Orijinalini görmek için tıklayınız : 30 - Serkan Balcı
Volkan Peri
29-09-2005, 01:32
30 - Serkan Balcı
Şube: *Futbol
Mevki: Sağ ve sol bek Orta Saha
Doğum tarihi: 22.08.1983
Doğum yeri: Nazilli *
Boy: 1.73 m *
Kilo: 69 kg
Ayakkabı no: 42
Hobileri: Müzik, DVD
Yüreği ve Ciğerleri:Normal 1 insanın 3 Katı
Hedefleri: Kariyeri boyunca Fenerbahçe ve Milli Takım forması altında başarılar yaşamak.
Mail adresi: Sserkanbalci@hotmail.com
*
*O Fenerbahçe nin gülen yüzü ve küçük dev adamı
*Özellikle Psv maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Serkan bu sezon gecen senekininde üzerinde bir performans sergiliyor. Geçen sezon idmanlar sonrasında özel çalışma programları uygulayan Serkan bu sezon o çalışmaların karşılığını alıyor. Zaten hep hırslı mücadeleci yapısıyla takdirleri hak eden Serkan topu daha iyi kullanmaya başlamasıyla mevkisinin avrupa da da en iyilerinden biri olucak gibi görünüyor. Bu mücadelesi çabukluğu ve kendini geliştirmesi Serkan ı uzun yıllar daha seyretme imkanı vericek bizlere .Hep böyle devam Serkan O gülen yüzün hiç asılmaması dileklerimizle
Tufan Bora
29-09-2005, 02:30
bu adam nefes alıyomu ya arada...harikalar yarattı bugün yine...
İnanç Baş
29-09-2005, 09:15
Tek kelimeyle maçın kahramanıydı.Yemin ederim ki bu çocukta köpek ciğeri var. Mükemmel bir performanstı. Hep böyle kal Serkan.
Onur Erülker
29-09-2005, 09:21
Arkadaşlar korkarım Serkanı seneye ya Real Madridte,ya Barçada izleyecez :)
Arda Altuner
29-09-2005, 09:50
tek bir söz var serkan için süpper.bir insan ancak bu kadar iyi oynayabilir.geldiğindn bu yana aşama kaydediyor.işte size en büyük örneği çizgi üzerindeyken dört işiden kaçırdığı top nasıldı ben izlerken çok keyif aldım.
Yusuf Sünbül
29-09-2005, 10:34
Tüm fenerbahçeli futbolcular harikaydı,Fakat serkan bu gece belki de hayatının en güzel futbolunu oynadı.İnşallah Başarılı futbolunu devam ettirir.Teşekürler Serkan sana ve Diğer futbolcu arkadaşlarına.
Fatih Göğebakan
29-09-2005, 11:10
sekan balcı sen nasıl bir adamsın ya.Hiç mi yorulmazsın,hiçmi usanmazsın,kaçtane dalağın var:)Kaçtane ciğerin...
Helal sana de diim alkışlarımız senin için..Bir de ortalarında geliştirse kendini Kusursuz bir oyuncu olacak..Gerçi *o zamanda bizden uçabilir neyse bu kadarıda yeter bize:):):)
Tuluğ Aslan
29-09-2005, 13:28
takımın atom karıncası nerden ne zaman cıkıpta atak yapıp nefis ortalar cakıyo.muthiş bi sporcu.o bıtmek tukenmek bılmeyen enerjısı zaten acayıp bi şey.yönetiminde dedigi gibi KÜÇÜK DEV ADAM.
Fatih.Celik
29-09-2005, 13:38
hergecen gün kendini dahada geliştirdigini bizlere gösteriyor...adamda 5 tane akciger 2 adet te turbo var gibi..helal olsun sana serkan...
Ozan Çetinkaya
29-09-2005, 13:54
İnsanda sadece ciger olmaması gerektigini yanına bi de dolu dolu bir yürek gerektigini anlattı herkese...Forması rafa kaldırılacak bi oynucu bence...
Ufuk Peker
29-09-2005, 14:14
yaa bir ara serkanı değil sanki o kanatta görev yapan dünyaca ünlü bir futbolcuyu izliyorum sandım bravo serkan
Burçay Tiftikçi
05-03-2007, 12:06
DÜn akşam Serkan çıktı sahaya , formasının sonunakadar hakkını vererek oynadı.Yüreğini koydu sahaya bazn tek başına savaştı , bir anda durayım demedi sürekli koştu sürekli mücedele etti.Maçtan sonra röpörtaj verirken yüzü gözü şiş içindeydi , helal olsun sana Serkan.Allah senin gibi futbolcuları başımızdan eksik etmesin.
