Orijinalini görmek için tıklayınız : Unutamadığımız Pierre V.Hooijdonk Golleri
Murat Karaman
23-05-2005, 22:37
2oo3-2oo4 sezonu şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi olan Pierre v.Hooijdonk maalesef gelecek sezon takımımızda yok!Ama golleri aklımızda kalmaya dewam edecek.2 sezon boyunca aklımızda kalan Hooijdonk golleri hangileri???
bence geçen sezon Ankara dan Ankaragücü ne attığı müthiş frikik...
Bu kalp seni unutmayacak PİERRE v.HOOIJDONK :'(
Serkan Özen
23-05-2005, 22:57
Ankaragücü'ne attığı frikik (http://www.antu.com/naklen/2003-2004/agucu_fener/0304agucu1fener2.mpg) dışında Trabzonspor'a orada attığı ve bu 2sezonki başarılarımızın tutuşturucusu olan şahane frikik golü (http://www.antu.com/naklen/2003-2004/trabzon_fener/0203trabzon0fener1mpg.mpg), Kadıköy'de 3-1 yendiğimiz maçtaki 2.golü (http://www.antu.com/naklen/2003-2004/fener_trabzon/0304fener2trabzon0.mpg) ve Denizli deplasmanındaki golü (http://www.antu.com/naklen/2003-2004/denizli_fener/0304denizli0fener1.mpg) çok güzeldi.
Geçen sene Türkiye Kupası yarı finalinde Gençlerbirliği'e 4-2 yenildiğimiz maçtaki frikik golü (http://www.antu.com/naklen/2003-2004/fener_genclerTK/0304fener2gencler3TK.mpg) bir işe yaramasa da bence Türkiye'de attığı en güzel gollerden biriydi
"Frikikten gol atarsa şapka çıkarırım" diyen Nurullah Sağlam'a verdiği cevap (http://www.antu.com/naklen/2003-2004/fener_antep/0304fener1antep1.mpg) da akıldan çıkacak cins değildi.
İmzamda da 2001-02 UEFA Kupası 3.turunda Feyenoord, Freiburg'a karşı deplasmanda 2-0 yenik durumdayken durumu 2-1 yapan şahane frikik golünü izleyebilirsiniz.
Emre Bağlı
23-05-2005, 23:02
her ne akdr frikik olmasa da galatasaray a attii kafa golü en azndan eziklere atilms yani :D
Erkan Keremoğlu
23-05-2005, 23:46
Ankaragücüne attığı frikik
8)
Serkan Özen
23-05-2005, 23:48
Bu sene (umarım olmaz ama büyük ihtimal öyle olacak:'() Fenerbahçe'de attığı son gol Kayserispor'u Türkiye Kupası çeyrek finalinde 4-0 yendiğimiz maçta boş kaleye attığı golü bile çok özleyeceğim :(
Muhammet Budak
24-05-2005, 16:59
şu ana kadar en güzel golü anlamını da içine katarsak denizliye attığı gol.ama inşallah konya maçında atar.o zaman o gol nasıl olursa olsun bence en güzel gol o gol olacaktır...
I LOVE U PIERREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Muhammet Budak
24-05-2005, 18:52
walla şimdi hatırladım o golü ve şenolun açıklamalarını zaten pierre kötü gol atmaz ki ...
Cafer Demirtaş
26-05-2005, 13:50
bence de gecen seneki a.gücü golü
Arif Şahin
26-05-2005, 16:48
geçen seneki samsun deplasmanında (kupa maçında) orta sahadan vurmuş... ama top direkten dönmüştü. keşke gol olsaydı. şimdi herkes o golden bahsediyo olurdu...
Erdem Şap
27-05-2005, 00:13
ankaragucu ve dıyarbakır frıkıklerı vede senolun bomba acıklaması 'kalede 3 rustu 4 senol olsa o top yıne cıkmazdı'
Cihan Eldem
27-05-2005, 00:31
piyerparemin attığı bütün goller özeldir ve hiçbiri unulmaz...
herşey için teşekkürler pierre
Hasan Muradoğlu
27-05-2005, 04:29
ankaragücü'ne ve de diyarbakır'a attığı frikik golleri..
