PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bartın Üniversitesi

Web Yöneticisi
29-09-2008, 04:18
Bartın Üniversitesi'ndeki 1907 ÜNİFEB oluşumunda yer almak isteyen arkadaşlarımız, bu başlığı kullanabilirler.

Barbaros Altay
26-02-2010, 01:53
Ben oluşumda yer almak isterim.

Sefa Baş
26-02-2010, 10:20
öncelikli olarak aramıza hoş geldin barbaros. yönetimden arkadaşlar ile irtibata geçerek gerekli bilgileri alabilirsin. ben bartında oturuyorum. bartında olduğum zamanlar her türlü yardıma hazırım.

Selçuk Arslanyılmaz
26-02-2010, 18:15
Omü iş başında :) Bartın hoşgelmiş aramıza... Barbaros'umm kardeşim sende hoşgeldin aramıza, her türlü desteğe hazırız ;)

Sefa Baş
26-02-2010, 22:14
omü sinop'ada yardım etmek istiyor ama istek gelmiyor :D inşallah bartına kurarız ne kısa zamanda ünifebi...

Barbaros Altay
27-02-2010, 04:07
öncelikle hoşbuldum sarı kırmızı takım oluşum içerisinde atletico madrid maçına falan gittiler.dedim ki biz neden oluşum içerisine girmeyelim biz niye yapmayalım.
Daha önceden de kimse girişimde bulunmamış.
Umarım Bartın'da kurarız.Yardımlarınızla daha da hızlı olacağına inanıyorum.

Selçuk Arslanyılmaz
27-02-2010, 15:07
Sinop'ta bir heyecan eksikliği var bunu da oluşturmak çok zor oluyo... Halbuki Sinop ufak bi yer başka uğraşlar bulmak zordur... Sanırım bunlar zoru başardılar ya da öyle evlerinde pinekliyolar :) Bartın da böyle olmaz umarım, ama Sefa'cım kardeşim Sinop'u da bi köşeye atmayalım bastırmaya devam ;)

Sefa Baş
27-02-2010, 15:52
sinop üniversitesi topicini açtıran büşra yok bayadır ortalıkta.. ben ondan çok şey bekliyodum o topluyodu bazen oradakileri. ona tekrardan ulaşılırsa çok iyi olur..

Selçuk Arslanyılmaz
27-02-2010, 23:02
Sen iste ben orda kime istiyosan dakkasına ulaşim kardeşim derdin o olsun ama yanlış adreste gibisin ;)

Barbaros Altay
28-02-2010, 14:49
oluşum hareketlenmeye başladı.yüksekokulda olduğum için fakülteden ilgili bulmam gerekiyordu ve facebook grubu sayesinde buldum.bugün yüksekokul yarın fakülte ertesi gün bütün üniversite inşallah :)

şimdi örgütlenme ve organizasyon dışında neler yapmam gerekiyor ? yardım ederseniz sevinirim.

Sefa Baş
28-02-2010, 15:14
Sen iste ben orda kime istiyosan dakkasına ulaşim kardeşim derdin o olsun ama yanlış adreste gibisin ;)

farkındayım kardeşim.. dopru adresede yazdım :D

Sefa Baş
28-02-2010, 15:16
oluşum hareketlenmeye başladı.yüksekokulda olduğum için fakülteden ilgili bulmam gerekiyordu ve facebook grubu sayesinde buldum.bugün yüksekokul yarın fakülte ertesi gün bütün üniversite inşallah :)

şimdi örgütlenme ve organizasyon dışında neler yapmam gerekiyor ? yardım ederseniz sevinirim.

yaptığın organizasyonlara gelen arkadaşlarının tüm iletişim bilgilerini kayıt et. telefon numarası, msn adresi, e-mail gibi.. bu bilgiler diğer organizasyonlarda topluluk oluşturmak için çok yararlı olacaktır.birde organizasyona katılan arkadaşlar ile bağlantıyı koparma. fakülte dışında da görüşmelerin sürsün. devamlı bağlantıda ol yani :D

Barbaros Altay
28-02-2010, 15:22
yaptığın organizasyonlara gelen arkadaşlarının tüm iletişim bilgilerini kayıt et. telefon numarası, msn adresi, e-mail gibi.. bu bilgiler diğer organizasyonlarda topluluk oluşturmak için çok yararlı olacaktır.birde organizasyona katılan arkadaşlar ile bağlantıyı koparma. fakülte dışında da görüşmelerin sürsün. devamlı bağlantıda ol yani :D

şuan ki kişiler zaten görüştüğüm kişiler yenilerlede devamlı bağlantı içerisinde olurum :D başka yapmam gerekenler ?

