Orijinalini görmek için tıklayınız : Selçuk Şahin
Serkan Özen
09-12-2004, 21:49
http://www.uefa.com/ml/ImagesContent/Competition/Clubs/Kits_Back/52692_21.gif
21 - Selçuk Şahin
Mevki: Orta Saha
Doğum tarihi: 31.01.1981
Doğum yeri: Tunceli
Boy: 1.87
Kilo: 81
Ayakkabı no: 44.5
http://www.uefa.com/ml/ImagesContent/Competition/Players/129X194/62713.jpg
Oynadığı kulüpler: Silifkespor, Hatayspor, İstanbulspor
Hobileri: Müzik dinlemek, arabayla gezmek, bowling
Hedefleri: Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşamak, A Milli Takım'da uzun yıllar forma giymek ve Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde oynamak
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/selçukyakinhead300.jpg
Mücadele gücü yüksek ve bence Türkiye'deki (defans oyuncuları da dahil) en iyi top çalan ilk 3 oyuncudan biri (Aurelio ile birlikte). İyi top çeviren bir oyuncu ama bazen kısa paslarda hata yapıyor veya yanlış seçim yapıyor. Kimi zaman topu ayağından yavaş çıkarması da onun eksiği olarak da gösterilebilir ve bazen de hassas bir mevkiide oynadığı için top kayıpları kritik pozisyonlar yememize sebep oluyor ama bu sezon bu bahsedilen hataları uzun bir süre yedek kalmasına reğmen neredeyse 0a indirdi.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/266691_MEDIUMLANDSCAPE.jpg
Oldukça etkili uzun paslar atan Selçuk bu alanda takımdaki en iyilerden biri. Özellikle orta sahada Alex ile birlikte oynayınca pas yüzdemizi yükselten ve hücuma da destek sağlayan bir oyuncu oluyor.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/253999_MEDIUMLANDSCAPE.jpg
Fenerbahçe'nin gelecek nesil oyuncularının arasında etkili isimlerden biri olarak göze çarpan Selçuk mücadeleci oyun stiliyle orta sahamızı dinamik kılan ve prese elverişli hale getiren oyuncuların başında geliyor (Kemal, Aurelio Serkan ve kısmen Mehmet Yozgatlı ile)
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/munitedt300x13.jpg
Milli takım tecrübesi de olan Selçuk biraz daha hızlı ve risksiz paslar atmayı tercih ederse bence gerçekten kaliteli bir oyuncu olacak. Kendisinden de artık Gerçek Fenerbahçe'li olmasını bekliyoruz
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/ankaraspor05x300X14.jpg
Salim İrken
10-12-2004, 00:37
selçuğu severim ama bence çok önemli bi eksiği var.! oda top ayağına geldiği zaman düşünüyo ne yapaağını.. biraz daha çabuk olsa gerçekten çok iyi derinlemesine pasları var... önce düşünüp top geldiğinde vakit kaybetmeden atması lazım. ayrıca orta sahanın ortasında selçuk gibi uzun boylu bir oyuncunun olması iyi oluyor. gelen ilk topları karşılamakta zorlanmıyor fenerbahçe zaten bir takım ilk topları alabiliyorsa maça 1-0 galip başlar
Sercan Okur
10-12-2004, 01:22
Serkan arkadaşımızı kutlarım çok iyi hazırlamış baştaki bilgileri. Selçuk"u Silifkespordan beri izliyorum. Hataysporda Aykut KOCAMAN tarafından beğenilip İstabulspora getirilmişti. Pas yüzdesi, ve top çalma kabiliyeti çok yüksek olan bi oyuncu. Ama yaşının genç olması ve tecrübe eksikliği en büyük dezavantajı. İstanbulspor maçı onun için çok bir şanssızlıktı. O hatadan sonra taraftar hep negatif olarak baktı ona. (aynı olay Mahmut Hanefi içinde geçerli).Verdiği 10 pastan biri rakibe gitsin bir uğultudur kopuyor. Yedek kalmasına ragmen çok çalıştı şu an hatalarını en aza indirmiş durumda ve kendini sürekli geliştiren bi oyuncu. ilerde Fenerbahçemize çok büyük emekleri olacağından şüphem yok. (birazda hava topları çalışsa fena olmaz, çok kritik kafa vuruşları kaçırıyor son maçlarda)
Servet Güldeş
10-12-2004, 11:04
bence çok iyi top yapıyo pasta veriyo ama bence biraz fazla rahat bu kadar rahatlık bir gün patlayacak misa istanbul maçı....
Çınar Şahin
10-12-2004, 13:26
Bir ekleme uzaktan sutlari da ortalamanin uzerindedir. ki bence bu Fenerbahcemiz icin cok ama cok onemli
Sevgiler
Cinar
Sercan Okur
10-12-2004, 14:06
2.ligde uzaktan çok atmıştı. ama henüz Fenerbahçede kendine güveni sağlayamadı, dikkat ederseniz deplasman maçlrında daha rahat oynuyor, seyirci baskısı çok etkilyor diye düşünüyorum. Kondisyon ve tekniği yeterli yalnız tecrübe kazanması ve topa sağlam basıp riskli pas yapmaması lazım diye düşünüyorum..
Ersin Demirel
10-12-2004, 22:21
Geçen yıl beni deli ediyordu ama şimdi kendini bayaği geliştirmiş...Bravo Selçuk...
Serkan Özen
30-12-2004, 18:31
Alex'in topsuz koşularını çok iyi görüyor ve Alex'i topla buluşturup gol pozisyonu yaratıyor. Son maçlarda da topu ne erken ne geç tam zamanında ayağından çıkarıyor. Sadece defansta değil hücumda da...
Kemal Göktaş
30-12-2004, 19:55
gelecekte takıma çok fazla katkı saglıycaktır.şu anda biraz tecrübesiz ama ilerde herkes gerçek gücünü görücektir.şu anda zaten mükemmel elinden geleni yapıyo ve onun sayesinde bi çok maçı kurtardık...
Burçay Tiftikçi
31-12-2004, 11:26
Fenerbahçe de en sevdigim oyuncu....
Serkan Özen
19-02-2005, 01:43
Profesyonelce davranıp sana haksızlık yapanlarla bizi bir tutma Selçuk lütfen
Gerçek Fenerbahçe taraftarı seni seviyor bunu sakın unutma...
İnanç Baş
19-02-2005, 09:31
Pas hatası yapsa da Zaragoza maçının ayakta kalan birkaç isminden biriydi. Aurelio'suz Orta sahası olmayan takımımızı ayakta tutmaya çalıştı. Ama ne hikmetse ne Tuncay, ne Alex, ne de Serkan, sonrasında da Mehmet Yozgatlı Selçuk'a maç boyunca yeterince destek vermedi. Hiçbir futbolcunun protesto edilmesi taraftarı değilim. Ama Protesto edilmesi gerekne bir futbolcu varsa bu Selçuk olmamalıydı.
Serkan Özen
21-02-2005, 06:50
yakında alexten bile daha iyi futbolcu olur hiç şaşma.
olcak iş var olmucak iş var
Eyüp Toktaş
21-02-2005, 11:52
olacak O'da
Faruk Can
21-02-2005, 17:54
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/konyaspor0405x300x30.jpg
Selçuk`tan teşekkür
20.02.2005
Genç oyuncumuz Selçuk Şahin, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, kendisine moral veren taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.
Real Zaragoza maçında bazı taraftarlar tarafından ıslıklanan oyuncumuz, Kayserispor maçında taraftarlarımızın ve takım arkadaşlarının kendisine büyük moral verdiklerini söyleyerek, "3 gün içerisinde büyük üzüntüyü ve büyük sevinci birarada yaşadım. Taraftarlarımız, maç öncesinde verdikleri çiçekler ve açtıkları pankartla bana büyük destek verdiler. Aynı şekilde arkadaşlarım da her gol sonrasında sevinçlerini yanıma gelerek benimle paylaştılar. Takım olmanın nasıl bir şey olduğunu gösterdiler. Hem tribünlerdeki taraftarlarımıza, hem de takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Selçuk, "Her zaman galip gelemezsiniz. Real Zaragoza maçında da böyle oldu. Orada yenebiliriz. Orada turu geçersek değil, asıl turu geçemezsek sürpriz olur." diyerek sözlerini tamamladı.
FENERBAHCE.ORG
Orçun Tezol
21-02-2005, 20:07
dediğimiz gibi gerçek taraftarın her futbolcu gibi seni çok seviyor ama lütfen sende takımına biraz daha katkıda bulunmaya çalış
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/kayserispor20subat300z.jpg
Faruk Can
18-04-2005, 21:43
asıl size yeterrrrrr.......
Mehmet Karakaya
18-04-2005, 21:44
doğru burası hatay değil burası FB kardeşim.o yüzden iskenderun tayfası olman değil adam gibi taraftar olman gerekir.başarısızlığın faturasını bi adama kesecek kadar aptal olma.asıl selçuk'un senin gibilerden çektiği yeter artık
Serhat Doğan
18-04-2005, 21:54
Bence Selçuk Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından biri ama sürekli oynamadığı için aksayabiliyor.Yeter ki oynadığı yeri yadırgamasın.Selçuk'tan önce asılacak o kadar futbolcu var ki...
Fatih Can
18-04-2005, 21:56
futbolcu yorumlarına cevap vermicem dedim ama biri bitmeden biri geliyo yeter nolur ne kadar cok futboldan anlayan kişi var ya herkez otarite kesiliyo hadi birazdan da biri YETER ARTIK ANELKA diye topic acsın...
Mehmet Karakaya
18-04-2005, 21:56
olur emredersin takımı zaten yakan selçuktu
ali samiyende selçuk kurdu sistemi
zaragoza maçında tek önlibero olmayı selçuk istedi daumdan
denizlispor maçında yedek olmasına rağmen o berbat oynamasına neden oldu arkadaşlarının
beyler 2 dk. düşünün selçuk top kapma meziyetine bi de top kullanabilme meziyetini ekleyebilseydi onu kadıköyde görmeniz için trilyonlar ödememiz gerekirdi.
herkesin bi eksiği vardır selçuk'unda bu işte aynen sizin "HEP DESTEK TAM DESTEK" eksiğiniz gibi.
desteklenmesi gerekenler futbolculardır sahaya onlar çıkar çünkü sizin tribünde okuduğunuz türküler değil.
bi kere de kafanıza sokun artık futbolun içinde yenilmekte vardır
Burak Yayla
18-04-2005, 21:57
Bir takım sadece bir adammı yakar yoksa takımın başarısızlığında başkanından taraftarına herkesin biraz suçumu vardır???
Herkes hata yapabilir ama bunu sadece eleştirebiliriz!!Birini defol git burası senin yerin değil denemez.En azından bunu söylemeye tarftarın yetkisi yoktur.Bizim parolamız (en azından UNIFEB olarak) HEP DESTEK, TAM DESTEK
Lütfen bunu unutmayalım arkadaşlar.Ne kadar sevmesekte onlarda şu an FENERBAHÇE'nin bir parçası...
Saygılarımla..
Mehmet Karakaya
18-04-2005, 22:29
1 sen taraftar olarak selçuk'a kaç kere destek verdin ki adam kendini geliştirsin
2 kadıköyde onca adamın ıslıklarına maruz kalıp oynamak kolay mı ki adam harikalar yaratsın
3 şu an bizim avrupadaki hedeflerimize cevap vermesi gerekecek adamlar ne kadar cevap verdiler ki bu ihtiyaca selçuk onların gerisinde kaldı
4 ben onları da eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın.zira ben sizler gibi kendi futbolcumu değil sadece ve sadece rakip takımı ıslıklayan bir adamım şartlar ne olursa olsun
5 adamı genç olmasına rağmen kaç kere istanbulun o gece hayatında gördünüz.demek ki adam iyi niyetli kendini geliştirme çabasında ama çomak sokan çok
6 eğer deniz (selçuk ile aynı kaderi paylaşıyor) geçen hafta harika bir futbol oynadıysa bunun sebebi kadıköy taraftarından uzak bi yerde olmasıdır
7 yeter artık tek tek futbolcularla uğraşmaktan vazgeçin futbol takım oyunudur biz ne dün ne de ondan önce futbolun teke tek oynandığını görmedik o yüzden 1 kişi kaybetmez 1 kişi kazanmaz eğer öyle olsaydı bejeke 10 kişi kalınca maçı kazanmamız gerekirdi
Erkut Yeğen
18-04-2005, 22:29
son derece talihsiz bir topic ???
her ne şartta, ne olursa olsun; bizim görevimiz destek köstek değil...
eleştiri olabilir,hoşnut olmaya bilirsin,beğenmeyebilirsin ama bunun yeri ne burası nede tribün
Mehmet Karakaya
18-04-2005, 22:33
Elimde olsa kusura bakmayın ama bu başlığı açan ve destek verenlerin hepsini banlardım forumdan.
+1
Savaş Özmen
18-04-2005, 22:44
Allah allah!!!
Nedir bu ya...
Bu sezonu bu futbolcular çıldırmadan tamamlarlarsa helal olsun onlara...
Bırakın böyle *topic açmayı allah aşkına...
Sinan Bıçak
18-04-2005, 22:44
Ya o kadar ıslıklıyoruz destek vermek için belki okuduğu bir forumda adına gitsin diye topik açıyoruz hala duruyor terbiyesize bak ya
Forum Yönetimi
19-04-2005, 12:30
doğru burası hatay değil burası FB kardeşim.o yüzden iskenderun tayfası olman değil adam gibi taraftar olman gerekir.başarısızlığın faturasını bi adama kesecek kadar aptal olma.asıl selçuk'un senin gibilerden çektiği yeter artık
ewet ..ler ürüsün insanlar huzursuz olsun diye bize vermemişler yetkiyi eğer verselerdi;size insanlıkta öğretirdik ama nasıl ki selçuk bu yaştan sonra kendini geliştiremiyorsa sizi de bu yaştan sonra adam etmek bayağı zaman alır
Değerli üyemiz ,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Yalçın Ateş
19-04-2005, 12:35
Ne Selçuğu nede başka bir futbolcuyu harcatmayız . Bizim futbolcularımız yüreklerini ortaya koyarak oynuyorlar . Her insan gibi onalr da hata yapar .
