PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağır Bir Dönem Ağır Bir Yazı!

Umut Gümüş
14-03-2009, 11:55
Sevgili renktaşlarım dün akşam ki maça gidecektim son anda vazgectim tv den izleme kararı aldım ve hayrete düştüm..
sahada takımımız varmıydı ? biz maçı Saraçoğlu ndamı oynamıstık ?

az öncede videolarımdan eski maçlarımızı izledim nerdesınız dedim ... appiah ümitözat tuncay anelka...

roberto carlos mu ümit özat mı ? carlos kaliteli kime sorarsanız sorun carlos dimi...

yada kazım mesela yada guıza josico hatta ara GO ! nes de dahil hepsi kaliteliler deilmi ?
ve anladım ne istediğimi ruh istiyorum ruh ! o formanın kutsallıgını birileri öğretsin artık ya yeter koskoca FENERBAHCE m bu kadar aciz olmamalı bir yandan ruhsuzluk bir yandan eyyamcı bir yayıncı kurulus eyyamcı bir hakem kitlesi alın işte size suan neden bu dueumda oldugumuzun sebebidir ! ama hala uyumakta insanlar bizim adamlarımıza tekme tokat dalarlar kolundan cekip düşürürler yok olmas verılmez ! ya arkadas ruhunu koy al cezanı ama ruhunu koy ortaya rengini belli et tepkini belli et !
bi ara ne güsel ALİ KOÇ çıkın tepki veriyordu artık o da sustu ..

şimdi ayaklanma zamanıdır arkadaslarım !

şimdi isyan zamanıdır !

eskiden hakemler yada rakip oyuncular tünelin ordaki körüğün oraya gelirken korkoarlardı simdi bakıyorumda rakip bırak korkmayı tarftarını gidip alkıslıyo hakem desen ohooo masaj salonundan çıkmıs kadar rahat !
ne bufair play dimi hani bize karsı fair play ? soruyorum size son hafta trabzn ile puan puana avni akeer e gitsek ne olacak? bizim burda tarftarları aramızdan geçip stada girdiler çaylar kahveler içirildi bide üstüne küfür yedik..onlarda çay nescafe ikram edecekler deil mi ? bnm ki sade nescafe olsun lütfen !
ya yerim artık fair play i ıslıklayın gerekiyosa elinize ne geçiyosa atın stada meşale sokun yapın ya ruhu geri getirin çekirdek yemeğe tiyatro islemeye deil ruhu geri getirmeye gidin oraya orası hafta sonu vakit geçirmeye gideceğiniz yer deil orası FENERBAHCE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMU orası kalemiz ve ilk düşen yer orası ! yazıklar olsun tüm camiaya paramız war futbolcumuz var stadımız var tesisimiz var ruhumuz yok TARAFTARIMIZ YOK !
hanibi laf wardır ne insanlar gördüm elbisesi yok ne elbiseler gördüm içinde insan yok die elbisemiz war hemde en lüksü ama içinde insan yok !

nerdesin BÜYÜK BAŞKAN hadi sende dön artık eski günlerine ne olur eski AZİZ YILDIRIM OL ! NEREDESİN ESKİ TRİBÜN GFB , KFY , UNİFEB HADİ LÜTFEN GERİ GELİN ARTIK !

Özer Çetinkaya
14-03-2009, 19:36
O Eski tribünün olması için bazı şeylerin değişmesi gerekir

Tuğrul Albayrak
14-03-2009, 21:08
değişime ilk önce kendi tribünümüzden başlayalım bence...bazılarının fasıl yerine tribünde yırtılana kadar bağırmasını öğrenmesi lazım..anlamadım ben bu işi 500 kişilik c blok ta toplasan 20 kişi bağırmıyo ve üstelik sesimizin daha çok sahaya gideceği yerde setin önünde duruyorlar.biz arkadan ne kadar bağırırsak bağıralım arkadaşlar nasıl olsa fasıl da bağırdılar maçta bağırmaya gerek yok.....

Umut Gümüş
15-03-2009, 22:39
sadece bu kadar mı yorum war işte neden bu halde oldugumuzun en büyük yanıtıdır ! yorumsuzuz ruhsuzuz tepkisisiz

Tuğrul Albayrak
15-03-2009, 23:26
daha yazacak bir sürü şey var da neyse

Özer Çetinkaya
16-03-2009, 20:30
Tuğrul abiye katılmamak elde değil :D

Andaç Akgül
16-03-2009, 23:23
değişime ilk önce kendi tribünümüzden başlayalım bence...bazılarının fasıl yerine tribünde yırtılana kadar bağırmasını öğrenmesi lazım..anlamadım ben bu işi 500 kişilik c blok ta toplasan 20 kişi bağırmıyo ve üstelik sesimizin daha çok sahaya gideceği yerde setin önünde duruyorlar.biz arkadan ne kadar bağırırsak bağıralım arkadaşlar nasıl olsa fasıl da bağırdılar maçta bağırmaya gerek yok.....

