Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimyagerler Nerede?
Hilmi Akay
16-08-2008, 23:25
Potansiyel kimyagerim bu yıl itibariyle. Selamlar.
:masum:
Aramıza hoş geldin.Bu senenin tadını çıkart.:D
Uğur Koçar
17-08-2008, 00:56
Hilmi sen kimyager degilsinki:D:D
Hilmi Akay
17-08-2008, 01:22
Bende potansiyel kimyagerim yani kimya öğrencisiyim.:DMezun olmamış arkadaş yeni başlıyor okula.;)
Efe Duran
19-08-2008, 15:39
Bende bi kimyager adayıyım.. Herkese selamlar.. :)
Hilmi Akay
02-09-2008, 15:45
Biraz geç oldu ama sende hoş geldin aramıza Efe.:)
Efe Duran
04-09-2008, 19:38
Biraz geç oldu ama sende hoş geldin aramıza Efe.:)
Hoşbulduk :) ..
Cansu Bilen
10-09-2008, 01:18
bendee varımm kimyager olrakk :)
Taylan Kallı
10-09-2008, 18:01
Kimyagerliği yeni kazanan arkadaşlara bu zorlu ve sabır isteyen yoksa başarılar;) benim 2sene gitti 2sene kaldı (3 de olabilir bu gidişle:D)
Cansu Bilen
10-09-2008, 18:14
walla benm de 2 senemm ama uzun bi yol war gibi görüno :)) ama kısmet napalım ölelim mi :)
Taylan Kallı
26-10-2008, 13:37
Fiziksel Kimya dersinden nefret ettim ki fiziksel2 ve fiziksel3 de var mezun olmadan önce..yarın da vizesi var ders kıl hocası daha bi kıl 3vize yapcakmış hanımefendi:kizgin:
Hande Müyesser
02-11-2008, 03:08
Fiziksel Kimya dersinden nefret ettim ki fiziksel2 ve fiziksel3 de var mezun olmadan önce..yarın da vizesi var ders kıl hocası daha bi kıl 3vize yapcakmış hanımefendi:kizgin:
ya taylan korkutup durma milleti be iyidir kimya iyidir (1.sınıf kimyager:p)
Kayhan Bayazıt
05-12-2008, 01:30
kimyayı bu sene bitirio olan biri olarak çok büyük sabra ihtiyacınız olduğunu rahatlıkla söyleyebilirimmm.. biosu organiği analitiği ve seçtiğiniz saçma sapan seçmeli derslerrr şimdiden kolay gelsinnn;)
Hilmi Akay
05-12-2008, 02:37
Valla 3deyim daha her allahın günü rapor yazmaktan canım çıktı artık.Hem program ağır hem de sınavlar zor.Bakalım bu sene sonunda rahatlıyacağız artık diye kendimizi avutuyoruz.:)
Deniz Sarıtaç
05-12-2008, 17:19
kimyayı bu sene bitirio olan biri olarak çok büyük sabra ihtiyacınız olduğunu rahatlıkla söyleyebilirimmm.. biosu organiği analitiği ve seçtiğiniz saçma sapan seçmeli derslerrr şimdiden kolay gelsinnn;)
1. sınıftaki birine acaip moral oldu bu. :p
Yasemen Önder
21-01-2009, 16:14
ya taylan korkutup durma milleti be iyidir kimya iyidir (1.sınıf kimyager:p)
İyi mi gerçekten :D Eminmisin :D:D Ben daha hazırlıktayım hazırlık bitince görücem artık iyi mi değil mi :D:D
Hilmi Akay
07-05-2009, 21:04
Buradayız;)
Valla bende 3deyim.Bitmek bilmiyor 3.sınıf.Raporlar kabus gibi çöktü.:)
Bitirsen bir dert bitirmesen bir dert ama senin işin daha zor askerlik,iş ...:)
Ercan Topçu
08-05-2009, 03:55
burdayız =)
Cansu Bilen
09-05-2009, 02:30
kanımca okulu bitirip mezun olamıyacak biri gibiymm :S:D
Ercan Topçu
10-05-2009, 02:16
Kimyager arkadaşlar kimya ile ilgili sorunlarınız varsa burada paylaşalım ne dersiniz...?? ;)
bence çok güzel bir fikir...20-30 güne ztn hepimizin finalleri başlayacak...bence gayet mantıklı =)
Cansu Bilen
11-05-2009, 01:55
20-30 gün mü:D o arayı kısaltsak biraz :D
Ercan Topçu
11-05-2009, 22:09
20-30 gün mü:D o arayı kısaltsak biraz :D
maksimum 20-30 =)
İhsan Kocaağa
11-05-2009, 22:36
wala ben daaaa hazırlığım :D :D emme bölüm kimya ...az kaldı ...yalnız sıkıldım sözel dersten yaa..kimya yı bile özledim :D ama seneye n'lur Allah bilir :D:D böle deneyler,tüpler.. böle bi puuff duman herkez alkışlıyoo filan olcakmış gibime geliyo :D
Cansu Bilen
12-05-2009, 00:07
maksimum 20-30 =)
işte bu cuk oturdu ;):D
Dilek Aykanat
07-06-2009, 22:17
Mesleğin gerektirdiği özelliklere birde güç ü ekleyebiliriz benim gücüm bazen puarı sıkmaya yetmiyor :( acı itiraf hocalar çok hayret ediyor :)
Yasemen Önder
08-06-2009, 00:38
Mesleğin gerektirdiği özelliklere birde güç ü ekleyebiliriz benim gücüm bazen puarı sıkmaya yetmiyor :( acı itiraf hocalar çok hayret ediyor :)
:) Bakalım ben ne yapıcam kimyada :D Bu sene kimya 1 olucam hayırlısıyla.. :)
Serhat Özcan
11-06-2009, 05:01
okulu sakın bitirmeyin:)Yaşasın öğrencilik diim mezun bi kimyager olaraktan:)
Ercan Topçu
12-06-2009, 16:20
Sevgi Anlaşmak Değildir Kimyager De Sevilir :P ...
Bu sene de böyle geçti ... büt yoksa eğer tatildeyim eylüle kadar ... kolay gelsin meslektaşlar :)
Ezgi Gökkaya
17-06-2009, 21:30
selamlar herkese.böyle bi sayfanın varlıgından daha yeni haberim oldu :) henüz kimyager değilim, hatta daha okumaya bile başlamadım.hayırlısıyla şu hazırlıgı geçebilirsem :( inş kimyager de olucam :D
Seda Şahin
09-07-2009, 03:16
Kimya Mühendisliği okuyanlara da yer var mı:D
(Kimya Mühendisliği kısmetse 3:))
Ercan Topçu
20-08-2009, 03:40
kimyacılar kardeştir =) mühendiste olsa kimyacı kimyacıdır =) umarım transkriptler yüzleri güldürüyordur....ve de bu sene aramıza katılacak olan yeni kimyagerlere ve de mühendis kardeşlerimize selam olsun =))) kimyacıları ünifeb e katma konusunda özveride buluncam =) maksat sayımız artsın =))
Taylan Kallı
25-08-2009, 15:36
Bu yaz okulu ve stajlar ömrümü yedi :(
Ezgi Gökkaya
25-08-2009, 16:01
hazırlıgı geçmiş ve kimya 1.sınıfa geçmeye hak kazanmış bulunmaktayım.bir kimyager adayı olaraktan hepinize tekrardan selamlar :D
Taylan Kallı
25-08-2009, 16:16
hazırlıgı geçmiş ve kimya 1.sınıfa geçmeye hak kazanmış bulunmaktayım.bir kimyager adayı olaraktan hepinize tekrardan selamlar :D
O zaman hayırlı olsun diyelim sana:)
Ezgi Gökkaya
25-08-2009, 17:28
O zaman hayırlı olsun diyelim sana:)
teşekkür ederim :) :)
Ercan Topçu
01-09-2009, 04:21
hazırlığı geçmekle büyük bi adım attığının farkına hazırlık okuyanlarla konuştuktan sonra varacaksın ... yolun açık olsun meslektaşım ... =)
Yasemen Önder
09-09-2009, 16:53
Ezgi bendensin :D Hazırlıkta gayet rahattım bakalım bu sene ne olucak :D:D
Yasemen Önder
09-09-2009, 23:05
bu hazırlık sanırım sadece bizde yok..:)
Şanslısın mı desem yoksa şanssız mı bilemedim ki düşüncelerini bilmediğim için.. :) Hazırlık iyiydi ya.. :) Bakalım bu sene napıcaz bölümde.. :)
Yasemen Önder
10-09-2009, 01:02
şanssızım galiba..iş bulmakta zorluk çeken bir bölümdeyiz bu açık bir gerçek bu yüzden yabancı dilde bir eğitimin byük üstünlük sağlayacağını düşünüyorum..ing kurslarıya kapamaya calısıyorum farkı ama bakalım sonucu nasıl olucak :)
Evet yabancı dil önemli gerçekten de.. Kapatırsın kurslarla sorun olmaz.. :) Bende gitmeyi düşünüyorum hatta ilerletmek için.. :)
Ercan Topçu
10-09-2009, 01:39
arkadaşlar bu hazırlık konusunda fikir ayrılıkları normaldir =))) bizim üni de hazırlık isteğe bağlı. eğer istemezsen de 2 kredilik ders olarak önüne koyuolar ilk sene ... ama muafiyet sınavını geçersen ingilizcenin "i" sini görmüosun ... okuyanlar keşke okumasaydım diyor...okumayanlardan keşke okusaydım diyen fazla yok =) bence yarar sağlamak kişiye kalmış =) tüm hazırlıklara şimdiden hazır olmaları dileğiyle selamlarımı sunuorum :D hepimiz kimyager olacağız sonuçta :D
Yasemen Önder
10-09-2009, 01:42
arkadaşlar bu hazırlık konusunda fikir ayrılıkları normaldir =))) bizim üni de hazırlık isteğe bağlı. eğer istemezsen de 2 kredilik ders olarak önüne koyuolar ilk sene ... ama muafiyet sınavını geçersen ingilizcenin "i" sini görmüosun ... okuyanlar keşke okumasaydım diyor...okumayanlardan keşke okusaydım diyen fazla yok =) bence yarar sağlamak kişiye kalmış =) tüm hazırlıklara şimdiden hazır olmaları dileğiyle selamlarımı sunuorum :D hepimiz kimyager olacağız sonuçta :D
Evet Ercan katılıyorum sana kişinin kendisine de bağlı.. Hepimizin sonu belli.. :D Yalnız kimyadan çok hazırlık konusu konuşuldu herhalde burda.. :D
Yasemen Önder
10-09-2009, 02:09
düşünme bile bence..eğer imkanın varsa yabancı dilini mükemmel seviyelere ulastırmalısın..araştırdıgım kadarıyla ve mezun olan arkadaslardan dinlediğim kadarıyla yabancı dilin yoksa okuma kimyayı..soylenen soz bu :(
Ulaştırmak için çabalicam.. :) Hadi ya o kadar diyosun yani.. Yandık o zaman desene.. Yakın çevrende kimya bölümü okumuş olan kişiler varmı yani şuan ne yapıyorlar diye merak ediyorum da o bakımdan soruyorum.. :rolleyes::)
Yasemen Önder
10-09-2009, 11:38
ewt mezun olmuş çok kişiyle muhabbetim var..suan iş arayanlardan biriyle son konusmamda iş başvurularımın çoğu yabancı dil eksıklıgımden dolayı olmuyor dıyordu..ayrıca ehliyeti olmadıgı ıcınde sorun yasamıs çogu yerde..bana nasihati ingilizce,hatta mumkunse yanına bir yabancı dıl daha,ehliyet,pc de belırlı programlar.. yani özetle bize düşen kendimizi geliştirmek okula bagımlı kalmamak..