Selçuğun yaptığı hatalara prim tanımayanlar Alex de hata yapınca ses çıkarıyorlarmı .. hayır ses eda yok bu futbolcu kayırmaktır bu bir cehalet örneğidir ... Bizim için futbolcuların hepsi aynıdır o yüzden biz Fenerbahçe' liyiz diyoruz yoksa diğerlerinden ne farkımız kalır hele heleşu günlerde böyle konuşulursa 6 hafta kaldı şampiyonluğa . Sizden tek istediğimiz kalan sürede köstek değil destek olmanız . Çok şey mi istiyoruz . Haydi Fenerbahçe için tribünlere destek vermeye yenilsede yensede futbolcuları alkışlamaya
Mehmet Karakaya
19-04-2005, 12:42
şampiyonlar liginde 2 maçta 9 gol yerkende mi selçuk suçluydu ( ki sakattı o maçlarda oynamıyordu)
denizliye 2-0 yenildik selçuk sanırım yedek beklemesini bile beceremediği için takımın konsantrasyonunu bozdu.
zaragoza maçında ıslıklandı (hani tepki vermeye hakkımız var ya) ispanyada ne oldu 12. dk'da söndürdüler havamızı.acaba selçuk rica mı etti "ark.lar taraftar beni ıslıkladı ilk maçta sizde bu turu atlamayın benim için" dedi sanırım.olmaz olmaz demeyin sizden fenerlisi yok çünkü bu dünyada
inönü ve samiyendeki hezimetten de selçuk suçlu nasıl olurda takımı defansa toplar oysa ki daum takımı ofans çıkardı sahaya
ç.rize ile berabere kalırken hakemden penaltı uydurmasını,samsunda berabere kalırken yine hakemden faulleri görmemesini o istedi bence,ne de olsa adam yakıyo bizi
kaldı mı bu sezon başka beraberlik ve mağlubiyetimiz masaya yatıralım hemen selçuk'u def edelim takımdan siz selçuktan kurtulun bende sizin gibilerden kurtulayım
Mehmet Karakaya
19-04-2005, 23:06
oyuncularımızın kişiliğine, yönetimimizdekilerin kişiliğine, teknik heyetimizdekilerin kişiliğine ve birbirimizin kişiliğine laf söylemedikçe tartışmalar daha düzeyli olacaktır..
ceyhun kardeşim senin aracılığın ile bütün forum katılımcılarından seviyemi düşürdüğüm için özür diliyorum.bu selçuk ile ilgili son mesajımdır.ben kimseyle kavga etmek derdinde değilim.ben insanların görüşlerine de saygı duyabilecek biriyim ama sadece görüşlerine hakaretlerine değil.
gerçekten hala hazmedemiyorum futbolcumuza "kazma" denmesini ama sineye çektim ve bu başlığı terkediyorum.kimseye selçuk'u beğendirmek derdinde değilim.ama sezon sonunda selçuk kalırsa da desteklenmesini onu seven sevmeyen bütün arkadaşlardan rica ediyorum.
ayrıca insanların selçuk takıntısı olabilir,benimde beğenmediğim ve bu takımda görmek istemediğim futbolcular vardır ama hiçbirisi için kazma demedim dememde.
eğer bir futbolcunun gitmesi gerekiyorsa bunu teknik heyet belirler taraftar tepkisi değil
Burak Yayla
20-04-2005, 11:13
Utku burda kimsenin seviyesini,eşitliğini...vs sen belirliyemessin (kimse belirleyemez).Lütfen sende dikkat et haddini aşan kelimeler kullanmışsın.buna sürgit demene gerek yok!!!
Herkes eleştirecek,eleştirilecek ama bunu saygı çerçevesinde yapmak gerekir.Kaldıki burda ulaşamayacağın birine (selçuk) hakaret etmişsin.Bu adam kötüde oynasa fenerbahçenin bir oyuncusudur ve bu şekilde söylemleri hak etmiyor.Kaldı ki arkadaşın felan olsa anlarım bu şekilde söylemeni.Bunu yüzüne karşıda söyleyebilirmisin??söylesende yüzün hiç kızarmazmı??Bu yüzden biraz dikkatli olalım(sinirliyken yazdığını düşünüyorum)
Saygılarımla...
Mehmet Karakaya
20-04-2005, 17:20
selçuk hala bu kadar geniş bir taraftar kitlesinden tepki görüyorsa bir sebebi vardır diye düşünmeyin hiç.hemen savunun.kazma da olsa takozda olsa savunun.hatta göklere çıkarıp baş tacı edin ki takımda kalsın.bi daha yaksın takımı.
işte kenar mahalle ağzı budur,seviye budur.senin yazdıklarını silinmeden önce gördüm rahat ol,hatta cevabımı da yazdım ama ikisi birden silinmiş.
kendi futbolcumuza kazma dersen sen daha çoook laf hakedersinde ben yukarıda yazdığım özür mesajına sadık kalıcam
bana seviyesiz dediğin içinde ayrıca cvp vermek istemiyorum zira aşağıdan bakınca beni nasıl görebiliyosan öyle kalayım
ayrıca selçuk bnm hemşehrim de değil,öyle demişin silinen mesajda ben selçukla aynı memleketten değilim.benim içime sindiremediğim senin bi başka başlıktaki yazını okudum orda bejeke ve geseli oyunculardan bikaçı içinde kazma demişin burda selçuk içinde.eğer FB forması taşıyan kişi ile onları aynı kefeye koyarsan ve verdiğim cevaplara amiyane cevaplar verirsen bende bi anlık gerginlikle senin seviyene inerim ok?
tekrar sana ettiğim hakaretler için şahsından özür diliyorum ama senin aynı olgunluğu gösterip göstermeyeceğinle ilgilenmiyorum.tamam sen haklı kal,ben alttan alayım ve rahatla ama burda FB forması taşıyan insanlar için kullandığın kelimelere de dikkat et.
Serkan Özen
20-04-2005, 19:10
Arkadaşlar bu konu başlığının açılması eleştiriliyor arka sayfalarda. Ama konu başlığının ilk sayfasına dönerseniz açılış amacını anlayabilirsiniz. Ondan sonra destek yerine zarar verecek mesajlar yazıldığı için konu başlığı bu hale geldi.
Ayrıca Beşiktaş'a yenildik diye sırf birilerine suç bulmak adına alakasız kişilere (Selçuk gibi) saldırmayalım. Selçuk hatalı olsaydı maalesef geçmişte olduğu gibi tribünde yine alacaktı tepkiyi çekirdekçiler tarafından. Maçın özeti bir kaç kelimeyle Tuncay ve Rüştü'nün hataları ile bu kadar güzel oynamamıza rağmen kazanamadığımız için çok şanssız olmamızdır. Lütfen kimse olayı farklı yerlere çekerek yeni kurbanlar üretmesin.
Forum Yönetimi
20-04-2005, 21:41
selçuk hala bu kadar geniş bir taraftar kitlesinden tepki görüyorsa bir sebebi vardır diye düşünmeyin hiç.hemen savunun.kazma da olsa takozda olsa savunun.hatta göklere çıkarıp baş tacı edin ki takımda kalsın.bi daha yaksın takımı.
Değerli üyemiz ,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Mehmet Karakaya
21-04-2005, 01:25
kardeşim sana da yeterince cevaplar veriliyor hem forum yönetiminden hemde forum üyelerinden ama sende kendini nerelerde sanıyorsun anlamadım.bak TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM ama senden de bir özür bekliyorum (en azından selçuk adına şahsımdan vazgeçtim) ve bu anlamsız tartışmaya son verelim diyorum.ben bu birlikte 4 yıldır varım ve ilk defa seviyemi düşürüp birisiyle tartışıyorum bu yüzden de vicdanım oldukça rahatsız.
kabul edersin ki biz bjk maçına senin gibi belediye otobüsü ile gitmiyoruz uzun yoldan geliyoruz(o yüzden kazanmak daha da önemli oluyor bizim için onca yolu tepince) ve ben o maçın sinirini yeni yeni üstümden attım.ama hem rüştü hem de tuncay hatalı olmalarına rağmen hiçbirinin başlığında adamlara ağzımı açmadım çünkü tarzım değil.ama son derece alakasız bir şekilde selçuk'un suçlanışını görünce sineye çekemedim bi de sen "kazma da olsa destek vermeye dewam edin ki daha çok yaksın takımı" deyince daha çok sinirlendim
tamam benimle adam gibi seviyeli bir tartışma da yapılmasın ona da ok'im ben ama seninle de adam gibi ve seviyeli bir futbolcu yorumu yapılsın isterdim(sen şimdi bu sözümü de yanlış anlarsın ya neyse)
bütün başlık katılımcılarından forum seviyesini düşürücü sözler kullandığım için özür diliyorum
Doğa Aydın
21-04-2005, 02:08
Beyler, yeter artık, ikiniz de gereksiz yere gereksiz bir tartışmayı uzatıyorsunuz...
Volkan Peri
11-09-2005, 11:55
Selçuk bu sezon gercekten büyülüyor. Gerek milli takımda gerekse FB de gösterdiği performans ayakta alkışlanmayı hak ediyor. Gecen sezon sonunda Daum idmanlardan sonra özel çalışma yapan 2 oyuncu var demişti biri Serkan diğeride Selçuk. Mücadelesinden ve FenerBahçe sevgisinden hiç kuşku duymadığım Selcuk un iyi top kullanmaya başlaması oyununu olumlu yönde inanılmaz değiştiriyor. Tekrar tebrikler Selçuk aynen böyle devam etmesi dileklerimizle.
Onur Aloğlu
11-09-2005, 11:57
HAkikaten bu sezon büyülüyor, Allah nazardan saklasın. Milli takımda Tugay'ın veliahtı olduğunu kanıtlamaya devam ediyor
Muhammet Budak
11-09-2005, 13:07
Dün akşam maçı izleyemedim,radyodan dinlemek zorunda kaldım.Dolayısıyla Selçuk dün akşam nasıl oynadı?Sağlıklı bir yorum yapamam ama en son Ukrayna maçında harika bir Selçuk vardı sahada.Ve her hafta daha iyiye gidiyor.Ve son olarak Selçuk'un 3.yılı Fenerbahçe'de ve ilk kez Kadıköy'de maç içinde tribünler Selçuk diye bağırdı.Gerçekten o sesleri duyunca çok mutlu oldum.Selçuk gibi kaliteli ama psikoloijik baskı altında çok kötü oynayan bir oyuncu için bu geröekten çok büyük moral olacaktır.Gerçekten bravo sana Selçuk.
Vehbi Şirikçi
11-09-2005, 13:10
Bence Anelka ile birlikte maçın en iyisi idi. Oynadığı mevki itibari ile topları ilk karşılayan adam olduğu için çok faul yapabiliyor veya çok adam kaçırabiliyor. Bu yüzden ilk bakışta tepki çok tepki alabiliyor tribünlerden. Ama daha genel olarak değerlendirirsek top çalma yüzdesi, topu olumlu kullanması ve soğukkanlı futbolu ile 2 haftadır takımın en iyilerinden. Bence Ş.Liginde kesinlikle ilk 11 de olmalı.
Fatih.Celik
11-09-2005, 13:11
kadiköy'de selcugu ıslıklayanlar utansın....
Şabettin Doğan
11-09-2005, 13:13
selçuğu geçen sezon maç esnasında ıslıklayanları görelim bu selçuk fenerden gitsin diyenleri görelim.
her zaman herkesi eleştirebilir insan ama yeri zamanı ve ölçüsünü bilerek.maç sırasında futbolcuyu yuhalayarak onun bütün psikolojısını mahvederek değil.takıma zara vererek değil.
işte geçen sene yuhlayanlar bu sene alkışlıyor demek ki neymiş yok etmek için değil daha iyi olmasını sağlamak için nasıl eleştri yapılması gerektiğini bilerek eleştri yapılmalıymış ;)
Serkan Özen
11-09-2005, 14:02
Tribünlerden gelen olumlu tepkiler herşeyi açıklıyor aslında. Selçuk da geçen sezon yuhalandığında belli ki koymuş kafasına "Bir gün hepiniz Selçuk Şahin diye bağıracaksınız." diye. Bunu da dün başardı. Umarım yakaladığı istikrarlı oyunu daha uzun süreler sürdürür.
Yiğit Arın
11-09-2005, 14:34
Şimdi topiğin ilk sayfalarına baktım da şu anda Daum'u ölümüne savunan bazı arkadaşlarımız, aynı desteği Selçuk'a göstermeyi bir türlü uygun bulmamış. Hatta bundan sonra kendini geliştiremeyeceği ve birşey beklememiz gerektiği söylenmiş, eleştiri konusunda da yeri gelirse her futbolcu, her hoca eleştirilir tarzı yazılar bile yazılmış.
Daum'un hatalarını eleştirmemize parlayanlar aynı hassasiyeti kendi futbolcularımıza, kendi insanımıza gösterseler, Fenerbahçe adam yetiştirme yeri değil zihniyetinden kurtulabilseler, bizde daha ne cevherler gün yüzüne çıkar. Tabi hocaları şans verdiği müddetçe. Bu yüzden tek umudumun fatih terim olması da çok acı ne yazık ki.
Konuya dönünce Selçuk her zaman buydu. Kritik bölgede oynadığı için bir maç içersinde Alex'in Anelka'nın 10larca defa yaptığı hatayı bir kere yaptı mı tukaka ediliyordu. Şimdi nerdeyse onları da yapmamaya başladı. Zaten defansif savaşçılığı, top kapma yeteneği, top kullanma ve ileri oynama becerisi tartışılmaz. Her zaman savunduğum Selçuk yüzümü kara çıkartmadı. İnşallah gün gelir, Kemaller, Olcanlar, Mahmutlar da aynı şansı bulur. Bizi Avrupa'da başarıya taşıyacak olanlar, forma için canını dişine takacak olan kendi gençlerimizdir.
Ömer Birdal
11-09-2005, 15:37
selçuk bu maçtada formunu nasıl hergün yukarılara doğru taşıdığını gösterdi..çünkü (yiğit in de bahsettiği gibi) oynadığı mevki itibariyle , hata yapması kolay ve yapılan hatalarında sonuçlarının kötüye gitme ihtimali yüksek.. böyle olunca da olası bir hata da selçuk başsorumlu ilan ediliyo ve diğer futbolculara gösterdiğimiz toleransı selçuk a gösteremiyoruz ne yazık ki.. geçen sene eğer o malum ıslıklanma olayları olmasaydı bu gibi genç futbolcularımızın (fırsat da verilmesi halinde) nerelerde olacaklarını görmek futbolu az çok bilen insanların yapabileceği işler arasındadır..
selçuk bu maçta gayet güzel bir oyun koydu.. ileriye doğru yaptığı paslarla atağa çıkmamıza yardımcı olurken, orta da rakip atak hazırlığındayken çaldığı toplarla da atakları daha başlamadan bitirerek büyük katkı sağladı..
darısı önümüzdeki zorlu maçlara..
Burçay Tiftikçi
11-09-2005, 19:16
Fenerbahçe de en sevdigim oyuncu....
9 ay önceki görüşlerim hala aynı...
Şabettin Doğan
11-09-2005, 21:27
Şimdi topiğin ilk sayfalarına baktım da şu anda Daum'u ölümüne savunan bazı arkadaşlarımız, aynı desteği Selçuk'a göstermeyi bir türlü uygun bulmamış. Hatta bundan sonra kendini geliştiremeyeceği ve birşey beklememiz gerektiği söylenmiş, eleştiri konusunda da yeri gelirse her futbolcu, her hoca eleştirilir tarzı yazılar bile yazılmış.
Daum'un hatalarını eleştirmemize parlayanlar aynı hassasiyeti kendi futbolcularımıza, kendi insanımıza gösterseler, Fenerbahçe adam yetiştirme yeri değil zihniyetinden kurtulabilseler, bizde daha ne cevherler gün yüzüne çıkar. Tabi hocaları şans verdiği müddetçe. Bu yüzden tek umudumun fatih terim olması da çok acı ne yazık ki.
Konuya dönünce Selçuk her zaman buydu. Kritik bölgede oynadığı için bir maç içersinde Alex'in Anelka'nın 10larca defa yaptığı hatayı bir kere yaptı mı tukaka ediliyordu. Şimdi nerdeyse onları da yapmamaya başladı. Zaten defansif savaşçılığı, top kapma yeteneği, top kullanma ve ileri oynama becerisi tartışılmaz. Her zaman savunduğum Selçuk yüzümü kara çıkartmadı. İnşallah gün gelir, Kemaller, Olcanlar, Mahmutlar da aynı şansı bulur. Bizi Avrupa'da başarıya taşıyacak olanlar, forma için canını dişine takacak olan kendi gençlerimizdir.
daumu savunanlardan biri olarak.biz daumun eleştirilmesine değil her eleştirinin sonuna ''daum gitsin daum defolsun'' diye ekleyenlere tepki gösteriyoruz.bu böyle anlaşılsın öncelikle ;)
fenerbahçeme katkı sağlayacak kim varsa sonuna kadar arkasındayım kendi adıma. rengi milliyeti vs. hiç önemli değil.