Murat Ünal
27-05-2005, 18:09
bence gençler kupa maçındaki frikik golü.kaleci pierin önüne baraj kurdurmuyor nasıl olsa atamaz diye ve pier bizimkilerden baraj kuruyor ve hoop gol.
Cem Özcan
28-05-2005, 16:07
ankaragücü ve trabzon maclarinda attigi frikikler unutlmazdi...
prag macini da ayri bir yere koyuyorum... :D
Emre Çevik
29-05-2005, 12:02
gecen sezon deplasmandaki trabzon macında frikikten attıgı gol!! neyydi o gol öyle yaa... agzım acık kalmıstı!!! hala unutamıyorum... ;D
Canan Gebetaş
29-05-2005, 13:57
bence pierre'in attığı bütün goller çok güzeldi.özellikle de frikikleri...takımı her ne olursa olsun kimsenin onun frikiklerini beğenmeyeceğini sanmıyorum.
;) bencede kesinlikle özellikle pierre nin tüm frikikleri.. :)
Muhammet Budak
29-05-2005, 16:45
gecen sene denizliye ne yazmisti,sampiyonlugun habercisiydi.
Fatih Göğebakan
29-05-2005, 23:26
IIIIIII * bir *düşüneyim *valla çokki *hangisini sayim Pierre'min unutamadığım gollerinin...
Trabzona ilk attığı frikik...
Galatasaraya attığı ilk gol...
Beşiktaşa attığı iki gol...
S.Prag'a , attığı kafa golü...
Diyarbakıra ve A.Gücüne attığı o müthiş füzeler...
Bochum'a attığı ilk Frikik ve mükemmel çiftetellisi:)
Geçen sezon Şampiyonluğu getiren 3-1 lik A.Gücü maçındaki 2 * golü (29.Hafatydı galiba *frikik 35 metre)
Kupa maçında Gençlere attığı Frikik(inanılmazdı barajsız)
Ömer Çatkıç'a attığı Frikik golü(Hani şu şapka çıkarma meselesi:):):)))))
Yaw walla çok sayarım Pierre Van HOOİJDONK''un Hiçbir golü unutulmaz bu bazıları.............
Seni Hiç Bir Zaman Uutmayazcaz Pierre paremiz...................
Cafer Demirtaş
30-05-2005, 15:06
YILIN FIKRASI...İrem Özer
Sevgili Yüksel Özer’in Fenerlist’e yazdığı Fıkradan daha hoş... Böylesi bir güzelliği Fenerlist’e mesaj atarak bizimle paylaştığı için çok teşekkür ederiz... 7 yasinda bir kizim var, Irem... Bu sene okula basladi... Gecen aksam "Baba, ben dersimi bitirdim, resim yapicam" dedi.."Iyi kizim, yap" dedim... "Bizim stadi yapicam, kac kac olsun mac" dedi... Haliyle "6-0 olsun" dedim:)) Yaklasik yarim saat sonra geldi yanima...Yesil saha cizmis, 2 tane skorbord..Sari-lacivert renklerin altinda 6 var, 0 olanda siyah-beyaz...Bjk kalesinde gene siyah-beyaz giyinmis bir kaleci...Bizim kalede sari-lacivert kaleci, "Baba, bu Volkan" dedi...2 tane de futbolcu cizmis, sari-lacivert...Birinin saclari biraz uzun, "Bu, Van Hooijdonk" dedi...Oteki futbolcuyu sordum kim diye, "o da obur Van Hooijdonk" dedi..."Onun adi neydi, baba?"... Sasirdim tabii..."Hangi otekisi" dedim, "bizde sadece bir tane Van Hooijdonk var." "Hayir baba, bi tane daha var, onun adi ne" diye sordu gene... "Kizim, baska yok ki" dedim..."Van Hooijdonk bir tane"... "Var baba" dedi inatla..."Hadi soylesene diger Van Hooijdonk'un adini"... "Gercekten yok, kizim" dedim.."Sen de biliyorsun, Van Hooijdonk bir tane.." "Olur mu baba" dedi..."Hani macta bagiriyorduk ya..""Nasil bagiriyorduk kizim?" dedim... Ve Irem'den cevap: "Diger...Diger...Diger Van Hooijdonk...Van Hooijdonk, Van Hooijdonk, Diger Van Hooijdonk"...:))) Hem guldum, hem sarildim, yanaklarindan optum... "Irem" dedim..."Onlarin hepsi Van Hooijdonk
Onur Çelik
31-05-2005, 17:37
denızlıye attıgı gol. sezon boyunca attıgı gollere kapak mısalı
Şabettin Doğan
02-06-2005, 15:03
cok güzel golü var ama attığı en kötü ve ona çok puan kaybettiren gol ayrılık arifesinde FENERBAHÇEMİZE attığı gol :(
Murat Karaman
02-06-2005, 16:01
cok güzel golü var ama attığı en kötü ve ona çok puan kaybettiren gol ayrılık arifesinde FENERBAHÇEMİZE attığı gol :(
yorumsuz...
