Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüştü...
Pulat Yılancıoğlu
20-10-2004, 12:57
yaa arkadaslar bilmiyorum da... rustu için bi pragraf acmak istiyorum... yaa ok tecrube ise tecrube, abilik desen abilik eywallah da VOLKAN rustuden ne kadar kotu olabilir.. eger gelecegin takımını kuruyorsak bu takımda VOLKAN var. neden onu alıştırmıyoruz avrupada.. bu sene rustu oynacak,VOLKAN yine olmayacak.. e seneye..?? yine bi TECRUBELİ kaleci alıp VOLKAN ı yedekmi bırakacagız.? bi yerden başlaması lazım artık.. rustu eski rustu degil bunu herkez kabul etmeli.. eskiden bize mac kazandırırdıı. bu sene ye bakalım..? geçmişte yaptıklarını asla küçümsenmez.ama artık bize gelecek lazım... o yuzden dileğim,isteğim sudur... VOLKAN KALEYE....
Sercan Matur
20-10-2004, 13:08
Fenerbahçe Futbol Takımı için En İyisini Daum bilir...
Saygı duymak gerekli...
Burçay Tiftikçi
20-10-2004, 13:34
Daum kimi oynatırsa onu destekliyecez....Rüştü dün iyi oynadı...Böyle bir günde biraz bırakalım futbolcu ve td eleştirmelerini...rica ediyorum....
Fatos.Turk
20-10-2004, 14:11
rüştü dün elinden gelen iyaptı
olmasaydı fark bile yerdik
adama yüklenilmememli bence
,
Serhat Gül
20-10-2004, 14:42
Rüştü görevini fazlasıyla yaptı.Yediği gollerde hatası yok denecek kadar azdı.
Lyon'a kadıköy'de yenilmişiz,herşey bitmiş sorun Rüştü olmuş.
Onur Bilgin
20-10-2004, 14:51
ya bence rüştü kötü değildi.gayette iyiydi hatta.çok kritik kurtarışları da vardı
sonucun sebebi rüştü değil yani bence
Pulat Yılancıoğlu
20-10-2004, 15:43
arkadaslar ben rüştü suclu dun demedimki.... volkan da olsa aynı goleeri yerdi belki.. benm bahsettiimm artık volkan gecsinki tecrube kazansın... eleştiriler olsun volkana o da onlarla savasmayı ögrensin.. biz degilmiyiz gelecegin takımını kuruyoruz diye. buna hitaben söylüyorumm...benim demek istedigim buydu...
Safa Arıkan
20-10-2004, 16:27
arkadaslar ben rüştü suclu dun demedimki.... volkan da olsa aynı goleeri yerdi belki.. benm bahsettiimm artık volkan gecsinki tecrube kazansın... eleştiriler olsun volkana o da onlarla savasmayı ögrensin.. biz degilmiyiz gelecegin takımını kuruyoruz diye. buna hitaben söylüyorumm...benim demek istedigim buydu...
Pulat arkadaşa katılıyorum eğer şuan belli bir takım yaratılmaya çalışıyorsa birazda genç oyunculara şans verilmeli bence onları takıma küstürmemek lazım diye düşünüyorum ama şu da varki dün rüştü çok kritik kurtarışlarda bulundu özellikle Juninho nun atışlarında....
Burçay Tiftikçi
20-10-2004, 21:02
Pulat bende seninle aynı fikirdeyim....Ama şimdi zamanı oldugunu düşünmüyorum...
Kerem Çalkılıç
20-10-2004, 21:10
Ben bi kere "ŞL'de elenilmesi pahasına Volkan oynamalıdır", yazınca baya tepkiler olmuştu. Yine olabilir ama ben hala fikrimin arkasındayım. Rüştü kötü olmayabilir ama Volkan da aynı performansı gösterecekse, gelecek de kaleye geçecek olan Volkan'ın oynaması daha mantıklıdır. Ha tabi, direk Volkan geçsin kaleye demek de olmaz, sanki yenilgiden Rüştü sorumlu tutulmuş gibi olur. Ama bir şekilde, fazla da geç olmadan Volkan kaleyi devralmalıdır kanımca.
Erkan.Ergun
20-10-2004, 22:28
Rüştü'yü sevmediğimi herkes bilir az çok :) .Dün iyi değildi.Ancak uzaktan şutlara birşey yapabildiği yok açıkçası.Eski halinden epey uzakta.Ayrıca hakemle ofsayttı,ofsayt değildi diyaloğuna girmesek 3. golü yemezdik.Herkes bu ayrıntıyı es geçmiş.Daum'a güvenirim her konuda az çok.Ama kaleci konusunda mazisinden dolayı güvenemem.Benim için Volkan birtanedir.Açıkçası bu sene top kale civarına yaklaştıkça korkuyorum.Kurtarış sayısı fazla değil artık Rüştü'nün.
Mustafa.Olcay
20-10-2004, 23:01
Rustu gercekten elinden geleni yaptı diye dusunmekteym..Ayrıca ''ŞL de elenme pahasına Volkan oynatılmalıdır ''sozunu destekliyorum..saygılar
Izzet.Kocabicak
20-10-2004, 23:03
yaa arkadaslar bilmiyorum da... rustu için bi pragraf acmak istiyorum... yaa ok tecrube ise tecrube, abilik desen abilik eywallah da VOLKAN rustuden ne kadar kotu olabilir.. eger gelecegin takımını kuruyorsak bu takımda VOLKAN var. neden onu alıştırmıyoruz avrupada.. bu sene rustu oynacak,VOLKAN yine olmayacak.. e seneye..?? yine bi TECRUBELİ kaleci alıp VOLKAN ı yedekmi bırakacagız.? bi yerden başlaması lazım artık.. rustu eski rustu degil bunu herkez kabul etmeli.. eskiden bize mac kazandırırdıı. bu sene ye bakalım..? *geçmişte yaptıklarını asla küçümsenmez.ama artık bize gelecek lazım... o yuzden dileğim,isteğim sudur... VOLKAN KALEYE....işte bu!!bunun üstüne söylenecek hiçbişey yok bence. ;)
Kerem Çalkılıç
20-10-2004, 23:27
bişi daha ekliyim. Bilmiyorum fark ettiniz mi ama Rüştü son zamanlarda şut geldiğinde topu sürekli iki hamlede tutmaya başladı. Bu da açıkçası güven kırıcı başka bir özelliği...
Esin.Benli
21-10-2004, 04:39
artik CLde sansimiz kalmadi,UEFA tek sansimiz..
UEFA da Volkan'in o kaleyi buyuk bi rahatlikla koruyabilecegini dusunuorm.genc ve yetenekli,ayrica refleksleri de rustuden cok daha ii(bunu denizli macinda gorduk hep beraber)
hatta ben serhatin da ilk 11de oynamasindan yanayim.serhat ii bi futbolcu,yedek kulubesinde oturmasina karsiyim!o sahada yakalanilan awantajlari cok daha ii degerlendirecegine inaniorm..
Tufan Avşar
21-10-2004, 04:49
antremanları izlemyemiyoruz biz, maçları anca.. Rüştü ise Rüştü.. destek verilmeli.. dün 3 tane çok kritik top çıkardı bence.. Denizli maçında, Volkan refleksel özellik gösterdi diye, Rüştü'den daha iyi reflekslere sahip olduğu söylenemez. Bir maça bakıp konuşacaksak, alex i de oynatmayalım, tuncayı satalım, PVH yaşlandı gitsin gibi yorumlarda çıkar.. antremanda kim iyiyse o oynuyordur..
Esin.Benli
21-10-2004, 04:55
antremanları izlemyemiyoruz biz, maçları anca.. Rüştü ise Rüştü.. destek verilmeli.. dün 3 tane çok kritik top çıkardı bence.. Denizli maçında, Volkan refleksel özellik gösterdi diye, Rüştü'den daha iyi reflekslere sahip olduğu söylenemez. Bir maça bakıp konuşacaksak, alex i de oynatmayalım, tuncayı satalım, PVH yaşlandı gitsin gibi yorumlarda çıkar.. antremanda kim iyiyse o oynuyordur..
bu olay bi maclik bisi diil ama,problem de o zaten.eger sadece 1 maca bakacaksak,rustu daha onceki maclara gore dun daha ii bi mac cikardi.rustu zamaninda FB birakip giderek,bir de ustune 'kendi adina(!)' talihsiz aciklamalar yaparak FB taraftarinin destegini yitirdi.elbetteki biz taraftar olarak kalede olani desteklicez mac sirasinda.ama eminim ki taraftarin yuksek bi cogunlugunun gonlu VOLKANdan yanadir!
Kerem Çalkılıç
21-10-2004, 09:31
bu olay bi maclik bisi diil ama,problem de o zaten.eger sadece 1 maca bakacaksak,rustu daha onceki maclara gore dun daha ii bi mac cikardi.rustu zamaninda FB birakip giderek,bir de ustune 'kendi adina(!)' talihsiz aciklamalar yaparak FB taraftarinin destegini yitirdi.elbetteki biz taraftar olarak kalede olani desteklicez mac sirasinda.ama eminim ki taraftarin yuksek bi cogunlugunun gonlu VOLKANdan yanadir!
buna bir imza yakışır, ahanda:
imza 8)
Erkan.Ergun
21-10-2004, 10:27
Sen bu işi biliyosun ;)
Refleks olayına gelince Rüştü'nün uzaktan şutlar konusunda eksiği olduğunu gemişten biliyoruz.Bire birde başarılı ama Volkan'da onun kadar iyi.
Pulat Yılancıoğlu
21-10-2004, 13:11
antremanları izlemyemiyoruz biz, maçları anca..
daum antremanda izleyerek almadı rüştü yü biliyosunuz.. daha geldiginin ilk gununde rustu de rustu dedi... demek istedigimiz hala anlasılmamıss.. amacımız rustu yu kotulemek kumcumsemek degil.. bunu ne biz basarabiliriz zaten ne de böle bi hakkımız varr.. RÜŞTÜ cok buyuk adam... ama UEFA kupasında bence VOLKAN devralmalı kaleyi.... kaybedicez onuda.. bakın gorun eger rustu yu gelecek sene de takımda bırakır ve oynatırsak volkan gider... sölemedi demeyin.. volkandan once zaten recep gidicek... iki genc kalecimizi de kaybedecez.. gun gelecek daum gidecek bi bakacaz elimizde kaleci yokkkk... haydaaaa yuru avrupaya git kaleci ara tabe yine yası gecmiş biri gelecek volkan kadar genc ve tecrubeli birini bulamayacaz.. bu gunlere yanmıcakmısınızz.....? sorarım...
Aynur Akman
21-10-2004, 18:05
rüştü o.lyon maçında elinden geleni yaptı..yediği iki golde hatası yoktu.takımın en iyilerindendi bence..bundan sonraki maçlarda rüştü ve volkan sırayla oynamalı..en azınan forma yarışına girmeliler...
Eyup.Genc
21-10-2004, 20:21
Benım belkı yazılarımdanda hatırlarsınız rustu fenere gelırkende volkanı desteklıyordum hala volkan yanlısıyım.Rustu cok ıyı bı kalecı barcelonaya gıtmeden oncekı donemde ona cok sey borcluyuz gercekten ama bu son yasananlar ve suankı form durumuyla eskı rustuyu cok aratıyo.Lyon macında rustunun hatası yoktu Manchester macındadada(bı kac pozısyon harıc)yanı genel olarak bu sene fenere geldıgınden berı aman aman hatası olmadı.Bence volkana guvenılmelı gecen sene yaptıkları ortada genc dıyoruz tecrubesız dıyoruz adam mıllı takıma secıldı oynadı ve gercekten cok yeteneklı ılerde adından cok soz ettırcek bır kalecı.Bana gore volkan gecerse kaleye daha ıyı performans gostercegıne ınanıyorum bız kalecı konusunda hıc sorun yasamadık Rustude hatırlarsanız Engının sakatlıgı sonucu gectı kaleyı ve bırakmadı ondan sonra.Artık ona guvenelım ve turkıye avrupa ayrımı yapmadan her mac ılk 11 yer almalı Volkan bunu kaldırır...
Tufan Avşar
22-10-2004, 05:44
Rüştü ve Volkan zaten forma yarışında, tatlı bir rekabet içinde. Ayrıca yedeğim diye kimsenin takıma küsmek gibi bir lüksü yok. Hele ki Fenerbahçe gibi büyük bir camiada..Hepsi için söylüyorum bunu..Ne demek ya Volkan'ı kaybetmeyelim.. O zaman Serhat'ı da kaybetmeyelim, murat hacıoğlunu da, mahmut hanefiyi de v.s. her yedek kalan için bunu söyleyelim..olmaz öyle şey..
yani siz akıllısınız ama daum ve kaleci antrönörleri salak mı ki iyi olanı kaleye almıyorlar ?
Hep aynı şey, volkan genç, çok iyi, kaldırır her şeyi.. ya tersini söyleyen mi var ki hep aynı şeyleri yazıyorsunuz bir şey kanıtlamak istercesine? isteyen istediğini destekler, ama taraftar da kim oynuyorsa ona destek vermeli...
yazıktır ya, rüştü 3 tane muhtemel gol çıkardı lyon maçında, ama kimse alkışlamadı ! hatta arkamdan bazıları, şansa çıkardı filan diyolar, gel de sarılma boğazına.. bunu söyleyeceğine alkış tut da adamın morali yerine gelsin..
yok efendim, biz stad da rüştüyü destekliyoruz zaten. yapmayın ya.. her şey ortada işte.. en az alkışı alıyor adam. ama volkanı isteyen kime sorsanız, rüştüyü destekliyor zaten (!) gel de inan
...
