PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıdvan Dilmen

Forum Yönetimi
06-02-2005, 09:27
Rıdvanın bizle alip veremedigi ne vardaha önce dediklerini saymıyorum ble, tuncay ve selcuk cikinca onlarla dalga gecti , olur boyle dedi ve siritmaya basladi sanki cok komikmis gibi , birde mac sonunda macin adamini cem deda secmeside cok garip,rıdvan fenerbahcenin ilk golünde faul yoktu die 2 kere tekrar etti maç esnasında,maç bittikten sonraki dediklerini hiç yazmıyorum bile..nedir bu rıdvan dilmenin amacı?

Değerli üyemiz ,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907UNIFEB - Forum Yönetimi

Emre Oruç
06-02-2005, 18:00
Allah Allah ya.Caner kardeşim belli ki bu puan kaybı seni çok etkilemiş.Olur böyle her zaman kazanacağız diye bir kural yok.Yani eleştirileri bir yere kadar anlıyorum da bir Fenerbahçeli RIDVAN DİLMEN hakkında bu kadar acımasızca yorum yapmaz ki.Yorumculuğunu geçtim futbolculuğuna bile laf etmişsin.Biraz daha sakin olalım.LÜTFEN

Sercan Matur
06-02-2005, 18:15
Eğer bir konuda beni eleştireceksen, o konudaki bilgi birikimin, tecrüben benden daha fazla olmalıdır.

Emre Oruç
06-02-2005, 18:31
emre maçalrı cafe ortamlarında mı izliyosun?eğer öyleyse rıdvanı tam duyamamış olabilirsin..ben sana bugüne kadar ki yaptıklarından kısa bir pasaj suayım:
*''yav şu fener takımı 2-3 tane yıldız oyuncusuyla yürüye yürüye maç kazanıyor''
* ''ortasahada iki oyuncuyla..(spiker)rıdvan:2 oyuncu değil 1,5 oyuncu aurelio nun yanına yarım oyuncu alex var,çünkü koşmuyor,mücadele etmiyor''
* ''maç 5 sıfır devam ediyor(ankaragücü)spiker diyor ki:maçın yıldızı kim?rıdvan:''rüştü''sebep 2-0 ken net bir pozisyon kurtarmış''
* ''1-2 lik gencler macından sonra:dauma yine dahi die yazar gasteler şimdi(üzüntülü bir şekilde)''ve daha bir çokları saymakla bitmez
* necati gol atıyor aynen şöyle''mükemmmmell gol''

Anıl kardeşim benim mesajımı dikkatli okursan göreceksin ki benim lafım Rıdvan'ın yorumculuğuna yöneltilen eleştirilere değil,Fenerbahçe tarihine geçmiş bir insanın futbolculuğuna yapılan acımasız ve vefasız eleştirilere.

Tufan Avşar
06-02-2005, 19:16
Rıdan maça göre yorum yapan birisi. Bir maç için Alex'e yarım adam demiş olabilir, ama iyi oynadığı maçlarda da mükemmel bir futbolcu dediği de çokca olmuştur. Ve her zaman eklemiştir sonuna lafının, alıştıkça takıma ve Türkiye'ye alex'i kimse tutamayacaktır.. vs vs..

Rıdvan çok iyi bir yorumcu bana göre, kim ne derse desin. Olmasa da olur, Şeytan Rıdvan'ım o benim.. bir çoğumuzun çocukluk düşüdür..

Nuri Çelik
06-02-2005, 21:13
Ridvan asla bir Selcuk Yula olamaz !!! Fazla büyütmeye de gerek yok. Zaten bir sezon oynayip yatan adamdan ne hayir gelir.

Bosuna seytan dememisler, Türkiye de neyin nasil döndügünü biliyor. Biz simarttik böylelerini gereginden fazla sisirdik, degmezdi !!!!

sen sanırım bu sene falan Fenerbahceli olmussun Seytan Rıdvan'ı ve o dewamlı giydigi 8 numaralı formasını bilmiyosun o ayagını barda kırdı dimi Fenerbahce için canla basla mucadele ederken olmadı ben bunları okurken utanıyorum bea...

Erkan Keremoğlu
06-02-2005, 21:32
Her puan kaybından sonra Rıdvan Rıdvan Rıdvan... Sanırsınız Rıdvan bizimkilere uyuşturucu veriyor maçı kaybediyoruz.. Adam gibi oynasalardı yedirselerdi o lafları Rıdvan'a o zaman, tövbe tövbe yaa..

8)

Murat Ünlü
06-02-2005, 22:19
dün iyi oynadık fakat ikiz kulelerin olmayışı etkiledi bizi.duran topları onların yoklugunda degerlendiremedik.neyse canları sagolsun.hep kazanıcaz diye bir şey yok.iş kazası olur böyle.

Murat Ünlü
06-02-2005, 22:24
karşıyaka maçıyla futbola döndügünde agladıgımız rıdvan dan bahsediyoruz degilmi.futboluna laf söylemeyelim bence.fenerbahçenin bir degeridir rıdvan dilmen.

Çağrı Özmen
06-02-2005, 22:53
Ridvan akilli biri nasil gerektiriyorsa öyle tavir takinir. Bakiyor yillardir Fenerbahcenin haklarini savunan bir medya yok piyasada o da digerlerine ayak uyduruyor !!!!

Ridvan asla bir Selcuk Yula olamaz !!! Fazla büyütmeye de gerek yok. Zaten bir sezon oynayip yatan adamdan ne hayir gelir.

El Tayip´in bir gün önceki pozisyonunda kirmizi kart diye haykiran. Samsunlu futbolcularin cellatligina ses bile cikarmamasi komedinin baska bir boyutu !!!

Bosuna seytan dememisler, Türkiye de neyin nasil döndügünü biliyor. Biz simarttik böylelerini gereginden fazla sisirdik, degmezdi !!!! Abdullah Cevrim, Ziya Sengül ve digerleri de kolaylikla bunlara eklenebilir !!!

caner arkadasım rıdvana şeytan demelerinin sebebi senin dusundugun gibi degil.futboldaki ZEKASI,KIVRAKLIGI vb.... nedenlerle almıstır o lakabı o,yorumlarında ne kadar objektif olmaya calıssada sesindeki fenerbahceliligi sezersin zaten...ben hep seziyorum.cocuklugumda-daha futboldan anlamazken tek bildigim futbolcu rıdvandı benim.ayrıca topu ayagına aldıgında,yuzunu kaleye dondumu oyle bi kosardıicalım atardiki,anca tepe taklak ederek durdururlardı rıdvanı,cogu sakatlanmasının sebebide budur rıdvanın,öle bazı futbolcular gibi ay ben sakatım 5 ay oynamıyım tedavi goriim dememistir o...

Faruk Can
07-02-2005, 03:14
yetttteeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
yafu içim karardı 1 gün girmedik neler olmuş böle.........
sanki lider biz diiliz sanki kötü giden bi takımdık iyice battık sanki maçı kaybettik(ki kaybetsek nolcak altı üstü 1 puan)...
piskolojik yardım almam lazım!!!

Gözde Sayılgan
07-02-2005, 03:32
Ridvan hakkinda kötü yorum yapayn arkadaslar bence bi daha düsünsünler.üstelik b kadar objektif maç yorumu yapan biri için...

Servet Güldeş
07-02-2005, 14:37
rıdvana hıncal laf söler fenerli tarafı ağır basıyo ona göre yorum yapıyo die

fener taraftarı laf söler tuncayla dalga geçiyo die en iyisi oda bırakıp karşıyakaya gitsin adam napsın...

Faruk Can
07-02-2005, 19:44
ya burda yargılama ya da savunmamı yapıyoruz şimdi biz...
öyle bakarsak Selçuk Yula dan gerisi yalan!!!!

Sinan Bıçak
07-02-2005, 22:19
nereye hayırdır? ::)

İşte zafer kazanmış komutan işte yüce zeus Rıdvan Fenerbahçe ye ne verdiki herşeyi sen verdin maça geldin tezahurat yaptın ya yeter Rıdvan Feneri arkadan vuruyor Kemal zaten GS li takımda niye tutuyoruz ki Tuncay la selçuk çok kötü tepki verdi ikisinide pafa yollayalım.

Eyüp Toktaş
08-02-2005, 11:43
Ridvan 4 sezon FB'de kalmistir ve 38 mac oynamistir.Iyi futbolcu idi.Takim disiplinine hic uymazdi.FB'ye hoca olunca 1-2 ay icinde kazandigi para ile Ortaköy'de bar bile acti.Simdi durumu pek iyi degil.paraya ihtiyaci var.Tabi bunun en kolay yolu FB'yi elestirmek.Bir bakarsiniz FB'de görev alir.Tabiki bedava degil.FB'nin transfere ihtiyaci var,Ridvan Bey bize adam getirir.Getirdiklerini asla unutulamaz.Preko ve Süleyman Oulere.Yirtici forvet getirmisti.Adam daha oynamadan sakat cikti.Ne kadar güzel.sonrada ben FB'liyim diye sagda solda konus.

Ertu Aydın
08-02-2005, 13:33
Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun öyle yorum yapın.Tamam eleştiri yapmak herkesin hakkı ama bunun da bir sınırı var.
Rıdvan hiç bir şey yapmadıysa benim yaşıtım binlerce insanı FenerBahçe'li yaptı.
Rıdvan gibi sembol isimleri eleştirmek hele hele Fenerbahçe'liliği hakkında ileri geri konuşmak o kadar kolay olmamalı.Bu hakkı kendinizde nasıl buluyorsunuz anlamak çok güç.

Sinan Bıçak
08-02-2005, 13:37
Ridvan 4 sezon FB'de kalmistir ve 38 mac oynamistir.Iyi futbolcu idi.Takim disiplinine hic uymazdi.FB'ye hoca olunca 1-2 ay icinde kazandigi para ile Ortaköy'de bar bile acti.Simdi durumu pek iyi degil.paraya ihtiyaci var.Tabi bunun en kolay yolu FB'yi elestirmek.Bir bakarsiniz FB'de görev alir.Tabiki bedava degil.FB'nin transfere ihtiyaci var,Ridvan Bey bize adam getirir.Getirdiklerini asla unutulamaz.Preko ve Süleyman Oulere.Yirtici forvet getirmisti.Adam daha oynamadan sakat cikti.Ne kadar güzel.sonrada ben FB'liyim diye sagda solda konus.

İster 38 ister 1338 maç oynamış olsun Fenerbahçem için ter dökmüş ve Fenerbahçe için oynarken sakatlanmış futbol hayatı bitmiş bir futbolcu.Fenerbahçeden kazandığı parayı ne yaptığı ne seni nede beni ilgilendirir.Preko ve Oulare nin oynayamamasının sebebi Rıdvan değil adamlar alışamadılar aynı zamanda Johnson u da aldı neden takdir etmiyorsunuz peki son olarak Rıdvan dijitürk ün sözleşmeli çalışanı demekki dijitürk Fenerbahçeyi eleştirenlere daha fazla para veriyor kusura bakma bilmiyordum.Kusura bakma ama Rıdvanın Fenerbahçeliliğine gelince dost acı söyler diyorum

Sinan Bıçak
08-02-2005, 14:54
Su Digitürk dekoderini zaten günün birinde camdan disari firlatacagim ama ne zaman ?

Manset diye bir program yapilir daha huyu suyu bilinmeyen Ribery gündem olur, manset ya. Fenerbahceli 8 futbolcu Milli olmus diye kuduranlarin özel tv´si LIG TV !!!!

Biz yapsak vatan haini ilan edilmistik !!! Ogün Dünya Kupasina götürülmedi cit yok, Hakan Sükür parasiz kaldi diye bütün gs basini ayaklandi. Kulübü ona ödemeleri yapsa kendisi Milli Takimdan affini isteyecek zaten zar zor ayakta duruyor !!!! Yillardir gs´li futbolcular Milli Takimdan gecindiler yetmedi mi ?

Bütün bu olup bitenleri Ridvan görüyor ve yorumlarini da ona göre yapiyor.

Fenerbahce herhangi bir takim degildir, öyle her Fenerliyim diyen de asla Fenerbahceli degildir, ona bakilirsa Kemal Belgin divan kurulu üyesi ama ne mal oldugunu biliyoruz.

Fenerbahceliyim diyen Fenerbahceyi her alanda ve platformda savunmali. Nasil Fenerbahce VATAN icin her alanda mücadele ettiyse. Bu kadar zor mu bu is, orada calisiyor diye gecistirilebilir mi ? O zaman Fenerbahce de Kuvvayi Milliye saflarinda yer almayip digerleri gibi fransiz balolarinda cirit atsaydi !!!!

Bu kadar ucuz degil bu isler !!!! Fenerbahce bir Real Madrid gibi tepeden dikte edilmedi. Fenerbahce varigini yogunu ortaya koydu yok olmayi göze aldi. Kurtulus Savasi bildigimiz gibi sonuclanmasaydi siz Fenerbahce diye bir takimin olacagini mi düsünüyorsunuz.

Bahri Havadir ne kadar tarafsiz ise, Ridvan Dilmen de o kadar tarafsiz olsun !!!

Ridvanin sakatlandiginda biz degil baskalari göbek atip oynadi. Ayni Uche´nin basina geldiklerinde oldugu gibi. Rüstünün dayak yemesine sevindikleri gibi !!!

konuyla alakası

Sinan Bıçak
08-02-2005, 15:11
Anladım Rıdvan para için kendini Dijitürke satmıştır diorsun.

