Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe SK - Galatasaray SK // Turkcell Süper Lig 10. Hafta Karşılaşması
Hüseyin Kaya
07-11-2008, 19:13
http://www.1907unifeb.org/mac_basliklari/fener_galata.jpg
Fenerbahçe SK - Galatasaray SK
Stad: Şükrü Saraçoğlu Stadı
Hakemler: Hüseyin Göçek (O), Serkan Ok (Y), Aleks Taşçıoğlu (Y), Süleyman Abay (D)
Sakat ve Cezalı Oyuncular:
Fenerbahçe:
Kazım
Galatasaray:
Aralarındaki Son Lig Mücadeleleri:
Galatasaray : 1 - 0 : Fenerbahçe
Fenerbahçe : 2 - 0 : Galatasaray
Süper Lig'deki Son Maçları:
Fenerbahçe:
2008-2009 Süper Lig 9. Hafta
Eskişehirspor : 2 - 2 : Fenerbahçe
Galatasaray:
2008-2009 Süper Lig 9. Hafta
Galatasaray : 3 - 1 : Gaziantepspor
Fatih Karamustafaoğlu
07-11-2008, 19:21
gelenek devam etsin inşallah..
Cem Demirtaş
07-11-2008, 19:22
Kaderini yaşayacaksın!!:seytan:
Hakan Ateşler
07-11-2008, 20:17
gel cinconum geeell...
Mustafa Arıcı
07-11-2008, 20:43
yaw telsime bilet arıyorum !!! bileti olan bana msj atabilir mi ??
Necati Ayhan
07-11-2008, 20:59
Telsime ve ya migrosa bilet arıyorum.Bileti olan lütfen özel msj atsın.
Adem Sürek
07-11-2008, 20:59
mazlumu getirin bize..
Selçuk Güner
07-11-2008, 21:40
Kadro,teknik analiz, taktik & strateji vs.' nin çok da önemli olmadığı bir maç,inanmak ve inandırmaktır önemli olan,9 sezondur galibiyet alamadılar.
Bi torbanın içine 18 kişilik isim yazın,kurra çekin ; 1-kaleci ,çekin Alex mi çıktı koy kaleye, 2-sağ bek, çek Guiza mı çıktı koy Guiza'yı sağ beke vs.Yeterki öğretin,anlatın bazı şeyleri,yıllardır yapılanları benimsesin her oyuncu. ''Kadıköy'e çıktığımda dizlerim titriyor'' diye açıklamalar yapan G.Saray'lı futbolcuları anlatın.
Maça gelince,önce taraftara sesleniyorum bi kendinize gelin silkelenin ''ne oluyorum'' diye sorun kendinize.Bazı yazılanları okuyorum,yener miyiz öyle olursa yeniliriz,yok berabere kalırız.Sen Fenerbahçesin,karşındaki Galatasaray! Maç Kadıköyde Anadolu Topraklarında! Bırakın maçı izlemeyi,2.500 kişi'yi orda bağırtmayın,utanın onların sesini duyarsanız.Fenerbahçeyi,gerçek bir Fenerbahçeliye yakışır ve yaraşır biçimde destekleyin.Geriye düşsek de bırakın maç izlemeyi bağırın çağırın,yanındaki arkadaşın maça dalmışsa ''dürt'' de kendine gelsin gaza getir, onların sesini duyurtmayın bizlere, nasılsa 90 dk sonunda tabelada biz olacağız galip gelen taraf...
İçimden geçen inandığım 2 tane skor var ; ya 4-0 alırız ya da 5-1 ...
Mustafa Kaplan
07-11-2008, 22:10
Saracoğlunda milyonların izleyeceği maç. İlk defa gidecekler için söyleyeyim hepimizin ruhu yanınızda olacak ve bunu iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Bunu futbolculara aksettirirseniz o zaman göreceksiniz aşık olduğumuz Fenerbahçeyi.
Erdal Futtu
07-11-2008, 22:25
kaybedersek bu sene havlu atarız.aynı zamanda yaklasık 10 senelik bir istatistigimizde biter..bu yuzden teknigi taktigi olmayan bi maç...
çıkıp oynayacaklar ve kazanacaklar....BAŞKA ŞANSLARI YOK!
Selçuk Güner
07-11-2008, 23:28
http://www.hurriyet.com.tr/_np/1831/6771831.gif
Bundan tam 9 yıl önce;
* Süleyman Demirel Cumhurbaşkanı‚ merhum Bülent Ecevit‚ Başbakan ve merhum İsmail Cem Dışişleri Bakanı idi..
* F.Bahçe Samandıra Tesisleri´nin inşaatı sürüyor‚ Marmaray için "Yapılsın mı‚ yapılmasın mı?" tartışmaları devam ediyordu.
* Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hapis cezasını tamamlamış ama siyasi yasaklıydı.
* Cumhuriyet altını 33 milyon liraydı. Borsa 14 bin 119 puandaydı. Dolar 6 bin‚ euro 9 bin liraydı.
* Kırmızı ışıkta geçmenin cezası 11 milyon 250 bin liraydı.
* Benzinin litresi 550‚ LPG 150 bin liraydı.
* Asgari ücret 93 milyon 600 bin liraydı.
* Beşiktaş´ta Süleyman Seba başkandı.
* ABD Başkanı Clinton´dı. Rusya´da da Yeltsin iktidardaydı.
* Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu´nun kızları Zehra daha iki yaşındaydı.
* Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali daha açılmamıştı.
* Bugünkü Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ tümgeneraldi..
* Maçın oynandığı gün TMSF‚ Egebank‚ Esbank‚ Yurtbank‚ Sümerbank ve Yaşarbank´a el koymuştu... Demirbank‚ Ulusalbank‚ Toprakbank‚ Kentbank‚ İktisat gibi bankalar vardı. Fortis‚ HSBC‚ Dexia henüz Türkiye´ye gelmemişti.
* Engin İpekoğlu‚ Fenerbahçe ve Milli Takım´ın yedek kalecisiydi.
* Milli Piyango´nun yılbaşı büyük ikramiyesi (31 Aralık 1999 için) 1 trilyon liraydı. Trilyon barajına ilk kez ulaşılmıştı.
* Taksim-4.Levent metrosunda tünel inşaatları devam ediyordu.
* Cem Yılmaz askere gitmemişti.
* Google yoktu. Cep telefonlarının ekranları renkli bile değildi.
* Ve o gün ilk okula giden çocukların bir çoğu bugün üniversiteden mezun oldu..