Şükrü Günal
12-09-2005, 13:41
Bir zamanlar Selçuğu ıslık yağmuruna tutanlar,neden şimdi U dönüşü yapıp onun ilahları olduğu görüşüne varıyorlar?Fatih Terim iki maç oynattı diye Selçuk Fenerbahçenin süper starı mı oldu?Selçuk bu takımda 3 yıldır var...Bana kalırsa Fenerbahçeye yakışmayan bir oyuncu.Kapasitesi orta hallia bir anadolu takımı için ideal.Ama bize çok small.Bu benim görüşüm.Appiah ve Aurelio'nun çalışkanlıkları sayesinde o da çalışıyor izlenimi veriyor.Koyun bakalım Selçuğu,geçen sene Aurelionun tek başına oynadığı orta sahaya,kalsın tek başına,o zaman yorumları bir daha okumak isterim.
Ufuk Peker
12-09-2005, 14:20
Bir zamanlar Selçuğu ıslık yağmuruna tutanlar,neden şimdi U dönüşü yapıp onun ilahları olduğu görüşüne varıyorlar?Fatih Terim iki maç oynattı diye Selçuk Fenerbahçenin süper starı mı oldu?Selçuk bu takımda 3 yıldır var...Bana kalırsa Fenerbahçeye yakışmayan bir oyuncu.Kapasitesi orta hallia bir anadolu takımı için ideal.Ama bize çok small.Bu benim görüşüm.Appiah ve Aurelio'nun çalışkanlıkları sayesinde o da çalışıyor izlenimi veriyor.Koyun bakalım Selçuğu,geçen sene Aurelionun tek başına oynadığı orta sahaya,kalsın tek başına,o zaman yorumları bir daha okumak isterim.ya sana katılmamak mümkün değil bizim uefe kupasında zarogozaya karşı yenilmemizde enbüyük pay sahibi yanlış zamanlama ile yanlış yerlerde faul yaparak gol yememize neden olan selçuk şahindir!
Ozan Ercan
12-09-2005, 22:19
Bir zamanlar Selçuğu ıslık yağmuruna tutanlar,neden şimdi U dönüşü yapıp onun ilahları olduğu görüşüne varıyorlar?Fatih Terim iki maç oynattı diye Selçuk Fenerbahçenin süper starı mı oldu?Selçuk bu takımda 3 yıldır var...Bana kalırsa Fenerbahçeye yakışmayan bir oyuncu.Kapasitesi orta hallia bir anadolu takımı için ideal.Ama bize çok small.Bu benim görüşüm.Appiah ve Aurelio'nun çalışkanlıkları sayesinde o da çalışıyor izlenimi veriyor.Koyun bakalım Selçuğu,geçen sene Aurelionun tek başına oynadığı orta sahaya,kalsın tek başına,o zaman yorumları bir daha okumak isterim.
Federasyon kararları ile yabancı sayımız 6 ile sınırlandırılmış durumda. Demek ki minimum 5 tane Türk futbolcu oynatmak zorundayız. 3 tane iyi Türk kaleciye sahip olduğumuza göre bu rakam minimum 4 diyelim. Şu anki kadromuzda 6 yabancı ve 1 kaleciyi yerlerine koyarsak
Rüştü
___-___-Luciano-___
Aurelio-___-Appiah
Alex
Anelka-Nobre
Bu 4 kişilik yere Türk milli takımında oynayan oyuncuları yerleştirirsek Hamit,İbrahim(Tolga),Ümit,Selçuk(Hüseyin). Demek ki mevkilerinde en iyileri olan veya Ümit gibi zorunluluktan orda oynayan bir oyuncuya sahibiz.
Selçuk bence de o bölgede son derece başarılı bir performans gösteriyor. Tugay'dan sonra bu kadar başarılı bir ön libero olarak karşımıza çıkması sevindirici. Uzun boyu ile hava hakimiyeti kesici özelliklerini de arttırıyor. Topu iyi saklayıp etkili uzun toplar atabiliyor. Eksileri ise zaman zaman basit hatalar yapması ve gereksiz yerlerde gereksiz sarı kartlar görüp gereksiz faullere sebebiyet vermesi. Bu eksikliklerini de giderirse Fenerbahçe önümüzdeki 10 yıl kullanabileceği bir ön libero kazanır.
Yusuf Ucuz
17-09-2005, 10:39
selçuk ümit milli takımda nasıl oynuyordu allah aşkına çok iyi top çalıyorç fakat bir eksiği var top ayağına geldiğinde hızlı düşüüp pas atamıyor o yönünü biraz geliştirse dünyanın en iyi ön liberolarından olur diyorum. selçuk hep böyle devam et........
Ramazan Büyük
19-09-2005, 02:24
Bu Selçuk böyle oynuyordu da biz mi piskopattık geçen sene?
İstatistiklere bakın cevabı siz görün. Aldığı 3 topun 2sini rakibe atarsa dellenirsin tabi. Ama şimdi canla başla çalışıyor.Adam topta kaptırsa kızmıyorsun. Bravo Selçuk böyle devam et.
Cihan Eldem
19-09-2005, 02:41
aynen böle devam selçuk
Erhan Şişli
19-09-2005, 12:07
Tebrikler Selçuk :):):)
Ufuk Peker
19-09-2005, 17:38
kendine biraz affettirdi bu maçta ama halen ne yazıkki mılan maçındaki yaptığı hataları aklıma gelince sinir oluyorum .en yakın zaman da istikrarlı bir selçuğu sahalarda görürüz umarım.böyle devam et selçuk.
Fatih Ünlü
19-09-2005, 17:49
selçuk adam olacakda biz görebilecekmiyiz bilmiyorum
Ufuk Peker
19-09-2005, 17:51
selçuk adam olacakda biz görebilecekmiyiz bilmiyorum ???
;D
Alkan Akkaya
22-09-2005, 01:45
ne desem boş bazen çok iyi bazende çok kötü ... istikrar lazım .. ayagında cok top tutmasa cok top kaptırmasa bide tehlikeli her yerde faul yapmasa belki ;)
Kadir Fidan
22-09-2005, 04:44
Son iki maçtır iyice selçuga yogunlaştım ve çok dikkatli izledim bence çok kalteli ve ayagına top çok yakışıyor :)
Kerem Çalkılıç
22-09-2005, 14:18
Selçuk'taki gelişme çok sevindirici. Tamam yine, bazen kötü hatalar yapıyor ama her şey bir anda düzelmez ki. Eskiye oranla ne kadar geliştiği ortada. Helal olsun ona. Nazar değmesin.
Can Yıldan
22-09-2005, 14:35
oynadığı mevki riskli... her maç en az hata ile oynamak zorunda .. ;)...
top ondayken zaten iyi basıyor topa ..bu çok önmli.
Mustafa Akdoğan
22-09-2005, 16:45
selcuga yeterli sans werilmedigi için bu hallere düşmüştü ama kendini topladı we artık fb için + puan olusturan bir etken!
Volkan Peri
29-09-2005, 00:48
Selçuk sağ tarafa yakın oynıyınca hücuma verdiği destek arttı dönüşleride iyiydi bravo selcuk aynen devam örnek alıncak bir futbolcu kendini her gecen gün geliştiriyor
Tufan Avşar
29-09-2005, 01:00
Zaman geçtikçe çok daha iyi olacağını umud ediyorum. Yaşı da çok genç, takımımıza çok katkısı olacak
Yiğit Arın
16-08-2007, 20:06
Deniz'i sadece eleştirip çemkirmek değil de yerine alternatif gösterme yolunu seçersek, takımda ilk akla gelen isim Selçuk'tur. Senelerdir şu adamın değerini bir türlü anlayamadık. Şu kritik maçta bile uzun bir aradan sonra oyuna girmesine rağmen yine kendine çok güvenli, ne yaptığını bilen, ayağıan top aldı mı hemen geri verip toptan kaçmayan, olumlu ve etkili pas atma çabasında olan, bu yüzden de zamanında çok ıslık yemiş bir futbolcumuz.
Umarım gün gelir değeri anlaşılır, ilk 11de yeri sağlamlaşır, o da oynadıkça kendini daha da geliştirir ve daha da yararlı olur.
Burak Berkol
16-08-2007, 20:18
Deniz'i sadece eleştirip çemkirmek değil de yerine alternatif gösterme yolunu seçersek, takımda ilk akla gelen isim Selçuk'tur. Senelerdir şu adamın değerini bir türlü anlayamadık. Şu kritik maçta bile uzun bir aradan sonra oyuna girmesine rağmen yine kendine çok güvenli, ne yaptığını bilen, ayağıan top aldı mı hemen geri verip toptan kaçmayan, olumlu ve etkili pas atma çabasında olan, bu yüzden de zamanında çok ıslık yemiş bir futbolcumuz.
Umarım gün gelir değeri anlaşılır, ilk 11de yeri sağlamlaşır, o da oynadıkça kendini daha da geliştirir ve daha da yararlı olur.
Bir tek senin aklına gelmiş herhalde 23 aydır başlığa mesaj atılmamış :D Şaka bir yana konfedarasyon kupasında Selçuk'a hayran kalmıştım ama sonra sezon içinde hiç o düzeye ulaşamadı.Bence de Deniz'in yerine oynayabilir ama orada Appiah var ve umarım yine sağ kanatta oynatılmaz.Bir de Zico Deniz'de birşey buluyor herhalde ki bu adam için zamanında Aurelio'yu kesti baktı Aurelio'suz olmuyor bu sefer Appiah'ı sağa çekti.Şu Zico'nun gördüğünü bir de biz görebilsek :rolleyes:
İlker Aktaş
16-08-2007, 22:05
Bir tek senin aklına gelmiş herhalde 23 aydır başlığa mesaj atılmamış :D Şaka bir yana konfedarasyon kupasında Selçuk'a hayran kalmıştım ama sonra sezon içinde hiç o düzeye ulaşamadı.Bence de Deniz'in yerine oynayabilir ama orada Appiah var ve umarım yine sağ kanatta oynatılmaz.Bir de Zico Deniz'de birşey buluyor herhalde ki bu adam için zamanında Aurelio'yu kesti baktı Aurelio'suz olmuyor bu sefer Appiah'ı sağa çekti.Şu Zico'nun gördüğünü bir de biz görebilsek :rolleyes:
Zico'nun gördüğünü biz görmeyelim de o HERKESİN gördüklerini görsün yeter!..
Erdem Köroğlu
16-08-2007, 22:12
selcuk un uzun bir sakatlık sürecinden yeni kurtuldugunu unutmayalım..deniz mi selcuk mu deseniz de gözüm kapalı selcuk derim..bi iki mac ölcü olmaz belki ama,son donetsk macında 6,7 dakka orada bile kendini göstermisti..son macta da girdi sonradan,hem deniz gibi iyi kesti atakları,hem de deniz de pek alısık olmadıgımız oyunu yönlendirecek paslar verdi..bence deniz e göre iyi bir adam,ama tabi ki göbekte aurelıo ve appiah ı tercih ederiz..:)
Ege Uysaler
17-08-2007, 00:03
denizin yerine oynemalı artık denizden daha az pas htası yapar
Muhammet Budak
17-08-2007, 13:23
Selçuk şu takımda en beğendiğim oyunculardan biri.Şans verildiği takdirde ama düzenli olarak çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.Gayet yetenekli bir oyuncu,tek top oynamasını bilen,derinlemesine top atabilen,aniden oyunun yönünü çevirerek rakip defansı şaşkına çeviren bir oyuncumuz.Ama olayın bir de başka boyutu var.Selçuk'un oynadığı zamanları da hatırlıyorum aynı Deniz gibi maç içinde yüzlerce küfür yediği ıslıklandığı zamanları hatırlıyorum.Şimdi Selçuk oynasın diyenlerin kaçı o zaman da Selçuk'un arkasında duruyordu?Zaragoza maçında Selçuk'u kaç kişi çağırdı tribüne o kadar ıslıklandıktan sonra?
Hakan Ateşler
17-08-2007, 14:08
muhammetcim bizim taraftarımızın yüzde 95i bööle maalesef. dinamo kiev maçından sonra rüştüye her taraftan saldıranlar volkan o golleri yemeye başlayınca rüştü gel bizi kurtar demeye başladı. şimdi de selçuğa bir sürü laf edenler selçuk oynasın der. [kişisel değildir mesajım bütün fenerbahçe taraftarını kapsıyor. belirteyim de ben :)] 2 ay sonra da "denizi alsınlar adam hücum yapamıyordu ama defansı iidi" laflarını görürsen şaşırma derim. aynı şekilde ümit özat da ööle tabii. daha önce çok hırslı adam gibi adam ama fbnin oyuncusu değil mutlaka yerine sol ayaklı biri alınmalı denirken şimdi ümit özat gibi bir adamı nasıl kaybederiz deniyor. gülüp geçiyorum artık.
Yiğit Arın
17-08-2007, 14:18
muhammetcim bizim taraftarımızın yüzde 95i bööle maalesef. dinamo kiev maçından sonra rüştüye her taraftan saldıranlar volkan o golleri yemeye başlayınca rüştü gel bizi kurtar demeye başladı. şimdi de selçuğa bir sürü laf edenler selçuk oynasın der. [kişisel değildir mesajım bütün fenerbahçe taraftarını kapsıyor. belirteyim de ben :)] 2 ay sonra da "denizi alsınlar adam hücum yapamıyordu ama defansı iidi" laflarını görürsen şaşırma derim.
Bu tarz taraftarlar yok mu, var tabii. Ama yukardaki profilin varlığını burdaki herkes belirtiyor ve buna katılıyorsa demek ki o taraftarlardan bi farkımız var ve Selçuk'u teknik anlamda da tartışabilecek durumdayız. Yoksa taraftar yuhlamış yuhlamamamış buranın tartışma konusu olmamalı. Yuhlayan taraftar yıldız futbolcu sayısına göre kombine alır, takır takır top oynayan takım görmek ister, canı sıkılınca yuhalar, ertesi gün de Fenerbahçe ile ilişkisi biter. Bu tip insanları burda tartışmanın bi anlamı yok.
Tunay Aygün
17-08-2007, 16:07
bende selçuk'u eleştirirdim ama selçuk kendini geliştirebilen birisi.. gitgide de tugay kerimoğlu tarzına yaklaşıyo.. ama deniz öyle değil.. denizin kumaşı belli.. denizde bide taraftarı kahreden miskinlik gibi bişey var.. ne hırs var, ne fenerbahçelilik var, ne kendini geliştirme amacı var :S selçuğu eleştirenlerin denize laf sölemeye hakkı yok görüşünü kabul etmiyorum..
Muhammet Budak
17-08-2007, 16:22
Selçuk'u teknik anlamda da tartışabilecek durumdayız.Yiğitcim bence Selçuku teknik anlamda tartışmanın gereği yok,bu kadrodaki en iyi futbolculardan birisi bence.Ve bizim ihtiyacımız olan komple futbolcu tanımına çok iyi uyuyor.Benim derdim daha 3-4 ay önce Selçuka sallayanlar şimdi Selçuk oynasın diyorlar.Yarın da Deniz için aynı şeyleri söyleyecekler belki de Selçukun ilk hatasında.Aramızda da bolca var bu profilde olanlardan ne yazık ki.Bu başlık altında bile görebiliriz bu insanları.