Sefa Baş
28-02-2010, 15:32
şuan ki kişiler zaten görüştüğüm kişiler yenilerlede devamlı bağlantı içerisinde olurum :D başka yapmam gerekenler ?
organizasyon olarak mutlaka her hafta maçları beraber izleyin. güzel bir yer belirleyip her hafta orda buluşun.. uzun bir sürece giriyorsun hiçbir zaman yılma :)

Barbaros Altay
28-02-2010, 16:22
organizasyon olarak mutlaka her hafta maçları beraber izleyin. güzel bir yer belirleyip her hafta orda buluşun.. uzun bir sürece giriyorsun hiçbir zaman yılma :)

eyvallah tamamdır :)

Ayşenur Altun
28-02-2010, 20:44
eyvallah tamamdır :)

Karabük'ten hep destek tam destek :):)

Mustafa Balıkçı
03-03-2010, 12:43
Cümleten s.a. bende Bartın Üni.denim üyeliğim vardı ama bazı talihsizliklerden dolayı giremedim ne zamandır foruma barbaros kardeş benle iletişime geçersen çok güzel olur bi ara denk gelelim senle konuşalım bu konuyu...Karabüğe omü ye teşekürler :)

Sefa Baş
06-03-2010, 18:44
barbaros nerelerdesin kayboldun gittin ya.. :D buraları boş bırakma..

Mustafa Balıkçı
06-03-2010, 21:37
Bu hafta maçı okuLdaki arkadaşlarla beraber izliycez inşallah bakalım ilk organizasyonumuz olacak allah yolumuza taş koymasın sizin de desteginizle oluşumumuz son hızıyla devam edicek tekrr teşekürler...

Sefa Baş
08-03-2010, 01:38
arkadaşlar maçı beraber izleyebildinizmi??

Mustafa Balıkçı
08-03-2010, 01:47
arkadaşlar maçı beraber izleyebildinizmi??

Evet etkinlik oldu ancak ben katılamadım buna hastayım o yuzden bakalım inşallah diğer maçları beraber izliycezz

Ersan Demirayak
08-03-2010, 01:53
bartın üniversitesinde bu oluşumda mustafa kardeşime kolay gelsin diyorum umarım herşey istediğiniz gibi olur, bartın üniversitesini aktif şekilde görmek istiyoruz ilerleyen zamanlarda...

Mustafa Balıkçı
08-03-2010, 01:55
bartın üniversitesinde bu oluşumda mustafa kardeşime kolay gelsin diyorum umarım herşey istediğiniz gibi olur, bartın üniversitesini aktif şekilde görmek istiyoruz ilerleyen zamanlarda...

Eyvallah Ersan*ım sağolasın kardeşim sizinde desteginizle bu işimizi de alnımızın akıyla halledicez inş.

Anıl Keskinbalta
08-03-2010, 02:40
Sinopa pikniğe gelin ya :D bizde varız burda size hamsi ile zargana yapım :D

Mustafa Balıkçı
08-03-2010, 02:58
hehehe :D inşallah diyelim sizi de bekleriz amasraya ;) tüm güneşi göremeyenler olarak takılırız :P

Berkan Kadayıfcılar
08-03-2010, 03:39
insallah karabük üniversitesinide aramızda daha etkin bi şekilde görürüz kolay gelsin hepinize

Mustafa Balıkçı
08-03-2010, 03:56
insallah karabük üniversitesinide aramızda daha etkin bi şekilde görürüz kolay gelsin hepinize

İnş bütün ünileri görürüz bu şekilde ;) saol iyi dileklerin için yinede...sizede allah kolaylık versin...

Mustafa Balıkçı
08-03-2010, 09:13
FENERBAHÇE: 1 - ANTALYASPOR: 0
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Bünyamin Gezer, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Deivid, Cristian, Emre (Dk. 89 Deniz), Vederson (Dk. 42 Mehmet Topuz), Semih (Dk. 69 Selçuk), Güiza
Antalyaspor: Ömer, Erhan (Dk. 89 Kerim), Yalçın, Batak, Orhan, Korhan (Dk. 75 Ertuğrul), Sedat, Jedinak, Dos Santos, Necati, Veysel (Dk. 85 Balili)
Gol: Dk. 33 Andre Santos (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 23 Andre Santos, Dk. 26 Vederson (Fenerbahçe), Dk. 42 Erhan, Dk. 80 Batak (Antalyaspor)

Ayşenur Altun
08-03-2010, 17:06

Karabük şuan zaten etkin ve aktif Berkan ;) Düzelteyim bu başlık Bartın Üniversitesine ait :)

Barbaros Altay
08-03-2010, 18:25
Organizasyonu yaptık.Tanıştık konuştuk sonra maçımızı izledik.İlk olması sebebiyle fazla katılım olmadı.15 kişi falandık.Sanırım uğurluda geldik :) maçı aldık.

