PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimyagerler Nerede?

Sayfa : [1] 2 3

Selim Samast
01-05-2005, 17:02
Ya bu kimya derslerinin zorluğu nedir, anlamadım..Hani seviyorsak bile kimya dersini bu hocalar bizi nefret ettiriyor..Zorlaştırılan ders çalışılıp - anlaşılacak ders mantalitesini ne zaman bırakacaklar, anlamış değilim..Bir de benim gibi derslerinizin %50'si İngilizceyse

Forum Yönetimi
01-05-2005, 18:05
YA BU KİMYA DERSLERİNİN ZORLUĞU NEDİR,ANLAMADIM.. ANİ SEWİYORSAK BİLE KİMYA DERSİNİ BU OCALAR BİZİ NEFRET ETTİRİYOR..ZORLAŞTIRILAN DERS ÇALIŞILIP-ANLAŞILACAK DERS MANTALİTESİNİ NE ZAMAN BIRAKACAKLAR,ANLAMIŞ DEĞİLİM..BİR DE BENİM GİBİ DERSLERİNİZİN % 50'Sİ İNGİLİZCEYSE..

Değerli üyemiz Selim.Samast,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda ve Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

Konu başlığı forum kurallarına uygun hale getirilmiştir.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Burcu Bıçar
01-05-2005, 19:19
hmm senı anlıom ama ben daha 1 oldugum icin zor deıl fakat ben calısmıom o ayrı bı de su proflar delı edıyo cok sey bılıyolar belkı ama hiçbişey anlatamıyolar ben anlasam daha ii anlatcam kesın ama olmuo işte butun derslerde uykum gelıo:(

Selim Samast
01-05-2005, 23:40
hmm senı anlıom ama ben daha 1 oldugum icin zor deıl fakat ben calısmıom o ayrı *bı de su proflar delı edıyo cok sey bılıyolar belkı ama hiçbişey anlatamıyolar ben anlasam daha ii anlatcam kesın ama olmuo işte butun derslerde uykum gelıo:(
Ben de 1. sınıfım Burcu ama yine de zorlanıyorum..Bide bu 5 senelik üniversite hayatımın en kolay senesi güya ;) Tamam diğer yıllar daha zor olacak eminim,çalışmadığımı da kabul ediyorum ama çalışsam da birşey olacağına inanamıyorum ki..Bir de üst sınıfların yaşadıkları olayları ve hocalarla diyaloglarını anlatmaları...Burası üniversite..Öğrencilerin rahatlıkla kendilerini ifade etmeleri gereken ve deyim yerindeyse hayata hazırlanılan ve çocukluk ve hayata toz pembe bakış şeklini bırakacağımız son yıllar..Buradan sonra hani büyükler der ya işte o zaman "gerçek hayat başlıyor".. ama inan "öss'de 3-5 soru cevapladınız diye kendinizi birşeymi zannediyosunuz"diyen hocalarımız bile war..Ayrıca kendisinin de aynı sınawla o konuma geldiğini unutuyor..Bir de müfredatta dersin İngilizce okutulması gerektiği yazıldığı halde Türkçe anlatan ya da anlattığı İngilizce dersi kendisi de anlamayan :-) hocalar...Sakın yanlış anlaşılmasın Türkçe anlatmalarına karşın sınawlar da İngilizce..Sizce Hocalar her zaman haklı mı??Bence çoğu kez haksızlar..Ayrıca öğrenciler her zaman daha fazlasını ya da mükemmeli mi ister ler ??? ??? b u da ayrı bir soru ve sorun tabiii

Ezgi Sertsarı
02-05-2005, 13:50
işte bitane daha kimyager aday adayı:)
hocalar burası üniversite diye; kolayca anlatılacak bi konuyu bile zorlaştırıolar. ben bununla ilgili bi yazı okumustum bak ne diolar... ^^bu şekilde analitik düşünme kapasitemiz artcakmış^^ bak sen...

Selim Samast
03-05-2005, 21:40
işte bitane daha kimyager aday adayı:)
hocalar burası üniversite diye; kolayca anlatılacak bi konuyu bile zorlaştırıolar. ben bununla ilgili bi yazı okumustum bak ne diolar... ^^bu şekilde analitik düşünme kapasitemiz artcakmış^^ bak sen...
Kendileri prof.olmuşlar..öğrenciyi dinlemekten acizler...Bize analitik düşünme yetisi kazandıracaklarmış.. ??? Senin de dediğin gibi Ezgi,bak sen.. :P ;D

Burak Yayla
23-05-2005, 11:50
Bütün prof.ları yerden yere vurmayın ;) bizde çok iyileri var hatta öğrenci dialoğu süper olan(isimleri bile ezbere bilen) bile var.Ama şu bir gerçekki mükemmelde olsa FİZİKÇİLERDEN NEFRET EDİYORUM...

Selim Samast
25-05-2005, 18:06
FİZİKÇİLERDEN NEFRET EDİYORUM...[/quote]

Burak Sende Kimyacı mısın??Sizde bahsettiğin gibi Prof'lar varsa ne ala,o zaman kendini şanslı hissedebilirsin kardeşim..Ama Fizikçilerden burada bahsetmeyelim istersen..

Selim Samast
25-05-2005, 18:12
Bütün prof.ları yerden yere vurmayın ;) bizde çok iyileri var hatta öğrenci dialoğu süper olan(isimleri bile ezbere bilen) bile var.Ama şu bir gerçekki mükemmelde olsa FİZİKÇİLERDEN NEFRET EDİYORUM...

Sizde bu tür hocalar warsa kendini şanslı hissedebilirsin kardeşim..Ama fizikçilerden burada bahsetmeyelim istersen??

Burak Yayla
25-05-2005, 20:37
Selimcim ben kimya müh.okuorum ama kimyager sayılırım değilmi ;)
Yani fizikçi derken hocalardan yoksa çook samimi ark.de var ordan :) Tamam bahsetmem bida kusura bakmayın...

Ezgi Sertsarı
27-05-2005, 17:58
genel kimyadan 64 aldım!!!!!!!!! yaşasınnnn:)

Selim Samast
09-06-2005, 17:12
genel kimyadan 64 aldım!!!!!!!!! yaşasınnnn:)
brawo Ezgi ben de kaldımmm ::)

Burcu Bıçar
20-06-2005, 23:43
genel kımya 2 labaratuvar kaldı
yaz okulu yaz

Burak Yayla
26-06-2005, 15:47
Walla kimya derslerimi verdim ama fizik-2,mat-2 kaldı
gelecek sene "merhaba organik" dicem :(

Selim Samast
27-06-2005, 12:27
genel kımya 2 labaratuvar kaldı
yaz okulu yaz

Burcu,Sizde de genel kimya lab. 1 kredi mi??

Selim Samast
30-06-2005, 12:41
Af sınawına girdikte ne oldu?... Hocalarımız sınawdan önce"Devlet affeder,biz affetmeyiz" diyorlardı..Gerçekten de öle oldu!!! siz de dıurumlar ne alemde erkadaşlar..?

Selim Samast
19-07-2005, 18:19
Hadi arkadaşlar...N'oldu bisim Kimyagerlere...?Hiç mi sorunumuz yok,ya da paylaşacak herhangi bir problemimiz???

Hakan Güneş
06-02-2006, 21:23
arkadaslar sızın okulda fızıkokımya_kuantum kımyası _ve (organık_analıtık_fızıkokımya_anorganık)dıye son sınıfda opsıyonlara ayrılıyormusunuz?
merak ettımde...

Hakan Güneş
03-03-2006, 20:29
vee sızde yaz okulu kac kreedıı..bızde 10:(

Burcu Bıçar
31-03-2006, 13:12
Sınıfta kalmak nedir ya ...

Hakan Güneş
28-07-2006, 01:29
okul 7 oldu ben bu okulu bombalıcam vallah...tnt yapmayıda ogrendım nede olsa...
kımyam bozuldu anasını satayım vallah

Burcu Bıçar
05-09-2006, 13:28
547 ytl harç mı ödenir ya:(

Serhat Özcan
19-10-2006, 15:51
bende kimyagerim yani adayıyım...3 sınıfım ve özellikle lab.da inanılmaz zevk alıyorum okuldan...ama okul bitince neler olur bilemiyorum...

Serhat Özcan
19-10-2006, 15:55
okul 7 oldu ben bu okulu bombalıcam vallah...tnt yapmayıda ogrendım nede olsa...
kımyam bozuldu anasını satayım vallah
abi naptın sen bea 7 mi oldu?allah yardımcın olsun walla...biz 3.sınıfız ama benimde bi yarım dönem uzar galibayın...ama sen maşallah yani...bide tnt yapımını öğretiolar mı akademide?biz votka öğretin dedikte bide uyuşturucu falan akademide öğretilmio dediler öle zararlı şeyler:)

Hakan Güneş
19-10-2006, 17:27
...bide tnt yapımını öğretiolar mı akademide?biz votka öğretin dedikte bide uyuşturucu falan akademide öğretilmio dediler öle zararlı şeyler:)
sehatcım 7 sene de kı bılgılerını bırazda kendım bırlestırdım oyle ogrendık..yoksa okul ogretmez.ogretse ogretse sabun yapmayı falan ogretıyor akıllılar:p
eroın ,kokaın sakat seyler bunlar:D :D aman dıkkat

Hakan Güneş
19-10-2006, 17:28
547 ytl harç mı ödenir ya:(
2.ögretım okursan odenır burcu:hakem:
:D :D

Serhat Özcan
01-11-2006, 20:08
evet abi 2 hafta önce sabun öğrendik...bu haftada aspirin...artık birazda önemli şeyler öğrenmemiz gerek:)

Serhat Özcan
12-11-2006, 15:16
bu hafta organik labdan atıldım:)aspirin yapmayı öğrenemedim dolayısıyla:)sınavlar başlıyo zaten offfff offfff

Burcu Bıçar
16-11-2006, 13:05
aspirinde yaptık kekik yağıda ama bu organik geçilemez:cekic:

Serhat Özcan
17-11-2006, 20:40
4 labdan atılınca kalıyon benim daha 1 oldu...geriye de iki lab var demekki ben geçtiiiimmm:)darısı başınıza...

