Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonlar Ligi Maç Biletleri Hakkında
1907 ÜNİFEB
17-09-2008, 16:07
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu`nda Fenerbahçemizin, Dynamo Kiev ile 30 Eylül Salı, Arsenal ile 21 Ekim Salı ve Porto ile 25 Kasım Salı günlerinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`nda oynayacağı maçların biletleri Kulübümüzden yapılan açıklamaya göre, kongre üyeleri ve taraftar kart sahipleri için geçtiğimiz günlerde satılmaya başladı.
Kongre üyelerine 3 adet, platinium taraftar kartı sahiplerine 3 adet, gold taraftar kart sahiplerine 2 adet, klasik taraftar kart sahiplerine ise 1 adet bilet satışı yapılabilmektedir.
Bu üç maç için de belirtilen bilet fiyatları şu şekildedir:
Fenerium Alt B - F Blok: 255,00 YTL
Fenerium Alt C - E Blok: 305,00 YTL
Fenerium Alt G Blok: 205,00 YTL
Fenerium Üst Tribun E Blok: 175,00 YTL
Fenerium Üst Tribun H-I Blok: 132,00 YTL
Migros: 66,00 YTL
Telsim: 66,00 YTL
Biletler Biletix şubelerinden, Biletix internet şubesinden (www.biletix.com (http://www.biletix.com/)) ya da Biletix Çağrı Merkezinden (0 216 556 98 00) şimdiden temin edilebilmektedir. Ancak internet ve çağrı merkezinden alınmış biletlerin perakende satış noktalarından teslimatları sırasında işlemin yapıldığı taraftar kartın, kredi kartı ve kredi kartı sahibinin kimliğini ibraz etmesi gerekmektedir.
Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi
İnanç Gülfidan
17-09-2008, 16:20
Ankara'da oynanan Hacettepe maçında biletini internetten arkadaşının kartıyla alanlara (kredi kartını ve kart sahibinin kimliğini göstermesine rağmen) biletlerinin verilmediğine tanık oldum. Geçen sene Chelsea maçında da başkasının taraftar kartını kullananların biletlerini ya iptal ettiler ya de teslim etmediler. Bu konulara dikkat ederseniz, maç günü bir süpriz ile karşılaşmazsınız.
Süleyman.Özdemir
18-09-2008, 11:12
ewet bu sorun çok oluyor maç günü ona dikkat ediilirse daha iyi olur... Zorlukla karşılaşmazsınız...
Onur Coşkuncan
20-09-2008, 16:25
ben rahatım walla arsenal maçında yine mabeddeyiz : ))
:D:D
Deniz Kalkan
20-09-2008, 16:46
arkadaşlar arsenal maçına aldım biletimi mabed bizi bekliyo..telsimde baya boşyer var şimdiden alın biletlerinizi sonra karaborsacılarla ugrasmayalım ;)
Serkan Seyhan
20-09-2008, 21:39
arkadaşlar arsenal maçına aldım biletimi mabed bizi bekliyo..telsimde baya boşyer var şimdiden alın biletlerinizi sonra karaborsacılarla ugrasmayalım ;)
Yanlışınız olmasın mı ben 4 gün önce aldım, bilgisayardanda yerimi kendim seçtim hatta formalite icabı. Telsimde boş yer göremedim A B blokta az birşey yer vardı o kadar. Tam aksine migrosta ise çok az alınmış bilet vardı.
Deniz Kalkan
21-09-2008, 01:03
Yanlışınız olmasın mı ben 4 gün önce aldım, bilgisayardanda yerimi kendim seçtim hatta formalite icabı. Telsimde boş yer göremedim A B blokta az birşey yer vardı o kadar. Tam aksine migrosta ise çok az alınmış bilet vardı.
biletix biletlerin hepsini birden satışa koymuyo , günlük kotaları var herhalde o bitince ertesi gün tekrar bugun baktığımda 9 blokta boşyer vardı telsimde...;)
Engin Kaşkaya
23-09-2008, 02:41
allah razı olsun bu sene kombinem var:))))
Ali Övgün
06-10-2008, 00:11
Fenerbahçe-Arsenal maçına H bloğundan bende bilet aldım ancak kayserispor maçından sonra feneri görmeye değmeyeceğini anladım ,ondan bileti satıyorum. H blok 150ytl. isteyenler unifeb iyteyle haberleşssin.
