Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Beşiktaş (28. hafta)
Burak Kav
10-04-2005, 04:20
Ilk yarı macında Nobre,PvH ve diger oyuncularımıza yapılan pisliklerin hesabını odeyecek bjk camiası...
Guzel bir oyunla kazanırız insallah...
Yorumlar buraya
Kadir Özden
10-04-2005, 12:22
sevgili FENERBAHÇE liler bjk taraftarının yaptığı bir organizasyonu duydum FENERBAHÇE maçında telsim(lise) trübününe 1000 kadar taraftara bilet almışlar ve maça gireceklermiş maçın ilerleyen dakikalarında ortaya çıkacaklarmış organizasyonu yapan çarşı grubuymuş bence yönetimin acil tedbir alması gerekiyor.
Faruk Can
10-04-2005, 17:27
17 Nisan , pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadında oynayacağımız BjimnastiK maçına tam 1 hafta var ve ben bu maçı iple çekiyorum...Sakarya maçında son dakikada gelen golle aldığımız 3 puanın ardından yeni bir BjimnastiK maçı daha...Aynı Abdi İpekçi de ezdiğimiz gibi kadıköyde de ezelim şu kargaları...Bakalım bu 1 hafta nasıl geçecek...
Serkan Özen
10-04-2005, 17:57
Lig maçları hakkında 1hafta önceden konu başlığı açmak Sakarya'da uğurlu geldi. O maç hakkında çok şey konuşuldu bu, maç hakkında daha fazla şey konuşulacak. Canlı izlediğim ilk BJK zaferi olmasını diliyorum. Sorun yaşamamak için herkes biletini olabilecek en kısa zamanda alsın lütfen. Kadıköy'deki galibiyet seimizi devam ettirmek için takımımızı tıpkı Sakarya'da olduğu gibi desteklememiz gerekiyor.
Bu maç için en çok güvendiğim isim Alex. Ceza aldığından bu yana Daum Alex'e BJK'nın maç kasetlerini izlettiriyor ve bu maçla beraber umarım herkes Alex'in bazılarının dediği gibi "Sadece küçük maçların oyuncusu" olmadığını görecek. İnşallah takımımız gününde olur.
Burak Kav
10-04-2005, 18:43
sevgili FENERBAHÇE liler bjk taraftarının yaptığı bir organizasyonu duydum FENERBAHÇE maçında telsim(lise) trübününe 1000 kadar taraftara bilet almışlar ve maça gireceklermiş maçın ilerleyen dakikalarında ortaya çıkacaklarmış organizasyonu yapan çarşı grubuymuş bence yönetimin acil tedbir alması gerekiyor.
bir zamanlarda gsliler lise acıktan 7000 bilet almıslardı...
bunlar 1000 kisi geldiler diyelim...ve olmaz ya oldu da kamufleleri cikardilar...hem guzel bir dayak yerler hemde dısarı atılırlar...buyuk ihtimal ceza alırlar,5. saha kapama oldugu icin 2.lige giderler... :D bence gelsinler bakalım 1000 kisi gorelim neler oluyor :)
Faruk Can
10-04-2005, 19:44
Basket maçında da aynısını söylediler...sonuçta bi kaç tane bejdajlı dayak yiyerek dışarı gönderildi...Gelsinler bakalım...
Burak Çankaya
10-04-2005, 20:27
yemezzzzzzzzzzzzzzzz!
Sinan Bıçak
10-04-2005, 21:08
Polarlarımız t.shirt lerimiz zaten sarı ve maça gelirken zaten üzerimizde Unifeb ürünleri olması görsellik açısından önemli
Erdem Şap
10-04-2005, 22:22
kesınlıkle kolpa yalan her mac oncesı oldugu gıbı cesıtlı asılsız ve imkansız soylentıler 1000 besıktaslı acıga gelır ama pasa pasa alexın her golune goooooooooool dıye bagırır seve seve
Faruk Can
11-04-2005, 17:46
Zaten biz her maçta migrosla devam ediyoruz...ancak telsim sol olsun , antu olsun kafalarına göre giriyolar genelde...bazen ben bile ne bağıracağımı şaşırıyorum...şunu da belirtelim malum olaydan sonra migros çok pasif kaldı , eskisi gibi ses çıkmıyor , karşılıklı atışmalarda bile bazen zor anlıyoruz...Umarım bir bütün halinde eski günlerdeki gibi 1907UNİFEB'i , GFBsi , KFYsi , CKsıyla bir ahenk yakalarız...
