Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor-Fenerbahçe 26 Eylül 2008 Cuma Saat:20.00 4 Eylül Stadı
Çağlar Çetin
21-09-2008, 13:04
Fenerbahçemiz,Turkcell Süper Ligi'nin 5.Haftası'nda Sivasspor ile 26 Eylül 2008 Cuma Günü Saat:20.00 de Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geliyor.
1907 ÜNİFEB olarak yeterli talep olduğu takdirde İstanbul'dan servis organizasyonu düzenlenecektir.Servise katılmak isteyenlerin tribun@1907unifeb.org adresine isim-soyisim-tel.no-üniversite bilgilerini içeren bir mail atmaları gerekmektedir.Servis ile ilgili gelişmeler yine bu başlık altından duyurulacaktır.
Ayrıca diğer illerden servis organizasyonu düzenleyecek olan üniversitelerin Tribün Komitesi ile irtibata geçmeleri organizasyonun bütünlük içinde yürümesi açısından önemle rica olunur.
Saygılar
1907 ÜNİFEB TRİBÜN KOMİTESİ
Cem Demirtaş
21-09-2008, 13:12
Maç biletleri 20 ytldir bu arada..
Arda Çetin
21-09-2008, 15:11
4 Eylül Stadındayım haftaya inş.
Taylan Kamber
21-09-2008, 15:43
orada fenerbahçemizi en güzel şekilde destekliceğinize inanıyoruz şimdiden bol şans inşallah geçen seneki gibi 4 atıp geliriz artık seriye bağlamaamız gerekiyor kolay gelsina rkadaşlar şimdiden hepinize.
İsmail Ayarığ
21-09-2008, 16:25
Allah'ın izniyle Cuma günü 1 minibüs ile Sivas'ta yer alacağız..
Gelecek olan arkadaşlarımız ile beraber omuz omuza olmanın tadını keyfini beraber yaşayacağız insallah..
Eren Tamyüksel
21-09-2008, 16:55
ark.lar servis organizasyonu için ek bi ücret alınıyo mu acaba?
Hakan Özcan
21-09-2008, 17:18
Arkadaslar hepinizi sivasta görmek istiyoruz..
İlker Kökdemir
21-09-2008, 18:21
ark.lar servis organizasyonu için ek bi ücret alınıyo mu acaba?
1907 Ünifeb Tribün sorumlularına gelen talep mailleri sonrasında,organizasyon yapabilecek kadar yeterli sayıya ulaşıldığında,kişi sayısına göre yol ücreti belirlenip,bu topicten tribün sorumlusu arkadaşlarımız tarafından bilgi verilir.
Öncelikle mail atmak gerekiyor,maç bileti ve organizasyonla ilgili detaylar hakkında gerekli bilgi arkadaşlarımız tarafından verilir.
Sercan Matur
21-09-2008, 18:51
takımın kaldıgı otelin karsısında güzel bi kebapçı var..
dönüştede yozgatta tandır.. :)
bunlar için gidilir :P
Sezer Küçükaltan
21-09-2008, 19:14
Havalar da soğumaya başladı nasıl olur acaba Sivas? Gidilmesi gereken çok önemli bir maç.Hem yolculuk da eğlenceli olur ;)
Erdal Futtu
21-09-2008, 19:23
takımın kaldıgı otelin karsısında güzel bi kebapçı var..
dönüştede yozgatta tandır.. :)
bunlar için gidilir :P
gidicek mısın Sıvas'a:)
Servet Güldeş
22-09-2008, 00:14
Ankaralılara geçen sene ki marşı yine söletmeyin haaa :D
Ömer Birdal
22-09-2008, 00:24
yenisi yazılır servetçim - 50 deil ne de olsa illaki gelir birileri.. :)
Onur Aloğlu
22-09-2008, 00:39
yenisi yazılır servetçim - 50 deil ne de olsa illaki gelir birileri.. :)
-50 olsa yine farketmeeez... :)
Soru: Bestenin devamı nedir? 100 puan ( eski forum kurallarında ihraç ) değerindedir. Süreniz başladı :D
Serhan Siyahhan
22-09-2008, 01:40
Soru: Bestenin devamı nedir? 100 puan ( eski forum kurallarında ihraç ) değerindedir. Süreniz başladı :D
neydi?..tayfalı mayfalı, affetmeli maffetmeli..biraz daha süre olsa..hah..:
..........
100 puan
(ihraç)
Turhan Çervatoğlu
22-09-2008, 03:52
kısmetse ordayız..
Emre Kıyak
22-09-2008, 04:17
maçın cuma günü olması insanı dürtüyo resmen...
Berk Ulupınar
22-09-2008, 04:20
Valla gelemiycem sanırım kocaelini bekliyorum:)
Evren Tüfekçi
22-09-2008, 16:36
Hadi bakalım inşallah güzel maç olur
Ordayım
Alican Aygar
22-09-2008, 17:13
Hadi bakalım inşallah güzel maç olur
Ordayım
reis senden önce geliyom demek yanlıs oldu ama:)
Cem Demirtaş
22-09-2008, 17:13
Ankara Tayfalı birşeydi ama:rolleyes:
Metin Ayyıldız
22-09-2008, 18:01
Valla gelemiycem sanırım kocaelini bekliyorum:)
herkes kendini galiba kocaeline saklıyor :) gelin tabi bizde kendımızı o maça saklıyoruz
Süleyman.Özdemir
22-09-2008, 19:19
herkes kendini galiba kocaeline saklıyor :) gelin tabi bizde kendımızı o maça saklıyoruz
Büyük parti kocaeli'de tabikide herkesede yakın ondan herhaldee...