Herşeyi anladım da ehliyet ne bakımından onu tam çözemedim.. :) Ya aslında benim asıl düşüncem kimya da kalmak değil ama du bakalım ne olucak :D
Yasemen Önder
10-09-2009, 16:39
banada ilginç gelmişt ehliyet ama istiyen cokmuş.. bilemiyorum..tabıkı herkes daha iyi bölümde okumak ister,hakkında hayırlısı ne ise o olsun..kimyada kalmak ya da kalmamak..
Teşekkür ederim tabi hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.. :) Neyse.. :) Kimyada kaçıncı sınıftasın_? 3 çok zormuş diye duydum.. :)
Taylan Kallı
11-09-2009, 11:15
Herşeyi anladım da ehliyet ne bakımından onu tam çözemedim.. :) Ya aslında benim asıl düşüncem kimya da kalmak değil ama du bakalım ne olucak :D
Başvurduğun iş bölümüne göre değişiyor tabi de mesela ilaç pazarlama vs. gibi ofis işlerinde sık seyahat şart olduğundan ve şirket de sana araba tahsis edeceğinden iyi bir şoför olmanı da istiyorlar kaza yapıp masraf çıkartma diye.:) Ehliyete ve seyahat etmene engel bi durumun olmamasına da bakıyorlar artık tabi dediğim gibi başvurulan pozisyona göre de değişebilir.:)
Ayrıca İsmail'in dediği gibi yabancı dil şart artık..
Yasemen Önder
11-09-2009, 16:50
3.sınıfa gectım ama 1.8 ortalamaya takıldıgım ıcın 2.sınıfın 1.donem derslerını alıcam gecen sene alamamıstım maalesef :( şimdiden okul uzatanlardanım yani :( :(
Hmm hadi ya neyse.. Umarım verirsin dersleri.. :)
Başvurduğun iş bölümüne göre değişiyor tabi de mesela ilaç pazarlama vs. gibi ofis işlerinde sık seyahat şart olduğundan ve şirket de sana araba tahsis edeceğinden iyi bir şoför olmanı da istiyorlar kaza yapıp masraf çıkartma diye.:) Ehliyete ve seyahat etmene engel bi durumun olmamasına da bakıyorlar artık tabi dediğim gibi başvurulan pozisyona göre de değişebilir.:)
Ayrıca İsmail'in dediği gibi yabancı dil şart artık..
Hmm anladım.. :) Teşekkür ediyorum açıklama için.. :)
Ercan Topçu
11-09-2009, 17:37
3.sınıfa gectım ama 1.8 ortalamaya takıldıgım ıcın 2.sınıfın 1.donem derslerını alıcam gecen sene alamamıstım maalesef :( şimdiden okul uzatanlardanım yani :( :(
=) kader arkadaşım :D zaten bu kimya 4 yılda bitmemeli yani ... bnmde başıma aynı olay geldi ... 2/2 den seçmelileri alabildim sadece önkoşullu derslerin uyuzluğu yüzünden .. ama altta kalanları verip agno mu yükselttim şimdi yandal yapıcam inşallah =) sonucunu bekliorum =) evet gittim ama dönüşüm muhteşem oldu =)
Ercan Topçu
12-09-2009, 18:58
bu olay başıma geldiğinde çok kötü olmuştum..hatta neredeyse bırakıcaktım kimyayı.. kendimi okula veremiyordum..sürekli bunalım modundaydım..kendimce sorunlarım vardı calısmamaktan değıl calısamamaktan(çok etken vardı buna engel)uzattım okulu..ama bırakmak okulu yada kımyayı bir kaçış diye düşündüm..bugün bu basarısızlıktan kacarsam hayatta hep zorluklar karsısında kacacagımı dusundum ve vazgectım..şimdi ben de senin gibi dönüşümün muhteşem olması için çabalıyorum ve buna inancım çok..umarım bende başarırım :)
inan düşüncelerimi özetlemişsin resmen... bende her anlamda umudumu kaybetmiştim nerdeyse...ama hayatımda başka uğraşlarım da vardı...kendimi başarısızlıkla bunaltmak yerine mazime bakıp başarılarımı ele aldım ... sonuçta bizim yerimizde olmak isteyen dışarıda milyonlarca insan var...okumayanlar neden keşke bende okusaydım diyor ya hani ? bir de şu yönden bak 4 senede çok süper bi şekilde bitireceksin sonra 1 yıl iş bulamayacaksın ? hangsii daha güzel ? 5 senede sindire sindire diyenlerdenim :D biliyorum şu an aynı dönemde girdiğim arkadaşlardan beni kıskanan çok kişi var :D çünkü yaşamayı biliyorum :D
Ercan Topçu
16-09-2009, 05:49
madem geldik dünyaya devam edeceğiz kimyaya !!! =)
ve bu arada yandal başvurum fos çıkmış ... =) eğer endüstri müh ve inşaat müh yerine deniz ulaştırma işl. müh. yazsaydım kabul oluyormuş =) ama neyse istediklerim olmayacaksa ne gerek var yandala :D
Serhat Özcan
02-10-2009, 18:44
Herkese merhabalar sevgili arkadaşlarım...Yazdıklarınızı okudum da herkes iş bulmak konusunda şikayetçi tıpkı ben gibi okulumu bitirdim ancak iş bulmak hiç de kolay bi iş değilmiş maalesef...İş ararken çok defa keşke dedim sizler hala öğrenciyken sakın demeyin...Öğrenciliğinizi dersi geçmekten çok işi öğrenmeye harcayın...Y.dil olayını muhakkak çözünolmazsa olmazınız bu çünkü...Sertifika programlarına muhakkak katılın bu cv nizi güçlendirecek ama en önemlisi iş tecrübesi...Herkesin yakınlarında bi yerler vardır yaz tatillerinizi boişa geçirmeyin...Gidin ve çalışın son sene yapacağınız stajınızı her sene yapmaya çalışın ki iş tecrübeniz olsun...Çünkü özel sektörde bi çok firma yetişmiş eleman ister yetiştirmekle zaman kaybetmek istemez...Ben bunları yapmadım pişmanım siz piman olmayın...Hepinize kolay gelsin...
