Orijinalini görmek için tıklayınız : Nevşehir Üniversitesi
Sayfa :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
Olcay Karakaş
12-07-2009, 03:05
‘Bu basamakları tek tek çıktım’
Bir futbolcunun küsmeye hakkı olmadığını vurgulayan Semih, “55 bin kişinin adımı söylemesi her şeye değer” dedi.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_261861_semin_423.jpg
Adı ‘nöbetçi golcü’ye çıkan Semih’ten çarpıcı sözler. Yıldız oyuncuların başarılı olamadığı zaman küstüğünü söyleyen golcü futbolcu, “Bu iş, küsmekle olmaz. Bir hafta küsersin, ikinci hafta formayı zor görürsün. Birçok maçta kritik goller attım, ertesi hafta yedek bırakıldım ama asla küsmedim. Şansın geleceğini biliyordum. Ben, bu basamakları büyük emek vererek, teker teker çıktım. Çok büyük bir camiada forma giyiyoruz. 55 bin kişinin ‘semih’ tezahüratı tüylerimi diken diken ediyor” diye konuştu. Daum’u özlediklerini kısa sürede anladıklarını dile getiren Semih, şunları söyledi: “Geçmişe oranla kendisinde büyük değişiklikler var. Güleç yüzlü, herkesle yakından ilgileniyor. Bu değişim, bize çok olumlu yansıyor. Yenileri gelir gelmez aramıza aldık, hepsi şaşırdı. Yani takımda tam bir kolej havası var.”
Daum’dan basın toplantısı
Teknik direktör Christoph Daum, bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Yardımcılarından Ayhan Tümani ile birlikte saat 12:30’da Samandıra Kamp Merkezi’ndeki basın odasında medyanın karşısına geçecek olan tecrübeli hoca, burada soruları yanıtlayacak, 10 günü aşkın süredir sürdürülen hazırlıklarla ilgili bilgi verecek.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 03:06
Fenerbahçe'de yaprak dökümü
Fenerbahçe, geçen sezon Manisaspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz'ı Eskişehirspor'a verirken, İspanyol futbolcu Josico'nun da sözleşmesi feshedildi.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/110709-josico.widec.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/24982811/displaymode/1176/rstry/24982810/)
NTV Spor
Güncelleme: 17:48 TSİ 11 Temmuz. 2009 Cumartesi
İSTANBUL - Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da beklentileri karşılayamayan isimlerle yollarını ayırıyor.
Geçen sezon Manisaspor'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak vasat bir performans sergileyen Burak Yılmaz, Eskişehirspor'a verildi.
Burak'ın kırmızı-siyahlı kulüple 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtilirken, genç futbolcunun yeni takımının Bolu'daki kampına katıldığı öğrenildi. Burak Yılmaz geçtiğimiz sezon ligde sadece 6 maçta forma giymişti.
Öte yandan Fenerbahçe, geçen sezon Villarreal'den aldığı Josico ile de yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulüpten resmi bir açıklama yapılmasa da, Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde Fenerbahçe'nin Josico ile sözleşmesini 8 Temmuz'da fesh ettiği belirtildi.
Geçen sezonun büyük bölümünde sakatlıklarla boğuşan Josico, ligde 14 maçta sarı-lacivertli formayı giymişti.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 03:07
Daum transfer istedi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Mutlaka bir kaç transfer yapmamız gerekiyor” dedi.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/daumkapakta.widec.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/24982780/displaymode/1176/rstry/24982777/) İlişkili fotoğrafları göster (http://www.ntvmsnbc.com/id/24982780/displaymode/1176/rstry/24982777/)
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:00 TSİ 11 Temmuz. 2009 Cumartesi
İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, dünya futbolundaki yenilikleri Fenerbahçe'ye getireceklerini, kendisinde olan hırsı, coşkuyu, heyecanı tüm kulübe yansıtmak istediğini söyledi.
Samandıra Tesisleri'ndeki basın odasında antrenmandan sonra basın toplantısı düzenleyen Daum, İstanbul'da ilk etap yeni sezon hazırlıklarını değerlendirip, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Antrenman metotlarında dünya futbolundaki yenilikleri kullandıklarını ifade eden Alman teknik adam, ''Sporcunun beslenmesi konusunda da yenilikleri takip ediyoruz. Maç analizi konusunda, futbolcunun taktiksel eğitimi anlamında yeni bir sistem getireceğiz. Oyuncumuzu ve rakipleri gözetleme sistemi getirilecek'' dedi.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 03:08
İŞTE EN GOLCÜ KALECİLER!.. (http://www.maraton.com.tr/video_news.php?news_id=81959&newstype=18)
Olcay Karakaş
12-07-2009, 03:09
Almanların F.Bahçe-B.Münih görüşmesi iddiası
Almanya’nın Bild gazetesinin internet sitesi, Fenerbahçeli yetkililer ile Bayern Münih Başkanı Rummenige ve menajeri Hoeness'in, Hamit Altıntop, Lucio ve Borowski transferini görüştüklerini iddia etti.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 13:58 TSİ 11 Temmuz. 2009 Cumartesi
BERLİN - Alman Bild gazetesinin İnternet sayfasında yer alan haberde , Fenerbahçe yetkililerinin milli futbolcu Hamit Altıntop'un transferi için Bayern Münih'in Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ve takımın menajeri Uli Hoeness ile görüştüklerini belirtti.
Haberde, Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü Daum'un, Hamit'i istediği, Fenerbehçe yetkililerinin Rummenigge ve Hoeness ile görüştükleri, görüşmenin sonucunda da transferin mümkün olabileceği, ancak bunun ağustos ayının ortasından önce gerçekleşmeyeceği yönünde sonuç çıktığı ifade edildi.
Fenerbahçe'nin Haziran ayında Hamit için 4,5 milyon Avro'luk somut bir teklif sunduğu belirtilen haberde, Hamit'in henüz tereddüt ettiği ve Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Luis van Gaal ile çalışma konusunda iyi şansı olmamasına rağmen şansını yine de kullanmak istediği kaydedildi.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 03:11
Boksta Selçuk Aydın'dan tarihi başarı
Dünya Kıtalararası Orta Sıklet Boks Şampiyonu Selçuk Aydın, Belçikalı Jackson Osei Bonsu ile çıktığı unvan maçını kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.
NTV Spor
Güncelleme: 00:48 TSİ 12 Temmuz. 2009 Pazar
İSTANBUL - Türk boksör Selçuk Aydın, kıtalararası kemerinin yanına Avrupa şampiyonluğu kemerini de ekledi.
Beşiktaş Akatlar Spor Salonu'nda Gana asıllı Belçika vatandaşı Jackson Osei Bonsu ile karşılaşan Aydın, rakibini 2 kez yere devirmeyi başardı. 9. rauntta Bonsu'yu köşeye sıkıştıran Aydın, hakemin maçı durdurmasıyla şampiyonluğa ulaştı.
Maça Dünya Kıtalararası Orta Sıklet Boks Şampiyonu unvanıyla çıkan Selçuk Aydın, bu zaferle Avrupa şampiyonu unvanının da sahibi oldu.
Boks kariyerini Almanya'da sürdüren 25 yaşındaki Selçuk Aydın, üst üste maç kazanma sayısını da 19'a çıkardı.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 03:11
Boksta Selçuk Aydın'dan tarihi başarı
Dünya Kıtalararası Orta Sıklet Boks Şampiyonu Selçuk Aydın, Belçikalı Jackson Osei Bonsu ile çıktığı unvan maçını kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.
NTV Spor
Güncelleme: 00:48 TSİ 12 Temmuz. 2009 Pazar
İSTANBUL - Türk boksör Selçuk Aydın, kıtalararası kemerinin yanına Avrupa şampiyonluğu kemerini de ekledi.
Beşiktaş Akatlar Spor Salonu'nda Gana asıllı Belçika vatandaşı Jackson Osei Bonsu ile karşılaşan Aydın, rakibini 2 kez yere devirmeyi başardı. 9. rauntta Bonsu'yu köşeye sıkıştıran Aydın, hakemin maçı durdurmasıyla şampiyonluğa ulaştı.
Maça Dünya Kıtalararası Orta Sıklet Boks Şampiyonu unvanıyla çıkan Selçuk Aydın, bu zaferle Avrupa şampiyonu unvanının da sahibi oldu.
Boks kariyerini Almanya'da sürdüren 25 yaşındaki Selçuk Aydın, üst üste maç kazanma sayısını da 19'a çıkardı.
süper bi maç oldu gercekten tebrk ederm selcuk aydını ...
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:34
gnaydın nevsehrrr ...
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:34
DEIVID'İN YÜZÜ ASILDI!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82138&archieve=)12 Temmuz 2009 10:53http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82138_1_090712105328.jpg
Daum´un, çift kale maçlarda Kazım´ı tercih edip, kendisini yedek takıma göndermesine Sambacı bozuldu.
İlk sezonunda sıkıntı yaşadıktan sonra müthiş bir form grafiği yakalayıp, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin itici gücü olan, geçen sezon ayağı kırıldıktan sonra döndüğü sahalarda el üstünde tutulan Deivid’in bu sezon işi zor görünüyor.
Fanatik'in haberine göre, Teknik direktör Daum’un, çift kale maçlarda Kazım’ı tercih edip, kendisini yedek takıma göndermesine bozulan Sambacı’nın yüzünden düşen bin parça. Dün de yedek takımda oynatılan Brezilyalı yıldızın bu yüzden çok isteksiz oynaması dikkat çekti. Tatilde aldığı kiloları veremeyen, eski hocası Zico’nun takımı CSKA Moskova’nın yaptığı teklif yüzünden kafası karışık olan Deivid’in, Almanya’daki hazırlık maçlarında kendisini gösterip, formayı kapamazsa, işi çok zor görünüyor.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:35
SULU ŞAKA!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82129&archieve=)12 Temmuz 2009 10:15http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82129_1_090712101517.jpg
Antrenmanı koşuyla tamamlayan Fenerbahçeli futbolcular, sahaya getirilen karpuzları yiyerek, serinlemeye çalıştı.
Semih, kova ile getirdiği suyu Selçuk ve Ali Bilgin’in başından aşağı dökerken, Selçuk da aynısı Semih’e yaptı. Tedavileri devam eden yeni transferler Mehmet Topuz ile Özer Hurmacı çalışmada yer almadı.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:36
İSPANYOLLARDAN BİR İDDİA DAHA!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82142&archieve=)12 Temmuz 2009 11:16http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82142_1_090712111643.jpg
Fenerbahçe’nin yeni sezon hazırlıklarına henüz katılmayan Daniel Güiza’nın vatanı İspanya’da golcü oyuncu hakkındaki söylentiler bitmiyor.
İspanyol basını tarafından daha önce Valencia ile temasta olduğu iddia edilen “okçu” hakkında dün çıkan bazı haberlerde de Barcelona’ya transfer olabileceği ileri sürülmüştü…
Bugünkü iddia ise İspanya’da yayımlanan Sport Gazetesi’nden geldi. Sport’un haberinde, Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola’nın takımdaki futbolculara Daniel Güiza hakkındaki fikirlerini sorduğu ileri sürüldü.
Konfederasyon Kupası’nda İspanya milli takımının forması altında gösterdiği başarı ile yıldızı yeniden parlayan Güiza’nın geleceği hem Türkiye hem de İspanya’da merak konusu.
MARATON.COM.TR ÖZEL
DERLEYEN: ALP KOPARAL
alp@maraton.com.tr
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:36
AYKUT KOCAMAN HANGİ ÜLKEYE GİTTİ? http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82128&archieve=)12 Temmuz 2009 10:13http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82128_1_090712101349.jpg
Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Aykut Kocaman dün sürpriz bir şekilde Brezilya’ya gitti.
MİLLİYET'in haberine göre, Kocaman’ın burada transfer görüşmeleri yapacağı ve bazı oyuncuları mercek altına alacağı bildirildi.
Geçtiğimiz günlerde Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte Münih’e bir çıkarma yapan Kocaman’ın Brezilya’da Daum’un belirlediği futbolcularla görüşmeler yapacağı da öğrenildi.
Fenerbahçe’nin ilk etap hazırlık çalışmaları dün biterken, Kazım aslarla, yedeklerin karşı karşıya geldiği çift kale maçta gol şov yaptı. Sağ kanatta hırsıyla dikkat çeken Kazım, as takımın 6-1 kazandığı maçta 3 golle alkışlandı. Bugün dinlenecek olan Fenerbahçe yarın 9 günlük kamp için Almanya’ya gidecek.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:40
Dünya çapında
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/12/im/77C29F70A9C0DF4FA128ED7Cx.jpg
Alman hoca: Aykut Kocaman'la birlikte belirlediğimiz bazı isimler var. Sıradan futbolcuların peşinde değiliz. Net transferler olacak.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Samandıra Tesisleri'nde basının karşısına geçti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alman hoca, çarpıcı açıklamalar yaptı: "Sportif direktör Aykut Kocaman ile iyi bir iletişim içindeyim. Maçlarda yedek kulübesinde olacak mı bilmiyorum. Bende olan hırsı, zevki, heyecanı, coşkuyu tüm kulübe yansıtmak istiyorum. Fenerbahçe'nin gücü birlik beraberliktir, bunu bir daha yaratacağız."
VOLKAN BİR NUMARA!
"Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kesinleşmeden isim vermeyeceğim. Aykut Kocaman'la belirlediğimiz bazı isimler var. Öyle sıradan oyuncular peşinde değiliz. Tam bizim düşüncelerimize uygun, dünya çapında futbolcular olacak. Volkan Demirel'le ilgili geçmişte 'Kalemde Volkan'ı gördüğümde dehşete kapılıyorum' demiştim. Onun hakkındaki düşüncelerim değişti. Son yıllarda müthiş bir gelişme kaydetti. O, Türkiye'nin 1 numarası!"
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:41
Sağın yeni lideri Kazım
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/12/im/3649114090C277459762D854x.jpg
Samandıra'nın yıldızlarından olan Kazım idmanda attığı 3 golle Daum'u mest etti.
Daum, dünkü idmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. 1 saat süren çift kalede, Volkan Demirel, Gökhan, Önder, Bilica, Carlos, Kazım, Selçuk, Emre, Uğur, Alex ve Semih'ten oluşan as takım; Volkan Babacan, Vederson, Ali, Bekir, Deniz, Deivid, Furkan, Onur, İsmail, Okan ve Serkan'dan kurulu yedekleri 6-1 mağlup ederken, Kazım attığı 3 gol ve nefis futboluyla büyüledi. Semih de 2 golle başarılı bir performans sergilerken, 1 gol atan Alex, 4 de asist yaparak idmanın yıldızlarından oldu. Kazım'ın sağdaki performansı, Deivid'in gözünü korkuttu!
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:42
Okan Daum'u etkiledi
Teknik direktör Christoph Daum, dünkü çift kalede Sakaryaspor'dan transfer edilen genç futbolcular Furkan ve Onur'un yanı sıra PAF takımdan İsmail, Okan ve Serkan'a da yer verdi. Yedek takımda sağ kanatta oynayan Okan, süper performansıyla hocasından bol bol alkış aldı.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:44
Oyuncuya göre sistem
Fener'in süper sambacısı Roberto Carlos, futbol bilgisini övdüğü Daum için, "Anladığım kadarıyla bizim özelliklerimize göre bir sistem hazırlıyor. Kendisiyle iletişimim çok iyi. Futbolla ilgili tüm bildiklerimi kendisiyle paylaşacağım" açıklamasını yaptı.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:45
Poulsen için son 24 saat
Juventus Danimarkalı´ya son restini çekti: Artık yarına kadar kararını ver. Oynamak istiyorsan Fener´e git. Bu arada Güiza´ya da sürpriz bir alıcı çıktı.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_261985__3FAN3POULSEN-B423.jpg
Fenerbahçe’nin gündeminde olan Poulsen’de önemli bir gelişme yaşandı... Sarı-Lacivertliler’in Danimarkalı orta saha oyuncusu için anlaştığı Juventus’un yöneticileri, yaptıkları ‘git’ baskısını artırdı, yıldız futbolcuya 24 saat süre tanıdı... Poulsen’e, “Yerine Melo’yu aldık, forma şansın çok az. Oynamak istiyorsan Fenerbahçe’ye gideceksin, başka seçeneğin yok” mesajını iletti. Bu transfer için Viking, yarın son kararını bildirecek. Onun alternatifi ise Palermo’da oynayan Fabio Simplicio... Bir başka flaş haber de İspanya’dan geldi.?Barcelona’ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo Gazetesi, Guardiola’nın Fenerbahçeli Güiza’yı istediğini yazdı. Genç hocanın, İspanyol oyuncunun Konfederasyon Kupası’ndaki performansından etkilendiği belirtilirken, “9 numarayı Güiza giyecek” ifadesi kullanıldı. Haberde Eto’o’nun ayrılma olasılığının da çok yüksek olduğu da vurgulandı.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/8_261986_12FAN1GUIZA423.jpg
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:46
Gökhan Gönül çok üzgün
Kazım ile kavga eden Gökhan Gönül, takım arkadaşına vurduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
(javascript:makeURL(10);)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_261977_gokhangonul4233.jpg
Önceki günkü idmanda Kazım ile kavga eden Gökhan Gönül, takım arkadaşına vurduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Genç futbolcu, “Evet, ikimiz de sinirliydik, itişip kakıştık. ancak kesinlikle vurma olmadı. Aşırı sıcak ve yorucu idmanlar yüzünden böyle birşey yaşadık. Kimin haklı, kimin haksız olduğu hiç önemli değil. Böyle şeyler oluyor. Zaten daha sonra olayı tatlıya bağladık. Böyle bir olay içinde bulunduğum için çok üzgünüm” dedi.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:46
<U>Hamit, Van Gaal’e bağlı
Bild, gurbetçi oyuncunun, yok denecek kadar az olan şansını kullanmak istediğini, başarılı olamazsa, Fenerbahçe´ye “evet” diyeceğini yazdı.
(javascript:makeURL(10);)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_261983_hamham423.jpg
Hamit Altıntop’u transfer etmek için yoğun çaba harcayan Fenerbahçe’nin, ağustos ayı sonuna kadar beklemesi gerekecek gibi. Fenerbahçeli yöneticilerin, gurbetçi oyuncuyu alabilmek için Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenigge ve menacer Uli Hoeness ile görüştüklerini yazan Almanya’nın ünlü gazetesi Bild, transferin olabileceğini ancak bunun ağustos ayının ortasından önce gerçekleşmeyeceğini iddia etti. Fenerbahçe’nin haziran ayında Hamit için 4.5 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu belirtilen haberde, Hamit’in tereddüt yaşadığı ve Bayern Münih’in yeni teknik direktörü Luis van Gaal ile çalışma konusunda şansı olmamasına karşın, bunu sonunu kadar kullanmak istediği dile getirildi. Bild, Hamit’in bu konuda başarısızlığa uğraması durumunda, Fenerbahçe’ye transferini onaylamasının beklendiğini yazdı. Haberde, Hamit’in ilgilerini çeken bir oyuncu olduğunu söyleyen Daum’un, “Ancak her ne pahasına olsun değil” sözlerine yer verildi. Bild, Daum’un saedce Hamit değiel, Lucio ve Borowski ile de ilgilendiği vurgulandı.
Hamit Altıntop, dün ‘De rodn Waginga’ adlı zayıf takıma karşı oynanan maçta 2 gol attı. Bayern Münih’in 11-0 galip geldiği karşılaşmada, ilk yarıda atılan 5 golden ikisini Hamit kaydetti.
</U>
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:48
"Bana Servet'i getirin" (http://www.1907unifeb.org/index.php?option=com_content&view=article&id=10059:qbana-servewti-getirinq&catid=9:frontpage&Itemid=105)
Fener’in hedefindeki golcü, Milan ve Ukrayna milli takımı ile ‘madara’ ettiği stoper için sabırsızlanıyor
Fenerbahçe'nin ısrarla yalanladığı ancak transferini derinden bitirdiği Ukraynalı golcü Andriy Shevchenko, İngiltere’de ilginç açıklamalarda bulundu. Ukraynalı yıldız, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynadığı iki maçta da Fenerbahçe taraftarını çok beğendiğini belirtti ve ezeli rakip Galatasaray’ın stoperi Servet Çetin’e büyük bir taş attı
Şampiyonlar Ligi maçında Kadıköy’e konuk olan İtalyan takımı Milan’ın yıldız golcüsü Fenerbahçe’yi yıkmış ve 4-0 biten maçtaki gollerin tamamını atmıştı. Bu dönemde sarı-lacivertli formayı giyen Servet Çetin, Ukraynalı karşısında varlık gösterememiş ve hemen hemen tüm gollerde hata yapmıştı
Dünya Kupası eleme maçında Kadıkoy’e konuk olan Ukrayna’da yine Sheva şovu vardı ve 2 gol atmıştı. Milli takımın savunmasında ise Sheva’yı tutma görevi yine Servet’indi. İddiaya göre Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşan Sheva’nın Fenerbahçeli bir arkadaşına “Servet, Galatasaray’a gitmiş. Onunla karşılaşacağım günü iple çekiyorum”
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:50
"Bana Servet'i getirin" (http://www.1907unifeb.org/index.php?option=com_content&view=article&id=10059:qbana-servewti-getirinq&catid=9:frontpage&Itemid=105)
Fener’in hedefindeki golcü, Milan ve Ukrayna milli takımı ile ‘madara’ ettiği stoper için sabırsızlanıyor
Fenerbahçe'nin ısrarla yalanladığı ancak transferini derinden bitirdiği Ukraynalı golcü Andriy Shevchenko, İngiltere’de ilginç açıklamalarda bulundu. Ukraynalı yıldız, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynadığı iki maçta da Fenerbahçe taraftarını çok beğendiğini belirtti ve ezeli rakip Galatasaray’ın stoperi Servet Çetin’e büyük bir taş attı
Şampiyonlar Ligi maçında Kadıköy’e konuk olan İtalyan takımı Milan’ın yıldız golcüsü Fenerbahçe’yi yıkmış ve 4-0 biten maçtaki gollerin tamamını atmıştı. Bu dönemde sarı-lacivertli formayı giyen Servet Çetin, Ukraynalı karşısında varlık gösterememiş ve hemen hemen tüm gollerde hata yapmıştı
Dünya Kupası eleme maçında Kadıkoy’e konuk olan Ukrayna’da yine Sheva şovu vardı ve 2 gol atmıştı. Milli takımın savunmasında ise Sheva’yı tutma görevi yine Servet’indi. İddiaya göre Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşan Sheva’nın Fenerbahçeli bir arkadaşına “Servet, Galatasaray’a gitmiş. Onunla karşılaşacağım günü iple çekiyorum”
servet samiyen de :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ama seva gelrse fransız olup marslyada oynarım demş :D:D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:52
Sürpriz!
12 Temmuz 2009 Pazar * 09:26
Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/) dün sürpriz bir şekilde Brezilya'ya gitti. Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/)'ın burada transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) görüşmeleri yapacağı ve bazı oyuncuları mercek altına alacağı bildirildi.
Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/) dün sürpriz bir şekilde Brezilya'ya gitti. Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/)'ın burada transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) görüşmeleri yapacağı ve bazı oyuncuları mercek altına alacağı bildirildi.
Geçtiğimiz günlerde Başkan Aziz Yıldırım (http://www.1907unifeb.org/aziz-yildirim/) ile birlikte Münih (http://www.1907unifeb.org/munih/)'e bir çıkarma yapan Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/)'ın Brezilya'da Daum (http://www.1907unifeb.org/daum/)'un belirlediği futbolcularla görüşmeler yapacağı da öğrenildi.
Fenerbahçe'nin ilk etap hazırlık çalışmaları dün biterken, Kazım (http://www.1907unifeb.org/kazim/) aslarla, yedeklerin karşı karşıya geldiği çift kale maçta gol (http://www.1907unifeb.org/gol/) şov yaptı. Sağ kanatta hırsıyla dikkat çeken Kazım (http://www.1907unifeb.org/kazim/), as takımın 6-1 kazandığı maçta 3 golle alkışlandı. Bugün dinlenecek olan Fenerbahçe yarın 9 günlük kamp için Almanya'ya gidecek.
Kaynak: Milliyet
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:53
POULSEN VE HAMİT
12 Temmuz 2009 Pazar * 09:32
Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/) için kulübü ile anlaşma sağlamasına rağmen bu futbolcuyu ikna edemeyen Fenerbahçe yeniden umutlandı.
http://www.1907unifeb.org/_img/haber/haber_alt_image.gif
Juventus (http://www.1907unifeb.org/juventus/) forması giyen Christian Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/) için kulübü ile anlaşma sağlamasına rağmen bu futbolcuyu ikna edemeyen Fenerbahçe yeniden umutlandı. Ünlü orta saha oyuncusunun avukatı, sarı lacivertlilerden birkaç gün süre isteyerek, bu transferin gerçekleşebileceğini bildirdi.
Danimarkalı oyuncunun temsilcisi, Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/)'in ‘istenmeyen adam' ilan edildiği İtalyan kulübünde hoş karşılanmadığını ve bu yüzden ayrılmayı düşünebileceğini kaydetti.
Bonservisine 7 milyon Euro
Birçok kulübün listesinde bulunan Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/)'e en cazip teklifi sarı lacivertlilerin yaptığı biliniyor. Yıllık 4 milyon Euro'luk teklif (http://www.1907unifeb.org/teklif/) karşısında düşünmek için süre isteyen yıldız futbolcunun önümüzdeki haftanın başında cevabını vermesi bekleniyor. F.Bahçe (http://www.1907unifeb.org/f-bahce/)'nin 7 milyon Euro bonservis bedeli teklif (http://www.1907unifeb.org/teklif/) ettiği Juventus (http://www.1907unifeb.org/juventus/) ise bu transfere dünden razı görünüyor.
Bu arada F.Bahçeli yöneticilerin Hamit Altıntop için Bayern Münih (http://www.1907unifeb.org/bayern-munih/) Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ve takımın menajeri Uli Hoeness ile görüştüklerini belirten Alman gazetesi Bild, bu transferin ancak ağustos ayının ortalarında olabileceğini kaydetti.
Van Gaal istemiyor
Sarı lacivertlilerin haziranda da Hamit için 4.5 milyon Euro'luk bir teklif (http://www.1907unifeb.org/teklif/) sunduğu belirtilen haberde, Türk yıldızın yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) teknik direktörü Luis van Gaal ile çalışma konusunda iyi şansı olmamasına rağmen şartları yine de zorlayacağı kaydedildi. Hamit'in Alman devinde forma (http://www.1907unifeb.org/forma/) giyemeyeceğini anlaması durumunda teklifi kabul edeceği öne sürüldü. Öte yandan Hamit, Münih (http://www.1907unifeb.org/munih/)'in De Rodn Waginga adlı taraftar grubunu 11-0 yendiği maçta 2 gol (http://www.1907unifeb.org/gol/) attı.
Kaynak: Hürriyet
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:54
Diarra önerisi
12 Temmuz 2009 Pazar * 10:01
Fenerbahçemizin (http://www.1907unifeb.org/izin/), Real Madrid'in orta saha oyuncusu Diarra (http://www.1907unifeb.org/diarra/) ile temasa geçtiği iddia edildi.
Ön libero arayışlarında bir türlü mutlu (http://www.1907unifeb.org/lu/) sona ulaşamayan F.Bahçe (http://www.1907unifeb.org/f-bahce/)'ye Diarra (http://www.1907unifeb.org/diarra/) önerisi... Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/)'i ikna edemeyen, Borowski'nin de şartlarını ağır bulan sarı-lacivertliler, Real Madrid Teknik Direktörü Pellegrini'nin kadroda düşünmediği Malili yıldızın 12-13 milyon euro'ya elden çıkarılacağı mesajı ile harekete geçti...
İŞTAHLARI İYİCE KABARDI
Menajerlerin "Rakamı biraz daha aşağı çekilebiliriz" önerisi ile iştahı iyice kabaran transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) heyetinin ön çalışmaya başladığı ve Diarra (http://www.1907unifeb.org/diarra/) için harekete geçilmesinin an meselesi olduğu vurgulandı. Malili futbolcu, 3 sezon önce Lyon (http://www.1907unifeb.org/lyon/)'dan 26 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real'e transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) olmuştu.
Kaynak: Fotomaç
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:55
Tuncay'a izin çıktı!
Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate, Tuncay Şanlı'nın Aston Villa'ya gitmesine izin vereceklerini söyledi. Küme düşmelerinin ardından milli takımında kaptan olan bir oyuncuyu tutmalarının imkansız olduğunu belirten Southgate, "Tuncay ve Downing'in gidişine izin vermek durumundayız. Tuncay gibi kaliteli ve kendi milli takımının kaptanı olan bir oyuncuyu küme düştükten sonra elimizde tutmamıza imkan yok" ifadesini kullandı
Olcay Karakaş
12-07-2009, 13:58
Tuncay'a izin çıktı!
Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate, Tuncay Şanlı'nın Aston Villa'ya gitmesine izin vereceklerini söyledi. Küme düşmelerinin ardından milli takımında kaptan olan bir oyuncuyu tutmalarının imkansız olduğunu belirten Southgate, "Tuncay ve Downing'in gidişine izin vermek durumundayız. Tuncay gibi kaliteli ve kendi milli takımının kaptanı olan bir oyuncuyu küme düştükten sonra elimizde tutmamıza imkan yok" ifadesini kullandı
keske geri gelse fenerbahcemze :( tabi bzden gttgi gibi bedavaya :D:D:D:D:D:D
Cihangir Başer
12-07-2009, 17:47
olcay su haberlerde olmasa yasadığını anlayamıyacağız...
nerelerdesin sesin soluğun cıkmıyo...
Mine Keçeli
12-07-2009, 20:04
ii bakalım süper olma iidr zaten :D:D:D:D:D:D:D bnde iim saol :D:D:D:D:D
yaa şu forumda senn kadar çalılna yok ya ne bu böle haber haber :D:D
Olcay Karakaş
12-07-2009, 21:06
olcay su haberlerde olmasa yasadığını anlayamıyacağız...
nerelerdesin sesin soluğun cıkmıyo...
vallah baskan nabayım ya takılıorum muratlıda :D bdie bu aralar yogun yagmur var :( sen neelr yapıosun
Olcay Karakaş
12-07-2009, 21:06
yaa şu forumda senn kadar çalılna yok ya ne bu böle haber haber :D:D
eee mine hanm halk blglnsn die hbrdar edios onalrı :D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
12-07-2009, 21:07
"DEĞİŞTİRİLECEK KİŞİYİ BİLE DEĞİŞTİRMİYORDU" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82150&archieve=)12 Temmuz 2009 13:11http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82150_1_090712131109.jpg
Eskişehirspor’un Fenerbahçe’den transfer ettiği Burak Yılmaz, ”Aragones’in tutturduğu bir sistem vardı. İyi de gitsek, kötü de gitsek, hiç bir oyuncu değişmedi. Hep aynı onbir sahaya çıktı. Bana şans vermedi“ dedi.
İMZADAN SONRA ANTRENMAN
HÜRRİYET'in haberine göre, Gerede Green Park Otel’de kampını sürdüren Eskişehirspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın, “Mutlaka transfer edilmeli“ diyerek takımında görmek istediği Burak Yılmaz, sözleşme imzaladıktan sonra yeni takımıyla antrenmana çıktı. Antrenmanın bitiminde Fenerbahçe’de forma şansı bulamadığını düşündüğünü belirten Burak Yılmaz, şöyle konuştu:
“KENDİME GÜVENİYORUM”
“Aragones, değiştirilecek kişiyi bile değiştirmiyordu. Ben pek fazla şans alamadığımı düşünüyorum. Hep aynı onbir sahaya çıktı. Eskişehirspor’da çok başarılı olacağım. Kendime çok güveniyorum ve çok inanıyorum. Kendimi biliyorum, o yüzden rahatım. Kafam rahat. Burada sadece futbol oynayacağım. Başkanımız Halil Ünal ve beni aylardır isteyen teknik direktörüm Rıza Çalımbay'ı kesinlikte utandırmayacağım.“
RIZA ÇALIMBAY:“İSTEDİĞİM OYUNCULARIN BAŞINDAYDI”
Burak Yılmaz’ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu, geçen yıl bazı talihsizlikler ve sorunlar yaşadığını vurgulayan Rıza Çalımbay ise şunları söyledi: “Bize çok çok faydalı olacağına inanıyorum. Önceden beri Burak’ı istiyordum. Ben Beşiktaş’ta iken Burak’ı çok istemiştim ama olmamıştı. Bu nedenle benim istediğim oyuncuların başında geliyordu. Hem sağ kanatta, hem forvette hem de orta sahada oynuyor. Burada çok çok üstün bir performans sergileyecek.“
Olcay Karakaş
12-07-2009, 21:08
DANIEL GÜIZA, İSPANYA'DA GÜNDEM!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82160&archieve=)12 Temmuz 2009 15:32http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82160_1_090712153225.jpg
Katalan radyosu RAC1, Barcelona Kulübü'nün Fenerbahçe'den Daniel Güiza'yı transfer etmeyeceğini iddia etti.
Katalan radyosu, Guardiola'nın Güiza ile ilgilenmesine rağmen Barcelona kulübünün, Samuel Eto'o'nun kulüpte kalacak gibi görünmesinden, Bojan gibi yedek bir forvet bulunmasından ve Güiza'nın özel hayatıyla ilgili sürekli paparazzi programlarında gündeme gelen haberlerden dolayı Fenerbahçeli futbolcuyu transfer etme gibi bir niyetinin olmadığını belirtti.
Barcelona'nın forvet oyuncusu olarak David Villa veya o olmazsa Diego Forlan ile ilgilenmeye devam ettiği de kaydedildi.
Bu arada Güiza'nın gelecek sezon Fenerbahçe'de devam etmek istemediği bir kez daha gündeme getirilerek, İspanyol futbolcunun La Liga'ya geri dönmeyi arzu ettiği ifade edildi.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 21:09
İNGİLİZLERİN "TUNCAY ŞANLI" YARIŞI KIZIŞIYOR!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82155&archieve=)12 Temmuz 2009 14:06http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82155_1_090712140653.jpg
Fenerbahçe’den bedelsiz olarak transfer olduğu Middlesbrough takımında oynadığı 2 sezonda gösterdiği başarı Tuncay’ı Championship’ten uzakta tutuyor.
Premier Lig’den küme düşen takımı, Tuncay gibi bir oyuncuyu elinde tutamayacağını kabullenirken, temsilcimizin yeni formasının renkleri halen netleşmiş değil.
Boro’nun 7 milyon Poundluk isteğine rağmen Tuncay’ın peşindeki takımlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Daha önce Fulham, Liverpool, Aston Villa ve Everton’un ilgilendiği bilinen başarılı oyuncu için son olarak devreye giren kulüp Sunderland oldu.
İngiliz basınından çeşitli kaynakların haberlerine göre Tuncay için en avantajlı durumda bulunan kulüpler Aston Villa ile Everton.
Bakalım bu yarış nasıl sonuçlanacak?
MARATON.COM.TR ÖZEL
DERLEYEN: ALP KOPARAL
alp@maraton.com.tr
Olcay Karakaş
12-07-2009, 21:10
APPIAH'A SÜRPRİZ TALİP!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82158&archieve=)12 Temmuz 2009 15:15http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82158_1_090712151545.jpg
Son olarak Fenerbahçe’de forma giyen Ganalı Stephen Appiah’ın, Romanya’nın Cluj takımı ile temasta olduğu iddia edildi.
Romanya’nın spor kanallarından Sport RO’nun geçtiği bilgiye göre, son yıllarda Şampiyonlar Ligi’ne katılarak adını duyurmayı başaran Cluj takımının yetkilileri Appiah ile temas halinde.
28 yaşındaki Appiah, yaklaşık 2 senedir futboldan uzak.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 21:11
F.BAHÇE ALMANYA YOLCUSU!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82148&archieve=)12 Temmuz 2009 12:50http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82148_1_090712125137.jpg
Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, yarın ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya'ya gidecek.
Bad Wörishofen'de Steigenberg Oteli'nde konaklayacak olan sarı-lacivertliler, 22 Temmuz'a kadar sürecek kamp döneminde 4 hazırlık maçı oynayacak.
Fenerbahçe, 14 Temmuz Salı günü SSV Ulm 1846, 18 Temmuz Cumartesi günü FC Nürnberg, 19 Temmuz Pazar günü SV Aindling, 21 Temmuz Salı günü de Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek.
Sarı-lacivertliler, 22 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'a dönecek.
Olcay Karakaş
12-07-2009, 21:12
F.BAHÇE ALMANYA YOLCUSU!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82148&archieve=)12 Temmuz 2009 12:50http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82148_1_090712125137.jpg
Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, yarın ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya'ya gidecek.
Bad Wörishofen'de Steigenberg Oteli'nde konaklayacak olan sarı-lacivertliler, 22 Temmuz'a kadar sürecek kamp döneminde 4 hazırlık maçı oynayacak.
Fenerbahçe, 14 Temmuz Salı günü SSV Ulm 1846, 18 Temmuz Cumartesi günü FC Nürnberg, 19 Temmuz Pazar günü SV Aindling, 21 Temmuz Salı günü de Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek.
Sarı-lacivertliler, 22 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'a dönecek.
hyrlı yolculuklar fenerbahcem ... inş almanya kampı bize ii gelirrr ... futbolumuza futbol gücümze gc katarızzz
Olcay Karakaş
12-07-2009, 21:14
Kocaman futbolcu avında
Fenerbahçe, yabancı futbolcu transferinde İtalya, Almanya derken, şimdi de rotasını Güney Amerika'ya çevirdi.
Teknik Direktör Christoph Daum'un dünkü antrenmandan sonra Sportif Direktör Aykut kocaman'la bir görüşme yaptığı ve Brezilyalı bazı futbolcuların isimlerini verdiği öğrenildi. Bu görüşmenin ardından Brezilya'ya giden Kocaman'ın listedeki futbolcuların yer aldığı takımların maçlarını izleyeceği ve transferleri için ön görüşme yapacağı belirtildi.
Daum-Kocaman ikilisinin daha sonra Almanya kampında da buluşacağı ve futbolcular hakkındaki son kararın verileceği ifade edildi.
Sarı-Lacivertli takımın kendisinden haber alınamayan futbolcusu Guiza için ise İspanyol basınında çıkan iddialara bugün bir yenisi eklendi.