Eyüp Toktaş
08-02-2005, 16:53
İster 38 ister 1338 maç oynamış olsun Fenerbahçem için ter dökmüş ve Fenerbahçe için oynarken sakatlanmış futbol hayatı bitmiş bir futbolcu.Fenerbahçeden kazandığı parayı ne yaptığı ne seni nede beni ilgilendirir.Preko ve Oulare nin oynayamamasının sebebi Rıdvan değil adamlar alışamadılar aynı zamanda Johnson u da aldı neden takdir etmiyorsunuz peki son olarak Rıdvan dijitürk ün sözleşmeli çalışanı demekki dijitürk Fenerbahçeyi eleştirenlere daha fazla para veriyor kusura bakma bilmiyordum.Kusura bakma ama Rıdvanın Fenerbahçeliliğine gelince dost acı söyler diyorum *

Arkadasim burasi form.Karsilikli tartismalar yerine GERCEKLERI SÖYLEYELIM.Ridvan'in aldigi para beni ilgilendirir,Neden mi?Ben 34 yasindayim.FB lisesi mezunuyu.Benim gibi bu takima gönül vermis olanlar var.Ridvan ve onun gibileri bizim paramizla hayatlarini gecindiriyorlar.FB sayesinde ayakta kalabiliyorlar.Kücük takimlarda oynamis ve futbolu birakanlari bir arastir ne yaptiklarini bir gör.Ya bakkallar ya birahane isletirler.Arastir.Ama Ridvan Bey ve onun pozisyonlarinda olanlar aksama kadar tvdeler.Kendi cepleri icin FB'yi kullaniyorlar.Ben buna karsiyim.Kendi fikri kendisi icin iyi benim icin degil.Geldi hoca oldu.ne yapti?hicbir sey.bize yirtici forvet lazimdi o dönem.preko'yu aldi.Preko yirtici forvetmiydi?uzun boylumuydu?oulera sakat geldi -ki kendisi itiraf etti tv'de -menajerler Ravenelli'yi önermisler ama o ucuz diye Oulare'yi aldi.Bizide sampiyon etti(!).kendi alin teri ile kazandigi beni degil hic kimseyi alakadar etmez.Ama FB'den para kazanirsa o zaman durum baska.O zaman herkes konusur.TV'de onun suratinada söylediler basini önüne egdi.O sucunu iyi biliyor.Stoilov'da bizde sakatlandi.Sahip cikildi mi?Adamin futbol hayati bitti.Adami ben cok yakindan gördüm.Sahitimde.Agliyordu.Müjdat Yetkiner araliksiz ve bizim altyapidan.sahip cikiliyormu?nerede oldugunu bilen varmi?nicin ridvan-oguz-aykut hep meydandaki?bu takimin alt yapisindan cikip araliksiz 20 yil giyenler nerede?nerede vefa borcu?Metin Asik baskan idi.Ridvan bey müznim sakat.1 milli mac oynadi hemen baskanin yanina gitti;eger su kadar almazsam imza bile atmam diyen Ridvan degilmiydi?Nerede FB ruhu? ki Metin Asik Bey kendisine ne kadar yardimda bulunmustu.Oynamadigi halde parasini bile vermisti.Doktorlari seferber etmisti.
Aziz Bey ilk baskanlik döneminde hep Ridvan'i dinledi.baktiki Ridvan 'in fikirleri ileri dönük degil,kücük düsünüyor yollar ayrild.Erkan,Metin diyadin onun transferidir.jhonson onun transferi degildir.Baskan bizzat istemistir bu tranferi.Ridvandan önce Ertugrul Arica hocalik icin adi geciyordu.Ertugrul Hoca dediki Flo-Johnson ve simdi adini hatirlayamadigim birini alirim ve transferi kaparim demisti,Ertugrul hoca gelmedi Ridvan geldi.Oda GELECEGIN FB'SINI KURDU.30 yas metin diyadin,30 yas Erkan,sakat Süleyman Oulera,yirtici forvet preko.ne güzel degil mi?hasbel kader onlar 1-2 yil FB formasi giymisler onlarin FB'liligi tartisilmaz benim gibi dogustan FB'liler GERCEK FB'LI OLAMIYORUZ ASLA.Kusura bakma kimin FB'li oldugu tartismaya acik.Ben ve benim gibi binlerce insan FB'YE CEPTEN DEGIL KALPTEN BAGLILAR.GERCEK FB'LILER BIZIZ.KULÜBÜN GERCEK SAHIBI BIZIZ.Biz kimi istersek o idol olur.Sarkilari yazanda biziz,kulübün ayakta kalmasi icin para verende biziz.O zaman bizim de konusma hakkimiz en az Ridvan kadar vardir ve her zaman olacaktirda.

Çağrı Özmen
08-02-2005, 18:54
Bizim yillardir sorunumuz hep eski futbolculari gereginden fazla yüceltip simdiki elimizdekileri begenmememiz !!!! Kim Fenerbahceye ne verdiyse gecmiste ve gelecekte 10 katini geri almistir !!! Eskiyse eski ne yapayim yani, 1 sezon harika yaratti sonra ne yapti !!

Bana bu sene herhalde Fenerbahceli oldun diyen arkadas benim 1977 yilinda Cemil Turan´i Ivancevicleri Alpaslanlari canli seyrettigimi biliyor mu ?

Bir takim elestirilir, ben de Samsunspor karsisindaki Fenerbahceyi begenmedim. Ama sunu da ifade etmekte yarar var. Futbolda klas futbolcu ile vasat futbolcunun farki esit sartlarda mücadele ederlerse meydana cikar.

Yoksa 8 kisilik defans yapan Samsun ve bu defansin da cözülmemesini sertliklerle saglayan bir takima göz yuman hakem olursa degil Fenerbahce Brezilya Milli Takimi bile zorlanir !!! Ridvan bunlari bilmiyor mu ? Ridvana objektif olmasin diyen mi var. Ama bugün medyada kim objektif, bu objektif olanlar daima Fenerbahceli mi olmali ?

Hangi takimda bu sözde objektiflik sayesinde son 20 yildir bu kadar hoca, futbolcu ve yönetici kiyimi olmustur ? Bizim objektif olma lüksümüz ne yazikki yok. Keske olabilsek ama buna diger takim taraftarlari ilk basta Fenerbahce düsmanlari firsat tanimiyorlar.

Ridvan zeki diyoruz, ne gerekiyorsa öyle yorumluyor diyoruz isi biliyor diyoruz. Bir sezon muhtesem oynayan sonra piyasadan kaybolup Tanju ile alem yapan futbolcuyu haddinden fazla yüceltmeye aslinda gerek yok. Ben mi ona sabahlara kadar kumar oyna, o at senin bu at benim felsefesiyle yasa dedim ?

Elestirmenler de elestiriye acik olmali !!!! Onlarin sayesinde Fenerbahceli olanlar da !!!! Selcuk Yula Fenerbahce sayesinde kendine düsman yapabiliyor ama Ridvan Selcuk´tan daha az verip daha fazla alan bir sahis !!!! Selcuk´un sucu ne, Ridvandan daha fazla milli olmus Fenerbahce´ye daha fazlasini vermistir !!!

Ama kader bu herhalde, hak edenler degil siyaseti becerenler yüceltiliyor !!!! Ridvan kadar Serhat´ta oynadi üstelik bir degil iki kez sampiyonluk kazandi ona sahip cikin, Ridvana degil !!!

Ridvanin size ihtiyaci yok ama Serhatin var !!!

cemilleri,zlpaslanları izlemissin ama,rıdvan zamanında herhalde baska seylerle mesguldun izleyemedin.hem selcuk yuladan reklam teklifi mi aldınki surekli selcuk yula diyosun?selcuk yula da FENERBAHCE nin degerli bir futbolcusudur,gerci burda kıyaslama yapmak ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilmiyorum ama sen rıdvanla selcuk yulayı bir mi tutuyosun futbol bakımından? bu benim gorusum ama rıdvan yaniiiiiii.....rıdvan bi gun fenerbahcenin basınada gelcek ben bunada inanıyorum ve cok basarılı olacak....

Reşat Özdemir
08-02-2005, 18:55
* necati gol atıyor aynen şöyle''mükemmmmell gol''

hakkaten güzel goldu..
hadi benim de Fenerbahçeliliğimi sorgulayın..

Ertu Aydın
08-02-2005, 19:09
Ayıptır!
Rıdvan'ın,Oğuz'un,Aykut'un FenerBahçeliliğini tatışmak kimin haddine.
Bu insanlar Fenerbahçe taraftarı istediği için idol olmuşlardır zaten.Hak ettikleri için.Aksini iddia edebilecek var mı?(Futbolcuların ruhsuz oldukları düşünüldüğünde uyarı mahiyetinde tribüne onların yerine sanki sahada varmışlar gibi kimler çağrılıyor biliyormusunuz?Sanırım kim kimi ideol yapıyor sorusunun cevabı bunda gizlidir.Velasılı kelam,Saraçoğlunda kalpler böyle atıyor.)
Haddi Cm çıktı çıkalı herkes teknikdirektör,herkes Sir olmuş geziyor,alem teknik analiz yapıyor onu anladık da,konu Fenerbahçelilik olunca herkes bi durduğu yeri bilmeli.Bu nasıl bir düşünce tarzı ki insana Efsane oyuncularımız için hasbel kader forma giymişler,ben Fenerliyim onlar değil dedirticek?Sanki her olayın içindeymiş gibi kulaktan dolma bilgilerle,biri çıkarda sen nerden biliyorsun bunlar konuşulurken orada mıydın der cevap veremem kalırım öylece diye düşünmeden,o onu dedi bu bunu dedi diye yılların Şeytan Rıdvan'ını aforoz ettirecek,Oğuz ile Aykut'u sıraya geçirticek?Nasıl bir cesarettir bu?
Ayıp.
+1907 kere herkes kendini bilecek.

Eyüp Toktaş
08-02-2005, 21:05
Ayıptır!
Rıdvan'ın,Oğuz'un,Aykut'un FenerBahçeliliğini tatışmak kimin haddine.
Bu insanlar Fenerbahçe taraftarı istediği için idol olmuşlardır zaten.Hak ettikleri için.Aksini iddia edebilecek var mı?(Futbolcuların ruhsuz oldukları düşünüldüğünde uyarı mahiyetinde tribüne onların yerine sanki sahada varmışlar gibi kimler çağrılıyor biliyormusunuz?Sanırım kim kimi ideol yapıyor sorusunun cevabı bunda gizlidir.Velasılı kelam,Saraçoğlunda kalpler böyle atıyor.)
Haddi Cm çıktı çıkalı herkes teknikdirektör,herkes Sir olmuş geziyor,alem teknik analiz yapıyor onu anladık da,konu Fenerbahçelilik olunca herkes bi durduğu yeri bilmeli.Bu nasıl bir düşünce tarzı ki insana Efsane oyuncularımız için hasbel kader forma giymişler,ben Fenerliyim onlar değil dedirticek?Sanki her olayın içindeymiş gibi kulaktan dolma bilgilerle,biri çıkarda sen nerden biliyorsun bunlar konuşulurken orada mıydın der cevap veremem kalırım öylece diye düşünmeden,o onu dedi bu bunu dedi diye yılların Şeytan Rıdvan'ını aforoz ettirecek,Oğuz ile Aykut'u sıraya geçirticek?Nasıl bir cesarettir bu?
Ayıp.
+1907 kere herkes kendini bilecek.

bak yazimi tam okumadan yorum yapiyorsun.Ben diyorum ki ;"Biz istedik ( taraftar ) onlar idol oldu.sende aynisini yazmissin.yeri gelirse kim olursa olsun bu takimdanda - klüptende afaroz edilir.oguz-aykut cok iyidilerde neden satildilar?Ali sen neden onlari kapi önüne koydu?Rüstü kendisi söyledi.takima ilk geldiginde oguzun ona neler yaptigini.Bugün tv denen birsey var.Hersey tvde var.Istersen bulursun.Yazdiklarimin hicbiri kulaktan dolma degildir.INANAN INANIR INANMAYANIN YOLU ACIK OLSUN.Takima herhangi bir transfer yapildiginda senin veya herhangi bir taraftarin görüsü aliniyormu?Baskan diyor ki ben bunu alirim bizde onu alkisliyoruz.herhangibir transferi engelleyebildikmi?veya gelmesini cok istedigimiz birini getirtirebildikmi FB'ye?onlar grupculuk yapacaklar FB'nin 10 yilini yiyecekler.Atkinson'u - Erdi'yi -Sercan'i - Ümit'i takimdan kesecekler veya kovduracaklar.Rüstü'yü sakatim de hocaya oynama diyecekler ve onlar iyi olacaklar biz kötü.Öyle degil iste.BEN YAZIYORUM ONLAR KÖTÜ BIZ IYIYIZ.HASBEL KADER KÜCÜK TAKIMLARDA SÜRÜNÜRKEN FB GIBI BIR CAMIAYA GELECEKLER VE IKILIK YAPACAKLAR.Kimse sesini cikarmayacak.Yok orada bir durun bakalim.Ne o yeniceriler gibi kazan kaldiracaklar ve biz susacagiz.Rüstü'yü döverlerken nerelerdeydiniz o zaman?Nicin gidip sahip cikmadiniz?O efsane degil mi?giderken gitme nolur dendigini unuttuk mu?Efsane Beckanbaur gibi insanlardan olur.Takimini nasil yönettigini dünya görüyor.Birde sunu anlamiyorum bu insanlar cok mu büyük insalar?cumhurbaskanimi olmuslar?bilim adamimi olmuslar?cok büyük edebiyatcimi olmuslar?2-3 üniversite bitirip master mi yapmislar?IQ'lari 150'denmi yukari?topluma mal olmus insanlarmi?tabularmiki tartisilmasinlar.nicin yani?onlarda bizim gibi insanlar.biz burada nasil tartisiyorsak onlarda tartisilabilirler.