Anıl Ekinci
02-06-2005, 16:16
Yemekte şoke eden şaka
Samandıra’da elinde bira şişesiyle dolaşırken Daum bu duruma müdahale edip “Diğer çocuklara ayıp oluyor” deyince, hocayla ağız dalaşına girdi, bağırıp çağırdı ve bu duruma kimse engel olamadı.
Takım kötü giderken oynamayınca iyice hocaya sarmaya başladı. Takım arkadaşları da bundan iyice etkilenmeye başladı. Örneğin; takım olarak Küçükyalı’da bir restoranda yemek kararı alıp antrenman bitiminde gittiler. Daum gecikince Van Hooijdonk başladı hocayla dalga geçmeye. Önce onun yürüyüşünü taklit etti, ardından herkesi donduran hereketi yaptı. Masaya tuz döküp burnuna çekti. Bu durum arkadaşları tarafından tepkiyle karşılansa da o gülüp geçti.
Kendi aldığı parayla, takım arkadaşlarının aldığı parayı kıyaslarken çevresine “Türk futbolcuların performansı çok kötü. Bu gidişle onlar kazandıkları para ile çay içer, ben kazandığımla şampanya içerim “ dedi.
Ve kaleci Rüştü dayanamadı
Takımdaki tecrübeli oyuncular bile onun bu tavırlarından iyice rahatsız olmaya başlamıştı. Birgün antrenman sonrası duş alırken Rüştü “Pierre yanlış yapıyorsun, sana yakışmıyor. Bizler burada işçiyiz. Hoca nasıl isterse ona göre davranmak zorundayız. Gençler senden etkileniyor. Hareketlerine dikkat et, hocaya ayıp ediyorsun” diye uyarınca onu da tersledi.
Daum, devre arasında Başkan’a “Bu çürük elmadan kurtulmalıyız, yoksa diğerlerini de çürütecek” dedi ama iş işten geçmiş Pierre “Ben gideceğim ama göreceksiniz onu da göndereceğim “ diyerek hocaya karşı savaşı başlatmıştı bile.
Son Galatasaray derbisi öncesi büyük bir pankart hazırlatıp, takımın onunla sahaya çıkmasını istedi. Ancak bunu duyan başkan Aziz Yıldırım, Daum’a tepki gelecek diyerek duruma engel olup, İlhan Ekşioğlu vasıtasıyla olaya el koydu.
Gözde Sayılgan
02-06-2005, 16:52
Yemekte şoke eden şaka
Samandıra’da elinde bira şişesiyle dolaşırken Daum bu duruma müdahale edip “Diğer çocuklara ayıp oluyor” deyince, hocayla ağız dalaşına girdi, bağırıp çağırdı ve bu duruma kimse engel olamadı.
Takım kötü giderken oynamayınca iyice hocaya sarmaya başladı. Takım arkadaşları da bundan iyice etkilenmeye başladı. Örneğin; takım olarak Küçükyalı’da bir restoranda yemek kararı alıp antrenman bitiminde gittiler. Daum gecikince Van Hooijdonk başladı hocayla dalga geçmeye. Önce onun yürüyüşünü taklit etti, ardından herkesi donduran hereketi yaptı. Masaya tuz döküp burnuna çekti. Bu durum arkadaşları tarafından tepkiyle karşılansa da o gülüp geçti.