Daha önce Valencia ile temasta olduğu ileri sürülen Guiza için bugün de Sport gazetesi, "Barcelona Teknik direktörü Guardiola, Guiza için futbolcularından görüş aldı" diye yazdı. Habere göre futbolcular milli takımda birlikte oynadıkları Guiza için olumlu görüş bildirirlerse Barcelona transferi bitirmeye çalışacak.
Bu arada Fenerbahçeli yöneticilerin kulübü Juventus'la anlaşmalarına rağmen gelmek isteyen Danimarkalı futbolcu Poulsen'le bir görüşme dahayapacakları iddia edildi.
Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü tamamlayan Fenerbahçe, yarın sabah Almanya'ya giderek 9 günlük kampa girecek.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:24
slamlar nevsehrrrrr ... nslsnzzz
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:25
BAŞKAN VAZGEÇMİYOR!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82262&archieve=)14 Temmuz 2009 08:49http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82262_1_090714090222.jpg
Sarı lacivertliler, Bayern Münih’ten halen yılda 1 milyon 250 bin Euro net ücret alan tecrübeli oyuncuya yıllık 4 milyon Euro teklif etti. Hamit “Evet” derse, “en pahalı Türk futbolcu” unvanını alacak. F.Bahçe, futbolcunun bonservisine de 7.5 milyon Euro ödeyecek ve böylelikle toplam maliyet 19.5 milyon Euro’yu bulacak.
TRANSFER döneminin en gözde isimlerinden Mehmet Topuz, Fabio Bilica, Bekir İrtegün ve Özer Hurmacı’yı renklerine katmayı başaran Fenerbahçe, şimdi de Hamit Altıntop’a göz dikti. Sarı lacivertli yönetim, formasını giydiği Bayern Münih’ten ayrılmak istemeyen gurbetçi futbolcuyu ikna etmek için kesenin ağzını açtı. Hürriyet'in haberine göre, Kulübüyle büyük ölçüde anlaşılan Hamit, “Evet” dediği taktirde yaklaşık 20 milyon Euro’luk bir transfer anlaşmasının kahramanı olacak.
Yaklaşık 20 gündür Hamit Altıntop’un transferi için uğraş veren Fenerbahçe Yönetimi, önce Bayern Münih Kulübü ile masaya oturdu. Milli futbolcunun satışına önce sıcak bakmayan Alman ekibinin patronları, teknik direktör Luis Van Gaal’in “Hamit’i kadromda düşünmüyorum” şeklinde görüş bildirmesi üzerine sarı lacivertlilerle bonservis pazarlığına başladı. Yapılan görüşmeler sonrasında taraflar 7.5 milyon Euro karşılığında el sıkıştı.
Türkiye’yi istemiyor ama..
Bayern Münih ile söz kestikten sonra Hamit Altıntop ile masaya oturan Fenerbahçe Yönetimi, ilk etapta olumsuz yanıt aldı. Gurbetçi futbolcu, geçen sezon sakatlığı nedeniyle yeterince oynayamadığı Bayern’de bir yıl daha kalıp kendisini kanıtlamak istediğini söyleyerek, “Teklifiniz beni mutlu etti. Şu an için Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyorum” cevabını verdi. Hamit, dün kendisiyle röportaj yapan Alman Haber Ajansı’na (DPA) da bu yönde açıklamalarda bulunup, “Transfer konusunda bir şey yok” dedi.
Başkan vazgeçmiyor
Bu açıklamalara rağmen Hamit’ten vazgeçmeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcuyu ikna etmek için kesenin ağzını sonuna kadar açmaya karar verdi. Aziz Yıldırım’ın bu transferi bitirmesi için Almanya’ya gönderdiği kardeşi Ali Yıldırım, halen Bayern Münih’ten yılda net 1 milyon 250 bin Euro alan gurbetçi yıldıza, yıllık net 4 milyon Euro para önerdi. Hamit’in bu müthiş teklif sonrası tutumunu yumuşattığı ancak kesin kararını açıklamak için 2 gün süre istediği öğrenildi.
Hamit Altıntop, Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettiği taktirde en pahalı Türk futbolcu olacak. 3 yılda 12 milyon Euro net ücret alacak olan gurbetçi futbolcu, 7.5 milyon Euro tutarındaki bonservisiyle birlikte sarı lacivertlilere toplam 19.5 milyon Euro’ya mal olacak.
Hazırlık maçında forma giydi
Bayern Münih’in yeni teknik direktörü Luis Van Gaal’in yeni sezonda kadrosunda düşünmediğini açıkladığı Hamit Altıntop, takımının Redbull Salzburg ile oynadığı karşılaşmada forma giydi.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:27
WOLFSBURG DA DEVREDE!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82265&archieve=)14 Temmuz 2009 09:14http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82265_1_090714091412.jpg
Fenerbahçe’nin sportif direktörü, Brezilya’da izlediği ve mücadelenin hemen başında ağları sarsan Sambacı’ya hayran kaldı...
Güiza, City’ye satılırsa, Daum’un çok istediği Nilmar alınacak Ayrılması beklenen Daniel Güiza’nın yerine Brezilyalı bir golcü almak isteyen Fenerbahçe’de bu ülkeye futbolcu izlemeye giden Sportif Direktör Aykut Kocaman, Nilmar’a hayran kaldı. Milliyet'in haberine göre, Tecrübeli teknik adam önceki gün Brezilya Ligi’nde Atletico Paranaense ile Internacional arasında oynanan maçı izledi. Henüz maçın başında Nilmar, Paranaense ağlarını havalandırdı.
WOLFSBURG DA DEVREDE
Ancak ev sahibi takım Marcinho (2) ve Wesley’in golleriyle 3-1 öne geçti. Alecsandro’nun sayısı, Internacional’e puan için yetmedi: 3-2. Kocaman’ın 90 dakika boyunca izlediği Nilmar’ı çok beğendiği ve İstanbul’a geniş çaplı bir raporla döneceği öğrenildi. Ancak Alman basını, Sambacı için Wolfsburg’un Internacional kulübüne 13 milyon euro teklif edeceğini yazdı.
KOCAMAN, EDU İLE GÖRÜŞECEK
Fener’in, Güiza’yı M.City’ye satması durumunda Daum’un çok istediği ve Kocaman’ın hayran kaldığı Nilmar’ı transfer edebileceği ifade edildi. Brezilya’da Edu ile bir araya gelip yıldızın son durumunu öğrenecek olan Sportif Direktör’ün, ardından hazırladığı raporu İstanbul’da yönetime sunacağı ve sonra Almanya’ya geçeceği öğrenildi.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:29
.BAHÇE'NİN TRANSFER RAPORU!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82244&archieve=)13 Temmuz 2009 18:13http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82244_1_090713181350.jpg
Fenerbahçe bir yandan yeni sezona hazırlanırken, bir yandan da transfer çalışmaları yapıyor.
Nilmar, Keiresson, Sorin, Poulsen ve Hamit ile temaslarda bulunan Sarı-Lacivertliler için en yakın transfer Lugano gözüküyor. Sözleşmesini yenilemeyen ve İtalya ile İspanya'dan taliplerinin olduğu belirtilen Lugano şu ana kadar hiç bir takımla anlaşma sağlayamadı. Hürriyet'in haberine göre, Lugano'nun hiç bir takım ile sözleşme yapmaması ve gönlünün Fenerbahçe'de olduğunu belirtmesi üzerine ibre yeniden Sarı-Lacivertli kulübe yöneldi. 4 takım ile sıkı bir temas yapan Lugano'nun menajerleri hiç bir kulüp ile anlaşılmaması ve de Fenerbahçe'nin stopere son derece ihtiyaç duymasından dolayı Uruguaylı oyuncunun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Lugano ile anlaşma sağlanırsa stoper oyuncu en kısa sürede kampa katılacak.
Öte yandan Sportif Direktör Aykut Kocaman ve yardımcısı Mahmut Sökün'ün Brezilya'da çıplak gözle izlediği futbolcular hakkında hazırlayacakları rapor bekleniyor. Brezilya Ligi'nde Internacional forması giyen 25 yaşındaki Nilmar ve Palmeiras'ta forma giyen 20 yaşındaki Keirrison yakın takibe alınırken, Nilmar'ı Duam'un da ısrarla istediği belirtiliyor. Sorin için ise menajeri vasıtasıyla nabız yoklandığı öğrenildi.
Hamit ise Bayern Münih'ten kesinlikle ayrılmayacağını açıkladı. Yeni teknik direktör Louis van Gaal'in istemediği oyuncular arasında gösterilen Hamit, buna rağmen göze girmek ve kendisini yeniden ispatlamak için var gücüyle çalışacağını ve takımda kesinlikle kalacağını söyledi. Bayern'den ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını ve sadece yeni sezon hazırlıklarına konsantre olduğunu dile getiren milli oyuncu Fenerbahçe'nin umudunu da azaltmış oldu
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:29
İşte Hamit'in son kararı
Fenerbahçe'nin transfer etmek için girişimlerde bulunduğu milli futbolcumuz Hamit Altıntop son kararını verdi.
Bayern Münih'te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih'te futbol oynaması için iyi şartların bulunduğunu, Fenerbahçe'ye transferinin söz konusu olmadığını bildirdi.
Hamit, Alman Haber Ajansı'nda (DPA) yer alan haberde, Bayern Münih'ten ayrılmak istemediğini belirterek, ''Transfer söz konusu değil. Bayern Münih'te iyi futbol oynamam için iyi şartlar buluyorum'' dedi. Kendisi hakkında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili de Hamit, ''Bu konuda bir şey yok. Görüşmeler olmadı'' açıklamasını yaptı.
Öte yandan, Bayern Münih'te forma giyen ve Real Madrid'te gitmek isteyen Ribery, bugün yapılan antrenmanı dizindeki bir sorun nedeniyle yarıda bıraktı.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:30
15.Saniyede kırmızı kart gördü
Cruzeiro'nun forveti Ze Carlos, rakibine dirsek atınca Brezilya'da en erken oyundan atılma rekoru kırdı.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Spor/090713-Ze%20Carlos-VL-01.widec.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983167/displaymode/1176/rstry/24983121/) İlişkili fotoğrafları göster (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983167/displaymode/1176/rstry/24983121/)
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 14:30 TSİ 13 Temmuz. 2009 Pazartesi
RIO DE JANEIRO - Brezilya Birinci Futbol Ligi takımlarından Cruzeiro'nun forvet oyuncusu Ze Carlos, Atletico Mineiro ile yapılan maçın daha 15. saniyesinde kırmızı kart gördü.
Libertadores Kupası'nda Cruzeiro'nun Atletico Mineiro'ya 3-0 yenildiği dünkü final maçı, ilginç bir olaya sahne oldu. Cruzeiro'dan Ze Carlos, rakip takımdan Renan'a dirsek atınca, daha 15. saniyede kırmızı kart görerek, Brezilya'da en erken oyundan atılma rekoru kırdı.
Carlos, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Ayağım kaydı, topu kontrol etmek isterken kolum Renan'ın yüzüne çarptı. Kendisinden özür diledim, ancak kırmızı kart görmekten kurtulamadım. Kasten bir şey yapmadım'' dedi.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:32
Lugano görüşmeye geliyor
Fenerbahçe ile Lugano arasındaki buzlar eriyor. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesini uzatmayan Uruguaylı futbolcunun, yönetimle masaya oturmak üzere İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/130709-lugano.widec.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983292/displaymode/1176/rstry/24983291/)
NTV Spor
Güncelleme: 18:41 TSİ 13 Temmuz. 2009 Pazartesi
İSTANBUL - Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Diego Lugano'nun, geçtiğimiz hafta henüz kimseyle anlaşmadığını söyleyerek sarı-lacivertli kulüp için açık kapı bırakması, Fenerbahçe Yönetimi'nin tutumunu değiştirmesine yol açtı.
Sezon sonunda yönetimle pazarlık masasına oturan ancak istediği yüksek ücret nedeniyle anlaşma sağlanamayan Lugano'nun İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Yıllık 4 milyon Euro talep eden Uruguaylı futbolcu, sarı-lacivertli kulüple anlaşma zemini arayacak.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir süre önce Lugano ile bağların kesin olarak koptuğunu açıklamıştı.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:32
Hido: Hedefim All-Star
NBA Stüdyo'ya konuk olan milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, yeni sezonda en büyük hedeflerinden birinin Toronto Raptors formasıyla All-Star'a seçilmek olduğunu söyledi. Hido Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi de, "Milli formayı giymek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/130709-hido-haber.widec.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983305/displaymode/1176/rstry/24983302/) İlişkili fotoğrafları göster (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983305/displaymode/1176/rstry/24983302/)
http://media2.ntvmsnbc.com/i/msnbc/Components/Art/SITEWIDE/Icons/iVideo.gifVideo: Hido'nun en güzel 10 hareketi
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/080609-hido-blok.300w.jpg (javascript:vPlayer_NTV('http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=58585858585835583086 29757277653053643033587358653053643033303064654410 63'))Milli basketbolcumuzun bu sezonki en güzel 10 hareketi izlemek için tıklayın. (javascript:vPlayer_NTV('http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=58585858585835583086 29757277653053643033587358653053643033303064654410 63'))
http://media2.ntvmsnbc.com/i/msnbc/Components/Art/SITEWIDE/Icons/iVideo.gifVideo: NBA Stüdyo Özel
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/130709-nbastudyo-kutu.300w.jpg (javascript:vPlayer_NTV('http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=58585858585835583033 29757277653053643033587358653053643033303064654410 63'))Hidayet Türkoğlu'nun konuk olduğu programın tamamını izlemek için tıklayın. (javascript:vPlayer_NTV('http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=58585858585835583033 29757277653053643033587358653053643033303064654410 63'))
İlgili Haberler
Hido: En iyi tercihi yaptım (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983001/)
NTV Spor
Güncelleme: 22:03 TSİ 13 Temmuz. 2009 Pazartesi
İSTANBUL - Orlando Magic ile NBA finalinde ter döken ve yeni sezonda Toronto Raptors forması giyecek olan Hidayet Türkoğlu, NBA Stüdyo programında Murat Kosova ve Kaan Kural'ın sorularını yanıtladı.
Hidayet, Toronto Raptors seçimini, hedeflerini, kariyerinde unutamadığı anları ve A Milli Takım ile ilgili düşüncelerini NTV Spor'a anlattı.
Toronto Raptors tercihiyle ilgili açıklamalarda bulunan Hido, kendisine iyi bir kontrat sunulduğunu ve bunun yanında takımın oynadığı basketbol tarzının da seçiminde etkili olduğunu vurguladı.
9 yıldır NBA'de forma giyen Hidayet Türkoğlu, bundan sonraki en büyük hedefinin All-Star'a seçilmek olduğunu söyledi.
Toronto tercihinin de All-Star olabilmesi için bir avantaj olabileceğine dikkat çeken Hido, "Toronto Raptors, Portland'a göre All-Star olma şansımı biraz daha artırıyor. İnşallah bir gün ben de orada olacağım. Çünkü bireysel olarak elde etmek istediğim başarılardan biri de bu" dedi.
Toronto'nun henüz takım olarak çok üst düzeyde olmadığına dikkat çeken Hidayet Türkoğlu, "Toronto'nun belki şuan o takımların yanına yaklaşamayacak gibi görünse de, organizasyon takımı o seviyelere çekebilmek için inanılmaz çalışıyor. Ben de inanıyorum ki yapacakları takviyelerle Doğu'da finallere doğru gidecek bir takım yaratacaklar" ifadelerini kullandı.
"CLEVELAND SERİSİNİ ASLA UNUTAMAM"
Hido kariyerinde unutamadığı anlarla ilgili bir soruya da, "Final serisi çok özeldi. Çünkü belki de hayatım boyunca bir daha orada oynama şansım olmayabilir. Ama benim için en önemlisi Cleveland serisiydi. Benim attığım kritik basketin ardından, LeBron'un son saniyede onu tutarken üstümden attığı şutu asla unutmayacağım" yanıtını verdi.
"EN ÇOK IGUODALA ZORLAMIŞTI"
Kendisini en çok zorlayan ismi Philadelphia forması giyen Andre Iguodala olduğunu belirten milli basketbolcumuz, "Beni en çok zorlayan isim kesinlikle Iguodala olmuştu. Tam hazır değildim ve o da bunu çok iyi değerlendirdi. Paul Pierce ile karşı karşıya oynarken çok keyif alıyordum. LeBron'u zaten söylemeye gerek yok. Fizik olarak bizden çok avantajlı. Dokunulmazlığını da sayarsak 2-0 önde başlıyor. Ancak o insanlarla ayın seviyede oynamak, onlara karşı mücadele etmek bile beni çok mutlu ediyor" diye konuştu.
"MİLLİ FORMAYI GİYMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Eylül ayında yapılacak 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi A Milli Takım'ı da değerlendiren Hido, kendisine ve takım arkadaşlarına çok güvendiğini söyledi.
Eleme grubunu iyi bir başlangıç olarak gördüğünü vurgulayan yıldız oyuncu, "Benim kaptanlıkta ilk senemdi. Yeniden milli formayı giymek için sabırsızlanıyorum. Sadece milli formayı giyen, o onuru ve şerefi hissedebilir. Geçen seneden yakaladığımız bir hava var, sakatlarımız da iyileşti. Kaptan olarak ben ve diğer tecrübeli arkadaşlar başı çekeceğiz. Genç arkadaşlara da çok güveniyorum. Üzülerek söylüyorum, ne kadar kendi takımlarında şans bulamasalar da, milli takıma geldikleri zaman ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ben de onlarla birlikte olmaktan çok büyük keyif alıyorum. Kendime ve bütün takıma çok güveniyorum. İnşallah geçen seneki gibi fire vermeyiz ve iyi bir hava yakalayarak başarılı oluruz" dedi.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:35
Göster Gücünü
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/14/im/F7FCE423DBD7E14C9E891C73x.jpg
Oyunculara kampın önemini belirten Alman hoca "Formayı isteyen gücünü göstersin" mesajı verdi.
Önce toplantı yaptı
F.Bahçe'nin 22 Temmuz'a kadar sürecek Almanya kampı dün başladı. Sabah erken saatlerde bu ülkeye hareket eden sarı-lacivertlileri Münih'te 20 kadar taraftar karşıladı. Kafile, daha sonra Bad Wörishofen'deki Steigenberg Otel'e yerleşti. Teknik direktör Daum, ilk iş olarak futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, futbolcularına "Şimdi gücünüzü gösterme zamanı" dedi.
Forma çok çalışana
Daum , takıma yönelik şu mesajları verdi: "Burada oynayacağımız 4 hazırlık maçı var. Ne kadar iyi çalıştığımızı herkese göstermeliyiz. Transfer haberlerine kulaklarınızı tıkayın. Unutmayın, kadromu bu kampta netleştireceğim. Kimseye karşı olumlu ya da olumsuz bir ön yargım yok. Herkese eşit mesafedeyim. Tempomuz artacak. Buna ayak uydurabilen ve daha çok isteyen formayı kapacak."
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:36
Tek tabanca!
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/14/im/DBE3BE7EAF967842BD7AEE57x.jpg
Daum, üzerine titrediği golcüsünü, "Kendine çok dikkat et, iyi çalış Seninle gelecekte büyük işler başaracağız" şeklinde motive ediyor.
Fenerbahçe'de golcü krizi yaşanıyor. İlhan Parlak'ın, Özer'in transferine karşılık Ankaraspor'a verilmesi, kampa katılmayan Güiza'nın durumundaki belirsizlik, Semih Şentürk'ü forvette alternatifsiz bıraktı. Teknik direktör Daum'un elinde, hazırlık maçlarında oynatacağı gerçek anlamda ikinci bir forvet yok. Alman hoca, hâl böyle olunca yegane golcüsünün üzerine titriyor. Sürekli Semih'le bire bir görüşmeler yapan Daum, "Seninle gelecekte büyük işler başaracağız. Kendine çok iyi bak" diyerek motive ediyor. Semih, yeterince şans bulması halinde bu sezon çok gol atacağının sözünü veriyor.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:38
En beğendiğim Türk Belözoğlu
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/14/im/B0051AE5B904D94F9AFD74DFx.jpg
Bilgi Üniversitesiyle yapılan anlaşma için Türkiye'ye gelen Real Madrid Spor Okulu Müdürü Emilio Butragueno, Emre Belözoğlu'na övgü yağdırdı. Türk futbolunda en beğendiği ismin Emre olduğunu belirten Butragueno, "Emre çok yetenekli, onu izlemek gerçekten çok büyük keyif" dedi
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:38
Deniz'in rakibi Bekir
Kanarya'da kültürel anlamda en aktif isim olarak bilinen Deniz Barış'a yeni bir rakip geldi. Tam bir kitap kurdu olan yeni transfer Bekir İrtegül'ün dün havaalanında dakikalarca yeni çıkan kitapları büyük titizlikle incelemesi de gözlerden kaçmadı.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:39
Mccaleb tamam
Fenerbahçe, Mersin BŞB'de başarılı bir sezon geçiren ABD'li oyun kurucu Mccaleb ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli takım, Mccaleb için Mersin'e 125 bin dolar bonservis bedeli ödeyecek. Mccaleb'in Mersin'den aldığı senelik ücret 125 bin dolardı.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:40
Fener'e 'Kurtar'
F.Bahçe , İstanbul BŞB'li voleybolcu İsmail Cem Kurtar'ı transfer etti. Milli Voleybol Takımı'nda da görev alan, 27 yaşında ve 1.93 boyundaki smaçör Kurtar'la anlaşıldığı açıklandı. Voleybolcu Emre Batur'un sözleşmesi de 3 yıl uzatıldı.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:43
Lucio'ya izin çıktı
Bayern Münih Menaceri Uli Hoeness, Fenerbahçe´nin istediği Brezilyalı savunmacının ayrılmak istemesi halinde gerekeni yapacaklarını söyledi.
(javascript:makeURL(10);)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262188_14FAN03LUCIO-C-B.jpg
Başkan Aziz Yıldırım’ın, sportif direktör Aykut Kocaman ile birlikte geçtiğimiz hafta Almanya’ya giderek, Hamit ile beraber transfer etmek için Bayern Münih’e teklifte bulunduğu Lucio’ya izin çıktı. Almanya’nın ünlü dergisi Kicker’e konuşan Bayern Münih Menaceri Uli Hoeness, Brezilyalı savunma oyuncusunun, başka bir kulübe gitmek istediğini söylemesi durumunda, bununla ilgileneceklerini ve gerekeni yapacaklarını kaydetti. Brezilya Milli Takımı’yla Konfederasyon Kupası’nda mücadele ettiği için şu anda tatilde bulunan Sambacı’nın danışmanı Sandro Becker ise, Avrupa kulüplerinden arzulanan teklifleri alamadıklarını açıkladı. Becker, Brezilyalı yıldızın, kendisini isteyen Hamburg ve Hertha Berlin takımlarına gitmek istemediğini de vurguladı. Fenerbahçe’nin, aylardır sözleşme imzalamaya yanaşmazken, son günlerde tavır değiştiren Lugano’yla anlaşmaya varamaması halinde Lucio’yu kadrosuna katmak için harekete geçeceği belirlendi.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:44
Fenerbahçe'de büyük değişim
Aragones zamanındaki "ketumluk" Daum zamanında yerini "sevecenliğe" bırakırken, taraftarlar, futbolcular ve basın mensupları bu ortamdan son derece memnun...
(javascript:makeURL(10);)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262252_daum2.jpg
Bad Wörishofen kasabasında ilk çalışmasını gerçekleştiren Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Christoph Daum, antrenman sonrası yüz kadar gurbetçi taraftarın sahaya girmesine izin verdi. Daum'un izin vermesiyle birlikte taraftarlar futbolculardan imza almak için adeta yarıştı.
Gurbetçi taraftarlar, ellerindeki çakmak, çanta, cüzdan, şapka ve formalarını , daha doğrusu ne buldularsa imzalatıp, her futbolcuyla fotoğraf çektirdiler. Alman çalıştırıcı da taraftarların arasında girerek, hiçbir kimseyi kırmadan herkese imza dağıtarak, fotoğraf çektirdi. Öte yandan Sarı-lacivertli futbolcular yoğun ilgi karşısında antrenman sahasını güçlükle terk edebildi. Futbolcuların otobüse binmeleri uzun bir süre alırken, taraftarlar, otobüsü tesislerden ayrılana kadar takip etti. Bu durumdan bile rahatsız olmayan futbolcuların sıcak kanlı davranışı taraftarları mutlu etti. Bu ortamdan bol bol haber ve görüntü-fotoğraf kareleri yakalayan basın mensupları da Daum'a teşekkür ettiler. Antrenman sonunda Daum'u otobüse binmeden yakalayan basın mensupları şu soruyu sormadan edemediler: "Aragones bize çok uzaktı. Siz de 3 yıl önce bu kadar anlayışlı değildiniz. Şimdi çok farklı ve çok sevecensiniz. Bizim için de iyi bir çalışma ortamı sunuyorsunuz, neden?
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/9_262253_daum.jpg
Bu soruyu çok samimi bir şekilde yanıtlayan Daum "Fenerbahçe gibi büyük bir camia için çalışan herkesi korumak gerekir, onlara saygı göstermek gerekir" diyen Alman hoca gönülleri bir kez daha fethetti. Daha önceki yıllar ile şimdiki zaman arasında fark olduğunu belirten Alman hoca, kendisindeki değişim ile birlikte Fenerbahçe'deki değişimi de gözler önüne serdi.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:44
Savaş şimdi başlıyor
Hazırlık maçlarında kendisini gösterenin formayı kapacağını vurgulayan Daum, “Kampta kimin, formayı ne kadar istediğini görmek istiyorum” dedi
(javascript:makeURL(10);)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262189_14FAN01YUSID-B-Y.jpg
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için dün Almanya’ya giden Fenerbahçe’yi burada yoğun bir çalışma ve maç programı bekliyor. Daum’un, Almanya kampında taktik antrenmanlara ağırlık vereceği öğrenildi. Kampın ilk gününde oyuncularını uyaran tecrübeli teknik adam, forma kapma savaşının başladığını ifade ederek, “Oynayacağımız hazırlık maçlarında kendinizi gösterin. Bu formayı ben vermeyeceğim, sizler alacaksınız. Kimin ne kadar çok istediğini görmek istiyorum” diyerek, oyuncularına mesaj verdi. Bu arada Almanya’daki ilk çalşmasını dün yapan Kanarya’da çift kale maçın ilk golünü ise Semih attı. Vederson da 35 metreden attığı golle alkışlandı. Çalışmayı Daum’un oğlu Marcel de izledi. Bu arada değiştiği şeklinde yapılan yorumlara katılmadığını belirten Daum, “Ben Fenerbahçe’ye daha önce de gelmiştim, ayrıldım yine geldim.?O zaman şampiyonluk için gelmiştim, şimdi de şampiyonluk için geldim” diyerek gülümsedi.
Gölbaşı’nda indirim günleri
Bir süre önce faaliyete geçen Fenerbahçe Türk Telekom Ankara Gölbaşı Tesisleri’ne taraftarları çekmek için Fenerbahçe Kart sahiplerine indirim sağlanmaya başlandı. Tüm kart sahipleri, derbi maçlarda sinevizyon gösterimine öncelikli giriş imkanına sahip olurken, Platinium Kart’ı olanlar paket ürün ve önceliklerle A’la Carte menü ve barlardan yüzde 15, Gold Kartlılar yüzde 10 indirimle yararlanabilecek. Fenerbahçe Kartlılar’a ise paket ürünlerde yüzde 5 indirim sağlanacak.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:49
'Aragones' sözü Daum'u kızdırdı
Sabahın erken saatlerinde Almanya´ya uçan Fenerbahçe, Münih´te gurbetçiler tarafından coşkuyla karşılandı.
(javascript:makeURL(10);)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262180_14FAN02YUSO1-C-B.jpg
Sabah Almanya’ya uçan Fenerbahçe, Münih’te gurbetçiler tarafından coşkuyla karşılandı. İlgiden son derece memnun kalan Daum’un canı, bir taraftarın Aragones aleyhinde birşeyler söylemeye çalışmasıyla bozuldu. Eski teknik direktörle ilgili sözleri duymak istemeyen Alman hoca, genç taraftara eliyle konuyu kapatmasını istediğini belirten bir işaret yaptı. Taraftar bu isteğe uyunca, konu da kapandı. Alman hoca daha sonra yaptığı açıklamada ise, “Aragones bu takıma hizmet etmiş bir meslektaşım. Bu konuda yorum yapmamız doğru değil. İşimize bakmalıyız” dedi. Sarı-Lacivertliler, havaalanından, Münih’e 113 kilometre uzaklıktaki Bad Worishofen’e geçerek, kamp yapacakları otele yerleşti.
FANATİK ALMANYA'DA
Yalçın Türk
Yusuf Dursun
Can Gebetaş
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/9_262182_14FAN02YUSO3-C-B.jpg
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/12_262183_14FAN02YUSO5-C-B.jpg
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/14_262184_14FAN02YUSO8-C-B.jpg
'Dostlarınızı otel dışında ağırlayın'
Samandıra’daki çalışmalar sırasında bir dizi kural koyan ve bunlara titizlikle uyulmasını isteyen Daum, Almanya kampı başlarken bunları bir kez daha hatırlatmayı ihmal etmedi.İzinsiz medyaya konuşacak olan futbolcuya ceza verileceğini, çalışanların ise işinden olacağını vurgulayan Alman hoca, arkadaş-akraba ziyaretlerinde Türkiye’deki kuralların aynen geçerli olduğunu kaydetti. Buna göre Sarı-Lacivertliler, dostlarıyla izinli oldukları günlerde ya da dinlenme anında görüşecek. Görüşmeler takımın olduğu yerde yapılamayacak.
Ve Fenerbahçe huzurda
Yeni sezon hazırlıklarını iki haftadır Samandıra’da sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık maçına Almanya’da çıkıyor.
Sarı-Lacivertliler, Almanya Bölgesel Lig ekiplerinden ULM ile saat 20:00’de karşı karşıya gelecek. İstanbul’da yürütülen çalışmaların ne düzeyde geçtiğini ortaya koyabilecek nitelikteki karşılaşma Fenerbahçe Televizyonu tarafından naklen ekranlara getirilecek. Kanarya, ikinci hazırlık maçında cumartesi günü Nürnberg ile karşı karşıya gelecek
Serin hava sevindirdi
Fenerbahçe’nin, ikinci etap çalışmalarını yürüteceği Bad Worishofen, kaplıcalarıyla ünlü küçük bir kasaba. Şifalı sularıyla bilinen Worishofen’in Sarı-Lacivertliler için en güzel yanı, havaların bir hayli serin gitmesi. İstanbul’da aşırı sıcaklardan bunalan futbolcuların yüzü, serin havayla karşılaşınca gülmeye başladı. Gündüz ortalama 24 derece sıcaklığın yaşandığı Bad Worishofen’de akşamları sıcaklık bir hayli düşüyor. Sarı-Lacivertliler, İstanbul’un aşırı sıcağından sonra bu havanın kendilerine ilaç gibi geldiğini söyledi
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:49
Özer, sözünün ancak yarısını tutabildi
Fenerbahçe´ye imza atar atmaz, geçen sezon geçirdiği sakatlığı bir daha yaşamamak için tedbir amacıyla bıçak altına yatan yeni transfer Özar Hurmacı, takımla birlikte Almanya´ya gitti.
(javascript:makeURL(10);)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262190_14FAN02YUSO2-C-B.jpg
Fenerbahçe’ye imza atar atmaz, geçen sezon geçirdiği sakatlığı bir daha yaşamamak için tedbir amacıyla bıçak altına yatan yeni transfer Özar Hurmacı, takımla birlikte Almanya’ya gitti. 5 Temmuz’daki sağlık kontrolleri sırasında, “Bir hafta sonra koltuk değneklerini atacağım” diyen genç futbolcu, bu sözünü yarı yarıya tuttu. Uçaktan tek koltuk değneğiyle inen Özer, beklediğinden daha hızlı toparlandığını kaydederek, “Ne yazık ki, koltuk değneklerini tam olarak bir hafta gecikmeli olarak atabileceğim. Ondan sonra koşulara başlayacağım. Sağlık ekibi, tedavi sürecinin çok iyi gittiğini söyledi. Tek hedefim, belirlenen tarihten önce formayı giyebilmek” diyerek umudunu ortaya koydu.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:52
Kocaman Paket (http://www.1907unifeb.org/index.php?option=com_content&view=article&id=10155:kocaman-paket&catid=9:frontpage&Itemid=105) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/pdf_button.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?view=article&catid=9%3Afrontpage&id=10155%3Akocaman-paket&format=pdf&option=com_content&Itemid=105) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/printButton.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?view=article&catid=9%3Afrontpage&id=10155%3Akocaman-paket&tmpl=component&print=1&page=&option=com_content&Itemid=105) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/emailButton.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?option=com_mailto&tmpl=component&link=aHR0cDovL3d3dy5mb3Rvc3Bvci5jb20vaW5kZXgucGhwP 29wdGlvbj1jb21fY29udGVudCZ2aWV3PWFydGljbGUmaWQ9MTA xNTU6a29jYW1hbi1wYWtldCZjYXRpZD05OmZyb250cGFnZSZJd GVtaWQ9MTA1) http://www.1907unifeb.org/images/stories/futbol/fenerbahce/2009-7/14nilmar1.jpgYabancı transfer bombalarını patlatmaya hazırlanan Fenerbahçe’de Aykut Kocaman, aniden Nilmar ve Adriano için Brezilya’ya uçtu
Yeniden transfer harekatına başlayan Fenerbahçe’de Sportif Direktör Aykut Kocaman, önceki gün Almanya’dan Brezilya’ya uçtu. Kocaman’ın, Güzia’nın alternatifleri arasında bulunan Nilmar ve Adriano’nun menajerleriyle masaya oturacağı belirtiliyor. Kocaman’ın önce ara transferde de sarı-lacivertli ekibin gündemine gelen İnter’den olaylı bir şekilde ayrılıp Brezilya’nın Flamengo takımında transfer olan Adriano’nun menajeri Luis Gilmar Rinaldi’yle görüşüceği ve daha sonra da Nilmar için girişimlere başlayacağı öğrenildi.
Ancak Fenerbahçe cephesinde teknik direktör Daum ve Başkan Aziz Yıldırım’ın hedefindeki forvetin İnternacional’da top koşturan 24 yaşındaki Nilmar’ın olduğu ortaya çıktı. Kocaman’ın, her ihtimale karşı Adriano konusunu da sıcak tutacağı ancak, Nilmar’ın transferine ağırlık vereceği gelen haberler arasında. Artık transferlerden tek başına sorumlu olan Kocaman’ın Adriano&Nilmar ikilisinden biriyle Almanya’ya döneceği ileri sürülüyor
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:54
Münih Titredi (http://www.1907unifeb.org/index.php?option=com_content&view=article&id=10164:muenih-titredi&catid=14:fenerbahce&Itemid=38) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/pdf_button.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?view=article&catid=14%3Afenerbahce&id=10164%3Amuenih-titredi&format=pdf&option=com_content&Itemid=38) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/printButton.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?view=article&catid=14%3Afenerbahce&id=10164%3Amuenih-titredi&tmpl=component&print=1&page=&option=com_content&Itemid=38) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/emailButton.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?option=com_mailto&tmpl=component&link=aHR0cDovL3d3dy5mb3Rvc3Bvci5jb20vaW5kZXgucGhwP 29wdGlvbj1jb21fY29udGVudCZ2aWV3PWFydGljbGUmaWQ9MTA xNjQ6bXVlbmloLXRpdHJlZGkmY2F0aWQ9MTQ6ZmVuZXJiYWhjZ SZJdGVtaWQ9Mzg=) http://www.1907unifeb.org/images/stories/futbol/fenerbahce/2009-7/14fb1.jpgİkinci etap kamp çalışmaları için Almanya’ya giden Kanarya’yı sarı-lacivertli taraftara sevgiye boğdu. Fotoğraf çektirmek isteyenler ezilme tehlikesi yaşadı
Yei sezon hazırlıklarının İstanbul’daki etabını tamamlayan Fenerbahçe, ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya’ya gitti. Sabahın erken saatlerinde Münih Havalimanı’na inen sarı-lacivertli futbolcuları yüzlerce taraftar karşıladı. Havaalanında çiçeklerle karşılanan Fenerbahçe’li futbolcular ve teknik hayete, taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundular.
Gurbetçilerin bol bol fotoğraf çektirmesi izdihama neden oldu. Sarı-lacivertliler özellikle Semih, Alex ve Roberto Carlos’a büyük ilgi göstererek fotoğraf çektirmek için büyük uğraş verdiler. Bol bol imza dağıtan sarı-lacivertli kaafile daha sonra Bad Wörishofen’de konaklayacağı Steigenberg Oteli’ne geçti. Teknik direktör Daum ise ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:54
"Burası Fenerbahçe" (http://www.1907unifeb.org/index.php?option=com_content&view=article&id=10150:qburas-fenerbahceq&catid=14:fenerbahce&Itemid=38) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/pdf_button.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?view=article&catid=14%3Afenerbahce&id=10150%3Aqburas-fenerbahceq&format=pdf&option=com_content&Itemid=38) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/printButton.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?view=article&catid=14%3Afenerbahce&id=10150%3Aqburas-fenerbahceq&tmpl=component&print=1&page=&option=com_content&Itemid=38) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/emailButton.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?option=com_mailto&tmpl=component&link=aHR0cDovL3d3dy5mb3Rvc3Bvci5jb20vaW5kZXgucGhwP 29wdGlvbj1jb21fY29udGVudCZ2aWV3PWFydGljbGUmaWQ9MTA xNTA6cWJ1cmFzLWZlbmVyYmFoY2VxJmNhdGlkPTE0OmZlbmVyY mFoY2UmSXRlbWlkPTM4) http://www.1907unifeb.org/images/stories/futbol/fenerbahce/2009-7/14topuz11.jpgKanarya'nın yeni transferi Mehmet Topuz, kimsenin formasının garanti olmadığını söyledi.
