Orijinalini görmek için tıklayınız : AC Milan-Fenerbahçe
Burcu Bıçar
26-08-2005, 21:50
Taraftarımız Milano'ya Gidiyor
Fenerbahçemizin 13 Eylül 2005 tarihinde Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçı olan AC Milan - Fenerbahçe karşılaşması için Milano'ya iki (2) veya üç (3) geceli turlar organize edilmektedir. Rezervasyon ve detaylı bilgiler için 1899 FENERBAHÇE DERNEĞİ’ nden bilgi alabilirsiniz. Milan deplasmanı organizasyonu hakkında daha fazla bilgi almak için, 1899 Fenerbahçe Derneği Tel: Tel: 0 216 355 1907, GSM: 533 393 81 17, Email: admin@1899fenerbahce.com, Sevinc.barutcuoglu@1899fb.com, İlgili kişi : Sn. Sevinç BARUTÇUOĞLU
Not: Kaynak Antu...
Gözde Sayılgan
26-08-2005, 22:34
ya ben buna değilde psv maçına gitmeyi planlıyorum aralıkta hem o zamana kadar da para biriktiririm belki...
Burcu Bıçar
27-08-2005, 02:56
ah su para ahhh valla gıden sayısına gore fıyat belırlenecekmıs
Onur Aloğlu
27-08-2005, 03:52
çok istemişler yaa, 400 euro ufff. ben de isterdim mükemmel de bir anı olurdu ama bu kadar para imkansız bende :D
belki almanya veya hollanda deplasmanına biriktirim o parayı ;D
bir ihtimal daha var... hımmm, yarın iddaa da hangi maçlar var? ;D
Can Turgut
27-08-2005, 04:27
kim istemiş onur 400 euro'yu nerde okudun ?
her türlü bilgiye muhtacız valla.
ana sayfadaki başlıktan devam edersen başkaları da faydalanır sonuçta daha fazla kişi bakıyor oraya.
teşekkürler.
Emre Akça
27-08-2005, 09:23
Bu mesleğin içinde olduğum için şöle bir fiyat çıkarayım size...
Pasaport çıkarmak en az 200 ytl
Shengen vizesi almak tanıdık acentada 75 euro
Turizm firmaları hiç bir zaman tek gecelik maç organizasyonu yapmazlar en az 3 gecelik olur oda en az 399 euro falan olur tabi birde buna havalimanı vergileri eklenir tahminimce 75 -90 euro arası ve milanodaki otellerin genel yemek verme politikalrı sadece sabah kahvaltılarıdır. Yani öğle aksam ve biralar dısardan alınacak:). tabi bunun dışında maç biletleri var(zaragoza maçında biletler 40 euro idi).
Kısacası bu maça gitmek bir kişiye en az 1000 veya 1500 ytlye mal olur.
Zaragoza maçında yaptığımız turda barcelonanın costa brava şehrinde konaklattık yolcuları 199 tur bedeli + 75vize + 75 havalimanı vergisi + 40 euro maç bileti+ögle ve aksam yemekleri ve içkiler = 500 euroya falan geldi.tabi pasaportu olmayan lara + en az 200ytl bindi.
Unutmadan söliyim yurt dışı çıkış harcıda 70 ytl dir.
Şöleki çıkacak tur programlarındaki fiyatlara aldanmayın tüm extraları sorun. Buraya gitmek güzel ama güzel olduğu kadarda zor.
not : cana bu fiyatı msnde söyledigimde gülmüştü. Umarım gerçek oldugunu anlar ;)
Burhan Günarslan
27-08-2005, 13:13
1 puan hiçde fena olmaz ;)
Emre Akça
27-08-2005, 13:22
amaç san siroda 3 puan hedef kupaysa 3 puandan başkası yalan
Melis Varan
27-08-2005, 13:53
Eğer etrafınızda yurtdışıyla işleri olan tanıdık bir firma varsa yurtdışına onlar tarafından gönderildiğinize dair bir belge verdiklerinde yurtdışına çıkış harcı ödemekten kurtulursunuz. Aynı şekilde tanıdık bir okul da aynı belgeyi vereblir ama bir firma bulmak, okul bulmaktan daha kolay tabi :)
Bu iş biraz da havaalanındaki görevlilerin o gün iyi günlerinde olup olmamalarıyla da ilgili, adam istemezse kabul etmiyor belgeni.
Hasan Muradoğlu
28-08-2005, 19:29
appiah milana yine golüm var dedi maçtan sonra...
hadi bakalım inşallah *;)
Yiğit Arın
12-09-2005, 02:52
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/11092005idman001.JPG
Daum'un gidiş tarihini belirleyenlere, sizlerle dalga geçenlere, "Milan Fener'i cacık eder" diyenlere, tüm Fenerbahçe düşmanlarına inat; seni nerede olursan ol yalnız bırakmayan, karşılıksız sevgisinden başka hiçbirşey veremeyen taraftarınız için; bir dediğinizi iki etmeyen, belki de dünyanın en rahat ortamını sağlayan yönetiminiz için, çıkın aslanlar gibi oynayın ve tüm Türkiye'ye o Daum 2 maç sonra kavulacak diyerek gözleri parlayanları, Fenerbahçenin karışması için aportta bekleyenlerin suratına Fenerbahçe ismini gururla haykırmamızı sağlayın. Belki çok zor ama imkansız değil, destanlar hep böyle yazılmıştır, çıkın yenemesenizde dişediş mücadelenizi yapın başınız dik ayrılın ve belki de o destanı orada yazın! Haydi! Eleştirir eder ama bu taraftar herşeye rağmen Fenerbahçe'sine her zaman ne koşulda olursa olsun inanır! Bunu unutmayın...
Serkan Özen
12-09-2005, 03:09
Ben Fenerbahçe'nin yenemese dahi taraftarı memnun edecek mücadeleyi sergileyeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Hiçbirimiz için kişiler, günlük olaylar asıl sevgimizin önüne geçmez. Aslolan Fenerbahçe sevgisidir. Yenilirlerse ertesi gün formalarımızı giyer her zaman Onların yanlarında olduğumuzu gösteririz. Kazandıkça coşkumuz, kaybettikçe desteğimiz artıyor.
Mehmet Karakaya
12-09-2005, 04:46
ben serkan'a katılıyorum.fransa'da lyon'a yenilmiştik ama oynadığımız futbol o kadar hoşuma gitmişti ki;sadece mağlubiyetin son dk.da gelmesine üzüldüm o kadar.
ne bilim işte içimde bir umut var,bi sevinç var sanki böyle dışa vurumu bekleyen.biz m.united'ı yendiğimiz gün maçtan önce bu lafı ettiğimde babam gülmüştü.ben en iyisi maç oynanmadan memlekete gidip babamı ziyaret edeyim ;D ;D ;D ;D ;D
Serkan Özen
12-09-2005, 05:10
Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda ACMilan ile karşılaşacağımız ilk maçın hakemi belli oldu. UEFA’dan yapılan açıklamada AC Milan- Fenerbahçe maçını ingiliz hakem Michael Riley yönetecek. Riley'in yardımcılıklarını
David Babski ve Glenn Turner yapacak. Karşılaşmanın 4.Hakemi ise Mark Clattenburg. Maçımızda ayrıca UEFA delegesi olarak Norveç’li Svein Johannessen ve Hakem gözlemcisi olarak Rus, Alexei Spirin görev yapacak
kaynak : antu.com
Şükrü Günal
12-09-2005, 12:55
Arkadaşlarım doğru söylüyor.Yenemese bile gereken mücadeleyi göstereceğine yürekten inanıyorum Fenerbahçemizin.Teknik olarak bakarsak,Ankaraspor mçının asla baz alınmaması gerektiğini düşünüyorum.10 gündür zaten akıllar Milan maçındaydı ve o konsantrasyonla ancak bu kadar oyun olabilirdi.Birde oyuncular kendisini yormak istemedi.Takımda tahminimce kontraatağa daha iyi kalkan ve Anelka ile çapraz koşuları çok iyi yapabilecek olan Tuncay,son haftalarda etkisiz kalan ve sonradan oyuna girdiğinde belki yorulan Milan defansı arasından daha kolay sıyrılabilecek Nobre'nin yerine ilk 11 de başlayacak.Daum'un amacı orta sahayı kalabalık tutup,ilerde Anelkayı tek bırakıp,Tuncay ile hızlı çıkışlarla ya da Alex'in Anelkanın önüne atacağı toplarla kontraatak gol bulmak olacaktır.Ne diyelim umarım hakem dürüst olur.Şans yanımızda olur,Volkan ve Alex gününde olur.San Siro stadının bizimkileri yıldırıcağını sanmıyorum,zira öyle atmosferlere alışkın oyuncular (bkz.GS:0-FB:4 in Ali Sami Yen) , (BJK;1-FB:3 in İnönü) :)
Ömer Birdal
12-09-2005, 14:32
Daum'un gidiş tarihini belirleyenlere, sizlerle dalga geçenlere, "Milan Fener'i cacık eder" diyenlere, tüm Fenerbahçe düşmanlarına inat; seni nerede olursan ol yalnız bırakmayan, karşılıksız sevgisinden başka hiçbirşey veremeyen taraftarınız için; bir dediğinizi iki etmeyen, belki de dünyanın en rahat ortamını sağlayan yönetiminiz için, çıkın aslanlar gibi oynayın ve tüm Türkiye'ye o Daum 2 maç sonra kavulacak diyerek gözleri parlayanları, Fenerbahçenin karışması için aportta bekleyenlerin suratına Fenerbahçe ismini gururla haykırmamızı sağlayın. Belki çok zor ama imkansız değil, destanlar hep böyle yazılmıştır, çıkın yenemesenizde dişediş mücadelenizi yapın başınız dik ayrılın ve belki de o destanı orada yazın! Haydi! Eleştirir eder ama bu taraftar herşeye rağmen Fenerbahçe'sine her zaman ne koşulda olursa olsun inanır! Bunu unutmayın...
bunun üstüne fazla birşey yazılmaz.. ama benim de tek dileğim bu.. zor ama imkansız değil. belki gerçekçi bakıldığında hayal gibi de gelebilir bvazılarına.. ama hayallerde birgün gerçekleştirebilmek umuduyla kurulur.. neden o gün bu gün olmasın.. bunu yapabilecek güçteyiz biz.. Çünkü Fenerbahçeliyiz !!!
Ufuk Peker
12-09-2005, 15:06
bence kontrollü oynarsak puan alabileceğimiz br maç olarak gözüküyor.daum umarım yeni süprizler peşinde koşmaz ve bizi yanıltıcak bir sistem ve değişikliklerle çıkmaz bu maça(manchesterdaki gibi)böyle olursa puan almamız içten bile değil.allah fenerbahçenin yardımcısı olsun.kazamız hayır ola:)
Hasan Muradoğlu
12-09-2005, 16:32
antu forumuna göre tahmini kadro...
(kaynak:alaattin metin+rıdvan dilmen)
volkan
serkan-onder-luciano-umit
aurelio-selcuk-appiah-tuncay
alex
anelka
http://forum.antu.com/showthread.php?t=144345
Merve Sezen
12-09-2005, 17:55
Allah yardımcıları olsun
maç hakkında hiç bi yorum getiremiorum herşey olabilir
umarım takımımız bizi üzmez:)
Hasan Muradoğlu
12-09-2005, 20:43
Ancelotti basın toplantısında ''Oyuncuların bireysel değerleri bağlamında, Fenerbahçe’nin PSV Einhoven ve Schalke’den daha iyi olduğunu düşünüyorum”..demiş
doğru söylüyor ama gaza da gelmemeliyiz bu yorumla...
Burç Kurtoğlu
12-09-2005, 22:08
ya biz kaka yı nasıl durduralım... bı de sevchenko nun son maçta attiği gole bakarsak :( neyse görecez...
Mehmet Karakaya
12-09-2005, 22:46
hakkaten ya şevo ne gol attı.inşallah kötü gününde olur kaka ve şevo
Serkan Özen
12-09-2005, 23:32
Yıldız futbolcularımızdan artık gerçek anlamda yıldızlık bekliyoruz. Bu maç için herzamankinden farklı özel bir performans sergilemeleri gerek. Umarım öyle olur. Anelka ben dahil kendisinden şüphe edenleri bir sustursa çok güzel olur.
Hasan Muradoğlu
12-09-2005, 23:43
perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler ya hani...inşallah anelkanın gerçek gücü yarın akşam ortaya çıkacak...ankaraspor maçıyla iyice ısındı...bek çok ümitliyim...