O tarihte Galatasaray´da Faruk Süren başkandı.. Daha sonra sırasıyla Mehmet Cansun‚ Özhan Canaydın başkanlık yaptı. Ve şimdi de Adnan Polat başkan oldu..
Fenerbahçe´de ise o tarihte başkan olan Aziz Yıldırım bugün de başkan..
TARİH: 22 Aralık 1999
STAD: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu
HAKEMLER: Muhittin Boşat (***)‚ Fahir Ersoy (*)‚ Cüneyt Elmaskeser (*)
FENERBAHÇE: Rüştü Reçber (Kaptan) (***)‚ Mustafa Doğan (**)‚ Alpay Özalan (**)‚ Samuel Johnson (**)‚ Abdullah Ercan (***)‚ Tayfun Korkut (**) (Dk.81 Erkan Sözeri)‚ Kemalettin Şentürk (**)‚ Metin Diyadin (*)‚ John Leshiba Mosheou (*)‚ Yaw Preko (*) (Dk.46 Elvir Boliç) (**)‚ Dinu Viorel Moldovan (***)
YEDEKLER: Murat Şahin‚ Uche Alozia Okechukwu‚ Serkan Özsoy‚ Tufan Apaydın‚ Güvenç Özkan
TEKNİK DİREKTÖR: Zdenak Zeman
GALATASARAY: Mehmet Bölükbaşı (**)‚ Fatih Akyel (**)‚ Carlos Alberto De Oliveria Capone (**)‚ Gheorghe Popescu (**)‚ Ergün Penbe (***)‚ Okan Buruk (***)‚ Suat Kaya (**) (Dk.46 Ahmet) (**)‚ Emre Belözoğlu (***)‚ Hasan Gökhan Şaş (**) (Dk.67 Tugay Kerimoğlu) (**)‚ Hakan Şükür (***)‚ Mandinga Dos Santos Marcio (***) (Dk.85 Bülent Korkmaz)
YEDEKLER: Kerem İnan‚ Mehmet Yozgatlı‚ Arif Erdem‚ Saffet Akyüz.
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
GOLLER: (Dk.20) Hasan Gökhan Şaş (sağ ayak‚ pas Mandinga Dos Santos Marcio)‚ (Dk.30) Mandinga Dos Santos Marcio (sağ ayak‚ pas Emre Belözoğlu) (Galatasaray) ; (Dk.51) Dinu Viorel Moldovan (sağ ayak‚ pas john Leshiba Mosheou) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: (Dk.24) Fatih Akyel‚ (Dk.37) Mandinga Dos Santos Marcio‚ (Dk.75) Gheorghe Popescu‚ (Dk.78) Emre Belözoğlu (Galatasaray)
kaynak : antu
Cemre Aşkar
08-11-2008, 00:17
Sesini Telsim'de bırakıp da dönmeyen bizden değildir:D
Ertuğrul Aydın
08-11-2008, 00:33
Bizim ilacımız aslan mazlum gelsin bizde kendimize gelelim:D
Orhun Can
08-11-2008, 00:51
Sesini Telsim'de bırakıp da dönmeyen bizden değildir:D
Şimdi klişe tespit timi beni bulup dalacak ama :
+1907 :D
Taha Menekşe
08-11-2008, 01:51
Fenerbahce: 9 Galatasaray: o
9 Kasim 2008
Onur Aloğlu
08-11-2008, 04:10
Şu maçta kaybetmeyelim, bu sezondan başka beklentim yoktur.
Ceyhun Olgun
08-11-2008, 09:41
bu maç ya bizim ya bizim. başka seçenek tanımam. onları sahaya gömmeden bırakmıyacağız...
Mustafa Ünal
08-11-2008, 11:23
Yarın büyük gün.
Çıkıp ne var ne yok oynamalıyız.
Altay Şimşek
08-11-2008, 11:26
az Kaldı... Son 1 Gün 8 Saat 20 Dakika!!!
Servet Güldeş
08-11-2008, 12:00
Giriş için tebrikler Web Komitesi...
Elinize Sağlık...
Aytek Öztürk
08-11-2008, 12:12
görsel süper olmuş tebrik ediyorum ya o değilde gerek antunun belli bir süredir yapmış olduğu görseller gerekse bizim web komitesinin bu maç için hazırladığı görseli görünce cidden inanılmaz bir hırs kaplıyor içimi olduğum yerde gazlanıyorum bence futbolculara da(volkan&lugano hariç) bunlar izletilmeli kesinlikle eser gürleriz yani ruhsuzluk falan kalmaz takımda
Aykut İlbay
08-11-2008, 12:28
görsel süper olmuş tebrik ediyorum ya o değilde gerek antunun belli bir süredir yapmış olduğu görseller gerekse bizim web komitesinin bu maç için hazırladığı görseli görünce cidden inanılmaz bir hırs kaplıyor içimi olduğum yerde gazlanıyorum bence futbolculara da(volkan&lugano hariç) bunlar izletilmeli kesinlikle eser gürleriz yani ruhsuzluk falan kalmaz takımda
bencede izlemeli futbolcular bu arada grup ck nin girişide güzel olmuş :D
Ertuğrul Bayındır
08-11-2008, 13:53
Terbiye için son 1 gün :seytan: 6s:kirbac:
Ceyhun Olgun
08-11-2008, 16:04
grup ck daha alaycı ele almış olayı:). ama antu ile unifeb görselleri tam bi gaz verme havasında. izledikçe izleyesim geliyor. futbolculara da Türkiye kupasındaki ve daha önceki haksızlıklar izletilip gaza gelmeleri sağlanmalı kesinlikle...
Emre Diler
08-11-2008, 17:22
Web komitesi harikasın giriş mükemmel olmuş.Dediğiniz gibi yarın terbiye zamanı:cool:
Muhammet Budak
08-11-2008, 18:39
Elbet bir gün bu galibiyet serisi son bulacak ama o gün yarın değil,buna eminim.Avrupa galibiyetiyle gazı aldılar.Yarın hiç şansları yok.Beklentim fark...
Ancak yarın en büyük görev bizim.22 Nisanda,6 kasımda olduğu gibi o stat cehennem olmalı Galatasaraya.Atmosferden dolayı 29 şubat 2004'teki gibi ısınmalarını koridorda yapmalılar...Özetle yarın ölmek var susmak yok...
Can Demir
08-11-2008, 19:47
Tam olarak 24 saat 00 dakika 00 saniye kaldı..