Erkan.Ergun
22-10-2004, 12:12
yani siz akıllısınız ama daum ve kaleci antrönörleri salak mı ki iyi olanı kaleye almıyorlar ?
...
Evet kaleci antrenörlerimizin iyi olmadığını söylüyorum.
yazıktır ya, rüştü 3 tane muhtemel gol çıkardı lyon maçında, ama kimse alkışlamadı ! hatta arkamdan bazıları, şansa çıkardı filan diyolar, gel de sarılma boğazına.. bunu söyleyeceğine alkış tut da adamın morali yerine gelsin..
...
Rüştü bu maç diğerlerine oran daha iyiydi.Ama uzaktan şutlarda hala yetersiz.Ayrıca yediği üçüncü gol daha öncede girdiği hakem diyalogları yüzünden oldu.Hiçbir zaman da bu huyundan vazgeçemedi.
yok efendim, biz stad da rüştüyü destekliyoruz zaten. yapmayın ya.. her şey ortada işte.. en az alkışı alıyor adam. ama volkanı isteyen kime sorsanız, rüştüyü destekliyor zaten (!) gel de inan
...
Herkes benim gözümde hakettiğini alıyor.Trübünde bu kadar Rüştü sevmeyeni varsa bunun bir sebebi vardır.Neyse olayı Rüştü-Volkan tartışmasına döndürmeyelim.Maksatım yazdığın şu satırlara bir cevap vermekti.
Tufan Avşar
23-10-2004, 00:55
Evet kaleci antrenörlerimizin iyi olmadığını söylüyorum itirazın mı var?
Nasıl bir soru bu böyle? yok itirazın mı var bilmem ne..
Evet itirazım var, kaleci antrenörlerinin iyi olmadığını söylediğin klüp, son 15 senenin en iyi kalecilerini çıkarmaktadır. Ve milli takımın ( A, B, Ümit Milli, 19 yaş altı, 17 yaş altı, yıldızlar, minikler) kalecileri de Fenerbahçe'dendir. Bu bir raslantı mı yoksa iyi olmadığını iddia ettiğin kaleci çalıştırıcılarının bir başarısı mı?
O kadar merak etmişsin itirazın mı var diye, buyur sana itirazım.
Ayrıca Rüştü iyidir Volkan iyidir gibi bir şey dediğim de yok. baştan aşşa incelersen bu konu hakkında yazdıklarımı, ikisinin de çok iyi olduğunu yazmışımdır. Ben kale de kim varsa ona destek verilmeli diyorum, bilmem bunu kaçıncı yazışım.. Ve bu konu altında rüştü-volkan ikilemi yok, Bir grup Volkan çok daha iyi kaleye geçsin diyor, diğer grup da ikiside iyi kaleciler, kim varsa destek verelim diyor..
Erkan.Ergun
23-10-2004, 01:37
Nasıl bir soru bu böyle? yok itirazın mı var bilmem ne..
Evet itirazım var, kaleci antrenörlerinin iyi olmadığını söylediğin klüp, son 15 senenin en iyi kalecilerini çıkarmaktadır. Ve milli takımın ( A, B, Ümit Milli, 19 yaş altı, 17 yaş altı, yıldızlar, minikler) kalecileri de Fenerbahçe'dendir. Bu bir raslantı mı yoksa iyi olmadığını iddia ettiğin kaleci çalıştırıcılarının bir başarısı mı?
O kadar merak etmişsin itirazın mı var diye, buyur sana itirazım.
Ayrıca Rüştü iyidir Volkan iyidir gibi bir şey dediğim de yok. baştan aşşa incelersen bu konu hakkında yazdıklarımı, ikisinin de çok iyi olduğunu yazmışımdır. Ben kale de kim varsa ona destek verilmeli diyorum, bilmem bunu kaçıncı yazışım.. Ve bu konu altında rüştü-volkan ikilemi yok, Bir grup Volkan çok daha iyi kaleye geçsin diyor, diğer grup da ikiside iyi kaleciler, kim varsa destek verelim diyor..
Neyse anlatmak istediğimi yanlış cümle ile aktarmak istediğim için hata bende.Bu itiraz meselesindeki hatamdan dolayı özür dileyim öncelikle.Konuya gelince Daum'un kaleci seçimi yanlış.Bünyesindeki teknik ekipteki kaleci antrenörü iyi değil.(Geçen seneki Recep olayındaki malzeme adlı demeci).Rüştü'ye oynadığı sürece destek verilir veriliyor zaten.Tribünde çağırılması en büyük kanıtıdır.Bana göre Volkan şu sıralar daha formdadır geçmesi gerekir kaleye.İleri ki senelerde Rüştü'süz çıkmak zorunda kalacağız kaleye..
İyi geceler..
Tufan Avşar
23-10-2004, 01:41
elbette ki öyle, Volkan bizim uzun seneler kalemizi koruyacak tek isimdir. buna itirazım yok kesinlikle. kimsenin de tersini idda ediceğini sanmıyorum...
Emrah Cengiz
23-10-2004, 15:54
arkadaşlar hayalci olmamak gerek ama umudumuzu da yitirmemek gerek.bu gruptan çıkabiliriz.rüştüyü sevmeyenlerin nedenini çok merak ediyorum.bu takıma hizmet etmiş bir insan ne kadar iyi bir kaleci olduğunu herkes bilir.rüştüyü sevmeyenler onu bilerek oynatmayan rijkard ı çok seviyorlardır herhalde.1 yıl kaleye geçmemiş bir kalecinin eski formunu yakalaması zaman alır.volkan ise geleceğin rüştüsüdür.
Emrah Cengiz
23-10-2004, 16:06
önümüzdeki sakarya maçında volkanın oynamasından yanayım.ama rüştü ye yapılan acımasız eleştiriler hiç hoş değil.bu eleştirilerin daha acımasızı daumun hakkıdır.
Emrah Topçu
23-10-2004, 16:17
pulat kardeşe katılıyorum ama birde şöyle bişe var rüştünün gelmesi volkan için büyük bi şans düşünsenize dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan rüştünün yedeği olmak.. volkan busene gerek hırs gerek beceri gereksede eksiklerini gidermek açısından bence büyük bi yapılanmaya gircek ve geçenseneki servet örneğindeki gibi seneye ve senelerce fenerbahçe ve milli takım formasını giyecek..ama bunu yaparkende gerek teknik gerek idari yönetim vede biz taraftarlar volkanı küstürmemeliyiz ÇÜNKÜ VOLKAN BİZE LAZIM
Esin.Benli
24-10-2004, 23:49
hatta ben serhatin da ilk 11de oynamasindan yanayim.serhat ii bi futbolcu,yedek kulubesinde oturmasina karsiyim!o sahada yakalanilan awantajlari cok daha ii degerlendirecegine inaniorm..
demis miyim???
=)
1 gol 1 goldur
Cenk.Bakir
25-02-2005, 08:30
Faciasın Rüştü...
Şimdi çoğu arkadaşlarımız ya görmedinizmi karşı karşıya ne biçim pozisyonlar çıkardı diyecek bende Zaragoza kalecisinin daha çok pozisyon çıkardığını söyleyeceğim...
İlk golü kapatması gerektiği köşeden yedi
İkinci yediği golü anlatmanın hiçbir gereği yok dünyada sadece Rüştü yer o golü.. Hatta kolleksiyonuna baksak nice bu golden çıkar... Japonu Yunanlısı Almanı İngilizi İspanyolu değeri trilyonlarla ölçülemeyecek bir kolleksiyon..
Tebrikler Rüştü neden Barcelonada formayı çaylak denilecek Victor Valdes e kaptırdığın belli oluyorrrrr!...
Ama Volkan ın Victor Valdes ten eksiği ne onu çözemiyorum bence 3 gömlek daha üstün....Neyse bence Rüştü daha fazla Fenerbahçeyi yakamaz.. Bu son yakışları artık...
Bundan sonra yapacağımız tekşey şampiyonluk için tek vücut tek yürek olmak.. Kaleyi elbette Rüştü koruyacak bende ve benim gibi düşünen herkes te destek verecek.. Çünkü bizim için Fenerbahçe nin başarısı önemli olan...
Ama görünen köyü artık göstermeyelim arkadaşlar herkes görsün eğer Volkan sezonun başından beri kalede olsaydı şu ana kadar çok güzel bir şekilde maç tecrübesi arttırmış Avrupada de deneyim kazanmış olacaktı.. Belki bu sen Rüştü yakacağına o yakacaktı ama gelecek sezon yakmayacaktı...
Neyse hadi hayırlısı....
Başka kimsenin suçu yok Daum dahil herkes elinden geleni yaptı çok şanssız bir gol yersen alırsın boyunun ölçüsünüü... Ondan sonra istersen kendini yırt istersen nereni yırtarsan yırt karşındaki Kaysseri değilki 1 yesende 5 atasın eninde sonunda İspanyol takımı...
Çağrı Özmen
25-02-2005, 09:26
ya ben senin mesajının yarısına geldim okumayı kestim.sen victor valdese ve volkana rustuden iyi diyosan tebrikler sana gercekten.rustu karsı karsıyada dunyanın en iyi kalecisi,mactan sonraki yorumları dinlersende,yorumcuların cogu savio nun golunu kaleye 3 kaleci koy yine kurtaramaz dedi.adam hic beklenmedik bi anda zang diye gonderdi topu.senin köti dedigin kaleci,bence dünyanın en iyi kalecisi,,not: HALA
Kerem Çalkılıç
25-02-2005, 10:06
İlk golde hatalı olabilir ama ikinci golde napsın? Ancak bizim yaptığımız gibi alkışlanacak bir goldü.
Caner.Kandemir
25-02-2005, 11:04
O ilk gol yenilmez. O golü bu seviyedeki bir kaleci tecrübesinle yemez. Ama umarim artik Daum bile uyanmistir. Rüstü ile olacak is degil bunlar. Fenerbahceye 90 dakika konsantre olabilecek bir kaleci sart. Volkan mi olur bu baskasi mi bilemem.
Rüstü´nün konsantrasyon zaaflari var ne yazikki. Bu da idmansizliktan kaynaklaniyor Barcelona hocasi aptal mi genc ve tecrübesiz bir caylak´a kaleyi teslim etsin ?
Sinan Bıçak
25-02-2005, 11:33
aynı maçı izledik dimi arkadaşlar.
Ceyhun.Demir
25-02-2005, 11:33
avrupa kupası maçları ve rüştü.. bu ikisi asla barışamadılar ben bildim bileli..
herşeye rağmen Rüştü bu klübe büyük hizmetler vermiştir ve vermeye devam ediyodur.. bize alkışlamak düşer..
Aynur Akman
25-02-2005, 11:41
cenk bu msj biraz ağır olmamışmı?yerden yere vuruyorsunuz Rüştü yü.. o dünyanın en iyi kalecilerinden biri ve herşeyden önce o Fenerbahçe forması giyen bir insan... bence Rüştü ye yine her zman olduğu gibi haksızlık ediliyor..ne kadar çabuk unutuluyor takıma verilen emekler ya...evet doğru ilk golde hatalı ama ikinci golde yapılacak bişey yok..ayrıca takımda herkes mükemmel oynadı da tek suçlu Rüştü ymüş gibi davranıyorsunuz...Rüştü den önce eleştirilecek Başka Futbolcular var bence...
Arda Altuner
25-02-2005, 11:43
arkadaşlar gol dışında zaragoza iki pozisyona girdi ikisinide kurtardı ama yediğimiz ilk gol ne kadar da köşeye gitmiş olsa yenilmez di ikinci gol tamam gerçekten süperdi ama rüştü ve avrupa olmuyor bizim tüm hüsranlarımızda rüştü var bu saatten sonra lige bakmalıyız ama bu arada volkanı da ihmal etmemeliyiz çünkü gelecekte kalecimiz o olacak bence ilk iş sebat maçında kaleyi volkana veririm en azından biraz güveni yerine gelir
Cagri.Cobanoglu
25-02-2005, 11:46
Bence Rustu dun iyiydi. İkinci golde hatası yok, ilk golde de top zaten cok sert ve direge vurup gitti. Bence Rustu suclanmamalı.
Süleyman Karadağ
25-02-2005, 12:31
Fenerbahçe'yi sadece galibiytleri için *sevenler böyle anlarda hemen saldırıya geçerler bu topic ne ilk ne de son olacak daha kimlere saldırılar olacak bakalım.
Rüştü kötüydü gönderelim,Alex iyi oynamadı o da gitsin,Anelka 2 maçta gol bile atamadı ne işi var bu takımda,Tuncay formsuz onu da paf takımına gönderelim ne gerek var bu futbolculara!!!
Hem 6s'nin 100.yılda şampiyon olması çok daha iyi olur ,adamların hakkıdır 1.. yılda şampiyonluk en iyisi mi biz bu futbolcuları gönderelim DAum'u da kovalım,yaşasın yine geldi "HASAT ZAMANI" ...