Hakan Ateşler
05-03-2007, 13:51
dün mücadele etti, elinden geleni yaptı umarım hep böyle devam eder, serdarla birlikte maçın iyilerindendi
Tuğfan Aslan
05-03-2007, 15:41
teknik kapasitesi çok çok çok sınırlı olsa da serkan savaşıyor bu takımda...
Berk Akgünlü
05-03-2007, 18:28
bu oyununu her maçta tekrar etse, değişilmez oyuncuLardan biri oLacak ama o sistemi tam oturtamadı..
Aycan Yağanoğlu
05-03-2007, 18:50
formasını ıslatıyor elinden geleni yapıyor ben daha ne isterim ondan!
Orhun Can
09-03-2007, 04:04
Valla yaptığı o şişirme toplarla kesinlikle bir sağ bek olmayacağı kesin. Hırslı ve hızlı ama teknik kapasitesi bir o kadar zayıf. Bu yapısıyla bence serkan ilk 11 için pek iddialı değil.
Mert Yamalı
09-03-2007, 11:01
fenerbahçe formasını hak edebilecek kapasitede bir oyuncu değil.. önder ortada oyanamadığı surece sağbekte onderden şaşmamak lazım. aslında hamit altıntop yakışır oraya ama...
Burcu Aycan
13-03-2007, 19:14
Serkan çok heyacanlı bir oyuncu ve tecrübesiz.Bu yüzdende riskli bi futbolcu ki özel hayatında da öyle :) Zico'nun aslında küçük maçlarda oynatıp şans vermesi onunda kendini geliştirmesi lazım.Bence..
Ozan Çetinkaya
13-03-2007, 20:05
serkan tecrübesizmi? burcu serkan yıllardır gençlerbirligi ve fenerbahçe ile süper ligde oynuyor...üstelik milli takımda da oynadı...tecrübesiz tanımına katılamayacagım fakat heyecanlı olduguna katılıyorum...
Burcu Aycan
13-03-2007, 20:23
tecrübesiz kelimesi şu anlamada ....
nerde faul yapıp yapmayacağını kestiremiyo misal bi ara çıktığı tüm maçlarda sarı kart istatisliği en yüksek oyuncuydu.Çok fazla hırslı ve heyecanlı olduğu için bunu kontrol altına alması gerekiyor.(bunu onunlada konuştuk zaten :) ) Yani buda maç yapa yapa olacak bişey Biraz şansa ihtiyacı var .
Orhun Can
14-03-2007, 01:05
Yanındaki adama pas atamıyor ve her atağa çıktığında hemen hemen topu kaptırıp geriye dönemiyor. Bir sağ kanat oyuncusu için başka negatif özellik olamaz sanırım. Yeni sezonda sol kanat gibi sol kanat sağ kanat gibi sağ kanat istiyorum. Fenerbahçe'nin iki kanatı da daha önceki takımlarında ön libero mevkisinde görev yapmış oyuncular.
Al sana başka bir negatif özellik; topu şişirmeyi orta yapmak oyun kurmak sanıyor.
Baran Kutlu
14-03-2007, 02:19
Çok fazla hırslı ve heyecanlı olduğu için bunu kontrol altına alması gerekiyor.(bunu onunlada konuştuk zaten :) ) Yani buda maç yapa yapa olacak bişey Biraz şansa ihtiyacı var .
Allah aşkına burcu biz serkan balcıdan bahsedıyoruz.bence tecrübesizlikle alakası yok bu işin.çunku serkan o tecrübe kazanma olayını çoktaaan aştı(?)
Orhun Can
14-03-2007, 04:50
Bence Burcu'nun demek istediği tecrübesizlikten çok maç eskiği olması ki serkan bu sezon pek maç oynayamadı. Ancak serkan daki sorun maç eskiği ile üstü örtülecek bir şey değil, özel antremanlar yapması daha fazla çalışması lazım.
Yusuf Yavuz
14-03-2007, 12:09
bir arkadas da demis, bence de fenerbahce formasini hak edecek bir futbolcu degil ne yazik ki.
Orhun Can
02-04-2007, 00:24
Zico'ya göre Önderden daha iyi bir sağ bek olduğu halde bu adamın ortalarının hiçbiri neden taraftara heyecan vermiyor acaba :( ?
Servet Güldeş
02-04-2007, 00:41
Gol pozisyonunda kademeye girmesi gerekiyodu... ama onun dıında bence çok iyi oynadı... ama ortalama bi önder her zaman serkana tercih ederim...
Gültekin Kaymaz
02-04-2007, 11:38
mehmet yozgatlı ile anlaşamıyolar gibi geldi bana çok fazla pas hatası yaptı sağ kanadın önder-mehmet ikilisine bırakılması gerekiyo bence...