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Berk Ulupınar
08-11-2008, 20:21
Elbet bir gün bu galibiyet serisi son bulacak ama o gün yarın değil,buna eminim.Avrupa galibiyetiyle gazı aldılar.Yarın hiç şansları yok.Beklentim fark...
Ancak yarın en büyük görev bizim.22 Nisanda,6 kasımda olduğu gibi o stat cehennem olmalı Galatasaraya.Atmosferden dolayı 29 şubat 2004'teki gibi ısınmalarını koridorda yapmalılar...Özetle yarın ölmek var susmak yok...
İlk paragrafa katılmıyorum ama ikinkisinin altına imzamı atarım.
Alex'in oynamayacak olması bütün umutlarımı bitirdi.
Mert Çubukçu
08-11-2008, 22:12
Galatasaraylı Metin Oktay'ın 10 Haziran 1959'da Fenerbahçe ağlarını delen golünden önce, Fenerbahçeli Halit Deringör'ün bir golü, Galatasaray ağlarını delmişti. Şeref Stadı'nda 13 Aralık 1942'de yapılan bir maçta, Galatasaray ilk yarıyı 2-1 önde kapatıyor. Fakat ikinci yarıda sahneye çıkan Fenerbahçeli Halit Deringör, "Kova Osman"ın koruduğu Galatasaray kalesine gol atarken, top ağları delerek Çırağan Sarayı'nın havuzuna düşüyor.
güzel bir anıymış :)
Aycan Yılmaz
08-11-2008, 22:16
Sizden
Nefret
Ediyoruz!!!
:seytan::seytan::seytan:
Başar Deniz
08-11-2008, 22:48
içim çok rahat hep yendik yine yeneceğiz, 6s lilerin kaderi bu biz ne yapalım?
Mustafa Akdoğan
08-11-2008, 22:58
kadıköy'de alınacak bir mağlubiyeti düşünmek bile istemiyorum ama alex'siz fenerbahce'nin oyunu ileride kurma şansı neredeyse sıfır..aragones arsenal macındaki gibi iyi defans yapalım diyor hayret ediyorum yaa ben farklı maçı mı izledim diye.adamlar altı pastan 3-4 vuruş yaptılar, ceza sahası içinde 8-10 şut imkanı buldular hala defans iyiydi diyor.
yarın maçı kazandıracak tek şey saraçoğlu'nun atmosferidir başka bir umudum yok.
maça gidemeyenlerin adına konusursam, görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan şüphem yok.
Tuğba Tülü
08-11-2008, 23:17
Alexin oynayamayacağını duyunca endişem arttı ,her ne kadar psikolojik olarak bu maça 1-0 önde başlıyor olsak bile bu sezon işimiz sanıldığı kadar kolay değil, Alexin yokluğunda Emreden bir beklentim yok açıkcası ,ilerde oyun kurucu futbolcumuz yok ,gs da kadro zengin baya,kewell iyileşmiş ,Arda nın form grafiği yükseliyor,baros geldiğinden beri hiç sırıtmadı,Lincoln de benfica karşısından çok iyi oynadı ,Ümit karan gs de fenerbahçe maçlarının önemini en iyi bilen futbolcu bana göre ,oynarsa da en çekindiğim futbolcudan biri olacak ..Allah yardımcımız olsun ,1-0 olsun bizim olsun!
Faruk Güler
08-11-2008, 23:34
Alex isi bozdu:kahve:
Tolga Karıksız
08-11-2008, 23:43
arkadaşlar rahat olun alex olmasa da kalanlar maçın havasına girince 6s yi yeneriz ve yenicezde 12.adam görevde 90 dk nonstop destek için biz hazırız :D
Samet Özbaş
09-11-2008, 02:38
mazlumu getirin bize..
Çok bomba olmuş koptum ya :D
Alp Alper
09-11-2008, 12:53
neden cogu arkadasımız bu kadar rahat konusuyor anlamıs degılım..ben takımdan hıc umutlu degılım hatta kotu bı yenılgı gormeyım dıye bıletımı bıle satıcam yanı...
Kenan Ergün
09-11-2008, 13:11
Papaz inşallah bugün de pilav yer.
Başar Deniz
09-11-2008, 13:39
neden cogu arkadasımız bu kadar rahat konusuyor anlamıs degılım..ben takımdan hıc umutlu degılım hatta kotu bı yenılgı gormeyım dıye bıletımı bıle satıcam yanı...
alper takımın gidişinden bende memnun değilim, ama bu maç 6s ile oynanıyor, ondan dolayı rahatım benim en rahat setrettiğim, en keyif aldığım maç her zaman 6s maçı olmuştur, bu adamları biz her zaman yeneriz, kalbim çok ferah bi şekilde bunları yine yeneriz, sabaha kadar oynasak kadıköyde yine yeneriz yine yeneriz
Zeynep Semir
09-11-2008, 13:59
İlk paragrafa katılmıyorum ama ikinkisinin altına imzamı atarım.
Alex'in oynamayacak olması bütün umutlarımı bitirdi.
yapma berk ya tamm alex bizim icin cok önemli ama kalan saglar bizimdirr ve bu sıradan bi mac deil ben inanıyorum bu akşm fark atcazz..
Aytek Öztürk
09-11-2008, 14:13
ne kadar rahatız yahu çok enteresan valla umarım benim gibi çok nadir kasanların aksine bütün relax fenerbahçeli kardeşlerimizin rahatlığı bir işe yarar da kazanırız bu akşam
Alper Kayabaşı
09-11-2008, 14:26
rahatlık sanırım maçın kadıköyde 6s ile olmasından kaynaklanıyor, çünkü takımların form durumları göz önüne alındığında ben hiç umutlu değilim..
Başar Deniz
09-11-2008, 15:00
ne kadar rahatız yahu çok enteresan valla umarım benim gibi çok nadir kasanların aksine bütün relax fenerbahçeli kardeşlerimizin rahatlığı bir işe yarar da kazanırız bu akşam
sende rahat ol arkadaşım, niye kasıyorsun sabaha kadar oynasak bunlar kadiköyde bizi yenemezler...