Onur Aloğlu
12-09-2005, 23:48
Fenerbahçe'nin havasından mı suyundan mı bilmem ama biz ne zaman bir iki hafta önce form yakalayan bir futbolcudan önemli bir maçta sorumluluk beklesek hem o futbolcu hem de Fenerbahçe'miz takım olarak çok büyük hayal kırıklığı oluyor. Umarım bu kez böyle olmaz.
Serkan Özen
13-09-2005, 00:55
Milan resmi sitesinden bazı haberler
APPIAH: 'I am happy but not emotional'
9/12/2005
MILAN - After Christoph Daum's press conference, midfielder Stephen Appiah spoke: 'Anything can happen in football, we are a good side that can put Milan in trouble. We must not be afraid of Ancelotti's side, we can respect them, but not fear them. We have to take the pitch united and compacted. I am not emotional about my return to Italy although I am happy. We'll have to give one hundred per cent to beat Milan but we are ready for it.'
DAUM: 'We'll be ready'
9/12/2005
MILAN - Fenerbahce coach Christoph Daum held a press conference on the eve of the game. The German said: 'The team is absolutely ready for the Champions League and ready to meet Milan. It's a valuable test to see where we are and when we can become competitive. We won't change the way we play, we are a united group and we wouldn't put up the barricades at the San Siro. We will attack but I have asked the players to be balanced and concentrated. How we do against the Rossoneri will make the difference in qualification ahead of Schalke and PSV Eindhoven. Milan will be particularly motivated as it's their first game after Istanbul. I am sure about my players and how we will play, we are mature and experienced. Then, it's not always the best side that wins. I have the eleven who will play in my head. I think Vieri will play for Milan.'
SQUAD FOR FENERBAHCE
9/12/2005
GOALKEEPERS: Dida, Kalac.
DEFENDERS: Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Nesta, Simic.
MIDFIELDERS: Ambrosini, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.
STRIKERS: Gilardino, Shevchenko, Vieri.
ANCELOTTI: 'Vieri will definitely play'
9/12/2005
MILANELLO - The coach continued talking about Fenerbahce: 'They have a good chance to go through. They have a lot of good individual players. Fenerbahce are better than PSV and Schalke. But our group is very balanced and anything can happen in football. Anelka is in form and is the sort of player who could do well in Italy.'
As for the line-up: 'Vieri will definitely play in attack. He's fine and in form, fresh and motivated. He'll have a good game. I haven't a clear idea on the midfield but Gattuso will be back. Maldini didn't train yesterday but he's positive after Saturday. We have to look at Stam. He had some annoying pain at half-time on Saturday and felt it when he went back on. Anyway, the only definitely out is Jankulovski who is injured and suspended.'
VIERI: 'I hope to score for the fans'
9/12/2005
MILANELLO - Carlo Ancelotti announced at the press conference that Bobo Vieri will be present at tomorrow's Fenerbahce match at the San Siro. The Rossonero striker is ready to play on the European stage after having been disqualified for two Championship rounds. Vieri gave this interview to the Milan Channel before afternoon training: 'I couldn't have stayed out for longer, the two round disqualification was not wanted, but it is over now. We want to do well. We want to win and I also hope to score. I have only received applause since I arrived at Milan, that is important to me. The fans are fantastic, they have received me with great warmth. I hope to payback all the affection they have shown me on the field.' Vieri then spoke about tomorrow's opponents: 'Fenerbahce have brave players. It will be a difficult match, an easy match no longer exists. It is time to stop thinking about the match against Ascoli, even if it was an issue of a field that was unfit for use. You must always try to do your best, maintain concentration, be determined, with force and have the desire to win. All of our opponents respect us. The team did very well against Seina the other evening, there were many opportunities to score. We have a strong group. It is important to continue on this path.'
Vehbi Şirikçi
13-09-2005, 01:31
Beraberlik çok iyi bir skor. 11 Eylül olayları olduğu sene, yani sıfır puan çektiğimiz sene gibi zor bir deplasmanla başlıyoruz. Bu dezavantaj. Moral bozukluğu ile başlamak kötü olur. Bu maçta alacağımız 1 puan büyük avantaj sağlar.
Bahtiyar Güdürü
13-09-2005, 01:36
+1907
Hakan Sert
13-09-2005, 02:39
Bircogumuz gruptan çikmayi hesaplarken bu maçin yanina 0 puan koyduk. Bu maçta benim görmek istedigim mücedele eden ve ezilmeyen bir Fenerbahçe eger iyi mücadele edersek yenilmeyi cok dert etmem. Bunun yaninda gelicek puan ve puanlar sahane olur ayrica neden olmasin:)
Ersin İleri
13-09-2005, 10:05
allah yardımcımız olsun 1 saat sonra fenerbahçemiz.mücadelesiyle bütn avrupayı şaşırtacak.yenilirse de yapılabilecek bişey yok bu apaçık ortada ama ne olur karakterli futbol olsun sahada...
Cihan Eldem
13-09-2005, 12:21
bence beraberlik iidir.. en azından şampiyonlar ligine puanla başlamalıyız... milanı italyada yenmek güç... bence beraberlik uygun
Akın Pervaz
13-09-2005, 12:48
macin ilk yarisini kazasiz atlatirsak puanla yada puanlarla donecegimize inaniyorum. Insallah diledigimiz gibi olur.
Ozan Ercan
13-09-2005, 12:58
Milan gibi gol yemeyen bir takıma karşı galip gelmek çok ama çok zor. Bence beraberlik süper bir sonuç olur. Bana göre maçın sonuç ihtimalleri
1:%90
0:%9
2:%1
Tufan Bora
13-09-2005, 13:08
Milan gibi gol yemeyen bir takıma karşı galip gelmek çok ama çok zor. Bence beraberlik süper bir sonuç olur. Bana göre maçın sonuç ihtimalleri
1:%90
0:%9
2:%1
Boliç Manchester kalesine o hiç unutmadığımız şutu çekerken ortada %1 bile yoktu...neden bilmiyorum ama içimde bi umut var...inanmak istiyorum sadece...herhangi bi beklenti içinde olmamak gerek...milan bizi gayet rahat yenebilir bu anormal değil önemli olan yenilsek bile mücadele etmek...sonuna kadar mücadele eden bi fenere "neden milana yenildin" diye bişey soramaz kimse...
Serkan Özen
13-09-2005, 13:11
Bircogumuz gruptan çikmayi hesaplarken bu maçin yanina 0 puan koyduk.
Bunu da göz önüne alarak olası bir yenilgide lütfen felaket senaryoları çizmeyelim. Oynayacağımız takım geçen yılın Şampiyonlar Ligi Finali'nin ilk yarısında 3-0 öne geçerek kupayı kaybeden bir takım. Bu takıma yenilmeyi normal karşılamalıyız. Tabii beklediğimiz mücadeleci futbolu ortaya koymak şartıyla.
Ufuk Peker
13-09-2005, 13:18
umarım fener için eniyisi olur.
Hakan Sert
13-09-2005, 13:39
Boliç Manchester kalesine o hiç unutmadığımız şutu çekerken ortada %1 bile yoktu...neden bilmiyorum ama içimde bi umut var...inanmak istiyorum sadece...herhangi bi beklenti içinde olmamak gerek...milan bizi gayet rahat yenebilir bu anormal değil önemli olan yenilsek bile mücadele etmek...sonuna kadar mücadele eden bi fenere "neden milana yenildin" diye bişey soramaz kimse...
Bu sabah bir umut var içimde:) hadi hayirlisi
Berat Elinç
13-09-2005, 13:57
yenilirsek hiç birşey olmaz çünkü şampiyonlar liginin en büyük favorilerinden birine yenilicez
ama ya yenersek 8)
Ömer Yağanoğlu
13-09-2005, 14:17
Rüyamda 4-2 yeniyorduk..Hayırlısı..
Ersin İleri
13-09-2005, 14:29
1-0 olsun bizim olsun...:D
Burcu Bıçar
13-09-2005, 14:31
dualarım basladı hadi bakalım bu macı 2 golle kapatırız ..
Serkan Özen
13-09-2005, 15:09
isterlerse bize puan vermesinler ama Milan maçtan 1puanla ayrilsin ki bizim 2.lik yolundaki rakiplerimizi deplasmanda yenme zorunluluguyla çiksin.
Hikmet Ergün
13-09-2005, 16:14
1-3 bu maç alacaz bi arkadaş war CL maçları ona malum oluyo o dedi :D iddaa da manchester maçLARINI bilmiş bi arkadaş :D
Ufuk Peker
13-09-2005, 16:26
son 5 saat 15 dakika
0-1 olsun izim olsun <anelka>
Anıl Ekinci
13-09-2005, 20:05
Siena karşısında yediği gole bakaraktan bir duran top golümüz olabilme ihtimalini yüksek olarak düşünüyorum.Fakat attığı gollere daha fazla dikkat etmek gerek :D
su konuda iddialiyim ki fenerbahce *avrupadaki her takima duran toptan vs. mutlaka gol atar..bunu zaten gecen sene cl de her macta gol atarak gösterdik tabii uefa icerdeki zaragoza maci haric..golü mutlaka buluruz önemli olan gol yememek..bunu da güclü bir orta sahayla yapabiliriz diye düsünüyorum..söyle bir kadro orta sahayi güclü tutar ve az gol yeriz veya hic yemeyiz diye düsünüyorum:
------------------------volkan----------------------------
serkan--------luciano---------------önder------------ümit--
-------------------------selçuk----------------------------
---------aurelio----------appiah---------tuncay-------------
--------------------------alex------------------------------
-------------------------anelka----------------------------
Yusuf Sünbül
13-09-2005, 20:07
Sadece 1.5 saat kaldı,Beraberlik çok iyi olur,inşallah Rüyalarımız gerçek olur.Bize de sabır ve hoş görü yakışır,her sonucu kabullenmeliyiz.Yenilgi Dünyanın sonu değil,
KALBİMİZ SENİNLE ÇARPMALI,SENİNLE RÜYALARIMIZ GERÇEKLEŞMELİ,FENERBAHÇEM SEN HEP YILDIZSIN.
Yunusemre Coşan
13-09-2005, 20:59
45 dk...
Emrah Temiz
13-09-2005, 21:21
geçmiyor zaman.............
Ersin İleri
13-09-2005, 22:34
bence daum bu takıma şampiyonlar liginde nasıl oynaması gerektiğini öğretmiş ilk yarı olmayacak bi gol yemeseydik çok daha iyi olacaktı tabi ki şu kolay gol yeme hastalığından kurtulamıyoruz bir türlü.ama ilk yarı itibariyle bu takım şampiyomlar liginde çok iş yapacak gibi.hadi bir gol gelsin de harika bir sonuç çıkaralım şurdan...
Necdet Apaydın
13-09-2005, 22:45
İLKYARI yı değerlendirecek olursak Daum maça korkak başlamadı. Ama buna rağmen kontrollü başladı. beklendiği gibi 4 lü defans ve 3 ön liberolu bir takımla orta sahada topu ayağında tutma düşüncesinde maça başladık. Ama defansta az adamla yakalanmamız ve kademeye girememiz nedeniyle gole engel olamadık.
Bunun haricinde göze en çok batan oyuncu tuncay olmasına rağmen. Bana göre İlk yarıda iyi performans sergileyen oyuncular aurelio ve appiahtır.
Bunun yanında Serkan balcı sağda atağa kalktığımız anlarda topu gereksiz yere çok tutarak takımın hızını kesiyor. Atak sonrasında sağbekte de geriye dönüşlerde aksıyor.
Anelka maça biraz tutuk başlamasına rağmen topu ayağına aldığında Anelka olduğunu yine hissettiriyor.Özellikle Appiahla girdiği ara pasında kestiği orta tuncaya gelse orda nesta ıskalasa ilk yarı 1-1 bile bitebilirdi.
Açıkçası takımı diri gördüm hiç beklemediğim bir şekilde de oyunu eskiye göre iyi yönlendiriyorlar. TOpu bir kanada sıkıştırmak yerine geniş alana açıp oyunu o şekilde hazırlıyorlar. Yine arada sırada acele davranıp pozisyonları harcıyoruz.
Daumun çalıştırdığı birşeymi bilmiyorum ama. Eğer öyleyse çok garibime gitti. Kornerlerde alex hep dışarı kesiyor topları. Ama pek de çalışılmış gibi gözükmüyor çünkü oyuncular afallıyor. Burda da insan ne gereği var gibi bir soru sorma gereği duyuyor. En tehlikeli ataklarını duran toplardan sağlayan takımımızın uzun defansı bol da olsa kornerlerde 6 pası veya 18in içini kullanmamamız bana gereksiz geliyor.
