Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyaspor - Fenerbahçe maçı
Burhan Günarslan
30-09-2005, 11:46
Bu güzel futbol resitallerinden sonra konyaspor da bize engel olamayacaktır.Deplasman olmasına rağmen rahat bir maç çıkaracağımızdan eminim konyaspora bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim :)
Serkan Özen
30-09-2005, 12:36
Sadece 1907ÜNİFEB'den bile çok kalabalık bir taraftar topluluğu takımının yanında olacak. PSV Einhoven zaferinin etkisiyle diğer taraftar grupları da bu maçta takımını yalnız bırakmayacak gibi görünüyor. Seyircisinin desteği ve PSV Eindhoven maçının moraliyle birlikte Fenerbahçe Konyaspor engelini geçer diye düşünüyorum. Skor olarak biraz zorlanabiliriz ama maçtan galibiyetle ayrılacağımızdan hiç şüphem yok.
Tuluğ Aslan
30-09-2005, 13:23
psv karşısında oynadıgımız gibi oynarsak ne konyaspor nede başka bi takım hiç farketmez bu ara her yerde söylediğim gibi açık ara şampiyonuz.tabii yarınki maçta 3-1 bizim olcak.
Murad Ilgaz
30-09-2005, 13:29
Bence Konyayı bu gazla ezeriz. Aslında önemli bir sınav olacak. BU tip zafer sonrası rehavet sonucu olumsuz sonuçlar alınabiliyor. Biz bunu kırıp serimize devam edeceğiz.
Bence 4-1-2-1-2 taktiğine devam.
Volkan
Serkan Önder Luciano Ümit
Aurelio
Appiah Selçuk
Alex
Nobre Anelka
Yiğit Arın
30-09-2005, 14:18
Konya iyi takım, zor maç olacak. PSV maçının ardından Daum'un bazı yedeklere ilk 11'de şans vermesi gerekebilir ki bir süre önce böyle bi rotasyondan da bahsetmişti. PSV maçını unutabilir, rakibi ciddiye alıp kendi klasik oyunumuzu oynarsak kazanırız. Zaten bunları yaptıktan sonra Türkiye süper liginde karşımızda duracak takım pek göremiyorum. ;)
İlker Yıldırım
30-09-2005, 16:30
çok zor olacak ama bu maçı da alacağımız fikrindeyim
Volkan Peri
30-09-2005, 18:18
Böyle zaferlerden sonra ki maçlar hep zor geçer .Rakip daha fazla konsantre olur, bizim takım umarım yeteri kadar maçı önemsemiştir. Eğer kafalar hazırlanmışsa iyi mücadele edersek maçı alabiliriz konya bu ligin iyi takımlarından biri t.d. Aykut olduğunu düşünürsek zor maç olucak. Kazanmamız gerek büyük olasılıkla lider bitiriz haftayı tromso fatihinin dağılma zamanları geldide geciyo bile
Yusuf Sünbül
30-09-2005, 21:07
* Konya-FB.Maçından sonra İç Anadolu Mavi Trenle Dönecek Ünifeb'li Kardeşlerim.Ben Bu trende Afyon-Eskişehir Arasında Görevli olacağım.Afyonda Lokomotifin Yanına gelirseniz sizinle tanışmış olurum.
* Konya maçı için ise tek endişem Böyle zaferlerden sonra konstrasyon'un bozulması,inşanllar Takım Bu sendroma girmez ve Galibiyetle döneriz.Sizler Türübünlerde Bizlerde TV.Başında Bu galibiyet sevincini yaşarız.Başarılar dilerim.
Serkan Özen
30-09-2005, 21:28
Gidecek arkadaşlara telefonla bildirimler yapıldı ancak buradan da belirtelim.
Trenin saatlerindeki uyumsuzluk yüzünden (dönüş treni 22.30 gibi Konyadan kalkıyor, bu sırada muhtemelen içeride bekeltiliyor olacağız, ve dönüş yolunu da riske atmamak için) 27 lik minibüsle Konya'ya gidilecektir...
Tahmini kalkış saati Avrupa Yakasında Taksimden AKM 'nin önünden 1-1.30 civarı, Asya yakasında ise Kadıköy evlendirme dairesinin önünden 02.00 civarlarında olacaktır...
Dileyen arkadaşlar daha önceden Taksimde ya da Kadıköy'de buluşup yolculuğun atmosferine girebilirler :)
Konya'ya gidecek tüm arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar diler, skor ne olursa olsun son nefeslerine kadar Fenerbahçe için bağırmalarını temenni derim...
Türkiye'nin dört bir yanından gelecek 1907UNİFEB üyeleriyle, eminimki Konya'da maç öncesi , maç sırası ve maç sonrasında çok güzel anılarla dolu bir deplasman yaşanacaktır...
Yolunuz açık olsun.
İlker Yıldırım
30-09-2005, 21:35
arkadaşlar bu arada bi sorum olacak Ankaragücü maçının gün ve saatini bilen varmı acaba? ona göre bilet alıcazda!!!!
Volkan Peri
01-10-2005, 00:21
16.10.2005 yani pazar saati bilmiyorum ama 20:00 olması lazım bak istersen
www.tff.org
Hakan Sert
01-10-2005, 20:50
Takımda yorgunluk belirtileri çok fazla. Zorlu maçlardan sonra ben bu maç böyle bir oyun bekliyordum ikinci yarıda koşmazsak puan almak çok zor. Ayrıca Daum doğrular yapmaya başladı ama tek eksik ümit özat. Oynamalı artık bu takımda...
Ozan Ercan
01-10-2005, 21:52
Acaba ne zaman Konya'da oynanan Konyaspor-Fenerbahçe mücadelesinde 4-2den farklı bir skor görecegiz ::)
Ersin İleri
01-10-2005, 21:56
iyi galibiyet ama içime sinmedi.bir de hakem anelkanın pozisyonu nasıl göremedi anlamadım ??? taktik açıdan en sevindirici durum bu takımın artık alternatif planları var diyebiliyoruz.aynı zamanda benim en sevindiğim durum olcan adın geliyor... :o
Reşat Özdemir
01-10-2005, 21:58
Yazık oldu Konya'ya..
Hakemin de kariyeri biter heralde..
3 puan.. Sevindim mi?
Hayır.. Aksine çok moralim bozuk..
Ertu Aydın
01-10-2005, 22:03
Durmak yok aynen devam.
Volkan Peri
01-10-2005, 22:04
İlk yarıdaki futbol hiç bize yakışmadı özellikle selçuk sanki adım atmaya hali yokmuş gibiydi. Göbekten 2 tane gol yedik inanılır gibi diil. Mücadele etmeden maç kazanılmıyor bu da takıma bir tecrübe olmuştur umarım .2. yarıdaki istek arzu mücadele iyidi keşke hakem vermeseydi ilk golü bence yinede maçı cevirebilirdik. Biz alışık değiliz böyle lehimize yapılan hatalara bazıları çok normal karşılardı ama bizim hoşumuza gitmiyor işte.
