PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Kayserispor

Vehbi Şirikçi
20-09-2005, 15:20
24 Eylül C.tesi 20:00 de Ş.Saracoğlu'nda ligde 4 galibiyet, 2 beraberlik, 14 puan, +6 averajla 2. sırada bulunan Fenerbahçemiz, ligde 4 galibiyet 2 mağlubiyet, +6 averajla 3. sırada bulunan Kayserispor'u konuk ediyor.

PSV maçı öncesi konsantrasyon sorunu yaşamamızdan çekiniyorum. Bunun dışında İnönü deplasmanında gerek tribünde olanların, gerekse sahada yaşanan zafer sonrası futbolcu-taraftar buluşması açısından olumlu bir atmosfer oluşacaktır. Taraftarımızın etkisi ile sahadan galip ayrılacağımıza inanıyorum.

Stadımız kaba inşaatı nerdeyse bitmiş durumda, ancak FENERİUM üst kata yine taraftar alınmayacak.

http://img95.imageshack.us/img95/3446/15jl1.jpg

Galatasaray'ın Samsunspor deplasmanında olası puan kaybında haftayı lider kapatma ihtimalimizi zayıf görmüyorum.

İlker Kökdemir
20-09-2005, 15:32
Arkadaşlar Etek Organizasyonuna Katılmayı Düşünüyormusunuz? ANTUDA Böyle Bir Topic Var Herkes Eziktaşlıların Kalın Kafalarına Birşeyler Anlatabilmek İçin Evlerinden,Komşularından ETEK Getireceklermiş Stadımıza Ayrıca Pankartlarda Olacak Ama Onlarınki Gibi İğrenç ve Şerefsizce Olmayacak Şekilde.

SANA ETEK GİYDİRMEZSEK >:(

Can Yıldan
20-09-2005, 15:38
slm abiler.. ben de bu yıl ufb ye girmeyi düşünüyorum maça telsmden bielt alcm ;).. 4 yıldr telsmdeym vazgeçilmez oldu ;)..

sizle birlkte olucam inşallah.. (bu arada antudaki org güzel aslında yapılabinir ;).. antuda ki nickim lf1907 ;) ..)

Saygılarımla..

Can Yıldan
20-09-2005, 15:40
Arkadaşlar Etek Organizasyonuna Katılmayı Düşünüyormusunuz? ANTUDA Böyle Bir Topic Var Herkes Eziktaşlıların Kalın Kafalarına Birşeyler Anlatabilmek İçin Evlerinden,Komşularından ETEK Getireceklermiş Stadımıza Ayrıca Pankartlarda Olacak Ama Onlarınki Gibi İğrenç ve Şerefsizce Olmayacak Şekilde.

SANA ETEK GİYDİRMEZSEK >:(

BÜTÜN ANALAR KUTSALDIR panakrtı düşünülüyor sanrım eğer yapılırsa böyle birşey gerçekten çok güzel cvp olur ;)

Can Yıldan
20-09-2005, 16:10
biz işimize bakalım abi.. samsunla oynıcak takımı da halldriz biz .

Vehbi Şirikçi
20-09-2005, 16:44
Bu maç hocamız C.Daum'a destek verme maçımız olmalı. Herkes buna göre hazırlanmalı.

Can Yıldan
20-09-2005, 16:48
haklısın abi ;)... *

sonuna kadar destek verilmeli.. daum bu mesjı bize verdi ;)... *

Can Yıldan
20-09-2005, 22:44
kayseri iyi oynuyor.6. hafta sonunda 3. sıradalar..

son maçlarını izledim işimiz kolay değil pek.. :(.. uamrım psv maçı öncesi kazasız atlatırız..

golü erken bulursak fark tabiki kaçınılmaz olur ;).

Yiğit Arın
20-09-2005, 23:44
Rahat maç olur. Ciddiye alırsak farka gideriz. Anelka bi hattrick patlatacak gibi duruyodu en son ;)

Gençlere şans verilmesi açısından da iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Daum artık asların dinlenip, yedeklerin oynama sırası yavaş yavaş geliyor demişti. Bakalım bu maçta böyle birşey yapacak mı? Olası farkta olacak değişiklik dakikalarını da merak ediyorum.

