Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş-Fenerbahçe
Şükrü Günal
14-09-2005, 01:08
Milan maçı geride kaldı,şimdi ufukta Beşiktaş maçı var.Eğer Milan maçındaki tempoyu yakalarsak,Beşiktaşın kurtuluşu yok.Yok seyircisizdi,yok tarafsız sahaydı onlar bizi ilgilendirmez.87. dk ya kadar San Siro da Milanla başabaş oynayan,hatta daha iyi olan Fenerbahçe,İnönüde Beşiktaşı altedecektir.Umuyoruz.
Şabettin Doğan
14-09-2005, 01:10
tek temenni o tek yürek tek bilek olucaz işallah o bejdajlıların ağzını kapatacaz ;)
Burcu Bıçar
14-09-2005, 01:28
varya su macı bı alalım eziktaslara diceklerım hazır artık fazla havalandılar..
Onur Aloğlu
14-09-2005, 01:30
Umarım Appiah oynar
Onur Aloğlu
14-09-2005, 01:39
Nobre artık biraz zor alır bence formayı Tayfun.. Bu formatta Nobre ancak çok iyi bir yedek olabilir bence. Takıma ve maça göre Tuncay Anelka'nın yanıda vya geride Alex'in yanında iyi işler yapacağa benziyor. Orası onun asıl yeri çünkü...
Hakan Sert
14-09-2005, 02:11
Bu sene okadar sansli olamiyacaklar ben yenicegimize olan inancim bu geceden sonra daha da artti. Hiç kurtuluslari yok
Ama Appiah'in oynamasi gerçekten önemli. Son durumu hakkinda bilgisi olan var mi? Durumu ciddi mi?
Tufan Bora
14-09-2005, 11:01
"Karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Ganalı yıldızın arka adalesinde problem bulunduğu ve bugün çekilecek MR'ından sonra durumunun netlik kazanacağı öğrenildi. Appiah'ın hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyme şansının az olduğu bildirildi"....
Milliyet
Tufan Bora
14-09-2005, 11:03
orta sahayı aurelio-selçuk-tuncay'dan kurup nobre anelka forvetiyle çıkmak doğru geliyo bana...karamboller için nobre gerekli o maçta....kemalin o boşluğu doldurabileceğine inancım sonsuz ama maç eksiği çok belli ve bu maçta o riske girilmemeli...
Semih Karaca
14-09-2005, 11:19
bnde katılıyorum sana tufan nobre oynamalı bence.daumun defansif oynatmaması lazım.appiahın olmaması kötü inşallah yokluğu fazla hissedilmez
Onur Aloğlu
14-09-2005, 11:50
Appiah oynamazsa Orta sahanın sola yakın tarafında Tuncay hücumu daha fazla düşünecektir. Bu da geçen sene ki 4-2-4 taktiğine yakın olacaktır. Oysa ki oyun taktiğini değiştirmek yerine Kemal'i Appiah'ın yerinde TUncay'ı da dünkü gibi oynatsa daha verimli olacağı kanısındayım ben. Hatta Kemal'in tecrübe ve maç eksiğinden ötürü adam kaçırmayacağını bilsem sol bekte Kemal'in (ki kendisi sol kanat oyuncusu ve ön libero) oynamasından yanayım. Kaptan ise bu sayede en verimli olduğu bölgede Aurelio ve Selçuk'un ynında oynayabilir Appiah'ın yokluğunda. Kim olursa olsun, taktik ne olursa olsun artık Beşiktaş'a karşı şanssızlığımızı kırmamız dileğiyle
Akın Pervaz
14-09-2005, 14:17
Milan macindaki taktikle besiktasi parcalariz.Appiah oynayamaz ise Kemal onun boslugunu dolduracaktir. Bu arada hadi macini inonu'de oynanmasini anlayabiliriz ama Okan'a verilen cezanin 1 mac dusurulmesinin mantigi nedir?
Hikmet Ergün
14-09-2005, 14:43
appiahdan haber yokmu yaw....
Serkan Özen
14-09-2005, 15:31
Hatta Kemal'in tecrübe ve maç eksiğinden ötürü adam kaçırmayacağını bilsem sol bekte Kemal'in (ki kendisi sol kanat oyuncusu ve ön libero) oynamasından yanayım. Kaptan ise bu sayede en verimli olduğu bölgede Aurelio ve Selçuk'un ynında oynayabilir Appiah'ın yokluğunda.
Bence güzel bir alternatif düşünce. Zaten İnönü'deki 3-1 kazandığımız maçta Ümit Özat o bölgede çok etkili olup gollük paslar atmıştı.
Hakan Sert
14-09-2005, 17:56
Bence de nobre'nin oynamasina gerek yok appiah'in yerine baska bir isim yerlestirilip milan maçindaki kadro korunmalidir. nobre oyunun gidisine göre oyuna girse daha faydali olur düsüncesindeyim. ama tek dilegim umarim appiah yetisir...
Onur Aloğlu
15-09-2005, 11:38
http://forum.antu.com/showthread.php?t=145464&page=1&pp=15
muhahahahahaaa ;D beğendim operasyonu... Siz de beğeneceksiniz eminim, linke tıklayın fotoğrafları görün
Tufan Bora
15-09-2005, 11:54
appiahdan haber yokmu yaw....
bugünkü hürriyet gazetesi...
milan maçında sakatlanarak oyundan çıkan stephen appiah ile karşılaşmada ağrılar hisseden serkan balcının durumunun endişe verici olmadığı bildirildi. dün iki oyuncunun MR'ı çekilirken ganalı futbolcunun sağ ayağında, serkanın ise sol ayağında darbeye bağlı ödem oluştuğu tespit edildi. tedavilerine başlanan 2 oyuncunun da beşiktaş maçına kadar iyileşeceği açıklandı...
Onur Aloğlu
15-09-2005, 12:00
bugünkü hürriyet gazetesi...
milan maçında sakatlanarak oyundan çıkan stephen appiah ile karşılaşmada ağrılar hisseden serkan balcının durumunun endişe verici olmadığı bildirildi. dün iki oyuncunun MR'ı çekilirken ganalı futbolcunun sağ ayağında, serkanın ise sol ayağında darbeye bağlı ödem oluştuğu tespit edildi. tedavilerine başlanan 2 oyuncunun da beşiktaş maçına kadar iyileşeceği açıklandı...
ohhhhhh beeee
Mert Akduman
15-09-2005, 12:49
Milan maçı kadrosu ve oyun düzeniyle bi tek milanı yenemezdik ki onları bu kadroyla hiç bi düzenle yenemeyiz, ama karşımızda, heleki yurtiçinde herhangi bi takımın durabileceğini sanmıyorum. Artık bırakalım şu nobre fanatikliğini lütfen, seneye bu takımda ne nobre olacak nede luciano,bu sezon bile Alexin hatrına kaldıklarını hepimiz biliyoruz. bu sene nobredeki düşüşü hepimiz görüyoruz, artık herkes anladı oyun stilini(eğer varsa), karambol golünü herkes atar, önemli olan adam eksiltebilmek, kaleye dikine gidebilmek, önceki senelerde beceriksiz yabancılar yüzünden Serhat gibi bi değerimizi kaybettik, şimdide aynı geleceği Tuncay için görüyorum ve üzülüyorum. Lütfen arkadaşlar fanatikliği bırakıp objektif olalım. Örneğin bi Fransa ligini seyredin, en kötü takımların bile forvetleri çalım atıyo dribling yapıyo, son vuruşları iyi. Artık forvet oynayan bi futbolcu için beleşçilik değil komple bazı özellikler aranıyo. Yani hem bi on numara kadar teknik, hemde hızlı ve son vuruşu iyi olan oyuncular. Böyle biri bizde yok ama en yakın 2 isim(eğer ikili forvet oynanacaksa ki ben tek forvet arkasına 2 ofansif oyuncu taraftarıyım) Anelka ve Tuncay.