Hakan Güneş
22-11-2006, 06:02
aspirinde yaptık kekik yağıda ama bu organik geçilemez:cekic:
benım opsıyonum organık kımya benım olmem lazım..hatta 4saat sonra organık kımyada spektroskopık yontemlerden sınava gırcem...
bu arada serhat kardesım sen daha yolun basındasın galıba..kolay gelsın..
burcu sende galıba 3.sınıfsın ..organık deıgıne gore
herkese kolay gele

Hakan Güneş
22-11-2006, 06:05
bu arada pardon serhat sımdı gordum..3.senenmıs.:(

Serhat Özcan
28-11-2006, 15:10
bu arada pardon serhat sımdı gordum..3.senenmıs.:(
evet kardeşim 3.senem benim...organik lab alıyorum şu an ve yarın son deney var işte...bişe sorcam sana bu spektroskobik dediğin olay nmr değil mi?

Ceren Yar
28-11-2006, 15:34
daha vizelerde organikle analitikten kalmayı garantiledim böyle giderse seneye yine 2. sınıf olcam :(

Hakan Güneş
01-12-2006, 03:42
evet kardeşim 3.senem benim...organik lab alıyorum şu an ve yarın son deney var işte...bişe sorcam sana bu spektroskobik dediğin olay nmr değil mi?
nmr ,ınferad,raman aklına gelen hersey var bu derste serhatcım...kazık bı ders anlıcagın:o

Hakan Güneş
01-12-2006, 03:43
daha vizelerde organikle analitikten kalmayı garantiledim böyle giderse seneye yine 2. sınıf olcam :(
sızın 2.sınıfta organık mı ogretıyorlar cok ılgınc...:???:

Hakan Güneş
10-12-2006, 22:16
kımyacılar fırar galıba:)

Serhat Özcan
12-12-2006, 21:17
yok bea usta ne firari,cezalıydım 2 haftadır:)haftaya 2.vizeler başlıo walla..biyodan 64 aldım fizikodan 57 nmr dan 67...inşallah bu dönemide geçeriz:)okul bitiyomu ne yavvvv:)bide hakan bişe diycem bizede 2.sınıfta organik gösterdiler ama teorik dersi,3 te de labaratuarını alıoz...sizde farklı sanırım...

Hakan Güneş
13-12-2006, 01:56
bızde bıraz farklı...sızde notlarda bayagı farklı anlasılan...fızıko 2'den 46 almısım ve sınıfın ortalaması 19:)
al burdan yak sımdı..
endustrımental analız(altelı analız)yarın bakalım ne olcak:(

Serhat Özcan
15-12-2006, 19:39
notlar farklı wallahi bizim fiziko ortalamsı 64:)ilk dönem nası fiziko 2 alıosunuz siz yaa...

Burcu Bıçar
16-12-2006, 00:38
bizim ortalamalar 78 den aşağı düşmüo valla ne sacmalık ya gecme notu 70 çan 78 varmı bole bişe..

Serhat Özcan
16-12-2006, 17:26
bizim ortalamalar 78 den aşağı düşmüo valla ne sacmalık ya gecme notu 70 çan 78 varmı bole bişe..
nası yani hem geçme notu hemde çan eğrisi mi var?ee biraz saçma olmuş o zman...

Taylan Kallı
20-12-2006, 11:11
ya ben daha yeni başladım üniye daha ilk dönemden souttular beni kimyadan kimya hocamızın kimya bilgisinden şüphe ediyorum ya bilmiyo ya da anlatamıyo ki bence ikisi de!!!
ilerki sınıfları ise düşünemiyorum bile!

Hakan Güneş
20-12-2006, 23:09
notlar farklı wallahi bizim fiziko ortalamsı 64:)ilk dönem nası fiziko 2 alıosunuz siz yaa...
2.sınıf 2.donem fızıko 1_3.sınıf 1.donem fızko 2..4.sınıf 1.donem fızıko 3(fızıko kımya opsıyonundaysan tabbı kı alıyorsun fızıko 3'u)

Taylan Kallı
21-12-2006, 13:05
benm daha ilk dönemim genel kimyadan 33aldım 2.vizede ilki de 53tü bu iş böle yürümicek

Serhat Özcan
24-12-2006, 14:44
2.sınıf 2.donem fızıko 1_3.sınıf 1.donem fızko 2..4.sınıf 1.donem fızıko 3(fızıko kımya opsıyonundaysan tabbı kı alıyorsun fızıko 3'u)
hakan sizin karışıkmış bea...biz birinci dönem bir alıyoruz ikinci dönemiki lablarıyla birlikte tabii...anladığım kadarıyla fiziko 3 seçmeli ders demi?

Serhat Özcan
24-12-2006, 14:47
benm daha ilk dönemim genel kimyadan 33aldım 2.vizede ilki de 53tü bu iş böle yürümicek
kardeşim hayırlı olsun başlamışın ama biraz canını sıkiyim:D wallahi ben 3. sınıftayım ama 1 deyken hiç çalışmadan bütün dersleri geçiyodum...yani 1 de bişe yok asıl kimya 2 de başlıo walla hatta bizde bi laf vardır 2 yi geçersen okul biter diye...o yüzden allah yardımcın olsun ne diyim...az birazcık çalışmayla halledersinj öle atla deve değil yani...bide dersleri kaçırmamak da önemli tabi...

Hakan Güneş
24-12-2006, 15:09
hakan sizin karışıkmış bea...biz birinci dönem bir alıyoruz ikinci dönemiki lablarıyla birlikte tabii...anladığım kadarıyla fiziko 3 seçmeli ders demi?
son sınıfa gelınce bızde opsıyon dıye bı muhabbet var...yanı organık,anorganık,analıtık ve fızıkokımya dıye bu 4temel opsıyondan bırını secıyorsun...
mesela ben organık opsıyonundayım..1.donem ve.2.donem toplam 12 ders alıyoruz..bunların 4tanesı zorunlu ortak ..
dıgerlerı opsıyon ıcınde zorunlu secmelı:D yanı zorunlu bı nevı:D
yaa kısacası bızım okulda ınsanın kımyası bozuluyor...
mustafa cebenın kıtaplarını okuyormusnuz?

Serhat Özcan
24-12-2006, 15:21
son sınıfa gelınce bızde opsıyon dıye bı muhabbet var...yanı organık,anorganık,analıtık ve fızıkokımya dıye bu 4temel opsıyondan bırını secıyorsun...
mesela ben organık opsıyonundayım..1.donem ve.2.donem toplam 12 ders alıyoruz..bunların 4tanesı zorunlu ortak ..
dıgerlerı opsıyon ıcınde zorunlu secmelı:D yanı zorunlu bı nevı:D
yaa kısacası bızım okulda ınsanın kımyası bozuluyor...
mustafa cebenın kıtaplarını okuyormusnuz?
wallahi sizin karışıkmış bea...opsiyon mopsiyon...onun adı bizde seçmeli der kim hangi dersi istiosa onu alıyo:D mustafa cebe kim ya hangi alanda yazıo?

Hakan Güneş
24-12-2006, 15:24
[koyote]kımyadan kalmısım aq[koyote]
kımyadan kalanlara itinayla kımya dersı verılır...acıtmadan ,sızlatmadan hemde...
kımyadan acısı olanlar az alkmaar macına kadar bana ,sorunlarını dıle getırsınler...
endotermıkten tuttun,ekzotermıge kadar ,ındırgemelı yukseltgemelı bı sekılde ogretmeyen dag'lı olsun...
ogrencı heryerde ogrencıdır..

Taylan Kallı
24-12-2006, 22:08
kardeşim hayırlı olsun başlamışın ama biraz canını sıkiyim:D wallahi ben 3. sınıftayım ama 1 deyken hiç çalışmadan bütün dersleri geçiyodum...yani 1 de bişe yok asıl kimya 2 de başlıo walla hatta bizde bi laf vardır 2 yi geçersen okul biter diye...o yüzden allah yardımcın olsun ne diyim...az birazcık çalışmayla halledersinj öle atla deve değil yani...bide dersleri kaçırmamak da önemli tabi...
moralim yeteri kadar bozuldu zaten de şu '2yi geçersen okul biter' muhabbetini ilk defa duyuyorum:)

Serhat Özcan
25-12-2006, 19:55
moralim yeteri kadar bozuldu zaten de şu '2yi geçersen okul biter' muhabbetini ilk defa duyuyorum:)
yok bu muabbet bizim unide zaten:D eğer 2 de analitik, anorganik, organik alıosan wallahi bitmez:D

Selim Samast
08-01-2007, 22:03
Herkese finallerde başarılar arkadaşlar....

Kayhan Bayazıt
14-01-2007, 18:26
herkese finallerde başarılar bana da büyük ihtimalla telafilerde başarılar....

Taylan Kallı
22-01-2007, 12:02
İlk kimya notum CC geldi

Ezgi Özer
25-01-2007, 20:26
İlk kimya notum CC geldi

benim DD geldi ;)

Serhat Özcan
25-01-2007, 21:07
sölemesi ayıp benim biyokimya bb geldide:D wallahi işiniz zor arkadaşlar allah yardımcınız olsun...