Yusuf Sünbül
21-09-2005, 11:19
Kayserinin sıralamadaki yeri bence tesadüf değil,Ancak Bizim için rahat kazanılması gereken maçlardan sadece bir tanesi.Futbolcular bu maçta PSV maçını kafalarına takmazlarsa farklı bir galibiyet alırız.Daum Garanti bir sonuca yaklaştıktan sonra as futbolcuları çıkarıp Genç'leri oynatmalı,zira PSV maçından önce futbolcularda bir sakatlık yaşanmamalı.Rakibi küçümsemeden oynarsak Bu maçıda kazanacağımızı umuyorum.Başarılar dilerim.

Yusuf Sünbül
21-09-2005, 11:35
Beşiktaş maçındaki çirkin pankartı hazırlayanları ve ''göremedik''açıklaması yapan Kıvanç Oktayı kınıyorum.İstanbul'da olan ve maçlara devamlı giden taraftarlarımızın Bu pankarta karşılık cevap olarak anlamlı pankartlar hazırlayacaklardır,Ancak;onların seviyelerine inmeden ve terbiye sınırlarını açmadan.
Ayrıca Antucom'un etek organizasyonuna tüm taraftarların destek vermelerini umarım.

Ufuk Peker
21-09-2005, 12:30
kayseri yenip psv maçı öncesi moralimize moral katmalıyız.maç yine herzaman ki gibi bildik geçecek.eğer uğur denemesine devam edrsek ilk golü kalemizde görürüz:Dneyse bunlar dan daha önemlisi teknik direktörümüz cçdaumun çıkarmış olduğu maçlar dolayısıyla gönlünü almaktır..

Vehbi Şirikçi
21-09-2005, 12:45
Cumartesi Kimseye Randevu Vermeyin!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda cumartesi günü oynanacak olan Kayserispor maçı için hazırlıklar sürüyor. BJK galibiyetinden sonra kendi sahamızda karşılaşacağımız bu maçta, özellikle süratli bir şekilde yenilenen Fenerium Tribünleri’nin son haliyle taraftarlarımız büyük bir şaşkınlık yaşayacaklar. Ankaraspor A.Ş ile oynadığımız maçtan sonra inanılmaz bir şekilde çehresi değişen stadımızın boş hali bile insanı heyecanlandırmaya devam ediyor.

Özellikle akustik anlamda stadımız bu maçta önemli bir sınavdan geçecek. Çünkü Fenerium Tribünleri’ndeki son bölümün betonlanması yapılarak tüm stad tamamlanmış oldu. Tasarım sürecinin başından beri gürültü denetimi ve akustik tasarıma önem veren yetkililer, özellikle bu maçta stadımızda yankılanacak sesin bir başka türlü olacağını söylüyorlar.

Kaynak: fenerbahce.org

Can Yıldan
21-09-2005, 15:58
Biletlermizi aldık.. Geliyoruz.. bu yıl Ş.S.S. ye ilk kez gelicem.. Hele şükürki kavuşuyorum FenerBahçeme..

Can Yıldan
22-09-2005, 01:32
biletli seyrci sayısı kanımca az olucak çünkü daha çok PSV maçına ilgi var ;)..

Onur Aloğlu
22-09-2005, 01:36
biletli seyrci sayısı kanımca az olucak çünkü daha çok PSV maçına ilgi var ;)..

Kendi adıma gelmeyeceğim için üzgünüm ama, İnönü'den zaferle dönen Fenerbahçe'mizin yalnız kalacağını hiç düşünmüyorum.

Can Yıldan
22-09-2005, 01:43
orası kesin ;).. zaten en az 25 bine yakn kombine var.

FB asla Yalnız kalmaz ;)... ama bu gerçek bilet alıp gelecek olanlar psv maçına daha çok ilgi gösteriyor..