Muhammet Budak
15-09-2005, 14:40
O san siro'daki Fener'i görüp de bu takımdan tırsmayacak takım yoktur herhalde.Karşıda geçen sene final oynamış Milan var.Aynı taktikle çıkarsak ki Bjk da aşağı yukarı Milan'ın taktiğiyle çıkacak hatta onlardan daha fazla açık oynayacak.Ben Anelka şov bekliyorum pazar akşamı.Ve tarihi fark.
Yusuf Sünbül
15-09-2005, 14:59
Bence Futbolcular;Bu maçı federasyona bir cevap olarak oynamalılar,Taktik sadece bu olmalı.Bjk ve federasyon ortaklığına en iyi cevap İnönü deki bir galibiyettir.
Haydi Tüm Fenerliler şova hazırlanın.
Anıl Ekinci
15-09-2005, 15:12
hakem gecen seneki bjk-fenerbahce macini yöneten(parmak,tükürme,tokat atma) firat aydinus..ne diyeyim allah belanizi versin..
Arif Şahin
15-09-2005, 16:16
Rıdvan Dilmen herzamanki gibi haklı çıktı.Anelka'nın savunmanın arkasına yaptığı koşular beni mest etti.Tek başına üç defans oyuncusuna karşı top kazandı ve sakladı. ilk defa bir derbi öncesi bu kadar rahat ve umutluyum. Anelka aynı konsantrasyonla oynarsa maç bizimdir
Devrim Kılınçel
15-09-2005, 16:40
SAha dışındaki bu oyun elbbete ters tepecek yapılan operasyon daha başlangıç devamı inönüde
Bertan Aycan
15-09-2005, 16:49
İstifa Mektubun hazır mı Rıza Hoca ?
Serkan Özen
15-09-2005, 17:36
İlerleyen haftalarda "Böyle olsun istemezdik" pankartını bulup çıkarmak gerekebilir. ;)
Yusuf Ucuz
15-09-2005, 17:59
beşiktaşı allahın izniyle inönüye gömecez hiç kurtuluşları yok. eğer milan maçındaki gibi oynarsak tabiii.bence kadroyu hiç bozmamalı çok iyiydi başta anelka olmak üzere.
İlker Yıldırım
15-09-2005, 18:12
bu maç bizim kim ne derse dein ezikler bizimle baş edemez........
Anıl Ekinci
15-09-2005, 18:14
maci hakemi firat aydinus diyorum siz bu maci kesin alacaz diyorsunuz..
beziktasi sampiyonluk potasindan düsürmemek digiturkun ve federasyonun isine gelecektir..bu maci sahada degil masa basinda kazandilar zaten..
Can Sezici
15-09-2005, 18:49
eskıden serhat severdı bjk yı ama bu sefer eger oynatılırsa zafer ıntıkam ıcın fazlasıyla hakkını verır formanın dıyorum..appiah oynamalı!!!!!!!
Şabettin Doğan
15-09-2005, 19:31
yinede yenicez her türlü yenicez çok havalandılar bu kadar yeter geçen yıl çeneleri hiç kapanmadı galibiyetlerden dolayı
önce malmö sonra biz...
İlker Yıldırım
15-09-2005, 20:43
malmö maçının ilk yarısındaki futbolla bize karşı ynarlarsa aydınusa rağmen yeneriz bence......
İlker Kökdemir
15-09-2005, 21:25
GOOOOOOOOOLLLLLLLLL Oldu Malmö Attı :'(
Emre Benlier
15-09-2005, 21:31
Bazıları bizimle dalga geçti milana başarılar filan kendileri rezaletin en büyüğünü yapıyolar şu an! biz bunları bu sefer yenicez! malmöye benim gibi oynayanlar kazanacaklar inşallah:) allahın sopası yok! sırf inadına oynadım zaten:)
İlker Kökdemir
15-09-2005, 21:40
Ezikler Tereciye Tere Satıyorlar Bizim Migrosta Açılan Herkes Haddini Bilecek Pankartını Eziklerde Yaptırmış Malmö Maçı Öncesinde Açtılar.Bu Pankartı Açtıklarına Göre Demekki Akılları Başına Gelmemiş,Pazar Günü Ezip FENERBAHÇE Taraftarının Pankartı Olan HERKES HADDİNİ BİLECEK Sloganının Anlamı Gereken Yerlere Gidecek.
Bizimle uğraşmayın. >:(
HERKES HADDİNİ BİLECEK...............
İlker Yıldırım
15-09-2005, 22:05
onlar önce köy takımı malmöyü yensin milana kök söktürdük adamlar dalga geçti şimdi sıra onlarda pazar akşamı inönüde şölen var ..
HERKES HADDİNİ BİLECEK......
Arda Altuner
16-09-2005, 11:25
beşiktaşı yenecek güçteyiz yeterki geçen yılki hatalarımızdan ders alalım.kaleye geçen yıl ilk maçta 5 şut attılar 2si gol oldu.ikinci maçta kaleye 6 şut attılar bir auta gitti 4/5 gol yüzdesi oldu ben bu maçta anelka ve tuncayın deparlarına güveniyorum.bu sefer korayı toramanı ve artık 3.defans oyuncuları kimse onu perişan edeceğine inanıyorum.birde her önüne gelen takım bunlara ölü toptan gol atabilir bizde ölü top uzmanı bir takım olarak bunları perişan edeceğiz.kurtuluşları yok herkese haddini bildireceğiz çarşıyada takımlarına da başkanalrına da inönüde bjk feneri herzman yener diyen kazım kanat denilen yazarlarına da
Muhammet Budak
16-09-2005, 11:53
İlerleyen haftalarda "Böyle olsun istemezdik" pankartını bulup çıkarmak gerekebilir. ;)
ya ilerleyen haftalarda değil kayseri maçında o pankartı asacağız galiba ilk olarak.Sonra da 15.hafta asarız bir daha.Bu hafta kurtuluşları yok
İNÖNÜ KARTALA MEZAR OLACAK
Yalçın Ateş
16-09-2005, 13:24
****** da bu maçta tutucan kartalll.... anladın sen anladınnnn
Forum Yönetimi
16-09-2005, 13:31
****** da bu maçta tutucan kartalll.... anladın sen anladınnnn
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda küfürlü mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Ufuk Peker
16-09-2005, 16:30
eziktaşlılar gününü gördü ve görmeye de devam edcek 2 gün sonra.haydi fnerbahçem nasıl hezimete uğratılırmış göster şu .......lere!