Ercan Topçu
19-10-2009, 18:26
ya bu analitik ne uyuz bi ders... =) analitik hakkındaki düşüncelerinizi alayım arkadaşlar :D analitik lab ından bahsediorum bu arada ... gerçi dersi de gıcık bişey =) :D hadi dökülün :D
Yasemen Önder
20-10-2009, 09:02
Kesin fizik dersinden kalıcam.. :D Hatta sınıfça kalıcaz..:D Hocamız fizik bölümünü 3 yılda bitirmiş duyduğuma göre ama bize 33yılda bitittirmicekmiş gibi duruyo..:D
Bunun dışında başladı raporlarrr.. :D
Allah kolaylık ve sabır versin bizlere.. :)
Ece Özaslan
20-10-2009, 21:17
yazdiklarinizi okuyunca birinci sinif olarak gozum korktu ne yalan soyleyim:):):):):)
Yasemen Önder
21-10-2009, 15:01
yazdiklarinizi okuyunca birinci sinif olarak gozum korktu ne yalan soyleyim:):):):):)
Bende birinci sınıfım Ece.. :) Korkma korkma alışıcaz yavaş yavaş.. :D
Ercan Topçu
22-10-2009, 00:45
fizikçiler genelde derslerde katı fakat odalarında son derece insani olurlar =) ön yargılı yaklaşmayın :D 1e 1 diyaloğu öneririm :D:D:D bu arada ece arkadaşım korkma ... rahat ol ... =) korkunun "ece"le faydası yok :D
Yasemen Önder
22-10-2009, 01:21
fizikçiler genelde derslerde katı fakat odalarında son derece insani olurlar =) ön yargılı yaklaşmayın :D 1e 1 diyaloğu öneririm :D:D:D bu arada ece arkadaşım korkma ... rahat ol ... =) korkunun "ece"le faydası yok :D
Yok yok sanmam.. :D Adam zaten açık açık söylüyo fizikte kalmak vardır bu sizin en doğal hakkınız diye.. :D 2 ve 3 lerden yaklaşık 140-150 kişi kalınca bu sene 1leri almış.. :D Bakalım bizden kaç kişi kalıcak ya da kaç kişi geçicek desek daha iyi.. :D
Ercan Topçu
22-10-2009, 22:07
ben fizik 1i 2. alışımda AA ile vermiştim .. fizik2 yi de ilk alışımda CB ile vermiştim :D yani haklısın aslında fizik kalma hakkımızın olduğu bi ders =) :D
Yasemen Önder
23-10-2009, 00:47
ben fizik 1i 2. alışımda AA ile vermiştim .. fizik2 yi de ilk alışımda CB ile vermiştim :D yani haklısın aslında fizik kalma hakkımızın olduğu bi ders =) :D
Dimi.. :D Zaten banada hiç geçebileceğim bir dermiş gibi gözükmüyor.. :D Neyse hayırlısı artıkın.. :D
Ömercan Kılınç
24-10-2009, 02:36
fizik dersi ne pek girmemekle birlikte girdiğimde de anlayamadım hiç bir zaman:) gerçi daha şurda kaç gün gördükte bende yeni kimyacıyım sadece kimya ve kimya labaratuvar olsa ne güzel olurdu:)
Hümay Özdemir
25-10-2009, 01:25
aynen yaa :D şuan çok gıcık durmda diil fizik falan ama ... korkutmayınn =))
Ece Özaslan
25-10-2009, 01:33
fizik benim de belali dersim gerci daha simdilik cok zor diil..ama hayatimin hc bi noktasinde bende anlayamadim anlamak icin caba da sarfetmedim:) kimya zor!cidden ilk haftalar bocaladim noldumu sasirdim ama alistim artk zevkli herseyden ote:)bakalm ilerleyen senelerde neler olucak:)
Ece Özaslan
25-10-2009, 01:35
haklisin ercan kardesim...tecrubelisin sonucta..tecrubeyi dinlemek lazim:) sonuna kadar dediklerini dinlerim mrk etme:)
Hümay Özdemir
25-10-2009, 01:50
ayy zor olmasında :D katlanıcaz artık napalım :D
Ercan Topçu
26-10-2009, 02:18
arkadaşlar bence buradaki ortamı ufak bi üretim tesisiyle süsleyelim :D derme çatma bi yer kuralım .. en azından analiz yaparız fln .. hiç olmadı korsana eğilim yaparız :D kör etmeyen rakı vs.. ehuehue :D dostlar laboratuvarhanesi :D kıraathane gibi bşi :D
Ercan Topçu
27-10-2009, 00:09
inanmak başarmanın yarısıdır =) mezun olduğumuzda da bu satırları okuyunca sanırım mutlu oluruz =) ismail ağzına sağlık arkadaşım ....
Hümay Özdemir
27-10-2009, 00:19
inanmak başarmanın yarısıdır =) mezun olduğumuzda da bu satırları okuyunca sanırım mutlu oluruz =) ismail ağzına sağlık arkadaşım ....
tamam inanıormm :D :p
Caner Yel
28-10-2009, 00:47
Selam arkadaşlar, kader ortağıyız anlaşılan:)Geçen seneyi bir şekilde atlattım da bu sene Analitik Kimya ve laboratuvar ı felaket şekilde gidiyor:D Bakalım sonum ne olacak:)
Hümay Özdemir
28-10-2009, 00:49
Allah ım bizede bu seneyi atlatmayı nasip ett Yarabbiimmm :D
Caner Yel
28-10-2009, 00:55
Allah ım bizede bu seneyi atlatmayı nasip ett Yarabbiimmm :D
1. sınıf bi şekilde geçiyor Hümay:)Gerçek Kimya zaten 3. sınıfta başlıyor diye duydum, bu sene böyleyse zaten seneye bakalım ne yapcam ben:D
Hümay Özdemir
28-10-2009, 00:56
yaa ben kimya istiorm zaten matmış fizikmiş uğraştırmasınlar beni :D gerçi şimdi böyle diyorum ama ilerki senelerde ahlayıp vahlama olasılığımda çok yüksek tabi :D
Caner Yel
28-10-2009, 00:59
yaa ben kimya istiorm zaten matmış fizikmiş uğraştırmasınlar beni :D gerçi şimdi böyle diyorum ama ilerki senelerde ahlayıp vahlama olasılığımda çok yüksek tabi :D
Haklısın bu konuda.. 2. sınıfta kimyacılar için matematik dersi görüyoruz zaten anlamsız bi ders:D Dersi alttan 100 küsür kişi alıyor öyle diyim ben sana:)
Hümay Özdemir
28-10-2009, 01:01
evet yaa biizm sınıf normalde 70 kişilik mat dersinde 100 e ffalan fırlıyoruz :D
Caner Yel
28-10-2009, 01:03
:D Başladık bir kere devamını getirmek zorundayız..Sohbetin için teşekkür ederim Hümay iyi geceler...:)
Hümay Özdemir
28-10-2009, 01:05
evet yaa :D artık bundan sonraki nesillere seçmeyin diyebiliriz en fazla :D
sanada =))
Sibel Aslan
28-10-2009, 20:41
Haklısın bu konuda.. 2. sınıfta kimyacılar için matematik dersi görüyoruz zaten anlamsız bi ders:D Dersi alttan 100 küsür kişi alıyor öyle diyim ben sana:)
anlamsız ama geçmesi de sorun olan bir ders.. 3. alışımızda geçicez umarım bu dersi :D
Ömer Daş
28-10-2009, 21:03
nerden seçtim kimya yı yauu :(
Yasemen Önder
30-10-2009, 01:13
katılmıyorum sana.. :) o hocanın dersınden daha once gecmıs olan bircok kısı vardır..sizin sınıftada bunlardan bırı neden sen olmayasın ki... kalıcam dersen kalma olasılıgını yükseltirsin başka hiçbir işe yaramaz..ama geçicem dersen kaybedecegin birsey olmayacagı gıbı kazanacagın sey dersı gecmek olabılır..başarılar.. :)
Haklısın tabi inşallah geçerim inşallah o kişi olabilirim.. :) Ama hocayı görsen bi.. :) Bu iyi düşüncelerin hepsi siliniveriyor.. Şimdi anlatmak çok zor.. :D Sınavda test sorusu şeklinde sorarım diyor ama 10 şıklı falan olur ve bir tek doğru cevap olmaz içinde diyo.. :D Neyse bakalım ilk vizeden sonra anlicaz ne olucak ne biticek.. :D
Hümay Özdemir
30-10-2009, 01:19
belkide sizi korkutup dersi ii takip etmeniz için yapıodur? :)
Ercan Topçu
30-10-2009, 22:10
arkadaşlar bu sürekli muhabbet inanın çok hoşuma gidiyor :D fikir alışverişi vs... valla süper oldu =) sürekliliğimize böyle devam edersek fikir alışverişi yaparsak ; fenerbahçe üzerinden bi kimya kardeşliği doğmuş olacak :)
Hümay Özdemir
30-10-2009, 23:25
"kimya kardeşliği" :D
güzelmiş :D
Yasemen Önder
31-10-2009, 15:19
belkide sizi korkutup dersi ii takip etmeniz için yapıodur? :)
İnan bana o yüzden değil.. :) 2 tane soru verdi haftaya istiyorum cevaplarını dedi.. Sayfalarınız düzgün olucak, sayfaları zımbalarken yamuk yumuk zımbalamicaksınız zımba düz olucak dedi.. :):):) Çok ilglinç bir adam anlican.. :):) Derste arkadaşa zımba ne şekilde olucak diye soruyorum ya.. :D Yan mı düz mü diye..:D:D
inşallah geçersin ya.. tabiki hocayı ve durumu sen daha iyi bilirsin umarım güzel şeyler olur..
Amiiin inşallah güzel olur.. :) Hepimiz adına güzel olur inşallah bu sene.. :)
Hümay Özdemir
31-10-2009, 23:28
bizimde matçı öle yaa :D yazınız düüzgün olucak defter tutacaksınız kontrol edicem falan dedi ya :D bunca senedir ilk defa defter tutuyorum çok acayip bi duygu :D :D
anlıyorum seni yani :D
Yasemen Önder
01-11-2009, 00:59
bizimde matçı öle yaa :D yazınız düüzgün olucak defter tutacaksınız kontrol edicem falan dedi ya :D bunca senedir ilk defa defter tutuyorum çok acayip bi duygu :D :D
anlıyorum seni yani :D
Yok artıkın ya.. :D Üniversite mi okuyoruz ilkokul mu belli değil ya baksana.. :D Bu arada herşeyin bir ilki vardır.. :D Bak adamın veya kadının sayesinde defter tutuyosun.. :D Valla bizim en iyi hoca İnkilap hocası.. En çok o adamın dersini seviyorum.. :)
Batuhan Önder
01-11-2009, 01:28
Yok artıkın ya.. :D Üniversite mi okuyoruz ilkokul mu belli değil ya baksana.. :D Bu arada herşeyin bir ilki vardır.. :D Bak adamın veya kadının sayesinde defter tutuyosun.. :D Valla bizim en iyi hoca İnkilap hocası.. En çok o adamın dersini seviyorum.. :)
Bak son sözüne katılıyorum, biz sayısal öğrencileri sözel dersleri çok seviyoruz, not tutmak yok, matematiksel işlem yok, üstün beynimizi kullanmıyoruz. :p. Öyle lay-lay-lom geçiyor dersler. En sonunda bir şekilde bu derslerden geçiyoruz. :)
Bende Türk Dili dersini seviyorum, tarihi, felsefeyi ve Türk dilini aynı anda dinliyoruz.
Hümay Özdemir
01-11-2009, 01:48
bende Türk dilini çok seviorum yaa :D yaa tamam defter tuttursunda ne diye kontrol edio :D bide geldi yazımı beğenmedi :D
Yasemen Önder
14-11-2009, 16:28
Bak son sözüne katılıyorum, biz sayısal öğrencileri sözel dersleri çok seviyoruz, not tutmak yok, matematiksel işlem yok, üstün beynimizi kullanmıyoruz. :p. Öyle lay-lay-lom geçiyor dersler. En sonunda bir şekilde bu derslerden geçiyoruz. :)
Bende Türk Dili dersini seviyorum, tarihi, felsefeyi ve Türk dilini aynı anda dinliyoruz.
