Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Gençlerbirliği // Turkcell Super Ligi 4. Hafta Maçı
Berke Keklikoğlu
18-09-2008, 17:32
http://www.1907unifeb.org/mac_basliklari/fbgnclr1.jpg
Fenerbahçe SK - Gençlerbirliği SK
Stad: Şükrü Saraçoğlu Stadı
Hakemler: Fırat Aydınus (O), Mustafa İspiroğlu (Y), Hakan Yemişken (Y), Suat Arslanboğa (D)
Sakat ve Cezalı Oyuncular:
Fenerbahçe:
Deivid, Wederson, Edu, Semih, Tümer, Deniz , Volkan Demirel
Gençlerbirliği:
Aralarındaki Son Mücadeleler:
Fenerbahçe : 3 - 2 : Gençlerbirliği
Gençlerbirliği : 1 - 2 : Fenerbahçe
Süper Lig'deki Son Maçları:
Fenerbahçe:
Hacettepe : 2 - 1 : Fenerbahçe
Fenerbahçe : 2 - 0 : İst.B.B.
Gençlerbirliği:
Gençlerbirliği : 3 - 1 : Eskişehirspor
Bursaspor : 2 - 0 : Gençlerbirliği
Hakan Ateşler
18-09-2008, 18:37
destek verilmesi gereken bir maç, morallerin yükselmesi açısından taraftar takımının ve her futbolcunun arkasında olduğunu göstermeli.
Süleyman Çullu
18-09-2008, 19:02
berabere bitme ihtimali yüksek umarım yanılırım
Sercan Ülker
18-09-2008, 21:20
Kalemizde gerçek bir handikap söz konusu. Onun dışında çıkan kadro ne olursa olsun Gençlerle mücadele edecek güçte.
Yorumlar Anadolu takımlarıyla mücadele edecek güçteyize kadar düştüyse vay halimize derim başka birşey demem.Birşeylerin gerçekten iyi gitmediğinin ve yanlışların yapıldığının en güzel kanıtıdır.
Volkan Matur
18-09-2008, 22:07
Olay anadolu derbi iyi kötü güzel çirkin kaleci defans olayı değil bence bu takımda bir Alex olsun bir Hooijdonk olsun bir Tuncay olsun çok maç kurtardığı oldu tek başına amacım tartışmak değil bana göre takımdaki tek eksik eski ruh eğer bunu geri kazanabilirsek çok güzel olucağını umut ediyorum.Şüphesiz ki aurelionun gidişi takımda büyük bir etki yarattı gibime geliyor ama bu daha ne kadar devam edebilir ki, umarım her şey düzelir.
Ali Yıldırım
18-09-2008, 22:57
Sen o formayı ıslat, mücadele et,
Yeterki iste...
Biz hep olduk arkanda, oluruz yine, yenilsen bile...
Geçmişe perde çekip artık önümüze bakmanın vaktidir şimdi.
Haydi çocuklar!
Ozan Karaer
19-09-2008, 00:50
artık iyi futbolla kazanmanın vakti geldi,geçiyor bile...bu hafta ligde rakip kim olursa olsun,güzel oyun ve farklı skorla galip geleceğimizden eminim...
Emre Berkol
19-09-2008, 14:50
Umarım eski ruh geri döner dediğiniz gibi takımı ateşleyip peşinden sürükleyecek adam yok hani öyle bir hale geldik ki tribünden birini maça alsak da takımı ateşlese.Umarım artık çocuklar inanırlar kendilerine...
Başar Deniz
19-09-2008, 14:58
Umarım eski ruh geri döner dediğiniz gibi takımı ateşleyip peşinden sürükleyecek adam yok hani öyle bir hale geldik ki tribünden birini maça alsak da takımı ateşlese.Umarım artık çocuklar inanırlar kendilerine...
işin aslı çok da umrumda değil, gençlerbirliği maçında iyi oynayıp oynamayacakları, benim bu takıma, yöndetime karşı güvenim azaldı bir kere,
bana avrupada, deplasman maçlarında gücünü göster 55 bin kişi önünde zavallı gençler karşısında değil, oynadığınız futboldan dolayı hala utanıyorum, insanlarla konu açılacak diye muhabbeti değiştiriyorum,
Mehmet Ekiz
19-09-2008, 15:02
Hiç bir zaman utanmadım, utanmadık. Böyle zamanda daha bir fazla seviyorum o formayı. Dikkat etmek lazım biraz kurduğumuz cümlelere.