Tufan Bora
01-10-2005, 22:14
şaka gibi 2 gol yedik...şahane başladılar oyuna aykut bütün sorunlarımızı görmüş ve takımını çok iyi hazırlamış...şaka gibi bi gol attık(!) atmasaydık keşke...konyanın hakkıydı maç...hakemin sadece 2 hatası vardı biri gol diğeride anelka düştüğünde verilmeyen penaltı...ama skoru kökünden değiştirmeye yetti ilk hata...bu şekilde kazanmış olmasaydık keşke...
Emre Bağlı
01-10-2005, 22:16
zaten bizim için çok zor maç olacagi belliydi.sanirim bir rehavet durumu söz konusu.inkar edilemeyecek cinsten bir hakem hatasiyla maçi kazanmis olmak mutlu olmami engelledi açikçasi.ama çok önemli bir viraji atlattik diye düsünüorm.önümüz açik.
bu arada daumu ayrica tebrik etmek istiyorum.hamleleri çok basariliydi ayrica olcani oynatmasi bu maç için tek sewinç kaynagim oldu diyebilirim.
Bahriye Tekin
01-10-2005, 22:24
ne maçtı ya! :'(
ölüyodum nerdeyse!
bir ara arkadaşlar kolumdan tutup kaldırdılar yerden, bi onu hatırlıyorum. zaten cafedeki herkes bana bakıyodu. :(
ama olsun, aldık ya 3 puanı, bu yeter! :)
Başar Kantar
01-10-2005, 22:28
Nasıl olursa olsun 3 puan olsun konya beter olsun banane en büyük Fenerbahçe:):) boşverin siz ilk gol falan:P gese liler kendilerine orta sahadan çalınan penaltılara saysınlar...
Hasan Muradoğlu
01-10-2005, 22:36
ceyhun denen adam müsvettesine ne kıl oldum maçta ya..iyi oldu kırmızıyı gördü...çok yakışıyor ona... >:(
Aycan Yağanoğlu
01-10-2005, 22:41
Offf inanılmaz bir maçtı. Takımımızın starları yine süperdi. İlk gol tamam yanlış ama 2-1 den sonra konya hiç bir şey yapmadı.Kimse hakemi suçlamasın 4 golü de mi hakem attırdı?
Volkan Peri
01-10-2005, 22:44
Ya maç konya nın hakkıydı diyen arkadaşlar 2. yarı konya ne oynadı ayrıca siz belki sportmence hakemin hatası yüzünden böyle diyosunuz ama onlar saha nın içinde alex e saldırıyo bumu sportmenlik daha geçen hafta 10 dk adam 100%100 pen i vermiyip bizi kıvrandırmadı mı bırakın da bazen lehimize de hata yapsınlar 2. yarıdaki cesur ve mücadeleci futbol la bence kazanmayı hak ettik
Sercan Matur
01-10-2005, 22:57
attıgımız gol verilemeyebilirdi...
Ama ardından anelkaya yapılan bi faul ve dolayısıyla penaltı es geçildi..
bu iki olay birbirini götürür...
takım maç başından beri kıvılcım bekliyordu... kıvılcım son 15 dk da geldi.. güzel oldu..
iyi oynamayıp kazanmak her zaman iyidir..
3 puan 3 puandır..
Hakan Sert
01-10-2005, 23:10
O gol olmasa belki maç yine dönerdi ama çokta önemli değil dönüp dönememesi keşke öyle bi gol olmasaydı da neler olucağını izleseydik. neyse buruk bir üç puan oldu önümüzdeki maçlara bakıcaz;)
Tufan Bora
01-10-2005, 23:13
Ya maç konya nın hakkıydı diyen arkadaşlar 2. yarı konya ne oynadı ayrıca siz belki sportmence hakemin hatası yüzünden böyle diyosunuz ama onlar saha nın içinde alex e saldırıyo bumu sportmenlik daha geçen hafta 10 dk adam 100%100 pen i vermiyip bizi kıvrandırmadı mı bırakın da bazen lehimize de hata yapsınlar 2. yarıdaki cesur ve mücadeleci futbol la bence kazanmayı hak ettik
paşam iyi diosun hoş diosun 3 puan almak güzel eyvallah...ama birazda gerçekçi olalım...bu tip hatalar bu ülkede ne ilk nede son, galatasarayın şampiyonluklarında neler yapıldığını hepimiz biliyoruz ve bizim böyle bir şeye ihtiyacımız yok...yapılmıyorda, hakemdir hata yapar oda insanoğlu... bize karşı yapılan hatayıda görmemiz gerekiyor. o gol verildikten sonra konyada herkesin morali bozuldu normal olarak.sonraki 3 gol tertemizdi evet, ama o gol verilmeseydi biz diğer golleri atacak kadar iyi oynamıyorduk...neyse maç bitti ve 3 puanımızı aldık bunları konuşmak gereksiz...aslolan bu maçtan sonra medyanın üzerimize geleceği ve hakemlerin bu olayın yorumlarının ardından baskı altında kalacağı...
bu maçı geçtik 3 puanı aldık şahane...eyvallah ta bundan sonrasını düşünün... haftaya bütün hakemlerde bize karşı bir önyargı oluşacak bu olay yüzünden.
Melis Varan
01-10-2005, 23:17
Olcan'ın yavaş yavaş oyna sokulmaya başlanması maçın en güzel kısmı olsa gerek..
Hakem hatasına gelince.. Evde o kadar çok ts ve gsli vardı ki sinirli bi şekilde savunmaya geçtim haksız da olsam ama şu bi gerçek ki Anelka'nın eli topa değil kalecinin eline deydi. Faul mü faul..
Ama ondan önce Volkan kurtarmasa ofsayttan bir gol yiyorduk sonra sonraki penaltı.. İsteyen günah çıkarttı desin isteyen hak yerini buldu...
Evet Anelka orda fairplay oalyına girse daha şık olurdu doğru ama bu kadar ciddi bi kararı vermek gerçekten bi o kadar da zor.. Ve gerçekte Anelka'nın ne düşündüğünü gerçekten çok merak ediyorum.
Hakemin yanılmasının sebebi de sanırım sıçradığında en üst noktadan itibaren düşerken çarpışmış olmaları ki bu da hakemde kasti mi değilmi kuşkusuna yol açtı ve daha gole karar vermeden konyalı sporcuların tepkisi de lehimize kararın verilmesinde etkili olmuş olabilir.
Eğer yenilseydik Aykut Hoca'ya armağanımız olsun yazacakım( ki tek tesellim olacaktı); yazmadığım için de mutluyum..
Anelka kasti mi yaptı kazara mı bilmiyorum ama yorumlar üzerinde çok etkisi olduğu kesin. Bundan sonra basının nasıl üzerimize geleceği ve hakemlerin tutumları hakkında ciddi şüphelerim var.
Öte yandan atlanmamsı gereken önemli bir nokta da şu ki hakem hatası olsa bile Konya bu denli oyunu bırkmamalıydı. Biz o golü 2-0 iken 72.dk.da attık. Sonrasında uzatmayla birlikte geçen 23dk ve 3 gol daha var.
Hoş bi maç değildi ama Fenerbahçe'nin hakkı yenmemeli.
Hakem ise tek her iki takım için kötüydü ama yenilen Konya olduğuna göre onlar tepki verecek ve FBSK susacaktır.
Bertan Aycan
01-10-2005, 23:17
Aykut Hocaya sevgiler..
Çok iyi bir takım yaratmış.
