PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NBA 2009 ALL-STAR Oylaması Başladı

Erdem Özdamar
02-01-2009, 21:00
NBA'de yıldız oyuncuları karşı karşıya getirecek olan 2009 All-Star oylaması devam ediyor.

Orlando Magic forması giyen Dwight Howard 2009 all-star oylamasının üçüncü geri dönüşü sonrasında 1 milyon 709 bin 88 oy ile basketbolseverlerin en çok oyunu alan isim olmayı sürdürdü.

Los Angeles Lakers'tan Kobe Bryant ve Houston Rockets pivotu Yao Ming de Batı Konferansı'nda en çok oy toplayan isimler oldular.

Phoenix'in ev sahipliği yapacağı 58. NBA All-Star maçı 15 Şubat Pazar'ı 16 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece TSİ saat 03:00'te oynanacak ve NTV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Oylamanın üçüncü geri dönüşüne göre eğer sıralama değişmezse Doğu Karması'nın ilk beşi Dwyane Wade, Allen Iverson, LeBron James, Kevin Garnett ve Dwight Howard'tan oluşacak.

Batı Konferansı'nda ise Kobe Bryant, Tracy McGrady, Tim Duncan, Amare Stoudemire ve Yao Ming oylama sırası değişmezse All-Star maçında ilk beş çıkacak.

Her iki konferansta pozisyonuna göre en çok oy alan ilk beş oyuncular ise şunlar:

DOĞU KONFERANSI

FORVETLER

OYUNCU OY

1. LeBron James (Clev) 1,521,272

2. Kevin Garnett (Bos) 1,101,541

3. Yi Jianlian (NJ) 959,324

4. Chris Bosh (Tor) 601,204

5. Paul Pierce (Bos) 387,105

6. Hidayet Türkoğlu (Orl) 236,360

GUARDLAR

OYUNCU OY

1. Dwyane Wade (Mia) 1,473,225

2. Allen Iverson (Det) 1,027,153

3. Vince Carter (NJ) 708,699

4. Ray Allen (Bos) 435,945

5. Devin Harris (NJ) 359,442

PİVOTLAR

OYUNCU OY

1. Dwight Howard (Orl) 1,709,088

2. Samuel Dalembert (Phi) 239,089

3. Rasheed Wallace (Det) 197,785

4. Jermaine ONeal (Tor) 177,121

5. Andrew Bogut (Mil) 151,043

BATI KONFERANSI

FORVETLER

OYUNCU OY

1. Tim Duncan (SA) 1,132,095

2. Amare Stoudemire (Pho) 743,639

3. Carmelo Anthony (Den) 725,411

4. Dirk Nowitzki (Dal) 673,720

5. Ron Artest (Hou) 662,510

GUARDLAR

OYUNCU OY

1. Kobe Bryant (LAL) 1,534,020

2. Tracy McGrady (Hou) 961,852

3. Chris Paul (NO) 867,889

4. Manu Ginobili (SA) 500,158

5. Tony Parker (SA) 459,718

PİVOTLAR

OYUNCU OY

1. Yao Ming (Hou) 1,396,126

2. Shaquille ONeal (Pho) 727,975

3. Andrew Bynum (LAL) 294,381

4. Mehmet Okur (Utah) 256,902

5. Greg Oden (Por) 162,299

kaynak www.ntvspor.net

Çağrı Erdoğan
08-01-2009, 23:08
çınlılerın ışı gucu yok yıne yağdırmışlar oyları yao ya:D:D

Görkem Demir
11-01-2009, 05:15
Son yıllarda hep ''nerde o eski all star maçları'' diyorum hep..

Ama bu kapışmada benim tarafım daima Batı'dır.. ;)

Osman Ulutaş
14-01-2009, 02:21
çinli oyunculara bi stadart getirilmeli.
Yi Jianlian all-starın yanına bile yaklaşamayacak bi adam.bence yao da gereksiz bi adam.allahtan sadece ilk 5ler halk oylamasıyla seçiliyo.kalanını coach'lar seçiyo.

Murat Şener
23-01-2009, 15:39
NBA All-star 2009 kadroları açıklandı
23 Ocak 2009 http://www.hurriyet.com.tr/_np/3955/7203955.jpg

NBA'de All-Star maçına ilk beşte başlayacak oyuncuların isimleri belli oldu.