Kendi aldığı parayla, takım arkadaşlarının aldığı parayı kıyaslarken çevresine “Türk futbolcuların performansı çok kötü. Bu gidişle onlar kazandıkları para ile çay içer, ben kazandığımla şampanya içerim “ dedi.
Ve kaleci Rüştü dayanamadı
Takımdaki tecrübeli oyuncular bile onun bu tavırlarından iyice rahatsız olmaya başlamıştı. Birgün antrenman sonrası duş alırken Rüştü “Pierre yanlış yapıyorsun, sana yakışmıyor. Bizler burada işçiyiz. Hoca nasıl isterse ona göre davranmak zorundayız. Gençler senden etkileniyor. Hareketlerine dikkat et, hocaya ayıp ediyorsun” diye uyarınca onu da tersledi.
Daum, devre arasında Başkan’a “Bu çürük elmadan kurtulmalıyız, yoksa diğerlerini de çürütecek” dedi ama iş işten geçmiş Pierre “Ben gideceğim ama göreceksiniz onu da göndereceğim “ diyerek hocaya karşı savaşı başlatmıştı bile.
Son Galatasaray derbisi öncesi büyük bir pankart hazırlatıp, takımın onunla sahaya çıkmasını istedi. Ancak bunu duyan başkan Aziz Yıldırım, Daum’a tepki gelecek diyerek duruma engel olup, İlhan Ekşioğlu vasıtasıyla olaya el koydu.
kaynak??
Şabettin Doğan
02-06-2005, 16:57
ali ismet ural gözde galiba doğru yani
pıerın açıklamaları diye bi konu var ya orda daha açık yazmışlar bu yazıyı bi bak ona
Murat Karaman
02-06-2005, 17:07
Anlamadım ben şimdi.. Katılıyor msun katılmıyor musun? ???
yorumsuz cümlesi her tür yoruma açık anlamında kullanıldı!ama şunu bilki ben katılmıyorum.
Murat Karaman
02-06-2005, 17:11
bu arada bana göre PVH,rewiwo gibi yapmadı.yada bi baliç olmadı.2 sezon adam gibi taraflı tarafsız herkesin sewgisini kazandı.1o yıl sonra belki halkımız rewiwo we baliç i hatırlamayacak ama inanın bana PVH yi ne bu kalp nede bu halk unutacak!
Gözde Sayılgan
02-06-2005, 17:14
pierre saece yanlış zamanda konuştu.onun dışında haklıydı.
daum geçen yıl mecburdu ona ama bu yıl değildi ve de yaptı istediğini tebrik ediyorum kendisini....
bizi 2yıl üstüste daum mu şampiyon yaptı?neler çektik yaa bu yıl maçlarda?hakketti daum ama dediğim gibi zaman ve yer yanlış!!
Murat Karaman
02-06-2005, 17:17
arkadaşlar sizden ricam buraya pvh nin açıklamalarıyla ilgili görüşlerinizi bundan sonra buraya yazmayın!!!yine benim açtığım "hooijdonk'un açıklamaları" adlı konuya yazarsanız daha sağlıklı olur.teşekkür ederim herkese...
Anıl Ekinci
02-06-2005, 17:52
*kaynak??
fanatik gazetesinin dünkü manseti..
Harun Beşparmak
02-06-2005, 19:59
daum dan ne isteniyor anlamış değilim bence daum
başarılıdır
Şabettin Doğan
02-06-2005, 23:11
arkadaşlar sizden ricam buraya pvh nin açıklamalarıyla ilgili görüşlerinizi bundan sonra buraya yazmayın!!!yine benim açtığım "hooijdonk'un açıklamaları" adlı konuya yazarsanız daha sağlıklı olur.teşekkür ederim herkese...
ben esprili bir şekilde pierre olan sitemimi dile getiriyim dedim ama üstüne çok yazıldı gerçi bekliyodum ama dayanamadım yazdım.galiba murat senin dediğin gibi pıerre nin açıklamalarında devam etsek daha iyi olcak
Serkan Özen
05-06-2005, 18:36
Türkiye kupasında gençlere attığı frikik golü muhteşemdi..