Yok lütfen genelleme yapmayalım Batuhan.. :D Ben sevmem sözel.. :D Ama tabi üniversitede kafa dinlemek, dinlenmek için iyi oluyor.. :D Valla bana bir tek matematik Geometri olsun yeter ama.. :D:D Geometride yok.. :D
Bizim matematik dersi öyle her telden.. :D Adam süper ya çok seviyorum hocayı valla.. :D
bende Türk dilini çok seviorum yaa :D yaa tamam defter tuttursunda ne diye kontrol edio :D bide geldi yazımı beğenmedi :D
Benim yazımı hiç görmesin o zaman o.. :D
Hümay Özdemir
14-11-2009, 23:14
Benim yazımı hiç görmesin o zaman o.. :D
:D vallaa iyiki böyle bi hocaya rast gelmiosn :D
off off vizelerimiz başlıo :agla::agla: pek gülemiorm o yüzden :)
Yasemen Önder
15-11-2009, 13:43
:D vallaa iyiki böyle bi hocaya rast gelmiosn :D
off off vizelerimiz başlıo :agla::agla: pek gülemiorm o yüzden :)
İyi ki valla.. :D:D
Yeni mi başlıyor sizin.. :) Bizim adam akıllı son 2 vizemiz kaldı.. Biri Fizik (ayvayı yedik zaten Fizikte.. :D) Diğeri de Matematik.. :) Bunlar haricinde İngilizce ve Beden var.. :D Bitse de gitsek bitse de gitsek diyorum.. :D:D
Hümay Özdemir
15-11-2009, 20:27
ne bedeni beden nedir :D ciddenn mii yaa :D
evet yarın başlıo ve ben böyle forum,msn,face 3lemesindeyimm.
ne bir not okumşluğum nede kitap kapağı kaldırmşlığım var :D müstehak bana kalmak :D
Yasemen Önder
24-11-2009, 20:41
ne bedeni beden nedir :D ciddenn mii yaa :D
evet yarın başlıo ve ben böyle forum,msn,face 3lemesindeyimm.
ne bir not okumşluğum nede kitap kapağı kaldırmşlığım var :D müstehak bana kalmak :D
Valla çok ciddiyim.. :D:D
Oyh şükür bitti vizeler kurtuldum.. :D
Hümay Özdemir
25-11-2009, 15:07
aynen benimde pzt bitti kurtuldum :D huzur doluyum :) bayramla birleşen tatil günlerim.... :D
Hümay Özdemir
25-11-2009, 23:18
çabucak geçer inş :)
Yasemen Önder
25-11-2009, 23:30
aynen benimde pzt bitti kurtuldum :D huzur doluyum :) bayramla birleşen tatil günlerim.... :D
Ya bizim cuma günü bitti ama pazartesi gününe kadar beklemek zorunda kaldık ya.. Laboratuvar dersi vardı.. Hocalarla konuştuk ama yok illa yapıcaz deney dediler.. :) Bizde kaldık napalım.. :)
ne güzel ya valla benım vizeler 3 aralıkta baslıyr .. :(
Oyy neden o kadar geç ki.. İnşallah biran önce geter biter ve tabi ki en iyi şekilde geçer biter inşallah.. :)
Yasemen Önder
26-11-2009, 23:59
bende anlamadım nasıl ayarlandı boyle sacma tarıhler ama artık basa gelen cekılır..insallah ıyı bır sekılde bıter..
Amiiin amin inşallah.. :)
Hümay Özdemir
27-11-2009, 00:48
bende anlamadım nasıl ayarlandı boyle sacma tarıhler ama artık basa gelen cekılır..insallah ıyı bır sekılde bıter..
inşallah yaa kolay gelsin şimdiden:)
Hümay Özdemir
27-11-2009, 00:49
Ya bizim cuma günü bitti ama pazartesi gününe kadar beklemek zorunda kaldık ya.. Laboratuvar dersi vardı.. Hocalarla konuştuk ama yok illa yapıcaz deney dediler.. :) Bizde kaldık napalım.. :)
Oyy neden o kadar geç ki.. İnşallah biran önce geter biter ve tabi ki en iyi şekilde geçer biter inşallah.. :)
olsun geç olsun güç olmasın :)
Yasemen Önder
27-11-2009, 13:42
olsun geç olsun güç olmasın :)
Evet.. :)
Hümay Özdemir
27-11-2009, 16:57
iyi bayramlar hepinize :)
Yasemen Önder
27-11-2009, 17:00
iyi bayramlar hepinize :)
İyi bayramlarrr.. :)
Cansu Bilen
27-11-2009, 22:12
hayırlı bayramlar :)
Hümay Özdemir
28-11-2009, 03:44
cansuu kaçıncı sınıfsın :) benim bi arkdşm kocaeli kimya da :)
Cansu Bilen
28-11-2009, 22:53
cansuu kaçıncı sınıfsın :) benim bi arkdşm kocaeli kimya da :)
3. ama ikinci ögretm ;)
Yasemen Önder
01-12-2009, 20:15
Çok sessiz kalmış ama burası.. :) Olmaz ki ama.. :D
Sibel Aslan
01-12-2009, 20:55
Çok sessiz kalmış ama burası.. :) Olmaz ki ama.. :D
kesinliklee :D :D
Yasemen Önder
01-12-2009, 21:09
kesinliklee :D :D
Veee işte bir kişi geldiii.. :) Merhaba Sibel.. :D Nasılsın.. Bitti mi sınavlar.. (:
Sibel Aslan
01-12-2009, 21:49
Veee işte bir kişi geldiii.. :) Merhaba Sibel.. :D Nasılsın.. Bitti mi sınavlar.. (:
iyiyim teşekkür ederim yasemen sen nasılsın..vizeler bitti ama lab quizlerinden kurtulamıyorum..bayramdan döndük fiziko labdı, organik labdı derken sınav modundan çıkamıyoruz ki :(
Yasemen Önder
01-12-2009, 23:41
iyiyim teşekkür ederim yasemen sen nasılsın..vizeler bitti ama lab quizlerinden kurtulamıyorum..bayramdan döndük fiziko labdı, organik labdı derken sınav modundan çıkamıyoruz ki :(
Teşekkür ederim Sibel iyiyim bende.. :) Iyy evet o quizleri bende hiç sevmiyorum.. :) Her pazartesi quiz her pazartesi quiz.. :):)
Sibel Aslan
02-12-2009, 00:24
Teşekkür ederim Sibel iyiyim bende.. :) Iyy evet o quizleri bende hiç sevmiyorum.. :) Her pazartesi quiz her pazartesi quiz.. :):)
her salı ve çarşamba :( zaten her hafta quiz oluyoruz bir de vize final stresi..pfff nerden bulaştım şu kimyaya
Yasemen Önder
02-12-2009, 01:11
her salı ve çarşamba :( zaten her hafta quiz oluyoruz bir de vize final stresi..pfff nerden bulaştım şu kimyaya
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim valla.. Aaah ah bilmiyorum bende nerden bulaştım.. :D
Sibel Aslan
02-12-2009, 02:11
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim valla.. Aaah ah bilmiyorum bende nerden bulaştım.. :D
walla 3 en zoru 3e kadar kimyadan bıktım deme :D
Yasemen Önder
02-12-2009, 10:51
walla 3 en zoru 3e kadar kimyadan bıktım deme :D
Evet 3 baya bi zormuş öyle duydum bende.. :D Dememeye çalışırım ama söz veremicem vallahi Sibel.. :D:D Sen demişmiydin_? :D:D
Sibel Aslan
02-12-2009, 13:57
Evet 3 baya bi zormuş öyle duydum bende.. :D Dememeye çalışırım ama söz veremicem vallahi Sibel.. :D:D Sen demişmiydin_? :D:D
çok ofladım pufladım ama bu seneki kadar değil :D :D 4ten ders alamadığıma daha bir fazla üzülüyorum :p
Yasemen Önder
02-12-2009, 14:50
çok ofladım pufladım ama bu seneki kadar değil :D :D 4ten ders alamadığıma daha bir fazla üzülüyorum :p
:D Alttan dersin varmı peki_? :)
Sibel Aslan
02-12-2009, 18:11
:D Alttan dersin varmı peki_? :)
bu dönem sadece kim mat var, ne lanet derse 3.de geçicem umarım :D :D :D
Ercan Topçu
02-12-2009, 20:01
fiziko lab ta ekky hesaplayan hesap makinemi unutmuş olup son 15 dakika kala çıkan arkadaşımdan alıp yaptığım hesaplamalar doğrultusunda aldığım 74 puan ne derece başarı sağladığımı ve fizikodan intikamı aldığım anlamına geliyor =) fizikoculardan çeken arkadaşlara moral olsun =)
Yasemen Önder
03-12-2009, 10:36
bu dönem sadece kim mat var, ne lanet derse 3.de geçicem umarım :D :D :D
Hadi bakalım inşallah inşallah.. :D
fiziko lab ta ekky hesaplayan hesap makinemi unutmuş olup son 15 dakika kala çıkan arkadaşımdan alıp yaptığım hesaplamalar doğrultusunda aldığım 74 puan ne derece başarı sağladığımı ve fizikodan intikamı aldığım anlamına geliyor =) fizikoculardan çeken arkadaşlara moral olsun =)
Vay anasını çok iyiymiş valla.. :D:D Bravo yani tebrik ediyorum seni Ercan.. :)
Hümay Özdemir
06-12-2009, 01:21
3. ama ikinci ögretm ;)
hımmm :)) anladımm :)
bu arada ercan tebrik ediyorumm :):):)
bende mattan 19 aldım :D:D
Ercan Topçu
07-12-2009, 17:39
teşekkürler arkadaşlar =) işte bu gibi moral verici notları paylaşalım =) gaz olsun bizlere :))))) hümay mat kaç kredi 19 biraz düşük değil mi :P ? yasemn teşekkür ederim =)
analitik 21 =)
Sibel Aslan
08-12-2009, 00:39
teşekkürler arkadaşlar =) işte bu gibi moral verici notları paylaşalım =) gaz olsun bizlere :))))) hümay mat kaç kredi 19 biraz düşük değil mi :P ? yasemn teşekkür ederim =)
analitik 21 =)
analitik 21 geçen sene buna şükür diyordum walla :D :D aah aahh 2. sınıf derslerini özlüyorumm :(
Hümay Özdemir
08-12-2009, 02:18
analitik 21 =)
tabiki düşük :D 3 sayfa kağıt verdim 19 puan aldım ya :D
5 :D bence kalcam ben
Yasemen Önder
09-12-2009, 02:05
hımmm :)) anladımm :)
bu arada ercan tebrik ediyorumm :):):)
bende mattan 19 aldım :D:D
Bende seni tebrik ediyorum Hümay.. :D Ya ne güzel matematik dersi var derste bol bol işlem yaparım soru çözerim rahatlarım diye seviniyordum ama ama ama dersi slayttan işliyoruz ya.. Tüm şevkim kırıldı.. :D Elime kalem alıp bişiyler karalamadıktan uğraşmadıktan sonra ne tadı kaldı matematiğin..