Orlando Magic'in genç pivotu Dwight Howard, 3 milyonun üzerinde oy alan ilk oyuncu olarak bir rekora imza attı.
Basketbolseverlerin merakla beklediği All-Star oylamasının sonuçları belli oldu.
Milli basketbolcularımız Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur ilk beşlerde yer almazken, Orlando Magic'in yıldızı Dwight Howard 3 milyonun üzerinde oy alan ilk oyuncu olarak bir ilki gerçekleştirdi.
Doğu Konferansı'nda Dwight Howard(3,150,181)'ın ardından en fazla oy olan oyuncu, 2 milyon 940 bin 823 oyla Cleveland Cavaliers'ın yıldızı LeBron James olurken, bu isimleri Miami Heat'ten Dwyane Wade(2.741.413), Boston Celtics'ten Kevin Garnett(2.066.833), Detroit Pistons'tan Allen Iverson(1.804.649) takip etti.
Batı Konferansı'nda ise en fazla oyu 2 milyon 805 bin 397 oyla Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant aldı.
New Orleans Hornets'ın yıldız oyun kurucusu Chris Paul(2.134.798) Kobe Bryant'ın ardından en fazla oy alan ikinci isim olurken, San Antonio Spurs'ün tecrübeli ismi Tim Duncan(2.578.168) oyla, Phoenix Suns'ın skorer oyuncusu Amare Stoudemire ise 1 milyon 460 bin 429 oyla All-Star hafta sonunda yer alma hakkını kazandı.
Hidayet Türkoğlu, doğu konferansı forvetler sıralamasında 632,051 oy ile 6. sırada yer alırken, Mehmet okur, batı konferansı pivotlar sıralamasında 4. sırada yer aldı.
DOĞU KARMASI
Dwayne Wade - Miami Heat
Allen Iverson - Detroit Pistons
Dwight Howard - Orlando Magic
LeBron James - Cleveland
Kevin Gaernett - Boston Celtics

BATI KARMASI
Chris Poul - New Orleans
Kobe Braynt - Los Angeles Lakers
Tin Duncan - San Antonio Spurs
Amare Stoudemire Phonix Suns
Yao Ming - Houston Roskets

http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/10840422.asp?gid=229

oylamalar sonucu kadrolar açıklandı ve yine ilk 5'lerde hiç ir türk temsilcisi yok :(

Kenan Ergün
23-01-2009, 21:39
Yao gibi bir faktör olduğu sürece zaten ilk 5 zor. Adamların milyar nüfusu var yahu :D

Samet Koşar
23-01-2009, 22:35
oylamalar sonucu kadrolar açıklandı ve yine ilk 5'lerde hiç ir türk temsilcisi yok :(

Gönül isterdi ki ilk 5 başlasınlar; ama olması bence mucizeydi zaten. İşin aslına bakarsanız onlara gelene kadar da kimler yok ki daha.. Umalım ki yedek kadrolara çağrılsınlar. Ki bu ihtimal de Hido ve Memo için hiç de uzak değil.

Aytek Tatlısu
24-01-2009, 15:18
İnş koçlar tarafından seçilirler.

Kerem Karalar
25-01-2009, 01:52
3-5 sakatlık olmazsa ben bu sene için şans vermiyorum malesef :(

Muhammet Budak
25-01-2009, 02:13
Gönül isterdi ki ilk 5 başlasınlar; ama olması bence mucizeydi zaten. İşin aslına bakarsanız onlara gelene kadar da kimler yok ki daha.. Umalım ki yedek kadrolara çağrılsınlar. Ki bu ihtimal de Hido ve Memo için hiç de uzak değil.Bu işi anlamıyorum ben bir türlü...
Milliyet'te all star kadrolarının açıklanması ile haber vardı,haberin resmi Hidayet.Şaka gibi..

Her iki oyuncumuzun da kalitesi tartışılmaz.Ancak All-Star apayrı bir olay.Oyuncularımızın ilk 5 başlaması imkansız ötesi bir olay.Bunun bazı sebepleri var.

