PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye 2016'ya resmen aday!


Tuğçe Manav
08-02-2009, 16:49
http://www.internethaber.com/images/news/64475.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye'de düzenlemesi için UEFA'ya başvuru yaptı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, başvuru ile ilgili resmi yazı, TFF tarafından dün UEFA'ya gönderildi. UEFA İcra Komitesi'nin çeşitli süreçlerin ardından 2016 Avrupa Şampiyonası'nı düzenleyecek ev sahibini, 2010 yılının Mayıs ayında açıklamasının beklendiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, UEFA'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası'nı düzenleyecek ülkeden, belirlenen kriterlere uyan 9 stadyumu hazırlamasını istediği ifade edildi.

TFF Başkanı Mahmut Özgener, 2016 Avrupa Şampiyonası başvurusu ile Türk futbolu için yeni bir dönemin başlatıldığını vurgulayarak, federasyonun resmi sitesinde yer alan açıklamasında, “Euro 2016'yı düzenleme konusunda çok istekli ve arzuluyuz. Bu büyüklükte uluslararası bir organizasyon düzenlemek bir futbol ülkesi olan Türkiye'ye önemli katkılar sağlayacaktır” ifadesini kullandı.


internethaber.com
08.02.09


Türk futbolu bu hakemlerle nereye varacaksa...

İsmail Önal
20-02-2009, 13:40
Bizimkiler yine işi sadece stadlardan ibaret sanarlarsa yine hayalden öteye geçemez.. şehirle hiçbir alakası olamayan yerlerde tesisleşmeye çalışıldıkça birşey çıkacağını sanmıyorum.. ulaşım ve konaklama açısından türkiye'nin kaldırabileceğinide sanmıyorum.. daha çok zaman var belki akıllı yöneticiler doğru projelerde gelirde hayalden öteye geçebilir bu adaylıklar.. hayırlısı diyelim :)

Samet Koşar
21-02-2009, 01:47
Bence stat bakımından pek fazla eksik sayılmayız. Ki 2016'ya kadar zaman da var daha ne stadlar ne yatırımlar olur. Organizasyon olarak da gereken neyse yapılır basketbolda çok önemli organizasyonlar yapılıyor. Futbolda önemli finaller gerçekleştiriliyor. Kademe kademe aşama kaydedeceksek bu tarz işlerde 2016 zamanıdır. Almamız halinde de ben umutluyum açıkçası.

Fırat Boztepe
26-02-2009, 02:52
Sonuç yine hüsrana bağlanır...