Her hafta maç izlicez artık.Her hafta maç dışında tek istediğimiz Kadıköy'de maç izlemek :)

Ayşenur Altun
08-03-2010, 19:24
Bu güzel haber inşAllah isteğinizde en yakın zamanda gerçekleşir :)

Mustafa Balıkçı
08-03-2010, 20:22

Teşekürler iyi dilekler için...

Berkan Kadayıfcılar
08-03-2010, 22:03
Karabük şuan zaten etkin ve aktif Berkan ;) Düzelteyim bu başlık Bartın Üniversitesine ait :)

evet sanırım saatinde geç olmasıyla bi hata yapmışım:) her iki üniversitedende özür dilerim Bartın üniversitesine üyelik sürecinde başarılar tekrardan:)

Mustafa Balıkçı
08-03-2010, 22:07
eyvallah sizede başarılar :D

Barbaros Altay
09-03-2010, 00:01

teşekkürler.inşallah beraber gerçekleşir :)

Sefa Baş
09-03-2010, 02:11
Arkadaşlar facebookda , Tanyel Seyhan adlı arkadaş kurduğu grupta "1907 ünifeb bartın üniversitesi kurulmuştur detayları burdan takip edebilirsiniz" diye mesaj bırakmış. Sizden ricam bu arkadaş ile irtibata geçip bu işin grup açmak ile bitmediğini, özveri gerektiğini anlatmanızdır. Ben gereken bilgilendirme mesajını gruba yazdım, sizde açılan gruba katılarak arkadaş ile irtibata geçerseniz sevinirim. Hem arkadaşın sayesinde daha fazla renkdaşımıza ulaşmış hem de yanlış bilgilendirmenin önüne geçmiş oluruz. Grubun ismi " Bartın Fenerbahçeliler"

Barbaros Altay
09-03-2010, 02:34
1907 ünifeb bartın üniversitesi grubunu ben kurdum söyleme amacım kendimi üste çıkarmak değil bunu Tanyel kardeşimde bilir grup hepimizin.İş grup açmamla tabi ki bitmiyor ve bizde sadece grup kurmadık o grubu açmamızın tek amacı etkinlikleri organizasyonları duyurmak.insanlar mail saflarından çok facebook sayfasına bakıyor.
Tanyel orda grup kurulmuştur derken üniversite adaylardan çıktı amaçlı değil sadece facebook sayfası manasında demiştir.Yada biz şu an kendimi ÜniFeb'in bir parçası olarak gördüğümüz için öyle demiştir. Tanyel ile devamlı konuşuyorum oda biliyor aday olduğumuzu.hatta bana oluşum için gayette güzel yardım ediyor.kimseyide kandırmıyor.
Şimdi sen onu yazdın kandırma olayı olmadığı halde öyleymiş gibi göründü.
Tanyel mi kötü bir iş yaptı sen mi ? Facebookta da bu site de özel mesaj diye birşey var.Daha dikkatli lütfen.

Mustafa Balıkçı
09-03-2010, 11:26
Arkadaşlar facebookda , Tanyel Seyhan adlı arkadaş kurduğu grupta "1907 ünifeb bartın üniversitesi kurulmuştur detayları burdan takip edebilirsiniz" diye mesaj bırakmış. Sizden ricam bu arkadaş ile irtibata geçip bu işin grup açmak ile bitmediğini, özveri gerektiğini anlatmanızdır. Ben gereken bilgilendirme mesajını gruba yazdım, sizde açılan gruba katılarak arkadaş ile irtibata geçerseniz sevinirim. Hem arkadaşın sayesinde daha fazla renkdaşımıza ulaşmış hem de yanlış bilgilendirmenin önüne geçmiş oluruz. Grubun ismi " Bartın Fenerbahçeliler"

Teşekürler sefa...ßen sefa*nın kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum tamamen bize yardım etmek için çalışıyo.Tanyelle bende konustum daha önce Veli diye bi arkadaşta açmıştı böyle bi grup ancak ben henüz olan bişey yok demiştim olayların naısl oldugunu anlatmıştım o gubu kapattık tekrardan tanyel açmış orası bizim toplanmamızı saglıyo şu anda ve iyide oluyo.Başka bi niyetle kullanmıyoruz orayı...

