Orijinalini görmek için tıklayınız : Nevşehir Üniversitesi
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Olcay Karakaş
18-06-2009, 01:49
http://www.maraton.com.tr/video_news.php?news_id=80250&newstype=18
adamlr sevnmeyi bile becerememişler tıkla izle :D:D:D:D:D
Mine Keçeli
18-06-2009, 01:49
ben çook iyi gibiym :D sen nasılsın :)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 01:50
ben çook iyi gibiym :D sen nasılsın :)
bnde orta halliyim yol yorgunuyum :S sen neden cok iisin ?
Mine Keçeli
18-06-2009, 01:52
http://www.maraton.com.tr/video_news.php?news_id=80250&newstype=18
adamlr sevnmeyi bile becerememişler tıkla izle :D:D:D:D:D
hahu yaa süpermiş :D yere düştü yaa haha ben olsam aglardım heralde :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 01:52
hahu yaa süpermiş :D yere düştü yaa haha ben olsam aglardım heralde :D
neden ya fenerbahceli bi bayana aglamak yakısırmı ;)
Mine Keçeli
18-06-2009, 01:53
bnde orta halliyim yol yorgunuyum :S sen neden cok iisin ?
aslında bugun hiç keyfm yoktu sonra üzülnce birden çok iyi hissediyosun ya açılıyosun öyle oldu çok iyiym :) sana noldu neden yorgnsun
Mine Keçeli
neden ya fenerbahceli bi bayana aglamak yakısırmı ;)
yakışmaz ama ben yakışmasada o kadr canımn acımasna dayanamazdım :)
Olcay Karakaş
aslında bugun hiç keyfm yoktu sonra üzülnce birden çok iyi hissediyosun ya açılıyosun öyle oldu çok iyiym :) sana noldu neden yorgnsun
tekirdağa geldmde bugn o yuzden brz yorgunum otobste heryerm tutuldu yafff :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 01:54
yakışmaz ama ben yakışmasada o kadr canımn acımasna dayanamazdım :)
orası da öle nsl gidio okulunuzdaki unıfeb calısmalarınız ?
Mine Keçeli
18-06-2009, 01:55
ya o otobs yorgnlugnn üstne eve gelip bi yatınca çok rahtlıyo insan yaa ayy ben çok severm yolclk yapmayı :D
Olcay Karakaş
ya o otobs yorgnlugnn üstne eve gelip bi yatınca çok rahtlıyo insan yaa ayy ben çok severm yolclk yapmayı :D
hadi ya en uzun kac saat yolculuk yaptın ? bn her dfasnda 14 saat yapıorumda :s
Mine Keçeli
orası da öle nsl gidio okulunuzdaki unıfeb calısmalarınız ?
süper gidiyoruz tatlde bile sırf ayrılmayalım diye hepimz yaz okulna kaldık ayrı b sevgi bizdeki :D:D siz bu kadr sevmeyn birbrnzi :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 01:56
hadi ya en uzun kac saat yolculuk yaptın ? bn her dfasnda 14 saat yapıorumda :s
23saat yapmıştım normalde 19 saatlktii kardan dolayı 23 olmuştu :) ya 14de çok :( sürekli çekince
Olcay Karakaş
18-06-2009, 01:56
süper gidiyoruz tatlde bile sırf ayrılmayalım diye hepimz yaz okulna kaldık ayrı b sevgi bizdeki :D:D siz bu kadr sevmeyn birbrnzi :D
ooo spersnz sz yaa :D ben bzm cocukalra ulasamıorum ki ulasaam bzmde süper gder heralde :D
bua arda sen urun sorumlusumusun ? :D allat öle yazıoda :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 01:57
23saat yapmıştım normalde 19 saatlktii kardan dolayı 23 olmuştu :) ya 14de çok :( sürekli çekince
ooo sennkde zormus ama bana sürekli gtmek koymazda araba durunca sıkılıorum . mesela 2 saatlk tren yolculugumun 7 saatte bttgni hatrlıorum bn . kaza yapmıstıkta :s
Mine Keçeli
18-06-2009, 01:59
ooo spersnz sz yaa :D ben bzm cocukalra ulasamıorum ki ulasaam bzmde süper gder heralde :D
bua arda sen urun sorumlusumusun ? :D allat öle yazıoda :D
öyle yazıyorsa öyleyimdir :cool: :D:D ulaş ulaş napcaklar snaki sensiz ara bul hepsni :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:00
ADRIANO'DAN KLAS GOL!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=79415&archieve=)06 Haziran 2009 15:58http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/79415_1_090606155854.jpg
İnter'le sözleşmesini feshederek ülkesine dönen ve Flamengo'ya transfer olan Adriano, takımının Atletico Paranaense'yle oynadığı ve 2-1 kazandıkları karşılaşmada ekibi adına ikinci golü kaydetti.
tıkla izle
http://www.maraton.com.tr/video_news.php?news_id=79415&newstype=18
bu golun neyi klas ya ????
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:00
ooo sennkde zormus ama bana sürekli gtmek koymazda araba durunca sıkılıorum . mesela 2 saatlk tren yolculugumun 7 saatte bttgni hatrlıorum bn . kaza yapmıstıkta :s
yok ben sürekli gidip gelmiyorum en uzunu oydu ben zaten adanalı olunca sadece gezmek için yolclk oda ayda 1 yada 2ayda 1 faln :) trenle kaza aa çok enteresanmış bişey oldu mu nasıl oldu ya merak ettim :(
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:01
golü izlemedim daha ama ayaklı gazete gibisn ya ne bu :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:01
öyle yazıyorsa öyleyimdir :cool: :D:D ulaş ulaş napcaklar snaki sensiz ara bul hepsni :D
öle yapıorum yaaa
kntrm kalmadı aramaktan :D internette kotayı aşcam :D yaff urunleri siz mi alıosunuz istege gremi alıosunuz herhangi bi kar amacı güdüomusunz ?
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:02
ürünleri biz istege göre parayı yatırıp getirtiyorz herhangibir kar amacı yok sadece aracıyız
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:02
yok ben sürekli gidip gelmiyorum en uzunu oydu ben zaten adanalı olunca sadece gezmek için yolclk oda ayda 1 yada 2ayda 1 faln :) trenle kaza aa çok enteresanmış bişey oldu mu nasıl oldu ya merak ettim :(
yaff trenle istanbula gderken aniden hemzemn gectte tır cıktı karsımıza ve tıra carpıp raydan cıktık sadece tır söförü üldü ve 2 maknst yaralndı yolculara bişe olmadı allahtan
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:03
ürünleri biz istege göre parayı yatırıp getirtiyorz herhangibir kar amacı yok sadece aracıyız
hmm anldaım .bnde alcamda atkı bekliorum bzm unıde kurulsun die :D
Mine Keçeli
yaff trenle istanbula gderken aniden hemzemn gectte tır cıktı karsımıza ve tıra carpıp raydan cıktık sadece tır söförü üldü ve 2 maknst yaralndı yolculara bişe olmadı allahtan
ouuu çok geçmiş olsun ne diim kii ama seni bulmuş trenin kaza yapacagıda
Olcay Karakaş
golü izlemedim daha ama ayaklı gazete gibisn ya ne bu :D
spor haberlerni yakından tkp ederm . futbol yasam felsefem :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:04
ouuu çok geçmiş olsun ne diim kii ama seni bulmuş trenin kaza yapacagıda
sorma yaa 10 yıl sonra ilk kez bnmstm ondada kaza yaptım bdaha da bnmem :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:04
hmm anldaım .bnde alcamda atkı bekliorum bzm unıde kurulsun die :D
kurulmadan alamıyosnz zaten beklyosn :( ama bak polar mutlaka al kapşnlu polardan ya ben aldım böle bişey olamz aşık oldum diyebilrm :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:05
kurulmadan alamıyosnz zaten beklyosn :( ama bak polar mutlaka al kapşnlu polardan ya ben aldım böle bişey olamz aşık oldum diyebilrm :D
hmm peki bi kurulsunda alırızzz .... ama kurulmazsada senden alırız :D bişielr yaparsın artık :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:05
sorma yaa 10 yıl sonra ilk kez bnmstm ondada kaza yaptım bdaha da bnmem :D
dahada binme zaten :D abuu tene bie kaza yaptrdın desene:D bende bi ara tren sürcem makinst bir tanıdgmz var çok heycan yaptım bilsen :D:D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:06
hmm peki bi kurulsunda alırızzz .... ama kurulmazsada senden alırız :D bişielr yaparsın artık :D
ıı şey yapma böle olcay iş başka arkdaşlık başka yasadışı işlere bulaştrma beni :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:08
dahada binme zaten :D abuu tene bie kaza yaptrdın desene:D bende bi ara tren sürcem makinst bir tanıdgmz var çok heycan yaptım bilsen :D:D
ooo gzelmşş aman dikkatli ol damların nerden cıkcagı belli olmuoo :(
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:09
ıı şey yapma böle olcay iş başka arkdaşlık başka yasadışı işlere bulaştrma beni :D
saka yapıorum yaa zaten fenerbahce sevgsnn pazarlıgı olmazzz !!!
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:09
ayy ama çok üüzldm ya o tren kazanza :( bende genelde trene adana mersin arası biniyorum :D bide hızlı tren getrmişler ki 45 dk sürüyo :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:10
saka yapıorum yaa zaten fenerbahce sevgsnn pazarlıgı olmazzz !!!
bende şaka yapıyorum ya aa aa a aa :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:12
ayy ama çok üüzldm ya o tren kazanza :( bende genelde trene adana mersin arası biniyorum :D bide hızlı tren getrmişler ki 45 dk sürüyo :D
yokk ben normaline bndm kaza yaptm hızlısı beni bozar :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:12
bende şaka yapıyorum ya aa aa a aa :D
:D:D:D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:13
hehehe sen trene binecgn zamn bi haber ver tüm ünifebe o trene binmeyelm biz :D
Olcay Karakaş
yokk ben normaline bndm kaza yaptm hızlısı beni bozar :D
ben hc uzulmdm sadece snrlendm acelem vardı 5 saat gec gttm :(
Mine Keçeli
:D:D:D
anca gül zaten anca nerde nevsehir üni hıı :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:14
hehehe sen trene binecgn zamn bi haber ver tüm ünifebe o trene binmeyelm biz :D
:D işin ilgnci arkadas arıo nerdesn dio kaza yaptık diom yalan atma dio . babam arıo nerdsn dio kaza yaptık dim dalgamı geciosun bnle dio :D anlıcagn kmsede inanmıo . ee insanlar alısmıs en gvnli ulasım aracının tren olduguna :D:D:D:D:D ama bnce deil :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:14
ben hc uzulmdm sadece snrlendm acelem vardı 5 saat gec gttm :(
acele giden ecele gider söznü hatrlatmış sana Allah baba sadece o kadr :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:15
:D işin ilgnci arkadas arıo nerdesn dio kaza yaptık diom yalan atma dio . babam arıo nerdsn dio kaza yaptık dim dalgamı geciosun bnle dio :D anlıcagn kmsede inanmıo . ee insanlar alısmıs en gvnli ulasım aracının tren olduguna :D:D:D:D:D ama bnce deil :D
içinde sen varsan her an herşy olabilr :D:D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:16
anca gül zaten anca nerde nevsehir üni hıı :D
yaa bzm unıverste ugrasmıo pek :s
ama herkes fenerlym dio bnde kzyorum aslında ama yapcak bişe yoqq . mesela bzm ekpimz var her organzasyona rahat 10 kişi gdrz . mesela kadir hastaki maçlara gdrzz .... ama bz bunu unıfeb olusmu altında yapalım diios . bde okulda kurulan ilk grup olmayı cok istioruzzz ;)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:17
acele giden ecele gider söznü hatrlatmış sana Allah baba sadece o kadr :D
cooookkk saol yaa :(
Mine Keçeli
hmm en çokta sen istiyosun belli :D
Olcay Karakaş
içinde sen varsan her an herşy olabilr :D:D
bak buna katılıorum ;) bnm sagım solum belli olmaaz hele sansım pek yoqqturr ..