Ercan Topçu
09-12-2009, 02:42
anorganikle dönüş yaptım arkadaşlar 67 =) sınıfın yükseklerinden :D millet dökülün notları :P sibel valla bende şükür diyorum bu sene ... hümay sen tecrübeli bi şekilde yola devam edersin hiç üzülme :D bende ztn 3. senem ama 2. sınıfım :P
Hümay Özdemir
11-12-2009, 23:59
Bende seni tebrik ediyorum Hümay.. :D Ya ne güzel matematik dersi var derste bol bol işlem yaparım soru çözerim rahatlarım diye seviniyordum ama ama ama dersi slayttan işliyoruz ya.. Tüm şevkim kırıldı.. :D Elime kalem alıp bişiyler karalamadıktan uğraşmadıktan sonra ne tadı kaldı matematiğin..
yaa yokk :D zaten artık dersi önlerden dinlemeyide bıraktım :D asıl benimde şimdi şevkim kırıldı
hümay sen tecrübeli bi şekilde yola devam edersin hiç üzülme :D bende ztn 3. senem ama 2. sınıfım :
öyle yaa üzülmüyprum artık :D alıştım :D
Ercan Topçu
13-12-2009, 19:06
ben geldiiiimm :) bizde vizeler daha bitmedi 1 hafta sonra sonra ınsallah biticek..açıklanan vize de olmadıgı ıcın yazamıyrm...acıklandıktan sonra yazabılecegım sonuc cıkarmı orasıda karısık ama bakalım nolcak :)
olsun ismail sen yine de yaz =) sonuçta çift haneli bir sayı gelir illaki =) bilgilerini bekliyoruz =) bizim de finaller 28 aralık tarihinde start alıyor... hakkımızda hayırlısı diyelim arkadaşlar :D
Yasemen Önder
14-12-2009, 23:00
Son deneyimizi yaptık bugün ve bittiii.. :):) Çok şükür.. :D
Hümay Özdemir
15-12-2009, 00:24
Son deneyimizi yaptık bugün ve bittiii.. :):) Çok şükür.. :D
çok şükürr :D
bende yarın fizik raporu yazıcam bakalım nasıl bişi çıkıcak ortaya :dans: :D
finallerin zamanınıda bilmiorum yaa :D
olsun ismail sen yine de yaz =) sonuçta çift haneli bir sayı gelir illaki =) bilgilerini bekliyoruz =) bizim de finaller 28 aralık tarihinde start alıyor... hakkımızda hayırlısı diyelim arkadaşlar
benm finaller tek haneli olucak galiba :D
Yasemen Önder
16-12-2009, 00:34
çok şükürr :D
bende yarın fizik raporu yazıcam bakalım nasıl bişi çıkıcak ortaya :dans: :D
finallerin zamanınıda bilmiorum yaa :D
benm finaller tek haneli olucak galiba :D
Evet valla çok şükür.. :) Bizim 11-22 Ocak arası final haftası hadi bakalım hayırlısı.. :) Sende öğren bence biran önce.. :D Yok yok tek haneli olmaz ya.. :):)
Hümay Özdemir
16-12-2009, 01:24
inşallah olmaz :D sınavlar bitene kadar herkese dua edicem :D
biizmkide öyle bişeymiş :D ocağın 2. haftası falan yani
Yasemen Önder
17-12-2009, 15:13
inşallah olmaz :D sınavlar bitene kadar herkese dua edicem :D
biizmkide öyle bişeymiş :D ocağın 2. haftası falan yani
Şimdiden başla çalışmaya olmaz merak etme.. :D
Ercan Topçu
17-12-2009, 19:59
bizim hocalar da sapıtmış ... final öncesi vizeyi %50 etkileyecek quizler yapıyorlar...bir de tüm konular .. resmen engel =) finallerden önce çalışma hevesi yaratıyor ama bünyeye zarar. :D bi öğrenciye bu kadar yüklenilmez ki ?
Hümay Özdemir
17-12-2009, 22:28
Şimdiden başla çalışmaya olmaz merak etme.. :D
çalışıcam ama önce şu se7en ı izliycem :D sonra olağan şüpheliler var falan filan gün gelir filmlerim biter yapıcak bişey bulamam ders kurtarıcım olur :D
Ercan Topçubizim hocalar da sapıtmış ... final öncesi vizeyi %50 etkileyecek quizler yapıyorlar...bir de tüm konular .. resmen engel =) finallerden önce çalışma hevesi yaratıyor ama bünyeye zarar. :D bi öğrenciye bu kadar yüklenilmez ki ?
evet yaa bu quiz olayını bende yaşadım bugn :D her hafta lab dan olucakmış :Dkim dedi bunlara quiz yapın falan :D meb yazı yolladı heralde
Ercan Topçu
19-12-2009, 20:48
kimi de ödev veriyor. yok ödev en az 10 sayfa olacak .. wordde yazılacak + cd ile de verilecek. ( 100 kişinin ödevini inceleyeceği fln da yok ha.. kağıt israfı değilse allah cezamı versin :D ) . yok atıflara dikkat edilcek sayfa altında detay verilcek fln ... final öncesi nedir bu anlamadım ... yok yani okulda kalmayı düşünüyorum ben bunların kabuklaşan şu düz mantık yapısını değiştirmek için sistemin adamı olacağım ... ama bunlar gibi değil =) deliye dönmüş durumdayım ... :D
Ercan Topçu
19-12-2009, 21:54
arkadaşlar " silisyum kompleksleri " hakkında bilgisi olanlar ???? yardımlarınızı bekliyorum ..en az 5 ayrı kaynak ve 10 sayfalık bir ödev vermem gerekiyor =) finalleri uzak olanlar bu konuya eğilsin =)
Hümay Özdemir
20-12-2009, 02:57
silisyum komplexleri :D iiyiymiş ben soruyim kimyager bol etrafmda belki yardımcı olabilrler.
bende fizik raporlarından bıktım yaa yeter artık sanki fizik okuorm ya :D
Ercan Topçu
22-12-2009, 04:00
valla çok makbule geçer :D kaynak önerebilirler mi ?
Hümay Özdemir
23-12-2009, 03:01
en geç cuma günü sabah görürüm bi tanesini :) sorar sana haber veririm :)
Hümay Özdemir
28-01-2010, 23:41
Kimyagerler nerede?? :D
Ercan Topçu
28-01-2010, 23:58
bence de nerede :D ödev bulacaklardı birileri yalan oldu sonra :d
Hümay Özdemir
29-01-2010, 01:09
yaaaa vallaa daha demin yazınca farkettimm :( unutmuşum yaaaa yazmayıı...
ama sordum hocalara onlar bişey söylemeyince bende bişey söyleyemedim :(
Yasemen Önder
04-03-2010, 20:59
Nerede bu kimyagerler.. :)
Yunus Yaşar
04-03-2010, 21:43
burada
Hümay Özdemir
05-03-2010, 01:57
eee yeni dönem nasıl :) sabun yaptık biz ya :D
Yasemen Önder
18-03-2010, 23:49
eee yeni dönem nasıl :) sabun yaptık biz ya :D
Vay harbi yaptınız mı_? :D Bizim daha varya sabuna.. :D Yeni dönemin nasıl olduğu birkaç hafta sonra daha iyi bir şekilde belli olucak.. :D 29 Mart da vizeler başlıyor.. Bakalım hayırlısı artıkın.. :) Senin nasıl gidiyor Hümay.. (:
Ömer Daş
28-03-2010, 01:29
merak etmeyin okul bitene kadarda sabun yapacaz zaten :D başka bişey yok....
Yasemen Önder
23-04-2010, 18:00
Çok gerilerde kalmış bu sayfa ama olmaz ki böyle.. :D
Hümay Özdemir
30-04-2010, 01:48
valla bakamıormki foruma raporlar sınavlar falan derken :)
iyi gidiyor fena değil şimdilik yasemin :) senin nasıl gidiyor :)
evet ömer yaa sadece sabunmuş işe yarayan tek deney :D
Hümay Özdemir
03-05-2010, 02:09
geldim geldim :)
Hoşgeldin Hoşgeldin:):)
Yasemen Önder
05-05-2010, 00:05
valla bakamıormki foruma raporlar sınavlar falan derken :)
iyi gidiyor fena değil şimdilik yasemin :) senin nasıl gidiyor :)
evet ömer yaa sadece sabunmuş işe yarayan tek deney :D
Yasemin değil ama lütfen.. :):) Vallahi bizim deneyler bitti çok şükür kurtuldum rapor yazmaktan bir ay boyunca rahatım.. :):) Nasıl gittiğini daha doğrusu gidip gitmediğini sınavlar başladıktan sonra görücez artıkın senin nasıl gidiyor.. :)
geldim geldim :)
Hoşgeldin İsmail.. :)
Hümay Özdemir
05-05-2010, 00:27
Yasemin değil ama lütfen.. :):) Vallahi bizim deneyler bitti çok şükür kurtuldum rapor yazmaktan bir ay boyunca rahatım.. :):) Nasıl gittiğini daha doğrusu gidip gitmediğini sınavlar başladıktan sonra görücez artıkın senin nasıl gidiyor.. :)
özür dilerim:o bizim bitmedi, bitmediği gibi bide başıma fiizik çıktı o da yetmedi Türk Dilinde ders anlatmaya başladık :(
ne zman başlıyor sınavlarınız?