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/sabiha15.jpg
Kursat.Ozturk
25-02-2005, 13:50
4-5 yıldır burda sürekli kayıplarda aynı şeyler konuşuluyor..
herkes kayıp sayılan maçlarda rüştüye saldırıyor...
ama okadar zamandır burdayım rüştüye helal olsun die açılan topikler bir elin parmaklarını geçmez... belki okadar bile değil.. herkes sanırım fırsat kolluyor iyi de adet edindiler sanırım hemen rüştü rüştü.....
senin takımın iyi olsaydı da 2 yediği yerde 5 atsaydı..
ama olmadı sağlık olsun diyeceğiz kim ne derse desin buyuk başarılar kolay gelmiyor... cok hezimetler cok kayıplar gördük sanırım bu bence hafif ..
yenilsede yensede... eleştiriler yapıcı olmalı tartışabilir nitelikte olmalı... böyle boş şeyler yazmamak lazım ...
Erkan Keremoğlu
25-02-2005, 14:13
Boş boş mesajlar..
Avrupa devleri Manchester, Arsenal, Milan gibi takımların kalecilerine bir bakın.. İstediğiniz gibi bir kaleci var adı Buffon, ne biz onu alabiliriz ne o bize gelir.. Bu maçta kalede Buffon olsa yine yenilirdik ayrıca, kafanızı yormayın..
Volkan'ın oynaması gerektiğine ben de başından beri inanıyorum ama Avrupa'dan Rüştü yüzünden elendik demek abes..
8)
Serkan Özen
25-02-2005, 14:28
Adamların 3maçtaki pozisyon denebilcek ataklarını toplasanıadamlar 1gol atmak için gerekl olan pozisyonu bulamadılar bence ama yenildik neden ilk maçta saha avantajımızı skora yansıtamadık diye panik yaptık bir an önce şu poziisyon bitse de kaldıımız yerrden devam etsek düşüncesinde olduğumuz için konsantre değildik. 2.maçtaysa adamlar kaleye gol olmasını bekledikleri 2vuruş yaptılar 2.side yan direğin üst direkle kesiştiği noktaya yakın yerlere çarpıp ağlara gitti. Nasıl o derece başarılı şutlar çektiler anlayamıyorum.
O adamları o mesafeden boş kaleyle karşı karşıya bırakıp 1000 şut atmasını isteseniz 12-13 tanesi belki direğe çarpıp girer ama nasıl olduysa bu maçta böyle oldu. Maçı kesinlikle Rüştü yüzünden kaybetmedik hatta açık vermeye başladığımız dakikalarda Rüştü sayesinde umutlarımız son dakikalara adar sürdü ama olmadı. Volkan olsa belki Rüştü'nün yediği 2golü de yemezdi ama Rüştü'nün kurtardıklarını yiyebilirdi. Ama içimde kalan tek şey Volkan'a Daum'un (Prag maçında Rüştü'nün sakatlanmasından sonra 2.yarıda oyuna sokması hariç) hiç şans vermemesi.
Mahmut.Girit
25-02-2005, 14:30
ilk golde buyuk hatasi var, ikinci golu dunyada hicbir galeci cıkaramaz. Karsı karsıya muthis toplar kurtardi ama bu su gercegi degistirmez ; yaptigi yanlisin ustune yaptigi dogrunun hicbir faydasi yok, bu adamda Freekick yeme hastaligi var, nerde duracagini bilmiyor.
Caner.Kandemir
25-02-2005, 14:30
Ben sahsen Daum ve futbolculardan memnunum. Ellerinden geleni yapiyorlar. Yönetimin yerinde olsam Daum´un mukavelesini uzatirim. Daum´u genelde elestirenler daima bir kusur bulan eski futbolcular. Ya da Fenerbahceliyim diye gecinen aslen fenerli olmayanlar. Ne yazikki sözde Fenerli medya diye hitap edilenler de bu karektersizler, Kemal Belgin ve Sansal Büyüka gibileri.
Rüstünün kusuru konsantrasyon sorunu yasamasi. MTK macinda elinden topu kacirir. Panatinaikos macinda 40 metreden gelen topa hamle yapmaz. Bu golleri yiyecekse Volkan yesin. Bunu da ifade edemiyecekmiyiz.
Rüstü´nün hedefleri vardi o da formunu yakalayip Barcelonaya dönmek. Ikincisi ise Milli Takimla Dünya Kupasina katilmak. Bir hedefini kaybetti Dünya Kupasina da gidemezse zaten hayir gelmez.
Ama diyorsaniz ki, yok Rüstü bizi sampiyon yapacaktir görelim bakalim. Sakatlanip cikacagi maclari, ya da sakatim diye cikmayacagi maclari bundan sonra saymaya baslayin.
Prag´ta UEFA mücadelesi veriyoruz beyefendi sakatlanip oynamaya tenezzül etmiyor. Manchester macindan sonra camia darmadagan beyefendi Denizli macinda cikiyor sakat ya.
Bana takim daginikken formsuzken toparlayici, önder ve lider futbolcular lazim. Yoksa isler iyi giderken herkez lider.
Serkan Özen
25-02-2005, 14:34
böyle konuşursanız rüştü'nün karşı karşıya kurtardıkları pozisyonları esgeçmiş oluyorsunuz.
Ona kızacağımıza gereksiz yere o pozisyonda faul yapan Selçuk'a kızmak hiç aklımıza gelmiyor nedense
Çünkü kale öyle bir mevkii ki yapılan hata değil hataya yakın hareketlerin bile affedilmesi neredeyse imkansız
Süleyman Karadağ
25-02-2005, 14:39
Bana takim daginikken formsuzken toparlayici, önder ve lider futbolcular lazim. Yoksa isler iyi giderken herkez lider.
Bana da Takım dağınıkken,formsuzken toparlayıcı,takımının ve futbolcularının yanında olan,eleştirecekse mağlubiyetlerden sonra değil;galibiyetlerden sonra eleştirebilen taraftar lazım.Yoksa işler iyi giderken herkez destekler...
Serkan Özen
25-02-2005, 14:54
Bana da Takım dağınıkken,formsuzken toparlayıcı,takımının ve futbolcularının yanında olan,eleştirecekse mağlubiyetlerden sonra değil;galibiyetlerden sonra eleştirebilen taraftar lazım.Yoksa işler iyi giderken herkez destekler...
budur işte
7-0 kazanıyorken değil UEFA'dan elenmesinden sonra da desteklemek zordur
Çağrı Özmen
25-02-2005, 15:04
Boş boş mesajlar..
Avrupa devleri Manchester, Arsenal, Milan gibi takımların kalecilerine bir bakın.. İstediğiniz gibi bir kaleci var adı Buffon, ne biz onu alabiliriz ne o bize gelir.. Bu maçta kalede Buffon olsa yine yenilirdik ayrıca, kafanızı yormayın..
Volkan'ın oynaması gerektiğine ben de başından beri inanıyorum ama Avrupa'dan Rüştü yüzünden elendik demek abes..
8)
buffon,kahn yada toldo...bi zamanlar bunların isimleri bile gelmiyodu aklımıza,diyoduk ki dünyanın en iyi kalecisi var kalemizde.rüstüyü sevmeyen bazı insanlarda kurtardığı maçları hiçe sayıp bana sadece ne o budapeste maçında yaptıkları derlerdi...türkiye ligi:her macta en yi o oynadı bu sezona kadar,su anda adını hatırlamadıgım bi siyahi futbolcuda bizimle yaptıkları bi actan sonra niye yenildiniz sorusuna:"adamların kalesinde rüstü var ya" diye cevap vermisti. avrupamı?avrupayada bi bakalım,sıfır puan aldıgımız zaman ne yazıyodu gazeteler: takımda tek rüstü oynadı,rüstü tarihi farkı engelledi,rüstü bir tarih daha yazdı...bırak avrupayı DÜNYAYA bakalım: dünya kupasında bizi hakan sükür ilhan mansız mı kurtardı? hasan şaş yada emre mi? RÜŞTÜ.bi zamanlar göklerde olan(bence hala göklerde,sizin görüsünüzü bilmiyorum)dünyanın en iyi kalecilerinden sayılıp,böle buffon,toldo adlarını bile bize ve dünyaya unutturan RÜSTÜ nün bir kaç hata yapınca,bir inişli çıkışlı yıl yasayınca sizin tarafınızdan böle eleştirilmesi,belki suçlanması ....ne diyim helal olsun...gercekten.devam
not:erkan senin msjı buffon geciyo icinde diye alıntı yaptım,yani hani ne gerek var buffona mayetinde,hiç bi elestirim sana degil ;)
Murat Karaman
25-02-2005, 15:32
hep destek tam destek..!
Ercan.Alpkaya
25-02-2005, 15:34
fenerbahçem de sevdiğim 4-5 isimden biridir.....
her boku rüştüye atmayın,oturup maçı izleyin,burdada gereksiz saçmalamayın
Caner.Kandemir
25-02-2005, 16:21
Bunun hesabini git sözde Fenerbahceli medya diye gecinenlerden sor. Ben yanlis adresim. Takimdan memnunum hatta ben olsam Daum´a en kisa zamanda su mukaveleyi imzala derim. Zaragozayi eler sonra zaten eleniriz diye düsünmüstüm. Bu isler tecrübe isi, adamlar ne zaman nerde kendilerini yere birakacaklarini bile biliyorlar. Nerde tek top, nerde topa basmayi bilen takima ihtiyacimiz var. Daha henüz yolun basindayiz.
Benim yillardir fikrim ayni, Rüstü konusunda begenmiyorum. Kolej havasini da bozuyor. Antalya kampinda bütün takim bir arada sadece Rüstü yöneticilerin yaninda, baska söze gerek yok.
Anlamiyorum ya, bir ayri konu da.
Biz bu adami bir iyilik olsun diye de aldik. Milli Takimi düsündük yoksa madem hedef yoktu Avrupada birak Volkan tecrübe kazansin. Biz Milli takima sahip cikariz ama medya Hakan Sükür ve gs diye kudurur. Bravo dogrusu...
Bir hatirlatma yapalim, Lucescu haric hic bir hoca Sampiyonlar Liginde 9 puan almamistir. Medyanin sisirdigi Fatih Terim de, 5 kez katilmasina ragmen, buna dahil.
;) ;) ;) ;)
Daum kalsin, bütün medyaya ragmen kalsin. Sadece su Rüstü askindan vaz gecsin gerci artik o da anlamistir ya da anlayacak. Artik Rüstünün idmana cikmama günleri baslar, belki de baslamistir. Haber alamiyoruz ki !!!
Faruk Can
25-02-2005, 16:41
uzun zamandır maçları izlemiyordum walla tv de bu futbolu görünce karışık bir duygu içine girdim...rüştü değil hiçbir oyuncumuz sanki maçı baştan kaybetmiş gibi oynadı...özellikle son 10 dk da herkes yürüyordu bu isteksizlik niye anlamıyorum ???
bu maçı kazanabilirdik ,ancak oyuncularımızın bireysel yetenekleriyle...yani sahada bir inançsızlık söz konusuydu...bu maçın faturasını sadece rüştüye kesmek (aynı ilk maçta selçuk a kesildiği gibi) yanlış olur...
Anıl Ekinci
25-02-2005, 17:30
Rüstü fenerbahe icin cok sey verdi daha da vermeye devam edecek..bu yüzden rüstü hakkinda yorum yapan arkadaslarimdan ricam rüstünün kariyerine,kisiligine fenerbahceye hizmetlerine baksinlar ondan sonra rüstü icin fiyasko vs.gibi kelimelerden kullansinlar..daha dün fenerbahceye gelmis ve rüstünün fenerbahceye verdigi hizmetlerin onda birini vermemis futbolculara gösterdigimiz sayginin lütfen onda birini de rüstüye gösterelim..ayrica rüstünün yedigi iki golde de büyük bir hatasi yoktu..
Sercan Matur
25-02-2005, 17:40
küçük bir hayal kuralım:
"rüştü dün yine 2 gol yedi..
ama bir çok pozisyon kurtardı..
ama oyuncularda 3 gol attı...
2-3 yendik.. tur atladık.."
bugun bu topic o zaman şöyle olacaktı : "Sağol Rüştü!! Kurtardıgın pozisyonlar sayesinde Fenerbahçe tur atladı... Sen olmasan biz ne yaparız... Büyüksün Rüştü..."
Skor yazarlarını zaten biliyoruz ...
rüştü ne yapsın selçuğun tam kalenin önünde yaptığı gereksiz hareket olmasaydı bunların hiç birini konuşmayacakdık bence güzelde bir maç çıkardı son golde hatası vardı sadece
Serkan Özen
25-02-2005, 17:43
Sercan'In da dediği gibi Rüştü'nün bu kadar hatalı görünmesinin sebebi skordur oysa girdiğimiz pozisyonları atabilseydik Rüştü'nün yedikleri değil kurtardıkları gündeme gelecekti. Anelka ve Tuncay atamıyor ama kabak Rüştü'nün başına patlıyor...
İlginç.....
Faruk Can
25-02-2005, 17:58
gene mi selçukun başına patladı bu olay... ???