Özellikle bizde fazla forma şansı bulamayan Murat Hacıoğlu kalitesini gösterdi.İyi futbolcu olduğunu biz zaten biliyorduk.
Konyaspor bu ligde çok can yakar.
Benimde içime sinmedi açıkçası ama futbolun içinde olan şeyler bunlar ne yazık ki.Geçmişte çok çok daha bariz hatalara tanık olduk biz.
Aykut Kocaman'ın yüz ifadesi beni ayrıca üzdü.
Mahir Yeşil
01-10-2005, 23:32
Je t'aime Anelka..
Her takım Anelka'nın elini öpecek...
O tansiyon içinde fair-play olmazdı.. ne yapsın.. adam golü vermiş.. 3 puan 3 puandır... hatta ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti.. Anelka'nın takıma her katkısı, korner yaptırması bile hoşuma gidiyor..
Hasan Muradoğlu
01-10-2005, 23:41
an itibariyle bakılması gereken bir site
http://www.nalcaci.com/
Mehmet Koylan
01-10-2005, 23:59
ewet gerçekten anelkanın faulü ile gelen bi goldu ama bu kadar zorlu we kötü oynadıgımız maçı zaferle bitirmek beni fazlasıyla rahatlattı.
Tufan Bora
01-10-2005, 23:59
"Aykut Kocaman'dan şok karar !.. Olaylı Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası genç hoca, teknik direktörlüğü bırakma karar aldı !.. Konuyla ilgili açıklama yapan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Maç sonu çok üzgündü, sinirliydi. Gururuna yediremedi" dedi."
Tufan Bora
02-10-2005, 00:12
"Aykut Kocaman'dan şok karar !.. Olaylı Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası genç hoca, teknik direktörlüğü bırakma karar aldı !.. Konuyla ilgili açıklama yapan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Maç sonu çok üzgündü, sinirliydi. Gururuna yediremedi" dedi."
kaynak o rezil giriş sayfasını yapan site...ayrıca bi başka forumda okuduğuma göre lig tv de haber olarak geçmiş.
eğer gerçekten böyle bir şey varsa yazık...aykut hoca kendine ve sinirlerine hakim, tam anlamıyla profesyonel bir spor adamıdır. bu kararı alacak raddeye geldiyse bu maçtan dolayı olması çok üzdü beni. bu ülkede futbolu bilen ve geliştirmek için çaba gösteren bir spor adamı koly yetişmiyor. umarım kararından vazgeçer...
Ali Yılmaz
02-10-2005, 00:35
http://img215.imageshack.us/img215/3766/anelkaozdengolflas2yp.jpg
El falan yok.
faul var zaten :D suss kimse duymasın ;)
eliyle kalecinin bileğine dokundu sadece...
Emre Bağlı
02-10-2005, 00:39
el yok ztn faul war
Sercan Matur
02-10-2005, 01:00
Topa teması yok sanırım Anelka'nın...
Hatırladıgım kadarıyla top kaleye kalecinin ellerinden gidiyor :)
'own goal' hesabı :D
Tufan Avşar
02-10-2005, 01:25
Kesinlikle yok Sercan :)
Ya şunu anlayamıyorum. Neydi öyle konyasporluların hali? kesinlike profosyenel bir takıma yakışmıyor. Yemişsin bir gol, sanki 90'da bir sıfır öne geçtik. Hala 2-1 durum. Oyna oyununu. Sinirleri gerdiler yediler 3 gol daha. Tek suçlu profosyenellik dışı hareteket eden konyasporlu futbolculardır.Şimdi otursunlar kendi hallerine ağlasınlar. Bizim kaç haftadır penaltılarımız verilmiyor ya. Nedir yani, sanki dünyada ilk defa bunlar yedi böyle bir gol...
Ozan Ercan
02-10-2005, 01:48
Anelka topa yükselirken elini açmış, bu rakibinin omzuna yüklenmedikçe normal bir harekettir zaten. Ama ceza sahası içinde kaleciye kasıtlı veya kasıtsız en ufak bir şarj bile faul gerektirir. Anelka bu pozisyonda kalecinin topu almasını engelleyecek biçimde yükseliyor ve ona şarj yapıyor. Bence verilmesi gereken karar Konyaspor lehine serbest vuruştu.
Gözde Molla
02-10-2005, 01:57
Bütün yazılanları okudum.Ne kadar Fenerbahçemiz için bir arada olsak ta yorumlara bakıyorum da neredeyse tarafsız .Ben bu tarz yorumları başka sitelerde görebilceğimize inanmıyorum.Bu da bizim olaylara yaklaşırken önyargılı değil de gerçekçi olduğumuzu gösteriyor.Söz konusu Fenerbahçemiz dahi olsa.Bu çok güzel bir durum bunu söylemeden geçmek istemedim. ::)
Maça gelince.Keşke o gol olmadan kazanabilsek diyoruz ama bu hatalar her maç ta olabilir.Zaten olmuyor mu?Verilmeyen penaltılar,ofsattan goller ya da haksız yere verilen kırmızı kartlar.Tabi biz alışık değiliz başkaları gibi lehimize verilsin bu tür pozisyonlar ama bizimde başımıza geldi bi kere.Ve sanıyorum ki bi daha da olmaz ;)
Psv maçından sonra bu futbol tabiki şaşırttı hepimizi.Ama biliyoruz ki böyle sürmeyecektir.Herşeye rağmen 3 puanl almak güzel.Teşekkürler Anelka ;)
Can Yıldan
02-10-2005, 02:09
keşke galip gelmeseydik :(..
5 yesek bukdar kahrolmazdım hiçbir gole sevinemedim :(...
attığımız hiçbir gole.. :(..
şerefimizle mağlup olsaydık keşke.. kendime FB me yediremiyorum bu olayı.. başımıza kakacaklar :(...
biz diğerleri gibi şaibele şikeyle anılmamayız.. farkımız olmalı
FenerBahçe lilik bunu gerektirir.. başrıya giden her yol mübah değildir asıl olan şerefli mağluubiyetlerdir..
Gaye Sülün
02-10-2005, 03:06
Arkadaşım;
Bu galibiyetimizin serefsiz olduğu anlamına gelmez.Atılan bir gol.Üç gol daha var.Ve bir penaltı.O oyunun son 20 dakikasındaki mücadele,Daum'un yerinde yaptığı değişiklikler benim takımımın galibiyetine gölge düşüremez.
Yanlı karar ile yanlış karar arasındaki farkı iyi ayırt edelim.
İyi geceler...
Bende maçtan sonra arkadaşlarıma maçın skorunu bu şekilde yorumlamaya çalıştım. Çok güzel bi açıklama olmuş. Sonuçta biz kendimiz biliyoruz.Önemli olan bu olsa gerek...
Serkan Özen
02-10-2005, 11:02
keşke galip gelmeseydik :(.. *
Bi kere bu açıklamanı anlayamıyorum.
Umarım bu cümle ile "Keşke böyle bir golün katkısı olduğu bir maçta galip gelmeseydik" demek istemişsindir.