Tecrübeli futbolcu, Kayserispor’daoynarken forma kaygısının olmadığını natırlatarak, “Ama burası Fenerbahçe, Burada forma aslanın ağzında. İlk 11’in değişmez oyuncusu olmak için çok çalışmam lazım” diye konuştu
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:55
Sevilla da sırada (http://www.1907unifeb.org/index.php?option=com_content&view=article&id=10152:sevilla-da-srada&catid=14:fenerbahce&Itemid=38) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/pdf_button.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?view=article&catid=14%3Afenerbahce&id=10152%3Asevilla-da-srada&format=pdf&option=com_content&Itemid=38) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/printButton.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?view=article&catid=14%3Afenerbahce&id=10152%3Asevilla-da-srada&tmpl=component&print=1&page=&option=com_content&Itemid=38) http://www.1907unifeb.org/templates/rt_mediamogul_j15/images/emailButton.png (http://www.1907unifeb.org/index.php?option=com_mailto&tmpl=component&link=aHR0cDovL3d3dy5mb3Rvc3Bvci5jb20vaW5kZXgucGhwP 29wdGlvbj1jb21fY29udGVudCZ2aWV3PWFydGljbGUmaWQ9MTA xNTI6c2V2aWxsYS1kYS1zcmFkYSZjYXRpZD0xNDpmZW5lcmJha GNlJkl0ZW1pZD0zOA==) http://www.1907unifeb.org/images/stories/futbol/fenerbahce/2009-7/14guiza1.jpgFenerbahçe'nin tüm çağrılarına kulak tıkayarak tatilini sürdüren Daniel Güzia’nın taliplileri her geçen artmaya başladı.
Manchseter City ve Atletico Madrid’in ardından bir başka İspanyol ekibi Sevilla’da golcü oyuncuyu kadrosunda istediği ortaya çıktı. Fabiano’yu Milan’a satmaya hazırlanan Sevilla’nın bu açığını Kanarya’nın İspanyol forvetiyle kapatmak istediği kaydedildi.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:56
Potada kritik hafta
14 Temmuz 2009 Salı * 09:05
Fenerbahçe Ülker (http://www.1907unifeb.org/ulker/)’deki sessizliğin bu hafta sona ereceği öğrenildi.
http://www.1907unifeb.org/img/3/2009/basket_mrsic.jpg
http://www.1907unifeb.org/_img/haber/haber_alt_image.gif
Beko Basketbol Ligi (http://www.1907unifeb.org/beko-basketbol-ligi/)'nde yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Ülker (http://www.1907unifeb.org/ulker/)'deki sessizliğin bu hafta sona ereceği öğrenildi. Sponsor firma ile yapılan görüşmelerin ardından oluşacak bütçenin, sarı-lacivertli ekibin transferlerine yön vereceği belirtilirken, iki sezon önce takıma katılan ancak bir türlü bekleneni veremeyen Gasper Vidmar ve geçtiğimiz sezon transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) edilen, ancak özellikle play-off (http://www.1907unifeb.org/play-off/) final serisinde etkili olamayan Devin Smith'in takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Devin Smith'in pozisyonu için bir yabancı takviyesi yapılması düşünülürken, Vidmar'ın yerine ise uzun alınmaması bekleniyor. Coach Tanjevic Semih, Ömer (http://www.1907unifeb.org/omer/) Aşık, Oğuz ve Mirsad (http://www.1907unifeb.org/mirsad/)'dan oluşan uzun rotasyonunu genç Enes Kanter ile tamamlamanın planlarını yapıyor.
Green istenmiyor ama...
Marques Green (http://www.1907unifeb.org/marques-green/) de gönderilmesi düşünülen bir diğer isim, ancak bu oyuncunun 900 bin dolarlık kontratının bulunması büyük bir engel. Fenerbahçe Ülker (http://www.1907unifeb.org/ulker/), ABD'li oyuncuya 250 bin dolar önererek sözleşmesinin feshini isteyecek, alacağı cevaba göre guard arayışlarına girecek.
Fenerbahçe Ülker (http://www.1907unifeb.org/ulker/)'de sözleşmesi biten kaptan (http://www.1907unifeb.org/kaptan/) Damir Mrsiç'in durumu da bu hafta netleşecek. Daha önce bir yıl daha takımda kalması ve önümüzdeki sezon yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) salonda jubilesi planlanan tecrübeli yıldıza yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) teklif (http://www.1907unifeb.org/teklif/) iletilecek ve cevabı beklenecek.
Sarı-lacivertli ekibin, geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle istediği verimi bir türlü alamadığı Gordan Giricek (http://www.1907unifeb.org/gordan-giricek/)'in ise, geçtiğimiz hafta geçirdiği ameliyatın ardından tedavi sürecinin beklenenden kısa geçeceği ve yıldız basketbolcunun yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) sezona
Olcay Karakaş
14-07-2009, 11:57
Fenerbahçemiz, sezon öncesi ilk hazırlık maçını, dün başlayan Almanya kampında oynayacak. Sarı lacivertliler, bugün TSİ 20.00'da bölgesel lig (http://www.1907unifeb.org/lig/) takımlarından SSV ULM 1846 (http://www.1907unifeb.org/ssv-ulm-1846/) ile karşılaşacak. Mücadele, FB TV (http://www.1907unifeb.org/fb-tv/)'den canlı (http://www.1907unifeb.org/canli/) olarak ekranlara gelecek.
Kaynak: Hürriyet
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:11
tekrardan selamlar nevsehrrr
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:13
"LUGANO DÖNEBİLİR" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82285&archieve=)14 Temmuz 2009 12:48http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82285_1_090714124822.jpg
Fenerbahçe'de arapsaçına dönen Poulsen transferine son noktayı Sportif Direktör Aykut Kocaman koydu.
Hürriyet'in haberine göre, Bir haftadır oyuncu izlemek için Brezilya'da bulunan Kocaman, sarı-lacivertlilerin kamp yaptığı Almanya'ya bugün gelirken, ayağının tozuyla da önemli açıklamalarda bulundu.
Aykut Kocaman, Juvestuslu oyuncu Poulsen'in transferinin kendileri için bittiğini söyledi.
Kocaman, basında kendileri için yazılan tüm isimlerin yalnış olduğunu ve orta saha oyuncusu izlediğini söyledi.
Güiza hakkında da konuşan Kocaman, "Güiza burda olmalıydı. yaptığı çok yanlış. Kulübün iç tüzük talimatları doğrultusunda gereken yapılacak" dedi.
Urugaylı stoper Lugano hakkında ise "Lugano kulübün şartlarına uyarsa kendisini kadromuzda tutmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:15
TALİMATLAR YÜRÜRLÜKTE!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82292&archieve=)14 Temmuz 2009 13:46http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82292_1_090714134655.jpg
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) talimatları yürürlüğe girdi.
Federasyondan yapılan açıklamada, Merkez Hakem Kurulu Teşkilatlanma Çalışma Prensipleri, Görevleri ile İlgili Talimat, Gözlemciliğe Giriş Unvan ve Klasmanlara Ayrılma Vize Yenileme Kural, Prensip ve Yöntemleri İç Talimatı`nın, TFF Yönetim Kurulu tarafından onaylanıp, resmi internet sitesinden yayınlanarak yürürlüğe girdiği bildirildi.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:16
BAŞKANLAR BULUŞUYOR! http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82298&archieve=)14 Temmuz 2009 14:44http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82298_1_090714144840.jpg
Usta Gazeteci Uğur Dündar Başkanları canlı yayında buluşturuyor... Dündar'ın yöneteceği ve "UEFA Avrupa Ligi'nin değerlendireceği açık oturuma Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor Kulüplerinin Başkanları Aziz Yıldırım, Adnan Polat ve Sadri Şener katılacaklar.
Her ne kadar konu UEFA Avrupa Ligi olsa da en çok merak edilen Aziz Yıldırım'ın, Adnan Polat'tan Arda Turan'ı canlı yayında isteyip istemeyeceği.. Çünkü Yıldırım bugüne kadar Adnan Polat'la bir araya geldiği her ortamda bu istediğini tekrarladı... Avrupa'da başarı için Arda'yı kadrosunda görmeyi çok isteyen Aziz Yıldırım'ın bu gece canlı yayında bu isteğini bir kez daha tekrarlaması sürpriz olmayacak..
Uğur Dündar'ın yöneteceği Başkanlar Buluşması saat 23.30'dan itibaren Star, CNN Türk, Eurofutbol ve D Spor'dan naklen yayınlanacak..
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:17
YENİ MODA “SPORTİF DİREKTÖR” http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82311&archieve=)14 Temmuz 2009 16:43http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82311_1_090714164317.jpg
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman’ı sportif direktörlüğe getirmesiyle yeni bir moda başladı.
Muzaffer Kartal yazdı...
MUZAFFER KARTAL’IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!.. (http://www.maraton.com.tr/article.php?article_id=5749)
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:18
"FORMAYI KAZANMAYI AMAÇLIYORUM" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82299&archieve=)14 Temmuz 2009 14:45http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82299_1_090714144504.jpg
Fenerbahçeli Futbolcu Önder Turacı, sarı lacivertli takımda yedek kaldığı dönemlerde bile takımdan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmediğini ve kendisi için Fenerbahçe'de forma giymenin büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.
Önder, Fenerbahçe ilk onbirinde yer almamasını polemik konusu yapmak istemediğini ancak bunu formayı kaybettiği dönemdeki hocalara sormak gerektiğini ifade etti.
Önder Turacı Fenerbahçe'nin kamp yaptığı Almanya'nın Augsburg yakınlarındaki Bad Wörishofen kasabasındaki antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Geçen yıl takımda bulunmayan neşenin bu yıl var olduğuna işaret eden Fenerbahçeli futbolcu teknik direktör Aragones zamanında futbolcu ile hoca arasında normal bir iletişimin olmadığını bu yıl ise farklı iyi bir ilişki olduğunu dile getirdi.
Önder Turacı, Fenerbahçe'de ilk onbirde forma giyme şansının Lugano'nun sözleşmesini uzatmaması nedeniyle yükseldiğinin hatırlatılması üzerine, ''Daum döneminde tekrar formayı kazanmayı amaçlıyorum. Hocamız şans verirse elimden geleni yapacağım. Eski günlerime dönmeyi hedefliyorum'' dedi.
Geçen yıl takım olarak başarısız bir sezon yaşadıklarını belirten Önder, bu yıl başarılı olmak için mücadele edeceklerini ifade etti.
FIFA'nın milli futbolcular için getirdiği yeniliğin kendisini de etkilediğini ve bunun motivesini arttıracağını kaydeden tecrübeli oyuncu, önceliğinin Fenerbahçe ilk onbirine girmek olduğunu daha sonra da milli olmak istediğini belirtti.
Sarı lacivertli futbolcu bugün 28 yaşına girdiğini ve 6. doğum gününü Fenerbahçe'de kutladığını belirterek, ''İnşallah bugün aldığım kupa değil de gerçek kupaları bu yıl kazanırız'' dedi.
Önder Almanya kampının takım için iyi bir hazırlık dönemi olacağını yapacakları hazırlık maçlarının önemli olduğunu sözlerine ekledi.
-FENERBAHÇE ALMANYA'DA İKİNCİ ANTRENMANINI YAPTI-
Öte yandan Fenerbahçe bugün Ulm ile oynayacağı maç öncesi son antrenmanı gerçekleştirdi.
Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana boğazında iltihap olduğu bildirilen Wederson, hafif grip olan Colin Kazım ve sakatlıkları süren Mehmet Topuz ile Özer Hurmacı katılmadı.
Sarı lacivertli futbolcular antrenman öncesi 28 yaşına giren Önder Turacı'nın doğum gününü kutladılar. Antrenör Roland Koch Önder'e üzerinde sarı lacivertli kurdele bulunan minik bir kupa hediye etti.
Antrenmanda kanat atakları üzerinde duran Daum'un bu konuda futbolcuların yanına giderek özellikle ilgilenmesi dikkat çekti.
Futbolcular antrenman sonunda yarı sahada çift kale maç yaptılar.
Antrenman sonunda Alex ayrı olarak bir müddet daha top ile çalıştı.
Sarı lacivertli takım Alman Bölgesel Lig takımlarından SSV ULM 1846 ile Donau Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak maç, FB TV'den naklen yayınlanacak.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:19
"Transferi çıkmaza girdi"
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdürürken, Brezilya'dan dönen Sportif Direktör Aykut Kocaman da kampa katıldı. Kocaman, antrenman sırasında sohbet ettiği gazete ve televizyon muhabirlerine transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.
Brezilya'ya teknik direktör Christoph Daum'un isteği üzerine gittiğini belirten Kocaman "Daha önceden izlemeye aldığımız bazı futbolcuların son durumlarını görmek için bu seyahati yaptım. Ancak hiç bir futbolcuyla transfer görüşmesi yapmadım" dedi.
Uzun süredir peşinden koştukları Juventus'un Danimarkalı oyuncusu Poulsen'in transferiyle ilgili de konuşan Kocaman "Transferi çıkmaza girdi... Poulsen'e Fenerbahçe forması giydirmemiz artık çok zor" ifadelerini kullandı.
Kampa katılmayan Daniel Guiza ile görüşmediğini ancak menajeriyle telefonda konuştuğunu belirten Kocaman "Menajeri Guiza'nın tatile ihtiyacının olduğunu, tatili bittiğinde takıma katılacağını söyledi. Ben de kendisininin kampta arkadaşlarının yanında bulunması gerektiğini bildirdim. Gelmek istemeyen bir futbolcuyu zorla da getiremeyiz" dedi.
Aykut Kocaman, sözleşmesi biten Lugano için de "Kendisiyle yeni bir görüşme yapmadık. Zaten şartlarımızı biliyor. Gelip de ben bu şartları kabul ediyorum derse anlaşma sağlanabilir" diye konuştu.
Sarı lacivertli takımın sabahki antrenmanından sonra 28 yaşına giren Önder'e arkadaşları kupa verdi...
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:20
Efsaneden Carlos'a övgü
Real Madrid'in efsanevi futbolcusu Emilio Butragueno, Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos'dan övgüyle bahsetti.
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Santral Yerleşkesi'nde yapılan ''Spor Yönetimi Programı''nın tanıtımına katılan Butragueno, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Real Madrid'den ayrıldıktan sonra kariyerini Fenerbahçe'de sürdüren Roberto Carlos ile ilgili bir soru üzerine Butragueno, ''Roberto Carlos sahip olduğumuz en iyi oyunculardan biriydi'' dedi.
Emilio Butragueno, Roberto Carlos'un İspanya'da çok sevildiğini belirterek, ''Roberto Carlos, süper bir oyuncu. Taraftarların da çok sevdiği bir oyuncuydu. Fenerbahçe'de de başarılı olmaya devam edeceğini düşünüyorum'' diye konuştu.
İspanyol teknik direktörler Del Bosque ve Luis Aragones'in Türkiye'de başarılı olamamasıyla ilgili bir soru üzerine ise Butragueno, ''Del Bosque ve Luis Aragones, İspanya'da gayet prestijli, ünlü ve başarılı çalıştırıcılardır. Türkiye'de neden başarılı olamadılar, bilmiyorum. İspanya'da sadece haberleri alıyoruz, ama arka planda neler olduğunu bilemiyorum'' dedi.
Butragueno, Arjen Robben'in Fenerbahçe'ye transferinin söz konusu olup olmadığıyla ilgili bir soruyu ise ''Bilmiyorum, çünkü ben artık yönetim işleriyle uğraşmıyorum'' diye yanıtladı.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:22
"Guiza burada olmalıydı"
14 Temmuz 2009 Salı * 13:31
Bugün takımımızın kampına katılan Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/) ayağının tozuyla açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçemizin (http://www.1907unifeb.org/izin/) Sportif Direktörü Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/), takım için bir orta saha oyuncusu aradıklarını söyledi.
Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/), Fenerbahçe'nin Bad Wörishofen (http://www.1907unifeb.org/bad-worishofen/)'de yaptığı antrenman (http://www.1907unifeb.org/antrenman/) sırasında basın (http://www.1907unifeb.org/basin/) mensuplarıyla kısa bir sohbet toplantısı yaptı. Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/), Brezilya'ya seyahati için "şok bir seyahat" tanımlaması yapılabileceğini belirterek, "Hiç hesapta olmayan bir seyahat oldu. Belli bir listemiz var, o liste çerçevesinde futbolcu izlemeye gittik. Her şey Fenerbahçe'nin usulüne ve tarzına uygun gidiyor" dedi.
Şu anda planlanmış herhangi bir seyahati olmadığını dile getiren sarı lacivertli takımın sportif direktörü, Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/) transferinin kesin olarak kapandığını söylemenin yanlış olacağını, ancak sinyallerin çok olumsuz olduğunu bildirdi. Fenerbahçeli futbolcu Güiza'nın kendisine bizzat ulaşamadıklarını ifade eden Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/), Güiza'ya menajeri aracılığıyla ulaşabildiklerini ve kendisine Fenerbahçe kulübünün isteğinin net bir şekilde iletildiğini kaydetti. Güiza'nın boynuna kement takıp getiremeyeceklerini anlatan Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/), futbolcunun kendisinin izine ihtiyacı olduğunu bildirdiğini, bundan sonra kulübün iç disiplin talimatının gerektirdiği şekilde hareket edileceğini vurguladı.
30 Temmuz'da Fenerbahçe'nin önemli bir maça çıkacağını hatırlatan Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/), bu zamana kadar her şeyin netleşeceğini umduklarını belirtti. Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/), Lugano (http://www.1907unifeb.org/lugano/)'nun sözleşmesinin uzatılmaması konusunda ise "Fenerbahçe kulübünün şartları ön planda olduğu sürece Lugano (http://www.1907unifeb.org/lugano/)'ya kapılarının açık olduğunu" dile getirdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:23
Kampın ikinci çalışması yapıldı
14 Temmuz 2009 Salı * 13:39
Fenerbahçemiz Almanya'da ikinci antrenmanını yaptı.
-FENERBAHÇE ALMANYA'DA İKİNCİ ANTRENMANINI YAPTI-
Öte yandan Fenerbahçe bugün Ulm ile oynayacağı maç öncesi son antrenmanı gerçekleştirdi.
Teknik direktör Christoph Daum (http://www.1907unifeb.org/christoph-daum/) yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana boğazında iltihap olduğu bildirilen Wederson, hafif grip olan Colin Kazım (http://www.1907unifeb.org/kazim/) ve sakatlıkları süren Mehmet (http://www.1907unifeb.org/mehmet/) Topuz (http://www.1907unifeb.org/topuz/) ile Özer Hurmacı katılmadı.
Sarı lacivertli futbolcular antrenman (http://www.1907unifeb.org/antrenman/) öncesi 28 yaşına giren Önder Turacı (http://www.1907unifeb.org/onder-turaci/)'nın doğum gününü kutladılar.
Antrenör Roland Koch Önder (http://www.1907unifeb.org/onder/)'e üzerinde sarı lacivertli kurdele bulunan minik bir kupa (http://www.1907unifeb.org/kupa/) hediye etti.
Antrenmanda kanat atakları üzerinde duran Daum (http://www.1907unifeb.org/daum/)'un bu konuda futbolcuların yanına giderek özellikle ilgilenmesi dikkat çekti.
Futbolcular antrenman (http://www.1907unifeb.org/antrenman/) sonunda yarı sahada çift kale maç yaptılar.
Antrenman sonunda Alex (http://www.1907unifeb.org/alex/) ayrı olarak bir müddet daha top ile çalıştı.
Sarı lacivertli takım Alman Bölgesel Lig takımlarından SSV ULM 1846 (http://www.1907unifeb.org/ssv-ulm-1846/) ile Donau Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak maç, FB TV (http://www.1907unifeb.org/fb-tv/)'den naklen
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:24
Stad açılışına davet edildik
14 Temmuz 2009 Salı * 15:52
UEFA (http://www.1907unifeb.org/uefa/)standartlarına uygun inşa edilen stadın açılışına Fenerbahçemiz davetli
Rize (http://www.1907unifeb.org/rize/)'de UEFA (http://www.1907unifeb.org/uefa/) standartlarına uygun inşa edilen 15 bin 197 seyirci kapasiteli yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) stadın açılışı Çaykur Rizespor (http://www.1907unifeb.org/caykur-rizespor/) ile Fenerbahçemiz arasında oynanacak olan özel maçla yapılacak. Açılışa Başbakan Erdoğan (http://www.1907unifeb.org/basbakan-erdogan/)'ın da katılacağı belirtildi.
Bank Asya 1'inci lig (http://www.1907unifeb.org/lig/) ekiplerinden Çaykur Rizespor (http://www.1907unifeb.org/caykur-rizespor/)'un İcra Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/) Başkanı Ulvi Suvarioğlu (http://www.1907unifeb.org/lu/), yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) stadyumun açılışı ile ilgili bir açıklama (http://www.1907unifeb.org/aciklama/) yaptı. 12 Ağustos 2009 günü yapılacak açılışa Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın katılacağını belirten Suvarioğlu (http://www.1907unifeb.org/lu/), Rizespor ile Fenerbahçe arasında da özel bir maç oynanacağını, bu konuda Başkan Aziz Yıldırım (http://www.1907unifeb.org/aziz-yildirim/)'ın onayının alındığını söyledi.
Rize (http://www.1907unifeb.org/rize/) Yatırım A.Ş. ile Rize (http://www.1907unifeb.org/rize/) Belediyesi tarafından yaptırılan yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) stat, 19 bin 776 metrekare alan üzerinde kuruldu. 15 bin 197 seyirci kapasiteli stadyumda 280 VIP, 85 basın (http://www.1907unifeb.org/basin/), 15 loca, 3 canlı (http://www.1907unifeb.org/canli/) yayın bölümü ve 12 özel bölüm yer alıyor. 568 araç kapasiteli otoparkı bulunan stat yaklaşık 22 milyon liraya mal edildi. Stadyuma Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın adının verilmesi düşünülüyor.
Kaynak: DHA
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:28
Başkanımız ‘Arena Özel’de
Başkanımız Aziz Yıldırım, sunumunu Uğur Dündar'ın yapacağı, bu akşam(14 Temmuz Salı) yayınlanacak 'Arena Özel' programına katılacak. Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de katılacağı ve bu sezon yeni oluşturulan Avrupa Ligi'nin futbolumuza kazanımlarının konu edileceği Arena Özel programı saat 23.30'da başlayacak ve Star TV'nin yanı sıra CNN Türk, Euro Futbol, D Spor ve Futbol Smart kanalları tarafından da ortak yayınlanacak.
Selçuk Arslanyılmaz
14-07-2009, 20:36
http://img268.imageshack.us/img268/8049/afiv.th.png (http://img268.imageshack.us/i/afiv.png/)
Kahvaltı Menüsü ve Fiyatı: Kahvaltı tabağı ve çay – 6 TL
Yat Gezisi Menüsü ve Fiyatı: Balık, salata, patates kızartması, meyva, kola - 35 TL
Fiyata alkollü içecekler dahil değildir.
Saat 11.30'da Game Box Cafe’den servisimiz kalkacaktır.
Kahvaltıya katılım zorunlu değildir. Yalnız kahvaltıya katılmayacak olan arkadaşlarımızın en geç saat 11.30 da kahvaltının yapılacağı mekanda olmaları gerekmektedir.
Beklenen gün yaklaşırken bizde programımızı tamamladık arkadaşlar. Umarım hepimiz için harika bir gün olacak. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Program detayları ve saatler afişte mevcuttur.
Kusura bakmayın arkadaşlar biraz geç oldu üzgünüm...
Olcay Karakaş
14-07-2009, 20:36
Uğur Dündar’ın Arena’sında dev randevu
http://haber.gazetevatan.com/newpics/news/140720090121563609320.jpgFutbolda başkanların zirvesi bugün...
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray Başkanı Adnan Polat ve Trabzon Başkanı Sadri Şener ’Arena Özel’de buluşuyor. İlk kez bir programda biraraya gelen üç başkan, usta gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar’a yeni sezondaki hedefleri, transferler, UEFA Avrupa Ligi başta olmak üzere birçok konuyu değerlendirecekler.
DEV zirvede Türk televizyon tarihinde bir ilk daha gerçekleşiyor. Arena Özel, Star TV, CNNTÜRK, Euro Futbol, D-Spor ve Futbol Smart olmak üzere, tam 5 kanaldan ortak yayınlanıyor. Bugün saat 23.30’da ekranlara gelecek olan Arena Özel’de futbolseverler doyumsuz bir futbol sohbetine tanıklık edecekler.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 21:16
yayında yapımda emegi gecen herkese teeskrr ederm :D:D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
14-07-2009, 21:17
Uğur Dündar’ın Arena’sında dev randevu
http://haber.gazetevatan.com/newpics/news/140720090121563609320.jpgFutbolda başkanların zirvesi bugün...
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray Başkanı Adnan Polat ve Trabzon Başkanı Sadri Şener ’Arena Özel’de buluşuyor. İlk kez bir programda biraraya gelen üç başkan, usta gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar’a yeni sezondaki hedefleri, transferler, UEFA Avrupa Ligi başta olmak üzere birçok konuyu değerlendirecekler.
DEV zirvede Türk televizyon tarihinde bir ilk daha gerçekleşiyor. Arena Özel, Star TV, CNNTÜRK, Euro Futbol, D-Spor ve Futbol Smart olmak üzere, tam 5 kanaldan ortak yayınlanıyor. Bugün saat 23.30’da ekranlara gelecek olan Arena Özel’de futbolseverler doyumsuz bir futbol sohbetine tanıklık edecekler.
baskanım ardayı alamazsak adnan polatı alalım :D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
14-07-2009, 21:19
http://img268.imageshack.us/img268/8049/afiv.th.png (http://img268.imageshack.us/i/afiv.png/)
Kahvaltı Menüsü ve Fiyatı: Kahvaltı tabağı ve çay – 6 TL
Yat Gezisi Menüsü ve Fiyatı: Balık, salata, patates kızartması, meyva, kola - 35 TL
Fiyata alkollü içecekler dahil değildir.
Saat 11.30'da Game Box Cafe’den servisimiz kalkacaktır.
Kahvaltıya katılım zorunlu değildir. Yalnız kahvaltıya katılmayacak olan arkadaşlarımızın en geç saat 11.30 da kahvaltının yapılacağı mekanda olmaları gerekmektedir.
Beklenen gün yaklaşırken bizde programımızı tamamladık arkadaşlar. Umarım hepimiz için harika bir gün olacak. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Program detayları ve saatler afişte mevcuttur.
Kusura bakmayın arkadaşlar biraz geç oldu üzgünüm...
:(:(:(:(:( gelmeyi isterdm ama su aralar akraba dügünlerinden vaktm kalmıo pek kusra bakmayın :(:(:(:(:(:(:(
:agla:
Olcay Karakaş
14-07-2009, 21:19
Stad açılışına davet edildik
14 Temmuz 2009 Salı * 15:52
UEFA (http://www.1907unifeb.org/uefa/)standartlarına uygun inşa edilen stadın açılışına Fenerbahçemiz davetli
Rize (http://www.1907unifeb.org/rize/)'de UEFA (http://www.1907unifeb.org/uefa/) standartlarına uygun inşa edilen 15 bin 197 seyirci kapasiteli yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) stadın açılışı Çaykur Rizespor (http://www.1907unifeb.org/caykur-rizespor/) ile Fenerbahçemiz arasında oynanacak olan özel maçla yapılacak. Açılışa Başbakan Erdoğan (http://www.1907unifeb.org/basbakan-erdogan/)'ın da katılacağı belirtildi.
Bank Asya 1'inci lig (http://www.1907unifeb.org/lig/) ekiplerinden Çaykur Rizespor (http://www.1907unifeb.org/caykur-rizespor/)'un İcra Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/) Başkanı Ulvi Suvarioğlu (http://www.1907unifeb.org/lu/), yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) stadyumun açılışı ile ilgili bir açıklama (http://www.1907unifeb.org/aciklama/) yaptı. 12 Ağustos 2009 günü yapılacak açılışa Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın katılacağını belirten Suvarioğlu (http://www.1907unifeb.org/lu/), Rizespor ile Fenerbahçe arasında da özel bir maç oynanacağını, bu konuda Başkan Aziz Yıldırım (http://www.1907unifeb.org/aziz-yildirim/)'ın onayının alındığını söyledi.
Rize (http://www.1907unifeb.org/rize/) Yatırım A.Ş. ile Rize (http://www.1907unifeb.org/rize/) Belediyesi tarafından yaptırılan yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) stat, 19 bin 776 metrekare alan üzerinde kuruldu. 15 bin 197 seyirci kapasiteli stadyumda 280 VIP, 85 basın (http://www.1907unifeb.org/basin/), 15 loca, 3 canlı (http://www.1907unifeb.org/canli/) yayın bölümü ve 12 özel bölüm yer alıyor. 568 araç kapasiteli otoparkı bulunan stat yaklaşık 22 milyon liraya mal edildi. Stadyuma Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın adının verilmesi düşünülüyor.
Kaynak: DHA
rizenn stadı hyrlı olsun .....
Olcay Karakaş
14-07-2009, 21:21
"Guiza burada olmalıydı"
14 Temmuz 2009 Salı * 13:31
Bugün takımımızın kampına katılan Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/) ayağının tozuyla açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçemizin (http://www.1907unifeb.org/izin/) Sportif Direktörü Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/), takım için bir orta saha oyuncusu aradıklarını söyledi.
Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/), Fenerbahçe'nin Bad Wörishofen (http://www.1907unifeb.org/bad-worishofen/)'de yaptığı antrenman (http://www.1907unifeb.org/antrenman/) sırasında basın (http://www.1907unifeb.org/basin/) mensuplarıyla kısa bir sohbet toplantısı yaptı. Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/), Brezilya'ya seyahati için "şok bir seyahat" tanımlaması yapılabileceğini belirterek, "Hiç hesapta olmayan bir seyahat oldu. Belli bir listemiz var, o liste çerçevesinde futbolcu izlemeye gittik. Her şey Fenerbahçe'nin usulüne ve tarzına uygun gidiyor" dedi.
Şu anda planlanmış herhangi bir seyahati olmadığını dile getiren sarı lacivertli takımın sportif direktörü, Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/) transferinin kesin olarak kapandığını söylemenin yanlış olacağını, ancak sinyallerin çok olumsuz olduğunu bildirdi. Fenerbahçeli futbolcu Güiza'nın kendisine bizzat ulaşamadıklarını ifade eden Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/), Güiza'ya menajeri aracılığıyla ulaşabildiklerini ve kendisine Fenerbahçe kulübünün isteğinin net bir şekilde iletildiğini kaydetti. Güiza'nın boynuna kement takıp getiremeyeceklerini anlatan Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/), futbolcunun kendisinin izine ihtiyacı olduğunu bildirdiğini, bundan sonra kulübün iç disiplin talimatının gerektirdiği şekilde hareket edileceğini vurguladı.
30 Temmuz'da Fenerbahçe'nin önemli bir maça çıkacağını hatırlatan Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/), bu zamana kadar her şeyin netleşeceğini umduklarını belirtti. Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/), Lugano (http://www.1907unifeb.org/lugano/)'nun sözleşmesinin uzatılmaması konusunda ise "Fenerbahçe kulübünün şartları ön planda olduğu sürece Lugano (http://www.1907unifeb.org/lugano/)'ya kapılarının açık olduğunu" dile getirdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı
bu guiza da kendni iyice etoo falan sanmaya basladı haaa :D:D:D:D:D:D:D:D bnce yerne genc ve yetenkli bi oyuncu alınmalı forvete . for example : NİLMAR ....
Olcay Karakaş
14-07-2009, 21:22
"ORTA SAHA ARIYORUZ" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82302&archieve=)14 Temmuz 2009 15:00http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82302_1_090714151428.jpg
Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Aykut Kocaman, takım için bir orta saha oyuncusu aradıklarını söyledi.
Kocaman, Fenerbahçe'nin Bad Wörishofen'de yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarıyla kısa bir sohbet toplantısı yaptı.
Aykut Kocaman, Brezilya'ya seyahati için ''şok bir seyahat'' tanımlaması yapılabileceğini belirterek, ''Hiç hesapta olmayan bir seyahat oldu. Belli bir listemiz var, o liste çerçevesinde futbolcu izlemeye gittik. Her şey Fenerbahçe'nin usulüne ve tarzına uygun gidiyor'' dedi.
Şu anda planlanmış herhangi bir seyahati olmadığını dile getiren sarı lacivertli takımın sportif direktörü, Poulsen transferinin kesin olarak kapandığını söylemenin yanlış olacağını, ancak sinyallerin çok olumsuz olduğunu bildirdi.
Fenerbahçeli futbolcu Güiza'nın kendisine bizzat ulaşamadıklarını ifade eden Kocaman, Güiza'ya menajeri aracılığıyla ulaşabildiklerini ve kendisine Fenerbahçe kulübünün isteğinin net bir şekilde iletildiğini kaydetti.
Güiza'nın boynuna kement takıp getiremeyeceklerini anlatan Aykut Kocaman, futbolcunun kendisinin izine ihtiyacı olduğunu bildirdiğini, bundan sonra kulübün iç disiplin talimatının gerektirdiği şekilde hareket edileceğini vurguladı.
30 Temmuz'da Fenerbahçe'nin önemli bir maça çıkacağını hatırlatan Kocaman, bu zamana kadar her şeyin netleşeceğini umduklarını belirtti.
Kocaman, Lugano'nun sözleşmesinin uzatılmaması konusunda ise ''Fenerbahçe kulübünün şartları ön planda olduğu sürece Lugano'ya kapılarının açık olduğunu'' dile getirdi.
Olcay Karakaş
14-07-2009, 21:23
"ORTA SAHA ARIYORUZ" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82302&archieve=)14 Temmuz 2009 15:00http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82302_1_090714151428.jpg
Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Aykut Kocaman, takım için bir orta saha oyuncusu aradıklarını söyledi.
Kocaman, Fenerbahçe'nin Bad Wörishofen'de yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarıyla kısa bir sohbet toplantısı yaptı.
Aykut Kocaman, Brezilya'ya seyahati için ''şok bir seyahat'' tanımlaması yapılabileceğini belirterek, ''Hiç hesapta olmayan bir seyahat oldu. Belli bir listemiz var, o liste çerçevesinde futbolcu izlemeye gittik. Her şey Fenerbahçe'nin usulüne ve tarzına uygun gidiyor'' dedi.
Şu anda planlanmış herhangi bir seyahati olmadığını dile getiren sarı lacivertli takımın sportif direktörü, Poulsen transferinin kesin olarak kapandığını söylemenin yanlış olacağını, ancak sinyallerin çok olumsuz olduğunu bildirdi.
Fenerbahçeli futbolcu Güiza'nın kendisine bizzat ulaşamadıklarını ifade eden Kocaman, Güiza'ya menajeri aracılığıyla ulaşabildiklerini ve kendisine Fenerbahçe kulübünün isteğinin net bir şekilde iletildiğini kaydetti.
Güiza'nın boynuna kement takıp getiremeyeceklerini anlatan Aykut Kocaman, futbolcunun kendisinin izine ihtiyacı olduğunu bildirdiğini, bundan sonra kulübün iç disiplin talimatının gerektirdiği şekilde hareket edileceğini vurguladı.
30 Temmuz'da Fenerbahçe'nin önemli bir maça çıkacağını hatırlatan Kocaman, bu zamana kadar her şeyin netleşeceğini umduklarını belirtti.
Kocaman, Lugano'nun sözleşmesinin uzatılmaması konusunda ise ''Fenerbahçe kulübünün şartları ön planda olduğu sürece Lugano'ya kapılarının açık olduğunu'' dile getirdi.
genc , mücadeleci ve yırtıcı bi ön libero beklioruss szden josco gibi bişe alcaksınızzz gerek yoqq transfere :D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
14-07-2009, 21:24
"ORTA SAHA ARIYORUZ" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82302&archieve=)14 Temmuz 2009 15:00http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82302_1_090714151428.jpg
Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Aykut Kocaman, takım için bir orta saha oyuncusu aradıklarını söyledi.
Kocaman, Fenerbahçe'nin Bad Wörishofen'de yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarıyla kısa bir sohbet toplantısı yaptı.
Aykut Kocaman, Brezilya'ya seyahati için ''şok bir seyahat'' tanımlaması yapılabileceğini belirterek, ''Hiç hesapta olmayan bir seyahat oldu. Belli bir listemiz var, o liste çerçevesinde futbolcu izlemeye gittik. Her şey Fenerbahçe'nin usulüne ve tarzına uygun gidiyor'' dedi.
Şu anda planlanmış herhangi bir seyahati olmadığını dile getiren sarı lacivertli takımın sportif direktörü, Poulsen transferinin kesin olarak kapandığını söylemenin yanlış olacağını, ancak sinyallerin çok olumsuz olduğunu bildirdi.
Fenerbahçeli futbolcu Güiza'nın kendisine bizzat ulaşamadıklarını ifade eden Kocaman, Güiza'ya menajeri aracılığıyla ulaşabildiklerini ve kendisine Fenerbahçe kulübünün isteğinin net bir şekilde iletildiğini kaydetti.
Güiza'nın boynuna kement takıp getiremeyeceklerini anlatan Aykut Kocaman, futbolcunun kendisinin izine ihtiyacı olduğunu bildirdiğini, bundan sonra kulübün iç disiplin talimatının gerektirdiği şekilde hareket edileceğini vurguladı.
30 Temmuz'da Fenerbahçe'nin önemli bir maça çıkacağını hatırlatan Kocaman, bu zamana kadar her şeyin netleşeceğini umduklarını belirtti.
Kocaman, Lugano'nun sözleşmesinin uzatılmaması konusunda ise ''Fenerbahçe kulübünün şartları ön planda olduğu sürece Lugano'ya kapılarının açık olduğunu'' dile getirdi.
artık at su imzayı luganooooooooo ......
Olcay Karakaş
14-07-2009, 21:25
Fenerbahçemiz, sezon öncesi ilk hazırlık maçını, dün başlayan Almanya kampında oynayacak. Sarı lacivertliler, bugün TSİ 20.00'da bölgesel lig (http://www.1907unifeb.org/lig/) takımlarından SSV ULM 1846 (http://www.1907unifeb.org/ssv-ulm-1846/) ile karşılaşacak. Mücadele, FB TV (http://www.1907unifeb.org/fb-tv/)'den canlı (http://www.1907unifeb.org/canli/) olarak ekranlara gelecek.