Kemal Koç
06-10-2008, 01:16
alicim fenerbahçe-arsenal maçına gelmeme isteğini anlayabilirim.eyvallah takım kötü gidiyor,keyif veren bir futbol oynamıyor.hep destek tam destek dememiz gereken günlerde keşke arsenal maçında aramızda olabilseydin.bilet telsim tribün mü?
Sercan.Tuna
06-10-2008, 01:30
Fenerbahçe-Arsenal maçına H bloğundan bende bilet aldım ancak kayserispor maçından sonra feneri görmeye değmeyeceğini anladım ,ondan bileti satıyorum. H blok 150ytl. isteyenler unifeb iyteyle haberleşssin.
şu yapılan şeyin unifebe yakışır olup olmadığı tartışılır...:kizgin:
Servet Güldeş
06-10-2008, 01:32
1 bilet 150 ytl değil mi yanlış anlamıorum...
Cem Demirtaş
06-10-2008, 01:34
Arsenal maçıdna tribündeyim!!
biz taraftarız iyi gün kötü gün ayıracak değiliz!!
Sercan.Tuna
06-10-2008, 01:35
bende tribündeyim , tüm arkadaşlarımızı beklioruz maça.... hep destek tam destek..
Ozan Uzunkaya
06-10-2008, 01:44
Fenerbahçe tribünleri sen ve senin gibi düşünen zihniyetlere kalmadı o yüzden gelip gelmemeyi o kadar dert etme.
Web komitesi bu mesajı atan şahsa, gerekli cezayı en kısa zamanda verir umarım.
Sercan.Tuna
06-10-2008, 01:46
Fenerbahçe tribünleri sen ve senin gibi düşünen zihniyetlere kalmadı o yüzden gelip gelmemeyi o kadar dert etme.
Web komitesi bu mesajı atan şahsa, gerekli cezayı en kısa zamanda verir umarım.
gerekli başvuruyu yaptım ozancım..
Cem Demirtaş
06-10-2008, 01:48
3 yıllık üyelik 6.mesaj!!
Erdem Özdamar
06-10-2008, 01:49
ondada sparta prag bileti ve manu biletidir...
Kemal Koç
06-10-2008, 02:39
şu yapılan şeyin unifebe yakışır olup olmadığı tartışılır...
sercancım benımde merak ettıgım buydu,eger telsım bıletıyse ayıp yazıklar olsun.bundan bıle prım yapmaya calısıyorlar...bılet fıyatlarına baktım 15o ytl'ye herhangi bir H blok bileti yok.cok yazık boyle bır yazı yazılmıs
Berk Ulupınar
06-10-2008, 02:51
Yazık valla şu yazana bak.
İnadına oradayız!! Takımımızın arkasındayız.!
Alper Tunka
06-10-2008, 06:45
chelsea'yi sevillayı yenerken sevinme hakkını kendinde buluyosan bu zor günlerdede yanında olmak zorundasın,
bunun adı AŞK'tır.300 lira veriyimde sus.
Safa Arıkan
06-10-2008, 13:35
Bilader git gözünü seveyim git ya, mükemmel bir Fenerbahçelisin anladık hadi...
Bir de bence sen o bileti sakla çocuklarına gösterirsin böyle böyle yapmıştım diye...
Narin Akın
06-10-2008, 14:10
çok ayıp ediyorsun arkadaşım galibiyet zamanında Fenerbahçeliyim diyorsun malubiyet alınca sırt çeviriyorsun.Böyle taraftarlık mı olur?geçenki Kiev maçında senin gibi düşünen biçok taraftar gerekli desteği vermedi o gün.güzel pozisyonlarda biraz ses çıktı o kadar asıl kötü pozisyonlarda takıma gaz vereceksin.ama nerde... kendi evimizdeki maçta bu kadar az ses çıkarsa nolur?ben desteğimi esirgemicem.ha biletimi henüz almadım ama bulamazsam senin o biletine 2 misli para verir alırım gene giderim merak etme sen.