Henüz geldim ve gelir gelmez gol videosunu indirdim. Bariz bir şekilde görülüyor ki Anelka topa dokunmamış. Kalecinin de bu kadar kolay bir topu kontrol edememesinin tek sebebi Anelka'nın faul yapmasıdır. Fakat suçlu olan Konyaspor'lu oyunculardır. Dünyada hatalı kararla mağdur duruma düşen tek takım onlar değildir. Bir golle oyundan bu kadar kopmamaları gerekirdi. 2-1'lik skoru son 15 dakikada fevkalade koruyabilirlerdi. Ya da son 15 dakikaya 1-0 önde de girebilirlerdi. Ayrıca skor 2-2 iken Anelka'ya ve skor yanılmıyorsam 2-0 iken Alex'e yapılan hareketlere çalınmayan penaltılar var.
Türkiye'de mağlup takım futbolunu en iyi oynayan takım Fenerbahçe dün bunu bir kez daha gösterdi. Bizi ateşlemesi gereken sadece bir goldü o golü de bu yanlış karar sayesinde olmasa da bir şekilde mutlaka bulacaktık. Bulduğumuzdan sonraki psikolojik savaşı kazanan da biz olduk. Çünkü bizim soğukkanlı ve yıldız oyuncularımız var. Bu maç için üzüldüğüm tek nokta Aykut Kocaman'ın aldığı ve bir an önce değiştirmesini umduğum karardır.
Ayrıca o gol sayılmasa dahi maçı 3-2 kazandık. Galip durumda olmasaydık Anelka'nın 2.golündeki kadar boş alan bulamayacaktık ama Konyaspor geçen sene Kadıköy'de hiç de haketmediği bir penaltı kazanmıştı.
http://www.antu.com/naklenx/2004-2005/fener_konya/penalti1.mpg
Bu kararla o kararın hiçbir farkı yok. Aksine o hatalı penaltı Fenerbahçe 1-0 galipken verilmişti yani gol olsa maç berabere duruma gelecekti. (Neyse ki Rüştü kurtarmıştı.) Bu hatalı karar ve sonrasında gelen gol ise Konyaspor 2-0 galipken veriliyor. Yani gol olsa bile hala Konyaspor önde. O andan sonra Konyaspor'un oyundan o derece kopması hiç kusura bakmasınlar bizim değil onların suçu. Fenerbahçe tüm golleri hakkıyla bulmamış olabilir ama yaptığı mücadele, oynadığı mağlup takım oyunu ve çalınmayan penaltılarını da hesaba katarsak HAKLI BİR GALİBİYET almıştır.
Keşke böyle bir golün galibiyetimize katkısı olmasaydı ama rakiplerimizin de mazisi "sütten çıkma ak kaşık" maçlara ve başarılara sahne değildir. Ben Türkiye'deki hakem hatalarının dağılımının homojen olduğunu düşünüyorum. Ama büyük takımlarla oynarken Anadolu takımları lehine sırf "hakem büyük takımı kayırmadı" diye görünsün diye bazen anlamsız kararlar verildiği görüşündeyim.
Erkan Keremoğlu
02-10-2005, 12:41
Yıllar önce Ankaragücü-Fenerbahçe maçında Ankaragücü'nün direkten dönen şutuna gol çalmıştı Bülent Yavuz. O zamanlar Aykut efendi de sahada futbolcuydu. Bu kadar "mert"ti madem o gün de futbolu bıraksaydı isterdim.
MHK başkanı Ufuk Ö. özür diliyormuş dünkü golden dolayı, daha 3-4 hafta önce Ümit Karan Ankaragücü'ne 90+2 de faulle golü attığı zaman da özür dileseydi keşke.
Bu golle alınan galibiyeti istemezdik diyenler Diyarbakır maçında daha ne olduğu bilinmeyen bir olaydan dolayı kaybettiğimiz 2 puana sayabilselerdi keşke bu golü...
Biz o golü atsak da atmasak da dün maçı alacaktık. Kimse bana hikaye anlatmasın.
Şikeymiş şaibeymiş... Aynı yan hakem, aynı orta hakem ilk yarıda buz gibi ofsaytta Erhan'ın kafa vuruşuna devam diyor. 2 hata arasındaki tek fark biri gol diğeri değil. Şeref-siz basın konya o golde düğümü çözerdi diyor. Ofsayt diyen yok!!!
Bu şeref-sizlerin oyununa gelmeyin. Geçen seneki formalite maç dışında ligde bize beraberliği bile olmayan sıradan konyaya 2 avans 4te biter ilk değil... Bu galibiyete gölge düşürmek isteyen, şeref-sizlerin ekmeğine yağ sürmek isteyen varsa sussun bir müddet, aklını başına alsın...
8)
Ertu Aydın
02-10-2005, 12:55
Yıllar önce Ankaragücü-Fenerbahçe maçında Ankaragücü'nün direkten dönen şutuna gol çalmıştı Bülent Yavuz. O zamanlar Aykut efendi de sahada futbolcuydu. Bu kadar "mert"ti madem o gün de futbolu bıraksaydı isterdim.
MHK başkanı Ufuk Ö. özür diliyormuş dünkü golden dolayı, daha 3-4 hafta önce Ümit Karan Ankaragücü'ne 90+2 de faulle golü attığı zaman da özür dileseydi keşke.
Bu golle alınan galibiyeti istemezdik diyenler Diyarbakır maçında daha ne olduğu bilinmeyen bir olaydan dolayı kaybettiğimiz 2 puana sayabilselerdi keşke bu golü...
Biz o golü atsak da atmasak da dün maçı alacaktık. Kimse bana hikaye anlatmasın.
Şikeymiş şaibeymiş... Aynı yan hakem, aynı orta hakem ilk yarıda buz gibi ofsaytta Erhan'ın kafa vuruşuna devam diyor. 2 hata arasındaki tek fark biri gol diğeri değil. Şeref-siz basın konya o golde düğümü çözerdi diyor. Ofsayt diyen yok!!!
Bu şeref-sizlerin oyununa gelmeyin. Geçen seneki formalite maç dışında ligde bize beraberliği bile olmayan sıradan konyaya 2 avans 4te biter ilk değil... Bu galibiyete gölge düşürmek isteyen, şeref-sizlerin ekmeğine yağ sürmek isteyen varsa sussun bir müddet, aklını başına alsın...
8)
İşte budur eline sağlık Ağa.
Bundan sonra her hakem hatası için özür bekliyoruz.Öncelikle dün verilmeyen penaltıdan başlayabilirler.
Volkan Peri
02-10-2005, 13:14
8)
aynen
Onur Aloğlu
02-10-2005, 13:16
Biz bir aileyiz, aile bireylerinin ayrı ayrı görevleri vardır. Tribündeki taraftarın görevi 90 dakika takımını desteklemek; takımın görevi ise o maçı "bir şekilde" kazanmaktır. İSter inancın verdiği sonsuz hissiyatla, bazen mükemmele yakın futbol anlayışıyla. Saha içinde ve saha dışında bizim ailemiz elinden geleni yaptı. Tribünlerde 90 dakika susmadık, susturmamaya gayret ettik, takımın üzerinde olan formayı onlara olan inancımızı belli ederek ikinci yarı futbolcularımızı bambaşka bir havada gördük. Buraya kadar herşey normal. Anormal olan hakemin kendi ailesine; Konyaspor'un da aynı şekilde üzerine düşen görevini yapamamasıyla alakalı. BUnlar bizi hiç ilgilendirmiyor. Çünkü sahadaki futbolcular ve tribündeki taraftar ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Üç puan bizimdir, gerisi hikayedir
Hasan Muradoğlu
02-10-2005, 13:19
beyler,
aykut'un kararını desteklemek zorunda değilsiniz ama bir gerçek var...fenerbahçemizin en efendi futbolcularından birisiydi...ve bence ilerisi için umut veriyordu(fb tek. direktörlüğü)...kendi efsaneleşmiş futbolcularımızı bu kadar çabuk unutmayalım Allah aşkına!!!