Mustafa Balıkçı
09-03-2010, 11:32
ßu arada ben elimden geldigi kadar okulda diyorum Diğer arkadaşlarında foruma gelmelerini...Herkes haber verirse sevinirim...

Sefa Baş
09-03-2010, 12:20
1907 ünifeb bartın üniversitesi grubunu ben kurdum söyleme amacım kendimi üste çıkarmak değil bunu Tanyel kardeşimde bilir grup hepimizin.İş grup açmamla tabi ki bitmiyor ve bizde sadece grup kurmadık o grubu açmamızın tek amacı etkinlikleri organizasyonları duyurmak.insanlar mail saflarından çok facebook sayfasına bakıyor.
Tanyel orda grup kurulmuştur derken üniversite adaylardan çıktı amaçlı değil sadece facebook sayfası manasında demiştir.Yada biz şu an kendimi ÜniFeb'in bir parçası olarak gördüğümüz için öyle demiştir. Tanyel ile devamlı konuşuyorum oda biliyor aday olduğumuzu.hatta bana oluşum için gayette güzel yardım ediyor.kimseyide kandırmıyor.
Şimdi sen onu yazdın kandırma olayı olmadığı halde öyleymiş gibi göründü.
Tanyel mi kötü bir iş yaptı sen mi ? Facebookta da bu site de özel mesaj diye birşey var.Daha dikkatli lütfen.
Kardeşim benim kötü bir niyetim yok. Amacım o arkadaşı grupta kötülemekde değil. Bartın Fenerbahçeliler adında grup kurmuşsun , güzel.. Bartın'da oturan biri olarak sevinerek girdim gruba ama yayınlanan ilk mesaj "1907 ünifeb bartın üniversitesi kurulmuştur, detayları facebookdan takip edebilirsiniz" olunca bende arkadaşın yanlış yerde çalışma yaptığını anlatmak istedeğim için yazdığım o mesajı. O grubu düzenleyin, ismini 1907 Ünifeb Bartın olarak değiştirin. Grup sayfasının bilgiler kısmına Ünifeb nedir? Ünifein değerlerini, vizyon ve msiyonunu yazın. Giren herkes okusun. Üye olan arkadşları foruma yönlendirin. Tekrardan söylüyorum benim o mesajı yazarken kötü bir niyetim yoktu. Tek amacım en kısa sürede yaşadığım şehirde sağlam bir Ünifeb örgütlenmesinin olması....

Barbaros Altay
09-03-2010, 16:40
Bartın Fenerbahçeliler grubu Tanyelin.1907 ÜniFeb Bartın Üniversitesi grubu benim.

Mustafa Balıkçı
11-03-2010, 01:45
Gençler birliği deplasmanında bi kaç arkadaşımla tribünde yerimizi alıcaz...Diğer üniversitelerden de gelecek olan arkadaşlara hayırlı yoluluklar diliyorum...Ankarada buluşmak üzere...

Sefa Baş
11-03-2010, 02:00
ankarada görüşelim kardeşim.. :D

Mustafa Balıkçı
11-03-2010, 03:11
aynen alo var =)

Ersan Demirayak
15-03-2010, 02:40
ankarada omuz omuza destek verdiğimiz Bartın Üniversitesindeki arkadaşlara teşekkürler... daha nice deplasmanlarda hep beraber olmak ümidiyle...

Sefa Baş
15-03-2010, 02:45
ankarada omuz omuza destek verdiğimiz Bartın Üniversitesindeki arkadaşlara teşekkürler... daha nice deplasmanlarda hep beraber olmak ümidiyle...

stada girerken yaşanan olumsuzluktan dolayı , 20 dk geç girdiğim için yanınızda bulanamadım... ama tazahuratlarda yanınızdaydım ;)

Mustafa Balıkçı
15-03-2010, 03:12

Eyvallah kardeşim nice deplasmanlarda daha beraber olmak ümidiyle inşallah ;) Allah yolumuzu açık etsin diyelim...