Sercan Matur
08-02-2005, 21:22
bak yazimi tam okumadan yorum yapiyorsun.Ben diyorum ki ;"Biz istedik ( taraftar ) onlar idol oldu.sende aynisini yazmissin.yeri gelirse kim olursa olsun bu takimdanda - klüptende afaroz edilir.oguz-aykut cok iyidilerde neden satildilar?Ali sen neden onlari kapi önüne koydu?Rüstü kendisi söyledi.takima ilk geldiginde oguzun ona neler yaptigini.Bugün tv denen birsey var.Hersey tvde var.Istersen bulursun.Yazdiklarimin hicbiri kulaktan dolma degildir.INANAN INANIR INANMAYANIN YOLU ACIK OLSUN.Takima herhangi bir transfer yapildiginda senin veya herhangi bir taraftarin görüsü aliniyormu?Baskan diyor ki ben bunu alirim bizde onu alkisliyoruz.herhangibir transferi engelleyebildikmi?veya gelmesini cok istedigimiz birini getirtirebildikmi FB'ye?onlar grupculuk yapacaklar FB'nin 10 yilini yiyecekler.Atkinson'u - Erdi'yi -Sercan'i - Ümit'i takimdan kesecekler veya kovduracaklar.Rüstü'yü sakatim de hocaya oynama diyecekler ve onlar iyi olacaklar biz kötü.Öyle degil iste.BEN YAZIYORUM ONLAR KÖTÜ BIZ IYIYIZ.HASBEL KADER KÜCÜK TAKIMLARDA SÜRÜNÜRKEN FB GIBI BIR CAMIAYA GELECEKLER VE IKILIK YAPACAKLAR.Kimse sesini cikarmayacak.Yok orada bir durun bakalim.Ne o yeniceriler gibi kazan kaldiracaklar ve biz susacagiz.Rüstü'yü döverlerken nerelerdeydiniz o zaman?Nicin gidip sahip cikmadiniz?O efsane degil mi?giderken gitme nolur dendigini unuttuk mu?Efsane Beckanbaur gibi insanlardan olur.Takimini nasil yönettigini dünya görüyor.Birde sunu anlamiyorum bu insanlar cok mu büyük insalar?cumhurbaskanimi olmuslar?bilim adamimi olmuslar?cok büyük edebiyatcimi olmuslar?2-3 üniversite bitirip master mi yapmislar?IQ'lari 150'denmi yukari?topluma mal olmus insanlarmi?tabularmiki tartisilmasinlar.nicin yani?onlarda bizim gibi insanlar.biz burada nasil tartisiyorsak onlarda tartisilabilirler. *

Televizyonlarda izlediğin herşeye inanma...

Eyüp Toktaş
08-02-2005, 21:36
Televizyonlarda izlediğin herşeye inanma...

Ali sen'e rüstü'ye inanmayalim mi yani?ridvan'in suratina karsi söylenenlere ridvan basini önüne egerek sustu.bu gördüklerimi zi anlatmayalim mi ?Metin Asik 'in yegeni sinif arkadasimdir.O'nadami inanmiyalim yani?o zaman kime inanicagiz?

Ertu Aydın
08-02-2005, 21:37
Elbette edebiyatçı,bilim adamı veya Cumhurbaşkanı değiller.Sanmıyorum ki Beckanbaur de edebiyatta nobell ödüllü ünlü bir ordinalyus aynı zamanda da siyaset alanında ombudsman olsun.Bu adamlar sporcu.Spor ayrı edebiyat ayrı fen ayrı ayrı oğlu ayrı.
En başta dediğim gibi farazi konuşuyorsun.Rivayetlerle yorum yapıyorsun.Biz değilmiydik yalancı basın diye haklı olarak haykıran.Niye şimdi kendimize dayanak tutalım ki Gazetelerde kaynağı belli olmayan haberleri.
Onun için Televizyondan izlediğimiz her şeye inanmamak lazım.

Ertu Aydın
08-02-2005, 22:12
Bilmeyenler için ona tabu değil Vefa denir.
Rıdvan FenerBahçe için sembol isimlerden biridir.Bir iki kişinin sözüyle,onun kayınçosu berikinin halasının kızının lafıyla bu gerçek değişmez.Saygı duymayabilirsiniz ama Fenerbahçeliler'in bulunduğu bir ortamda saygısızlık yapamazsınız.

Çağrı Özmen
08-02-2005, 22:29
>:(
sen su anda rüstü böyle anlattı oğuz söyle yaptı,rüstüyü dövdüler falan diyosun,o zaman senin bu mantıkla zarar veriyor diye herkesi fenerbahce düsmanı olarak nitelendirmen gerekiyor...bence sen,rüstü ilerde hatalı gol yerse,bu sayfaya bu rüstü gitmeli diye bi baslık bile açabilirsin.ki rüstü,bence dünyanın birebir pozisyondaki en iyi kalecisi(ne birebiri,dunyanın en iyi kalecisi,bunu ciddi söylüyorum),fenerbahceyi ve özellikle milli takımın avrupa ve dunya kupası seferlerinde basarılı olmasındaki en buyuk pay sahibi(ne hakan sukur,ne ilhan mansiz,ne de bi baskası,RÜSTÜ) yani senin mantıgın bi futbolcuyu,yada yorumcuyu yada hödöhödöhöyü bir yanlısta(ki rıdvanın yanlısını falan gormedim-tarafsız,iyi yorum yapıyo,bu senin icin yanlıs olabilir) silebilecek bir adamsın.ama şunu bilmelisinki FENERBAHÇE SPOR KLUBU taraftarı,yorumcusu vs.....,diğerleri gibi her zaman yanlı degil,bazı durumlarda olaya objektif bakmak zorundadır ve zaten cognlukla öyle olduguna inanıyorum.iyi oynamadıgımız bi macta adam niye fener super oynadı desin yaaa,senin aklın hayalin mantıgın kabulleniyomu böle bişiyi? faul olmayan biseyi ki bu senin dusuncendir faul yada degil,bence de faul değildi,niye faul diye yorumlasın? >:(

Ertu Aydın
08-02-2005, 23:12
Rıdvan yorumcu olarak orada bulunuyor.Fenerbahçeyi temsilen değil.Her şeyi birbirine karıştırmayalım.
Ayrıca değil Fenerbahçe,hiç bir takımı aşşağıladığı filanda yok.Necati mükemmel gol attı diyince FenerBahçe aşşağılanmış olmaz.

Doğa Aydın
08-02-2005, 23:17
Yav Rıdvan'ı bırakın, o en azından yorum yapıyor.
Ya Aykut'a ne demeli!?! Onun Fener düşmanlığı tüm somutluğuyla ortada. Fenerbahçe ile aynı ligde oynayan bir takımın başına geçmiş. Yakında maçımızdan puan alabilir. Böyle Fenerli olmaz olsun. Zaten geçen sene İstanbulspor'la Kadıköy'de bizi yenmişti, 3 puanımızı almıştı.
Böyle Fenerbahçelilik olmaz.

Çağrı Özmen
08-02-2005, 23:22
eyüp bir konuda insanlara birşeyler anlatabilmen için önce o insanların o konuda önyargılı olmaması gerekir..merak etme çok çok iyi anlıyorlar..ancak tabuları bunlara izin vermiyor işte neyse..

1- rıdvan kimseyi asagılamadı,aşağıLAMAZ,aşalıYAMAZ diye bi kelime kullanamassın.
2- sen kime tabularını yıkamamıs,önyargılı insanlar diyosun?rıdvan dedigin kisilik,fenerbahceye hepimizden cok seyler katmıs,bizde elimizden geldigince,her zaman,her yerde,her sartta fenerbahceyi destekliyerek biseyler katmak istiyoruz.Söylermisin sen fenerbahce icin NE yaptınki,rıdvana ona buna laf atıyosun.kısacası sen kime tabuları buna izin vermiyo diyosun.burda ki insanların %99 ı rıdvanın yada bir baskasının ne kadar fenerbahceli oldugunu biliyo...önce sen önyargısız olda agzından cıkanı kulagın duysun,yok necati guzel gol atmıs,rıdvan mükemmel gol demis te rıdvan fb düsmanı,yok yaaa??sen nesin???
haa ayrı bi konu:
not:sadece FB lisesini bitirmekle gercek fenerbahceli olunmaz.

Eyüp Toktaş
09-02-2005, 09:32
>:(
sen su anda rüstü böyle anlattı oğuz söyle yaptı,rüstüyü dövdüler falan diyosun,o zaman senin bu mantıkla zarar veriyor diye herkesi fenerbahce düsmanı olarak nitelendirmen gerekiyor...bence sen,rüstü ilerde hatalı gol yerse,bu sayfaya bu rüstü gitmeli diye bi baslık bile açabilirsin.ki rüstü,bence dünyanın birebir pozisyondaki en iyi kalecisi(ne birebiri,dunyanın en iyi kalecisi,bunu ciddi söylüyorum),fenerbahceyi ve özellikle milli takımın avrupa ve dunya kupası seferlerinde basarılı olmasındaki en buyuk pay sahibi(ne hakan sukur,ne ilhan mansiz,ne de bi baskası,RÜSTÜ) yani senin mantıgın bi futbolcuyu,yada yorumcuyu yada hödöhödöhöyü bir yanlısta(ki rıdvanın yanlısını falan gormedim-tarafsız,iyi yorum yapıyo,bu senin icin yanlıs olabilir) silebilecek bir adamsın.ama şunu bilmelisinki FENERBAHÇE SPOR KLUBU taraftarı,yorumcusu vs.....,diğerleri gibi her zaman yanlı degil,bazı durumlarda olaya objektif bakmak zorundadır ve zaten cognlukla öyle olduguna inanıyorum.iyi oynamadıgımız bi macta adam niye fener super oynadı desin yaaa,senin aklın hayalin mantıgın kabulleniyomu böle bişiyi? faul olmayan biseyi ki bu senin dusuncendir faul yada degil,bence de faul değildi,niye faul diye yorumlasın? *>:(

sen ilk önce ne yazdigimi iyi oku,anla ve sonra yorum yap.BENIM ANLATMAK ISTEDIGIM "GERCEK FB'LI KIMDIR? GERCEK FB'LILIK NASIL OLUR?".ilk önce bunu tartisalim.HIC KIMSE KENDINI FB'DEN BÜYÜK GÖREMEZ.FB handir bizler,futbolcular,yönetim,kongre üyleri yolcudur.100 yillik FB 1-2 sene FB'de top oynamis insanlarin elinde oyuncak olamaz.Eger FB'de top oynamak ayricalik ise nicin Fenerbahce Lisesini bitirmek ayricalik degilmis?FB'de top oynayinca gercek FB'li olunuyorda nicin üyeler ve okulunu bitirenler olamiyor?o zaman bizim yönetimimiz nicin FB lisesi-üniversitesi kurmak icin calisiyor?Iyi sen gel FB'de 2 ay top oyna sonrada ben gercek FB'liyim diye FB'yi TV ÖNÜNDE-80 MILYON ÖNÜNDE ELESTIRILERINLE YIKMAYA CALIS.Nicin ? Cebin icin.Para icin.o zaman Erdi-Sercan-Stoilov-Uche-Okocha-Dimas-Ercan-Ertugrul-Apo-Ogün-Toprak-Revivo-Hasan.....hepsi yorumcu olsunlar.Onlarda FB formasi giydiler.nicin sadece 2-3 tanesi devamli FB'yi yikmak icin calisiyor.Ortega nicin kacti bu takimdan?konusalim.revivo-oguz-apo-ogün perde arkasinda ne filmler cevirdiler?nicin hepsi takimdan uzaklastirildi?Onlar gercek FB'li biz neyiz?biz karda kista maclara gidelim,yensede-yenilsede FB diyelim,forma alalim,FB ürünlerini alalim (Iyi bak yazdigima ben demiyorum hep biz diyorum) sonrada biz FB icin ne yaptik olalim.Her kimki kendini FB'den büyük görür o zaman ben burada topic acarim.burada eski arkadaslar bilirler ben Rüstü'nün kaleciligine asla birsey söyleyemem.Iyi bir kaleci o yüzden Barcada banko oynadi.Barca lig ve avrupa sampiyonu oldu Rüstü sayesinde.dimi?Rüstü'nün takimdan gitmesinden yanaydim(sadece rüstü degil aynni zamanda balic-okocha icinde yazdigim gecerlidir).Cünkü kendini FB'den büyük görmeye baslamisti.Beni alakadar eden kimse FB'nin huzurunu bozmasin,kendini FB'den üstün görmesin.BEN FB'LIYIM.OGUZDAN AYKUTTAN RIDVANDAN ÖNCEDE BURADAYDIK SONRADA BURADAYIZ.BIZ VEFALI FB TARAFTARIYIZ.PARA ICIN DEGIL FB ASKI ICIN BURADAYIZ.