Yusuf Sünbül
02-10-2005, 13:43
Keşke böyle bir golün galibiyetimize katkısı olmasaydı ama rakiplerimizin de mazisi "sütten çıkma ak kaşık" maçlara ve başarılara sahne değildir. Ben Türkiye'deki hakem hatalarının dağılımının homojen olduğunu düşünüyorum. Ama büyük takımlarla oynarken Anadolu takımları lehine sırf "hakem büyük takımı kayırmadı" diye görünsün diye bazen anlamsız kararlar verildiği görüşündeyim. *Bu maçtan sonra söylenebilecek tek şey son paragrafta açıklanmış.Benim asıl endişem yanlı basının ve onların taraf olduğu camianın baskılarıyla Hakemlerin bundan sonra ki maçlarımızda alacakları kararlar'la bizim önümüzü kesmesinler.Burada tek üzüldüğüm Aykut Kocaman'ın Antrenörlüğü bırakma kararı,inşallah yanlış haberdir.
* Dünkü galibiyetimizi neden içimize sindiremiyoruz ki;Bizim mazideki galibiyetlerimiz,şampiyonluklarımız hep temiz;Biz 19 penaltı(enaz 10 tanesi hatalı)ile şampiyon olmadık,8 gollük averaj'ı kapatarak(!)şampiyon olmadık,hele hele 2 sezon(Küme düşürülen ESES)Galibiyetleri Futbolcuları dövülerk elinden alınan takımları *Federasyon kararları ile yenerek Şampiyon olmadık.
*Hem bizler neden üzülüyoruz;bu golde hata varsa hakemlerindir,biz zorlamı golü saydırdık ki.Hakemlerde insandır hata yapar diyerek nice(şaibeli)galibiyetleri haklı bulanlar ve hakemleri koruyanlar bize gelince mi hakemler adına özür diliyorlar.Erkan kardeşin Ankaragücü-FB.maçı örneği Aykut Kocamana hatırlatılmalı.
* Bu galibiyeti herkes içine sindirmeli,Fenerbahçemiz bizlere tüm karşı güçlere karşı daha nice şerfli şampiyonluklar yaşatacaktır.Yolun açık olsun fenerim.
Faruk Can
02-10-2005, 14:14
Hayretler içinde okudum yazılanları...
Biri çıkmız sanki hatayı biz yapmışız , şeref.sizce bir galibiyete imza atmışız gibi keşke galip gelmeseydik. Şerefimizle mağlup olsaydık diyor.
Diğeri de koruma iç güdüsüyle penaltımız verilmedi , ondan önce de verilmiyordu zaten gibilerinden yanlı bir tutum içine girmiş.
Ve en çok şaşırdığım konu ise Oğuz Çetin'le başlayan daha sonra Rıdvan Dilmen için uzunca bir süre devam eden çirkin iftiraların şimdi de Aykut Kocaman'a yapılmaya başlanması. Unutmayın ki Aykut Kocaman şu anda başka bir takımın sorumluluğunu üstlenmiş durumda , tabi ki onu koruyacak yapılan haksızlıklara tepkisini gösterecek.
Ankaragücü maçıyla lig devam ediyor. Desteğe devam...
Erkan Keremoğlu
02-10-2005, 15:00
Ve en çok şaşırdığım konu ise Oğuz Çetin'le başlayan daha sonra Rıdvan Dilmen için uzunca bir süre devam eden çirkin iftiraların şimdi de Aykut Kocaman'a yapılmaya başlanması. Unutmayın ki Aykut Kocaman şu anda başka bir takımın sorumluluğunu üstlenmiş durumda , tabi ki onu koruyacak yapılan haksızlıklara tepkisini gösterecek.
...
Şov yapmanın anlamı yok. Kimseye iftira atan da yok. Süslü cümlelerle insanları zan altında bırakmayın.
Maç sonunda çıkıyor ve "bu düzende daha fazla görev yapamam" diyor. Ne düzeniymiş o söylesin bakalım. Açık seçik Fenerbahçe'yi koruyan kollayan düzen var, biz top oynadık ama düzen onları galip getirdi diyor. Demezler mi adama seni bu noktaya getiren Fenerbahçe'dir, Fenerbahçe'de attığın gollerindir diye. Tüm o goller, gol krallıkları bu düzenin sonucuydu o zaman? O zaman Aykut 5 para etmez bir oyuncuydu, tek şansı bu düzenin ittiği Fenerbahçe'de oynamaktı. Öyle mi diyelim biz de?
Tepkisini dile getirsin, protesto yapsın, hakemi federasyonu hatalarından dolayı suçlasın. Ama kimse Fenerbahçe şike ve şaibeler düzeninde korunuyor diyemez... Derse Allah yolunu açık etsin, ne krallığı kalır ne futbolculuğu. Maç sonu sinirimden öyle konuştum diyip özür diler umarım...
8)
Faruk Can
02-10-2005, 15:22
Adam haklı olarak Anadolu takımlarının daha doğrusu 3 büyük takım dışındakilerin ezildiğini söylüyor. İstanbulspor da başına neler geldiğini de hatırlayalım. O zamanlarda da benzer açıklamaları var. Aykut Hoca'nın başarısını gölgelemekte yanlış olur.
Ertu Aydın
02-10-2005, 15:24
Hayretler içinde okudum yazılanları...
Biri çıkmız sanki hatayı biz yapmışız , şeref.sizce bir galibiyete imza atmışız gibi keşke galip gelmeseydik. Şerefimizle mağlup olsaydık diyor.
Diğeri de koruma iç güdüsüyle penaltımız verilmedi , ondan önce de verilmiyordu zaten gibilerinden yanlı bir tutum içine girmiş.
Ankaragücü maçıyla lig devam ediyor. Desteğe devam...
Öncelikle diğeri kim?Bak herkesin adı sanı yazıyor.Üslubuna biraz dikkat et.
Mhk çıkıpta hakem hatalarından dolayı özür dileyecekse,bu sadece FenerBahçe'nin lehine olan durumlarda değil aleyhine kararlarda da böyle olmalıdır.Anlatmak istediğimiz bu.Buna koruma içgüdüsü denmez.Hakkaniyet bunu gerektirir.
Aykut'u seviyoruz ama Fenerbahçeden çok değil.Sapı samanı birbirine karıştırmanın bir manası yok.
Faruk Can
02-10-2005, 15:29
Sadece bu forumda değil , bütün Fenerbahçe forumlarında aynı olay gözüme çarptı. Kendi üstüne alınman yanlış. Genelleme yapmaya çalıştım ve uslüp olarak doğru düzgün konuştuğumu düşünüyorum.