Serkan Ege
06-05-2010, 00:20
ben de bir kimyazedeyim :(
Hümay Özdemir
06-05-2010, 03:02
hoşbulduk arkadaşlar...bugün kötü bir gün hem analitik sinavım kötü geçti hem kupa gitti :(
üzüldüm :( belki sana kötü gibi gelmiştir?
Hümay Özdemir
06-05-2010, 03:03
ben de bir kimyazedeyim :(
hepimiz kimyazedyz :) hoşgeldin :)
Serkan Ege
06-05-2010, 12:29
hoşbulduk arkadaşlar :)
Serkan Ege
06-05-2010, 23:49
ya bir şey soracağım, sizlerde biokimyayı çok kasıyorlar mı ? bölümün en zor geçilen dersi bizde.
Ömer Daş
07-05-2010, 13:40
ya bir şey soracağım, sizlerde biokimyayı çok kasıyorlar mı ? bölümün en zor geçilen dersi bizde.
valla bizde çok kasmıyolar organik başımıza bela bizde
Serkan Ege
07-05-2010, 14:31
bizim ömrümüzden ömür götürüyor vallaha. quizden aldığım 1.75lik not(100 üzerinden) durumun özeti olsa gerek.
Serkan Ege
09-05-2010, 01:41
biz de de aksine anorganik kimya(anorganik diye geçiyor ismi) oldukça kolay. tek ders sınavına yüzde 70 biyodan giriliyor bizim okulda. geri kalan da organik oluyor.
Hümay Özdemir
10-05-2010, 02:12
uyfff korkuttunuz gözümü iyice ya :D
Yasemen Önder
20-05-2010, 18:15
özür dilerim:o bizim bitmedi, bitmediği gibi bide başıma fiizik çıktı o da yetmedi Türk Dilinde ders anlatmaya başladık :(
ne zman başlıyor sınavlarınız?
Oyy senin durum da vahimmiş vallahi Allah yardımcın olsun Hümay.. :) Bizim sınavlar pazartesi günü başlıyor çalışmaya başladın mı diye sorarsan hiç ama hiç birşey bakmadım daha.. :D Bugün başlicam inşallah.. :D
Valla hiçbir fikrim yok çünkü ben daha birinci sınıftayım.. :) İlerleyen zamanlarda görücez kasıp kasmadıklarını.. :)
uyfff korkuttunuz gözümü iyice ya :D
Başa gelen çekilir Hümay valla napalım.. :D:D
Ömer Daş
23-05-2010, 19:18
yarın başlar finaller :)
Serkan Ege
23-05-2010, 19:54
Oyy senin durum da vahimmiş vallahi Allah yardımcın olsun Hümay.. :) Bizim sınavlar pazartesi günü başlıyor çalışmaya başladın mı diye sorarsan hiç ama hiç birşey bakmadım daha.. :D Bugün başlicam inşallah.. :D
Valla hiçbir fikrim yok çünkü ben daha birinci sınıftayım.. :) İlerleyen zamanlarda görücez kasıp kasmadıklarını.. :)
umarım kasmazlar :)
ve finallere kalır 1 hafta :(
bizimki çarşamba başlıyor. hafta ortasında finaller mi başlar yav.
Hümay Özdemir
24-05-2010, 16:33
amin amin cümlemize :D inş iyi geçmiştir sınavın =)
kolay gele :)
Hümay Özdemir
24-05-2010, 16:41
ve finallere kalır 1 hafta :(
bizimde 1 hafta :D çalışmamanınn verdiği huzurla sırıtıyorum :D
Burak Aday
25-05-2010, 18:31
YA kimya kimya diye calşmaktan helak olduk basit basit sorular soruyorlar çana oynamak zorunda kalıyoruz :)
Hümay Özdemir
26-05-2010, 02:38
YA kimya kimya diye calşmaktan helak olduk basit basit sorular soruyorlar çana oynamak zorunda kalıyoruz :)
bide çana girerkende sınırı olanlar var :)
Ümit Özen
26-05-2010, 04:01
Bizde olmayan iki sistem vardı.. Biri bütünleme diğeri yaz okulu.. Yaz okulu bu yıl açılıyormuş.. Bi bütünleme kaldı onuda getirebilsek çok iyi olcak :)
Yasemen Önder
26-05-2010, 19:04
Hadi bakalım kolay gelsin.. :) Allah yardımcınız olsun.. :)
umarım kasmazlar :)
bizimki çarşamba başlıyor. hafta ortasında finaller mi başlar yav.
Bizde öyle umuyorduk ama daha ilk finalden ağzımızın payını aldık gibi ya bakalım hayırlısı.. :) Hele bir ingilizce sınavı olduk yok öyle bişiy yani.. :):)
Hmm yani bugün başladı.. :) Başarılar sınavlarında umarım en iyi şekilde atlatırsın hepsini hayırlısıyla.. :)
amin amin cümlemize :D inş iyi geçmiştir sınavın =)
Hiç bir yorum yapamıyorum.. :):) Sonucu beklemeye koyuldum hadi bakalım hayırlısı.. :) Ama hoca vize sorularına göre baya bi kasmış baya hemde.. :) Vizem iyiydi finalim çok yerlerde sürünmese de geçsem bare.. :):)
bizimde 1 hafta :D çalışmamanınn verdiği huzurla sırıtıyorum :D
İnşallah sınavlardan sonrada bu şekilde sırıtabilirsin.. :D Bizim yarın laboratuvar sınavı varyaa en korktuğum sınav laboratuvar işte..
Bizde olmayan iki sistem vardı.. Biri bütünleme diğeri yaz okulu.. Yaz okulu bu yıl açılıyormuş.. Bi bütünleme kaldı onuda getirebilsek çok iyi olcak :)
Bütünleme bizde de yok maalesef.. :) Ama yaz okulu var eee tabi bütünleme yapmazlar yoksa nerden para kazanıcak hocalar, öğrenciler bütünlemede geçerde yaz okuluna gelemezlerse.. :):):)
Hümay Özdemir
28-05-2010, 01:15
bugün konferans mı seminer mi ne vardı onla iligili katıldınmı :)
----
güveniorm sana Yasemen yaparsın :) vallaaa inş sırıtmaya devam ederim finallerden sonrada :D
Ümit Özen
28-05-2010, 17:58
Valla bugünlerde okulda öyle çok şey oluyorki takip edemiyorum bile haberim olmadı yani.. :)
Serkan Ege
29-05-2010, 14:39
şu ana kadar 3 finalim vardı ama ben yalnızca 1'ine girdim. büt olayının da bu kötü yanı var, nasıl olsa büt var diyip girmiyorum. sonra da bütten kalıyorum. o yüzden 5. senemde hala 3. sınıfım sanırım :(
Yasemen Önder
29-05-2010, 16:05
bugün konferans mı seminer mi ne vardı onla iligili katıldınmı :)
----
güveniorm sana Yasemen yaparsın :) vallaaa inş sırıtmaya devam ederim finallerden sonrada :D
Şuana kadar açıklananlar güzel geldi ama laboratuvar finali çok kötü geçti merakla onun açıklanmasını bekliyorum bakalım hayırlısı.. :) Umarım seninde iyi geçer sınavların.. :) Teşekkür ederim.. :)
şu ana kadar 3 finalim vardı ama ben yalnızca 1'ine girdim. büt olayının da bu kötü yanı var, nasıl olsa büt var diyip girmiyorum. sonra da bütten kalıyorum. o yüzden 5. senemde hala 3. sınıfım sanırım :(
Neden sadece bir tanesine girdin ki_?
Hayırlısı böyleymiş demek ki olsun.. :) Bize de üst dönemler 3. sınıfa gelmeyin diyolar.. :):)
Ömer Daş
29-05-2010, 19:04
ömer daş yine yeniden kaldı lab. dan :( allah cezanı versin kimya...
Yasemen Önder
30-05-2010, 15:04
ömer daş yine yeniden kaldı lab. dan :( allah cezanı versin kimya...