All Star ilk 5leri için halk oylaması başladığından beri Yao ve Duncan haricinde oyunun görsel yönüyle fazla ilgilenmeyen bir oyuncunun ilk 5 başladığını hatırlamıyorum.Yao'nun arkasında Çin var,Duncan'a da duyulan müthiş bir saygı var,ve adam gerçekten işini kusursuz yapıyor.Halk all starda gösteri bekliyor ve bu gösteriyi sunabilecek olanlara oy veriyor.3 milyon oyu geçen ilk oyuncunun,sayılarının büyük kısmı son derece güçlü smaçlardan gelen Dwight Howard olması tesadüf mü?Hidayet de Mehmet de hatta Rudy Fernandez haricindeki bütün Avrupalı oyuncular görsel olarak bir şey vaad etmiyor seyirciye...

İlk 5 leri koçlar seçse bile yine girmeleri mümkün değil oyuncularımızın.Duygusallığı bir kenara bırakırsak hangimiz ilk5e koyarız oyuncularımızı?

Hidayet bence büyük ihtimalle olacak yedek kadroda çünkü Dwight Howard ile birlikte Orlando'nun en önemli oyuncusu ve Orlando'nun yeri malum sıralamada.Doğu'nun tepesindeki üçlünün birisinden All Star'da tek oyuncu olması çok saçma bence...Hidayet'in performansından bahsetmeye gerek yok,takımın başarısında payı büyük.

Mehmet Okur için ise iyimser olamıyorum,iyi bir performans gösteriyor ama All Star için yeterli değil hele Shaq ilk 5e seçilememişken(Shaq'sız all star olamaz).Ne takımın durumu çok iyi ne de Mehmet Okur sıra dışı bir performans gösteriyor.

Samet Koşar
25-01-2009, 18:14
Bu işi anlamıyorum ben bir türlü...
Milliyet'te all star kadrolarının açıklanması ile haber vardı,haberin resmi Hidayet.Şaka gibi..

Her iki oyuncumuzun da kalitesi tartışılmaz.Ancak All-Star apayrı bir olay.Oyuncularımızın ilk 5 başlaması imkansız ötesi bir olay.Bunun bazı sebepleri var.

All Star ilk 5leri için halk oylaması başladığından beri Yao ve Duncan haricinde oyunun görsel yönüyle fazla ilgilenmeyen bir oyuncunun ilk 5 başladığını hatırlamıyorum.Yao'nun arkasında Çin var,Duncan'a da duyulan müthiş bir saygı var,ve adam gerçekten işini kusursuz yapıyor.Halk all starda gösteri bekliyor ve bu gösteriyi sunabilecek olanlara oy veriyor.3 milyon oyu geçen ilk oyuncunun,sayılarının büyük kısmı son derece güçlü smaçlardan gelen Dwight Howard olması tesadüf mü?Hidayet de Mehmet de hatta Rudy Fernandez haricindeki bütün Avrupalı oyuncular görsel olarak bir şey vaad etmiyor seyirciye...

İlk 5 leri koçlar seçse bile yine girmeleri mümkün değil oyuncularımızın.Duygusallığı bir kenara bırakırsak hangimiz ilk5e koyarız oyuncularımızı?

Hidayet bence büyük ihtimalle olacak yedek kadroda çünkü Dwight Howard ile birlikte Orlando'nun en önemli oyuncusu ve Orlando'nun yeri malum sıralamada.Doğu'nun tepesindeki üçlünün birisinden All Star'da tek oyuncu olması çok saçma bence...Hidayet'in performansından bahsetmeye gerek yok,takımın başarısında payı büyük.

Mehmet Okur için ise iyimser olamıyorum,iyi bir performans gösteriyor ama All Star için yeterli değil hele Shaq ilk 5e seçilememişken(Shaq'sız all star olamaz).Ne takımın durumu çok iyi ne de Mehmet Okur sıra dışı bir performans gösteriyor.

Kesinlikle.. Oylama yaparken ilk 5 arasında göstermek bu işin cilvesi, oy atarken bir defa düşünüyorsunuz zaten rakiplerini gördüğünüzde. Attığınız oyun bir işe yaramayacak olmasını bilerek atıyorsunuz.