Gokberk.Can
25-02-2005, 18:14
Rüştü'nün yeteneği tartışılmaz da...Rüştü neden yıllardır bu yeteneğin üstüne yatıp kendini yıllarca geliştirmedi o da bilinmez işte. Kendisine atılan geri pası yıllardır taca veya rakibe atar, bazen ne yapacağını şaşırır ve yan toplara atlar da nereye ve kime atlar bilinmez.
Kendini biraz geliştirse Barça'da kral olurdu; ama durmayı tercih etti. Fenerbahçe'yi birçok maçta kurtardı da birçok önemli maçta da yakan adam oldu. Bence bu sezonun sonunda gönderilmeli veya Volkan'ın yedeği yapılmalı. Önümüzdeki kaleyi deneyimden çok gelişme korumalı.
Faruk Can
25-02-2005, 18:24
rüştü zaten avrupa için daum tarafından istenmişti ama onun yediği golleri volkan da yerdi ve volkan içinde tecrübe olurdu...daum neden genç oyuncularımıza güvenmiyor bence asıl soru bu ??? ne zaman onlarda tecrübe kazanacak ??? herhalde yedek kulubesinde oturarak değil ???
Erkan.Ergun
25-02-2005, 18:25
Aklıma Ümit Özat geliyor sürekli eksik yanlarını geliştirmek için çaba harcıyor ve beceriyor da.Rüştü'nün devamlı eksiği vardı uzaktan şutlarda ve baraj kurma konusunda.İnsan biraz çabalar.Kızamıyorum çünkü Türkiye'nin en az gol yiyen kalecisi ve milli takımda da hala iyi.Dün yememesi gereken bir goldü ilk gol.Üstelik herşey iyi gidiyordu oyun istediğimiz gibiydi ve bit gol yedikten sonra çıkarmasının zor olacağı zaten belliydi.Kısacası dün akşam ilk golü yedikten sonra çıkardığı şutların bi anlamı kalmadı ilk golü bizim yemememiz gerekiyodu.O yüzden dün gece Rüştü fiyaskoydu.
Serkan Özen
25-02-2005, 18:59
Dün gece maç çok büyük ihtimalle uzatmaya gitmeyecekti çünkü sadece 1-0 olması maçı uzatmay götürürdü. Turu 90dakika içinde geçmek içinse 2gol atmamız gerekirdi. Bizim 2gol atmamız gerekirken onların 1gol bulup bulmaması o kadar da önemli değildi çünkü maçı 2-0 da 2-1 de kazansak turu geçicektik. Bu Rüştü'yü tabii ki haklı yapmıyor ama bizim gol yemememiz değil gol atmamız daha önemliydi bu maç için. Sadece 1i yedikten sonra 2.yi yemememiz gerekirdi çünkü o zaman 2değil 3gol atmamız gerekiyordu ama 2.gol için de kimsenin yapacağı bir şey yoktu zaten
Erkan Keremoğlu
25-02-2005, 19:14
Dün gece maç çok büyük ihtimalle uzatmaya gitmeyecekti çünkü sadece 1-0 olması maçı uzatmay götürürdü. Turu 90dakika içinde geçmek içinse 2gol atmamız gerekirdi. Bizim 2gol atmamız gerekirken onların 1gol bulup bulmaması o kadar da önemli değildi çünkü maçı 2-0 da 2-1 de kazansak turu geçicektik. Bu Rüştü'yü tabii ki haklı yapmıyor ama bizim gol yemememiz değil gol atmamız daha önemliydi bu maç için. Sadece 1i yedikten sonra 2.yi yemememiz gerekirdi çünkü o zaman 2değil 3gol atmamız gerekiyordu ama 2.gol için de kimsenin yapacağı bir şey yoktu zaten
Dünyada en çok birşey yapılabilecek gollerden birisiydi 2. gol. O adam Savio, o adam ordan vurursa gol olur.. Buffon gelse Kahn gelse o adama topun önünden kaçıp vurdurursanız, o adam atar golü..
O golde Rüştü hariç bütün takım, en başta Daum hatalıdır.. Böyle bir maçta o adamı ceza alanı dışında topla başıboş bırakmamaları gerektiğini kafalarına vura vura öğretmeliydi..
Bu başarısızlık bireylerin ya da kalecinin değildi. Bu başarısızlık oyun sistemi ve oyun düşüncesinin başarısızlığıydı.. Hayal ettiğimiz takım olmak için şu golde söylediğim küçük ayrıntıyı bile atlamamamız gerekiyor.. Daha çook yolumuz var, 1-2 seneden de fazla..
8)
Kemal Göktaş
25-02-2005, 19:58
ilk golde hatası oldugu kesin ama kurtarışlarını ve takımın abisi olmasıyla bence RÜŞTÜ eşine az rastlanır kalecilerden.ama artık berakmalı daha kaç yıl oynayabilir ki gelecegi düşünmeliyiz.rüştü 3-4 sene daha böle oynarsa şu sıralar altın dönemini yaşıyan volkanı da kaybederiz...tüm takım berbat oyndı bence kimseyi suçlayıp karalamaya gerek yok...
Ismet.Ugurluel
25-02-2005, 20:32
Rüştünün kalitesi tartışılmaz bazende hataları elbette ama Volkana sıra gelmeli artık geleceğimiz Volkan çünkü kalede!..
Fatos.Turk
25-02-2005, 20:49
rüştü 1 hatalı gol yediyse 2-3 topta kurtardı
bunlar göz ardı edilmesin
faturada sadece rüştü ye kesilmesin,
Cenk.Bakir
25-02-2005, 22:26
Ben sahsen Daum ve futbolculardan memnunum. Ellerinden geleni yapiyorlar. Yönetimin yerinde olsam Daum´un mukavelesini uzatirim. Daum´u genelde elestirenler daima bir kusur bulan eski futbolcular. Ya da Fenerbahceliyim diye gecinen aslen fenerli olmayanlar. Ne yazikki sözde Fenerli medya diye hitap edilenler de bu karektersizler, Kemal Belgin ve Sansal Büyüka gibileri.
Rüstünün kusuru konsantrasyon sorunu yasamasi. MTK macinda elinden topu kacirir. Panatinaikos macinda 40 metreden gelen topa hamle yapmaz. Bu golleri yiyecekse Volkan yesin. Bunu da ifade edemiyecekmiyiz.
Rüstü´nün hedefleri vardi o da formunu yakalayip Barcelonaya dönmek. Ikincisi ise Milli Takimla Dünya Kupasina katilmak. Bir hedefini kaybetti Dünya Kupasina da gidemezse zaten hayir gelmez.
Ama diyorsaniz ki, yok Rüstü bizi sampiyon yapacaktir görelim bakalim. Sakatlanip cikacagi maclari, ya da sakatim diye cikmayacagi maclari bundan sonra saymaya baslayin.
Prag´ta UEFA mücadelesi veriyoruz beyefendi sakatlanip oynamaya tenezzül etmiyor. Manchester macindan sonra camia darmadagan beyefendi Denizli macinda cikiyor sakat ya.
Arkadaşım mesajın için teşekkür ederim. Söylediklerine birşey daha eklemek istiyorum. Sakatım diyip Fenerbahçenin son 8 maçında forma giymeyip BArcelonadaki kulüp doktorları tarafından kontrol edilip sapaSAĞLAMMM raporu alan ve transfer edilen bir futbolcu arkadaşımız...
Ayrıca Daum ne derse desin Rüştü transfer edilmemeliydi. Volkana tecrübe şansı verilmeliydi... Gelecek seneleri garanti altına alabilirdik. Olmadı ne yazık ki.. Bence bu sene yönetimin ve DAum un tek hatası Rüştü konusudur. Gösterdiği performans açısından değil ama Volkan gibi bir kalecinin hakkını peynir ekmek gibi yiyip Fenerbahçemizin geleceğini riske attıkları için...
Yoksa Rüştü bu sene Avrupa hariç Türkiyede çok başarılı.. Gerçi Fenerbahçe nin Türkiye liginde gol yiyebileceği toplasan 5 takım var ama neyseeee.....
İnşallah gelecek sene Barça bedelsiz falan vermezde Volkan a dönüş yaparız..
Erkut Yeğen
25-02-2005, 22:32
futbol nankör bir meslek..yaş 30 35 ten sonra olay bitiyor
kalecilik te futbolun içerisinde en acımasız mevkii
bunu birçok örnekle anlatabilirim(bende de ufaktan biraz kalecilik var)
bir forvet dünyaları kaçırır,bir tanesini atar kimse kaçırdıklarını değil attığını konuşur
fakat kaleciler için aynı şey sözkonusumu?(bkz dün gece)bir şanssız gol yersin bütün maç harikalar yaratsanda herkesin aklı o yediğin goldedir..veya mükemmel oynadığın bir maç ta anlık bir hata ile direk idam sehpasına alırlar...
özellikle ülkemizde çok zor yetişiyor kaleciler ....
Anıl Ekinci
25-02-2005, 22:34
rüstü barcaya geri dönmez valdez hem iyi dikistutturdu hem de katalan..
Celal.Mehmet
25-02-2005, 22:45
ya rustu nun eskı o mukemmel halını bılmesem belkı su an rustu cok ıyıydı derım.ama su an bunu dıyemıyorum.tabı rustu dunku halıyle yıne cok ıyıydı.ama eskıden hatırlıyorumda o yedıgı ılk gol gıbı golu asla yemezdı! uzaktan toplarda bıraz zayıflastı.rustunun bu halı bıle cok ıyı! ama bence de artık Volkan'a şans verilmeli.çok tecrubelı bır kalecımız olsun ıstıyorsak Volkan'a şimdiden kaleyi emanet etmeliyiz!
Gözde Molla
25-02-2005, 23:02
Rüştü herşeye rağmen Fenerbahçe'mizin en büyük kurtarıcısı.Zamanında Engin de öleydi ama Rüştü'ye yerini bırakmasını bildi.Şimdi sıra Rüştü de.O da yerini artık yavaş yavaş Volkan'a bırakmalı...
Hüseyin Kaplan
26-02-2005, 00:16
Bence Rüştüye haksızlık yapılıyor her futbolcu hata yapar her kaleci hatalı gol yer ama Rüştü hala ülkemizin en iyi kalecisidir.
Utku Bayram
26-02-2005, 01:05
Yazan: Cenk.Bakır Tarih-Saat: 25.02.2005 22:26:00
Arkadaşım mesajın için teşekkür ederim. Söylediklerine birşey daha eklemek istiyorum. Sakatım diyip Fenerbahçenin son 8 maçında forma giymeyip BArcelonadaki kulüp doktorları tarafından kontrol edilip sapaSAĞLAMMM raporu alan ve transfer edilen bir futbolcu arkadaşımız...
Ayrıca Daum ne derse desin Rüştü transfer edilmemeliydi. Volkana tecrübe şansı verilmeliydi... Gelecek seneleri garanti altına alabilirdik. Olmadı ne yazık ki.. Bence bu sene yönetimin ve DAum un tek hatası Rüştü konusudur. Gösterdiği performans açısından değil ama Volkan gibi bir kalecinin hakkını peynir ekmek gibi yiyip Fenerbahçemizin geleceğini riske attıkları için...
Yoksa Rüştü bu sene Avrupa hariç Türkiyede çok başarılı.. Gerçi Fenerbahçe nin Türkiye liginde gol yiyebileceği toplasan 5 takım var ama neyseeee.....
İnşallah gelecek sene Barça bedelsiz falan vermezde Volkan a dönüş yaparız..
rüştüyü her futbolcunun hayalini kurduğu takıma gittiği için suçlayanlar,taraftarından dayak yeyip,yinede takımını bırakmadığını unutuyor;kötü gününde fenerbahçe kampını terkedip gs ile pazarlık masasına oturan,sonra kimsenin ona fenerbahçeden alacağı parayı veremeyeceğini görünce af dilenip geri dönenlere alkış tutuyor.ayrıca ben bu 'şampiyonlar liginden elenme pahasına volkanın oynatılması' laflarını o zamanda anlamadım şimdide anlamıyorum.fenerbahçe as takımı futbol okulu mu?bize hazır futbolcu lazım,as kadro futbolcu eğitilecek yer değil,bunun için alt kadrolar var,hele şl bunun hiç yeri değil.anlaşılan birileri avrupa kupalarını yayla kupası zannediyor,ciddiyetlerini henüz kavrayamamış.eğer amaç gençleri yetiştirmekse lige paflarla devam edelim o zaman
'rüştünün yediklerini volkanda yerdi' doğru ama kurtardıklarını kurtaramayabilirdi dolayısıyla tek farklı kaybettiğimiz maçları 3 5 tane yeyip rezil olarak kaybedebilirdik.
ben herkesin görüşüne saygılıyım.ama rüştünün kötü oynadığına inanmıyorum.fenerbahçe şu an Türkiye liginin en *az
gol yiyen takımı demek ki sorun kalede değil.
rüştüye sırf barcelonaya gittiği için takıntılı olan arkadaşlarıma gelince,olaya bu gözle bakarsak takımda rüştüye gelene kadar dışlanması gereken isimler var.
unutmayalım ki ismi fenerbahçe ile özdeşleşmiş efsanevi futbolcularımızın da avrupa maceraları var.şampiyonluk yarışının kızıştığı şu günlerde birde rüştümü volkanmı diye bölünmenin gereği yok.rüştü konusunu sene sonunda ayrıntılı tartışırız ;)
Aynur Akman
26-02-2005, 11:19
rüştü nün bu zamana kadar takıma yaptıkları unutulmamalı...bu maçın faturası rüştü ye kesilmemeli...
