PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Bursaspor | 25 Ekim 2008 Cumartesi | Saat: 19.00

Can Ünal
23-10-2008, 15:29
Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Ligi’nin 8. Haftasında 25 Ekim 2008 Cumartesi günü Saat 19.00 'da Bursaspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşıyor.

Bu maç için belirlenen buluşma yerleri ve saatleri aşağıdaki gibidir;

16:00 Fasıl
18:00 Pembe Okul

Oluşturulmak istenen görsel bütünlük açısından, maça lütfen 1907 ÜNİFEB ürünleriyle gelmeye özen gösterelim.

Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi

Berk Ulupınar
23-10-2008, 16:59
Oradayız

Bertan Akkan
23-10-2008, 17:02
Tribünde en sağlam olmamız gereken maçlardan biri...90 dakika susmayacağız...

Berk Akgünlü
23-10-2008, 17:55
Ankaradan geliyorum :)

Süleyman.Özdemir
23-10-2008, 19:44
Takımımızıı desteklememizz gereken önemli maçlardan biri dahaa..

Volkan Matur
23-10-2008, 20:46
Bi aksilik çıkmassa geliyorum...

Çağrı Erdoğan
23-10-2008, 20:52
şu ekonomik sıkıntılar kesinlikle takımın en çok yanında olunması gereken maçtı :S:Sama olsun dualarımızla yanlarındayız....

Kasım Duman
23-10-2008, 21:18
yine aynı şekil,heyecan,ruh ve düşüncelerle gideceğimiz,mac başı omuz omuza yapacağımız,yenersek alkış kıyamet,yenilirsek ''zico,aurelio' diye bağıracağımız,biraz küfredeceğimiz,bu takımdan bi cacık olmaz diyeceğimiz,ve aynı şekilde eve döneceğimiz,en nihayetinde aynı tas aynı hamam uyuyacağımız maç olacaktır...diğer tüm maçlardan tek farkı ligi etkileyecek bir farkı olmamasından dolayı rahatlık duyacak olmamızdır.

Kayhan Türk
23-10-2008, 22:34
Bu maca gelicek olan taraftarlarimiza takimimizin cok ihitiyaci var yalniz arsenal macinda oldugu gibi rakibin golunu alkislayacak , kalecimiz Volkanla dalga gececek takimi rakibin onunde kucuk dusurmeye yonelik hareketlerde bulunacak taraftarlara ihtiyaci yok . Benim gordugum bizim tribunumuzde bile bizim durusumuza yakismayan bu hareketleri yapan az sayida da olsa taraftar vardi . Buyuk ihtimalle bunlar bi maclik gelen munferit kisilerdi , yada bi anlik sinirine hakim olamayan tribunleri kiskirtan diger taraftarlara bi anlik uyan kardeslerimizdi . Unutmayin rakiplerimiz bu tip durumlarla karsi karsiya geldiklerinde ne buyuk durus sergileyebiliyorlar nede bir direnis , oysaki Fenerbahcemiz buyuklugunu her zaman korumakta , biz taraftarlar cumartesi o tribunlerde 1907 unifebin gostermesi gerektigi tribun durusunu gosterecegiz . Cumartesi gorusmek uzere...

Mustafa Arıcı
24-10-2008, 01:02
geliyoruz !

Alper Kayabaşı
24-10-2008, 02:16
İnşallah ordayım..

Hüseyin Güler
24-10-2008, 10:12
her zamankinden daha da çok destek vermemiz lazım.

fasılda görüşmek üzere.

Sezer Bayhoca
24-10-2008, 17:22
Orada olacağız..

Furkan Yılmaz
24-10-2008, 17:27
hep destek, tam destek !!

Kasım Duman
24-10-2008, 18:55
arkadaşlar yanlış anlamayın provake etmek amacında değilim ama gerçekten merak ediyorum.bu hep destek tam destek ne demek?yine gidip maçta bagırıp gelmemizin artık nasıl bir etki yaptığını tartışma zamanı gelmedimi.durumun vehametinin ne derecede olduğunu görmeden nasıl hep ve tam bir destek verebileceğizki?

Aytek Tatlısu
24-10-2008, 22:07
Tribün adına çok saglam olmamız gereken bir maç umarım herşey güzel olur adımıza...

Sait Duman
24-10-2008, 22:11
umarım yarın oradayım..ilk kadıköy maçım olacak..saygı duyduğum bir rakip taraftar topluluğununda orada olacak olması beni sevindiriyor.

Asilcan İpek
24-10-2008, 22:15
fenerbahçemize sonnsuz destek verelim hepbirlikte bu maça gidelim...

Buğrahan Çankaya
24-10-2008, 22:23
stattan olmasa da ekrandan yanındayız...

İbrahim İyidir
25-10-2008, 16:56
maç saati yaklaşıyor.
Telsim C de olacağız.