Onur Çelik
16-09-2005, 17:26
milan macındakı taktıkle oynayalım rızanın bıletını keserız
Ufuk Peker
16-09-2005, 17:35
inşallah ama bu daum yine derbilerde yapmış olduğu estanteleri tekrarlamaz da bizim açımızdan iyi olur
İlker Kökdemir
16-09-2005, 22:04
Beşiktaş SERHAT AKIN Stadyumuna Gidiyoruz.Serhat Kulakların Çınlasın :)
Onur Aloğlu
16-09-2005, 22:27
Başladı yine karın ağrım, derbi haftaları böyle oluyorum ya... Yeneceğiz değil mi arkadaşlar?
İlker Yıldırım
16-09-2005, 22:46
yenicez yenicez içiniz rahat olsun eziklerin bizden kurtuluşu yok inönüde oynadıklarına pişman olacaklar......
Şabettin Doğan
17-09-2005, 16:41
Bjk Maçı İçin Bilet Alan Taraftarlarımızın Dikkatine
Pazar günü oynanacak Bjk maçı için bilet alan taraftarlarımız, İl Güvenlik Kurulu'nun garip kararı nedeniyle can güvenliği olmadan maç gitmek zorunda bırakılıyorlar. İnsanın en temel özgürlüklerinden biri olan seyahat özgürlüğü, tribün terörünü önlemek adına ayaklar altına alınıyor. Tribün terörünü önlemek adına, amaçları sadece takımlarını desteklemek olan ve bu uğurda dünyanın dört bir yanına gitmekten çekinmeyen insanlar, kendi şehirlerinde takımlarını izlemekten mahrum bırakılıyorlar. Devletin en önemli görevlerinin başında, vatandaşlarının can ve mal güvenliğini sağlamak gelir. Bu görevden, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yer alan stadyumlar için muafiyet söz konusu olamaz, Anayasamıza aykırıdır. Bu nedenle Bjk maçı için bilet alan taraftarlarımızdan aşağıdaki metni, verdiğimiz telefon numarasına faks yoluyla iletmelerini istiyoruz.
Fenerbahçe taraftarıyım. İstanbul Valisi Muammer Güler'in açıklamasında yer alan "rakip takım taraftarları münferit olarak maça gelebilir; bunda bir yasak yoktur, güvenliklerinden biz sorumluyuz" şeklindeki beyana istinaden, Bjk-Fenerbahçe maçı için bilet almış bulunmaktayım. Güvenliğimden İstanbul Valiliği ve toplu bilet talebinde bulunmayan Fenerbahçe Kulübü sorumludur.
Arz ederim.
Faks Numarası: 0212 519 11 11
antu.com
Emre Genç
17-09-2005, 16:47
ya da
İstanbul Valiiği İhbar ve Şikayet formuna yazın = http://www.istanbul.gov.tr/Default.aspx?pid=25
Yusuf Sünbül
17-09-2005, 21:17
Yarın akşam Hakem-Federasyon organizasyonu olmazsa ve Sayın Daum bir Dahilik(!)Yapmazsa Mutlaka eziktaşı ezeriz.
Bahtiyar Güdürü
17-09-2005, 21:58
hala satışlar devam ediyor...
Mete Karayel
18-09-2005, 19:39
Fener 3- BJK 2 realist bir tahmin... Hadi Fenerim kazan su maci...
Hikmet Ergün
18-09-2005, 20:43
GOL Be yafrum adamım... 2-3 pozisyonda kaçırdık kazanıcaz bu maçı
Emrah Temiz
18-09-2005, 21:52
boğazım yırtıldı olm tuncay harikasın
Onur Kalender
18-09-2005, 21:53
Artık ne zaman konuşup, ne zaman susmaları gerektiğni öğrenmişlerdir!..
Emrah Temiz
18-09-2005, 21:54
!!!!!!!!!!HERKES HADDİNİ BİLECEK!!!!!!!!!!!
Tufan Avşar
18-09-2005, 21:58
:) Oh be dünya varmış. Tuncay'ım benim son dakikada attı gölünü... valla maç hakkında yorum yapmaya filan hiç gerek yok.. Yaşaaaa FENERBAHÇEEEEEEEE !!! :)
PS: Anelka Anelka Nicholas Anelka ! .)
İlker Yıldırım
18-09-2005, 22:00
alelkaaaaaaaaaaaa tuncayyyyyyyyyyyyyy
herkes haddini bilecek!!!!!!!!!!!!!!!!!
gerçi öğrenmişlerdir artık bizle uğraşmamaları gerektiğini
yaşaaaa fenerbahçeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Sebahattin Kömür
18-09-2005, 22:03
tuncay nobre ve tabiki anelka başka söze hiç gerek yok
Mete Karayel
18-09-2005, 22:05
:) :) Ne diyecegimi bilemiyorum. Maci izlemeyenler icin ozetleri izlerken Tuncay'in topu alip ceza sahasina suruklerken ataktaki heyecanina bir bakin. O golu atisina bakin. Herkez BJK BJK diye bagirirken o insanlari susturmasini izleyin. Ezik besiktaslilarin kendi sahasinda olmalarina ve bizden puanca geride olmalarina ragmen 1-1 olunca yenmis gibi sevinmelerine ve bizi hafife almalarina sonra 2-1 oluncaki hallerine bir bakin. Anelka'nin penalti pozisyonunda bjklerileri calimlamasiniz izleyin :) INONUDE TARIH YAZDIK DAHA NE DIYEBILIRIM KI...
Bora Erdinç
18-09-2005, 22:16
Kocum benim ya.Var ya 90+3.Bjklilier catlasin dursun.Tuncay Saaaaanliiiiiii !!!!!! Gecemi bayrama cevirdin...
Onur Aloğlu
18-09-2005, 22:21
http://www.antu.com inanılmaz... bence bakın arkadaşlar
Erkut Yeğen
18-09-2005, 22:23
:'(
Aşktanda öte bir duygu senin bizdeki yerin
seni seviyoruz Fenerbahçem
seni seviyoruz
:)
Ömer Birdal
18-09-2005, 22:29
yok böyle birşey.. anlatılmaz yaşanır.. bu duyguları ifade etmeye yetmez hiç bir kelime.. seni seviyoruz FENERBAHÇEM demek düşer sadece.. seni seviyoruz bize bu duyguları yaşattığın için.. seni seviyoruz içimizden bir parça, herhangi bir organımızdan daha gerekli olduğun için.. seni seviyoruz kelimelerle anlatılamayacak biçimde.. ve ALLAH a 1000000 lerce şükür bizi Fenerbahçeli olarak dünyaya getirdiğin için
(şuan beynimin bütün fonksiyonları sevinmeye odaklandı ..:):) daha fazla yazamıyorum...)