Kaynak: Hürriyet
fbtv nn vermesi daha ii olmuss cnkü kndi kanalımız varken neden d-smarta verilio maclar anlamıorum madem maclar d- smarta verlcekti neden kanal actık:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
15-07-2009, 02:48
DAUM: GENÇLERİMİZDEN ÇOK MEMNUNUM!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82335&archieve=)14 Temmuz 2009 22:18http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82335_1_090714221826.jpg
Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum, 5-0 kazandıkları ULM maçından sonra takımın oyunundan genel olarak memnun olduğunu söyledi.
Daum’un karşılaşma sonrasında Fenerbahçe TV mikrofonlarına söyledikleri şöyleydi:
-“TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”-
Öncelikle ULM takımına teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi karşıladılar. Mükemmel taraftarımızdan da büyük bir destek gördük burada. Onlara da teşekkür ediyorum.
-“EN GÜZEL GOL ÖNDER’İNKİYDİ”-
Biliyorsunuz hazırlık dönemindeyiz ve ağır çalışmalar yapıyoruz antrenmanlarda. Bu durumda iyi bir maç izletti futbolcularımız bize. İyi paslaşmalar izledik. İyi de goller attık. En güzel gol de doğum günü olan Önder’in attığı goldü bana göre. Takımın oyunundan genel olarak memnunum. Hazırlık döneminde kaslar ağrır, bacaklar ağır olur. Bunlar da etken oyunumuzda.
-“HIZLILIK KONUSUNDA SORUNLARIMIZ VAR”-
Hızlılık konusunda sorunlarımız var ama daha 2 haftadır beraberiz. Süre uzadıkça bu sorun da çözülecektir. İlk 11’i konuşmak için daha çok erken. Her oyuncuya gerçekten aynı şansı tanımak istiyorum. Hazırlık maçlarında değiş antrenmanlarda gördüklerim de önemli.
-“GENÇLERİMİZDEN ÇOK MEMNUNUM”-
Gençlerimizden çok memnunum. İyi çalışıyorlar, büyük bir hırs ve sevgi ile çalışıyorlar. Bu yüzden şans buluyorlar. Genç oyuncularda tecrübe eksikliği oluyor tabi ki ama onu da zamanla aşacaklar
Olcay Karakaş
15-07-2009, 02:49
ÖNDER TURACI, HEDİYESİNİ KENDİ VERDİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82325&archieve=)14 Temmuz 2009 20:00http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82325_1_090714200032.jpg
Fenerbahçe, Almanya'daki yeni sezona hazırlık kampı kapsamındaki ilk özel karşılaşmasında Bölgesel Lig takımlarından SSV ULM 1846 ile karşılaştı.
Saat 20.00'de başlayan ve Donau Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe çok rahat bir oyunla rakibini 5-0 mağlup etti.
Fenerbahçe'nin golleri Semih(2), Deivid, Önder ve Gökhan Gönül'den geldi.
Doğumgününde gol atan Önder Turacı da bu sevinci takım arkadaşları ve tribünler ile paylaştı.
------------------------------------------------------------------------------
FENERBAHÇE: 5 - 0 : SSV ULM 1846 (MAÇ SONUCU)
------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
FENERBAHÇE İLK 11: Volkan Demirel, Gökhan, Bilica, Bekir, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur Boral, Alex, Semih.
SSV ULM 1846 İLK 11: Betz, Sauter, Wiesner, Reith, Leschinski, Schmidt, Marinovic, Barth, Radojevic, Muller, Grüttner.
------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
İLK YARI
------------------------------------------------------------------------------
Dk1: Kaşılaşmaya Fenerbahçe'nin vuruşuyla başlandı...
Dk5: Ulm takımında iki oyuncu kaleciyle karşı karşıya kardı ancak son vuruş kötü olunca top Volkan'ın ellerinde..
Dk8: Fenerbahçe, kaleye yaklaşık 25 metre uzaklıktan serbest vuruş kazandı. Roberto Carlos'un sert şutu üst direkten geri döndü!..
Dk10: Fenerbahçe oyuna hakim oldu...
Dk15: Seyircisinin de büyük desteği var Fenerbahçe'ye..
Dk21: GOOOOLLLL GÖKHAN GÖNÜL!.. Fenerbahçe sol kanattan geliştirdiği atağın sonunda Uğur Boral'ın arka direğe ortasına yükselen Gökhan Gönül'ün kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti!..
Dk28: Emre'nin ara pasında topa hareketlenen Semih'ten önce araya savunma girdi..
Dk31: Bir ince pas da Alex'ten Deivid'e.. Yine savunma başarılı!..
Dk33: Deivid, kaleciyle karşı karşıya kaldı plasesinde top yandan auta çıktı.. Bu pozisyon Alex'in nefis ara pasıyla doğru..
Dk38: Fenerbahçe Alex ve Semih'le net bir gol pozisyonundan yararlanamadı..
Dk41: Semih'in vuruşu kaleciye de çarparak az farkla kornere gitti..
Dk44: İlk yarıda artık son dakikalar..
Dk45: Ve ilk yarı sona erdi.. Skor Fenerbahçe lehine 1-0..
------------------------------------------------------------------------------
İKİNCİ YARI
------------------------------------------------------------------------------
Fenerbahçe ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlıyor.
Çıkan oyuncular: Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Bekir.
Giren Oyuncular: Volkan Babacan, Önder Turacı ve Ali Bilgin.
Dk46: İkinci yarı başladı...
Dk50: GOOOOLL SEMİH!.. Semir Şentürk, orta sahasından aldığı pasla kaleciyle karşı karşıya kaldı.. Ceza sahası ön çizgisinden aşırtma bir vuruş yapan Semih, skoru 2-0'a getirdi..
Dk53: Roberto Carlos uzaktan vurdu, aut..
Dk60: Semih'le ceza sahasına girdi Fenerbahçe, Semih, Deivid'e çıkardı, Deivid çok sert vurdu, top az farkla üstten auta gitti..
Dk63: Fenerbahçe maçta mutlak hakim durumunda..
Dk64: GOOOOOLLL SEMİH!.. Fenerbahçe, kaleye yaklaşık 30 metrelik mesafeden Roberto Carlos'la serbest vuruş kullandı. Carlos'un çok sert vuruşu kaleciden döndü... Dönen topu Semih tamamladı!..
Dk65: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Çıkan oyuncu Bilica, giren oyuncu Deniz Barış..
Dk67: GOOOOOOLL DEIVID!.. Çok şık bir gol de Deivid'den geldi.. Alex'in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Brezilyalı oyuncu, kalecinin üzerinden aşırdığı topla skoru 4-0'a getirdi..
Dk70: Fenerbahçe taraftarı 5. golü istiyor..
Dk73: GOOOOOLL ÖNDER TURACI!.. Fenerbahçe'nin birbirinden güzel golleri devam ediyor.. Önder Turacı sol kanattan hücuma katıldı ve ceza sahası çaprazında topla buluştu.. Ceza sahası dışından uzak köşeyi düşünen Önder Turacı skoru 5-0'a taşıdı..
Dk75: Fenerbahçe'de oyuncu değişiklikleri var.. Çıkan oyuncular, Deivid, Semih ve Uğur Boral. Giren oyuncular Abdülkadir, Furkan ve Onur.
Dk80: Artık maçta tempo düştü.. Fenerbahçe genç oyuncuları ile oynuyor, rakip Ulm ise adeta maçın sona ermesini bekliyor..
Dk86: Gurbetçilerimizden birkaçı sahaya girmek istedi ancak tribünlerin geri kalanından gelen tepki sonucu bu ısrarlarını sürdürmediler..
Dk90: Ve karşılaşma sona erdi.. Fenerbahçe ilk hazırlık maçını 5-0'lık net skorla kazandı..
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82325_2_090714202237.jpg
Olcay Karakaş
15-07-2009, 02:51
EMRE UTKUCAN'DAN MUHTEŞEM ANALİZ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82229&archieve=)13 Temmuz 2009 14:47http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82229_1_090713165202.jpg
Avrupa'da ve ülkemizde transferin kızıştığı, fiyatların iyiden iyiye çıldırdığı şu günlerde Maradonalar'ı, Batistutalar'ı, Aguerolar'ı, Javier Zanettiler'i ve daha sayısız birçok yıldız oyuncuyu Avrupa futboluna hediye eden Arjantin pazarını sizler için mercek altına aldım.
Apertura (Açılış) ve Clausura (Kapanış) olarak bir sezon içinde iki ayrı şampiyonadan oluşan Arjantin ligi kendine has yapısıyla her zaman Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin gözdesi olmuştur.
2009 Clausura ligi geçtiğimiz hafta olaylı bir maçtan sonra Velez Sarsfield'in şampiyonluğuyla sona erdi. Arjantin'de ligin bitmesiyle beraber kaliteli ve genç yıldız adayı arayan Avrupa kulüpleri de gözlerini Arjantin'e çevirdiler. İşte bu durumun en taze örneği Serie A takımlarından Palermo'nun Clausura'nın belki de en iyi oyuncusu olan 1989 doğumlu Huracanlı Javier Pastore'yi (soldaki) transfer etmesiyle gerçekleşti. 1.87 boyundaki hucüma yönelik orta saha oyuncusu adını bundan sonra sıkça duyuracaktır. Ayrıca, bundan iki hafta önce bir başka Serie A takımı Catania, Estudiantes'in 26 yaşındaki başarılı kalecisi Mariano Gonzalo Andujar'ı (sağdaki) transfer ettiğini duyurdu. Andujar, Estudiantes'te gösterdiği üstün performansla Diego Maradona tarafından Arjantin Milli Takımının da birinci kaleciliğine getirilmişti. Böylece, Sicilya temsilcileri Palermo ve Catania, Arjantin Ligi'nden çok önemli iki oyuncuyla kadrolarını güçlendirdiler. Pastore ve Andujar'ın dışında, bir başka İtalyan kulübü Udinese, Godoy Cruz'un başarılı golcüsü Leandro Ruben Caruso'yu (ortadaki) geçtiğimiz Haziran ayının sonunda transfer etti. 27 yaşındaki Caruso, 36 defa giydiği Godoy Cruz formasıyla 14 gol kaydetti. 1.82 boyundaki santraforun Udinese'ye toplam maliyetinin 1.5-2 milyon avro arasında olduğu tahmin ediliyor.
http://img140.imageshack.us/img140/1271/1500.jpg
Özetle, İtalyan takımlarının scout ekiplerinin Arjantin Ligini başarıyla takip ettiğini görüyoruz. Hiç şüphem yok ki, Palermo'nun, Udinese'nin veya Catania'nın aldığı futbolcuları bizim büyük kulüplerimiz rahatlıkla transfer edebilirler.
Geride bıraktığımız Arjantin Apertura ve Clausura ligleri boyunca takip ettiğim ve her birinin bir çok maçını izlediğim 11 üst düzeyde kaliteli oyuncuyu siz futbolseverlerle paylaşmak istiyorum. Bu oyuncuların bir çoğu 20-21 yaşında ve çok yakın zamanda Messi ve Tevez gibi genç yaşta büyük yıldız olabilecek kapasiteye sahip futbolcular. Bu oyuncuların bir diğer özelliği ise çoğunun maliyetinin ülkemizde ödenen çılgın bonservis ve transfer ücretlerinin bir hayli altında olması.
Cristian Daniel Campestrini (Arsenal Sarandi):
16.06.1980 doğumlu 1.80 boyundaki Campesstrini Andujar'dan sonra Arjantin'de en çok ilgilimi çeken kaleci oldu. 29 yaşındaki file bekçisi her ne kadar bir kaleci için “kısa” boylu olarak değerlendirilse bile çok iyi sıçrayan, direk köşelerine başarılı planjonları olan çabuk bir kaleci. Campestrini'nin eleştirilebilecek yanı ise bir çizgi kalecisi olmadığı için zaman zaman rakip atakları engellemek amacıyla fazla öne çıkarak kalesini boş bırakması. Başarılı kaleci şu ana dek Arjantin Milli Takım formasınını bir kez giydi.
Piyasa değeri: 1.2 milyon avro
http://img20.imageshack.us/img20/7383/cristiancampestrini.jpg
*****
Nicolás Hernán Otamendi (Velez Sarsfield):
Geçen hafta kazandığı şampiyonlukla tarihinde 7. kez bu mutluluğa ulaşan Velez Sarsfield'in 21 yaşındaki Otamendi gerçekten komple bir futbolcu. 12.02.1988 doğumlu genç oyuncu hem hızlı kanat bindirmeleriyle, hem de defansif olarak rakiplerini yakın presle yıpratmasıyla takımının şampiyonluğunda büyük rol sahibi oldu. Özellikle 2001-2002 sezonundan beri, başka bir deyişle Sebastian Perez'den beri aradığı sağ beki bulamayan Galatasaray için Otamendi ilaç olabilir. 1.78 boyundaki oyuncu Arjantin Milli Takım formasını şu ana kadar bir kez giydi.
Piyasa değeri: 1.7 milyon avro
http://img12.imageshack.us/img12/1431/nicolashernanotamendi.jpg
*****
Cristian Carlos Villagra (River Plate):
27.12.1985 doğumlu Villagra 2007 sezonunda Rosario Central'den Arjantin'in en büyük iki kulübünden biri olan River Plate'ye transfer oldu. 1.72 boyundaki sağ ayaklı sol bek Villagra'yı ilk izlediğimde Bayern Münih'in ve Alman Milli Takımının sol beki Philipp Lahm'ı görür gibi oldum. 23 yaşındaki Villagra da aynı Lahm gibi sağ ayaklı bir sol bek, her iki oyuncunun boy ve kilosu da hemen hemen aynı. Ayrıca, hücum bindirmeleri ve teknik oyun stilleri de birbirine çok benziyor. Villagra, Diego Maradona tarafından Arjantin'in İskoçya'yla oynadığı hazırlık karşılaşmasında Milli kadroya dahil edildi fakat forma şansı bulamadı.
Piyasa değeri: 2.2 milyon avro
http://img22.imageshack.us/img22/3073/cristianvillagra.jpg
*****
Juan Daniel Forlín (Boca Juniors):
10.01.1988 doğumlu 21 yaşındaki genç stoper Forlin 1.79 boyunda. Dörtlü defansın ortasında ideal bir stoper olan Forlin, hem adam markajında hem de topu oyuna sokmada son derece başarılı bir genç savunma oyuncusu. Forlin'in bir başka özelliği ise genç yaşta Boca Juniors gibi büyük bir takımın formasını giymiş olması. Genç oyuncunun 30 Mayıs 2010'a kadar Boca Juniors'la olan kontratı devam ediyor.
Piyasa değeri: 2 milyon avro
http://img35.imageshack.us/img35/4734/juandanielforlin.jpg
*****
Néstor Ezequiel Ortigoza (Argentinos Juniors):
07.10.1984 doğumlu Ortigoza 1.80 boyunda ve fizik gücü çok yüksek bir oyuncu. Defansif orta saha olarak görev yapan genç oyuncu güçlü fiziğinin yanında defansif bir futbolcu için gayet iyi bir top tekniğine sahip. Ortigozanın babası Paraguaylı, annesi Arjantinli. Bu yüzden çift pasaporta sahip olan futbolcu henüz hangi Milli Takımın formasını giyeceğinin karar aşamasında.
Piyasa değeri: 2.3 milyon avro
http://img29.imageshack.us/img29/1390/nestorezequielortigoza.jpg
*****
Sebastián Prediguer (Colon Santa Fe):
04.09.1986 doğumlu Prediguer, Clausura'da başarılı bir performans gösteren Colon'un en önemli oyuncularından biri. 1.84 boyundaki Prediguer hem hava toplarına hakim hem de orta sahanın ortasında takımının oyun kurucu görevini üstlenen bir futbolcu. Genç oyuncu ayrıca, yüksek bir top tekniğine ve sert şutlara sahip. Prediguer Arjantin Milli Takım formasını şimdiye kadar bir kez terletti.
Piyasa değeri: 2.2 milyon avro
http://img21.imageshack.us/img21/8317/sebastianprediguer.jpg
*****
Sebastián Hussain Blanco (Lanus):
15.03.1988 doğumlu genç Blanco hem sol hem de sağ ayağını mükemmel kullanan bir oyuncu. 1.66'lık kısa boyu, üstün top tekniği ve hızı onun birebirlerde çok kolay adam geçmesini sağlıyor. 21 yaşındaki futbolcu orta sahada oyun kuruculuk görevini başarıyla yerine getirirken gerektiği zamanlar orta sahanın kanatlarında da oynayabiliyor. Mısır kökenli bir aileden gelen Blanco Arjantin Milli Takım formasını bir kez giydi. Her iki ayağını da ustaca kullanabilen Sebastian Blanco ayrıca, AEK Atina'nın golcü oyuncusu Ismael Blanco'nun kardeşi.
Piyasa değeri: 3.2 milyon avro
http://img8.imageshack.us/img8/4696/sebastianblanco2.jpg
*****
Pablo Nicolás Mouche (Boca Juniors):
11.10.1987 doğumlu, 1.77 boyundaki Mouche sol ayaklı bir oyuncu ve sol açık pozisyonunda oynuyor. Son derece süratli bir oyunca olan Mouche, kavisli ortaları ve sert şutlarıyla tanınıyor. 21 yaşındaki yıldız adayı futbolcunun özellikle 4-3-3'ün ileri solunda çok etkili olabileceğini düşünüyorum.
Piyasa değeri: 1.8 milyon avro
http://img189.imageshack.us/img189/9810/pablonicolasmouche.jpg
*****
Matias de Federico (Huracan):
01.01.1989 doğumlu Matias de Federico Huracan'daki takım arkadaşı Javier Pastore'yle birlikte Clausura'ya damgalarını vurdular. Bu durumun en ilgi çeken yanı ise her iki futbolcunun da 20 yaşında olması. Böyle bir genç yaşta yıldızlaşan forvet oyuncusunun özellikle sol ayağı muhteşem. 1.71 boyundaki de Federico hem çok süratli hem de birebirlerde durdurulması çok zor bir oyuncu. Arjantin Milli Takım formasını 1 kez giyip 1 de gol atan genç futbolcuyu transfer eden takımın çok önemli bir işe imza atacağı kesin.
Piyasa değeri: 2.7 milyon avro
http://img40.imageshack.us/img40/7982/matiasdefederico.jpg
*****
Eduardo Antonio Salvio (Lanus):
13.07.1990 doğumlu Salvio, dikkat çektiğim oyuncular arasında en genci ve en gözdesi. Özellikle bir başka Arjantinli Sergio Aguero'dan son derece memnun olan Atletico Madrid ve İtalyan devi Juventus bu oyuncuyla yakından ilgileniyor. Hücuma yönelik her pozisyonda oynayabilen 19 yaşındaki yıldız oyuncu 1.69 boyunda ve Arjantinliler tarafından “Yeni Messi” olarak değerlendiriliyor. Her ne kadar ülkemizde Lanus denince akla Clausura'da da 14 golle gol kralı olan Sand ve Valeri olsa da, bence takımın en büyük yıldızları iki genç oyuncu Salvio ve Blanco'dur. Tıpkı Campestrini, Otamendi, Prediguer, Blanco ve de Federico gibi Salvio da 20 Mayıs 2009 tarihinde Panama karşısında Arjantin Milli Takım formasını giymiştir. Bu karşılaşmada teknik direktör Diego Maradona sadece Arjantin liginde oynayan oyunculara yer vererek Avrupa'daki Arjantinli oyuncuları çağırmamıştır. Panama'ya karşı oynanan bu hazırlık maçını Arjantin 3-1 kazanmıştı.
Piyasa değeri: 2.5 milyon avro
http://img186.imageshack.us/img186/7976/eduardoantoniosalvio.jpg
*****
Gonzalo Bergessio (San Lorenzo):
20.07.1984 doğumlu 1.78 boyundaki santrafor, 2007 yılında Racing Club'den Benfica'ya 2.5 milyon avro bonservis karşılığında transfer oldu. Ancak Portekizd'e forma şansı bulamayan genç oyuncu, kırmızı-beyazlı formayı sadece 3 kez giyebildi. Tatsız geçen Portekiz macerasından sonra ülkesine geri dönen Bergessio, San Lorenzo formasıyla tam anlamıyla patladı. Oynadığı 47 maçta 20 gol atan 25 yaşındaki golcü, Diego Maradona tarafından da Arjantin Milli Takımına çağrılıyor. Şu ana kadar oynadığı 2 Milli maçta 2 gol kaydeden Bergessio, Arjantin liginde oynayan en beğendiğim santraforlardan biri. Golcülük sezileri üst düzeyde olan, son vuruşları, tekniği, fizik gücü, zamanlaması çok başarılı olan genç golcü komple bir forvet oyuncusu.
Piyasa değeri: 3.3 milyon avro
http://img198.imageshack.us/img198/7438/gonzalobergessio.jpg
*****
*NOT I: Futbolcuların “piyasa değerleri” transfermarkt.de internet sitesinden alınmıştır.
*NOT II: Özellikle Clausura'da gösterdikleri üstün performansdan sonra genç yıldızlar Matias de Federico (2.7 milyon avro) ve Eduardo Salvio'nun (2.5 milyon avro) piyasa değerlerinin bir hayli arttığını düşünüyorum. 20 yaşındaki de Federico'nun 5-6 milyon avro, 19 yaşındaki Salvio'nun ise 10 milyon avro civarında bonservis bedeli olduğunu tahmin ediyorum.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 02:52
BAŞKANLARDAN GÜNDEM YARATACAK AÇIKLAMALAR!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82339&archieve=)14 Temmuz 2009 23:24http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82339_1_090714232418.jpg
Televizyon ekranları bugün dev bir buluşmaya sahne oldu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ünlü televizyoncu Uğur Dündar'ın sunumuyla Arena Özel'de biraraya geldiler.
Bu dev zirvede konuşulan önemli konuları MARATON.COM.TR sizin için derledi!..
UĞUR DÜNDAR:
Programın başında hemen belirtelim. Beşiktaş ve Sivasspor, Şampiyonlar Ligi'ne katılacakları için bu başkanları programda yoklar. Bu programın konusu ağırlıklı olarak UEFA Avrupa Ligi olacak.
ADNAN POLAT:
-"ESKİDEN ZARARINA OYNUYORDUK"-
"UEFA'nın UEFA Kupası'nda format değişimine gitmesini çok yerinde buluyorum. Eski formatta çeyrek finale kadar bütün maçları zararına yapıyordu takımlar. Bu sene öyle olmayacak sanıyorum. Biz geçen sezon aldığımız neticelerden dolayı erken başlıyoruz bu sezon. Hayırlısı olacak, daha iyi olacak diye düşünüyorum ben."
-"HAYAL GÜÇLERİ ÇOK GELİŞMİŞ"-
"Biz gazetelerde çıkan haberlere veya yapılan baskılara değil kendi ihtiyaçlarımıza göre transfer yapıyoruz. İşin teknik boyutu değil ekonomik boyutu da tartışılıyor. Medyanın da şöyle bir sıkıntısı var: medya büyük takımlar için her gün bir sayfa doldurmak zorunda. Yüzde 90'ı hayal gücüne dayanıyor. Hem de iyi bir hayal güçleri var bayağı geniş. Sezon başından beri yazılan isimlerin büyük çoğunluğunun bizimle alakası yok. Biz de gazetelerde görüyoruz. Biz buna alıştık. Tüm transfer döneminde özellikle Avrupa'da yazılmadık futbolcu kalmıyor. Sonunda bir tanesi tutunca da "biz demiştik" oluyor."
-"TRANSFER BİTMEZ"-
"Futbolda transfer hiçbir zaman bitmez. Teknik heyetin istekleri bitmez. Transfer hiç bitmez ama biz aşağı yukarı tamamladık gibi görünüyor"
-"ARDA, AZİZ BEY'İ G.SARAYLI YAPAR DİYE ÇEKİNİYORUZ"-
"Aziz Bey çok iyi Fenerbahçeli. Arda ile 10 dakika baş başa bıraktığımda Arda o'nu Galatasaraylı yapar diye çekiniyorum(gülüyor). Arda çok iyi bir Galatasaraylı. O'nu biz Türkiye'de parayla satmayız. Bir kariyer planlaması var o'na yaptığımız. 2 sene içinde Avrupa'ya gidecek."
-"KİMYA TUTMAYINCA AZİZ BEY NE YAPSIN?"-
"Rijkaard'ın 2 senelik sözleşmesi var ve bu sürenin sonuna kadar takımda olmasını diliyoruz. Rijkaard önümüzdeki sene başarılı olmasa bile 1 sezon daha devam etmesine yetecek kredisi şimdiden var. Büyük kulüplerde 2. olduğunuz andan itibaren başarısız olarak isimlendiriyorsunuz. Aziz Bey ne yapsın mesela? Avrupa şampiyonu hoca getirmiş, İspanya gol kralını getirmiş ama kimya tutmayınca yerden yere vuruyorlar. Bazen takım iyi oluyor ama sonuç alamıyorsunuz. O zaman direnmek gerekiyor. Bazen de tünelin ucunda bir ışık göremiyorsunuz. O zaman değişim kaçınılmaz oluyor."
-"RAKAMLAR, BEKLENTİLERE ORANLA ÇOK KÜÇÜK"-
"Bizden beklenen Avrupa'da başarılı olmak, kupa kaldırmak. Geçen sene Real Madrid direktörü ile konuştuğum zaman bana dedi ki "bizim transfer bütçemiz 100 milyon Euro, sizinki kaç?" Bu bütçelerle rekabet etmemiz gerekiyor. İşin bir tarafı bu. Diğer tarafına bakında TV yayın gelirleri en büyük kaynaklardan bir tanesi. Diğer liglerdeki denk gelirlere bakınca herhalde biz onların 5'te 1'i kadarız. Bize gelen rakamlar bizden beklenenlere göre çok küçük."
-"YAYIN İHALESİ KONUSUNDA ÇOK ÇALIŞIYORUZ"-
"Aziz Bey'e yayın gelirleri konusundaki söylediklerinden dolayı katılıyorum. Görüşmeler yapıyoruz, çok çalışıyoruz bu konuda. 400 milyon doların altında kalmamalı gelecek ihale."
-"HAKEMLER, PROGRAMLARDAN ÇOK ETKİLENİYORLAR"-
"Futbolcularımız yurt dışına gidiyorlar, başarılı oluyorlar. Özellikle son zamanlarda durum böyle. Peki hakemlerimiz neden yurt dışında maç yönetemiyor? Bunun nedenlerinin araştırılması lazım. Bu konunun çözümü medya ile el birliğiyle çare üretilmesi. Hakemler, futbol programlarından çok etkileniyorlar. Maç bittikten sonra "Erman hoca ne dedi" die programları izlemeye koyuluyorlar. Zaten kendi aralarında da problemleri var. Bunların çözülmesi lazım. Bunlar çözülürse Türk hakemler başarılı olabilir."
AZİZ YILDIRIM:
-"BÜTÜN TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM"-
"Öncelikle böyle bir program tertiplendiği için teşekkür ediyorum. Hem Galatasaray hem Trabzonspor hem de kendi takımımıza başarılar diliyoruz. Sivasspor ve Beşiktaş'a da başarılar diliyoruz tabi ki. Sayın Polat'ın dediği gibi UEFA Kupası'nda taraftar geliri hariç bir kazancı olmuyordu kulüplerin. Bu yeni formatta Şampiyonlar Ligi kadar olmasa da yüzde 40 daha yüksek kazanç getirecek eski formata göre. Artık önemli bir lig oldu bu."
-"İKİ FUTBOLCU DAHA ALACAĞIZ"-
"Kulüpler laf olsun diye transfer yapmaz. Biz Mehmet, Özer, Bekir ve Bilica'yı aldık. Bu oyuncular takıma girebilecekleri için transfer ettik. Eksik yerlere aldık. Bize takım içine girebilecek, oynayabilecek iki oyuncu daha alacağız. Bunları yapınca transferi kapatmış olacağız. Geçen gün Ronaldinho'yu alıyormuşuz gazetede gördüm. 12 milyon Euro verecekmişiz senelik. Bunlar da marka değerini düşüren yalan haberler. Bu çok tehlikeli. Taraftarı da beklentiye sokuyor. Bu kulüplerin giderleri belli. Gelirleri de belli. Siz bunları düşünmezseniz sonunda bankalara teslim edersiniz kulüpleri. Biz orta saha bakıyoruz. Stoper veya sol tarafa da oyuncu alabiliriz."
-"DAUM'UN VERDİĞİ İSİMLER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"-
"Sayın Daum, bu mevkilere 5'er tane oyuncu tespit etti ve verdi. Sayın Aykut Kocaman da çalışmalar yapıyor bu konuda. Biz de bakıyoruz. Bunlardan birer tanesini alacağız."
-"AVRUPA'YA GİDİNCE SÖZÜN GEÇMEZ ADNANCIĞIM"-
"Arda konusunda iddiam Adnan Bey izin verirse görüşmeme devam ediyor. Adnan Bey şunu bilsin, yöneticiler takım değiştirmez ama futbolcular dğeiştirebilir. Galatasaray dışarı satınca artık senin sözün geçmiyor Adnancığım(gülüyor)."
-"TÜRKİYE'DE DİRENMEK ZOR"-
"Dünya'da kulüpler genellikle kişilere ait. Türkiye'de ise dernekler kanununa göre idare ediliyor. Genel Kurullara karşı sorumlusunuz. Kötü gidiş olduğu zaman hesap vermek zorundasınız. Dünya'da kişilere ait olduğu için takımlar kötü gidişte bile direnmek daha kolay. Türkiye'de hem bu durumdan dolayı hem de medya baskısından dolayı direnmek zor oluyor."
-"YAYIN GELİRLERİ ARTMALI"-
"Bizim geçen seneki bütçemiz 13 milyon 600 bin dolardı TV gelirinden. Havuz bozulmamalı ama çağ değişiyor artık. Yayıncı kuruluşlar bir araya gelmeli ve pasta büyütülmeli. Federasyonla bu konuda çalışmalar yapıyoruz, Adnan da biliyor bunları. Çünkü kulüplerin gelirleri azalıyor. Böyle devam ederse transfer yapmak zorlaşır ileride."
-"HATA YAPAN HAKEM CEZA ALMIYOR"-
"Hakemler kendilerini geliştirmiyorlar. Ben geçen sene Fenerbahçe'nin bütün maçlarını izledim. Fenerbahçe'nin aleyhine toplam 23 hata buldum. Lehine de var ama bu hata yapanlar cezalandırılmıyor, yeniden maçlara verilior. Dolayısıyla hatalar aynı şekilde devam ediyor. Yabancı hakemler gelebilir maç yönetmeye. Gelsin, örnek olsun buradaki hakemlerimize. Bizim hakemlerimiz dışarıya gittiklerinde, oralarda maç yönettiklerinde başarılı oluyorlar da kendi ülkelerinde maç yönetirken neden başarılı olamıyorlar bunlara bakmak lazım."
-"TÜRKİYE'DE MENAJERLİK SORUNU VAR"-
"Türkiye'de bir manajerlik sorunu var. Menajerler oyuncularla anlaşıyorlar kendi kendilerine. Bir oyuncuyu transfer ederken 5-6 kişi çıkıveriyor birden sizden para istemeye başlıyorlar. Federasyon ile de alakası yok bunun. Onlar da bir şey yapamıyorlar. Devletin el koyması lazım bu konuya bir an önce. Kurumsallaşması lazım bu menajerlik sektörünün. Vergisini ödemeleri lazım. Federasyonda sınava giriyorlar bunlar, 20 soru soruluyor, 5 tane Türkçe, 15 tane İngilizce. İngilizce bilmeyen adam sınavı geçiyor. Bu sorunu en son Mehmet Topuz transferinde gördük işte."
SADRİ ŞENER:
-"BİZ BİRAZ DAHA AVANTAJLIYIZ"-
"Ben de Fenerbahçe ve Galatasaray'a başarılar diliyorum. Biz biraz daha avantajlıyız bu sene son elemeden başlayacağız. Trabzon'un turizmi ve Trabzonspor açısından bu lige katılmamız çok önemli. Ekonomik olarak kulübe çok büyük katkıları olacak. Tanıtım olarak da büyük katkılar olacak. Umarım iyi bir şekilde bitiririz bu ligi."
-"MAĞLUP OLANA KADAR HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ!"-
"Geçen sene 20-25 futbolcu transfer etmiştik. Geçen seneden söylemiştik önümüzdeki sene 2-3 futbolcu transfer edeceğimizi. Nitekim öyle de yaptık. Teknik direktörümüz yeni. Kampta ciddi takımlarla maç yapacağız. O maçlardan sonra hocamızın da görüşüyle 2-3 futbolcu daha alabiliriz. Belçika'yı incelerseniz Trabzon'un yapısına uygun bir yapısı var. Şu an memnunuz hocamızdan mağlup oluncaya kadar (gülüyor).
-"YEMİN ETSENİZ DE DİRENEMİYORSUNUZ"-
"Fenerbahçe'de dünyanın en meşhur hocalarından biri vardı Galatasaray'da yıllarca kaptanlık yapmış birisi vardı ama olmuyor bazen işte. 2 maç üst üste kötü gitti mi direnemiyorsunuz. Bir iyi bir kötü gitse bir şekilde idare ediyorsunuz ama üst üste kötü sonuçlar gelince kendi kendinize "direneceğim" diye yemin etseniz de direnemiyorsunuz."
-"SANTRAL ALDIK ELEKTRİK SATACAĞIZ"-
"TV yayın gelirlerinden 19 trilyon aldık bu sene. Transferi karşılayamıyoruz tabi ki bu paralarla. Santral ihalesi aldık elektrik satacağız geleceğe yatırım olarak(gülüyor). Bir de Trabzoncell projemiz var ona da başlayacağız."
-"YABANCI HAKEMDEN YANA DEĞİLİM"-
"Yurtdışındaki futbolcular hakeme çok itiraz etmiyorlar. Bizde hakem elini kaldırıp "merhaba" dese itiraz ediliyor. Çok baskı var hakemlerin üzerinde. Ben yabancı hakemden yana değilim. Türk hakemlerinin geliştirilerek devam edilmesinden yanayım."
-"MENAJERLİK PARASI EN ÇOK ELEŞTİRİ ALDIĞIM KONU"-
Menajerlik gerçekten bir sorun haline geldi artık Türkiye'de. Benim de Trabzon'da kongrelerde en çok soruyla muhattap olduğum, eleştiri aldığım konu bu menajerlik paraları konusu. Kulüpler de zor durumda kalıyor bu tip olaylar yüzünden.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 02:55
"HAYIRLI OLSUN" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82336&archieve=)14 Temmuz 2009 22:24http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82336_1_090714222419.jpg
Fenerbahçe’nin 5-0 kazandığı ULM karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, “hayırlı bir sezon olsun” dedi.
Emre’nin açıklamaları şöyleydi:
“Yoğun bir antrenman programı içinde çalışıyoruz. Bu sabah ağır bir antrenman yaptık ve akşam maç oynadık. Bu maçlar ölçü değil. Çok iyi skorlar da olsa kötüler de olsa… Önemli olan hocamızın bizden istediklerini sahaya yansıtabilmek. Zaman zaman yorgunluklar yaşadık sahada zaten. Sezonun ilk maçıydı. Hazırlık maçı dahi olsa farklı galip gelmek güzel. Sakatlıktan, kazadan, beladan uzak kupalarla dolu bir sezon yaşarız inşallah. İlk yarıda ayağımızda çok top tuttuk bu biraz hatamızdı ama çok pozisyona girmemiz de sevindiriciydi. Bugünkü rakibimiz bize rakip olabilecek bir takım değildi. Daha denk takımlarla oynadığımızda gerçek tabloyu göreceğiz.”
Olcay Karakaş
15-07-2009, 02:56
FENER'E TOPUZ MÜJDESİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82332&archieve=)14 Temmuz 2009 21:41http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82332_1_090714214118.jpg
Sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Mehmet Topuz, sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı kalırken, yıldız oyuncunun en geç iki gün içerisinde çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
HÜRRİYET'in haberine göre Topuz, şöyle konuştu:
"Kendimi çok iyi hissediyorum. Bir ya da iki güne kadar sahaya ineceğim. Sakatlığım bir daha nüksedecek cinsten değil. O yüzden çok mutluyum. Bir an önce takımla beraber çalışmalara başlamak istiyorum."
Olcay Karakaş
15-07-2009, 02:58
YÖNETİMDEN NE İSTEDİ? http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82328&archieve=)14 Temmuz 2009 20:29http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82328_1_090714224009.jpg
Fenerbahçeli Daniel Güiza, Sarı-lacivertli yönetimi çılgına çeviren bir istekte bulundu.
İspanyol futbolcu, Konfederasyon Kupası nedeniyle tatile geç çıktığını ve bir ay süreyle tatil yapmayı planladığını yönetime bildirdi.
MİLLİYET'in haberine göre, sarı-lacivertli kulüpte Daniel Güiza krizi gün geçtikçe büyüyor!..
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Fenerbahçe'de Daniel Güiza'yla ilgili Sportif Direktör Aykut Kocaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İspanyol futbolcuya tatil yapması için verdikleri sürenin bugün dolduğunu belirten Kocaman, buna rağmen golcü futbolcudan henüz bir haber alamadıklarını söyledi.
Kocaman, Güiza'nın menajeri aracağılıyla birkaç kez kulübe haber gönderdiğini de belirterek, "Kendisi bizden tam bir aylık tatil süresi istedi" şeklinde konuştu.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 02:59
Recep Biler artık Antepli!
Yeni sezonda üst sıraları zorlamak isteyen Gaziantepspor, Fenerbahçe'de tanınan kaleci Recep Biler'i renklerine kattı. Kırmızı siyahlılar, uzun süren kaleci arayışlarının ardından Hacettepe'den Recep ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma yaptı. Recep Gaziantepspor'un Hollanda kampına katıldı.
Bu arada ilk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayan Gaziantepspor, ikinci etap kamp çalışmaları ve hazırlık maçları için Hollanda'nın Arnhem kentine geldi.
Sabah saatlerinde, Celal Doğan Tesislerinde toplanan kırmızı siyahlı futbolcular, buradan uçakla Almanya'nın Dusseldorf kentine, ardından kara yolu ile kamp yapacakları Hollanda'nın Arnhem kentine geldi.