Mustafa Balıkçı
15-03-2010, 03:13
stada girerken yaşanan olumsuzluktan dolayı , 20 dk geç girdiğim için yanınızda bulanamadım... ama tazahuratlarda yanınızdaydım ;)

Gönüller bir olsun yeter kardeşim eyvallah =)

Sefa Baş
17-03-2010, 00:56
Bartınnnn canlan artık :D Az önce Tanyel ile görüştüm. Güzel haberler aldım. İyi gidiyorsunuz arkadaşlar aynen böyle devam. Sinop ve Bartın'ı üye üniversiteler kısmında görmek istiyorum. Bir tanesi okuduğum şehrin burnunun dibinde ,diğeri ise oturduğum şehir... :D

Mustafa Balıkçı
17-03-2010, 00:59
ßugun akşam üzeri grubumuzdaki arkadaşlarla güzel bi toplantı yaptık tanışmadıgımız kişilerle tanıstık kaynaştık kayseri maçına planlarımız var son hızda ilerliyoruz =)

Sefa Baş
17-03-2010, 01:15
ßugun akşam üzeri grubumuzdaki arkadaşlarla güzel bi toplantı yaptık tanışmadıgımız kişilerle tanıstık kaynaştık kayseri maçına planlarımız var son hızda ilerliyoruz =)

aynen devam :D:reis:

Mustafa Balıkçı
17-03-2010, 01:53
Hiç durmadan hemde :D

Sefa Baş
20-03-2010, 02:16
Arkadaşlar forumu boş bırakmayalım.. bakın sinop üniversitesi topicini kaynatıyoruz hepbirlikte burayıda öyle istiyorum :D :D

Mustafa Balıkçı
20-03-2010, 04:53
Arkadaşlar forumu boş bırakmayalım.. bakın sinop üniversitesi topicini kaynatıyoruz hepbirlikte burayıda öyle istiyorum :D :D

Bende öyle istiyorum sefa gönül isterki en aktif topik bizimki olsun ama neti olmayan arkadaşlar var üyeliği hala onaylanmayan arkadaşlar var...İnşallah en kısa zamanda herşey rayına oturucak...

Tanyel Seyhan
24-03-2010, 15:07
selam arkadaşlar üyeliğim onayı 2 hafta gecikince böle oldu :D geç oldu güç olmadı ama 1907 ünifeb BARTIN ÜNİVERSİTESİ YAPILANMAMIZDAKİ ARKADAŞLARLA 6alatasaray maçını birlikte izlicez bartında bulunan renktaşlarımızı bekleriz..

Barbaros Altay
26-03-2010, 19:52
Hoşgeldin Tanyel.6alatasaray maçında beraberiz tüm bartınlı renktaşlarımızla

Tanyel Seyhan
27-03-2010, 03:48
aynen renktaş hoşbuldum.uğurumuz devam eder umarım ;)...

Sefa Baş
27-03-2010, 17:34
Yüklenin renktaşlar, derbiyi kaç kişi izliyorsunuz?

Tanyel Seyhan
28-03-2010, 02:17
tüm aksiliklere rağmen (izliceğimiz yerle ilgili olan) 50 55 kişi olucak gibi bakıcaz sefa kaç kişi olucağımıza ;)..

Barbaros Altay
28-03-2010, 23:34
maç gayet güzeldi.38 kişilik bir ÜniFeb kadrosuyla maçımızı izledik.
maç galibiyetinden sonra sokaklara aktık.davulumuz zurnamız köçeklerimiz :D koptuk eğlendik.
Teşekkürler Fenerbahçe'm

Tanyel Seyhan
29-03-2010, 02:01
ünifeble izlediğimiz her maçı almamız bize kuvvet kazandırıyo şampi şampi... :D

Barbaros Altay
29-03-2010, 02:09
ünifeble izlediğimiz her maçı almamız bize kuvvet kazandırıyo şampi şampi... :D

harbiden kanka.o kadar yenilgi vardı biz toplandık izledik antalya maçını aldık.
6s maçını aldık.nasıl bir enerjimiz var yahu :D

Sefa Baş
29-03-2010, 03:18
harbiden kanka.o kadar yenilgi vardı biz toplandık izledik antalya maçını aldık.
6s maçını aldık.nasıl bir enerjimiz var yahu :D
Helal olsun size :D Hep böyle devam:p

Orhan Emli
30-03-2010, 16:37
arkadaşlar biz zaten gençfb adı altında bir oluşum başlatmıştık bartında ama şuanda bartında 200 civarında üyemiz var ama bunu inifeb adı altında yürütebilriz hem bölünmemiş olur.