Fenerbahçe illa ki en başta gelir ama o formayı giymiş , onurla taşımış insanlara da saygı duymak gerekir.
Faruk Can
02-10-2005, 15:37
ANADOLU KULÜPLERİ,Beşiktaş ve Galatasaray KUTSAL İTTİFAK için en uygun ortamı bulmuş durumdalar.
Zaten yıllardır aynısı olmuyor mu...Hep Fenerbahçe karşıtlığı...
Faruk Can
02-10-2005, 15:43
Yalnız Konya saldırsın bir şey demem ama 4 koldan başlamış durumda akşam tvde de göreceğiz...
Kerem Çalkılıç
02-10-2005, 15:51
Yauu ilerleyin yauu... (medyaya ve kutsal ittifaka ithafen)
Forum Yönetimi
02-10-2005, 15:58
8)
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
İlker Kökdemir
02-10-2005, 16:09
Öyle yada böyle gittik desteğimizi verdik yendik geldik.Gerginliğe sinirlenmeye gerek yok.Bu Arada Etli Ekmekleride Unutmayalım Fena değildi tadı.
Onur Vural
02-10-2005, 16:15
orası gercekten oyleydı uzun zamandır yememıstım zaten
Vehbi Şirikçi
02-10-2005, 17:52
Maça Konyaspor çok fazla koşarak, her yere basarak, pres yaparak başladı. 11 kişi ileri geri koştular. Haliyle ilk yarı üstündüler ve ikinci yarı oyundan düştüler. Anelka'nın golünün arkasına sığınarak yorgunluklarını ve bunun getirdiği sinirlerini haklı göstermek istediler. Medya bu durumu destekledi ve maalesef bazı arkadaşlarımız da bu oyuna geldi.
Bize dönecek olursak, ilk yarı oyunumuz iyi değildi, yeterince motive değildik. İkinci yarı ise toparlanmış bir takım vardı. Kritik bir maçtan 3 puan alarak çok büyük bir avantaj elde ettik. Oyuncularımız Konyasporlu futbolcuların tahriklerine gelmediler. Ve 90 dk bitmeden umutlarını yitirmediler. Onları tebrik ediyorum. Oyuna sonradan giren Olcan, Mehmet ve Kemal'in performansı mutluluk verici.
Türkiye'nin dört bir yanından takımını desteklemek için Konya'da buluşan taraflarımız için güzel bir galibiyet oldu.
Daha çok erken ama 3. şampiyonluğun fikri kafalarda oluşmaya başladı.
Sevgiler...
Emre Bağlı
02-10-2005, 19:50
http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=290428
arkadaslar suna bir bakmanizi istedm ben artik yorum bile yapamiyorum.bu adamlarin yaptigi utanmazliktir.ben daha resmi sitemizde bir kere bu tarz bir yazi görmedim.mazilerini unuttuklari belli.kaç kere daha forumlarda hakmele kazandiklari maçlarin çetelesini tutcaz anlamiyorum ki ben.
ama su dakikadan sonra bir kez daha kabullendim bunlarin tüm suçlusu biziz gerçekten.tepkimizi koymamamiz neden oluyor herseye.yönetimimizin 2 senedir dewam ettirdigi bu konularda yorum yapmama politikasi neden oluyor.kayseri maçinda hakem yüzünden 75 dakka kivrandik ama noldu hakemi de ezdik kazandik.ama hata yaptigimiz yer susmamiz bence.yazik gerçekten yazik.yillardir yaptiklari serefsizlikleri bizim üstüme atiyorlar resmen....
Ertu Aydın
02-10-2005, 20:28
Ağla Gs ağla.Daha çooooook ağlayacaksın.Daha ne tromsoler koyacak sana.Sen ağla...
Başar Kantar
02-10-2005, 20:36
arkadaşlar inanmıyorum yaa şu gesenin sitesindekileri okuyunca ağlayasım geldi sinirden yaa elim kolum bağlı şu an oturuyorum biz bu kadar acizmiyiz yaa hayret bişey öfff
Sinan Bıçak
02-10-2005, 20:44
Bişeyleri unutturmaya çalışıyorlar ya neyse
Serkan Özen
02-10-2005, 21:35
http://img209.imageshack.us/img209/5059/anan8ov.png
resim olarak koymak istemediğim için sadece linkini veriyorum. Bu da çarşı pazar çocuklarının eseri. İyi ki elle attın golü Anelka diyesi geliyor insanın.
Onur Aloğlu
02-10-2005, 21:49
"Kuddusi cesur ol Kuddusi, arkandayız koruruz seni Kuddusi..."
"100.yılda hiç mi katkımız yok Sinan?"
Unutuldu, çabuk unutuldu, balık hafızalı Türk halkı...
Faruk Can
02-10-2005, 21:50
Tamam biz de gördük, kabullendik Anelka'nın attığı golde faul var ya da el diyelim. Yani bizim günahımız ne herkes Fenerbahçe'yi karalama yoluna gitti. Yapılmış bir hata varsa hakemin hatasıdır , ondan hesap sorulmalıdır. Ben hükmen mağlup sayılmaya razıyım yeterki şu ağlayanlar sussun.
http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=290428
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=6190
http://www.antu.com/images/manset/HAZIRMANSETLER/0506/ittifak_manset.jpg
Söylenebilecek tek şey var ItTheF*ck devam ediyor...
Gözde Molla
02-10-2005, 23:29
Maç sonrası röportajlarda futbolcular,yorumcular,klüp başkanları hep aynı şeyden bahsediyor.Hangi takım olursa olsun.Anelkanın attığı gol.Zaten medyada oluşan bir karalama kampanyası olduğunu biliyorduk.Ama bu kadarına pes.Sanki hiç bir maçta hakem hatası olmuyor,ofsayttan goller atılmıyor,penaltılar verilmiyor.Sanki hiç bir zaman bejeke ve 6s nin lehine hiç bir karar verilmedi bu güne kadar.Üstelik golu attık maç 2-1.sanki son saniye de atılan bir galibiyet golu.Madem iyi oynuyor takımın o zaman yeme ondan sonraki 3 golü de galip gelmesini bil.Ondan sonraki golleri de hakem attı derler şimdi de.Herkes Anelkanın golune itiraz ediyor.Ben de itiraz ediyorum o zaman.Anelkanın verilmeyen penaltısına itiraz ediyorum,o pozisyonda verilmeyen sarı karta itiraz ediyorum,everton maçı sonrasında sahamızın kapatılmasına,tahkimin bekeje maçında yanlı davranmasına,alehimize çıkan kartlara,verilmeyen gollerimize ve sanki Fenerbahçe camiasının bir suçu var mış gibi bizi suçlayanlara itiraz ediyorum.Hatta maçtan sonra sevinen volkan'a da itiraz ediyorum.Niye seviniyorsun kardeşim ayıp değil mi karşı takım yenildi onların karşısında niye sevniyorsun ama ???Bir daha olmasın lütfen,hatta 6s yi yenince de sevinme eziklere ayıp olur dimi ama ???Ne yapsak suç zaten bundan sonra sevinmek te suç oldu.Fazla oluyorlar artık çok fazla...