Gaziantepspor, 6 saatlik yolculuğun ardından, Golden Trup Otele yerleşerek, teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde 1,5 saatlik antrenman gerçekleştirdi. Kırmızı-siyahlı futbolcular ısınma koşunun ardından dar alanda kısa paslaşma ve 5'e 2 pas çalışması yaptı.
Gaziantepspor, yarın (çarşamba) saat 20.00'de Hollanda'nın De Bosch takımı ile ilk hazırlık maçını yapacak.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:01
ÖNDER TURACI, HEDİYESİNİ KENDİ VERDİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82325&archieve=)14 Temmuz 2009 20:00http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82325_1_090714200032.jpg
Fenerbahçe, Almanya'daki yeni sezona hazırlık kampı kapsamındaki ilk özel karşılaşmasında Bölgesel Lig takımlarından SSV ULM 1846 ile karşılaştı.
Saat 20.00'de başlayan ve Donau Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe çok rahat bir oyunla rakibini 5-0 mağlup etti.
Fenerbahçe'nin golleri Semih(2), Deivid, Önder ve Gökhan Gönül'den geldi.
Doğumgününde gol atan Önder Turacı da bu sevinci takım arkadaşları ve tribünler ile paylaştı.
------------------------------------------------------------------------------
FENERBAHÇE: 5 - 0 : SSV ULM 1846 (MAÇ SONUCU)
------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
FENERBAHÇE İLK 11: Volkan Demirel, Gökhan, Bilica, Bekir, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur Boral, Alex, Semih.
SSV ULM 1846 İLK 11: Betz, Sauter, Wiesner, Reith, Leschinski, Schmidt, Marinovic, Barth, Radojevic, Muller, Grüttner.
------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
İLK YARI
------------------------------------------------------------------------------
Dk1: Kaşılaşmaya Fenerbahçe'nin vuruşuyla başlandı...
Dk5: Ulm takımında iki oyuncu kaleciyle karşı karşıya kardı ancak son vuruş kötü olunca top Volkan'ın ellerinde..
Dk8: Fenerbahçe, kaleye yaklaşık 25 metre uzaklıktan serbest vuruş kazandı. Roberto Carlos'un sert şutu üst direkten geri döndü!..
Dk10: Fenerbahçe oyuna hakim oldu...
Dk15: Seyircisinin de büyük desteği var Fenerbahçe'ye..
Dk21: GOOOOLLLL GÖKHAN GÖNÜL!.. Fenerbahçe sol kanattan geliştirdiği atağın sonunda Uğur Boral'ın arka direğe ortasına yükselen Gökhan Gönül'ün kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti!..
Dk28: Emre'nin ara pasında topa hareketlenen Semih'ten önce araya savunma girdi..
Dk31: Bir ince pas da Alex'ten Deivid'e.. Yine savunma başarılı!..
Dk33: Deivid, kaleciyle karşı karşıya kaldı plasesinde top yandan auta çıktı.. Bu pozisyon Alex'in nefis ara pasıyla doğru..
Dk38: Fenerbahçe Alex ve Semih'le net bir gol pozisyonundan yararlanamadı..
Dk41: Semih'in vuruşu kaleciye de çarparak az farkla kornere gitti..
Dk44: İlk yarıda artık son dakikalar..
Dk45: Ve ilk yarı sona erdi.. Skor Fenerbahçe lehine 1-0..
------------------------------------------------------------------------------
İKİNCİ YARI
------------------------------------------------------------------------------
Fenerbahçe ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlıyor.
Çıkan oyuncular: Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Bekir.
Giren Oyuncular: Volkan Babacan, Önder Turacı ve Ali Bilgin.
Dk46: İkinci yarı başladı...
Dk50: GOOOOLL SEMİH!.. Semir Şentürk, orta sahasından aldığı pasla kaleciyle karşı karşıya kaldı.. Ceza sahası ön çizgisinden aşırtma bir vuruş yapan Semih, skoru 2-0'a getirdi..
Dk53: Roberto Carlos uzaktan vurdu, aut..
Dk60: Semih'le ceza sahasına girdi Fenerbahçe, Semih, Deivid'e çıkardı, Deivid çok sert vurdu, top az farkla üstten auta gitti..
Dk63: Fenerbahçe maçta mutlak hakim durumunda..
Dk64: GOOOOOLLL SEMİH!.. Fenerbahçe, kaleye yaklaşık 30 metrelik mesafeden Roberto Carlos'la serbest vuruş kullandı. Carlos'un çok sert vuruşu kaleciden döndü... Dönen topu Semih tamamladı!..
Dk65: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Çıkan oyuncu Bilica, giren oyuncu Deniz Barış..
Dk67: GOOOOOOLL DEIVID!.. Çok şık bir gol de Deivid'den geldi.. Alex'in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Brezilyalı oyuncu, kalecinin üzerinden aşırdığı topla skoru 4-0'a getirdi..
Dk70: Fenerbahçe taraftarı 5. golü istiyor..
Dk73: GOOOOOLL ÖNDER TURACI!.. Fenerbahçe'nin birbirinden güzel golleri devam ediyor.. Önder Turacı sol kanattan hücuma katıldı ve ceza sahası çaprazında topla buluştu.. Ceza sahası dışından uzak köşeyi düşünen Önder Turacı skoru 5-0'a taşıdı..
Dk75: Fenerbahçe'de oyuncu değişiklikleri var.. Çıkan oyuncular, Deivid, Semih ve Uğur Boral. Giren oyuncular Abdülkadir, Furkan ve Onur.
Dk80: Artık maçta tempo düştü.. Fenerbahçe genç oyuncuları ile oynuyor, rakip Ulm ise adeta maçın sona ermesini bekliyor..
Dk86: Gurbetçilerimizden birkaçı sahaya girmek istedi ancak tribünlerin geri kalanından gelen tepki sonucu bu ısrarlarını sürdürmediler..
Dk90: Ve karşılaşma sona erdi.. Fenerbahçe ilk hazırlık maçını 5-0'lık net skorla kazandı..
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82325_2_090714202237.jpg
skora bakıp aldanmayın bnce o kdrda gzl oynamadı feenrbahcemz bu takım bzm rakbmz dahi olmazdı ama bz onlara gened mutlak gol sansları verdkk .. inş takım toparlanrr
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:02
Recep Biler artık Antepli!
Yeni sezonda üst sıraları zorlamak isteyen Gaziantepspor, Fenerbahçe'de tanınan kaleci Recep Biler'i renklerine kattı. Kırmızı siyahlılar, uzun süren kaleci arayışlarının ardından Hacettepe'den Recep ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma yaptı. Recep Gaziantepspor'un Hollanda kampına katıldı.
Bu arada ilk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayan Gaziantepspor, ikinci etap kamp çalışmaları ve hazırlık maçları için Hollanda'nın Arnhem kentine geldi.
Sabah saatlerinde, Celal Doğan Tesislerinde toplanan kırmızı siyahlı futbolcular, buradan uçakla Almanya'nın Dusseldorf kentine, ardından kara yolu ile kamp yapacakları Hollanda'nın Arnhem kentine geldi.
Gaziantepspor, 6 saatlik yolculuğun ardından, Golden Trup Otele yerleşerek, teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde 1,5 saatlik antrenman gerçekleştirdi. Kırmızı-siyahlı futbolcular ısınma koşunun ardından dar alanda kısa paslaşma ve 5'e 2 pas çalışması yaptı.
Gaziantepspor, yarın (çarşamba) saat 20.00'de Hollanda'nın De Bosch takımı ile ilk hazırlık maçını yapacak.
bir zamanlar kalemzi koruyan recebe yeni takımnda basarılar dlrm .... ah o augistine nin sutlarını ne cıkarmstın receb trabzon macında :D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:03
YÖNETİMDEN NE İSTEDİ? http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82328&archieve=)14 Temmuz 2009 20:29http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82328_1_090714224009.jpg
Fenerbahçeli Daniel Güiza, Sarı-lacivertli yönetimi çılgına çeviren bir istekte bulundu.
İspanyol futbolcu, Konfederasyon Kupası nedeniyle tatile geç çıktığını ve bir ay süreyle tatil yapmayı planladığını yönetime bildirdi.
MİLLİYET'in haberine göre, sarı-lacivertli kulüpte Daniel Güiza krizi gün geçtikçe büyüyor!..
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Fenerbahçe'de Daniel Güiza'yla ilgili Sportif Direktör Aykut Kocaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İspanyol futbolcuya tatil yapması için verdikleri sürenin bugün dolduğunu belirten Kocaman, buna rağmen golcü futbolcudan henüz bir haber alamadıklarını söyledi.
Kocaman, Güiza'nın menajeri aracağılıyla birkaç kez kulübe haber gönderdiğini de belirterek, "Kendisi bizden tam bir aylık tatil süresi istedi" şeklinde konuştu.
bu adam iiice uctuuu .... daniel henryyy :D:D:D:D kendne gel la :D
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:03
FENER'E TOPUZ MÜJDESİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82332&archieve=)14 Temmuz 2009 21:41http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82332_1_090714214118.jpg
Sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Mehmet Topuz, sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı kalırken, yıldız oyuncunun en geç iki gün içerisinde çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
HÜRRİYET'in haberine göre Topuz, şöyle konuştu:
"Kendimi çok iyi hissediyorum. Bir ya da iki güne kadar sahaya ineceğim. Sakatlığım bir daha nüksedecek cinsten değil. O yüzden çok mutluyum. Bir an önce takımla beraber çalışmalara başlamak istiyorum."
tekrardan gecms olsun topuzzz ...
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:04
DAUM: GENÇLERİMİZDEN ÇOK MEMNUNUM!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82335&archieve=)14 Temmuz 2009 22:18http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82335_1_090714221826.jpg
Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum, 5-0 kazandıkları ULM maçından sonra takımın oyunundan genel olarak memnun olduğunu söyledi.
Daum’un karşılaşma sonrasında Fenerbahçe TV mikrofonlarına söyledikleri şöyleydi:
-“TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”-
Öncelikle ULM takımına teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi karşıladılar. Mükemmel taraftarımızdan da büyük bir destek gördük burada. Onlara da teşekkür ediyorum.
-“EN GÜZEL GOL ÖNDER’İNKİYDİ”-
Biliyorsunuz hazırlık dönemindeyiz ve ağır çalışmalar yapıyoruz antrenmanlarda. Bu durumda iyi bir maç izletti futbolcularımız bize. İyi paslaşmalar izledik. İyi de goller attık. En güzel gol de doğum günü olan Önder’in attığı goldü bana göre. Takımın oyunundan genel olarak memnunum. Hazırlık döneminde kaslar ağrır, bacaklar ağır olur. Bunlar da etken oyunumuzda.
-“HIZLILIK KONUSUNDA SORUNLARIMIZ VAR”-
Hızlılık konusunda sorunlarımız var ama daha 2 haftadır beraberiz. Süre uzadıkça bu sorun da çözülecektir. İlk 11’i konuşmak için daha çok erken. Her oyuncuya gerçekten aynı şansı tanımak istiyorum. Hazırlık maçlarında değiş antrenmanlarda gördüklerim de önemli.
-“GENÇLERİMİZDEN ÇOK MEMNUNUM”-
Gençlerimizden çok memnunum. İyi çalışıyorlar, büyük bir hırs ve sevgi ile çalışıyorlar. Bu yüzden şans buluyorlar. Genç oyuncularda tecrübe eksikliği oluyor tabi ki ama onu da zamanla aşacaklar
sakaryadan alınan furkan ve onur la abdulkadrı cok begendm acıkcası gzl top oynular inş kndlerni gelştrrler
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:06
Fenerbahçe ter attı: 5-0
Sarı-lacivertli takım yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık maçında Alman Bölgesel Lig takımlarından ULM 1846'yı 5-0 yendi.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/140709-fbmac.widec.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983617/displaymode/1176/rstry/24983616/) İlişkili fotoğrafları göster (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983617/displaymode/1176/rstry/24983616/)
NTV Spor
Güncelleme: 22:25 TSİ 14 Temmuz. 2009 Salı
İSTANBUL - Yeni sezon hazırlık kampı için Almanya'ya giden Fenerbahçe, bu ülkede oynadığı hazırlık maçında zayıf rakibi ULM 1846'yı farklı mağlup etti.
Sarı-lacivertliler karşılaşmaya Volkan Demirel, Roberto Carlos, Bilica, Bekir, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu, Selçuk, Uğur Boral, Deivid, Alex ve Semih'ten oluşan ilk 11'le başladı.
Sarı lacivertli takımda ikinci yarıda Volkan Babacan, Önder Turacı, Deniz, Ali Bilgin, Abdülkadir Kayalı, Onur Karakabak, Aydın Furkan oyuna dahil oldu.
Maçın başlarında bocalayan ve savunmada bireysel hatalar yapan Fenerbahçe, ilk yarının ortalarına doğru oyunda kontrolü eline aldı ve 23. dakikada Gökhan Gönül'ün attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı.
İkinci yarının hemen başında 51. dakikada Semih farkı 2'ye çıkartırken, 63. dakikada yine Semih'in attığı golle skor 3-0'a geldi.
reklam
66. dakikada Deivid Fenerbahçe'nin 4. golüne imzasını atarken, oyuna ikinci yarıda giren Önder Turacı 73. dakikada kaydettiği golle maçın skorunu belirledi ve Fenerbahçe sahadan 5-0 galip ayrıldı.
Fenerbahçe Almanya'daki ikinci hazırlık maçında 18 Temmuz Cumartesi günü bu sezon yeniden Bundesliga'ya yükselen Nürnberg ile karşı karşıya gelecek.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:08
8'i peşin 16 milyon Euro istemiş
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşmesi sona eren Uruguaylı futbolcu Diego Lugano'nun 4 yıl için 16 milyon Euro talep ettiğini söyledi. Lugano'ya daha önce olumsuz yanıt verdiklerini ifade eden başkan Yıldırım, "Yeniden görüşmek istediler, geldiklerinde konuşacağız" dedi.
NTV Spor
Güncelleme: 00:45 TSİ 15 Temmuz. 2009 Çarşamba
İSTANBUL - Fenerbahçe ile sözleşmesi sonra eren Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano'nun durumu belirsizliğini korurken, başkan Aziz Yıldırım futbolcunun menajeriyle yaptıkları görüşmenin detaylarını anlattı.
Lugano'nun yeni sözleşme imzalamak için 4 yıl karşılığında 16 milyon Euro istediğini fade eden başkan Aziz Yıldırım, bu paranın 8 milyon Euro'sunu da 'bonservis ücreti gibi' peşin talep ettiklerini söyledi.
Yaptıkları görüşmelerden sonuç çıkmayınca Lugano defterini geçtiğimiz haftalarda kapattıklarını belirten başkan Yıldırım, menajerin kendileri ile tekrar görüşmek istediğini ve İstanbul'a geleceğini ifade etti.
Aziz Yıldırım, kulübün menfaatlerine uyması halinde Uruguaylı futbolcuyu takımda tutabileceklerini de sözlerine ekledi.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:09
8'i peşin 16 milyon Euro istemiş
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşmesi sona eren Uruguaylı futbolcu Diego Lugano'nun 4 yıl için 16 milyon Euro talep ettiğini söyledi. Lugano'ya daha önce olumsuz yanıt verdiklerini ifade eden başkan Yıldırım, "Yeniden görüşmek istediler, geldiklerinde konuşacağız" dedi.
NTV Spor
Güncelleme: 00:45 TSİ 15 Temmuz. 2009 Çarşamba
İSTANBUL - Fenerbahçe ile sözleşmesi sonra eren Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano'nun durumu belirsizliğini korurken, başkan Aziz Yıldırım futbolcunun menajeriyle yaptıkları görüşmenin detaylarını anlattı.
Lugano'nun yeni sözleşme imzalamak için 4 yıl karşılığında 16 milyon Euro istediğini fade eden başkan Aziz Yıldırım, bu paranın 8 milyon Euro'sunu da 'bonservis ücreti gibi' peşin talep ettiklerini söyledi.
Yaptıkları görüşmelerden sonuç çıkmayınca Lugano defterini geçtiğimiz haftalarda kapattıklarını belirten başkan Yıldırım, menajerin kendileri ile tekrar görüşmek istediğini ve İstanbul'a geleceğini ifade etti.
Aziz Yıldırım, kulübün menfaatlerine uyması halinde Uruguaylı futbolcuyu takımda tutabileceklerini de sözlerine ekledi.
luganoda abartmıs olayı haaa :D:D:D:D::D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:11
İki futbolcu daha alacağız
Başkanımız Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski yöneticimiz,ünlü televizyoncu Uğur Dündar'ın "Arena Özel" programında biraraya geldiler. Başkanımızın konuşmasından kesitler şöyle:
"Öncelikle böyle bir program tertiplendiği için teşekkür ediyorum. Hem Galatasaray hem Trabzonspor hem de kendi takımımıza başarılar diliyoruz. Sivasspor ve Beşiktaş'a da başarılar diliyoruz tabi ki. Sayın Polat'ın dediği gibi UEFA Kupası'nda taraftar geliri hariç bir kazancı olmuyordu kulüplerin. Bu yeni formatta Şampiyonlar Ligi kadar olmasa da yüzde 40 daha yüksek kazanç getirecek eski formata göre. Artık önemli bir lig oldu bu."
-"İKİ FUTBOLCU DAHA ALACAĞIZ"-
"Kulüpler laf olsun diye transfer yapmaz. Biz Mehmet, Özer, Bekir ve Bilica'yı aldık. Bu oyuncuları takıma girebilecekleri için transfer ettik. Eksik yerlere aldık. Bize takım içine girebilecek, oynayabilecek iki oyuncu daha alacağız. Bunları yapınca transferi kapatmış olacağız. Geçen gün Ronaldinho'yu alıyormuşuz gazetede gördüm. 12 milyon Euro verecekmişiz senelik. Bunlar da marka değerini düşüren yalan haberler. Bu çok tehlikeli. Taraftarı da beklentiye sokuyor. Bu kulüplerin giderleri belli. Gelirleri de belli. Siz bunları düşünmezseniz sonunda bankalara teslim edersiniz kulüpleri. Biz orta saha bakıyoruz. Stoper veya sol tarafa da oyuncu alabiliriz."
-"DAUM'UN VERDİĞİ İSİMLER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"-
"Sayın Daum, bu mevkilere 5'er tane oyuncu tespit etti ve verdi. Sayın Aykut Kocaman da çalışmalar yapıyor bu konuda. Biz de bakıyoruz. Bunlardan birer tanesini alacağız."
-"AVRUPA'YA GİDİNCE SÖZÜN GEÇMEZ ADNANCIĞIM"-
"Arda konusunda iddiam Adnan Bey izin verirse görüşmeme devam ediyor. Adnan Bey şunu bilsin, yöneticiler takım değiştirmez ama futbolcular değiştirebilir. Galatasaray dışarı satınca artık senin sözün geçmiyor Adnancığım.
-"TÜRKİYE'DE DİRENMEK ZOR"-
"Dünya'da kulüpler genellikle kişilere ait. Türkiye'de ise dernekler kanununa göre idare ediliyor. Genel Kurullara karşı sorumlusunuz. Kötü gidiş olduğu zaman hesap vermek zorundasınız. Dünya'da kişilere ait olduğu için takımlar kötü gidişte bile direnmek daha kolay. Türkiye'de hem bu durumdan dolayı hem de medya baskısından dolayı direnmek zor oluyor."
"Havuz bozulmasın, güzel. Ama büyük kulüpler tek başına hareket etse daha fazla gelir elde edebilir. Pastayı büyütmeliyiz. Kulüpler ve federasyonla konuşuyoruz. İhale yapılırken tavır koyacağız."
"Türk futbolu bir değişim içerisinde. Ama hakemler aynı şekilde değişim gösteremedi. Kötü niyet yok ama kalite çıtası yükseltilmeli. Bu haliyle 'Türk hakemleriyle yola devam edelim' diyemeyiz."
"Lugano 4 yıl için 16 milyon euro istedi. 2'si menajer için; bonservis gibi... 'Olmaz' dedik. Görüşmek istiyorlar. Kulübün menfaatine uyuyorsa anlaşırız. Menajer konusunun üstüne gideceğim. Bunu herkes bilsin. Mehmet Topuz olayında Beşiktaş'la yaşadığımız sorun da menajer kaynaklıydı. İşi bilmeyen menajerler piyasada geziyor."
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:11
Teknik direktörümüz Christoph Daum, 5-0 kazandıkları ULM maçından sonra takımın oyunundan genel olarak memnun olduğunu söyledi. "Öncelikle ULM takımına teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi karşıladılar. Mükemmel taraftarımızdan da büyük bir destek gördük burada. Onlara da teşekkür ediyorum. " dedi
-"EN GÜZEL GOL ÖNDER'İNKİYDİ"-
Biliyorsunuz hazırlık dönemindeyiz ve ağır çalışmalar yapıyoruz antrenmanlarda. Bu durumda iyi bir maç izletti futbolcularımız bize. İyi paslaşmalar izledik. İyi de goller attık. En güzel gol de doğum günü olan Önder'in attığı goldü bana göre. Takımın oyunundan genel olarak memnunum. Hazırlık döneminde kaslar ağrır, bacaklar ağır olur. Bunlar da etken oyunumuzda.
-"HIZLILIK KONUSUNDA SORUNLARIMIZ VAR"-
Hızlılık konusunda sorunlarımız var ama daha 2 haftadır beraberiz. Süre uzadıkça bu sorun da çözülecektir. İlk 11'i konuşmak için daha çok erken. Her oyuncuya gerçekten aynı şansı tanımak istiyorum. Hazırlık maçlarında değişik antrenmanlarda gördüklerim de önemli.
-"GENÇLERİMİZDEN ÇOK MEMNUNUM"-
Gençlerimizden çok memnunum. İyi çalışıyorlar, büyük bir hırs ve sevgi ile çalışıyorlar. Bu yüzden şans buluyorlar. Genç oyuncularda tecrübe eksikliği oluyor tabi ki ama onu da zamanla aşacaklar.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 03:12
Teknik direktörümüz Christoph Daum, 5-0 kazandıkları ULM maçından sonra takımın oyunundan genel olarak memnun olduğunu söyledi. "Öncelikle ULM takımına teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi karşıladılar. Mükemmel taraftarımızdan da büyük bir destek gördük burada. Onlara da teşekkür ediyorum. " dedi
-"EN GÜZEL GOL ÖNDER'İNKİYDİ"-
Biliyorsunuz hazırlık dönemindeyiz ve ağır çalışmalar yapıyoruz antrenmanlarda. Bu durumda iyi bir maç izletti futbolcularımız bize. İyi paslaşmalar izledik. İyi de goller attık. En güzel gol de doğum günü olan Önder'in attığı goldü bana göre. Takımın oyunundan genel olarak memnunum. Hazırlık döneminde kaslar ağrır, bacaklar ağır olur. Bunlar da etken oyunumuzda.
-"HIZLILIK KONUSUNDA SORUNLARIMIZ VAR"-
Hızlılık konusunda sorunlarımız var ama daha 2 haftadır beraberiz. Süre uzadıkça bu sorun da çözülecektir. İlk 11'i konuşmak için daha çok erken. Her oyuncuya gerçekten aynı şansı tanımak istiyorum. Hazırlık maçlarında değişik antrenmanlarda gördüklerim de önemli.
-"GENÇLERİMİZDEN ÇOK MEMNUNUM"-
Gençlerimizden çok memnunum. İyi çalışıyorlar, büyük bir hırs ve sevgi ile çalışıyorlar. Bu yüzden şans buluyorlar. Genç oyuncularda tecrübe eksikliği oluyor tabi ki ama onu da zamanla aşacaklar.
inş genclere forma sansı tanırsın sevgli daum yoksa bu genclerin sadec adları genc kalırrr
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:18
LUGANO'YA SEZON SONU İNDİRİMİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82360&archieve=)15 Temmuz 2009 11:17http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82360_1_090715111710.jpg
F.Bahçe yönetimi “İtalya'dan teklifler var” diyerek Türkiye'den ayrılan Lugano'ya verdiği teklifi aşağı çekti.
4 milyon euro isteyen Uruguaylı futbolcuya lig bittiğinde yapılan görüşmede 3 milyon euro öneren sarı-lacivertlilerin yeni teklifi 2.5 milyon euro oldu.
Milliyet'in haberine göre, Bonservisi elinde olan Lugano'nun İtalyan kulüplerine transferinin menajri Juan Figger'in imza parası istediği için gerçekleşmediği Uruguaylı futbolcunun çalacak başka kapı kalmadığı için yeniden İstanbul'a döndüğü kaydedildi.
Bu durumu bilen F.Bahçe yönetiminin de Lugano'ya verdikleri teklifi 500 bin euro indirdiği belirtildi. Sarı-lacivertliler teklifi kabul ederse Lugano ile anlaşacak, menajeri Figger'e ise imza parası ödemeyecekler
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:18
günaydın nevsehrrrr ...
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:19
TOP DEYİP GEÇMEYİN!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82347&archieve=)15 Temmuz 2009 10:01http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82347_1_090715100147.jpg
İngiltere Premier Ligi, La Liga ve Seri A'da kullanılacak olan Nike T90 gerçek bir teknoloji eseri.
Profesyonel futbol maçlarında kullanılan topların dizaynı hep ilgimizi çekmiştir. Ama bazen futbol toplarının ardındaki teknoloji, bir otomobili bile aratmayacak kadar karmaşık olabiliyor.
Nike; İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga ve İtalya Seri A'da kullanılmak üzere T90 kod adlı yeni tasarımı ile o kadar çok özelliği bir arada sunuyor ki futbol oynamamak elde değil. Aerodinamik yapısı ile benzersiz bir havalanma ve net vuruşlar sağlayan T90 isimli Nike'ın bu özel topu, daha keskin vuruşların yapılabilmesine olanak tanıyor.
Bu futbol topu 3 katmanlı mimarisi ile diğerlerinden apayrı. Denge, hız ve keskinlik için sayısız hesaplama sonucunda ortaya çıkan bu top, futbol maçlarının 0-0 eşitlikle bitmesinin önüne geçecek gibi.
Dış tasarımı ile görünürlük en üst seviyede. Eğer futbol ile iç içeyseniz ve 140 dolar gibi cüzi (!) bir miktarı göz ardı edebilirseniz siz de bu futbol toplarından birine sahip olabilirsiniz.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:20
MSN 10 YAŞINDA!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82361&archieve=)15 Temmuz 2009 11:26http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82361_1_090715112635.jpg
Microsoft'un anlık mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger, 10. yılını kutluyor
Microsoft Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Windows Live Messenger halen Türkiye dahil 59 ülkede ve 36 dilde en çok kullanılan anlık mesajlaşma yazılımı olarak hizmet veriyor.
330 milyon aktif kullanıcısı ile dünyanın ''en büyük'' sanal topluluklarından birini oluşturduğu belirtilen Windows Live Messenger'in, 306 milyon nüfusa sahip ABD'den daha kalabalık bir insan topluluğuna ev sahipliği yaptığı kaydedildi.
Bir kullanıcının mesaj göndermek için ortalama günde en az 3 kez Windows Live Messenger'a bağlandığı, sohbet için anlık mesajlaşma yazılımı kullananların birbirlerine gönderdiği mesaj sayısının günde 9,4 milyarı bulduğu bildirildi.
Windows Live Messenger mesajlarının A4 boyutlarında kağıtlara geçirilerek kağıtların birbirlerine eklenmesiyle 474 bin kilometrelik bir yol oluşturacağı hesaplanırken, bu kağıtların toplam ağırlığının ise 67 bin 900 ton olacağı tahmin ediliyor.
Windows Live Messenger mesajlarının kağıtlara yazılması halinde günde 2,8 milyon ağacın kesilmesinin gerekeceği belirtilen açıklamada, bir ton ofis kağıdı elde etmek için ortalama 24 ağacın kesildiği kaydedildi.
Dünya genelinde ortalama bir Windows Live Messenger kullanıcısının 26,5 yaşında olduğu ifade edilen açıklamada, ülkelere göre yaş ortalaması 24,5 olan Türkiye'de en genç Windows Live Messenger kullanıcıları topluluğu bulunduğu, ABD'nin ise 32 yaş ortalaması ile en yaşlı Windows Live Messenger topluluğuna sahip olduğu kaydedildi.
Windows Live Messenger üzerindeki sohbetlerin dünya genelindeki ortalama süresinin 5 dakika olduğu, Amerikalılar'ın 4 dakika ile bu ortalamanın altında kaldığı, Çinlilerin ortalama sohbet süresinin ise 8 dakikaya kadar uzadığı belirtildi.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:25
LUGANO'YA SEZON SONU İNDİRİMİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82360&archieve=)15 Temmuz 2009 11:17http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82360_1_090715111710.jpg
F.Bahçe yönetimi “İtalya'dan teklifler var” diyerek Türkiye'den ayrılan Lugano'ya verdiği teklifi aşağı çekti.
4 milyon euro isteyen Uruguaylı futbolcuya lig bittiğinde yapılan görüşmede 3 milyon euro öneren sarı-lacivertlilerin yeni teklifi 2.5 milyon euro oldu.
Milliyet'in haberine göre, Bonservisi elinde olan Lugano'nun İtalyan kulüplerine transferinin menajri Juan Figger'in imza parası istediği için gerçekleşmediği Uruguaylı futbolcunun çalacak başka kapı kalmadığı için yeniden İstanbul'a döndüğü kaydedildi.
Bu durumu bilen F.Bahçe yönetiminin de Lugano'ya verdikleri teklifi 500 bin euro indirdiği belirtildi. Sarı-lacivertliler teklifi kabul ederse Lugano ile anlaşacak, menajeri Figger'e ise imza parası ödemeyecekler
bir an önce anlassalarda bzlerde takımın yeni halini grsek
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:26
Nasıl oynadılar
Alex: Kampa geç katılmasına rağmen sambacı bildiğiniz gibi. Önümüzdeki sezon yine takımın maestrosu olacak. Onsuz Fenerbahçe'nin tadı yok.
Emre: Yoğun antrenman programı sinirlerini de harap etmiş. Kendisinden özür dileyen Marinovic'le tartıştı.
Bilica-Bekir: İkilinin uyum sorunu net bir şekilde göze çarptı. Bu sorun çözülür mü bilinmez ama Lugano şart! UĞUR: Sol kanatta iyi niyetli bir şekilde oynadı. Ama sadece iyi niyet ne ligde ne de Avrupa'da başarının anahtarı değil! Yeni bir transfer onu ateşler.
Semih: Usta vuruşları onun nasıl bir golcü olduğunu gösteriyor. Ona, "Golcümüz sensin" denilirse Avrupa'yı bile sallar.
Volkan Demirel: Bekir ve Bilica'nın yaptığı iki hatayı kapatarak F.Bahçe için ne kadar önemli olduğunu gösterdi.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:27
İki futbolcu daha
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/15/im/927EEEB764456C459CC92466x.jpg
Aziz Yıldırım: Bir orta saha ve bir de stoper ya da sol kanat oyuncusu alacağız. Daum, 5 isim belirledi. Bunlardan 2'sini getireceğiz.
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iki transfer daha yapacaklarını söyledi. İhtiyaç duyulan yerlere oyuncu aldıklarını belirten Yıldırım, "Kulüpler laf olsun diye değil ihtiyaca göre transfer yapar. Biz de Mehmet, Özer, Bekir ve Bilica'yı getirdik. Çünkü bu mevkilerde eksiklerimiz vardı" dedi. HENÜZ takımın eksiklerini gidermediklerini dile getiren Yıldırım, transferle ilgili şunları söyledi: "Bir orta saha ve bir de stoper ya da sol kanat oyuncusu alıp transferi kapatacağız. Teknik direktörümüz Daum, bu mevkilerden 5'er futbolcu tespit etti. Bunlardan 2'sini transfer edeceğiz
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:28
Parreira kovuldu
Fenerbahçe'yi 1995-96 sezonunda şampiyonluğa ulaştıran Parreira, 4 aydır başında olduğu Fluminense'den kovuldu. Brezilya kulübünün yetkilileri bu kararı, takımları son 5 haftada galibiyet yüzü görmediği için aldı. Fluminense düşme hattında.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:30
İki futbolcu daha
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/15/im/927EEEB764456C459CC92466x.jpg
Aziz Yıldırım: Bir orta saha ve bir de stoper ya da sol kanat oyuncusu alacağız. Daum, 5 isim belirledi. Bunlardan 2'sini getireceğiz.
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iki transfer daha yapacaklarını söyledi. İhtiyaç duyulan yerlere oyuncu aldıklarını belirten Yıldırım, "Kulüpler laf olsun diye değil ihtiyaca göre transfer yapar. Biz de Mehmet, Özer, Bekir ve Bilica'yı getirdik. Çünkü bu mevkilerde eksiklerimiz vardı" dedi. HENÜZ takımın eksiklerini gidermediklerini dile getiren Yıldırım, transferle ilgili şunları söyledi: "Bir orta saha ve bir de stoper ya da sol kanat oyuncusu alıp transferi kapatacağız. Teknik direktörümüz Daum, bu mevkilerden 5'er futbolcu tespit etti. Bunlardan 2'sini transfer edeceğiz
müthişş transferelrini beklioruzz baskanımmm ..
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:30
Kazım idmana çıkmadı
Almanya'daki ilk gün idmanında adalesine darbe alan ve buz tedavisi gören Kazım, dün sabahki çalışmaya katılmadı. Sakatlıkları devam eden Mehmet Topuz ile Özer Hurmacı da otelde tedavilerini sürdürdüler. Daum, idmanda kanat organizasyonları çalışılırken, Semih attığı gollerle yine alkış aldı.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:31
Ay-yıldız şansı doğdu
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/15/im/0B6EDC662B18D448A5F75D4Dx.jpg
Dün 28. yaşını arkadaşları ve teknik heyetin katıldığı bir partiyle kutlayan Önder, " Fener'de kutladığım 6. doğum günü. İnşallah bugün bana verilen kupa gibi değil, gerçek kupaları alacağız" dedi. Sarı-lacivertli oyuncu, FIFA'nın son kararı doğrultusunda Milli Takım'da oynama imkanın doğduğunu söyledi.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:32
Daum'un iki yüzü
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/15/im/B39D6891057E9249B712D04Cx.jpg
Daum, dün sabahki çalışma öncesi öğrencilerine babacan tavırlarla yaklaşırken, idmanda ise esip gürledi! Önder'in doğum gününe eşlik edip takım içindeki dostluk ve dayanışmanın oturmasına katkıda bulunan sarı-lacivertli çalıştırıcı, birkaç dakika sonraki idmanda ise sert yüzünü göstermekten kaçınmadı. Daum, söylediklerini tam olarak yapamayanları, ses tonunu yükselterek fırçaladı
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:32
Altın çağım olacak
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/15/im/53BA66C75202B741AD0C00F8x.jpg
Fenerbahçe'nin yeni transferi Bilica, uyum sorunu yaşamadığını dile getirdi. Takımda birçok vatandaşı olduğunu hatırlatan Brezilyalı futbolcu, "O nedenle kendimi evimdeymişim gibi hissediyorum. Sarı-lacivertli forma altında Sivasspor'daki performansımın da üzerine çıkıp, kariyerimin altın çağını yaşayacağım. Bundan eminim" diye konuştu.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:33
Ay-yıldız şansı doğdu
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/15/im/0B6EDC662B18D448A5F75D4Dx.jpg
Dün 28. yaşını arkadaşları ve teknik heyetin katıldığı bir partiyle kutlayan Önder, " Fener'de kutladığım 6. doğum günü. İnşallah bugün bana verilen kupa gibi değil, gerçek kupaları alacağız" dedi. Sarı-lacivertli oyuncu, FIFA'nın son kararı doğrultusunda Milli Takım'da oynama imkanın doğduğunu söyledi.
defans sıkıntısı ceken milli takımımıza ilaç gibi gelir öndern milli takımda oynaması .. cnkü gercekten ii bi görev adamı
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:34
F.Bahçe'nin büyüklüğünü bir kez daha anladım
Fenerbahçe'nin yeni transferleri Bekir ile Bilica, ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bir kez daha anladığını söyleyen Bekir, "Türkiye'nin dışında bu kadar taraftarımız olduğunu bilmiyordum. Bu gerçekten müthiş bir şey" dedi.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:34
Fener ilk kez özel aşçısız
Daum'un en dikkat ettiği şeylerin başında fazla kilolar geliyor. Bu konuda futbolcularını sık sık uyaran deneyimli hoca, Almanya kampına özel aşçı getirmedi. Fenerbahçe, ilk kez bir yurt dışı kampına aşçısız gitti. Daum'un hazırladığı menüde et ve tavuğun yanı sıra brokoli gibi sebzeler yer alıyor.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:35
Herkes mesajı aldı
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/15/im/C552065F0F31C045A7D119CBx.jpg
Uğur Boral'dan teknik direktör Daum'a övgü... Yeni sezon hazırlıklarının son derece verimli devam ettiğini dile getiren tecrübeli futbolcu, "Daum geldikten sonra takımın havası değişti. Dayanışma ve arkadaşlık vazgeçilmez unsur haline geldi. Vermeye çalıştığı mesajı net bir şekilde aldık. Biliyoruz ki çalışmazsak forma yok. İlk 4-5 haftayı firesiz geçersek şampiyon oluruz" dedi.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:36
Daum istiyor
http://www.fotomac.com.tr/2009/07/15/im/29596D7EAF2A2B40A22CDB22x.jpg
"Lugano ile gerekirse oturup konuşuruz. Ama kulübün şartları öncelikli olacak. Poulsen iyice güçleşti. Güiza'ya ceza vereceğiz".
Brezilya seyahatinden dönüp Almanya kampına katılan Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, dün basının sorularını yanıtladı. Kocaman, ayağının tozuyla önemli açıklamalar yaptı. İşte satırbaşları: "Evet, Brezilya'da oyuncu baktım. Adını daha önce belirlediğimiz bir isimdi. Orta saha oynuyor. Ancak kadromuza katıp katmayacağımız henüz belli değil. Bir hafta içinde bu konu daha da netlik kazanacak."
Kement takamayız ya!