Neyse inşallah maçın sonuna kadar takım olarak baskılı ve mücadeleci futbolla bu sahada puanla ayrılmamız içten bile değil. Ayrılamasak bile en azından bu oyun anlayışını sürdürsünler. En azından en zor deplasmanımızda gösterdiğimiz performansla bu grupta bir şansımız olduğunu düşünebiliriz.
Necdet Apaydın
13-09-2005, 22:47
En tehlikeli ataklarını duran toplardan sağlayan takımımızın uzun defansı bol da olsa kornerlerde 6 pası veya 18in içini kullanmamamız bana gereksiz geliyor.
uzun defansı bol olan takım oalrak milanı kastettim.
Necdet Apaydın
13-09-2005, 23:05
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koray Kunduracı
13-09-2005, 23:06
goooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll lllll
Burcu Bıçar
13-09-2005, 23:26
al işte ya adam kalecıyle karsı karsıya olurmu zaten bizdeb iiler tabı gol olur aglıyorum ya of nıe yaaaaaaaaa kahroldum dakkaya bak bı de ..
Burcu Bıçar
13-09-2005, 23:28
yok hayır ınanmıyorummmmmmm gebercem ya
Ersin İleri
13-09-2005, 23:31
ne denebilir ki daum bu takıma hakkaten nasıl mücadele edilceğini öğretmiş.ama ne olur bu adama biri artık oyuncu değiştirmeyi öğretsin.son on dakika adamlar yürüyor lan.ağlayacağım ya.yazık ya.büyük kaptan sen de mi en centilmen oyuncu ödülü almaya mı özendin düşürsene adamı..
Şabettin Doğan
13-09-2005, 23:32
tec-rü-be
indir indir şu adamı faul yap ya ahh ahhhh
çıldırıcam
luci serkan indirin şu adamı be
Şabettin Doğan
13-09-2005, 23:33
göz yaşlarım anlatır....
Onur Aloğlu
13-09-2005, 23:34
Canımız sağolsun...
Şabettin Doğan
13-09-2005, 23:35
helal olsun size hepiniz canlarımızsınız..
olucak olucak bu oyunla olucak
Vehbi Şirikçi
13-09-2005, 23:36
Olmadı. Ama takımdan o ışığı ben aldım bu gece. 1-1 bitse mükemmel olacaktı.
Çağrı Özmen
13-09-2005, 23:37
1 den 39 una hepsi super oynadı,alkışı hakkettiler,mac sonunda milan taraftarının yaptıklarına solicek bisey yok...sadece milan kadıkoye nasıl gelicek diyorum...
Seher Koçer
:'( :'( :'( :'( :'(
Tufan Bora
helal olsun...kesinlikle helal olsun bu takıma...son nefeslerine kadar didindiler...bizi ezdirmediler...hepsi harikaydı...sadece daumun kimseyi değiştirmemesi gibi ufak bi hata bu skora maloldu...
kişisel görüşümdür...kimseyi bağlamaz...ama şunu bilir şunu söylerim...kimse bugün sahada ter döken adamlara niye yenildiniz diyemez....
Necdet Apaydın
13-09-2005, 23:38
2.Yarıda yine takım oyunu anlayışını sürdürdük ve golü de bulduk ancak takım anlayışına uymayan tek bir adam vardı o da her zamanki gibi Kaptan ümit. Kaka'nın pozisyonunda ve Shevchenko nun pozisyonunda da yerini alamayan adam Ümit Özat. Yeter Ümit yeter.
2.gol Ümitin saçma sapan sağdan ceza sahasına doğru topu savurması ve topun geri dönüp kalemizde atağa dönüşmesinden sonra oldu.
Ama olsun Bu takım bu şekilde Avrupada bu sene bize futbol izlettirir inşallah. Serkan da 2.yarı iyi mücadele etti. Selçuk yine kapasitesi kadar oynadı. Kötü oynamadı ama yeterli de değildi. Önder ve Luci de kötü oynamadılar. Ancak yine zaman zaman Lucinin kademeye girmede zorluk yaşadığını gördük.
Appiahın sakatlanması da talihsizlik olarak nitelendirilebilir. Kemal tabii ki Appiahın yerini dolduramadı hatta daha da kötüsü aldığı 3-5 toptan hepsini kaybetti veya oynamaması gereken yerlere oynadı. Tabii Kemal e çok fazla birşey söylemeye hacet yok yedek kulübede oturduğu için çalışmasına ve kendini geliştirmesine gerek yok çünkü o zaten çok iyi bir futbolcu gördük işte...
Aurelio,Appiah,Anelka bu takımı bu sene taşır.
Ve Volkan. Bu çocuk gerçekten büyük kaleci olacak ilerde. gollerde yapabileceği çok fazla birşey yoktu. Defansın kademe hataları ve kabiliyetsizlikleri golleri getirdi. Tabii Kaka gibi adamı tutmak da her yiğidin harcı değildir.
Son olarak yine Ümite değinmek istiyorum. neden ısrar ediyoruz bu adamda. Bu takımda Zidane da ronaldo da oynasa. Sol bekin ümit ataklarda sol açıktan gelen ümit. İllaki bir gedik var.
Neyse 3-1 olduğuna aldırmıyorum takımımı alkışlıyorum.
Burçay Tiftikçi
13-09-2005, 23:38
Helal Olsun...
Burçay Tiftikçi
13-09-2005, 23:41
2. gol ileri fazla adamla çıktıgımızda aurelio nun topu kaybetmesinden sonra oldu...Ümit in topu savurmasından sonra değil...
Onur Bilgin
böyle oynayın yeter ki böyle kazanalım
futbolculardan teknik heyete yöneticilere helal olsun.herşey güzel olacak,tecrübe kazandıkça daha da ii oalağız
teşekkürler FENERBAHÇEM
Muzaffer Eken
bencede ıyı oyun ama sanssızlık ya en azından umut verıcı futbol vardı...
Tufan Bora
biz bu futbolla...ve bizim desteğimizle...kadıköyde kaybetmeyiz...
Seher Koçer
13-09-2005, 23:42
ya sonuç bu olmamalıydı.. hiç haketmediğimiz bi skor.. tüm oyuncularımız elinden geleni yaptı hepsi çok iyiydi ama işte futbol :'( :'( milan taraftarınada hakkaten söylencek bişey yok..
İlker Kökdemir
13-09-2005, 23:43
5 Dakika Ya Sadece 5 Dakika Futbolcularımız Golden Önce Yaptığımız Atakta Şut Çekmiş Olsalard,Kontra Atağa Kalkamayacaklardı Yazık Oldu Maçn Hakkı Beraberlikti.Milanın Aldığı 3 Puan Helal Değil.Neden Hep Bize Her Sene Bunlar Oluyor İyi Oynuyoruz,Mücadele Ediyoruz,Rakipler Saçmasapan Ucuz Gol Atıyorlar.Ezikler ve 6S"lılar Dengesizce Konuşuyorlar
Muzaffer Eken
13-09-2005, 23:43
konusmadan once o vitrine cıksınlar...
Ersin İleri
13-09-2005, 23:45
helal olsun size hepiniz canlarımızsınız..
olucak olucak bu oyunla olucak
olacak olsaydı bu akşam olurdu milan 4 kere geldi üçü gol oldu.olacak bişey yok bence çok büyük bir fırsatı kaçırdık bu akşam..bir daha karşımızda bu kadar kötü bir takım bulamayız bunu bilelim.olmayacak bu daumla olmayacak.oyun okuma notu:0
Forum Yönetimi
13-09-2005, 23:47
Adamı dellendirmeyin lan yinemi Daum ne yaptın Daum haaa..
söylesene haaa söyle..Zorla kendine küfürmü ettirmeye çalışıyorsun...
Değerli üyemiz ,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Hüseyin Ayas
13-09-2005, 23:49
Artık bu takımı destekleseniz diyorum be.Lütfen ha ben desteklemeyecem ****** atayım,çamur atayım diyorsanız ona bişey demem.Ama gölge etmeyin başka ihsan istemem...
LÜTFEN...!!!
Forum Yönetimi
13-09-2005, 23:50
Artık bu takımı destekleseniz diyorum be.Lütfen ha ben desteklemeyecem ****** atayım,çamur atayım diyorsanız ona bişey demem.Ama gölge etmeyin başka ihsan istemem...
LÜTFEN...!!!
Değerli üyemiz,
"Forumlarımızda küfürlü mesajlar yazmak; küfürlü kelimeleri, nokta veya yıldızlarla sansürleyerek kullanmak yasaktır."
Muzaffer Eken
13-09-2005, 23:51
haklısınız arkadaslar bırakın kavgayıda takıma sarılalım ya bu aksam bunu hakettıler ve ıhtıyacları var bence buna...
Ersin İleri
13-09-2005, 23:51
daha ne yapacak ya daha ne yapacak bu maçta bu daumun şu takıma katkısı ne allah aşkına bi söyle hangi aklı başında adam bu maça bu kadroyla çıkmaz böyle oynatmaz...oynun içinde bir tane katkısı var mı oyuna..ulan koca maç bir tane değişiklik yapmıyo bu adam takım öldü koşmuyo görmüyo musun.topu kaybettik defansta ümit yalnız kaldı...maç 0-0 ken de 1-1ken de 1-0 ken de aynı futbolu oynadık..iyi de oynadık ama yorulduk düştük sen şimdi göremedin mi bunu...daum göremiyo işte..oynu okuyamıyo çünkü...
Şabettin Doğan
13-09-2005, 23:53
noktanda yok ama
6s limisin yoksa ya da gözlerde bi sorun var galiba
Hüseyin Ayas
13-09-2005, 23:54
Arkadaşlar bu takımı destekleyelim artık nolur...Daum istifa,bu takım böyle gitmez,böyle olmaz larla kendinizi avutuyorsunuz.Bu şekilde körü körüne konuşmayın.Biraz yapılanları da görün artık.Tabi ki görebiliyorsanız.
Saygılar...
Forum Yönetimi
13-09-2005, 23:55
lan lavuk senin sorunun mu var
körmüsün yoksa
beyninde sorun mu var.yoksa canın başka bişey mi istiyor.fazla konuşursan sana kaçacak bişeyler göreceksin
Değerli üyemiz ,
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Nuri Çelik
13-09-2005, 23:56
Brawo walla size en ufak şeyden dahi tartışmayı kawga etmeyi başarıyosunuz bugün takım herkesin beklediğinden iyi oynadı buna sewinmek yerine siz birbirinizi yiorsunuz KOMİK...
Fatih.Celik
13-09-2005, 23:56
fazla söylencek bir sey yok ksımet degilmiş..yine son dakika sendormlarını yasadık..milanında cok kötü oynadı....ama gol atabilen futbolcularu var kötü oyansalar bile...ezilmedik...takımımla gurur duyuyorum....
Tufan Bora
13-09-2005, 23:58
ağalar beyler...tamam eyvallah her zaman eleştirmek yada anlamsızca saldırmak yersiz...ama ortada bi gerçek var....dakika 85 2 oyuncu değişikliği hakkın var...1-1 şahane bi skor ve sen oyunu soğutmak için hiçbişey yapmıyosan orda bi strateji hatası var demektir....profesyonel olmak lazım...2 oyuncu değişikliği oyunu en az 1 dakika soğutur...bizim savunma nefes alır. bu ciddi bi strateji hatasıydı...tamam eyvallah hep destek tam destek ama hatası olan adamada şahane diyemem...çocuklar son gücüne kadar çalıştı...3 gün önce yine gereksiz yere 90 dakika futbol oynadı bu adamalar...bunlarda insan yorulmak en doğal hakları...buna çözüm getirecek bir strateji belirlememek daumun hatasıydı...bunun dışında lafım yok dauma...ama ortalığı germeden önce hatalarıda kabul etmek gerek...
Muzaffer Eken
haklısın fatih ...