Onur Aloğlu
02-10-2005, 23:34
Maç sonrası röportajlarda futbolcular,yorumcular,klüp başkanları hep aynı şeyden bahsediyor.Hangi takım olursa olsun.Anelkanın attığı gol.Zaten medyada oluşan bir karalama kampanyası olduğunu biliyorduk.Ama bu kadarına pes.Sanki hiç bir maçta hakem hatası olmuyor,ofsayttan goller atılmıyor,penaltılar verilmiyor.Sanki hiç bir zaman bejeke ve 6s nin lehine hiç bir karar verilmedi bu güne kadar.Üstelik golu attık maç 2-1.sanki son saniye de atılan bir galibiyet golu.Madem iyi oynuyor takımın o zaman yeme ondan sonraki 3 golü de galip gelmesini bil.Ondan sonraki golleri de hakem attı derler şimdi de.Herkes Anelkanın golune itiraz ediyor.Ben de itiraz ediyorum o zaman.Anelkanın verilmeyen penaltısına itiraz ediyorum,o pozisyonda verilmeyen sarı karta itiraz ediyorum,everton maçı sonrasında sahamızın kapatılmasına,tahkimin bekeje maçında yanlı davranmasına,alehimize çıkan kartlara,verilmeyen gollerimize ve sanki Fenerbahçe camiasının bir suçu var mış gibi bizi suçlayanlara itiraz ediyorum.Hatta maçtan sonra sevinen volkan'a da itiraz ediyorum.Niye seviniyorsun kardeşim ayıp değil mi karşı takım yenildi onların karşısında niye sevniyorsun ama ???Bir daha olmasın lütfen,hatta 6s yi yenince de sevinme eziklere ayıp olur dimi ama ???Ne yapsak suç zaten bundan sonra sevinmek te suç oldu.Fazla oluyorlar artık çok fazla...
ellerine, yüreğine sağlık... +1907
desteğe devam, yüklen 1907ÜNİFEB
Hakan Sert
02-10-2005, 23:53
İki güzide(!) klubumüzün resmi sitelerinde böyle bir yazının işin komik yanı aynı yazının:) bulunması nasıl bir şeydir bu nasıl bir karalama kampanyasıdır. Arkadaşlar belki dünkü kalibiyetimizde hakemin YANLIŞ kararının payı var ama bu sadece yanlış bi karardır. Bu karar üstümüzde oynanacak oyunlar için büyük bir fırsat vermiştir güzide(!) klüplerimize. Bazı arkadaşların dediği gibi gün birlik günüdür. Bu karar yüzünden başımız çok ağrıyabilir. Artık gol elle mi yoksa faulle mi atıldı tartışmasını bırakıp başlıcak bu oyunlara nasıl başa çıkacağımızı düşünmeliyiz
Mehmet Karakaya
02-10-2005, 23:59
kimse Türk futbolunun neden ilerlemediğini konuşmuyor.yani akıl sır ermiyor.2-0 önde olan bir takım sadece maçı 2-1 yapan bir hakem hatası yüzünden 3 gol daha yiyor ve bunun suçlusu bizim camiamız oluyor.henüz profesyonelliğin kelime anlamını hatmedememiş futbolcular maç 2-1 iken topu bırakıp hakemi kovalamaya başlıyorlar,maç 3-2 oluyor futbolcumuzu kovalıyorlar.sahada kovalanması gereken şey futbol topudur hakem ve rakip oyuncu değil.ben konya'ya maçı 3-1 yap demiyorum,skora hala 2-1 senin lehine iken ve maçın bitimine sadece 15-20 dk var iken sen neden futbolu bırakıp futbol dışı işlerle uğraşırsın.
ey Türk futbolcusu,yanlış karar veren hakemi cezalandırmak senin işin değildir,senin işin futbol oynamaktır.eğer liverpool-milan finalinde ilk yarı %100 penaltısı verilmeyen liverpool takımı topu bırakıp hakemi ve crespo'yu gol attı diye dövmek için bahane arasaydı bugün bu kupanın sahibi milan idi.
sen hala futbolcunun görevi nedir,hakemin görevi nedir,yönetimin görevi nedir ayırt edemez ve hepsini ben yaparım diye düşünürsen ve bu ligdeki herkes senin gibi davranmaya devam ederse;bu ülkenin yere göğe sığdıramadığı takımlar tromso ve anorthosis'e elenmeye mahkumdur ve bence mahkum kalacaktır.eğer konyaspor gerçekten futbolu ve kazanmayı isteseydi bu maç bence çok rahat o golden sonra 2-1 biterdi.çünkü bizim oynadığımız futbolda buna son derece müsaitti.ama bu futbol dışı zihniyetli oyuncular konyanın sonunu getirdi bu maçta.gerçi bu zihniyeti her zaman aynı bünyede taşımış bir insan bizim Ortega gibi bir değeri de yitirmemize neden olmuştur aynen konyanın bu maçı yitirmesine neden olduğu gibi.
Fatih Göğebakan
03-10-2005, 02:28
kimse Türk futbolunun neden ilerlemediğini konuşmuyor.yani akıl sır ermiyor.2-0 önde olan bir takım sadece maçı 2-1 yapan bir hakem hatası yüzünden 3 gol daha yiyor ve bunun suçlusu bizim camiamız oluyor.henüz profesyonelliğin kelime anlamını hatmedememiş futbolcular maç 2-1 iken topu bırakıp hakemi kovalamaya başlıyorlar,maç 3-2 oluyor futbolcumuzu kovalıyorlar.sahada kovalanması gereken şey futbol topudur hakem ve rakip oyuncu değil.ben konya'ya maçı 3-1 yap demiyorum,skora hala 2-1 senin lehine iken ve maçın bitimine sadece 15-20 dk var iken sen neden futbolu bırakıp futbol dışı işlerle uğraşırsın.
ey Türk futbolcusu,yanlış karar veren hakemi cezalandırmak senin işin değildir,senin işin futbol oynamaktır.eğer liverpool-milan finalinde ilk yarı %100 penaltısı verilmeyen liverpool takımı topu bırakıp hakemi ve crespo'yu gol attı diye dövmek için bahane arasaydı bugün bu kupanın sahibi milan idi.
sen hala futbolcunun görevi nedir,hakemin görevi nedir,yönetimin görevi nedir ayırt edemez ve hepsini ben yaparım diye düşünürsen ve bu ligdeki herkes senin gibi davranmaya devam ederse;bu ülkenin yere göğe sığdıramadığı takımlar tromso ve anorthosis'e elenmeye mahkumdur ve bence mahkum kalacaktır.eğer konyaspor gerçekten futbolu ve kazanmayı isteseydi bu maç bence çok rahat o golden sonra 2-1 biterdi.çünkü bizim oynadığımız futbolda buna son derece müsaitti.ama bu futbol dışı zihniyetli oyuncular konyanın sonunu getirdi bu maçta.gerçi bu zihniyeti her zaman aynı bünyede taşımış bir insan bizim Ortega gibi bir değeri de yitirmemize neden olmuştur aynen konyanın bu maçı yitirmesine neden olduğu gibi.
Ağzına sağlık keşke bizim yönetimimizde ve spor programlarında söz de hakkımızı savunan spor yazarlarımızda senin eğildiğin konulara değinebilseler inanılır gibi değil ya...Bizim yönetimimiz öyle bir suskunluk içine girdilerki eredeyse Fenerbahçenin sonunu hazırlayacaklar....