Aycan Yılmaz
09-11-2008, 15:55
http://img367.imageshack.us/img367/5822/ckazdb9.jpg (http://imageshack.us)
Çağdaş Turak
09-11-2008, 16:01
bana adamlar show yapıcakmış gibi gelio we ben yarıda izlemeyi bırakıp gidicem gibi
Esra Çetin
09-11-2008, 16:09
bana adamlar show yapıcakmış gibi gelio we ben yarıda izlemeyi bırakıp gidicem gibi
ne olursa olsun bence sonuna kadar ekranda kalmalısın :rolleyes:;)
İstatistiklere bakarak da olsa büyük konuşmak istemiyorum.Gerçekten derbi tadında bir maç olsun,yenilsek bile takım ruhu ve mücadelesini görebileyim yeter.O zaman da biliyorum ki futbol da da her zaman iyi oynayan kazanamayabiliyor :)
Gülşah Kılıçoğlu
09-11-2008, 16:11
yaww çok gerginim bu gün,rüyamda daha rahattım tabi 10 tane gol atınca:):) 1 tane yiyiverelim baridemişim:) 10-1 bitmiş maç.gazetelere göz atayım dedim bir tane haber yok fenerbahçe ile ilgili ,yok aragones şöle yok selçuk belli olmaz,alex yok bitmiş fener,ne düşüneceğimi şaşırdım inancımdan başka hiçbir şey düşünmek istemiyorum.
Başar Deniz
09-11-2008, 16:12
böyle yenilmeyi falan konuşup insanın içine kurt düşürmeyin arkadaşlar.:) biz bunlara kadıköyde maç verirmiyiz, kadıköyde bizi yenmeleri imkansız;)
Aycan Yılmaz
09-11-2008, 16:12
Kadıköy'de Fenerbahçe-galatasaray maçında galatasaray favoriyse Fenerbahçe kazanır, Fenerbahçe favoriyse Fenerbahçe fark atar.. Bu değişmez.
Nevriye Sever
09-11-2008, 19:45
başlıyor hadi hayırlısı
Arif Koçak
09-11-2008, 19:59
yedik bi tane :(
Arif Koçak
09-11-2008, 20:01
attık bi tane :D
Kenan Ergün
09-11-2008, 20:21
oh be devam devam :D
Eyüp Toktaş
09-11-2008, 20:25
bu maci alacagiz baska yolu yok
Nevriye Sever
09-11-2008, 20:25
gooooooooooollllllllllllllllllllllllll ya gggggggggggggoooooooooooollllllllllllllll
Eyüp Toktaş
09-11-2008, 20:31
basladilar sert oynamaya
Kenan Ergün
09-11-2008, 21:02
Diego Luuuuganooooooooooooooooooooooo
Eyüp Toktaş
09-11-2008, 21:22
adnan ne kadar güzel taktik vermis.herkes eliyle gol atmaya calisyor.bravo karanliklarin adami adnan sana.sanada bu yakisir.
Ezel Erdinç
09-11-2008, 21:44
işte 4 olduuuu ...Deivid ....Tebrikler FENERBAHÇE'M!!!
Nevriye Sever
09-11-2008, 21:53
ne denilirki ya ne demeli. bu durum hiç değişmedi.tebrikler FENERim
Furkan Enginer
09-11-2008, 21:56
AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİN DEDİK İNANMADILAR...
TECRÜBE KONUŞUYOR...
TARİHİN TEKERRÜRÜ...
Muazzez Mutlu
09-11-2008, 22:06
4-1kere maşalllaahhh !! :)
Nevriye Sever
09-11-2008, 22:12
Şimdi orda olmak vardı yaaaaaaaaaaa
Göktuğ Güllüce
09-11-2008, 22:22
Çıldırın geliyoruz diye tshirt çıkarmışlardı acaba şimdi o tshirtleri nereye monte edecekler :)
Uğur Koçar
09-11-2008, 22:25
Cildircaklari belliydi zaten.FENERBAHCE adami cildirtir:D:D
Bihter Balkuvar
09-11-2008, 22:32
3-1 biter diyodum; uzatmaları bile hesaba katmıştım ama gel görki emreyi gözden kaçırmışım..:D
dicek bişi yok işte.. özlem duyduğumuz fenerbahçenin sinyalleri olsa gerek..
ha bide.. "wiiiiillmaaaaa!! I'm hoommeeeeeeeeee!!":D:D
Yusuf İnan
09-11-2008, 22:34
6elenek yine bozulmadı :D
Aycan Yılmaz
09-11-2008, 22:43
Kadıköy'de Fenerbahçe-galatasaray maçında galatasaray favoriyse Fenerbahçe kazanır, Fenerbahçe favoriyse Fenerbahçe fark atar.. Bu değişmez.
Uyarmıstık!.. :)
Narin Akın
09-11-2008, 22:51
helal olsun çocuklar.geleneği yine sürdürdük
Selçuk Güner
09-11-2008, 22:54
Kadro,teknik analiz, taktik & strateji vs.' nin çok da önemli olmadığı bir maç,inanmak ve inandırmaktır önemli olan,9 sezondur galibiyet alamadılar.
Bi torbanın içine 18 kişilik isim yazın,kurra çekin ; 1-kaleci ,çekin Alex mi çıktı koy kaleye, 2-sağ bek, çek Guiza mı çıktı koy Guiza'yı sağ beke vs.Yeterki öğretin,anlatın bazı şeyleri,yıllardır yapılanları benimsesin her oyuncu. ''Kadıköy'e çıktığımda dizlerim titriyor'' diye açıklamalar yapan G.Saray'lı futbolcuları anlatın.
Maça gelince,önce taraftara sesleniyorum bi kendinize gelin silkelenin ''ne oluyorum'' diye sorun kendinize.Bazı yazılanları okuyorum,yener miyiz öyle olursa yeniliriz,yok berabere kalırız.Sen Fenerbahçesin,karşındaki Galatasaray! Maç Kadıköyde Anadolu Topraklarında! Bırakın maçı izlemeyi,2.500 kişi'yi orda bağırtmayın,utanın onların sesini duyarsanız.Fenerbahçeyi,gerçek bir Fenerbahçeliye yakışır ve yaraşır biçimde destekleyin.Geriye düşsek de bırakın maç izlemeyi bağırın çağırın,yanındaki arkadaşın maça dalmışsa ''dürt'' de kendine gelsin gaza getir, onların sesini duyurtmayın bizlere, nasılsa 90 dk sonunda tabelada biz olacağız galip gelen taraf...
İçimden geçen inandığım 2 tane skor var ; ya 4-0 alırız ya da 5-1 ...