Fatih Çalışkan
25-10-2008, 17:46
deivid 18 kişilik kadroda

Batur Atacan
25-10-2008, 21:51
deıvıd bu aksamkı golu fenerbahce ıcın yenı bı baslangıc oldu ınsallah devamı gelır

İlker Kökdemir
25-10-2008, 21:52
C blokta maç öncesi ve maç sırasında güzel görüntüler vardı,ürünlerimizle net olarak sapsarı göründük,ürün temin edip giyme konusunda biraz daha çaba gösterirsek herşey dahada güzel olacak.

Tribüne gelince ses çok sağlam geldi.Beraber yürüdük biz bu yollarda tezahuratına bütün stadın katılması müthişti.

Deividin attığı golden sonra sahada,eşinin ise tribünde ağlaması noktayı koydu.Takımımız üzerindeki ölü toğrağını atmaya başladı.

Görkem Demir
25-10-2008, 21:57
Bu galibiyet çok anlamlı oldu.Deivid ağladı bizi de ağlattı.Yolun açık olsun Fenerbahçem,her şartta seninleyiz !

Volkan Matur
25-10-2008, 21:58
Gerçekten çok güzel görüntüler vardı telsim c blok gene güzeldi :)tribünde güzeldi.Yanlız abi beste konusunda sana katılmıyorum daha çok ayy ol bursaspor bursaspor u duydum ben :)

Taylan Kamber
25-10-2008, 22:02
Elİnİze SaĞlik TeŞekkÜrler FenerbahÇemm

İlker Kökdemir
25-10-2008, 22:06
Gerçekten çok güzel görüntüler vardı telsim c blok gene güzeldi :)tribünde güzeldi.Yanlız abi beste konusunda sana katılmıyorum daha çok ayy ol bursaspor bursaspor u duydum ben :)

Bursasporun ligdeki konumu belli,İstanbula km olarak yakınlığıda malum ayrıca Türkiyedeki en sağlam tribünlerden birine sahipler.Tezahuratlarının ve seslerinin gelmesi çok doğal,ayrıca Fenerbahçe taraftarının bu maça katılım sayısının küçümsenmeyecek kadar az sayıda olmasınıda ilave edersek Bursaspor taraftarının kendi potansiyellerine göre tribünde bizi ezmeleri gerekirdi ama ezemediler.Yemyeşil şimşekler çekmekle tribün olmaz bence

Fenerbahçe tribünleri bence bu maçta oldukça iyiydi diyorum.Volkan kardeşim :)

Sercan Ülker
25-10-2008, 22:16
Maçtan çok maçtan sonra yapılan basın açıklaması önemliydi bana göre.Aziz Yıldırım ve yönetimin medyaya karşı senelerdir takındığı kavgacı tutum umarım bu basın toplantısıyla sonlanır.Ali Koç'tu sanırım,medyayla ilişkimizi kopartmamamız gerekir şeklinde bir açıklama yaptı.Anladığım kadarıyla yönetim sağlam bir özeleştiri yapmış.Bugünkü divanda da takımın bugünkü kötü performansının sorumluluğunu üstlenmiş durumdalar.Bunların hepsi iyiye işaret.Devre arasına kadar yarıştan kopmazsak orta sahaya yapılacak sağlam takviyelerle bu takım yeniden şampiyonluğun en büyük favorisi durumuna gelir.

Emre Altundaş
25-10-2008, 22:17
Burdur işte ya...Haftalardır bekledıgımız futbol ,skor, cosku bu...Bızler hep ınandık sızde ınanın.Bu arada sevıncımı 2,3 katına cıkaran en buyuk olayda deıvıd ın gol atması bu adam bu takıma cok yakısıyor.

Fatih Aksoy
25-10-2008, 22:22
gerçekten güzel bir maç oldu inşallah bu bir başlanğıç olur takımımız adına.....:dans::dans::dans:

Buşra Temizel
25-10-2008, 22:26
süperdi maç inşallah mükemmelliklerin başlangıcı bu maç olur ... :dans:

Ferit Yıldız
25-10-2008, 22:38
ya inanılmazdı beraber yürüdük biz bu yollarda gözyaşlarımı tutamadım ya aziz başkan karışma artık taraftarlara a bu arada teksas ne oldu sesinizmi kesildi

Emre Dursun
25-10-2008, 23:09
evet ya beraber yürüdük biz bu yollardayı söylerken bnmde gözlerim doldu,sustu kaldı teksas

Zeynep Güngör
25-10-2008, 23:42
taRif edilemez ama , tek keLimeyLe mükemmeLdi. . .