Erkut Yeğen
olacak olsaydı bu akşam olurdu milan 4 kere geldi üçü gol oldu.olacak bişey yok bence çok büyük bir fırsatı kaçırdık bu akşam..bir daha karşımızda bu kadar kötü bir takım bulamayız bunu bilelim.olmayacak bu daumla olmayacak.oyun okuma notu:0
senin taraftarlık notun sıfır 0
ayıp olmuyor mu herkesin içi kan ağlarken
ortamı geren,düşmana koz veren yazılar
>:(
Şabettin Doğan
13-09-2005, 23:59
Brawo walla size en ufak şeyden dahi tartışmayı kawga etmeyi başarıyosunuz bugün takım herkesin beklediğinden iyi oynadı buna sewinmek yerine siz birbirinizi yiorsunuz KOMİK...
evet ne yazıkk ki herkesin gördüğünü içimizdeki irlandalılar görmüyo arkadaşım ve boş boş konuşuyolar
Nuri Çelik
14-09-2005, 00:00
fazla söylencek bir sey yok ksımet degilmiş..yine son dakika sendormlarını yasadık..milanında cok kötü oynadı....ama gol atabilen futbolcularu var kötü oyansalar bile...ezilmedik...takımımla gurur duyuyorum....
kim ne derse desin ezilmeden yenildik sadece kaybedişimizin nedeni tecrübe eksikliği ve son dakikalarda panikti kaka attığı 2.golü 60-70. dklarda bulmaya calıssa Ümit düşürürmüydü düşürmezmiydi???
Osman Rasim
arkadaslar takımı desteklemek zamanı bırakalım kavgayı takımız bole oynarsa bu gruptan cok rahat cıkarız takımımız cok iyi oynadı
Tufan Bora
şahane futbol oynadık...hiç anormal olmayan bir takıma yenildik..ve sadece tecrübe sorunumuz vardı...hepsini burada kucaklamamız gerekiyo o sahadakilerin...şahanelerdi...daumda iyi taktikle çıktı...sadece şansımız yoktu....daumun istifası hiçbişeyi çözmez dahada karışıtırı ortalığı...daumla devam...ama hatalarını gözmezden gelmeyelim...
Sercan Matur
gördük ki tecrübe var...
ama eksik...
kazansak da kaybetsek de oynadıgımız her maç tecrübe artıyor..
bundan sonraki maçlarda bunun nasıl bir fark yarattıgına tanık olacağız..
takımımız iyi yolda..
Allah'ın izniyle bu sene iyi işler yapacaklar...
Şabettin Doğan
ağalar beyler...tamam eyvallah her zaman eleştirmek yada anlamsızca saldırmak yersiz...ama ortada bi gerçek var....dakika 85 2 oyuncu değişikliği hakkın var...1-1 şahane bi skor ve sen oyunu soğutmak için hiçbişey yapmıyosan orda bi strateji hatası var demektir....profesyonel olmak lazım...2 oyuncu değişikliği oyunu en az 1 dakika soğutur...bizim savunma nefes alır. bu ciddi bi strateji hatasıydı...tamam eyvallah hep destek tam destek ama hatası olan adamada şahane diyemem...çocuklar son gücüne kadar çalıştı...3 gün önce yine gereksiz yere 90 dakika futbol oynadı bu adamalar...bunlarda insan yorulmak en doğal hakları...buna çözüm getirecek bir strateji belirlememek daumun hatasıydı...bunun dışında lafım yok dauma...ama ortalığı germeden önce hatalarıda kabul etmek gerek...
hatalar tartışılsın kimse bişey demiyo ama hemen daum gitsin diyenlere tepki dostum
Melis Varan
14-09-2005, 00:01
Nesi komik! Güzel bi oyun çıkardık. Maçtan çönce tüm yorumcular doğru kadro diyordu... Şimdi son 4 dakikada 2 gol yedik diye Ersinin dediğine bak.
Böylesi Fenerbahçeli olmaz olsun!!! KAsten mi yapıyor, tanıyan var mı bu arkadaşı, nedir bu şaka mı, komplo mu!!
Potansiyelimizi çok iyi dışa vurduk , bi ciddi sakatlığa rağmen oyunu kontrol altında tutabildik ama son anda defansın boşlukları ile herşey altüst oldu hepsi bu.
Çıldırtmayın milleti..
Böylelerine bi tek küfredenler değil provake edenler de ceza almalı!!!
Nuri Çelik
14-09-2005, 00:02
Nesi komik! Güzel bi oyun çıkardık. Maçtan çönce tüm yorumcular doğru kadro diyordu... Şimdi son 4 dakikada 2 gol yedik diye Ersinin dediğine bak.
Böylesi Fenerbahçeli olmaz olsun!!! KAsten mi yapıyor, tanıyan var mı bu arkadaşı, nedir bu şaka mı, komplo mu!!
Potansiyelimizi çok iyi dışa vurduk , bi ciddi sakatlığa rağmen oyunu kontrol altında tutabildik ama son anda defansın boşlukları ile herşey altüst oldu hepsi bu.
Çıldırtmayın milleti..
Böylelerine bi tek küfredenler değil provake edenler de ceza almalı!!!
Benim mesajımdan alıntı alarak mı neyin komik olduğunu sordun acaba??
Emrah Temiz
14-09-2005, 00:03
kim ne derse desin, bu akşam izlediğim ve savunmasına hayran kaldığım takım Fenerbahçeydi. Biz böle oynadığımız sürece (ki böle oynadığımız sürece daha iyisini de yaparız) bu gruptan en kötü 3. çıkarız; inancım sonsuz...
Bertan Aycan
14-09-2005, 00:04
*Bu akşam sağlıklı düşünebilmemiz biraz zor.
*Trajik bir maç..
*Bahsedilen takım Milan.
*Herkes biliyor Milan'ın ne olduğunu neler yapabileceğini..
*Ve Edirne'den sonra bir adım atamaz diyen futbol ulemaları yarın ne yazacaklar çok ama çok merak ediyorum.
*Denilebilirki Lyon Real'i 3-0 yendi gecenin en enteresan skorunu elde etti.
*O Lyon yatsın kalksın Kaka'ya dua etsin..
*Maç 1-1 devam ederken hatta 1-0 mağlupken sanki bir şeyler bizim lehimize dönecekmiş gibi bir his vardı içimde.
Heyecanlanmakla beraber maçı o derecede rahat izledim bu his yüzünden.
*Volkanından Anelkasına kadar bence üst düze bir mücadele vardı.Sonucu takımın hataları değil bireysel hatalar belirlemiştir.İşte futbolda zaten bu yüzden futbol.Ne zaman ne oalcağı belli olmuyor hiç bir zaman.
*Appiah'ın yüzünden çok acı çektiği belli oluyordu.Umarım uzun sürecek bir sakatlık yaşamaz.Ona her zaman ihtiyacımız var.
Ozan Ercan
14-09-2005, 00:04
Herkesten ayrı bir paragraf açıp Anelka'ya değinmek istiyorum. Bu adam böyle oynadığı sürece Fenerbahçe her maç en az 2 gol atar Türkiye liginde. Umarım ülke içindeki maçları da biraz olsun önemser ve bugünkü performansını yineler.
Eylül sonundaki PSV maçında da olumlu bir performans gösterirse ekim ayında Fransa Milli Takım forması uzak değil. Hep böyle devam Bilal!!
Sercan Matur
14-09-2005, 00:08
zannedersem kemal şut çekmişti sol taraftan..
o pozisyondan önce rakip ceza alanının önünde yayın oralarda 'tak-tak-tak' diye tabir edilen paslaşmalar gördüm.
bunun gibi güzel görüntüler cokca vardı macta...
milanın kontralarını sogukkanlı mudaheleler ile kesmeler ...
iyi yoldayız iyi..
Bertan Aycan
14-09-2005, 00:09
Maçın İngiliz hakemi Michael Riley'de mükemmel bir maç yönetti.
Tufan Bora
14-09-2005, 00:10
aynen katılıyorum sercan...olacak...az kaldı...
Nuri Çelik
14-09-2005, 00:10
Maçın İngiliz hakemi Michael Riley'de mükemmel bir maç yönetti.
kesinlikle at gözlüklerini takıp çımış sahaya we dewamlı da gülüyodu ciddiyet yoktu nedense.yanlıs hatırlamıyosam lehimize 2 veya 3 sefer düdük caldı faul pozisyonlarında...
Vehbi Şirikçi
14-09-2005, 00:12
Köşede aleyhimize verdiği faul tam komediydi. Sanırım yediğimiz 2. golden önce de Serkan'a faul yapıldı ancak tekrarını göstermedikleri için emin konuşamıyorum.
Necdet Apaydın
Daum hakkında hiçbirşey söylemeyecektim ama susan taraftar da istemiyorum ve burda görüyorum ki çok fazla abartıyorsunuz hep destek tam destek olayını.
Bu maçta 1puan maçtan önce sorsanız herkes için ekstara olurdu ve tabii ki hiçkimse buna %100 inanamazdı. Ancak bu oalbilirdi. ve bu olabilecekken takım yorulmuşken son 5 dakikada maçın gitmesinden dolayı herşey gösteriyorki Daum oyuna müdahale etse belki 1 puan cepte evimize dönebilirdik.
Ümiti de geçtim hadi o da canla başla oynuyor kapasitesi bu akdar adamın yapabileceği birşey yok. orda birşeyler yapması gereken artık son 5dk. da sen oyunu soğutacaksın. 2 oyuncu değişikliği hakkın duruyor. Ama 2-1 olunca ayılıyor Daum ve nobreyi alıyor şimdi burda Daumu eleştirmekle yanlışmı yapıyoruz. Ha bu tabii ki isyan değil ben Ümit kötü oynadı diyebiliyorsam. Daum da kötüydü diyebilmeliyim. Lütfen biraz daha sağduyu.
Bertan Aycan
zannedersem kemal şut çekmişti sol taraftan..
o pozisyondan önce rakip ceza alanının önünde yayın oralarda 'tak-tak-tak' diye tabir edilen paslaşmalar gördüm.
*Maçı beraber izlediğim Galatasaraylı arkadaşım Brezilya hücum ediyor zannettim dedi.
Bahriye Tekin
o 2. gol yenmezdi be! olmaz öle gol. göz göre göre!
Muzaffer Eken
14-09-2005, 00:13
kaka cok kaka adam ya
Hakan Sert
14-09-2005, 00:13
Ortalik baya gerilmis galiba bence bu gerginligin sebebide golün son dakikada gelmesi evet hepimiz üzüldük hepimiz kahrolduk ama birbirimizi kirmamiza gerek yok olucak insallah bu sene. Ben sahsim adima istedigimi aldim bu aksamki maçtan gayet iyiydi takim böyle oynadigimiz takdirde bu gruptan çikacagimizi düsünüyorum
Tufan Bora
14-09-2005, 00:14
kesinlikle at gözlüklerini takıp çımış sahaya we dewamlı da gülüyodu ciddiyet yoktu nedense.yanlıs hatırlamıyosam lehimize 2 veya 3 sefer düdük caldı faul pozisyonlarında...
Riley İngiltere'de fazlasıyla tartışılan bir hakem...
genel anlamda çok büyük başarıları yok...yaptığı hatalar çift taraflıydı bence...bana hakem hatası olmayan bir maç söyleyebilirmisin? sonuca etki edecek hiç bir şey yapmadı ...hatta seyircinin etkisinde kalmadığını düşünüyorum...bence bu maçta hakem yönünden şanslıydık...
Şabettin Doğan
14-09-2005, 00:15
Daum hakkında hiçbirşey söylemeyecektim ama susan taraftar da istemiyorum ve burda görüyorum ki çok fazla abartıyorsunuz hep destek tam destek olayını.
Bu maçta 1puan maçtan önce sorsanız herkes için ekstara olurdu ve tabii ki hiçkimse buna %100 inanamazdı. Ancak bu oalbilirdi. ve bu olabilecekken takım yorulmuşken son 5 dakikada maçın gitmesinden dolayı herşey gösteriyorki Daum oyuna müdahale etse belki 1 puan cepte evimize dönebilirdik.
Ümiti de geçtim hadi o da canla başla oynuyor kapasitesi bu akdar adamın yapabileceği birşey yok. orda birşeyler yapması gereken artık son 5dk. da sen oyunu soğutacaksın. 2 oyuncu değişikliği hakkın duruyor. Ama 2-1 olunca ayılıyor Daum ve nobreyi alıyor şimdi burda Daumu eleştirmekle yanlışmı yapıyoruz. Ha bu tabii ki isyan değil ben Ümit kötü oynadı diyebiliyorsam. Daum da kötüydü diyebilmeliyim. Lütfen biraz daha sağduyu.
hayır dostum yanlış bişey yok bu yazıda kimsede sana bişey yazmadı bak çünkü yazının sonuna DAUM GİTSİN dememişsin
Bertan Aycan
ciddiyet yoktu nedense.yanlıs hatırlamıyosam lehimize 2 veya 3 sefer düdük caldı faul pozisyonlarında...
1- Yanlış hatırlıyorsun.
2- Ciddiyetten kastın nedir ?