Eyüp Toktaş
09-02-2005, 09:48
Elbette edebiyatçı,bilim adamı veya Cumhurbaşkanı değiller.Sanmıyorum ki Beckanbaur de edebiyatta nobell ödüllü ünlü bir ordinalyus aynı zamanda da siyaset alanında ombudsman olsun.Bu adamlar sporcu.Spor ayrı edebiyat ayrı fen ayrı ayrı oğlu ayrı.
En başta dediğim gibi farazi konuşuyorsun.Rivayetlerle yorum yapıyorsun.Biz değilmiydik yalancı basın diye haklı olarak haykıran.Niye şimdi kendimize dayanak tutalım ki Gazetelerde kaynağı belli olmayan haberleri.
Onun için Televizyondan izlediğimiz her şeye inanmamak lazım.

bak yine yazdim yine beni anlamiyorsun.Beckanbaur yikici degil.Birlestirici.takimina nasil sahip ciktigina bir bak.Kahn olmasaydi sampiyon olamazdik,mehmet scholl oglum gibidir diyor.Milli takimin basina gececek adami bile belirliyor.hala inanmiyorsun.BEN FARAZI KONUSMAM.ISTER INANIRSIN ISTER INANMAZSIN.bu senin bilecegin is.Ali Sen döneminde benim akrabam FB'de basin sözcülüde yapti.hava olsun diye buraya yazmadik.sergen cocukluk arkadasimdir.gsli tayfunu hatirlarmsin?ben onunla kilyosta top oynuyorduk.sadece ben degil sende gidersin kilyosa sergende oradadir.görebilirsin.ama hala bana inanmamak icin yok yok diyorsun.nicin bu kadar ön yargilisinki?GERCEKLERI DUYMAK ÜZÜCÜDÜR.AMA NE YAZIKKI YAZDIKALRIMIN HEPSI DOGRUDUR.sana daha cok sey anlatirim ama inanmayacagin icin bosuna cene patlatmanin anlami yok.

Arda Altuner
09-02-2005, 10:56
rıdvanın fenerbahçeliliğine futbolculuğuna kimse söz söyleyemez ama hocalığı ve yorumculuğunu tartışmaya açığım necatinin attığı goller güzelse güzel demesi kendi fikri maçın adamını da rüştü seçmesi kendi fikri bu konuda kise onu suçlamamalı suçlaması gerekn tek yer yorumculuk kurumu bu kadar gereksiz bir kurum müessese olamaz insan orada istediği kadar objektif olacağım desin beni inandıramaz tüm bu tartışmalar yorumculuktan kaynaklanıyor ayrıca daumla ilgili söylediği sözlere kesinlikle katılmıyorum

Çağrı Özmen
09-02-2005, 15:45
senin 1 2 sene FENERBAHCEDE oynadı dediğin adamın FB stadında forması var,efsaneler arasında.şu anda konu kendini fenerbahceden büyük görmek değildi ama.sana sorarım,Rıdvan yaptığı hangi haraketle kendini fenerbahceden büyük görmüs?yada rüştü? rüştü her zaman fenerbahce icin oynadı,sadece zamanı geldiğinde ayrılmak istedi,daha büyük,pardon(daha büyük demiyorum)avrupada daha güçlü bir klupte oynamak istedi,bu kendini fenerbahceden büyük görmekmi?yada sen FENERBAHÇE yi yıkmak için RIDVAN'IN ne gibi bi cabasını gördün?bi anlat sen de biz de öğrenelim
ikincisi buradaki hiçbir arkadasım FB lisesini bitirmedi,sorsan belki %0,1 i dir forumun.ama hepsi BİRBİRİNDEN daha DA fenerbahceli,hepsi benim maçlarda aynı ağızdan bir olup bağardığım arkadaslarım...senin FB LİSELİ OLMANIN bi ayrıcalığı yok.........onlar ayrıcalıklı,sen değil

Eyüp Toktaş
09-02-2005, 18:44
[quote author=Çağrı.Özmen link=board=futbol;num=1107659909;start=60#64 date=02/09/05 15:45:53]senin 1 2 sene FENERBAHCEDE oynadı dediğin adamın FB stadında forması var,efsaneler arasında.şu anda konu kendini fenerbahceden büyük görmek değildi ama.sana sorarım,Rıdvan yaptığı hangi haraketle kendini fenerbahceden büyük görmüs?yada rüştü? rüştü her zaman fenerbahce icin oynadı,sadece zamanı geldiğinde ayrılmak istedi,daha büyük,pardon(daha büyük demiyorum)avrupada daha güçlü bir klupte oynamak istedi,bu kendini fenerbahceden büyük görmekmi?yada sen FENERBAHÇE yi yıkmak için RIDVAN'IN ne gibi bi cabasını gördün?bi anlat sen de biz de öğrenelim
ikincisi buradaki hiçbir arkadasım FB lisesini bitirmedi,sorsan belki %0,1 i dir forumun.ama hepsi BİRBİRİNDEN daha DA fenerbahceli,hepsi benim maçlarda aynı ağızdan bir olup bağardığım arkadaslarım...senin FB LİSELİ OLMANIN bi ayrıcalığı yok.........onlar ayrıcalıklı,sen değil

burada herkes üniversitesini,sinifina kadar yazmis.önemlimi bu kadar?biz Fb liseliyiz deyince niye problem ki?biz demedikki her Fb Liseli FB taraftari.Ama FB lisesini FB kurmustur.Ve simdiki yönetim FB lisesinden - kollejinden - üniversitesine kadar kurmak icin calisma yapmaktadir.Gelecegin FB'li yöneticileri veya buardan mezun olup Devlet icinde görev alanlar FB'li olduklarini unutmayacaklardir.gs görmüyrmusun.bütün federasyon baskanlarinin yani gsli dolu.Adamlar her istedigini masa basi oyunlari ile yapiyorlar.Didier Six 1 günde vatandas yaptilar biz Uche ve Okocha'yi 1 yilda yaptik.didier six T.C vatandasi olurken icisleri bakani gsli Ali Tanriyardi ve dediki gsyi sevmiyen ölsün .kim ses cikardi?kimse.hani bizimkiler nerede?burada herkes atiyor tutuyor ama adamlar sessiz sessiz islerini yapiyorlar.seyranteptede arsa aldilar.parayi nasil buldular?gs maci öncesi Aulerio sari kart gs macinda yok.samsun maci öncesi adamin cezasi 3'ten 1'e düstü.Nerede bizimkiler?nerede basindaki GERCEK FB'LILER?yoklar.ama FB'yi elestirmek icin 5 dakikada kamera karsisina cikmayi biliyorlar.benim icin idol demek kisiligiyle,karakteriyle,terbiyesiyle TOPLUMA ÖRNEK OLMALIDIR.PAVYON SARKICILARI ILE KACAMAK YAPAN DEGIL.Bana idol Uche'dir.37 yasinda hala dimdik ayakta,Bana idol Müjdat'tir.20 yil FB formasini giyerek hemde özümüzden cikarak giyen birisidir.dün adamin heykelini dikenler yarin yikmasinida bilirler.burada yazdim.biraz yukarilari oku ki Ridvanin neler yaptiklarini anla.Preko-Oulera-Metin Diyadin-Erkan onun eseri iste.yirtici forvet aldik.adam 38 macin 38'ide oynadi.pili bitmisleri aldik.Ancellotti bile sasirdi.Böyle büyük bir takima böyle üstün futbolcular.nereden bulunur.Sen gel hoca ol FB'ye 1-2 ay icinde kazandigin parayla Ortaköy'de bar ac.Nereden gelir degirmenin suyu?hocaligi birakinca bar ne oldu?para bittimi?ben burada GERCEKLERI INSANLARIN GÖRMESINI ISTIYORUM.1 mac oynayip FB'yi sadece para makinasi görenlerden nefret ediyorum.FB bizimdir.Biz 100 yillik kulübüz.bize daha cok aykutlar-ridvanlar-oguzlar gelir.Sana önerim buradaki yazilarimi bastan sona oku sonra cevap yaz.ben senin yazini okudum.diger arkadaslarinkinide okudum.acele etme.Göreceksin sende DOGRULARI GÖRECEKSIN

Eyüp Toktaş
09-02-2005, 18:46
[quote author=Caner.Kandemir link=board=futbol;num=1107659909;start=60#65 date=02/09/05 16:17:53]Ya kimse Ridvanin Fenerbahceliligini tartismiyor. Olay bu degil, olay objektif görünmek icin isi abartiyor olmasi !!!!

Fenerbahceyi kimse kamuoyunda savunmazsa iste Tahkim Kurulu mac arifesinde Samsunspor futbolcusunun 3 maclik cezasini 1 maca indirir. Emre Asik´in cezasini kaldirir. Federasyon Baskani da ne kadar basi bos futbola katkisi olmayan gs´li varsa Federasyona doldurur. Fenerbahce en iyi hocalarla dünyanin parasina calismak mecburiyetinde kalir rakipleri toylarla isi götürür. Sen gidersin Anelka, Ortega, Van Hooijdonk, Anderson gibilerini alirsin elalem Riberyleri, Tamas ve Petreleri getirir hava atar !

Fenerbahceliyim deyip bu isin meyvesini yemek varsa, zor olanina da katlanacaksin. Saldirilara gögüs germek pahasina dogrulari da söylersin !!!!

Selcuk Yula keriz mi olumsuzluklari gündeme getirip düsman sahibi oluyor !!!! Bunu yazinca Selcuk´un menajeri misin deniliyor bu ne bicim zihniyet hayret dogrusu !!! Keske olabilsem hatta daha fazlasini Selcuk Yula icin yaparim. Savunulacak adam vardir, savunulmayacak adam vardir !!!!

Delikanli olan ile delikanligi kullananlari ayirt edersek daha mantikli tartisiriz. Mustafa Denizli "Fenerbahce hem icten, hem disten yikilmaya calisiliyor" bosuna demedi. Icten kast ettigi herhalde taraftar degildir yani bunu da anlamiyacak kadar saf olmayalim !!!

Simdiye kadar Fenerbahce medyasindan hangi Federasyon cekindi ve Fenerbahcenin haklarini gasp etmedi !!!! Hem diger takim taraftari Fenerbahce düsmani diyorsunuz, hem de nicin oldugunu tartismiyorsunuz !!!!

Kamuoyu olusturanlardan (medya) hesap sormasini bilsek, bu olaylari tartismayiz bile.

3000 koyu taraftara sahip olanlar kamuoyu olusturuyor, Türkiyenin degil belki Avrupanin en büyük camiasi pisirik kaliyor.

Sonra Ridvan objektifmis.

Hincal da objektif, Altayli da objektif, Oguz Dizer de objektif, Ismet Tongo da objektif, Bahri Havadir da objektif, Kazim Kanat da objektif, Yemen Eksioglu da objektif. Hepsi objektif maasallah, hepsi medyanin nasil olmasi gerektigi gibi islerini yapiyor !!!!

Bravo dogrusu, gerci kim nasil hak ediyorsa öyle muamele görür !!!

Demek Fenerbahce taraftari ve camiasi medyanin böyle olmasini hak ediyor !!!!

Acaba Fenerbahce gs´nin yaptiklarini yapsaydi neler olurdu medyadaki tetikciler neler yazmazdi. Ya da bjk´nin cevirdigi dümenleri, Cakici olaylari vs....

Ridvan objektif olmaya devam etsin, savunanlari cok zaten !!!

senin her yazdigina +++++ .Keske herkes dogrulari görme erdemine sahip olsa.sanki biz kendi menfaatimize yazi yaziyoruz.sanki buradan para kazaniyoruz.

Eyüp Toktaş
09-02-2005, 18:57
*laflarına dikkat et..
ikili tartismalara girmenin anlami yok.birak isteyen istedigini yazsin.Gercekler ortada.hala görmek istemiyorlarsa bu onlarin sorunu.

Eyüp Toktaş
09-02-2005, 20:51
Ne laflarına dikkat etmesi be yeter artık insanın sinirlerini tepesine çıkarmayın iyice.Samsun beraberliğinden önce adını sanını doğru düzgün görmüyodum bi beraberlik oldu burada çıkarılmadık yaygara kalmadı yok şu şöyle yok bu böyle.Deniz'den bile iyi topçuyum dedin dahası ne.Fenerbahçe için ne yaptığını soruyo adam.Eleştirmeye gelince biliyorsun yok şu topçu değil yok takım iyi oynamıyo.Çözüm önermeye gelince sıfır.Gelmiş burada hala masal okuyosunuz laflarına dikkat etmiş.Yeter artık ya.Bir beraberlik alındı altı üstü. *>:(

Arkadaslar biz hepimiz FB'liyiz.Bulusma yerimizde mabetimiz.Bir bakarsiniz mabette yanyanayiz.insanlarin burada birbirine düsman olmasini gerektirecek birsey yok.Hepimiz renkdasiz,arkadasiz.Birbirimizle burada kavga icin degil fikir alisverisi icin burada yaziyoruz.Lütfen sakin olalim.

Çağrı Özmen
09-02-2005, 22:17
*laflarına dikkat et..

anılcım burda laflarına dikkat et demissin zaten,"akıllı ol düzgün konus" diye delikanlı bi özel mesaj cekmene gerek yoktu >:( seviyeyi düsürmeye gerek yok anladınmı kardesim_? serserilik yapmaya da gerek yok,beyefendi ol biraz.buraya yakışan biri olmayı dene

Recep Yüce
09-02-2005, 22:28
Bravo yani. Burası UNİFEB forumu. UNİFEBin olduğu yerde "Fenerbahçenin aydınlık geleceği" yazıyor. Biz burda birbirimizi özel mesajlarla veya alenen tehdit ederekmi tartışacağız?
Bugün TV programlarında ağır durduk kalitemizi belli ettik diyoruz, bende bunda hepimiz gibi gurur duyuyorum ama burda yazılanları okuyunca şok olmamak elde değil.
"Akıllı ol düzgün konuş" gibi laflar kenar mahalle delikanlılarına yakıişır ve ben unifebde bulunduğum iki senedir bunlardan bir farkımız olduğunu sanıyordum. İçinde bulunduğun ortama uy biraz uyamıyorsanda yerinin burası olmadığını bil artık.
Buraya asarım keserim yazmakla ne Fenerbahçeli olunur ne unifebli

Sinan Bıçak
09-02-2005, 22:45
Takım berabere kalsın 10 tane konu aç herkese laf at ondan sonra özelden tehdit yaz baba büyüksün.

arkadaşlar haftasonu arkadaşın elini öpmek için servis kaldırıyoruz katılım mecburidir.