Başar Deniz
19-09-2008, 15:12
Hiç bir zaman utanmadım, utanmadık. Böyle zamanda daha bir fazla seviyorum o formayı. Dikkat etmek lazım biraz kurduğumuz cümlelere.
arkadaşım bana böyle ağızlar yapma; senin yaşın kadar değlasmana gitmişliğimiz, otobüs koridorlarında yatmışlığımız var;
ben formadan utanıyorum diye bi kelime ettim mi ki konuşuyorsun? ben oynanan futboldan utanıyorum diyorum, hazmedemiyorum diyorum, kıskanıyorum yani anladın mı başka takımların bizden ii top oynamasını kıskanıyorum,
sen kurulan cümlelerin anlamını ii bi düşün ondan sonra mesaj yaz...
Mehmet Ekiz
19-09-2008, 15:20
arkadaşım bana böyle ağızlar yapma; senin yaşın kadar değlasmana gitmişliğimiz, otobüs koridorlarında yatmışlığımız var;
ben formadan utanıyorum diye bi kelime ettim mi ki konuşuyorsun? ben oynanan futboldan utanıyorum diyorum, hazmedemiyorum diyorum, kıskanıyorum yani anladın mı başka takımların bizden ii top oynamasını kıskanıyorum,
sen kurulan cümlelerin anlamını ii bi düşün ondan sonra mesaj yaz...
Hiç bir şekilde Fenerbahçeliliğinize zaten herhangi bir laf söyleme hakkım olamaz, Sadece ne olursa olsun bu takım Fenerbahçe ise utanmak kelimesinin bu cümlede olmaması gerektiğini düşündüğümden eleştirdim. Ayrıca hemen senin yaşın kadar muhabbetine girmekte hiç hoş değil. Saygısızlık olarak karşılamayın bunu sadece fikrim bu yönde.
Başar Deniz
19-09-2008, 15:32
Hiç bir şekilde Fenerbahçeliliğinize zaten herhangi bir laf söyleme hakkım olamaz, Sadece ne olursa olsun bu takım Fenerbahçe ise utanmak kelimesinin bu cümlede olmaması gerektiğini düşündüğümden eleştirdim. Ayrıca hemen senin yaşın kadar muhabbetine girmekte hiç hoş değil. Saygısızlık olarak karşılamayın bunu sadece fikrim bu yönde.
fikrine saygım sonsuz, bu formayı daha bi seviyorum deyince sanki benim sevmediğimi ima ettin gibi geldi, bundan dolayı bu şekilde yazdım, ama dediğin gibi forma aşkı bitmez bitemez ki, o biterse zaten o gün bende bitmişim, dünyadan çekip gitmişim hatta helvam yeniliyor olur... :)
yaş mevzusuna gelince kusura bakma kardeşim, insan yaşlanınca böyle oluyor demekki:o
Ozan Çetinkaya
19-09-2008, 15:42
Sen o formayı ıslat, mücadele et,
Yeterki iste...
Biz hep olduk arkanda, oluruz yine, yenilsen bile...
Geçmişe perde çekip artık önümüze bakmanın vaktidir şimdi.
Haydi çocuklar!
O tezahüratı hatırladım,yine tüylerim diken diken oldu.
Umarım son maçlardan gereken dersler alınmıştır.
Cansu Bilen
19-09-2008, 17:21
bu maç miladımız olsun...
Taylan Kamber
19-09-2008, 18:46
ya bu maç bence bizim için dönüm noktası olabilir şuanda herşey ötü gidiyor fenerbahçemiz için tribünlerdeki sorunlar takımın kötü gidişatı bu maçta çok desteğe ihtiyaçları var bence bu maçta hiçbişeyle uğraşmadan 90 dakika boyunca takıma destek vermeliyiz.unutmayınki biz renklere aşığız.