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:18
evet yaa nerden belli oluo :D
bnm anlayım su artık
ben ugrasayım onalra inat , onlar yatsın , grmsn bana inat ;) nsl ama ?
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:19
ouu güzel tespitmiş :D canın sıkılınca bi çukurovaya uğra ordaysam kesin gelirim ben işim yok nede olsa :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:21
aslında cok var isteyen de ama olmuo işte msela kurulup uye toplasak rahat 300 kişi uye olur ama iş nete gelnce olmuo :s afiş yoqq ilan yoqq zor olluoo agızdan dagıtıoruss herseyi bde faceden ama adamlar genede uye olamıolar foruma bi arada aktivasyon krzi yasandı :s aktivasyon yollanmamıs die grmdler bi kaçı :s öle yani ama nabalım kuracass yaa unıfebi herseye rahmn
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:22
ouu güzel tespitmiş :D canın sıkılınca bi çukurovaya uğra ordaysam kesin gelirim ben işim yok nede olsa :D
cok saol teskkr edrm . yaa şöle kapadokya gezsi falan ayarlayındanevshrde hep braber unıfeb olarak organızsyonı yapalım :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:25
aslında cok var isteyen de ama olmuo işte msela kurulup uye toplasak rahat 300 kişi uye olur ama iş nete gelnce olmuo :s afiş yoqq ilan yoqq zor olluoo agızdan dagıtıoruss herseyi bde faceden ama adamlar genede uye olamıolar foruma bi arada aktivasyon krzi yasandı :s aktivasyon yollanmamıs die grmdler bi kaçı :s öle yani ama nabalım kuracass yaa unıfebi herseye rahmn
şuan üyelik yok durduruldu :(
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:25
vayyyy bee adamlara bakkk devlettle ters düşmüş :D:D:D:D biz beşiktaşla ters düşmüşz kimeene :D:D:D
Real'e hükümet eleştirisi
Real Madrid'in yaklaşık 94 milyon Avro ile rekor bonservis bedeli ödeyerek Manchester United'tan Cristiano Ronaldo'yu transfer etmesi İspanyol hükümeti tarafından eleştirildi.
İspanya'da iktidardaki Sosyalist İşçi Partisi'nden bazı milletvekilleri geçen haftadan bu yana yaptıkları farklı açıklamalarda genel olarak Ronaldo için ödenecek 94 milyon Avro'yu fazla bulmuştu.
Başbakan Jose Luis Rodriguez Zapatero da bugün Cuatro televizyonunda kendisine yöneltilen Ronaldo ile ilgili bir soru üzerine, ''Bu konuda konuşmaya uygun bir kişi değilim. Futbolun sosyal değişimini anlasam da Ronaldo'nun transferi bana biraz abartılı geliyor'' dedi.
Barcelona taraftarı olan Zapatero, İspanya başbakanı olarak Ronaldo'nun transferi konusunda tarafsız olduğunu sadece bir futbol hayranı olarak bu konuya baktığını ifade ederek, ''Düşündüğümü söylüyorum ama Real Madrid transferden verim alıp kazanca geçeceğini söylüyor. Gerçekte futbolun sosyal anlamda bu kadar çok büyük katılımı, televizyonda ve sahada izleyicileri olmasa bu kadar büyük transfer rakamlarını göremeyecektik'' değerlendirmesinde bulundu.
Bu arada, İspanya'nın ekonomiden sorumlu başbakan yardımcısı Elena Salgado da küresel finans krizinin yaşandığı bir dönemde Caja Madrid bankasının Real Madrid'e onayladığı 74 milyon Avro'luk kredi konusunda ''şaşırdığını ancak bu konuyu skandallaştırmak istemediğini'' söylemişti. Salgado, bankaların ailelere ve KOBİ'lere de aynı şekilde yardım etmesini umduğunu dile getirdi.
Katalonya Yeşiller Partisi (ICV) ise ''Avrupa'da profesyonel sporcuların maaşlarına sınır getirilmesi için sosyalist hükümetin girişimde bulunmasına yönelik'' meclise bir önerge sundu.
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:26
biz adana içinde önce bi toplanalımda nevshre sora bakalalım :D aslında süper fikir yaa bizmklere bi söle bence:D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:26
şuan üyelik yok durduruldu :(
o neden peki yaaa :(
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:27
biz adana içinde önce bi toplanalımda nevshre sora bakalalım :D aslında süper fikir yaa bizmklere bi söle bence:D
bz burda kuralım unıfebi siz çukurovayla her türlü organızasynda bulunmayı kıvanc bilirz ;)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:28
ya ssana bişe sorcam mine smdi ben bzm okuldaki kızları bu olusuma nsl cekerim . sen bi kız olrak bna ayrdımcı olurmusun :(
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:29
o neden peki yaaa :(
TC kimlik numaraları kontr ediliyor üyelikte aktivasyn için bu şart var kimlik numarlarnn onayı içinde nüfs müdrlgmü oluyor tam olarak neresydi hatrlamıyorum bugnlerde sorun olmuş o yüzden bisüre üyelik yok :(
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:30
TC kimlik numaraları kontr ediliyor üyelikte aktivasyn için bu şart var kimlik numarlarnn onayı içinde nüfs müdrlgmü oluyor tam olarak neresydi hatrlamıyorum bugnlerde sorun olmuş o yüzden bisüre üyelik yok :(
hmm ondan yaniii :S anladım saol blgn için :( demek bzm unı ondan yoqq :D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:31
bölümüzü okuyan mahir gül arkdasımada ii gecelr ???
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:32
bölümüzü okuyan mahir gül arkdasımada ii gecelr ???
arkadasım yabancı kalma buyur gel bi selam ver insan yemioss :D:D:D: daha cok arkadaş ediniozzz ..
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:33
ya ssana bişe sorcam mine smdi ben bzm okuldaki kızları bu olusuma nsl cekerim . sen bi kız olrak bna ayrdımcı olurmusun :(
mne yardımcı olmucakmısn :(
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:36
??????????
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:37
mne yardımcı olmucakmısn :(
sanırım olmucaksın anladım :(:(:(:(:(:(
Cihangir Başer
ii gecelerr nevsehr dicem cvp gelmcek o yuzden demiorum artık :D:D:D:D
olcay beni unuttun zaar
Olcay Karakaş
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?p=1214665&posted=1#post1214665
hergün suna tıklmak cok mu zor nvsehr ????? gnde 1 saatnzi ayırın ya en azndan :(
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:38
olcay beni unuttun zaar
hg changr nslsn ?
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:39
onu görmemiştim :) bayanlara ÜNİFEB'in vizyon misyonlarnı anlat bayanların diğer ünilerde gayet rahat oldgndan ÜNİFEB te diğer olşmlarda oldgu gibi küfür ve kavga olmadgnı sadece tribün grubu olmadgndan bahset mesela kendi üni'min reklamını yapıyor gibi olmayayım ama lösemili çockları ziyarete gidiyorz fidan dikimi, diğer üniler de kimsesz çockları ziyarete gidiyorlar vsvs.. bu tür organzsynlardan bahset açıkcası biraz çekingen olmaları normal ama bunlardan bahsedersen vede forumda aktivasyn gerçkleşnce diğer üni'deki bizm gibi bayan arkdaşları gördükleri zamn içleri rahat olacaktır :)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:40
fenerbahcelilik dunden cok yarından az sevmek demektir ....
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:41
onu görmemiştim :) bayanlara ÜNİFEB'in vizyon misyonlarnı anlat bayanların diğer ünilerde gayet rahat oldgndan ÜNİFEB te diğer olşmlarda oldgu gibi küfür ve kavga olmadgnı sadece tribün grubu olmadgndan bahset mesela kendi üni'min reklamını yapıyor gibi olmayayım ama lösemili çockları ziyarete gidiyorz fidan dikimi, diğer üniler de kimsesz çockları ziyarete gidiyorlar vsvs.. bu tür organzsynlardan bahset açıkcası biraz çekingen olmaları normal ama bunlardan bahsedersen vede forumda aktivasyn gerçkleşnce diğer üni'deki bizm gibi bayan arkdaşları gördükleri zamn içleri rahat olacaktır :)
saol teeskkr edrrm ilgn ve yardımın içinnn .... ins dedğn gbi olur ve unıfeb kurulur nvshrde
Cihangir Başer
18-06-2009, 02:43
hg changr nslsn ?
