Alın kombineyi paşa paşa diyorlar..

Hakan Ateşler
16-09-2008, 14:10
her maç öncesi başlık açalım, o zaman yönetim de illallah der bu unifeb çok fena tepki koyuyor hemen düşürelim derler fiyatları... ama her maç öncesi başlık mutlaka lazım. fiyatlarla ilgili bi tane başlık yetmez.

Muhammet Budak
16-09-2008, 14:35
Bu kafayla devam et yönetim bravo...

Şükrü Güney
16-09-2008, 14:44
Yoksa gençlerbirliği maçınıda mı derbiden sayıyıorlar?

Hasan Muradoğlu
16-09-2008, 16:26
Daniel "okçu" Güiza'yı stadda canlı canlı izlemek istiyorsanız, ya kombine alacaksınız ya da bilet için bu paraları bayılacaksınız.

Yönetimin vermek istediği mesaj budur.