Mert Ulusoy
19-09-2008, 18:50
Bu maçla başarılı yollara ilk adımı atarız inşallah.
Murat Sulu
19-09-2008, 20:04
ben bır an once deıvıdle wedersonun kanatlara gerı donmesını beklıorumm
Samet Satın
19-09-2008, 21:01
yine zorlanıcaz bnce bu maçta inş. yanılırım bizim sloganımız hep destek tam destek...puan kaybı olmamalı ama bu kadroyla böyle yürümez 3 milyon avro isteyen marcoya parayı vermiyorsun 4,5 milyon avroya emreyi alıyorsun bu nasıl bir düşünce tarzı anlamış değilim ama yinede hep destek tam destek diyorum....
Mehmet Kayılı
19-09-2008, 21:15
bu maç miladımız olsun...
Tek isteğim benimde bu şu sezon için..
Gizem Boztaş
19-09-2008, 21:18
yetr artık üzüldüğümz... bu maçı alalım...
Ozan Ercan
19-09-2008, 21:49
Fenerbahçe maçından sonra halı saha maçı yapmak isteyenleri Kantin'deki Resmi Halı Saha başlığına davet ediyoruz :)
İlker Aykut
20-09-2008, 14:46
YÖNETİMDEN SON UYARI
Hacettepe mağlubiyetinin ardından Samandıra’ya çıkarma yaparak Aragones ile uzun süreli bir görüşme yapan Başkan Aziz Yıldırım’ın, İspanyol çalıştırıcı ile Porto karşılaşması sonrası da görüştüğü ve “Artık ne ligde ne Avrupa’da kayıp istemiyoruz. Bir an önce toparlanıp çıkışa geçmemiz şart. Bunun için ne gerekiyorsa yapın” ikazında bulunduğu öğrenildi. Aragones’in de oyuncuları, “Kimsenin sabrı kalmadı. Yönetim ve camia bizden iyi sonuçlar bekliyor. Herkes kendine düşeni yerine getirsin. Bu maçı kazanmak zorundayız. Aksi halde herkes sonuçlarına katlanır” diyerek son kez uyardığı belirtildi. G.Birliği karşısında galibiyetten başka bir sonuç düşünmeyen sarı-lacivertlilerde olası bir kayıp halinde yönetimin sert tepki vereceği biliniyor.
peki yönetime kim uyarı verecek :???:
Gültekin Kaymaz
20-09-2008, 15:31
siz yenildikçe ------- biz feneriumdan 85 ytl gidip forma alıcaz
siz puan kaybettikçe ---------- biz tribünden fenerbahçe diye bağırıcaz
siz beklediğimiz transferleri yapmasanızda -------- biz 3000 ytl verip konbinemizi alıcaz
SİZ BİZİ NE KADAR ÜZERSENİZ----------- BİZ SİZİ O KADAR YANLIZ BIRAKMIYCAZ
AMA SİZİ ÇOK SEVDİĞİMİZ İÇİN DEĞİL GÖĞÜSÜNÜZDE TAŞIDIĞINIZ O KUTSAL ARMA İÇİN
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE
Fatih Karamustafaoğlu
20-09-2008, 17:40
siz yenildikçe ------- biz feneriumdan 85 ytl gidip forma alıcaz
siz puan kaybettikçe ---------- biz tribünden fenerbahçe diye bağırıcaz
siz beklediğimiz transferleri yapmasanızda -------- biz 3000 ytl verip konbinemizi alıcaz
SİZ BİZİ NE KADAR ÜZERSENİZ----------- BİZ SİZİ O KADAR YANLIZ BIRAKMIYCAZ
AMA SİZİ ÇOK SEVDİĞİMİZ İÇİN DEĞİL GÖĞÜSÜNÜZDE TAŞIDIĞINIZ O KUTSAL ARMA İÇİN
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE
:dans::serefe::dans::dans::serefe:
ne kadar güzel açıklamışsın renkdaş, helal olsun eline sağlık
Orhan Kuşcuoğlu
20-09-2008, 21:45
Ortada bir maç.. bakalım :)
Serkan Şahin
20-09-2008, 22:38
1-0 dk.42 Alex.. :) Ama stad guizaa diye yıkılıyor :D
Göktuğ Güllüce
20-09-2008, 22:45
Hakediyor Guiza ama o desteği... Hep böyle mücadele eder inşallah...