h.b paşam naber ya
maaşallah ii gidiyorsun
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:43
gerçkten ÜNİFEB'i daha önce duymamışlarsa eger biraz çekinceklerdir ama siz zaten davranışlarnzla onlara karşı bi ön izlenm olşturcaksnz :) vede oluşum içinde yapılanlardan bahset mesela 3Mayıs ve 10 Kasım'dan bahset bilmiyorum benm ÜNİFEBe gelmemde çok büüyk bi etkisi var açıkcası ANITKABİR ziyaretlerin eminmki diğerlerndede olcak :)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:44
sen uyu ben deplasmanlara kaçayım
yollarda ince bi sigara sarayım
sevgilim bu gece bekleme beni
senden de önce gelir FENER sevgisi
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:45
gerçkten ÜNİFEB'i daha önce duymamışlarsa eger biraz çekinceklerdir ama siz zaten davranışlarnzla onlara karşı bi ön izlenm olşturcaksnz :) vede oluşum içinde yapılanlardan bahset mesela 3Mayıs ve 10 Kasım'dan bahset bilmiyorum benm ÜNİFEBe gelmemde çok büüyk bi etkisi var açıkcası ANITKABİR ziyaretlerin eminmki diğerlerndede olcak :)
ii bakalım yaa bnm önizlemimim iidr :D ksn gelirler :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:46
uuu özgüvenli gördüm seni :D:D neyse o zamn sen bi görn etrafta :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:46
h.b paşam naber ya
maaşallah ii gidiyorsun
nabayım ya baskan ugrasıorum sevdamızın ugruna :( ama gn gectkce canımda sıkılmıo deil adamlar lafa glnce fenrlyz diip mangalda kül brakmıolar siteye uye ol dynce tmm deip kulak sallıolar :s
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:47
ee braz öleymdr :D atam izindeyz bzde fenerlyzzz misaaaaaaaaaaaali :D
Cihangir Başer
18-06-2009, 02:47
nabayım ya baskan ugrasıorum sevdamızın ugruna :( ama gn gectkce canımda sıkılmıo deil adamlar lafa glnce fenrlyz diip mangalda kül brakmıolar siteye uye ol dynce tmm deip kulak sallıolar :s
zorla çizgimizden cıkarıp bizi dövdürecekler kendilerini :d
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:49
smdiye kdr senle knstuk bi sorun varmı ? yoqqsa ozmn okulumzdaki kızlar dada sorun olmazz ;)
Mine Keçeli
ee braz öleymdr :D atam izindeyz bzde fenerlyzzz misaaaaaaaaaaaali :D
:D:D :D
Olcay Karakaş
sorma yaaa baskan
adamalra grn la diorum btn gn nette ama yoqq grmezle neden grsnler msnde ..... muabbleri daha tatlı :kizgin:
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:50
smdiye kdr senle knstuk bi sorun varmı ? yoqqsa ozmn okulumzdaki kızlar dada sorun olmazz ;)
aa noldu ki sorun olur demedim tamm :D
Cihangir Başer
18-06-2009, 02:51
sorma yaaa baskan
adamalra grn la diorum btn gn nette ama yoqq grmezle neden grsnler msnde ..... muabbleri daha tatlı :kizgin:
o zaman direk dövek laa
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:51
bu söznü duysunlar kesin foruma gelirler :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:52
aa noldu ki sorun olur demedim tamm :D
hyr yaff onu demiorum yani yaklasımımız belli arkdaslara diorum sana nsl yaklastıysak onlara da öle yaklascaz ve onlar msyon ve vzynlarımızı anlatcazz .... tabi senden de yardım alcam :D söleym bastan D
Cihangir Başer
başka türlü gelecekleri yok zaten bu gidişle
Olcay Karakaş
o zaman direk dövek laa
hehe :D bana uyar :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:53
yaff kızları demioss :D erekkleri dövelm deoss :D kızlara el kalkarmı canımm :D
Cihangir Başer
hehe :D bana uyar :D
o zaman usakların listesini çıkar sıradan gidek :D
Olcay Karakaş
genc fenerliden kopmayıss bz baskann unutma :D
Cihangir Başer
18-06-2009, 02:54
yaff kızları demioss :D erekkleri dövelm deoss :D kızlara el kalkarmı canımm :D
BEN CİNSİYET AYIRMAM BİLİRSİN :D
Mine Keçeli
hyr yaff onu demiorum yani yaklasımımız belli arkdaslara diorum sana nsl yaklastıysak onlara da öle yaklascaz ve onlar msyon ve vzynlarımızı anlatcazz .... tabi senden de yardım alcam :D söleym bastan D
istedgn bu olsun elimden geldgnce :)
Olcay Karakaş
o zaman usakların listesini çıkar sıradan gidek :D
:D yaff müdür nerde en basta ? ahni bzi desteklicekti hep böle yapıo yaff :( kırıo beni :(
Mine Keçeli
yardıma geleyim mi :D
Olcay Karakaş
bilmemmi :D
Cihangir Başer
18-06-2009, 02:55
genc fenerliden kopmayıss bz baskann unutma :D
biz tribünlerre doğmusuz zaten
karakollardada yatıp kalkmısız
neden hamurumuz GFB
sarı mavi yeşil meşil farketmez.................. ;)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:55
istedgn bu olsun elimden geldgnce :)
saol
buyur gel basımızın ustnde yern var :) gelde adam et su kızları bzm :D
Cihangir Başer
18-06-2009, 02:56
:D yaff müdür nerde en basta ? ahni bzi desteklicekti hep böle yapıo yaff :( kırıo beni :(
müdüre cepten bile ulaşamıyorum ki ben
Mine Keçeli
forum kurallarnı okumuşmuydun :D
Olcay Karakaş
biz tribünlerre doğmusuz zaten
karakollardada yatıp kalkmısız
neden hamurumuz GFB
sarı mavi yeşil meşil farketmez.................. ;)
helaaaalllll ..............
Cihangir Başer
olabilir bekleriz
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:57
müdüre cepten bile ulaşamıyorum ki ben
yoıqqq artık enrde bu yafff
yaaaa bunlar işin şaksı tabi mine :D
Cihangir Başer
kısmen ne olduki
Olcay Karakaş
olabilir bekleriz
:D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:58
kısmen ne olduki
tamamnı büyk harfle yazdın 1gün nopost veriolarda
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:58
kısmen ne olduki
say bakalım baskan :D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 02:59
tamamnı büyk harfle yazdın 1gün nopost veriolarda
yokk artık :D bz zaten her yerden ceza alıoss bide forumda almayalım baskan :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 02:59
say bakalım baskan :D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D 1 tamanı büyk harfle yazmak 1gün nopost
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:00
oooooooooooooooo baskannn işin zor zaten zar zaor 3 -4 kişi oluoduk forumda sende gdrsen :(
Mine Keçeli
başka nerden ceza aldnız ki :D
Cihangir Başer
sorma olcay hayatımız cezayla geçti
lisede orta okulda disiplin
burda no bilmem ne....
Olcay Karakaş
btn kuralları ezbrlednmi yaafff :)
Cihangir Başer
oooooooooooooooo baskannn işin zor zaten zar zaor 3 -4 kişi oluoduk forumda sende gdrsen :(
tek takılırsın
Mine Keçeli
18-06-2009, 03:01
btn kuralları ezbrlednmi yaafff :)
yok ezberlemedim :) birazcık kuralcym aklımda kalmış
Olcay Karakaş
sorma olcay hayatımız cezayla geçti
lisede orta okulda disiplin
burda no bilmem ne....
baskann allahtan yurttan cıktım haa :D ramcoya dikkat edn yakmasın yurdu :D
başka nerden ceza aldnız ki :D
nerden almadık ki :D
Mine Keçeli
tek takılırsın
ben gelirim kalmaz tek.
Cihangir Başer
biraz mıı_?_?
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:02
tek takılırsın
hayırrr olamaz beni de göütrsünler baskannnnnn :D:D:D:D:D anca beraber sen nereye ben oraya :D
hmmm kuralcıyıss demekk :D kuralsız egtm olmazzz :D hemsire olcaksın demek ?
Cihangir Başer
18-06-2009, 03:03
ben gelirim kalmaz tek.
ii ikiniz takılırsınız benden cezadan sonra takılırım size
Olcay Karakaş
ben gelirim kalmaz tek.
saol mine cok tesekkkr edrm ..
biraz mıı_?_?
brazdan braz fazla sanırım :)
Olcay Karakaş
ii ikiniz takılırsınız benden cezadan sonra takılırım size
ben hr zaman burdayım baskan yeni transferleri ve hbrleri arkadaslara anında duyurorum :D fenercell le ortak calısıossss trensferelrde :D
Cihangir Başer
18-06-2009, 03:04
[quote=Olcay Karakaş;1214789]hayırrr olamaz beni de göütrsünler baskannnnnn :D:D:D:D:D anca beraber sen nereye ben oraya :D
sende gelirsen arkadas tek kalır
Mine Keçeli
hayırrr olamaz beni de göütrsünler baskannnnnn :D:D:D:D:D anca beraber sen nereye ben oraya :D
hmmm kuralcıyıss demekk :D kuralsız egtm olmazzz :D hemsire olcaksın demek ?
kural ne kadr çok olursa çiğneymce o kadr çok egleniyor insan kuralları severm o yüzden :D:D:D hemşire olcaz gibi bakalım değişmezse eger :D
Mine Keçeli
saol mine cok tesekkkr edrm ..
brazdan braz fazla sanırım :)
yok yok azcık kuralcıym :D:D rica ederim ne demk :)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:05
[quote=Olcay Karakaş;1214789]hayırrr olamaz beni de göütrsünler baskannnnnn :D:D:D:D:D anca beraber sen nereye ben oraya :D
sende gelirsen arkadas tek kalır
yoqq baskan bnide banalrsalar zaten nevsehrden hbr alamazlar ... baksana sandece ben takılıorum :S
Cihangir Başer
18-06-2009, 03:05
o zaman senin az kavramın baya geniş
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:06
kural ne kadr çok olursa çiğneymce o kadr çok egleniyor insan kuralları severm o yüzden :D:D:D hemşire olcaz gibi bakalım değişmezse eger :D
inşş hemşire olursunuz atamızın da dediği gbi bni trk hemşirelerine emanet edn :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:06
yani diosunki kurallar beni eglendriooo :)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:07
o zaman senin az kavramın baya geniş
:) baskan balgatlı nerelerde yaff hani oda fenerlydi ???
Cihangir Başer
18-06-2009, 03:08
:) baskan balgatlı nerelerde yaff hani oda fenerlydi ???
o muamma gene kimi vurdu kim bilir
bilmiyorum aktivasyon sorunu yasayanlardan
o ali
gokhan
kapadokyadaki kızlar
hatice ve tayfası
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:09
o ali
gokhan
kapadokyadaki kızlar
hatice ve tayfası
hmmm baskan bu aralar uyelk verilmiomuss :( sansa bakk ondan kaynaklanıo sanırım senyeee temslci sececem her bölümden :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:10
o ali
gokhan
kapadokyadaki kızlar
hatice ve tayfası
kapadokyayı aramızda grmek istiorusss artık baskann
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:10
baskan bu arda face nsl gidio ????
Cihangir Başer
18-06-2009, 03:11
baskan bu arda face nsl gidio ????
face de 50 küsür üye olmus yarısı aktivasyon kurbanuı işte
Olcay Karakaş
nevsehirli arkilere uyelk verlmezse grev yapacam :D boş msj atarm hergn her dakka :D mümkn olsa her saniye atarım :D
Cihangir Başer
kapadokyayı aramızda grmek istiorusss artık baskann
onlar hep aramızda zaten
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:12
face de 50 küsür üye olmus yarısı aktivasyon kurbanuı işte
iii yaa ozmn insanlar yatmıo desene bnmde face olmadıgımı dsnrsek ? 52 + küsür falan kişi var :D:D:D:D
Cihangir Başer
18-06-2009, 03:12
nevsehirli arkilere uyelk verlmezse grev yapacam :D boş msj atarm hergn her dakka :D mümkn olsa her saniye atarım :D
arkandayım :D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:13
onlar hep aramızda zaten
allah razı olsun herkestenn !!
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:13
arkandayım :D
arkamda durma baskan tikim var :D mümkünse yanımda ola :D ben herzaman senn yanındayım biliosun ;)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:14
hadi 1 den 59 a kdr sayalım dicem ama 59 kişi yoqq :D ama 1 i mine sen baslattt ??? adanalısın cnkü :)
Cihangir Başer
18-06-2009, 03:14
arkamda durma baskan tikim var :D mümkünse yanımda ola :D ben herzaman senn yanındayım biliosun ;)
eywallah
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:15
eywallah
ndmk baskan basımla beraber :)
Cihangir Başer
18-06-2009, 03:18
ben kaçar ii geceler herkese
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:18
iii geceler baskannn kibb arada böle gelde muabbet yapalım :)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:19
hadi 1 den 59 a kdr sayalım dicem ama 59 kişi yoqq :D ama 1 i mine sen baslattt ??? adanalısın cnkü :)
????????
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:21
Kendine yakışanı yaptılar
http://www.fotomac.com.tr/2009/06/17/im/6CA987AE183211439955DFEEx.jpg
Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferinden sonra Beşiktaş'ın sert biçimde hedef aldığı Kayserispor Genel Müdürü Süleyman Hurma, eleştirilere sert tepki gösterdi..
Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Süleyman Hurma, "Herkes kendine yakışanı yaptı, taktir kamuoyunun" derken şahsını eleştiren Beşiktaş yönetimine de tepki gösterdi.
"Beşiktaş kendi değerlerini oluştursun" diye Hurma, Beşiktaş'ın Topuz'un Fenerbahçe'ye transferinin ardından resmi internet sitesinde yaptığı açıklamaya saygı duyduklarını ifade ederek, ''Bu transfer sürecinde herkes kendine yakışanı ve söylem biçimini geliştirmiştir. Biz, konuştuğumuz ve yaptığımız tüm davranışların arkasındayız. Biz doğru olduğunu düşündüğümüzü yaptık, Beşiktaş Kulübü de kendi doğrusunu yaptı ve internet sitesinden böyle bir açıklama yaptı. Bunun yorumunu kamuoyu yapacaktır. Bizim kulüpler olarak bir birimizi ikna etme gibi bir zorunluluğumuz yok. Beşiktaş'a FİFA'nın, UEFA'nın TFF'nin kuralları etik gelmeyebilir. Beşiktaş, kendi etik değerlerini kendileri oluştursun." diye konuştu.
"FB TV'YE KONUŞMAK SUÇ MU?"
Beşiktaş'ın yaptığı açıklamada Süleyman Hurma kastedilerek, "Fenerbahçe resmi televizyonunda röportaj vermesi, bu röportajın Fenerbahçe resmi internet sitesinde de yayınlanması tarafımızdan şaşkınlıkla karşılanmıştır." açıklamasına değinen Hurma, şöyle konuştu;
"Benim Fenerbahçe TV'ye konuşmamın ne mahsuru var? Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray televizyonuna da konuştum. İmza töreninde görüşümü sordular ben de söyledim. Bunun ne mahsuru var? Beşiktaş'ın bu açıklaması ya da şaşkınlığı nedir anlamış değilim. Bu ülkede yasalara uygun her televizyon kanalına, radyoya, gazeteye konuşurum. Fenerbahçe Televizyonu'na çıkıp, Fenerbahçe'yi eleştirdiğim de oldu. Benim konuşmalarımın Fenerbahçe'nin sitesine konulması beni ilgilendirmez. Eğer bu ülkede Fenerbahçe Televizyonu'na konuşmak suçsa veya bir sıkıntısı varsa onu bilelim."
Beşiktaş'ın yine Hurma için yaptığı, "Bu transfer sürecinde Kayserispor'un genel menajeri sıfatıyla ortalıkta dolaşan ve demeçler veren şahsın, 'ne' olduğunu spor kamuoyu çok yakından bilmektedir" açıklaması hakkında da konuşan Hurma, kırgınlık ve kızgınlığın hedef gösterme noktasına geldiğini belirterek, "Ortalıkta dolaşan şahıs değilim, Kayserispor'un haklarını savunmakla görevli bir profesyonel çalışan, kulübün genel müdürüyüm. Konuşmalarımı Kayserispor'un menfaatine yapıyorum. Öfke olması doğal, biz kimsenin takdirini kazanmak için bu işi yapmıyoruz. Kayserispor'un menfaatleri için çalışıyorum. Çocuklarımı buradan aldığım parayla geçindiriyorum. Bir başkasının çıkarına hizmet etmek gibi zorunluluğumuz yok. Yanlışlarımız vardır tabii ki yanlışı da kabul ederiz. Beşiktaş bilmediğimiz bir durum varsa açıklasın. Beşiktaş Kulübünü incitecek hiç bir ifade kullanmadım." diye konuştu.
"HADDİMİ AŞIP AŞMADIĞIMA BEN KARAR VERİRİM"
Süleyman Hurma, kendi konuşmalarında haddi aşıp aşmadığıyla da ilgili olarak yaptığı açıklamada, bunun kararını kendisinin verceğini söyledi.
Hurma, haddiaşma konusunda onların kendisi hakkında karar veremeyeceğini de belirterek, ''Böyle bir kurum yok. Benim onlar için söylediğim bir şey varsa onları söylesinler eğer gerçekten söylemişsem ve haddimi de aşmışsam o zaman 'pardon' derim. Sıkıntının kaynağı Kayserispor değildir. Biz kurallar neyi gerektiriyorsa öyle davrandık ve bu transferi bu şekilde sonuçlandırdık. Bizim Beşiktaş'a karşı bir uzaklığımız olamaz. Biz düşman değiliz." dedi.
Beşiktaş ile sorunları olmayacağını ifade eden Kayserispor Genel Müdürü Hurma, "Bizim Beşiktaş Kulübü ile bir sorunumuz, düşmanlığımız yok. Bu transferdeki kızgınlık ve kırgınlıktan dolayı sorumlulukları bir kenara atıp, büyük camianın avantajını kullanarak birilerini hedef göstermek istiyorlarsa bunun için bir şey söylemem. Bütün konuşmaları saygı içinde yaptık. Çıkarlarımıza uygun olursa, Beşiktaş isterse tabii ki transfer yaparız." şeklinde konuştu.
CİHAN
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:23
Ediz de gelebilir
F.Bahçe, Ankaraspor'un stoperi Ediz Bahtiyaroğlu için de vizeyi aldı. Başkent ekibinin hocası Jürgen Röber, "Kararı yönetim ve oyuncu verecek" derken, kimsenin önünü kapatmayacağını söyledi. F.Bahçe'nin Ediz için görüşmelere başladığı belirtildi.
Mine Keçeli
18-06-2009, 03:24
geç oldu arkdaşlar ya özür dileriim ama çok teşekkrler gerçekten o zaamaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn
1 :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 03:25
iyi geceleer :)
Mine Keçeli
18-06-2009, 03:27
bende çıkıyorum arkdaşlar hepnze iyi gecelerrr :)
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:28
geç oldu arkdaşlar ya özür dileriim ama çok teşekkrler gerçekten o zaamaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn
1 :D
...... 59 :D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 03:29
bende çıkıyorum arkdaşlar hepnze iyi gecelerrr :)
iii gecelr mine tanıstıgıma coooook memnun oldum bn hep buralardayım geldgnde slm vermn ytrli bzm bölüme .... ii aksamlarr kib
Cihangir Başer
18-06-2009, 13:06
Adidas`la Anlaşma Yeniledik
Kulübümü, Adidas ile arasındaki sponsorluk anlaşmasını yenileyerek 5 yıl uzattı. Kulübümüzle, Adidas arasında 2014 yılına kadar devam edecek sponsorluk anlaşması, yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın 1907 tribün salonunda düzenlenecek basın toplantısında duyurulacak. Toplantıda sembolik olarak imza töreni de yapılacak.
Toplantıya katılacak Yönetim Kurulu Üyemiz Abdullah Kiğılı ve Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, anlaşmayla ilgili açıklamalar yaparak, soruları yanıtlayacak.
Olcay Karakaş
18-06-2009, 18:30
Adidas`la Anlaşma Yeniledik
Kulübümü, Adidas ile arasındaki sponsorluk anlaşmasını yenileyerek 5 yıl uzattı. Kulübümüzle, Adidas arasında 2014 yılına kadar devam edecek sponsorluk anlaşması, yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın 1907 tribün salonunda düzenlenecek basın toplantısında duyurulacak. Toplantıda sembolik olarak imza töreni de yapılacak.
Toplantıya katılacak Yönetim Kurulu Üyemiz Abdullah Kiğılı ve Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, anlaşmayla ilgili açıklamalar yaparak, soruları yanıtlayacak.
adidas en gzeli yaa :D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
18-06-2009, 18:34
Hayal mi, gerçek mi?
Transfer dönemi ile birlikte adı Fenerbahçe ile anılan oyuncuların sayısı da birden arttı. Medya neredeyse her gün başka bir oyuncuyu sarı-laciverli takıma transfer ederken; bu yazılıp çizilen haberlerin doğruluğu ise tam bir soru işareti teşkil ediyor.
Kimine göre doğru kaynaklardan, kimine göre ise havadan sudan yapılan haberleri Sporx.com editörlerinden Fatih ŞAMLIOĞLU ve Yasin TUNÇ sizler için masaya yatırdı.
Hangi isimlerin transferi mümkün, hangisi imkansız; hangi oyucunun gelme şansı daha yüksek, hangisinin bonservisi el yakıyor? İşte bu soruların cevapları...
CHRISTIAN POULSEN
TRANSFER YORUM:
İtalya'nın marka değeri yüksek gazetelerinden Tuttosport her ne kadar, Juventus'un Danimarkalı yıldızı Poulsen'in, Fenerbahçe'ye transferini kesin bir dille yayınlasa da aslında bu senaryo o kadar da temiz değil. Zira, Poulsen futbol yaşantısına İtalya ya da Almanya'da devam etmek istediğini ve ailesinin İtalya'da mutlu olduğunu her fırsatta beyan ediyor. Ancak transfer döneminde her habere inanmamak gibi her demece de itibar etmemek de fayda var. Öncelikle elimizde kesin olarak yer alan donelere bakalım... Poulsen'in Juventus ile 2012 yılına kadar sözleşmesi var ve bu oyuncunun bonservis bedeli yaklaşık olarak 7.5 milyon euro civarında...
Fenerbahçe'nin Poulsen için 6.5 milyon euro da gözden çıkardığı biliniyor. Bunlara bir de Fenerbahçe transfer komitesi yetkililerinin İtalya'da olduğu haberi eklenince Poulsen'in sarı-lacivertliler ile imza aşamasına geldiği düşünülebilir (!). Herşeye rağmen, Poulsen'in sosyal şartlarını değiştirmeme isteği, bonservis bedelindeki fark ve oyuncuya Bundesliga takımlarından Hamburg'un talip olması transfer harekatına farklı bir boyut kazandırıyor... Aslında Fenerbahçeli yöneticilerin İtalya'da olması da Poulsen ile görüştükleri anlamına gelmiyor. Zira, Fenerbahçe yönetiminin geçen yıl kimin için İspanya'ya gittiğini ve kimi getirdiğini unutmamak lazım...
TRANSFER PUANI: (4)
LUCA TONI
TRANSFER YORUM:
Haberin çıkış kaynağı "Alman Bild" gazetesine ait. Bild ortaya attı, çekildi ve 3-4 gün tüm spor kamuoyu bu transfer haberlerini konuştu. Bild'den ses, seda yok şu anda. Luca Toni'nin Fenerbahçe'ye gelme ihtimali şu anda oldukça zor. Neden? Toni'nin bonservis bedeli 16 milyon euro ve oyuncunun bir yılda kazandığı para 6 milyon euro civarında. Bu miktar Fenerbahçe'de Alex, Güiza ve Uğur Boral'ın bir yılda kazandığı paraya eşit... Fenerbahçe ne böyle bir riski alır ne de 32 yaşındaki bir futbolcuya 16 milyon euro bonservis bedeli verir... En azından vermemesi gerekir.