Tufan Avşar
26-02-2005, 22:38
Olaya bakın ki, fatura yine Rüştüye kesilmiş. Olacak iş değil, sanırım Rüştüyü sevmeyen arkadaşlar, bir hatasını kolluyordu ki bu maçda da ortaya çıktılar. Aslında iyi bir şey değil bir insanın hatasını beklemek, hemen sırtından vurmak. Peki bu arkadaşlar bu sene ligde kaç kez bizi direkten dönderen Rüştü olduğunda, çıkıpda birşeyler yazmadılar, helal olsun Rüştüye demediler. Ya da zaragoza maçında, 3 tane %100 golü çıkarmasından neden bahsetmediler. Rüştü'nün hala formda olduğu ortada ama ne yazık ki hal-i hazırda bekleyen arkadaşlarımız yaşının geçtiğinden bahsediyorlar, yapmayın beyler bayanlar yaşı geçmiş bir kaleci olsaydı kaç maç üst üste o kadar iyi form tutamazdı. Elbette ki herkesin görüşü kendine ama şu durumda eleştirmeden geçemedim bu tarzdaki arkadaşları..
Çağrı Özmen
27-02-2005, 00:47
Rüştü'nün yeteneği tartışılmaz da...Rüştü neden yıllardır bu yeteneğin üstüne yatıp kendini yıllarca geliştirmedi o da bilinmez işte. Kendisine atılan geri pası yıllardır taca veya rakibe atar, bazen ne yapacağını şaşırır ve yan toplara atlar da nereye ve kime atlar bilinmez.
Kendini biraz geliştirse Barça'da kral olurdu; ama durmayı tercih etti. Fenerbahçe'yi birçok maçta kurtardı da birçok önemli maçta da yakan adam oldu. Bence bu sezonun sonunda gönderilmeli veya Volkan'ın yedeği yapılmalı. Önümüzdeki kaleyi deneyimden çok gelişme korumalı.
volkanın yedeğimi? bi geriye dönün ve rüstü yüzünden kaybettigimiz ve kazandıgımız macları sayın? hadi sizin zihniyetlerinizi calıstıma yününüzü hesaba katıyım ben : YANİ RUSTUNUN KAZANDIRDIGI MACLARI SAYIN,BİDE BUTUN YENİLDİGİMİZ MACLARI RUSTUYE MAL EDİN ;D bakalım hangisi yinede fazla çıkacak sayın arkadaslarım ... *
Alper Çakır
27-02-2005, 03:19
Rüştü Avrupa kupaları maçlarında çok amatör goller yedi. Ama yine de tecrübesiyle,kalitesiyle Fenerbahçemizin kalesi ona emanet edilmeye devam edilmelidir. Rüştü öyle kolayca takımdan atılabilecek adam değildir. Fenerbahçemize çok önemli katkılarda bulunmaya devam edecektir. Volkan'la Rüştü'nün kıyaslanması gerçekten çok acayip Volkan şu anda Rüştü'ye göre çok tecrübesiz bir kaleci ama fiziksel olarak Rüştü'den daha iyi olduğu kabul edebiliriz. Volkan da çok iyi bir kaleci olacaktır ve bir gün Fenerbahçemizin kalesine geçecektir geçmişte Rüştü'nün Engin'in yerine geçtiği gibi. Ama Rüştü öyle yeri kolay kolay doldurulacak bir isim değildir.
Saygılar
Savaş Özmen
27-02-2005, 14:43
Rüştü Fenerbahçe ye en az 100 maç kazandırmıştır!!!
Milli takımda da kazandırdıgı maçları herkes biliyo...
Rüştü yü tatışmak mantıksızlıktır...
Ama Rüştü nün şansızlığı yaptıgı hataların FB nin buyuk maçlarına denk gelmesi ve arkadaşlarının gol atarak bu hatları telafi edemeyip,bu kötu maç sonuçların Rüştü ye mal edilmesidir...
Rüştü nün eleştirilecek tek yönü 30 yaşına gelmesine ragmen hala kendisine verilen geri pasları olumlu kullanamaması.
Rüştü Fenerbahçe de oldugu sürece Fenerbahçe nin kalesi onun olmalıdır...
Faruk Can
27-02-2005, 14:46
volkanın yedeğimi? bi geriye dönün ve rüstü yüzünden kaybettigimiz ve kazandıgımız macları sayın? hadi sizin zihniyetlerinizi calıstıma yününüzü hesaba katıyım ben : YANİ RUSTUNUN KAZANDIRDIGI MACLARI SAYIN,BİDE BUTUN YENİLDİGİMİZ MACLARI RUSTUYE MAL EDİN ;D bakalım hangisi yinede fazla çıkacak sayın arkadaslarım ... **
bu mantığa göre maradona nında çıkıp top oynaması lazım!!!
Faruk Can
27-02-2005, 14:53
ben şunun farkına vardımki yeri doldurulamayacak kimse yok...ancak taraftarın kalbinde taht kurmuş futbolcular var (uche ,jay jay ,rap rap , oğuz , aykut , rıdvan .......gibi) onların gitmesi tabi ki taraftar da biraz burukluk oluşturur , bunu da zamanla kabullenebilmek gerekli bence...
Vehbi Şirikçi
08-03-2005, 16:59
Oynadığı maç sayısı: 19
Gol yemediği maç sayısı: 13
Yediği gol: 7
Maç başına yediği gol: 0.36
Kurtardığı penaltı: 2
yorumsuz..
Anıl Ekinci
08-03-2005, 17:12
rüstü bazi arkadaslarimiz degerini bilmese de dünyanin halen en iyi 5 kalecisinden biridir..ayrica rüstü diger 4 kalecinin önündeki defansla oynamiyor..söyle düsünecek olursak buffonun milli takimda önünde cannavaro nesta oynuyor,rüstünün önünde(kötülemek icin söylemiyorum ama)tolga servet oynuyor..ve rüstü bütün bunlara ragmen rüstü yine dünyanin bana göre en büyük 5 kulübünden biri ol_na barcelona da ilk forma giyen türk oyuncu oluyor..daha da ne yapsin artik..
Faruk Can
08-03-2005, 17:37
ben rüştü yü kötülemek için değil ama iyi giden bir volkan ın durdurulmasından dolayı bişeyler yazdım...Daum önce enke yi getirdi sonra hemşerisi gidince recep ve volkan bence iyi birer performans gösterdiler ardından gene Daum avrupada kalemiz güvende olsun dedi rüştü yü aldı...ee ne zaman bir genç oyuncu keşfedeceksin daum , hep hazır mı gelsin?? işte benim tepkim buna...
Serkan Özen
09-03-2005, 18:31
Volkan gibi kaliteli bir kalecinin böyle neredeyse unutulmuş konumuna getirilmesi bence de sağlıklı bir politika değil. Rüştü gerçekten kaleyi başarıyla koruyor ama geçen seneki şampiyonluğumuzda kayda değer bir paya sahip Volkan'ın da her an oynayabilecek kadar formda tutulması gerekir diye düşünüyorum. Kaleyi devralması gerektiğinde form yakalayana kadar geçireceği süre ne kadar uzarsa Fenerbahçe o kadar zarar görecektir
Tufan Avşar
09-03-2005, 23:51
Rüştü şu anda çok iyi ve formda arkadaşlar. Ben bu muhabbetin neden bu kadar uzatıldığını inanın anlayamıyorum. Volkanda bizim Rüştüde. Ve Volkan eminimki her zaman formayı giyecekmiş gibi hazır bekliyor...
Çağrı Özmen
10-03-2005, 00:18
ben rüştü yü kötülemek için değil ama iyi giden bir volkan ın durdurulmasından dolayı bişeyler yazdım...Daum önce enke yi getirdi sonra hemşerisi gidince recep ve volkan bence iyi birer performans gösterdiler ardından gene Daum avrupada kalemiz güvende olsun dedi rüştü yü aldı...ee ne zaman bir genç oyuncu keşfedeceksin daum , hep hazır mı gelsin?? işte benim tepkim buna...
ya farukcum,sen volkanın durdurulması falan demissin...ya gözünü seveyim,bi bak takımının kalesinde dünya devlerinden biri duruyo....volkan dedigin kaleci(hic bir sekilde kotulemiyorum,cok iyi bi kalece ama rustunun tırnağı olamaz) gecen sene dısarı giden topa atlıyodu yaa...
Özenç Yeşilçiçek
10-03-2005, 13:21
Oynadığı maç sayısı: 19
Gol yemediği maç sayısı: 13
Yediği gol: 7
*Maç başına yediği gol: 0.36
Kurtardığı penaltı: 2
yorumsuz..
Bu istatistiklere avrupa maçlarının katılmadığını ve ligde de Fenerbahçe'ye gol atabilecek fazla da takım bulunmadığını göz önüne alalım.
Rüştüyle ilgili yorum yaparken tamamen Rüştü'nün yanında ya da karşısında olmak yerine;hem kurtardığı maçları (henüz Avrupa'da bize kazandırdığı bir maç yok ;D ) hem de 30 metreden yediği plase vuruşları,kaleyi bırakıp kendini orta sahaya atmalarını ve asla öğrenemediği degajmanları hatırlamak gerek diye düşünüyorum.
Rüştü ne kötü bir kaleci ne de dünyanın en iyi kalecileri arasında.
Unutmadan Barcelona Rüştü için bizden bonservis isteyecekmiş!!!Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak BEŞ KURUŞ PARA ALMADAN verdiğimiz ( ya da giden mi demeliyim aslında >:( ) adam için üstüne para vereceğiz.YORUMSUZ...
Koray Kunduracı
17-04-2005, 21:13
volkan gelsin bu takıma rijkard haklı be kardeşim dalga geçmekle istatistikle olmuyo bu işler 16 küçük takımı yen gs bjk ts ye gelince ye her geleni olmaz kardeşim böle istatistik ben size söliim derbilerde rüştü oynarsa gs yide ts yide yenemeyi
rüştü yedi
takım attı
rüştü yedi
takım attı
rüştü yedi
takım attı
rüştü yedi
takım naapsın
Berk Aymete
17-04-2005, 21:16
ben şu ana kadar takımın arkasındaydım ama tek kişinin değildi o da rüştü... bazı arkadaşlar rüştünün bize kazandırdığı maçları sayın fln demiş öncelerden. bir söz vardır "geçmişle yaşanmaz" diye.. rüştünün önceden bize faydası çok büyüktü ama bu sezon bize kazandırdığı bir maçı görmedim aksine kaybettirdiklerini bolbol gördüm...
volkana yazık oluyor... volkan olsa bjk maçı galibiyetle biterdi
Ahmet Coşkun
17-04-2005, 21:21
>:(
İlk golde Luciano"nun hatasına zamanlama hatasını ekledi ve 0-1
Daha sonra Luciano kendini affettirdi 1-1
Ancak Tümerin ortasına yine zamanlama ve yer tutma hatasını ekledi 1-2
Ama bitmedi Rüştü Maça damgasını vurmalıydı hakemin son dakikalarında tam bize döndüğünde sağolsun maç boyunca kart göstermedi bjk"yi tuttu son dakkalarda güldü.Ama Rüştü çıkıp Kapattığı Köşeden jenerik gol yedi.
Yetmedi Maç bitti derken yine kapattığı köşeden gol yedi
Maç boyunca 3 tane net daha hata yapan rüştü
Son saniyede bile direkten dönen topta kapattığı köşeden dokunamadı ancak top direkten döndü
Bumu Rüştü yese 5 olacaktı.