Burak Yayla
11-04-2005, 21:26
Hepimiz bir yumruk olup kafalarına ineceğiz.
NE MUTLU FENERBAHÇELİYİM DİYENE!!!!
İnanç Baş
12-04-2005, 09:30
Merhaba Arkadaşlar ;
Bende koyu bir Fenerbahçeli taraftarı olarak 5 arkadaşımla asli vazifemizi yerine getirmek üzere Pazar günü Telsim tribününde yerimizi alacağız. Bu maç için Ankara'dan geliyoruz. Ankara'dan bir isteği olan var mı?
Yalçın Ateş
12-04-2005, 14:20
Herşeyden önce maçta olay çıkmamalı yani ceza alacak herhangi bir olay olmamalı malum önümüzdeki 2 maç çok önemli trabzon ve gs ile oynayacağımız maçlarda takımımızı en iyi şekilde desteklememiz gerekiyor
Murat Karaman
12-04-2005, 14:41
hoydonka atılan şamarın,emrenin hareketinin hesabını sahada we tribünde werilmeli.
bunu inatla wede ısrarla yazıyorum.
KAREW SEN GOLCÜ DEĞİLSİN!!!
Serkan Özen
12-04-2005, 14:57
Tahriklere kapilip biz de ayni hareketleri yaparsak bir sonraki maclarimizi mabedimizde oynama ihtimalimiz ortadan kalkabilir. Sahadaki etkili futbolla gelecek bir galibiyet onlara gereken cevabi verecektir zaten. Hem oyuncularimiz hem de taraftarimizin duyarli olup, tahriklere kapilmayip 90dakika boyunca ölümüne destek vermesi durumunda zaten biz galibiyete çok yakiniz.
Onur Erülker
13-04-2005, 10:48
Hep büyüklük iddasında bulunmuş ama büyük olmaya hiç başaramış,dünyanın en zevksiz renk kombinasyonlarına sahip,şerefsiz ikinciliklerin takımı jimnastikçilere gereken ders verilecek.Bu sene ile birlikte bjk ile olan şamp. farkı 6 ya çıkacak.Ya bu bejeke bizle uğraşarak bize rakip olacağını zannediyor.Onlar gitsinde trabzonla sidik yarıştırsı!!!
Ali Yılmaz
13-04-2005, 16:03
En büyük FENERBAHÇELi olan ATATÜRK ne demiş:
"Geldikleri gibi giderler!"
Burak Kav
13-04-2005, 23:11
onu buyutme bunu buyutme
sakaryayı buyutme bjkyi buyutme
arkadaslar kolay mac yok
hele ki bu daha zor olacak
sakarya macını kolay gorenler bu mac ondan 2kat daha zor
kargalar bize saldıracak var gucleri ile
son kursunları cunku bu
bu sene hic halt yiyemediler
ama biz Feneri yendik demek icin saldıracaklar
basketbolda erkeklerde bayanlarda kapakları taktıgımız icin saldıracaklar kısacası kolay olmayacak.
lutfen rehavete kapılmadan her maca *aynı ciddiyet
teknik olaya gelince
ben daum olsam bu mac degisik bir taktikle baslarım
mesela 3-5-2
------------------------rustu------------------
----------onder(dc)----luciano(dc)------deniz(dc)
serkan(dmr)--------------marco(dmc)------------umit(dml)
----------serhat(amr)------------------------tuncay(aml)
--------------------alex-------------anelka---------
Fatih Özpınar
14-04-2005, 03:04
*Beşiktaş'a saha da en güzel dersi vermeliyiz. Kendilerini büyük zannedip havalara giren bu takımı stadımız da çimlere gömmeliyiz. Beni korkutan tek şey tarihin tekerrür etmesi. Nedeni ise kendi sahamızda yine bir galibiyetler serisi yakaladık ve buna son vermek isteyecekler. Şampiyonluktan uzaklaşmış, kupadan elenmiş bir camia ancak böyle basit günü birlik başarılarla camiasını ayakta tutabilir. Bu yüzden avını arayan çakal sürüleri gibi saldıracaklar. Ellerinden gelen çirkefliği yapacaklar. Saha da futbolcularımızı saha dışında biz taraftarları yaptıkları hareketlerle tahrik etmeye çalışacaklar. Bize düşen görev sağ duyulu davranmaktır. Şampiyonluğa dolu dizgin koştuğumuz bu günlerde Fenerbahçe düşmanlarına, özellikle medyaya kesinlikle fırsat vermemeliyiz.