4 kelime 1 işlem oldu.1 yaklaşık :)
Galatasaray,Kadıöy'de son galip geliğinde 8 yaşındaki gs'lı bir çocuk, kutu kutu pense oynarken, şuanda 18 yaşına geldi kutu kutu efes içiyor üzüntüden...
İskender Büyük:" Nazımım, sen de benim gibi üzüldün mü galatasaray'a? " :)
Sizce G.Saray bizi bundan sonra Kadıköyde ne zaman yener?
a. 3 yıl içinde olamaz
b. 5 sene sonra çok zor
c. 10 sene sonra bir ihtimal
d. Çeyrak asır geçer
İşte böyle , her sene böyle , cimboma böyle !!
veya
Sallasana sallasana mendilini, Adnan Polat kurtarsana !!
Ege Uysaler
09-11-2008, 23:20
aynı kadeh aynı mey bir tat alamıyorum :)
Berk Akgünlü
09-11-2008, 23:26
Kadıköyde yine aynı tarife :)
Şenay Şener
09-11-2008, 23:29
fenerbahçem yine büyüklüğünü gösterdi gsyi kendi evinde farklı bir skorla yendi.inşallah iki ligdede böyle başarılar almaya devam eder.fenerim sen beni sevindirdin ya EN BÜYÜK FENER
Sercan Ülker
09-11-2008, 23:39
Bundan tam 9 yıl önce; * Süleyman Demirel Cumhurbaşkanı, merhum Bülent Ecevit, Başbakan ve merhum İsmail Cem Dışişleri Bakanı idi..
* F.Bahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/) Samandıra Tesisleri'nin inşaatı sürüyor, Marmaray için "Yapılsın mı, yapılmasın mı?" tartışmaları devam ediyordu.
* Başbakan Recep Tayyip Erdoğan (http://www.hurriyet.com.tr/index/recep_tayyip_erdo%C4%9Fan/) hapis cezasını tamamlamış ama siyasi yasaklıydı.
* Cumhuriyet altını 33 milyon liraydı. Borsa 14 bin 119 puandaydı. Dolar 6 bin, euro 9 bin liraydı.
* Kırmızı ışıkta geçmenin cezası 11 milyon 250 bin liraydı.
* Benzinin litresi 550, LPG 150 bin liraydı.
* Asgari ücret 93 milyon 600 bin liraydı.
* Beşiktaş (http://www.hurriyet.com.tr/index/be%C5%9Fikta%C5%9F/)'ta Süleyman Seba başkandı.
* ABD (http://www.hurriyet.com.tr/index/abd/) Başkanı Clinton'dı. Rusya (http://www.hurriyet.com.tr/index/rusya/)'da da Yeltsin iktidardaydı.
* Hülya Avşar (http://www.hurriyet.com.tr/index/H%C3%BClya_Av%C5%9Far/) ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra daha iki yaşındaydı.
* Atatürk Havalimanı (http://www.hurriyet.com.tr/index/Atat%C3%BCrk_Havaliman%C4%B1/) Dış Hatlar Terminali daha açılmamıştı.
* Bugünkü Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ (http://www.hurriyet.com.tr/index/%C4%B0lker_Ba%C5%9Fbu%C4%9F/) tümgeneraldi..
* Maçın oynandığı gün TMSF, Egebank, Esbank, Yurtbank, Sümerbank ve Yaşarbank'a el koymuştu... Demirbank, Ulusalbank, Toprakbank, Kentbank, İktisat gibi bankalar vardı. Fortis, HSBC, Dexia henüz Türkiye'ye gelmemişti.
* Engin İpekoğlu, Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/) ve Milli Takım'ın yedek kalecisiydi.
* Milli Piyango (http://www.hurriyet.com.tr/index/milli_piyango/)'nun yılbaşı büyük ikramiyesi (31 Aralık 1999 için) 1 trilyon liraydı. Trilyon barajına ilk kez ulaşılmıştı.
* Taksim-4.Levent metrosunda tünel inşaatları devam ediyordu.
* Cem Yılmaz askere gitmemişti.
* Google yoktu. Cep telefonlarının ekranları renkli bile değildi.
* Ve o gün ilk okula giden çocukların bir çoğu bugün üniversiteden mezun oldu..
Meriç Tunca'nın yazısından alıntı.
Sercan Ülker
09-11-2008, 23:43
Hiçbirşey oynamadan aldığımız bir 3 puan oldu.Tek pozisyonumuz var.Geleneği sürdürmemiz açısından önemliydi.
Can.Göğüş
09-11-2008, 23:46
ne onların pozisyonu var ne de bizim pozisyonumuz var.Her zamanki gibi yakaladıklarımızı attık.Gecenin sonun da oldumu 11 sene.
Tolga Uysal
09-11-2008, 23:47
tabi canım tek pozisyonla 4 gol bulduk zaten :)
fenerbahçem bu senenin en iyi futbolunu oynamıştır özellikle de 2 . yarı ..
artık o haftalardır beklediğimiz çıkışa geçmenin vaktidir...
Fulya Karakoç
09-11-2008, 23:49
Teşekkürler Fenerbahçemm...inanılmazdı yaa anlatamyrm ya anlatamyrm o anki coşkuyu...
Özlem Göktürk
09-11-2008, 23:54
gelenek bozulmadı ya o da yeter
Aytek Öztürk
09-11-2008, 23:55
ya arkadaşlar kesinlikle süper mücadele ettik bunu kimse inkar edemez ama şöyle bir durum var geçen sene derbilerde veya diğer avrupa maçlarında üçgenler kuran kısa bol bol ayağa pas yapan bir fenerbahçe yoktu bize maçı kazandıran bu sene belki de ilk kez gördüğümüz mücadeleydi goller de maçın kırılma anlarında bizden geldi şans veya kişisel beceri olarak adletmek istemem golleri ama şöyle bir durum var belki deivid i çok fazla sevdiğim için objektif konuşamıyor olabilirim ama deividin bu takımın pas trafiğine yaptığı ve de çift önliberolu sistemin bize kazandırdıklarını kimse gözden kaçırmamalı ve de aragones artık alex-semih-güizalı formattan vazgeçmeli çünkü görüldüğü üzre bu takım fazla pozisyon vermezse maçı lehine çevirecek skoru elde edebiliyor en azından arsenal maçında geri düşmememiz ve de cinconun gol dışında pozisyon bulamaması buna örnek gösterilebilir ama aragonesin emiratesdeki arsenal maçından sonraki takımın performansıyla önceki takımın performansı arasında dağlar kadar farkın nereden kaynaklandığını görmek zorundadır artık
Tuğçe Manav
10-11-2008, 00:39
SEVDAN ONURUMUZDUR !
içimden çok geldi bunu haykırmak! :)
Tuğfan Aslan
10-11-2008, 00:43
nice 10 yıllara :)
Aytek Öztürk
10-11-2008, 00:44
işteee haberlerin forumumuza aktarılmasına büyük rol oynayan efsane isim tuğçenin foruma dönüşü muhteşem oldu :)
Muhammet Budak
10-11-2008, 00:47
Beklediğim oldu...Deivid de ne astı ya...