Yusuf Ucuz
18-09-2005, 22:31
her zaman her yerde en büyük fener.........
bunu herkes öğrenecek......
Emre Bağlı
18-09-2005, 22:32
sanirim maraton da açilan pankart bir kere daha dogrulandi:
HADDINIZI BILIN ; ASLA BUYUK OLAMAZSINIZ ;)
daha fazla yorum yapamiyorum...tesekkürler kanaryam
Onur Kalender
18-09-2005, 22:56
http://www.antu.com/images/SWF/bjk_fb03.swf
Nuri Çelik
18-09-2005, 23:00
arkadaşlar bende cıkarılanlardan biriyim.Polis içerde bize uyarı yapmadan copla daldı.kendimizi dışarı atar *atmaz dışarda gene saldırya uğradık.Metin abi ayağından sakatlandı onu dışarı taşıdık.Tophane tarafına yürümeye başladık.Ordan öyle kendimizi kurtardık.Yanlız stadın içinde bir arkadaşımın kalbi sıkışmaya başladı.Polisten yardım istedi.Polisin cevabı ise gözüne okkalı bir yumruk oldu.Su an durumu iyi gibi.Ama baya cop yiyen vardı.Neyse bu sonuc hepsine kapak oldu.2 dakika bile içerde Fenerbahçe diye bağırdık ya..O yüzlerinde şaşkınlık herşeye değerdi....
ANTUDAN EDİTÖRDEN ALINTIDIR....
İnönü Eski Açıkta Olmanın Dayanılmaz Hafifliği…
Futbol seyirciyle güzeldir. Bunu anlamak istemeyen yetkililerin güvenlik gerekçesiyle aldıkları bazı ters kararlar bu güzelliğe maalesef gölge düşürmekte. Sezon başında Kolluk kuvvetlerinin baskısı sonucu alınan "İstanbul'daki derbilere misafir seyirciler alınmayacak" kararına rağmen bu akşam İnönü Stadyumu'nun eski açığında yerlerini alan Taraftarlarımız tüm engellemelere rağmen maçı izleyerek Takımımıza destek verdi. Amaçları sadece gönül verdikleri renkleri desteklemek olan bu insanların yaşadıkları İstanbul gibi medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehire yakışmıyor.
İşte bu akşam İnönü Stadyumu'nda yaşadıklarını bizimle paylaşan bir okurumuzun duyguları...
Evimin konumu itibari ile 7’de çıktım ve stada doğru yürüdüm… Stada geldiğimde saat 7’30 du. Eğer bilet tahsis edilmiş olsa idi normal şartlarda olmamız gereken yere doğru gittim. Tribüne girdiğimde sanki Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda gibiydim.. Herkes oradaydı…Kendimi “ evimde” hissettim.
Maç’ın başlamasına çok yakın bir zamanda tanıdık herkes bir araya gelmeye başladı (Gerçi Dışarıdan bakıldığında bariz belli oluyorduk) maç başlar başlamaz çarşı üçlü çekti..Bitmesine az kala birden herkes üzerindekileri çıkardı ve “ HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER” diye bağırmaya başladı.. Bu şok tüm tribünleri susturdu… çığırdan çıkmıştı herkes.Belki beklenen bir davranıştı ama bu kadarı bana da sürpriz oldu.Çılgına dönen Beşiktaşlılar oyunun başında konsantre kaybına uğradılar. Aslında bu zevki anlatmak için sayfalara ihtiyacım var ama bu zevki kendi içimde yaşamak istiyorum çünkü tarifi yok.
Nobre’ nin kaçırdığı penaltıya kadar gayet sakin bir şekilde maçı izliyordum.Ancak kaçan penaltıdan sonra inanılmaz bir stres aldı beni..İnönü stadının açık tribününde yalnız olduğumu bir an için unuttum ve kaçan her pozisyonda hop oturup hop kalktım…
400 kadar kişi’nin 300’ ü polis kordonu ile dışarı çıkarıldı kalan 100 kişi boşalan tribünde yayıldık… nereye baksam bizim tribünden insanları görüyorum tanıdık tanımak….
Pozisyonlarda heyecanlanan, ataklarda bağıranlar… son dakika yenilen gol ve üzüntümüz….
Ama son dakikada gelen Tuncay’ın golü… ben heyecan ve merakla olduğum yerde çakıldım ama arkamdaki adamın gool diye kısık sesle bağırmasını beni NIRVANA’ ya ulaştırdı…
Böyle bir maçı Fenerbahçe taraftarından mahrum eden herkesi kınıyorum… Organize olmadan münferit bilet alımı ile yine ait oldukları yer TRİBÜN’ lere gelen FENERBAHÇE taraftarına teşekkür ediyorum… Tuncay’ın dokunuşu ile ağlara giden top hala gözümün önünde…MUHTEŞEM BİR ZEVKTİ…. Teşekkürler FENERBAHÇE….
18.09.2005 22:50
Burak Çankaya
18-09-2005, 23:05
Alayına inadına tahkime, federasyona, hakeme herşeye inadına kazandık 'Asla büyük olamayacaklar'
Tufan Avşar
18-09-2005, 23:16
Maçın inönüde olması daha iyi oldu arkadaşlar, boşverin başka sahada yensek 1 sene konuşulardı. Şimdi diyecek bişeleri yok... :)
Semih Karaca
18-09-2005, 23:41
bu kadar ya.ister seyircili ister seyircisiz bize vız gelir harikaydı bu gece.dışardan gelirken eziktaşlıların ezikliğini görmeliydiniz arkadaşlar boynu bükükleri oynuyorlardı:-)
Yiğit Arın
18-09-2005, 23:47
Tuncay'ın golünü tahkim başta olmak üzere, çirkef, tinerci bjkli seyirciye, Fırat Aydınus zatına (alacağı notu görücez, en aşşağı 9,7 bekliyorum) efendime söyliym tüpçü ve tayfasına ithaf ediyorum.
Anelka da zenciydi dimi, biz onu çok seviyoruz umarım bjk taraftarı da çok sevmiştir. Daha pancuyu kaleye koyacaktık ama olmadı başka bir zamana..
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Seher Koçer
18-09-2005, 23:48
çok mutluyum çok :D teşekkürler FENERBAHÇEM..
Seher Koçer
18-09-2005, 23:51
bu arada bjkli futbolcular lehimize verilen her kararda itiraz ettiler hakeme.. sinir oldum ya.. ne kadar çirkef bi takım..
Melis Varan
18-09-2005, 23:57
Ümitleri kalmamıştı...
Bizi alt etmenin tek yolu vardı!: Serbest vuruşlar, penaltılar...
Bunun için paso kendilerini yere attılar..
Bizden öylesine ödleri kopuyordu ki en ufak serbest vuruşumuzdan bile çekindikleri için paso hakemi etkilemeye çalıştılar..