Ezgi Özer
26-01-2007, 01:24
sölemesi ayıp benim biyokimya bb geldide:D wallahi işiniz zor arkadaşlar allah yardımcınız olsun...

saol :D

Mustafa Akdoğan
29-01-2007, 21:20
organik kimya-1 tam bir işkence...sn1-sn2 tepkimeleri oksicivalar-halojen katılmalar...:intihar: ölmek istiyorum...3. sınıf en zoru bence çünkü anorganik bi şekilde verilir ama organik!!!!!
herkese 2.00 üzeri ortAlamalar dilerim..:D

Taylan Kallı
29-01-2007, 23:01
organik kimya-1 tam bir işkence...sn1-sn2 tepkimeleri oksicivalar-halojen katılmalar...:intihar: ölmek istiyorum...3. sınıf en zoru bence çünkü anorganik bi şekilde verilir ama organik!!!!!
korkutma gözümü korkutmaaa:D

Ezgi Özer
30-01-2007, 04:21

msjını dikkate alıcam :rolleyes: yazık bise yaff :D

Mustafa Akdoğan
30-01-2007, 18:01
korkutma gözümü korkutmaaa:D

msjını dikkate alıcam :rolleyes: yazık bise yaff :D

korkun valla,benden söölemesi:D dikkatli calısın..son2 gün calısarak okadar reaksiyonu ezberleyince bumuydu sumuydu derken.....:agla:bu dediklerim organik kimyaya giriş için değil organik-1 için gecerli.

Ezgi Özer
30-01-2007, 21:49
korkun valla,benden söölemesi:D dikkatli calısın..son2 gün calısarak okadar reaksiyonu ezberleyince bumuydu sumuydu derken.....:agla:bu dediklerim organik kimyaya giriş için değil organik-1 için gecerli.

sende yane 2 güne bırakılmas bunu bende biliom :D:D:D tekrar teşekkür ederim ;)

Mustafa Akdoğan
31-01-2007, 17:59
sende yane 2 güne bırakılmas bunu bende biliom :D:D:D tekrar teşekkür ederim ;)
son 2 güne bırakmamayı bilmek de bi şeyddir canım kçümsemeyin..ben bilmiodum mesela son 2 güne bırakılmaması gerektiğini??:D
ama fd geldi ve artık bende anladım:D

Taylan Kallı
31-01-2007, 18:20
son 2gün demen biraz da olsa rahatlattı beni valla:D her ne kadar ben de son 1 2 günden önce çalışamasam da:D

Kayhan Bayazıt
06-02-2007, 14:58
arkadaşlar finaller bitti herhalde hepinizin gerçi benim daha bütler yeni başlıo ama finalleri atlatan herkese geçmiş olsun...

Serhat Özcan
07-02-2007, 16:17
ya son iki güne bırakmamak olur mu o zman öğrenciliğin ne tadı çıkar ki:D ben sınava son iki gün çalışılması gerektiğini düşünenlerdenim..(organiktede ders dinlemiyosanız çalışmayın zaten)

Ezgi Özer
07-02-2007, 18:07
organiktede ders dinlemiyosanız çalışmayın zaten)[/quote]

bu önerini dikkate alıcam :(

Burcu Bıçar
07-02-2007, 18:15
Organikten kaldık hadi hayırlısı nefret edıyorum bu dersten :kirbac:

Mustafa Akdoğan
08-02-2007, 20:27
organik *fd* ---ortalama 2.4 ama neye yarar??:agla:

Serhat Özcan
09-02-2007, 19:15
organiktede ders dinlemiyosanız çalışmayın zaten)

bu önerini dikkate alıcam :([/quote]
istersen alma sonucu görmen pek geç olmicaktır::)

Taylan Kallı
10-02-2007, 01:27
nedir bu organik böle ya daha dersi almadan kalmış kadar çöktüm:D

Hakan Güneş
10-02-2007, 04:06
kımyacılar çosmus hadı hayırlısı..bende artık son rutuşlerle ugrasıyorum..yazın bıtıyor kısmetse...
sız sız olun uludaga falan gecıs yapayım demeyın sakın..okul bıtmez arkadaslar ona gore:)
az alkmmar macında gorusmek dılegıyle...

Serhat Özcan
10-02-2007, 19:24
nedir bu organik böle ya daha dersi almadan kalmış kadar çöktüm:D
güzel bi soru ama organiğin ne olduğunu çözen pek az adam tanıyorum:::D nası bişe olduğunu umarım görünce anlayanlardan biride sen olursun...gerçi ben geçtim ama nası geçtiğimi bilmiyorum:D

Burcu Bıçar
11-02-2007, 00:51
organikten kaldım ve acaba seneye nası geçıcem dıye telaşlar sardı benı
yaz okulunda bu dersı kolay anlatan bı hoca bı okul varsa ordan almak ıcın savaşıcam:)

Serhat Özcan
12-02-2007, 16:20
organikten kaldım ve acaba seneye nası geçıcem dıye telaşlar sardı benı
yaz okulunda bu dersı kolay anlatan bı hoca bı okul varsa ordan almak ıcın savaşıcam:)
ben organik biri normal geçtim de organik 2 yi yaz okulunda geçtim...amerikadan fırlayıp gelmiş bi hoca anlattı ama adam gerçekten anlattı...onun sayesinde organik labıda geçtim bu dönem...

Ezgi Özer
20-02-2007, 01:09
Bütün zorluklara rağmen zevkli di mi kimya :rolleyes:

Taylan Kallı
26-02-2007, 14:47
lablar dışında kimyayı at çöpe gitsin..

Ezgi Özer
27-02-2007, 23:40
lablar dışında kimyayı at çöpe gitsin..

Böyle düşünen tek kişi olmadığım için mutluyum :D

Serhat Özcan
02-03-2007, 19:08
Böyle düşünen tek kişi olmadığım için mutluyum :D
bi dönemde 4 lab alıyosan ve haftanın 3 gününü labda geçiriyosan(şu an benim yaptığım gbi)boşver kimyayı hayatın bile bi anlamı zevki kalmıyo...o yüzden tavsiyem kalmayın,alttan ders almayın...:)çok dertliymişim bea:)

Taylan Kallı
02-03-2007, 23:32
bi dönemde 4 lab alıyosan ve haftanın 3 gününü labda geçiriyosan(şu an benim yaptığım gbi)boşver kimyayı hayatın bile bi anlamı zevki kalmıyo...o yüzden tavsiyem kalmayın,alttan ders almayın...:)çok dertliymişim bea:)
o 3 lab da 6saat mi bi de hanki lablar??

Serhat Özcan
03-03-2007, 17:36
o 3 lab da 6saat mi bi de hanki lablar??
hemen söliyim kardeşim,organik lab 2 ,fizikolab2, analitik lab 2 ve anorganik lab...analitik tam gün diğerleri yarım gün yani sonuç olarak 3 gün lablarda çürüyorum:)bu hafta labda sürekli çalışan bi asistanla konuştum ki adam gece yarılarına kadar lablarda çalışıo o bile acıdı bana:)uykuya hasret kaldım...

Ezgi Özer
04-03-2007, 14:49

Neye heveslensek içimizde kalıyo okumayalım di mi biz :rolleyes: :agla:

Biraz yapıcı olun:p

Taylan Kallı
04-03-2007, 14:52

aynen katılıyorum ya heves kırmayın aaa şurda lablar kimya adına tek ümidim onu da çürütmeyin:D

Serhat Özcan
05-03-2007, 23:23

aa zorla yalancılık yapcak halimiz yok ya:)bunları tek tek alınca zevkli zaten ama dördü birden biraz yoruyo...ama tabiki teorik derslerden çok daha güzel...ya en azından kendi başına bişeler üretebilmek çok güzel...

Ezgi Özer
05-03-2007, 23:35
aa zorla yalancılık yapcak halimiz yok ya:)bunları tek tek alınca zevkli zaten ama dördü birden biraz yoruyo...ama tabiki teorik derslerden çok daha güzel...ya en azından kendi başına bişeler üretebilmek çok güzel...

son cümlen güzeldi :)

ama zor olacağı kesin :(

Serhat Özcan
05-03-2007, 23:44
son cümlen güzeldi :)

ama zor olacağı kesin :(
gerçekten öle ama ben sabun aspirin yapan biri olarak ki bunlar hani en güncel,en basit olanları ama ilk yaptığım zaman çok mutlu olmuştum...zorluğu konusuna gelince sonuçta biz bu işten para kazancaz dolayısıyla o kadar zorlukta olsun...şimdi dört gözle stajı bekliyorum sanırım en zevvkli olanı o olcak :)

Ezgi Özer
05-03-2007, 23:52
gerçekten öle ama ben sabun aspirin yapan biri olarak ki bunlar hani en güncel,en basit olanları ama ilk yaptığım zaman çok mutlu olmuştum...zorluğu konusuna gelince sonuçta biz bu işten para kazancaz dolayısıyla o kadar zorlukta olsun...şimdi dört gözle stajı bekliyorum sanırım en zevvkli olanı o olcak :)

Bende sabun yapacağım deneyi bekliyorum :D nerde staj yapcaksın ?

Serhat Özcan
06-03-2007, 00:04
kesin değil ama antalya levent kimya yada marshall...ama kesin değil tabi...görüşmelerimiz sürüyo:) bu arada sen kaçıncı sınıfsın?

Ezgi Özer
06-03-2007, 00:10
kesin değil ama antalya levent kimya yada marshall...ama kesin değil tabi...görüşmelerimiz sürüyo:) bu arada sen kaçıncı sınıfsın?

Daha 1. sınıfım ben :D kimyaya alışmaya çalışıyorum :rolleyes: sen kaçıncı sınıfsın ?

Serhat Özcan
06-03-2007, 00:15
Daha 1. sınıfım ben :D kimyaya alışmaya çalışıyorum :rolleyes: sen kaçıncı sınıfsın ?
hımmm ben üçüncü sınıfım ya...sanırım siz şimdi genel kimya lab alıyosunuz dimi?analiz fizik falan...