Transfer söylentilerini biraz da Luca Toni açısından değerlendirecek olursak; İtalyan oyuncunun özel vergilere rağmen Almanya'da kazandığı paradan tatmin olduğu biliniyor. Bayern Münih ise Luca Toni'yi satması durumunda Gomez ve Klose ikilisiyle yola devam etmek zorunda kalacak. Hücum bölgesinde başka alternatifleri neredeyse yok... Bayern Münih bu riski tek şekilde göze alır, o da; 32 yaşındaki Toni'ye 16 milyon avro verecek bir kulüp bulunduğu zaman...
TRANSFER PUANI: (1)
MEHMET AURELİO
TRANSFER YORUM:
Fenerbahçe'nin ön liberoda Maldonado ve Josico'dan dilinin yanmasının ardından yeniden Mehmet Aurelio'ya dönmesi çaresizliğin bir kanıtı olabilir mi? Aurelio'nun boşluğunu dolduramayan sarı lacivertliler Real Betis'in küme düşmesiyle milli futbolcu üzerine yeniden yöneldi. Bonservis bedelsiz İspanyol ekibe transfer olan Aurelio'nun Fenerbahçe'ye gelmesi için Real Betis yönetimi bonservis istiyor! Ne çelişki ama... Yıldırım bonservis bedeli ödemeden, geçen sene Aurelio'ya önerdiği fiyatın daha düşüğüne transfer harekatına girişti; ama küme düşen Betis'ten bedavaya Aurelio'yu almak kolay değil. Mehmet Aurelio ve Aziz Yıldırım geçen sezon öncesi yaptıkları hatanın farkında. İkisi de burnunun dikine gittiler; "Nuh" dediler, "peygamber" demediler! Şimdi ise yeniden kavuşma peşindeler; tabi Real Betis'in cömert bir anına denk gelirseler.
TRANSFER PUANI: (2)
SERCAN YILDIRIM
TRANSFER YORUM:
İbrahim Yazıcı'nın yeniden Bursaspor Başkanı olmasıyla harekete geçen Fenerbahçe, Sercan Yıldırım'ı kadrosuna katmak için ısrarını sürdürüyor. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın "Sercan'ı satmayacağız" açıklamalarından bile yılmayan Fenerbahçe yönetiminin, Sercan için 4 milyon avro ve iki oyuncusunu feda etmeye hazır olduğu ifade ediliyor. Ancak Bursaspor yönetimi Sercan için 7.5 milyon avro bonservis bedeli biçti. Bu rakamların artmasında şüphesiz Mehmet Topuz transferinin de büyük bir etkisi vardır. Fenerbahçe'nin yanı sıra Hamburg, Werder Bremen ve Tottenham'ın Sercan ile yakından ilgilenmesi Bursaspor'u transferde daha politik davranmaya itiyor. Transfer senaryosunun özeti ise; Ertuğrul Sağlam'a rağmen Sercan'ın Fenerbahçe'ye gitme ihtimali yüksek.
TRANSFER PUANI: (4)
RYSON DRENTE
TRANSFER YORUM:
Roberto Carlos'un belki Türkiye'ye dönmem açıklamasıyla (!), Vederson ve Uğur Boral'a rağmen sol bek arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de ilk hedefin Real Madrid forması giyen Drente olduğu iddia edildi. Bizim spor basını yazıyor, As ya da Marca alıyor, arkasında biz de As ve Marca'nın haberine göre diyoruz. Kendi haberlerimize, güvenirlik, inanırlık katma ya da marka arama çabalarımız bizleri bu transfer söylentilerine, iddialarına yöneltiyor. Drente'nin transfer hikayesi de böyle bir şey aslında. Ne Real Madrid'in ne oyuncunun ne de Fenerbahçe Kulübü'nün bu durumdan haberi var. Drente çok üst düzey bir oyuncu mu? Hayır! Fenerbahçe bu oyuncunun bonservis bedelini karşılayacak ekonomik gücü sahip mi? Evet. Ancak şu anda kulüplerin transfer gündemlerinde Drente yok! Bundan sonra olur mu? Olabilir.
TRANSFER YORUM: (2)
PEDRO GEROMEL
TRANSFER YORUM:
Bir futbolcu Brezilyalı ise ve Daum'un takımında da oynadıysa, bilin ki medya o futbolcuyu Fenerbahçe'nin transfer gündemine taşımıştır. 24 yaşındaki futbolcu Köln'de oynuyor, sonrasında hocası Fenerbahçe'ye geçiş yapınca, defansif bir oyuncu olması sebebiyle manşetlere taşınıyor. 7 milyon Euro bonservis bedelinin olması sarı lacivertliler için sorun değil! Sorun, 34 maçta 50 gol yiyen Köln'ün savunma bloğunda yer alması! Fenerbahçe transfer arayışında; ama yönetim dışarıya su sızdırmıyor. Görüştükleri isimlerin arasında Geromel'in olup olmadığı tartışılır. Bilica ve Bekir de gelmişken, Geromel'in pabucu çoktan dama atılmış demektir. Daum, bu futbolcuyu peşine takmak için inat ederse, ikinci bir Enke kazası yaşamayacağımız garanti değil. Tarih tekerrürden ibarettir.
TRANSFER PUAN: (1)
LUCİO (Lucimar Ferreira da Silva)
TRANSFER YORUM
Bayern Münih'e geçmesine rağmen, neredeyse her transfer sezonunda Fenerbahçe'ye geleceği iddialarına maruz kalan Lucio'nun Türkiye'ye gelme ihtimali çok zayıf gözüküyor. Defans oyuncusu olmasına rağmen 18 milyon Euro bonservis bedeli bulunan tecrübeli oyuncunun yüksek maliyeti, Fenerbahçe'nin gözünün korkması için yeterli. Lugano'yu bile yapabilecekleri en iyi teklife rağmen kulüpte tutamazsan; Lucio'yu da buraya getiremezsin. Aslında Fenerbahçe'nin de böyle bir niyeti yok! Spor gazetelerinde manşetleri süslemekten öteye gitmeyen; haberi okuyan insanları bile sadece tebessüm ettiren bir iddia. Bu açıdan ele alındığında, Bilica, Bekir, Edu ve Önder Turacı'dan oluşan defansif kadroda, Daum'un Deniz Barış ve Gökhan Gönül'ü değerlendireceğini hesaba katarsak; Lucio'nun gelip gelmeyeceğinin cevabını bulmanız çok da zor olmaz!
TRANSFER PUANI: (0)
PATRICK VİERA
TRANSFER YORUM:
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'u herkes İtalya'da Patrick Viera ile görüştüğünü zannederken, Fenerbahçe yönetimi Juventuslu Poulsen için çalışmalarını sürdürdü. Medyada sık sık Fransız futbolcunun isminin geçmesi ise iddiadan öteye geçemedi. 13 milyon Euro bonservisi olan ve İnter'de son 3 sezonda sakatlıklarla boğuşan Viera'nın düşük bir ihtimalle de olsa Fenerbahçe'ye transferi camiayı mutlu etmeyecektir. 32 yaşında olmasının yanında Arsenal, Juventus ve İnter gibi dev kulüplerde futbol yaşantısını geçiren Patrick Viera; gelecek sezondan büyük umutlar bekleyen Fenerbahçe'nin ilacı olmayacaktır. Mücadele eden ve savaşan bir ekip kurma telaşındaki sarı lacivertlilerin aradığı kan Patrick Viera değil! Fransız futbolcu, Poulsen üzerine yoğunlaşan Fenerbahçe'nin medyaya verdiği bir koz olarak da nitelendirilebir.
TRANSFER PUANI: (0) (http://www.1907unifeb.org/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=108&go=156966)
Mine Keçeli
18-06-2009, 19:18
slllmm milleeeet :D
Cihangir Başer
18-06-2009, 20:34
a.s
h.g nasılsınız inşallah :D
Mine Keçeli
18-06-2009, 21:00
iyiyz inş sizi sormalı :D dövemedn inş birilerni :D
Cihangir Başer
18-06-2009, 22:25
yok daa dövmedik ama yakındır eli kulağında
Olcay Karakaş
19-06-2009, 13:46
gnydn nevsehirrr :)
Olcay Karakaş
19-06-2009, 13:48
yok daa dövmedik ama yakındır eli kulağında
az kaldı dövecess :D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
19-06-2009, 13:49
slmm mine nbrrr ???
Olcay Karakaş
19-06-2009, 13:49
dövmedkte döveriss yakında :D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
19-06-2009, 13:50
arkadaslar ben bi kaç gn yoqqqumm forumda :( taaaa pazar gnu grecem :(
Mine Keçeli
19-06-2009, 14:38
slmm mine nbrrr ???
iyi olcay sen dicemde yokmuşsun baya bii
Mine Keçeli
19-06-2009, 14:39
dövmedkte döveriss yakında :D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D:D
2 tanede benm için patlatın :D
Can Ayyıldız
19-06-2009, 17:20
bn de seni arıodm:D:D
Mine Keçeli
19-06-2009, 18:39
bn de seni arıodm:D:D
abuu noldu :D buldun iştee beeen :D
Olcay Karakaş
19-06-2009, 18:46
iyi olcay sen dicemde yokmuşsun baya bii
geldmmmm :D
Olcay Karakaş
19-06-2009, 18:47
ayıp ediosun cnm yaff :D:D:D
Olcay Karakaş
19-06-2009, 18:48
TARAFTAR ÇEŞMESİ BOYANACAK!.. 19 Haziran 2009 12:04
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde her yıl şampiyon olan takımın renklerine boyanan ''Taraftarlar Çeşmesi'', 3 Temmuz'da şampiyon Beşiktaş'ın renklerine bürünecek.
Şarköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Gürol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 yıl önce başlatılan uygulamayla her yıl şampiyon olan takımın renklerine boyanan taraftar çeşmesinin tarihi eser olduğu gerekçesiyle 2007 yılında Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nce koruma alındığını bildirdi.
Bu nedenle 2 yıldır çeşme boyama geleneği uygulayamadıklarını ifade eden Gürol, ''Bu soruna çözüm getirmek amacıyla Galatasaray ve Fenerbahçe Dernekleri başkanları ile Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'u ziyaret ettik. Altınok da sorunun çözümüne yardımcı olacağını belirtti'' diye konuştu.
Bunun üzerine 3 dernek olarak belediyenin gösterdiği yere yeni çeşmenin yapımına başladıklarını anlatan Gürol, ''Yeni Taraftarlar Çeşmesi 3 Temmuz'da İnönü Caddesi Umumi Park'ta hizmete girecek. O gün Taraftar Çeşmemizi siyah-beyaz renklere boyayacağız. Törene Beşiktaşlı futbolcuların da katılmasını bekliyoruz'' dedi.
Şarköy'de bulunan ve her yıl şampiyon olan takımın renklerine boyanan tarihi ''taraftar çeşmesi''nin boyanması, tarihi eser olduğu gerekçesiyle Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nün kararıyla 2007 yılında durdurulmuştu.
Çeşme en son, Galatasaray'ın şampiyon olduğu 2006 yılı Mayıs ayında sarı-kırmızı renklere boyanmıştı.