Hakan Ateşler
02-04-2007, 12:52
serkan mücadeleci bir oyuncu çok koşuyor ama aklını kullanmıyor maalesef orta yapmayı bir türlü öğrenemedi,kendine bir şeyler katsa yıllarca sağ bek sorunumuz olmaz
Talha Dulman
02-04-2007, 16:55
çok dengesiz ya ben o oynadıgı zaman güvenmiyorum ona topu kaptırdıgında faul yapıo kart görüo bence bize göre diil
Gültekin Kaymaz
06-04-2007, 13:42
çok dengesiz ya ben o oynadıgı zaman güvenmiyorum ona topu kaptırdıgında faul yapıo kart görüo bence bize göre diilbu konuda haklısın çok fazla kart görüyo patlamay hazır bomba gibi en kritik zamanda kart görüp oyunu riske atıyo
Arif Kocamanoğlu
06-04-2007, 13:53
Serkan'ın asıl mevkii zaten defans değil. Vücut yapısına bakarak da bu anlaşılabilir. Oyuncuları en verimli şekilde kullanmak istiyorsa Zico Serkanı defansta değil orta sahada denemeli. Her şartta orada Önder oynar.
Erdi Keselik
06-04-2007, 14:17
iyi niyetinden kimsenin süphesi yok ama fenerbahceye geldiği günden beri kendini hiç geliştiremedi serkan 2.5 senedir yerinde sayıyor...
Arif Kocamanoğlu
06-04-2007, 14:20
Daha golü yok sanırım :)
Ege Uysaler
06-04-2007, 16:06
keşke yerinde oynatılsa...
Sadi Yıldırım
08-04-2007, 17:27
Serkan Balcı iyi ki FENERBAHÇEMİZDESİN..
Talha Dulman
08-04-2007, 18:55
serkanı daum bitirdi onu saga hapsetti we onun kötü futbol oynamasına sebe oldu ziconun da takımı tanımaması we onu orda oynatması takıma da serkana da zarar werio serkanı keske deniz yerine ortaya koysa görün bakın o zmn nasıl oynuyo malesef hocamız.............................
Hakan Ateşler
09-04-2007, 17:38
serkan biraz aklını kullansa iyi sağbek de olur orta saha da ama aklını kullanmıyor sadece koşuyor ölesine adama giriyor faul oluyor sarı görüyor böle olunca da agresifliğini maç içinde kaybediyor. kaç senedir fenerde, sadece koşmakla olmayacağını anlaması lazım artık.
Orhun Can
11-04-2007, 23:39
serkan aklını kullansa bile cacık olmaz ondan. bir insan kademeye girmeyi, orta yapmasını öğrenemez mi ya bu kadar mı zor ?
Güzide Ören
12-04-2007, 00:46
Sadece koşuyor,orta yapmayı bilmiyo arkadaşlar.
Aycan Yağanoğlu
12-04-2007, 00:49
serkanın sağ bek yerine göbekte oynaması halinde takıma çok daha fazla katkı yapacaktır. Rakibin bozma konusunda denizden daha başarılı e denizden de kötü top yapamayacağına göre denizin yerinde serkan daha başarılı olabilir
Emre Aslaner
12-04-2007, 00:50
serkan balcı ve deniz barış ilhan cavcavın bize hediyesidir?! fb de oynayacak kalitede olmadıklarını görmek zor değil özellikle serkan balcının bir an önce gönderilmesi gerek
Aycan Yağanoğlu
12-04-2007, 00:50
Serkan Balcı iyi ki FENERBAHÇEMİZDESİN..
sonuna kadar katılıyorum
Barış Kaleoğlu
12-04-2007, 00:55
Serkan Deniz'in yaptığı top çalmanın 3-5 katını rahat yapar ön liberoda ve üstelik gayet iyi bir sağ ayağı var pas yaparken de Deniz'den kat kat iyi olacağı kesin.
Ertuğrul Çolak
12-04-2007, 01:25
Serkan Deniz'in yaptığı top çalmanın 3-5 katını rahat yapar ön liberoda ve üstelik gayet iyi bir sağ ayağı var pas yaparken de Deniz'den kat kat iyi olacağı kesin.
denizden iyi olacağına ben de inanıyorum ama orda appiahın oynaması daha mantıklı sağbekte de önder daha etkili oluyor yani serkanın bu takımda yer bulması çok zor
Barış Kaleoğlu
12-04-2007, 01:29
denizden iyi olacağına ben de inanıyorum ama orda appiahın oynaması daha mantıklı sağbekte de önder daha etkili oluyor yani serkanın bu takımda yer bulması çok zor
Tabi ki ilk seçenek Appiah. Appiah'ın olmadığı maçlarda bence Serkan oynamalı ama artık Serkan'ın o mevkiye geçmesi için çok geç. O şimdi sağ bek. :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.