Ezgi Özer
06-03-2007, 00:17
hımmm ben üçüncü sınıfım ya...sanırım siz şimdi genel kimya lab alıyosunuz dimi?analiz fizik falan...

genel kimya lab ve fizik lab :( fizik lab ne kadar gerekli anlamış değilim :rolleyes:

Serhat Özcan
06-03-2007, 00:20
genel kimya lab ve fizik lab :( fizik lab ne kadar gerekli anlamış değilim :rolleyes:
fizik lab ne yaaa:)fiziko mu hani şu adsorpsiyon olaylar falan var yüzey gerilimi falan deneyleri yapılıo o mu? yoksa başka bişey mi?

Ezgi Özer
06-03-2007, 00:22
fizik lab ne yaaa:)fiziko mu hani şu adsorpsiyon olaylar falan var yüzey gerilimi falan deneyleri yapılıo o mu? yoksa başka bişey mi?

genel fizik labı :rolleyes: naptın sen fiziko falan daha 1. sınıfım ben :p

Serhat Özcan
06-03-2007, 00:24
genel fizik labı :rolleyes: naptın sen fiziko falan daha 1. sınıfım ben :p
evet ya biraz saçma olmuş neden veriolar ki onu sizeee? ya neyse sonuçta lab:)deneyleri grup halinde yapıyoısunuz demi?

Ezgi Özer
06-03-2007, 00:26
evet ya biraz saçma olmuş neden veriolar ki onu sizeee? ya neyse sonuçta lab:)deneyleri grup halinde yapıyoısunuz demi?

fizik lab ta genelde bireysel yapıos. kimyada genelde grup :rolleyes:

Serhat Özcan
06-03-2007, 00:32
fizik lab ta genelde bireysel yapıos. kimyada genelde grup :rolleyes:
wallahi benden sana tavsiye mümkün olduğunca deneylere el atmaya çalış yani millet yaparken sen seyretme:) mümkün oldukça el becerisi edinmeye bak çünkü 2 den sora deneyler bireysel ...analitikte organikte falan...ben herkes yaparken seyrettim 1 de sora 2 de analitik laba bi başladık neler çektim bi ben bilirim:)

Ezgi Özer
06-03-2007, 00:42
wallahi benden sana tavsiye mümkün olduğunca deneylere el atmaya çalış yani millet yaparken sen seyretme:) mümkün oldukça el becerisi edinmeye bak çünkü 2 den sora deneyler bireysel ...analitikte organikte falan...ben herkes yaparken seyrettim 1 de sora 2 de analitik laba bi başladık neler çektim bi ben bilirim:)

ya deney yapmayınca vakit geçmio ilk dönem rahattıkta şimdi profta gelio soru soruo :rolleyes: mecburen yapmak zoruundayım...

Serhat Özcan
06-03-2007, 00:46
ya deney yapmayınca vakit geçmio ilk dönem rahattıkta şimdi profta gelio soru soruo :rolleyes: mecburen yapmak zoruundayım...
iyi bakalım inşalla ilerleyen lablardn daha çok zevk alırsın ki alacağından eminim...ama şu ankinin iki katı yorulcağındanda eminim...

Ezgi Özer
06-03-2007, 00:56
iyi bakalım inşalla ilerleyen lablardn daha çok zevk alırsın ki alacağından eminim...ama şu ankinin iki katı yorulcağındanda eminim...

bende :)

Serhat Özcan
20-03-2007, 17:18
bi girmedik foruma hemen boşlamışsınız be...ayaklanın kimyagerler!!!!!!!

Ezgi Özer
23-03-2007, 21:42
bi girmedik foruma hemen boşlamışsınız be...ayaklanın kimyagerler!!!!!!!

Bencede nerdesiniz :???:

Serhat Özcan
23-03-2007, 22:00
ooo ilk kıpırdanma oldu :)nerelerdesiniz yahu?

Taylan Kallı
24-03-2007, 00:45
burdayız da işte ben bikaç gündür giremiodum:D bi de girince bakıom kimya konusu zaten bıkmışım kimya derslerinden hiç açıp bakasım gelmio konuya:D
ama yine de kimyalab forever:D

Ezgi Özer
24-03-2007, 01:11
kimya labların quizleri teori derslerinin vizelerini aratmıyo bazen :(

Serhat Özcan
24-03-2007, 13:26
artık vizelerde inceden başlıo...quizler zaten her hafta...offf offf ömür bitiyo ama hala sınavlar bitmedi bea abi...

Taylan Kallı
24-03-2007, 21:43
ya ne incedeni ya benm ilk vizem olalı 3hafta oluyo:( kimyalab quizleri hakkında konuşmak bile istemiyorum hiçbirinden tam puan alamadım daha:D

Ezgi Özer
25-03-2007, 02:26
ya ne incedeni ya benm ilk vizem olalı 3hafta oluyo:( kimyalab quizleri hakkında konuşmak bile istemiyorum hiçbirinden tam puan alamadım daha:D

3 hafta mı :???: senin okul ne zaman açıldı yaa ? nisanın ilk haftası genel kimyaa :(

Taylan Kallı
25-03-2007, 15:13
3 hafta mı :???: senin okul ne zaman açıldı yaa ? nisanın ilk haftası genel kimyaa :(
benm 7hafta doldu işte 8e gircem 4.haftadan sora fizikle sezonu açtım ben 40 üzerinden 9aldım:D genel kimya vizem de bu çarşamba

Ezgi Özer
25-03-2007, 15:34
benm 7hafta doldu işte 8e gircem 4.haftadan sora fizikle sezonu açtım ben 40 üzerinden 9aldım:D genel kimya vizem de bu çarşamba

:( hepimize kolay gelsin. her dönem sanki bi önceki dönemden daha zor oluyo :rolleyes:
bu dönem fizik derslerine nerdeyse hiç girmedim benim vizemde o civarda olur :D

Taylan Kallı
25-03-2007, 15:38
:( hepimize kolay gelsin. her dönem sanki bi önceki dönemden daha zor oluyo :rolleyes:
bu dönem fizik derslerine nerdeyse hiç girmedim benim vizemde o civarda olur :D
ya ben bi de girmiştim tüm fiziklere ya ama artık akıllandım girmiyorumne de olsa sonuş hep aynı:D daha yolun başındayız ya üst sınıftakiler oturup ağlıyo bizim okulda bu senenin kıymetini bilmeli:D

Ezgi Özer
25-03-2007, 15:47
ya ben bi de girmiştim tüm fiziklere ya ama artık akıllandım girmiyorumne de olsa sonuş hep aynı:D daha yolun başındayız ya üst sınıftakiler oturup ağlıyo bizim okulda bu senenin kıymetini bilmeli:D

Bizim okulda da aynı durum söz konusu. bende ilk dönem nerdeyse bütün derslere girdim ama baktım ki pek fark yok. 1. vizede çarpma işareti olarak nokta işareti kullandığım için puan kırmıştı :D

Taylan Kallı
25-03-2007, 15:53
Bizim okulda da aynı durum söz konusu. bende ilk dönem nerdeyse bütün derslere girdim ama baktım ki pek fark yok. 1. vizede çarpma işareti olarak nokta işareti kullandığım için puan kırmıştı :D
evet ya şu çarpma işareti olayını çözemedim gitti küsüratlı sayıları çarparken nokta koyuyorum hoca karışıyo diye puan kırıyo! sonra bildiğimiz çarpı işareti koyuyorum bu kez burası üniversite diyo yine puan kırıyo:D

Ezgi Özer
25-03-2007, 15:55
evet ya şu çarpma işareti olayını çözemedim gitti küsüratlı sayıları çarparken nokta koyuyorum hoca karışıyo diye puan kırıyo! sonra bildiğimiz çarpı işareti koyuyorum bu kez burası üniversite diyo yine puan kırıyo:D

Evet o sorun nasıl hallolcak bende anlamadım :D en iyisi hiç işlem yapmamak zaten puan alamıos:D :p

Taylan Kallı
25-03-2007, 15:56
Evet o sorun nasıl hallolcak bende anlamadım :D en iyisi hiç işlem yapmamak zaten puan alamıos:D :p
neyse artık bakalım nasıl bitcek bu üniversite

Ezgi Özer
25-03-2007, 15:57
neyse artık bakalım nasıl bitcek bu üniversite

:rolleyes: umarım biter hani üniversiteye girince devamı geliodu:D

Ezgi Özer
27-03-2007, 19:04
6 nisan genel kimya 1. vize :(

Betül Çalışkan
27-03-2007, 21:08
sanırım bu genel kimya sınav tarihi türkiye çapında 6 nisan :)
ben verdim bitti o dersi 3 sene öncede..
bugün vize tarihlerine bakarken dikkatimi çekmişti...
kolay gelsin herkese...

Ezgi Özer
27-03-2007, 22:01
Teşekkürler ;) umarım kolay gelir:(

Taylan Kallı
27-03-2007, 23:51
benim kimya vizem yarın ve ben hala çalışamıyorum:(

Ezgi Özer
28-03-2007, 00:18
benim kimya vizem yarın ve ben hala çalışamıyorum:(

:???: ?

Taylan Kallı
28-03-2007, 00:31
:???: ?
ah bir bilsem:???:

Taylan Kallı
28-03-2007, 17:34
ve beklenen son:D

Ezgi Özer
28-03-2007, 17:35
ve beklenen son:D

nasıl dı sınav :???:

Serhat Özcan
29-03-2007, 19:05
wallahi vizeler başlıo 2 nisan da ama daha önemlisi 7 nisan kayseri maçı:) 9 nisanda sınavım var ama ben maça gitmeyi tercih ediyorum:)du bakalım nolcek?