Olcay Karakaş
19-06-2009, 18:50
http://www.maraton.com.tr/video_news.php?news_id=80396&newstype=18
tıkl ve izle :D:D:D:D
Mine Keçeli
20-06-2009, 01:24
geldmmmm :D
hani yoktuun aa hoşgeldinn:D
Mine Keçeli
20-06-2009, 01:24
ayıp ediosun cnm yaff :D:D:D
saol yaa şimdiden bi stres attım :D
Olcay Karakaş
20-06-2009, 02:09
hani yoktuun aa hoşgeldinn:D
hb. yaa dügüne gttm de köyee ondan yoqqum bu ara pek sen nslsın bakmmm
Olcay Karakaş
20-06-2009, 02:11
saol yaa şimdiden bi stres attım :D
:D kavga istiosan gel dügüne :D:D:D:
Mine Keçeli
20-06-2009, 03:01
hb. yaa dügüne gttm de köyee ondan yoqqum bu ara pek sen nslsın bakmmm
ben süperiim yaa hiç sorma yanii :D:D
Mine Keçeli
20-06-2009, 03:02
:D kavga istiosan gel dügüne :D:D:D:
abuu istermde nerde :D
Emre.Ünlü
20-06-2009, 03:28
merhaba herkeze giremiyodum ne zamandır nasılsınız bakıyım arkadaşlar
Cihangir Başer
20-06-2009, 16:49
hele şükür geldini z emre nirelerdesiniz
biz iiyiz siz nasılsınız_?_?
Veysel Gök
20-06-2009, 21:30
selam nevşehir napıonuz
Olcay Karakaş
21-06-2009, 16:03
hele be hç gelmceksn sandık .... nerde dierlerri
Olcay Karakaş
21-06-2009, 16:04
selam nevşehir napıonuz
slam kardeşim iiyiss siz nslsnzzz ...
Olcay Karakaş
21-06-2009, 16:04
abuu istermde nerde :D
sen gel düğünnn çokkk :D:D:D:D ama saglam gelmn lazım cok ta kavga var yani :D:D:D:D
Olcay Karakaş
21-06-2009, 16:13
HAYATI FİLM OLUYOR!.. (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=80549&archieve=)http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80549_1_090621131548.jpg
Alex'in ayaklarıyla yürümeye hazırlanan Dural'ın filminin yönetmenliğini Sarı-Lacivertli takımın unutulmaz oyuncularından Ogün Altıparmak'ın oğlu Okan Altıparmak yapacak.
AKŞAM'ın haberine göre, her şey Murat Dural'ın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yazdığı mektupla başladı. Dural mektubunda 2001 yılında vatani görevini yaparken, bir kaza sonucu kangreden iki ayağının kesildiğini ve silikon protezle yürüyeceğini belirterek, silikon protezlerinin dış kalıplarının bire bir olarak Alex'in ayaklarından kopyalanması için kendisine yardımcı olunmasını istemişti. Başkan Yıldırım, bu isteğe olumlu yanıt verip, kalıpların alınmasını sağlamıştı. Elbette başta Aziz Yıldırım ve Alex olmak üzere herkes Murat'ın içerisindeki yaşam tutkusu ve Fenerbahçe sevgisine hayran kalmıştı.
LİVERPOOL'DAN TAM DESTEK
Murat Dural bu arada boş durmadı. Yaşadıklarını ve Fenerbahçe sevgisini dünyanın önde gelen kulüpleriyle paylaştı. Bu kulüpler Liverpool, Boca Juniors, Coritiba, Valencia, Deportivo La Coruna, Real Madrid, Celtic ve AEK. Sloganı 'You Will Never Walk Alone-Asla yalnız yürüme' olan Liverpool Kulübü Murat'a özel bir ilgi gösterdi. Hatta kulübün yönetim kurulu başkanı Rick Parry özel bir mektup göndererek, 'Çok etkilendiğini' söyledi. Şu sıralar Murat'ın hayatında yeni bir gelişme daha var. Zira O'nun hayatı film olacak. Filmin ana teması Murat'ın yaşam tutkusu ve Fenerbahçe sevgisi. Yönetmenliğini ise Sarı-Lacivertli kulübün unutulmaz futbolcularından Ogün Altıparmak'ın oğlu Okan Altıparmak yapacak.
Protezler geliyor
Fenerbahçe Kaptanı Alex'in ayaklarının kalıbı alınarak yapılan Murat Dural'ın silikon protezleri iki hafta içerisinde Türkiye'ye gelecek. Murat bu konudaki coşkusunu, 'Sezon başında kaptanımla koşmaya başlayabileceğim' dye açıklıyor.
Olcay Karakaş
21-06-2009, 16:15
Fluminense'ye gitmek istiyorum"
Roberto Carlos'un Fenerebahçe macerasında sona yaklaşılıyor. İki sezon önce Real Madrid'le sözleşme yenilemeyerek Kanarya'ya gelen Carlos, evliliğini gerekçe göstererek kariyerini Brezilya'da tamamlayacak gibi görünüyor.
Goal.com'un haberine göre; Basında çıkan Fluminense dedikodularını ilk kez kendi ağzıyla doğrulayan ünlü yıldız, EFE ajansına yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki haftalarda Fluminense yöneticileriyle görüşeceğim. Her şey ailemin nerede yaşayacağına bağlı. Başka teklifler de alıyorum; ama Brezilya'ya açılan kapı olacağı için, Fluminense'de oynamayı çok isterim" şeklinde konuştu.
Bu açıklamadan, geçtiğimiz günlerde evlenen Roberto Carlos'un, müstakbel eşinin de baskısıyla Brezilya'ya yerleşmek istediği anlaşılıyor. Profesyonel futbol kariyeri boyunca yalnızca iki yıl Brezilya'da forma giyen Roberto Carlos, 1993-1995 yılları arasında Fluminense'nin rakibi olan Palmeiras'ta oynamıştı.
Bu arada Fenerbahçe'yle 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Roberto Carlos'un, Kanarya'dan nasıl ayrılacağı da şimdiden merak konusu oldu. Carlos'un, Fluminense'yi, Fenerbahçe'ye bonservis ödemeye ikna etmeye çalışacağı; bunu beceremediği takdirde de kiralık olarak bu takımda forma giyme formülünü devreye sokacağı ifade ediliyor.
Olcay Karakaş
21-06-2009, 16:16
Sercan F.Bahçe'ye çok yakın
Fenerbahçe, Sercan Yıldırım’ı transfer etmekte kararlı. Genç golcü için Bursaspor’la sıkı bir şekilde pazarlık yapan sarı lacivertlilerin, bu işi yarın bitirmeyi planladığı öğrenildi.
F.Bahçe’nin para artı takas teklifine, sarı lacivertli takımdan gelecek oyunculara verilecek ücrette yaşanacak sıkıntılar nedeniyle sıcak bakmayan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, 6 milyon Euro talep etti. F.Bahçe’nin 3.5 milyon Euro’luk teklifini düşünen yeşil beyazlılar, 5 milyon Euro’ya kadar indi. F.Bahçe adına görüşmeleri sürdüren asbaşkan Şekip Mosturoğlu’nun yakın çevresine, "Bu iş pazartesi (yarın) biter" dediği ileri sürüldü.
Tatilini bitirerek Bursa’ya geçen Sercan’ın da F.Bahçe’ye imza atmak için gün saydığı vurgulandı. Genç futbolcunun evinden dışarı çıkmadığı ve kulüplerin anlaşmasını beklediği bildirildi.
Sercan’ın menajeri Efgan Erciyas, "Biz beklemedeyiz. Transfer gerçekleşmeden herhangi bir beyanat veremeyiz. Sercan’ın hedeflerinden birisi üç büyüklerde oynayabilmek. Bu konuda sabırla bekliyor. Milli takıma kadar yükseldi. Geçtiğimiz sezon iyi bir çıkış yakaladı. Artık şampiyonluğa oynayan bir kulübün formasını giymek istiyor" dedi.
Olcay Karakaş
21-06-2009, 16:17
Poulsen'e 'Git' baskısı
Fenerbahçe Poulsen transferini bitirmeye çalışırken, Juventus Kulübü Danimarkalı yıldızı tehdit etti ve Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmemesi halinde kadro dışı kalacağını söyledi.
Juventus Futbol Direktörü Alessio Secco, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada, "Biz Fenerbahçe ile anlaştık. Bunu kabul edip etmemek Poulsen'in en doğal hakkı. Ancak, Fenerbahçe'ye gitmezse asla kadroya giremez ve maçları tribünden izlemek zorunda kalır" dedi.
Gazete haberinde Fenerbahçe'nin, Poulsen için 6.5 milyon Euro önerdiği ve bunun Juventus için çok iyi bir rakam olduğu belirtilirken, "Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Eğer kabul etmezse Thiago ile aynı kaderi paylaşır. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı " yorumuna yer verdi.
Danimarka basınında bu haber yer alırken İtalya Basını ise Fenerbahçe asbaşkanı Ali Koç'un Poulsen'i bir türlü ikna edemediğini yazdı. Çizme basınının saygın gazetelerinden "TUTTOSPORT" "Poulsen kapıyı Fenerbahçe'nin yüzüne kapattı" ifadeleri ile verdiği haberle, Danimarkalı futbolcunun teklifi reddettiğini okuyucularına duyurdu.
Sarı-Lacivertli Yönetimin Poulsen'de umduğunu bulamazsa alternatif isimlere yöneleceği ve Real Betis'ten Emana ile Bayer Münich'den Sosa'nın isimlerinin önplana çıktığı belirtildi.
Olcay Karakaş
21-06-2009, 16:24
Aurelio'da sıcak gelişme
Fenerbahçe´nin Aurelio aşkı tek taraflı değil... Kanarya´ya dönmek isteyen yıldız oyuncu, Real Betis´ten ayrılmanın yollarını arıyor.
(javascript:makeURL(10);)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_259144_0FAN1AURELIO-B-Y.jpg
Uzun süreli sakatlığının ardından ülkesi Brezilya’da rehabilitasyon dönemini geçiren Mehmet Aurelio’da sıcak gelişme... Daum’un Fenerbahçe’de görev aldığı önceki dönemde Alman hocanın vazgeçilmezleri arasında yer alan milli oyuncu, Real Betis’le yollarını ayırmanın hesaplarını yapıyor. Futbol hayatına Türkiye’de devam etmeyi planlayan yıldız oyuncunun, İspanyol kulübünün Başkanı Lopera ile masaya oturup, transferi için izin isteyeceği öğrenildi. Sarı-Lacivertli taraftarların da takımda görmek istediği Aurelio’ya bonservis bedeli ödemek istemeyen Fenerbahçe, gelişmeleri yakından takip ederken başarılı futbolcunun taliplileri de çoğaldı.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/8_259145_21FAN02MAUROL-C-B3000.jpg
Gönlü Fenerbahçe’de
İngiliz Blackburn Rovers, Alman Hamburg ve İspanyol Villa Real kulüplerinin istediği Aurelio’nun ise gönlünün Fenerbahçe formasını giymekten yana olduğu kaydedildi. Betis’in La Liga’ya veda etmesinin ardından ikinci ligde oynamak istemeyen milli futbolcunun, transfer iznini alabilmek için tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.
Olcay Karakaş
21-06-2009, 19:44
HAYATI BAŞARI ÖYKÜSÜ" http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80562_1_090621160856.jpg
Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Gökhan Gönül'ün Bursa'da kuaförlük yapan babası Ahmet Gönül, oğluyla gurur duyuyor.
