PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008-2009 ilk sezondaki en iyi en kötü maçlar?

Mustafa Hazinedaroğlu
24-12-2008, 14:25
en iyi maçlarımız
1)antalyaspor
2)gs
3) kadıköydeki porto maçı

en kötü maçlar
1)iki kiev maçı
2)hacettepe
3)G.antep

Erdem Özdamar
24-12-2008, 14:35
galatasaray(4-1) maçı için çok iyi deyip onu kriter alırsak ben cl ön elemesindeki mtk(2-0) maçınıda iyiler arasına koyarım.bunların yanına bursaspor(5-2) ve ankaraspor(2-0) maçlarınıda eklerim.

beşiktaş(2-1) derbisi benim için tam ortada.

kötülere gelince...kiev(0-0/0-1) maçlarının kötü olduğuna mutabıkım.ligde ankaragücü ile oynadığımız ve golsüz biten maç bence bu devrenin en kötüsüydü.yine hacettepe(1-2) ve kayserispor (1-4) maçları,cl'deki porto(3-1) ve arsenal (2-5) maçları benim kötülerim oldular.

Muhammet Budak
24-12-2008, 19:17
Bence şartlara göre değerlendirmek lazım.Kayseri maçında Alex,Edu ya da Lugano-hangisi hatırlayamıyorum- yoktu,1-2 önemli eksik daha vardı(Deividi saymıyorum ilk yarının yarısında olmadığından dolayı).Bu şartlarda çok da kötü bir sonuç gibi gelmiyor bana Kayseri maçı.4-1 ağır sonuç ama o maçta ben zaten galibiyet beklemiyordum...

*İnanılmaz mücadeleden dolayı Galatasaray maçı iyiydi,son gücüne kadar koşmayan oyuncu yoktu takımda.
*Bursa ve Antalya maçları bana göre en iyi maçlarımız.

Ankaragücü maçı bence ilk yarının dip noktasıydı,Konya maçı da çok kötüydü(skora aldanmamak gerek).

Avrupada ilk Porto maçı iyi oynadığımız tek maçtı.İkinci yarıda bolca pozisyon harcamıştık(verilmeyen net penaltıları da eklemek gerek)

Tuğba Tülü
27-12-2008, 03:55
En iyiler başta 4-1 lik gs maçı ve 2-0 lık ankara maçı, skor olarak da arsenal deplasmanı..skor olarak da oyun olarak da kötü maçlarımız daha çok malasef ,2-5 lik içerde arsenal ,0-0 ve 1-0 lık kıev maçları ve hiç hatırlamak istemeyeceğim içerdeki 1-4 lik kayseri maçı ,her ne kadar o maçta önemli eksiklerimiz olsa da tarih eksikleri değil 4-1 i yazıyor..

Nevzat Çobanoğlu
27-12-2008, 15:46
beşiktaş maçını unutmayalım unutturmayalım :)