Volkan Matur
26-10-2008, 00:23
Bursasporun ligdeki konumu belli,İstanbula km olarak yakınlığıda malum ayrıca Türkiyedeki en sağlam tribünlerden birine sahipler.Tezahuratlarının ve seslerinin gelmesi çok doğal,ayrıca Fenerbahçe taraftarının bu maça katılım sayısının küçümsenmeyecek kadar az sayıda olmasınıda ilave edersek Bursaspor taraftarının kendi potansiyellerine göre tribünde bizi ezmeleri gerekirdi ama ezemediler.Yemyeşil şimşekler çekmekle tribün olmaz bence

Fenerbahçe tribünleri bence bu maçta oldukça iyiydi diyorum.Volkan kardeşim :)
Ortada bi yanlışlık var abi ben geyik olsun diye söyledim :)ya varya abi görüşelim bi ara bu konuyu ben sana detayları ile aktarıcam ;)

İlker Kökdemir
26-10-2008, 00:36
Ortada bi yanlışlık var abi ben geyik olsun diye söyledim :)ya varya abi görüşelim bi ara bu konuyu ben sana detayları ile aktarıcam ;)

Şimdi farkettim bende,sorun yok. :)

Berk Akgünlü
26-10-2008, 00:41
Harika bir maçtı ya beraber yürüdük biz bu yoLLarda tezarahüratnda tüylerim diken diken oldu resmen daha bir içten bağırdım :) anLadımki benim istanbuLa dönmem gerekiyormuş Fenerbahçemin bana ihtiyacı varmış :)

Mustafa Arıcı
26-10-2008, 01:42
iiydik iiyi çok sağlamdık ...

Ahmet Yürek
26-10-2008, 01:56
on numara bi maç oldu tribün süperdi , süperdik :D

Ersin Özer
26-10-2008, 02:47
Gerek beraber yürüdük biz bu yollardayı dinlerken,gerekse Deivid in gözyaşlarına tanık olurken hiçbir şeyin bitmediğini,bitemeyeceğini anladık.Gerçekten biz büyük ama çok büyük bir camiayız...Bu sezon için bugün milat olur umarım...

Pınar Keskin
26-10-2008, 03:13
bu maççç bizim tekrar canlanmamızı sağlıcak buna içten inananıyorum...
hersey eskısı gıbı olacak .. 9 kasımda da son noktayı koyucazzz..
taraftarın hep senınle fenerbahcem...

haliç üniversitesi
raaanip@hotmail.com

Kasım Duman
26-10-2008, 03:21
inşallah herşey eskisi gibi olmaz,çünkü 'inşallah herşey eskisi gibi olacak' dediğimizde eskide güzel olan elle tutulur hiçbirşey yok,çeyrek finalimiz dışında...

bu arada maçtaydım.bursalılar iyi bağırdılar.bizde elimizgen geleni yaptık

Sait Duman
26-10-2008, 17:00
yağmur başlamıştı..gol yağmuru.3. golden sonrada yağmur aheste aheste düşmüştü çimlere..ardından beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda...fevkalade güzeldi..kfy ye teşekkür etmek istiyorum..teşekkürler unifeb teşekkürler fenerbahçe

Serkan Ergül
26-10-2008, 23:38
1907UNİFEB olarak güzeldi herşey teşekkürler arkadaşlar...

Fenerbahçeninde toparlanma süreci için güzel bir sonuç güzel bir ambians yağmur ve tahrik edici klasik bursalılar vardı...

İsmail Ayarığ
27-10-2008, 00:02
Gerçekten her açıdan harika bir maç oldu,artık çıkış maçımız sayılır bu maç,6s maçını da kazanarak onların üstüne cıkacagız insallah..

Ayrıca tribünler gerçekten çok iyiydi insallah her maç böyle olur tribünlerimiz.Gerçekten gurur duydum ..

Furkan Yılmaz
27-10-2008, 00:39
tribünde gerçekten çok iyiydi.. maratonla yaptığımız şovlar güzeldi;)

İpek Sezer
27-10-2008, 01:06
İşte sizler gerçek Fenerbahçelilersiniz(benim gibi) arkadaşlar kötü anında bile takımını desteklemekten bir an olsun vazgeçmeyen Fenerbahçeliler kendilerini affettirdiler Teşekkürler... to be contınue
(Laf aramızda kendimi övmeyi hiç sevmem)
İlahi adalet işte 8 taş berabere kaldı cincon yenildi...to be contınue

Hande Gölgeli
27-10-2008, 14:26
çok özlemiştim bu futbolu..hoşgeldin tekrardan fenerimmm..

Süleyman.Özdemir
30-10-2008, 14:08
Tebrik ederim Fenerbahçemizi güsel bi oyun sonucunda hem güsel bi galibiyet aldı hemde herkesi memnun etti... Gerçi memnun ederkennn yinede defanstaki bazı sorunlar göze çarptı.. Gokhan'ın biraz dinlendirilmesi gerekir.. Çünkü sakat sakat oynuyor kaç maçtır ve sag taraftan yiyoruzz gollerii...

Ben burda başka bişeye deginmek istiyorumm.. İster katılırsınız ister katılmassınızz ama bence bu maç önceden ayarlanmışş gibi geldi bana... Bursanın bu kadar isteksizz oynamısı anlıyamadımm..