Aslına bakarsanız tarihin tıpkı 6 KASIM 2002'deki gibi tekerrür etmesini isterdim. Tıpkı Mondragon'un her golden sonra kafasını eğip kaleye yürümesi gibi Cordoba'yı da o şekilde görmek isterdim. İbrahim Toraman'ı, Çağdaş'ı, Sergen'i, Carew'i, Tümer'i, Pancu'yu, Tayfur'u her golden sonra coşkudan dolayı çıldırmış olan taraftarımızı izlemelerini ve gerçek taraftarı görmelerini isterdim.
*Maçtan asıl beklentim 3 puan ancak neden bu şekilde bir 3 puan kazanmayalım ki... 6 Kasım da hiç kimse 6 - 0 lık bir skoru hayal bile edemiyordu...Neden yenilip de medyaya Fenerbahçe düşmanlarına koz verelim ki...Benimkisi güzel bir hayal sadece.
*Taraftar olarak sağ duyulu davranmalıyız. Hep destek tam destek.
Burak Kav
14-04-2005, 05:01
"0.5-0 olsun bizim olsun" rıdvan dilmen
;D
Yalçın Ateş
14-04-2005, 10:49
Kartalı anelka korkusu sardııııııııııııııı
Faruk Can
14-04-2005, 17:32
Sakaryadaki gibi maçın son düdüğü çalana kadar DESTEK olalım...maçın hiç bir bölümünde uğultu ve homurdanmalar duymak istemiyorum , zaten yeterince olacak bazı pozisyonlarda...Bu maçta sadece destek düşünelim , gerisini sahadaki futbolcularımıza bırakırsak hepimizin işi kolaylaşır...Birbirimize mukayyet olalım...
Haydi bastır FENERBAHÇE gol
Bizim için beşiktaşa koy
Fenerbahçe gol , Fenerbahçe gol
Haydi bastır FENERBAHÇE gol...
Yavuz Babacan
14-04-2005, 21:30
beşiktaşmış, rızaymış, çarşıymış hiçbiri zerre kadar umrumda değil..
ben sadece john carew denen şahsı bekliyorum sabırsızlıkla..!!
ilk maçta yaptıklarını daha unutmadık.. üstüne bir de, sakaryanın 7 attığı ankaragücüne 2 gol atınca havaya giren bu şahıs, "kadıköyü sessizliğe boğucam" diye ilginç bir açıklama yapmış..!!
ne güzelde söylemiş bir büyüğümüz;
"gel bakalım, gel bakalım, kadıköye gel bakalım....!"
imza ;)
Burak Kav
15-04-2005, 19:40
su kargaya bi cakalım yakıcaz ortalıgı :D
Semih Karaca
16-04-2005, 19:13
bu rıza çok konuşmaya başladı kadıköyün hiç bir yere benzemediğini göstermemiz lazm.aklı başına gelsin
Salih Tok
16-04-2005, 20:01
bu maçı almak artık farz oldu. bu Bitli Japon Kedilerinin bi tarafı kalkmıştı.bunu indirmek bize düşeeeeeeerrrrrr...
Faruk Can
16-04-2005, 21:03
bu rıza çok konuşmaya başladı kadıköyün hiç bir yere benzemediğini göstermemiz lazm.aklı başına gelsin
Kadıköy'e 10 yıl önceden gelmiş bir adam yeni haliyle bir tane derbi görmemiş Rıza atıp tutuyor tabi...Barnebau olsa farketmezmiş...Şükrü Saraçoğlu 55bin kişi kapasitesiyle Barnebau yu 10 a katlar bunu da öğrenecek yarın...Ağzı açık geri gidecek...