3- Maçın hakemi ile ilgili de burda derin tartışmalara girecek değilim.
4-Futbolcu kardeşlerimizde hakemle hiç oynamadılar ( Bu son maddeyi sana cevap olarak yazmadım )
Necdet Apaydın
2.golü belki Rüştü yemezdi ancak Volkanın topu oyuna sürüşleri ve potansiyeli Rüştüye tercih edilir. Bence Volkanla devam edilmeli. Günü kurtarmak istemek yerine ileriyi düşünen Fenerbahçe olarak bu şekilde olmalı. Günü kurtarmak sitesek bile Rüştünün Manchesterdan yediği golleri hatırlayalım. Her kalecinin belli zaafları avrdır ki Volkan bu kadar gençken bugün bana Casillasın Realdeki ilk günlerini hatırlattı.
Ben fikrimi değiştiddim Volkanın arkasındayım.
Takımımı tekrardan alkışlıyorum...
Burçay Tiftikçi
14-09-2005, 00:17
Ümit Özat çok iyi top oynadı son pozisyonda yavaş ve ters kaldıgı için indirmek istese bile indiremezdi...
Burcu Bıçar
14-09-2005, 00:18
milanı kadıkoyde bekleyecegizzz..
Emre Oruç
87. dakikaya kadar herşey çok güzeldi. Daum'un taktik antremanında Milan'ı dahice şaşırtmasından futbolcuların o geçtiğimiz senelerdeki korkaklıklarını atmasına kadar herşey yolunda gidiyordu. Fakat malesef olmadı. Milan böyle bir takım işte. "Tamam bu iş" derken bir şekilde atıyorlar golü. Geçen sene de böyle finale çıktılar (PSV'yi eleyişleri hala aklımda). Neyse sağlık olsun. Mağlup olunan takım Milan da olsa mağlubiyet sonrası mutlu olmak mümkün değil ama umutlu olmak mümkün. Ben takımda o ışığı gördüm. Diğer maçlarda da yere sağlam basar, oyunu kontrol altında tutarsak işimiz kolay.
Bu arada maçtan sonra bir olay dikkatimi çekti. Kaka hayranı olduğu 8) Alex'in formasını aldı (başkasına kaptırmamak için çok heyecenlıydı :)) ve üzerine giydi. Şöyle bir baktım da çok yakıştı Fenerbahçe forması. Ne dersiniz Kaka acaba Aziz Yıldırım'a mesaj mı verdi? ;)
Şabettin Doğan
serkan veya luci indircekti ümit indirse zaten yarım gol olurdu çok kötü yerdi
Talha Çetintaş
14-09-2005, 00:19
Takım olarak bencede cok iiydık hersey cok tatlıydı anelkayı gorunce şok gecırdım bence super bır oyun oynadı umarım ligdede aynı sekılde devam eder.. serkanda inanılmaz kostu heryere kostu bı ara şimdi dusup bayılacak dedım... cıkan kadroda superdı amaaaaaa
bunu ne akla hızmet yaptı bılmıyorumama sonradan oyuna gıren bır oyuncuyu mac bıtımıne 2-3 dakka kala nıye cıkardı?
umarım kemalde bı motıvasyon eksıklı olmaz ve son olarak benım hakemi pek takdır ettım soylenemez skora etkı edecek bırsey yapmadı ama bızım bazı faullerı es gecerken onlarda komık bazı fauller verdı ....
Şükrü Günal
14-09-2005, 00:20
Maçı iki yönlü değerlendirmek lazım.Bir oyun yönünden,bir skor yönünden.Oynanan oyun,ilerisi için umut verici ama böyle turnuvalarda,hele birde deplasman da Milana karşı oynuyorsan skor,oyunun önüne geçer.Yinede hepsine helal olsun.Ellerinden geleni yaptılar.Ancak Daum son dakikalarda oyuna müdahele edebilirdi.Kemali oyuna alan Daum,neden dakika 90 da tekrar Kemal'i oyundan çıkarır ki,biri bana bunu açıklasın.Vakit çalmaya mı ihtiyacı var?Al işte Kemalin psikolojisini düşünün.Selçuk ve Ümit bu takımın oyuncusu değil.Selçuğu sevenler var ama ben her forumdaiher topicte onun ve Ümit'in bu takıma yakışmadığını yazıyorum.Yeter artık onlarsız Fenerbahçe çok daha güzel.Böyle oyun ve taraftar desteğiyle Schalke ve PSV elimizden kaçamaz.Ee artık Milanla da bir hesabımız olsun.Neyse şimdi bakalım Beşiktaş maçına..
Can Güleç
fenerbahçe çok güzel futbol resitalisi versede sonucu katlanmayı bilemedii ..artık bundan sonra yapacağımız maçlarda kendimizi tam olarak sahaya yansıtmamız gerekir..büyük bir ihtimalle bu gruptan çıkarıs..?
Nuri Çelik
Ciddiyetten kastın nedir ?
bundan kastım şampiyonlar ligi maçını değilde sanki ingilterede basit bi maç yönetiyo gibiydi oyun sert geçmedi ama benim görüşüm oyuna hakim olması yönündeydi...ve milan lehine alakasız yerlerde düdük çaldı aynı pozisyonları Fenerbahçe lehine kullanmadan es geçti...
Çağrı Özmen
14-09-2005, 00:21
ya ben anlamıyorum ümit özatın kapasitesi bu diye bir suru msj gordum burda,ümit özatın kapatisesi nedir bi soylermisiniz? bence fenerbahcede en mukemmel futbolculardan birisi,fenerbahce kaptanı,oynamadıgı bi kale kaldı adamın,sol kanata verdin oynadı sagda oynadı,ortada defansta.... valla bence gayet iyi bi kapasitesi var,keske herkesde onun gibi kağasite olsa...volkan superdi,anelka alex appiah ya saymıyorum hepsi cok guzel oynadı...bu arada ersin bu ne bicim bi tarzdır anlamadım,daha ne yapsın takım? orta sahadan gol mu atsın? bence alabilirdik bile macı,hayal degil bu...bu takım böle oynasın bu gruptan cıkar,hatta gruptan sonrada cok seyler yapar,helal olsun hepsine...cok kucuk hatalardan 3-1 oldu durum...shevchenko su anda yayında,roportaj yapıyo starda acıp izleyin,dedigi: fb super oynadı,tabiki onlardan bole bi futbol bekliyoduk,alex anelka appiah ümit gibi futbolcuları var...cok zorladılar bizi....
Necdet Apaydın
14-09-2005, 00:21
hayır dostum yanlış bişey yok bu yazıda kimsede sana bişey yazmadı bak çünkü yazının sonuna DAUM GİTSİN dememişsin
"Daum gitsin" demem bu saatten sonra diyene de bişey demem ama gereksiz çünkü şu anda Daumun gitmesi demek eski Fenerbahçe demek ve basına yine malzeme demek.
He ben geçen sezon bittiğinde Daum gitsin diye çok bağırdım ve aslında ben de bir anti-daumcu olabilirim. Ancak Aziz başkan onu göndermedi arkasında durdu buna da saygı duydum onu da anlıyorum sonuçta takımda istikrar istiyor ve bunun en iyi yolu da takımı kaç senedir tanıyan bu adamı , etkisi az olsa da bana göre takımı 2 sene üstüste şampiyon yapan adamı takımda tutmakta gördü.
Ben Aziz başkanın ve yönetimin bu kararı karşısında saygıyla eğiliyorum. Zaten Sezon içinde bırakın teknik direktör değiştirmeyi oyuncu satılmasına bile karşıyım. Yeni oyuncu alırsın (appiah gibi) işte ümiti keser selçuğu keser serkanı tuncayı keser.
Bu takıma takviye yine lazım. Yedek kulübesinde Can Arat oturuyor. Tabii iyi bir oyuncuyu kulübede tutamazsın burası Türkiye basın hemen yüklenir. Bunu da Daum çok iyi bildiği için ve sorun yaşamamak için bunu göze alamıyor olabilir.
Neyse bu maç geride kaldı. Ama bizim bu oyunla Schalke ve PSV deplasmanlarında puanla dönmemiz lazım artık bunun şakası yok tabiiki bu gruptan çıkma hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorsak.
Seher Koçer
14-09-2005, 00:24
Bu arada maçtan sonra bir olay dikkatimi çekti. Kaka hayranı olduğu *8) Alex'in formasını aldı (başkasına kaptırmamak için çok heyecenlıydı :)) ve üzerine giydi. Şöyle bir baktım da çok yakıştı Fenerbahçe forması. Ne dersiniz Kaka acaba Aziz Yıldırım'a mesaj mı verdi? *;)
inşallah öyle bi mesaj veriyodur ;)
bide kemali niye çıkardı daum anlamadım çokmu kötü oynuyodu ben çok dikkat etmemişim valla.. ??? kemalde çok şaşırdı ve üzüldü..bende üzüldüm :(
Şabettin Doğan
14-09-2005, 00:26
"Daum gitsin" demem bu saatten sonra diyene de bişey demem ama gereksiz çünkü şu anda Daumun gitmesi demek eski Fenerbahçe demek ve basına yine malzeme demek.
He ben geçen sezon bittiğinde Daum gitsin diye çok bağırdım ve aslında ben de bir anti-daumcu olabilirim. Ancak Aziz başkan onu göndermedi arkasında durdu buna da saygı duydum onu da anlıyorum sonuçta takımda istikrar istiyor ve bunun en iyi yolu da takımı kaç senedir tanıyan bu adamı , etkisi az olsa da bana göre takımı 2 sene üstüste şampiyon yapan adamı takımda tutmakta gördü.
Ben Aziz başkanın ve yönetimin bu kararı karşısında saygıyla eğiliyorum. Zaten Sezon içinde bırakın teknik direktör değiştirmeyi oyuncu satılmasına bile karşıyım. Yeni oyuncu alırsın (appiah gibi) işte ümiti keser selçuğu keser serkanı tuncayı keser.
Bu takıma takviye yine lazım. Yedek kulübesinde Can Arat oturuyor. Tabii iyi bir oyuncuyu kulübede tutamazsın burası Türkiye basın hemen yüklenir. Bunu da Daum çok iyi bildiği için ve sorun yaşamamak için bunu göze alamıyor olabilir.
Neyse bu maç geride kaldı. Ama bizim bu oyunla Schalke ve PSV deplasmanlarında puanla dönmemiz lazım artık bunun şakası yok tabiiki bu gruptan çıkma hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorsak.
işte tartışmanın tek sebebi daum gitsin diyenler bence dostum neyse dediğin gibi önümüze bakmalıyız
Şükrü Günal
ya ben anlamıyorum ümit özatın kapasitesi bu diye bir suru msj gordum burda,ümit özatın kapatisesi nedir bi soylermisiniz? bence fenerbahcede en mukemmel futbolculardan birisi,fenerbahce kaptanı,oynamadıgı bi kale kaldı adamın,sol kanata verdin oynadı sagda oynadı,ortada defansta.... valla bence gayet iyi bi kapasitesi var,keske herkesde onun gibi kağasite olsa...volkan superdi,anelka alex appiah ya saymıyorum hepsi cok guzel oynadı...bu arada ersin bu ne bicim bi tarzdır anlamadım,daha ne yapsın takım? orta sahadan gol mu atsın? bence alabilirdik bile macı,hayal degil bu...bu takım böle oynasın bu gruptan cıkar,hatta gruptan sonrada cok seyler yapar,helal olsun hepsine...cok kucuk hatalardan 3-1 oldu durum...shevchenko su anda yayında,roportaj yapıyo starda acıp izleyin,dedigi: fb super oynadı,tabiki onlardan bole bi futbol bekliyoduk,alex anelka appiah ümit gibi futbolcuları var...cok zorladılar bizi....
Arkadaşım sanırım seninle aynı maçı izledik değil mi?Ve Ümit Özat'ın bu takım için gerekli olduğunu ve onun Fenerbahçeye büyük katkı yaptığından bahsetmişsin?Bana açıklar mısın Ümitin bize kaç maç kazandırdığını,kaç kritik atağı kestiğini?Ligde nasıl oynadığını?Elbette kaptandır,ve ona bu yüzden saygım vardır.Kişiliklidir,karakterlidir ama futbol gözlüğüyle baktığımız zaman,süper lig için orta halli ama iş Avrupaya geldiği zaman vasatın altında bir tipte oyuncudur.Dua edin bence ki Shevchenko biraz durgundu.Ne sol taraftan isabetli orta,ne bindirme hiçbirşey.Hele Selçuk?Ne olur bana onu da savunmayın.Onların dışında tüm futbolcularımızı kutluyorum..