İlker Aktaş
17-08-2007, 17:54
Selçuk bu hafta ilk 11'de oynayacakmış bakalım 90 dakika performansına ondan sonra daha sağlıklı yorum yapabiliriz sanırım..
Bir de şöyle bir şey var ki Selçuk da zamanında bize çok saç baş yoldurttu ama şu an bence Deniz'den çok çok daha yararlı olur. Bir kaç problemi var. Birincisi topu çok seviyor birileri ona topla çabucak vedalaşmayı öğretmeli - Appiah, Alex - ikincisi de Deniz'e göre daha formsuz ve yavaş.
Bu ikisini aşarsa yeniden milli takımda görmemiz içten bile değil Selçuğu..
Yiğit Arın
17-08-2007, 20:27
Selçuk'u yuhalanmasına sebep olan hataları bence sadece Selçuk'a bağlı değildi. Dediğim gibi oynadığı zamanlar topu Luciano'dan alıp tekrar onu geri vermeyi de yapabilirdi buna hiç bir zaman girişmedi. Oyun kuruculuk görevini üstlenecek cesarete sahip olmak Fenerbahçe gibi bir takımda, hele de Türksen, her babayiğidin harcı değildir. O bunu denedi bence ve en ufak hatasında alışıldığı üzere yuhalandı.
Bunu sadece Selçuk'a bağlamamamın sebebi ise oynadığı zamanki kurgumuzdu. Hatırlarsak Daum şöyle oynatıyordu:
Kaleci
DR-DC-DC-DL
Selçuk Aurelio
Serhat-Nobre-PVH-Tuncay
Alex gelince de kesilen Selçuk olmuş, Aurelio MU deplasmanı dahil koca orta sahayı tek başına kapatmak durumunda kalmıştı çoğu maçta.
Böyle bir takımda orta sahada normal bir pas trafiğinin olmaması kadar doğal bir şey olamaz. Kaldı ki Daum anlayışında geri düştüğümüzde orta saha sayısı düşerken forvet sayısı 5e 6ya çıkabiliyordu. Bu tür durumlarda da oyun kurmak isteyenin, hele devamlı oynama şansı verilmeyen biriyse pas hatası yapması riski doğal olarak artıyordu.
Şimdi üzerinde ısrar edilirse çok daha verimli olabilir. Tabi sağda Deivid, solda Tümer gibi fantezilerden uzak durursak.
Önceleri Selçuk'u yuhalayıp şimdi onun oynamasını isteyecek düzey(sizlik)de bir Fenerbahçe taraftarının olabileceğine ise inanmak istemiyorum.
Aslı Aker
30-08-2007, 00:36
Sahada on dakika dahi görmeye tahammülüm yok bu futbolcuyu..
Ne çaba var, ne istek, ne mücadele..
Üzerindeki formaya aşık olmasam daha neler geçerdi içimden de neler söylerdim hakkında acaba..
Bilemiyorum..
Uğur Kaba
30-08-2007, 00:38
bu maçta etkisizdi ama g.antep maçında gerçekten ii oynamıştı
Ferhat Bey
30-08-2007, 00:42
Üzerindeki formaya aşık olmasam daha neler geçerdi içimden de neler söylerdim hakkında acaba..
Bilemiyorum..
maçın koptuğu bi dk da oyuna girmesinin etkisini unutmamak gerek..bana göre yürekten oynamayan bir tek alex vardı sahada..bir ara pası ve attığı(onu da atsın artık) gol dışında sıfırdı
Muhammet Budak
30-08-2007, 00:48
Bilemiyorum..Futbol forumuna artık yazmak istemiyorum ama zorla yazdırıyorsunuz benim de sizleri görmeye tahammülüm yok buralarda.Ne demek o formayı taşıyan ve gayet de potansiyelli(şu anda Türkiyenin potansiyel olarak en yetenekli orta saha oyuncularından birisi) bir oyuncuma tahammülüm yok...Ne gördün bugün 10 dakikada ki.Ayrıca ne zaman mücadeleden kaçtığını gördün?
Saygın Özkan
30-08-2007, 00:52
Bilemiyorum..
Yuh artık selçuk naptı sana? 10 dakika oynadı ve ben yanlışını görmedim, ayrıca çok da olumlu paslar attı, bugün bunu yazan yarın alexe, matejaya, lugonaya da yazar.
Formaya aşık olmak, aynı zamanda formayı giyen futbolcumuza da sahip çıkmaktır. fenerbahçelilik böyle bişeydir zaten, zamanı geldiğinde tabiiki eleştiricez ama böyle eleştiri olmaz.
Erdem Köroğlu
30-08-2007, 01:42
onca sakatlıklarla bogusan,cok fazla forma sansı bulamasa da,cıktıgı zaman hakkını veren selcuk bu hakaretleri haketmiyor..hatta onun oyunun yönünü degistirme,oyunu okuma gibi özelliklerinden ötürü deniz den bile zaman zaman iyi oldugunu söyleyebilirim..bugün de cok is düsmedi ama,ben bir hatasını göremedim..
Aslı Aker
30-08-2007, 02:41
Gereken her yerde, zaten takımımın ve sporcuların savunmasını yaparım..
Ki burada ben, kendi taraftarlığımı tartışmıyorum kimseyle fakat kişisel bir saldırıya maruz kalıyorum.. Bu enteresan..
Öte yandan, Selçuk'la ilgili fikrim sabittir..
Kimseyle diyaloga girmek maksatlı yazmadım foruma, tartışmaya sebebiyet vermek için de yazmadım..
Herkesin fikrini açık ettiği bir yerde, ben de beğenmediğim bir sporcuyu, gayet öznel yargımla afişe ettim.. Budur olan..
Ama rica ederim, herkes yazdıktan sonra ne yazdığını bir okusun.. Öyle göndersin mesajını.
Zira hiç de keyifli değil, "benim de senin gibileri burada görmeye tahammülüm yok" diye bir yazı okumak..
Erdem Köroğlu
30-08-2007, 02:47
Ki burada ben, kendi taraftarlığımı tartışmıyorum kimseyle fakat kişisel bir saldırıya maruz kalıyorum.. Bu enteresan..
Kimseyle diyaloga girmek maksatlı yazmadım foruma, tartışmaya sebebiyet vermek için de yazmadım..
Herkesin fikrini açık ettiği bir yerde, ben de beğenmediğim bir sporcuyu, gayet öznel yargımla afişe ettim.. Budur olan..
Ama rica ederim, herkes yazdıktan sonra ne yazdığını bir okusun.. Öyle göndersin mesajını.
Zira hiç de keyifli değil, "benim de senin gibileri burada görmeye tahammülüm yok" diye bir yazı okumak..
tabii ki haklısın,fikrini özgürce beyan edebilirsin..o yaptıgın alıntı ve ona benzer konusmalar maalesef forumda cok geciyor...maalesef..nacizane tavsiyem,görmemezlikten gelmen..maalesef öyle bir sorunumuz var..
Aslı Aker
30-08-2007, 02:52
tabii ki haklısın,fikrini özgürce beyan edebilirsin..o yaptıgın alıntı ve ona benzer konusmalar maalesef forumda cok geciyor...maalesef..nacizane tavsiyem,görmemezlikten gelmen..maalesef öyle bir sorunumuz var..
olması gereken sanırım senin de söylediğin Erdem..
ya da bazı başlıklara yazmamak gerekiyor, tepki çekmemek adına..
bu da garip tabi, en az aldığım tepki kadar..
:rolleyes:
Erdem Köroğlu
30-08-2007, 02:57
olması gereken sanırım senin de söylediğin Erdem..
ya da bazı başlıklara yazmamak gerekiyor, tepki çekmemek adına..
bu da garip tabi, en az aldığım tepki kadar..
:rolleyes:
yok sen yine yaz da:) ,gerisini cok takma..ben de en basta sinir oluyordum,artık alıstım..:D
Orhun Can
30-08-2007, 02:57
Selçuk yeteneklerine güvendiğim bir futbolcu. Bence gelecek olan appiah'ın durumuna göre 11'i zorlar. Ancak beğenmeyen arkadaşlar için şunu söyleyeyim; Şampiyonlar liginde oynayacağız, bunun yanında Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupasında mücadele edeceğiz. Bu nedenle kadroda derinliğe ihtiyacımız var. Elimizde Selçuk Şahin gibi bir yetenek varken bunu rotasyonda kullanmaya mecburuz. Kaldı ki Selçuk formayı buldukça, takımla beraber oynama şansını yakaladıkça daha da iyi olacaktır.
İlker Aktaş
30-08-2007, 02:59
Selçuk'u sevmemen gayet normal Aslı'cım herkes her oyuncuyu sevmek zorunda değil ama ben eminim ki Tümer Metin'e BJK'de iken küfür edenler - ki çoğumuz da buna dahilizdir - Fenerbahçe formasını sırtına geçirince ve golünü atınca o tribünde sesimizin yettiği kadar bağırdık TÜMEERR diye..
Bazı düşünceler var onlar bu forumda tabulaştırılıyor bazı arkadaşlar tarafından.. Aynı şey Zico'da da Alex'de de Kezman'da da çok yapıldı..
Burada yapılan bir saygısızlık yok ki.. Selçuk'u sevmek zorunda mıyız hepimiz? Hatta Aslı özellikle belirtmiş üzerinde FB forması olmasa .... diye.
Kimsenin avukatlığını yapmak değil amacım sadece bir şeyleri tabulaştırmayalım ve her şeyi istediğimiz yöne çekmeyelim lütfen..
LÜFTEN...
Muhammet Budak
30-08-2007, 03:18
Zira hiç de keyifli değil, "benim de senin gibileri burada görmeye tahammülüm yok" diye bir yazı okumak..Ben de Rüştü için aynı şeyleri düşünüyordum ama bu kadar ağır laflar asla etmedim bu forumda Rüştü hakkında.Üstelik yazmışsın ki ne bir hırs ne bir mücadele.Yani tamamen olmayan şeyler yazmışsın Selçuk da mücadele etmiyorsa,hırs yoksunu ise...Sen de mesajını bir gözden geçir istersen ben her yazdığım mesajı tekrardan okur,hatta alıntıladığım mesaja da tekrar bakar öyle gönderirim mesajmı.
Aslı Aker
30-08-2007, 03:24
Ben de Rüştü için aynı şeyleri düşünüyordum ama bu kadar ağır laflar asla etmedim bu forumda Rüştü hakkında.Üstelik yazmışsın ki ne bir hırs ne bir mücadele.Yani tamamen olmayan şeyler yazmışsın Selçuk da mücadele etmiyorsa,hırs yoksunu ise...Sen de mesajını bir gözden geçir istersen ben her yazdığım mesajı tekrardan okur,hatta alıntıladığım mesaja da tekrar bakar öyle gönderirim mesajmı.
Okudum Muhammet..
Teşekkür ederim öneri için.
Birileri için ağır laflar etmek ya da etmemek kişinin inisiyatifindedir. Demek ki ben ediyormuşum. Mesajlarını okuyorsun demek.. Tahammül edememek kötü o zaman.. Kişisel fikrim konuyu daha fazla uzatmamak yönünde..
Muhammet Budak
30-08-2007, 03:25
Okudum Muhammet..
Teşekkür ederim öneri için.
Birileri için ağır laflar etmek ya da etmemek kişinin inisiyatifindedir. Demek ki ben ediyormuşum. Mesajlarını okuyorsun demek.. Tahammül edememek kötü o zaman.. Kişisel fikrim konuyu daha fazla uzatmamak yönünde..Mesajını tekrar okuduysan daha fazla uzatmaya hiç gerek yok o zaman.
Aslı Aker
30-08-2007, 03:27
Mesajını tekrar okuduysan daha fazla uzatmaya hiç gerek yok o zaman.
Tartışmayacağım Muhammet..
Gerek yok çünkü buna.. İyi geceler kardeşim..
Muhammet Budak
30-08-2007, 03:29
Tartışmayacağım Muhammet..
Gerek yok çünkü buna.. İyi geceler kardeşim..Sana da iyi geceler.
Saygın Özkan
06-09-2007, 20:35
Kanarya, ligin yeni ekibi Gençlerbirliği Oftaş’la berabere kalınca, Aurelio ve Deniz’in yokluğunda formayı sırtına geçiren Selçuk’un büyük başarısı da güme gitti. Tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmada rakipten tam 16 top çalmış, ikili mücadelelerde hiç top kaybetmemişti. Birçok takımın bir maçta toplam 16 top çalamadığı göz önüne alındığında, Selçuk’un başarısı daha iyi anlaşılıyordu.
fenerbahce.com
Güzide Ören
28-11-2007, 01:43
Bugün oyunda çok fazla sırıttı ki Zico'nun Appiah'ı oyuna alırken Selçuk'u çıkarması gerekiyordu..
Selçuk her zaman risk almayı seven bir futbolcu bu gereksiz çalımları da çok pahalıya mal olabiliyor ki yanlış hatırlamıyorsam son gol onun kaptırdığı toptan oldu..Böyle oynarsa kadroda şans bulamaz bence..
Mustafa Keskin
28-11-2007, 01:54
ısrarla söylüyorum selcugun futbol kariyeri takımdan gitmesiyle sona erecektir...
bu takıma yakısmayan gereksiz bi oyuncu kendisi her hatası pahalıya patlıyo takımımıza
Tuncer Yıldızoğlu
28-11-2007, 02:31
bence yeteri kadar şans verilirse selçuk en az deniz kadar olur, kaç maç ıynadı ki daha bu kadar kesin yargılara varıyorsunuz.
Tuğba Tülü
28-11-2007, 02:48
Bugün oynadığı oyunla görüldü ki Selçuk için avrupa XL ...Denizi hiç bu kadar arayacağımı düşünmedim...
Oğuzhan Demir
28-11-2007, 02:52
denizin gözünü seveyim ya selçuk bugün çok kötüydü maç eksiği çok
Mustafa Kaplan
28-11-2007, 02:58
Selçuk inter maçında çok kötü oynamadı ama çok gereksiz hatalar yaptı. Basit oynamayı beceremiyor bir türlü.
Daha sezonun başındayız, hemen adam yollamaya gerek yok. kaldı ki Fenerbahçe yönetimi bu kafadan sıyrılalı yıllar oldu, taraftarı da sıyrılmalı artık. Bu takım son derece ciddi bir biçimde yönetiliyor, eğer Selçuk iyi değilse kadroya giremez, sezon sonunda ya da devre arasında Zico Selçuğun gitmesi yönünde rapor verirse gider. Kimsenin işine burnumuzu sokmayalım.
Hakan Arıduru
28-11-2007, 09:32
selçuk ta suç aramayın bence elinden geleni yaptı..sonuçta o kadar maç eksiği var ve sanırım bu sene ilk kez bir ş.ligi maçında oynadı...
Halil Çolakoğlu
28-11-2007, 12:05
Bugün oynadığı oyunla görüldü ki Selçuk için avrupa XL ...Denizi hiç bu kadar arayacağımı düşünmedim...
aynen katılıyorum türkiye ligi için iyi bir yedek belki ama avrupa da oynarken daha nitelikli oyunculara ihtiyacmız var gibi....