Koray Kunduracı
17-04-2005, 21:09
ta ... böyle rüştünün. rijkar haklıymış kimi savunuyos anasını satiim herif her geleni aldı
Berk Aymete
17-04-2005, 21:18
beşiktaşı canı gönülden tebrik ederim... ilk yarı iyi oynamamıza rağmen bizde 1 faktörü unuttuk: RÜŞTÜ!!! bjk 5 kere fln geldi 4 ü gol oldu... daha fazla yorum yok tebrikler beşiktaş...
Ata Bahadır
17-04-2005, 21:42
Ustune yorum yapilamiyacak bir mac ...
Berk Aymete
17-04-2005, 21:44
defansımız iğrenç. adamlar ne ilerde etkili olamadıkları gibi geriye gelmeye zahmet bile etmiyolar. hele o Tuncay bence artık takımdan gönderilmeli adammaçın başında iki tane net pozisyonu atamadı ya şu 100.yıl formasıyla maça çıkan ezik beşiktaşı yenemedik ya çok üzülüyorum. rahat fark olacak maçtı
sadece defansa fatura çıakrman bence doğru değil çünkü 1. gol hariç diğerlerini rüştünün normalde çıkarması gerekirdi çünkü hepsi ceza sahası dışından gelen toplar ve rüştünün 1 tek müdahelesi yok... tuncay ın kaçırması ise bence olaiblir ileride oynayan bir oyuncu gol pozisyonuna girmiyorsa bence sorundur, gol kaçırıyorsa değil
Meray Özen
17-04-2005, 21:50
ilk yarıda o kdr gol kaçırma lüksümüz yoktu..rüştünün de bu şekilde oynamasını tebrik ediyorum..aferin pancu kadar olamadın..şampiyonluk yolunda olmayacak bi maç olduu..
Meray Özen
17-04-2005, 22:19
nasıl bir ezikliktir bu..insanlar konvoya çıktı kutlama yapıyorlar..
Burak Kav
17-04-2005, 23:07
Bence Daum bugun lakabının ne kadar haklı oldugunu gosterdi.
Belki de en son elestirilecek kisi Daum'dur.
Herkes kontrollu bir baslangıc beklerken ilk yarı bjkyi surklase ettik.Gecen hafta ki sansımızın 10da1 i olsaydı ilk yarıyı 3-0 bitirip 2. yarı sov yapardık.Top bizi sevemedi ayrı mesele...
4lu defans bildiginiz gibi Daum'un vazgecilmezi.Herkes orta alanda tek basına Aurelio ve ileride cift forvet beklerken Daum akıllıca Aurelio'nun yanına Selcuk'u monte etti.
Anelka'yı sag tarafa ve Tuncayı sola kaydırıp Alex'e bos alan bırakmayı dusundu.Rıza hoca Alex'in basına 3 kisi verince ilk yarı Alex yoktu ama mukemmel bir Anelka vardı sag tarafta.
2. yarı ise tam tersi bu sefer Anelka kisi ile tutulunca Alex'e bir suru bos alan kaldı.
Ileride ise tabi ki Nobre...Sadece bu secim elestirilebilir.
Bence 10 kisinin boyle dizildigi oyunda en ucta PvH olmalıydı.
Nobre savascı,kosuyor ama bugun etkisizdi.
Bence bu dizilis ve ilk 30dk. presi ile bir cok macı erken bitirebiliriz.Bugunde bitirebilirdik ama sansımız yoktu.
Takip edebildigim kadarıyla Barcada bu taktikle oynuyor.Kisisel gorusum bu dizilisin devam etmesi.Tabi ki birkac degisiklikle beraber.Sol acıkta Tuncay inlendirilip Murat'a sans verilmeli (baska bir topicte bahsettigim gibi).
4-2-3-1 dizilisini daha iyi gostermek icin
http://img146.echo.cx/img146/6168/clipboard0wu.jpg
Hasan Muradoğlu
17-04-2005, 23:32
maç hakkında yorum yapmadan ve yeni konu başlıkları açmadan önce bir sakin olun, maç stresinden kurtulun.. yorumlarınız yarın yapın.. en sağlıklısı böyle..
ceyhun,
haklısın ama bazı gerçekler var.tuncay'ın kendine ceki-düzen vermesi gerektiği,rüştü'nün yerine volkan a şans verilmesi gerektiği gibi...
bilmem anlatabildim mi?