Taylan Kallı
29-03-2007, 23:18
nasıl dı sınav :???:
çok geç gördüm ya mesajını kusra bakma ya sınav bi acayipti ya kadın öyle sorular sormuş ki konuyla ilgili tüm formülleri kullanman gerekiyo birini unutsan soru gidio yani anlamadım gitti:???:

Taylan Kallı
29-03-2007, 23:18
wallahi vizeler başlıo 2 nisan da ama daha önemlisi 7 nisan kayseri maçı:) 9 nisanda sınavım var ama ben maça gitmeyi tercih ediyorum:)du bakalım nolcek?
doğru tercih:serefe:

Ezgi Özer
30-03-2007, 02:30
çok geç gördüm ya mesajını kusra bakma ya sınav bi acayipti ya kadın öyle sorular sormuş ki konuyla ilgili tüm formülleri kullanman gerekiyo birini unutsan soru gidio yani anlamadım gitti:???:

hadi ya üsüldüm :(

Ezgi Özer
04-04-2007, 02:32
6 nisan 13.30 :(

Ezgi Özer
06-04-2007, 19:06
:dans:genel kimyaa birinci vizem oldu

Taylan Kallı
07-04-2007, 00:20
:dans:genel kimyaa birinci vizem oldu
nasıldı??

Ezgi Özer
07-04-2007, 22:51
nasıldı??

yazımı okuyabilirse umarım iyi bişeyler olucak :dans:
ama cvplar için az alan vermiş ve başka kağıt kullanamadık :(

Taylan Kallı
08-04-2007, 15:44
yazımı okuyabilirse umarım iyi bişeyler olucak :dans:
ama cvplar için az alan vermiş ve başka kağıt kullanamadık :(
olsun canım sen cevapları yazabildiysen sorun yok 1satıra da sığar:)

Ezgi Özer
08-04-2007, 22:31

Hidrojenler sağolsun yaz yaz bitmio :p
çok rahatladım yaa ne sıkıntılıydı :dans:

Taylan Kallı
09-04-2007, 00:25
Hidrojenler sağolsun yaz yaz bitmio :p
çok rahatladım yaa ne sıkıntılıydı :dans:
iyi hadi geçmiş ossun;)

Ezgi Özer
09-04-2007, 00:46
iyi hadi geçmiş ossun;)

Hepimize :)
ya bide fizik sınavı var onuda düşünmeye başladım girmedim deerslere bu dönem :rolleyes:

Taylan Kallı
09-04-2007, 00:49
Hepimize :)
ya bide fizik sınavı var onuda düşünmeye başladım girmedim deerslere bu dönem :rolleyes:
bu cumartesi ilk vizesinden 9aldığım fiziğin 2.vizesi var hiiiçç hatırlatma boşver:???:

Ezgi Özer
09-04-2007, 00:58
bu cumartesi ilk vizesinden 9aldığım fiziğin 2.vizesi var hiiiçç hatırlatma boşver:???:

hade ya:( ya sizin okul erken mi kapancak ne bu acele :D

Taylan Kallı
09-04-2007, 01:03
hade ya:( ya sizin okul erken mi kapancak ne bu acele :D
şafak 35:D tam 5hafta sora kapanıyo işte üstüne bi de finaller sora özgürlük!!

Ezgi Özer
09-04-2007, 01:28
şafak 35:D tam 5hafta sora kapanıyo işte üstüne bi de finaller sora özgürlük!!

:agla: biz napcas o sıcaktaa :agla:

Taylan Kallı
09-04-2007, 01:30
:agla: biz napcas o sıcaktaa :agla:
bilmem artık valla ben 9haftadır gidiom lanet okula bitsin artık nese hadi ii geceler meslektaş ve renkdaş:)

Ezgi Özer
09-04-2007, 01:39
bilmem artık valla ben 9haftadır gidiom lanet okula bitsin artık nese hadi ii geceler meslektaş ve renkdaş:)

ii geceler renktaş ve meslektaş (okul biterse :p ):)

Ezgi Özer
10-04-2007, 22:42

okuyamamışş :kizgin: :kizgin: :kizgin:
uffff çok işim var bu hocayla yaaa :agla:

Taylan Kallı
10-04-2007, 22:57
okuyamamışş :kizgin: :kizgin: :kizgin:
uffff çok işim var bu hocayla yaaa :agla:
nası yani:???:

Ezgi Özer
11-04-2007, 00:28
nası yani:???:

Kalcam sanırım :( bu hocadan geçmek çok zor olck yaa :rolleyes: :kizgin:

Taylan Kallı
11-04-2007, 10:19
Kalcam sanırım :( bu hocadan geçmek çok zor olck yaa :rolleyes: :kizgin:
yapma ya geçersin inşallah ben 65almışım çan 44:serefe:

Ezgi Özer
11-04-2007, 12:40
bizde çan yook geçme notu 70 :(

Taylan Kallı
11-04-2007, 15:34
bizde çan yook geçme notu 70 :(
yuh ya 70geçme notu mu olur!!!sorular nasıldı?? valla bizde güya çan var da hocalar genelde bildiğini okuyo alan dersi olduğu için..

Ezgi Özer
12-04-2007, 02:16
yuh ya 70geçme notu mu olur!!!sorular nasıldı?? valla bizde güya çan var da hocalar genelde bildiğini okuyo alan dersi olduğu için..

sınıf ortalaması 40 civarı :kizgin: :(

Serhat Özcan
14-04-2007, 21:49
ya arkadaşlar sizde olmasanız 3 sayfa oluruz heralde:)okuduğum kadarıyla kötümüş sınavlar...sıkmayın canınızı arkadaşlar boşuna 2 vize bi final deil dimi ...diolar ki 1 ve 2. vizede yatabilirsiniz finalden yüksek alın geçin...ben çok dersi finale asılıp geçtiğimi biliyorum...halledilir olmazsa yaz okulu var ki onuda denedim:)o yüzden boşa sıkıntı yapmayın...

Ezgi Özer
14-04-2007, 23:21
ya arkadaşlar sizde olmasanız 3 sayfa oluruz heralde:)okuduğum kadarıyla kötümüş sınavlar...sıkmayın canınızı arkadaşlar boşuna 2 vize bi final deil dimi ...diolar ki 1 ve 2. vizede yatabilirsiniz finalden yüksek alın geçin...ben çok dersi finale asılıp geçtiğimi biliyorum...halledilir olmazsa yaz okulu var ki onuda denedim:)o yüzden boşa sıkıntı yapmayın...

çalışmamış olsam hiç üzülmem ama çalıştm iyi bişey bekliyodum :(
diceksinki boşuna gitmez çalışmaların ama ilk vizeydi önemliydi :(

hakkaten hee Taylan la ben dolduruoz bu topiği :D

Serhat Özcan
24-04-2007, 20:18
ooo yine boşlamış meslektaş kardeşlerim....2.vizeler başlıo salı günü allahım biz ne zman rahat bi nefes alıcaz artık yavvvvvv....

Selim Samast
17-05-2007, 09:30
Arkadaşlar alın size bi forum daha: www.kimyaturk.com
Çok yararlı bilgiler elde diorum ben, sizin de işinize yarayacağını umut ediyorum..Sınavlarınız da hepimizie başarılar..(2.vizeleriniz varsa bizim gibi tabi:))

Ezgi Özer
19-05-2007, 17:51
teşekkürler selim ;)
genel kimya 2. vize dündü :dans:
size kolay gelsin :o

Serhat Özcan
20-05-2007, 17:40
yarın hem anorganik hemde biyoteknoloji vizelerim var bi hafta sonrada finaller başlıyo du bakalım nolcak? arkadaşlar herkese sınavlarında başarılar diliyorum...

Taylan Kallı
28-05-2007, 23:52
eee kimyagerler haberler nasıl:) ??

Melih Seleoğlu
29-05-2007, 00:26
Ben kimya mühendisliği okuyorum.Bu konuya ilk yazım oldugundan başlayışımı affedin :D Aylardir dersleri düzenli:p takip eden bir ogrenci olarak finalleri umutla bekliyorum :D Herkese başarilarr.

Bu arada denildiği gibi iki vize bir final. siz iyi asilin finallere

Ezgi Özer
29-05-2007, 01:38
taylan kimya 2. vizem şaşırtıcı derecede güzel geçti. umarım yazımı okuyabilir de alırım iyi bişey ;)

Ezgi Özer
29-05-2007, 01:39
Ben kimya mühendisliği okuyorum.Bu konuya ilk yazım oldugundan başlayışımı affedin :D Aylardir dersleri düzenli:p takip eden bir ogrenci olarak finalleri umutla bekliyorum :D Herkese başarilarr.

hoşgeldin ;) bi ben mi dersleri takip etmiyorum yaa :rolleyes: :p

Taylan Kallı
30-05-2007, 13:01

öncelikle hoşgeldin:) olsun sen de bizden sayılırsın:) Madem bu kadar özverilisin ders takibi konusunda umarım meyvesini de alırsın ve finallerin güzel geçer:)

Taylan Kallı
30-05-2007, 13:04
taylan kimya 2. vizem şaşırtıcı derecede güzel geçti. umarım yazımı okuyabilir de alırım iyi bişey ;)
benim ilk vize 65 çan 45...ikinci vize 70 çan 61...final ise yarın bakalım napıcam gene sene başından itibaren yani bildiğim konular çalışcak bişe bulamıyorumsadece bazı önemli elementlerin eldelerini ezberlemem lazım boş boş dolanıyorum kaç gündür:D
2.vizene sevindim bi açıklasın hoca olmadı itiraz falan et madem çok iyi geçti;)