Alican Aygar
22-09-2008, 20:29
istanbuldan gelecekler maça ankarayla bulusupmu gidecekler arka arkaya 2 araba afilli olur hani:)
Süleyman.Özdemir
22-09-2008, 21:33
metin biz bilalle perşembe akşamı geçiçez sivasa.. uçakla gitme durumumuz var.. onunda işi varmış.... maçı izliyip dönerizzz
Necmettin Tekeli
23-09-2008, 00:50
arkadaşlar yarın biletler satışa çıkıyor yarın akşama kadar net sayıları ve bilet paralarını bana ulaştırabilirseniz çok ii olur sorun yaşamayalım.
maç öncesi buluşma planımız var yarın netleşir forumda duyururum.
05373724800
Seçkin Çelik
23-09-2008, 02:00
Ayrıca diğer illerden servis organizasyonu düzenleyecek olan üniversitelerin Tribün Komitesi ile irtibata geçmeleri organizasyonun bütünlük içinde yürümesi açısından önemle rica olunur.
Saygılar
1907 ÜNİFEB TRİBÜN KOMİTESİ
...
Oktay Doğan
24-09-2008, 16:44
Sivas deplasmanına İstanbul'dan gelecek olan renktaşlarımdan bir ricam olacak, Sivaslılar tüm organizasyonlarını Anadolu'yu ön plana çıkarıp İstanbul'u kötületerek yapıyorlar. Pankartlarını falan bunun üzerine kuruyorlar. Bizim bi "İstanbul since 1453" olan bir pankartımız vardı onu kimse getiremez mi acaba..?? Bunu getirebilirsek onlara çok iyi bir "SUS" olur..
Servet Güldeş
24-09-2008, 17:42
Sivas deplasmanına İstanbul'dan gelecek olan renktaşlarımdan bir ricam olacak, Sivaslılar tüm organizasyonlarını Anadolu'yu ön plana çıkarıp İstanbul'u kötületerek yapıyorlar. Pankartlarını falan bunun üzerine kuruyorlar. Bizim bi "İstanbul since 1453" olan bir pankartımız vardı onu kimse getiremez mi acaba..?? Bunu getirebilirsek onlara çok iyi bir "SUS" olur..
Yunanlılara açılan pankart , Sivaslılarada mı açılsın?
Oktay Doğan
24-09-2008, 18:20
Yunanlılara açılan pankart , Sivaslılarada mı açılsın?
Evet kesinlikle açılmasını istiyorum nedeninide söyleyeyim maçta görecez tüm pankartlar Bizanslılar şeklinde yazılmış bu onlara çok şey hatırlatacaktır..
Servet Güldeş
24-09-2008, 19:32
Evet kesinlikle açılmasını istiyorum nedeninide söyleyeyim maçta görecez tüm pankartlar Bizanslılar şeklinde yazılmış bu onlara çok şey hatırlatacaktır..
Neymiş o bizanslı pankartlar...
Yeniçeriler ( hala isimleri öyle mi bilmiyorum ) isimli grubun Bizanslılar şeklinde ki o şekil ne bilmiyorum pankart açtıklarını sanmıyorum...
Yunanlılarla & Sivaslıları aynı yönde düşünmeni hiç tasvip etmiyorum.
Hakan Özcan
24-09-2008, 19:35
Oktay saçmalıyosun bence. Sivaslıları tanımadan yunanlılarla özdeşleştirmen cok hatalı kii sivaslılar Fenerbahçe için bizans benzetmesi yapmıyorlar yada en azından sivaslı ve sivasta yaşayan birisi olarak ilk defa senden duyuyorum:D
Oktay Doğan
24-09-2008, 19:46
Neymiş o bizanslı pankartlar...
Yeniçeriler ( hala isimleri öyle mi bilmiyorum ) isimli grubun Bizanslılar şeklinde ki o şekil ne bilmiyorum pankart açtıklarını sanmıyorum...
Yunanlılarla & Sivaslıları aynı yönde düşünmeni hiç tasvip etmiyorum.
Aynı yönde ben düşünmüyrum düşünen onlar açılacak lan pankartlarda göreceksiniz. Umarım ben yanılırım..
Oktay saçmalıyosun bence. Sivaslıları tanımadan yunanlılarla özdeşleştirmen cok hatalı kii sivaslılar Fenerbahçe için bizans benzetmesi yapmıyorlar yada en azından sivaslı ve sivasta yaşayan birisi olarak ilk defa senden duyuyorum:D
Valla Hakan inşallah saçmalıyorumdur ama sende benim bu tür konularda ne kadar araştırdığımı biliyorsun eğer birşey söylüyorsam vardır elbette bir bildiğim ki beni en iyi tanıyanlardan biri sensin..