"Poulsen'le ilgili girişimlerimiz olumsuz gitti. Kendisini bir türlü ikna edemedik. Ama hâlâ vazgeçmiş değiliz. Daum, Lugano'yu istiyor. Kendisiyle gerekirse oturup konuşacağız. Ancak bu görüşmede Fenerbahçe'nin şartları öncelikli olacak. Güiza, kampta olmasını istediğimiz tarihin önüne geçti. Boynuna kement takıp getiremeyiz ya! Menajerine ulaştık, tatile ihtiyacı olduğunu söylemiş. Kendisine ceza vermemiz gündemde."
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:37
Sambacı ön libero
Poulsen´in transferinin çok zor olduğunu itiraf eden Aykut Kocaman, bu bölgeye Brezilya´dan oyuncu alacaklarını ve konunun 1 hafta içinde netlik kazanacağını söyledi.
(javascript:makeURL(10);)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262394_15FAN02AYKUT-COK-BU.jpg
Geçtiğimiz hafta aniden Brezilya’ya giden sportif direktör Aykut Kocaman, bu seyahatiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Brezilya’ya gidişini, “Şok bir seyahat” sözleriyle tanımlayan Kocaman, “Hiç hesapta olmayan bir seyahatti. Belli bir listemiz var. Bu liste doğrultusunda futbolcu izlemeye gittik. Her şey Fenerbahçe’nin usulüne ve tarzına uygun gidiyor” dedi. İdman öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek, soruları yanıtlayan Kocaman, Juventuslu Poulsen’in transferinin artık çok zor olduğunu belirterek, “Konunun kesin olarak kapandığını söylemek yanlış ama sinyaller çok olumsuz” diye konuştu. Bu arada kulübün resmi internet sitesinde, Kocaman’ın ön liberoya yapılacak transferin Brezilyalı olacağı ve konunun bir hafta içinde netlik kazanacağını söylediğinin yazılması dikkat çekti.
‘Boynuna kement takamayız’Kendisine ulaşamadıkları Güiza’nın menaceriyle bağlantı kurduklarını dile getiren Aykut Kocaman, şu açıklamayı yaptı: “Dönüş tarihi bugündü. Ancak boynuna kement takıp getiremeyiz. Burada olmalıydı. Yaptığı çok yanlış. Kulübün iç tüzük talimatları gereğince gereken yapılacak. Menaceri, Güiza’nın 28 Temmuz’dan önce takıma katılamayacağını bildirdi. Ancak bizim 30 Temmuz’da çok önemli bir maçımız bulunuyor ve kendisini ihtiyacımız var.” Son olarak Lugano konusuna değinen Fenerbahçe Sportif Direktörü, “Lugano kulübün şartlarına uyarsa, kendisini takımda tutmayı düşünüyoruz” dedi.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:37
Kadro eski, Fener yeni! 0-5
Daum yönetimindeki ilk maçında Alman Bölgesel Lig ekibi ULM´ü gole boğan Fenerbahçe, ortaya koyduğu futbolla, gelecek için ışık saçtı.
(javascript:makeURL(10);)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262392_15FAN01YUS4-B-Y.jpg
Fenerbahçe-SSV Ulm: 5-0
HAKEMLER: Knut Kricher, Dominik Schaal, Martin Petersen
FENERBAHÇE: Volkan D. 7, Volkan B.(Dk.45) 6, Gökhan G. 7, Bekir 5, Önder (Dk.45) 7, Bilica 7, Deniz(Dk.63) 6, Carlos 6, Emre 6, Selçuk 5, Ali (Dk.45) 6, Alex 8, Deivid 6, Abdülkadir (Dk.76) 5, Semih 7, Furkan (Dk.76) 5, Uğur 6, Onur (Dk.76) 5
SSV Ulm 1846: Betz 4, Leschinski 5, Reith 5, Wiesner 4, Sauter 5, Müller 4, Marinoviç 5, Schmidt 4, Burak (Dk. 77) 5, Barth 6, Kienast (Dk. 65) 4, Grüttner 4, Radojeviç 5, Pangallo (Dk. 65) 4, Knoll (Dk. 46) 4
GOLLER: Gökhan (Dk.23), Semih (Dk.51 ve 63),Deivid (Dk.66),Önder (Dk.73)
SARI KART: Selçuk (Fenerbahçe)
Eski teknik direktörü Daum ile yeniden yola çıkan Fenerbahçe, Almanya’daki ilk hazırlık maçında göz doldurdu. Yoğun antrenman temposunun ardından Alman Bölgesel Lig takımlarından Ulm ile karşı karşıya gelen Kanarya’da, iki yeni transfer Bilica ve Bekir dışındaki tüm isimler eskiydi ama ortaya konan futbolda yenilikler vardı. Bol pas yaparak topun kendilerinde kalmasını sağlayan Sarı-Lacivertliler’in resmi bir maç oynar gibi ciddi olması, mücadele etmesi, son ana kadar gol kovalaması dikkat çekti. Genç ve koşan oyunculardan kurulu Ulm’ün presini bol pasla kıran Fenerbahçe, ardından kalitesini ortaya koyup, bu ilk sınavda 5-0’lık galibiyete ulaşıp, tribünleri dolduran 8 bin dolayındaki gurbetçiyi mutlu etti.
23. dakikada Alex’in başlattığı atakta Gökhan Gönül’ün kafa golüyle öne geçen Fenerbahçe, 51’de Semih’in nefis aşırtmasıyla skoru 2-0 yaptı. Nöbetçi golcü, 63. dakikada ağları bir kez daha havalandırırken, 66’da Deivid, “aşırtma böyle yapılır” der gibi bir vuruşla skoru 4-0’a taşıdı. Dün doğum günü olan Önder, 73. dakikada nefis bir golle adeta kendi hediyesini kendi verdi ve maçın skorunu ilan etti.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/16_262399_300.jpg (http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/NewsGallery.aspx?aType=GalleryNews&gId=186&ItemOrder=0)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/13_262407_300.jpg (http://fanatik.ekolay.net/Galeri/GalleryDetail.aspx?Gallery=4237)
Carlos ezilmekten zor kurtuldu
Fenerbahçe’nin ULM ile oynayacağı maça akın eden 8 bin kadar gurbetçi, 90 dakika boyunca takımlarına destek verdi. Taraftarlar, üst üste gelen gollerle büyük sevinç yaşarken, önceki yıllarda yaşanan sıkıntıyı dikkate alan yetkililer, sürekli olarak, “Maç bitiminde sahaya girilmemesi rica olunur” anonsu yaptırdı. Ancak bu uyarılar işe yaramadı ve hakemin bitiş düdüğüyle birlikte saha bir anda ana baba gününe döndü. Olacakları anlayan futbolcular, koşarak soyunma odasına girmeye çalışırken, Alex formasını bir gurbetçiye vererek kurtuldu. Ancak Roberto Carlos o kadar şanslı değildi. Taraftarların arasında kalan Sambacı, ezilme tehlikeyi yaşarken, bazı kişiler arasında yumruklaşma yaşandığı gözlendi. Brezilyalı oyuncu, taraftarların elinden zorlukla kurtulup, kendini soyunma odasına attı.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:38
'Ben, aynı Daum'um'
Değiştiği iddialarına katılmadığını söyleyen Alman hoca, “Daha önce de şampiyonluk için gelmiş ve hedefe ulaşmıştım. Hedefim yine aynı” dedi.
Samandıra’da iki hafta boyunca sürdürülen yeni sezon hazırlıklarını izleyen herkesin ortak düşüncesi, teknik direktör Daum’un 3 yıl öncesine göre bir hayli değiştiği yönündeydi. Belindeki ağrı yüzünden daha önce çalışmaları uzaktan izlemekle yetinen tecrübeli hoca, artık tüm idmanları kendisi yaptırıyor, her hareketi oyuncularına bizzat gösteriyordu. Öncekinin aksine futbolcularına daha bir güleryüzlü davranıyor, onların motivasyonunu yükseltecek hamleler yapıyordu. Bu değişiklikler gözden kaçmazken, Daum’dan itiraz geldi: “Ben, değişmedim.”
‘Mantalitem hep aynı’Kendisinde hiçbir değişiklik olmadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, “3 yıl önceki Daum neyse, şimdiki de o. Hedeflerimde de bir değişiklik yok. O zaman da Fenerbahçe’yi şampiyon yapma hedefiyle gelmiş ve bunu başarmıştım. Şimdi de aynı hedefle yola çıktım. Oyuncularımla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Belki uygulamada küçük değişiklikler olabilir o kadar. Yoksa mantalitem hep aynı” diye konuştu.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:39
Kadro eski, Fener yeni! 0-5
Daum yönetimindeki ilk maçında Alman Bölgesel Lig ekibi ULM´ü gole boğan Fenerbahçe, ortaya koyduğu futbolla, gelecek için ışık saçtı.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262392_15FAN01YUS4-B-Y.jpg
Fenerbahçe-SSV Ulm: 5-0
HAKEMLER: Knut Kricher, Dominik Schaal, Martin Petersen
FENERBAHÇE: Volkan D. 7, Volkan B.(Dk.45) 6, Gökhan G. 7, Bekir 5, Önder (Dk.45) 7, Bilica 7, Deniz(Dk.63) 6, Carlos 6, Emre 6, Selçuk 5, Ali (Dk.45) 6, Alex 8, Deivid 6, Abdülkadir (Dk.76) 5, Semih 7, Furkan (Dk.76) 5, Uğur 6, Onur (Dk.76) 5
SSV Ulm 1846: Betz 4, Leschinski 5, Reith 5, Wiesner 4, Sauter 5, Müller 4, Marinoviç 5, Schmidt 4, Burak (Dk. 77) 5, Barth 6, Kienast (Dk. 65) 4, Grüttner 4, Radojeviç 5, Pangallo (Dk. 65) 4, Knoll (Dk. 46) 4
GOLLER: Gökhan (Dk.23), Semih (Dk.51 ve 63),Deivid (Dk.66),Önder (Dk.73)
SARI KART: Selçuk (Fenerbahçe)
Eski teknik direktörü Daum ile yeniden yola çıkan Fenerbahçe, Almanya’daki ilk hazırlık maçında göz doldurdu. Yoğun antrenman temposunun ardından Alman Bölgesel Lig takımlarından Ulm ile karşı karşıya gelen Kanarya’da, iki yeni transfer Bilica ve Bekir dışındaki tüm isimler eskiydi ama ortaya konan futbolda yenilikler vardı. Bol pas yaparak topun kendilerinde kalmasını sağlayan Sarı-Lacivertliler’in resmi bir maç oynar gibi ciddi olması, mücadele etmesi, son ana kadar gol kovalaması dikkat çekti. Genç ve koşan oyunculardan kurulu Ulm’ün presini bol pasla kıran Fenerbahçe, ardından kalitesini ortaya koyup, bu ilk sınavda 5-0’lık galibiyete ulaşıp, tribünleri dolduran 8 bin dolayındaki gurbetçiyi mutlu etti.
23. dakikada Alex’in başlattığı atakta Gökhan Gönül’ün kafa golüyle öne geçen Fenerbahçe, 51’de Semih’in nefis aşırtmasıyla skoru 2-0 yaptı. Nöbetçi golcü, 63. dakikada ağları bir kez daha havalandırırken, 66’da Deivid, “aşırtma böyle yapılır” der gibi bir vuruşla skoru 4-0’a taşıdı. Dün doğum günü olan Önder, 73. dakikada nefis bir golle adeta kendi hediyesini kendi verdi ve maçın skorunu ilan etti.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/16_262399_300.jpg (http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/NewsGallery.aspx?aType=GalleryNews&gId=186&ItemOrder=0)
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/13_262407_300.jpg (http://fanatik.ekolay.net/Galeri/GalleryDetail.aspx?Gallery=4237)
Carlos ezilmekten zor kurtuldu
Fenerbahçe’nin ULM ile oynayacağı maça akın eden 8 bin kadar gurbetçi, 90 dakika boyunca takımlarına destek verdi. Taraftarlar, üst üste gelen gollerle büyük sevinç yaşarken, önceki yıllarda yaşanan sıkıntıyı dikkate alan yetkililer, sürekli olarak, “Maç bitiminde sahaya girilmemesi rica olunur” anonsu yaptırdı. Ancak bu uyarılar işe yaramadı ve hakemin bitiş düdüğüyle birlikte saha bir anda ana baba gününe döndü. Olacakları anlayan futbolcular, koşarak soyunma odasına girmeye çalışırken, Alex formasını bir gurbetçiye vererek kurtuldu. Ancak Roberto Carlos o kadar şanslı değildi. Taraftarların arasında kalan Sambacı, ezilme tehlikeyi yaşarken, bazı kişiler arasında yumruklaşma yaşandığı gözlendi. Brezilyalı oyuncu, taraftarların elinden zorlukla kurtulup, kendini soyunma odasına attı.
gurbetcilerimzn maçı izlemsi hatta yogun ilgi gstermesi gzl ama mac sonunda sahaya grmesi hatta mac esnasında grmeleri hc hos degll :(:(:(:(:(:(
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:40
Roberto Carlos sazı eline aldı!
Çalışmalarından son derece memnun olan Daum´un, “Son bu takımın en tecrübeli ismisin. Gençlere önderlik yap” dediği Roberto Carlos, bu görevi başarıyla yerine
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262317_15FAN02CARLOS.jpg
Çalışmalarından son derece memnun olan Daum’un, “Son bu takımın en tecrübeli ismisin. Gençlere önderlik yap” dediği Roberto Carlos, bu görevi başarıyla yerine getiriyor. Almanya kampının ilk gününden itibaren gençlere özel bir ilgi gösteren Brezilyalı yıldıza takım arkadaşları şimdi, “Babaların babası” lakabını taktı. Bu arada gurbetçilerin kendilerine gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Sambacı, “Onları özlemişim. Profesyonel bir futbolcuya verilebilecek en büyük ödül, gösterilen sevgidir. Bunu zirvede yaşıyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bir başka mutluluğum ise sezona iyi başlamış olmamız. Şimdilik her şey çok güzel. En büyük dileğimse sakatlık yaşanmaması” diye konuştu.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:40
Güiza'nın yokluğu Semih'i kamçıladı
Senelerdir attığı goller ve başarılı performansına rağmen yedeklikten kurtulamayan Semih Şentürk, yeni sezona yepyeni umutlarla hazırlanıyor.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262319_15FAN02SEMIH.jpg
Ülkesinden bir türlü dönmeyen Güiza’nın yokluğunda ön plana çıkan golcü oyuncu, Daum’a kendisini yeniden gösterip, formayı kapabilmek için büyük çaba harcıyor. Bir hayli kilo veren ve iyi bir çalışma dönemi geçiren Semih, antrenmanlarda attığı gollerle teknik heyet ve idmanı izleyenlerden büyük alkış alıyor. Daum’un özel bir ilgi gösterdiği yıldız oyuncu, sezona zımba gibi gireceği iddiasında bulundu.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:41
DİĞER HABERLER
Kadro eski, Fener yeni! 0-5 (http://www.1907unifeb.org/forums/FENERBAHÇE-Kadro-eski,-Fener-yeni!-0-5_3_HDetail_34_138927.htm)
Daum'un yüzü güldü (http://www.1907unifeb.org/forums/FENERBAHÇE-Daum'un-yüzü-güldü_3_HDetail_34_138926.htm)
Fener şov yaptı 0-5 (http://www.1907unifeb.org/forums/FENERBAHÇE-Fener-şov-yaptı-0-5_3_HDetail_34_138919.htm)
'Ben, aynı Daum'um' (http://www.1907unifeb.org/forums/FENERBAHÇE-'Ben,-aynı-Daum'um'_3_HDetail_34_138882.htm)
Sambacı ön libero (http://www.1907unifeb.org/forums/FENERBAHÇE-Sambacı-ön-libero_3_HDetail_34_138881.htm)
Güneş gitti yağmur geldi (http://www.1907unifeb.org/forums/FENERBAHÇE-Güneş-gitti-yağmur-geldi_3_HDetail_34_138879.htm)
'Geçen yıl olmayan havayı yakaladık' (http://www.1907unifeb.org/forums/FENERBAHÇE-'Geçen-yıl-olmayan-havayı-yakaladık'_3_HDetail_34_138878.htm)
Burak Yılmaz'dan olay sözler (http://www.1907unifeb.org/forums/FENERBAHÇE-Burak-Yılmaz'dan-olay-sözler_3_HDetail_34_138877.htm)
Roberto Carlos sazı eline aldı! (http://www.1907unifeb.org/forums/FENERBAHÇE-Roberto-Carlos-sazı-eline-aldı!_3_HDetail_34_138873.htm)
'Aynı hataları, bu kez yapmayacağız' (http://www.1907unifeb.org/forums/FENERBAHÇE-'Aynı-hataları,-bu-kez-yapmayacağız'_3_HDetail_34_138871.htm)
Tüm Haberler (http://www.1907unifeb.org/forums/index.aspx?atype=TumHaberler&CATID=34&SEARCH=)
Olcay Karakaş
15-07-2009, 13:42
Güiza'nın yokluğu Semih'i kamçıladı
Senelerdir attığı goller ve başarılı performansına rağmen yedeklikten kurtulamayan Semih Şentürk, yeni sezona yepyeni umutlarla hazırlanıyor.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262319_15FAN02SEMIH.jpg
Ülkesinden bir türlü dönmeyen Güiza’nın yokluğunda ön plana çıkan golcü oyuncu, Daum’a kendisini yeniden gösterip, formayı kapabilmek için büyük çaba harcıyor. Bir hayli kilo veren ve iyi bir çalışma dönemi geçiren Semih, antrenmanlarda attığı gollerle teknik heyet ve idmanı izleyenlerden büyük alkış alıyor. Daum’un özel bir ilgi gösterdiği yıldız oyuncu, sezona zımba gibi gireceği iddiasında bulundu.
semihn kişilgi ve de oyunu gercekten takdire degerr ... inş bu sene forma sansı bulurda gollerne doyamamyızz onun
Olcay Karakaş
15-07-2009, 16:48
NEZARETE ATILDILAR!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82379&archieve=)15 Temmuz 2009 13:31http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82379_1_090715133146.jpg
Genç Bayan Voleybol Milli Takımı'nın, Dünya Şampiyonası'na katılmak için gittiği Meksika'da nezarete alınması tepkilere yol açtı.
Meksika'da 'milli' skandal! Meksika'da skandal Dünya Gençler Voleybol Şampiyonası için Meksika'ya giden Ay-Yıldızlı kafile, başkent Mexico City'de 'Nezarete' atıldı. Pasaportları ellerinden alınan antrenör ve sporcular, uyuşturucu taşıdığı gerekçesiyle tutuklananlarla aynı odada bekletildi Türkiye, Meksika'da beklemediği bir davranışla karşılaştı. Dünya Gençler Voleybol Şampiyonası için bu ülkeye giden Milli Takımın tamamı, 'Nezarete' atıldı. Hem de hiçbir gerekçe gösterilmeden.
Şampiyonanın yapılacağı Tijuana kentine gitmek için önce başkent Mexico City'ye inen kafile, pasaport kontrolüne gitmeye hazırlanırken, havaalanı polisi tarafından karşılandı. Pasaportları ellerinden alınan kafiledeki antrenör ve sporcular, havaalanında tutukluların konulduğu odaya kapatıldı.
Milli Takım Baş antrenörü Mehmet Bedestenlioğlu, görevlilerle tartışırken, sorularına hiçbir yanıt alamadı. Aynı odada, bavulunda köpekler tarafından uyuşturucu bulunan iki Meksikalı da vardı. Yarım saat bu odada tutulan Ay-Yıldızlı kafile, daha sonra pasaport kontrolüne alındı ve serbest bırakıldı.
36 SAAT SÜREN YOLCULUK GENÇ
Bayan Milli Takımı, Tijuana kentine tam 36 saat süren bir yolculuğun ardın varabildi. Ankara'da 13 Temmuz saat 02:00'de başlayan yolculuk, Türkiye saatine göre 14 Temmuz'da saat 13.00'te sporcuların kalacağı otelde son buldu. Saat farkına uyum sağlamaları için 4 kez değişen uçakta uyumaları engellenen sporcuların bitkin düştükleri gözlendi.
DOMUZ GRİBİ KONTROLÜ
SPORCULARIN çilesi, Tijuana kentine gelmekle son bulmadı. Uçaktan iner inmez şampiyonanın yapılacağı spor merkezine getirilen sporcular, gece saat 01:00'de 'Domuz gribi' nedeniyle sağlık kontrolünden geçirildi. Formlar doldurulan ve doktorlar tarafından ateşleri ölçülen genç bayanlar, 02:00'de de yemeğe alındı
Olcay Karakaş
15-07-2009, 16:49
KİM BU ÇOCUKLAR? http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82372&archieve=)15 Temmuz 2009 12:43http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82372_1_090715124302.jpg
Fenerbahçe'nin dünkü ilk hazırlık maçında üç sürpriz isim herkesi şaşırttı. Teknik Direktör Daum, ULM ile oynanan maçın son 15 dakikasında, Ankaragücü'nden alınan ancak sakatlığı nedeniyle bir türlü forma şansı bulamayan 18 yaşındaki Abdülkadir ile birlikte iki gence forma verdi.
Gelceğin yıldızlarından biri olacak gözüyle bakılan Abdülkadir'le birlikte oyuna girer girmez forvet mevkiinde gösterdikleri performansla büyük beğeni toplayan Furkan Aydın ve Onur Karakabak herkese, "Kim bu çocuklar?" sorusunu sorduttu.
Hürriyet'in haberine göre, Aslında ikisi de defalarca genç milli takım formasını giymişlerdi. Santrafor oynayan, yapılı kıvrak vücudu ve 1.88 cm boyu ile dikkat çeken Furkan, 9 milli maçta 3 gol attı. Sol açık oynayan Onur Karakabak ise daha şimdiden 36 kez milli formayı sırtına geçirmiş.
Fenerbahçe bu iki genç yeteneği geçtiğimiz Ocak ayında sessiz sedasız Sakarya'dan transfer etmişti. Daum'un bu gençlere ilk hazırlık maçında yer vermesi, "Tuncay gibi yeni Sakaryalı yıldızlar yaratacak" yorumlarına yol açtı.
İşte, Fenerbhçe'nin yeni üç geç futbolcusunun künyeleri:
Furkan Aydın:
Fenerbahçe’ye geldiği takım: Sakaryaspor
Doğum tarihi: 22 Şubat 1991
Doğum yeri: Adapazarı
Boyu: 1.88
Mevkii: Forvet
Milli takım kariyeri: 9 kez milli oldu ve 3 gol attı.
Onur Karakabak:
Fenerbahçe’ye geldiği takım: Sakaryaspor
Doğum tarihi: 8 Nisan 1992
Doğum yeri: Zonguldak
Boyu: 1.75
Mevkii: Orta saha (Sol açık)
Milli takım kariyeri: 36 kez milli oldu.
Abdülkadir Kayalı:
Fenerbahçe’ye geldiği takım: Ankaragücü
Doğum tarihi: 15 Mayıs 1991
Doğum yeri: Ankara
Boyu: 1.76
Mevkii: Orta saha
Milli takım kariyeri: 49 kez milli oldu ve 3 gol attı
Olcay Karakaş
15-07-2009, 16:49
MALDONADO'YA SÜRPRİZ TALİP!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82380&archieve=)15 Temmuz 2009 13:33http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82380_1_090715133339.jpg
Fenerbahçe'den gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Şilili futbolcu Maldonado'ya Fransa'dan iki sürpriz çıktı...
Goal.com'un haberine göre, Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi dolan Maldonado, Fransız kulüpleriyle görüşüyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda Brezilya'da forma giymek istediğini söyleyen ve özellikle de Palmeiras'la temas hâlinde olduğu belirtilen orta saha oyuncusu, Avrupa'yla bağlantısını henüz kesmiş değil.
Fransa basınında yeralan haberlere göre Maldonado, Monaco ve Olimpik Marsilya takımlarının da ciddi şekilde gündeminde yeralıyor. 29 yaşındaki Şilili oyuncunun, özellikle de Monaco'yla olan görüşmelerde mesafe kaydettiği ifade edildi.
Önceki sezonun ortasında sarı-lacivertli takıma gelen Maldonado, 1 buçuk sezon boyunca ortaya koyduğu futbolla, sarı-lacivertli taraftarları pek tatmin edememişti.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 16:50
YILDIRIM DÜŞTÜ 21 YARALI!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82366&archieve=)15 Temmuz 2009 11:53http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82366_1_090715115353.jpg
Avusturya'nın Leoben kentinde dün akşam amatör takımlar arasında oynanan maç sırasında sahaya yıldırım düşmesi sonucu 21 kişinin yaralandığı bildirildi.
Yetkililer, yıldırımın kalenin yanına düşmesi nedeniyle yaralananların çoğunun oyuncu olduğunu belirtti.
Yaralanan erkek oyuncuların sağanak yağış yüzünden sahaya zorlukla inen helikopterler tarafından hastaneye götürüldüğü açıklandı.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 16:50
İRLANDALI TURİSTİN F.BAHÇE SEVGİSİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82363&archieve=)15 Temmuz 2009 11:45http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82363_1_090715114501.jpg
Kuşadası'na tatil için gelen İrlandalı Johnotan Fox, taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin formasıyla sokaklarda dolaşıyor.
Fox, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kuşadası'na 10 günlük tatil için geldiğini, Fenerbahçe'nin ve Brezilyalı futbolcu Alex'in hayranı olduğunu söyledi.
Türkiye'yi fazla tanımadığını, ancak Türk takımlarının ve taraftarlarının ateşli olduğunu duyduğunu anlatan Fox şöyle dedi:
''Futbolu çok seviyor ve takip ediyorum. Son dönemde ülkenizdeki takımlarda oynayan dünyaca ünlü futbolcular sayesinde İrlanda da takip ediliyorsunuz. Ben Brezilyalı yıldız Alex'in hayranıyım. Tabi aynı zamanda Fenerbahçeliyim. Kuşadası'na geldiğimde aldığım ilk şey Fenerbahçe forması oldu. Türkiye'de sanırım en fazla taraftarı olan takım Fenerbahçe, çünkü yolda yürürken bile üstümdeki forma ile çok fazla ilgi görüyorum. Umarım bir gün Fenerbahçe Spor Kulubü'nü de İstanbul'da ziyaret ederim.''
Olcay Karakaş
15-07-2009, 16:52
DAUM KOVDU YILIN KALECİSİ SEÇİLDİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82362&archieve=)15 Temmuz 2009 11:29http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82362_1_090715112915.jpg
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum tarafından 2003-2004 sezonunda transfer edilen; ancak ilk maç sonrası kovulan Robert Enke, Almanya'da yılın kalecisi seçildi. Almanya'nın önde gelen spor dergilerinden 11 Freunde, 2008-2009 sezonunda ülkedeki en iyi kalecinin Robert Enke olduğunu ilan etti.
Zaman Gazetesi'nin haberine göre, Robert Enke, Almanya Birinci Lig takımlarından Hannover 96'nın yanı sıra Almanya Milli Takım kalesini de koruyor. 24 Ağustos 1977'de eski Doğu Almanya sınırları içindeki Jena kentinde doğan Enke, Fenerbahçe'ye Barcelona'dan kiralık olarak gelmiş ve sadece bir maç oynayabilmişti. 2008'den bu yana Hannover'de bulunan Enke, şimdiye kadar Hannover 96 formasıyla 158 lig maçında yer aldı.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 16:52
Arda'nın gelmesini isterim"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Arda'yı transfer etme isteği manşetlerden inmezken, konuyla ilgili bir açıklama da Emre Belözoğlu'ndan geldi. Arda'nın çok beğendiği bir futbolcu olduğunu ifade eden Emre, "Arda'nın Fenerbahçe'ye gelmesini isterim" dedi.
Göktürk Daşoluk
15-07-2009, 17:10
iLLaki oda geLir ;)
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:13
iLLaki oda geLir ;)
yani oda gelcek ama şimdi ama sonra
;)
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:14
iLLaki oda geLir ;)
nslsn kardeşim ? nsl gidio unıfeb calısmalarınızzz
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:15
DAUM KOVDU YILIN KALECİSİ SEÇİLDİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82362&archieve=)15 Temmuz 2009 11:29http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82362_1_090715112915.jpg
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum tarafından 2003-2004 sezonunda transfer edilen; ancak ilk maç sonrası kovulan Robert Enke, Almanya'da yılın kalecisi seçildi. Almanya'nın önde gelen spor dergilerinden 11 Freunde, 2008-2009 sezonunda ülkedeki en iyi kalecinin Robert Enke olduğunu ilan etti.
Zaman Gazetesi'nin haberine göre, Robert Enke, Almanya Birinci Lig takımlarından Hannover 96'nın yanı sıra Almanya Milli Takım kalesini de koruyor. 24 Ağustos 1977'de eski Doğu Almanya sınırları içindeki Jena kentinde doğan Enke, Fenerbahçe'ye Barcelona'dan kiralık olarak gelmiş ve sadece bir maç oynayabilmişti. 2008'den bu yana Hannover'de bulunan Enke, şimdiye kadar Hannover 96 formasıyla 158 lig maçında yer aldı.
istanbul spordan yerse 3 gol daha ilk macta kovulcak tabi hem o kovlnca volkan ve recep bilerin yıldızları parladı
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:19
kapadokyalı fenerbahcelilerrr ...
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:20
"KAPTANLIK KRİZİ YOK" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82382&archieve=)15 Temmuz 2009 15:18http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82382_1_090715151858.jpg
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, teknik direktör Christoph Daum'un takımın başına geldiği ilk günden bu yana şampiyonluk isteğini futbolculara aşıladığını söyledi.
Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin kamp yaptığı Bad Wörishofen kasabasında yapılan sabah antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Teknik direktör Christoph Daum'un çok kariyerli biri isim olduğuna işaret eden Emre, ''Daum hocamızdan çok memnunuz. Çok kariyerli bir isim ve Fenerbahçe camiasının ne istediğini bilen kişi. Bizi iyi çalıştırıyor. Onun bana gösterdiği ilgiye karşılık vermek adına ben de iyi çalışıyorum. Çok iyi futbolculara sahibiz. Fenerbahçe'nin başında Daum'un olmasından her arkadaşım gibi ben de çok mutluyum'' dedi.
Almanya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden sarı lacivertli futbolcu, ''İlk etap kampımız İstanbul'da başladı ve hava çok sıcaktı. Burada daha iyi bir hava var. Tüm arkadaşlarıma ve takımımıza hayırlı bir sezon geçirmeyi diliyorum. Roland Koch neşeli bir insan. Keyifli antrenmanlar yapıyoruz. Ağır antrenman olsa da yüzümüzü güldürebiliyor. Sezon başında güldük inşaalla sezon sonunda da görürüz. Dün ilk hazırlık maçımızı yaptık. İlk maçtan galibiyetle ayrılmaktan menmnun olduk. Hazırlık maçları ölçü olmasa da Fenerbahçe'nin oynadığı her maç önemlidir'' şeklinde konuştu.
Basın mensuplarının kendisinden bahsetmesinin istenmesi üzerine tecrübeli futbolcu, ''Kendimden bahsetmeyi sevmem, bahsedenleri de sevmem. Ancak iki buçuk sezondur sezon başı kamp yapamıyorum. Geçen sezonlarda İngiltere'de bileğimin kırılması ve askerlik nedeniyle sezon başı kamp yapamamamıştım. Sezon başı kamp tüm futbolcular için önemlidir. İyi çalışmamın meyvelerini sezon içinde alacağımı düşünüyorum'' açıklamasında bulundu.
Önümüzdeki sezon takım için oynayan elinden geleni yapan bir Emre izletmeye çalışacağını dile getiren Emre, geçen sezonun ilk haftalarında kaybedilen puanların takımda özgüvensizliğe yol açtığını kaydetti.
Geçen sezon teknik direktör Aragones gibi iyi bir teknik adam ile çalışmaktan mutlu olduğunu ve bunun gururunu yaşadığını ifade eden Emre Belözoğlu, ''Aragones ile çalışmaktan memnun oldum, iyi bir teknik adamdı. Çalışmaktan gurur duydum ama bazı şeyler olmadı. Kendisinin ve bizim hatalarımız oldu. Sonuçta çok kaybeden bir takım çıktı meydana. Bunu hiç istemedik. Bu yıl Daum ilk günden bu yana şampiyonluk dedi ve toplantılarda bize onu aşılıyor. Bir puan hesabı yapıldığında derbi maçlar hariç 75-80 puan alırsak şampiyon olacağımızı düşünüyorum. İyi çalışıyoruz şampiyon olabilecek bir takıma sahibiz. Başımızda inanan iddialı bir hoca var. İnşaallah istenen Fenerbahçe ortaya çıkar'' diye konuştu.
-''KAPTANLIK KRİZİ YOK''-
Milli futbolcu bir gazetecinin Fenerbahçe'de kaptanlık krizi olup olmadığını sorusuna, ''Fenerbahçe'de kaptanlık sorunu yaşanmaz. Hoca toplantılarda liderlik vasıflarından söz ediyor. Kaptanımız Alex'tir. Daha sonra Semih ve Volkan gelir, benim böyle bir sıkıntım yok. Zaten Fenerbahçe'de hoca Abdülkadir'i kaptan yapsa bu takımda sıkıntı olmaz. Herkes onun arkasında çıkar. Kulüp ve futbolcu olarak sıkıntı olmaz'' diye cevap verdi.
Sarı-lacivertli futbolcu üç büyük kulübün transferlerini değerlendirmesi istenmesi üzerine, bu konuda yorum yapmak istemediğini, ancak Fenerbahçe'nin yaptığı transferlerin çok kaliteli ve iyi oyuncular olduğunu, bu kadro ile şampiyon olunabileceğini anlattı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisinin transferini kaç dakikada bitirdiğinin ve Arda Turan ile aynı takımda oynamak isteyip istemediğinin sorulması üzerine Emre, ''Beni bitirmemişti başkan. Ben Fenerbahçeliydim. Bu bir gerçekti. Galatasaray'da güzel günler geçirdim unutulmaz yıllar yaşadım. Başkanın samimiyetine güvendim ve Fenerbahçe'ye geldim. Arda ile tabii ki aynı takımda oynamak isterim ama kendi kararıdır'' şeklinde cevap verdi.
Kendisinin agresif bir futbolcu olduğunun hatırlatılması üzerine sarı-lacivertli futbolcu, ''Kavga kelimesini kabul etmiyorum. Maç içinde ve idamanlarda hırslı bir oyuncuyum, zaten hırsım olmasa bugünlere gelemezdim. Hırsımı kontrol ettiğim sürece artılarını gördüm ve kontrol edemedim sürece sıkıtlarını çektim. Eleştiri her zaman olacaktır. Yeter ki doğru ve yerinde olsun, benim için bir problem yok. Maradona bile eleştirildi benim eleştirilmeyecek bir tarafım yok. Bu anlamda da elimden geldiğince kendimi toparlayacağım. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama kavga kelimesini kabul etmiyorum. Türkçem o kadar iyi değil ama hareketlerimle kendimi anlatabiliyorum. Konuşmaya gelince kelimelerle bazen ifade edemiyorum. Yanlış anlaşılma olabiliyor ama beni tanıyan zaten tanıyordur'' diyerek sözlerini tamamladı.
Öte yandan sarı-lacivertli takım Almanya kampının üçüncü gününde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.
Futbolcular antrenmana antrenör Roland Koch'un alkış seansı ile başladı. Koch'un alkışına tüm futbolcular da alkış yaparak cevap verdiler.
Koch yanında getirdiği draje çikolataları Önder Turacı'ya verdi. Önder Turacı da çikolataları arkadaşlarına ikram etti.
Antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından cimnastik hareketleri yaptılar. Fenerbahçeli futbolcular daha sonra Ayhan Tumani yönetiminde dar alanda tek pas çalışması, ardından da dar alanda çift kale maç yaptılar.
Tek pas çalışması esnasında Emre Belözoğlu'nun sert şutu bir bayan taraftara çarptı. Antrenman sonunda bayan taraftardan özür dileyen Emre, antrenman tişörtünü hediye ederek taraftarın gönlünü aldı.
Neşeli geçen antrenmanın sonunda ise Emre Belözoğlu ve Semih, Önder Turacı'nın söylediği telgrafın telleri şarkısı eşliğinde oynadılar. Tüm futbolcular ve teknik ekip bu iki futbolcuya alkışlarıyla destek verdi.
Ayrıca sabah antrenmanında Deniz Barış küçük bir şanssızlık yaşadı. Deniz, takım otobüsünden indiğinde taraftara imza vermek isterken başını otobüs aynasına çarptı. Başındaki acıyla bir an duraklayan Deniz yine de taraftara imza vermeyi ihmal etmedi. Deniz Barış antrenman sonunda da arkadaşları arasında 50 şınav çekerek gücünü gösterdi.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:21
"KAPTANLIK KRİZİ YOK" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82382&archieve=)15 Temmuz 2009 15:18http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82382_1_090715151858.jpg
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, teknik direktör Christoph Daum'un takımın başına geldiği ilk günden bu yana şampiyonluk isteğini futbolculara aşıladığını söyledi.
Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin kamp yaptığı Bad Wörishofen kasabasında yapılan sabah antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Teknik direktör Christoph Daum'un çok kariyerli biri isim olduğuna işaret eden Emre, ''Daum hocamızdan çok memnunuz. Çok kariyerli bir isim ve Fenerbahçe camiasının ne istediğini bilen kişi. Bizi iyi çalıştırıyor. Onun bana gösterdiği ilgiye karşılık vermek adına ben de iyi çalışıyorum. Çok iyi futbolculara sahibiz. Fenerbahçe'nin başında Daum'un olmasından her arkadaşım gibi ben de çok mutluyum'' dedi.
Almanya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden sarı lacivertli futbolcu, ''İlk etap kampımız İstanbul'da başladı ve hava çok sıcaktı. Burada daha iyi bir hava var. Tüm arkadaşlarıma ve takımımıza hayırlı bir sezon geçirmeyi diliyorum. Roland Koch neşeli bir insan. Keyifli antrenmanlar yapıyoruz. Ağır antrenman olsa da yüzümüzü güldürebiliyor. Sezon başında güldük inşaalla sezon sonunda da görürüz. Dün ilk hazırlık maçımızı yaptık. İlk maçtan galibiyetle ayrılmaktan menmnun olduk. Hazırlık maçları ölçü olmasa da Fenerbahçe'nin oynadığı her maç önemlidir'' şeklinde konuştu.