Sercan Sancak
28-11-2007, 12:23
selçuğu en fazla 2.ligde oynatırım bana kalsa...bu adam dün fenerin ipini çeken ilk adamdı.yazık
Şükrü Günal
28-11-2007, 12:29
Çok amatörce hatalar yapıyor.Topu oyuna iyi sokamıyor,pas hataları direk kalemizde bitiyor.Çok ağır kalıyor.Selçuk'un oynaması şanstı.Yani Deniz'in sakatlığı,Appiah'ın hazır olmaması nedeniyle forma verildi.Normal şartlarda forma giymesi imkansız..
Hiç kendisini geliştirmemiş.Hala 3-4 yıl önceki Selçuk..
Şükrü Günal
28-11-2007, 12:31
bence yeteri kadar şans verilirse selçuk en az deniz kadar olur, kaç maç ıynadı ki daha bu kadar kesin yargılara varıyorsunuz.
Gökhan Gönül kaç maç oynadı ki şu anda takımın bankosu.Adama ilk defa kritik PSV maçında forma verdiler,3 maçta milli oldu..
Semih kaç maç oynadı?İlk oynadığı maçlarda hep gol attı.
Selçuk 4-5 yıldır takımda.Bana olumlu oynadığı bir kaç maç yaz ne olur.
Gerçek şu;iyi niyetli belki ama kapasitesi büyük maçları kaldırmıyor.İki iki dört..
Eyüp Toktaş
28-11-2007, 12:33
bir futbolcu icin en iyi idman maçtır.bu laf Türk futbolcusu için dahada geçerlidir.Sampiyonlar ligi icin bize en az 6 tane roberto carlos lazım.deneyimi ile --- futbol bışgisi ile.coluk cocukla bu işler yürümez......
Tuncer Yıldızoğlu
28-11-2007, 13:01
Gökhan Gönül kaç maç oynadı ki şu anda takımın bankosu.Adama ilk defa kritik PSV maçında forma verdiler,3 maçta milli oldu..
Semih kaç maç oynadı?İlk oynadığı maçlarda hep gol attı.
Selçuk 4-5 yıldır takımda.Bana olumlu oynadığı bir kaç maç yaz ne olur.
Gerçek şu;iyi niyetli belki ama kapasitesi büyük maçları kaldırmıyor.İki iki dört..
haklı olabilirsiniz, ama bu adam bize geldiğinde milli takımın gelecekteki yıldızlarından biri oalrak görülüyordu. Ayrıca pas yüzdesi de çok iyiydi, herkesi gökhan gönülle karşılaştırmak doğru değil, hatta kimseyi birbiriyle karşılaştırmayın, bugün semih yedekten girip çatır çatır gollerini atar, ama henry'i yedek bırakıp sonradan oyuna sokun bakayım birşey yapabiliyormu.
bence selçuk yıllardır harcandı, şimdi de forma giydiğinde kendini gösterme telaşıyla bir çok hata yapıyor, aylardır oynamayan bir adam'ın Şampiyonlar ligi maçında ilk 11 e konulması ne kadar doğruydu onu bilemem, ama 2 ameliyat geçirdi bu adam, bence telaştan yapıyor o kadar hatayı, maç eksiği var. Ama appiahtan iyi oynadığı kesin, başka çözüm yoktu orası için
Şükrü Günal
28-11-2007, 13:08
şimdi de forma giydiğinde kendini gösterme telaşıyla bir çok hata yapıyor, aylardır oynamayan bir adam'ın Şampiyonlar ligi maçında ilk 11 e konulması ne kadar doğruydu onu bilemem
Aslında sorun onu oraya koyanda.Fakat düşünüyorum kendi kendime kimi koyacaktı başka?Kemal'i mi?Ben maç öncesi iyisiyle kötüsüyle Appiah oynar diyordum ama olmadı.
Benim Selçuk'a kızdığım nokta,hiç kendini geliştirmemesi,iyi örnekleri kendisine model almaması.Her gün düzenli idman yapıyor,idman maçlarında inanılmaz goller atıyor.Bu maçlar onun için şans.
Gökhan örneğim onun içindi.O da oynamadı oynamadı ama şansını iyi kullandı.Vederson'da,Semih'te.Bu şans bir daha gelmeyebilir.İşte Selçuk her defasına aynı şeyi yapıyor.
Neyse..CSKA maçında büyük oranda oynamayacağına göre,Selçuk tartışmaları da fazla sürmez sanırım :)
Tuncer Yıldızoğlu
28-11-2007, 13:09
o konuda haklısın renkdaş, kendisini geliştir meliydi ;)
Şükrü Günal
28-11-2007, 13:11
o konuda haklısın renkdaş, kendisini geliştir meliydi ;)
Eyvallah Tuncer.Sana da hak veriyorum ancak taraftarlık bazen fanatizm,bazense mantık.
O formayı giyiyorsun madem,insan olumlu birşeyler bekliyor senden.Hele bir de güncel örnekleri görünce.
Orhun Can
28-11-2007, 14:12
Gökhan Gönül'ün nasıl milli formayı giydiğini anlatmışsınız peki Selçuğun nasıl giydiğini hatırlıyor musunuz ? Bizde yede iken milli takımda ilk 11 başlıyordu. Sonra 1-2 maç bizde de forma buldu ama sonra yine kesik...
Bu sezon yine sadece kupa maçlarında ve son ankara maçının son dakikalarında forma şansı buldu ve Milano'da ilk 11 çıktı ve takımın kötü oynadığı bir maçta eleştri yapılıyor. Evet çok etkili değildi akşam, kritik hatalar da yaptı ama yine de olumlu yaptıklarına bakıyorum ben. Artık genç statüsünde olmasa bile ben ondan umutluyum.
Şükrü Günal
28-11-2007, 15:29
Gökhan Gönül'ün nasıl milli formayı giydiğini anlatmışsınız peki Selçuğun nasıl giydiğini hatırlıyor musunuz ? Bizde yede iken milli takımda ilk 11 başlıyordu. Sonra 1-2 maç bizde de forma buldu ama sonra yine kesik...
Bu sezon yine sadece kupa maçlarında ve son ankara maçının son dakikalarında forma şansı buldu ve Milano'da ilk 11 çıktı ve takımın kötü oynadığı bir maçta eleştri yapılıyor. Evet çok etkili değildi akşam, kritik hatalar da yaptı ama yine de olumlu yaptıklarına bakıyorum ben. Artık genç statüsünde olmasa bile ben ondan umutluyum.
Futbolda öznel bakış yoktur.Bir futbolcu ya iyi oynamıştır ya da kötü.Kötü oyunun sana-bana göresi olmaz.Dün Selçuk'ta,takım da başarısızdı.Selçuk'ta bu halkanın parçası olduğu için eleştirilmesi gayet normal.
Selçuk'un da nasıl milli formayı giydiğini hatırlıyorum.Eğer yazılarımın tümünü okursanız ben Selçuk neden kötü oynuyor diye hayıflanmıyorum,4-5 yıldır bizde olmasına rağmen kendisini geliştirmemesine kızıyorum.Eline geçen şansları kullanmayıp,takıma katkı yapamamasına kızıyorum..Ayrıca benim eleştirim 1 maçlık değil,4 yıllık...
Servet Güldeş
01-12-2007, 22:35
Yusufu çok iyi kilitledi bence... Geçen senelerde Alex üzerinden bizim oyunumuzu bozma işini yusufu ktleyerek işini iyi yaptı ...
Yavuz Eğilli
01-12-2007, 22:38
evet bu maçtaki performansı iyiydi
Tuncer Yıldızoğlu
01-12-2007, 22:45
çok riskli oynuyor gibi geldi bana, topu kornere atmayı hiç denemiyor. hep zorluyor
Orhun Can
02-12-2007, 01:31
Selçuğun nasıl oynadığını bence Yusuf'a sormak lazım.
Bu arada öğrendiğime göre bir futbolcu ya iyi oynuyormuş ya da kötü. Yusuf 80'lerde anca kendi yarısahasına gelip top alabildiğine göre, Selçuk bu maçta iyi oynamış.
Tuncer Yıldızoğlu
02-12-2007, 02:51
kale çizgisinde çalım attığına görede, riskli oynamış :D
Yavuz Eğilli
06-12-2007, 13:02
ya gazete ve tv lerde 6s maçında selçuk oynayacak deniliyor deniz iyileşmişti hani offf :(
Tuncer Yıldızoğlu
06-12-2007, 14:15
deniz daha yeni iyileşti, konsantre olamayabilir. Sakatlık psikolojisi malum bknz. Stephan Appiah
Yavuz Eğilli
06-12-2007, 14:18
hmmm o zaman ortasaha mücadelesi tehlikeli olacak :(
Ozan Ercan
06-12-2007, 14:47
Selcuk derbinin yildizi olacak..
Tuncer Yıldızoğlu
06-12-2007, 18:46
inşallah, semih & alex olur
Orhun Can
09-12-2007, 01:39
Etkilendim! Hem de çok etkilendim. Bravo Selçuk böyle devam. :dans:
Cumali Fulkar
09-12-2007, 01:47
benim hep savunduğum bir şey var oda selçuğun eksik olan tarafı agresifliği, oda oyun içinde artık oturuyor yavaş yavaş umarım devamı gelir..
Tuncer Yıldızoğlu
09-12-2007, 13:38
çok pas hatası yaptı dün de, ama iyi savaştı yinede
Muhammet Budak
09-12-2007, 14:41
çok pas hatası yaptı dün de, ama iyi savaştı yinedeDün maç sonu istatistiğinden haberin var mı bilmem...
Selçuk 37 pas denemesi 6sı isabetsiz 31i isabetli 37 pas denemesi.
6/37
31/37
Hangisi daha büyük?
Bir defa da olumsuz bir şey söylemeden bir oyuncunun ya da Ziconun hakkını toptan teslim etseniz!!!
Yavuz Eğilli
09-12-2007, 15:22
maçtan önceki sevgi gösterisi selçuk'a iyi geldi heralde:D
Yusuf Yavuz
09-12-2007, 18:01
tebrikler selçuk sen de olacaksın.
Taylan Kallı
09-12-2007, 18:05
gerçekten süper oynadı yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.. inşallah böyle devam eder maç başında uğur ve selçuk'tan şüpheliydim uğur fena değildi tabi ama selçuk gerçekten çok iyi oynadı..
Tuncer Yıldızoğlu
09-12-2007, 18:11
Dün maç sonu istatistiğinden haberin var mı bilmem...
Selçuk 37 pas denemesi 6sı isabetsiz 31i isabetli 37 pas denemesi.
6/37
31/37
Hangisi daha büyük?
Bir defa da olumsuz bir şey söylemeden bir oyuncunun ya da Ziconun hakkını toptan teslim etseniz!!!
Selçuğu çok severim ben, öncelikle onu bi söleyim. Çok da iyi oynadı. Ama fark ettiysen o kayıpların hepsi arka arkaya, stresli anlarda oldu. Yani maç eksiği var hala. Yoksa selçuk en çok desteklediğim oyunculardan biri. Semih le aynı kaderi paylaşıyor da diyebilirim. Maç eksiğini tamamlarsa denizi aratmaz.
Muhammet Budak
11-12-2007, 03:57
Selçuğu çok severim ben, öncelikle onu bi söleyim. Çok da iyi oynadı. Ama fark ettiysen o kayıpların hepsi arka arkaya, stresli anlarda oldu. Yani maç eksiği var hala. Yoksa selçuk en çok desteklediğim oyunculardan biri. Semih le aynı kaderi paylaşıyor da diyebilirim. Maç eksiğini tamamlarsa denizi aratmaz.Yahu sadece 6 tane top kaybı nasıl arka arkaya olabiliyor,ben ciddi bir pas hatası yaptığını hatırlamıyorum ki olsaydı öyle ciddi bir pas hatası bu başlık dolardı.Bizim seyircimiz futbolcularının sadece hatalarını görür...
Tuğba Tülü
11-12-2007, 15:11
Selçuk denizli maçından daha iyiydi bence...
Ertuğrul Çolak
11-12-2007, 15:30
Bence Selçuk Fenerbahçe'yi kaldırabilecek bir futbolcu değil 37 pasın 6'sı rakibe gitmiş 31'i isabetli buna 31>6 gözüyle bakmak bence son derece yanlış şöyle düşününki o 6 hatalı pas rakibe gidiyor ve rakip atağına dönüşüyor ama 31 pasın içinde geriye verilen paslar yanındaki oyuncuya verdiği paslar gibi hiç bir değeri olmayan paslar var ki Selçuğun pasları genelde böyledir derinlemesine veya uzun pas verdiğini pek göremiyoruz
Muhammet Budak
11-12-2007, 15:50
Bence Selçuk Fenerbahçe'yi kaldırabilecek bir futbolcu değil 37 pasın 6'sı rakibe gitmiş 31'i isabetli buna 31>6 gözüyle bakmak bence son derece yanlış şöyle düşününki o 6 hatalı pas rakibe gidiyor ve rakip atağına dönüşüyor ama 31 pasın içinde geriye verilen paslar yanındaki oyuncuya verdiği paslar gibi hiç bir değeri olmayan paslar var ki Selçuğun pasları genelde böyledir derinlemesine veya uzun pas verdiğini pek göremiyoruz
Maçı amma da dikkatli seyretmişsin!!!
Orhun Can
11-12-2007, 16:25
Dün 90 dakikayı izledim, ve Haşmet Babaoğlu'nun Selçuktan bahsederken salyalarından nasıl da aktığını gördüm. :)
Millet böyle hayranken bizdeki bu karşıtlığı anlayamıyorum.
Mustafa Ünal
13-12-2007, 16:21
Denizli maçında asli görevi Yusuf'u durdurmaktı. Arada çok gereksiz işler yapsa da görevinin hakkını verdi.
Galatasaray maçında sahanın en iyilerindendi. Konsantre olduğunda aslında çok iyi oynadığını gördü.
Bazen ne yaptığını anlayamasamda kendine güveni ve özverisiyle Deniz olmadığı zamanlarda bu takımın liberosuyum diyor.
Cska maçında da kritik bir top kaybı dışında bana göre iyiydi. Şutlarını geliştirmesi gerek biraz da.
Gençlerbirliği maçında da inşallah gününde olur ve bu sezondaki ilk golünü Ankara'da atar.
Tuncer Yıldızoğlu
16-12-2007, 19:09
selçuk'un performasında da büyük artış var. Ne mutlu ki, appiah yokken deniz, deniz yokken selçuk yokluk hissettirmedi. Büyük kulüp olmanın gereklerinden en önemlisi de bu bence
Mehmet Sabırlı
21-01-2008, 20:49
bu hafta selçuk takımda aksayan tek adamadı bence.
İlker Aktaş
03-02-2008, 22:37
Tek ayakta kalan isme kucak dolusu alkış..
Maldonado'nun gelişi onu hırslandırmış belli ki..
Burak.Coşkun
03-02-2008, 22:51
valla bugün kü oyunuyla selçuğu imkansız.. :)
Mert Çubukçu
03-02-2008, 22:59
selcuk hep bole oynasın isterse gerrard gelsin kesemez onu..
Muhammet Budak
03-02-2008, 23:03
İşte gerçek Selçuk bu,bu akşamki oyunu beni hiç şaşırtmadı sonunda potansiyelini koymayı başardı Selçuk sahaya.Bravo Selçuk...
Baran Kutlu
03-02-2008, 23:20
inşaLLah tek maçLa sınırLı kaLmaz bu oyunu.hem aRtık mevkisinde maLdonado gibi güçLü bir rakibi daha var..
Hakan Arıduru
03-02-2008, 23:43
Selçuk sahanın en iyisiydi beni tek mutlu eden taraf onun bu performansı..