Oğuz Ceran
24-09-2008, 20:04
Yaklaşık 10 yıldır Sivasspor maçlarına giderim, böyle bişeye rastlamadım! Sivasta 3 büyükler içinden en fazla taraftara sahip takım Fenerbahçedir; ki bunu herkes bilir. Geçen yılki Sivasspor-Fenerbahçe maçından önce stada canlı bağlantı yapan FBTV'nin spikeri özellikle vurgulamıştı bunu!!!
Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz Fenerbahçe kongre üyesidir, kulübümüze emeği geçmiş bir insandır, teknik direktör Bülent Uygun Fenerbahçenin futbolcusudur, Can Arat, Gürhan Gürsoy Fenerbahçe altyapısından yetişmiş ve Sivasspor forması giymiş futbolculardır; bu iki kulüp her bazda çok iyi ilişkiler içindedir; taraftarları dahil...
Sivasta derneği bulunan tek kulüp Fenerbahçedir!
Ancak her anadolu takımının taraftarlarında olan bir özellik varki oda kendi şehir takımı varken istanbul takımlarına duyulan sempatiye karşı gelmektir; buda Sivasspor süper lige çıktığından beri abartılmayacak derecede var!
Hakan Özcan
24-09-2008, 21:06
Oguza sonuna kadar katılıyorum katılmamak elde değil zaten ayrıca bu bir dusunce deil gerçek...
Erhan Aslan
25-09-2008, 00:29
Kafkas ilk maçına geliyor....
Bahtiyar Güdürü
25-09-2008, 00:45
Sivas'da görüşmek üzere..
Hakan Arıduru
25-09-2008, 01:08
O pankart KFY nin yunan takımı pana için açtığı ve o durumla tamamen özdeşleşen efsane bir pankarttı..Sivas maçıyla bağlantı kurman gerçekten çok saçma olmuş o yönde tezahürat yapmış olsalar bile!! bizim tarafımızdan bu şekilde bir karşılık verme onların yaptığından(varsayım) daha büyük yanlışa sebep olur..Her ne olursa olsun hepimiz TÜRK'ÜZ böyle birşey yapılırsa ki (böyle birşey olmaz) bu bize yakışmaz..
İsmail Ayarığ
26-09-2008, 02:14
Allah nasip ederse yarın Sivas'tayız,Yarın kardeşlerimizle görüşmek üzere..
İsmail Ayarığ
26-09-2008, 02:15
Bu arada Sivas'ta polis engeli yine karşımıza çıkacak muhtemelen,üniversite de toplanma durumu vardı insallah bir şekilde girebiliriz
İsmail Ayarığ
26-09-2008, 02:55
Şimdiden bütün islam aleminin ve Fenerbahçeli kardeşlerimin KADİR GECESİ kutlu mübarek olsun..
Yola çıkacak bütün arkadaşlarımın yolu açık olsun,Allah sağlam bir şekilde gidip gelmemizi ve galip gelmemizi nasip eyler insallah..
Safa Arıkan
26-09-2008, 05:52
Bilader saçmalama gözünü seveyim Sivastakilerde senin, benim bizim gibi TÜRK, nasıl böyle bir düşünceye kapıldın anlayamadım...
Alper Tunka
26-09-2008, 15:58
Ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir sebep yunanlılara tokat gibi açtığımız pankartı Yurttaşımız sivaslılara karşı açtıramaz
Seçkin Çelik
27-09-2008, 00:00
İsteyen istediği kişiyi suçlu gösterebilir. Ancak 1907 ÜNİFEB forumlarında yazdığınız yazılara ve üslubunuza dikkat edin!
Tolga Karıksız
27-09-2008, 00:08
arkadaşlar zaman tartışma zamanı değil . tamam birilerinin suçu var yönetimin özellikle ama bu kötü durumda bize düşen takımımızı her zamankinden daha çok desteklemek . TRİBÜNLERDE HEP DİLLERDE BU SEVDA BİTMEZ GÖNÜLLERDE DARA AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE
Mert Ulusoy
27-09-2008, 00:27
Valla bu işin sabrı falan yok Aragones bugünkü kayıbın tek suçlusu çok yanlış değişiklikler yaptı. Maçın tek yıldızı Volkan Babacan'dı. Yediği gollerde hiç bit hatası yoktu ligteki 5 maçın hepsinde kötü oynadık 2sini rakip bizden bile kötü ve eksik olduğu için kazandık. Gelecek için hiç umut yok. Ne ligde ne de şampiyonlar liginde başarıya inanmama sebep hiç birşey göremiorm. Belki uefa düşersek Azizsilin ve finalin mabedde olması başarıyı getirir. Bu takımdan başkada bişi olucak gibi gözükmüyor.
Cansu Bilen
27-09-2008, 00:39
inş seneye Şampiyonlar ligine gidebiliriz...
Orhan Kuşcuoğlu
27-09-2008, 00:41
seneye şampiyon CL ye direk gidiyormuş, UEFA için 3 bilet var.. bakalım nerelere gideceğiz :)
Cansu Bilen
27-09-2008, 00:43
seneye şampiyon CL ye direk gidiyormuş, UEFA için 3 bilet var.. bakalım nerelere gideceğiz :)
umarm inş uefaya gideriz die dua etmeye başlamayız yakın zamanlarda..:(
Ferdi Yüksel
27-09-2008, 00:43
Bu sene bundan yararlanamayacagız sanırım ...
