Orijinalini görmek için tıklayınız : Özyeğin Üniversitesi
Web Yöneticisi
29-09-2008, 03:28
Özyeğin Üniversitesi'ndeki 1907 ÜNİFEB oluşumunda yer almak isteyen arkadaşlarımız, bu başlığı kullanabilirler.
Efe Kethüda
30-11-2008, 02:13
Merhaba ,
Bu sene özyeğin üniversitesini kazandım ve burdada bi olusum başlatmak istiyoruz.Öncelikle üniversiteli olarak aranıza katıldıgım ıcın cok mutluyum.Cuma günü taksimde büyük abilerimizin asker ugurlamasında yer aldım öncelikle askere giden diger abım Ozan Çetinkaya ve Kenan Şen e hayırlı teskereler diliyorum .İnşallah beş ay su gibi akıp geçer . Aranizda olmaktan cok mutluyum ..
tesekkurler...
Buğra Aykan
30-11-2008, 03:05
Hoşgelin aramıza Efe. Umarım aramızda hep görürüz seni :)
Ali Kethüda
30-11-2008, 18:59
Sevgili Kardeşim,
Umarım Üniversitenizin bu istek ve dileği daim olur ve sağlam dostluklar üzerinde güzellikler oluşur.
Efe Kethüda
30-11-2008, 20:39
İmkan saglıyıp her türlü organizasyonda bulunmak bana buyuk mutluluk verıyor , üniversitemde öncülük yapıp size layık biçimde varlıgımızı sürdürmeye başlıcaz .
Saygılarımla ..
Esra Turgut
30-11-2008, 21:44
Efe'cim çalışmalarınızda başarılar dilerim, hoşgeldiniz :)
Okan Çetinkaya
30-11-2008, 22:52
ben okan çetinkaya bende özyeğin üni.sini kazandım bu sene zaten efe ile de arkadaşız. bende bu oluşumuun içinde bulunmakdan mutluluk duyarım.aslında bizler yıllardır bu oluşumun içindeyiz ama ünili olmadığımız için ünifebliyiz demekden çok abilerimiz için ünifebli diyebiliyorduk.okulda alttan bi çalışmaya zaten şu iki aydır başlamıştık ve okul mevcudunun az olmasına rağmen efe ben ve ipeğin ünifebden tanıdıkları nedeniyle ünifebin olumuş amacını ve faaaliyetlerini pek çok kalabalık nüfuslu okuldan iyi biliyoruz ve çok daha iyi örgütlenceğimize eminim.bizler özyeğin üniversitesi ünifebi kurmakdan mutluluk duyacağız.elimizden gelenin en iyisini değil olabilecek en iyisini yapmaya çalışacağız...
Murat Şener
01-12-2008, 00:37
arkadaşlar cahilliğimin kusuruna bakmayın özür diliyorum :( özyeğin üniversitesi nerede acaba :s
Efe Kethüda
01-12-2008, 00:58
olurmu öle sey abım çogu kişi biliyor.Altunizadede Özyeğin Üniversitesi.
Okan Çetinkaya
01-12-2008, 01:08
şimdi bilmemeniz çok doğal çünkü bu sene açılan bir üniversite ama ünifeb oalyında çok iddaaalıyız yane bir iki sene içinde hepiniz çok iyi bilcek ve tanıyacaksınız. biz çekirdekden yetiştik...=)=)liseden...=)=) dersimize daha o zamandan çalıştk....
Murat Şener
01-12-2008, 01:13
yaa ben öss ye girdiğim zamanlarda bu özyeğin üniversitesi yoktu sonra da takip etme fırsatı bulamadım :D bu sonradan üniversite olan 17 fakülte üniversiteden biri zannettiydim aslında :D
ama önemli olan bilmemek değil öğrenmemek değil mi :D
Can.Güleç
01-12-2008, 10:40
hoşgeldiniz özyeğin üni;)
Efe Kethüda
03-12-2008, 21:44
Teşekkürler hoşbulduk..
Ozan Çetinkaya
05-12-2008, 03:49
Okan'ın da dediği gibi derslerine önceden çalıştı Okan ve Efe...Ali ve ben onların abileri olarak ta bu oluşumun ne oldugunu az çok anlatmışızdır onlara.Eminimki onlar da bizlerin yaşadığı mutlulukları ve kurduğumuz dostlukları yaşayacaklardır.
Şimdiden söylemem gerekirse işiniz gerçekten uzun ve zor :) ama eminimki başarabilecek potansiyele sahipsiniz.
Unutmayın forum çok önemli..Hem örgütlenebilmeniz için hem de organizasyonlardan ve faaliyetlerden haberdar olabilmeniz için.
Gürkan Özdilek
07-12-2008, 14:43
yok beyler ozyegin yeni acildi altunizade eski bank asya ve finansin binasina acildi b ard ozyeginli arkadslar unifebe hosgeldiniz benimde pinar die arkadas sizin unide en yakin organizasyonda grsmek uzere
Mehmet Uslu
07-12-2008, 16:55
Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık, mutluluklar getirmesi dileğiyle.
İyi tatiller.
1907 ÜNİFEB SDÜ
Ali Kethüda
22-12-2008, 04:22
Bu Üniversite de Bayram tatili hala devam ediyor galiba:)
Niye sesleşiyor bu forum silkelenip kendinizi bulmanız lazım sanırım;)
Sercan Aydın
25-12-2008, 22:03
Öncelik aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek istiyorum bu konuda ne gerekiyorsa efe ve okana destek olmaya çalışıyorum.Üniversitenin yeni olması nedeniyle bir çok şeye biz ön ayak oluyoruz.ÜniFeB oluşumununda bu ilk seneyle beraber her geçen sene çok daha fazla destekçiyle okulumuzda yayılacağındn eminim.Her konuda başarılar diliyorum... Teşekkürler
Fulya Karakoç
27-12-2008, 01:54
Hosgeldin Özyeğin Üniversitesi ;)
Gökay Dizdaroğlu
02-03-2009, 23:52
Merhaba arkadaşlar,bnde bir Özyeğinli olarak bu gruba katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Umarım efe sercan ve okan a bu konu hakkında yardım edebilirim... Bu grubun okulumuz içinde yayılması için elimden geleni yapmaya çalışçam... Teşekkurler
Okan Çetinkaya
03-03-2009, 00:08
efe ile benm aklımda bu sene ikinci dönem okulda ünifebi tam olarak kurmak wardı ama bazı ders koşullarından ikimizinde kalmasından dolayı...=)=) tam anlamıyla kasma olayı mecburen seneye kaldı..=)=) bu arada abim osko hajrovic dier adıyla ozan çetinkaya'ya burdanda hayırlı teskereler diyorum...=)=)
Okan Çetinkaya
03-03-2009, 00:13
yada bir dier adıyla otomotiw osman..=)=)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.