Orhun Can
04-02-2008, 01:39
İnsanın inandığının gerçekleşmesini görmesi gibi bir mutluluk olamaz ya. :)
Helal olsun Selçuk gerek performansınla gerekse hırsınla tam bir takım oyuncusu olduğunu gösterdin, umarım en kötü günün böyle olur.
Yasin Bağcı
04-02-2008, 02:24
şaşırtıcı bir performans, selçuk hernekadar iyi oynasada bazen gerçekten çok komik ve basit hatalar yapıyor.. ama yinede iyi bir oyuncu.. tebrik ediyoruz..
Ege Uysaler
04-02-2008, 02:26
bu kadar dökülen adam varken müthiş oynadı maldonadonun gelişi kamçılamış anlaşılan
Tuncer Yıldızoğlu
04-02-2008, 03:28
bu kadar dökülen adam varken müthiş oynadı maldonadonun gelişi kamçılamış anlaşılan
+1907 forma savaşı kızıştı, forvet hariç
Orhun Can
08-02-2008, 12:31
Milli maçta selçuk oynadı mı ? Ben bir ara emre <-->M.Topal değişikliği bile gördüm. Fatih yine kendi kahramanını kendi yaratma peşinde anlaşılan.
Yavuz Eğilli
08-02-2008, 12:32
Maldonado nun gelişi ile o mevkideki forma savaşı kızıştı selçuk da hırslanacaktır bence ; zaten demeç vermiş kolay kolay formayı vermem diye :)
Ozan Karaer
08-02-2008, 17:03
Selçuk'un galatasaray maçındaki performansını kimse beklemiyordu ve Maldonado transferinin yapılmasını biraz düşündürdü ki,son pendikspor hazırlık maçında maldonado'nun performansını otoriteler pek iyi bulmadı...
Maldonado da bu maçtaki amacının arkadaşlarını tanımak olduğunu belirtmiş...bence de haklı ki pendikspor maçı ölçü olamaz...
Selçık-Maldonado arasındaki forma savaşı ilerleyn günlerde de daha kızışacağa benziyor,Appıah ve Deniz yokluğuunda forma bulan Selçuk'un formayı kolay kolay vermeyeceği aşikar...
kim iyi oynarsa,forma onun olacaktır...şu anda görünen Selçuk bir adım önde...
Servet Güldeş
08-02-2008, 18:52
bence marco bi adam geride zaten
Orhun Can
08-02-2008, 22:33
Selçuk'un galatasaray maçındaki performansını kimse beklemiyordu ve Maldonado transferinin yapılmasını biraz düşündürdü ki,son pendikspor hazırlık maçında maldonado'nun performansını otoriteler pek iyi bulmadı...
Görüşüne saygı duyarım ama o "kimse" arasında ben yokum galiba. Kendine güveni gelmiş gibi. Sakatlığı nüksetmezse çok daha iyi yerlere gelceğini umuyorum. Ortasahada hem kaliteli hemde profesyönel değil gerçekten Fenerbahçeli biri bulmak kolay değil ;)
Yusuf Yavuz
21-02-2008, 09:30
Sahanin en iyilerinden biriydi Selçuk.
Helal olsun sana.
Helal olsun seni bize yeniden kazandıran Zico'ya.
Mustafa Ünal
21-02-2008, 20:10
Sahanın en iyisi olmasına rağmen sadece 3 mesajın var Selçuk'um :).
Abdullah Çalışkan
21-02-2008, 20:11
Sahanın en iyisi olmasına rağmen sadece 3 mesajın var Selçuk'um :).
dün adam deivid çıksın selçuk sağa geçsin dio.. adam selçuk çıksın dedi sandın die herifi döwücektin lan nerdeyse..:D
Baran Kutlu
22-02-2008, 18:37
bu mevkideki oyuncuların çoğalmasıyla ortaya çıkan forma savaşı selçugu olumlu etkilemiş olacak.mükemmele yakın oynadı sevilla maçında.inşallah hep böyle devam eder ve formayı kaptırmaz kimseye.
Burak.Coşkun
04-03-2008, 23:54
selçuk ne zamandır toplara bir tarafını döner oldun yazık ya yazıkkk profesyonelmisin değil misin karar ver ya karar !!!
Alp Hacıoğlu
05-03-2008, 14:12
selçuk kendine çok güveniyor,
hep oralarda top kaybediyor,
bir milan maçında yine o bölgede kaka'ya çalım atmayı denedi gol yedik
mehmetin yanında maldonado daha yararlı olur bu kesin.
Yusuf Yavuz
22-03-2008, 00:22
Bugun gununde degildi Selçuk.
Daha dikkatli olmalı son zamanlarda boşladı, unutmamalı o mevkide birçok rakibi oldugunu.
Bir söz de yuhalayan taraftara vallahi billahi yazıklar olsun.
Muhammet Budak
22-03-2008, 00:26
Bugun gununde degildi Selçuk.
Daha dikkatli olmalı son zamanlarda boşladı, unutmamalı o mevkide birçok rakibi oldugunu.
Bir söz de yuhalayan taraftara vallahi billahi yazıklar olsun.Pas hataları yine hep ince oynama hastalığından,mücadelesini yaptı yine bayağı bir top kazandı ama ah bir de basit oynasa.Şeytan dürtüyor herhalde Selçuku tam pas atarken zor pas at diye.Benim Selçuka güvenim tam ama basit oynamayı hiçbir zaman öğrenemeyecek gibi...
Yusuf Yavuz
22-03-2008, 00:27
Pas hataları yine hep ince oynama hastalığından,mücadelesini yaptı yine bayağı bir top kazandı ama ah bir de basit oynasa.Şeytan dürtüyor herhalde Selçuku tam pas atarken zor pas at diye.Benim Selçuka güvenim tam ama basit oynamayı hiçbir zaman öğrenemeyecek gibi...
Bazen kendini Alex zannediyor :D
Can Rona
22-03-2008, 00:30
Bu takımda oynamaması gereken ilk adam.Ferrari'ye LPG takmak demektir Selçuk'un bu takımda olması.Yoksa maçı çift forvetin kazandırdığı gibi birşey değil olay Sevilla maçında bile başarılı olmamızın sebebi Selçuk'un çıkmasıdır,takıma en ufak katkısı yok üstüne zarar veriyor.Sevilla maçında Semih ayağına top mu aldı da biz saldırdık ? Hayır.Galatasaray maçı içinde aynı şey geçerli.Selçuk çıkınca o bölgeye Deivid ve Alex geldi,Aurelio rahatladı en azından savunma yapmaya başladı,Deivid ve Alex hem hücuma katıldı hem de takım top tutmaya başladı.Öteki türlü bu takımda orta sahadaki 2 oyuncudan birinin ileri çıkması gerekiyor,Selçuk'un zaten ileri çıkmak gibi bir olayı yok,ama o oradayken Aurelio'da çıkamıyor sırf onu kollamak zorunda olduğu için.Selçuk çıkınca Aurelio en azından adam akıllı ne yapacağına karar veriyor.O bölgeye Deivid gelirse en azından savunmada kalıyor,Maldonado gelirse hücuma katılıyor.
Muhammet Budak
22-03-2008, 00:42
Bazen kendini Alex zannediyor :DHayır işin garibi adamda kapasite var ama Alex o kadar zorlamıyor zor pasları,Selçuk 10 topun 9unu riskli kullanıyor.Bu takımda Selçuk,Uğur ve Wedersona Alexden yararlanamadıkları için çok kızıyorum.Alex ve Carlos gibi oyun zekası çok üst seviyelerde olan,topu kullanmayı , ne zaman ne yapması gerektiğini çok iyi bilen iki adamla aynı takımdasınız.7 gün 24 saat berabersiniz oturun ders çalışın bu adamlarla biraz.
Ozan Ercan
22-03-2008, 02:03
En büyük sorunu top kendine gelirken etrafında kim nerde bilmemesi ve topu nereye atacağına karar vermemesi. Maçı tekrar izleyin, Brezilyalıların, özellikle Deivid ve Alex'in bu kararları top kendilerine gelmeden verdiklerini göreceksiniz.
Bir zamanlar bir yabancı spor yazarının yorumunu okumuştum Türk futbolu hakkında. Türk futbolunun yeterince gelişmemesini Türk futbolcuların her zaman gereğinden 1 fazla kere topa hamle yaptıklarını söylemişti. Dikkat edin takımda en çok top kaybı da Selçuk ve Uğur'dan geliyor zaten.
Maldonado bu gidişle Selçuk'u keser derim ama yabancı kontenjanı derdi var bu sefer de..
Orhun Can
30-03-2008, 00:23
Açıkcası bu gün kendisini aradım !
Muhammet Budak
30-03-2008, 15:24
Maldonado rakibi çok güzel bozuyor,defansif anlamda gerçekten iyi ama Selçuk ve Denize yapılan en büyük eleştiri top kayıpları değil miydi..Maldonado hep basit oynamayı deniyor ama arada hücuma da katkı yapması gerek hep söylersiniz ya Avrupada başarı hedefleyen takımın ön liberosu oyunu iki taraflı oynamalı diye.
Selçuk zaman zaman saçma top kayıpları yapsa da sorumluluk almaktan kaçınmıyor,dün biz pozisyon vardı Alex sıkıştı topu Maldonadoya attı,Maldonado hiç beklemeden geri Alexe attı.Yahu Alex zaten zorda olmasa topu sana atmazdı.Futbolcu eleştirilmesine karşıyım hele daha ilk maçında.Maldonado'nun bu sürekli basit oyunu seçmesi hücumda bizi bir kişi eksik bırakacak.
Bu söylediim pozisyonda belki Selçuk top da kaptırabilirdi ama topu alıp sürmeyi,oyunu diğer tarafa açmayı kesinlikle denerdi,böylece Alex de rahatlamış olurdu ve bir kaç saniye sonra çok daha rahat bir pozisyonda topla buluşabilirdi,bence Maldonado dün akşam son dakikalarda olduğu gibi skora yatmamız gereken zamanlarda oynamalı.Çünkü şu an oynadığımız sistemde geriden gelen ekstra adamlara ihtiyacımız var oyun kafa kafaya giderken,bu işi de Selçuk zaman zaman yapıyor ama Maldonadonun yapabileceğini hiç düşünmüyorum.
Muhammet Budak
30-03-2008, 15:37
Şu anki form durumlarına göre ben Selçuk'u ilk 11'de görmeyi tercih ederim. Tabiki Semih Kezman ikilisi oynamadığı süreceZaten o zaman Selçuk kenarda oluyor,o mevkide sadece Aurelio kalıyor.
Yusuf İnan
20-04-2008, 05:11
Çok iyiydi Denizli maçında.. 6alatasaray maçında da Maldonada yerine Selçuk'la başlanmalı bence.
Serdar Gönül
20-04-2008, 11:57
denizli maçında iyi iş çıkardı oldukça başarılıydı
Orhun Can
20-04-2008, 19:36
Top kaptı, press yaptı, top dağıttı, Deivid biraz daha şanslı olsa asisti de yapmış olacaktı. Tek şanssızlığı güney amerikalı olmaması galiba.
Osman Ulutaş
21-04-2008, 16:36
Top kaptı, press yaptı, top dağıttı, Deivid biraz daha şanslı olsa asisti de yapmış olacaktı. Tek şanssızlığı güney amerikalı olmaması galiba.
güzel teşhis:serefe:harikaydı denizli maçında.
Ege Uysaler
28-04-2008, 22:37
düne kadar yuhallanan küfür edilen selcuk maldonado sayesinde kıymete bindi maldonado da olmasa
Melike Şensoy
29-04-2008, 00:02
kesinlikle ilk 11de başlaması gerekiodu atağa çıkarken top kaybedio ama hiç olmazsa maldonado gibi iki geri bi yan oynamıodu dikine oynuodu ... ziconun tercihi öle oldu sağlık olsun ....
Saygın Özkan
29-04-2008, 00:49
düne kadar yuhallanan küfür edilen selcuk maldonado sayesinde kıymete bindi maldonado da olmasa
Demekki elimizdeki değerleri göremiyoruz.. Burdan da bu sonuç ortaya çıkıyo. Selçuk gerçekten kaliteli bi futbolcu.. Riske girerek ileriye oynuyo , önde basıyo. tamam, bazen çok kritik noktalarda top kaybediyo ama, oynadıkça düzelir böyle şeyler...
Tuğba Tülü
29-04-2008, 02:35
Dün maldonadonun oyununa bakınca selçuğu hiç bu kadar arayacağımı düşünmemiştim..ilk değişiklik bu ikili arasında olmalıydı
Samet Koşar
29-04-2008, 03:35
Dün maldonadonun oyununa bakınca selçuğu hiç bu kadar arayacağımı düşünmemiştim..ilk değişiklik bu ikili arasında olmalıydı
Hatta Maldo-Semih...
Hatta o değişikliğin de Selçuk-Semih versiyonu yaşanabilirdi. Ancak geride kaldı. Zico'nun takdiridir.:rolleyes:
Osman Ulutaş
29-04-2008, 18:09
o olmasa da türkiyenin en iyi 2-3 ön liberosundan biri selcuk!görmesini bilene tabi.medyanın gazıyla kendi futbolcusunu bile asıp kesmekten cekinmeyen holiganlar yüzünden gercek yeteneklerini yeni yeni görmeye başladı kamuoyu.
Orhun Can
11-05-2008, 14:44
Maldonado milleti nasıl bıktırmışsa artık, selçuk kötü oynasa bile kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Tabi ki takımca kötü oynanan bir maçta sadece Selçuğa kabahat bulmak ayıp olur, ancak Selçuk da mevkiisinde yaşanan kriz'in farkına varıp, şans verildiğinde değerlendirmesini bilmeli.
Can Rona
11-05-2008, 15:42
Şu adam bile çölde vaha oldu bizim taraftar için.
Mehmet Sabırlı
11-05-2008, 16:18
ya dün çok fenaydı. 2. yarı o çıkıncı toparlanır gibi olduk. Gerçi onun yüzünden değil gençler ateşler gibi oldu. yoksa takım olarak hele ilk yarı döküldük. Fark yiyecez diye korktum valla.
Kutay Soylu
11-05-2008, 22:01
kezmana hep destek tam destek diye bagıran arkadaslar burda selcuga niye destek cıkmıyorlar?????
ben söylüyüm cünkü yabancı degil avrupada tanınmıyor elinden gelenin en iyisini yapmaya calısıyor top kaptırıyor kritik yerde haklısınız ama yetenegi bu kadar bu yüzden ben o adamı yuhalamam elestirmem ha takımdan gönderilsin mi bence kalsın en azından yedek beklesin gidersede eyvallah kimse gitmesin demez ama bence selcuk bu takıma her zaman faydalı olur
Mehmet Sabırlı
11-05-2008, 23:32
bence yeteneği bu kadar değil. Konfederasyon kupasında Henry nin selçuk için dediklerini bilirsiniz. Selçuk yetenekli bir adam ama bir şekilde bunu ortaya koyamıyor. bunun nedenini araştırsa selçuk ve teknik heyet seneye çok farklı bir selçuk izleyebiliriz. Denizde geçen seneye kadar bu takımda taraftarlar arasında en sevilmeyen adamdı ama şimdi keşke deniz sakatlanmasaydı oynasaydı diyoruz. O bir şekilde buldu yanlış olan şeyleri. Selçukta bulabilir.
Ceyhun İskender
21-05-2008, 10:56
katılıyorum...
o da form tutmaya başlamıştı bence..
ve seneye çok daha iyi olacağına inanıyorum....