Burçay Tiftikçi
27-09-2008, 00:44
Herkes sallamaya başlamış.Yahu durun daha ne şl den elendik ne lig bitti.Bu istesekte istemesekte bizim takımımız.Bu takım Fenerbahçe oldukçada desteklemek zorundayız.Bizim işimiz destek.
Volkan Matur
27-09-2008, 00:46
Herkes sallamaya başlamış.Yahu durun daha ne şl den elendik ne lig bitti.Bu istesekte istemesekte bizim takımımız.Bu takım Fenerbahçe oldukçada desteklemek zorundayız.Bizim işimiz destek.
Hay ağzına sağlık abi yaa...
Ferdi Yüksel
27-09-2008, 00:47
Biz destek etmiyoruz demedik , sadece olanları soyledik :D her zaman destegimiz var olacakta !...
Ama gecen sene kac puanla şampiyonlugu kacırdık ? Bide şimdiki duruma bakalım ?
Şimdi Rakiplerimiz artık ciddeye almamıs lazım ... Gerek Gs,Bjk ve Ts ciddi transfler yaptılar ve zorlu ekipler biz buralarda puan kaybedersek işimiz baha bir güç olacak !...
Tuğberk Ay
27-09-2008, 00:50
geçen hafta gençlerbirliği maçında nasıl maç öncesi ve maç içinde sonsuz destek verdiysek kiev maçı öncesi de bu desteğin daha fazlasını vermeliyiz.bu takım yenilsede yensede bizim takımımız bu takımı ne yenilgiler ne de galibiyetleri için seviyoruz.sadece renklerine aşığız biz üzerimize düşeni yapıp destekten vazgeçmeyelim.
yenilsende yensende taraftarın senle üzüntünde sevincinde seninle birlikte ...
Mert Ulusoy
27-09-2008, 00:51
Abi haklısın destekliyoruz her zaman yanındayız ama bu eleştrilerin hepsi doğru ve Fenerbahçemiz sahaya çıktığında 90 dakika boyunca bizim desteğimizden başka hiçşey yok insan bi yerde isyan ediyor. Yeter artık. Futbolcuların hiçbiri üzerlerindeki formanın kutsallığının farkında deil. En iyisi Kiev maçında biz çıkalım sahaya ruhumuzla farka gideriz. :D
Oğuzhan Demir
27-09-2008, 01:00
tabiki takıma destek vericez hemde sonuna kadar ama takım daha iyi olucağına kötülüyor gibi bu böle gitmez yeter ya kazandığımız maçlarda bile tat vermedi takım belki rakip 10 kişi kalmaza zorlanıcaktık 9 puan kaybettik daha ne olsun inşş yanılırım ama bu sene bizi zor bi sene bekliyor
Erdem Özdamar
27-09-2008, 01:03
arada böyle yenilgiler olmalı ki hataları görüp aynısını bir daha yapma.ya 30. haftada olsaydı geri dönüşü bile olmazdı.şimdi yapılan hataların üzerine gidilir nerede ne eksiktir ne fazladır ölçülür biçilir ona göre önlemler alınır.
yani umarım...
İlker Alıcı
27-09-2008, 01:11
Ne çabuk "YETER!" diyenler var. 6-7 sene önce 34 puanla 6. olduğumuz seneleri yaşamamışız gibiyiz.
Takım iyiyken herkes taraftardır, herkes destek olur. Taraftarı taraftar yapan kötü gününde yanında olmasıdır.
Hava alanına gidip(imkanı olan için) takıma; "Yenilsen de yensen de taraftarın senle" diyebilmektir saat kaç olursa olsun.
Şampiyonluğun kaçtığını bile bile 7 yıl önce Diyarbakırspor maçından sonra binlerce insanın staddan çıkmaması "Şaibesiz Şampiyon" diye bağırarak takıma gönüllerin şampiyonu olduğunu göstermesi,ardından o onbinlerin staddan iskeleye kadar yürümesidir.
O gürühtan kalanlar azaldığı için bu günleri yaşamaktayız tribünlerde. Fenerbahçe taraftarına pes etmek yakışmaz.
Ferdi Yüksel
27-09-2008, 01:13
Neden kimse anlamıyor ? Biz eleştiri yapıypruz takımı desteklemiyoruz demiyoruz !...
Basarıda işte bu yuzden geliyor !... SAnırım evde koltuklarımıza oturup yazmak kolay geliyor !...
Eleştiri olmazsa basarı gelmez ...
En büyük yazarlar demişki : SAnatımı sanat yapan Eleştirilerimdir !...
Cansu Bilen
27-09-2008, 01:15
desteklemekten hiç bir zaman vazgecmedik gecmeyizde. cnku biz fenerbahce taraftarıyız ama gercekci olmak gerekirki daha ligin basındayız ve kaybedilen okdar puan war bencee artık bir an önce fenerbahce eski gunlerine dönmeli..
Cansu Bilen
27-09-2008, 01:16
Neden kimse anlamıyor ? Biz eleştiri yapıypruz takımı desteklemiyoruz demiyoruz !...
Basarıda işte bu yuzden geliyor !... SAnırım evde koltuklarımıza oturup yazmak kolay geliyor !...
Eleştiri olmazsa basarı gelmez ...
En büyük yazarlar demişki : SAnatımı sanat yapan Eleştirilerimdir !...
cok doru sölüyorsun ferdi..