Şampiyonlar Ligi için alınan ancak Manchesterden 6 gol yerken yararını gördüğümüz Rüştü
sayesinde Volkan kulubede Recep ise Hiç yok ben artık güvenmiyorum
Gerçi şuan maçın sonu ve sıcağı sıcağına yazıyorum ancak yönetime saygı duyuyorum ama ben bu maçı unutamam Pancu kadar olamadın be >:(
Nedesem boş artık AMa lig bitmedi bunu gördük
Herşeye rağmen
ŞAMPİYON FENERBAHÇE olacak
Ahmet Coşkun
17-04-2005, 21:27
ama biz bir bütünüz ve yenilgide futbolda var.Ama böylede yenilgi olmazki Oynayıp Kaybetmek ne kadar kötü ya :-[
forvet gol atalım diye defans gol yiyelim diye uraşıyor böle bişey olmaz
Berk Aymete
17-04-2005, 21:40
forvet gol atalım diye defans gol yiyelim diye uraşıyor böle bişey olmaz
ne olursa olsun ilk gol hariç bütün gollerde rüştünün hatası var defanstan da büyük hata bence
Celal.Mehmet
18-04-2005, 00:59
RUSTU HATALI 2,3 VE 4UNCU GOLLERDE
Hele 2inci golde o gol yenmezdi yaa..topu nasi tutmazsin rustu ya!!hakeme degil topa baksan sonra itiraz etsen bisey olmucakti yaktin maci.
hele 3,4 uncu goller de cabasi olmaz bu kadar
30 metreden yemesin gol yaaa
ucsun naparsa yapsin yemesin
volkan bence rustunun ustunde kalitede bir kaleci cunku fizigi var ve uzaktan gol yemiyor!! yani tamam rustu kadar tecrubeli olmayabilir ama bence 11de oldugu surece rustuden daha iyi olacagini kanitlayabilir!!! yeter artik yani bu bjk macini bize kaybettiren rustuydu!
alex 2 gol attı
anelka cok ii isler yapti
aurelio yine cok kostu
selcuk bekledigimin uzerinde bi performans gosterdi ilk yaridaki sutu guzeldi cordoba cikardi
nobre yine hareketliydi biraz daha sansi olsa ii olurdu
LUCIANO KRAL!! Gecen hafta ki sakarya macindan sonra da bu hafta mukemmel oynadi.kariyerindeki 6.rovasata golune imza atti :) bence Fenerbahce de defans ta en cok calisan isimdi..
deniz de alisik olmadigi bi yerde ii oynadi.umit onder herzamanki gibiydi.anlamadigim tuncay nie bu kdr kotulesti?
ayagindan top acio gereksiz isler yapio anlamiorum
gel gelelim alex e bence gunun en iilerindendi
her topla bulustu ve de attigi iki golle guzel oynunu susledi..!!!
artik yeter RUSTUYU ISTEMIYORUM
donsun barcelonaya..!
ab statusundeymis madem gitsin geri..!
volkani istiyorum sadece VOLKAN!!!
Selçuk Dağ
18-04-2005, 01:39
Rüştü'yü maçın stresini üzerinden atamayıp da körükörüne ve haksızca eleştiren arkadaşlara sesleniyorum...
Bu yıl şu ana kadar birçok maçta maçın gidişatını değiştiren adeta maçı çeviren kurtarışları oldu Rüştü'nün bunları hatırlamıyor olmanız çok üzücü.
Her futbolcunun hatta her sporcunun formsuz bir günü hatta dönemi olabilir bunu büyütmememiz ve anlayışlı olmamız gerekir Rüştü yıllardır bu kulübün en büyük değerlerinden biridir ve formasını giydiği yüzlerce maçımızın sadece birkaçında bugunkü gibi formsuz olmuştur.
Yazık çok yazık gittikçe daha da vefasız olmaya başlıyoruz toplumca hem de...
Caner.Kandemir
18-04-2005, 08:57
Rüstü´yü gördükce Volkan´in degil Recep´in ne günahi vardi diye düsünüyor insan .
Yine bir bjk maci, yine Rüstü !!!
Ilk degil son da olmayacak, bu adam ne Avrupa maclarinda, ne de bjk maclarinda bir ise yariyor !!! Yillar önce 2-2 giden bir macta kader arkadasi Mustafa Dogan köse bayraginda ne ariyorsa orda, uyukluyor!!! Rüstü palyaco gibi elini kolunu salliyor ofsayt diye yirtiniyor Sifo Mehmet hic olmiyacak bir pozisyonu golle sonuclandiriyor.
Sonra Fenerbahce düsmanlari naralari atmis cok mu ? Bu takim büyük mac kazanamazmis. Medya ne diyorsa Rüstü yerine getiriyor bravo dogrusu!!! Christoph Daum´un da kulagina küpe olsun, büyük lafi dinlesin. Tutturdu da tutturdu, ille de Rüstü al sana Rüstü. Bu mac daha efsane kategorisine girmedi, sampiyonluk giderse efsanenin de efsanesi olur.
Elalemin futbolcusu ceker gider bir daha yüzüne bakilmaz, Saban Sükür 1 sene boyunca kapi kapi dolastirilir el etek öptürülür ama biz hic bir sey olmamis gibi Rüstü´yü aliriz oynatiriz. Ehhhh sonuc da böyle olur iste, 3-5 capulcuya rezil olursun insan cileden cikar kahrolur!!! Türk futbolunun yararinaymis, Milli Takima katki saglaniyormus, birilerinin hatiri varmis. Bu isler hatir gönül islerinle olsaydi ohhhh ohhhh....
>:( >:( >:( >:( >:(
Insan kariyerinde bir tane bjk macinda iyi oynar be, bir tane. Ama herhalde hala yillar önce bir bjk maci arifesinde karisinla olan kavgayi düsündükce tüyleri ürperiyor !!! Ama sezon sonlari nedense eller avuclar acilinca bu tip hadiseler hic akla gelmiyor !!!
>:( >:( >:( >:(
Rüstü Avrupa ve bjk apayri bir destan !!!
Bunda ne vefasizlik var, milyonlarca $ cebine indiren adam bunlari yapiyorsa bu paranin kücük bir miktarina degil terini, kanini bile verecek cocuklar bu hatalari yapsinlar ona raziyim !!!
Vefasizlik nedir biliyormusunuz 10 sene icinde ortalama 2 milyon $ oynayan bir insanin, canim cekti kafam esti bir Barcelona havasi tadayim demek, vefasizliktir. Bu 10 sene icinde 5 sampiyonluk, 4 Türkiye kupasi, 2 Avrupa kupasi Sampiyonlar Liginde 3-5 ceyrek final oynadi da biz mi görmedik, ne vefasizligi yapiliyormus Rüstü beye.
>:( >:( >:( >:( >:( >:(
Talha Kurt
18-04-2005, 09:22
Helal olsun size !
Arkadaslar;
Rustu suanki durumumuzda olmamıza en buyuk etki gösteren oyunculardan birisidir.Futbol bu;yenmekde var yenilmekde.Tamam hatalı goller yemiş olabilir ve mac onun yuzunden'de kaybedilmiş olabilir.Ama sizin yaptıgınız gercekten o futbolcuya son derece agır eleştiriler.Arkadaslar bizim bir sloganımız var.Hatta sloganlarımız;
Hep Destek!Tam Destek!
Yensende yenilsende iyi gunde kotu gunde seninleyiz!
vs..Sloganlarımızı ne cabuk unuttunuz arkadaslar.Bu zamana kadar o sloganları anlamıyla söylememişiniz demekki.Söyleseydiniz bugun bu eleştiriler yerine futbolcumuza sahip cıkardınız!
Üzülerek okudum gercekten..
Saygılar...
Selçuk Dağ
18-04-2005, 09:36
Rüstü´yü gördükce Volkan´in degil Recep´in ne günahi vardi diye düsünüyor insan .
Ilk degil son da olmayacak, bu adam ne Avrupa maclarinda, ne de bjk maclarinda bir ise yariyor !!! Yillar önce 2-2 giden bir macta kader arkadasi Mustafa Dogan köse bayraginda ne ariyorsa orda, uyukluyor!!! Rüstü palyaco gibi elini kolunu salliyor ofsayt diye yirtiniyor Sifo Mehmet hic olmiyacak bir pozisyonu golle sonuclandiriyor.
Sonra Fenerbahce düsmanlari naralari atmis cok mu ? Bu takim büyük mac kazanamazmis. Medya ne diyorsa Rüstü yerine getiriyor bravo dogrusu!!! Christoph Daum´un da kulagina küpe olsun, büyük lafi dinlesin. Tutturdu da tutturdu, ille de Rüstü al sana Rüstü. Bu mac daha efsane kategorisine girmedi, sampiyonluk giderse efsanenin de efsanesi olur.
Elalemin futbolcusu ceker gider bir daha yüzüne bakilmaz, Saban Sükür 1 sene boyunca kapi kapi dolastirilir el etek öptürülür ama biz hic bir sey olmamis gibi Rüstü´yü aliriz oynatiriz. Ehhhh sonuc da böyle olur iste, 3-5 capulcuya rezil olursun insan cileden cikar kahrolur!!! Türk futbolunun yararinaymis, Milli Takima katki saglaniyormus, birilerinin hatiri varmis. Bu isler hatir gönül islerinle olsaydi ohhhh ohhhh....
Insan kariyerinde bir tane bjk macinda iyi oynar be, bir tane. Ama herhalde hala yillar önce bir bjk maci arifesinde karisinla olan kavgayi düsündükce tüyleri ürperiyor !!! Ama sezon sonlari nedense eller avuclar acilinca bu tip hadiseler hic akla gelmiyor !!!
Bunda ne vefasizlik var, milyonlarca $ cebine indiren adam bunlari yapiyorsa bu paranin kücük bir miktarina degil terini, kanini bile verecek cocuklar bu hatalari yapsinlar ona raziyim !!!
Vefasizlik nedir biliyormusunuz 10 sene icinde ortalama 2 milyon $ oynayan bir insanin, canim cekti kafam esti bir Barcelona havasi tadayim demek, vefasizliktir. Bu 10 sene icinde 5 sampiyonluk, 4 Türkiye kupasi, 2 Avrupa kupasi Sampiyonlar Liginde 3-5 ceyrek final oynadi da biz mi görmedik, ne vefasizligi yapiliyormus Rüstü beye.
Peki...
Erkan.Ergun
18-04-2005, 09:50
Rüştü'yü maçın stresini üzerinden atamayıp da körükörüne ve haksızca eleştiren arkadaşlara sesleniyorum...
Bu yıl şu ana kadar birçok maçta maçın gidişatını değiştiren adeta maçı çeviren kurtarışları oldu Rüştü'nün bunları hatırlamıyor olmanız çok üzücü. *
Her futbolcunun hatta her sporcunun formsuz bir günü hatta dönemi olabilir bunu büyütmememiz ve anlayışlı olmamız gerekir Rüştü yıllardır bu kulübün en büyük değerlerinden biridir ve formasını giydiği yüzlerce maçımızın sadece birkaçında bugunkü gibi formsuz olmuştur.
Yazık çok yazık gittikçe daha da vefasız olmaya başlıyoruz toplumca hem de...
Selçuk,bu futbolcunun transfer edilme sebebi Volkan'ın tecrübesiz oluşuydu.Ve şu anda Volkan bu yeteneği ile kaleye geçmiş olsa tecrübe sorununu çoktan hallederdi.Çünkü bu sene Rüştü bize tecrübesi ile maç kazandıramadı maalesef.Bilhassa en çok ihtiyaç duyulan maçlarda Rüştü'nün yokluğunu hissetmiş olduk.Van Hooijdonk o yaşında hala frikik çalışırken RÜştü bir türlü uzaktan şut ve verilen geri paslar,aynı zamanda degaj konusunda kendini geliştirebilmiş değil.Fenerbahçe Volkan ile devam ederse en azından birkaç sene sonramızda garanti altına alınmış olur...
Aynur Akman
18-04-2005, 10:02
arkadaşlar gerçekten helal olsun..yine bir maçın faturasını rüştü ye kestiniz..kimse yaptığı kurtarışlardan bahsetmiyor...selçuk sana gerçekten katılıyorum.vefasızlık gittikçe artıyor ama bunu fenerbahçe taraftarında görmek beni çok üzüyor..rüştü yıllarca bu takıma hizmet etti halada ediyor...elidne gelen hereşeyi yapıyor..bu takım için katlandığı fedakarlıklar çok fazla..hatırlamayan arkadaşlar olabilir ama rüştü nün o dayak olayından sonra takımda kalması bile gerçek bir fb li olduğunu gösteriyor..rüştü hala avrupanın en iyi kalecilerindenken nedir bu haksız sözler anlayamıyorum..bu maçın faturası ona kesilmemeli...rüştü şu an fenerbahçenin kalecisidir ve bizde onu desteklemeliyiz..Talha nın dediği gibi: Yensende yenilsende iyi gunde kotu gunde seninleyiz!
Sercan Matur
18-04-2005, 10:30
....Çünkü bu sene Rüştü bize tecrübesi ile maç kazandıramadı maalesef....
Dimi ya...
Diyorum, Rüştü'ye : gönder tecrübeni 2 gol atsın kornerlerde serbest vuruşlarda, yok.. dinlemiyor beni...
Emre Akça
18-04-2005, 11:06
Dimi ya...
Diyorum, Rüştü'ye : gönder tecrübeni 2 gol atsın kornerlerde serbest vuruşlarda, yok.. dinlemiyor beni...
bende söledim illa dedim durdurma sunu kalede bak ne güzel tecrüben var koy anelkanın yanına hem şutu da iyi at 2 gol al maçı ama nerde bence rüştüyü biz bidaha dönmemesi için idam edelim geri dönüsü olmaz hem .. :P:P
birileride volkanı geçtim recebe üzülüyorum demiş allah allah çok acayip geldi... yazıklar olsun hepinize!!!! rüştü bizim oyuncumuz yani fenerbahçeli bir futbolcu sev yada sevme bu bir gerçek....bugün kazansak iyiki gelmiş dersiniz....atıp tut önemli olan foruma yazmak
Sercan Matur
18-04-2005, 11:08
Allah cezanı versin rüştü ne zaman böle önemli bir maç olsa zaten sen bu hataları yapıorsun. 38 bin arkan türübünlerde oturan bizlerin naletini aldığın için *Keşke böyle olmasaydı
Ne bedduası...
Ne lanet alması...
Fenerbahçe taraftarı her zaman olduğu gibi yin Rüştü'nün arkasında olacaktır.. Buna kimse mani olamaz.
Futboluna eleştiri yaparsın, kişiliğine asla...!