Sercan Matur
17-04-2005, 23:54
ne olursa olsun
ne derseniz diyin.
Rüştü bu takımın birinci kalecisidir..
Dün, kurtardığı pozisyonlarda nasıl seviniyor, Rüştü'ye Methiyeler yağrıdıyorsak, bugün yediği goller için üzüldük. Olay bu kadar..
Hala Rüştü konuşuluyor.. yazıktır.
Biz üzerimize düşeni layıkıyla yaptık mı? Takımı oynaması için en iyi şekilde motive edebildik mi?
bu soruları soralım kendımıze..
Rüştü gelen topları tutamamış, almış, gol olmuş, çamura batmış, yan yatmış... geçelim bunları.
Selçuk Dağ
18-04-2005, 01:25
Bu mesajı Rüştü topicine de yazdım ama buraya da eklemek istiyorum.
Rüştü'yü maçın stresini üzerinden atamayıp da körükörüne ve haksızca eleştiren arkadaşlara sesleniyorum...
Bu yıl şu ana kadar birçok maçta maçın gidişatını değiştiren adeta maçı çeviren kurtarışları oldu Rüştü'nün bunları hatırlamıyor olmanız çok üzücü.
Her futbolcunun hatta her sporcunun formsuz bir günü hatta dönemi olabilir bunu büyütmememiz ve anlayışlı olmamız gerekir Rüştü yıllardır bu kulübün en büyük değerlerinden biridir ve formasını giydiği yüzlerce maçımızın sadece birkaçında bugunkü gibi formsuz olmuştur.
Onur Bilgin
18-04-2005, 04:08
maç bitti.maç hakkında yorumlar yapılabilir buna saygımız sonsuz ama bizlere şampiyonluklar yaşatan oyuncularımıza yapılan haksız eleştirilere hiç gerek yok
dediğim gibi maç bitti.lig daha bitmedi ki zaten hala en yakın rakibimizden 4 puan öndeyiz.inşallah da bu sene de şampiyon olacağız.
Allah'ım dan bir dileğim varki bugün burada atıp tutanlar geçmişte de bizi şampiyonlulara taşıyan bu futbolcumuz çok bariz bir şekilde sonlara doğru birkaç maç kurtarır da taraftarım diye geçinenlere en güzel cvp ı vermiş olur
yazık arkadaşlar lütfen ya.bizim kendi futbolcumuzdan bahsediyoruz ve de en önemlisi lig daha bitmedi.bize şuan yorum yapmak düşmez sadece ve sadece son 6 haftada desteğimizi artırarak devam ettirmek bize düşer ve de yakışır
Serkan Özen
18-04-2005, 05:24
Arkadaşlar belki haddim olmayarak söylüyorum ama "Rüştü'yü tartışmayın, yorum yapmayın" gibi sözleriniz mantıklı ise 1907UNIFEB forumlarında Futbol forumu neden var?
Ama ben de şöyle düşünüyorum ki bugün bir maç olur bir oyuncunun formsuz olduğunu düşünüp eleştiren arkadaşlar bir sonraki maçta o oyuncu etkili oynayınca lütfen o oyuncu hakkında güzel bir şeyler yazsınlar. Ben açıkçası iyiyi, güzeli takdir edip alkışlamayan insanların sadece olumsuz durumlarda belirip sadece olumsuz eleştiri yapmalarından çok şikayetçiyim ve buna hakları olmadığını düşünüyorum. Bu oyuncular kötü oynadıklarında eleştiri alıp tepki görüyorlarsa, ya da bunun hak olduğunu düşünüyorsanız lütfen iyi oynadıklarında da onlara takdir edilme hakkını tanıyalım.