Şu zamanda hakikaten şov haricinde bir şey merak etmiyor insanlar. Çünkü her birini istedikleri zaman izleyebiliyorlar zaten. Bunun en büyük göstergesi Howard'ın 3 milyonu geçmesi. Oylarının yarısını eminim ki geçen yıl yaptıkları sayesinde aldı. Artı, insanlar neler yapabileceğini daha da çok merak ediyorlar artık. Ve onun haricinde de şovu yapabilecek olanlara oy veriyorlar.

Çıkıp sayı atmakla şov yapmak arasında dağlar kadar fark var. Bu iki meziyeti birleştiren oyuncuların oylarıyla da diğerlerininkinin arasında dağlar kadar fark vardır eminim.

Top şimdi koçlarda. Onlar yedek seçimlerini daha çok performansa göre de yapıyorlar. Çünkü seyirciler için şov ne kadar önemliyse, son çeyrek sonunda galip gelmek de koçlar için o kadar önemli oluyor. Kısacası işin şov kısmı tamam sayılır şimdi sağlam bir bench oluşturmaya geldi sıra. Ve Hido "çok alışık olmasa da" benchte başlayabilir bu maça..

Muhammet Budak
26-01-2009, 01:15
Kesinlikle.. Oylama yaparken ilk 5 arasında göstermek bu işin cilvesi, oy atarken bir defa düşünüyorsunuz zaten rakiplerini gördüğünüzde. Attığınız oyun bir işe yaramayacak olmasını bilerek atıyorsunuz.

Şu zamanda hakikaten şov haricinde bir şey merak etmiyor insanlar. Çünkü her birini istedikleri zaman izleyebiliyorlar zaten. Bunun en büyük göstergesi Howard'ın 3 milyonu geçmesi. Oylarının yarısını eminim ki geçen yıl yaptıkları sayesinde aldı. Artı, insanlar neler yapabileceğini daha da çok merak ediyorlar artık. Ve onun haricinde de şovu yapabilecek olanlara oy veriyorlar.

Çıkıp sayı atmakla şov yapmak arasında dağlar kadar fark var. Bu iki meziyeti birleştiren oyuncuların oylarıyla da diğerlerininkinin arasında dağlar kadar fark vardır eminim.

Top şimdi koçlarda. Onlar yedek seçimlerini daha çok performansa göre de yapıyorlar. Çünkü seyirciler için şov ne kadar önemliyse, son çeyrek sonunda galip gelmek de koçlar için o kadar önemli oluyor. Kısacası işin şov kısmı tamam sayılır şimdi sağlam bir bench oluşturmaya geldi sıra. Ve Hido "çok alışık olmasa da" benchte başlayabilir bu maça..
Zaten All Star için bir ayırım yapma zamanı geldi.Sezon ortasında bir gösteri maçı mı yoksa ilk yarı içinde iyi oynamış oyuncuları ödüllendirmek mi?Bu çok önemli...

Bizler bile oy verirken sadee performansa göre mi veriyoruz?Yao Ming gerçekten NBA'de bu sezon ilk yarıda batıda en iyi performansa sahip 12 oyuncudan birisi mi?

Bence All Star sadece gösteri maçıdır.Sezon içinde iyi performans gösterenler zaten sezon sonunda ödülleri alıyorlar.3 tane takım seçiliyor sezon sonunda.8-9 tane kişisel ödül var.O ödüller için aday olmak oy toplamak dahi iyi bir performansın göstergesidir.Ha tabi bu arada benim dediğim şekilde bir kriter ortaya konursa Larry Bird gibi bir efsane hiç All Star olamazdı :) Larry Bird için zıplayamaz,koşamaz,uçamaz ama efsanedir denmiştir neticede.Onun için de ayrı bir çözüm getirilebilir sezon sonunda bir gösteri/ödül maçı olabilir,gazetecilerin,coachların seçeceği iki takım arasında...

Ben All-Starda baştan sona smaç,no look pas,tribüne gönderilen bloklar,alley ooplar,bel arkası paslar görmek istiyorum...Seyirciyim çünkü ben de :)

Giray Kartal
30-01-2009, 05:12
Yedek kadrolarda belirlendi. Beklenildiği gibi Hido ve Memo yok kadroda. Orlando'dan 3 adam var fakat Hido yok.
Batı Yedekleri; Billups,Gasol,Nowitzki,O'Neal,Parker,Roy ve David West.
Dogu Yedekleri; Bosh,Granger,Harris,Joe Johnson,Lewis,Nelson ve Paul Pierce.
Bakalım nasıl bir All-Star olacak?