Etkilediler..
Yetmedi...
1-2
Melis Varan
18-09-2005, 23:59
Anelka gidecek diyenlere,
Tahkim Kurulu'nun kararlarıyla oynayanlara,
Her başlarına geleni Fenerbahçe'ye bağlayanlara,
Daum'a laf edenlere,
Bu büyük taraftarı sindirmek isteyenlere,
Basına ve basına kananlara...
kapak olsun!!!
Hakan Sert
19-09-2005, 00:43
Melis gerekli herseyi söylemis daha ne denirki:)
hepsine sonsuz tesekkürler volkanindan anelkasina kadar.
allaha sükür FENERBAHÇELIYIM
Serdar Menekşe
19-09-2005, 00:48
ya helal olsun size ne deyim...
<<<TaHKiMe_KaDaR_YoLuNuZ_VaR>>>
Cihan Eldem
19-09-2005, 00:50
kapak olsun kapak... işte buuuuuuuu....
Tufan Bora
19-09-2005, 00:57
hiç bişey sölemeye gerek kalmadı valla...tuncay türkiyeyi susturdu...sadece alkışlamak gerek artık.....o formayı terleten herkesi...
Gözde Molla
19-09-2005, 01:24
pancu seneye forma numaranı 90+3 yaptır.tuncaydan kapak olsun ;D
Melis Varan
19-09-2005, 01:28
Kadıköy'de oynayıp kalede dursa yine alırlardı bu maçı... Öyle diyordu..
Önce mevkini bil! diyoruz...
Emre Benlier
19-09-2005, 01:29
Daum'a laf edenlere,
kapak olsun!!!
+1907
Mehmet Karakaya
19-09-2005, 01:43
bilmiyorum benim yazdıklarımı daha önce yazan oldu mu çünkü bütün sayfaları okuma fırsatım olmadı
panterin pancu değil volkan olduğunu,forvetin ailton değil anelka olduğunu,bjk'nin büyük takım değil büyük takım olmaya çalışan bi klüp olduğunu gösterdik ya bunun için çok mutluyum
bi de oraya giden taraftar,sahada oynanan futbol,masa başı oyunlara skor tebalasının verdiği bu cevaptan sonra artık sussun şu bejeke'liler Allah aşkına.ne olur yalvarıyorum size haddinizi bilin çünkü artık yoruldum sizin bu haddini bilmez halinizden
Ramazan Büyük
19-09-2005, 01:58
Anelka'nın golü ve penaltısı yıllarca unutulmaz.
Tuncay'ın hırsıyla attığı gol unutulmaz.
Gerçekten en fanatik taraftar gibi.
Son yıllarda son dakikalarda hep gol yiyen oluyorduk ve adam gibi bir derbi galibiyeti alamıyorduk. Beşiktaşta durup durup bizim maçlarda sezonunun en iyi topunu oynuyordu. Kaçan penaltıdan sonra yine bir terslik olacak diye çok korktum ama Tuncay rahatlattı hepimizi.
Ama bu galibiyet bizim için çok büyütülecek bir durum değil.Önümüze, Avrupaya bakalım. 2. tura çıkalım Milanı burda yenelim. Hala çokpozisyon hatası yapılıyor. Daha iyi olmalıyız.
Cihan Eldem
19-09-2005, 03:03
3-4lük yenilgi, pancunun şımarıklığı, tahkimin komedisi, okanın cezası, daha neler neler hepsine yeter bu galibiyet... anelka-tuncay-nobre ayağııza ve volkan eline sağlık... işte buuuuuuuuuu... akapak olsunnnnnnnnnnn....
Forum Yönetimi
19-09-2005, 03:18
!!!!!!!!!!HERKES HADDİNİ BİLECEK!!!!!!!!!!!
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Gaye Sülün
19-09-2005, 03:44
Daum'a laf edenlere,
kapak olsun!!!
Budurr ;)
Muhammet Budak
19-09-2005, 10:50
Dileğim bunlara kapağı inönüde seyircileri(!) önünde takmaktı TUNCAY da taktı sağolsun iki kere.Ya biz de mi tişört bastırsak(!) inönü panteri Volkan diye falan ezikler gibi.Şaka bir yana bu onlar için sonun başlangıcı olacak.Rıza'nın bavulları hazırlanmıştır artık.Maçın yorumunu yapmaya gerek yok zaten ezikler gereken cevabı aldı.
Erhan Şişli
19-09-2005, 12:04
BEJdaj'ın balonu nihayet patladı.Dünkü galibiyet tüpcü ve yönetimine kapak olsun ;D Fenebahçem için söylenecek bişi yok,yapılması ve cevap verilmesi gereken herşeyi dün sahada yaptılar ve verdiler.hepsini alnından öpüyorum...
Akın Pervaz
19-09-2005, 13:17
Gamze'nin filminden sonra Cordoba'nin filmi cikmis. Olayi gerçeklestiren iki
kisi var.. Biri zenci ve uzun boylu, oburu uzun sacli. Aksamki goruntulerden
Anelka ve Tuncay olduklari tespit edilmis.
Cordoba savciliga dilekce vermiş: "Defans uyurken kaydilar, haberimiz
olmadi" demis.
Bora Erdinç
19-09-2005, 13:18
19.09.2005 VATAN GAZETESINDE KI YAZI
Bu maç ne yazık ki bana çok kötü şeyleri tekrar hatırlattı. Türkiye'de çok şeyin değiştiğini düşünüyordum. Ama dün gece değişmediğini içim sıkılarak izledim. F.Bahçe'nin saha dışındaki gücünü bir kez daha gördüm ve herkes için bir kez daha üzüldüm.
G.Saray ve Beşiktaş bu ligi boşuna oynuyorlar. F.Bahçe dün gece olduğu gibi sürekli kazanacak. Biz Samsun'a 5 kırmızı kart görerek yenildiğimizde de böyle düşünüyordum, dün gece de böyle düşündüm, yarın da böyle düşüneceğim.
Anelka'nın attığı golde yüzde 100 faul var, Beşiktaş'ın ikinci yarıda bir penaltısı verilmedi. Bu şartlar altında Beşiktaş'ın nasıl kazanmasını bekliyorsunuz? İkinci yarıda oyunu tamamen Beşiktaş oynadı. Ama hakem onlara skor yapmaları için izin vermedi.
Bütün bunlara rağmen Beşiktaş beraberliği sağladı. Ama bu kez de heyecanına yenik düştü. Kazanmak için saldırdı. Dengesini kaybetti. Ve defansında açık verdi. Kötü bir gol yedi. F.Bahçe kazandı fakat oyuna bakarsanız aslında kaybetti.