Setbaşı Mahallesi'nde kuaför salonu işleten baba Gönül yaptığı açıklamada, henüz 24 yaşında olan oğlunun kısa zamanda büyük başarılara imza attığını söyledi.
Yaklaşık 25 yıl önce Samsun'un Bafra ilçesinden gelerek Bursa'ya yerleştiklerini anlatan baba Gönül, 3 oğlundan en büyüğü olan Gökhan'ın da kısa bir ziyaret için gittikleri Bafra'da dünyaya geldiğini belirtti.
Baba Gönül, Gökhan Gönül'ün küçüklüğünden beri sakin yapısını koruduğunu, ancak hep hırslı olduğunu ifade ederek, oğlunun bu hırsı sayesinde bugün Fenerbahçe forması giydiğini vurguladı.
Oğlunun çok küçük yaşlarda mahalle aralarında futbol oynadığını anlatan Gönül, ''Futbolla yatıp, futbolla kalkıyordu. Kendisini 7 yaşında Bursa'da amatör ligde mücadele eden Yolspor'un altyapısına verdik. Hem okula hem de antrenmanlara gidiyordu. Ama aklında sadece başarılı bir futbolcu olmak vardı'' dedi.
Gönül, oğlunun daha o yaşlarda iyi bir futbolcu olarak büyük takımda oynama hayalleri kurduğuna değinerek, şöyle devam etti:
''Oğlumun hayatı tam bir başarı öyküsü. Hep hayalleri doğrultusunda yaşadı. Yolspor'da yağmur, çamur demeden hiç antrenmanlarını aksatmazdı. Ben bir baba olarak o günlerde kendisine üzülürken, kendisi ise hedefine doğru ilerliyordu. Sonrasında birçok takım Gökhan'ı takibe aldı. 2002 yılında o günkü şartlar doğrultusunda Gökhan Gençlerbirliği altyapısına gitti. Oradan Gençlerbirliği Oftaşspor'a geçti. Oftaş'ın Süper Lig'e çıktığı sezon iyi bir performans gösteren oğlum, Fenerbahçe'ye transfer olarak hayallerini gerçekleştirdi. Burada da gösterdiği performans sayesinde A Milli Takım formasını da giydi.''
-KÜÇÜKKEN BURSASPOR TARAFTARIYMIŞ-
Baba Gönül, Gökhan'ın küçüklüğünde Bursaspor taraftarı olduğunu, kendisinin de Bursa'da yaşadığı için önce Bursaspor'u, sonra oğlunun takımı Fenerbahçe'yi tuttuğunu bildirdi.
Oğlunun adının bazı Avrupa kulüpleriyle anılmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu, ancak bu konuda son sözü her zaman Gökhan'ın vereceğini anlatan baba Gönül, şunları kaydetti:
''Ben de her baba gibi her zaman oğlumun en iyi yerde olmasını isterim. Ancak oğlum şu an gelebileceği en güzel yerde. Zaman ne gösterir bilemiyorum, ancak eğer Avrupa'ya gitme gibi bir düşüncesi olursa da kendisi ve Fenerbahçe Kulübü'nün vereceği karar burada önemli. Bu arada Gökhan, Fenerbahçe'de çok mutlu. Oğlum bugünlere hep kendi hırsı ve azmi ile geldi. Biz sadece kendisine manevi destek verdik. Böyle bir oyuncunun babası olmanın gururunu yaşıyorum. Kendisinin başarı öyküsü genç futbolcu adaylarına da örnek oldu. Umarım gelecek yaşantısı da başarılarla devam eder.''
Olcay Karakaş
21-06-2009, 19:45
FENERBAHÇE, KALECİSİYLE NEDEN ANLAŞAMIYOR?
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80558_1_090621151656.jpg
Fenerbahçe kalecisi Volkan, yeni transfer Mehmet Topuz’un aldığı yıllık 2.2 milyon lirayı istedi, ancak yönetim kabul etmedi.
MİLLİYET'in haberine göre, Fenerbahçe’nin iç transferde bir türlü ikna edemediği Volkan Demirel’in, daha önce ücreti için baz aldığı Deivid’den vazgeçip, yeni transfer Mehmet Topuz’un kazancı kadar ücret istediği belirlendi.
Geride kalan sezonun devre arasından bu yana yönetimle görüşmeler yapan Volkan’ın menajeri, arada bir sorun olmadığını ifade etse de, milli kalecinin yılda 2.2 milyon lira karşılığı sözleşme imzalamak için talepte bulunması, pazarlıkları kilitledi.
Takımdaki yabancı oyuncular ile aynı düzeyde ücret almasının olanaksız olduğunu anlayan Volkan Demirel’in, son transfer Mehmet Topuz’a verilecek ücretin aynısını isteyerek görüşmelerde yeni bir pencere açması pazarlığı uzattı. Fenerbahçe Yönetimi, milli kaleciye istediğinden daha az para teklif edip beklemeye geçerken, bu oyuncunun önümüzdeki hafta içinde de sonuç alamazsa kendine kulüp aramaya başlayacağı da ifade edildi.
Fenerbahçe, Volkan’ı kaybetmek istemezken, özellikle Türk oyuncular arasındaki dengeyi bozmamak için Volkan’a istediği miktarı ödemeye yanaşmıyor.
Olcay Karakaş
21-06-2009, 19:46
Kanarya'da Carlos sıkıntısı
Fenerbahçe yabancı transferi için arayışlarını sürdürürken, iki gündür Brezilya'dan gelen haberler sıkıntı yarattı.
Sarı-Lacivertlilerin dünyaca ünlü yıldızı Roberto Carlos, Brezilya'nın ciddi haber ajanslarından EFE'ye yaptığı açıklamada, artık futbol yaşantısına ülkesinde devam etmek istediğini ve önümüzdeki sezon Fluminense forması giyebileceğini söyledi.
Geçtiğimiz günlerde evlenen ve şu günlerde Sao Paulo'da balayını geçiren Roberto Carlos, Efe Haber Ajansına yaptığı açıklamada, ""Önümüzdeki haftalarda Fluminense yöneticileriyle görüşeceğim. Her şey ailemin nerede yaşayacağına bağlı. Başka teklifler de alıyorum; ama Brezilya'ya açılan kapı olacağı için, Fluminense'de oynamayı çok isterim" şeklinde konuştu.
Aynı Carlos, geçtiğimiz hafta düğün töreninde Fenerbahçe Televizyonunun mikrofonlarına, "Türkiye'de ve Fenerbahçe'de çok mutluyuz. Asla ayrılmayı düşünmüyoruz. Hatta jubilemi Fenerbahçe'de yapmayı çok istiyorum" ifadesini kullanmıştı.
Brezilyalı yıldızın bu çelişkili ifadeleri üzerine harekete geçen Fenerbahçeli yöneticilerin yarın Carlos ile bir telefon görüşmesi yapacağı öğrenildi.
Ünlü futbolcunun ayrılma konusunda ısrarcı olması halinde 5 milyon euro bonservis bedeli isteneceği ileri sürüldü. Roberto Carlos'un Fenerbahçe ile 2010 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.
Bu arada Sarı-Lacivertliler yabancı transferinde bu hafta sonuç almayı planlıyor. Danimarkalı Poulsen'in kesin kararını Çarşamba gününe kadar vereceği belirtilirken, asbaşkan Ali Yıldırım'ın çok ünlü bir sol açık için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.
Fenerbahçe yönetiminin yılda 4 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme isteyen Lugano konusunda da asla gerik adım atmayacağı ve Uruguaylı futbolcuya daha önce yapılan yılda 3 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklifinin tekrarlandığı ifade edildi.
Sarı-Lacivertlilerin ayrıca bu hafta Volkan Demirel'in sözleşmesini yenilecekleri, Bursasporlu Sercan Yıldırım için de temaslarını yoğunlaştıracakları belirtildi.
Fenerbahçe'de bir başka sorun da Aragones ile yolların nasıl ayırılacağı. Sarı-Lacivertilerin İspanyol hocanın avukatıyla Salı günü bir toplantı yapacakları öğrenilirken, Aragones'e bir yıllık alacağının 6 eşit taksitte verilmesinin teklif edileceği ileri sürüldü.
Emre.Ünlü
22-06-2009, 02:01
Olcay seni fenerbahçe nevşehir elçisi ilan ediyorum.
Emre.Ünlü
22-06-2009, 02:06
ooo fener ölümüne fener haydi bastır fener bizim üniversiteye fener üyeliği verin fener
Cihangir Başer
22-06-2009, 02:06
Olcay seni fenerbahçe nevşehir elçisi ilan ediyorum.
:D
Emre.Ünlü
22-06-2009, 02:07
arkadaşlar fenerbahçe kanoute yi alacakmış doğrumu sizce gelir mi fenere hadi tartışalım
Cihangir Başer
22-06-2009, 02:07
ooo fener ölümüne fener haydi bastır fener bizim üniversiteye fener üyeliği verin fener
alırız inşallah emre acele yok
onemli olan kaliteli olmamız
Cihangir Başer
22-06-2009, 02:08
arkadaşlar fenerbahçe kanoute yi alacakmış doğrumu sizce gelir mi fenere hadi tartışalım
biz alırız da o gelirmi
yoksa bütçe sağlam
Emre.Ünlü
22-06-2009, 02:08
ooo kimler gelmiş hadi biz tartışalım başkan kanoute gelir mi fenerbahçeye
Emre.Ünlü
22-06-2009, 02:09
biz alırız da o gelirmi
yoksa bütçe sağlam
gelmez bencede bu arada verecekler mi bizim üniversiteye bu üyeliği sence başkan
Cihangir Başer
22-06-2009, 02:11
gelmez bencede bu arada verecekler mi bizim üniversiteye bu üyeliği sence başkan
insallah sağlamlığımızı ve kalitemizi sanal alemde kamıtlarsak bu iş bitmiştir
Emre.Ünlü
22-06-2009, 02:14
çoğu üniversiteyi geride bıraktık ne zaman belli olacak verilip verilmeyeceği
Cihangir Başer
22-06-2009, 02:15
hacı orasını bende bilmiyorum ne zamn değerlendirmeye alırlar biz içimizdeki fener aşkını bu sayfalara aktaralım yeter ha şimdi ha yarın ha 1 yıl sonra farketmez... fener aşkı hiç bitmez..