Nuri Çelik
22-09-2005, 16:01
http://forum.antu.com/attachment.php?attachmentid=50394

sanırım bu pankart bu hafta sonu maçta açılacakmış çok güsel olmuş antu ailesine teşekkürler...

Arda Altuner
22-09-2005, 16:05
kayseri ile oynıcağımız maçın hakemi selçuk dereli.ben bu adamdan çok korkuyorum.neler yaptı bize neler.trabzonda nobre haksız yere atıldı.son denizli kupa maçında yaptıkları attığı oyunculara bir şey demiyorum haklı veya haksız diye ama bir oyuncu teknik direktör şikayet etti diye atılmaz.ve yönetimden bir tepki bekliyorum.bjk nasıl cem papillaya tepki veriyor bizde bu hakeme tepki vermeliyiz.önemli olan art niyetle yönetmesi.biz de cem papilla yönetiminde ik tane önemli maç kaybettik ama cem papillaya böyle bir yaklaşımda bulunmuyorum.daha maça 2 gün var ve ben hakemden dolayı huzursuzum.sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama selçk dereli hakem falan değil.en son yönettiği 6saray maçında bunu belli etti.ankaragücü aleyhine penaltı çalamadı tuttu son dakikada bariz faul olan golü verdi.bu hakem bir de ankara bölgesinin hakemi

Can Yıldan
22-09-2005, 16:40
http://forum.antu.com/attachment.php?attachmentid=50394

sanırım bu pankart bu hafta sonu maçta açılacakmış çok güsel olmuş antu ailesine teşekkürler...

;) desenize kapak geliyor....

Analarınız analarımızdır !!! ...

Yusuf Sünbül
22-09-2005, 18:44
;) desenize kapak geliyor....

Analarınız analarımızdır !!! ...

Kerem Çalkılıç
23-09-2005, 12:30
Yarın akşam yeniden mabeddeyiz.

Emre Genç
23-09-2005, 17:01
serhat bu maçta coşacak arkadaşlar dauma gelin ce bişe diyemiyecem :) pardon ............

Can Yıldan
23-09-2005, 22:33
haydi maça....

lay lay lay lay lay lay lay lay laaaayyyy FenerBahçeee..

Tuluğ Aslan
24-09-2005, 12:32
bugün bu macı alnımızın akıyla alıcaz.bu mac herkesin dediği gibi christoph dauma destek macı olmalı futbolcularımızda bunu en iyi şekilde yansıtacaklardır.hepsine başarılar diliyorum.

Barış İlhan
24-09-2005, 22:08
ilk 20 dk çok ıyıydı takım. ama gol gelmeyınce oyundan dustuler bıraz.
alex gıbı oyuncun, varsa boyle oyun sıkıstığı anlarda rahat edersın. zaten ondan sonra her sey kolaylastı.
anelka gen ıyıydı. ve volkan... macın basında çok ıyı bı sutu cıkardı yordonovun...
artık psv yı beklıyoruz....

Barış İlhan
24-09-2005, 22:10
alex gıbı oyuncun varsa,
:)

Fatih.Celik
24-09-2005, 22:22
basın toplantısın daum galibiyeti tüm fenerbahceli analara armagan etti....
ben bu takıma kurban olmıyımda ne olayım...psv macına moralli gidioyruz...kayserispor iyi bir takım ama fırtınamıza dayanamadılar..

son olarak taraftarımızın bejkeye küfür etmeden laf göndermesi süperdi..

kümeye kümeye bejeke kümeye....

Barış İlhan
24-09-2005, 22:27
arkadaslar psv 2-0 kazandı.
gollerı sımons (8.dk) ve farfan (47.dk) attı...

Tufan Bora
24-09-2005, 22:46
biraz heyecan yaptık ama tam anlamıyla psv provasıydı...savunma bu kez gaza gelip çıkmadı kontrollüydü...bunu çarşamba günüde göreceğiz muhtemelen o yüzden gol gecikebilir....gol geldikten sonrada kolay kolay kurtulamazlar elimizden...