F.Bahçe kaybetti çünkü hep böyle yaparak kazanıyor ve bu onların işine Avrupa'da hiç gelmiyor. Şimdi herkese sormak lazım: "F.Bahçe, Beşiktaş'a karşı ne oynadı?" Bence 'sıfır.' Bu sebepten dolayı, böyle arkadan itilerek maç kazandıklarından Avrupa'da başarılı olamıyorlar. Şimdi sevinenler sonra "Şampiyonlar Ligi'nde neden kazanamıyorlar?" diye birbirine soruyor. İnsanlar üzerilerindeki renkleri atıp artık futbola ve F.Bahçe'ye daha objektif bakmalılar. İnanın bana, bu F.Bahçe'ye daha iyi gelecektir. Onların geleceğini kurtaracaktır.
Dün geceden hatırladıklarıma gelirsek... Kadıköy'deki 2-2'lik maçı hatırladım. Rakibine tekme savuran Luciano'nun atılmadığı, şampiyonluğu kaybettiğimiz son senedeki İnönü'deki maçı hatırladım. Aynı Luciano'nun dışarıdan gelen topla attığı gol geldi gözümün önüne. Kadıköy'de 1-0 kazandığımız maç ve 3 puan almamıza rağmen verilmeyen penaltılarımız canlandı gözümde.
Onları da yiyecek!
Yazık... Türkiye'deki futbola ve sahada F.Bahçe'ye karşı mücadele edenlere yazık. Ben "F.Bahçe saha dışında kazanıyor" dediğimde bana gülenler yarattıkları canavara iyi baksınlar. Bu canavar yakında onları da yer.
Bütün bunlardan bahsederken maçın en iyi adamının F.Bahçe kalecisi Volkan olduğunu unutmayın. Beşiktaş hakettiği bir maçta hakemin verdiği taraflı kararlarla yenildi. İnönü'yü dolduranlar üzüldü.
Dün gece bir F.Bahçe klasiği izledik. İyi oynamayan, hakemle kazanan ve lig başlamadan peşin peşin şampiyonluğu cebine konan F.Bahçe'yi izlerken de aklıma hep onların Şampiyonlar Ligi maçları geldi. Hani Türkiye'ye sürekli puan kaybettiren ve yakında Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde tek takımla bırakacak F.Bahçe'nin Avrupa maceraları...
Haber: Mircea LUCESCU
Farkli bir yorum ya da bakis acisi gelmis olsa idi Besiktas'da ya da Galatasaray'da teknik direktorluk yapamazdi.
O yine beklenen yorumunu yapti.O hic degismedi ve her zamanki gibi CIRKEF...
Akın Pervaz
19-09-2005, 13:22
Aglamayi o ogretti zaten bu kargalara..
Erdem Şap
19-09-2005, 13:24
acaba neden nobreyi indiren toromanın gormesı gereken kırmızı kartına veya ailtonun karsı karsıya kalmasını saglayan pozısyondakı ofsaytın gorulmemesıne veya yok yerde calınan bı cıft vurusla fenerbahcenın atagını kesıp besıktasın gol atmasına degınmemıs sayın romen anlamak mumkun degıl bıde tahkım varki o tamamen farklı bir topic gerektırır
Onur Aloğlu
19-09-2005, 13:25
Yemin ediyorum Alen yazdı sandım bu yazıyı okurken, sonra onun fotoşok ta yazdığı aklıma geldi merakla bekledim yazanı. Mircea Lucescu'nun yorumuymuş ;D Rıza'nın koltuğu sallanıyor, bir teknik direktör için bir "at" kadar zekice; bir "it" kadar köpekçe, sadıkça bir açıklama, tesadüf mü dersiniz?
Yusuf Sünbül
19-09-2005, 13:42
Dün aksam vazifeli olduğum için maçı seyredemedim,ancak Radyomun başında spikerin anlatışından maçı seyretmiş kadar oldum,özetlerde de izledim ki İnönüde Muhteşem bir Fenerbahçe;resital vermiş.Tahkim di,ceza idi,Pancu(!)ydu,federasyon du,falan dı,filan dı .... hepsi fasa fuse'ymiş.Gerçek olan Bir FENER KLASİĞİ ve SKOR TABELASI.Hepsinin cevabı ;21.45.de verildi.
Bu forumlar da yazılanları bir kitap yapıp Ezikler'e bedava dağıtmak lazım,gerçekleri görebilmeleri için.
Haaa bu ara da şunu da bilmek ve öğretmek lazım;Bazen DUYGUSAL oynamak(!)Fener Futbolcusunun Karekteri dir.
Sana minnettarım Muhteşem Fenerim;bana Kandil gecemi Aydınlattığın için,Ezikleri bir daha ezdiğin için,Fedrasyon'a,Tahkim'e,Tüpçü ve lüpçü'lere attığın tokat için.Tüm Futbolcuları ve fener camiasını kutluyorum.
Murat Karaman
19-09-2005, 13:44
Gamze'nin filminden sonra Cordoba'nin filmi cikmis. Olayi gerçeklestiren iki
kisi var.. Biri zenci ve uzun boylu, oburu uzun sacli. Aksamki goruntulerden
Anelka ve Tuncay olduklari tespit edilmis.
Cordoba savciliga dilekce vermiş: "Defans uyurken kaydilar, haberimiz
olmadi" demis.
;D buna gülerim işte ;D
Yusuf Sünbül
19-09-2005, 13:54
Sayın Romen Lucescu;bunu yazdığın da aklı başında mı;Bjk mı,Dones mi,Gs mı başarılılar avrupada,Bunlar roman çalıştırıcının takımları değil mi.
Demek ki;LUCESCU KONUŞTU DİYE FENERLİLER ÖLMÜYORMUŞ...
Vehbi Şirikçi
19-09-2005, 14:39
Merhaba; öncelikle hepimize bu derbi galibiyeti kutlu olsun. Beşiktaş'la geçen seneden kalan hesabımız bu galibiyetle kapanmış oldu. İlk yarıda derbilerimizi deplasmanda oynayacağımız için bu derbilerde yenilmemek, ve bu maçta ki gibi galibiyet almak 17. şampiyonluğumuz yolunda çok önemli avantaj sağlayacaktır.
Beşiktaş'a çok önemli bir darbe oldu. Bence Malmö rövanş maçı olmasaydı Rıza Efendi bugün istifasını vermişti. O maça kadar uzatmalı beraberlikleri devam edecek gibi. "Böyle olsun istemezdik."
Milan maçında göz hoş gelen yeni sistemimiz bu maçta da uygunlandı. Deplasmandaki zor maçlarımız için bu sistem iyi görünüyor. Hocamız yaptığı yerinde müdahalelerle oyuna sürekli hakim oldu. İkinci yarı ortalarında geriye çok çekildiğimizi hissedince bir iki değişiklik ile tekrar açılmamızı sağladı. Alex'in çıkıp Nobre'nin girmesi oyuna hareketlilik getirdi. Bu sistemde Nobre-Anelka-Alex üçlüsü aynı anda oynayamayacak gibi. Çünkü Selçuk-Aurelio-Appiah üçlüsünden vazgeçmek zor. Bundan dolayı Nobre zaman zaman yedek oturmaya alışmalı. Kadıköydeki maçlarda 3 oyuncu birden oynayabilir.