Doğa Aydın
10-02-2005, 01:04
Bırakın Allah aşkına hepsi boş laf.

Diğer takım taraftarlarının forumlarında "Digiturk bu Fenerliye maçlarımızı yorumlatmasın" diye başlık açtığı Rıdvan'dan bahsediyorsunuz.

Rıdvan Fenerli değilmiş, yok Fenerbahçe'yi rant kapısı yapmış falan...
Klavyesi olan yazıyor...

Doğa Aydın
10-02-2005, 04:56
Olayı ikili muhabbetlere çevirmeden devam edelim lütfen...

Doğa Aydın
10-02-2005, 05:28
ya doğa rıdvanın fenerbahceli olduğunu adım gibi biliyorum zaten..ama benim söylemek istediğim şey şu..fenerbahce gol atıyor..gol olduktan 1 saniye sonra en az 30 kere ''müthiş defans hatası,adamını alamadı ondan,bu boşluğu vermemek lazımvs''gibi yorumlar diniyoruz..biz tam golü kutlarken böyle yorumlar geliyor..arkadaşlar maçları kafede izliyor olabilir ve duyamayabilir..duymasam ben de böyle tepkiler verirdim..ama evde izlediğim için fazla gürültü yok ve herşeyi duyuyoruz..öyle zamanlarda öyle şeyler söylüyor ki abimle saç baş yoluyoruz bazen..çünkü maç içinde daha anelka gelmeden carew anelkadan daha uyumlu falan diyince artık yastıkları falan ıssırdığımız oluyor..dedim ya arkadaşlar kafelerde izliyor olabilirler ve zaten rıdvanın konuşma tarzı kısık sesle oluğu için duyamayabilirler..

Ben de geçen sene PvH gol attıktan sonra, "Bu golü Türkiye'de ondan başkası atamaz." dediğini de bilirim.
Ya da Hıncal'ın da son günlerde Fenerbahçe'yi yere göğe sığdıramadığını da dikkatle izliyorum.
Bu bahsettiklerimiz ne Rıdvan'ı gsli yapar, ne de Hıncal'ı Fenerbahçeli...

Çağrı Özmen
10-02-2005, 06:17
Olayı ikili muhabbetlere çevirmeden devam edelim lütfen...

doğacım olayı ikili tartısmaya ceviren arkadas anıl.ekinciydi zaten,ikincisi anıl.ekinci ben sana fenerbahceli degilsin demedim,fenerbahce icin ne yaptın dedim bide sen nesin dedim msjımda.üçüncüsü otobüs kaldıralım nereye giderseniz bende gelirim gibi,delikanlı bi cevaba gerek yok yine,istanbula geliceksen hos gelirsin,hos dönersin.dördüncüsü nerden çıktı bu son msjdaki rıdvana olan sevgi,sen ilk msjında böle demiyodun.beşincisi ve SONUNCUSU bu konu son bulsun....ikili tartısma yapmaya gerek yok,forumu bunlarla işgal etmeyed gerek yok...

saygılarımlaa..

Çağrı Özmen
10-02-2005, 09:48
anıl.ekinci bu tartısmayı kestik,tekrar seviyesizlesmeye gerek yok...

Eyüp Toktaş
10-02-2005, 10:35
Arkadaslar gercekten sıkıldım artık bu yorumlardan icime fenalık geldi yaa, ben size RAHMETLİ "İSLAM ÇUPİ" nin Fenerbahçe ile ilgili yazısını kopyaliyim da suraya herkes o buyuk ustadin ne guzel yorumladigini farketsin FB mizi , özellikle FB kotuyken yazdiklarina dikkatinizi cekerim, su an burdaki durumu ozetliyor, NUR İÇİNDE YAT İSLAM ÇUPİ.

* *“Türkiye'de Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı, başarılı ve ilkse bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancının tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, meyhaneler, barlar fuldur.Türkiye’nin her vilayetinde stadlar lebaleptir.Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte bereketni götürür, i...ler diye uğurlanmasına rağmen.
* *Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, *insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz...”
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * İslam Çupi

+++ bendende.Gercekten o öyle bir yazardiki simdilerde onun %10'una sahip yazar bulamk cok zor.gs sampiyon oldugu gün saibeyle sampiyon oldunuz diyecek kadar cesurdu.burada gördüm arkadaslar cok güzel yazmis.Klavyesi olan yazi yaziyor.Futboluda--siyasetide bilenin yapmasi lazim.Ali sami Alkis kac sene önce bu konuya deginmisti.Adam eski futbolcu,ne anlar yazi yazmaktan.Zaten yazilarinida baskalarina yazdiriyorlar.Öyle bir memlekette yasiyoruz ki 7 kez iktidardan gidip 8 kez geri gelen politikacilarimiz var.Her geldiginde hüsran yasadik ama Millet "kurtar bizi baba diye "adamin arkasina düsüyor hala.Zaten ileri gidemeyesimizin sebebleri ortada.Atatürk'ün Genclige Hitabesini bir kez daha arkadaslarima tavsiye ederim.Cünkü Tarih tekerürden ibarettir.Icteki 1 düsman distaki 1000 düsmandan daha tehlikelidir.Her zaman takimimizada,kulübümüzede TARAFTAR OLARAK bizim sahip cikmamiz lazim.

Sinan Bıçak
10-02-2005, 11:06
Sinan sanamı özelden tehdit geliyo??? iyi cesaret valla... ;D

yok bana yapmadı

Recep Yüce
10-02-2005, 17:14
''akıllı ol düzgün konuş''sen fenerli değilsin diyene az bile..

Anıl bak hala laf anlamıyorsun. Burda kenar mahalle delikanlısı tavrıyla bi yere gelemzsin. Senin hayattaki amacın neki? Fenerbahçeyi eleştirip milleti tehdit etmekmi?

Çağrı Özmen
11-02-2005, 02:57
akıllı ol,düzgün konus,topuklarını göster,yürüde ense traşını görelim,laflarına dikkat et,el kol hareketi yapma ......ve daha nicesi,nasıl bir istek kipi bunlar bende eğitim fakültesindeyimde bileyim dedim.bak arkadasım,burda kimsenin kimseyle bi alıp veremediği yok.ya niye herkesle polemiiğe girmeye calısıyosun..?önce ben(ki o ayrı mesele) sonra erkan,sinan,recep.....ya gerek yok bunlara.buraya msj bile yazmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum.yazıncada üzülüyorum bu polemikin içindeyim,rezillik ya diye...ne alaka rıdvan konu baslıkıyla bu polemik?ya seviye bu kadar düşemez,dısardan foruma girip okuyan biri hale bak diyecek senin yüzünden,senide UNIFEBLI sanarak...ayıp ya gercekten.lütfen bu konu kapansın diyorum 100.kere

Recep Yüce
11-02-2005, 03:00
bak kişileştirme derken olayını kendin kişiselleştirdin. bu konu çok kolay kapanabilirdi ama sen hala uzattıkça uzatıyorsun, bir tamam bir şey demiyorum diyorsun,ardından hala aklın sıra laf sokuyorsun(!)istek kipi akıllı ol düzgün konuş 1-eğer sen bunu istek kipi maiyetinde söyleseydin:arkadaşım lütfen tartışmayalım,birbirimizi kırmayalım derdin.çağrı arkadaşımda sana aynı kibarlıkla cevap verirdi ki ilk mesajında da sen zaten 1907unifebteki çoğu ARKADASINA tabularını yıkamamış önyargılı insanlar demeseydin,bunlar olmayacaktı,çağrı sana o mesajı çekmeyecekti,kabalığa gerek yok.burası saygın bir ortam
2.si sadece çağrı değil Sinan erkan ve benle de polemiğe girmeye çalıştın

Burcu Bıçar
11-02-2005, 13:12
abi neler dıyosunuz bırbırınıze yakısıomu FENERLİ KARDEŞLERE :'(

Sercan Matur
13-03-2005, 22:42
Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli mi?

11. Baskı

Seçkin Mağazalarda ..

Ata Bahadır
13-03-2005, 23:01
Ridvan Dilmen Fenerli , hemde saglam Fenerli, yillarca halamlar ile komsuluk yapti ordan bilirim nasil Fenerli oldugunu..

Ridvanin tek sorunu tarafsiz olacam, objektif bakacam, Fenerbahceyi kayirmiyorum havasi verebilmek icin yaptigi yorumlarini Fenerbahce taraftarini kizdiracak dozda yapmasi. Dozu kaciriyor bazen.

Servet Güldeş
13-03-2005, 23:04
bence RIDVAN ölümüne fenerli...

eğer bi geseli ile fener maçı izlerseniz feneri nasıl kayırdığını anlarsınız...

adamlara fb yi, tutması gıcık ettiği için o zaman farkediyosunuz....

hıncalı da izliyorsanız adamın her hafta lig tv de rıdvana dedikleri ordata

Anıl Germeç
13-03-2005, 23:58
6-0lık maçın cdsi var bende. son dakikalar.. artık skor 6 olmuş. gs cezasahasının yanından serbest vuruşt kullanıyoruz. arkadan rıdvanın sesi: "7 geliyor 7 bak bak iyi izle"

acaba rıdvan Fenerbahçelimi. bilmemki.. ;)

Çağrı Özmen
14-03-2005, 00:39
halamı yaa? ne demek...ooooo ;D

Ahmet Demir
14-03-2005, 00:44
eskiden severdim rıdvan'ı ama bu gençler maçından sonra artık onada güvenim kalmadı. adam sanki fener düşmanı, kendisinin yaptıklarıda ortada, bir de teknik adam gözüyle (!) yorum yapması yok mu, çıldırıyorum... sanki teknik adamken ne yaptıysa...?

Ahmet Mirzaloğlu
14-03-2005, 04:43
Bu gün maçı tv den izleyenler varsa rıdvanın dediklerini duymuşlardır yozgatlının penaltısından marconun penaltısana (marcoya kırmızı verse kimse bişey diyemezdi dedi) yapılan okadar kasıtlı harekete bir kez fenerbahçenin lehine konuşmadı son 30 sn kala her an fener gölü yiyebilir dedi Ayıptır rıdvan feneri eleştirerek pirim yapma tv karşısında kimse gençlerli değil yeter artık seni fenerbahçe yarattı
Hepimiz görmedik mi ilk pozisyonun penaltı olmadığını?Marconun atılmayı hakkettiğini..Adam bunları söyleyince hain oluyor..Mesleği yorumculuk ve orada Fenerbahçeli kimliğiyle değil yorumcu kimliğiyle para kazanıyor.Rıdvan Dilmen Fenerbahçede efsaneleşmiş bir oyuncuydu.Bunun için prim yapmaya ihtiyacı yok ve Rıdvan'a karalamakta burada kimsenin haddine değil...

Serkan Özen
14-03-2005, 12:34
bence RIDVAN ölümüne fenerli...

eğer bi geseli ile fener maçı izlerseniz feneri nasıl kayırdığını anlarsınız...

adamlara fb yi, tutması gıcık ettiği için o zaman farkediyosunuz....

hıncalı da izliyorsanız adamın her hafta lig tv de rıdvana dedikleri ordata

bu bence çok güzel bi açıklama olmuş servet
objektiflik için rıdvan düşünmediği birşeyi söylemiyor bence
çünkü FB'nin attığı muhteşem gollerde övücü sözler söylerken etkisiz olduğumuz dönemlerde de eleştiri yapıyor.
Ayrıca maçta olacak bir çok şeyi de tahmin ediyor ROdvan bence taktik bilgisi çok fazla ama nedense t.d'lüğü sırasında bizde başarılı olamadı???

Yavuz Çıkrıkçı
14-03-2005, 16:56
bende rıdvanı cok seven simdiye kadar destekleyen biriydim ama gencler macında (belkide cok sinirliydik bi an once gol istiyorduk o yuzden oldu) bende sinirlendim rıdvana. kasıtlımı yapıyor bu adam diede sölendim kendi kendime.. ama cogu fenerbahceli sevmio yorum yapmasını istemiyor rıdvan ın.

Fatih Özpınar
14-03-2005, 18:08
*Bu camia içinde hala efsane futbolcularına dil uzatanlar varsa hala kaliteli bir taraftar kitlesi olamamışız demektir. Demek ki orda Rıdvan yerine yorumcu olarak yine efsane futbolcularımızdan Zeki Rıza Sporel, Lefter, Can Bartu, Cemil Turan v.s olsa onlarada dil uzatıp onlarında Fenerbahçeliğini yargılama gafletinde bulunulacak.

* *Beyler size Bahçedeki Fener belgeselini tekrar tekrar izlemenizi tavsiye ederim. Ogün Altıparmak'a Fenerbahçe sizin için ne anlam ifade eder dediklerinde Ogün Altıparmak'ın ordaki halini düşünün. Onlar eski futbolcu gönülden oynadı diyebilirsiniz ama Rıdvan Fenerbahçe'de Rıdvan oldu ve sapına kadar da Fenerbahçelidir. Onu yargılamak yerine, onu bizden ayıran Trabzonsporlu Yesiç ve Ali Şen'i yargılayın.

*Rıdvana T.D iken başarısızdı diyenler futbol anlayışıınızı tekrar gözden geçirin. 5 maç 3 galibiyet 2 beraberlik liderle aramızda ya 3 puan ya da 2 puan var. Şu kadro Rıdva'nın eline verilseydi ne işler yapardı siz düşünün.

*Adam yorumculuğunun gereklerini yapıyor. Fanatikleşmiyor bu kadar basit...

Herkese sevgiler

Nazım Çevik
14-03-2005, 18:51
çok bilio konusuo ama onu da gorduk MTK zamanında!!!