Can Yıldan
25-09-2005, 00:05
of maç süperdii.. destek de iyi di takıma gollerden sorna coştuk zaten ;).

Başar Kantar
25-09-2005, 00:08
arkadaşlar son zamanlarda oynadığımız en güzel maçtı bence ilk defa tam bir Alman ekolü gibi disiplinli oynadık sevgii hocamız Daum kendi ekolünü bize yerleştirmeye başladı
I love you Daum

Murat Çakmak
25-09-2005, 00:15
Evet evet kesinlikle süperdi maç.Daum nihayet Daumluğunu göstermeye başladı.

Kork bizden PSV Daumlu.Alexli,Anelkalı,Appiahlı,Aureliolu,Tuncaylı ve panter Volkanlı FENERBAHÇE gelioooo :D :D ;)
Maşallah dielimde nazar değmesin ;D ;D

Volkan Peri
25-09-2005, 01:33
Bugün gercekten cok iyiydik Nobre nin gol atmasınada cok sevindim. Anelka kasırgası gittikce şiddetini arttırıyo psv yi eminim bu kasırga alt üst edicek. Alex in nokta atışları psv kalesinide yıkıcak. Son olarak hocamız Daum a teşekkür hem futbol hemde pankartta verdiği cevap için .Umarız medya hoşuna gitmeyince gündemine almadığı pankart terbiyesizliğiyle ilgili cevapı her Daum dan almıştır

Erkut Yeğen
25-09-2005, 02:23
saç uğuruna ve kazanmaya devam 8)

Serkan Özen
25-09-2005, 03:30
Erkut PSV maçına saçlarına bağlayarak gel ki ilk yarıyı da önde kapayalım ;)

Vehbi Şirikçi
25-09-2005, 12:15
Fenerli olanlar AlexNobreAnelka ları ile anıldı dün gece.