Ezgi Özer
30-05-2007, 13:19
benim ilk vize 65 çan 45...ikinci vize 70 çan 61...final ise yarın bakalım napıcam gene sene başından itibaren yani bildiğim konular çalışcak bişe bulamıyorumsadece bazı önemli elementlerin eldelerini ezberlemem lazım boş boş dolanıyorum kaç gündür:D
2.vizene sevindim bi açıklasın hoca olmadı itiraz falan et madem çok iyi geçti;)

kesin kötü bi not söler. savunmamı hazırladım :D
kolay gelsin finalde;)

Taylan Kallı
30-05-2007, 16:19
teşekkürler ya çalışmaya başlicam inşallah yakın bi zamanda:D

Taylan Kallı
31-05-2007, 17:17
ohh bee bitti bu dönem de iyisiyle kötüsüyle kimyayı geçtim de fizikten kalcam kesin gene de tatile girmek çok hoş bir duygu:dans:

Ezgi Özer
31-05-2007, 19:46
darısı başıma :rolleyes:

Selim Samast
04-06-2007, 02:36
Arkadaşlar özür dileyerek başlayayım..Zamanında bu topic i ben açmıştım ama uzun zaman oldu..İlk başlarda çok pasifti sonra öyle kaldı...Benim finaller haftaya başlıyor..Herkese başarılar diliyorum;)

Kayhan Bayazıt
04-06-2007, 19:07
yaw bu ne böle herkeslerin okulu bitio tatile girio bizim daha finaller başlamadı hocalar ders işlio quiz yapıooo.quizlerde felaket zaten geçen hafta analitik vardı boş kaat verdim bugünde şimdi fizikodan çıktım bu da hiç iç açıcı deil bakalım finallerde nolcakkk.....

Taylan Kallı
04-06-2007, 23:54
ya benim okul liselerde aynı gün açıldı 14haftalık 2dönem oldu bitirdik bu seneyi belki sizinkiler daha geç açılmıştır?? finallerinizde başarılar:)

Ezgi Özer
05-06-2007, 00:28
benim finaller perşembe başladı :( genel kimya haftaya ... kocaman bi offff

Selim Samast
06-06-2007, 03:26
yaw bu ne böle herkeslerin okulu bitio tatile girio bizim daha finaller başlamadı hocalar ders işlio quiz yapıooo.quizlerde felaket zaten geçen hafta analitik vardı boş kaat verdim bugünde şimdi fizikodan çıktım bu da hiç iç açıcı deil bakalım finallerde nolcakkk.....
Bende de aynı durumlar söz konusu..Bizim sınavlar da haftaya başlıyor..Hepimize Allah yardım etsin..;)

Selim Samast
06-06-2007, 03:31
benim finaller perşembe başladı :( genel kimya haftaya ... kocaman bi offff
Minik bir tavsiye: Üst sınıftaki arkadaşlarıma bir Kimyacı Genel Kimya'dan nasıl kalır dediğimi hatırlıyorum da..:???::) Onların ahı tuttu.Kesinlikle ne yapıp edip geçmelisin..Sonra çok zor oluyor, 3.sınıftayım hala Genel Kiya alıyorum:kizgin:

Kemal Aktürk
06-06-2007, 15:57
Kimyager arkadaşlara bir soru!
Biodizel yakıtların kalitesini nasıl anlarız? İçeriğini nasıl öğreniriz?

Selim Samast
07-06-2007, 01:50
Kimyager arkadaşlara bir soru!
Biodizel yakıtların kalitesini nasıl anlarız? İçeriğini nasıl öğreniriz?
www.biyodizelturkiye.com dan üretimi ve daha birçok bilgiye ulaşabilirsin..

Ezgi Özer
07-06-2007, 15:32
Minik bir tavsiye: Üst sınıftaki arkadaşlarıma bir Kimyacı Genel Kimya'dan nasıl kalır dediğimi hatırlıyorum da..:???::) Onların ahı tuttu.Kesinlikle ne yapıp edip geçmelisin..Sonra çok zor oluyor, 3.sınıftayım hala Genel Kiya alıyorum:kizgin:

biliorm onu vermem lasım :(
teşekkürler ;)

Selim Samast
09-06-2007, 03:38
biliorm onu vermem lasım :(
teşekkürler ;)
rica ederim;)

Kayhan Bayazıt
10-06-2007, 14:37
ya yarın endüstriyel analiz sınavım var hiççç çalışasım yok bu sıcakta ne sınavııı yaaaa...yok cam yok çimento yok kuru baca gazı kanser olcam yaaa allahım bitsin şu finaller

Selim Samast
10-06-2007, 14:58
Hala olmadıtysan şükür..Ben de de aynı durumlar söz konusu.Walla ne yapcz bilmiyorum.:)

Kayhan Bayazıt
10-06-2007, 15:14
napçamız belli ya bütlerde allah yardımcımız olsun...

Selim Samast
10-06-2007, 21:06
Bütler??Biz de bir de o sorun var..Bütlerde sınırlı sayıda ders alabiliyorsun..2 ders/dönem şeklinde..O da ayrı bir dert yani..:)

Ezgi Özer
12-06-2007, 23:51
final mükemmeldii :D galiba iii bişi olcak :p

Selim Samast
13-06-2007, 12:01
final mükemmeldii :D galiba iii bişi olcak :pTebrik ederim :)Bahsettiğin ders Genel Kimya mı??

Selim Samast
13-06-2007, 12:13
arkadaşlar bildiğiniz işe yarar Kimya ile ilgili siteleri burada paylaşırsanız sevinirim..İnternetteki bilgi çöplüğünün içinde kaybolmamak adına ii olur kanısındayım..Zaten amaç yardımlaşmak, sorunları paylaşöak değil mi?:) Aklınıza geldikçe,ya da internette karşılaştıkça tabi, amacım sadece link verilen bi topic haline getirmek değil tabi:) ben vereyim, çok güzel bi kimya forumu:www.kimyaturk.net.. Ayrıca bildiğim birkaç tane daha var ama bu forumun oradaki sınırlı ilgiyi içerdiğinwe şahit olduğumdan diğerlerine gereksinim duymuyorum..Sewgiler

Serhat Özcan
14-06-2007, 19:34
arkadaşlar bütün finallerim açıklandı ve derslerimin hepsini geçtim...hemde bayağı yüksek notlarla:) yani artık 4. sınıfım darısı sizlerin başına diyorum...

Ezgi Özer
14-06-2007, 21:19
Tebrik ederim :)Bahsettiğin ders Genel Kimya mı??

eet genel kimya. teşekkür ederm :) umarım vize gibi olmasss :rolleyes:
benim bitti sınavlar :( :agla:

Taylan Kallı
17-06-2007, 00:32
benm genel kimya2 BB geldi:)

Selim Samast
20-06-2007, 19:35
arkadaşlar bütün finallerim açıklandı ve derslerimin hepsini geçtim...hemde bayağı yüksek notlarla:) yani artık 4. sınıfım darısı sizlerin başına diyorum...
Tebrik edrim,saol..

eet genel kimya. teşekkür ederm :) umarım vize gibi olmasss :rolleyes:
benim bitti sınavlar :( :agla:İnş geçersin..:)Benim de yarın bitiyor..Bence elinden geldiğince tatilin keyfini çıkar,her yıl bir öncekinden daha zor olck.

benm genel kimya2 BB geldi:) Helal olsun..
Herkese sewgiler..Tabiki iyi tatiller;)

Kayhan Bayazıt
22-06-2007, 21:42
veeee bugün son finalime girdimmm..... hele şükür bitti bakalım kaç tane büt olacak:D

Hilmi Akay
26-06-2007, 16:25
Slm arkadaşlar bende 1. sınıfım. sonunda açıklandı sonuçlar not ortalamam biraz düşük ama ders bırakmadım.:dans:

Serhat Özcan
29-06-2007, 13:23
stajjjjjjjjjj:D abi nası bi zormuş allhın günü sabahın köründe kalkmak...yarın iş güç sahibi olunca nasıl olcak hiç bilemiyorum walla

Baran Kutlu
29-06-2007, 16:03
stajjjjjjjjjj:D abi nası bi zormuş allhın günü sabahın köründe kalkmak...yarın iş güç sahibi olunca nasıl olcak hiç bilemiyorum walla

az ba az baaa kimyagere baaa :serefe:

Benan Koçak
29-06-2007, 23:51
merhaba arkadaşlar...benimde okulum tam anlamıyla bugn bitti ama kendi adıma üzülerek belirtmek isterimkii genelkimya2 kaldı:( ...umarım 2.sınıfta verebilirimmm..bu arada tecrübeli arkadaşlara sormak lazımm kimya2 nasıl??en çok hangi ders kasıyorr...?

Kayhan Bayazıt
02-07-2007, 19:59
2. sınıfta analitiklerle başın belada valla fizikolarda kasabilir ama seçmeli olanlara çok dikkat et üst sınıflarla irtibata geç ve hocalara göre seç en çok baş yakan dersler seçmeli dersler oluo valla

Benan Koçak
05-07-2007, 00:03
teşekkürler Kayhan,en iyisi ben şimdiden hocalardan yana dua etmeye başlıyım:)) tavsiyelerin için sagolll...

Taylan Kallı
21-07-2007, 20:35
kimyager arkadaşlarım nasılsınız nerelerdesiniz:)
ya benim bi sorum olcak özel olarak kimyacılara burs veren kurumlar var mı??