Çağrı Özmen
14-03-2005, 19:09
ya ne alaka simdi anlamıyorum...hıncala,ilker yasine,abdulrahim DALbayrak a hep 6s yi savunuyo ne biçim spor yazarı,nerde basın ahlakı tarafsızlık diyenler(simdi burdaki cok bimisler abdulrahim spor yazarı degilki diyecekler-bnde biliyorum) diye burda elestirenler.rıdvana laf atıyo..........
ne celiski yaaaaaa.....

Kemal Göktaş
15-03-2005, 11:24
rıdvanı severim ama allah aşkına bu hafta sırf memet yozgatlının pozisyonunu izledim!hıncal gibi bi 6s li bile buna penaltı dedi ve bence kesin penaltı."adam topa vurmuş gitmiş sonradan yaptıgı hareketin önemi yok" diye bi yoruma katılmıyorum.adam topa vuruyo ve ardından art niyetli olarak memete çelmeyi takıyo!!!biz fenerbahçeliler bile buna penaltı degil dersek hıncal gibi adamlar da çıkar bagıra bagıra fener maç satın alıyo der tabi.ama kimse fenerin üstüne oynanan oyunları görmüyo.serkanın küfürünü duyup ta atan fener yanlısı hakem (!) ümit bozkurtun ana avrat küfrünü duymuyomu?tüm yorum programlarında medya fenerden yana deniyor gazeteleri okuyoruz gençleri kendi sahasına hapseden takımımızı yerden yere vuruyolar.bu nasıl mantıktır anlamadım.

Kemal Göktaş
15-03-2005, 12:38
ben sadece rıdvanı suçlamıyorum bu konuda.tüm spor programlarını izledim nerdeyse hepside penaltı degil diyor.ayıptır valla bide bu işin erbabı deniliyo bu adamlara.ki bu adamlar arasında rıdvan da var.ben rıdvanın oyunculuguna hayrandım fenerde de hakettigi deger verilmedigine inanmıyorum.5 maç sonra gönderdik adamı ama onun da bu yorumları yapmasını hazmedemiyorum.hadi onlar bu işten para kazanıyor peki fener aşkıyla yanan adamlar(!)damı görmüyo bunun penaltı oldugunu....

Kemal Göktaş
15-03-2005, 12:58
ya yapmayın allah aşkına adam niye topa vurduktan sonra kaldırıyoki ayagını?niyeti ne?dedigim gibi rıdvanı severim bazı yorumları dogru olsada bazen saçmalıyo.oturup penaltıydı degildi tartışmasına girmicem ama bari biz gerçekleri görelim...
fenerli böle yaparsa millet bangır bangır bagırır feneri şikeyle şampiyon yapacaklar diye.yanlışmı söylüyorum?

Serkan Özen
15-03-2005, 14:23
Konyaspor ve İstanbulspor maçlarında rakiplerimize verilen penaltılarda pozisyonlardaki penaltı ihtimalini ve Rıdvan'ın tepkilerini değerlendirirseniz ne Rıdvan'ın Fenerbahçe'liliğini ne de Rıdvan'ın düşündükleri dışında birşey söylediğini tartışmanın ne kadar anlamsız olduğunu anlayacağınızı tahmin ediyorum arkadaşlar

Kemal Göktaş
15-03-2005, 14:32
kimsenin kişiligini ve fenerbahçeliligini tartışamk haddimiz diil böle bişeyde yapmıyorum(ben kendi adıma konuşim) ama gerçekten bazı yorumlarında saçmaladıgını düşünüyorum.rıdvana bakarsak fener berbat bi top oynuyo ve liderligi haketmiyo.ben rıdvanın yorumlarından bunu anlıyorum.ve bana göre yanılıyo...

Serkan Özen
15-03-2005, 15:07
Rıdvan'a göre biz liderliği haketmiyorsak liderliği hakeden bir takım olması gerekir ve şu şartlar altında Rıdvan'ın gerimizde bulunan takımlardan birinin lider olması gerektiğini düşündüğünü hiç zannetmiyorum

Kemal Göktaş
15-03-2005, 15:27
fenerin oynadıgı topu beyenmezken 6s nin maç yorumlarını bi dinleyin.6alatasaray son zamanlarda mükemmel top oynuyo diye bangır bangır bagırıyo.ben rıdvanın fenerliligini eleştirmiyorum ayrıca fenerli olduguna da eminim.ama bnce kendi çıkarlarını düşünüyo.takımın başına geçmek istiyo ama yanlış yol seçiyo takıma zarar verecek şeyler bunlar.

Serkan Özen
15-03-2005, 15:33
Yönetim Rıdvan'ın Lig TV'deki yorumlarını dinler mi?
Dinlese bile Rıdvan'ın sözleriyle takımın kötü yolda olduğunu düşünür mü?
Düşünse bile C.Daum'u gönderir mi?
Gönderse bile Rıdvan'ı teknik direktörlüğe getirir mi?........?

Burak Çankaya
15-03-2005, 18:13
Rıdvan ve Aykut bunlar benim çocukluğumun kahramanları. Rıdvan ve 8 numara aklıma böyle kazındı, asla art niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Kemal Göktaş
16-03-2005, 17:48
rıdvan,büyük fenerbahçemizin efsanevi futbolcularından birisidir.futbolu iyi bilen,elinden geldiğince yorumlarında objektif olmaya çalışan ve objektif olamadığı zamanlarda da fenerbahçemiz lehine yorumlar yapan bir ADAM GİBİ ADAMDIR.Herşeyden önce çok iyi bir fenerbahçelidir.doğruyu söylemek suç mu?Takım kötü oynuyosa ki çoğu zaman bu böyle,bu takıma kötü oynuyo demek suç mu?Bu adam fenerbahçe için neredeyse sahalarda canını verecekti.yapmayın etmeyin..ayıptır..!!

rıdvan fener için canını dişine takıp oynadı madem -ki gerçekten böyle- bizim şu anda rıdvan gibi canını dişine takarak oynayan bi sürü oyuncumuz var ayrıca onlarda en az rıdvan kadar fenerli.en büyük örnek TUNCAY...bence rıdvan kadar süper bi yıldız.yeri geliyo tuncayı bile eleştiriyoruz.rıdvanı mı eleştirmicez yani?
ayrıca rıdvan bizim en iyi oynadıgımız maçta bile fener çok kötü şampiyonluk sadece alex le aurelio ile olacak iş degil diyen adam.madem rıdvana katılıyosunuz.gençler maçındaki iki penaltıyada ilgisi yok diyor.yani sizcede penaltı degilmi?kaç haftadır yırtınıyor fener berbat oynuyor diye sizce fener berbat mı oynuyor?objektif yorum yaptıgını sanıyor ama bu işten anlamıyor.böle düşünüyorum çünkü art niyetli olmadıgını düşünmek istiyorum çünkü camiamız için çok degerli bi insan....

Kemal Göktaş
16-03-2005, 20:32
Şöyle bir düşünelim.İktidarı destekleyen bir gazetede köşe yazarıysanız iktidarın yanlışlarını açıkça ortaya vurabilir misiniz?Bu soruya evet yaparım diyen çıkmaz sanırım.İşinden olma durumun var.Mecburen eleştirsen bile biraz daha ılımlı olmak zorundasın.Herneyse bir yan örnek..

Dün Kemal Galatasaraylı,bugün Rıdvan Fenerbahçeli değil.Fenerbahçe için mücadele vermiş birisine hakaret ediliyor burada forumda direk uyarı verilmeyi gerektiren bir durumdur.

??? ??? ???

bundan önce yazdıklarımda rıdvan fenerli degil gibi bi iddada bulunmadım aksine takımımıza emek veren efsanelerden biri demiştim.rıdvanın kişiligini yada fenerbahçeliligini tartışmak kimseye düşmez.ben bunu idda etmiyorum zaten.sadece demek istedigim saçma sapan yorumlar yapıyo bence lig tv ile ilgisi yok.herkes bilir ki gerçek fenerliyi hiç kimse feneri eleştireceksin diyerek zorlayamaz zorlasa bile amacına ulaşamaz.

allah aşkına ne hakareti ne uyarısı???umarım beni kastetmemişsindir.böle bişey amaçlamamıştım çünkü.

Kemal Göktaş
16-03-2005, 21:45
maçı tv den izleyenler bana hak veriyodur.gençler maçında son dakkalar fener sırf baskı yapıyo rıdvan hala fener her an gol yiyebilir diyo.kafayı yedirtio bize.maçı eger tribünden izlesem bnde pek üstüne düşmem!daha sonradan duyyosunuz ama o stres kalkıyo üzerinizden...

Arda Altuner
17-03-2005, 10:15
ya bırakalım rıdvanı tartışmayı güzele güzel elbette diyecek necati attığında da alex attığında da daha ne olabilir ki başka iyi hoca mı şu anda değil belki iyi olacak ama iyi bir futbolcuydu bence sakatlanmasaydı dünyaya adının duyurabilirdi

Serkan Özen
19-03-2005, 01:53
Böyle Fenerliler olmaz olsun!!!! Haftalardir anlatmak istedigimiz de bu iste. Rahat uykular Ridvan bey, cok bekle bu camia seni bir daha hoca olarak getirmez yakismiyorsun o koltuga o göreve.

Seni biraz terbiyeye davet ediyorum
Adam senle aynı düşünmek zorunda değil kendine göre foul ofssayt vs... olan pozisyonları söylüyor zaten hem FB'ye hem rakiplerine
"Rıdvan'ın Fenerbahçe'yi kötü gösterip kendisinin t.d olmasını istediği" sadece senin düşüncen. Kişisel düşünceni genel geçer doğru gibi yansıtman bence yanlış. Öyle şeyler yazıyorsun ki olayları bilmeyen birisi sanki Rıdvan 2+2'ye 5 diyor zanneder.

Ayrıca Daum o kadar yakışıyor ki o koltuğa
Daha iyisi bulunamazdı yani?

Faruk Can
19-03-2005, 19:10
neden fenerbahçeliler efendi oluyor diye onlara kızıyoruz , diğerleri gibi çirkef mi olsunlar?? kültür seviyesi ortada zaten...

Serkan Özen
20-03-2005, 05:19
Arıyorum arıyorum Denizlispor'un galibiyetine sürecek bir çamur inanın bulamıyorum yaa. Denizlispor'un galibiyetine çamur atmak için kendimin bile inanmadığı şeyleri söylemem gerekecek çünkü. Gayet net oynayıp bizi yendiler birçok olumlu düşünenler bu maçtan ders çıkarmamız gerektiğini söylemeye başladı bile. Olabilir kaybedebiliriz de. Ben açıkçası %100 goller kaçırıp rakip takımın hiç kalemize gelmeden sadece 1pozisyonda bulduğu golle yenileceğimize böyle yenilmeyi tercih ederim. Biz de bence iyi oynadık çabaladık en azından ama olmayınca olmuyor bazen. Asıl taraftarlık görevimiz de şimdi başlıyor zaten. Desteğe ara vermeden, tereddüt etmeden devam. Çünkü inanıyoruz şampiyon olacağımıza. Bu takımın şampiyon olamayacağına inanan var mı? Sanmıyorum

Luciano'nun pozisyonu tam tersine olsa Anelka aynı hareketi (ortada yapılmış bir hareket varsa tabii) Kratochvil'e yapsa ve biz o pozisyondan sonra bir gol atsak sonrasında da Gatasaray'lılar tepki gösterse deseler "Golünüzde faul vardı." diye tepki göstermez miyiz Allah aşkına...

Bu yazdıklarımın Rıdvan Dilmen'le ne alakası var derseniz bilmiyorum ben de anlayamadım çünkü:D ama yukarda geçen diyalogla ilgili sanırım.

Hasan Muradoğlu
20-03-2005, 10:53
Rıdvan cuma akşamı çok güzel konuştu.özellkle maçın ilerleyen dakikalarında daum'un oyuncu değişikleleri hakkında yorumları dehşetti.

Yavuz Babacan
13-04-2005, 21:35
bu yazılanları görmemiştim gözlerime inanamadım yuh artık ya bu ne hırs bu ne körlük rıdvan bu kadar mı haysiyetsiz vs bi insan da Fenerbahçe aleyhinde yorum yapacak..bu ne seviyesizlik rıdvan gibi bir insana bu denli konuşuluyor sanki sizden başka seven yok Fenerbahçe yi biraz objektif olmaya çalışın bazı şeyleri sindirin herşeymi Fenerin aleyhine hiç bazen haksız olamazmıyız gelişim öz eleştiri ile olur bu geri kafalı zihniyetle değil sussun hiç olumsuz bir şey söylemesin doğru olsa bile evet haksız olabilir yanlış olabilir beğenmeyebilirsin ama saygılı olmak zorundasın küstahlığın anlamı yok kınıyorum sadece yazık..

Servet Gürbüz
10-08-2008, 03:51
Ben öle bişey demedimmm bu tamamen senin sölemindir....

Rıdvan Hoca ile çalışılmalıdır... Bi yanlış yaptı dieee silip atılamaz... Bu camiaya ne yanlış yapanlar oldu amaa geri geldi...

Aziz Başkan bile şampiyonluk kaçtı die istifa etti bişey olmadııı
yaptığı yanlıştan kastın mtk maçı ise,rıdvan dilmen bir açıklamasında şunları sölemişti yanılmıyosam,ben mtk maçından önce istifamı vermiştim,ogün 5-0 da yensek maçtan sonra görevi bırakacaktım.
yani rıdvan dilmen elendik die gönderilmedi,öncesinden belliydi zaten.