Emre.Ünlü
22-06-2009, 02:28
hacı orasını bende bilmiyorum ne zamn değerlendirmeye alırlar biz içimizdeki fener aşkını bu sayfalara aktaralım yeter ha şimdi ha yarın ha 1 yıl sonra farketmez... fener aşkı hiç bitmez..
bir yıl sonra olmasın ya o zaman benim okul biter ben o günleri göremem zaten nevşehir üniversitesinde her cefayı biz çekioz yeni gelenler faydalanacak heralde
Veysel Gök
22-06-2009, 11:55
newşehir selam nasıl gidioo tatil..seneye bomba gibi girmek lazım...forumda aktifsiniz baya darısı orgnz.lara
Olcay Karakaş
22-06-2009, 12:13
siz eger daha fazla gireersenz veririelr tabi emreciğimmm :D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
22-06-2009, 12:14
newşehir selam nasıl gidioo tatil..seneye bomba gibi girmek lazım...forumda aktifsiniz baya darısı orgnz.lara
slm veysel kardeşim nslsn .... amiiinn inş seneye asil uye olarak baslıcazzz allah kısmet edrseee
Olcay Karakaş
22-06-2009, 12:15
bir yıl sonra olmasın ya o zaman benim okul biter ben o günleri göremem zaten nevşehir üniversitesinde her cefayı biz çekioz yeni gelenler faydalanacak heralde
emre eger sana unıversıtede unıfebı gstermeden gnderrsem bidaha fenerliyim die dolsamam ortalıkta ;)
Olcay Karakaş
22-06-2009, 12:15
katılıorum baskannnnnn... tabi dier arkadaslarda gelsnnnn
Olcay Karakaş
22-06-2009, 12:16
:D:D:D:D:D dur daha nberde bıraktık la emreee ben olmasam suan sonlardaydıkkk unutmaa :D:D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
22-06-2009, 12:17
insallah sağlamlığımızı ve kalitemizi sanal alemde kamıtlarsak bu iş bitmiştir
baskan sanal aleme ne gerek varr yafff :DD:D:D:D bz gecekte kanıtladık kardeşiliimizi ve kalitemizi her organızasyon bzde nevsehrde ;)
Olcay Karakaş
22-06-2009, 12:18
gelir tabiii emre biz onu tekirdağspora transfer etcektik te formanın ustunde reklam olarak tekrdağ rakısı var die gelmdi adam cemaaatci :D:D:D:D
ooo kimler gelmiş hadi biz tartışalım başkan kanoute gelir mi fenerbahçeye
anelka geldi yaa heks glrrrÜnlü
Olcay Karakaş
22-06-2009, 12:24
Tuncay'dan dönüş sinyali!
Fenerbahçe'nin eskimeyen ruhu Tuncay Şanlı, yakın çevresine yuvaya dönüş sinyali verdi !.. Vatan Gazetesi'nin haberine göre 100. yıl şampiyonluğundan sonra 2007’de Ada’ya giden ve 2 sezondur Middlesbrough forması giyen Tuncay’ın yakın çevresine “F.Bahçe’ye gelirim” dediği ortaya çıktı...
Takımının küme düşmesinden sonra kesinlikle alt ligde oynamak istemeyen Tuncay’ı bu duyguya götüren nedenler ise tamamen duygusal! Çünkü F.Bahçe’yi unutamayan Tuncay Şanlı’nın kulübü M’Boro’nun 8 milyon poundluk astronomik bonservis bedeli belirlemesi yıldız oyuncunun canını sıkıyor.
Takımının Premier Lig’den Championship’e düşmesinden sonra büyük sorun yaşayan Tuncay’ın bir diğer sorunu ise 3.5 milyon Euro’luk yıllık ücretinin vergilerle birlikte oldukça yüksek olması.. 4.5 milyon Euro’yu bulacak rakamı karşılayacak takım da zaten şu ana dek çıkmadı.. Öncelikle Aston Villa, Tuncay Şanlı için çok bastırdı. Fakat 8 milyon poundluk bonservis, 4.5 milyon Euro’luk Tuncay’ın yıllık parası (vergi dahil) İngiliz ekibine pahalı geldi.
AĞIR MALİYETİ ENGELLİYOR
Geçen sezon parlak bir dönem geçiren Tuncay’a ikinci olarak Almanya’nın Hamburg takımı talip oldu... Ligde şampiyonluk isteyen ve hedef yükselten Almanlar, ağır maliyet yüzünden geri adım attı. Tuncay da bu gelişmeler üzerine takımı Middlesbrough ile Championship’te oynamak zorunda kalabilir. Yıldız futbolcu ise bunu hiç düşünmüyor! Tatilde bulunduğu yakın çevresine ise milli yıldız, “Ne yapacağım belli değil. Ama Boro’da kalacak halim de yok... Bu şartlarda başka takım olmazsa Fener’e geri dönerim” ifadesini kullandı..
ROBBEN’İN YERİNE GELECEK
Tuncay, Türkiye’ye dönmesi halinde bonservis sorununu çözeceğini ima etti.. F.Bahçe ise vergi dahil (Türkiye’de yüzde 20) Tuncay’ın ücretini karşılamaya sıcak bakıyor. Şimdilik F.Bahçe’nin Tuncay cephesindeki gelişmelerden resmi olarak haberi yok. Ancak sola yabancı arayan, hatta Real Madrid’in Hollandalı yıldızı Robben’i bile düşünen F.Bahçe, bu durumda oldukça mutlu olacak.
Çünkü hem yerli bir oyuncu transfer edilecek, hem takımı çok iyi bilen ve Kanarya’nın ruhu olmuş bir oyuncu gelecek. Ki Daum da daha önce Tuncay’ın geri dönmesini istemişti.. F.Bahçe, Tuncay’ın gelmesi halinde yabancı kontenjanını forvetten veya Volkan Demirel ile anlaşma sağlanaması halinde kaleciden yana kullanacak.
Olcay Karakaş
22-06-2009, 13:16
Forumlarımıza üye alımı Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Numaralarının doğrulanmasında yaşanan problem nedeniyle bir süreliğine durdurulmuştur.
Olcay Karakaş
22-06-2009, 13:37
nevsehirrrrrrrrrrrrrrrr ......................
Cihangir Başer
22-06-2009, 15:54
baskan sanal aleme ne gerek varr yafff :DD:D:D:D bz gecekte kanıtladık kardeşiliimizi ve kalitemizi her organızasyon bzde nevsehrde ;)
inşallah
olmadı gayrı meşru koştururuz gene napalım
Cihangir Başer
22-06-2009, 15:56
NEVŞEHİR'dir mekanım
KARASENİR vatanım
Cihangir Başer
22-06-2009, 16:03
bütün aşklar karşılıklı
bizimkisi tek taraflı
Allah alsada bu canı
bitmeyecek FENER aşkı...
Cihangir Başer
22-06-2009, 16:05
salya sümük değil erkek gibi vardık
iskele değil stadı bastık
yaşlı kadın değil çarşı kovaladık
kolpa değil tarih yazdık
Olcay Karakaş
22-06-2009, 19:41
inşallah
olmadı gayrı meşru koştururuz gene napalım
yanen devammmm ..... zaten bzden baskasıda kuramaz nevsehrde unıfebi :D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
22-06-2009, 19:42
sudiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .........................
Olcay Karakaş
22-06-2009, 19:43
cengz kurtoğlu hastası geldiiiii :D:D:D:D:D::D:D
Olcay Karakaş
22-06-2009, 19:47
bu beşiktaş transfer yapmayı cdden bilmio yaa
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=80646
tıkla oku haberi :D:D:D:D:D
Suat Aktulga
22-06-2009, 19:48
bende nevsehır unıversıtesınde okumajktayım bu kurulusn ıcınde olmaKtan ve fenerbahcelı oollmaktan gurur duyuyyorum en kısa zamanda tum fenerbahcelı arkadaslarımıızn destegıyle uye sayısını yukseltıp buyuk bır camıa olan fenerbahceye yakısr bır tarftar grubu olacagımıza ınanıyıorum emegı gecen herkese tesekur ederım :::
Olcay Karakaş
22-06-2009, 19:48
bende nevsehır unıversıtesınde okumajktayım bu kurulusn ıcınde olmaKtan ve fenerbahcelı oollmaktan gurur duyuyyorum en kısa zamanda tum fenerbahcelı arkadaslarımıızn destegıyle uye sayısını yukseltıp buyuk bır camıa olan fenerbahceye yakısr bır tarftar grubu olacagımıza ınanıyıorum emegı gecen herkese tesekur ederım :::
hosgeldin suat kardeşimmmmmm ...... nslsn ???
Suat Aktulga
22-06-2009, 19:50
cengz kurtoğlu hastası geldiiiii :D:D:D:D:D::D:D
tesekur edrıım olcaycım tum cengız kurtoglu sevenlerıne slm olsun
Olcay Karakaş
inş kurulcak suat unıfeb ....... ve inş destek alıcaz unımzden kurmak içinnn ....
Olcay Karakaş
tesekur edrıım olcaycım tum cengız kurtoglu sevenlerıne slm olsun
a.s kardeşim biliosun bnde cengzcym ;)
Suat Aktulga
22-06-2009, 19:51
hosbulduk cnm bnnm
Suat Aktulga
bılıyorum senı send ecok seversınnnnnnnn
Olcay Karakaş
hosbulduk cnm bnnm
atkımı unutmadın dmi la ?
Suat Aktulga
22-06-2009, 19:52
nbr olcaycım nasıslsın
Olcay Karakaş
bılıyorum senı send ecok seversınnnnnnnn
bu aralar seyi dnliorum la huzun den aksamalr cökünce bu sensz sehre yi .... super parca
Suat Aktulga
yok unutmadım suann bıle aklımdan gecıyodu kYGISIZ OL SEN
Olcay Karakaş
22-06-2009, 19:53
nbr olcaycım nasıslsın
lafı deiştrme :D atkı gtr olum gtrmszsen bozusuruzzz
Olcay Karakaş
22-06-2009, 19:54
yok unutmadım suann bıle aklımdan gecıyodu kYGISIZ OL SEN
inş ama farklı duyumlar alıorum . suat baska sey gtrcekmş diee ... inş yalandırrrr
Olcay Karakaş
22-06-2009, 19:56
suat gano kaç ?
Suat Aktulga
22-06-2009, 19:57
ee neler yapıosun olcay hayat nasıl gısıyo
Olcay Karakaş
22-06-2009, 19:58
ee neler yapıosun olcay hayat nasıl gısıyo
hayt kötü gido iş yoqqq gç yoqqqq kıss var para yoqqq :(:(:(:(:(:(:(:(
Suat Aktulga
22-06-2009, 19:58
gano 2.51 de kaldı cıkacak ınş. seneye
Suat Aktulga
22-06-2009, 19:59
yok yok atkıyı getırecem kaygısız ol sen
Olcay Karakaş
22-06-2009, 19:59
gano 2.51 de kaldı cıkacak ınş. seneye
hadi yaaa alttan ders varmı ki ?
Suat Aktulga
22-06-2009, 20:00
cıhnagır bey mrblar nasıslınız ben burdayımm aklın bend eolmasın :)
Olcay Karakaş
yok yok atkıyı getırecem kaygısız ol sen
kral sın suat allah razı olsun. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................:serefe:
Olcay Karakaş
cıhnagır bey mrblar nasıslınız ben burdayımm aklın bend eolmasın :)
ben sölecem ona geldgni yoklama alıoss artık zaten :D:D:D:D:D:D
Suat Aktulga
22-06-2009, 20:01
yok alttan ders yok
Olcay Karakaş
yok alttan ders yok
yeme len beni :D:D:D:D:D
Suat Aktulga
slmmı sole sendend ecumlemızdnede tum fenerbahcelılerden ALLAH razı olsun............................................. ....................
Suat Aktulga
22-06-2009, 20:02
yok valla yok bıtane sartlı gecerım var sadece
Veysel Gök
22-06-2009, 20:02
slm veysel kardeşim nslsn .... amiiinn inş seneye asil uye olarak baslıcazzz allah kısmet edrseee
aminnn inş kardeş iim bende saolasınn iş güç çalışıozz adananın şu boğucu sıcağında
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.