Allah cezanı versin rüştü ne zaman böle önemli bir maç olsa zaten sen bu hataları yapıorsun. 38 bin arkan türübünlerde oturan bizlerin naletini aldığın için Keşke böyle olmasaydı
Murat Karaman
18-04-2005, 11:12
kötü dua yok ama yanlışlarını da görmezden gelemeyiz.dediğim gibi yinede sağolasın RÜŞTÜ
Emre Akça
18-04-2005, 11:13
Allah cezanı versin rüştü ne zaman böle önemli bir maç olsa zaten sen bu hataları yapıorsun. 38 bin arkan türübünlerde oturan bizlerin naletini aldığın için *Keşke böyle olmasaydı
baha abartmışın olayı böyle şeyler bir unifebliye yakışmıyo.. bu konuda agır cevaplar alırsın bence bu mesajını sil çok ayıp.... unutma ki 4 puan öndeyiz ve lig devam ediyor futbol bu..insanların kişiliği ile yargılamayın.
Talha Kurt
18-04-2005, 11:29
Al buradan yak...!
Yazık!..
Sen ne naletinden bahsediyorsun?Biz yine rustunun arkadasındayız,arkadasında durmaya'da devam ediceğiz.Fazla ağır konusmussun Baha.Öz bu msj'ını silmeni rica ediyorum.Burayı sadece fenerliler okumuyor.Senin bu dusunceni okuyan fenerbahceli olmayan bir kişi bu söylediklerini bizim üzerimize genelleme olarak yansıtacaktır.Biran önce hatanın farkına varman dileğimle.
Saygılar...
Caner.Kandemir
18-04-2005, 11:32
Selcuk hatali bir adam körü körüne savunulmaz !!!
Manchester maci; cerceveyi bulan 7 sut altisi gol, dün kaleyi bulan 5 sut dördü gol. Inönü´de Carew burnunun dibinden sut cekiyor kaleden cikip aciyi daraltmaya calisiyor. Dün 40 metreden sut cekiliyor hala cizgide, patates cuvali gibi düsüyor !!!
Adamlar üstelik bütün hafta bangir bangir bagiriyor uzaktan vuracagiz ve vurdular da. Son 2 bjk galibiyetlerimizde ne hikmetse Rüstü kalede yok !!! Birilerine bir borcu varsa onlari ödüyorsa söylesinde, biz de kendimizi bjk ve avrupa maclarina bu kadar kaptirmiyalim. Dün burnunun dibinden kafa golü yiyorsun, Inönü´de burnunun dibinden yiyorsun üstelik de Mustafa Dogan gibi bir kazmadan.
Kimse kusura bakmasin ama bu pabucu Rüstü giymeli. Yok efendim Fenerbahce büyük maclari kaybediyormus, yok Manchester, yok Lyon yok bilmem neymis. Dün Carew´in attigi gol ile Lyon´da yenilen gol ters acidan birbirine benziyen 2 gol.
Baraj kuruyorsan topu görebilecegin sekilde kur, görüyorsan nereye gidecegini sezmelisin ve cikip almalisin. Cordoba da hata üstüne hata yapti ama hic olmassa bir iki iyi hareketi de oldu. Ama bizimkinin kornerde cikisi neydi öyle, bu rakibi cesaretlendirmek degil de ne ?
Bunu ancak 2 kupa temizler, kime kaybetsek fark etmezdi ama su karga tulumlarina asla kaybetmemeliydik. Cag disi bir futbolla adamlar bizi yendi. Herhangi bir Avrupa takimi bu kargalara 5 atar gönderirdi.
Sercan Matur
18-04-2005, 11:33
Sen geç kardeş kaleye...
Hasan Muradoğlu
18-04-2005, 11:36
burda tartışılması gereken konu rüştü'nün kötü performansı değil,aslı problem volkan gibi gelecek vaad eden bir kalecimiz varken rüştü'yü geri getiren teknik heyet...
not:lütfen bu mesajıma ,takım yenildiğinde bu tarz yazılar yazıyorsunuz diye cevap yazmayın...
Emre Akça
18-04-2005, 11:38
Sen geç kardeş kaleye...
+1
Sercan Matur
18-04-2005, 11:40
ne olacakti daha mi fazla yiyecektik ???
En azından susup otururdun..
Caner.Kandemir
18-04-2005, 11:42
Sen geç kardeş kaleye...
ne olacakti daha mi fazla yiyecektik ???
Emre Akça
18-04-2005, 11:46
En azından susup otururdun..
puhahahhahahaha....susarmıydı :D:D:D:D
Hasan Muradoğlu
18-04-2005, 11:49
ya Allah aşkına ne yapmaya çalıştığınızı bana anlatır mısınız?
rüştü ile ilgili bir topic açılmış iki taraf ta(eleştiren/savunan...ki bu çok sesliliği getirir bence) kendi görüşlerini anlatan yazılar yazmalı ama siz birbirinize laf atıyorsunuz.bu mudur yani fenerbahçe taraftralığı özellikle de unifeb forumunda...
yakışmıyor hem de hiç ???
Ahmet Coşkun
18-04-2005, 11:55
Caner Haklı anasını satayım yaa....
Tamam Ünifebliyiz ben 3,5 yıldır ünifebliyim ancak bu eleştiri hakkımı kullanmamam değildir.Ben Yönetimin arkasındayım ancak bu Beşiktaş maçında 1 kurtarışı olan 7 kez hatalı çıkış yapan defalarca zamanlama hatası yapan kalecimizin degajı zaten ALLAH"a emanet yani ben tepkimi koyarım bunu kimse engelleyemez haaa
Baha arkadaşımız eleştiriyi hakarete döndürmüş evet düzeltir mesajını zaten ama Çıkıp Rüştüyü eleştirmeyelim demekte OLMAZ biladeryaaa
Caner.Kandemir
18-04-2005, 11:57
Cok bilmisler siz söyleyin o zaman dünkü maci nicin kaybettik !!!
Ve bu kargalara karsi son 2 galibiyetlerimiz nicin Rüstü´süz gerceklesti !!!
Adam nedense tutturamiyor bjk maclarinda, vardir bir nedeni !!!
Bunlar hata degil vurdum duymazlik, bir insanin kahrini milyonlarca insan cekemez cekmemeli.
Gecen sezon Recep´in Genclerbirligi kupa macinda yaptigi hatalar bu kadar degildi
>:( >:( >:(
Emre Akça
18-04-2005, 12:01
Caner Haklı anasını satayım yaa....
Tamam Ünifebliyiz ben 3,5 yıldır ünifebliyim ancak bu eleştiri hakkımı kullanmamam değildir.Ben Yönetimin arkasındayım ancak bu Beşiktaş maçında 1 kurtarışı olan 7 kez hatalı çıkış yapan defalarca zamanlama hatası yapan kalecimizin degajı zaten ALLAH"a emanet yani ben tepkimi koyarım bunu kimse engelleyemez haaa
Baha arkadaşımız eleştiriyi hakarete döndürmüş evet düzeltir mesajını zaten ama Çıkıp Rüştüyü eleştirmeyelim demekte OLMAZ biladeryaaa
bak güzel kardesim anasını sattın iyi sat..bilader dedin tamam yönetimin arkasındasın ki umarım senin abiliğinle yönetim toparlanır.. ama boşta konuşmayalım...
bide çok bilmiş diyen arkadasım sen çok biliyosunki taktik veriyosun baksana adamda sana sen geç diyo gayet güzel bir cevap işi hakaerete dökmeden sataşmalar olabilir o yüzden böle cok bilmiş gibi laflar söleme lütfen
Hasan Muradoğlu
18-04-2005, 12:15
helal olsun bu mudur yani Türkiye'nin aydınlık yüzü unifeb'in forumunda olanlar...
dünkü maça ,ve maçtan sonra girdiğimiz anlamsız tartışmalara inanamıyorum :-X
Ceyhun.Demir
18-04-2005, 12:36
Birilerine bir borcu varsa onlari ödüyorsa söylesinde, biz de kendimizi bjk ve avrupa maclarina bu kadar kaptirmiyalim.
ayıptır, günahtır.. şu laf resmen "rüştü maç satıyor"a geliyor.. bir oyuncu kötü oynadı diye bu kadar ağır laf edilir mi?
eleştiride bi yere kadar Caner.. kaş yapacam derken göz çıkarmayalım.. bir mesajı göndermeden önce "ön izleme" tuşuna basıp yazdığımızı okuyalım lütfen..
Caner.Kandemir
18-04-2005, 12:38
Emre isi pislige dökmene gerek yok, haddini bil.
Bir insan elestirilir, bunda art niyet yok birsey yok. Rüstü nicin getirildi bu sezon Volkan´a güvenilmedigi icin. Avrupa´da basarisiz deniliyorsa Fenerbahce icin, demekki bosuna getirildi.
Büyük maclarda Fenerbahce yok deniliyor ama ayni zamanda Rüstü hic yok, ehhhh daha nicin ben kiralik bir adama güveneyim ki. Ya sezon sonunda cekip giderse !!!!
Gecen sezon derbi kaybetmeyen Fenerbahce, bu sezon derbi kazanamiyor olacak gibi degil !!! Isin rahatini da bulmuslar bazilari hoca söyle hoca böyle. 30 metreden yenilen gollere taktik mi üretilir !!!
Yenileceksek Volkan kalede olsun, hic olmazsa gelecege yatirim yapmis oluruz. Sampiyonluktan hic süphe etmiyorum, sadece su medyadaki düsmanlarimiza nicin konusma hakki taniniyor ona isyan ediyorum !!!
Sercan Matur
18-04-2005, 12:46
Daum'dan çok Daumcu var Maşallah..
Emre Akça
18-04-2005, 12:49
Emre isi pislige dökmene gerek yok, haddini bil.
bana bak oraya yazdım düzgün cevap verirseniz böyle sataşmalar olur diye. ama sen bu yaptığınla olayı abarttın ve sen gerçekten pislik görmemişin haddim kendini bilir ama sen bilirmisin onu bilmez çok yanlış konuşmusun..forumda böle konuşmaların beni üzdü istersen bir maça gelde orda söyle bunları.... yaptığın yanlışlığın özürünü dilemeni bekliyorum aksi takdirde bende seviyesiz cevaplar vericem...
Caner.Kandemir
18-04-2005, 12:52
Ya bu Rüstü konusunda bir daha yazmiyacagim. Evet haklisin sinirler gergin degmez.
Ercan.Alpkaya
18-04-2005, 12:52
ya ben o daumun ............... o adamın bu takımda kalmasını isteyen zihniyetlere de ayrıca
Caner.Kandemir
18-04-2005, 12:57
Bir daha yazdiklarini oku ve düsün bakalim nerde hata yaptin.
Meydan okuma pisman olmayasin sonra !!!
Mehmet.Apaydin
18-04-2005, 13:01
helal olsun sizin gibi fenerlilere ya .......gidin bi de rüstüyü dövün isterseniz..tamam bende agzima geleni saydim rüstüye ama digerlerinin hiç mi suçu yok....bi nobre bütün maç cenesi susmadi..luciano ilk goldeki hatasini niye yazm1yorsunuz...ya da ikinci golde carewin elini kolunu sallaya sallaya gol atisini....
ya da tuncayin her topu ezisini..bence en büyük suç daumun ...sen o kadar para veriyorsun adama gol atsin diye adam1 sag açik oynatyorsun...sol kanatta sol ayag1yla ömründe topa dokunmamis iki adam1 oynat1yorsun....yazik oldubu taraftar1n destegine ve gerçek profesyonel gibi top oynamak isteyen alex anelka ve aurelioya...
Emre Akça
18-04-2005, 13:04
ben pişman olmam canım kardesim,, çünkü ne dediğimi bilirim durup duruken kimsenin kişilğiyle ilgili bir şey demem senin yukarda yaptığın gibi sen kendi fikrini bende kendi fikrimi sölüyorum..sen bianda yandas oldğun konuyu saptırıp bana bişiler sölüyorsun neyse !!! ben burda sana forum ağalığı yapmıyacam sonra bana sen başlatıyosun diyorlar konudan sapma
Sinan Bıçak
18-04-2005, 13:10
Beyler Caneri kutluyorum yazdığı mesajlar için çünkü ilk defa medyadan bahsetmeden yazılar yazmış.
Hakan Ateşler
18-04-2005, 13:44
rüştü dün akşam iyi sayılırdı,şutlar güzel yere gitti,orda o toplara vurdurtan defans rüştü den daha suçlu,deniz barış defans oynayamaz,mutlaka seneye bi defans alınmalı,rüştü ii kaleci ama sene başında alınması hataydı,voplkan ı yetiştirmek lazım,dida'ya bakın,elinden top kaçırıp gol yiyen kaleciydi o adam,ama 1 2 yıl içinde nası bi adam oldu.armut piş ağzıma düş yok...
Bestami Gezer
18-04-2005, 14:02
rüştuye karşı yapılan eleştirilere,tek suçlu adam gibi bakmak yanlış olsa gerek.onumuzde 6 hafta var ve kale muhtemelen yıne rüştünün.onumuzde çokbuyuk bir şampıyonluk maçı var.galatasaray maçında da rüştü sahada olacak.defansın bir hucuma yakalanırken geriye hep bırlıkte kaleye dogru çekılmesıne anlam veremıyorum.bence defans kendıne gelmeli.