Bihter Balkuvar
15-11-2008, 02:14
http://benfenerbahceliyim.blogspot.com/2008/11/neden-aykut-aykut-diye-tutturdun.html

Ege Uysaler
18-11-2008, 22:28
aşmak lazım bazı şeyleri

Aytek Öztürk
18-11-2008, 23:23
o değilde şu var arkadaşlar tamam rıdvanı çoğumuz gibi beğensem de bizimle özdeşleşmiş olsa da türkiyeden futbol topicinde olması gerekiyor sanırım ;)

Aytek Öztürk
26-11-2008, 00:37
sen adamsın adam senin şu gördüklerinin milyonda birini birileri görse bu takım bu halde olmazdı

Cem Demirtaş
26-11-2008, 21:18
ntvsporu açın Cem Yılmaz'la karşılık süper paslaşıyorlar :D

Fuat Rıhtım
26-11-2008, 21:52
ntvsporu açın Cem Yılmaz'la karşılık süper paslaşıyorlar :D

Süper yahu :D:D:D:D

Hele Yaşar'ın finish please olayı acaip güldürdü beni :D:D:D:D

Cem Demirtaş
26-11-2008, 22:04
Kiev muhabbeti muhteşemdi

Başar Deniz
27-11-2008, 12:40
rıdvan gerçek bir fenerbahçeli, takım yenildiğinde yüzündeki üzüntüyü, acıyı görebiliyorum. doğruları söylüyorsun, ama sana kulak asan kim rıdvan.

takımı eleştirsen sen nasıl fenerlisin diyorlar, bunları diyen kendi renkdaşlarımız, biz zaten takımımızı başkasının yanında küçük duruma düşürmeyiz, düşürmadik de çok şükür, ama kendi içimizde bile elştiri yapamayacaksak, robot olalım, tepkisiz kalalım, zaten istenilen bu istenilen fenerbahçede padişahlık düzeni, yönetim yaptı o zaman doğrudur demeliyiz, onlara itaati kulluk görevi haline getirmeliyiz, kimse kusura bakmasın ben doğru bildiğimden şaşmam, çünkü kimsenin adamı değilim, kimsenin uşağı değilim, ben fenerbahçeliyim. para mı verir stadıma girerim, formamı alır, bayrağımı alır, bozuk paramla da çekirdeiğimi de alırım maçıma giderim, grupsa en kral grup benim, taraftarsa en kral taraftarda benim. eleştirmek gerekirse eleştiririm, çünkü kimseye minnetim yok, kimseden bir beklentim de yok. varsın eleştirince bana 6s lisin desinler, varsın sen hep destek tam destek vermeyenlerden desinler. ben kendimi biliyorum, diğerlerini de allaha havale ediyorum

Eyüp Toktaş
28-11-2008, 12:45
sorunlari basinin önünde tartisip FB'yi ele ayaga düsürmemek lazim.

FB'nin eger büyügü oldugunuzu iddia ediyorsaniz bunun tartisma yeri tv veya gazetler olmamali.

Çağdaş Turak
30-11-2008, 08:18
çok iyi bi fbli çok seviyorum fb kaybettiği zmn yüzünde siniri görebiliyorum onunla sinirleniyorum bende dost acı söler bazen acı konuşuyo ama başkasının konuşmasındansa o kunuşsun

Ülkü Selvi
01-12-2008, 14:21
yeryüzünün sevilen tek şeytanı o nerse doğrudur:reis:

Emre Semerci
01-12-2008, 22:30
Hem iyi yorumcu hemde iyi analizci.Yönetim biraz kulak verse dediğim dedik olmasa.Çok faydalanılır.

Selim Kul
02-12-2008, 20:46
Cem Yılmazla olan programı süperdi!

Ufuk Coşkun
02-12-2008, 21:11
Harikaydı ya o program,"Referee,please finish!" :D:D

Selim Kul
02-12-2008, 21:17
olurmu olum oyle şey daha 10 dakka var:)(tabi bunu ingilizce soyluyor.havayı bozmamak için çevirmedim:)

Mehmet Çevik
03-12-2008, 15:19
Pazartesı Mugla Üniversitesi'ne gelıyor Tanju'yla beraber...Mukemmel bı yorumcu bence...Onunla sohbet etme ımkanı bulacağımız ıcın cok mutluyuz....

Ufuk Coşkun
03-12-2008, 15:26
En en en büyük yorumcu.Rıdvan dan sonra ise en çok beğendiğim yorumcu Ömer Üründül nedense :D.Çoğu kişi klişe laflarından dolayı beğenmiyor ama ben beğeniyorum.6s yi tutuyor ama hiç taraflı yorum yaptıını görmedim.Yinede Şeytan bir numara :)

Başar Deniz
03-12-2008, 15:41
adam 6s yenilince suratı düşüyor, kollektif futboldan giriyor; bidaha da çıkamıyor zaten:)

Ufuk Coşkun
03-12-2008, 16:19
O kadar olsun renkdaş.Sonuçta 6s lı.İşte şu klişe laflarıda bırakırsa tam olacak :D.

Onur Yıldırım
30-08-2009, 05:31
iddaa yı tutturamıyo diye isyan etmişler rıdvan hocama :D

Eray Şen
30-08-2009, 18:43
arkadaşlar Ömer Üründül Fenerbahçelidir yanlış biliyosunuz

Burak Urak
30-08-2009, 20:57
aynen statyumun iLk prpgraminda mehmet demirkoL ömer üründüL ve sunan kişi fenerbahçeLi oLdukLarini söyLediLer..nasil söyLediLer derseniz biri maiL atmişti çok çok rica etti 3üde fenerLi oLdugunu söyLedi

Can Ayyıldız
31-08-2009, 01:07
Rıdvanın,bugünlede yaptığı yorumlar pek içime sinmiyor :( acaba ben mi öyle hissediyorum sadece ? Sanki diğer takımları kırmamak adına yorum yapıyor gibi...

Özgür Okcu
31-08-2009, 19:26
ntv de çalıştığı için bir fenerbahçeli gibi yorum yapamaz zaten ntv tarafsızlık konusunda çok hassas bence bu yüzden

Can Ayyıldız
31-08-2009, 20:47
ntv de çalıştığı için bir fenerbahçeli gibi yorum yapamaz zaten ntv tarafsızlık konusunda çok hassas bence bu yüzden

Evet de Rıdvan geçmiş senelrde de orada çalışıyordu ama hiçbir sene Fenerbahçe'yi bu kadar elştirmemişti.Hele hele bu sene 4'te 4 yapmşz..Avrupa'da dewam ediyoruz yolumuza...Rıdvan, Santos'u beğenmiyor,Baroni'yi beğenmiyor,Bilica'yı beğenmiyor...Sonuç olarak Fenerbahçe'yi ise hiç beğenmiyor.Tamam beğenmyebilir sonuçta yorumcu fakat 6s hakkında yaptığı yorumlar ilginç gerçekten..Ben şuana kadar 6s'nin üst düzey bir futbol oynadığına inanmıyorum..Bir maçta 2 penaltı kullanırlar bir de rakip kendi kalesine atar,diğer maçta yine kendi kalesine atarlar...Fenerbahçe Sion'u eler,Sion takım değil olur 6s eler "Bu takım uzay futbolu oynuyor" olur...Bizim Bilica güven vermez,Ama Servet Barça'da oynayacak düzeydedir Rıdvan Hocam'a göre...Bilmiyorum bu sene güvenim kayboluyor Şeytan'a...Tabii ki Fnerbahçeliliği sorgulanmaz fakat sanki bu seneki yorumları daha çok tarafsızlığını gstermek adına yapılan yorumlar..Rıdvan Fenerli hep Feneri övüyor demesinlerrr...İnşallah yanılıyorumdur...Diğer programı dört gözle bekliyorum..

Eray Şen
31-08-2009, 21:20
Rıdvanın,bugünlede yaptığı yorumlar pek içime sinmiyor :( acaba ben mi öyle hissediyorum sadece ? Sanki diğer takımları kırmamak adına yorum yapıyor gibi...

aynen katılıyorum Can ve bunu her yerde dile getiriyorum..Rıdvan'ın amacı nedir bilmiyorum, tarafsız desinler diye mi böyle yapıyo onu da bilmiyorum ama bu işte cidden bir gariplik var

Rıdvan'ın bir yorumunu söyleyeyim tüm arkadaşlar da bize hakversin..Efsanemize göre Galatasaray'ın defansı mükemmel hem de milli takım defansı..bu "milli takım defansı" vurgusu da iyi olduguna bir kanıt..adamların sol kanadına ibrahim üzülmezi koysan "tarihi" bir dörtlü olucak ama Rıdvan Dilmen'e göre ülkenin en iyisi

ayrıca Fenerbahçe aleyhine yapılan hakem hatalarında hakemi hiç eleştirmeyip Fenerbahçe hakeme rağmen kazanmalı yorumlarına da Rıdvan'ı çok sevsem de uyuz oluyorumm

Can Ayyıldız
31-08-2009, 21:29
aynen katılıyorum Can ve bunu her yerde dile getiriyorum..Rıdvan'ın amacı nedir bilmiyorum, tarafsız desinler diye mi böyle yapıyo onu da bilmiyorum ama bu işte cidden bir gariplik var

Rıdvan'ın bir yorumunu söyleyeyim tüm arkadaşlar da bize hakversin..Efsanemize göre Galatasaray'ın defansı mükemmel hem de milli takım defansı..bu "milli takım defansı" vurgusu da iyi olduguna bir kanıt..adamların sol kanadına ibrahim üzülmezi koysan "tarihi" bir dörtlü olucak ama Rıdvan Dilmen'e göre ülkenin en iyisi

ayrıca Fenerbahçe aleyhine yapılan hakem hatalarında hakemi hiç eleştirmeyip Fenerbahçe hakeme rağmen kazanmalı yorumlarına da Rıdvan'ı çok sevsem de uyuz oluyorumm

Evet Eray aynen..6alatasaray defansı Barçanın defansından ii demediği kaldı birtek :( Geçen şey dedi:Barça'da Puyol'un yanında Marquez'i değil Serveti tercih ederdim ben dedi :rolleyes: Dediğin gibi bu işte bir gariplik war kardeşim :rolleyes:

Onur Yıldırım
02-09-2009, 05:14
barça alsn da benzemayla ronaldo napıyo serveti görsünler :D

Özgür Okcu
02-09-2009, 14:39
valla ben dediğiniz kadar olduğunu bilmiyodum eğer öyleyse haklısınız gerçekten abartmış tamam servet mutlaka kendini geliştirdi hatta 6s geri dörtlüsünün en güven veren adamı ama barça ne abi servet in oynayabileceği maksimum takım bu sene teklif yapıp geri çeken marsilya dır fazlası servet i aşar rıdvan hoca cidden abartmış

Ferhat Adsız
05-09-2009, 18:58
Rıdvan Hoca Fenerbahçe yi çok seviyor ve yaptığı yorumlar genellikle doğrudur.

Ece Çetinel
28-11-2009, 23:00
Rıdvan Hoca şuan köpürüyo ve dediklerine yüzde 100 katılıyorum Carlos gibi oyuncularla artık yollar ayrılmalı bana para vermesinler bedava oynarım Carlos'un yerine diyo Alex sadece seyirciye mi oynuyo demekte, Galatasaray maçından bu yana duraklama dönemindeyiz resmen, sonuna kadar katılıyorum Rıdvan Hoca dediklerine.

Gözde Karataş
28-11-2009, 23:01
şuan ntvde ateş saçıyor

Ece Çetinel
28-11-2009, 23:09
Rıdvan Hocam sonuna kadar haklısın şuan köpürüyosun ama dost acı söyler Galatasaray maçından sonra ilk yarıyı kapatmış gibiyiz Kayseri maçı desen öyle araya giren ara ardından Beşiktaş maçı ardından bu maç... Bazı oyuncuların kulaklarının çekilmesi gerektiğini savunuyosun İstanbul'a gezmeye değil top oynamaya gelen topçu istiyosun tamamen katılıyorum Samandıra'da bi büyü mü var gelen gevşiyo diyosun haklısın yılda 3-4 milyon euro alan topçuyu sorgulucaksın.Sonuna kadar arkandayım Rıdvan Hoca...

Onur Erülker
28-11-2009, 23:43
Rıdvan

Onur Erülker
28-11-2009, 23:44
RIdvan nın her dediğine kelimesi kelimesine katılıyorum.Futbolculara izlletmek lazım bu yorumları...

Ozan Karaer
28-11-2009, 23:47
Rıdvan zaten maçı görüntülerle analizledi..Kasımpaşa gollerini geçtim,verilmiş net 9 pozisyon..Kasımpaşa gibi bi takıma Kadıköy'de bu kadar pozisyon veriyoruz..Kasımpaşa'yı küçümsemek değil galibiyetini ama Kasımpaşa takımı şimdiye kadar oynadığı profesyonel maçlarda 3 gol+9 net pozisyon yakalamamıştır,antrenmanlar da dahil..

Onur Yıldırım
29-11-2009, 01:28
Rıdvan Hocanın alex gibi karakterli futbolcular ile ilgili olan söz kısmı çok hoştu. yani alex tamam çok iyi oyuncu olabilr burda devam da etcektir ama onun gibi 3-4 tane takımda olduğu zaman ... böyle devam eden kısım.