Didem Salicik
10-11-2008, 00:51
Çok önemli çok güzel bir galibiyetti. Teşekkürler fbem. 6s yine ilaç gibi geldi...
Artık çıkışa geçilmiştir. Arsenal beraberliği farklı 6s galibiyeti....
Geleneğimizin sonsuza dek süreceğini düşünüyorum. Kadıköy cimboma extra large.......
Tuğçe Manav
işteee haberlerin forumumuza aktarılmasına büyük rol oynayan efsane isim tuğçenin foruma dönüşü muhteşem oldu :)
:):):)
giriyordum foruma eskisi kadar yazmıyordum son olan şeylerden sonra yazmamak en iyisiydi herkes üzgün ve gergindi tartışmalara meğilli dönemde yazmadım yazmak istemedim ama girip okudum her yorumu...
neyse:)
haykırmak istediğim o kadaaar çok şey varki şuanda... ama olsun! bu mutluluk herşeye bedel, bu sevda hiçbişeye benzemez karşılıksız diyoruz ya işte öyle birşey..!
Dilara Akülke
mutluluk
Gülşah Kılıçoğlu
10-11-2008, 01:09
harika birşey...rüyam gerçek oldu...bütün ses tellerim feda olsun.....
Tolga Gömüç
10-11-2008, 01:11
http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/detay.asp?ContentID=13683
yasin çakmak harıkasın :D
Dilara Akülke
10-11-2008, 01:13
ahaha çok iyi yaa koptum şu an :D:D
Buse Balkan
10-11-2008, 01:22
Şöyle istekli oynayın canımızı yiyin yahu. Gelenek yine bozulmadı. 6s'nin Benfica gazı da alınmış oldu. Kadıköy'e destursuz gelemeyeceklerini hala öğrenemedi ezikler. Bu takım bu istekle Porto'ya da sahayı dar eder!
Yasin Çıkrıkçı
10-11-2008, 01:28
Maçdan önce son yıllardaki 6s maçlarında olmadığım kadar heyecanlı,gergin ve stresliydim.Garip bi tedirginlik vardı içimde.Ama Allaha şükürler olsun ki yine galip geldik ve gelenek bozulmadı.Sonsuza kadarda bu geleneğin sürmesini diliyorum.
SATIR SATIR HECE HECE EN BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE!
KADIKÖY 6sye XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!
Dilara Akülke
10-11-2008, 01:29
ben maçın 2-10 dakka arasını taksi içinden takip etmiş biri olarak; taksiye ilk bindiğimde 1 gol yediğimizi öğrendim..aha dedim sçtk 2. dakkadan yemişiz golü moral kalmamıştr nolcak böyle diye söylenirken pat beraberlik golü! mutluluk sevinç bağrış derken 2, derken 3, 4 olur mu? olur! 4 :D
daha nolsun =))
böyle devam edelim başka bişi istemez!
Can Rona
10-11-2008, 01:30
Uyarmıştık ama...
Dilara Akülke
10-11-2008, 01:33
kadıköyde 9 kasım indirimi
ahaha güzel başlıkmış gerçekten.. volkan resmi sitede 9 kasım da 9 atmak isterdik tarzı bişi demiş.. indirime gerek yoktu atsaymışız keşke :p
Emre Berkol
10-11-2008, 01:44
ya abi o değilde takım inanılmaz oynadı nerde arsenal maçındaki alex siz takım nerede dünkü takım :o çok şaşırdm ama çok mutluyum ev elemanlarımdan 2 si 6s lı dalgam geçmek mükemmeldi.Bütün hafta bana dediler polarını giyme atkını bereni sakla daha fazla rezil olma die ama son gülen iyi güldü.Bu mtluluk hiçbir şeye değişilmez...
Selçuk Güner
10-11-2008, 02:08
Kimine göre küçük,kimine göre büyük bi ayrıntı olabilir aşağıdakiler ;
Bugün 9 Kasım ve aynı gün oynanan maçlar ;
B.Rovers : 0
Chealsea : 2 (dk.39 N.Anelkla ve dk.68 N.Anelka) 2 burdan
A.Villa : 1
Middlesbrough : 2 (dk.34 Tuncay dk.88 Tuncay) 2 de burdan
Numancia: 2
Real Betis : 4 (dk.45 M.Aurello ve dk.85 M.Aurello) 2 de burdan
4 de biz attık goller tamamdır 10 oldu :)
Yusuf İnan
10-11-2008, 02:46
Avea, Türkcell ve Vodafone`nun Galatasaray`lı cep telefonu kullanıcılarına ulaşılamıyor. 4 çektiğimiz maç sonrası hiç bir Galatasaray`lı taraftarlara ulaşamamamızın sebebi genel bir arızadan mı kaynaklanmaktadır yoksa kullanıcı alışkanlığımıdır? Bu konuda bir cevap bekliyoruz. Bu da en doğal hakkımızdır :)
antu.com'dan alıntı :D
Tuncer Yıldızoğlu
10-11-2008, 10:28
daha çok devam ederler :)
Fatih Suvaydan
10-11-2008, 12:07
gelenek bozulmadı,bozulmazda...harika bir maç harika bir skor herşeyi ile harikalar..gerçekten de kelimeler kıfayetsiz...neyse ki Tarih Tekekkür Etti,FENERBAHÇEMİZ biz şaşırtmadı..
not: Hakem inanılmaz kötü bir maç yönetti..çok yanlış(kasıt olduğunu düşünüyorum) kararlar verdi..
Eyüp Toktaş
10-11-2008, 13:01
bizimle dalga gecmek ha !!!! 5- 10 atarsiniz ha .......