Tufan Bora
daum kemal konusunda 4. hakemin bir hatası olduğunu söyledi yanlış hatırlamıyorsam...tabi bu ne kadar doğrudur bilemem...
Burak Çankaya
14-09-2005, 00:27
Ben takımımla gurur duydum kafa kafaya oynadı talihsizlik bence..
Bahtiyar Güdürü
14-09-2005, 00:27
+1907 kesinlikle katiliyorum...ayriyetten de bişiler eklemek istiyorum...
bu herr daum ne işe yarar??maç 1-1 oluyor ancelotti ddoğal olarak bi teknik direktörün yapması gerek şeyi yapıyor ve oyuna 2 tane oyuncu sokuyor...bizim daum efendi de onu izliyor.ilk yarıda yaptığı zorunlu değişiklik var...be adam oğlu adam yillardir tecrübe tecrübe dersin fenerbahçe tecrübeyi kazanacak ama seninle mi?zaragozaya elenerek mi tecrübe kazanacağız.geçen sene lyon maçı son 5 dakika 2-2 maç 4-2 lyon galibiyetiyle bitiyor.geçen seneden bu seneye ne değişti.fenrbahçemiz bu daumdan büyüktür kimse bana gelip de 2 sene şampiyon yapti falan muhabbetleri yapmasın zaten türkiye ligi için yeterince kaliteli kadromuz vardır.bilmewm hatırlarmısınız pierparemiz vardı 2 sene önceki ilk şampiyonlukta ve son sene de alex vardı...dam bizi şampiyon yapmadı eğer biz şampiyon olduysak fenerbahçeli futbolcuların alın teriyle olmuştur daum öyle atraksiyon yaparak falan yapmadi bizi şampiyon...çok iyi mücadele ettik tüm futbolcuları canı gönülden kutluyorum.ben inanıyorum bu gruptan çıkacağımıza.ama bu gruptan bizi herr daum çıkartmıcak her zamanki gibi ter döken oyuncularımız çıkartıcak...istemiyorum seni daum satar gidersin insallah bizi 2006 da oynayan bi takımın başına geçesin....son 7-8 dakika insan bi değşiklik yapar yorulan futbolcuların yerine denizi falan sokar...2-1 olmuş nobreyi sokuyorsun :) gülerim ben buna ...
Nuri Çelik
14-09-2005, 00:28
daum kemal konusunda 4. hakemin bir hatası olduğunu söyledi yanlış hatırlamıyorsam...tabi bu ne kadar doğrudur bilemem...
ben selçuk çıkacak diye gördüm ama 27'yi de o moral bozukluğu ile 21 görmüş olabilirim...
Göktuğ Güllüce
14-09-2005, 00:29
buarada hala rüştüyü savunan varsa cidden çok komik olduğunu düşünürüm 2, golü rüştü yemezdi diye bir yazı gördüm peki bende soruyorum kaladzenin şutunu çıkarırmıydı?shevchenko nun vuruşunda ne yapabilirdi?yan toplarda bizim kalbimizi ağzımıza getirmezmiydi?şunu kabul edelim fenerbahçede rüştü devri kapanmıştır artık kale volkanındır
Şabettin Doğan
14-09-2005, 00:29
*bu herr daum ne işe yarar??maç 1-1 oluyor ancelotti ddoğal olarak bi teknik direktörün yapması gerek şeyi yapıyor ve oyuna 2 tane oyuncu sokuyor...bizim daum efendi de onu izliyor.ilk yarıda yaptığı zorunlu değişiklik var...be adam oğlu adam yillardir tecrübe tecrübe dersin fenerbahçe tecrübeyi kazanacak ama seninle mi?zaragozaya elenerek mi tecrübe kazanacağız.geçen sene lyon maçı son 5 dakika 2-2 maç 4-2 lyon galibiyetiyle bitiyor.geçen seneden bu seneye ne değişti.fenrbahçemiz bu daumdan büyüktür kimse bana gelip de 2 sene şampiyon yapti falan muhabbetleri yapmasın zaten türkiye ligi için yeterince kaliteli kadromuz vardır.bilmewm hatırlarmısınız pierparemiz vardı 2 sene önceki ilk şampiyonlukta ve son sene de alex vardı...dam bizi şampiyon yapmadı eğer biz şampiyon olduysak fenerbahçeli futbolcuların alın teriyle olmuştur daum öyle atraksiyon yaparak falan yapmadi bizi şampiyon...çok iyi mücadele ettik tüm futbolcuları canı gönülden kutluyorum.ben inanıyorum bu gruptan çıkacağımıza.ama bu gruptan bizi herr daum çıkartmıcak her zamanki gibi ter döken oyuncularımız çıkartıcak...istemiyorum seni daum satar gidersin insallah bizi 2006 da oynayan *bi takımın başına geçesin....son 7-8 dakika insan bi değşiklik yapar yorulan futbolcuların yerine denizi falan sokar...2-1 olmuş nobreyi sokuyorsun :) gülerim ben buna ...
doğru ya teknik direktörsüz olsak daha iyi haklısın arkadaşım ??? ??? ???
Ozan Ercan
14-09-2005, 00:30
Ümit Özat 2. yarının ortalarına doğru Cafu'nun ayağından bir top aldı yatarak. Riske girip o hareketi yapabilecek futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmez belki. Ama hemen sonrasında kazandığı topu 5 metre yanındaki Tuncay'a değil de taca attı. Ümit çok artıları olan bir futbolcu olabilir ama Fenerbahçe Avrupa'da başarı istiyorsa bundan sonra yıldızla takviye edilecek 2 mevkii savunmanın ortası ve sol bektir.
Burak Çankaya
14-09-2005, 00:30
kakanın 2. golünde serkene faul var mı bana öyle geldi tam olarak göremedim ama hakemi genel olarak çok beğendim
Çağrı Özmen
14-09-2005, 00:31
Arkadaşım sanırım seninle aynı maçı izledik değil mi?Ve Ümit Özat'ın bu takım için gerekli olduğunu ve onun Fenerbahçeye büyük katkı yaptığından bahsetmişsin?Bana açıklar mısın Ümitin bize kaç maç kazandırdığını,kaç kritik atağı kestiğini?Ligde nasıl oynadığını?Elbette kaptandır,ve ona bu yüzden saygım vardır.Kişiliklidir,karakterlidir ama futbol gözlüğüyle baktığımız zaman,süper lig için orta halli ama iş Avrupaya geldiği zaman vasatın altında bir tipte oyuncudur.Dua edin bence ki Shevchenko biraz durgundu.Ne sol taraftan isabetli orta,ne bindirme hiçbirşey.Hele Selçuk?Ne olur bana onu da savunmayın.Onların dışında tüm futbolcularımızı kutluyorum..
bak güzel kardesim,umit ozatın neler yaptıgı ortada,benim burda birer birer sana anlatmama gerek yok...tam bir görev adamı ümit özat...ayrıca selcuk oynamadı diyosun,selcuku oynatmamaya calıssalarda yine cok hırslı oynadı,heralde sen farklı macı seyrettin...kimse laf atmasın bu cocuklara,ayakta alkıslamak lazım...
Şükrü Günal
14-09-2005, 00:31
buarada hala rüştüyü savunan varsa cidden çok komik olduğunu düşünürüm 2, golü rüştü yemezdi diye bir yazı gördüm peki bende soruyorum kaladzenin şutunu çıkarırmıydı?shevchenko nun vuruşunda ne yapabilirdi?yan toplarda bizim kalbimizi ağzımıza getirmezmiydi?şunu kabul edelim fenerbahçede rüştü devri kapanmıştır artık kale volkanındır
Sonuna kadar katılıyorum.O atmosferde,o streste yapabileceğinin en iyisini yaptı,kusursuzdu.Bundan sonra kaleyi devredeceğini sanmıyorum.Bence Volkan sınavı geçti.Artık uzun maratonda Rüştü gibi bir kaleciden iyi bir yedek olur.O da lazım .
Ozan Ercan
14-09-2005, 00:34
*bu herr daum ne işe yarar??maç 1-1 oluyor ancelotti ddoğal olarak bi teknik direktörün yapması gerek şeyi yapıyor ve oyuna 2 tane oyuncu sokuyor...bizim daum efendi de onu izliyor.ilk yarıda yaptığı zorunlu değişiklik var...be adam oğlu adam yillardir tecrübe tecrübe dersin fenerbahçe tecrübeyi kazanacak ama seninle mi?zaragozaya elenerek mi tecrübe kazanacağız.geçen sene lyon maçı son 5 dakika 2-2 maç 4-2 lyon galibiyetiyle bitiyor.geçen seneden bu seneye ne değişti.fenrbahçemiz bu daumdan büyüktür kimse bana gelip de 2 sene şampiyon yapti falan muhabbetleri yapmasın zaten türkiye ligi için yeterince kaliteli kadromuz vardır.bilmewm hatırlarmısınız pierparemiz vardı 2 sene önceki ilk şampiyonlukta ve son sene de alex vardı...dam bizi şampiyon yapmadı eğer biz şampiyon olduysak fenerbahçeli futbolcuların alın teriyle olmuştur daum öyle atraksiyon yaparak falan yapmadi bizi şampiyon...çok iyi mücadele ettik tüm futbolcuları canı gönülden kutluyorum.ben inanıyorum bu gruptan çıkacağımıza.ama bu gruptan bizi herr daum çıkartmıcak her zamanki gibi ter döken oyuncularımız çıkartıcak...istemiyorum seni daum satar gidersin insallah bizi 2006 da oynayan *bi takımın başına geçesin....son 7-8 dakika insan bi değşiklik yapar yorulan futbolcuların yerine denizi falan sokar...2-1 olmuş nobreyi sokuyorsun :) gülerim ben buna ...
Bahtiyar, Marmara'dan Erkan arkadaşımızın derlediği topice bir göz atmanı tavsiye ederim.
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=futbol;action=display;num=112654789 4
Çağrı Özmen
14-09-2005, 00:35
ya bu olayı rustu volkan olayına donusturmenin ne alakası var simdi_? kim oynarsa oynasın onu destekleyin artık,bakın en sevdigim futbolcudur rustu,ama volkan superdi,su anda onu oynatıyor daum,bende sonuna kadar destekliyorum,rustu volkan gerginligi yaratmanın bi alemi yok artık...
Şükrü Günal
14-09-2005, 00:35
bak güzel kardesim,umit ozatın neler yaptıgı ortada,benim burda birer birer sana anlatmama gerek yok...tam bir görev adamı ümit özat...ayrıca selcuk oynamadı diyosun,selcuku oynatmamaya calıssalarda yine cok hırslı oynadı,heralde sen farklı macı seyrettin...kimse laf atmasın bu cocuklara,ayakta alkıslamak lazım...
Daha 8-9 ay önce Kadıköyde Selçuğu ıslıklayıp protesto eden kimlerdi?Fatih Terim sayesinde mi Selçuk efsanesi doğdu?Arkadaşım o bu takımda 3 yıldır var.Komple futbolcu dediğin maçı 90 dakika oynar.Al işte kendini gösterme egosundaki Selçuk yüzünden açık açık gol yedik.Yeter artık bu pas hataları.Savunmada iyisin hoşsun ama hücumda ah tek pas olayını öğrensen..
Şükrü Günal
14-09-2005, 00:37
ya bu olayı rustu volkan olayına donusturmenin ne alakası var simdi_? kim oynarsa oynasın onu destekleyin artık,bakın en sevdigim futbolcudur rustu,ama volkan superdi,su anda onu oynatıyor daum,bende sonuna kadar destekliyorum,rustu volkan gerginligi yaratmanın bi alemi yok artık...
Arkadaşım biraz gerginiz herhalde?Medyada konuşulan bir olayı bizlerde burada değerlendiriyoruz.Kimsenin Volkan-Rüştü gerginliği yaptığı yok.Sonuçta ikiside bizim oyuncumuz.
Havva Özdamar
14-09-2005, 00:38
ya zaten zaragozaya da selcuk yuzunden yenildik
hala ogrenemedi futbolun takim oyunu oldugunu
Ersin İleri
bu arada daumla olmayacak bu iş yazmışım ben de ama o anki sinirle alakalı idi bu durum gerçi lavuk da olduk ama olsun..hepimiz sinirlendik hepimiz üzüldük.zaten şu anda ki mesajlara baktığımızda ortalık daha bir duruldu gibi.neyse olan oldu işallah fenerbahçemiz bu gruptan bu futbolla en kötü ihtimal 3. olacak çıkacaktır...