Bende seninle aynı kaderi paylaşıcam gibi duruyo.. Çünkü çok kötü geçti laboratuvar finali.. Neyse boşver sende takma.. (:
Hümay Özdemir
31-05-2010, 02:01
yaaaaa eninde sonunda biticek bu üni. varsın sınavlar kötü geçsin :)
Serkan Ege
04-06-2010, 22:52
finallerde 0 çektim. bütlerde telafi edeceğiz artık :D
Hümay Özdemir
05-06-2010, 01:48
hepiciğinde mi :)
Sinem Mutlu
06-06-2010, 03:23
bende genel kimyada bütteyim...lab ilk dönem A geldi bu dönem geçersem şükür edicem :D
Yasemen Önder
06-06-2010, 18:37
Tebrik ederim.. :D Valla dicek bişiy yok.. :D:D Bütünlemelerde halledersin inşallah.. :)
bende genel kimyada bütteyim...lab ilk dönem A geldi bu dönem geçersem şükür edicem :D
Genel kimyayı laboratuvarı hallettim ben çok şükür iyi bi şekilde ama fizik sınavının sonucunu bekliyorum sabırsızlıkla.. :D:D İnşallah geçerim.. :)
Hümay Özdemir
08-06-2010, 00:42
Genel kimyayı laboratuvarı hallettim ben çok şükür iyi bi şekilde ama fizik sınavının sonucunu bekliyorum sabırsızlıkla.. :D:D İnşallah geçerim.. :)
aynen bende fizik sınavının sonucunu bekliyorum :D hayatımın hiç bir eğitim döneminde böyle sınav olmadım :D
Yasemen Önder
08-06-2010, 01:01
aynen bende fizik sınavının sonucunu bekliyorum :D hayatımın hiç bir eğitim döneminde böyle sınav olmadım :D
Bütün derslerden geçtim şu lanet olası Fizikten yine geçemezsem artık varya naparım biliyorum yani o psikolojiyle.. :D:D İlk dönemden de bir tek Fizik kalmıştı çünkü.. :D:D
Hümay Özdemir
08-06-2010, 02:42
Bütün derslerden geçtim şu lanet olası Fizikten yine geçemezsem artık varya naparım biliyorum yani o psikolojiyle.. :D:D İlk dönemden de bir tek Fizik kalmıştı çünkü.. :D:D
yaaa bölüm derslerine önem verilmesi lazım ama maşallah fizik bölümü okuyo gibiyiz :D benim mat var daha offoff :D inş geçersin fizikten de :D
Ümit Özen
08-06-2010, 02:59
Aynen Fizik I'i ilk dönem alttan almıştım.. Geçtim..(CB düştü zar zor :S) Fizik II vizesi çok düşük, bırakıcam yaz okulunda almayı düşünüyorum.. (2.sınıfım bu arada)
Burak Aday
08-06-2010, 15:51
bir şey sorucam yaa 2. sınıf kimya dersleri zor mu zor değilse ilk dönem genel kimyayı alttan alıcam cb gelmiiştii yaa :(
Ümit Özen
08-06-2010, 21:46
2 ve 3 yoğun kimyada.. İmkanın varsa yaz okulunda al.. Bende 3 olacam fizik II den finale girmiycem.. Vizem düşük geldi.. Yaz okulunda almayı düşünüyorum.. Değilse sene içinde yoruyo 10 günde 10 sınava kafa yoramıyorum.. Kopuyo bi yerde.. Son güne kalan sınavlara kitabın yüzünü açasım gelmiyo..
Yasemen Önder
09-06-2010, 01:50
yaaa bölüm derslerine önem verilmesi lazım ama maşallah fizik bölümü okuyo gibiyiz :D benim mat var daha offoff :D inş geçersin fizikten de :D
Evet ya valla hangi bölümde olduğumuzu karıştırıyorlar bence bizim.. :D İnşallah inşallah en geç cuma açıklanır gibime geliyor bakalım.. :)
2 ve 3 yoğun kimyada.. İmkanın varsa yaz okulunda al.. Bende 3 olacam fizik II den finale girmiycem.. Vizem düşük geldi.. Yaz okulunda almayı düşünüyorum.. Değilse sene içinde yoruyo 10 günde 10 sınava kafa yoramıyorum.. Kopuyo bi yerde.. Son güne kalan sınavlara kitabın yüzünü açasım gelmiyo..
Bize de 3. sınıfa gelmeyin diyolar gerçekten de çok zormuş 3..
Burak Aday
09-06-2010, 04:01
o zaman yandık yaa :D allahtan 1.sınıf ortalamam 3ün üzerinde nasıl olsa 2 de 3 te düşücek o zmaan yaz okulu bekle beni olur artık :D
Yasemen Önder
09-06-2010, 11:21
o zaman yandık yaa :D allahtan 1.sınıf ortalamam 3ün üzerinde nasıl olsa 2 de 3 te düşücek o zmaan yaz okulu bekle beni olur artık :D
Zaten bikere bu şekilde başlarsan kesin düşürürsün.. :D Yapıcam geçicem diye başla azcıcık güven kendine o zaman belki normale göre daha az bi düşüş olur.. :D:D Düşmemesi konusunda kesin söz veremem tabi.. :p:D:D
Bakalım seneye görücez artıkın dersleri sınavları ve sonuçlarını.. :D
Serkan Ege
09-06-2010, 15:36
hepiciğinde mi :)
evet hepiciğinden. 7de 0. büyük başarı :D
Tebrik ederim.. :D Valla dicek bişiy yok.. :D:D Bütünlemelerde halledersin inşallah.. :)
inşallah en azından 1-2 tanesini vereyim yav :)
bu arada fizik 2 isimli dersi 5. kez alıyorum. bu sefer vereyim artık.
Ömer Daş
09-06-2010, 16:56
Bende seninle aynı kaderi paylaşıcam gibi duruyo.. Çünkü çok kötü geçti laboratuvar finali.. Neyse boşver sende takma.. (:
alıştım artık yapacak bişe yok her dönem aynı dert :)
Burak Aday
09-06-2010, 18:40
Zaten bikere bu şekilde başlarsan kesin düşürürsün.. :D Yapıcam geçicem diye başla azcıcık güven kendine o zaman belki normale göre daha az bi düşüş olur.. :D:D Düşmemesi konusunda kesin söz veremem tabi.. :p:D:D
Bakalım seneye görücez artıkın dersleri sınavları ve sonuçlarını.. :D
bakalım artıkk :D iişallah düşmez tabidee :D büyüdükçe derslere asılma ter orantılı olyro düşüyor bende sorun burada :D
Hümay Özdemir
09-06-2010, 21:39
bende ortalamam düşük diye alttan almayı düşünüyodum ya :S
Hümay Özdemir
09-06-2010, 21:41
evet hepiciğinden. 7de 0. büyük başarı :D
fizik2 için arkandan gelicem bende :D olsun varsın :D öğrenciliğim bitmesin hem daha güzel bylesi :D
Yasemen Önder
11-06-2010, 13:08
İnşallah kurtulursun bu sefer.. :)
bakalım artıkk :D iişallah düşmez tabidee :D büyüdükçe derslere asılma ter orantılı olyro düşüyor bende sorun burada :D
Anladım.. :D İnşallah hepimizin ortak sorunu haline gelmez bu.. :D:D
fizik2 için arkandan gelicem bende :D olsun varsın :D öğrenciliğim bitmesin hem daha güzel bylesi :D
Genel Kimya'dan bile kalmaya razıydım yeter ki Fizik kalmasın diyodum düşün artıkın sen ne halde olduğumu.. :D:D Ama çok şükür kalmadı hiç bi ders tertemiz 2. dönemim ah ilk dönemden de Fizik kalmayaydı iyiydi.. :D:D Başımın püsküllü belası Fizik.. :D:D
Neşe Tokatlı
11-06-2010, 15:39
biyolog olsa olmaz mı :):):):D
Hümay Özdemir
12-06-2010, 00:02
İnşallah kurtulursun bu sefer.. :)
Anladım.. :D İnşallah hepimizin ortak sorunu haline gelmez bu.. :D:D
Genel Kimya'dan bile kalmaya razıydım yeter ki Fizik kalmasın diyodum düşün artıkın sen ne halde olduğumu.. :D:D Ama çok şükür kalmadı hiç bi ders tertemiz 2. dönemim ah ilk dönemden de Fizik kalmayaydı iyiydi.. :D:D Başımın püsküllü belası Fizik.. :D:D
hadi yaaa :) hoca sorunlu bi tip mi:P
Hümay Özdemir
12-06-2010, 00:04
biyolog olsa olmaz mı :):):):D
hoşgeldin :D biyologta olur :)
Neşe Tokatlı
12-06-2010, 00:37
tşk h.buldum :)
Serkan Ege
15-06-2010, 17:30
yarın toksikoloji ve hijyen bütü var. bir ton ezber. ne gereksiz derstir bu allahım.
Hümay Özdemir
16-06-2010, 04:11
yarın toksikoloji ve hijyen bütü var. bir ton ezber. ne gereksiz derstir bu allahım.
onlar nedir yaa :D
kolay gelsin :)
Eda Aktürk
22-06-2010, 21:22
çanakkale de yapılcak kimya çalıştayına katılcak olan var mı ?
Ömer Daş
26-06-2010, 23:02
hoşbulduk YAZOKULU.. :)
Sinem Mutlu
26-06-2010, 23:39
yaaa bizim de genel kimya hocası sorunluuu yaaaa...tek dersim genel kimya alttan...
adam bütte 207 kişi den 7 kişi geçirdi..ee tabi bende azınlık olmayı sevmem her zaman çoğunluktan yanayım :P :D:D:D:D
Ömer Daş
27-06-2010, 01:57
yaaa bizim de genel kimya hocası sorunluuu yaaaa...tek dersim genel kimya alttan...
adam bütte 207 kişi den 7 kişi geçirdi..ee tabi bende azınlık olmayı sevmem her zaman çoğunluktan yanayım :P :D:D:D:D
o çogunluk yaptı bize ne yaptıysa zaten:) takılma çogunluga renkdaş sonu iyi olmuyo :D
Hümay Özdemir
27-06-2010, 04:15
o çogunluk yaptı bize ne yaptıysa zaten:) takılma çogunluga renkdaş sonu iyi olmuyo :D
aynen :D bende o yüzden mat ve fiziği bıraktm:D
Ömer Daş
27-06-2010, 15:05
aynen :D bende o yüzden mat ve fiziği bıraktm:D
iyi yine seninki mat ve fizik :) ben lab,organik,altda da genel kimya duruyo hala:D:D
Sinem Mutlu
27-06-2010, 16:31
haklısın renkdaş bakalım bi tek genel kimya var 1den bakalım inşallah onu da seneye vericem!! :D
Ömer Daş
27-06-2010, 18:18
haklısın renkdaş bakalım bi tek genel kimya var 1den bakalım inşallah onu da seneye vericem!! :D
inşallah... allahtan başka yokmuş yoksa 2. sene daha berbat organik falan mahvediyor:serefe:
Sinem Mutlu
28-06-2010, 19:50
ben organik seviyorum yaa en azından dershanede gördüğüm kadarıyla ama bakalım bu sene sevicek miyim :D
Ömer Daş
29-06-2010, 19:37
çok seveceksin renkdaş inşallah buralarda oluruz organiğin güzzel yanlarından bahsedersin :D:D umarım yine kolay gelirr...