Sefa Baş
30-03-2010, 16:43
Orhan kardeşim Gençfb üyelerinin tümü üniversiteli mi? Hem hem gençfb hemde ünifeb oluşumunda yer alabilecek üye bulman bence zor... Halihazırda bir oluşum var zaten Bartın'da. Tanyel, Barbaros , Mustafa arkadaşlar güzel işler yapıyorlar , onlar ile irtibata geçerek oluşumda sende olabilirsin diye düşünüyorum.

Samet Tunca
01-04-2010, 03:45
Merhaba arkadaşlar umarım en kısa zamanda daha aktif olursunuz. Üniversitelerimizin konumlarıda bırlıkte organızasyon yapmaya uygun goruşmek dileğiyle :)

Tanyel Seyhan
02-04-2010, 02:04
kayseri maçına vize haftası girmesi nedeniyle ve kredilerin tam yatma zamanından 3 gün önce maça gideceğimiz için az kişi olsakta kadıköydeyiz.. :D

Yiğit Oto
02-04-2010, 02:33
arkadaşlar oluşumunuzda başarılar,omu olarak herzman destek vereceğimize eminolun

Sefa Baş
02-04-2010, 02:44
Heyyt be yiğidim. Seni burada görmek mutlu etti beni.. :D Bartınıma üyeliği alacağız inşallah en kısa sürede...

Tanyel Seyhan
06-04-2010, 22:57
kayserispor maçı takım çok iyiydi o maçta tribünde olmak ayrı iyiydi :D

Sefa Baş
07-04-2010, 01:36
Tanyel 1 mayısda bartında olacağım. Kupa finali beraber izleriz heralde? :D :D

Tanyel Seyhan
09-04-2010, 19:50
tabi izleriz abi toplanırız yine ;)

Tanyel Seyhan
20-04-2010, 03:25
vizelerimiz yeni bitti forum bu yüzden boş kaldı jimlastik kulübüne çok iyi çaktık bu arada :D şampiyonluk geliyooooo :D trabzon maçına Kadıköydeyiz....

Sefa Baş
01-05-2010, 12:17
Arkadaşlar bugün Bartına geldim. Akşam Es-Es maçına bir organizasyon yapalım beraber ne dersiniz?

Tanyel Seyhan
02-05-2010, 20:42
kupa finaline düşünüyoruz ama ne olur ne gider bilemem :)

Sefa Baş
02-05-2010, 21:49
3-5 kişide olsak beraber izleyelim. Maç öncesi tanışalım , konuşalım, ünifeb için neler yapabilirsiniz tartışalım :D

Sefa Baş
05-05-2010, 02:31
Yarın güzel bir gün olacak. Hem doğum günüm olması, hem kupa finali, hemde Bartın'daki arkadaşlar ile maçı izlecek olmam beni çok heyecanlandırdı. İlk emaneti almaya çok az kaldı. :)

Samet Gültekin
15-05-2010, 23:39
ben bartın üniversitesi işletme bölümündeyim. Burada ilgilenen arkadaşlarla temasa geçmek istiyorum. Tam bir oluşum için gereklilikler nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Görkem Demir
15-05-2010, 23:45
Samet'im Örgütlenme ve Üyelik Komitesindeki arkadaşlarımız mutlaka irtibata geçeceklerdir seninle. Bartın gibi güzide bir şehirde tam üye bir 1907 ÜNİFEB oluşumu görmek bizi de mutlu eder. Siz biraz yüklenin üniversitede.. :)

Sefa Baş
15-05-2010, 23:51
ben bartın üniversitesi işletme bölümündeyim. Burada ilgilenen arkadaşlarla temasa geçmek istiyorum. Tam bir oluşum için gereklilikler nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Kardeşim şu an Bartın'daki örgütleme çalışmasında Tanyel Seyhan ve 2 arkadaş çalışmalarını sürdürüyor. Onlar ile irtibata geçersen sende tam üyelik için çalışmalara yardım edebilirisn. Gerekirse Tanyel'in telefon numarasını verebilirim..

Samet Gültekin
16-05-2010, 00:05
teşekkürler sefa kardeşim.. tanyelle hep irtibat içerisindeyiz.. :)

Sefa Baş
16-05-2010, 00:43
Kupa maçını beraber izledik ama haberim yok :D. maçın heyecan ve stresinden tanışamadık demekki..