Gökhan Kavaz
06-10-2008, 15:00
sen kimsin?nesin?nerden geldin nereye gidersin?senin gibilerinin..allah nasıl biliyosa öyle yapsın!YAZIK!!!!!!!!!!!
arsenal maçında mebetteyiz...
Onur Coşkuncan
06-10-2008, 15:27
16 Eylül'de aldım biletimi yani porto maçına 1 gün kala. Sen ise şu davranışınla ayıp etmişsin. Tamam takım iyi değil ama bu 12. adamın desteğini çekeceği anlamına gelmiyor.
İlker Alıcı
06-10-2008, 16:03
Arkadaşlar almış cezasını çok uzatmanın gereği yok.
1907 ÜNİFEB'in misyonunu benimseyen birinden bunları duyamazsınız.O yüzden bu arkadaşı çok büyütmemek lazım.
Can.Göğüş
06-10-2008, 16:12
Yapma renkdaş olmaz öyle birşey.gülü sevdinmi dikeni sana hoş gelmeli.Bu arkadaşa da fazla kızmayın takım bugünlerde kötü gidiyor,umarım en kısa zaman da düzelir ortam çok gergin.Böyle düşenenlerde hoş bakalım arkadaşlar.Hem ilerde belki fenerbahçem yanıltır bu arkadaşımıda.
Esra Çetin
06-10-2008, 16:19
Yalnız arkadaşlar ardından gelen yorumlar süper :D hepinizi tek tek tebrik ederim :D
chelsea'yi sevillayı yenerken sevinme hakkını kendinde buluyosan bu zor günlerdede yanında olmak zorundasın,
bunun adı AŞK'tır.300 lira veriyimde sus.
Bir de bence sen o bileti sakla çocuklarına gösterirsin böyle böyle yapmıştım diye...
sen kimsin?nesin?nerden geldin nereye gidersin?
1907 ÜNİFEB'in misyonunu benimseyen birinden bunları duyamazsınız.O yüzden bu arkadaşı çok büyütmemek lazım.
gülü sevdinmi dikeni sana hoş gelmeli
Onur Coşkuncan
06-10-2008, 16:23
Yalnız arkadaşlar ardından gelen yorumlar süper :D hepinizi tek tek tebrik ederim :D
Bugün desteklemezsek ne gün destek vericez takıma.
Serkan Seyhan
06-10-2008, 16:53
''Delinin biri kuyuya taş atmış, 40 akıllı zor çıkarmış''
Sanırım durumu en iyi bu deyim anlatır, boşverin arkadaşlar sıkmayın tatlı canınızı...
Sefa Avcı
06-10-2008, 17:22
Biz Arsenali konuşalım arkadaşlar..
Ben haftasonu arsenalin maçını izledim sunderland deplasmanında paçayı 90+ da attıkları 1 golle 1 puan alarak kurtardılar.. Sadece top çeviriyorlar süratli oyuncuları çok var takımda bizim kendi sahamızda defansif bir futbol anlayışlı ile oynamayı tercih etmeliyiz yoksa kayserinin 4 attığı bir maçda arsenali düşünmek bile istemiyorum. Umarım Deivid bu maça yetişir.
HAdi hayırlısı
Mustafa Ünal
06-10-2008, 18:54
Biz Arsenali konuşalım arkadaşlar..
Ben haftasonu arsenalin maçını izledim sunderland deplasmanında paçayı 90+ da attıkları 1 golle 1 puan alarak kurtardılar.. Sadece top çeviriyorlar süratli oyuncuları çok var takımda bizim kendi sahamızda defansif bir futbol anlayışlı ile oynamayı tercih etmeliyiz yoksa kayserinin 4 attığı bir maçda arsenali düşünmek bile istemiyorum. Umarım Deivid bu maça yetişir.
HAdi hayırlısı
Birde Arsenal - Porto maçını izlemeni tavsiye ederim :).
Ne olursa olsun , en kötü durumda beraberlik bizimdir.
Can.Göğüş
06-10-2008, 19:27
En kötü durum şerefli mağlubiyettir.Umarım yenilmeyiz ama yenilirsekte inşallah mücadele ederek kolay pes etmiyerek yeniliriz.