Çağrı Özmen
Daha 8-9 ay önce Kadıköyde Selçuğu ıslıklayıp protesto eden kimlerdi?Fatih Terim sayesinde mi Selçuk efsanesi doğdu?Arkadaşım o bu takımda 3 yıldır var.Komple futbolcu dediğin maçı 90 dakika oynar.Al işte kendini gösterme egosundaki Selçuk yüzünden açık açık gol yedik.Yeter artık bu pas hataları.Savunmada iyisin hoşsun ama *hücumda ah tek pas olayını öğrensen..
selcuku ıslıklayanın ben tee.......... selcuku ıslıklayan maraton alt tribundur,maraton altı yuhlayan bizleriz...,ardından aynı macta selcuk diye bagıranda bizleriz...
Tufan Bora
14-09-2005, 00:39
artık şunu rahatlıkla söyleyebiliyorum...2 büyük kalecimiz var...kim oynasa rahatım....bunu bilir bunu söylerim
Şükrü Günal
14-09-2005, 00:40
ya zaten zaragozaya da selcuk yuzunden yenildik
hala ogrenemedi futbolun takim oyunu oldugunu
İşte benim de anlatmak istediğim bu.Bravo.Futbol bir takım oyunudur.Şahsi egoları teşhir etme mekanı değil..
Çağrı Özmen
14-09-2005, 00:40
Arkadaşım biraz gerginiz herhalde?Medyada konuşulan bir olayı bizlerde burada değerlendiriyoruz.Kimsenin Volkan-Rüştü gerginliği yaptığı yok.Sonuçta ikiside bizim oyuncumuz.
bu topicin biraz altında rustu volkan topici vari,bu konunun tartısılma yeri orasıdır...
Burçay Tiftikçi
14-09-2005, 00:41
Selçuga laf etmeyin artık Selçugu ıslıklayanla1907unifeb ten değil 1907unifeb teki insan kendi oyuncusunu ıslıklamaz...Ümit Özat bugün 10 üzerinden 9 luk top oynadı...yok şu iyi oynamadı o yüzden ümit özat gözükmedi demşsiniz ümit onları oynatmadı bunu anlayamamışsınız...
Erdem Şap
14-09-2005, 00:43
nasıl ya nasıl daumun hıcbı katkısı olmaz takıma bız amator kumedemı oynuyoruz ben merak edıyorum acaba bız unifeb degılde unirmd(real madrıd) olsaydık luxemburgo hakkında buralarda neler yazardık acaba onu asmayı teklıf eden kac kısı cıkardı aramızdan ben size bısey soylıyım daumun en buyuk icraatı bence gecen sene alex-hooijdonk ve bu senede alex-anelka ikilisini idare edebilmesıdır cunku bu oyuncular tek adam olmayı severler ve kendılerıne rakip olanları sevmezler fakat boyle bı sorun bız daum donemınde ne duyduk ne gorduk taktık yonune gırmıyorum cunku forumda cok buyuk menajerler var yorumu onlara bırakıyorum.işte daum sadece yukarıdakı sebepten dolayı bıle buyuk bı antrenordur
Bahtiyar Güdürü
14-09-2005, 00:45
Bahtiyar, Marmara'dan Erkan arkadaşımızın derlediği topice bir göz atmanı tavsiye ederim.
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=futbol;action=display;num=112654789 4
bana hikaye anlatmayın.gerçekler ortada...fenerbahçe zaten büyük takım daum küçük kalıyor okey?
Şabettin Doğan
14-09-2005, 00:47
bana hikaye anlatmayın.gerçekler ortada...fenerbahçe zaten büyük takım daum küçük kalıyor okey?
türkiyeye gelmiş en iyi teknik direktörlerden biri haketmiyor bu lafları yazık... köstek olmayalım destek olalım..
Çağrı Özmen
14-09-2005, 00:49
bi kere okey degil tamammı? daum kucuk degil geldiginde dunyanın en buyuk teknik direktorlerindendi hala ole....sen ol istersen teknik direktorr...
Onur Aloğlu
14-09-2005, 00:50
Ne olur yapmayın arkadaşlar, her puan kaybından sonra kabak tadı verdi... daum küçük, daum şöyle, daum böyle yapmayın artık. Bilin ki bu takım böyle oynayacak, başında teknik açıdan Daum, idari açıdan Aziz Yıldırım olacak... Yapmayın, anlayın artık...
Sinan Bıçak
14-09-2005, 00:54
1907Unifeb misyonlarını benimseyen bir kişinin söylemeyeceği lafları söylemeyelim arkadaşlar yok Daum küçükmüş yok Selçuk kötü oynamış her zaman her şartta tam destek.
Necdet Apaydın
14-09-2005, 00:56
Tamam yeter, zaten her maçtan sonra muhabbet dönüp dolaşır bir kişiye odaklanır orda devam eder topic amacından şaşar...
Benim asıl düşündüklerim
Appiahın önemli bir sakatlığı olmaması için dua ediyorum.
Anelkanın biraz daha takım içinde oturması ve arkadaşlık ve bağlılık olarak takımla tam olarak kaynaşabilmesini istiyorum.
Volkanda ısrar ederek onun türk futboluna tam olarak kazandırılmasını ve Schumacher den beri uzun soluklu yabancı kaleci görmeyen ve bunu Enkeyle deneyip yabancı kaleci düşüncesini oturtamayan Fenerbahçemizin kalesini uzun yıllar korumasını diliyorum.
Aurelio ve Appiahın bu kadar iyi anlaşabileceğini gördükten sonra onalrın Selçuka da futbolun inceliklerini öğretmelerini istiyorum.
Bu oyunla PSV ve Schalke deplasmanlarından en az 4 puan diliyorum.
İçerdeki müthiş taraftar desteğimizle Milan dahil hepsini eli boş göndermeyi diliyorum.
Samet Aydoğmuş
14-09-2005, 01:17
bu güzel oyuna mağlubiyet yakışmadı. ama maçın sonlarına doğru maçı bıraktılar artık.
bir de şu sataşmaları yüzünden en sonunda bi gs. liyi hastanelik edicem. girdiğim her haber portalında sataşıyolar çünkü...
Eyüp Toktaş
14-09-2005, 01:23
Yazik.Sanssizliga yenildik hala birbiriizle ugrasiyoruz.girdigimiz pozisyonlardan 2 tanesi gol olsa idi simdi hersey güllük gülistanlik idi.Bu takim bizim,Hocada bizim,Yönetimde.Sahip cikalim.Selcuk hata yapmis olabilir.Normaldir.Bu bir spor olayidir.Koskoca Milan savunmasida penalti yapti.Burada kisileri suclamanin anlami yok.Aslanlar gibi oynadik yenildik.daha 8 mac daha var.Allah'in iziniyle cikacagiz bu gruptan.Yeter ki bugünkü oyunumuzu 8 mactata cikaralim.Daum'la daha iyiye dogru gidecegiz.Daum cok iyi bir hoca.Bir tarafta yenildigimiz takima bir bakin.300 milyon euroluk FB'nin 4 kati bir takim.Dünya siralamasinda bile cok üstlerde.Siradan bir takima yenilmedik ki böyle yaziliyor.
Hakan Sert
14-09-2005, 02:19
kakanın 2. golünde serkene faul var mı bana öyle geldi tam olarak göremedim ama hakemi genel olarak çok beğendim
Bence de ikinci golde serginho serkana faulü vardi gibi geldi bana. Neyse böyle yenilelim de cani sagolsun bütün takimin. hakem konusunda da kötü bi hakemdi ama yanli degildi...
Savaş Özmen
14-09-2005, 02:36
Anelka yı o orta sahadan aldıgı topu gol yapsın diye alındı!!!
Tecrubesizlik özellikle 2. golde ön plana çıktı.
Luciano veya Umit 2. golden önce Kaka yı dusurselerdi gol olmayabilirdi.
Bide Tuncay ın kaleye butun vuruşları etkisiz kalıyo...
Ama bu maç diger cl maçları için umut werdi...
Anıl Ekinci
14-09-2005, 03:51
fenerbahce bugüne kadar bir cok avrupa takimiyla mac yapti..ama ben bugüne kadar fenerbahceyi avrupada bu kadar iyi oynarken görmedim..hem de ac milana karsi..
macta fenerbahce üstündü..appiah cikana kadar oyunun hakimi bizdik..ancak kemal appiah kadar savasci degil ve mac kondisyonu yok..orta sahadaki kosan sayimiz 2 ye düsünce 60-65. dakikadan sonra oyun dengelendi ama buna ragmen milan net pozisyonu çok zor buldu..milanin 2.golünden önce 2.yari itibariyle bir ya da iki pozisyonlari var..bizim ise en az 3 pozisyonumuz vardi o kaleye..tamamiyle sanssizlik..87.dakikada yenen gol ise biraz rehavet biraz da yorgunluktan kaynaklandi..ancak ne olursa olsun kakaya tehlikeli bölgeye girilmeden faul yapilmaliydi..olsun..bir laf var ya''tecrübe yenilen kaziklarin bileskesidir diye''..
milandan yedigimiz *bu *gol futbolculara diger sampiyonlar liginde oynanacak maclarda mac sonlarina dogru extra konsatrasyon kaynagi olacaktir..hatta bence bundan sonra fenerbahceli her futbolcu bundan sonra oynayacagi maclarda dakika 85e geldiginde deplasmandaki milan macini hatirlayacak ve cok daha fazla dikkatli olacaktir..
volkan harikaydi..bence artik rüstü formayi yavas yavas unutsun..daum belki rüstüyü istiyor herseye ragmen kalede ama hicbir güc böyle oynayan bir volkani takimdan kesemez..
Forum Yönetimi
14-09-2005, 06:26
selcuku ıslıklayanın ben tee.......... selcuku ıslıklayan maraton alt tribundur,maraton altı yuhlayan bizleriz...,ardından aynı macta selcuk diye bagıranda bizleriz...
Değerli üyemiz,
"Forumlarımızda küfürlü mesajlar yazmak; küfürlü kelimeleri, nokta veya yıldızlarla sansürleyerek kullanmak yasaktır."
Burçay Tiftikçi
14-09-2005, 07:47
Reha Muhtarı ve yazılarını sevmem ama bu yazısıda takdir edilmeyecek gibi değil...
Çokbilmişler mutlu oldu mu?
Çok merak ediyorum, Türkiye'deki çokbilmişler şimdi tatmin oldular mı? Dünkü skora bakıp, "Biz demiştik.
F.Bahçe sadece Türkiye Ligleri'nde var. Avrupa'da yok " diyebilecekler mi? Aynı çokbilmiş takımı, " Bu Anelka ve Alex niye alındı? Avrupa'da bir şey yapmıyorlar. Türkiye'deki Anadolu takımlarına karşı mı maç kazanmak için alındılar?" yolundaki saçmalıklarına devam edecekler mi? Dün gece San Siro'da Milan defansına resital yapan ve futbolu öğreten bir Anelka vardı.
Eğer Türkiye'deki çokbilmiş takımı, Anelka'nın niye alındığını merak ediyorsa dün geceki maçın kasedini alsınlar bir daha seyretsinler. Anelka ilk devrede mükemmeldi. İkinci devrede de büyük ustalığıyla penaltıyı yaptırdı.
Niye alındı diye sorulan Alex ise kendi vatandaşı olan ve dünyanın en iyi kalecisi sayılan Dida'yı sola yatırdı topu sağa plaseledi.
Milan'la San Siro Stadı'nda başa baş oynadı Fenerbahçe. Maçın her şeyiyle hakkı beraberlikti.
88 dakika ne Milan Fenerbahçe'den ne de Fenerbahçe Milan'dan daha üstündü. Elbette Kaka gibi dünyanın belki de en fırsatçı ve top tekniği yüksek bir futbolcusuna sahip Milan. F.Bahçe takımı, Kaka'nın fırsatçılığına maçın bitimine 2 dakika kala dur diyemedi.
Genç Volkan bir-iki hatasının dışında kalede yaptığı kurtarışlarla çok iyiydi. Christoph Daum, Milan karşısına çok doğru bir takım çıkarmıştı. İleride Anelka ve Alex ikilisi mükemmeldi.
Sakatlanıp çıkana kadar Appiah görevini başarıyla yaptı. Appiah'ın sakatlanması Fenerbahçe için büyük şanssızlıktı.
Başa baş oynayan Fenerbahçe'nin Milan'dan sadece tecrübesi eksikti. Dün Milan-Fenerbahçe maçını izleyen dünyadaki her futbolsever, Fenerbahçe'nin hiçbir açıdan Milan'dan geri kalmadığını görür.