Safa Arıkan
27-09-2008, 01:19
Kötü gün felaket habercileri ve taraftarları belli olmaya başladı...
Alper Tunka
27-09-2008, 01:23
Kötü gün felaket habercileri ve taraftarları belli olmaya başladı...
Biz FENERBAHÇELİYİZ !!!
Cansu Bilen
27-09-2008, 01:26
sevgiliye olan kırgınlık gibi,sadece kalbimiz kırık ama bu en fazla 1-2 gün sürer,sonra desteğe aynen devam.evet arkadsım aynı bu sekilde...
suanda bile fenerbahceli olmaktan gurur duyuyorum ve herzamn duydum ama söle bişi warki ben nasıl suanda bile ne mutluki fenerbahceliyim diyorsam, takıma küsmüyor ve HEP DESTek TAM DESTEK diyorsam ki bunu herzamn diyecegim!bu takımında bizim bu sevgimize karsılık vermesini bekliyorum ki ve bunun içn eleştiri yapıyorum ki buda bir taraftar olarak en dogal hakkım diye dusunuyorum...;)
Yasin Çıkrıkçı
27-09-2008, 01:31
Valla kimse kusura bakmasın ama eleştri yapanları eleştrenleri hiç anlayamıyorum.Burda herkez herkezden çok Fenerbaheçelidir her Fenerbahçelininde takımında eksik gördüğü şeyleri forum ortamında söylemeye hakkı vardır.Burası tartışma fikirlerimizi paylaşma platformu değilmiydi? ben öyle biliyorum yoksa budamı değişmeye başladı?Eleştriler elbette olacaktır,eleştrenler takımdan memnun olmayanlar destek olmuyomu sanıyosuzu napıyosunuz? Bukadar kötü futbolu eleştirmeye hakkı yokmu bu insanların? Hiç eleştirmeyelim takalım at gözlüklerini takım mücadeleden dahi yoksun oynasın ama hiç kimse eleştirmesin, hadi yaa ne guzelmiş.. yok öyle yaa ma!
Cansu Bilen
27-09-2008, 01:32
Valla kimse kusura bakmasın ama eleştri yapanları eleştrenleri hiç anlayamıyorum.Burda herkez herkezden çok Fenerbaheçelidir her Fenerbahçelininde takımında eksik gördüğü şeyleri forum ortamında söylemeye hakkı vardır.Burası tartışma fikirlerimizi paylaşma platformu değilmiydi? ben öyle biliyorum yoksa budamı değişmeye başladı?Eleştriler elbette olacaktır,eleştrenler takımdan memnun olmayanlar destek olmuyomu sanıyosuzu napıyosunuz? Bukadar kötü futbolu eleştirmeye hakkı yokmu bu insanların? Hiç eleştirmeyelim takalım at gözlüklerini takım mücadeleden dahi yoksun oynasın ama hiç kimse eleştirmesin, hadi yaa ne guzelmiş.. yok öyle yaa ma!
walla bravo yasin cok güzel anlattın herseyi herseyden önce TARAFTARIZ biz !!;)
İlker Alıcı
27-09-2008, 01:37
Tabi Fenerbahçe başkanına da o güruhtan kalanlara bu zulmü yapmak yakışmaz..
O konuda herkes hem fikir. Silinen ilk mesajımda onu belitmiştim.
Aysun Esenboğa
27-09-2008, 01:42
biz eleştiririz ama başka takım taraftarlrına tek laf söyletmeiz ;)
Emre Gökyiğit
27-09-2008, 01:46
kızını dövmeyen dizini döver
Cansu Bilen
27-09-2008, 01:46
biz eleştiririz ama başka takım taraftarlrına tek laf söyletmeiz ;)
;););):serefe:
Yusuf Karlıdağ
27-09-2008, 01:51
bi sezonda kaybedilmesi gerekn puanları 3 maçta kaybettik ki bu ligde daha ne deplesman maçları olcak.. artık iyice korkmaya başladım....
Kayhan Türk
27-09-2008, 02:09
olamazzz !! nereye gidiyoruz boyle anlamak mumkun degil bir yaz donemi gecti takim ne hale geldi inanabilmek mumkun degil , destegimizi vermeye devam edicez ama allah sonumuzu hayir etsin diyorum , kotu gidisin belli oldugu yerde elestirmek cok da onemli degildir, zaten bi onlem alma cabasi icerisine giriceklerdir ama ne kadar onlem alicaklar bunu kestiremiyorum , umarim sampiyonlar liginde 3. sirada bitirebiliriz , ligden umidimi kestim zaten
Aytek Tatlısu
27-09-2008, 02:21
takım nasıl bu halde anlamış değilim bir geçen seneye bakıyorum bir bu seneye nerden tutsam elimde kalıyor.Geçen sene baktıgımızda en azından mücadele etti yenildi diyorduk ama bu sene Fenerbahçe gibi köklü o kadar yatırım yapan başarı bekleyen bir kulup nasıl olurda deplasman galibiyeti alamaz.Tamam sistem değişiyor uyum süreci diyoruz ama ben futbolcularda o hırsı görmüyorum.Dün gece Fenerbahçe-chelsea maçını izlerken gerçekten nasıl basıyoruz dar ediyoruz adama diyorum.Şimdi bakıyorum sivas üzerimize üzerimize gelirken nasılsa ecel terleri döküyoruz.Banim şahsi kanaatim bu sene Fenerbahçemiz malesef şampiyonlar ligini göremiyecek ki inşallah yanılırım ama görülen o...Takım nasıl bu kadar uyumsuz olur sanki birbirleriyle ilk defa oynıyorlar.Nerde takım oyunu orta sahada baskı nerde daha dogrusu ben bugun orta saha görmedi nasıl oluyorda yaz dönemi hazırlık kampı bu kadar verimsiz olabiliyor?