Anelka'nın ne olduğunu biz zaten biliyorduk, artık bütün Türkiye kabul etti.
Önümüzdeki Kayseri maçının hem sahada hem tribünlerde çok zevkli geçeceğine inanıyorum.
Hasan Muradoğlu
19-09-2005, 14:48
Çıkarmanın adı MFO (Munferit Fenerbahceliler Operasyonu)
Parola Rıza tatile cıkabilir.
zuahahuahahaha
Volkan Peri
19-09-2005, 16:10
Çıkarmanın adı MFO (Munferit Fenerbahceliler Operasyonu)
Parola Rıza tatile cıkabilir.
zuahahuahahaha
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ufuk Peker
19-09-2005, 17:19
herkes umarım haddini bilmiştir herzaman her yerde en büyük fener!inönüde fenerbahçe diye bağıran herkesden allah razı olsun teşekkürler.eziktaşa 1-2 birde ....... başka söze gerek yok:)
Ufuk Peker
19-09-2005, 17:22
http://www.antu.com/images/SWF/bjk_fb03.swfonur kardeşim hazırlamış olduğun eziktaşın hezimet klibi çok güzel olmuş ;Dellerine sağlık.bunu indirme şansımız varmı acaba?
Arda Altuner
19-09-2005, 17:24
herkes yıldızı kadar konuşsun nicolas anelka ve tuncay şanlı var mı bunlardan iyi oyuncuları.umarım kayseri maçında anelkanın formu daha da artar.ben artık bu kadroyla 104 gol istiyorum
Ersin İleri
19-09-2005, 17:28
dünkü maçta hep kızdığım hep eleştirdiğim daum öyle bir hamle yaptı ki gidebilecek maçı çevirdi.nbre girdikten sonra ilk yarıdaki fenerbahçem geri döndü.o 30 metreden gelcek şuta inönü panteri hiç birşey yapamazdı şansızlktı ama tuncay şanlı o bitmeyen hırsı saysinde harika bir gol attı.inönüde yenicez kapak olacak demiştim iyi de oldu.tahkime de çaktık kartala da..çok güzel oldu.herkese helal olsun tuncay seneye 93 numara giysin:D:D
Emre Akça
19-09-2005, 17:47
Fazla sevinmeyin tahkim daha maçı onaylamadı anelkanın golü iptal edilebilir... leş kargaları mauhuahuahuahua
Onur Vural
19-09-2005, 18:30
ohaaa yanı bu lucescu nun tek sorunu futbol bılgısınde degılmıs gozlerı gormuyor kulakları da duymuyor
Devrim Kılınçel
19-09-2005, 19:15
o golü yeniden izledim ve gol diye ayağa fırladım cafedeki herkes bana baktı :) bu ne büyük aşk anlamıyorum :)
Devrim Kılınçel
19-09-2005, 19:23
Bu BeJeKe liler o kadar futbol bilgisinden yoksinki tuncaya kırk metre top sürdüren defansa değil o golü atan tuncay'a küfür ettiler :)
Tuna Vatansever
19-09-2005, 20:05
acaba neden nobreyi indiren toromanın gormesı gereken kırmızı kartına veya ailtonun karsı karsıya kalmasını saglayan pozısyondakı ofsaytın gorulmemesıne veya yok yerde calınan bı cıft vurusla fenerbahcenın atagını kesıp besıktasın gol atmasına degınmemıs sayın romen anlamak mumkun degıl bıde tahkım varki o tamamen farklı bir topic gerektırır
Atasözü üstadı Çingenesku ilk yarıdaki bir pozisyonda Alex'in şutunu elle kesen Koray'ı da görmemiş; birbirinin benzeri pozisyonlarda Jimnastikçilere faul çalan Bize ise devam diyen hakemi de görmemiş. Benim bu adama tavsiyem en kısa zamanda bir göz doktoruna ve psikoloğa görünmesidir.
Hem onlar ne derse desin biz gerçekleri görüyoruz. Zamanla onlar da görecek.
HERKES HADDİNİ BİLECEK!!!
Can Yıldan
19-09-2005, 22:44
oraya giden FB taraftarlarına... helal olsun 12. ADam FB savaşçıalrı askerleri neferleri.. ne dense az!!
futbolcularmıza helal olsun FB formasına yakışan topu oynadıalr... bizi heyecandan öldürdüler.. ama olsun ! ;).. canları sağolsun..
Ali Yılmaz
20-09-2005, 12:59
helal!!! inönüyü basanlara!!
Can Yıldan
20-09-2005, 14:42
:) uzaktan şutla her maç alınmaz bunu bilmiyolar sanırım o şans geçn yıl tuttu.
Melis Varan
21-09-2005, 00:41
Bi lucescu'nun dediklerine bakın bi de şu habere:
(kendi sitelerinden birinden)
Kıvanç Oktay, öfkeyle girdiği odada, bugüne dek hep bir ağabey gibi yaklaştığı futbolculara şu sözlerle tepki gösterdi:
"Yazıklar olsun size. Bizi rezil ettiniz. Malmö maçı sonrası bile hepinize sahip çıktık. Ama artık yeter. Bu nasıl bir sonuç? F.Bahçe ile derbi oynadığınızın farkında değildiniz herhalde. Bu kadar pısırık oynanmaz. Yediğiniz gollere bir bakın. Amatör takımda ancak böyle gol yenir. Acemi çocuklar gibiydiniz. Size her türlü imkanı veriyoruz, karşılığı bu olmamalı. 100. yılda şampiyon olduğumuz havayı göremiyorum. Nedir bu haliniz?" Oktay'ın bu sözleri soyunma odasında buz gibi bir hava estirirken, futbolcuların hiç konuşmadan ve başları önde Kıvanç Oktay'ı dinledi
Melis Varan
21-09-2005, 00:50
Aynı kişi gerçi şunları da demiş..
Oktay, İstanbul Valiliği’nin derbi maçlara rakip takım taraftarlarının gelmemesi kararına rağmen, bir grup Fenerbahçe taraftarının bilet alarak maça gelmesinin hoş olmadığını belirterek, “Ancak yine bizim taraftarımız soğukkanlı davrandı. Onları olaysız bir şekilde dışarı çıkarttık. Biz iyi niyetle normal Biletix’ten satışlarla bilet satıyoruz. Fenerbahçe Kulübü’nün bunun üstünde durması lazım. Bizim yapacağımız bir şey yok. Taraftarımız sağduyulu davranarak onları dışarı davet etmiştir” dedi.
