PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne yaptın Memo!

Engin Kaşkaya
14-01-2009, 20:29
http://www.tumspor.com/photos/329990009.jpg
EnergySolutions Arena'da Indiana Pacers ile karşılaşan Utah Jazz, rakibini 120-113 ile geçerken Mehmet Okur maça damgasını vurdu.

Ne yaptın Memo!
NBA'de normal sezon Pazartesi gecesi oynanan maçlarla devam etti. EnergySolutions Arena'da Indiana Pacers ile karşılaşan Utah Jazz, rakibini 120-113 ile geçerken Mehmet Okur maça damgasını vurdu.

Pacers potasına 43 sayı bırakarak sayı kategorisinde kariyer rekorunu geliştiren Memo 9 ribaunt alıp 3 asist yaptı. Serbest atış çizgisinden 14/15 ile oynayan milli oyuncumuz maçta kullandığı ilk 14 şutun 12'sini basketle tamamladı. Mehmet'in sayı kategorisindeki eski rekoru, 38 sayıyla 2007 yılı Ocak ayında Washington Wizards'a karşı idi.
http://www.tumspor.com/photos-inner/481780838.jpg

Bu arada Pacers coachu Jim O’Brien, Mehmet'in harika bir maç çıkardığını ve üç sayı çizgisindeki bir oyuncuya karşı double-team yapmanın çok zor olduğunu ifade etti.

Emincan Kahveci
14-01-2009, 20:46
Yok artık Lebron James !!! :D:D:D

Emre Diler
14-01-2009, 20:50
harbiden ne yaptın memo:D:D

Kenan Ergün
15-01-2009, 00:12
Sokak basketbolu tabiriyle "azmış" ,"alev almış" :D Helal Memo.

Osman Ulutaş
15-01-2009, 00:20
macı banttan izledin memo fade away lerini sahane kullanmıs.kendi pozisyonundaki oyunculardan beklenmeyecek ''avrupalı şutör pivot'' kimliğiyle ezip geçmiş rakip savunmayı.helal sana memo:)

Baran Kutlu
15-01-2009, 01:36
Yok artık Lebron James !!! :D:D:D

yok artık MEHMET OKUR ;)

Giray Kartal
15-01-2009, 02:32
Bu çocuk Okur :) Helal olsun Mehmet'e fakat çok abartmamak lazım arkadaşlar. Takımda 2 sakat var ve skor yükü Mehmet'te. Daha fazla şut kullanıyor ve All Star'a 1 ay kala kendini göstermeye başladı. Böyle devam ederse koçlar tarafından seçilir diye düşünüyorum.

Kenan Ergün
15-01-2009, 16:03
Türk diye torpil geçmem :p ama gerçekten onun gibi komple pivot yok. şut var savunma var her şey var.

Aytek Tatlısu
16-01-2009, 03:54
benim bilidğim en çok sayı atan pivot rekorunuda kırdı :)

Muhammet Budak
16-01-2009, 05:43
Bu çocuk Okur :) Helal olsun Mehmet'e fakat çok abartmamak lazım arkadaşlar. Takımda 2 sakat var ve skor yükü Mehmet'te. Daha fazla şut kullanıyor ve All Star'a 1 ay kala kendini göstermeye başladı. Böyle devam ederse koçlar tarafından seçilir diye düşünüyorum.
Ben de böyle düşünüyordum ama arkasında Çin olan Yao Ming ve son yıllardaki en etkili oyununu oynayan ve All-Star'ın vazgeçilmezi Shaq var önünde.Mucize gerekli seçilmesi için.
Türk diye torpil geçmem :p ama gerçekten onun gibi komple pivot yok. şut var savunma var her şey var.
Ben pek savunma konusuna katılmıyorum.Blok istatistiği pivot için çok az.Dışarıdan şut ve faul yüzdeleri bir uzun oyuncu oldukça iyi,iki tane ekstra özelliği var ama savunmada iyi diyemem.Rebount ortalaması da düşük(Pivot için konuşuyorum),ha tabi coachun tercihi bize laf düşmez,belki de Jerry Sloan böyle oynamasını istiyor :)

Kenan Ergün
16-01-2009, 13:40
Bilmiyorum çoğu maçını izlerim takım savunmasında ve tuttuğu oyunculara sayı aldırmaması konusunda iyi olduğunu düşünüyorum eski bir pivot olarak :)
Tabi bunlar kişisel görüşlerdir.

Gültekin Kaymaz
16-01-2009, 20:01
klasik çılgın TÜRK :D

Çağrı Erdoğan
17-01-2009, 01:01
43 sayı ya ne dmk ya:D:D vallahı ışala bu formu duşmez

Muhammet Budak
18-01-2009, 06:02
Bilmiyorum çoğu maçını izlerim takım savunmasında ve tuttuğu oyunculara sayı aldırmaması konusunda iyi olduğunu düşünüyorum eski bir pivot olarak :)
Tabi bunlar kişisel görüşlerdir.
Benimki de kişisel görüşler tabii :) Benim de fazla Utah maçı izleme şansım olmadı,istatistiksel olarak bir pivotun yapması gereken kadar katkısı olduğunu düşünmüyorum diye düzelteyim o zaman :)

Aydın İnce
20-01-2009, 16:45
bu performansı gerçekten çok güzel...zaten otoritelerde taktir ediyor ama all-star kadrosuna ming gibi biri varken seçilemiyo...çinden gelen oylar göçertito memoyu