Cem Demirtaş
30-01-2009, 11:14
Vince Carter yok!!

Ege Uysaler
30-01-2009, 11:59
şov amaçlı bu maçlarda iguadala nasıl olmaz o da hayret verici

Samet Koşar
31-01-2009, 01:09
Vince Carter yok!!

Ben doyamadım Carter - T-Mac i izlemeye :(

Osman Ulutaş
31-01-2009, 01:24
Vince Carter yok!!

vince carter'ın adından başka nesi kaldı?

Muhammet Budak
31-01-2009, 02:28
Bu seçimi hangi coachlar yaptı anlamıyorum.

Steve Nash son maçlarda abartmaya başladı tekrardan.Her şeyi geçtim All Star Phoenix'de.Yıllar sonra Phoenix'i tekrar iddialı hale getiren bu adam.Belki de son All Starı olacaktı.Nasıl seçmezler anlamış değilim...

Hidayet Türkoğlu'nu görmeyen gözler eminim kördür.Rashard Lewis ve Jameer Nelson Hidayet'ten daha fazla ne yaptı?Her gün maç skorlarına bakarım,arada Nba Tvde maçların özetine bakarım.Hidayet'ten daha fazla kesinlikle dikkat çekmiyor bu adamlar Orlando'da.Bunu duygusal olarak söylemiyorum.Bu iki oyuncu All Star seçiliyor ve Hidayet All Starda olmuyorsa bu seçim saçmalıktır hatta rezilliktir...

Vince Carter,Iguodala ve T-Mac'in All Starda olmamasına denecek zaten bir şey yok.All Star'da şov görmek istemiyoruz demektir bu.O zaman niye yapıyorsun o kadar reklamını All Star'ın...Sezoon başında oylama başlıyor neredeyse.Madem All Star'ı güzelleştirecek adamları çağırmayacaksın,gerçekten hak eden adamları çağırmayacaksın yapma birader o zaman bu kadar reklam...

Servet Güldeş
31-01-2009, 02:53
Dogu Yedekleri; Bosh,Granger,Harris,Joe Johnson,Lewis,Nelson ve Paul Pierce.

Ne kadar vasat ve insanı heycanlandırmayan bir kadro...
Ne kadar şutör var takımda...
Cuma günü Rookie maçı çok daha cazibeli oldu :)

Doğu'da Wade-LeBron 35 er dakika süre alırlarsa çok şaşırmayacam :)

Cem Demirtaş
31-01-2009, 10:15
vince carter'ın adından başka nesi kaldı?
hala onun gibi smaç yapan yok bence NBA'de...

Ferdi Yüksel
31-01-2009, 13:49
doğu karması alır .. yine her zaman ki gibi dogu :)

Hakan Demirsoy
31-01-2009, 21:17

Rookie maçı konusunda kesinlikle katılıyorum:)
en azından bizi heyecanlandıracak bi sebep yok Hedo olsaydı eminim tüm
Türkiye o geceyi uykusuz geçirecekti..

Emrah İlkbahar
01-02-2009, 02:46

bu şutörleri izliceme lebron ve wade i 35 dk izlerim daha ii ztn:D

Osman Ulutaş
01-02-2009, 04:06
hala onun gibi smaç yapan yok bence NBA'de...

son 2 senedir sadece salla başını al maaşını yapıyo adam.tamam all-star herşeyden önce işin şov kısmıdır ama bi danny granger bi joe johnson da gözardı edilemez.kaldı ki all-star'a oyuncu seçmek için coachlar oyuncuların gelmiş geçmiş değil o seneki performanslarına göre değerlendirme yapıyolar.bundan daha doğal bişey olabilir mi.ilk 5ler zaten halk oylamasıyla geliyo.en azından yedek olarak all-star olma şansı olmalı gerçekten bunu hakeden oyuncuların.