Aynur Akman
18-04-2005, 10:13
rüştü yü eleştirmeyin denmiyor saadece haksız eleştiriler yapılmasın deniyor..bu zor dönemde her oyuncumuzun arkasında olup onları desteklemeliyiz...ve sadece biraz daha vefakar olmalıyız..bazı şeyleri çabuk unutuyoruz!
gerçekten güzel bir futbol oynadık.bundan sonraki her maç derbi havasında olacak..puan kaybına tahammülümüz yok..futbolcularımızda bunu biliyor ve buna göre daha dikkatli olacaklarını umuyorum...tek istediğim biraz daha ŞANS...bu kadar iyi oynayarak kaybetmek gerçekten üzücü:(
Sercan Matur
18-04-2005, 10:23
Arkadaşlar belki haddim olmayarak söylüyorum ama "Rüştü'yü tartışmayın, yorum yapmayın" gibi sözleriniz mantıklı ise 1907UNIFEB forumlarında Futbol forumu neden var?
Ama ben de şöyle düşünüyorum ki bugün bir maç olur bir oyuncunun formsuz olduğunu düşünüp eleştiren arkadaşlar bir sonraki maçta o oyuncu etkili oynayınca lütfen o oyuncu hakkında güzel bir şeyler yazsınlar. Ben açıkçası iyiyi, güzeli takdir edip alkışlamayan insanların sadece olumsuz durumlarda belirip sadece olumsuz eleştiri yapmalarından çok şikayetçiyim ve buna hakları olmadığını düşünüyorum. Bu oyuncular kötü oynadıklarında eleştiri alıp tepki görüyorlarsa, ya da bunun hak olduğunu düşünüyorsanız lütfen iyi oynadıklarında da onlara takdir edilme hakkını tanıyalım.
Rüştü bugun iyi gününde değildi dersin, tamam
Rüştü'nün performansı düşüktü dersin, tamam
Rüştü profesyonel bir oyuncu, onun futbolunu eleştirirsin, tamam
Ama konu, Rüştü'yü aşağılamaya gelince, Kişiliğine laf söylemeye gelince... Orada durulması gerekir...
Aynur Akman
18-04-2005, 10:44
Sercan kesinlikle sana katılıyorum..rüştü bu takıma senelerdir hizmet ediyor..kazandığı başarılar ve büyüklüğü ortada...kişiliğine ve kendisine en ufak bir laf edilmemesi gerekiyor..çnkü Rüştü BUNLARI hak ETMİYOR!! lütfen haksız eleştir yaparken geçmşi dşünüp Rüştünün bu takıma kattıklarını bu takım için katlandıklarını(!) unutmayalım...
Serkan Özen
18-04-2005, 10:56
Ama konu, Rüştü'yü aşağılamaya gelince, Kişiliğine laf söylemeye gelince... Orada durulması gerekir...
Bu hem Fenerbahçe'liliğe yakışmayan hem de forumun kurallarına aykırı bir şey zaten
Hasan Muradoğlu
18-04-2005, 11:25
ben burda kimsenin rüştü'ye hakaret edeceğini zannetmiyorum.belki rüştü yeter artık,git takımdan diyenlere olabilir,e..bu da hoş karşılanmalı bence.herkesin takımda sevmediği birileri olabilir...
Sercan Matur
18-04-2005, 11:36
ben burda kimsenin rüştü'ye hakaret edeceğini zannetmiyorum.belki rüştü yeter artık,git takımdan diyenlere olabilir,e..bu da hoş karşılanmalı bence.herkesin takımda sevmediği birileri olabilir...
Sevmesen bile, o insan sırtında Fenerbahçe forması varsa, o formayı terletiyorsa,
nefret etsen bile, destek olmak zorundasın ! Bu, Fenerbahçe Taraftarlığı görevidir...
Emre Akça
18-04-2005, 11:43
kapı orda bilader gidin kimsenin kişiliğine laf söliyemessinizki buda üstünde fenerbahce spor kulübünde forma giyen biriyse...
Hasan Muradoğlu
18-04-2005, 11:43
Sevmesen bile, o insan sırtında Fenerbahçe forması varsa, o formayı terletiyorsa,
nefret etsen bile, destek olmak zorundasın ! Bu, Fenerbahçe Taraftarlığı görevidir...