Ferdi Yüksel
20-09-2008, 23:10
Daniel Gonzales Guiza .... 2-0
Alıstı artık kimse tutamaz :D
Emre Berkol
20-09-2008, 23:21
Sonunda okçu oklarını atmaya başladı hadi bakalım vira bismillah...
Cem Esmer
20-09-2008, 23:38
Sezonun en iyi futbolunu oynadı takım bu akşam.
Emre Berkol
20-09-2008, 23:42
KAzım Kazım 3-0 hadi bakalım çocuklar geriside gelsin artık.Bence takımda bir Aziz' in parmağı var
Göktuğ Güllüce
20-09-2008, 23:48
KAzım Kazım 3-0 hadi bakalım çocuklar geriside gelsin artık.Bence takımda bir Aziz' in parmağı var
Azizsilin zamanı gelmişti demek :D
Orhan Kuşcuoğlu
20-09-2008, 23:55
bazı forumlarda insanların görüşlerinin 1 saatte 180 derece döndüğünü gördüm, bakalım burda neler olacak :)
Bihter Balkuvar
21-09-2008, 00:04
ohh beaahh!! sonunda böyle bi skor işte!! rahat rahat izledik sonunda bi maçıda.. güizaya golu attıran robertonun pası harikaydı.. bu gidişle güiza legolas kesilcek başımıza..:D aman aman allah nazarlardan saklasın..
Mehmet Kayılı
21-09-2008, 00:08
Bi kendimizi bulalım yaa şöle...herşey çok daha iyi olacak..sadece biraz inanın..
Osman Varlık
21-09-2008, 00:26
.. bu gidişle güiza legolas kesilcek başımıza..:D
:yaril::yaril:inşallah:D:D:D
uzun bir süre sonra rahat bir maç izlemenin zevkini alabildik sonunda... akılları başlarına gelmeye başlamıştır umarım, bir maçlık bir güzellik olmaz bu....
güzel maçtı tebrrikler FENERBAHÇEMMMMMM
Ozan Ercan
21-09-2008, 00:28
Maçtan taze yorumlar yazalım biraz bakalım..
Volkan : Kalede Volkan vardı ama soyadı söylemesek Demirel olduğunu zannedebilirdik, hatta maçın kimi zamanlarında Volkan 3 günde kendini ne kadar geliştirmiş bile derdik. Rakibin 10 kişi kalmasının da rahat maç çıkarmasında etkisi var ama yönetimi kaleci almamakla suçlayanlara güzel bir cevap verdi bugün. Aferin Volkan, böyle devam..
Gökhan : Eski formuna dönüş sinyalleri verdi bugün Gökhan. İnanıyorum ki Deivid'in dönmesiyle beraber çok daha iyi işler yapacak. Güzel bindirmelerinin golle sonuçlanmaması şanssızlıktı.
Önder : 2.5 sene aradan sonra stopere döndü Önder, dönüşü de muhteşem oldu. Bizi asıl stoperlerin yokluğunda Yasin ve Can'a alıştıran Zico'ya inat süper top oynadı. Top kesti, kademe yaptı ve belki hepsinden önemlisi gereksiz uzun top atmadı. Bu dakikadan sonra Yasin kulübeyi, Can tribünü mesken tutabilir. Seneye Kerim de geri gelirse Gökhan'la forma rekabetine girer.
Lugano : Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önceki Bursa maçından sonra ilk kez tandemin solunda oynadı. Sağı solu ne farkeder demeyin, oyuna bakış açınız tamamen değişir 5 metre solda oynamakla. Lugano sanki yıllardır solda oynuyormuşcasına hatasız oynadı. Volkan'ın tehlike yaşamamasında payı büyüktü.