Umarım bu suskunluklarını yarın bozarlar...
Mehmet Karakaya
03-10-2005, 02:44
bence bizim yönetimimiz gerginliklerin takıma ve klübe zarar vermesi ihtimali ve takımda hatta klüpte işler yolunda giderken bu tip polemikler ile bu güzel gidişi duraksatmamak adı altında bu ezik kampanyaları adam yerine koymadığı için cevap vermiyordur ;D
bu ülkenin kabul etmesi gereken bir şey vardır ki çok kısa zaman içinde bu ülkede sadece bir tane büyük takım kalacak (bence bugün bile bu böyle ama neyse).işte bu telaş ile bir zamanlar birbirine sürekli zıt düşen ve ağzına geleni sayan bütün büyük(!) takımlar nasıl olduysa birden bire aynı görüş etrafında toplandılar ve ittifak oldular.bence bütün klüpler kendi başarısızlıklarının nedenlerini özgüç türkalp (ismi yanlış yazmış olabilirim) başta olmak üzere bütün hakem camiasına ve federasyona yıkıyorlar.
bence bu hakem hatasına en çok sevinen atay aktuğ,rıza çalımbay ve özhan canaydın olmuştur.zira 2 yıl üst üste ligi 2. bitirmiş bir takımı bugün sereserpe eden a.aktuğ artı 4-5 gün öncesine kadar işini kaybetmek üzere olan rıza ve şampiyon olarak devraldığı galatasarayı bugünlere getiren özhan canaydın'a "bakın bizim suçumuz yok Fenerbahçe kollanıyor" deme şansı doğmuştur.her üçünede gözünüz aydın olsun diyorum.birkaç hafta rahat nefes alma şansı doğdu size ama bugünlerde geçince beceriksizliğinizi ve başarısızlığınızı nasıl açıklayacaksınız.unutmayın ki tromso ve anorthosis takımlarına (ben bu takımların ismini ilk defa duydum belki daha önce duyanlar vardır) tff değil uefa'nın düzenlediği bir organizasyonda elendiniz.
kısacası "EL değmemiş lig istiyoruz" dediniz ama "Aziz başkan bizim klübede EL at ki düzlüğe çıkalım" diye pankart açacağınız günler yakındır
Hakan Sert
03-10-2005, 02:46
.
bence bütün konyalı oyuncuların bu paragrafı okuyup biz nerde yanlış yaptık diye düşünmeliler. söylediklerinde kelimesi kelimesine haklısın
Emre Bağlı
03-10-2005, 17:24
o el sirasi gelince herkese dokunacak....
Ramazan Büyük
03-10-2005, 19:11
Kendini büyük takım sanan bazı küçük kulüplerimiz nasıl da böyle kaynaştılar. Allah muhabbetlerini arttırsın. Ama onlar da haklı. Zamanı gelmişti. Bir arkadaşımızın da belirttiği gibi Fenerbahçenin zirvede yanlız kalacağı öngörüsü bir hayal değil herkesin gördüğü bir gerçektir. Tek başlarına bizimle baş edebilmeleri imkansız. Onun için bize karşı birleşmeleri ve topyekün linç girişimi normaldir. Biz önümüze bakıp bu küçük takımlarla muhatap olup zaman kaybetmememiz lazım.
Yanlız bu kritik dönemede futbolcularımızın özellikle dikkat etmesi lazım. Kimse topu ellemesin, kendini yere atmasın. Bırakın yenilelim. Bizim böyle katekulleyle alınacak puana ihtiyacımız yok. Zaten bu ligi her türlü götürürüz. Biz hakkımızda yapılan onca hatayı maçları kazandığımız için gündeme getirmiyoruz. Tepkiler ezikliğin ifadesidir. Ancak aynı golü biz yersek de onlarınkine benzer tepkiler ortaya koymayalım ki büyüklüğümüz ortaya çıksın....
Şabettin Doğan
04-10-2005, 10:10
golde faul var kimse buna hayır demiyor ve görüldüğü gibi bundan camia olarak rahatsısız.hakem tam bir rezaletti ama karşılıklı olarak haksız davrandı tabi bu kimseyi ilgilendirmiyor çünkü tek amaç fenerbahçemizi yıpratmak önünü kesmek.
sanki o gol olmasa maçı kaznamayacağımızı zannediyorlar oysaki biz o maçı zaten alıcaktık futbolcular taraftar inanmıştı.
onlar 3-0 dan nasıl maç kazanılır hiç yaşamadıkları için bu tür olayları anlayamazlar.
aramızdaki en büyük fark ne onlarla.tabiki haksız gelen bir golden sonra camiamızın rahatsız olması ama onlar ne yapardı ve yapıyorlarda sadece aldıkları 3 puana bakıyorlar çünkü ahlak diye bir kavramları yok.
işte en büyük farkımız burada...
burada tek suçlu hakemdir anelka pozisyon gereği faul yapmıştır saha içerisinde onun faul olup olmayacağına hakem karar verecektir.heee anelka hakeme ben faul yaptım diyebilir miydi belki diyebilirdi ama bu olaylar anlık şeyler o an demedi ve geçti gitti geri dönüş yok artık.
artık geride kaldı gol ve maç önümüze bakmalıyız çok önemli maçlarımız kazanılacak başarılaraımız var...
Onur Erülker
04-10-2005, 14:10
Mehmet süper yazmışsın;senin gibi konuşup Fenerbahçe nin haklarını koruyan bir Selçuk Yula abimiz var,onuda nedense 'büyük!' kanallarımız konuşturmuyor...
Uğur Öztürk
05-10-2005, 00:38
abiler abiler bizim başkanımız ve de yöneticilerimiz konuşsaydılar gese,tese ve bejekenin gereksiz yöneticileri konumuna düşerlerdi zaten bizi farklı kılan da bu aziz başkan en gerekli zamanda diğerlerinin ağzının payını payını çok ii verecektir
Kerem Çalkılıç
05-10-2005, 12:08
abiler abiler bizim başkanımız ve de yöneticilerimiz konuşsaydılar gese,tese ve bejekenin gereksiz yöneticileri konumuna düşerlerdi zaten bizi farklı kılan da bu aziz başkan en gerekli zamanda diğerlerinin ağzının payını payını çok ii verecektir
Katılıyorum. Aziz Başkan ne zaman konuşup ne zaman susacağını çok iyi biliyor.
Bir de hakem hakkında üzgünüz diye açıklama yapılmasını bekleyenlere gülüyorum. Niye böyle bir şey yapalım ki? Bizim aleyhimize yapılan hakem hatalarından konuşmazken gidip niye bunun hakkında konuşalım?
Celalettin Çancı
19-12-2008, 09:17
Merhaba
Celalettin Çancı
19-12-2008, 09:19
Merhaba ArkadaŞlar Ben Konyadan Celalettİn Bu AkŞam Konyaspor MaÇini İzlemek İÇİn Hepİnİzİ Stada Beklİyorum Mİsafİr Takim BÖlÜmÜnĞn ÖnÜnde BuluŞalim Bu Vesİle İle TaniŞma Firsatini Bulalim Hep Bİrlİkte
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.