Tuğrul senin de bilmen gerekirdi fasıl bizim için eğlenme, tanışma ve kaynaşma yeridir ve tribünden gelen bir alışkanlık olduğundan bu eğlenme tarzı bestelerle ve tezahüratlarla olmaktadır. Birisi bundan rahatsız oluyorsa bu ancak mal sahibi tarafından engelenebilir ve öle bir durum olsa dahi konuşur bu engelemenin de önüne geçilir.

Ünifeb içinde hiçbir kimsenin stada 90 dakka bağırma gibi bir zorunluluğu yoktur. Tabiki takımımıza destek açısından herkesin bağırması çok güzel olur ama bu tarz bir zorlama söz konusu dahi değildir. Set önünde durmak nasıl bir sesin dağılmasına yol açabilir yada sahaya inmesini engeleyebilir bunu anlamış değilim. Eğer ki öyle bir şey olsaydı eminimki set kavramı cıkıp bugünlere kadar gelmezdi tribünlerde. Sete duran ve ünifebe emek veren abilerimizde orda durmazlardı.

Konuşulacak daha çok sey varsa konuşup yanlışları düzeltmek hepimizin elinde.

Tuğrul Albayrak
17-03-2009, 12:53
Tuğrul senin de bilmen gerekirdi fasıl bizim için eğlenme, tanışma ve kaynaşma yeridir ve tribünden gelen bir alışkanlık olduğundan bu eğlenme tarzı bestelerle ve tezahüratlarla olmaktadır. Birisi bundan rahatsız oluyorsa bu ancak mal sahibi tarafından engelenebilir ve öle bir durum olsa dahi konuşur bu engelemenin de önüne geçilir.

Ünifeb içinde hiçbir kimsenin stada 90 dakka bağırma gibi bir zorunluluğu yoktur. Tabiki takımımıza destek açısından herkesin bağırması çok güzel olur ama bu tarz bir zorlama söz konusu dahi değildir. Set önünde durmak nasıl bir sesin dağılmasına yol açabilir yada sahaya inmesini engeleyebilir bunu anlamış değilim. Eğer ki öyle bir şey olsaydı eminimki set kavramı cıkıp bugünlere kadar gelmezdi tribünlerde. Sete duran ve ünifebe emek veren abilerimizde orda durmazlardı.

Konuşulacak daha çok sey varsa konuşup yanlışları düzeltmek hepimizin elinde.

Andaç beni yanlış anlamışsın kardeşim.ben sette duran kimseye laf etmedim ettirmem de..ki ben o tribünde büyüdüm set kavramını setin önemini çok iyi biliyorum..fasıl için de zaten okulumuzu fasıla biz getiriyoruz toplanma yerinden daha çok yakın arkadaşlıkların temelinin atıldığı yer olduğunu bilmeleri için.ayrıca fasıl benim için de (eğlenme, tanışma ve kaynaşma yeridir ve tribünden gelen bir alışkanlık olduğundan bu eğlenme tarzı bestelerle ve tezahüratlarla olmaktadır) bu değerleri taşıyor.ama fasılda bağırıp maçta susmak biraz ters değil mi..ben sette seni görüyorum Seçkin i görüyorum lütfen derken rica ederken.kimseye baskı yapmak kimsenin haddine değil ama saha da ki takım da konyaspor değil boluspor değil.bizim taraftarımız maçı 0-3 ten 4-3 e çevirdi başkası değil

Davut Özer
17-03-2009, 23:56
unifeb içindeki uyelerinde sadece belirli tezahüratları bilmeleride bi sorun hep aynı telden gıttıgımız ıcın mars degısınce ses 3 de 1 e iniyor zorlama degıl yuregını koyan bagarır bence seve seve ısteyerek fenerbahcelı olmakda budur aslında yuregını koymak ortaya elbet duzelecektır bu gunlerıde asacagımıza ınanıyorum saygılarımla.

Orhun Can
18-03-2009, 17:25
Tuğrul'un demek istediği Fasıl'ın boş yere bağırıldığı gereksiz bir yer olduğu değil, buradaki coşkuyu tribüne taşıyamamız. Eğer Tuğrul'un böyle bir gözlemi varsa ve bu doğruysa kendisine katılıyorum. Her ne kadar ortada "herkesin bağırması çok güzel olur ama bu tarz bir zorlama söz konusu dahi değildir." diye bir mantık olsa da yinede bu konu üzerine insanları zorlamadan nasıl buna teşvik edebileceğimiz üzerine Tribün Komitesinin düşünmesini istiyorum.

Ancak şu konuda Tuğrul'a katılmıyorum; bence Fasıl maç günü ne kadar canlı ve eğlenceli geçmişse o gün tribünde -en azından c blok açısından- o kadar güzel geçiyor. En azından kendi adıma bu böyle.

Umut Gümüş
18-03-2009, 22:50
bagırmak diye bir zorunluluk yoktur demıs sevgılı kardeslerım ancak boyle bır zorunluluk vardır ! ŞÜKRÜ SARACOĞLU tiyatro deildir bagırmayacak kişi GELMESİN ! ztn şuda bi gerçek ordaqi atmosferi görü bagırmayan sesini çıkartmayan FENEBAHCE li deildir !

Tuğrul Albayrak
19-03-2009, 12:08
iddialı yorum..keşke herkes bağırsa ama tutupta kimsenin boğazına yapışacak değilsin herhalde=))