Samet Koşar
01-02-2009, 16:26
son 2 senedir sadece salla başını al maaşını yapıyo adam.tamam all-star herşeyden önce işin şov kısmıdır ama bi danny granger bi joe johnson da gözardı edilemez.kaldı ki all-star'a oyuncu seçmek için coachlar oyuncuların gelmiş geçmiş değil o seneki performanslarına göre değerlendirme yapıyolar.bundan daha doğal bişey olabilir mi.ilk 5ler zaten halk oylamasıyla geliyo.en azından yedek olarak all-star olma şansı olmalı gerçekten bunu hakeden oyuncuların.

Kesinlikle.

Berk Akgünlü
15-02-2009, 01:40
herkese iyi seyirler, uykusuz geceler arkadaşlar :D

Cem Demirtaş
15-02-2009, 11:53
son yıllarda izlediğim en kötü yetenek gecesiydi...
gecenin güzel 2 noktası vardı...birisi rudy fernandez'in gerçekten iki inanılmaz smaç yapması karşılık bulamasa da diğeride dwith howard'ın telefon kulübesine girmesiydi...

Onur Akalın
15-02-2009, 19:42
keith smithi unutmayın o da fenerli.fenerli birinin orada olması gerçekten gurur verici

Kenan Ergün
15-02-2009, 20:35
İzleyebileceğim bir link var mı acep görürseniz bir paylaşıverin :)

Muhammet Budak
15-02-2009, 20:46
Jüri hakkında daha doğrusu sülalesi hakkında yorumu gece izlerken yaptım :) Yahu Rudy Fernandez daha ne yapsın.Nate Robinson da artık antipatik olma sınırlarını iyice zorluyor.Lan hiç mi yaratıcı bir smacın olmayacak senin.

Nereden tutsak elimizde kalan bir smaç yarışması oldu dün..Dwight Howard'ın finaldeki ilk smacı insanlık sınırlarını geçtim hayvanlık sınırlarını bile zorlayacak bir smaçdı izleyenler neye göre oy kullandı anlamadım,Nate Robinson'da bizim göremediğimiz bir sempatiklik var ki millet Dwight Howard gibi sempatik bir çizgi film karakteri yerine bu kişiye oy verdi...

Boşuna uykusuz kalmışız be...

Yetenek yarışmasında yine Kaan Kural'ı meşhur yapan sahneyi gördük.Bir insan bu kadar şom ağızlı olamaz :) :) Tony Parker favorim dedi adam derecesini geliştirdi komedi ya...

Ama ben orada da kızacak şeyler buldum.Bakıyorum önceki şampiyonlara Jason Kidd,Baron Davis,Steve Nash ve Dwayne Wade.Yani ligin en iyi guardları.Dün kim yarıştı Tony Parker,Derrick Rose,Mo Williams,Devin Harris.Hangisi ligin en iyi guardlarından...Kabul etmesem de Tony Parker var birazcık ama o da tam olarak point guard sayılır mı 6 asist ortalaması var ayıp be...

Hadi Nash'i All Stara almadınız kendi evinde bari yetenek yarışmasına çağırın.Dün rezil bir yetenek yarışması seyrettim.Son derece vurdumduymazdı oyuncular...Nash ki bu ligin hala en iyi 2-3 guardından birisi.Phoenix'de yapılıyor All Star ve adamı hiç bir aktiviteye çağırmıyorsunuz,rezalettir bu...Bari Chris Paul'ü çağırsaydınız...Yetenek yarışması ve Smaç yarışması rezalet ötesiydi...

3lük yarışması da katılanların performansının düşük olmasından dolayı zevksiz geçti.Jason Kapono tarihe geçecek olmanın heyecanından saçmaladı sanırım.Kolay değil adınız Larry Bird'ün yanında olacak :) Seçimlere pek bir şey diyemem üçlük istatistiklerini falan takip etmedim...

Bugün uykusuz kaldık elimize hiç bir şey geçmedi,maçı izleyip izlememek arasında kararsız kaldım.Zaten kadro seçimleri koca bir saçmalık.

Vince Carter,Tracy McGrady,Steve Nash yok...Bu All Star hani gösteriydi,iki uçan adam,10 asist garantisi olan bir adamı seçmiyorsunuz All Stara...