Biletle ilgili saçmalıklarına çok sinirlendim ama bi yandan da bi kısmına çok güldüm:D
Kendi içerde olduğundan olsa gerek "gücü yetmedi bizimkilerin, kolpa çıktılar!" diyememiş :D
Onur Aloğlu
21-09-2005, 01:55
Ağlamanın bu kadarı artık!!! Biletix gişesinden bilet alanların takımlarını belirtme, bunu ispatlama zorunlulukları yok. Ayrıca polisin tavrı, valiliğin emri kanunen suçtur. İnsanlar gayet kurallara uygun şekilde biletix gişelerinden valilinin "münferit olarak bilet alıp gidebilirler, güvenlikleri bizim sorumluluğumuz altındadır" açıklamasından yola çıkarak sevgililerini yalnız bırakmamışlardır. Valinin "içeride toplanamazlar" diye bir açıklaması yok sonuçta. Ancak tüm bunlara rağmen spordan ziyade "insanlık suçu" işleyerek medenice ve cesurca takımlarını desteklemeye giden "fenerbahçe aşıklarını" "döverek" dışarı çıkarmışlardır. Ülkemizde rejimi yıkıcı gerici, bölücü faaliyetlere "insan hakları adına" sesini çıkarmayan valilik, emniyet, oysa ki kendilerini "anarşist olarak kabul eden, bunu pankartlarına taşıyabilen, stadlarında adam öldürülen, yetmeyip rakip klübe, başkanına ana-avrat demeden söven eşkiya grubuna müdahale etmezken, diğer taraftan tahkim kurulu denilen amigo grubu emniyet ve valiliği destekler nitelikte cezaları indirme yoluna gitmiştir. Tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan eden bu olaylar sonucunda Fenerbahçe'nin kutsal bir görevi daha vardı işte. Derslerini vermek... O kadar gururluyum şu günlerde... Üzerinde Her zaman, her yerde yazan sweet shirt'ü sıcak eylül günlerine rağmen giymek hiç rahatsız etmiyor beni bu günlerde... Bu takım bizi üzebilir; sevgilimiz üzmüyor mu? Bu takım kızdırabilir; sevgilimize kızmıyor muyuz? Bu takım ağlatabilir; sevgilimize ağlamıyor muyuz? Her şeye rağmen Fenerbahçe aşktır... Ne Kıvanç Oktay'ın açıklamaları, ne tahkim kurulu kararları, ne İstanbul valisinin tavrı, ne de emniyetin aşağlıkça tavrı engelleyemeyecek bunu. İşte Fenerbahçe, işte insanlık dersi, işte aşk dersi... 90+3 Tuncay...
Şimdi susacaksınız, tarihte hiç görülmemiş bir sessizlik içinde kanatacaksınız içinizi, hakettiğinizi aldınız... Lütfen daha fazla "fenerbahçe seyircisini" aşağılık ağızlarınıza almayınız, kutsiyetini aşkımızın bozmayınız...
"aşığınım yanında olamasam da..."
Can Yıldan
21-09-2005, 02:42
Aynı kişi gerçi şunları da demiş..
Oktay, İstanbul Valiliği’nin derbi maçlara rakip takım taraftarlarının gelmemesi kararına rağmen, bir grup Fenerbahçe taraftarının bilet alarak maça gelmesinin hoş olmadığını belirterek, “Ancak yine bizim taraftarımız soğukkanlı davrandı. Onları olaysız bir şekilde dışarı çıkarttık. Biz iyi niyetle normal Biletix’ten satışlarla bilet satıyoruz. Fenerbahçe Kulübü’nün bunun üstünde durması lazım. Bizim yapacağımız bir şey yok. Taraftarımız sağduyulu davranarak onları dışarı davet etmiştir” dedi.
Biletle ilgili saçmalıklarına çok sinirlendim ama bi yandan da bi kısmına çok güldüm:D
Kendi içerde olduğundan olsa gerek "gücü yetmedi bizimkilerin, kolpa çıktılar!" diyememiş :D
Büyük Fenerbahçe taraftarını ağzına alırken 10 kere düşünüsün sonra yorum yapsın !!!
bizlere laf atana kadar BJK lilern açtığı pnkrtları görsnler.. onalra müahele etsnler..
BJK trftrna mal edilmez diyip sıyırmaya kalkmasınlar.!.
Berk Aymete
21-09-2005, 10:58
BJK maciyla ilgili Antu daki http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=2732
adresindeki yaziyi okuyunca inanilmaz derecede sinirlendim. Ayrica yine Antu da Carsi nin actigi pankarti ve bu pankarta mudahele edilmemesi cok rahatsiz edici.
Biz bu tip olaylara sessiz kaliyoruz tepki gostermiyoruz, nitekim sadece biz degil spor yazarlarimizda ayni hassasiyeti gostermiyorlar... Fakat bu duzelmeye degil, bizim daha cok uzerimize gelmeye, daha cok hakarete, daha cok siddete neden oluyor... Buna dur demenin bir yolu olmali....
Berk Aymete
21-09-2005, 16:48
Arkadaşlar şu an merak sardım internetten Sabah gazetesini okuyorum ve Ahmet Çakar'ın yazısına gözüm takıldı... Özellikle BJK maçına gidenlerin okumasını tavsiye ederim hatta söylediklerini bile yapmalarını tavsiye ederim... Sırf bazı şeylerin düzelmesi adına...
http://www.sabah.com.tr/yaz1301-80-125.html
Can Yıldan
21-09-2005, 16:58
Milanoda Dört bin küsür FB li vardı... ama istanbuldaki maça 500 FB li gidiyor.. çok düşündürücü !!!!
Bahtiyar Güdürü
21-09-2005, 17:24
Milanoda Dört bin küsür FB li vardı... ama istanbuldaki maça 500 FB li gidiyor.. *çok düşündürücü !!!!
1 şeyi hatırlatirim milanodaki maçla bu maçı kıyaslaman bence yanlış çünkü orda münferitlik yoktu :) orda bize ayrılan bir trübün vardı ve azamisi 4000 kişiydi ve doldu...ama beceka maçında ise herkes münferit gelecekti bizde 500 kişi gidebildik ve ben biletimi alırken baya bi fenerbahçeli taraftara dedimki yeni açıktan almayın eski açıktayız diye oolsun dedi farketmez.ısrar etmedim.ayriyetten bazı taraftarlarımız da yanlış kapıdan giriş yaptılar becekalilarin arasina oturmak zorunda kalan da oldu...
Can Yıldan
21-09-2005, 21:58
%5 yani 1500 FB li bu maça gidebilrdi :(.. ama vali tff bazı şeyleri göze alamadı.
Can Turgut
21-09-2005, 22:16
Milanoda Dört bin küsür FB li vardı... ama istanbuldaki maça 500 FB li gidiyor.. *çok düşündürücü !!!!
Nicelik değil nitelik.
Emre Akça
23-09-2005, 09:34
sende gelseydinde 501 olsaydık. ??? :-X
Şabettin Doğan
23-09-2005, 11:30
sende gelseydinde 501 olsaydık. ??? :-X
imza
Sinan Bıçak
23-09-2005, 11:33
%5 yani 1500 FB li bu maça gidebilrdi :(.. ama vali tff bazı şeyleri göze alamadı.
Normalde 800 kişilik yer ayırıyorlar deplasman seyircisine.1500 değil 5000 bile olurduk ama oraya gitmeye herkes cesaret edemedi sanırım.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.