Tanyel Seyhan
22-05-2010, 05:50
Bursaspor ŞampİyonluĞu Bartinda BÜyÜk Yanki Uyandirdi TÜm Renksİzler DiŞardaydi Grubu DaĞitmadim Öle O Karaktersİzlerİ İzledİk Öle Şerefsİz Hale GelmİŞlerkİ Bİzİm MaĞlubİyete Sevİnİr OlmuŞlar Okuldakİ Ua BaŞkani Bİle Bursa Atkisiyla DiŞardaydi O AkŞam ŞampİyonluĞun KaÇiŞina ÜzÜldÜk Renksİzlere EĞlendİk DeĞİŞİk Bİ Duyguydu.. Ama Olurda ÖnÜmÜzdekİ Senelerde Ayni Şeyler Gs Nİn Veya Bejeke Nİn BaŞina Gelİrse Ünİfeb Grubumuzun Asla Sokaklarda EĞlenmelerİne İzİn Vermem Son Olarak Bejekenİn AlmiŞ OlduĞu Şereflİ(!) MaĞlubİyetten Dolayi Kutlariz..!!!

Barbaros Altay
27-05-2010, 16:40
Bursaspor ŞampİyonluĞu Bartinda BÜyÜk Yanki Uyandirdi TÜm Renksİzler DiŞardaydi Grubu DaĞitmadim Öle O Karaktersİzlerİ İzledİk Öle Şerefsİz Hale GelmİŞlerkİ Bİzİm MaĞlubİyete Sevİnİr OlmuŞlar Okuldakİ Ua BaŞkani Bİle Bursa Atkisiyla DiŞardaydi O AkŞam ŞampİyonluĞun KaÇiŞina ÜzÜldÜk Renksİzlere EĞlendİk DeĞİŞİk Bİ Duyguydu.. Ama Olurda ÖnÜmÜzdekİ Senelerde Ayni Şeyler Gs Nİn Veya Bejeke Nİn BaŞina Gelİrse Ünİfeb Grubumuzun Asla Sokaklarda EĞlenmelerİne İzİn Vermem Son Olarak Bejekenİn AlmiŞ OlduĞu Şereflİ(!) MaĞlubİyetten Dolayi Kutlariz..!!!

Tanyel en azından rengimiz belli.

ua üni başkanı Bursalı olduğu için hadi neyse dicem.yanındakilere ne oluyorsa :) kendilerini böyle tatmin ediyorlar işte.Bende Bursalıyım ama yine üzüntüm benim üzüntümdü.
neyse dediğin gibi tabiki gruba öyle bir izin yok.onları rengarenkler yapar sarı laciverte gitmez :)

Tanyel Seyhan
04-07-2010, 22:50
bu sene galatasaray ve bazı şampiyonlar ligi maçına gelmek isteyenler bana ulaşsın!..

Tanyel Seyhan
08-07-2010, 17:14
okul açık c blok kapalı!!!!

Ayşenur Altun
18-08-2010, 14:14
Bartın nerede Bartın :)

Ayşenur Altun
18-08-2010, 14:15
teşekkürler sefa kardeşim.. tanyelle hep irtibat içerisindeyiz.. :)

Samet senide forumda gördüm mutlu olsum :p ilkokuldan bu yana çok uzun zaman oldu ehehe :) Hayırlı olsun inş Karabük deplasmanına bekliyoruz :serefe:

Sertaç Mermerkaya
18-08-2010, 14:33
Arkadaslar nasıl gidiyor calısmalar...

Sefa Baş
21-08-2010, 20:22
Bartın uyuyor. Dönemleri açılsın uyandıracam inşallah onları bu sene :D

Ege Şener
27-08-2010, 11:28
19 mayıs üniversitesi yanınızda arkadaşlar.. yeni sezonda çalışmalarınızda başarılar.. en kısa sürede üye üniversiteler arasında görmek istiyoruz sizi.. sefa ateşle takımı :D

Sefa Baş
27-08-2010, 17:15
Ateşlemeye gerek yok küçük bir kıvılcım yeter. Güzel potansiyel var burada. Türkiye Kupası finalini okulun kantininde izledik. Bizzat yaşadım o atmosferi :D

Ege Şener
31-08-2010, 10:53
o zaman dediğin gibi işleri çok zor olmasa gerek.. :) hadi arkadaşlar konum olarakta gayet güzel bir yerdesiniz.. bartın unifeb olarak maçlarda sizi görmek isteriz.. :)

Sefa Baş
31-08-2010, 11:51
o düzce unifeb olarak maçlarda sizi görmek isteriz.. :)

Ne Düzcesi lan, Bartın olacaktı :D Düzce'de Ünifeb oluşumu var zaten :D

Ege Şener
01-09-2010, 10:43
nerde yazıo olm düzce.. :D bartın yazıo işte :D

Sefa Baş
01-09-2010, 12:25
Vayy arkadaş :D Geyik ortamı oluştu birden burda, arkadaşlar foruma girince şaşıracaklar :D

Sertaç Mermerkaya
01-09-2010, 16:01
Heheheheh Reklam olmusuz ya...