Gülşah Kılıçoğlu
10-11-2008, 14:16
ya dikkat ettim kimse hıncal uluçla ilgili yorum yazmamış
maçtan önce galatasaray farklı yenecek demişti :D
kadıköyde feneri farklı yenmek
ahmet çakar,hıncal uluç umarım fenerbahçe lafını konuşurken bir parça da olsa düşünür bundan sonra spor yazarları
bozuluyorsunuz belki üzgünüz ama sayın spor yazarları fenerbahçenin çıkışı devam edecek onu sıradan bir takım olarak görmeyin ve artık bizim galatasaray maçını derbi olarak görmediğimiz gibi siz de bundan sonra kadıköydeki maçlarda yorum yaparken daha dikkatli düşünün çünkü TARİH HER SENE TEKERRÜR EDİYOR
sadece hıncal uluçmu? osman tanburacıya ne demeli peki...dün starda söze fb hiç iyi değili 6s hiç canını sıkmasın onlar umarım böyle devam ederler diyerek başladı...sonra sahanın yıldızlarını saydı gökhan,guiza,roberto carlos,selçuk,dedi????? sonra kewel sahada yoktu dedi arda oynayamadı dedi,servet vardı birtek mücadele eden dedi...fener top aldı,şans vermedi,güzel defans yaptı,pozisyon vermedi dedi,bende bunun üstüne mail attım arkadaşlar cevap geldi....benim işime karışma ben senin hamurunla börek yapıyormuyum demiş...ve daha birçok şey tabi bende az şey yazmamıştım...neyse bu adamlar fener olmasa ekmek yiymezler heee birde osman tanburacı için milli takım...
Emre Eracar
10-11-2008, 14:41
eet arsenal macında da ordaydım o şerefli yerdeydim mabetimdeydim kendimi en ii hissetiğim yerdeydim
o maçta da erken yemiştik golü bu maçtada öle olunca herkes birbirinin suratına bakınıoodu şaşrmştık bi an için ama küçük bir an için sonra herkes kendine geldi ve FENERBAHÇEMİ haykırmaya başladım boğazım yırtılırcasına,damarlarım şişmişti bagırırken, önümdeki abi bagırmıoodu tuttum omzundan zıplarken başladım onu da bağırtmaya inanıcaksınız buna dercesine ve inanıyorumki bunu yapan çok kişi vardı dün akşam ve gecenin sonunda bazıları her zamanki gibi kaderinde yazılanı yaşadı..ve her zaman yaşayacak olduklarını...
Şunu bir kez daha anladı bazıları bu takım ne kadar lige kötü başlarsa başlasın,ne derece trbünlerde bölünmeler olursa olsun,avrupada da işler yolunda gitmezse gitmesin belki bu zamanlarda içlerimizden sitem ederiz ya da bu takım beni kanser edicek deriz ama öle bi an vardırki öle bi zaman gelirki (aylardan genelde hep KASIM=)) HERKESİN DİLİNDE AYNI İNANÇ VARDIR HERKEZ aynı şeyi sölemeye başlar işte bu zaman TERBİYE ZAMANIDIR ve bazıları bunun sonunda KADIKÖYDEN ÇIKIŞ YOK cümlesini bir kez daha anlarlar...
bana böyle gecelerimden birini daha yaşattığın için teşekkürler FENERBAHÇEM
o forma için biz ölürüz,siz savaşın yeter!!! SAVAŞTINIZ DA :):):):)
Emre Diler
10-11-2008, 16:22
sadece hıncal uluçmu? osman tanburacıya ne demeli peki...dün starda söze fb hiç iyi değili 6s hiç canını sıkmasın onlar umarım böyle devam ederler diyerek başladı...sonra sahanın yıldızlarını saydı gökhan,guiza,roberto carlos,selçuk,dedi????? sonra kewel sahada yoktu dedi arda oynayamadı dedi,servet vardı birtek mücadele eden dedi...fener top aldı,şans vermedi,güzel defans yaptı,pozisyon vermedi dedi,bende bunun üstüne mail attım arkadaşlar cevap geldi....benim işime karışma ben senin hamurunla börek yapıyormuyum demiş...ve daha birçok şey tabi bende az şey yazmamıştım...neyse bu adamlar fener olmasa ekmek yiymezler heee birde osman tanburacı için milli takım...
ya o Türkiyede'ki parasını Fenerbahçe'ye laf atmakla alıyor.Bi de son dönemde iyi olsun olmasın Faith Teim'e laf ataak.Adam ne yapsın para kazanmak için gecenin 2sinde tv'ye çıkıyor abuk sabuk konşuyor.Ne yapacaksın yaşlılık deyip gececeksin.Dün onun gibi bir sürü parazitin ağzını susturduk.Yok benfica'yı yenmişlerde bizi de yeneceklermiş de.Bugün 6slı arkadaşların hepsini gördüm ağzılarını açamadılar.İşte biz adamı böyle sustururuz.Hadi kolaysa konuşsunlar.Ama doğru onlarda o yüzsüzlük varken daha çok konuşurlar biz de böyle sustururuz.
Selman Okutan
10-11-2008, 17:44
arkadaşlar www.fenerbahce.com (http://www.1907unifeb.org/forums/www.fenerbahce.com) da (http://www.fenerbahce.com da) çok güzel bi şarkı var onu download edebilceğimiz bir yer var mı acaba?
ama hakkaten helal olsun çok güzel yapmışlar her fenerbahçelinin bi dinlemesi lazım:D
Faruk Güler
10-11-2008, 23:19
HaTıRaLar SaRDi 4 - 1 YanıMı !!!!
yazin kardeslerim heryere
Baran Kutlu
11-11-2008, 01:10
haber saLdım 4-1 yana , karanfiLLer susuz kaLmışşşş ;)
Ozan Çetinkaya
11-11-2008, 01:24
Ancak okuyabiliyorum buradaki yorumları.Fark yeriz diyen arkadaşlara çok şaşırdım açıkçası...Çünkü her 6s maçı öncesi oldugu gibi Fasıl'da arkadaşlarımla sohbet ederken gayet rahattım.Farktan emindim açıkçası...Takım nekadar kötü olsa da farketmez,Fenerbahçe Kadıköy'de affetmez :)
Mesajımı 6s'ye adanan şu özlü söz ile bitirmek istiyorum;
En zor anımda,hep SEN vardın yanımda :D
Aycan Yılmaz
11-11-2008, 03:56
Bende bir özlü söz eklemek istiyorum:
Galatasaray'a koymak paha biçilemez.. :D
Doruk Sarıkaya
11-11-2008, 04:47
İstersen donatalım 4-1 yanı bayraklarla... ;)
Enes Sakallı
11-11-2008, 09:26
HERKES HADDİNİ BİLECEK... KEŞKE gs İLE SENEDE 4 KERE MAÇ YAPSAK TAKIM KENDİNE GELİYO
"Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır."