Basın mensuplarının kendisinden bahsetmesinin istenmesi üzerine tecrübeli futbolcu, ''Kendimden bahsetmeyi sevmem, bahsedenleri de sevmem. Ancak iki buçuk sezondur sezon başı kamp yapamıyorum. Geçen sezonlarda İngiltere'de bileğimin kırılması ve askerlik nedeniyle sezon başı kamp yapamamamıştım. Sezon başı kamp tüm futbolcular için önemlidir. İyi çalışmamın meyvelerini sezon içinde alacağımı düşünüyorum'' açıklamasında bulundu.
Önümüzdeki sezon takım için oynayan elinden geleni yapan bir Emre izletmeye çalışacağını dile getiren Emre, geçen sezonun ilk haftalarında kaybedilen puanların takımda özgüvensizliğe yol açtığını kaydetti.
Geçen sezon teknik direktör Aragones gibi iyi bir teknik adam ile çalışmaktan mutlu olduğunu ve bunun gururunu yaşadığını ifade eden Emre Belözoğlu, ''Aragones ile çalışmaktan memnun oldum, iyi bir teknik adamdı. Çalışmaktan gurur duydum ama bazı şeyler olmadı. Kendisinin ve bizim hatalarımız oldu. Sonuçta çok kaybeden bir takım çıktı meydana. Bunu hiç istemedik. Bu yıl Daum ilk günden bu yana şampiyonluk dedi ve toplantılarda bize onu aşılıyor. Bir puan hesabı yapıldığında derbi maçlar hariç 75-80 puan alırsak şampiyon olacağımızı düşünüyorum. İyi çalışıyoruz şampiyon olabilecek bir takıma sahibiz. Başımızda inanan iddialı bir hoca var. İnşaallah istenen Fenerbahçe ortaya çıkar'' diye konuştu.
-''KAPTANLIK KRİZİ YOK''-
Milli futbolcu bir gazetecinin Fenerbahçe'de kaptanlık krizi olup olmadığını sorusuna, ''Fenerbahçe'de kaptanlık sorunu yaşanmaz. Hoca toplantılarda liderlik vasıflarından söz ediyor. Kaptanımız Alex'tir. Daha sonra Semih ve Volkan gelir, benim böyle bir sıkıntım yok. Zaten Fenerbahçe'de hoca Abdülkadir'i kaptan yapsa bu takımda sıkıntı olmaz. Herkes onun arkasında çıkar. Kulüp ve futbolcu olarak sıkıntı olmaz'' diye cevap verdi.
Sarı-lacivertli futbolcu üç büyük kulübün transferlerini değerlendirmesi istenmesi üzerine, bu konuda yorum yapmak istemediğini, ancak Fenerbahçe'nin yaptığı transferlerin çok kaliteli ve iyi oyuncular olduğunu, bu kadro ile şampiyon olunabileceğini anlattı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisinin transferini kaç dakikada bitirdiğinin ve Arda Turan ile aynı takımda oynamak isteyip istemediğinin sorulması üzerine Emre, ''Beni bitirmemişti başkan. Ben Fenerbahçeliydim. Bu bir gerçekti. Galatasaray'da güzel günler geçirdim unutulmaz yıllar yaşadım. Başkanın samimiyetine güvendim ve Fenerbahçe'ye geldim. Arda ile tabii ki aynı takımda oynamak isterim ama kendi kararıdır'' şeklinde cevap verdi.
Kendisinin agresif bir futbolcu olduğunun hatırlatılması üzerine sarı-lacivertli futbolcu, ''Kavga kelimesini kabul etmiyorum. Maç içinde ve idamanlarda hırslı bir oyuncuyum, zaten hırsım olmasa bugünlere gelemezdim. Hırsımı kontrol ettiğim sürece artılarını gördüm ve kontrol edemedim sürece sıkıtlarını çektim. Eleştiri her zaman olacaktır. Yeter ki doğru ve yerinde olsun, benim için bir problem yok. Maradona bile eleştirildi benim eleştirilmeyecek bir tarafım yok. Bu anlamda da elimden geldiğince kendimi toparlayacağım. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama kavga kelimesini kabul etmiyorum. Türkçem o kadar iyi değil ama hareketlerimle kendimi anlatabiliyorum. Konuşmaya gelince kelimelerle bazen ifade edemiyorum. Yanlış anlaşılma olabiliyor ama beni tanıyan zaten tanıyordur'' diyerek sözlerini tamamladı.
Öte yandan sarı-lacivertli takım Almanya kampının üçüncü gününde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.
Futbolcular antrenmana antrenör Roland Koch'un alkış seansı ile başladı. Koch'un alkışına tüm futbolcular da alkış yaparak cevap verdiler.
Koch yanında getirdiği draje çikolataları Önder Turacı'ya verdi. Önder Turacı da çikolataları arkadaşlarına ikram etti.
Antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından cimnastik hareketleri yaptılar. Fenerbahçeli futbolcular daha sonra Ayhan Tumani yönetiminde dar alanda tek pas çalışması, ardından da dar alanda çift kale maç yaptılar.
Tek pas çalışması esnasında Emre Belözoğlu'nun sert şutu bir bayan taraftara çarptı. Antrenman sonunda bayan taraftardan özür dileyen Emre, antrenman tişörtünü hediye ederek taraftarın gönlünü aldı.
Neşeli geçen antrenmanın sonunda ise Emre Belözoğlu ve Semih, Önder Turacı'nın söylediği telgrafın telleri şarkısı eşliğinde oynadılar. Tüm futbolcular ve teknik ekip bu iki futbolcuya alkışlarıyla destek verdi.
Ayrıca sabah antrenmanında Deniz Barış küçük bir şanssızlık yaşadı. Deniz, takım otobüsünden indiğinde taraftara imza vermek isterken başını otobüs aynasına çarptı. Başındaki acıyla bir an duraklayan Deniz yine de taraftara imza vermeyi ihmal etmedi. Deniz Barış antrenman sonunda da arkadaşları arasında 50 şınav çekerek gücünü gösterdi.
bu sene sadece daum geri dnmedi arkadaşlık hırs ta geri geldi inş 3 sene kupa kaldırcasss
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:21
GREV SONA ERDİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82368&archieve=)15 Temmuz 2009 12:03http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82368_1_090715120347.jpg
Güney Afrika'nın ev sahipliği yapacağı 2010 Dünya Kupası için inşa edilen statlarda çalışan işçilerin grevi sona erdi.
İnşaat işçilerinin bağlı olduğu sendika ve işverenin ortak açıklamasına göre, maaşlarına yüzde 13 zam isteyen işçilerin 8 gündür sürdürdüğü grev, sabah sona erdi. Uzun süren müzakereler sonunda anlaşmaya varıldığı belirtilen açıklamada, zam hakkında bilgi verilmezken, sendikaya yakın kaynaklar, tarafların yüzde 12 zam üzerinde uzlaştığını iddia ettiler. Maaşlara yüzde 10,4 zam yapmak isteyen işveren, bu rakamı yüzde 11,5'e yükseltse de yüzde 13 zam isteyen işçileri bir haftadır ikna edememişti.
İşçilerin yarın işbaşı yapacağı, anlaşma detaylarının da gün içinde açıklanacağı bildirildi.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:23
MALDONADO'YA SÜRPRİZ TALİP!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82380&archieve=)15 Temmuz 2009 13:33http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82380_1_090715133339.jpg
Fenerbahçe'den gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Şilili futbolcu Maldonado'ya Fransa'dan iki sürpriz çıktı...
Goal.com'un haberine göre, Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi dolan Maldonado, Fransız kulüpleriyle görüşüyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda Brezilya'da forma giymek istediğini söyleyen ve özellikle de Palmeiras'la temas hâlinde olduğu belirtilen orta saha oyuncusu, Avrupa'yla bağlantısını henüz kesmiş değil.
Fransa basınında yeralan haberlere göre Maldonado, Monaco ve Olimpik Marsilya takımlarının da ciddi şekilde gündeminde yeralıyor. 29 yaşındaki Şilili oyuncunun, özellikle de Monaco'yla olan görüşmelerde mesafe kaydettiği ifade edildi.
Önceki sezonun ortasında sarı-lacivertli takıma gelen Maldonado, 1 buçuk sezon boyunca ortaya koyduğu futbolla, sarı-lacivertli taraftarları pek tatmin edememişti.
yoqqq artık bu adamlar mı futboldan anlamıolar yoksa bzmi :D:D:D:D:D:D maldonadonun oynadgı ftbol belli :D topu hep geri pasla defansa yada kaleciye atıo :D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:26
Karar günü yarın
15 Temmuz 2009 Çarşamba * 08:28
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/) tarafından Fenerbahçe Kulübü’ne 5 milyon 250 bin dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Mehmet (http://www.1907unifeb.org/mehmet/) Aurelio için son karar Tahkim Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/)’nun yarınki toplantısında verilecek.
http://www.1907unifeb.org/img/3/2009/mehmet_aurelio2.jpg
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/) tarafından Fenerbahçe Kulübü'ne 5 milyon 250 bin dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Mehmet (http://www.1907unifeb.org/mehmet/) Aurelio için son karar Tahkim Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/)'nun yarınki toplantısında verilecek.
Aurelio'nun avukatı Murat Teber tarafından yapılan itirazı görüşecek olan Tahkim Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/), ya UÇK'nın kararını onaylayacak, ya da milli oyuncunun Türkiye'ye transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) yapmasını engelleyen söz konusu tazminatı haksız bularak kaldıracak.
Toplantı öncesi devre arasında Ankaragücü (http://www.1907unifeb.org/ankaragucu/)'nden Fenerbahçe'ye transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) olan Gökhan Emreciksin (http://www.1907unifeb.org/gokhan-emreciksin/)'in sözleşme (http://www.1907unifeb.org/sozlesme/) örneğini isteyen ve bu talebi geri çevrilen Aurelio'nun avukatı Teber, savunma haklarının kısıtlandığını öne sürdü.
Teber'in, FIFA'nın opsiyonlu (http://www.1907unifeb.org/lu/) sözleşmeleri futbolcu ücretinde artış öngörmediği takdirde kabul etmediği tezini savunacağı, Aurelio ile yapılan sözleşmede böyle bir düzenleme olmadığına dikkat çekeceği öğrenildi.
Mehmet (http://www.1907unifeb.org/mehmet/) Aurelio'nun tek taraflı fesihte haklı olduğunu ileri süren Teber'in, Gökhan Emreciksin (http://www.1907unifeb.org/gokhan-emreciksin/)'in sözleşmesini isteme gerekçesi ise, Fenerbahçe Kulübü'nün Aurelio'da yaptığı hatayı burada düzelttiğini göstermek olduğu, ancak talebin geri çevrilmesiyle savunma haklarının kısıtlandığını ileri süreceği kaydedildi.
Kaynak: Milliyet
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:27
Aranan orta saha bulundu
15 Temmuz 2009 Çarşamba * 08:19
“Alacağımız orta saha Brezilyalı olacak” diyen Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/)'ın bahsettiği ismin, Liverpool (http://www.1907unifeb.org/liverpool/)’un 22 yaşındaki ön liberosu olduğu öğrenildi.
http://www.1907unifeb.org/img/3/2009/lucas.jpg
“Alacağımız orta saha Brezilyalı olacak” diyen Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/)'ın bahsettiği ismin, Liverpool (http://www.1907unifeb.org/liverpool/)'un 22 yaşındaki ön liberosu olduğu öğrenildi.
F.Bahçemiz, Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/) dosyasının üzerini kapatıyor.. Bir aydır 'Gelmeyeceğim' demesine rağmen 29 yaşındaki oyuncu üzerinde büyük baskı kuran sarı-lacivertlilerde Sportif Direktör Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/), Juventuslu (http://www.1907unifeb.org/lu/) yıldızın artık F.Bahçe (http://www.1907unifeb.org/f-bahce/)'ye gelmesinin çok zor olduğunu belirtti.
SARI-LACİVERTLİ yetkilileri, özellikle de Asbaşkan (http://www.1907unifeb.org/baskan/) Ali Koç (http://www.1907unifeb.org/ali-koc/)'u uzun süre meşgul eden Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/)'den umut kesilmesinin ardından çizilen yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) rotayı da yine Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/) açıkladı: “Alacağımız orta saha oyuncusu Brezilyalı olacak.” Bir süredir Samba diyarında görüşmeler yapan Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/)'ın bahsettiği Brezilyalı'nın da Liverpool (http://www.1907unifeb.org/liverpool/)'un genç ön liberosu Lucas Pezzini Leiva olduğu öğrenildi.
6.7 MİLYON EURO
İNGİLTERE Premier Lig (http://www.1907unifeb.org/premier-lig/) ekibinde geçen sezon 39 maça çıkmasına rağmen (20'si ilk 11), teknik direktör Benitez'in kadroda düşünmediği Brezilyalı futbolcuya Liverpool (http://www.1907unifeb.org/liverpool/)'un biçtiği fiyat (http://www.1907unifeb.org/yat/) da 6.7 milyon Euro... 22 yaşında olmasına rağmen Brezilya Milli (http://www.1907unifeb.org/milli/) Takımı'na kadar yükselme başarısı gösteren Lucas'la temasa gecen sarı-lacivertliler, bu transferde kadrodaki Brezilyalı bolluğuna ve R.Carlos (http://www.1907unifeb.org/carlos/)'a güveniyor. Yönetimin aklındaki plan Türkiye'yi tanımayan Lucas'a R.Carlos (http://www.1907unifeb.org/carlos/)'un ismiyle ‘reklam' yapmak..
Fakat sarı-lacivertliler, transferi için uğraştıkları Hamit'ten olumlu (http://www.1907unifeb.org/lu/) sonuç alamazsa, Lucas'ı bitirseler bile bir isim daha almaya kararlı. Kanarya bu hakkını da sol açıkta kullanmak istiyor..
Kaynak: Vatan
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:28
Herşeyin başı pas!
15 Temmuz 2009 Çarşamba * 12:54
Fenerbahçemiz, Almanya kampının 3. gününde yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) sezon hazırlıklarını sürdürdü.
http://www.1907unifeb.org/img/3/2009/daum-idman3.jpg
Fenerbahçemiz, Almanya kampının 3. gününde yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) sezon hazırlıklarını sürdürdü.
Sarı lacivertli takım hazırlıklarını, sakatlıkları devam eden Mehmet (http://www.1907unifeb.org/mehmet/) Topuz (http://www.1907unifeb.org/topuz/), Özer Hurmacı ve iki gündür antrenmanla çıkamayan Vederson (http://www.1907unifeb.org/vederson/) ve Colin Kazım (http://www.1907unifeb.org/kazim/)'dan yoksun sürdürdü. D
ULM'e karşı oynanan maçta sol ayak bileğine darbe alan Gökhan Gönül (http://www.1907unifeb.org/gokhan-gonul/), ısınma çalışmalarının ardından antrenmanı düz koşu ile tamamlarken, sarı lacivertli diğer futbolcular dar alanda tek top çalışması yaptılar.
Dar alandaki bu çalışmalarda teknik direktör Daum (http://www.1907unifeb.org/daum/)'un hedefi pas (http://www.1907unifeb.org/pas/) trafiğini hızlandırmaktı. Alman hoca, dünkü ULM maçından sonra yaptığı "hızlı pas (http://www.1907unifeb.org/pas/) yapma sorunumuz var" açıklamasının ardından, bugün de bu çalışma üzerinde durdu. Daum (http://www.1907unifeb.org/daum/), futbolcularından sürekli tek top oynamalarını ve sürekli hızlı paslaşmalarını istedi.
Kaynak: DHA
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:29
"Gurur verici bir olay"
15 Temmuz 2009 Çarşamba * 09:04
Fenerbahçemiz'in 5-0 kazandığı ULM maçının öncesinde ve sonrasında büyük bir izdiham yaşandı.
Fenerbahçe'nin 5-0 kazandığı ULM maçının öncesinde ve sonrasında büyük bir izdiham yaşandı. Gurbetçilerin yoğun ilgisi izdihama dönüşürken, bu dehşet verici ortama rağmen futbolcular ve teknik heyet taraftarların isteklerini kırmadılar.
Maç başlamadan önce takım sahaya ısınmak için çıktığında bile tribünleri dolduran taraftarların büyük bir bölümü sahaya indi. Isınan futbolculara yakın olmak, onlara dokunabilmek, bir fotoğraf çektirebilmek uğruna güvenlik barikatını aşan taraftarlar, futbolcuların kısa bir süre panik yaşamasına neden oldular.
Yeşil zeminin kenarına kadar gelen gurbetçileri güvenlik elemanları güçlükle tartan pistte durdurabildi. Sahaya dalan taraftarları hem futbolcular hem de güvenlik güçleri ve de gönüllü bireyler tekrar dışarıya aldılar.
Yapılan anonslara rağmen bildiğini okuyan taraftarlar dehşet saçan, sevginin ölçüsünü kaçıran halleriyle dikkatleri fazlasıyla çektiler. İzdiham yüzünden 20 dakika geç başlayan maçın ardından da aynı görüntüler kat kat artarak karşımıza çıktı. Maçın bitiş düdüğünü beklemeyen taraftarlar sahanın etrafında toplanmaya başladı.
Tüm gözler gurbetçilerin üzerindeydi. Sahadaki futbolcular bile maçın son 1-2 dakikasını bırakıp bir an önce soyunma odalarına gitmenin yollarını düşünüyordu. Ama taraftarların hızına yetişemediler. Saha bir anda ana-baba gününe döndü. Binlerce taraftar saha içine çil yavrusu gibi dağıldılar.
Futbolcular deyim yerindeyse kaçacak delik ararken, biraz mecburiyetten biraz da taraftarları kırmamak adına isteyene formalarını verdiler, isteyene imza (http://www.1907unifeb.org/imza/) verdiler, isteyene sarılıp fotoğraf çektirdiler. İzdiham stat dışında da devam etti.
Takım otobüsünün çevresine toplanan taraftarlar, barikatları aşıp, tel örgüleri devirme noktasına bile geldiler. Güvenlik güçleri demir bariyerlerin yıkılmaması için yoğun çaba harcadı. Futbolcular 5-10 metrelik soyunma odaları ile takım otobüsü arasındaki mesafeyi uzun bir sürede geçemediler. Taraftarlar futbolculara olan sevgilerini boğaz patlatırcasına, baygınlık geçirircesine gösterdiler.
Öte yandan aralarında Galatasaraylı olan, Beşiktaşlı olan, Trabzonsporlu (http://www.1907unifeb.org/lu/) olan taraftar sayısı da küçümsenmeyecek kadardı. Fenerbahçe dışındaki takımlara gönül verenler bile ellerindeki Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını bile Fenerbahçeli futbolculara imzalattılar.
Bu yoğun ilgi karşısında futbolcular hem gurur hem de şaşkınlık yaşadı.
VOLKAN DEMİREL
"Yurt içinde olsun yurt dışında olsun, Fenerbahçe seyircisini herkes biliyor. Bu durum bizlere gurur verici bir olay. Onlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya, onları kırmamaya çalışıyoruz"
UĞUR BORAL
"Fenerbahçe"de oynamaya başladığım günden bu yana bu kadar kalabalığı ilk kez görüyorum kampta bu kadar sevgi seli, bu kadar taraftar topluluğu müthiş bir olay. Sağolsun gurbetçilerimiz bizi yalnız bırakmadılar. Hepsine teşekkür ediyorum"
Kaynak: DHA
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:29
Başkanımız transfer dedi!
15 Temmuz 2009 Çarşamba * 08:21
Başkanımız Aziz Yıldırım (http://www.1907unifeb.org/aziz-yildirim/), iki transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) daha yapacaklarını söyledi.
http://www.1907unifeb.org/img/3/2009/aziz_yildirim2436.jpg
Başkanımız Aziz Yıldırım (http://www.1907unifeb.org/aziz-yildirim/), iki transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) daha yapacaklarını söyledi. İhtiyaç duyulan yerlere oyuncu aldıklarını belirten Yıldırım (http://www.1907unifeb.org/yildirim/), "Kulüpler laf olsun diye değil ihtiyaca göre transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) yapar. Biz de Mehmet (http://www.1907unifeb.org/mehmet/), Özer, Bekir ve Bilica'yı getirdik. Çünkü bu mevkilerde eksiklerimiz vardı" dedi.
Henüz takımın eksiklerini gidermediklerini dile getiren Yıldırım (http://www.1907unifeb.org/yildirim/), transferle ilgili şunları söyledi: "Bir orta saha ve bir de stoper ya da sol kanat oyuncusu alıp transferi kapatacağız. Teknik direktörümüz Daum (http://www.1907unifeb.org/daum/), bu mevkilerden 5'er futbolcu tespit etti. Bunlardan 2'sini transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) edeceğiz."
Kaynak: Fotomaç
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:30
Karar günü yarın
15 Temmuz 2009 Çarşamba * 08:28
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/) tarafından Fenerbahçe Kulübü’ne 5 milyon 250 bin dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Mehmet (http://www.1907unifeb.org/mehmet/) Aurelio için son karar Tahkim Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/)’nun yarınki toplantısında verilecek.
http://www.1907unifeb.org/img/3/2009/mehmet_aurelio2.jpg
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/) tarafından Fenerbahçe Kulübü'ne 5 milyon 250 bin dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Mehmet (http://www.1907unifeb.org/mehmet/) Aurelio için son karar Tahkim Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/)'nun yarınki toplantısında verilecek.
Aurelio'nun avukatı Murat Teber tarafından yapılan itirazı görüşecek olan Tahkim Kurulu (http://www.1907unifeb.org/lu/), ya UÇK'nın kararını onaylayacak, ya da milli oyuncunun Türkiye'ye transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) yapmasını engelleyen söz konusu tazminatı haksız bularak kaldıracak.
Toplantı öncesi devre arasında Ankaragücü (http://www.1907unifeb.org/ankaragucu/)'nden Fenerbahçe'ye transfer (http://www.1907unifeb.org/transfer/) olan Gökhan Emreciksin (http://www.1907unifeb.org/gokhan-emreciksin/)'in sözleşme (http://www.1907unifeb.org/sozlesme/) örneğini isteyen ve bu talebi geri çevrilen Aurelio'nun avukatı Teber, savunma haklarının kısıtlandığını öne sürdü.
Teber'in, FIFA'nın opsiyonlu (http://www.1907unifeb.org/lu/) sözleşmeleri futbolcu ücretinde artış öngörmediği takdirde kabul etmediği tezini savunacağı, Aurelio ile yapılan sözleşmede böyle bir düzenleme olmadığına dikkat çekeceği öğrenildi.
Mehmet (http://www.1907unifeb.org/mehmet/) Aurelio'nun tek taraflı fesihte haklı olduğunu ileri süren Teber'in, Gökhan Emreciksin (http://www.1907unifeb.org/gokhan-emreciksin/)'in sözleşmesini isteme gerekçesi ise, Fenerbahçe Kulübü'nün Aurelio'da yaptığı hatayı burada düzelttiğini göstermek olduğu, ancak talebin geri çevrilmesiyle savunma haklarının kısıtlandığını ileri süreceği kaydedildi.
Kaynak: Milliyet
aurelio yaptıgının cezasını cekmeli bnce ..... fenerbahcemizi kçk düsürmeye calısıp gtmesin elbet bi cezası vardırrr ...
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:31
Aranan orta saha bulundu
15 Temmuz 2009 Çarşamba * 08:19
“Alacağımız orta saha Brezilyalı olacak” diyen Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/)'ın bahsettiği ismin, Liverpool (http://www.1907unifeb.org/liverpool/)’un 22 yaşındaki ön liberosu olduğu öğrenildi.
http://www.1907unifeb.org/img/3/2009/lucas.jpg
“Alacağımız orta saha Brezilyalı olacak” diyen Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/)'ın bahsettiği ismin, Liverpool (http://www.1907unifeb.org/liverpool/)'un 22 yaşındaki ön liberosu olduğu öğrenildi.
F.Bahçemiz, Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/) dosyasının üzerini kapatıyor.. Bir aydır 'Gelmeyeceğim' demesine rağmen 29 yaşındaki oyuncu üzerinde büyük baskı kuran sarı-lacivertlilerde Sportif Direktör Aykut Kocaman (http://www.1907unifeb.org/aykut-kocaman/), Juventuslu (http://www.1907unifeb.org/lu/) yıldızın artık F.Bahçe (http://www.1907unifeb.org/f-bahce/)'ye gelmesinin çok zor olduğunu belirtti.
SARI-LACİVERTLİ yetkilileri, özellikle de Asbaşkan (http://www.1907unifeb.org/baskan/) Ali Koç (http://www.1907unifeb.org/ali-koc/)'u uzun süre meşgul eden Poulsen (http://www.1907unifeb.org/poulsen/)'den umut kesilmesinin ardından çizilen yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) rotayı da yine Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/) açıkladı: “Alacağımız orta saha oyuncusu Brezilyalı olacak.” Bir süredir Samba diyarında görüşmeler yapan Kocaman (http://www.1907unifeb.org/kocaman/)'ın bahsettiği Brezilyalı'nın da Liverpool (http://www.1907unifeb.org/liverpool/)'un genç ön liberosu Lucas Pezzini Leiva olduğu öğrenildi.
6.7 MİLYON EURO
İNGİLTERE Premier Lig (http://www.1907unifeb.org/premier-lig/) ekibinde geçen sezon 39 maça çıkmasına rağmen (20'si ilk 11), teknik direktör Benitez'in kadroda düşünmediği Brezilyalı futbolcuya Liverpool (http://www.1907unifeb.org/liverpool/)'un biçtiği fiyat (http://www.1907unifeb.org/yat/) da 6.7 milyon Euro... 22 yaşında olmasına rağmen Brezilya Milli (http://www.1907unifeb.org/milli/) Takımı'na kadar yükselme başarısı gösteren Lucas'la temasa gecen sarı-lacivertliler, bu transferde kadrodaki Brezilyalı bolluğuna ve R.Carlos (http://www.1907unifeb.org/carlos/)'a güveniyor. Yönetimin aklındaki plan Türkiye'yi tanımayan Lucas'a R.Carlos (http://www.1907unifeb.org/carlos/)'un ismiyle ‘reklam' yapmak..
Fakat sarı-lacivertliler, transferi için uğraştıkları Hamit'ten olumlu (http://www.1907unifeb.org/lu/) sonuç alamazsa, Lucas'ı bitirseler bile bir isim daha almaya kararlı. Kanarya bu hakkını da sol açıkta kullanmak istiyor..
Kaynak: Vatan
inş bu hbr dogrudur ve genc bi ytnk takımıza katılr hem lucas ii bi oyuncu olmpyat takımda ilk 11 oynamıstı gytte basarılı
Göktürk Daşoluk
15-07-2009, 17:31
nslsn kardeşim ? nsl gidio unıfeb calısmalarınızzz
Bomba gibi gidiyo ...Takip ediyosan Dogu akdenizi en son bizim stadyumu konuk ettik ,canlı yayında konferansın felan görüntüleri verildi ,övünmek gibi olmasında saglam işler çıkarıyoruz ama daha harika organizasyonlar sırada ;) sizin nasıl gidiyor?
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:32
Herşeyin başı pas!
15 Temmuz 2009 Çarşamba * 12:54
Fenerbahçemiz, Almanya kampının 3. gününde yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) sezon hazırlıklarını sürdürdü.
Fenerbahçemiz, Almanya kampının 3. gününde yeni (http://www.1907unifeb.org/yeni/) sezon hazırlıklarını sürdürdü.
Sarı lacivertli takım hazırlıklarını, sakatlıkları devam eden Mehmet (http://www.1907unifeb.org/mehmet/) Topuz (http://www.1907unifeb.org/topuz/), Özer Hurmacı ve iki gündür antrenmanla çıkamayan Vederson (http://www.1907unifeb.org/vederson/) ve Colin Kazım (http://www.1907unifeb.org/kazim/)'dan yoksun sürdürdü. D
ULM'e karşı oynanan maçta sol ayak bileğine darbe alan Gökhan Gönül (http://www.1907unifeb.org/gokhan-gonul/), ısınma çalışmalarının ardından antrenmanı düz koşu ile tamamlarken, sarı lacivertli diğer futbolcular dar alanda tek top çalışması yaptılar.
Dar alandaki bu çalışmalarda teknik direktör Daum (http://www.1907unifeb.org/daum/)'un hedefi pas (http://www.1907unifeb.org/pas/) trafiğini hızlandırmaktı. Alman hoca, dünkü ULM maçından sonra yaptığı "hızlı pas (http://www.1907unifeb.org/pas/) yapma sorunumuz var" açıklamasının ardından, bugün de bu çalışma üzerinde durdu. Daum (http://www.1907unifeb.org/daum/), futbolcularından sürekli tek top oynamalarını ve sürekli hızlı paslaşmalarını istedi.
Kaynak: DHA
aragoneste öle dedi ama takım pas yapamadan gtti adam :D:D:D:D:D ama daumun tecrubesnden hc şuphmz yokk daum bzi sampion yaparrr
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:34
Bomba gibi gidiyo ...Takip ediyosan Dogu akdenizi en son bizim stadyumu konuk ettik ,canlı yayında konferansın felan görüntüleri verildi ,övünmek gibi olmasında saglam işler çıkarıyoruz ama daha harika organizasyonlar sırada ;) sizin nasıl gidiyor?
bzmde asıl uyelige gecmeye ugrasıozzz da stajdı falan derken pek ilgilenemioss :( bde uye alımı durdurulmus ya :( calısmalarınızın devamını dlerim inş dahada basarılı organzasyonlara imza atarsınızzzz ....
Göktürk Daşoluk
15-07-2009, 17:36
bzmde asıl uyelige gecmeye ugrasıozzz da stajdı falan derken pek ilgilenemioss :( bde uye alımı durdurulmus ya :( calısmalarınızın devamını dlerim inş dahada basarılı organzasyonlara imza atarsınızzzz ....
Bende ankarada yım şuan stajdayım...Evet üye alımı bir süreligine durduruldu..Umarım birlikte organizasyonlara imza atarız sizede iyi çalışmalar.herhangi bi konuda bişeye ihtiyacınız olursa çekinme den söyleyebilirsin.organizasyon konferans vb. şeylerde ;)
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:38
Bende ankarada yım şuan stajdayım...Evet üye alımı bir süreligine durduruldu..Umarım birlikte organizasyonlara imza atarız sizede iyi çalışmalar.herhangi bi konuda bişeye ihtiyacınız olursa çekinme den söyleyebilirsin.organizasyon konferans vb. şeylerde ;)
saol göktürk inş hep beraber bi organzasyon yaparız gercekten gzl olurrr .. tabi bizim ilk önce asil uyeliği almamız lazm :( tesekkr edrm tatlı muhabbetn için arada beklerim bizim bölüme ;) muabbet ederzzz
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:40
5 BÜYÜK LİGDE YAPILAN TRANSFERLER İÇİN TIKLAYINIZ... (http://www.sporx.com/transfers)
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:42
''2020 ADAY OLACAĞIZ'' http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82373&archieve=)15 Temmuz 2009 12:59http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82373_1_090715125929.jpg
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, ''Esas hedefimiz olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olacağız'' dedi.
Bakan Özak, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları ile ilgili düzenlenecek toplantıya katılmak üzere geldiği Erzurum'da Vali Sami Bulut'u makamında ziyaret etti.
Özak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin uluslararası organizasyonlarda son derece büyük işlere imza attığını söyledi.
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın İstanbul, Ankara ve Kayseri'de düzenleneceğini hatırlatan Özak, bu şampiyonanın son derece büyük bir organizasyon olacağını ifade etti.
Özak, Türkiye'de düzenlenecek diğer büyük organizasyonların da Dünya Golf Şampiyonası, Dünya Salon Atletizm Şampiyonası ve Trabzon'daki Gençlik Festivali olduğunu kaydetti.
Erzurum'da da 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları hazırlıklarının devam ettiğini dile getiren Özak, şunları söyledi:
''Bu hazırlıkları bir an önce tamamlamamız gerekiyor. 2010'un sonuna doğru hatta gelecek yılın ekim ve kasım aylarında 2011 Kış Oyunları için yapılmakta olan tesisleri bitirmemiz lazım. Çünkü FISU'ya öyle söz verdik. Ödenek sorunumuz yok.
Bizim esas hedefimiz olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olacağız. Bu şampiyona olimpiyatlardan sonra en büyük organizasyon. Gerek gayri safi milli hasılaya katkısı gerek istihdama katkısı, gerek turizme ve tanıtıma katkısı olarak olimpiyatlardan sonraki büyük organizasyon. Bu organizasyonla ilgili İstanbul'da hazırlık düzenleme kurulu toplantısı yapacağız.''
-''2020 OLİMPİYATLARINA DA ADAY OLACAĞIZ''-
Bakan Özak, ayrıca 2020 Olimpiyatları'na da aday olmak için hazırlık yaptıklarını bildirdi.
Türkiye'nin söz konusu tarihe kadar olimpiyatlara gerek insan kalitesi gerek altyapı, lobi ve finansman olarak hazır olacağını vurgulayan Özak, ''Türkiye'nin bunu da başaracağına inanıyorum. Fakat bütün bunların olabilmesi için Trabzon'da Gençlik Festivali'ni, Erzurum'da 2011'i, Dünya Basketbol Şampiyonası'nı çok başarılı bir şekilde organize etmemiz gerekiyor. Bu konuda medyanın da desteğine ihtiyacımız var'' diye konuştu.
Vali Bulut, ziyaret anısına Bakan Özak'a Oltu taşı tespih hediye etti.
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:43
''2020 ADAY OLACAĞIZ'' http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82373&archieve=)15 Temmuz 2009 12:59http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82373_1_090715125929.jpg
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, ''Esas hedefimiz olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olacağız'' dedi.
Bakan Özak, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları ile ilgili düzenlenecek toplantıya katılmak üzere geldiği Erzurum'da Vali Sami Bulut'u makamında ziyaret etti.
Özak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin uluslararası organizasyonlarda son derece büyük işlere imza attığını söyledi.
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın İstanbul, Ankara ve Kayseri'de düzenleneceğini hatırlatan Özak, bu şampiyonanın son derece büyük bir organizasyon olacağını ifade etti.
Özak, Türkiye'de düzenlenecek diğer büyük organizasyonların da Dünya Golf Şampiyonası, Dünya Salon Atletizm Şampiyonası ve Trabzon'daki Gençlik Festivali olduğunu kaydetti.
Erzurum'da da 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları hazırlıklarının devam ettiğini dile getiren Özak, şunları söyledi:
''Bu hazırlıkları bir an önce tamamlamamız gerekiyor. 2010'un sonuna doğru hatta gelecek yılın ekim ve kasım aylarında 2011 Kış Oyunları için yapılmakta olan tesisleri bitirmemiz lazım. Çünkü FISU'ya öyle söz verdik. Ödenek sorunumuz yok.
Bizim esas hedefimiz olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olacağız. Bu şampiyona olimpiyatlardan sonra en büyük organizasyon. Gerek gayri safi milli hasılaya katkısı gerek istihdama katkısı, gerek turizme ve tanıtıma katkısı olarak olimpiyatlardan sonraki büyük organizasyon. Bu organizasyonla ilgili İstanbul'da hazırlık düzenleme kurulu toplantısı yapacağız.''
-''2020 OLİMPİYATLARINA DA ADAY OLACAĞIZ''-
Bakan Özak, ayrıca 2020 Olimpiyatları'na da aday olmak için hazırlık yaptıklarını bildirdi.
Türkiye'nin söz konusu tarihe kadar olimpiyatlara gerek insan kalitesi gerek altyapı, lobi ve finansman olarak hazır olacağını vurgulayan Özak, ''Türkiye'nin bunu da başaracağına inanıyorum. Fakat bütün bunların olabilmesi için Trabzon'da Gençlik Festivali'ni, Erzurum'da 2011'i, Dünya Basketbol Şampiyonası'nı çok başarılı bir şekilde organize etmemiz gerekiyor. Bu konuda medyanın da desteğine ihtiyacımız var'' diye konuştu.
Vali Bulut, ziyaret anısına Bakan Özak'a Oltu taşı tespih hediye etti.
inş alırızzz cunku buyuk bi organzasyonda turkyennde adı gecmli
Olcay Karakaş
15-07-2009, 17:44
ben kacar nevsehrrr kib aeo .... aksama grsruzzzz
Göktürk Daşoluk
15-07-2009, 17:44
bzmde asıl uyelige gecmeye ugrasıozzz da stajdı falan derken pek ilgilenemioss :( bde uye alımı durdurulmus ya :( calısmalarınızın devamını dlerim inş dahada basarılı organzasyonlara imza atarsınızzzz ....
İnş . Geçersiniz en kısa zamanda ..Aynen bende Doqu aKdeniz e bekLiyorum ,tanışmış olursun bizim çocuklarla hem ;)
Göktürk Daşoluk
15-07-2009, 18:41
www.sporajans.org (http://www.sporajans.org/) da yazılarıma devam ediyorum,orada dile getirmemi istediginiz konuları buraya yazarak paylaşımları arttırabiliriz.
iyi çalışmalar..
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:06
www.sporajans.org (http://www.sporajans.org/) da yazılarıma devam ediyorum,orada dile getirmemi istediginiz konuları buraya yazarak paylaşımları arttırabiliriz.
iyi çalışmalar..
saol .. sanada ii calısmalrr ..
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:07
AYKUT KOCAMAN HANGİ ÜLKEYE UÇTU? http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82417&archieve=)15 Temmuz 2009 22:20http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82417_1_090715222034.jpg
Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Aykut Kocaman, hafta sonunda gittiği Brezilya'ya, yeniden gitmek üzere yola çıktı.
MİLLİYET'in haberine göre, bugünkü akşam antrennanından sonra apar-topar Brezilya'ya hareket eden Aykut Kocaman, Berzilya Ligi'ndeki futbolcu takibine devam edecek.
Akşamki çalışmadan sonra otele dönüp takım elbiselerini giyen ve yola çıkan tecrübeli futbol adamı, Brezilya'da yeniden futbolcu izledikten sonra raporunu teknik direktör Christoph Daum ve yönetimle paylaşacak. Gerek Aykut Kocaman'ın, gerekse de Aziz Yıldırım'ın söylediği gibi, iki transfer yapmayı planlayan Sarı-lacivertli kulüp, bir ön liberoya, bir de sol kanat veya stoper mevkiine futbolcu transfer edecek.
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:08
olcayyyyyyyyyy_?_?_?
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:09
DIEGO LUGANO'DA SON DURUM NE? http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82398&archieve=)15 Temmuz 2009 19:06http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82398_1_090715190603.jpg
Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum'un bir sol kanat, bir de stoper istediği belirtildi.
LİG TV'nin haberine göre, daha önce belirlediği adayları da bir rapor halinde veren Daum'un kamp bitimine kadar transferin tamamlanması gerektiğini vurguladığı da bildirildi.
Brezilya'da bazı oyuncuları izleyen Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın da Almanya kampında Daum'a çalışmaları hakkında bilgi verdiği öğrenildi. Alınacak iki oyuncudan en az birinin Brezilyalı olacağı da ifade edildi.
Fenerbahçe'den 4 yıl için 16 milyon Euro isteyince sözleşmesi uzatılmayan, şimdi ise yönetime tekrar görüşmek için haber yollayan Lugano'nun durumu da belirsizliğini koruyor. Daum'un Lugano'ya bu kadar para verilmesine kesinlikle karşı olduğu ve "Ben çok daha düşük ücretle daha iyi stoper bulurum" dediği belirtildi. Sportif direktör Aykut Kocaman da, Lugano ile ancak kulübün şartlarını kabul etmesi halinde sözleşme yapılacağı açıkladı.
Fenerbahçe, Almanya kampında hazırlıklarını bugün de çift antrenmanla sürdürdü.
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:10
la haberleri bırak bize dön_?_?
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:10
olcayyyyyyyyyy_?_?_?
ha buyur baskan nslsnnn ?????
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:11
la haberleri bırak bize dön_?_?
siz nerdesnz baskan :D:D:D:D:D:D:D
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:12
ha buyur baskan nslsnnn ?????
ii şükür seni sormalı iha muhabriri gibisin maaşallah...:)
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:12
ii şükür seni sormalı iha muhabriri gibisin maaşallah...:)
eh braazz öleymdr kulagım delktr baskan hmn alırım hbrleriii :D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:13
ii şükür seni sormalı iha muhabriri gibisin maaşallah...:)
ii bnde baskan nolsun aynı tas aynı hamam :D trakyanın parisindeym :D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:13
Emre Belözoğlu: Zaten Fenerbahçeliydim
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, Almanya'da düzenlediği basın toplantısında Başkan Aziz Yıldırım’ın kendisini Fenerbahçeli yapmasına gerek olmadığını "Ben zaten %100 Fenerbahçeliydim" dedi.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/2009-07-15_emre3.widec.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983824/displaymode/1176/rstry/24983823/) İlişkili fotoğrafları göster (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983824/displaymode/1176/rstry/24983823/)
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 18:40 TSİ 15 Temmuz. 2009 Çarşamba
Sezon hazırlıklarının ikinci etabını Almanya'da sürdüren Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Teknik direktör Christoph Daum'un takımı şampiyonluk için nasıl motive ettiği sorusu üzerine Emre, "Geçen sene üst üste mağlubiyetler yaşadık. Bu da maalesef Türkiye'de özgüvensizliğe sebep oluyor ve bizim için problem yaratıyor. Geçen seneki hocamızı da çok takdir ediyorum, onunla da çok iyi çalışmalarımız oldu ama bazı şeyler istediğimiz gibi gelişmedi. Biz, oyuncuların da hataları oldu. Sonuç olarak da; Fenerbahçe camiasının hiç istemediği, kabul edemediği kaybeden takım imajı çizdik. Ancak bu sezon hocamız ilk geldiği günden itibaren "Şampiyonluk" diyor. Ben bu sezon şampiyonluğu yakalayacak bir takım yaratıldığını düşünüyorum. İnşallah hem hocamızın hem de Fenerbahçe camiasının istediği takım ortaya çıkar" dedi.
"KAPTANLIK SORUNU YOK"
Emre takımda kaptanlıkla ilgili bir tartışması yaşanıp yaşanmadığıyla ilgili soruya ise, "Takımımızda kaptanlıkla ilgili bir sorun yaşanmıyor. Önce Alex'in, sonra Semih ve Volkan'ın kaptanlık bandını hak ettiklerini biliyorum. Genç oyuncumuz Abdülkadir takıma kaptanlık için uygun görülse dahi, bütün takım onun arkasında durur. Zaten benim bu yönde bir sıkıntım yok" yanıtını verdi.
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:13
siz nerdesnz baskan :D:D:D:D:D:D:D
ya staj la ugrasıyorum
arda bi gitmek lazım dimi_?_?
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:14
ii bnde baskan nolsun aynı tas aynı hamam :D trakyanın parisindeym :D
eyfel kulesi sağlam mı_?_?
görüntü nasıl_?_?
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:15
ya staj la ugrasıyorum
arda bi gitmek lazım dimi_?_?
yani bncede baskan gtp kndmzi gstermk arayı soğutmamak gerek :D
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:15
yani bncede baskan gtp kndmzi gstermk arayı soğutmamak gerek :D
bende öyle yapıyorum
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:16
eyfel kulesi sağlam mı_?_?
görüntü nasıl_?_?
saglam baskan boyatıoss işte kuleyi braz küf yapmıs :D:D:D:D:D:D:D grntü süper olcak agustosta inş :D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:16
bende öyle yapıyorum
forumda da yoqtun bayadr baskan ?
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:16
saglam baskan boyatıoss işte kuleyi braz küf yapmıs :D:D:D:D:D:D:D grntü süper olcak agustosta inş :D
inşallah
ee bu bizm asil üyelik ne zaman olacak sıkıldam gayri yiter
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:17
inşallah
ee bu bizm asil üyelik ne zaman olacak sıkıldam gayri yiter
baskan bi bnle senle olmuoki bu iş :D kmseckelr yoqq bn cok ugrasıorum ama blmyrum artık işte :(
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:17
forumda da yoqtun bayadr baskan ?
bilgisayara pek giremiyorum bu aralar
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:18
bilgisayara pek giremiyorum bu aralar
baskan arada bi gr spor hbrlerini oku yorum yap hbrlere :D btn hbrler var hmn hemen burda
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:19
bilgisayara pek giremiyorum bu aralar
müdür zaten unuttu bizi baskannn :(:(:(:(:( bide bana yardımcı olcaktı adam daha nete grmedi bee :(
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:19
baskan arada bi gr spor hbrlerini oku yorum yap hbrlere :D btn hbrler var hmn hemen burda
tamam bundan sonrakilere yaparım insallah
çok uzun olmasın haberler okumam ama
ya bu millet nirde kimse yok
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:20
müdür zaten unuttu bizi baskannn :(:(:(:(:( bide bana yardımcı olcaktı adam daha nete grmedi bee :(
müdür nete girmiyoki
gezmekten
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:20
tamam bundan sonrakilere yaparım insallah
çok uzun olmasın haberler okumam ama
ya bu millet nirde kimse yok
hc blmyrm baskan baksana msj sayımız bayada oldu haa :D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:21
müdür nete girmiyoki
gezmekten
nerde gezio o gene bee :D
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:21
hc blmyrm baskan baksana msj sayımız bayada oldu haa :D:D:D:D:D:D
senin sayende
ellerine sağlık sen olmasan yanmış bizim forum
insallah mesaj sayısına bakarlar
kişi sayısına değil
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:21
tamam bundan sonrakilere yaparım insallah
çok uzun olmasın haberler okumam ama
ya bu millet nirde kimse yok
aaaa baskan herkes fenerli ama nete grmeee gelnce yoqq :( kız arakadasları cagrsa hepsi msnye grerler ama :d
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:22
nerde gezio o gene bee :D
ankara sınırlarında genelde
şimdi birde yaz okulu varki
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:23
senin sayende
ellerine sağlık sen olmasan yanmış bizim forum
insallah mesaj sayısına bakarlar
kişi sayısına değil
ama kişiye bakıolar baskan :( ya aslında uyelk acılsa coook bulurzzz fenerlide uyelk acılmıo baskann
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:23
aaaa baskan herkes fenerli ama nete grmeee gelnce yoqq :( kız arakadasları cagrsa hepsi msnye grerler ama :d
aynen öyle
zorlada güzellik olmaz ne yapalım
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:23
ankara sınırlarında genelde
şimdi birde yaz okulu varki
evet dogru baskan ... aman yaz okulunu halletsnde sonra bol bol greere nete zaten daha cok zamanımz var baskan cok olur forumdaki msjlarımzz
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:24
ama kişiye bakıolar baskan :( ya aslında uyelk acılsa coook bulurzzz fenerlide uyelk acılmıo baskann
bulduklarımız ne işe yarıyor hani
kimsecikler yok
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:24
aynen öyle
zorlada güzellik olmaz ne yapalım
aynen o şekl ;) bze kalite lazm baskan unutma ;)
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:25
evet dogru baskan ... aman yaz okulunu halletsnde sonra bol bol greere nete zaten daha cok zamanımz var baskan cok olur forumdaki msjlarımzz
insallah
bu arada fotoshop çalışmaları yok mu başka arada ugraş biraz yaa
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:25
aynen o şekl ;) bze kalite lazm baskan unutma ;)
yani sayı deal kalite lazım
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:29
bulduklarımız ne işe yarıyor hani
kimsecikler yok
gelrler baskan hem cok kişi olursak forum taşar
yafff :D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:30
insallah
bu arada fotoshop çalışmaları yok mu başka arada ugraş biraz yaa
baskan kızın yanına gdyrm bu aralr o yuzden fazla ugrasamıorum ama en yakın zamanda süper bişi gelicek bekleynnn
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:30
gelrler baskan hem cok kişi olursak forum taşar
yafff :D
insallah
ağzından bal damlıyo valla... :):D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:31
yani sayı deal kalite lazım
felsefemz belli baskanım :D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:31
insallah
ağzından bal damlıyo valla... :):D
aman kavanoz gtryemde boşa gtmsn satarız ilerde baskan zuhahahaha
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:31
felsefemz belli baskanım :D
3 kişi olsun sağlam olsun.
en ufak rüzgar da savrulmasın..
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:32
aman kavanoz gtryemde boşa gtmsn satarız ilerde baskan zuhahahaha
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:32
3 kişi olsun sağlam olsun.
en ufak rüzgar da savrulmasın..
yani baskan kaliteli olursak rüzgar ne kdr sert eserse essn kayadan alıp gtrecegi tozdurrr ...
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:33
yani baskan kaliteli olursak rüzgar ne kdr sert eserse essn kayadan alıp gtrecegi tozdurrr ...
kurtlar vadisi bölüm 15 part 2 miydi
:D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:33
bak baskan bz senle muabbet ettk farkına varmadan 30 msj yazdık 10 kişi olsak bo eder 300 msj dimi hmde sadece 30 dakkada bnce insanlar bunun farknda degll
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:34
kurtlar vadisi bölüm 15 part 2 miydi
:D:D:D:D:D:D:D
hyrr baskan bölüm 2 part 15 :D:D:D:D:D:D izlemeye izlemeye unutmussun baskan :D
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:35
bak baskan bz senle muabbet ettk farkına varmadan 30 msj yazdık 10 kişi olsak bo eder 300 msj dimi hmde sadece 30 dakkada bnce insanlar bunun farknda degll
ya da umursamıyorlar
ki büyük ihtimalle öyle
sevgi eylem gerektirir olcayımmmmm...
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:35
hyrr baskan bölüm 2 part 15 :D:D:D:D:D:D izlemeye izlemeye unutmussun baskan :D
olabilir
:D:D:D:D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:35
ya da umursamıyorlar
ki büyük ihtimalle öyle
sevgi eylem gerektirir olcayımmmmm...
evet baskan öle bncede bn hem sevgden hmde eylemden yanayım :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:36
evet baskan öle bncede bn hem sevgden hmde eylemden yanayım :D:D:D:D:D:D:D:D:D
bizim usaklar hiçbirinden yana deal elleam:D:D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:36
olabilir
:D:D:D:D
zuhahahaha ....:dans::dans::dans:
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:37
bizim usaklar hiçbirinden yana deal elleam:D:D
aynen o şekl baskan :D gecen dayınn biri geldi top oynuos baskan ben elleam dedm dayı dedi memleket nere muratlı dedm neden dedim bzm yörenn lafı o elleam dedi sen neerelsn dedm yozgat dedi ... dedm bnde nevsehrde okuorum zaten nevsehrllilern lafıdr dio elleama :D
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:38
aynen o şekl baskan :D gecen dayınn biri geldi top oynuos baskan ben elleam dedm dayı dedi memleket nere muratlı dedm neden dedim bzm yörenn lafı o elleam dedi sen neerelsn dedm yozgat dedi ... dedm bnde nevsehrde okuorum zaten nevsehrllilern lafıdr dio elleama :D
vay gurban ouyum gardaşım sen nirelerdesin dimedi mi_?_?
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:39
Festivalden ekrana: TYSON
2008 Cannes Film Festivali'nde ödül alan Mike Tyson'ın yaşam öyküsünü anlatan TYSON belgeseli, 20 Temmuz Pazartesi günü saat 22.00'de NTV Spor'da.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/150709-tyson.widec.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983786/displaymode/1176/rstry/24983781/) İlişkili fotoğrafları göster (http://www.ntvmsnbc.com/id/24983786/displaymode/1176/rstry/24983781/)
İlgili Haberler
Kenan Onuk anıldı (http://www.ntvmsnbc.com/id/24982665/)
NTV Spor
Güncelleme: 14:32 TSİ 15 Temmuz. 2009 Çarşamba
İSTANBUL - James Toback'ın 2008 Cannes Film Festivali'nde ödül alan ve 2009'da İstanbul Film Festivali "NTV Belgesel Kuşağı"nda gösterilen Mike Tyson'ın yaşam öyküsünü anlattığı TYSON, televizyonda ilk kez 20 Temmuz Pazartesi günü saat 22.00'de NTV Spor'da ekrana gelecek.
Belgesel, boks tarihinin en asi oyuncusu olarak tanınan, uluslararası şöhreti ile benzersiz bir spor ikonu olan Mike Tyson'ın çarpıcı ve hüzünlü hayat hikayesini röportajlar, arşiv görüntüleri ve fotoğraflarla yeniden keşfederek ekrana getiriyor.
20 yaşında dünyanın en büyük boksörlerinin arasında adı geçmeye başlayan Tyson, yaşamında kazandığı ve kaybettiği başarılarını, Brooklyn'de geçen çocukluğunu, boks dünyasına adım atışını, sancılı evlilik yaşamını, yürekleri parçalayacak, saçları diken diken edecek hikayesiyle şaşırtacak.
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:39
vay gurban ouyum gardaşım sen nirelerdesin dimedi mi_?_?
yok dimedi baskan :D adam sıvacı yaff . gelms oralardan ekmek parası içinn :(
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:40
yok dimedi baskan :D adam sıvacı yaff . gelms oralardan ekmek parası içinn :(
o binadan hayır gelmez ne anlar la onlar insattan
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:41
o binadan hayır gelmez ne anlar la onlar insattan
aynen baskan bi desen yapmıslar grmen lazım baklava dilimnden cok herseye benzio :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D bde cok palavra yazıo bee :D
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:42
aynen baskan bi desen yapmıslar grmen lazım baklava dilimnden cok herseye benzio :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D bde cok palavra yazıo bee :D
öyledirler
ağızlarıda bozuk olur
hep koyarlar sağa sola
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:43
öyledirler
ağızlarıda bozuk olur
hep koyarlar sağa sola
yok baskan bu braz yılışık :D hep yanımıza gelio kahvede yancılık yapıo :D
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:44
yok baskan bu braz yılışık :D hep yanımıza gelio kahvede yancılık yapıo :D
o daa bi ayrıymış.. ilden ayrı dirler ona yadırgıı :D:D:D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:46
o daa bi ayrıymış.. ilden ayrı dirler ona yadırgıı :D:D:D
heheheeh :D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:46
http://www.kuzeyanadolugazetesi.com/resim/sonDakika.gifhttp://img216.imageshack.us/img216/1214/logo2nlg.jpg
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:47
heheheeh :D:D:D:D:D
ee anlat ya baska ne var ne cok_?_?
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:47
ee anlat ya baska ne var ne cok_?_?:D
nolsun baskan yaa biliosun hytı hep zorluo beni :D hergün parsteym yarında tekrdag merkese gtcem
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:48
:D
nolsun baskan yaa biliosun hytı hep zorluo beni :D hergün parsteym yarında tekrdag merkese gtcem
ince işlerinmi var_?_?:D:D:D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:50
ince işlerinmi var_?_?:D:D:D
arada baskan ama smdlk iii gdio :) bni bliosun :D
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:50
arada baskan ama smdlk iii gdio :) bni bliosun :D
hadi bakalım hayırlısı olsun
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:51
http://www.kuzeyanadolugazetesi.com/resim/sonDakika.gifhttp://img216.imageshack.us/img216/1214/logo2nlg.jpg
şok şok şok ... tekrdağspor da guizanın peşinde :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:51
şok şok şok ... tekrdağspor da guizanın peşinde :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:52
hadi bakalım hayırlısı olsun
saol baskannn allah razı olsun :)
Cihangir Başer
16-07-2009, 03:53
neyse ben kaçar aeo
kendine ii davran
allahına köle saçına jöle olurum..
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:54
neyse ben kaçar aeo
kendine ii davran
allahına köle saçına jöle olurum..
saol baskan :D sende kib aeo ama ben jöle degl waks kullanıorum baskan :D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:55
http://uploadgeek.nl/files/ol4o0usn5xbpu6w2hpf.gif
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:56
Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan (insan bilimi uzmanı) oluşan bir heyet bir araştırma için
Anadolu'nun bir köyünde, arazide bulunmaktadır.
Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir köylünün evine sığınırlar.
Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır.
Soba yerden 1 m . kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğ ine dair bir tartışma başlar.
Kimyacı, 'adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış';
fizikçi, 'adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş';
jeolog, 'burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanın taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak
yangın olasılığını azaltmayı amaçlamış';
matematikçi, 'sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış';
antropolog, 'adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş',
bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarı da olmasının nedenini sorarlar.
Adam cevap verir: - 'Boru yetmedi.' http://www.tekirdagspor.org/forum/Smileys/default/smiley.gif)))
Olcay Karakaş
16-07-2009, 03:58
14 Temmuz Sali TekİrdaĞspor Alt Yapi SeÇmelerİ Yapilicaktir Saat:17.00 Yer Namik Kemal Stadi
Olcay Karakaş
16-07-2009, 04:01
3. Lig'e terfi maçlarının, profesyonel liglerde takımı olmayan iller turnuvası ayağına katılacak 24 takım yavaş yavaş belirleniyor. Turnuvaya katılması kesin belli olan takımlar ve olası ekipler şöyle:
http://2.bp.blogspot.com/_hY70bM24ibA/SakNpTbZTRI/AAAAAAAAQl8/dsEe3DcLutE/s400/iller1.JPG
http://1.bp.blogspot.com/_hY70bM24ibA/SakNpECB4aI/AAAAAAAAQl0/aokvcOx5Bxk/s400/iller2.JPG
Olcay Karakaş
16-07-2009, 04:02
Senin sevdanla, gelmiş dünyaya Gözlerini açmış, Tekir aşkıyla İsyan etmiş bazen kolpa hayata Ama yıkılmamış, dimdik ayakta.. Gözü yokmuş onun, parada pulda Varsın coşsun millet, boşver aldırma Senin ismin bile yetermiş ona Gerisi yalanmış, sahte yaşamda
Lara Lara Lay Lay Lara Lay..
Onun da varmış bir hayali Şampiyon görmekmiş, tek dileği Düşünür dururmuş, o geceyi Kordona inmiş bütün Tekir'i.. Sari Siyah'mış, onun dünyası Tek varlığıymış, kutsal forması Kafası güzel Boynunda ATkı Kim bu diye sorma;O ßir TekirdağLı..
Olcay Karakaş
16-07-2009, 04:05
Senin sevdanla, gelmiş dünyaya Gözlerini açmış, Tekir aşkıyla İsyan etmiş bazen kolpa hayata Ama yıkılmamış, dimdik ayakta.. Gözü yokmuş onun, parada pulda Varsın coşsun millet, boşver aldırma Senin ismin bile yetermiş ona Gerisi yalanmış, sahte yaşamda
Lara Lara Lay Lay Lara Lay..
Onun da varmış bir hayali Şampiyon görmekmiş, tek dileği Düşünür dururmuş, o geceyi Kordona inmiş bütün Tekir'i.. Sari Siyah'mış, onun dünyası Tek varlığıymış, kutsal forması Kafası güzel Boynunda ATkı Kim bu diye sorma;O ßir TekirdağLı..
hatta tekrdağ muratlılı :D
Olcay Karakaş
16-07-2009, 14:26
gunaydın nevsehrrrr .....
Olcay Karakaş
16-07-2009, 14:27
FENERBAHÇE'DEN SERVET!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82450&archieve=)16 Temmuz 2009 12:04http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82450_1_090716120404.jpg
Fenerbahçe Yönetimi, Bayern Münih'ten ayrılmakta kararlı olan Brezilyalı yıldıza yıllık 3.5 milyon euro teklif etti.
FENER’DEN LUCIO’YA SERVET
GAZETE HABERTÜRK'ün haberine göre, Alman ekibiyle görüşmeden 'olumlu' yanıt alan sarı-lacivertliler, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sambacı'ya senelik 3.5 milyon euro teklif etti. Lucio da kulüp menajeri Uli Hoeness'e "Ayrılmak istiyorum" dedi. Listede Costa ile Marquinhos da yer alıyor.
Fenerbahçe’de yönetimin Bilica’nın yanına alacağı defans oyuncuları için çalışmalar sürüyor. Listenin ilk başındaki isim ise B.Münih forması giyen Brezilyalı Lucio. Yönetimin Lucio’ya yıllık 3.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Bayern’de vergiler düşüldüğünde yıllık 2 milyon euro kazanan Lucio, bu cazip teklifi değerlendirmek istediğini Bayern yönetimine iletti. Gelecek sezon serbest oyuncu statüsüne kavuşacak olan defans oyuncusunun menajer Uli Hoeness ile bir görüşme yaptığı ve takımdan ayrılmak istediğini söylediği ifade edildi.
KOCAMAN YENİDEN BREZİLYA’DA
Fenerbahçe’nin orta saha arayışları da sürüyor. Brezilya’ya giden Aykut Kocaman’ın listesinde Gremio’dan Costa ile Palmeiras’tan Marquinhos da bulunuyor. 19 yaşındaki Marquinhos ile 18 yaşındaki Costa’nın iki yıldır izlendiği, Kocaman’ın iki yıldızın son durumlarını görmek için Brezilya’ya gittiği öğrenildi. Forvet için ise Nilmar ismi gündemde.
Olcay Karakaş
16-07-2009, 14:29
FENERBAHÇE'DEN SERVET!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82450&archieve=)16 Temmuz 2009 12:04http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82450_1_090716120404.jpg
Fenerbahçe Yönetimi, Bayern Münih'ten ayrılmakta kararlı olan Brezilyalı yıldıza yıllık 3.5 milyon euro teklif etti.
FENER’DEN LUCIO’YA SERVET
GAZETE HABERTÜRK'ün haberine göre, Alman ekibiyle görüşmeden 'olumlu' yanıt alan sarı-lacivertliler, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sambacı'ya senelik 3.5 milyon euro teklif etti. Lucio da kulüp menajeri Uli Hoeness'e "Ayrılmak istiyorum" dedi. Listede Costa ile Marquinhos da yer alıyor.
Fenerbahçe’de yönetimin Bilica’nın yanına alacağı defans oyuncuları için çalışmalar sürüyor. Listenin ilk başındaki isim ise B.Münih forması giyen Brezilyalı Lucio. Yönetimin Lucio’ya yıllık 3.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Bayern’de vergiler düşüldüğünde yıllık 2 milyon euro kazanan Lucio, bu cazip teklifi değerlendirmek istediğini Bayern yönetimine iletti. Gelecek sezon serbest oyuncu statüsüne kavuşacak olan defans oyuncusunun menajer Uli Hoeness ile bir görüşme yaptığı ve takımdan ayrılmak istediğini söylediği ifade edildi.
KOCAMAN YENİDEN BREZİLYA’DA
Fenerbahçe’nin orta saha arayışları da sürüyor. Brezilya’ya giden Aykut Kocaman’ın listesinde Gremio’dan Costa ile Palmeiras’tan Marquinhos da bulunuyor. 19 yaşındaki Marquinhos ile 18 yaşındaki Costa’nın iki yıldır izlendiği, Kocaman’ın iki yıldızın son durumlarını görmek için Brezilya’ya gittiği öğrenildi. Forvet için ise Nilmar ismi gündemde.
sonunda bombalar patlıoo galibaa ...
Olcay Karakaş
16-07-2009, 14:30
AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ GÜNDEME GETİRDİ!..
G.Saray Başkanı Adnan Polat'tan Arda Turan'ı isteyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Hele bir Avrupa'ya gitsin ondan sonra görüşürüz." sözleri, büyük kulüpler arasındaki dolaylı transferi gündeme getirdi.
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, her fırsatta G.Saray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan'ı istiyor.
ZAMAN'ın haberine göre, G.Saray Başkanı Adnan Polat'tan Arda Turan'ı isteyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Hele bir Avrupa'ya gitsin ondan sonra görüşürüz." sözleri, büyük kulüpler arasındaki dolaylı transferi gündeme getirdi.
Sarı-Kırmızılı formayı giyerken Sarı-Lacivertlilere gelmesi söz konusu olmayan Emre Belözoğlu ve Fatih Akyel, yurtdışı macerasından sonra Kanarya'da top koşturdu. Türkiye'de görülen bu duruma Avrupa'da sık sık şahit oluyoruz. İngiltere'de Liverpool ve M.United arasındaki son doğrudan transfer 1964'te gerçekleşmişti. Phill Chisnal, 25 bin sterlin karşılığında M. United'dan Liverpool'a gitmişti. O tarihten sonra iki kulüp arasında oyuncu geçişine izin verilmedi.
Öyle ki geçtiğimiz yıllarda Arjantinli Gabriel Heinze, Liverpool daha yüksek ücret vermesine karşılık Real Madrid'e satılmıştı. Hülle yoluyla iki kulüp arasındaki ilk transferi Paul Ince yaptı. 1989-1995 arasında Manchester United forması giyen Ince, 1995'te İnter'e transfer oldu. 1997'de Liverpool'a giden Ince, uzun yıllar sonra dolaylı transferi gerçekleştiren tek oyuncu idi. Yine Liverpool'un yetiştirdiği büyük yetenek Michael Owen, önce Real Madrid'e, ardından Newscastle'a geçtikten sonra geçtiğimiz günlerde ezeli rakipleri M. United'a gitti.
Ada'da Arsenal ile Tottenham arasında da gizli bir rekabet var. Arsenal'den İnter'e giden Patrick Vieira'nın yeni takımının Tottenham olacağı son günlerde en çok konuşulan konular arasında. Barcelona'da yıldızlaşan Ronaldo da önce İnter'e gitti. Ardından Real Madrid'e gelen Ronaldo, buradan Milan'a transfer oldu.
Barcelona'nın golcüsü Eto'o, R.Madrid'de oynarken Mallorca'ya yüzde 50 bonservisi karşılığında satıldı. Mallorca'nın hissesini alan Barcelona, Eto'o'nun isteğiyle bu transferi başarıyla tamamladı. Chelsea'li Glenn Johnson'un Liverpool'la anlaşması için Portsmouth'a gitmesi gerekiyordu. Bundesliga'da Sammer, Dortmund'da top koşturmak için önce Stuttgart'tan İnter'e transfer olarak isteğine ulaştı
Olcay Karakaş
16-07-2009, 14:30
BAŞKANLARIN ÇAĞRISI ETKİLİ OLDU!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82457&archieve=)16 Temmuz 2009 12:22http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82457_1_090716122241.jpg
Türkiye Futbol Federasyonu, Futbolcu Temsilciliği Talimatı’nı yenileyecek.
MİLLİYET'in haberine göre, Menajerlik sistemi kayıt altına alınacak, maddi yükümlülüklerini yerine getirme koşulu aranacak, vergilerin ödendiğine dair belge federasyona ibra edilmeden futbolcu sözleşmesi tescil edilmeyecek.
Türkiye’deki futbolcu menajerliği sistemi sorgulanırken, Futbol Federasyonu’nun kayıtlı 92 resmi menajerden 20’sinin lisansını, sorumluluklarını yerine getirmedikleri gerekçesiyle, askıya aldığı ortaya çıktı.
Mehmet Topuz’un, Fenerbahçe’ye transferi sırasında gündeme gelen ve önceki akşam Aziz Yıldırım’ın, Arena’da tartışmaya açtığı lisanslı futbolcu menajerlerinin, 21 Haziran 2003’te çıkarılan talimat ile çalıştığı, sistemin aksayan yönlerinin 6 yıldır düzeltilmediği belirlendi.
Federasyonun, yeni sezon öncesi Futbolcu Temsilciliği Talimatı’nda çok önemli ve köklü revizyona gideceği, kısa süre sonra konuyu futbol kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi. Futbolcu Temsilcisi olabilme koşullarını ağırlaştıran federasyon, özelllikle futbolcu temsilcisi sözleşmelerinin titizlikle takip edilmesini, futbolcu, kulüp ve menajer üçgeninde tarafların talimatlara aykırı davranışlarına ağır cezalar getireceği ifade edildi.
Kayıt Altına Alınacak
Profesyonel liglerde 4 bin 832 futbolcuya karşılık 93 lisanslı menajerin bulunması büyük çelişki olarak değerlendirilirken, federasyonun bu sayıyı diğer Avrupa ülkelerinde olduğu gibi 500’e çıkarmayı planladığı, sistemin dayanağının ise FIFA’nın 2008’de yayınladığı ve tüm ülkelerin esas almasını istediği “Lisanslı Futbolcu Temsilciliği” talimatı olduğu kaydedildi.
Yeni talimatın temel prensibinin menajerlik sisteminin kayıt altına alınması olduğu belirtilirken, menajerlerin sözleşmeden kaynaklanan her türlü maddi yükümlülüklerini yerine getirme koşulu aranacak. Vergilerin ödendiğine dair belge federasyona ibra edilmeden futbolcu sözleşmesi tescil edilmeyecek. Bu arada menajere ödenecek ücret ve ödeme şekli de sözleşmelerde belirtilecek.
Talimatla belirlenen haklarını kötüye kullanan, yükümlülüklerini yerine getirmeyen menajerlere, uyarı kınama, para cezası, lisansın askıya alınması ve lisansın iptali cezaları uygulanacak.
Talimattaki en önemli değişiklik lisanslı futbolcu temsilcilerinde aranan dil şartının kalkması olacak. Dünya ve Avrupa’daki sistemi araştıran ve bu konuda herhangi bir zorunluluk olmadığını saptayan federasyon Türkçe’yi yeterli sayacak.
Resmi menajerlik hakkına sahip olan kişiler belirli aralıklarda denetlenecek ve talimatlara uygun davranıp davranmadıkları kontrol edilecek. Aykırılığı saptananlara yaptırımlar getirilecek.
Buna karşın futbolcu ve kulüplerin vecibeleri yeniden düzenlenecek. Transfer sürecinde sadece federasyon tarafından lisans verilen futbolcu temsilcileri ile çalışılması zorunlu hale getirilirken, ortaya çıkacak hukuki anlaşmazlıklarda bu unsur esas alınacak.
Kulüplerin resmi menajerler yerine, yetkisiz kişilerle yaptıkları transfer görüşmelerinin önüne geçebilmek için öngörülen cezalar ağırlaşacak.
Eğer futbolcu veya kulüp lisanslı menajerlik hizmeti almadı ise bu durumu transfer sözleşmesinde açık şekilde belirtilecek. Kulüpler ve futbolcular geçerli lisansı bulunmayan kişilerle temsilcilik sözleşmesi imzalarsa, önce uyarı ve kınama, daha sonra 20 ile 100 bin lira arası para cezası, nihayetinde bir ile üç ay arası hak mahrumiyeti cezasına maruz kalacaklar.
Bu arada teknik direktör ve antrenörlerin de, talimat hükümlerine uygun olarak futbolcu temsilcilerinden hizmet alabilmelerini düzenleyen hüküme benzer yaptırımlar konacak.
Komik Rakam
Futbol Federasyonu’nun resmi kayıtlarına göre daha önce lisans almaya hak kazanan 93 menajerin çalıştığı futbolcu sayısının 590 gibi komik bir rakamda kalması, lisanssız kişilerin transferde daha çok söz sahibi olduğu gerçeğini ortaya koydu.
Profesyonel liglerde 5 bine yakın futbolcu olduğunu belirten federasyon yetkilileri, bunlardan sadece yüzde 20’lik bölümünün transferde yasal yolları takip etmesinin sistemin aksayan en önemli bölümü olduğunu ifade etti.
Ne Diyorlar
Erhan Çağlayan: “Menajerin yabancı dil bilip bilmemesi en son konuşulacak konu. Önemli olan menajerliğin düzgün ve kayıt altında yapılması. Kulüpler için ön planda olan her zaman oyuncu. İstediklerini kim getirirse, onu muhatap alıyorlar. Resmi menajermiş, bakkalmış, amcasıymış fark etmiyor. Kulüpler hem böyle oyuncu alıyor, hem de şikayet ediyor.”
Ceylan Çalışkan: “Türkiye’de menajerlik sisteminin sorunu talimatlarda değil, korsan çalışanlarda. Resmi menajer hata yapsa lisansını kaybeder. Ama bine yakın korsan, çantacı diyebileceğimiz insan bu işi yapıyor. Adeta dolandırıcılık sistemi. Bunun çaresi de kulüplerin, bu tip insanlarla çalışmamasından geçer. Milli futbolcular bile bu tip menajerlerle çalışıyor. Daha lisansı olup olmadığını bilmiyor. Kulüp ve oyuncular buna dikkat etmeli”
Tarık Üstün: “Federasyonda kayıtlı olarak çalışan oyuncu temsilcilerinin üç-dört katı kendi başına kayıtsız çalışıyor. Asıl sorun da bunlar. Ben faturamı kesiyorum, vergimi veriyorum. Herhangi bir sorunda devreye giriyorum. Ama korsan menajerlerde bu yok. Bu sorunun çözümü öncelikli kulüplerden, başkanlardan geçiyor. İyi futbolcuyu getiren berber bile olsa alan başkanlar bu tip menajerlerle muhatap olmayacak, alış verişi kesecek ki bu işler düzelebilsin.”
İspanya da Dertli
İspanya’da futbol menajerliği üçe ayrılır. Birincisi; FIFA tarafından verilen uluslararası menajerlik. İkincisi; futbolcunun birinci derecedeki akrabaları, yani babası veya kardeşi. Üçüncüsü; avukatlar. Ancak futbolcunun babası, kardeşi veya bir avukatın yaptığı anlaşmalara “mediator (aracı)” anlaşmaları denilir. Bu tür anlaşmalar da geçerlidir.
FIFA menajerlerinin yaptığı anlaşmalardaki uyuşmazlık halinde muhatap futbol federasyonudur. Avukat veya akraba anlaşmalarında ise sorun çıkması halinde yerel mahkemeler devreye girer.
İspanya da, korsan menajerlerle savaşmaktadır. Ancak bu tür aracılara yasal yaptırım yoktur. Federasyon faturayı, bu aracıları kullanan futbolcuya ve kulübe keser. Çünkü aracıya verilen komisyon yasa dışı ve kara para aklama kapsamına girer.
İspanya’da profesyonel menajerlerin şirketi vardır ve transferlerden elde edilen komisyonu faturalandırmaları gerekir. Ancak büyük paraların döndüğü bu sektörde bazı menajerler, “bavul ticareti” olarak adlandırılan yöntemle paraları elden almayı tercih etmektedir. İspanya’nın önemli menajerlerinin çoğunun şirketleri, vergi cenneti ülkelerde yer almaktadır. Örneğin, İspanya’daki vergi oranlarının % 40’lara kadar ulaşmasından dolayı menajerler, verginin % 16’ya çekildiği Lüksemburg veya Andorra gibi ülkelerde açtıkları şirketler üzerinden fatura vermeyi tercih etmektedir.
Mehmet Çiftçi
Menajerlik şartları Mevcut talimata göre bir kişinin lisanslı futbolcu menajeri unvanını alabilmesi için Türk vatandaşı olması ve en az iki yıldır Türkiye’de yasal ikamet ve çalışma hakkına sahip bulunması gerekiyor. En az lise mezunu olmak, yüz kızartıcı bir suçtan hüküm giymemek, FIFA dillerinden en az biri ve Türkçe’yi iyi bilmek (Bu koşul kalkıyor), mesleki ve sosyal yönden iyi anılmak gibi koşullar da resmi menajerlik için şart koşuluyor
Olcay Karakaş
16-07-2009, 14:31
UKRAYNA İLE OYNAYACAĞIZ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82455&archieve=)16 Temmuz 2009 12:12http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82455_1_090716121240.jpg
2010 Dünya Kupası'na katılma mücadelesi veren (A) Milli Futbol Takımı, 12 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Ukrayna ile özel maç yapacak.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, başkent Kiev'deki Dinamo (Valeri Lobanovskiy) Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak.
Olcay Karakaş
16-07-2009, 14:31
ANKARA'DA 19.07 ETKİNLİKLERİ!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=82447&archieve=)16 Temmuz 2009 11:05http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/82447_1_090716110525.jpg
Fenerbahçe camiasının son yıllarda kutladığı ''19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'' 18 Temmuz Cumartesi günü Fenerbahçe Ankara Tesisleri'deki gala kokteyliyle kutlanacak.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaptırdığı tesis, 18 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00'da düzenleyeceği kokteyl ile ''19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü''nü kutlamaya hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli taraftarların son yıllarda her Temmuz ayının 19'unda kutladığı '19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nünde çeşitli etkinliklerin ve konserlerin olacağı belirtildi.
Fenerbahçe'nin geçen yıl temelini attığı Gölbaşı Tesisi, 1 yılda tamamlanarak, kısa bir süre önce üyelerine merhaba demişti.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.