doğru söylüyorsun ama ben yine aynı şeyi söyleceğim...rüştü takımızın oyuncusu ayrıca fenerbahçeyle özdeşleşmiş burası önemli tamam ama insanlar tepki de verebilmeli,tabi ki onun ve fenerbahçenin onurunu rencide etmeden(ıslık,yuhalama kfür vb)
Emre Akça
18-04-2005, 11:53
oda verme demiyo kişikğine laf sölemeyin diyo tam okumadan yazmayın şu yazıları
Hasan Muradoğlu
18-04-2005, 12:12
oda verme demiyo kişikğine laf sölemeyin diyo tam okumadan yazmayın şu yazıları
arkadaşım,
öncelikle şunu bil ki ben rüştüye hakaret eden insaları savunuyor değilim ama sercan ın dediği görüşüde kabullenmiyorum.ne yani bir futbolcuyu hiç mi eleştirmeyecek millet?
eleştiri galibiyette de mağlubiyette de olmalı.hatalardan ders almazsak nasıl büyük klüp oluruz.
ayrıca şampiyonluğa ve takımımıza olan inancım tamdır,öyle olmasa imzamdaki yazıyı niye yazayım
saygılarımla
Hasan Muradoğlu
18-04-2005, 12:23
de güzel kardesim de ah bi küsseler ama olurmu arkadaşlarına anlatacaklar biz zamanında maçlara giderdik şu maçtaydık bu maçtaydık diye
emre,
iyi niyetli olduğunu tahmin ediyorum...ama bil ki burda bazı kişileri/durumları eleştiren arkadaşlarda iyi niyetli,belki bazı yorumlarda dozaj fazla olmuş olabilir.o da maçın stresinden kaynaklanmakta...ve birkaç gün sonra yine sağlıklı yorumları okuyacağız burda
emin ol...
Emre Akça
18-04-2005, 12:32
oha gelmedinmi bjk baskete yuh yani ne diycen sen sindi arkadaslarına benlede konusma bidaha onur
Bora Uzunlar
18-04-2005, 14:39
akılalmaz kurtarışlar, maçı çeviren hareketler yaptığı konusunda şüphemiz yok. ama 5 topun 4 ü yiyorsan kimse kusura bakmasın ama ben hem kızar hem eleştiririm. tabii sadece bu maç değil hepimiz biliyoruz hatalı çıkışları olur olmadık hareketleri ile yüreğimize ağzımıza getirdiği zamanları. sezon sonunda teşekkür edip barcelona' ya geri gitmesini bekliyorum. Volkan var değerlendirilmeli..
Ahmet Mirzaloğlu
18-04-2005, 16:08
Bence dün gece sezonun en iyi futbolunu oynadı Fenerbahçe.Kimseye kızmanın bir anlamı yok,şans Beşiktaştan yanaydı ve kazandılar..Burada Rüştü yü eleştirenleri de anlayamıyorum..İkinci gol hariç,bariz hatalı yediği gol yok bence herşeye rağmen 4 puan öndeyiz hala..Nasıl olsa şampiyon olacağız..Artık bu maçı konuşmanın bir anlamı yok.Çünkü dün o stadda olan herkes üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştı..Önemli olan da bu diye düşünüyorum..
Forum Yönetimi
19-04-2005, 12:43
ta ... böyle rüştünün. rijkar haklıymış kimi savunuyos anasını satiim herif her geleni aldı
Değerli üyemiz ,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Ege Uysaler
28-11-2008, 20:12
yarın yendik yendik yenemedik işmiz iyice zor
Can.Güleç
28-11-2008, 21:04
yarın fenerbahçemiz elinden geleni yapacağını inanıyorumm
bu sefer yıkılacak duvarlar ...
goller :guiza,deivid ve alex ;)
Didem Salicik
28-11-2008, 21:09
28. haftamı.:D
bu 2005 maçı bi geri sayfada rüştüden bahsediliyor :)
Sait Duman
29-11-2008, 22:11
giren beşiktaşa cıkan beşiktaşa nasıl koydu ama daniel guiza:)
Emre Semerci
30-11-2008, 02:08
İnleyen nameler ruhumu sardı....
Şampiyonluk yarınlara kaldı...
Orası beşiktaş olsada neyazar...
Giren beşiktaşa çıkan beşiktaşa nasıl koydu ama...
Yaz yaz bitmez :)
Başar Deniz
01-12-2008, 10:20
orası beşiktaş olsa da ne yazar, taraftar süperdi, telsim- migros- maraton bu tezaruhatı yaptı maçta, 8taşlılar sadece seyeretti:)))
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.