Caner.Kandemir
18-04-2005, 16:07
Beyler Caneri kutluyorum yazdığı mesajlar için çünkü ilk defa medyadan bahsetmeden yazılar yazmış.
Medyadan ne bahs edecegim Erman Torogluna gün dogdu iste sagolsun Rüstü. Ellerini kollarini biledi, Federasyonun Aziz Yildirim ile kavga ettigini yayacakti olmadi.
Sagolsun Ermanlarin, Hincallarin, Kazimlarin ve diger futbol teröristlerin ekmeklerine yag sürenlere. 7 puan almissin basini gidiyorsun ama rahatlik bir yerlerine batti bazilarinin. Denizli macinda bu futbolla elensek üzülmezdim bile ama Yildirim Demirören´in, türk futboluna kan getiren insanlari kiskirtan ve Fenerbahceyi kücük düsüren herifin takimina yenilmek gercek ayip !!!
Bütün hafta islenecek tek konu Fenerbahce büyük maclarda oynayamiyor !!! Biz demedik mi denilecek. Sinan Engin´i konusturuyorlar ya, yaziklar olsun !!!!
Muhtesem mactan bile zevk alamadik, Genclerbirligi macinin kopyasi güme gitti !!!! Tartismaya da degmez aslinda, sabit fikirler dagilmaz. Umarim Rüstü daha 5 sene bu takimin kalesini korur. Yeter ki gecmis emekleri güme gitmesin !!!
Ama iki de bir hoca degistirelim, Rüstü ebedi kalsin !!! Medya da daima birilerini begenmesin ama bir iki kurtaris yapti diye Rüstü maci cevirsin desin !!!
Ceyhun.Demir
18-04-2005, 16:25
Medyadan ne bahs edecegim
gerçektende hiç bahsetmemişsin..! ;D
Ercan.Alpkaya
18-04-2005, 16:35
kardeş ağırdan gel biraz yavaş...rüştü fenerbahçe nin kalecisidir yediği gollerde hatalıdır ama senin öle olayı abarmana gerek yok
Ertu Aydın
18-04-2005, 16:39
Şimdi olaya bir açıklık getirmek adına,burası 1907UNİFEB forumları.1907UNİFEB sanal bir oluşum değildir.Bazı realiteleri göz ardı ederek kimsenin ahkam kesmeye hakkı yok.Foruma üye olmak kimseye böylesi bir hak vermez.Öyle veya böyle tribünlerde yer alan,bu konuda bazı görevler üstlenmiş bir oluşumuz.Bizim işimiz şampiyonluğa giden takımı eleştirmek değil,destek olmak.Hele hele futbolcularımıza hakaret etmek gibi bi lüksü yok bu forumun kullanıcılarının.Umarım yeterince açık olabilmişimdir.
Erkut Yeğen
18-04-2005, 23:05
bir maç 11 kişi ile kazanılır, kaybedilir;bir kaç isim öne çıkar iyi veya kötü
ama eleştirilecek en son mevkidir kalecilik,rüştüye; bir kaç maçtaki hatası yüzünden asla sırt çevirmek vazifemiz olamaz
Semih Karaca
18-04-2005, 23:26
tek kelimeyle rüştü beşiktaş maçında berbattı bundan sonra volkan kaleye
Forum Yönetimi
19-04-2005, 12:35
Değerli üyemiz ,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Forum Yönetimi
19-04-2005, 12:37
Allah cezanı versin rüştü ne zaman böle önemli bir maç olsa zaten sen bu hataları yapıorsun. 38 bin arkan türübünlerde oturan bizlerin naletini aldığın için Keşke böyle olmasaydı
Değerli üyemiz ,
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Forum Yönetimi
19-04-2005, 12:40
ya ben o daumun ............... o adamın bu takımda kalmasını isteyen zihniyetlere de ayrıca
Değerli üyemiz ,
Onur Vural
20-04-2005, 00:08
ya arkadaslar su olaylara bır bakarmısınız forum tamamıyle karısmıs herkes bır yerlere bırseyler yazıyor bırılerı ona cevap yazıyor sonra o ona kufur edıyor ayıptır yahu HEP DESTEK TAM DESTEK deyıp bırlık olacagımız yerde kavga cıkaracak yer arıyoruz lutfen bıraz daha sakın
Selçuk Dağ
21-04-2005, 01:40
Haklısın kardeşim ama şuna bir açıklık getirelim :
Tamam eleştirdiniz hakaret ettiniz lanetlediniz rüştüyü...
İyi de adam ne yapsın oynamıyorum ben gidiyorum fenerden menerden çok gol mü yedim desin
veya dauma mail atalım oynatma şunu ya mi diyelim
veya pankart mı açalım tezahürat mı yapalım defol git rüştü diye
ne yapalım ne istiyosunuz rüştü eleştirmenleri ?
Eleştiriyse bunlar çoktaaaaaan amacını+boyutunu aşmış
bence sadece ego tatmini deşarj olmak için yapılan yorumlar tek bulabildiğim açıklama bu...
Birbirimize zorla fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışıyorsak eğer bu nasıl medenilik?
Murat Öztürk
21-04-2005, 22:28
artık savunmayın bana bu adamı..yedi yine uzaktan...görmüyo artık görmüyo yaşlandı..nedir bu daumun rüştü ısrarı,volkanı paslandırdı
Murat.Bengin
21-04-2005, 23:15
Horozların sesi bi taraflarından çıkıyordur :D.. Rüştü mükemmel oynadı şu anda FBTVde biraz sitem ediyor ama mükemmeldi mükemmel :)
Servet Güldeş
21-04-2005, 23:21
valla teşşekür etmek lazım...
Ceyhun.Demir
21-04-2005, 23:52
Rüştü hatalı olduğunda eleştiriyoruzda bugünde laf sölemek ayıp olur.. maçta çok iyiydi bence.. özellikle yan topların hepsini topladı, süper çıkışlar yaptı.. goldede hatası yoktu topa süper vurdu adam ve resmen 90'a gitti..
Korkut.Eren
22-04-2005, 00:07
walla golde müthiş hatası vardı, soluna giden topu sag elle çıkarmaya çalışıyorr..!!! Ama genel olarak mukemmeldi ama açıkçası maçı kaybetseydik böle düşünürmüydüm onu ben dahi kestiremiyorum!!! Kalan maçlarda inş kalesini gole kapatır!
Berk Aymete
22-04-2005, 00:40
geçen maçta çok hatalı olduğunu düşündüğüm rüştü bugün iyi bir maç çıkardı ama yine uzaktan golü yedi. bence her ne olursa olsun artık kaleyi volkana teslim etmemiz gerekiyor. rüştüye önceden yaptıkları için teşekkür edip yollarımızı ayırmamız gerekiyor diye düşünüyorum... ama tabi herşey lig sonunda...
Emre Akça
22-04-2005, 09:39
açıkçası maçı kaybetseydik böle düşünürmüydüm onu ben dahi kestiremiyorum!!! Kalan maçlarda inş kalesini gole kapatır!
kanımca yanlıs bir düşüncede olsa bunu dile getirmen gerçekleri söylemen çok önemli ve örnek bir davranış. insan kendinide eleştirmeli tebrikler korkut
Baturalp Alpsan
22-04-2005, 10:30
arkadaslar Ruştü dün gosterdi ki herkesten cok fenerbahceli olup bu takıma nekadar yararlı oldugunu bizim rustuye destek cıkmamız gerekti nitekim cıktıkta dun rustu sayesinde tur atladık bakınız luciano nun golune o golu bence rustu attı penaltılardada cok basarılıydı biraz sanssızdı 2 top daha tutabilirdi her futbolcumuza sahip cıkalım artık zaman kalmadı cunki
Aynur Akman
22-04-2005, 11:28
Rüştü yü haksız yere eleştirenler, eleştiriden öte gidip onu korkak tavuk diye adlandıranlar yetmeyip akılsız diyen arkadaşlar..dün rüştü olmasaydı nasıl kalırdık finale ..bir düşünün!! rüştü size en iyi cavabı dünkü maçta verdi!!
Selçuk Mısırlı
22-04-2005, 12:59
Beşiktaş maçında Rüştü'yü eleştirenler.Yeter artık Rüştü defol git diyen arkadaşlar.Hala aynı fikirde misiniz?Rüştü Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisidir.Hala Rüştü'ye stadda küfür ediliyomuş.Yazıktır.Rüştü bunu kendi söyledi.Sırf Barca'ya gitti diye mi bu kızgınlık?
Erkut Yeğen
24-04-2005, 23:05
Rüştüm benim:)
Korkut.Eren
24-04-2005, 23:43
Helal rüştüye ankara maçında olmasa idi üç puanı almak hayal olurdu. Bravo rüştü, hep böyle devam, bjk maçında kazaya ugramasa sezon sonunda yedigi gol sayısı 15i geçmezdi, inş rüştü 20 gol üzerine çıkmaz, böle olursa kesin şampiyonuz
Umit.Aytac
24-04-2005, 23:53
rustu bugun fenerli oldugunu ispat etti bir daha
Tufan Avşar
25-04-2005, 00:11
Rüştü, Türkiye'nin en iyi kalecisidir ve Fenerbahçe'nin kalesini korumakla mesüldür. Bazı arkadaşların ne kini var anlayamıyorum.. Bugün ki maçta yine yapıcağını yaptı.. Helal olsun sana Rüştü..
Çağrı Özmen
25-04-2005, 00:33
tufan bazı arkadasların kini var,rüstünün super oldugu dönemde rüstüye laf edmiyorlardı,hangi mac deyince mtk budapeste diyorlardı,simdi rüstü iyi(super degil eski yıllardaki gibi) bir macta,iki maçta kin kusuyorlar...kolay gelsin herkese...ben artık bu konuda konusmaktan bıktım...bir zamanlar bizi kimin kurtardıgını unuttular.ben sadece buna yazıklar olsun diyorum,hic bir arkadasım üstüne alınmasın ama yazıklar olsun sadece...
Taylan Külekçi
25-04-2005, 02:55
Kalecılık ıstıkrar ıster,bı zamanlar fevzı gelecek vadeden en ıyı kaleceıydı,hayrettın sayesınde gs manchesterı eleyıp samp lıgıne cıkmıstı..rustu de bu yolda ılerlıyo.Kendını dunyanınen ıyı kalecısı gormesınden,kendıne olan asırı guvenınden bu noktaya geldı..Her mac kaleyı bırakıp 20 mt acılıp kafa topuna cıkma cesaretını hıc bır kalecı bulmamalı,bu laubalılıkten baska bısey degıl..Rustunun en ıyı yonu karsı karsıya posızyonlarda gol yememesı o da luks zaten o posızyonda gol yesen kımse sana bısey demez,ama 25 mt den her topu ıcerı alcan dıye bı sey de yok,her yan topta hatalı cıkıyo..bu ıkı zaafı volkanın en buyuk artısı,seneye her turlu kale Volkana teslım edılmelı..
Murat Ünlü
25-04-2005, 10:58
rüştü her zaman bir numaraydı.hatalı gol yemeyen kaleci varmı dünyada.11 yıldır o kaleyi o koruyo.ankara maçında da görüldügü gibi büyük kaleci böyle olur.antalya seninle gurur duyuyo.
Aynur Akman
25-04-2005, 12:05
rüştü 11 yıldır fenerbahçemiz için elinden geleni yapıyor..ve bence bu görevi en iyi şekilde yapıyor...şu an da avrupanın en iyi kalecilerinden biri...rüştü ye küfür edenler haksız yere eleştirenler yine cevaplarını aldılar en güzel şekilde...rüştü bu takımın en iyi oyuncularından ..her kaleci hata yapabilir rüştü de bejeke maçında yaptı ama bazı arkadaşlar kişisel kinlerinden dolayı çok fazla üstüne gittiler Rüştü nün....bunların hiçbirini haketmiyor ve onlara en güzel cevabı yaptığı kurtarışlarla veriyor...
Caner.Kandemir
25-04-2005, 14:57
Rüstü arasira sacmalamasa, her maca konsantre olsa rahatlikla Barcelona kalesini korurdu. Ama bir türlü bunlari yapamiyor, nedense.
Ankaraspor macinda cikardiklarini cogu dünya capinda kaleci cikaramaz ama bjk macinda yediklerini amatör bir kaleci de yemez.
Bu kadar ucurum kadar fark olmamasi lazim, tecrübeli bir kaleci istikrarini korumali. Umarim ligin son maclarinda bu formunu korur, kupa finali ve Yunanistan macinda formda bir Rüstü görmek istiyoruz !!!
Hersey kendi elinde, birazcik konsantrasyon gerisi kolay !!!
Burhan Günarslan
26-04-2005, 10:35
rüştünün son iki maçta kendi güvenini kazanması çok güzel oldu ona karşı yüklenmelere en güzel cevabı denizli ve ankara maçlarında verdi tekrardan hoş geldin rüştü! dün de daumun rüştüyü seneye de istemesi üzerine yönetime verdiği talimatname de rüştünün motivasyonunu ikiye katlamıştır umarım
Aynur Akman
26-04-2005, 10:57
umarım rüştü seneyede fenerbahçemizde olur!!!
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.