Sinem Mutlu
29-06-2010, 21:26
bende öyle umuyorum renkdaş :)
Hümay Özdemir
30-06-2010, 01:36
iyi yine seninki mat ve fizik :) ben lab,organik,altda da genel kimya duruyo hala:D:D
daha 1 deyim ama :D seneye neler olcak kim bilir :D
Ömer Daş
30-06-2010, 15:34
iyi olur iyi:D
Serkan Ege
30-06-2010, 20:46
onlar nedir yaa :D
kolay gelsin :)
seçmeli dersdir kendileri, zehirlerle alakalı :) geçtim bu arada cc ile :serefe:
Hümay Özdemir
01-07-2010, 21:21
seçmeli dersdir kendileri, zehirlerle alakalı :) geçtim bu arada cc ile :serefe:
tebrik ederim :D:serefe: :D
iyi olur iyi:D
inşşş :D
Taylan Kallı
03-07-2010, 05:12
Arkadaşlar bugün Kimyagerlik diplomamı almış bulunmaktayım. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Askere gidene kadar(aralık ayı) kendimi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum yeni bir dil olsun çeşitli sertifikalar olsun. Hepinize bu zorlu bölümde başarılar ve sabır diliyorum:)
Ömer Daş
03-07-2010, 21:43
Arkadaşlar bugün Kimyagerlik diplomamı almış bulunmaktayım. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Askere gidene kadar(aralık ayı) kendimi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum yeni bir dil olsun çeşitli sertifikalar olsun. Hepinize bu zorlu bölümde başarılar ve sabır diliyorum:)
hayırlı olsun renkdaş askerden dönene kadar sevin bence :D inşallah iyi olur:rolleyes:
Hümay Özdemir
04-07-2010, 03:06
hayırlı olsun :)
Taylan Kallı
05-07-2010, 11:11
Çok teşekkür ederim ikinize de..İnşallah hayırlı olur :)
Ömer Daş
06-07-2010, 20:54
sesi çıkan yok hepsi yazokulunda kesin :D yada hepsi tatilde bi ben yazokulundayım :(
Hümay Özdemir
11-07-2010, 15:53
sesi çıkan yok hepsi yazokulunda kesin :D yada hepsi tatilde bi ben yazokulundayım :(
:D
benimkisi 2. söylediğin :)
Burak Kılıç
11-07-2010, 16:04
3 kişi olduk galiba :)
Ömer Daş
13-07-2010, 20:43
neyse yinede yanlız kalmadık :) en azından tatilde olmayanlar burda...
Burak Kılıç
14-07-2010, 03:19
olamayanlar :)
Ömer Daş
15-07-2010, 02:52
:) aynen olamayanlar
Yasemen Önder
16-07-2010, 10:15
Günaydın Sayın Kimyagerler ve Kimyager adayları.. (: Bende burdayım.. :)
Hümay Özdemir
17-07-2010, 00:42
yaz okulu yok ama bende tatildeyim sayılmazkiiii :)
Ömer Daş
17-07-2010, 01:32
tatil berbat :(
o berbat tatilin ucundan bile göremiyoruz ismail :D haline şükreettt
:serefe:
Burak Kılıç
17-07-2010, 02:32
yaz okulu kazanmış olan kimyagerlerin sayısı artıyor :)... ya benden başka kimyacı olupda yaz okulunda genel kimya gersini alan varmı?? :D:D
Cansu Bilen
17-07-2010, 17:05
yaz okulu kazanmış olan kimyagerlerin sayısı artıyor :)... ya benden başka kimyacı olupda yaz okulunda genel kimya gersini alan varmı?? :D:D
yaz okulumuz yok ama farketmiyor :D yaz okulu olsa kesin hala alırdım o lanet olası ders. gerçi genel kimya 1 dersini gururla 4 seneme taşımış bulunmaktayım:D
Burak Kılıç
17-07-2010, 17:19
yaz okulumuz yok ama farketmiyor :D yaz okulu olsa kesin hala alırdım o lanet olası ders. gerçi genel kimya 1 dersini gururla 4 seneme taşımış bulunmaktayım:D
:D seni tebrik ediyorum cansu. o lanet dersi 4. senene taşımıs olman büyük başarı... ama bi yerdede o dersle yolları ayırmak lazım diye düşünüyorum :D
Cansu Bilen
17-07-2010, 17:27
:D seni tebrik ediyorum cansu. o lanet dersi 4. senene taşımıs olman büyük başarı... ama bi yerdede o dersle yolları ayırmak lazım diye düşünüyorum :D
bende kendimi tebrik ediyorum ztn :) emin ol bende çok isterm ayrılmayı ama kendisi bir türlü ayrılıyor ama seneye zoraki bir ayrılık olacak bizimkisi yoksa mezun olamam :D bir terch yapıp genel kimyayla aramdaki ilişkiye son verecem :p:D:D
Burak Kılıç
17-07-2010, 17:36
bende kendimi tebrik ediyorum ztn :) emin ol bende çok isterm ayrılmayı ama kendisi bir türlü ayrılıyor ama seneye zoraki bir ayrılık olacak bizimkisi yoksa mezun olamam :D bir terch yapıp genel kimyayla aramdaki ilişkiye son verecem :p:D:D
evet cansu, bencede o ilişkiye bi an önçe nokta koymaya bak :) sen artık genel kimya 1dersinden 3beden büyüksün :D:D
Cansu Bilen
17-07-2010, 17:40
evet cansu, bencede o ilişkiye bi an önçe nokta koymaya bak :) sen artık genel kimya 1dersinden 3beden büyüksün :D:D
ahaha aynen öyle bende diyorum ama nasipse kısmetse bu sene bitcek hatta sadece genel kimya değil kimyayla ilgili herşeyle bağlarımı koparmak istiyorum ama sadece isteyebilyorum ama tabikide bu imkansız :)
Burak Kılıç
17-07-2010, 17:47
ahaha aynen öyle bende diyorum ama nasipse kısmetse bu sene bitcek hatta sadece genel kimya değil kimyayla ilgili herşeyle bağlarımı koparmak istiyorum ama sadece isteyebilyorum ama tabikide bu imkansız :)
:D insl bu seni bütün derslerle ilişkini kesersin, bu imkansız degl yaparsn sen. ben inanyorum sana :D ama kimyayı hayatından cıkarman imkansız buda bi acı gercek :)
Cansu Bilen
17-07-2010, 17:50
:D insl bu seni bütün derslerle ilişkini kesersin, bu imkansız degl yaparsn sen. ben inanyorum sana :D ama kimyayı hayatından cıkarman imkansız buda bi acı gercek :)
ahahhah bende kendime güveniorm :p keşke kimyayı olduğu gibi insanlığın hayatından çıkarabilsem eminim insanlığa yapılacak en büyük katkıdır :):D
Burak Kılıç
17-07-2010, 17:54
ahahhah bende kendime güveniorm :p keşke kimyayı olduğu gibi insanlığın hayatından çıkarabilsem eminim insanlığa yapılacak en büyük katkıdır :):D
:D bak kimya insan hayatnda büyük yer tutar, bu sözlerın basına skıntı açmasın :) bi dalgada sana vurur, olursun ergenokoncu :D
Cansu Bilen
17-07-2010, 17:55
:D bak kimya insan hayatnda büyük yer tutar, bu sözlerın basına skıntı açmasın :) bi dalgada sana vurur, olursun ergenokoncu :D
ahahaha yok yaa bana birşey olmaz :)
Burak Kılıç
17-07-2010, 18:03
ahahaha yok yaa bana birşey olmaz :)
iyi bakalım öyle olsun... :)
Cansu Bilen
17-07-2010, 18:03
bende analiz dersini gururla taşıdım 4.sınıfa :))
analiz derken ? enstrmntl analiz mi
Burak Kılıç
17-07-2010, 18:04
bende analiz dersini gururla taşıdım 4.sınıfa :))
ya sız şimdi böyle dıyosunuz, benımde kimyayı yaz okulundada brakasm geliyo :)
Burak Kılıç
17-07-2010, 18:11
saaakııııııııınnnnnnn :)
:D ben onu brakrmda onun aynı seyı yapcgmdan suphelerim var cünkü 2vize arti bir final. notlarn toplamı 10 ve bu performans ikincı kez aldgm dönemde gerceklestırdi...
Cansu Bilen
17-07-2010, 18:13
analiz derken bizim hiç analiz diye dersmiz olmadı ya :S valla hemen vermeye çalış yoksa uzadıkça uzuyor genel kimya :)
Burak Kılıç
17-07-2010, 18:17
analiz derken bizim hiç analiz diye dersmiz olmadı ya :S valla hemen vermeye çalış yoksa uzadıkça uzuyor genel kimya :)
Allah yardımcın olsun :)
insallahya bakalm hayrlısı :) bı gecym ilk sızınle paylasacagm NET :D
Cansu Bilen
17-07-2010, 18:21
insallahya bakalm hayrlısı :) bı gecym ilk sızınle paylasacagm NET :D
ahaha inşallh :) bir kişide bir kişidir :)
Burak Kılıç
17-07-2010, 18:26
ahaha inşallh :) bir kişide bir kişidir :)
:D sende seneye 2. kisi olacaksn da. ona göre :D
Cansu Bilen
17-07-2010, 18:27
:D sende seneye 2. kisi olacaksn da. ona göre :D
amin amin inşallh :)
Burak Kılıç
17-07-2010, 18:30
amin amin inşallh :)
amin amin :D
Ömer Daş
17-07-2010, 21:19
var kardesim var yanlız bırakmayız biz seni
:serefe: :serefe:
Burak Kılıç
17-07-2010, 22:07
var kardesim var yanlız bırakmayız biz seni
:serefe: :serefe:
evet kardesim bugun bunu anladmki tek deilmişim :serefe:
Cansu Bilen
18-07-2010, 00:30
dünyada genel kimyadan başkası yalan :)
Ömer Daş
18-07-2010, 00:56
dünyada genel kimyadan başkası yalan :)
:serefe:
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.