PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tribün Gruplarımızın Ortak Bildirisi

Göktuğ Güllüce
19-09-2008, 18:43
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2008_09manset/taraftar/taraftar_formapankart_man_[n8GYbuxN].jpg?0.00277096

Tribün Gruplarımızın Ortak Bildirisi

Aşağıda yazılı olan görüşler tribün gruplarının düşüncelerini yansıtmaktadır. Bu grupların içinde GFB, KFY, FEDER, UNİFEB, LACİVERT ve CK bulunmaktadır. Takımımızın son haftalarda gerek ligde gerekse Avrupa`da aldığı kötü sonuçlardan dolayı böyle bir bildiri yayınlamamız gerektiğini düşündük.

Her ne kadar tribünlere davullarımızı sokamasak da, pankartlarımızı asamasak da, haksız cezalara ve iftiralara uğrasak da, yani gönül kırıklıklarımız olsa da; zaman birlik ve beraberlik zamanıdır.

Fenerbahçe taraftarları her zaman olduğu gibi takımının yanındadır. "Hep destek, Tam destek" sloganın arkasındadır.

Taraftarın işi yönetmek değil desteklemek, yönetimin işi de küstürmek değil birleştirmektir. Hiç bir kişi veya isim Fenerbahçelilik kimliğimizin önüne geçemeyecek ve desteğimizi kesemeyecektir.

Saygılarımızla

12 Fenerbahçe Taraftarı

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=10577

Yusuf Yavuz
19-09-2008, 18:46
Kısa ve öz.

Serhat Yılmaz
19-09-2008, 21:26
bu açıklama iyi oldu... tribünlerin birlik olması lazım

Mehmet Emir
20-09-2008, 02:43
tribünler birlik olabilir.ama burda yönetime de büyük görev düşüyor.artık bu sert tavırdan vazgeçilmeli ve birlik sağlanmalıdır

Burcu Varlı
20-09-2008, 03:05
Birlik olmanın zamanıdır,katılıyorum..

Yalçın Ateş
20-09-2008, 12:30
Bugün kü maçta inanılmaz bir oluşum ile taraftarın futbolculara, yönetime inandığını gösterirsek onlarda yeniden canlanır. Geçen sene ki Fenerbahçe' yi yeniden görebiliriz. Futbolcuların ruhuna işlersek taraftar olarak büyük bir değişimi başlatmış oluruz. İnanıyorum ki o zaman geçen sene ki başarının üstüne çıkmış oluruz.

Hakan Ateşler
20-09-2008, 12:47
bütün grupların ortak görüşü denmiş ama sanki tek bir grubun gibi bir izlenim aldım ben. birleşme çağrısından çok laf sokma bildirisi olmuş araya da birlik olmak lazım falan demişler işte...

İlhan Gül
20-09-2008, 12:53
Acıklamayı gayet yerınde ve doüru buluyorum zaman trıbunlerde bırlık zamanı takıma da tam destek zamanı.Yöentım de taraftarda takımın arkasında durmalı takımın onunu kesıcek muhabbetlere gırlmemelı

Yusuf Yalım
20-09-2008, 13:40
İmza..