R.Carlos : Fiziğe aykırı hareketlerinden birine daha imza attı bugün. Attığı pas hem fizik kurallarını ihlal etti, hem de Uğur'a o pas öyle değil böyle atılır dedi. Porto maçındaki sert eleştiriler biraz etki etmiş sanıyorum. Önündeki Emre'yle iyi anlaşıyor olması yakın gelecekte Emre'yi sol açıkta göreceğimizin sinyali bence.
Burak : Takımın açık ara en kötüsüydü. Olumlu hiçbir hareket yapamadı. Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'de de aynı mevkiide oynuyor, ama performansını yükseltmezse Deivid'in de gelişiyle kulübeden tribüne doğru yol alır.
Maldonado : Son dönemlerdeki iyi oyununu sürdürdü. Çoğu geriye olsa bile modern bir ön libero topu ayağından nasıl çabuk çıkarmalı bunun dersini verdi. Aurelio kadar etkili değil belki ama savunma anlamında aralarında çok büyük bir uçurum olduğuna inanmıyorum. Yanına Mehmet Topuz tadında bir ön libero alınırsa çok daha verimli olacağını düşünüyorum. Emre-Alex-Maldonado üçgenlerini keyifle izledim.
Emre : Maçın başında gördüğü sarı kart yüzünden bütün maçı tedirgin izledim, çünkü hırsı yüzünden savunma yaparken sert müdahalelerde bulunabiliyor. Buna rağmen gerek ön liberoda gerek sol açıkta son derece etkiliydi. Aragones'in onu sol açık mevkiine alıştırmaya çalıştığını sanıyorum. Uğur'a da iyi bir gözdağı bu.
Uğur : Dengesiz Uğur'un kötü günüydü bugün. Yine olmadık, ters çalımlardan sonra amatörce hareketlerle top kaptırdı. Formayı Emre'ye kaptırması an meselesi. Sevilla maçının ekmeği de bitti, yeni heyecanlar yaşatması lazım bize.
Alex : Fazla söze ne hacet! Sen kilidi aç, takımı oynat, kapanışı yaptır, mücadele et. Bu taraftar da sana saygı duysun, seni omuzlarda taşısın. Büyük futbolcu olduğunu yine gösterdi. Temennim 100ler kulübüne giren tek yabancı(Boliç ve Kona'yı saymıyorum, biri Türk, diğeri de 7 senede ite kaka sokuldu bu gruba) olması. Güiza'yı tanıdıkça çok daha öldürücü paslar atacak.
Güiza : 14 milyonun hakkını vermeye başladı, aldığı mükemmel pası harcamadı ve karşı karşıya güzel bir gol attı. Sırtı dönük yaptığı top kontrolleri, birebirde adam eksiltmesi, aldığı hava toplarıyla ihtiyacımız olan santrafor tipi olduğunu gösteriyor yavaş yavaş. Zaten inancım yüksekti, bugünkü performansıyla mest etti beni.
Kazım : Oynadığı 25 dk sayesinde Burak'tan formayı geri alacak Sivas'ta. Keşke sırtı dönük top kontrol etmeyi Selçuk başta olmak üzere tüm takıma öğretse. Vücudunu en etkin kullanan futbolcumuz bence, sırtı dönük alıp bir anda adam eksiltebilmesi de artılarından biri. Ciddi oynadığı müddetçe bu takımda yeri garanti.
Selçuk : 25 dk oynadı ama yine kritik 2 top kaybetti, Maldonado'dan tek top konusunda birşeyler öğrenirse aslında o mevkiide iyi bir futbolcu ama kendini geliştirmesi lazım.
İlhan : Kendini yeterince gösterecek zaman bulamadı ama birebir gittiği pozisyonda rakibe omuz koyacağım diye topu unutup gol yapma şansından oldu. Semih'in gelişiyle bu sezon da yedek oturmaya devam eder ancak önündeki Güiza, Alex hatta Semih gibi oyunculardan birşeyler öğrenirse ilerde şans bulabilir Semih gibi.