Ancelotti'nin 2. golden sonra saha kenarında yaptıklarını görenler zaten Milan'ın galibiyeti nasıl aldığını anlarlar. Bizim çokbilmiş takımı onu da anlamaz.
Reha Muhtarın bugünkü Sabah gazetesindeki yazısı
Hakan Altunay
14-09-2005, 10:42
Reha Muhtar'ı alkışlamak lazım gerçekten...
Ben de başka doğru bir tespiti paylaşmak istiyorum.
Sabah işe gelirken arabada dinledim.FBTV'de de program yapam Cem ARSLAN çok doğru şeyler söyledi.
'' 2 senedir yıldız futbolcularının bireysel becerileriyle çok puanlar kazanan FENERBAHÇE, kendisinden daha kötü futbol oynayan Milan'ın yıldız futbolcusunun 2 bireysel gölüne engel olamadı.
Ligde küçük takımların aynı şekilde dert yandığını hatırlarsak-biz fenerbahçeden daha iyi top oynadık ama alex'i,pvh'yi,anelka'yı... durduramadık- bizim de aynı şekilde dert yanmamız biraz garip bir tesadüf oldu''
Ne dersiniz tarih tekerrrürden ibaret galiba...
Bir de Selçuk'u eleştirmişsiniz arkadaşlar.Nasıl oluyor anlayamıyorum.Aurelio kakayı tutarken, Appiah adeta sağ kanat oynarken Selçuk orta sahada top dağıtıcı özelliğiyle takımın resmen beyni gibi oynadı.Bireysel hatalar illaki oluyor, Gattuso da çok basit bir zamanlama hatası yaparak penaltıya neden oldu ona bakılırsa.
Zaten eğer hata yapılmazsa bir takım bütün maçlarını kazanır, hata yapmadan zaten maç kaybedilmez.
Dün akşamki futbolu eleştirmek biraz abes bana kalırsa.Fenerbahçe mükemmel oynamadı ama çok doğru oynadı...
Kenetlenelim arkadaşlar bu futbolun üzerine kenetlenelim...
Yusuf Akan
14-09-2005, 10:43
Milli takımda da öyle olmadı mı? Danimarka maçında.Bu son dakikalara bi çare bulmak lazım...
Semih Karaca
14-09-2005, 11:24
bende çıkacağımıza inanıyorum ama artık şu son dakikada yediğimiz goller beni kahrediyor.ayrıca yine ilk golü biz yedik.bu sene nedense hep böle gidiyor bunada bi çare bulunması lazım artık
Hasan Muradoğlu
14-09-2005, 12:10
Fenerbahçe İspanyol basınında!
Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda dün akşam AC Milan'a 3-1 yenilen Fenerbahçe için İspanyol basını "Beraberliğe layık bir oyun sergileyen Fenerbahçe, bir büyük Kaka'yı durduramadı" yorumunu yaptı.
"Büyük bir Kaka yeni bir Türk tutkusunu engelliyor" başlığını atan Marca gazetesi, İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalini kötü bir şekilde Liverpool'a kaybeden AC Milan'ın, şans eseri bu sezonki ilk maçını İstanbul takımına karşı oynadığını ve Fenerbahçe'nin elinden zor kurtulduğunu belirtti. Marca Brezilyalı Kaka'nın sayesinde İtalyan ekibinin galibiyeti elde ettiği yazdı.
As gazetesi, "Milan'ı Kaka ve Sheva sırtladı" başlığını kullanarak, "Milan, dahileri Kaka ve Sheva sayesinde Fenerbahçe'den kurtuldu" değerlendirmesinde bulundu.
"Büyük bir Kaka, Milan'ın problemlerini çözüyor ve San Siro'yu ışıklandırıyor" şeklinde yazan El Mundo Deportivo gazetesi de, geçen sezon Şampiyonlar Ligi finali oynayan Milan'ın Fenerbahçe karşısında maç sonuna kadar zorlandığını kaydetti.
Kaynak: AA
Emrah Temiz
14-09-2005, 12:28
reha muhtar.ın yazısını gerçekten çok beğendim, bazen konuşurken ve yorum yaparken saçmalıyor ama güzel yazmış, helal olsun :)
Hasan Muradoğlu
14-09-2005, 13:16
burdaki haberdeki yorumlarda olumlu...özellikle ancelotti'nin sözleri...aynen aktarıyorum...''We were up against a strong opposition with excellent players and I knew it was not going to be a simple job to beat them but we did it."...maç öncesi rakibi övmek taktiktir ama maç sonunda değil...anlaşılmıştır umarım... ;)
http://football.guardian.co.uk/breakingnews/feedstory/0,14546,-5276255,00.html
Erhan Şişli
14-09-2005, 13:30
Takımımız dün 88 dakika deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı.Bence maçın hakkı beraberlikti ama futbolda önemli olan skor.Milan gerçekten çok güçlü bi takım ve Fenerbahçemiz ezilmeden başa baş hatta zaman zaman üstün oyunuyla izleyenleri mest etti.bunu taraflı bi yorum olarak algılamayın sakın.Dış basındada oyunumuz ve direncimiz geniş yankılar buldu.Bu maç için konuşulması gereken fazla bişi yok ama alınması gereken dersler var.
1.Milan gibi bi takımın sahasında,maç berabere giderken 88. dakikada 7 kişiyle hücum edilmez
2.defansın göbeğindeki 2 stoperimiz maalesef hala uyumsuz ve koordinasyonsuzlar.cepheden gelen yüksek toplarda 2'si birden kafaya çıkınca kademe ve derinlik anlyışı kayboluyor.Halbuki birinin kesici diğerinin kademedeki süpürücü görevi üslenmesi gerekiyor.Dün bu hata yine sık sık tekrarlandı.Buna acil önlem alınmalı.(Servet yetişşşşş!!!)
3.Volkan çok ii bi kaleci olma yolunda ancak bu süreçte dikkat etmesi gereken ve düzeltmesi gereken bikaç şey var.topu oyuna sokmada,karşı karşıya pozisyonlarda ve topa el yerine ayakla çıkma.Bu 3 sorun hallettiği gün dünyada oynayamyacağı bi takım yok.
4.C.L bu gruptan çıkmak dünkü oyunu gördükten sonra hiç zor değil.Yeterki konsantrasyonu kaybetmeyelim ve böyle oynamaya devam edelim.
Buradn şunu söyleyebilirim Psv ve Shalke deplsmanlarından 4 puan alırsak kimse şaşırmasın ;)
Muhammed Turan
14-09-2005, 13:33
Ah şu adamı almadınız ya aşağıyaa!
Çok iyi mücadele ettik. İnşallah aynı mücadeleyle, daha ofansif oyunla içerideki PSV ve Shalke 04 maçlarına...
İlker Alıcı
14-09-2005, 13:39
kırmızı kart gorme korkusu yaktı bizi... bu da profsynel olamayısın sonucu... ama daha ii olcak insallah..
Ufuk Peker
14-09-2005, 13:41
dün geceki maçta oynadığımız oyuna biraz tecrübe biraz şans da eklersek biz bu gruptan çıkarız.bundan eminim dün gece içnde teşekkürler fenerbahçem
Burak Çankaya
14-09-2005, 14:02
Bende bu sene takımın CL de ki iç saha maçlarında daha çok zorlanacağı gibi bir izlenim oluştu (umarım yanılırım ) kontrollü ve acele etmeden oynuyoruz ama Kadıköyde seyirci baskısıyla aceleci olabileceğimizi düşünüyorum bundada bizlere önemli görevler düşüyor sabırla beklemeli ve takımı her şartta desteklemeliyiz ki takım üzerinde bir panik havası oluşmasın.
Murat Karaman
14-09-2005, 15:20
Selçuk Yula'nın maç sonunda FB TV'de yaptığı açıklama gibi Milan'ı %1oo fawori gösterenler,Milan'dan fark bekleyenler 88.dakikaya kadar epey ızdırap,acı çektiler.San Siro'da tecrübesizliğimize yenildik!ama milan KADIKÖY de bu kadar şanslı olamayacak kanısındayım!!!
Eyüp Toktaş
14-09-2005, 19:13
burada tüm FB'li arkdaslarin,yazarlarin.yorumcularin üzerinde anlastigi tek nokta var;" TECRÜBESIZIZ ".Ama bunu Daum dese idi yer yerinden oynardi bu baska konu.Mactan önce hatta bazi arkdaslar Milan'i rahat bir sekilde neredeyse yenmekten söz eder gibiydi.Iste klas farki buna derler.Savi yoksa Kaka var,Kaka yoksa Vierri var.Bizde 1 Anelka var.Adamlarda 11 Anelka var.Daha öncede yazmistim yine söylüyorum "Bize daha kaliteli yabancilar lazim".Eger sampiyonlar liginde mücadele edeceksek hem tecrübe kazanmaliyiz hemde daha iyi oyuncularla takimi takviye etmeliyiz.Yoksa her zaman grup birinciligini degil hep 2.ligi icin düsünürüz.
Milan bize karsi top oynayamadi.Daum bence Milani iyi cözmüs.Ama Appaih sakatligi orta alanda sikinti cikardi. Appiah'in yedegi yok.Bizim icin kilit bir adamin yedegi olmali.Daum transfer istemisti.Yönetim yapmadi.Bence 2-3 transfer daha gerekli FB'ye.3 kulvarda mücadele edeceksek genis bir kadro kurmaliyiz.
Herkes hata yapar,yukaridada yazdim yok Selcuk yok o yok bu gibi Futbolcularimizi yikici elestirilerle takimdan sogutmayalim.Sonrada neden gencler oynamiyor diye Hocaya yüklenmeyelim.Bu takim daha cok genc.Ama bu iskelet 2 sene daha korunsun inanin 2 sene sonra Türkiye'de ve Avrupa'da vede Dünyada FB firtinasini izlemeye hazirlanin derim.
Gelecek bizimdir.
Onur Çelik
14-09-2005, 22:01
bu takıma hakıkı bek bıde saglam bı stoper alınması sart seneye buralar takvıye edılcek sanırım
Ozan Ercan
15-09-2005, 02:28
Takımın 3 mevkiisi; sol bek, stoper ve santrafor iyi takviyelerle güçlendirilirse başarıya ulaşmamamız için hiçbir sebep yok. Maalesef bu bölgelerde oynayan Ümit, Luciano ve Nobre son derece iyi niyetli ve yetenekli oyuncular olmalarına rağmen Fenerbahçe'yi Avrupa arenasında beklediğimiz yere taşıyacak kapasiteye sahip değiller.
Muhammet Budak
15-09-2005, 15:08
İki gündür internete güremiyordum dolayısıyla konuya biraz uzak kaldım.Salı akşamı gerçekten mükemmel bir Fenerbahçe vardı.Tam galibiyete inanmışken saçma bir kontratak golü yedik.Bu takım bu taktikle çok iyi şeyler yapacak.Daum'u da son on dakikada oyuncu değiştirmemesi hariç gerçekten tebrik ediyorum.Salı akşamı müthiş bir taktikle oynattı takımı.Hayatımda en iyi izlediğim Fenerbahçelerden biriydi salı akşamı oynayan takım.
Bu arada maçın ardından takımı yerden yere vuran arkadaşlara şaşıyorum.Lütfen skora göre yorum yapmayalım.
Yusuf Sünbül
15-09-2005, 15:23
Milan maçı bize şunu gösterdi;Sol bekte daha diri ve mücadeleci bir futbolcu gerekli,servetin yokluğunda M.Hanefinin üzerinde çalışılması gerekli,Ümitin 2.Golde Kaka'ya müdahele etmemesi Maçın dönüm noktası idi.Forvette Anelka-Tuıncay ikilsine yer verilmeli,Milan maçında bu ikili iyi anlaştı ancak paslar yerini bulmadı,bu da antrenmanlarda çalışılarak düzeltilebilinir.
Bu takımın Teknik direktörü bizler değiliz elbette,Ama Bazı görünmeyenleri ve ne yapılması gerektiğini bilemeyenlere yol göstermek bizlerie düşer,Eleştirilerimiz Takımın hep başarılı olması içindir.
Teknik heyet ve yönetim'in tüm bu forumları okuması ve Spor yazarların eleştirilerine kulak vermeleri gerekir.İnşallah tüm aksaklıklar giderilir ve BJK.Maçında Sov yaparız.
Muhammed Turan
18-09-2005, 18:04
Sampdoria 2 - 1 Milan
Pisi pisine verdik bizim maçı. Adamlar boş yaaa! Sampdoria yendi onları.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.