Hilmi Akay
24-07-2007, 17:40
Valla ben daha öyle bir yer duymadım.:)

Serhat Özcan
03-08-2007, 21:25
wallahi özellikle bu kimyacı buna burs verelm diyen bi yer oldğnu sanmıyorum ...yok eğer var diyosan banada haber ver:)

Taylan Kallı
04-08-2007, 23:31
ya işte böle kimyacılar odası vakfı gibi bişe vardır belki ondan sordum:)

Serhat Özcan
16-09-2007, 02:24
ya işte böle kimyacılar odası vakfı gibi bişe vardır belki ondan sordum:)
walla benim bildiğim kimyagerler derneği varama o da para vermio üye olanlardan para alıyo:D ama üye olun tavsiye ederim çünkü yapılan sertifika programlarına indirim olayları falan var...hem bitirince direkt dernek iyesi oluosun ve iş bulma olaylarında falanda yardımcı oluyoar...

Taylan Kallı
28-09-2007, 12:27
2.sınıf maalesef vaşladı başladı analitikler denildiği gibi baş belası çıktı hele bi de ingilizce olunca:(

Hilmi Akay
28-09-2007, 19:31
Sorma valla:???: Analitik baya zor olcağa benziyor.Analitiğin bide lab.ı var.Gazamız mübarek olsun.:)

Serhat Özcan
03-10-2007, 03:04
2.sınıf maalesef vaşladı başladı analitikler denildiği gibi baş belası çıktı hele bi de ingilizce olunca:(

Sorma valla:???: Analitik baya zor olcağa benziyor.Analitiğin bide lab.ı var.Gazamız mübarek olsun.:)
wala dediğiniz gbi analitik gerçekten zor ve benimde 4.sınıf olmama rağren analitik 2 dersim duruyo...labı ayrıca bi işkence vucut olarak inanılmaz yorucu...allah yardımcımız olsun...

Hilmi Akay
04-10-2007, 21:30
wala dediğiniz gbi analitik gerçekten zor ve benimde 4.sınıf olmama rağren analitik 2 dersim duruyo...labı ayrıca bi işkence vucut olarak inanılmaz yorucu...allah yardımcımız olsun...
Sorma ya saat 1'den 5e kadar lab.da ayaktayız.Birde bu zaman yetmiyor.Zaten temizlik yapmaktan başka birşey yapamıyoruz.:)

Taylan Kallı
05-10-2007, 00:06
ya biz paso quiz oluyoruz analitikten ve analitik labdan deli olcam 4quiz olduk daha en yüksek notum 40:(

Serhat Özcan
05-10-2007, 01:32
Sorma ya saat 1'den 5e kadar lab.da ayaktayız.Birde bu zaman yetmiyor.Zaten temizlik yapmaktan başka birşey yapamıyoruz.:)
walla kardeşim dua et yarım günmüş bizde tam gün 8-5 anlıycaın ama ben kurtuldum o dertten darısı başınıza...

Hilmi Akay
05-10-2007, 21:04
Valla düşünmek bile istemem öyle birşeyi.

Hilmi Akay
10-10-2007, 21:47
Bugün ilk analitik lab.ıma girdim.Daha doğrusu giremedim.:p 4 soru sordu hoca.2si çözeltiydi.3ünü yaptım ama çözeltilerden birini yapamayınca hoca attı lab.dan.İşin kötüsüde toplam 2 atılma hakkımız var.:intihar:

Taylan Kallı
12-10-2007, 00:42
bana analitik demeyin ya:(

Ezgi Özer
02-11-2007, 01:04
isteyerek yapabildiğim tek ders quantum kimyası..
antilab antikimya:D

Hilmi Akay
02-11-2007, 01:10
Valla çoğu kişinin istemeyerek yaptığı dersi isteyerek yapıyorsun.:) Şuandaki tek sorunum analitik labı.Lab.lardan bir önceki gün 4-5 kilo veriyorum heralde.:D

Ezgi Özer
02-11-2007, 01:18
Valla çoğu kişinin istemeyerek yaptığı dersi isteyerek yapıyorsun.:) Şuandaki tek sorunum analitik labı.Lab.lardan bir önceki gün 4-5 kilo veriyorum heralde.:D

2. yılım beni mutlu eden tek kimya dersi quantm. matematkle uğrştığım için mutlu oluyorum sanki ;)
antikimya yım sonuna kaadar !:D bende uzun zaman snra ikinci deneye girebildm:S
her quiz için yaklşk 50 syfalık yerden sorumluyum. sizinde böylemi?

Hilmi Akay
02-11-2007, 01:27
2. yılım beni mutlu eden tek kimya dersi quantm. matematkle uğrştığım için mutlu oluyorum sanki ;)
antikimya yım sonuna kaadar !:D bende uzun zaman snra ikinci deneye girebildm:S
her quiz için yaklşk 50 syfalık yerden sorumluyum. sizinde böylemi?
Bizim lab. sınavlarındada 4 soru oluyor.2si çözelti çözeltilerde işlem hatası bile kabul etmiyorlar.Ben ilk lab.ımda yaşadım atılma deneyimini.:) işte şimdi 2.grup katyonlarını yaptık en son.ne neyle tepkime verir ne çöker hangi renk ortaya çıkar falan hepsini bilmekle sorumluyduk.:)

Ezgi Özer
02-11-2007, 01:34
Bizim lab. sınavlarındada 4 soru oluyor.2si çözelti çözeltilerde işlem hatası bile kabul etmiyorlar.Ben ilk lab.ımda yaşadım atılma deneyimini.:) işte şimdi 2.grup katyonlarını yaptık en son.ne neyle tepkime verir ne çöker hangi renk ortaya çıkar falan hepsini bilmekle sorumluyduk.:)

bi bizim lablara gel sen sonra okuluna şükret:D

Hilmi Akay
02-11-2007, 01:36
Hadi ya 50 sayfalık ne vardı ki:???: Bir insan evladına yapılmaz böyle işkence.

Murat Kurt
02-11-2007, 02:11
birisi kimyagermi dedi:D Allahın izniyle bu sene bitirip kimyager oluyorum..ama önce alttan ve normalde aldığım dersleri vermem lazım:):) bu senem biraz çetin geçecek...

Ezgi Özer
03-11-2007, 00:14
Hadi ya 50 sayfalık ne vardı ki:???: Bir insan evladına yapılmaz böyle işkence.

bi yığın şey:S eet yapılmaz ama yapıyolar yaaa yazık bize :agla: :p

Zafer Öksüz
06-11-2007, 15:15
Arkadaşlar mesleki deontoloji dersinde sunum yapmam gerek fakat etkişeyici ve sunumu kolay bilimsel bir konu bulamıyorum mümkünse bu konuda yardımınıza ihtiyacım var şimdiden saolun

Taylan Kallı
06-11-2007, 20:20
zafer kusura bakma kardeşim o dersin adını bile ilk defa duydum:(

bu arada kahrolsun analitik kimya:)

Ayserin Kıskıç
11-11-2007, 01:14
nasıl bı ders o kardes ya 3.sınıftayım adını ılk kez duyuyorum...bende organikten isyanlardayım

Utku Avcu
13-11-2007, 01:26
Valla hepinize kolay gelsin arkadaşlar,kız arkadaşım da kimya bölümünde okuyor ve kısmetse bu sene bitiriyor.Onun için neler çektiğinizi en iyi ben anlarım.Lab streslerinizi,ders çalışmaktan uykusuz gecelerinizi... İnşallah mezun olduğunuzda beklentilerinizi karşılayacak işler bulursunuz hepiniz.Görüşmek üzere.

Ezgi Özer
28-11-2007, 23:16
bu arada kahrolsun analitik kimya:)

labı mı teori dersi mi:D

Taylan Kallı
28-11-2007, 23:52
labı mı teori dersi mi:D
labı bi nebze de teorisi berbat ya hatalar bilmemneler:( hele bi de ingilizce olunca hiç çekilmiyo:(

Serhat Özcan
06-01-2008, 04:52
Cuma günü itibariyle lablarımı bitirmiş bulunuyorum...Önlüğümü tüm arkadaşlarıma imzalatıp hatıra olarak kaldırdım darısı geride kalanların başına...bundan sonra okulda misafir sayılırız

Selim Samast
06-01-2008, 05:33
Cuma günü itibariyle lablarımı bitirmiş bulunuyorum...Önlüğümü tüm arkadaşlarıma imzalatıp hatıra olarak kaldırdım darısı geride kalanların başına...bundan sonra okulda misafir sayılırız
Ne güzel..Allah bize de o günleri gösterir inşaallah..;):):)

Kayhan Bayazıt
10-01-2008, 21:55
ben daha 3. sınıfım önlük imzalatmaya var ama şu organik finali bittikten sonra ii geçsin kötü geçsin o notları fakültenin önünde yakmazsam...

Serhat Özcan
12-01-2008, 02:42
ben daha 3. sınıfım önlük imzalatmaya var ama şu organik finali bittikten sonra ii geçsin kötü geçsin o notları fakültenin önünde yakmazsam...
4 senede kim bilir kaç para vermişimdir fotokopiye notlara ama o notları yakmak yada hocanın karşısında finalden çıkarken çöpe atmak kadar zevkli bi olay görmedim:)ama organik notu biz kimyacılara hayat boyu lazım olcak notları yakarken tekrar bulabilme ihtimalinide bi gözden geçir istersen:)

Selim Samast
12-01-2008, 17:48
Daha önce iyi geçen bi finalimden sonra hocanın gözü önünde çöpe attığım notları hatırlıyorum da..İstersen dersi geçip geçemediğimi anlatmayayım..Sadece iyi geçmişti o kadar :???::kizgin: Sonra tekrar almak zorunda kaldım..Aklında bulunsun bu eylemini notlar açıklandıktan sonra yapmalısın;);):):) Bir de bu notlar Organik notlarıysa Serhat'ın söylediklerini dikkate almanda yarar var..;)

Selim Samast
19-01-2008, 17:44
Nerde bu millet yaw.. Sınavlar, internete girmenize engel değil arkadaşlar:p:):) Kimin sınavı nasıl geçmiş merak ettim doğrusu?? Ya da -devam edenler için-nasıl geçiyor sınavlar??:):)

Hilmi Akay
19-01-2008, 19:38
Valla final haftasının ortasındayım 3ü gitti 3ü kaldı.:) Tek sorunum analitikleydi onunda finali kötü geçti tam sınırdayım geçebilirimde kalabilirimde.