Ömer Birdal
25-09-2005, 13:06
Kadıköy de ki taraftar yine kendine yakışan biçimde gerekli yerlere gerkli mesajları verdi.. tebrikler..
maça gelince; son 3-4 maçtır geleneksel hale gelen iyi oyun yine neticesini verdi.. milan hariç, bu iyi oyunların hepsinin galibiyetle sonuçlanması da ilerisi için umut vaad ediyo.
bu maçta da ilk 20 dk. golü bulabilirdi takımımız. anelka nın verilmeyen penaltısının gol olarak yazdırsaydık çok farklı olurdu skorboard.ama bu dakikadan sonra kanatlardan ve ortadan da atağa kalkmasına karşın, ceza alanı içinde pozisyon üretmekte zorlandı takımımız.. nobre nin veya tuncay ın anelkayla beraber forvette bulunması olası golleri belki daha erken getirebilirdi.. ama güzel oyun zaten golün er geç geleceğini haber veriyordu..
2. yarıda da takım halinde ki güzel oyun , rakibin yıldızları düşürme haricinde ki yollarla durduramaması nedeniyle bize serbest vuruş olarak geri döndü.. ve nihayet bir Alex penaltı sı kazandık daha da geç olmadan.. maç boyunca çok etkili oynayan Alex de kaleciye bir Kadıköy Hatırası hediye etti.. kalecinin kendini şanslı hissetmesi lazım aslında.. koskoca Alex sana hediye veriyo.. kendi ayaklarıyla.. :) daha sonra kaybedicek fazla birşeyi olmayan Kayseri, defansın arkasını açınca Alex le Anelka ya da gün doğmuş oldu.. çok güzel, karşısında yapılabilecek fazla birşey olmayan Alex in arkaya doğru attığı mükemmel paslar, Türkiye de herhangi bir defans oyuncusunun N.Ş.A da karşısında duramayacağı Anelka yla buluşunca, haftalardır gerçek kimliğine adım adım yaklaşan Bilal bir asist ve bir de golle sahanın ışıklarını kapattı.. Özellikle ceza alanı içine doğru öldürücü koşularıyla Anelka, Alex in de arkadan atacağı güzel paslarla ilerleyen haftalarda bizleri bu tip gollerine alıştıracağa benziyor..
oyunvulara h
gelince; volkan, yine kendinden beklenileni fazlasıyla verdi.. zaten rakibin fazla pozisyonu yoktu kalesinde ama tehlikeli olabileceklere de baştan prangaayı vurdu..
önder, yine defansımızın "bel kemiği" fonksiyonunu üstlendi bana göre.. çok güzel oynadı.. ilerde de kornerlerde falan gol araması "daha noolsun, çok güzel ,Allah nazardan saklasın" dedirtti..Luci ve Ümit te göze batmadı.. başarılıydılar.. orta saha da son haftalarda sanki otomatiğe bağlanmış gibi, Selçuk-Appiah-Aurelio üçlüsü, yine görevlerini başarıyla tamamladı..
2.yarının başında ki nobre-tuncay değişikliği de yerindeydi.. ama bunun yerine maçın başından itibaren nobre nin veya tuncay ın anelka nınn yanında gol aramsı daha faydalı olurdu bana göre.. Daum daha farklı düşünmüş..
Alex de biraz daha hareketli olursa ne derece etkili olabileceğini gösterdi.. PSV maçında da böyle olması dileğiyle.. Ve bir " işte bunun için milli takıma alındım" golü ve paslarıyle geceyi zaferle sonuçlandıran isimlerin başında yer aldı..
Anelka da, kimsenin aksini konuşmasına fırsat vermeyecek ve rakipleri, Fenerbahçe nin başarısızlığını isteyenlere "kapak" olacak bir biçimde güzel oyununu her hafta bir gömlek daha büyüterek gelecek için Fenerbahçe nin durdurulmazlığı yolunda önemli işler yaptı.."çok soğuk, gülmüyor" şeklindeki yersiz, saçma , gereksiz söylemlere de bir cevap verdi ve 3 golden sonra da yüzündeki o gülümsemeyi ,her ne kadar bazıları hasetlerinden çatır çatır çatlasada, bizlerden esirgemedi..
yalnız, ileride daha aktif olabilmemiz için, özellikle de bu tip takımlara karşı, Anelka nın tek bıraklıması taraftarı değilim ileride..O kadar kanat atağının sonunda , ceza alanı içinde kayda değer bir tehlike oluşturamamış olmamız da üzerinde durulması gereken şeylerden , tıpkı, sezon başından beri kornerlerden henüz gol atamamış olmamızın düşünülmesi gerektiği gibi.. malum geçen sene ki en önemli silahlarımızdan birinin bu sene tutukluk yapması önemli bence ..
PSV maçı için, 12. bizlerle, daha umutlu çıkacağız böyle güzel oyun neticesinde..ve son haftalardaki oyunumuzu PSV maçında da sergilersek "Burası Kadıköy Burdan Çıkış Yok" sesleriyle maç sonunda inletebiliriz yeri göğü ..

Can Yıldan
25-09-2005, 14:16
bu arada pnltlarımızı yiyen hakem (!) görünümlü ğsliyide yendik :)..

Tuluğ Aslan
25-09-2005, 14:23
tam anlamıyla harikaydı.bize karşı herkesin cenesini kapattıracak bir maçtı :)

Can Yıldan
25-09-2005, 14:26
:).. ilk yarı çok kıısırdı ama 2. yarı gerçekten takım çok iyi oynadı ve kapalı kutuyu açmasını bildi..

Can Durmuşoğlu
25-09-2005, 15:34
bence harika bir maç kayseri spor çok onurlu ve iyi bir takım psv maçı öncesi iyi bir hazırlık oldu. takım tek kelimeyle mükemmeldi. bir de anelka faktörü var tabi adam resmen kasırga gibi esti yine süperdi süper....

Erkut Yeğen
29-09-2005, 21:36
Erkut PSV maçına saçlarına bağlayarak gel ki ilk yarıyı da önde kapayalım ;)
seni mi kıracaktım:)
ilk yarı serbest(1)
2.yarı bağlı(2)
;)

selçuk atsaydı çifte sevinç olcaktı sağlık olsun