Sefa Baş
01-09-2010, 16:34
Arkadaş benim Düzceli olmamdan dolayı yanlış yazdı heralde :D

Ege Şener
01-09-2010, 18:27
aynen ya :D bartınlı arkadaşlardan özür dilerm :D:D

Sertaç Mermerkaya
01-09-2010, 18:34
:))))) Düzce li olmak bir arıcalıktır bu sene onu fark ettim Düzce de...

Sefa Baş
01-09-2010, 18:41
Akçakocalı olmak da ayrıcalıktır :D

Sertaç Mermerkaya
02-09-2010, 02:10
Haklısın o daha da bir ayrıcalık sebebidir :D

Samet Gültekin
26-09-2010, 00:39
yeni dönemle beraber artık bartın burada :)

Samet Gültekin
26-09-2010, 00:41
ilkokul arkadaşım :) karabük deplasmanında kesin oradayım :)

Sefa Baş
14-11-2010, 22:24
Evet konuyu tozlanmış alt raflardan çektim çıkardım temiz üst bölümlere :D

Bartın Üniversitesi için güzel adımlar atılmaya başlandı. Tanyel ve arkadaşları ellerinden geldiğince çalışıyorlar. Örgütlenme Komitesindeki arkadaşlarında desteği ile inşallah en yakın zamanda üyeliği alacağız yaşadığım şehire... :)

Sertaç Mermerkaya
15-11-2010, 02:01
Sefa baskan destek verdi ise bu iş 1 aya biter beyler :D

Bu güne bugün 40 civarı kişiyi Ankara ya götürmüş adam ya...

Sefa bu kadar iltifat ve reklam dan sonra bir ürün yollarsın artık bize di mi :D

Sertaç Mermerkaya
15-11-2010, 02:01
Bu arada Arkadaslar calısmalar ne durum da nasıl gidiyor. Cok beklettiniz bizi...

Sefa Baş
15-11-2010, 12:00
Sefa baskan destek verdi ise bu iş 1 aya biter beyler :D

Bu güne bugün 40 civarı kişiyi Ankara ya götürmüş adam ya...

Sefa bu kadar iltifat ve reklam dan sonra bir ürün yollarsın artık bize di mi :D

Teşekkürler kardeşim iltifatların için ama bu iltifatları diğer arkadaşlarıma da yapmanı istiyorum bu başarı hepimizin ;) ürün konusuna gelince Sivastaki arkadaşlarda çok istediler almaya çalıştılar ama olmadı... :D

Bu arada Arkadaslar calısmalar ne durum da nasıl gidiyor. Cok beklettiniz bizi...
Çalışmaları çok iyi gidiyor birazcık komite desteği lazımdı oda yakında olacak...
"Her üniversite sorumlusu aynı zamanda iyi bir örgütlenmecidir"

Sertaç Mermerkaya
15-11-2010, 13:45
Teşekkürler kardeşim iltifatların için ama bu iltifatları diğer arkadaşlarıma da yapmanı istiyorum bu başarı hepimizin ;) ürün konusuna gelince Sivastaki arkadaşlarda çok istediler almaya çalıştılar ama olmadı... :D

Çalışmaları çok iyi gidiyor birazcık komite desteği lazımdı oda yakında olacak...
"Her üniversite sorumlusu aynı zamanda iyi bir örgütlenmecidir"

:D Onları da katılıyorum Sefa baskan

Ürün de yasanan savası gördüm en son kösede 3 kişi seni sıkıştırmıstı :D

son olarak bizler web com a gönül vermiş insanlarız örgütlenmeye karsıyız :D

Ayşenur Altun
19-01-2011, 19:38
yeni dönemle beraber artık bartın burada :)

ilkokul arkadaşım :) karabük deplasmanında kesin oradayım :)

Ben bekliyorum Samet biliyorsun :) Topla gel Bartın'ı :serefe: