PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Ekonomi Üniversitesi

Sayfa : [1] 2 3

Web Yöneticisi
29-09-2008, 03:28
İzmir Ekonomi Üniversitesi'ndeki 1907 ÜNİFEB oluşumunda yer almak isteyen arkadaşlarımız, bu başlığı kullanabilirler.

Efecan Başöz
02-10-2008, 13:45
Ben katılmak isterim açıkçası :) . Ekonomiye yeni başlıyacağım ordaki potansiyeli kullanmak lazım. Çok fazla Fenerbahçeli var orada. Elimden geldiğince buraya gelmelerine ön ayak olurum ordaki arkadaşların.

Hilmi Akay
03-10-2008, 22:44
Efecan hoş geldin aramıza.İhtiyaç olursa yardıma her zaman hazırız.Çalışmalarında başarılar.

Kaan Göktürk
05-10-2008, 18:39
Hoşgeldin Efecan, bizlerle temasa geçersen Ekonomi için daha yararlı olabileceğini düşünüyoruz. En kısa zamanda görüşmek üzere...

Sercan Pehlevan
10-10-2008, 03:12
merhaba kardeşim arkadaşlarımın dediği gibi izmir-manisa ailesi olarak sana elimizden geldiğince yardımcı olucaz şimdiden başarılar görüşmek üzere...

Esra Çetin
10-10-2008, 03:34
Karamanoğlu Mehmet Bey her zaman desteğe hazır koaly gelsin arkadaşlar :)

Berkcan Kösem
14-11-2008, 19:02
Çalışmalarında kolay gelsin Efecan bir yardıma ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırız her zaman....

Serkan Öge
18-11-2008, 18:32
merhaba, izmir ekonomi üniversitesi olarak bizde unifeb'in bır parcası olmak ıstıyoruz... bunun için butun sorumlulugu almaya hazırız...eger sizde okulumuzu unıfeb'te gormek ıstıyorsanız bunu hep beraber yapalım...

Serkan Öge
18-11-2008, 18:37
eğer bu yeni birleşimde sizde yer almak ıstıyorsanız ırtıbata gecelım...

Buğra Aykan
18-11-2008, 21:47
evet tabiki bizde ekonomiyi aramızda görmek İZMİR - MANİSA ailesinin içinde görmek istiyoruz...

Mehmet Sabırlı
20-11-2008, 12:54
izmir ekonomiyi İzmir-Manisa ailesinin bir üyesi olarak görmek isteriz. Üzerimize düşen birşey olursa söylemeniz yeterli...

Serkan Öge
20-11-2008, 22:22
arkadaslar bızler boyle bırlık ıcınde oldukca guzel işlerde bır araya gelırız hepınıze tesekkurler...Çaglar arkadasımızla konustum basta forumdan sızlerle bıraz tanısıp neyı nasıl yapıcagımızı ogrenıcem prosedür nedir pek bı bılgım yok acıkcası ...

Serkan Öge
01-12-2008, 19:34
arkadaslar ekonomi unıversıtesınden kımse yokmu bıze yardımcı olmak ısteyen

Serkan Öge
01-12-2008, 19:34
okulumuz olarak artık gırısımlere baslamak ıstıyoruz

Buğra Aykan
01-12-2008, 19:41
Daha önce bizimle maçlara gelen 2 3 kişi vardı ama onlarda ne zamandır görünmüyor.

Serkan Öge
01-12-2008, 19:51
fenerbahcemize ilginin her yerde oldugu gıbı okulumuzdada cok fazla olacagından suphem yok! bu kulubu kurmak ıcın gereklı olan seylerı bılsem okulda yazılar asarak bunları cok kısa bır zamanda hazırlayabılecegıme emınım kımden bılgı alıcam ben...ne yapmam gerekıyor acaba

Efecan Başöz
02-12-2008, 02:01
Ben elimden geldiğince sizlere katılmaya çalışıyorum ama bizim okulda da kursak bunu daha güzel olucaktır. En kısa sürede örgütlenmeye gidebiliriz. Okulda potansiyel büyük.

Bekir Turası
02-12-2008, 16:38
kardeşim daha önce geldiniz sanırım maçlarımızı otel anbada izliyoruz bayram dönüşü muhakkak bekleriz..çağlar,kaan,hilmi ve bizler örgütlenmeniz için elimizden geleni yapmaya hazırız...siz gelin bi görüşelim gerekli prosedürleri öğrenirsiniz..

Kaan Göktürk
02-12-2008, 17:06
fenerbahcemize ilginin her yerde oldugu gıbı okulumuzdada cok fazla olacagından suphem yok! bu kulubu kurmak ıcın gereklı olan seylerı bılsem okulda yazılar asarak bunları cok kısa bır zamanda hazırlayabılecegıme emınım kımden bılgı alıcam ben...ne yapmam gerekıyor acaba

Ben elimden geldiğince sizlere katılmaya çalışıyorum ama bizim okulda da kursak bunu daha güzel olucaktır. En kısa sürede örgütlenmeye gidebiliriz. Okulda potansiyel büyük.

Arkadaşlar sizlere tavsiyem en kısa zamanda Çağlar arkadaşımızla buluşup yüzyüze konuşmanızdır. Eğer Çağlar Çağatay'a ulaşamazsanız, ben veya Hilmi Akay ile de görüşebilirisniz. Ama tekrar söylüyorum YÜZYÜZE sadece sizin örgütlenmeniz adına neler yapabileceğimizi, sizin izleyeceğiniz yollar hakkında konuşalım. Bunun için hepimizin müsait olduğu bir zamanda görüşebiliriz...

Çağlar Çağatay
02-12-2008, 18:13
Efecan,Serkan;

Vize dönemlerinin bitmesinden sonra Kurban Bayramı'nı da aradan çıkarıp en kısa zamanda yüzyüze gelelim.Sizler istedikten sonra örgütlenmeniz için elimizden geleni yaparız.Beraber maç izleme organizasyonlarımızdan birinden önce ve ya sonra oturup konuşmamız hepimiz için uygun olur sanırım.

Görüşmek üzere...

Efecan Başöz
02-12-2008, 21:14
Efecan,Serkan;

Vize dönemlerinin bitmesinden sonra Kurban Bayramı'nı da aradan çıkarıp en kısa zamanda yüzyüze gelelim.Sizler istedikten sonra örgütlenmeniz için elimizden geleni yaparız.Beraber maç izleme organizasyonlarımızdan birinden önce ve ya sonra oturup konuşmamız hepimiz için uygun olur sanırım.

Görüşmek üzere...

Fenerbahçe-Antalya maçından önce görüşebiliriz haftaya diye düşünüyorum. Ben Anba'ya gelicem o gün bir sorun çıkmassa.

Buğra Aykan
05-12-2008, 18:34
Haydi Ekonomi hareket biraz :)

Mehmet Uslu
07-12-2008, 16:57
Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık, mutluluklar getirmesi dileğiyle.
İyi tatiller.
1907 ÜNİFEB SDÜ

Hilmi Akay
07-12-2008, 20:47
Kurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.

Berkcan Kösem
08-12-2008, 00:43
Kurban bayramınız kutlu olsun...

Anıl Coşkun
18-12-2008, 01:50
arkadaşlar organizasyonlarla ilgili bilgi alıyormusunuz?

Anıl Coşkun
29-12-2008, 01:42
buraya ugrayan kimse neden yok millet?

Serkan Öge
03-01-2009, 21:02
ben ılk macta anbada olucam eger sızde orda olursanız oturup kesın kararlar alıp bunları uygulayalım

Anıl Coşkun
03-01-2009, 23:07
tamamdır anladım görüşürüz

Kemal Koç
13-01-2009, 14:10
http://img149.imageshack.us/img149/2668/n55949402112070018293rs7.jpg

1907 ÜNİFEB - Süleyman Demirel Üniversitesinin ev sahipliğinde Davraz Kayak Merkezinde biraraya geliyoruz...

Bütün 1907 ÜNİFEB ailesini misafir etmekten mutluluk duyarız.

Bembeyaz karın ve en önemlisi birlikteliğimizin keyfini hep beraber yaşamak dileğiyle.

Kayak kirası : 30 YTL / gün
Snowboard : 35 YTL / gün
Kızak : 5 YTL / saat

*Organizasyona katılacak olan üniversitelerin organizasyon sorumlusu arkadaşlardan ricam 5 Şubat tarihine kadar kaç kişi geleceklerini belirtmeleri.

Efecan Başöz
23-04-2009, 21:10
Ben elimden geldiğince harekete geçtim ve Bjk maçından itibaren birçok arkadaşı Ünifeb Ekonomi olarak birleştiriyoruz. En yakın zamanda örgütleniyoruz bizlerde.

Hakan Eren
23-04-2009, 21:51
Herkese merhaba..Cevap pek erken gelmicek farkındayım ama elbet gelir..
Okuldan Efecan ile tanışıyoruz,elimizden geldiğince beraber hareket edicez..
Serkan arkadaşım bizle irtibat kurarsan çok güzel olur..Mimarlıktasın sanırım, farklı bölümlerde olmamızda çok iyi..

Beşiktaş maçında hepberaber tribünde oluruz..

Otelde izlenen maçlardada diğer üniversitelerden arkadaşlarla organizasyon işini konuşuruz, hatta kendilerini okulumuzda misafir bile edebiliriz örgütlenme sırasında :)

İEU, Unifeb için büyük bir kazanç olucak..Çalışmalara başlayalım yeter..

Anıl Coşkun
23-04-2009, 23:20
belki de cevap erken gelir :)

Erdi Nergizal
23-04-2009, 23:25
Öncelikle aramıza hoşgeldin hakan,bizde yaşarda unifeb için çalışmalara başladık ve baya bi aşama kaydettik sizde bunu çok rahatlıkla yapabilirsiniz size çalışmalarınızda şimdiden kolay gelsin,Bjk maçında görüşmek üzere

Ozan Örs
24-04-2009, 01:08
Aramıza hoşgeldin Hakan. En yakın organizasyonda görüşmek üzere...

Buğra Aykan
24-04-2009, 03:05
Serkan arkadaşım bizle irtibat kurarsan çok güzel olur..Mimarlıktasın sanırım, farklı bölümlerde olmamızda çok iyi..

Otelde izlenen maçlardada diğer üniversitelerden arkadaşlarla organizasyon işini konuşuruz, hatta kendilerini okulumuzda misafir bile edebiliriz örgütlenme sırasında :)

Hoşgeldin Hakan aktif olman dileğiyle :)

Buğra Aykan
24-04-2009, 14:40

Bu akşam Fenerbahçe galatasaray basket macını hep birlikte Pasaport'un orda Hotel Anba'da izleyeceğiz. Sende gelirsen eğer herşey konuşulur ve yardımcı olunur Hakan :) bekliyoruz.

Hakan Eren
24-04-2009, 19:07
Cevap hem erken hem bol oldu :) teşekkürler,hoşbuldum..
BJK maçında tribündeyiz umarım..
buakşamki maça mazeretlerim nedeniyle gelemiyorum..ankaragücü maçında orda olmaya çalışıcam..
hafta içi de okulumuzda bi nebzede olsa sayımızı arttırıcaz,bi sonraki maça daha kalabalık geliriz.. (=

Buğra Aykan
25-04-2009, 00:39
Cevap hem erken hem bol oldu :) teşekkürler,hoşbuldum..
BJK maçında tribündeyiz umarım..
buakşamki maça mazeretlerim nedeniyle gelemiyorum..ankaragücü maçında orda olmaya çalışıcam..
hafta içi de okulumuzda bi nebzede olsa sayımızı arttırıcaz,bi sonraki maça daha kalabalık geliriz.. (=
Haftasonundaki maça kesin bekliyoruz o zaman:serefe:

Yavuz.Kara
26-04-2009, 02:26
Selam arkadaşlar sonunda üyeliğim aktifleştirildi. Bende şu an Ekonomi Üniversitesi'nde hazırlık okuyorum. Bölümüm Medya ve İletişim. İnşallah okulumuzda kurabiliriz UNİFEB'i.

Bu arada Ozan seninle antu'da tanışmıştık. MSN'e ekledim ama sanırım olmadı. Zaten bir türlü sevemedim MSN'in yeni sürümünü. :P

Buğra Aykan
26-04-2009, 02:32
Selam arkadaşlar sonunda üyeliğim aktifleştirildi. Bende şu an Ekonomi Üniversitesi'nde hazırlık okuyorum. Bölümüm Medya ve İletişim. İnşallah okulumuzda kurabiliriz UNİFEB'i.

Bu arada Ozan seninle antu'da tanışmıştık. MSN'e ekledim ama sanırım olmadı. Zaten bir türlü sevemedim MSN'in yeni sürümünü. :P
Hoşgeldin Yavuz bir an önce diğer arkadaşlarla irtibata geçip organizasyonlara katılman dileğiyle :)

Yavuz.Kara
26-04-2009, 02:38
Hoşbulduk. Zaten Serkan'la tanışıyorum. Diğer arkadaşlarlada uygun bir zamanda tanışarak çalışmalara katılabilirim.

Ozan Örs
26-04-2009, 02:43
Hoşgeldin Yavuz. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle...:)

Çağrı Erdoğan
26-04-2009, 11:46
hoşgeldiniz işala en yakın zamanda aramızda görmeye başlarız sizleri...

Efecan Başöz
26-04-2009, 21:47
Hoşbulduk. Zaten Serkan'la tanışıyorum. Diğer arkadaşlarlada uygun bir zamanda tanışarak çalışmalara katılabilirim.

Yavuz aramıza hoşgeldin. MSN'den ekledim ben seni en kısa sürede de yüzyüze görüşürsek sana detayları anlatabilirim. Görüşmek üzere.

Hakan Eren
04-05-2009, 00:45
Bugün İzmirde diğer üniversitelerden UNIFEB li arkadaşlarla beraber izleyebildik sonunda..
IEU den 2 kişiydik ama diğer organizasyonlarda daha kalabalık olcağımızdan şüphem yok..
Çok güzel bir ortamdı..
BJK galibiyetine denk gelmiş olması inanılmaz bi durum..
aynı meknada nice galibiyetlere..

IEU den arkadaşlar, Yavuz ve Serkan, Efecanla irtibatı koparmayın..

En kısa zamanda okulda yüztüze görüşelim..

Tüm camianın galibiyetini burdan bu vesileyle kutlamak istedim (=

Efecan Başöz
04-05-2009, 00:58
Bugün İzmirde diğer üniversitelerden UNIFEB li arkadaşlarla beraber izleyebildik sonunda..
IEU den 2 kişiydik ama diğer organizasyonlarda daha kalabalık olcağımızdan şüphem yok..
Çok güzel bir ortamdı..
BJK galibiyetine denk gelmiş olması inanılmaz bi durum..
aynı meknada nice galibiyetlere..

IEU den arkadaşlar, Yavuz ve Serkan, Efecanla irtibatı koparmayın..

En kısa zamanda okulda yüztüze görüşelim..

Tüm camianın galibiyetini burdan bu vesileyle kutlamak istedim (=

2'de 1 aynı tarifeyi uygulamak zorunda kalıyoruz :) . Ortam herzamanki gibi mükemmeldi. Ekonomi olarak güçlü bir şekilde geliyoruz.

Her Zaman Her Yerde En Büyük FENER

Mehmet Sabırlı
04-05-2009, 02:15
Her zaman bekleriz arkadaşlar ;)

Evren Baysan
08-05-2009, 15:09
Gereken örgütlenme için elimden gelen desteği ben ve okuldaki fenerbahçeli arkadaşlarımla birlikte vermeye hazırız..

Efecan Başöz
09-05-2009, 23:37
Gereken örgütlenme için elimden gelen desteği ben ve okuldaki fenerbahçeli arkadaşlarımla birlikte vermeye hazırız..

Evren hoşgeldin aramıza. Okuldan katılımın arttığını görmek güzel. Bjk maçı için hepberaber gidicez msnden eklersen görüşebiliriz.

Hakan Eren
12-05-2009, 18:37
Kısa zamanda beklenmedik bi çoğalma sağladık..
IEU UNIFEB adayı olarak bjk maçında yaklaşık 10 kişiyiz..
Her gün çoğu arkadaşımızla kontak halindeyiz..
Güzel gidiyoruz güzel..

Ozan Örs
12-05-2009, 18:44
Güzel gidiyoruz güzel..

Gayet güzel Hakan.

Aynen devam... ;)

Erhan Ergün
20-05-2009, 01:52
Benim de üyliğim anca aktifleştirildi.Bende efecan ve hakan arkadasım gibi UNIFEB Izmir Ekonomi Üniversitesinde görmek istiyenlerdenim.ve bunun içinde ne gerekiyosa yapmaya hazırız...

erhan_ergn@hotmail.com

Nurettin Kalelioğlu
20-05-2009, 04:01
Güzel gidiyoruz güzel..

nereye gidiyoruz hakan hocam ucuyomuyuz bu akşam :)
çalışmalarınızda başarılar diliyorum :)

Efecan Başöz
21-06-2009, 00:34
Finalleri de bitirdik sonuçları da aldık. Ne yazikki 1 dersten yaz okuluna kalmışız artık yazın İzmir'deyiz.

Ekim'de okul başlayınca artık Ünifeb-İEÜ olarak aktif bir şekilde hepberaber Fenerbahçe'mizi destekleyeceğiz.

Erkin Karadan
21-06-2009, 01:00
Finalleri de bitirdik sonuçları da aldık. Ne yazikki 1 dersten yaz okuluna kalmışız artık yazın İzmir'deyiz.

Ekim'de okul başlayınca artık Ünifeb-İEÜ olarak aktif bir şekilde hepberaber Fenerbahçe'mizi destekleyeceğiz.

olsun ya gene bir ders falan çok kotu değildir :???:

Efecan Başöz
21-06-2009, 01:02
olsun ya gene bir ders falan çok kotu değildir :???:

Yazı burda geçirmek zorunda kalıyoruz yoksa kendi çalışmamızdan bıraktık :) . Adam akıllı 1 tane vizeye çalışsam geçerdim :D .

Erhan Ergün
21-06-2009, 01:06
Bende efecan arkadasım gibi finallerimi bitirdim ve suan tatilimi yapıyorum.1 hafta sonra benim de yaz okulum başlıyacak.Ben de yazın izmirdeym yani.Ve bütün yaz tek amacımız Ekim ayında UNİFEB-İEÜ yü aktif olarak görmek istiyoruz...Siz den isteğimiz desteğinizi bırakmayın ve beraber basaralım. ERHAN ERGÜN IZMIR EKONIMI ÜNİVERSİTESİ. ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANSMAN 506 921 85 62 erhan_ergn@hotmail.com

Tribünlerde hep dillerde,bu sevda bitmez gönüllerde.Darağacında olsak bile,son sözümüz FENERBAHÇE

Buğra Aykan
21-06-2009, 01:20
Arkadaşlar bu sayfa aşağılara inmesin ;)

Yavuz.Kara
21-06-2009, 15:08
seneye daha iyi olacak inşallah. en azından alışma devresi falan olmayacak. en baştan başlarız organizasyon yapmaya. :)

Olcay Karakaş
22-06-2009, 12:10
selam izmir ekonomi calısmalarnzda basarılarrr nevsehir üniversitesi ......

Evren Baysan
13-07-2009, 00:35
çalışma durumları nasıl?

Veysel Gök
19-07-2009, 17:29
Herkesin 19.07 DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜNÜ ve MİRAC KANDİLİNİ kutlarım...

Hakan Eren
19-07-2009, 20:27
nereye gidiyoruz hakan hocam ucuyomuyuz bu akşam :)
çalışmalarınızda başarılar diliyorum :)

Hocam geçte olsa bugün 19.07 organizasyonuyla beraber uçuyoruz.. :)

Erhan kardeşim aramıza hoşgeldin =P yaz okuluna selamlar..

Yavuz ve Evren kardeşlerim seneye inşallah hiç aravermeden hızlıca çalışıcaz..Kemik kadromuz süper oldu..bide şu Efecan ve Erhan gibi öncüler biraz çalışkan olup yaz okuluna kalmasaydı xD üye bulun bari.. :serefe:

Nevşehir üniversitesi çok teşekkürler :) sizlerede başarılar..

Dünya FENERBAHCELİLER günümüz kutlu ve mutlu olsun..Seneye şampiyonluk kutlamaları içinde 19.07 günümüzüde kutlarız umarım :)

Yavuz.Kara
22-07-2009, 19:56
ben buldum bir arkadaş daha. sağlam geliyoruz seneye inşallah. :D

Mehmet Sabırlı
28-07-2009, 00:42
Sağlam bir Ekonomi Üniversitesi tayfası bekliyoruz İzmir-Manisa ailesi olarak... Anbaya gelecek var mı Honved maçı için?

Efecan Başöz
03-08-2009, 22:30
Yaz okuluna kalmak kötü oldu cidden ama artık sonuna kadar geldik. Ligin başlamasıyla beraber Anba'da ki yerimizi alıcaz bizlerde. İlk maçlarda yaz bitmediğinden ve İzmir dışında olan arkadaşlardan dolayı sayımız az olsada Eylül sonu itibari ile okulların açılmasıyla giderek çoğalan bir kadroyla hepberaber Anba'da takımımızı destekleyeceğiz.

Ayrıca Süper Kupa'mızda hayırlı olsun gerekli dersi verdik o kargalara boşuna söylemedik bu seneki kupalara iyi bakın 10 sene daha yok diye :D .

Hasan Rençber
15-08-2009, 01:11
sarı lacivert çubukluyu eylülden itibaren izmir ekonomi semalarında giyeceğim. görüşmek üzere renktaşlar.

Efecan Başöz
15-08-2009, 19:40
sarı lacivert çubukluyu eylülden itibaren izmir ekonomi semalarında giyeceğim. görüşmek üzere renktaşlar.

Aramıza hoşgeldin Hasan. Hepberaber güzel bir başlangıç yapıp 1907ÜNİFEB - İEÜ olarak takımımızı destekleyeceğiz.

Kemal Makinacı
21-08-2009, 21:05
arkadaşlar ben ekonomiye bu sene geldim ve artık ünifeb deyim ve ekonomi üniversitesinide canlandırmak lazım bunun içinde ne grekiyorsa yapıcaz busene ekonomi adaylıktan çıkacak ve asil üniversitelerin yanında yer alıcak şüphe yok.

Efecan Başöz
21-08-2009, 22:25
Kemal kardeşim sende aramıza hoşgeldin :) .

Kemal Makinacı
21-08-2009, 23:43
sağolsın kardeşim inşallah ekonomi üniversitesini en iyi sekilde temsil edicez kadıköyde bayrağımızı dalgalandırıcaz.

Ozan Örs
22-08-2009, 15:29
Ünifeb'e hoşgeldin Kemal... :)

Kemal Makinacı
22-08-2009, 15:31
sağol ozan ünifeb ailesinden biri olmak gerçekten güzel bir duygu.bu sene deplasmanlarda ve izmirdeki organizasyonlarda görüşmek üzere :serefe:

Kaan Göktürk
22-08-2009, 20:09
Arkadaşlar Ahmet Türk arkadaşımızın bir yakını 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde yatmaktadır.24 ve 25 Ağustos tarihlerinde kan grubu farketmeksizin kana ihtiyaç vardır uygun durumda olup kan vermek isteyen arkadaşlarımızın bana veya Ahmet Türk arkadaşımıza 0 506 214 43 43 nolu numaradan ulaşabilirler;) şimdiden teşekkürler...

İzmir'de olan arkadaşlar benle irtibata geçebilirler... P.tesi ya da Salı günü beraber hastaneye gideceğiz...

Kemal Makinacı
22-08-2009, 20:11
İzmir'de olan arkadaşlar benle irtibata geçebilirler... P.tesi ya da Salı günü beraber hastaneye gideceğiz...
kaan nekadar kan alıncak ?ben gelirim ama 18 yaş istiyorlarmı yine ?

Kemal Makinacı
23-08-2009, 00:05
arkadaşlar maç organizasyonu varmış bizim sayfada göremedim yazayım dedim.hotel anba'da 21.00 da.

Yavuz.Kara
23-08-2009, 00:56
Kemal hoşgeldin kardeşim. Hayırlı olsun okulun ve bölümün. Seninle birlikte okulda biraz daha büyüdük. Ah bir de panolara duyuru astırsalar. :(

Kemal Makinacı
23-08-2009, 01:09
Kemal hoşgeldin kardeşim. Hayırlı olsun okulun ve bölümün. Seninle birlikte okulda biraz daha büyüdük. Ah bir de panolara duyuru astırsalar. :(
sağol kardeşim dahada büyüyecez inşallah.panoya yazı astırmıyolarsa bizde el ilanı bastırırız ucuza, herkese dağıtırız :D bunun gibi sorunlara okul başladığında çözümler üretiriz bi yönetimimizi kuralım standlar falan açarız imkanlarıen iyi şekilde zorlarız.:)

Efecan Başöz
23-08-2009, 05:10
Stand açma gibi bişey söz konusu değil malesef okul sınırları dahilinde. Dekanlık kesinlikle spor gruplarıyla alakalı şeylere izin vermiyor. Bunlara ilanlar-stand gibi şeyler dahildir. Bu yüzden gayri-resmi olarak varlığımızı sürdürücez. Yeterli sayıyı yakaladığımızda hepberaber vereceğimiz dilekçeler ile belki dekanlığı ikna edebiliriz diye düşünüyorum. Fakat bunun için çok erken şu anda.

Ayrıca bu duyuruyu da yapalım tekrardan ;

DUYURU:

24 Ağustos Pazartesi günü Saat 21.00’de Fenerbahçemizin Diyarbakırspor ile oynayacağı 3. hafta maçını hep birlikte Hotel Anba'da seyredeceğiz... Gelecek olan arkadaşların en geç saat 20.45'te mekanda olmaları rica olunur...

Kemal Makinacı
23-08-2009, 05:34
aynen kardeşim zaten gereken çoğunluğu yakalarsak rektörlüğe dilekçelerimizi iletiriz.herşey zamanla hiçbirşeyin bir anda olmasını bekleyemeyiz.ya ilerleyen zamanlarda okulda ürünlerimizle gezerken ilgi çekeriz merak edende gelir sorar zaten öylede bir ortam yakalayabilriz inşallah :)

Kemal Makinacı
24-08-2009, 04:24
bugünkü maça kimler geliyor ?

Yavuz.Kara
24-08-2009, 17:49
ben okul açılmadan gelemiyorum maalesef. malum iftar saatleriyle maç başlama saatleri birbirine çok yakın. :D

Kaan Göktürk
25-08-2009, 13:09
kaan nekadar kan alıncak ?ben gelirim ama 18 yaş istiyorlarmı yine ?

Sağolasın Kemalcım. Maçta da sölemiştim sana; ama diğer arkadaşlarımızın da bilgisi olsun, kan verme işini hallettik. Bana ulaşan ve kan veren arkadaşlara duyarlılıkları için teşekkürler...

Kemal Makinacı
25-08-2009, 13:17
Sağolasın Kemalcım. Maçta da sölemiştim sana; ama diğer arkadaşlarımızın da bilgisi olsun, kan verme işini hallettik. Bana ulaşan ve kan veren arkadaşlara duyarlılıkları için teşekkürler...
nedemek abi lafımı olur her zaman hazır yardıma .

Ali Gürbüz
27-08-2009, 02:30
meraba arkadaşlar ben bu sene ekonomi üniversitesinin işletme bölümüne başlıyorum FENERBAHÇEmiz için her türlü desteği birlikte en iyi şekilde vereceğimize inanıyorum düzenlenen organizasyonlarda görüşmek üzere

Ozan Örs
27-08-2009, 02:31
meraba arkadaşlar ben bu sene ekonomi üniversitesinin işletme bölümüne başlıyorum FENERBAHÇEmiz için her türlü desteği birlikte en iyi şekilde vereceğimize inanıyorum düzenlenen organizasyonlarda görüşmek üzere

Ünifeb'e hoşgeldin Ali. ;)

Kemal Makinacı
27-08-2009, 03:42
merhaba ali kardeşim aramıza hoşgeldin. bende bu sene ekonomiyi yeni kazandım okuldan önce organizasyonlarda tanışalım eğer bu akşam akşam işin yoksa sion maçını beraber izleyelim anba hotelde.anba hotel maçların izlenildiği yer şimdiden bilgin olsun.bu sene ekonomi çok sağlam olacak :D

Ali Gürbüz
27-08-2009, 03:54
merhaba ali kardeşim aramıza hoşgeldin. bende bu sene ekonomiyi yeni kazandım okuldan önce organizasyonlarda tanışalım eğer bu akşam akşam işin yoksa sion maçını beraber izleyelim anba hotelde.anba hotel maçların izlenildiği yer şimdiden bilgin olsun.bu sene ekonomi çok sağlam olacak :D
eyw kardeşim hoşbulduk sende hoşgeldin yarınki maça gelemesem bile manisa maçına gelmeye çalışıcam mutlaka görüşmek üzere bu sene ekonomiyi sarı-laciverte boyucaz inş hep beraber

Kemal Makinacı
27-08-2009, 03:57
eyw kardeşim hoşbulduk sende hoşgeldin yarınki maça gelemesem bile manisa maçına gelmeye çalışıcam mutlaka görüşmek üzere bu sene ekonomiyi sarı-laciverte boyucaz inş hep beraber
hoşbulduk en kısa zamanda görüşürüz kardeşim :) senin kayıt hangi gün?

Ali Gürbüz
27-08-2009, 03:59
Ünifeb'e hoşgeldin Ali. ;)
hoşbulduk ozan

Ali Gürbüz
27-08-2009, 04:03
hoşbulduk en kısa zamanda görüşürüz kardeşim :) senin kayıt hangi gün?
3 eylül senin??

Kemal Makinacı
27-08-2009, 04:31
3 eylül senin??
benim de aynı gün kardeşim eğer numaranı falan verirsen ogün görüşürüz eğer manisa maçına geleceksen zaten görüşmüş oluruz :)

Ali Gürbüz
27-08-2009, 04:36
benim de aynı gün kardeşim eğer numaranı falan verirsen ogün görüşürüz eğer manisa maçına geleceksen zaten görüşmüş oluruz :)
tamam kardeşim görüşürüz numaram:5337461632 çaldır bi istersen

Kemal Makinacı
27-08-2009, 05:23
tamam kardeşim burdan ulaşırım ben sana. hadi iyi geceler :)

Yavuz.Kara
27-08-2009, 16:25
Ali hoşgeldin UNİFEB'e ve Ekonomi'ye.

biraz hızlı mı büyüyoruz ne. :D

Kemal Makinacı
27-08-2009, 19:06

hocam bu sene ekonomi önemli atılım gösterecek gibi biz yeni gelenler ve eskiler, sürekli olarak gereken desteği verirsek çok güzel günler bizleri bekliyor :D

Ali Gürbüz
27-08-2009, 20:12

hoşbulduk yavuz inş hepberaber çalışarak grubun dahada büyümesini sağlıcaz

Kemal Makinacı
29-08-2009, 01:32
DUYURU:

30 Ağustos Pazar günü Saat 21.00’de Fenerbahçemizin Manisaspor ile oynayacağı 4. hafta maçını hep birlikte Hotel Anba'da seyredeceğiz... Gelecek olan arkadaşların en geç saat 20.45'te mekanda olmaları rica olunur...

Efecan Başöz
30-08-2009, 11:53
Ali sende aramıza hoşgeldin. İEÜ ÜNİFEB ailesine seninde katılman mutluluk verici. Benim imzamda numaram var kayıt günü geldiğinizde görüşebiliriz. Ben hergün okuldayım orda görüşme imkanımız var.

Kemal Makinacı
30-08-2009, 14:52
ARKADAŞLAR TÜM 1907 ÜNİFEB AİLESİNİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUM .DAHA NİCE BAĞIMSIZ BAYRAMLARA !!!

Atatürk; amerika, avrupa ve bütün dünya bilmelidir:ki, türk halkı her medeni ve kabiliyetli millet gibi kayıtsız şartsız hür ve bagımsız yaşamaya katiyen karar vermiştir bu karara karşı gelecek her kuvvet türkiyenin ebedi düşmanı kalır... Mustafa Kemal Atatürk (24.11.1922)

Efecan Başöz
30-08-2009, 20:03
30 Ağustos Zafer Bayram'ı başta 1907 ÜNİFEB ve Fenerbahçe ailesi olmak üzere bütün Türk milletine kutlu olsun.

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene

M. Kemal ATATÜRK

Ali Gürbüz
31-08-2009, 01:34
Ali sende aramıza hoşgeldin. İEÜ ÜNİFEB ailesine seninde katılman mutluluk verici. Benim imzamda numaram var kayıt günü geldiğinizde görüşebiliriz. Ben hergün okuldayım orda görüşme imkanımız var.
hoşbulduk efecan.Bende İEÜ ve ÜNİFEB ailesine katıldığım için çok mutluyum.Okulda ya da yapılan organizasyonlarda görüşmek üzere;)

Esengül Güzelay
02-09-2009, 14:03
bende ekonomiye bir ugrayayım dedim :D tünaydın herkese :)

Veysel Gök
03-09-2009, 21:28
Arkadaşlar biz adayn üniversitelikten üye konuma geçmiş bulunmaktayız umut ediyoruz ki sizlerde aynı şekilde bu azim ve kararlılığın sonucunu üyelikle süslersiniz..

Kemal Makinacı
04-09-2009, 12:44
inşallah kardeşim bizde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıcaz ve doğru zamanda üye üniversitelerin arasına giricez :)

Hasan Rençber
04-09-2009, 22:50
İeu Unifeb bu yıl kuruluyor. Kaçarı yok.

Göktürk Daşoluk
05-09-2009, 14:59
www.sporajans.org (http://www.sporajans.org/) da bu haftaki yazım yayınlanmıştır .Bilginize !!! Yorumlarınızı Bekliyorum ;)

Efecan Başöz
05-09-2009, 16:33
bende ekonomiye bir ugrayayım dedim :D tünaydın herkese :)

Hoşgelsin Esengül sende :) .

Göktürk yazın güzel olmuş , özellikle Arda Turan'ın doping konusuna değinmen yerinde olmuş.

Birde Usain Bolt kısmıda iyiydi :) . Gerçekten insan gibi koşmuyorlar :D .

Göktürk Daşoluk
06-09-2009, 09:51
Hoşgelsin Esengül sende :) .

Göktürk yazın güzel olmuş , özellikle Arda Turan'ın doping konusuna değinmen yerinde olmuş.

Birde Usain Bolt kısmıda iyiydi :) . Gerçekten insan gibi koşmuyorlar :D .

Kardeşim zaman ayırıp okudugun için Teşekkürler...:D aynen insan olduklarından şüpheLiyim ..

Kemal Makinacı
07-09-2009, 21:18
DUYURU:

Futbol takımımızın 13 Eylül Pazar günü Bursa da oynayacağı maça organizasyon düzenlenecektir....Maça gelmek isteyen arkadaşların en geç Perşembe Akşamına kadar okullarının tribün sorumlularıyla irtibata geçerek isim yazdırmaları rica olunur...

Erdi Nergizal
07-09-2009, 21:45
Hadi beyler artık tribünlerdeki yerimizi almanın zamanı geldi,yeni eğitim ögretim yılına bursa deplasmanı ile baslamak mukemmel ne ders var ne sınav var kacmaz!!!

Kemal Makinacı
08-09-2009, 13:44
haydi arkadaşlar durumu musait olan bu deplasmana gelsin biletler 20 lira olarak açıklandı ucuz ve güzel bir deplasman olacak :D

Utku Kendirli
08-09-2009, 18:21
varmıydı bugün ekonomide sınava giren :D

Kemal Makinacı
08-09-2009, 22:46
varmıydı bugün ekonomide sınava giren :D
kardeşim bak bakalım bunlar ne yaaaa :D :D :D

UTKU MEHMET KENDİRLİ HAZIRLIK PROGRAMINA DEVAM EDECEK

MUSTAFA KEMAL MAKİNACI HAZIRLIK PROGRAMINA DEVAM EDECEK

:D :D :D :D :D :serefe:

Ali Gürbüz
10-09-2009, 04:14
:agla:malesef ALİ GÜRBÜZ de hazırlık programına devam edecek

Yavuz.Kara
10-09-2009, 17:46
hazırlık iyidir ya. biraz inglizceniz varsa iyi geçer bir sene. hem okula alışırsınız. :)

Efecan Başöz
10-09-2009, 20:07
Hazırlığı atlıyan biri olarak kesinlikle hazırlığı okumanın aslında ne kadar akıllıca bir iş olduğunu size garanti edebilirim en güzelini yaptınız :) .

Kemal Makinacı
11-09-2009, 00:24
Hazırlığı atlıyan biri olarak kesinlikle hazırlığı okumanın aslında ne kadar akıllıca bir iş olduğunu size garanti edebilirim en güzelini yaptınız :) .
ya zaten utkuyla bizim amacımız hazırlığı okumaktı çok şükür kazarada olsa geçmedik :D ali kardeşim sende üzülme bu sene ve bundan sonra 4 sene beraberiz tadını çıkaralım sınıfta kalmayalım :D :D

Ali Gürbüz
11-09-2009, 19:27
inş. hepimiz için hayırlı olur. nabalım gitcez artık kaçış yok

Gökhan.Topaloğlu
11-09-2009, 19:52
Herkese selam arkadaşlar ben de bu sene Ekonomide hazırlıktan başlıyorum bölümüm işletme..her türlü organizasyonda ben de bulunmak isterim söz konusu Fenerbahçemiz olunca :cool: umarım iyi olur her şey okul başlasın en kısa zamanda görüşürüz tanışırız..

bu arada yavuzu da es geçmiyim buraya yönlendirdi beni saolsun :)

Ali Gürbüz
11-09-2009, 20:08
Herkese selam arkadaşlar ben de bu sene Ekonomide hazırlıktan başlıyorum bölümüm işletme..her türlü organizasyonda ben de bulunmak isterim söz konusu Fenerbahçemiz olunca :cool: umarım iyi olur her şey okul başlasın en kısa zamanda görüşürüz tanışırız..

meraba gökhan İEÜ ye ve ÜNİFEB e hoşgeldin bende bu sene ekonomiye yeni başlicam, bende hazılıktan başlıyorum ve bende işletme bölümündeyim okulda ya da yapılan organizasyonlarda görüşmek üzere

Gökhan.Topaloğlu
11-09-2009, 20:24
meraba gökhan İEÜ ye ve ÜNİFEB e hoşgeldin bende bu sene ekonomiye yeni başlicam, bende hazılıktan başlıyorum ve bende işletme bölümündeyim okulda ya da yapılan organizasyonlarda görüşmek üzere

vay ali çok ortak tarafımız varmış :) hoşbulduk tşkler görüşürüz mutlaka .

Yavuz.Kara
11-09-2009, 21:11
hoşgeldin gökhan. :)

işte böyle buralarda. :D

Gökhan.Topaloğlu
11-09-2009, 23:17
hoşgeldin gökhan. :)

işte böyle buralarda. :D

Sağol abi hoşbulduk :) ünifebli olmak süper buralar da süper daha da süper olucak inşallah sayı artıyor okul başlayınca da birileri daha dahil olur mutlaka ne kadar çok o kadar iyi :kanka:

Efecan Başöz
12-09-2009, 16:07
Gökhan aramıza hoşgeldin sende. Okulların açılmasına da az kaldı hepinize okulda başarılar dilerim. Okul açıldıktan sonra en kısa sürede bir toplantı yapıp yeni arkadaşlar ile tanışıp ÜNİFEB İEÜ oluşumu hakkında bilgi paylaşımı yapacağız.

Gökhan.Topaloğlu
12-09-2009, 16:36
Gökhan aramıza hoşgeldin sende. Okulların açılmasına da az kaldı hepinize okulda başarılar dilerim. Okul açıldıktan sonra en kısa sürede bir toplantı yapıp yeni arkadaşlar ile tanışıp ÜNİFEB İEÜ oluşumu hakkında bilgi paylaşımı yapacağız.

Hoşbulduk efecan eyv :) evet bu toplantı iyi olur faydalı olur benim için ve diğer gelen arkadaşlar için de görüşürüz tanışırız..

Kemal Makinacı
12-09-2009, 18:36

merhaba gökhan hoşgeldin aramıza bende yeniyim inşallah okulda okuduğuz seneler içersinde güzel arkadaşlıklar sağlam organizasyonlar yapıcaz.hazırlıkta hep beraberiz :D yarın eğer sen ve diğer arkadaşlar bursa maçında anbada buluşalım.

Kemal Makinacı
12-09-2009, 19:21
13 Eylül Pazar günü Saat 21.00’de Fenerbahçemizin Bursaspor ile oynayacağı 5. hafta maçını hep birlikte Hotel Anba'da seyredeceğiz... Gelecek olan arkadaşların en geç saat 20.45'te mekanda olmaları rica olunur...

Gökhan.Topaloğlu
12-09-2009, 19:23
merhaba gökhan hoşgeldin aramıza bende yeniyim inşallah okulda okuduğuz seneler içersinde güzel arkadaşlıklar sağlam organizasyonlar yapıcaz.hazırlıkta hep beraberiz :D yarın eğer sen ve diğer arkadaşlar bursa maçında anbada buluşalım.

Sağol kardeşim hoşbulduk dediğin gibi beraberiz güzel günler geçircez inş. :serefe:
Ben şimdi denizlideyim ancak 23 ünde gelicem izmire o haftadan itibaren katılabilecem size malesef yarın için affedin artık beni :(
Bu arada oryantasyonda görüşebilirz okulda önceden tanışmış görüşmüş oluruz diğer yeni arklarla beraber :)

Kemal Makinacı
12-09-2009, 19:29
Sağol kardeşim hoşbulduk dediğin gibi beraberiz güzel günler geçircez inş. :serefe:
Ben şimdi denizlideyim ancak 23 ünde gelicem izmire o haftadan itibaren katılabilecem size malesef yarın için affedin artık beni :(
Bu arada oryantasyonda görüşebilirz okulda önceden tanışmış görüşmüş oluruz diğer yeni arklarla beraber :)
aynen kardeşim oryantayonda görüşürüz o haftada antalya maçı var onu beraber izleriz :D İEÜ artık sağlam bir şekilde geliyor umarım herşey istediğimiz gibi geçer.Okulda ve organizasyonlarda görüşmek üzere kardeşim :serefe:

Gökhan.Topaloğlu
12-09-2009, 21:49
aynen kardeşim oryantayonda görüşürüz o haftada antalya maçı var onu beraber izleriz :D İEÜ artık sağlam bir şekilde geliyor umarım herşey istediğimiz gibi geçer.Okulda ve organizasyonlarda görüşmek üzere kardeşim :serefe:

Tamamdr kardeşim antalya maçı kaçmaz zaten okulda görüşmek üzere yine konuşuruz .

Efecan Başöz
13-09-2009, 01:15
Bursa maçını Anba'da izlemeye kimler geliyor arkadaşlar ?

Yavuz.Kara
13-09-2009, 02:03
ben bayram sonuna kadar affımı istiyorum. :)

Anıl Coşkun
13-09-2009, 15:44
hepiniz hoşgeldiniz :)

Gökhan.Topaloğlu
16-09-2009, 15:04
hepiniz hoşgeldiniz :)

Hoşbulduk anıl :)

Bu arada hazırlıkçılar naptınız kurlar açıklandı ben c den başlıyormuşum sizin nasıl ?

Kemal Makinacı
16-09-2009, 15:08
Hoşbulduk anıl :)

Bu arada hazırlıkçılar naptınız kurlar açıklandı ben c den başlıyormuşum sizin nasıl ?
sorma ya 76 sorunun 75 ini salldım b kurundayım :D aslında hiç sevinmedim 7 hafta önce okul biticek ama temelinin sağlam olması lazım bakalım ne olucak :)

Gökhan.Topaloğlu
16-09-2009, 15:47
sorma ya 76 sorunun 75 ini salldım b kurundayım :D aslında hiç sevinmedim 7 hafta önce okul biticek ama temelinin sağlam olması lazım bakalım ne olucak :)

76. soru türkçeydi zaten dimi :D iyi tutturmuşun yine :) hayrlı olsn bakalm

Kemal Makinacı
16-09-2009, 16:04
76. soru türkçeydi zaten dimi :D iyi tutturmuşun yine :) hayrlı olsn bakalm
valla hayırmı şermi görücez artık :D

Kemal Makinacı
17-09-2009, 03:00
DUYURU:

17 Eylül Perşembe günü Saat 22.05’te Fenerbahçemizin Twente ile oynayacağı Avrupa Ligi H Grubu ilk maçını hep birlikte Hotel Anba'da seyredeceğiz... Gelecek olan arkadaşların en geç saat 21.50'de mekanda olmaları rica olunur...

Kemal Makinacı
17-09-2009, 15:57
arkadaşlar bizim okulda hazırlık okuyanlara soruyorum : ingilizce kitaplarını korsanı yada daha ucuz bir yoldan bulma imkanımız varmı? yardım ederseniz sevinirim ...

Ozan Örs
17-09-2009, 16:15
arkadaşlar bizim okulda hazırlık okuyanlara soruyorum : ingilizce kitaplarını korsanı yada daha ucuz bir yoldan bulma imkanımız varmı? yardım ederseniz sevinirim ...

kitap isimlerini öğren sevgi yolundaki kitaçılara sor. mutlaka vardır korsanları :D

Kemal Makinacı
17-09-2009, 16:38
kitap isimlerini öğren sevgi yolundaki kitaçılara sor. mutlaka vardır korsanları :D
bakalım artık öyle yapıcaz napalım yoksa 350 lira havaya gidicek :???:

Gökhan.Topaloğlu
17-09-2009, 17:15
Evet bana da sevgi yolu dediler ama kitap ismilerini nasıl öğrenecez o sorun okul başlayana kadar temin edin falan diyorlardı okulun sitesinde galiba

Kemal Makinacı
17-09-2009, 17:18
Evet bana da sevgi yolu dediler ama kitap ismilerini nasıl öğrenecez o sorun okul başlayana kadar temin edin falan diyorlardı okulun sitesinde galiba
şöyleki okulda yazıyor kitap isimleri eline geçen olursa burdan paylaşsın eğerki kitapları ucuza temin edeceğimiz yer olursa haberleşiriz burdan.birbirimize yardım etmiş oluruz bu zor dönemde :D ben araştırmalara başladım.ama en iyisi üst sınıflardan biriyle konuşmak bilmediğimiz bişey falan vardır yinede herşeyi düşünelimde sonradan sakata gelmeyeli :D

Yavuz.Kara
17-09-2009, 17:20
şifre falan vermiyorlarsa sakın vermeyin o kadar para kitaplara. bize geçen sene zorla sattılar şifre yüzünden.. zaten ilk hafta perşembe-cuma oryantasyon var. ders olmayacağı için kitaba ihtiyacınız da olmaz. o arada bakarsınız kitap isimlerine.

Kemal Makinacı
17-09-2009, 17:21
şifre falan vermiyorlarsa sakın vermeyin o kadar para kitaplara. bize geçen sene zorla sattılar şifre yüzünden.. zaten ilk hafta perşembe-cuma oryantasyon var. ders olmayacağı için kitaba ihtiyacınız da olmaz. o arada bakarsınız kitap isimlerine.
ya şifre muhabbeti ne efecanda bahsetti.ne işe yarıyor bir anlatırmısın ?bide geçens ene sen kitapları nereden temin etmiştin?

Yavuz.Kara
17-09-2009, 17:26
açıkçası hiç bir işe yaramadı. focus on grammar interactive diye bir site vardı, ona girmek için lazımdı şifre. güya orada verilen ödevleri yapmak zorundaydık. ama zaten site bozuktu, doğru yaptığını yanlış sayıyordu. en sonunda hocalarda pes etmişti.

kısacası bizim dönemin hepsi bookstore'dan aldı ve 450 tl'yi bayıldı. sizin kitaplar daha ucuz yine. :)

Gökhan.Topaloğlu
17-09-2009, 17:33
Benim kitaplar 299 tl allahtan 300 değil yoksa napardım :D o zaman oryantasyon zamanı napıp edip öğrenecez artık.. bu şifre olayı ekoID le alakalı değildir umarım ya yoksa bi şifreden falan bahsetmediler yanılmıyosam

Yavuz.Kara
17-09-2009, 17:40
yok ekoid değil. bizde öyle birşey yoktu geçen sene.

Ali Gürbüz
18-09-2009, 03:59
beyler bn bugün okuldan aldım kitapları. bi sürü kitap werdiler. benim tahminim dışarda satılanlardan tek farkı kitapların yanında bi de kart verdiler, o kartla netten ingilizce fln çalışabiliomuşuz heralde oryantasyon programı sırasında o kartı detaylı bi şekilde anlatıcaklarmış(adamlar işi bilio ufacık bi ayrıntı ekliolar bizde paşa paşa alıoz)bn riske atmamak için okuldan aldım, eğer siz dışarıdan alıcaksanız, iyice araştırıp öle alın, sonra bi sorun çıkmasın. Size kolay gelsin:D

Kemal Makinacı
18-09-2009, 18:53
beyler bn bugün okuldan aldım kitapları. bi sürü kitap werdiler. benim tahminim dışarda satılanlardan tek farkı kitapların yanında bi de kart verdiler, o kartla netten ingilizce fln çalışabiliomuşuz heralde oryantasyon programı sırasında o kartı detaylı bi şekilde anlatıcaklarmış(adamlar işi bilio ufacık bi ayrıntı ekliolar bizde paşa paşa alıoz)bn riske atmamak için okuldan aldım, eğer siz dışarıdan alıcaksanız, iyice araştırıp öle alın, sonra bi sorun çıkmasın. Size kolay gelsin:D
bende okuldan aldım çünkü ekstra 3 tane okulun kitabı var bide sonradan sakata gelmemek için en azından kafam rahat olucak.kart konusuna gelince gereksiz birşey arkadaşının kartı varsa kullanabilirsin hiç sorun değil okuldan almasanızda olur isteyene kitap listesini verebilirim.umarım dışarda daha ucuza bulursunuz ben uğraşmak istemedim sizlere kolay gelsin ...

Kemal Makinacı
20-09-2009, 02:13
iyi bayramlar İEÜ AİLESİ

Selin Özdemir
20-09-2009, 12:54
İyİ Bayramlarr =)

Caner Başaran
20-09-2009, 14:08
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar...

Ozan Örs
20-09-2009, 16:22
İyi bayramlar arkadaşlar...

Ceren Cömert
20-09-2009, 16:35
iyi bayramlar...

Gökhan.Topaloğlu
20-09-2009, 16:45
herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar, iyi bayramlar :)

Efecan Başöz
20-09-2009, 17:11
Herkesin bayramını kutlarım , iyi bayramlar arkadaşlar :)

Sezen Şahin
20-09-2009, 19:29
hayırlı bayramlar...

Esengül Güzelay
20-09-2009, 22:57
iyi bayramlarrr :)

Hilmi Akay
21-09-2009, 00:04
Bayramınız mübarek olsun.

Utku Kendirli
27-09-2009, 01:16
ne maçtı :D

Mert Ürkmez
27-09-2009, 21:22
ooo utku bey yatay geçtiniz herhalde vecdi gönül üniversiteisnden ekonomiye:D

Ali Gürbüz
27-09-2009, 22:43
liderlik FENERBAHÇEmiz için hayırlı olsun. Sene sonuna kadar lider götürüp sonunda şampiyon olmak dileğiyle...:serefe:

Utku Kendirli
28-09-2009, 03:18
ooo utku bey yatay geçtiniz herhalde vecdi gönül üniversiteisnden ekonomiye:D

:D :D aynen geçen sene çok çalıştım ve emeğimin karşılığını aldım :D artık buradayım bu arada lideriz çok rahatız :D

Ozan Örs
28-09-2009, 17:03
Galatasaray maçı biletleri taraftar kart sahipleri için satışa çıktı arkadaşlar.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=17073

Efecan Başöz
28-09-2009, 22:35
Arkadaşlar Perşembe günü UEFA maçına kimler gelicek bizim okulumuzdan yazabilirmisiniz. Ben artık maçlara gelmeye başlıyorum kimlerin geliceğini görürsek iyi olur.

Kemal Makinacı
29-09-2009, 00:59
abi ben gelemeye çalışıcam bi aksilik olmazsa anbadayım :)

Buğra Aykan
29-09-2009, 11:26
Arkadaşlar 6s maçı biletlerinizi aldınız mı?

Efecan Başöz
30-09-2009, 23:28
Ben aldım fakat ne yazikki ÜNİFEB ile olamayacağım bu maçta Maraton'da olmam gerekiyor. Yinede kalbimiz Fenerbahçe'miz için çarptıkça orda tek yürek olucaz :)

Efecan Başöz
04-10-2009, 02:07
DUYURU:

4 Ekim Pazar günü Saat 20.00’de Fenerbahçemizin Gençlerbirliği ile oynayacağı 8. hafta maçını hep birlikte Hotel Anba'da seyredeceğiz... Gelecek olan arkadaşların en geç saat 19.45'te mekanda olmaları rica olunur...

8 de 8 e tanıklık etmek için Haydi ANBA'ya...

Herkesi ANBA'ya bekliyorum arkadaşlar

Ozan Örs
04-10-2009, 02:38
Bu fırsat birdaha ele geçmez. Tarihe tanıklı edeceğiz inş. :D

Efecan Başöz
05-10-2009, 01:08
DUYURU:

Bu hafta içi İzmir Atatürk Lisesi'nde Yaşar ve Ekonomi Üniversiteleri arasında halı saha organizasyonu düzenlenecektir. Takımlar yedişerli olacaktır. Gün ve saat olarak perşembe akşamı düşünülmektedir. Gelecek olanların yarına kadar haber vermeleri rica olunur.

Çağrı Erdoğan
05-10-2009, 09:15
DUYURU:

Bu hafta içi İzmir Atatürk Lisesi'nde Yaşar ve Ekonomi Üniversiteleri arasında halı saha organizasyonu düzenlenecektir. Takımlar yedişerli olacaktır. Gün ve saat olarak perşembe akşamı düşünülmektedir. Gelecek olanların yarına kadar haber vermeleri rica olunur.

hobba dev derbi ....

Ali Gürbüz
05-10-2009, 18:08
ben gelirim

Çağrı Erdoğan
06-10-2009, 00:58
Futbol federasyonu tarafından yapılan 06 ekim tarihli açıklamada Yaşar üniversitesi - Ekonomi üniversitesi maçına Kırıkkale Bölgesinden deneyimli hakem Çağrı ERDOĞAN atanmıştır...Maçın tarih ve saatinin hakeme bildirilmesi rica olunur....:D:D

Efecan Başöz
06-10-2009, 11:28
Gerekli bilgiler en kısa sürede hakemimize verilecektir :D

Yavuz.Kara
06-10-2009, 22:06
eğer derseniz ki galibiyet önemli değil, hatta fark yesek de olur oynayabilirim. :D

Anıl Coşkun
06-10-2009, 22:37
arkadaşlar yarın saat 12 gibi dokuz eylül işletme iktisat fakültesinde stand açılacaktır.. kalabalık olmamız önemlidir. gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz

Ozan Örs
06-10-2009, 22:43
Takım ne durumda arkadaşlar yedi kişi çıkıyor mu ?

Anıl Coşkun
06-10-2009, 22:46
arkadaşlar yarın saat 12 gibi dokuz eylül işletme iktisat fakültesinde stand açılacaktır.. kalabalık olmamız önemlidir. gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz

:serefe:

Ozan Örs
06-10-2009, 22:59
:serefe:

Efecan'la geliyoruz Anıl.

Efecan Başöz
06-10-2009, 23:02
eğer derseniz ki galibiyet önemli değil, hatta fark yesek de olur oynayabilirim. :D

Maksat birliktelik ya gel yavuz bekleriz :) . Zaten yeneriz ya rahat ol :D :D .

Yarın ozan'la beraber geliyorum bende.

Semih Sarılar
07-10-2009, 12:51
Takım ne durumda arkadaşlar yedi kişi çıkıyor mu ?

ozan, topiclerini okuyoruz da pek 7 kişi çıkartamayacakmışlar gibi geldi bana :D

Yavuz.Kara
07-10-2009, 13:50
7 kişi çıkar aslında da ben nicelikten değil, nitelikten şüpheliyim. :D

Efecan Başöz
07-10-2009, 14:04
ozan, topiclerini okuyoruz da pek 7 kişi çıkartamayacakmışlar gibi geldi bana :D

7'den fazlası var da burda yazmıyor hepsi :) .

Ozan Örs
07-10-2009, 14:17

Amaç birliktelik Yavuz önemli değil nicelik,nitelik... :)

Ozan Örs
07-10-2009, 16:56
Erman arkadaşımız halısahayı ayarlamaya gitti bugün. Perşembe için Atatürk Lisesi ve fuarda yer yok. Hatay'da yapmayı düşündük ama Efecan arkadaşımız hasta olduğundan ve salgın tehlikesi olduğundan ( :D ) herkes için uygunsa pazar akşamı fuarda veya Hatay tarafında yapmayı düşünüyoruz.

Efecan Başöz
07-10-2009, 17:05
Arkadaşlar kusura bakmayın hem ben hem de Kemal arkadaşımız griple boğuşuyoruz. Sağlam bir salgın var buralarda. Pazar günü rahatça maçımızı yapıp Ekonomi olarak maçı alıcaz kimsenin şüphesi olmasın :D :D .

Ozan Örs
07-10-2009, 17:08
Erman arkadaşımız halısahayı ayarlamaya gitti bugün. Perşembe için Atatürk Lisesi ve fuarda yer yok. Hatay'da yapmayı düşündük ama Efecan arkadaşımız hasta olduğundan ve salgın tehlikesi olduğundan ( :D ) herkes için uygunsa pazar akşamı fuarda veya Hatay tarafında yapmayı düşünüyoruz.

Buna ilaveten kaybeden takımın haftaya Antep maçından önce Konak Pier Burger King'de kazanan takıma ve Kırıkkale Bölgesi deneyimli hakemlerinden Çağrı Erdoğan'a yemek ısmarlaması kararlaştırılmıştır. :D

Semih Sarılar
07-10-2009, 21:30

amaç rekabet değil zaten,dostluğun kazanması:serefe: :D :D

Anıl Coşkun
07-10-2009, 21:55
bugün sizi standda aramızda göremedik arkadaşlar :hakem:

Erman Alpaydın
08-10-2009, 19:21
Arkadaşlar halı saha ayarlanmıştır.Pazar günü saat 19:00-20:00 arası Fuardaki sahada maç yapılacaktır.

NOT-1:Sahanın yerini bilmeyenler için Fuarın 26 Ağustos kapısının orda.

NOT-2:Sahaya kramponla sokmuyorlar.Normal halısaha ayakkabısı yada başka bir ayakkabı getirmeniz rica olunur.

Efecan Başöz
08-10-2009, 19:33
bugün sizi standda aramızda göremedik arkadaşlar :hakem:

Ben çok hastayım Anıl haklısın gelemedim ama hiç halim yoktu cidden. Maçı da o yüzden erteledik zaten hala daha toparlayamadım.

Efecan Başöz
09-10-2009, 22:46
DUYURU

İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi 1907Ünifeb olarak 11 Ekim 2009 Pazar günü saat 19.00-20.00 arasında Halı Saha organizasyonu düzenliyoruz. 6'ya 6 olarak yapılacak olan maça bütün İzmir-Manisa 1907Ünifeb ailesi davetlidir.

Maçı kazanan takıma, yenilen takım Gaziantep-Fenerbahçe maçından önce Konak Pier'de Burger King'ten yemek ısmarlayacaktır :D :D

Yemekten sonra hepberaber Anba'ya geçerek maçımızı izleyip yeni bir rekora, 9'da 9'a şahit olmak için toplanıcaz.

Not: Halı sahaya çivili kramponlarla giremiyoruz bu yüzden yanınızda lütfen çivisiz halı saha ayakkabısı getirin.

Mustafa Uğur
10-10-2009, 19:30
Maça bende katılmak istiyorum arkadaslar .. ekonomiden Mustafa 05063469398

Yavuz.Kara
11-10-2009, 16:34
pazara alınınca benim iş yattı, teyze oğlunun düğünü var. hepinize iyi eğlenceler. :)

Efecan Başöz
11-10-2009, 22:14
Ekonomi olarak rahat bir maç oldu bizim için :D . Yaşar'daki herkese teşekkürler güzel bir maç oldu artık sıra Lefter ligine geldi :)

Efecan Başöz
11-10-2009, 22:18
Bu arada maçı 8-5 aldık arkadaşlar :D :D

Ozan Örs
11-10-2009, 22:22
Güzel maç oldu gelenlerin ayağına sağlık.

Tebrik ederiz... :D

Arda Sarıoğlu
11-10-2009, 23:20
Adaylık sürecinizde çok güzel adımlar bunlar,halısaha organizasyonu için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum.Stant yogunluğumuzdan dolayı yanınızda olamadım arkadaşlar hepinizin ayaklarına sağlık.

Efecan Başöz
11-10-2009, 23:22
Saolasın Arda güzel bi birliktelik oldu umarım Yaşar'la beraber en kısa sürede bizde üniversitelerimizi adaylıktan çıkarıcaz.

Ozan Örs
11-10-2009, 23:50
http://img257.imageshack.us/img257/1096/1002455.jpg

Efecan Başöz
11-10-2009, 23:56
İşte maçı kazanan müthiş kadro (Soldan sağa :D ) ;

Ali Gürbüz
Efecan Başöz
Mustafa Uğur
Erhan Ergün
Oğuz Uça

Ali Gürbüz
12-10-2009, 00:15
büyük maçın büyük kahramanları...:serefe:

Çağrı Erdoğan
12-10-2009, 08:25
Hakem muhteşem bir maç yönetti....=))

Mustafa Uğur
12-10-2009, 11:27
gerçekten çok guzel bi maç oldu . arda iyi dileklerin ve dusunmen yeter bu tür organizasyonları daha da sık yapıp guzel bi adaylık sureci geçirmek istiyoruz
ozan kardeşim fotograf için eline saglık ..
artık haftaya antep maçı oncesi bi burger yaparız :D

Mustafa Uğur
12-10-2009, 11:29
haftaya anba da tekrar bir araya gelmek dileğiyle...

Efecan Başöz
12-10-2009, 17:06
Hakem müthişti 3. gole giderken maçı bitirip rengini belli etse de hakeme rağmen maçı almayı bildik :D :D :D

Hakan Eren
17-10-2009, 14:52
http://img257.imageshack.us/img257/1096/1002455.jpg

şimdi bu resimde bişi vaaar bişi vaaar diye düşünüodum..

o soldan 4. (daha kolay olsun sağdan 2.) kara kuru çocuk neden kırmızı giymiş??

bilader aklını alırım :D

Hakan Eren
17-10-2009, 14:56
Bu arada arkadaşlar yarınki Gaziantep maçında ANBA daki yerimizideyiz,

İEU deki tüm arkadaşların hiç çekindemeden gelmelerini istiyoruz,
okulda biraraya gelemediklerimiz var orda biraraya gelebilelim..

0555 261 34 71 her zaman bilgi için arayabilirsiniz..

Mustafa Uğur
17-10-2009, 14:57
hakan ole deme TURKİYE t-shirtu o :D:D

Mustafa Uğur
17-10-2009, 15:01
Anbaya Anbaya Anbaya Ekonomİ Anbayaa

Hakan Eren
17-10-2009, 16:33
hakan ole deme TURKİYE t-shirtu o :D:D

tmm büyük pot kırmış olablrm ama giymeseymiş o kara kuru çocuk :D

Efecan Başöz
17-10-2009, 16:37
Yarın saat 14.00'da Yaşar'ı deviren müthiş kadro başta olmak üzere herkesi Konak Pier Burger King'e bekleriz. Orda yemek yedikten sonra hepberaber Anba'ya maçımızı izlemeye gidicez.

Mustafa Uğur
19-10-2009, 19:03
tmm büyük pot kırmış olablrm ama giymeseymiş o kara kuru çocuk :D

senin canın sağolsun ne demek pot falan :) gelemedin zaten anbaya

Mustafa Uğur
19-10-2009, 19:13
Bu arada arkadaslar haftaya arkas ile maçımız var İEÜ olarak organize olalım ve izmirde evimizdeki maçta takımımıza sahip çıkalım

Hakan Eren
19-10-2009, 19:37
Kanka ayarla be ya :) gidelim sesimizi kısalım.. :D

buarada Lefter Ligi ne olaki? cahil kaldım :S

Kaan Göktürk
20-10-2009, 00:18
Lefter Ligi ile ilgili arkadaşlar yarın son olmak üzere takımınızı kurup organizasyon@1907unifeb.org a 7+3 olarak mail atabilirsiniz...

Yavuz.Kara
21-10-2009, 18:56
cumartesi 13:30 gibi direksiyon dersim var. arkas maçı bildiğim kadarıyla 16:30'da. mutlaka gelmeye çalışıcam o maça.

Utku Kendirli
23-10-2009, 00:20
Arkadaşlar cumartesi günü 4.30 ta Fenerbahçemiz-arkas maçı var .

6s maçı öncesi voleybol maçına bütün Ekonomili kardeşlerimizi bekliyoruz. Çok sağlam katılım olmalı ve buna inanıyoruz haydi İEÜ arkas maçına :)))

tam bilgiyi(buluşma yeri , saati ) buradan en kısa zamanda verilecektir. Hepinizi bekliyoruz

Utku Kendirli
24-10-2009, 00:33
DUYURU:

24 Ekim Cumartesi günü Alsancak Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynayacağımız Arkas-FENERBAHÇE voleybol karşılaşmasına gidilecektır.

1907 ÜNİFEB İzmir açısından çok önemli olan bu maça ilgi gösterilmesi ve görsel bütünlük açısından karşılaşmaya ürünlerimizle gelinmesi üyelerimizden rica olunur...
Maç için saat en geç 14.00'te Alsancak FENERIUM önünde toplanılıp beraber gidilecektir...

Utku Kendirli
24-10-2009, 00:53
1907ÜNİFEB KAN BAĞIŞI ORGANİZASYONU

27 Ekim Salı Günü İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nde Kızılay ile ortaklaşa yürüteceğimiz kan bağışı çalışmamız olacaktır. Türkiye genelinde yapılacak bir çalışma olması nedeniyle 1907Ünifeb farkını bir kez daha gösterecektir.Bu konuya hepimizin hassasiyetle yaklaşacağına eminin.

TARİH:27 EKİM 2009
SAAT:10.00-18.00
YER:9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAK.(ağaçlı yol)

Utku Kendirli
24-10-2009, 00:53
1907ÜNİFEB KAN BAĞIŞI ORGANİZASYONU

SORU-CEVAP

-Kan bağışı nerde nasıl bir ortamda yapılacak?

Kızılay'ın tahsis edeceği bu iş için özel dizayn edilmiş bir ambulansta,işinde uzman kızılay ekibi tarafından yapılacak.

-Kimler kan bağışlayabilir?

18-65 yaş arası,önemli bir sağlık sorunu bulunmayan,vücut ağırlığı 50kg. üstünde olan kişiler.

-Ne sıklıkla kan verilir?

Bağışlar arasında en az 3 ay olacak şekilde,yılda 4 kez bağışlanabilir.

-Kan bağışı ne kadar zaman alır?

Kayıt,muayene,kan verme,ikram işlemleri yaklaşık 25 dk sürer.

-Ne kadar kan alınıyor?

1ünite:450ml (405-495)

-Sarılık geçirdim;kan bağışlayabilir miyim?

B ve C tipi sarılık geçirenler hiç bir zaman kan bağışı yapamaz.

-Kan bağışladıktan sonra normal yaşantıma dönebilir miyim?

Tavsiyelere uymuş iseniz yarım saat içerisinde günlük aktivitelerinize dönebilirsiniz

-Kansız kalır mıyım?

Hayır.Bağış öncesi yapılan test sonucu kan düzeyi düşük bulunan kişilerden kan alınmaz.

-Kan bağışladığımda herhangi bir hastalık bulaşır mı?

Kan bağışı sırasında kullanılan iğneler tek kullanımlıktır ve sterildir.Dolayısıyla böyle bir risk söz konusu değildir.

-Kan bağışı sırasında yanımda neler olmalı?

Resmi kimlik belgesi ve kullanılan ilaç varsa ilaç kutusu yada prospektüsü.

Bekir Turası
24-10-2009, 02:36
Teşekkürler Utku'cum duyarlılığın için.

Salı günü tam kadro bekliyoruz:)

Sercan Pehlevan
24-10-2009, 03:17
Utku kardeşimi duyarlılığı için teşekkür ederiz. Katılım göstermenizi bekliyoruz arkadaşlar mümkün olduğunca ;) 1907ÜNİFEB İzmir ortak organizasyonu olucaktır...

Ali Gürbüz
26-10-2009, 00:25
işte böyle her sene böyle cincona böyle koyarlar amman:serefe:

Utku Kendirli
26-10-2009, 21:43
Bu Filmin S10u Yok :D

Kaan Göktürk
27-10-2009, 16:32
İZMİR LİGİ

Cemil Turan Grubu

1. maçlar;
9 Eylül Veteran - 9 Eylül Üniversitesi 1
Celal Bayar - 9 Eylül Üniversitesi 2
İzmir Ekonomi - Yaşar
Ege Üniversitesi (Bay)

İlk maçlar 1-20 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm takımlara başarılar dilerim...

Mustafa Uğur
27-10-2009, 20:30
HEP AYNI S'ON' :d:d el classic10

Mustafa Uğur
27-10-2009, 20:30
aslan terbiyecisi gorev başında

Sercan Pehlevan
31-10-2009, 01:31
Haydi 1907 ÜNİFEB İZMİR LÖSEV için sahaya;

Arkadaşlar 31 ekim cumartesi yani bugün İnciraltı'nda 14:30 'da LÖSEV için sembolik bir maç yapılıcaktır oynayan veya seyirci olarak katılan arkadaşarımızdan gelen yardımlar direkt olarak LÖSEV'e verilicektir. Bu önemli organizasyona katılım gösterecek duyarlı arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyoruz... ;)

Kaan Göktürk
01-11-2009, 23:52
http://img252.imageshack.us/img252/3402/ufb.jpg (http://img252.imageshack.us/i/ufb.jpg/)

Bekir Turası
02-11-2009, 16:56
Arkas maçı haberi.

http://www.1907unifeb.org/haber.php?haberno=612

Utku Kendirli
03-11-2009, 21:59
1907 ÜNİFEB olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz Anıtkabir organizasyonumuzun yol fiyatı belli olmuştur.
İzmir'den katılım ücreti 30 TL'dir.

Bu anlamlı organizasyona katılmak isteyen arkadaşların 6 KASIM Cuma gününe kadar okullarının Organizasyon sorumlularına isim yazdırmaları gerekmektedir.

NOT:Organizasyona katılımın tek şartı 1907 ÜNİFEB polar veya yağmurluğu giymek olacaktır.Bu ürünlere sahip olmayan arkadaşlarımız içinse Ankara'da 'Atam İzindeyiz' yağmurlukları satılacaktır

Utku Kendirli
03-11-2009, 22:00
1907 ÜNİFEB olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz Anıtkabir organizasyonumuzun yol fiyatı belli olmuştur.

Bu anlamlı organizasyona katılmak isteyen arkadaşların 6 KASIM Cuma gününe kadar okullarının Organizasyon sorumlularına isim yazdırmaları gerekmektedir.

NOT:Organizasyona katılımın tek şartı 1907 ÜNİFEB polar veya yağmurluğu giymek olacaktır.Bu ürünlere sahip olmayan arkadaşlarımız içinse Ankara'da 'Atam İzindeyiz' yağmurlukları satılacaktır

Arkadaşlar bu anlamlı günde görevimizi yapmalıyız.

Efecan Başöz
03-11-2009, 22:37

Ekonomi üniversitesi olarak bütün arkadaşlarımızı bizim için çok önemli olan bu günde Atamızın huzurunda görmek istiyoruz.

Ali Gürbüz
06-11-2009, 15:20
herkesin 6 KASIM cinconu ezme bayramını kutlarım. Daha nice 6 KASIMlar göermek dileğiyle

Ali Gürbüz
06-11-2009, 15:21
6 tane atılırmı bee ohaaa FENERBAHÇE:D

Mustafa Uğur
10-11-2009, 22:11
10 kasım --İLELEBET YAŞAYACAK BU CUMHURİYET --- KALBİMİZDESİN ATAM ---

Efecan Başöz
10-11-2009, 23:01
1881-193∞

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Utku Kendirli
19-11-2009, 16:22
Nasılsınz ekonomi :)

Hülya Kırılmaz
24-11-2009, 08:18
Herkese merhaba..Açıkcası okulumuzun adaylar arasına geçte olsa girmiş olmasına çok sewindim, yoksa bunu biz arkadaslarımızla hayata geçiricektik..Şimdi bu sorun ortadan kalktığına göre tek sorun kalıyo ; Örgütlenmek! Çok geç kaldık bence bi an önce toplanmalı we işi resmiyete dökmek adına tüm adımları hızlıca atmalıyız arkadaslar..Sizinde dediğiniz gibi okulumuz sağlam bir potansiyele sahip, benimle beraber biçok arkadasım bu durumdan haberdar we örgütlenme için hazırlar.. Ekonomi olarak kaç kişiyizz??
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

Halil Karagöl
25-11-2009, 20:28
merhaba arkadaslar.. bizim potansiyelimiz tahmin ettiğimdende çok fazlaymış buna sevindim şimdi sıra geldi örgütlenmeye.. arkadaşlar elimizden ne geliyosa yapalım ve ünifebimizi kuralım artık

Hülya Kırılmaz
25-11-2009, 20:44
aynen halil :) biz bi tamamen irtibatı sağlayıp yüzyüze görüşelim herkesle

Utku Kendirli
25-11-2009, 22:26
ah arkadaşlar neredesiniz sizler:) tanşmanın vakti geldide geçiyor. msnden eklerseniz beni süper olur :)

Hülya Kırılmaz
26-11-2009, 05:59
burdayız ekledim ben utku tam kadro görüşmek dileğiyle..

Efecan Başöz
26-11-2009, 13:15
Hülya ve Halil aramıza hoşgeldiniz ikinizde =) Bütün ekonomilileri burda görmek gerçekten güzel en kısa sürede sizlerle de yüzyüze görüşmeyi isterim. Haftaya birgün oturup sohbet edelim Ünifeb ve okulumuz hakkında.

Hasan Rençber
27-11-2009, 11:45
Sinerji yaratmanın vakti geldi de geçiyor bile :))