Selim Samast
20-01-2008, 23:59
Valla final haftasının ortasındayım 3ü gitti 3ü kaldı.:) Tek sorunum analitikleydi onunda finali kötü geçti tam sınırdayım geçebilirimde kalabilirimde.
Allah yardımcın olsun valla..analitiği ben de alıyorum hala ve finalde geçmem için 75 lazımdı:):) Kesin kalırım ama en yapılmayacak şahısa sınav kağıdının sonuna geçir hocam şu puan lazım filan yazdım..N'apalım son çırpınışlar..Yoksa okul tekrar uzayacak:kizgin: Benim de bu hafta 4 tane sınavım daha var..Finallerden 10 gün sonra da bütler..Hadi bakalım kolay gelsin sana,bana, hepimize ;)

Kayhan Bayazıt
22-01-2008, 22:22
serhat ve selim tavsiyeleriniz için teşekkürler ama artık çok geç maalesef notlar artık yok... çok zevkliydi o notları tek tek yakıp çöpe bırakmak hele o cıva asetatın olduu sayfa...

Serhat Özcan
25-01-2008, 03:24
serhat ve selim tavsiyeleriniz için teşekkürler ama artık çok geç maalesef notlar artık yok... çok zevkliydi o notları tek tek yakıp çöpe bırakmak hele o cıva asetatın olduu sayfa...
umarım çalışırken bi yerlerde yada yüksek lisans yaparken ^^yaa nerdeydi benim organik notlarım sanırım bu araştırdığım orda vardı^^ demessin:)eğer bi gün organik notuna ihtiyacın olursa ben hep buralardayım;)

Selim Samast
25-01-2008, 04:48
Çok zevklidir bu tür atraksiyonlar..Okul bittiğinde neler yapacığımı ben bile bilmiyorum..;):):)Bu arada günün birinde nota ihtiyacın olursa ya da (sanırım dersi geçiyosun ama) kaldıysan notta az gelir sana..:pSolomons'un 65 YTL lik kitabına ihtiyacın olabilir...:):)Allah yardımcın olsun..Bi site önereyim sanırım daha önce yazmıştım,hatırlamıyorum..
www.kimyaturk.net
Ek kaynak için ideal bi site..

Serhat Özcan
27-01-2008, 01:24
Çok zevklidir bu tür atraksiyonlar..Okul bittiğinde neler yapacığımı ben bile bilmiyorum..;):):)Bu arada günün birinde nota ihtiyacın olursa ya da (sanırım dersi geçiyosun ama) kaldıysan notta az gelir sana..:pSolomons'un 65 YTL lik kitabına ihtiyacın olabilir...:):)Allah yardımcın olsun..Bi site önereyim sanırım daha önce yazmıştım,hatırlamıyorum..
www.kimyaturk.net (http://www.kimyaturk.net)
Ek kaynak için ideal bi site..
Fessenden bence organik alanında Solomons dan çok çok daha güzel ve anlaşılır bi kitap...fiyatıda aşağı yukarı aynı bende bunu tavsiye edebilirim organikle bi şekilde ilişiği olanlara:)

Kayhan Bayazıt
31-01-2008, 16:38
yaw bu solomonsu bizim burda 75 liraya pazarladılar alanlarda bi faydasını görmedi..ben zaten elimdeki notları finalden sora yakmıştım bugün sınav açıklanmış geçmişim;iyi ki de o kitapı almamışım yoksa onu da yakardım bugün......

Serhat Özcan
31-01-2008, 17:00
yaw bu solomonsu bizim burda 75 liraya pazarladılar alanlarda bi faydasını görmedi..ben zaten elimdeki notları finalden sora yakmıştım bugün sınav açıklanmış geçmişim;iyi ki de o kitapı almamışım yoksa onu da yakardım bugün......
Hayırlı uğurlu olsun diyelim o zman...

Selim Samast
05-02-2008, 02:15
Fessenden bence organik alanında Solomons dan çok çok daha güzel ve anlaşılır bi kitap...fiyatıda aşağı yukarı aynı bende bunu tavsiye edebilirim organikle bi şekilde ilişiği olanlara:)
Şimdi bizim 1 ay öncesine kadar bölüm başkanlığı yapan hocam iyi ki bu forumun üyesi değil demekten kendimi alamadım..Biz Solomons a hapsolmuş durumdayız..Bizim org hocamız çeviri kurulunda da.;) Fessenden den haberim yoktu ama araştıracağım.Teşekkürler tavsiyen için..

Bizde 65 ti..Ama yukarıda yazdığım gerekçeyle biz de daha ucuz olabilir.Tebrik ederim..Organiği geçmek için,dersleri kaçırmadan takip etmek ve sentez mekanizmalarını iyi bilmek gerekiyo sadece..Sadece dedim..Kalmışım..:):)Ama organiğin nasıl geçileceğini öğrendiğimi sanıyorum;):):) Bu da bir artı sayılır kendimce :)Yarın ufukta bütler var..Şimdilik çalışmaya gidiorum..Maraton her şekilde devam ediyor..Başarılar..

Kayhan Bayazıt
17-03-2008, 00:00
nerde kalmış bu kimyagerler yawww...yeni dönem hepimizi bi hayli zorluyo galiba kimsenin sesi soluğu çıkmıo.

Serhat Özcan
21-03-2008, 03:14
Walla ben mezun olmanın verdiği kpss,ales,üds,kpds vsvs gibi şeylerle oldukça yoğunum ancak okulla değil:)Benden size tavsiye okulu hiç bitirmeyin:)

Selim Samast
24-03-2008, 02:33
Walla ben mezun olmanın verdiği kpss,ales,üds,kpds vsvs gibi şeylerle oldukça yoğunum ancak okulla değil:)Benden size tavsiye okulu hiç bitirmeyin:)
Ben de zaten benden daha tecrübeli herkese saygı gösterdiğim için bitirmiyorum bu ve bunun gibi tavsiyeler sayesinde..Artık seneye bitsin bu okul inş yahu..:)Bi de birisi okuldan sonra hayat daha güzel desin,yüreğimiz ferahlasın..:):) Çabamız olsun..Okul bitsin ama hayat boyu eğitim devam etsin ;):)

Selim Samast
31-03-2008, 21:55
Bu dönem zor geçiyor sanırım,neden kimsenin sesi soluğu çıkmıyor???

Taylan Kallı
01-04-2008, 15:28
2.sınıf 2.dönem cidden berbatmış lablar raporlar quizler sözlüler vizeler ve proje araştırmaları içinde kaybolup gittim bu dönem:(

Hilmi Akay
03-04-2008, 19:14
2.sınıf 2.dönem cidden berbatmış lablar raporlar quizler sözlüler vizeler ve proje araştırmaları içinde kaybolup gittim bu dönem:(
Birde bunların yanında dersler de ağırlaştı.Fiziko ve kuantum formül dolu analitik her zamanki gibi anlaşılmaz.Tek anlayabildiğim ders organik.Bakalım sınavlarında napcam?:(

Selim Samast
04-04-2008, 20:07
Birde bunların yanında dersler de ağırlaştı.Fiziko ve kuantum formül dolu analitik her zamanki gibi anlaşılmaz.Tek anlayabildiğim ders organik.Bakalım sınavlarında napcam?:(
Benim sınavlarım bu p.tesi başlıyor..Sizinkiler ne zaman??

Hilmi Akay
04-04-2008, 21:03
12sinde başlıyor.Bu hafta içinde de analitik lab.ının sınavı olcak.Volumetriyi bitirip gravimetriye geçicez.

Burcu Bıçar
06-04-2008, 13:47
sınavlar gelıooo son donem artık yaz okuluyla umarım bitecekk 13 sınav 8 günde :)

Selim Samast
06-05-2008, 04:38
sınavlar gelıooo son donem artık yaz okuluyla umarım bitecekk 13 sınav 8 günde :)
Başarı dileğinden başka ne söylenebilir ki..Şimdiden tebrik edeyim.. Umarım boşa gitmez söylediğin gibi, bitirirsin..8 günde 12 sınav çok kolay olmasa gerek.. Başarılar..

Selim Samast
06-05-2008, 04:41
Başarı dileğinden başka ne söylenebilir ki..Şimdiden tebrik edeyim.. Umarım boşa gitmez söylediğin gibi, bitirirsin..8 günde 12 sınav çok kolay olmasa gerek.. Başarılar..
:)) Sanırım Burcu bu mesajı ilk vizelerden sonra yazmışsın..Keşke sonuçları da söyleseydin.Bu hafta 2. vizelerim var..sınav psikolojisi zaman kavramını sadece sınav akşamından ibaret sanan insan profili doğuryor :) Sanırım o yüzden tarihi es geçmişim..Sevgiler..

Kayhan Bayazıt
09-06-2008, 19:23
kimyagerler neredesiniz yaa forumda ikinci sayfaya düşmüşüz valla...

Hilmi Akay
11-06-2008, 13:51
Valla kimyagerler finallerle boğuşuyor galiba.:)CUma günü fizikoya girip final maratonunu tamamlıyorum.

Serhat Özcan
14-06-2008, 20:30
Sevgili arkadaşlar ben artık yolun sonuna gelmiş ve okulu bitirmiş bulunuyorum...Nası bi duygu olduğunuda henüz anlayabilmiş değilim...Artık sınavlarla değil hayatla boğuşcam hayırlısı:)Darısı sizlerin başına diyeyim:)