Onur Tarhan
27-09-2008, 02:25
Bismillah deyip başlamak lazım söze...
Arkadaşlar yıllardan beridir Fenerbahçe taraftarının yani bizlerin örnek gösterilen en büyük özelliği takımına kötü gününde iyi zamanlarından daha fazla sahip çıkmasıdır...
Alınan her yenilgiden sonra ''Yönetim İstifa!!!'' diye bağırmamak futbolcuları şahıslara indirgeyerek yerden yere vurmamak büyük Fenerbahçe taraftarını büyük yapan en önemli unsurlardandır...
yıllar önce alınan Diyarbakır galibiyeti sonrası iskeleye yürüyen binlerden biz böyle gördük böyle öğrendik.. hakem hatalarıyla kaybedilen maçlardan sonra büyük üstat İslam Çupi'nin tüylerimizi diken diken eden cümlelerini hepimiz koyu renk ve büyük puntolarla yazmayı bir görev bilirdik...ne zaman ki belki taktik hatadan belki bireysel hatalardan kaybedilen maçlardan sonra biz aynı cümleleri yazabilirsek işte bizler o zaman asıl kimliğimize bürünebiliriz... şimdi çok sinirliyiz kaybetmeyi hazmedemiyerek yazıyoruz aklımıza ilk geleni, lig daha bitmedi arkadaşlar... yıllar önce 11 puan geriden gelip şampiyon olan takım da bu takımdı unutmayalım...
Onur Tarhan
27-09-2008, 02:45
sevgili Altan biz takımın iyi oynamadığı konusunda hemfikiriz zaten... hepimiz üzüldük kahrolduk belki ama bak ortak bir paydamız var vakit daha fazla destek vaktidir... bir çok arkadaşımızın yazdığı eleştiri cümlelerini başkaları da şu anda yazıyor hatta dalga geçerek söylüyor belki de... bir farkımız olmalı değil mi? söylemek istediğim bu..
Ali Yıldırım
27-09-2008, 03:35
Nereye yazayım bilemedim ama en uygun burası sanırım.
Anasayfanın (http://www.1907unifeb.org) girişi çok güzel olmuş.Ellerinize, yüreğinize sağlık.
<!-- / icon and title --> <!-- message --> Sen o formayı ıslat, mücadele et,
Yeterki iste...
Biz hep olduk arkanda, oluruz yine, yenilsen bile...!
Hep inandık; yine inanıyoruz...
Görkem Demir
27-09-2008, 03:57
Anasayfanin girişini hazırlayanların ellerine sağlık.
Biz Bu Takımı Kupaları İçin Sevmedik..
Haydar Kepekçi
27-09-2008, 03:57
bence bu kötü sonuçların en büyük sorumlusu aragonestir... ve ara(da)-GO-nes... olcaktır !!!
Bekir Şahin
27-09-2008, 04:05
evet anasayfanın gırısı cok guzel bız tabıkıde bu takımı kupalar ıcın sampıyonluklar ıcın sevmedık.bız cubuklunun sevdalısıyız.onlar o cubuklu ıcın canla basla sonuna kadar mucadele edıp terletsınler.bız canımızı feda ederız onlara.
Berker Akıncıgil
27-09-2008, 04:06
Evet bende kötü gün dostu olmaktan yanayım arkadaşlar.
Burçay Tiftikçi
27-09-2008, 04:31
Ben eleştiri filan göremedim bu başlıkta.''bu takımla olmuyor'' ''geçen seneden kötüyüz'' '' bu takım bu sene şampiyon olamaz'' ''uefaya belki gideriz'' Bunlar eleştiriyse, bir şeyleri bir adım daha ileri götürecekse eyvallah.Eleştirilerinize!!! devam edin.Kolay gelsin.Klavyenize kuvvet.
Faruk Can
27-09-2008, 04:54
Ben eleştiri filan göremedim bu başlıkta.''bu takımla olmuyor'' ''geçen seneden kötüyüz'' '' bu takım bu sene şampiyon olamaz'' ''uefaya belki gideriz'' Bunlar eleştiriyse, bir şeyleri bir adım daha ileri götürecekse eyvallah.Eleştirilerinize!!! devam edin.Kolay gelsin.Klavyenize kuvvet.Ben taktik teknik konulara pek girmesemde, bu vesile ile kişisel birkaç eleştirimi ya da görüşümü dile getireyim Burçay.
Bugün Sivas'ı yenebilirdik , deplasmanda Porto'yu da yenebilirdik belki, o fırsatlar elimize geçmişti nitekim. Ama şu an oynadığımız futbol, geçen seneki işleyen çarklı gibi takımın oynadığı futboldan çok uzak. Herşeyden önemlisi izlediğimiz maçtan aldığımız keyif ve maçı kazanmak için savaşan bir takım yok ortada.