İlker Aktaş
25-08-2008, 12:40
Selçuk'u özleyeceğimiz bir orta sahamız olacağını hiç düşünmemiştim!!..
Eyüp Toktaş
25-08-2008, 15:26
Yorumsuz
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9740832.asp?gid=211&sz=44484
İlker Aktaş
25-08-2008, 15:42
Birileri benim yerime yazmış sanki :)
Orhun Can
25-08-2008, 16:00
bu yorumsuz da benden
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=meric+tunca
Hakan Ateşler
25-08-2008, 16:23
selçuk kapasitesi olan gelecek adına çok büyük hayallerin olduğu bir futbolcuydu ama o üstüne hiçbir şey katmadı senelerdir... Kemal, Can, Selçuk... bana göre formayı hakedecek hiçbir şey yapmadılar. Körelmiş bir Ümit Milli Takım gençliği almış zamanında... hepsi kayboldu gitti.
Muhammet Budak
25-08-2008, 19:39
selçuk kapasitesi olan gelecek adına çok büyük hayallerin olduğu bir futbolcuydu ama o üstüne hiçbir şey katmadı senelerdir... Kemal, Can, Selçuk... bana göre formayı hakedecek hiçbir şey yapmadılar. Körelmiş bir Ümit Milli Takım gençliği almış zamanında... hepsi kayboldu gitti.
Deivid örneği ortada.Sen de söylüyorsun.Senede 7-8 maç ilk 11 oynayarak bir oyuncunun çok şey yapmasını beklemek hayalcilik.Selçuk düzenli olarak ilk 11 oynadıığı her dönem başarılı oldu.Ama sonra bir anda yine yedeğe çekildi.Ben Selçukun en az 10 maç arka arkaya ilk 11 oynaması durumunda çok müthiş şeyler yapacağına adım gibi eminim.AMa o fırsatı vermek lazım.5 maç iyi oynadıktan sonra bir hatasında ipe çekmemek lazım.
Hakan Ateşler
25-08-2008, 19:52
Deivid örneği ortada.Sen de söylüyorsun.Senede 7-8 maç ilk 11 oynayarak bir oyuncunun çok şey yapmasını beklemek hayalcilik.Selçuk düzenli olarak ilk 11 oynadıığı her dönem başarılı oldu.Ama sonra bir anda yine yedeğe çekildi.Ben Selçukun en az 10 maç arka arkaya ilk 11 oynaması durumunda çok müthiş şeyler yapacağına adım gibi eminim.AMa o fırsatı vermek lazım.5 maç iyi oynadıktan sonra bir hatasında ipe çekmemek lazım.
daum'un ilk senesinde her maç oynadı nerdeyse, hatta ilk o zamanlar başladı tepkiler ben de diyordum "bir oynasın şu adam" diye ama selçuk o dönemleri çoktan atlattı. yedek de kaldı ilk 11 de oynadı çook maç. he zaten appiah alındıktan sonra daum da yedek bıraktı. zico geldi yedek bıraktı. aragones geldi, aurelio olsaydı ya da alonso falan gelseydi yine yedek kalırdı. çünkü hiçbir zaman o güveni vermedi. 1 sene içinde 6 7 maçta bir oynuyorsa eyvallah ama bu adam 5 senedir fenerbahçe'de, insaf! biraz geliştir kendini, biraz aynı hatayı yapma, biraz... ama yok 5 sene önce neyse şu anda da selçuk aynı. türk, dil ve din problemi yok. taraftarın beklentilerini, derbi maç önemini çocukluğundan beri biliyor uyum sorunu diye bişey yok... ama deivid asla öyle değildi.
Hakan Ateşler
25-08-2008, 19:54
bu arada umarım dediğin olur ve transfer yapılmadığı süreçte kendini gösterir ve transfere gerek kalmadığını gösterir böylece. çünkü şanslar çok gelmiyor hayatta mami, bazen önüne gelen şansı değerlendirmen lazım ve selçuk, kemal gibi oyunculara bu şanslar çok verildi... son olarak semih de çok oynamadı ve hala oynamıyor ama ortega hoijdonk anelka ve daha nicelerinden neler kaptı ve bugünlere geldi. semih oynadı mı 10-15 maç üst üste? ama kezman'ı da kulübeye itmesini bildi zamanında.. güvenimizi hiç boşa çıkarmadı...
Mete Eker
25-08-2008, 19:57
daum'un ilk senesinde her maç oynadı nerdeyse, hatta ilk o zamanlar başladı tepkiler ben de diyordum "bir oynasın şu adam" diye ama selçuk o dönemleri çoktan atlattı. yedek de kaldı ilk 11 de oynadı çook maç. he zaten appiah alındıktan sonra daum da yedek bıraktı. zico geldi yedek bıraktı. aragones geldi, aurelio olsaydı ya da alonso falan gelseydi yine yedek kalırdı. çünkü hiçbir zaman o güveni vermedi. 1 sene içinde 6 7 maçta bir oynuyorsa eyvallah ama bu adam 5 senedir fenerbahçe'de, insaf! biraz geliştir kendini, biraz aynı hatayı yapma, biraz... ama yok 5 sene önce neyse şu anda da selçuk aynı. türk, dil ve din problemi yok. taraftarın beklentilerini, derbi maç önemini çocukluğundan beri biliyor uyum sorunu diye bişey yok... ama deivid asla öyle değildi.
yüzde yüz katılıyorum renkdaş.
gökhan nasıl geldi çat diye aldı formayı.ve o aşamada da geliştirdi kendini.
ama selçuk.nasıl geldiyse daha iyi olmak bir yana daha kötü.
tuncay da bu familyadandı.hangimiz 5 yıl önceki tuncayı veya selçugu bugunkulerden daha iyi oldugunu söyleyebilir.
Hakan Ateşler
26-09-2008, 22:41
yine yapacağını yaptı arkadaş (ismini anmak bile istemiyorum) golü attı demeyin en az 5 gol pozisyonu + hatalı pas rekoru, bıraksınlar şu adamı yemin ediyorum deve değil fil kesicem....
Ozan Ercan
26-09-2008, 22:53
Ya gol atmakla is bitse keske, macin geri kalaninda ne yapmis ki baska? 2li mucadelede top mu kazanmis, ileri cikip sut mu cekmis, Alex'le verkaca girip Guiza'yi gol pozisyonuna mi sokmus? Ne yapti abi bu adam?
Ugur, Burak, Selcuk yerine Emre, Kazim, Deivid olsa ne isler yapacak su takim.. Kulubede de istemiyorum bu isimleri. Zaten maclari 70ten sonra kaybetmemizin en buyuk sebebi de kulube eksikligi. 11de oynayanin yerine giren yedek yarisi kadar oynamiyor ki.. Bugun ne yapti Ugur? Kac defa topla bulusup kac kere olumlu pas kullandi? Ya Burak?? Ilk 11 oturmaya basladi ama kulubeye acilen oyuncu takviyesi sart..
Ferdi Yüksel
26-09-2008, 22:57
Attıgı golde gol olsa ... o pozisyonda herkes atabilirdi; Önder Lugano vs vs ...
Yaratıcı bir gol degil ... Selcıga soylencen soz yok, her zaman boyleydi boylede devam etcek !...
Yine macın en kotusuydu ...
Hakan Ateşler
26-09-2008, 23:04
umarım sakatlanır ve bir daha fenerbahçemizde oynayamaz çünkü şu ana kadar aldığı paraları hak etmedi, 5 senedir ne bir maç kazandırdı, ne bir pas attı, hep top kaybı, hep aynı yerde top kaybı, hep aynı hatalar, ve ardından hep gol yiyoruz... allahım ne olur bu adam gitsin, yalvarıyorum ki gitsin, bir daha fenerbahçe'de oynamayı sen nasip etme bu adama....
Volkan Matur
26-09-2008, 23:21
umarım sakatlanır ve bir daha fenerbahçemizde oynayamaz çünkü şu ana kadar aldığı paraları hak etmedi, 5 senedir ne bir maç kazandırdı, ne bir pas attı, hep top kaybı, hep aynı yerde top kaybı, hep aynı hatalar, ve ardından hep gol yiyoruz... allahım ne olur bu adam gitsin, yalvarıyorum ki gitsin, bir daha fenerbahçe'de oynamayı sen nasip etme bu adama....
ya tamam kötü oynuyor takımda yeri olmayabilir ama hiç bir Fenerbahçe futbolcusu böyle hitap şekillerine yakışmıyor.Bu adam camiaya bizlere bir terbiyesizlik yapmadı zamanında bazı futbolcuların yaptığı gibi FORMAsını yere atmadı.onun için biraz daha sakin...
Hakan Ateşler
26-09-2008, 23:26
yok kardeşim kusura bakma ben senelerdir, takıma hiçbir verimi olmayan zararı olan bir oyuncuyu formasını atmadı diye sevemem... oynamıyor abi işte, oynamıyor, o yerde hala pas hatası yapıyor, hala top kaptırdığında gol yiyoruz. 5 sene ya 5 sene 3 teknik direktör sayısız futbolcu. hiçbirinden mi bir şey kapmadı öğrenmedi. ama diyorum ya suç onun değil onu tutanlarda... adam beleşe fb de milyonları götürüyor daha ne istesin neden gitsin neden iyi oynasın? kötü de oynasa 2 ıslıklanıyor sora unutuluyor ama fb'ye devam paralara devam. bend e diyorum sakatlansın da yiyemesin paraları. kimse hakkında da bu kadar sert konuşmadım asla, hasanşaş'a sabriye bile böle demedim ama bu selçuk kemal memal hakkaten.......................
Mert Çubukçu
26-09-2008, 23:29
sakin hakanım sakinn
Başar Deniz
26-09-2008, 23:29
kim oynuyor ki kardeş ?
Volkan Matur
26-09-2008, 23:33
yok kardeşim kusura bakma ben senelerdir, takıma hiçbir verimi olmayan zararı olan bir oyuncuyu formasını atmadı diye sevemem... oynamıyor abi işte, oynamıyor, o yerde hala pas hatası yapıyor, hala top kaptırdığında gol yiyoruz. 5 sene ya 5 sene 3 teknik direktör sayısız futbolcu. hiçbirinden mi bir şey kapmadı öğrenmedi. ama diyorum ya suç onun değil onu tutanlarda... adam beleşe fb de milyonları götürüyor daha ne istesin neden gitsin neden iyi oynasın? kötü de oynasa 2 ıslıklanıyor sora unutuluyor ama fb'ye devam paralara devam. bend e diyorum sakatlansın da yiyemesin paraları. kimse hakkında da bu kadar sert konuşmadım asla, hasanşaş'a sabriye bile böle demedim ama bu selçuk kemal memal hakkaten.......................
Bence gene bu kadar sert konuşma senin ettiğin bedduaya giriyor.İyi bir şey değil Selçuk ne düşünüyor bilmiyorum ama sana şöyle bir örnek vereyim x bir takımda x bir futbolcu var adamla tanıştım falan adamın sayısız yatırımı var izmitte adamın düşüncesi para değil yaşı gelmiş bilmem kaça ama sadece duyduğum gurur meselesi yapmış eminim x kişi futbolu bıraksın ayda 100.00 ytl kiradan gelir.cep harçlığı alayım der 10.000 ytl yani bence her şeyi parayı bağlamayalım Selçuk zaten yapıcağını yapmıştır maddi açıdan bakıyorsan.Ama futbol konusunda sana hak veriyorum ama ayağı kırılmasın gitsin başka takımda oynasın gene parasını kazansın.
Emre Diler
27-09-2008, 00:19
ya arkadaşlar ben ziconun bir açıklamsını hatırlıyorum:Aulerionun yerine Denizi niye koyuyorsunuz demişlerdi.Adam dediki Appiah ileriye dönük ortasaha deniz geriye dönük ben Aulerioyu Appiahın yanına koyunca defana yardım azalıyor demişti.O yüğzden Denizi Aulerinun yerine tercih ediyorum
Yorum:Ben ne olursa olsun auleriodan vazgeçmem.Amma ve lakin Ziconu düşüncesi de mantıksız da değil.
Bugüne bağlarsak:Maldonado ve Selçuk defansa yönelik adamlar bu adamlar ileriye çok çıkma zaviyeti yaşarlar.İleri çık desende çıkamazlar çünkü futbol karakterleri artık benimsemiştir oyunlarını.Arogonez bence biraz da böyle baksın olaya selçuk ve maldonadadan birini kesip topu ileriye taşıyacak appiah aulerio gibi adamlar bulsun.Yoksa biz maçlarda 6(selçuk ve maldonado dahil)-2(kanatlar)-2(alex-guiza)taktiğiyle oynamaya devam ederiz ve daha çok yeniliriz.
Başar Deniz
27-09-2008, 15:41
hiç bi yaratıcılığı yok dümdüz oyuncu,
Tuğba Tülü
28-09-2008, 16:13
Selçuk ,maldonado ile beraber limitini iyice tüketiyor ,biraz istikrar ! Sivasın muratı sezeri karşısında bu kadar zorlanıyorsanız , Arsenalın Fabregas'ı, Tomas Rociscky 'si ve Adebayor'u karşısında ne yapacaksınız çok merak ediyorum ...oynayacağımız maçlar içinde zaten en çok korktuğum Arsenal deplasmanı ,sivas maçından sonra kabusum oldu :???:
Kenan Ergün
01-10-2008, 13:51
Kimse birşey yazmamış hayret ettim :)
Cem Demirtaş
01-10-2008, 13:52
adının anılması bile sinirlenmeme yeter oldu..maçta onu çubukluyla izlerken yaşlanıyorum ya da dövünüyorum ben de yapabilirm bunları diye..
Özlem Göktürk
01-10-2008, 15:03
Selçuk'a geldiği ilk günden beri ısınamamıştım, hakkında da pek yorum yapmam ama dün bir kez daha gördüm ki bizim takım oyuncusu olabilecek kapasitede biri değil, ayağına gelen topları çok çabuk rakibe kaptırması ya da pas hataları bu kadar sene biz de oynayan bir oyuncunun bunları çok sık değil çok az yapması gerekir. Maldonadao'ya dünkü maçta iyi olmasına rağmen o kadar yüklenilmesine rağmen Selçuk'a ona denenin onda birinin denmemesi ilginç.
Görkem Demir
01-10-2008, 15:10
Selçuk'la yolların ayrılması en doğru karar olur.
Tuncer Yıldızoğlu
01-10-2008, 15:17
Selçuk'la yolların ayrılması en doğru karar olur.
dalga geçiyormuş gibi olacak ama, selçuğun sadece Pro Evolution Soccer oynaması lazım. Alex alsın bunu yanına saatlerce pes oynatsın. Selçuk yetenekli birisi, çok güzel pas atıyor. Ama mantaelite yok, top gelmeden düşünemiyor. Top ayağındaykende ne yapacağını şaşırıyor. Oysa ki ne yapacağını düşündüğü zaman, buna 2004-2005 kadıköydeki gs ile şampiyoonluk maçını örnek gösterebilirim. 4 kişinin arasındaki nobrenin kafasının 1-2 cm önüne bırakıyor topu. Aynı şeyi çok kez yaptı. Ama dediğim gibi hızlı düşünemiyor. Top ayağına gelincede ayakları birbirine dolanıyor. Alex'in selçuk a birşeyler öğretmesi lazım bu yüzden
Aytek Öztürk
01-10-2008, 17:33
dalga geçiyormuş gibi olacak ama, selçuğun sadece Pro Evolution Soccer oynaması lazım. Alex alsın bunu yanına saatlerce pes oynatsın. Selçuk yetenekli birisi, çok güzel pas atıyor. Ama mantaelite yok, top gelmeden düşünemiyor. Top ayağındaykende ne yapacağını şaşırıyor. Oysa ki ne yapacağını düşündüğü zaman, buna 2004-2005 kadıköydeki gs ile şampiyoonluk maçını örnek gösterebilirim. 4 kişinin arasındaki nobrenin kafasının 1-2 cm önüne bırakıyor topu. Aynı şeyi çok kez yaptı. Ama dediğim gibi hızlı düşünemiyor. Top ayağına gelincede ayakları birbirine dolanıyor. Alex'in selçuk a birşeyler öğretmesi lazım bu yüzden
selçuk analitik soruları çözsün hızlı düşünmeyi geliştiren zeka bulmacaları çözsün :) şaka bi yana cidden tuncerinde dediği gibi selçukta hala bir heyecan var sanırım topu her ayağına aldığında yanında marco-kemal-pierre i kaledede enkeyi görüp kısa süreli kabuslar yaşıyor :D
Tuğba Tülü
03-10-2008, 16:55
İnsanın evladı olsa,Selçuğa bu kadar sabredemez ,yeminle diyorum helal olsun Aragonese!