Emre Diler
01-03-2010, 03:50
şu adamın bu akşam yüzde yüz futbolda görüşlerini dinledikten sonra bir kez daha anladım ki bu adam tam bir Fenerbahçe aşığı.Adam dobra dobra konuştu.Adam resmen Nihat Özdemirin dediklerinden sonra aynaya baksınlar dedi.Her baba yiğit bunu diyemez.Helal olsun ya ne konuştu.Keşke senin gibi adamlar hala formamızı giyse.Çok özlüyoruz seni Rıdvan Baba

Sedat Aydın
11-08-2010, 14:27
Kendisi hakkındaki soruşturma kapsamında takipsizlik kararı verilmiş sonunda.
Tekrar geçmiş olsun hocamıza.

http://www.milliyet.com.tr/ridvan-dilmen-hakkinda-karar-verildi/turkiye/sondakika/11.08.2010/1275186/default.htm

Ufuk Coşkun
12-08-2010, 17:15
Geçmiş olsun Şeytan...

Ufuk Coşkun
07-09-2010, 23:10
Rıdvan Dilmen'in şu maç içindeki yorumları bazen çok sıkıyor sanki :D Yada beni sıkıyor bilemiyorum." Sağa at, sola at, yapma, sağı gör , bomboş hadi at, aferin semih, yapma emre ,gökhan köşeye git topu sakla."

Neyse artık Rıdvan hocamızda böyle :D

Emre Diler
07-09-2010, 23:12
Rıdvan Dilmen'in şu maç içindeki yorumları bazen çok sıkıyor sanki :D Yada beni sıkıyor bilemiyorum." Sağa at, sola at, yapma, sağı gör , bomboş hadi at, aferin semih, yapma emre ,gökhan köşeye git topu sakla."

Bazı yorumları çok gereksizdi ama dediği herşeyde çıktı.Gerçektençok iyi bir futbol adamı.

Onur Yıldırım
07-09-2010, 23:16

Tepkilerine hayranım Rıdvan Dilmen'in. Heyecandan aklına gelen her şeyi söylüyor. "Yapma", "atma" ... Neler neler. :rolleyes:

Ufuk Coşkun
07-09-2010, 23:17
Bazı yorumları çok gereksizdi ama dediği herşeyde çıktı.Gerçektençok iyi bir futbol adamı.

Bilgisi gayet iyi ona bir lafım olamaz da, kendini de çok yoruyor yahu :D

Eray Şen
07-09-2010, 23:24
İyice antipatik olmaya başladı.

Ege Uysaler
07-09-2010, 23:33
sanarsın ki kelime başına ücret alıyor basket maçı yorumlar gibi susmadan yorum yaptı sıktı.

Alp Hacıoğlu
08-09-2010, 00:38
Kompany atılınca güle güle dedi :D

Nur Acar
08-09-2010, 00:39
kusura bakmasın ama çok konuştu çok sıktı...

Abdurrahman Aksakal
08-09-2010, 02:15
valla birileri çıkıp konuşacaksa mümkünse Rıdvan Dilmen konuşsun razıyım..

Kürşat Pak
08-09-2010, 02:46
valla birileri çıkıp konuşacaksa mümkünse Rıdvan Dilmen konuşsun razıyım..
bencede yoksa siz Ömer Üründülümü tercih ediyordunuz :D

Süleyman Köroğlu
09-09-2010, 01:10
Ömer ÜründüL İLker Yasin gibiLeri varken Rıdvana bir ömür boyu razıyım. :D

Fatih Suvaydan
09-09-2010, 01:46
ADAM ADAM !!! oturup dikkatlice yorumlarını dinledğim ve gayette iyi yorum bir futbol adamı...En azından futboldan gelmiş,ekonomist değil,politikacı değil,baytar değil...futbolu oynamış biliyor ve ona göre yorum yapıyor...

Çağhan Çakır
09-09-2010, 19:12
adam pes oynar gibi maç anlatıyo resmen.
ama biliyosa pes oynamayı acun macun hikaye dağıtır geçer =)

Ümit Öztek
27-09-2010, 14:58
%100 futbol diyorum başka bişey demiyorum :)

Murat Adı
27-09-2010, 23:14
RIDVAN iyi yada kotu ozellıklerı olabılır bu herkese gore degısır tabı kı ama bana sorarsanız yıne su anda turkıye de bı cok sacma sapan amacı reytıng yapma dısında baska bısey olmamıs bı cok yorumcuya gore daha kalıtelı bı yorumcudur bnm fıkrım bu yonde =)

İlkay Şener
03-11-2010, 14:04
http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=16777&page_number=7

Pes artık :)

Ayşenur Altun
05-02-2011, 22:15
Ünlü spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi. Dilmen'in Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.
Futbol oynarken bir anda nefes alma güçlüğü çeken Rıdvan Dilmen, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Dilmen'in yapılan tetkiklerinde damarındaki yüzde 70 tıkanıklık sebebiyle kalp krizi geçirdiği tespit edildi ve stent takıldı.
Edinilen bilgiye göre; Rıdvan Dilmen öğleden sonra arkadaşları ile futbol oynarken rahatsızlandı. Nefes almakta zorlanan Dilmen, durumunun ciddi olabileceği ihtimali üzerine hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonrasında Dilmen'nin kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.
Rıdvan Dilmen, hastaneye kaldırılması nedeniyle bu akşam NTV'de yayınlanan "Yüzde 100 Futbol" programına da katılamadı. Güntekin Onay, programı Mustafa Doğan ve Metin Tekin ile beraber sundu.

http://spor.mynet.com/haber/ridvan-dilmen-kalp-krizi-gecirdi/32013
Acil şifalar diliyorum...

Harun Macit
05-02-2011, 22:18
Acil şifalar diliyorum...

inanamıyorum şaka mı bu

Yusuf Dinçel
05-02-2011, 22:19
Rıdvan Dilmen'e acil sifalar dılıyorum.kuşkusuz FENERBAHÇE'miz için efsane bır ısım.

Ali Uğurluer
05-02-2011, 22:20
allah acil şifalar versin :((

Ufuk Coşkun
05-02-2011, 22:21
Acil şifalar.

Onur Yıldırım
05-02-2011, 22:36
Şok oldum şimdi. Allah acil şifa versin...

Ufuk Coşkun
05-02-2011, 22:37
Şansal Büyüka, Rıdvan Dilmen'in durumunun iyi olduğunu söyledi ve heyecan yapmayın dedi. :)

Harun Macit
05-02-2011, 22:46
Şeytan üzme bizi şeytan..Daha yapacakların var senin bu dünyada.

Özgür Okcu
05-02-2011, 23:02
Acil şifalar diliyorum.Lazımsın sen daha bize.

Emre Diler
05-02-2011, 23:11
Çok geçmiş olsun şeytan.Acil şifalar diliyorum.

Oğuzhan Yılmaz
05-02-2011, 23:13
Anjiyo olmuş. Son durumu oldukça iyimiş.

Geçmiş olsun Şeytan..! Üzme bizleri...!

Tolga Vidin
06-02-2011, 02:09
En kısa zamanda ziyarete gidilmelidir.Geçmiş olsun Rıdvan Dilmen.

Tuğba Tülü
06-02-2011, 02:59
Çok geçmiş olsun rıdvan abimize,acil şifalar diliyorum ,tez zamanda sağlına kavuşması dileğiyle

Eyüp Toktaş
06-02-2011, 03:38
Gecmis olsun Seytan Ridvanimiz..........

Fatih.Yıldırım
06-02-2011, 08:32
geçmiş olsun ŞEytan Allah acil şifaler versin..

Yusuf Dinçel
07-02-2011, 13:04
hastanede efsaneyı zıyeret etmek gıbı bır organızasyon yapılabılırmı acaba?gönullu 3 5 arkadasın zıyaretı gıbı.eger böyle bırsey dusunulurse ben mutlaka gelmek istiyorum.

Levent Yağcıoğlu
07-02-2011, 13:10
Sen Azrailsen, o da Şeytan.

Geçmiş olsun Rıdvan.

İlker Kandemir
07-02-2011, 15:34
geçmiş olsun şeytan dualarımız seninle Rıdvan abi..

Caner Yalçın
07-02-2011, 15:59
hastanede efsaneyı zıyeret etmek gıbı bır organızasyon yapılabılırmı acaba?gönullu 3 5 arkadasın zıyaretı gıbı.eger böyle bırsey dusunulurse ben mutlaka gelmek istiyorum.

Kesinlikle katılıyorum ziyarete gitmek lazım.Geçmiş olsun Rıdvan Dilmen.Allah acil şifalar versin...

Yusuf Dinçel
08-02-2011, 12:21
Kesinlikle katılıyorum ziyarete gitmek lazım.Geçmiş olsun Rıdvan Dilmen.Allah acil şifalar versin...

bence komıte ıle konusup bı zıyaret edelım eger izin verılırse.

Yusuf Yıldız
17-02-2011, 20:07
kalbimizdesin şeytan...

Murat Karaman
18-02-2011, 07:50
kalbimizdesin şeytan...

Allah gecinden versin de, ölünün arkasında söylenmiş gibi olmamış mı bu cümle?

Geçmiş olsun Rıdvan.

Ufuk Coşkun
18-02-2011, 10:51
Allah gecinden versin de, ölünün arkasında söylenmiş gibi olmamış mı bu cümle?

Geçmiş olsun Rıdvan.

Ben o cümleyi görünce haber sitelerini actım hemen . Birsey oldu sandim , Allah korusun .

Yusuf Yıldız
18-02-2011, 15:33
Ben o cümleyi görünce haber sitelerini actım hemen . Birsey oldu sandim , Allah korusun .
harbi ya bende şimdi farkettim :))
ama kalbimizde yeri hiç bi zaman eksik olmycak allah gecinden versin

Ufuk Coşkun
24-08-2011, 21:38
Adam !

Mehmet Sabırlı
24-08-2011, 23:58
Ne dedi bu kadar konuşuluyor?

İsmail Ayarığ
25-08-2011, 01:39
Seref = Ridvan Dilmen

Dilimizsin..

Emre Diler
25-08-2011, 02:37
Ne dedi bu kadar konuşuluyor?

Fenerbahçe ligden çekilmeli ve ben artık spor camiasından çekiliyorum.

Yetmez mi Mehmetim söyle Allah aşkına

Mehmet Sabırlı
25-08-2011, 02:56
Fenerbahçe ligden çekilmeli ve ben artık spor camiasından çekiliyorum.

Yetmez mi Mehmetim söyle Allah aşkına
Yeter tabii. Ben görmemiştim...

Alkan Sancak
26-08-2011, 12:33
Rıdvan Dilmen taraftarın sesi oldu resmen...

Ufuk Coşkun
11-02-2012, 22:37
Ya maa gelsin karşılıklı konuşalım açıklasın, ya da ben açıklayacağım bazı şeyleri demişti. MAA'da o yürek olmadığı için gelemedi, Rıdvan açıkladı.

"MAA, TFF Başkanı aday olduğu zaman bana teklif yaptı, yönetici ol diye. Fenerbahçe'ye hizmet benim için şereftir. Aydınlar, başkan olduğu zamandan beri 5 - 6 kez görüştüm. Hepsinde de yanımızda birileri vardı. 3 Ocak'tan 4 - 5 gün önce Mehmet Ali Aydınlar beni aradı. 'Sion'un 36 puanını sildiler, gördün mü? dedi. MAA, Fenerbahçe cezasını çekti, seneye Avrupa'ya gider ama - Puanla gider' dedi. Aydınlar bize 'Avrupa'daki cezanız bitti ama bunu basın yazarsa bende yalanlayacağım,Uefa'da yalanlayacak' dedi. MAA, Aykut hoca'ya; Fenerbahçe yöneticileri şike yapmış, - puan vereceğiz.' dedi. Aykut hoca'da,'bizi küme düşürün'dedi. Puan pazarlığı yaptı denilen Aykut Kocaman o toplantıda "bizi küme düşürün" dedi. Ultraslan'ın kurucusu bile Fenerbahçe'den sizin kadar nefret etmiyordur dedim Mehmet Ali Aydınlar'a. "

Aykut Kocaman - Rıdvan Dilmen adam!

Hüseyin Karakocaoğlu
11-02-2012, 22:46
Vallahi bu saatten sonra ne Aykut hocayı eleştiririm nede Rıdvan Dilmen'i...
Adamsınız..

Talha Tülek
11-02-2012, 23:00
Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Mehmet Ali Aydınlar ile Ordu maçından önce yaptıkları görüşmeyi anlattı.

http://www.youtube.com/watch?v=6vSjZABMytE&feature=youtu.be

Ufuk Coşkun
11-02-2012, 23:01
Bir şey daha ekledi Rıdvan hoca.

MAA'ya "Beni sevmediğinizi biliyorum, aynı duyguları ben de size besliyorum." dedim ve çıktım odadan.

Fenerbahçe için şanstır Aykut hoca ve Rıdvan hocanın olması.

MAA Fenerbahçe başkanlığını istiyordu. O yüzden Rıdvan hoca ve Aykut hocayla pazarlık yapıp şikeyi kabul ettirmeye çalışacaktı. Eğer kabul ettirebilse halk gözünde Fenerbahçe'yi daha çabuk karalayabilecekti, sonuçta Fenerbahçe'nin efsane bir futbolcusu ve Fenerbahçe teknik direktörü şikeyi kabul ettiyse kesin bir şeyler var denecekti. Bu sayede Aziz Yıldırım'ı oradan rahatlıkla indirecekti. Sonra Fenerbahçe'yi kurtardım imajı verecekti ve Fenerbahçe'ye başkan olacaktı.

Ama tek kendini akıllı sanıyor bu adam. Rıdvan hoca ve Aykut hoca senden daha akıllıdır MAA. Nitekim oyuna gelmiyorlar ve sonra gördüğümüz gibi battıkça batıyor MAA. Beter olsun.

Emre Diler
12-02-2012, 00:44
Bugün bir kez daha şükrettim ki bu takımın Aykut Hoca ve Rıdvan Dilmen gibi kocaman yürekli sevdalıları var.Allah ikizinden de binlerce kez razı olsun.