İyi giden bir teknik direktörün Aziz Yıldırım tarafından keyfi bir şekilde gönderilmesi (yaptığı açıklamalardan bu kanıya varıyorum), gidenler ve onların yerine getirilenler içten içe bir isyan yaratmıştı birçoğumuzda. Şimdi yeni teknik direktörümüz ve yeni teknik anlayışımız oturana kadar sıkıntı çekmeye devam edeceğiz anlaşılan, sil baştan. Bir de ruhsuz içi boşaltılmış adamlar bu takıma getirildikçe , o ruhsuzluğu sahaya yansıtmaya devam ederiz gibi görünüyor.
Salı günü oynayacağımız Kiev maçı belki de bir dönüm noktası olacaktır. Bundan sonrası içinde birşeyler değişecekse fatura alttan bir iki kişiye kesilmemeli , sorumlular en yukarıda aranmalıdır.
Hüseyin Yüceer
27-09-2008, 05:19
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz...tamamıyla katılıyorum İslam Çupi'ye...ben karşılıksız sevdim takımımı amatör kümeye düşse bile hep destek tam destek! FENERBAHÇE
Can Yıldan
27-09-2008, 05:42
İnadına FENERBAHÇE !
Burçay Tiftikçi
27-09-2008, 11:41
Ben taktik teknik konulara pek girmesemde, bu vesile ile kişisel birkaç eleştirimi ya da görüşümü dile getireyim Burçay.
Bugün Sivas'ı yenebilirdik , deplasmanda Porto'yu da yenebilirdik belki, o fırsatlar elimize geçmişti nitekim. Ama şu an oynadığımız futbol, geçen seneki işleyen çarklı gibi takımın oynadığı futboldan çok uzak. Herşeyden önemlisi izlediğimiz maçtan aldığımız keyif ve maçı kazanmak için savaşan bir takım yok ortada.
İyi giden bir teknik direktörün Aziz Yıldırım tarafından keyfi bir şekilde gönderilmesi (yaptığı açıklamalardan bu kanıya varıyorum), gidenler ve onların yerine getirilenler içten içe bir isyan yaratmıştı birçoğumuzda. Şimdi yeni teknik direktörümüz ve yeni teknik anlayışımız oturana kadar sıkıntı çekmeye devam edeceğiz anlaşılan, sil baştan. Bir de ruhsuz içi boşaltılmış adamlar bu takıma getirildikçe , o ruhsuzluğu sahaya yansıtmaya devam ederiz gibi görünüyor.
Salı günü oynayacağımız Kiev maçı belki de bir dönüm noktası olacaktır. Bundan sonrası içinde birşeyler değişecekse fatura alttan bir iki kişiye kesilmemeli , sorumlular en yukarıda aranmalıdır.
Şimdi takım eleştitilebilinir ,tıpkı senin yaptığın gibi.Kimse takımın geçen seneden iyi diyemez ama bundan sonrada ne olacağını kimse bilemez.Biz desteğimizi verelim sonunu göreceğiz elbet.
Uğur Kaba
27-09-2008, 14:41
Bir de ruhsuz içi boşaltılmış adamlar bu takıma getirildikçe , o ruhsuzluğu sahaya yansıtmaya devam ederiz gibi görünüyor.
geçen seneki oyundan farkımızı bu cümle sanırım açıklamaya yeterli..
Arda Çetin
27-09-2008, 18:08
Sivastan sabah geldim yeni uyandım birileri ne kadar takımı destekliyor gibi görünsede başka şeylerle uğraşılıyor yakım yenikken başkana sloganlar atılıyor başkanımıza azize diye bağırılıyor yüzlerce ağızdan üzüldüğüm nokta buna unifeb de alet oluyor ellerinize kaldırınız deniliyor sonra biz gfb liyiz diye bağırtılıyor bazı unifebli arkadaşlarda buna destek veriyor.Ben kendi adıma yanlış buluyorum..93 yılını hatırlayan vardır 0 kupa :) herkes onu konuşuyordu devre arasında :S yapmayın arkadaşlar bu takımın ölüsüde diriside iş yapar yeterki biz desteğimizi kesmeyelim..
Ali Yıldırım
27-09-2008, 18:24
Sivastan sabah geldim yeni uyandım birileri ne kadar takımı destekliyor gibi görünsede başka şeylerle uğraşılıyor yakım yenikken başkana sloganlar atılıyor başkanımıza azize diye bağırılıyor yüzlerce ağızdan üzüldüğüm nokta buna unifeb de alet oluyor ellerinize kaldırınız deniliyor sonra biz gfb liyiz diye bağırtılıyor bazı unifebli arkadaşlarda buna destek veriyor.Ben kendi adıma yanlış buluyorum..93 yılını hatırlayan vardır 0 kupa :) herkes onu konuşuyordu devre arasında :S yapmayın arkadaşlar bu takımın ölüsüde diriside iş yapar yeterki biz desteğimizi kesmeyelim..
Başkanımızın tribün politikasını biliyorsundur.Bu noktada eleştiri olacaktır.Herkes demokratik hakkını arayacaktır ve bu konuda herkes tepkisini gösterecektir.Ama ''Ünifeb alet oluyor'' demek çok yanlış!