Organizasyonu da güzel yapmışlardı ama tuncayla kemal..
Barajda duranlar Petkov ve Kemal'di.
Emre Bağlı
05-06-2005, 22:40
artik bunu söyleyebilirim
van hooijdonk un giderayak bize attigi golü unutamayacagim :(
ah be pierre keske hiç konusmasaydin ööle bi gol attinki bize bu gol unutulmaz
Devrim Kılınçel
09-06-2005, 17:55
Trabzona attığı o frikik golü unutulmazdı ondan sonra alt tarafı frikik golü demişti aziz pierre keşke o açıklamayı yapmasaydın ama yapsaydın da keşke Toroğluna yapmasaydın.
Ersan Demirayak
05-10-2007, 16:06
gençlere attığı gol... kendi kurduğu barajla..
Baran Kutlu
05-10-2007, 16:16
benim de iLk akLıma geLen bu goL oLdu.ne biçim birşeydi öyLe ya..
Tuğba Tülü
05-10-2007, 18:59
Attığı bütün goller birbirinden güzeldi,en çok frikiklerini izlemeye doyamadım,özellikle trabzon ankaragücü gençler ve diyarbakıra attıkları..bir insana frikik kullanmak bu kadar yakışır:cool:
Oğuzhan Demir
06-10-2007, 03:42
ankaragücüne attığı frikik golu çok süperdi
Aytek Öztürk
06-10-2007, 04:23
ankaragücüne attığı frikik golu çok süperdi
bencedeo gol çok iyiydi top böle felaket kavis alıyordu her golü çok iyiydi pierrein yahu
Volkan Matur
06-10-2007, 05:09
arkadaşlar attığı golller bir yana gerçek bir Fenerbahçeliydi o onun yeri bambaşkaa bizde hele o veda klibi varyaa antu dan yayınlanan o klibi hayla izliyorum vee hala çok kötü oluorum böyle bir değeri nasıl kaybettik hayla anlayamıorum :( :(
Yasin Tunçel
06-10-2007, 13:26
walla pierre anlatılmaz buralarda yasanırdı. ama en guzel golu bencede genclerbırlıgıne kupada attıgı o muhtesem frıkık goluydu. ben o mactaydım we o gun gercekten pierre kimdir cok daha ıyı anladım.... walla eger cok ıster ınat yaparsa ben kaleden kaleye bıle atar dıe dusunuorum pierre hakkında:)
Hasan Tunçel
06-10-2007, 15:01
Pierre nin hangi golünü unutabilirim ki!Hepsi dün gibi aklımda.
Gençlerbirliği maçıda topu çizgiden çıkarıp sonra da gol atmasını unutamam.
Feyenoorda geri döndüğünde de Fenerbahçeliliğine gösterdi mondiyi orta sahadan avladı.
http://www.youtube.com/watch?v=bfC_Ztz-ng8 (http://www.youtube.com/watch?v=bfC_Ztz-ng8)
Volkan Matur
06-10-2007, 18:25
Pierre nin hangi golünü unutabilirim ki!Hepsi dün gibi aklımda.
Gençlerbirliği maçıda topu çizgiden çıkarıp sonra da gol atmasını unutamam.
Feyenoorda geri döndüğünde de Fenerbahçeliliğine gösterdi mondiyi orta sahadan avladı.
http://www.youtube.com/watch?v=bfC_Ztz-ng8 (http://www.youtube.com/watch?v=bfC_Ztz-ng8)
oo gol çok manyak bi şee dii yaaa:D :D
Kayra Nar
27-11-2007, 16:45
İşte orijinal adı:
Petrus Ferdinandus Johannes Pierre Paulus Wielaartus van Hooijdonk
:)
Tolgahan Duralı
05-03-2008, 04:06
Takımımızn tarihi gecesindeki başarısndan hemen sonra tebrk mjsı yollayan Petrus Ferdinandus Johannes Pierre Paulus Wielaartus van Hooijdonk ' a burdan teşekkürlerimi iletiyorm ve kalbimizdesin Unutmadk seni diyorum :)
Sercan Tuna
26-09-2008, 19:07
Mondragon'dan öcne bizdeyken samsuna az kalsın ortasahadan atıyordu ama direkten dönmüştü :) özleidm yahu Piyerparemi :(
Erdem Özdamar
26-09-2008, 19:21
gaziantepspora kadıköyde attığı frikik golü
Cem Demirtaş
26-09-2008, 19:42
gençlere kadıköyde kupada attığı firikik golü..kemali falan baraja dizmişti..