Başar Deniz
21-09-2008, 00:56
çok şükür kazanabildik, ilk yarı vasattık, pozisyonumuz yoktu ama bu taraftara helal olsun bide fener taraftarı sabırsız derler, kurban olsunlar bu taraftara..:)
Ege Uysaler
21-09-2008, 01:00
çok şükür kazanabildik, ilk yarı vasattık, pozisyonumuz yoktu ama bu taraftara helal olsun bide fener taraftarı sabırsız derler, kurban olsunlar bu taraftara..:)
bence hiç sabırlı degiller migros kale arkası bombostu kombine haricinde bilet satısı 2000 gecmemiştir herhalde
Göktuğ Güllüce
21-09-2008, 01:02
Ancak Telsim tribünü full gibiydi... En azından arkadan çekimlerde hem tribün hemde setteki polarlı ÜNİFEB'li arkadaşlarımız ve sarı-laci C blok harika görünüyordu...
Ege Uysaler
21-09-2008, 01:03
telsimde kombine olmasa orası da zor dolardı bence
Başar Deniz
21-09-2008, 01:06
bence hiç sabırlı degiller migros kale arkası bombostu kombine haricinde bilet satısı 2000 gecmemiştir herhalde
ben varolan taraftarları kastettim, hani ilk yarı kötü bir fener vardı ama ıslıklama, yuhalama olmadı, sürekli alkışladı taraftar, bu hoşuma gitti.
Göktuğ Güllüce
21-09-2008, 01:07
E zatan tek devrelik oyuna yuhalayacak taraftar gelirse hiç gelmesin daha iyi...
Berk Ulupınar
21-09-2008, 01:13
kısa ve öz : oh be
Başar Deniz
21-09-2008, 01:13
aslına bakarsan tek devrelik yuhalamayı çok gördük bundan önce, ama bizim taraftarımızı diğer tarafarlardan ayıran en büyük fark boşu boşuna tepki vermemeleri,yani futbolu anlayan bi taraftarız biz, bu hakem kararlarındada geçerli. 90 dakika boyunca yuhalamakda olmaz... hani derler ya hem döver hem severim diye;kimseye kızmamak lazım herkes soğukkanlı olmayabilir, kimisi tepkisini hemen verir kimisi içine atar;)
Volkan Matur
21-09-2008, 01:32
Bugün gerçekten gerek tribün olsun gerek atmosfer olsun gerçekten çok güzeldi.Telsim c blok doluydu Göktuğcum herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı:).Takıma gelince umarım bundan sonra daha iyiye gider adaşım bi dahaki maç için güven verdi.zaten güvenilir kaleci :)
Necmettin Tekeli
21-09-2008, 01:39
FENERBAHÇE-sivasspor topiğinin açılmasını bekliorzz....
Tuğba Tülü
21-09-2008, 16:01
Bu sezon oynadığımız maçların en iyisini oynadık ,maça iyi başlamadık ama 35.dakikadan sonra daha etkiliydik,ikinci yarı ise kontrol tamamen bizim elimizdeydi,bunda gençlerbirliğinin 10 kişi kalması da etkiliydi..maçı Guıza,Alex,Uğur üçlüsü aldı diyebiliriz,aragonesin Uğuru oyundan alarak kanat takıntısını devam ettirdi,gole ihtiyacı olan biz ,çıkan Uğur ileriye dönük ofansif yönlü bir oyuncu giren Selçuk geriye dönük defansif bir oyuncu, anlaşılan o ki Aragones bunu yapmaya devam edecek..Bide rakip Ankara takımları olunca galibiyete daha çok seviniyorum, Gençlerbirliği bu sene anadolu takımları içinde en zayıf kadroya sahip takımdan biri,ligde tutunmaları çok zor görünüyor,geçen sene ikinci ligin kapısından dönen gençlerin bu sene düşmesini bekliyorum...
Mustafa Ünal
21-09-2008, 17:36
Biraz dağınık oynasakta mücadelemizi çok beğendim. Takıma birşey dokunmuş ama bilmiyorum. Saman alevi değildir umarım.
Gökhan Gönül'ü de bugün beğendim. Önü boş olunca ileri çıkabiliyor , daha rahat oynuyor. Burak'ta kalburüstü oynadı. En azından geriden gelen adamına boş alan bıraktı.