Uğur Koçar
06-10-2008, 21:00
Oncelikle Aliyi kiniyorum bu davranisindan oturu.Ali Ovgun 1907 Unifeb Iyte ile sadece bir kac organizasyona katilmis ve Tanisma toplantisinda da yer almistir.Bu sahis ,diger uyelerimiz gibi Karaborsa bilet satmanin gercek taraftara uygun bir davranis olmadigini bilmektedir.En azindan bizler bunu ve Fenerbahce taraftarinin yapmamasi gerektigi seyleri bir cok kez vurguladik gerek yemegimizde gerekse diger organizasyonlarimizda.Demek ki bu sahis bunu benimseyememis,Fenerbahce yi rant olarak kullanmaya kalkmistir.Bunun da yaninda Unifeb iyte ye ulasin yazmis,bu cirkin olayi okulumuz uzerine de yikmaya calismistir.Bu tur davranislarda bulunan kisilerin 1907Unifebte yeri olmadigini ben de sizler gibi cok iyi biliyorum.Boyle bir mesajin altinda okulumun adi gecmesi beni cok utandirdi.Bu utanci bizlere yasatan sahis icin gereken yapilacaktir.
Doruk Sarıkaya
06-10-2008, 21:39
Arkadaşlar bir akrabamın acilen B Rh+ kana ihtiyacı var. Kan grubu tutan ve vermek isteyenler benimle iletişime geçerse çok iyi olur.
Kan verme koşulu olarak son 3 günde aspirin gibi ilaçlar ve son 1 ayda antibiyotik almamış olması bir gün öncesinden ise 1 biradan fazla alkol almamış olması gerekmektedir.
Arkadaşlar Acil durum nedeniyle bu duyuruyu buraya kopyalıyorum.
Kan Grubu uyanların bizlere ulaşması önemle rica olunur.
Çağrı Erdoğan
06-10-2008, 21:46
kesinlikle aliyi kınıyorum ...ben arsenal biletimi çıktığı gün aldım...takımımın halinide görüyorum ama nolursa olsun isterse küme düşelim ben fenerbahceliyim...hep demez miyiz iyi gün kötü gününde diye işte nasılki geçen sene sevilla maçlarından sora forma giyip okula gitmişsen bgnlerdede gururla çıkıp maçıma gidicem...ve isterse 20-0 kaybedelim bnm için o sahada çubuklu için ter dökenler hatırlanacak unutulmayacak...biz ne hezimetler gördük ne kadrolarla ne başarılar aldık ...samuel johnsonu hatırlamıyanınız var mı samiyende...ya da ne bileyim inönüde forvet arkası oynayan van hooijdonkun serhata asistini...belki şimdi bunu okuyup bana gülenler olucak ama cidden onlar önce FB formasını giydikleri anda aldıkları zevki bi gözden geçirsinler...ben FB liyim bnm için aslolan da çubukludur 21 Ekimdede telsimdeyim....
Onur Coşkuncan
07-10-2008, 00:35
kesinlikle aliyi kınıyorum ...ben arsenal biletimi çıktığı gün aldım...takımımın halinide görüyorum ama nolursa olsun isterse küme düşelim ben fenerbahceliyim...hep demez miyiz iyi gün kötü gününde diye işte nasılki geçen sene sevilla maçlarından sora forma giyip okula gitmişsen bgnlerdede gururla çıkıp maçıma gidicem...ve isterse 20-0 kaybedelim bnm için o sahada çubuklu için ter dökenler hatırlanacak unutulmayacak...biz ne hezimetler gördük ne kadrolarla ne başarılar aldık ...samuel johnsonu hatırlamıyanınız var mı samiyende...ya da ne bileyim inönüde forvet arkası oynayan van hooijdonkun serhata asistini...belki şimdi bunu okuyup bana gülenler olucak ama cidden onlar önce FB formasını giydikleri anda aldıkları zevki bi gözden geçirsinler...ben FB liyim bnm için aslolan da çubukludur 21 Ekimdede telsimdeyim....