1907 ÜNİFEB kimsenin tekelinde değildir.;)
Servet Güldeş
27-09-2008, 18:31
Bilgi sabhibi olunmadan , fikir sahibi olunmamalı...
1907Ünifeb hiçbir konuda da alet olmaz...
Volkan Matur
27-09-2008, 19:20
Gerekli açıklamalar bildiğim kadaryla hacettepe maçından sonra yapılmıştı sanırım ama ben bir daha söyleyeyim 1907 Ünifeb hiç bir zaman için kimsenin gölgesi altında kalmadı kalmaz.Herkes düşüncesinde özgürdür isteyen Başkanı destekler isteyen desteklemez Servet'inde dediği gibi bazı şeyleri bilmeden konuşmamız yanlış bilgilendirmeye giriyor...
Sefa Baş
27-09-2008, 19:24
bir ihtimal daha vardır oda çubuklu formandır...çubuklunun hatrına bu sorunların üstesinden geleceğiz arkadaşlar...
Mehmet Emir
27-09-2008, 19:37
ben bu yıl uefa ya razı olmaya basladım yavaş yavaş
İlker Kökdemir
27-09-2008, 20:05
Arda Kardeşim tribünle ilgili ve 1907 Ünifebin duruşuyla ilgili konular hakkında sıkıntıları olan,düşüncelerini ve eleştirilerini belirten arkadaşlarımız oluyor,geçmiş maçların topiclerindede bu konu hakkında uzun uzun konuşuldu.Bu yüzden burada düşüncelerimi belirtmekte kendi açımdan bir sakınca görmüyorum yoksa forumdan sana özel mesaj atardım.
Dün Ankaradan 6 kişi Sivasta tribündeydik,maçtan önce Fırat Üniversitesi sorumlusu İsmail arkadaşımız,Cumhuriyet üniversitesi sorumlusu Necmettin arkadaşımız ve Erciyes Üniversitesinden Servet arkadaşımızla tribündeki yerimiz ve duruşumuz hakkında hepberaber konuştuk.
Tribünle ilgili 1907 Ünifeb'in nasıl durulması ve davranılması gerektiği hakkında senin kadar düşünen ve ilgilenen yetkili arkadaşlarımız var.
Dün 1907 Ünifeb üzerindeki ürünleriyle,tribündeki duruşuyla,sahip olduğu değerlerin bilincinde ve misyonuna olan bağlılığıyla her zaman olduğu gibi güzel bir davranış sergiledi.
Dün maçtan sonrada İstanbuldaki arkadaşlarımız takımımızı havalimanında karşıladı.
Arda Çetin
27-09-2008, 23:28
dün arkadaşlarımızın çoğu yada bazıları gfb nin tezahuratlarını canı gönülden destekledi :) videolar var bende buraya koymakta bi skınca görmeyeceğim. alet olmak derken kasteddiğim onlar başkana karşılar ve herşekilde dile getiriyorlar ünifebin bu düşünceyi savunmadığına dair samut bir adım bile atılmadı.. Ünifebin ne düşündüğünü ben biliyorum sen biliyorsun ünifebli herkes biliyor belkiama bi gs li bi bjkli taraftar dışardan baktığında girip forumlarda bizim ne düşündüğümüzü takip etmediği için büyük bi genelleme yapıyor..
yada herneyse..
Necmettin Tekeli
29-09-2008, 02:49
ayrıca tribün duruşumuz ve çizgimizi hiç bir zaman bozmadık...
Emrah Çiftçi
29-09-2008, 03:04
öncelikle senın orda protestolara verilen tepkiyi görmemen şaşırtıcı bende ordaydım ve bilinçli olarak protestolar yapılırken tüm 1907Ünifeb susarak tepki gösterdigi kimse inkar edemez.ben bu konuyu bu şekilde yansıtmaya çalışmanda art niyet ararım.saygılarımla.
Necmettin Tekeli
29-09-2008, 03:08
öncelikle senın orda protestolara verilen tepkiyi görmemen şaşırtıcı bende ordaydım ve bilinçli olarak protestolar yapılırken tüm 1907Ünifeb susarak tepki gösterdigi kimse inkar edemez.ben bu konuyu bu şekilde yansıtmaya çalışmanda art niyet ararım.saygılarımla.
katılıyorum...
Arda Çetin
30-09-2008, 19:11
ne art niyet arayabilirim ki kardeşim ? senelerdir ünifeble maç izliyorum ben telsim tribününde kadıköyden taşındık 2 senedir katılamıyorum ne gibi bi art niyet sahibi olmalıyım ki. Burda kimse eleştiriye açık değil bi daha bişi sölemiycem. Videolar var özellikle aşağı indim kaydettim ünifebli arkadaşlarımızın tavırlarını :) neyse kapatalım bu konuları ben farklı birşeyin altını çiziyorum sen farklı bişey anlıyosun.
Sivas maçı fotoğraflarına http://rapidshare.com/files/149684803/1907_un__305_feb_sivas_deplasman.rar.html ve buradan (http://ardacetinturkey.spaces.live.com/) ulaşabilirsiniz..
Erhan Aslan
03-10-2008, 00:31
arda maç fotoları için tşk ederim..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.