Alper Kayabaşı
21-09-2008, 17:58
Aragones daha yeni başladığımızı söylüyor bilemiyorum inşallah daha iyi oluruz hala bu oyun özellikle savunmada Şampiyonlar Ligi için yeterli değil bence.
Tuğçe Manav
22-09-2008, 00:02
bu maçı izleyince babamın ilk dediği başkan fena fırçalamış oldu:D
o nasıl bi maçtı ya canla başla mücadele eden bi fenerbahçe...bu istekle porto maçında oynansaydı ne olurdu sanki...
ilk sölemek istediğim volkan babacan hakkında olcak her ne kadar tehlikeli bir pozisyonla karşı karşıya kalmadı desekte aslında bunun sebebide kendisidir aklımdan şöle birşey geçmedi değil acaba takım ceza sahamıza giren rakibin üzerine büyük volkana güvendiindenmi basmıyo? yani küçük volkan ilk kez çıkıyor sahaya ve topla karşı karşıya kalmasın diyemi bizim futbolcular bu kadar hırslandı bilemiyorum ama düşünmedende edemedim bence bi süre kalede küçük volkan durmalı:) [büyük küçük terimlerini kıdem olarak kullandım oysa küçük dediğim dünkü maçtaki volkanda ayaklarının yere ne kadar sağlam bastığını gösterdi..]
neyse gel gelelim emreye o ne sinir harbiydi öyle hareketle değil sözle gözle herşeyle stresti agresifti anlayamadım kırmızı gelecek diye ödüm patladı...
çalışılmış bir serbest vuruş vardı luganonun vurduğu çok güzeldi ama lugano iyi kullanamadı gol olsa süper olurdu..
bizim taraftarımız...efsaneyiz ya maç boyunca guizaaaaa guizaaaa guizaaaaa guizaaaaa:) adam golüde atınca okuda çakınca valla dedim oh be:)
ya alex? birşeyler söylemeye gerek yok bence yani...yok işte ya tam lider gibi gol perdesini açtı asistini yaptı her yere koştu...MAŞALLAH diyelim:)
inşallah bundan sonra her maçımız böyle geçsin..çok eksiğimiz var takımın oturamaması bu yüzden aslında sorun oturamama değilde bireysel olarak herkes canla başla oynasa başka hiç birşeye ihtiyacımız kalmayacak eminim..
Bekir Çelikten
22-09-2008, 00:44
Bu takım dahada iyi olacak bundan eminim.Yeterki anlayış gösterilsin,bizim unuttuğumuz bir şey var ,bu takımın üç tane as oyuncusu yok ve buda sistemi etkiliyor.Sabır diyorum,bu taraftarın kezman,tuncay ve güiza için alkış tutması yürekden oynadığına inanmasıdır taraftar hep bunu istiyor.Yürekten oynamak bu deyim her iş için geçerli değilmi?
Murat Şahin
22-09-2008, 03:42
Ben Fenerbahçe'me güveniyorum, daha iyi olucaz, daha çok pozisyon bulucaz, daha çok gol atıcaz ve defans sorunumuzu çözücez ama tek istediğim Semih ve Deivid in bir an önce dönmesi
Orhan Kuşcuoğlu
23-09-2008, 00:58
http://img136.imageshack.us/img136/158/2003sezonuherhangibirmahq0.jpg (http://imageshack.us)
Herhangi bir maç.. Migros Tribünü
http://img136.imageshack.us/img136/3990/2008sezonu20eyllfbgenlezx2.png (http://imageshack.us)
Gençlerbirliği maçı..
Sercan Ülker
23-09-2008, 01:38
yukarıdaki resim son derece düşündürücü.Hem migrosta kombine olmaması ve biletlerin çok pahalı olmasının etkisi var bunda.Hemde migros deyince insanların kafasında kötü bir izlenim oluşmasının.Kime desemki gel maça gidelim migros tribününe aldığım cevap 'orda bağırmayınca kafaya davul tokmağı atıyolarmış' oluyo.Büyük maçlar dışında bu sene bu görüntü devam edecek gibi.