Hak edenler de oynamıyor Rashard Lewis Hidayet'ten daha mı önemli All Starın başarısında.Utah'tan hiç kimse mi hak etmedi?Tony Parker Ginobili'den daha mı fazla iş yaptı?Steve Nash varken Parker'ın seçilmesi zaten rezalet o ayrı...

Görsel olarak çok şey vaat etmeyen bir All Star...Shaq hatrına izlerim izlersem çünkü Dwight Howard,Shaq,Iverson dışında pek gösteri yapacak bir oyuncu yok...

Selin Üşenmez
15-02-2009, 21:00
dün gece beni hic bi acidan mutlu etmedi gercektende rudy fernandeze büyük haksizlik oldu finalde howard ve fernandez kapışmalıydı oylamada robinson nasıl gecti hala aklım almıyor sıradan bir gösteriydi yetenek yarışmasınıda ciddiye almamış gibiydi oyuncular 3lükte lewis bana göre beklenenden iyiydi tie breakleri saymazsak tabi :)

bu gece tmacin olmayışı büyük bi kayıp oldu yani izlemekle izlememek arasında kaldım devamsızlık sıkıntım varken bu mac icin 4 saat devamsızlık yapmaya deger mi bilmiyorum :D

Tolga Vidin
16-02-2009, 01:55
howard gayette robinson dan daha mükemmel ve seyir zevki yüksek gösterişli smaçlar yaptı hele en son yaptığı yandan çarptırıp attığı smaç olağanüstüydü onu tutturup yakalayıp atması.... çok saçma bir oylama ile howard 'a haksızlık yapıldı bence o olmalıydı...
Ayrıca tony parker'ın da yetenek yarışmasında gelmiş geçmiş en kötü zamanlamayı ve kendi rekorunu kırmasınada anlam veremedim.yarışmada bnm favorimdi :D

Gökçen Değirmencioğlu
16-02-2009, 04:02
10yıldır izlerim bu sene ki gibi zevkli olmayan bir gece izlememiştim all star da..

nate robinson kısalığının vermiş olduğu avantajla ön sıraya yerleşti ama rudy kat kat öndeydi ondan..ayrıca sevimli görünmeye çalışması da kurtarmıyo bazı şeyleri,bir shaq ın sempatisi onda olamaz..

madem show gecesi olucak neden show adamları çağırılmıyor anlamadım??
lebron james i seneye kesinlikle istiyoruz:)

bakalım bu gece ki maç nasıl olucak..

Erdem Özdamar
16-02-2009, 04:04
kısalar zıpladığı zaman havada daha çok kalıyolarmış gibi görünüyo ordan kazanıyorlar.uykusuz kalmaya değecek bir maç olsun bu gece lütfen ama lütfen...

Selin Üşenmez
16-02-2009, 04:07
aynen katılıyorum erdem uyumadan okula gidicem buna değsin :(

Erdem Özdamar
16-02-2009, 04:16
vince carter olsaydı,smacı vursaydı,kaan kural gene "aaaaaaaauuuuuuooooooooouuuuuuuaaaaaaauuuuuuooooooo uuuuuuuuvvvvvvvvvvv" diye bağırsaydı...

Berk Ulupınar
16-02-2009, 06:35
Şimdiye kadar izlediğim en sıkıcı allstar maçı.Bir daha olmaz olsun böyle maçlar:)

Selin Üşenmez
16-02-2009, 08:33
shaqta olmasa maç sıfır yani :) neyseki mvp hem shaq hem kobe oldu cokta iyi oldu :)

Erdem Özdamar
16-02-2009, 14:07
ilk çeyrekte şov vardı.ikinci çeyrek biraz daha nba maçı havasına büründü.batı skor avantajını iyi korudu.çünkü ilk beşlere baktığımızda doğunun biraz daha ağır bastığı barizdi.

maç gerçekten çok sıkıcıydı all-star eski havasından gittikçe uzaklaşmaya başladı.son çeyreğin ortalarında uyudum daha fazla tahammül edemedim.shaq gibi şov adamlarına ihtiyacı var all-starın.

2010'da görüşürüz...