Hakan Ateşler
03-10-2008, 17:21
neden aragones'e kızıyorsun ki? daum da bu adama sabretti, hem de kaç maç.zico da ööle. gelenlerin hiçbiri bu adama yol vermiyor. gerçi aragones'in elinde şu an selçuk maldonado'dan başka orta saha yok.
yönetimin kovması lazım, nasıl appiah'ı aurelio'yu yönetim gönderdiyse seluçuk'u çoktan yollaması lazımdı...
Fulya Karakoç
03-10-2008, 18:13
neden aragones'e kızıyorsun ki? daum da bu adama sabretti, hem de kaç maç.zico da ööle. gelenlerin hiçbiri bu adama yol vermiyor. gerçi aragones'in elinde şu an selçuk maldonado'dan başka orta saha yok.
yönetimin kovması lazım, nasıl appiah'ı aurelio'yu yönetim gönderdiyse seluçuk'u çoktan yollaması lazımdı...
katılıyorum..zamanında gönderilmesi gereken bi oyuncuydu fakat suanda ondan ve maldonadodan baska faydalanabileceği bi oyuncu gözükmüyor...
daha uzun yıllar bizimle beraber olacağa benziyor çünkü kim gelse takımın basına sakatlığı olmadığı sürece bankosu gözüküyo teknik adamlarn :S
ilginç bir durum tahammülü zor :cool:
Tuğba Tülü
05-10-2008, 00:21
kim gelse takımın basına sakatlığı olmadığı sürece bankosu gözüküyo teknik adamlarn :S
Deniz Barışın ismini 25 kişilik Uefa listesine vermeyen ,şuanda sakatlığı geçtiği halde ligde Selçuğa sabır eden ben değilim ,basında aralarında sorun varmış Aragones bu yüzden Denizi silmiş deniyor ,her ne kadar doğru bilmiyorum ama yine olan her zamanki gibi taraftara oluyor..
Fulya Karakoç
05-10-2008, 00:38
Deniz Barışın ismini 25 kişilik Uefa listesine vermeyen ,şuanda sakatlığı geçtiği halde ligde Selçuğa sabır eden ben değilim ,basında aralarında sorun varmış Aragones bu yüzden Denizi silmiş deniyor ,her ne kadar doğru bilmiyorum ama yine olan her zamanki gibi taraftara oluyor..
haberin doğru olma olasılığı yüksekse ve Aragones aralarındaki sorunlar yüzünden Denizi silmişsse ,hala Selcuğa tahammül edebiliyorsa söylencek pef fazla sze gerek yok...olan herzamn taraftara oluyo ya bir süre daha böyle devam eder gibi geliyor...
fakat ben aralarında yasanan kişisel problemler (herneyse) yüzünden onu silebileceğini düşünmüyorum.çünkü Aragones bukdr basit gözüken ve profesyonelliğe yakısmıcak sebeplerden dolayı onu kadroya almayacak kadar niteliksiz bir tekn,k direktör değil....
Sercan.Tuna
05-10-2008, 00:42
bunun açıklaması yapılmıştı...kesinlikle böle bişey olmadığını deniz söylemişti...
Adem Korkmaz
05-10-2008, 16:21
Aurelio'nun oynadığı takımda çok daha faydalı olabilirdi Selçuk ama Maldonadoyla yapamıyor.
Fatih Çelen
05-10-2008, 17:31
Selçuk bu saatten sonra bu takıma faydası ancak bu kadar olur.... 6. senesi bu Fenerbahçede.....
Burcu Varlı
06-10-2008, 01:50
Lig yarısında gönderilecek ilk isim Selçuk olması gerek bence..
Can.Göğüş
06-10-2008, 09:59
http://www.uefa.com/ml/ImagesContent/Competition/Clubs/Kits_Back/52692_21.gif
21 - Selçuk Şahin
Mevki: Orta Saha
Doğum tarihi: 31.01.1981
Doğum yeri: Tunceli
Boy: 1.87
Kilo: 81
Ayakkabı no: 44.5
http://www.uefa.com/ml/ImagesContent/Competition/Players/129X194/62713.jpg
Oynadığı kulüpler: Silifkespor, Hatayspor, İstanbulspor
Hobileri: Müzik dinlemek, arabayla gezmek, bowling
Hedefleri: Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşamak, A Milli Takım'da uzun yıllar forma giymek ve Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde oynamak
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/selçukyakinhead300.jpg
Mücadele gücü yüksek ve bence Türkiye'deki (defans oyuncuları da dahil) en iyi top çalan ilk 3 oyuncudan biri (Aurelio ile birlikte). İyi top çeviren bir oyuncu ama bazen kısa paslarda hata yapıyor veya yanlış seçim yapıyor. Kimi zaman topu ayağından yavaş çıkarması da onun eksiği olarak da gösterilebilir ve bazen de hassas bir mevkiide oynadığı için top kayıpları kritik pozisyonlar yememize sebep oluyor ama bu sezon bu bahsedilen hataları uzun bir süre yedek kalmasına reğmen neredeyse 0a indirdi.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/266691_MEDIUMLANDSCAPE.jpg
Oldukça etkili uzun paslar atan Selçuk bu alanda takımdaki en iyilerden biri. Özellikle orta sahada Alex ile birlikte oynayınca pas yüzdemizi yükselten ve hücuma da destek sağlayan bir oyuncu oluyor.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/253999_MEDIUMLANDSCAPE.jpg
Fenerbahçe'nin gelecek nesil oyuncularının arasında etkili isimlerden biri olarak göze çarpan Selçuk mücadeleci oyun stiliyle orta sahamızı dinamik kılan ve prese elverişli hale getiren oyuncuların başında geliyor (Kemal, Aurelio Serkan ve kısmen Mehmet Yozgatlı ile)
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/munitedt300x13.jpg
Milli takım tecrübesi de olan Selçuk biraz daha hızlı ve risksiz paslar atmayı tercih ederse bence gerçekten kaliteli bir oyuncu olacak. Kendisinden de artık Gerçek Fenerbahçe'li olmasını bekliyoruz
http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/ankaraspor05x300X14.jpg
Bu msj ı yazan arkadaş anladığım kadarıyla 2004 yılın da yazmış.2004 yılından bu yana 4 yıl geçmiş hatta 5 yıl diyelim artık,Allah aşkına Selçuk ta gelişme gören varmı acaba?.Tribünde onun için kavga etmekten bıktım.4-5 sene bekledim hala da beklemeye devam edeceğim hala da desteklemeye de devam edeceğim taa ki gönderilene kadar.Ben senin için kavga etmekten bıkmadım sende kötü oynamaktan bıkmadın,bakalım bunun sonu nereye varacak.Üstünde taşıdığın o formanın hakkını vermelisin be Selçuk.
Mustafa Ünal
06-10-2008, 10:38
Lig yarısında gönderilecek ilk isim Selçuk olması gerek bence..
Ne olursa olsun Selçuk kalmalı. Gidecek son adamların başında gelir bana göre.
Fatih Suvaydan
06-10-2008, 12:35
selçuk..bana 5 seneden beri geri pas atmaktan,top kaptırmaktan,pas hatası yapmaktan başka yaptığı bişey söylücek var...şöyle de bişey var selcuğun bir maçta ön plana çıkıp bişeyler yaptığını görmedim..bence selçuk FENERBAHÇE'de oynayacak kapasitede bir oyuncu değil..
Timuçin Spor
07-10-2008, 13:01
selçuk- deniz- can arat- yasin- burak- maldonado ve josico gitmeli
Eyüp Toktaş
10-10-2008, 14:02
neden bilenmezdir senelerce sampiyon olan paf takimdan kimseyi veremedik A takima.Ama Selcuk 5 senedir bal yapmayan ari gibi bu takimda.Selcuk gibilerine milyon dolarlar verip ondan sonrada sahada oynayamadigini görünce insan cildiriyor.Gercek FB ruhuna sahip olan paflardan birkac oyuncuya 5 sene sans verilseydi 5 tane daha Semih'imiz olurdu.Baska ne söyleyelim
Rıdvan Çakır
10-10-2008, 18:12
ilk defa geçen sene cska ve sevilla maçlarında beğenmiştim selçuğu ama maldonadonun gelişi ile zaten en verimli döneminde bitti şu anda fb deki çogu isim gibi o da bursaspor,kocaelisor v..b. takımların futbolcusu
Uğur Zeren
10-10-2008, 18:14
Selçuk topu ayağına aldığında her an bir hata yapacak diye endişeleniyorum..
Adem Korkmaz
11-10-2008, 22:53
Ne olursa olsun Selçuk kalmalı. Gidecek son adamların başında gelir bana göre.
Aynen katılıyorum.:rolleyes:
Hasan Pekkara
16-10-2008, 21:29
bu adamı oldum olası sevmedm 5 metre alanda top oynuor eskiden uzun pasları iidi simdi onlarıda yapamıo maldonadoyla brlkte oynaya oynaya uzun top atmayı unuttu fenerbahcemizin futbolcusu olck adamlar deiller bunlar
Fuat Rıhtım
16-10-2008, 21:58
En çok transfer yaptığımız mevkide hala selçuk oynuyor.
Gelen gidiyor ama selçuk hala oynuyor.
Bu adama kızmıyorum.
Bu adamın kapasitesi belli ve her maç birşeyler yapmaya çalışıyor. Ha top kaptırıyor, kapıyor, faul yapıyor, bilmem ne yapıyor falan filan ama birşeyler için didiniyor. Yanından geçen adamı izlemiyor en azından (!) :)
Orhun Can
17-10-2008, 00:50
Performansı göz doldurmuyor ama nedense çok seviyorum bu adamı.
Eyüp Toktaş
17-10-2008, 13:09
acaba selcuk Türk statüsünde olmasaydi bu takimda kalabilirmiydi 1 dayanabilirlermiydi ona?Cünkü oynadigi mevkii kritik bir yer.hata kaldirmiyor.
Süleyman Tepeli
22-10-2008, 01:36
seni mahhalle takımına bile almazdım selçuk ama bu hocalar sende ne buluyor anlamadım...Tvnin başında sesim kısıldı be selçuk kabat adamın önünü dedikçe ara pasları yedşk sonu 5 oldu...artık git selçuk bu takımdan
Ege Uysaler
22-10-2008, 01:38
aurelio-appiahı gonder yerine josico al sonra git selcuga kız herseyimiz falso
Adem Gülnar
22-10-2008, 01:38
Ya Selçuk'a çok kızıyoruz ama bi yandan da oynatılıyo.. Kapasitesi belli , yaptıkları ortada hele ki Arsenal'e karşı oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değil, ama neden oynatıyo bu adam anlamıyorumki
Oğuzhan Demir
22-10-2008, 02:01
selçuğun zerre kadar suçu yok silah zoruylamı oynattırıyo kendini adamın kapasitesi belli geldiğin beri bi artısı onu oynatan ve oynattıranlar utanmalı
Ozan Ercan
22-10-2008, 10:04
Selçuk Fenerbahçe'den giderse hangi Anadolu takımında oynayabilir? Hangi takımın ön liberosu Selçuk'tan kötü? Son sıralardaki Kocaeli'nin Kemal'i bile bize karşı canavar gibi mücadele edip oyun kurdu. Selçuk 5 sene önce neyse şimdi onun yarısı bile değil..
Ceyhun İskender
22-10-2008, 10:26
en azından selçuk bize yeterli değil..
aşağılamak değil bu ama selçuk bu takımın oyuncusu değil...
Hakan Ateşler
22-10-2008, 17:13
selçuk 5 senedir bu takımda... ilk sene daum 30 maç falan oynattı, sora yerine transferler yapıldı yedek kaldı, tekrar kadroya girdi. selçukta bir değişim war mı? yok. kapasite bu. aurelio'ya trip yapıp kemalleri, selçukları yıllarca bu takımda tutanlar utansın.
Gürkan Yeşil
23-10-2008, 03:48
ceyhun arkadaşım.forza Fener'i anladım da forza jve ne oluyo acaba.özellikle de bu sitede. hiç yakışmıyor bence.
Ceyhun İskender
23-10-2008, 03:51
birincisi böyle şeyleri özelden yazsan daha mantıklı
ikincisi o benim imzam ve bence yakışıyor
üçüncüsü çocukluğumdan beri tuttuğum iki takımın ismi onlar
4-bir dönemin başkanı şikeci diye juve ye şikeci diyemezsin
o yüzden gayet yakışır arkadaşım
Eyüp Toktaş
23-10-2008, 13:31
selcuk gibi böyle bir üst düzey futbolcumuz oldugu icin cok sansliyiz.Allah'a dua ediyorumda sakin gitmesin bizden hicbiryere.Cünkü duyduguma göre Real,M.U,Bayern gibi klüpler 50 milyon euroyu gözden cikarmislar::))))))
Süleyman.Özdemir
23-10-2008, 19:51
Kusura bakmasın ama bu formayı resil edenlerin başında geliorr.... Hiç mi bişey ögrenmemiş Aurelio'dan yaaa
Sercan Ülker
23-10-2008, 20:41
Arsenal maçında oldukça kötüydü.Orta sahanın ortasına gelecek sezon için mutlaka iki tane direk oynayacak oyuncu şart.
Emre Benlier
25-10-2008, 22:11
Hayatımda ilk defa Selçuk u izlerken zevk aldım...
Eyüp Toktaş
25-10-2008, 22:13
1 mac iyi bir mac kötü bize daha iyi futbolcular lazim.Siradan sporcularla bu isler yürümüyor.
Ege Uysaler
25-10-2008, 22:23
Hayatımda ilk defa Selçuk u izlerken zevk aldım...
bende :)
Ceyhun Olgun
25-10-2008, 23:24
bu maçta selçuğu sevenlerle şöle hafiften bi tebessüm... bu selçuktan futbolcu olmaz kardeşim yalan bunun topçuluğu. defans la alakası yok bu adamın ya nasıl olurda o kadar önemli bi mevkide görev verilir ki. boşa kaçmayı bilmeyen doğru dürüst pas atamayan kişinin fener de hiç bir işi olamaz. boşu boşuna takımda fazlalık... ilk sayfa da aurelio ile kıyaslamışsınız bence alakası yok. aurelio nun parmağı bile olamaz...
Tuncer Yıldızoğlu
26-10-2008, 00:00
selçuk un tek eksiği mantalite, gerekli yeteneğe sahip
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.