Tuğba Tülü
23-09-2008, 01:57
İlk resimdeki herhangi bir maç,baya eski bir maç sanırım,daha numaralının yeni hali yapılmamış :)
Orhan Kuşcuoğlu
23-09-2008, 02:05
İlk resimdeki herhangi bir maç,baya eski bir maç sanırım,daha numaralının yeni hali yapılmamış :)
evet.. dikkatlisin.. ama önemli olan anlatılmak istenen.. geçen seneden de bir örnek verelim :)
http://img227.imageshack.us/img227/2294/17fp3.jpg (http://imageshack.us)
Tuğba Tülü
23-09-2008, 02:30
Migrosun bu hafta böyle boş olmasında Aziz yıldırımla genç fenerbahçeliler arasındandaki gerginlikten de kaynaklanıyor :rolleyes: genç fenerbahçelile biletlerin pahalılığını da proteste ederek Müşteri değiliz taraftarız dediler..En kısa sürede bu sorun çözülür inşallah ,bu camiaya o tribün hiç yakışmıyor ,genç fenerbahçeliler olmadan bir tribün olmaz :???:
Sezer Küçükaltan
23-09-2008, 02:37
Gerginlik olmasa insanların ceplerinde daha mı çok para olacak?Daha mı kolay gelecekler maça?
Bu boşluğun hiç bir huzursuzlukla alakası yok,tek neden bilet fiyatları...
Bekir Çelikten
23-09-2008, 02:37
Tuğba tespitlerinde çok haklısın ,temennilerine katılmamak mümkün feğil.Arkadaşlar ya daha sezonun başı ne istiyorsunuz anlamadım,bu takımın bilmem kaç oyuncusu milli takımlara gitti,hepsi kanının son damlasına kadar mücadele etti,Avrupa 3 cülüğünde payı var.Geçen yıllar çokmu iyi oynuyordu bu takım,6 sezondur ilk 3 maçta puan kaybetmişizYenilmeyen takım varmı?
Tuğba Tülü
23-09-2008, 02:49
Gerginlik olmasa insanların ceplerinde daha mı çok para olacak?Daha mı kolay gelecekler maça?
Bu boşluğun hiç bir huzursuzlukla alakası yok,tek neden bilet fiyatları...
İnternet alemini geçtim ,tv ler gazeteler bas bas bağırdı başkan ile taraftar grupları arasındaki gerginliği, Aziz yıldırımın GFB ye karşı esenler grubunu desteklediğini ,bazı maçlarda çıkan kavgalar, genç fenerbahçeliler ile aralarında husumet bulunan esenler grubu arasında olduğunu..Bence yönetim ne olursa olsun tribüne karışmamalı bu,kardeşi kardeşe düşman etmek ve aleme malzeme çıkarmaktan başka bir işe yaramıyor..
Sezer Küçükaltan
23-09-2008, 03:49
Ben yapılan şey doğru mu dedim??
Diyorum ki Migros'un boş olmasıyla bu gerginliklerin bir bağlantısı yok. Tek suçlu Lidyalılar...
Yoksa tabiki de karışılmasın,hatta desteklensin.Ama olmuyor işte...
Tuğba Tülü
23-09-2008, 23:04
Ya ben anlatamıyorum,ya sen anlamıyosun..Ben sadece yönetim etkili demedimki ben senin dediğini zaten kabul ediyorum,biletlerin pahalılığı etkili ,yönetimle gfb arasındaki gerginlik de kesinlikle etkili..bilet fiyatları belirlenmiş artık değiştirmekte bizim elimizde olmadığına göre bir şekilde alınacak bu biletler,sadece senin dediğin doğruysa bu sezon Migros tribünü bütün maçlarda böyle olacak...
Aytek Öztürk
24-09-2008, 15:34
Ben yapılan şey doğru mu dedim??
Diyorum ki Migros'un boş olmasıyla bu gerginliklerin bir bağlantısı yok. Tek suçlu Lidyalılar...
Yoksa tabiki de karışılmasın,hatta desteklensin.Ama olmuyor işte...
:D:D:D:D:D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.