Görkem Demir
16-02-2009, 15:14
maçın ilk iki periyodunu izleyebildim.3. ve 4. periyot esnasında uyuyakalmışım :) ilk periyotta doğu iyi şut soktu.batı yanlış şut tercihleri yaptı.yorumlardan okuduğum kadarıyla da batı uzun rotasyonu konusunda şanslı olduğu için doğuyu silip süpürmüş.kobe-shaq ikilisi gerçekten inanılmazlar.ikisini yeniden bir arada görmek güzeldi.ilk beşler dışındaki oyuncu seçimlerinin de beni fazla tatmin etmediğini belirtmeliyim.

eskiden iverson,garnett,duncan gibi oyuncular çok ön plana çıkardı.artık all-starı fazla takmıyor gibiler.ama shaq her zaman shaq'tır :)

ne demiş shaq ; jordan'ın dönemi vardı.o zaman da all stardım.sonra benim dönemim geldi,yine all stardım. şimdi de kobe ve lebron'un dönemi , ve yine all starım.. :) başka söze gerek var mı?

seneye daha güzel bir all star maçı olması dileğiyle..

Muhammet Budak
16-02-2009, 15:30
İyi ki 2.çeyreğin ortasında uyumuşum,daha fazla uykusuz kalmaya değmeyecekmiş...Tony Parker,Dirk Nowitzki,Pau Gasol...Her ne kadar hak etseler de adamların gösteriyle ilgisi yok,daha önce de yazmıştım All Star'ın amacını belirlemeli Nba,gösteri bekliyoruz çok iyi oyuncuların oynadığı bir maç değil(Kaldı ki en iyi oyuncuları da seçmiyorsun)!!!Nash,Mc Grady,Jason Kidd dururken...Bu 3 oyuncu olmamalıydı bence batıda...
Danny Granger,Mo Williams,Devin Harris,Rashard Lewis...Hele doğudaki rezaleti say say bitmez.Iguodala,Vince Carter daha mı az hak ettiler All Star'ı...

Özetle All Star'ı her geçen yıl daha da fazla batırıyorlar ve seyircinin memnun olmayacağı seçimler yapıyorlar üstüne de utanmadan sezon başında All Star oylaması başladı oy atın diyorlar...

10 tane oy atmışımdır en az,Smaç yarışmasındaki son oyuncu için yine en az 5 kez oy kullanmışımdır bu rezaleti görmek için mi kullandım o oyları? 3 gün uykusuz kalacağım ve bu çileye değmeyecek rezalet bir tablo var ortada...

Shaq var Allah'tan,bu adamı cidden sevmeyen var mı çok merak ediyorum.Geçen sene de bu adamı almamışlardı şaka gibi yemin ediyorum...

Giray Kartal
16-02-2009, 17:28
C.Tesi gecesi yapılan saçmalıklardan sonra dün geceyi izlemekten vazgeçtim. Her geçen sene daha kötü oluyor. 2003'ten beri adam gibi bir All Star maçı izlemedik.

Erdem Özdamar
16-02-2009, 20:05
sahq ya adam verkaç yaptı resmen:p
geceyi izlenir kılan isimlerden biriydi...

Can Çetinkaya
16-02-2009, 23:51
Shaq'ta olmasa nasıl keyif alıcaz all-stardan..

http://www.nba.com/video/channels/allstar/2009/02/15/nba_20090215_shaq_intro.nba/index.html
(http://www.dailymotion.com/search/shaq%252Bdance%252B2009/video/x8e0a6_shaq-and-the-jabberwockees_sport)

Aytek Tatlısu
17-02-2009, 00:05
Çook zevksizdi... Shaq olmasa hiç çekilmezdi!!

Emre Diler
17-02-2009, 02:27
bence shaq'ın dansı ve maç sonunda kobeyle mvp yi paylaşması gecenin en zevki anlarıydı:)

Ali Akdemir
17-02-2009, 20:05
Real MVP Kobe Bryant # 24

MJ23'ten sonra gelmiş geçmiş en iyi süperstar :)

Kenan Ergün
17-02-2009, 20:49
Yahu bu kadar sıkıcı All star olabilir mi? Shaq büyüksün. Bir gece önce Nate ve All star gecesi Shaq olmasa ne olacaktı? Lex Luthor Nate :D