Mustafa Ünal
11-11-2008, 10:17
Maçtan sonra 1 saat boyunca Galatasaraylılarla alay etme şansını bize verdiğiniz için ne desem az :).
Fener affetmiyor , Allah affetsin.
Tuğba Tülü
11-11-2008, 14:06
Gs Kadıköye fenerbahçenin önemli eksikleri var ve kadrosu bizi yenecek güçte değil,Benfica karşısında oynadığımız futbol ve aldığımız galibiyetle nasıl olsa yeneriz diyerek rahat geldiler,bizi ciddiye almadılar ,ama biz çok güzel ciddiye aldık..Futbolda disiplin herşeyden önce gelir,gs disiplinden uzak olduğu için oyun kuramadı,istediği futbolu oynayamadı ,Kadıköyde akıllı oynayan ,yüreğiyle mücadele eden gs nın oyun kurmasına izin vermeyen takım bizdik,Baroş defansımızın arasında koyboldu,takımın beyni denilen arda oyuna ağırlığını koyamadı,biraz lincoln,biraz ayhanın çabası ,skibbenin ikinci yarı nonda ve kewell kozu da tutmayınca 8 yıllık gelenek 9 yıla taşındı ...Hakkın yalçının maçtan sonraki yazdığı yazıdaki başlık çok hoşuma gitti :TRAJİK KADERİN KLASIK SONUCU ...;)
Emincan Kahveci
11-11-2008, 19:25
fenerden 9 kasım indirimi,
Fuat Rıhtım
11-11-2008, 23:19
Bu takımda sadece bir özgüven eksikliği vardı. Arsenal maçındaki müthiş savunmada bu özgüveni yerine getirdi.
Sonrasında ise, bizim önceleri çekirdekçi taraftar dediğimiz taraftar, daha sonradan başkalarının "bu staddan ses çıkmıyor" söylemlerine nazire yaparak 52000 kişilik ayakta bir koro oluşturdu ve resmen sahayı cinconun başına yıktı. Fenerbahçe'den ben bu kadar iyi bir oyun beklemiyordum, mücadele bekliyordum ama bu kadar iyisini beklemiyordum. Ama taraftar öylesine muhteşemdiki futbolcular kendiliğinden verdi bu mücadeleyi. İstemeyen bile o stadda coştu.
Sonuçta ise olan cincona oldu.
Serhat Taşkın
12-11-2008, 06:17
istersen çınlatalım 4-1 yanı şarkılarla... :D
Mustafa Ünal
12-11-2008, 10:20
istersen çınlatalım 4-1 yanı şarkılarla... :D
Bırak canım bunları :). Maçtan önceki halini hatırlıyorum da :D. Neyse sen hep öyle düşün Serhatcım :).
Gökçe Civil
12-11-2008, 16:38
Benfica'yı olympiaskos'u her zaman yenersin..
Avrupa fatihiyim diye hemen havalara girersin..
Sen kimsin de Kadıköy’de favorisin..
Sen bizim hep kara gün neşemizsin..
En büyük yıldızın futbolun kuralını bilmez..
Burası eskişehir değil, sanma ki o eller görülmez..
Anlaşıldı ki bu hasret Skibbe'yle de bitmez..
Dünya dursa da Kadıköy'de favori değişmez..
Kimse çözemez nasıl bir takımdır bu FENER..
En kötü zamanında bile cimbomu yener..
Duygularımızı öğrenmek istiyorsanız eğer..
Bu galibiyet 10 tane şampiyonluğa değer..
Dua et bizim Guiza'ya yine 6 olmadıysa..
Voleybolcu olmadığını öğretin Baros'a..
Meraklanma bu hezimet sokmaz seni kaosa..
Her sene bir kere Kadıköy'desin nasıl olsa..
Engin Kaşkaya
12-11-2008, 16:44
ellerine sağlık çok güzel olmuş.artık halısaha maçına döndü lisede böyle farklı skorlar gördük en son ne zevk war ne tat ne olcak cinconun hali.10sene oldu dile kolay.başkanları biz 3 gömlek üstünüz demişti maçtan önce.gördük kim kimden büyük.
Ahmet Yürek
12-11-2008, 21:17
şiir on numara olmuş gerçekten hepimizin içindekileri aktarmışsın ellerine sağlık
kupada da eşlessek 6syle de tekrarını yaşasak bu mutluluğun gene
Buğra Aykan
12-11-2008, 21:43
http://img123.imageshack.us/img123/115/n1273723221174344412gd2.jpg (http://imageshack.us)
http://img123.imageshack.us/img123/n1273723221174344412gd2.jpg/1/w400.png (http://g.imageshack.us/img123/n1273723221174344412gd2.jpg/1/)
bu da benden :)
Serkan Şahin
13-11-2008, 13:24
hocam vallahi değdii parmaklarına değdi :D
Başar Deniz
13-11-2008, 16:09
sakalımız yokki sözümüz dinlensin diyecem ama var sakalım:))) neyse ben demişştim demek istemem ama arkadaşlar 6s maçlarında lütfen artık stres yapmayın, bizim en rahat seyredeceğimiz maç 6s maçı bence hede bide kadıköyde ise...
Emre Diler
13-11-2008, 17:49
http://img123.imageshack.us/img123/115/n1273723221174344412gd2.jpg (http://imageshack.us)
http://img123.imageshack.us/img123/n1273723221174344412gd2.jpg/1/w400.png (http://g.imageshack.us/img123/n1273723221174344412gd2.jpg/1/)
bu da benden :)
abi süper ya eline sağlık birader
Narin Akın
13-11-2008, 18:01
süper yaaa daha nasıl anlatılırdı zaten
Ercan Karakaya
13-11-2008, 19:02
keşke 6s yle yaptığımız maçlar 90 dakika olmasa :(
:D:D:D:D
Burcu Varlı
13-11-2008, 20:59
Daha önceki sayfalarda paylaşıldı mı bilmorum bakamadım da çok ama varsa da sorun yok:)
6 - 0 = 6
4 - 1 = 3
6 + 3 = 9 KASIM :D
Murat Kurt
13-11-2008, 22:37
aynısını 6s 'li ark ım sölemişti bana 6+4-1=9 :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.