çağrı sana sonuna kadar katılıyorum :serefe:
Fenerbahçeliyizzzz 21 Ekimde telsimdeyizzzz
Serhat Bahar
07-10-2008, 03:10
kesinlikle takımımızın arkasındayız.ozelliklede sorunlarla bogustugumuz su gunlerde.ali ye gelincede sadece bu forumda bunların yazılması uzucu, yoksa etraf bu profilde taraftarlarla dolu.bence bu mesajı daha fazla tartısmaya gerek yok ve umarım buda son olur...arsenal macında telsimdeyiz...ölümüne fenerbahçe...
Gökhan Kavaz
07-10-2008, 17:10
Oncelikle Aliyi kiniyorum bu davranisindan oturu.Ali Ovgun 1907 Unifeb Iyte ile sadece bir kac organizasyona katilmis ve Tanisma toplantisinda da yer almistir.Bu sahis ,diger uyelerimiz gibi Karaborsa bilet satmanin gercek taraftara uygun bir davranis olmadigini bilmektedir.En azindan bizler bunu ve Fenerbahce taraftarinin yapmamasi gerektigi seyleri bir cok kez vurguladik gerek yemegimizde gerekse diger organizasyonlarimizda.Demek ki bu sahis bunu benimseyememis,Fenerbahce yi rant olarak kullanmaya kalkmistir.Bunun da yaninda Unifeb iyte ye ulasin yazmis,bu cirkin olayi okulumuz uzerine de yikmaya calismistir.Bu tur davranislarda bulunan kisilerin 1907Unifebte yeri olmadigini ben de sizler gibi cok iyi biliyorum.Boyle bir mesajin altinda okulumun adi gecmesi beni cok utandirdi.Bu utanci bizlere yasatan sahis icin gereken yapilacaktir.
hepimiz bir kişinin yaptığı ayıbı bir okulun ayıbı olarak kabul etmiyecek kadar bilinçli insanlarız kardeşim,seninde bildiğin gibi.bu iyte nin değil bu şahsın ayıbıdır bence bunu belirtmek istedim...özür dilerim serhat bu son mesaj olsun ozaman:)
Merve İnam
08-10-2008, 19:04
NE olursa olsun Yanlız bırakmaz olmaz orda olucaz :)
Sefa Avcı
08-10-2008, 19:06
Göreceğim o Arsenali porto da ne varki ?
bizim bu gruptan elimizi kolumuzu sallayarak 2.çıkmamız gerekir.
geçen sene sevilla arsenalle aynı gruptan lider çıkmışdı. Bize 2.likde yeter. Kadıköyde ki maçda bizim bunu not al bir yere :D
Taha Gürer
10-10-2008, 20:06
arsenal bizim mabedi daha görmedi bizimde desteğimizle burda onlara bi hüsran yasatalım kendimize gelelim:D
Furkan Enginer
10-10-2008, 21:40
valla ne güzel olur he şöle keyfimiz yerimize gelir...Ama sakatların iyileşmesi bizimde günümüzde olmamız lazım yoksa hayal olur...
Onur Yiğit
15-10-2008, 00:32
biz taraftarız.takım hangi durumda olursa olsun gider desteğimizide yapar gerkrsede tepkimizi medeni bir şekilde gösteririz.(sınırları aşmıcak tabiki). takım nasl olursa olsun mabedimizdeyiz destek için !
İbrahim.Tataroğlu
17-10-2008, 20:23
maca 3 tane bılet aranıyor acıl?
Kıvanç Müçek
18-10-2008, 13:35
maca 3 tane bılet aranıyor acıl?
www.biletix.com (http://www.biletix.com)
Can Demir
18-10-2008, 15:16
Telsim Tribünü bileti biterse Muğladan bi arkadaşımızda var 3 taksite 75e almış aynı fiyattan satıyor , aklınızda bulunsun ;)
Fatih Öngöroğlu
16-11-2008, 01:19
slm antepli dostum
Alkan Akkaya
25-11-2008, 01:59
eger yarınki maca bilet bulamayan olursa aynı fiyattan kombinemi verebilirim ertesi gunki sınavlarım yuzunden katılamayabilirim cunku :S
Metehan Ersöz
25-11-2008, 14:55
sınavlarım nedeniyle maça gidemicem büyük iht 2 tane telsim bilet war...
ilgilenen 535 4341542
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.