Süleyman.Özdemir
27-09-2008, 11:24
Attıgı hangi golü unuttuk ki...
Alper Tunka
29-09-2008, 02:43
cincona olimpiyat stadında attığı kafa golü,modiyi ters köşeye yatırmıştı
Evren Akbeniz
30-09-2008, 17:22
sparta praga attıgı gol ve genclerbirliği kupa macında frikik golu ha bide mondiye ortasahdan taktıgı gol:D
Mustafa Ünal
30-09-2008, 17:46
gaziantepspora çaprazdan attığı frikik golünü bide gençlernirliği maçında barajı kendi kurdurup attığı o muhteşem frikik gollerini unutamam bir de hazırlık maçında feyeneoord formasıyla mondragona orta sahadan attığı gol :D
O dönemki Antep teknik adamı Hooijdonk frikikten gol atsın gidip tebrik edicem tarzında bir laf etmişti. Sonra kıvırmıştı galiba.
Cem Demirtaş
30-09-2008, 18:05
Birde Ankara'da Ankaragücü maçında bütün tribünleri dolanıp giren bir frikiği vardı..
Çağlar Derin
01-10-2008, 22:03
Birde Ankara'da Ankaragücü maçında bütün tribünleri dolanıp giren bir frikiği vardı..
o unutulmaz aklıma carlos un fransa ya attıgı golu getırmıstı top kamera kadrajının dısına cıkıp tekrar gırmıstı efsane goldü
Şükrü Güney
02-10-2008, 02:07
madem o golleri diyorsunuz bide videolarının olduğu linkleri verseniz de tekrar izlesek :rolleyes:
Cem Demirtaş
02-10-2008, 08:57
youtube'un açık mı birader?
benim açık direk buraya koyarım youtube linki basarsın mahkeme kararı cart curtla uğraşma diye :D
Yiğit Babacan
03-10-2008, 09:27
Treewalk diye bir program var.youtube için.Kurup start dns dediğinizde bütün yasaklı siteler açılıyor.Onun dışında bir de ktunnel.com dtunnel.com ninjacloak.com gibi siteler var.Şu ankaragücü'nü ben hatırlayamadım.Birisi koyarsa süper olur.
Cem Demirtaş
03-10-2008, 10:07
http://www.youtube.com/watch?v=o4oy-fror9o&feature=related
şöyle bir video var burada çoğu golü bulunuyor ... ankaragücü maçı da dahil..
Sefa Avcı
03-10-2008, 11:08
Beşşiktaşın bizden üstün olduğu o günlerde Kadıköyde attığı 2 gol var onların bende yeri ayrı..
Emincan Kahveci
03-10-2008, 12:00
gençlerbirliğine attığı bi serbest vuruş gölü vardı barajı 2 futbolcumuza kurdurmuştu biri petkov dieri de kemal olabilir o gölü hiç unutmam ben işte....
Mehmet Sarıbıyık
10-10-2008, 18:30
gençlerbirliğine attığı bi serbest vuruş gölü vardı barajı 2 futbolcumuza kurdurmuştu biri petkov dieri de kemal olabilir o gölü hiç unutmam ben işte....
Evet bende bu golü yazacaktım.Tribündeydim o maç..müthiş bir goldü
Burak Türker
20-10-2008, 01:25
Prag a attığı kafa golü muhteşemdi...
Oğuzhan Demir
20-10-2008, 01:52
ankaragücüne attığı frikik harikaydı
Ahmet Yürek
22-10-2008, 02:32
unutulur mu hiç benim de en sevdiim golüdür ah pierre olsan da izlesek seni ya çok özledikk
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.