Orijinalini görmek için tıklayınız : I Love You Zİco !!!
Umut Gümüş
21-03-2009, 15:00
ey aragones sen hala FENERBAHCE yi merdiven takım mı sanmaktasın ! 2 incilik bile bu takımı tatmin etmes ! en azından savaşmadan kaybeden takım kabul edilemez. forma ıslanmıyor forma !
çogu ınsan o bilet parasını ne şartlarda kaznıyor senın haberın yok tabı taraftar nası destekliyor takımı haberın yok tabı ! çünkü ruhsuzsun paşa sen senbu ülkede FENERBAHCE nin ne oldugunu bılmemektesın ve korkarım ki öğrenmeyide pek istememektesin nasıl olsa para peşin ! ama unutma para ruh satın alamaz !!
" Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır. "
Umut Gümüş
21-03-2009, 15:05
yanlıs mı düşünüyorum kardeşlerim ?
Ufuk Coşkun
21-03-2009, 18:18
Aragones e ne suç bulacağım,onu buraya getirenlere yazıklar olsun...
İpek Sezer
21-03-2009, 19:46
I Love You Zİcoooo
I MISS YOU SO MUCH ZİCOOO
Cem Günay
21-03-2009, 20:07
ee gelen gideni aratıyor iste :(
Hakan Gönbe
21-03-2009, 20:49
aragones + guiza + josico bunlara verilen para zico + aurello + appiah a verilseydi. şu fenerbahçe liderdi, şampiyonlar liginde çeyrek finaldeydi...
Abdulhalim Şerbetçioğlu
21-03-2009, 23:54
ah zico ah senin ne kadar büyük bi adam oldunu anlamışlarmıdır acaba...
Ege Uysaler
22-03-2009, 00:40
bu futbolculara maç seçme huyunu kazandıran zicodur hiç de sevmiyoruz özlemiyoruz da ama halimizden de mennun değiliz rıdvan bugunkü yazısında ne güzel demiş "zico ile gelen şampiyonluk fenerbahçeyi 3 yıl geriye götürdü"
Ferdi Yüksel
22-03-2009, 01:01
aragones + guiza + josico bunlara verilen para zico + aurello + appiah a verilseydi. şu fenerbahçe liderdi, şampiyonlar liginde çeyrek finaldeydi...
aurello bir milyon dolar fazla istedi .. appiah oynamak istedi (sadece oynamadıgı macların parasını istedi ) zico sampiyon olamadı diye gonderildi ... yazık oldu yazık!..
Muhammet Budak
22-03-2009, 02:22
Bugün i love you zico diyenler;
önceki yıl 70 puanla şampiyonluk kazanıldı diye basını,taraftarı Zico'yu yerden yere vururken neredeydi?
Geçen sene Bursa,Ankaragücü,Galatasaray maçlarından sonra neredeydi?
Zico buradayken kaç defa bağırdı i love you zico diye...
Ben şahsen Zico gönderildikten sonra Aziz Yıldırım'ın uzun vadeli planı olmadığını anladığım için bu yıl takımdan pek bir şey beklemiyordum,o yüzden de bu sene takımın yaptığı hiçbir puan kaybına,takımdaki isteksizliğe,Avrupa'da alınan sonuçlara hiç şaşırmıyorum.
Rıdvan Dilmen dün çok güzel konuştu ama 100.yıl şampiyonluğu ile ilgili ettiği laf ile inanılmaz saçmaladı bence ve şundan emin oldum ki bu adamda bitmek tükenmek bilmez bir Zico takıntısı var.Bence Daum'un gönderilişi ile bu takım 3-4 yıl geriye gitti ama Zico bunu takıma aşıladığı güven ile telafi etti.Ama geçen yaz Zico'nun gönderilişi ile yine geriye gittik ve bu defa telafisi mümkün değil...
Hala Zico'dan konuşurken basit maçlarda alınan puan kayıplarından bahsedecek olan varsa Fenerbahçe'nin çok uzun yıllardır(Daum dönemi haricinde) esas kayıpları hangi maçlarda verdiğini ve geçen yılki yedek kulübesinin kapasitesini dikkatle incelemesini öneririm.
Geçen yıl Zico o kadro değişikliklerini fantezi olsun diye mi yaptı yoksa as kadrodaki motivasyon problemini görüp yedek ağırlıklı kadro ile motivasyon problemini engellemek mi istedi? Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde oturan adamlar Bursa,Ankaragücü maçlarından 3-4 puan çıkaramayacaklarsa ben hocada değil yedek kulübesinin kalitesizliğini önemsemeyen yönetimde ararım sorunu...
Zico ile ilgili konuşulacak çok şey var ben hala orada takılı kaldım,sayfalar dolusu da yazarım daha ama bu kadarı yeterli bence...
Aziz Yıldırım bu kulübü gerçekten bir yerlere getirdi ama artık günlük yaşamaması 5-6 yıllık belki 10 yıllık planlar yapması gerekiyor futbol takımı ile ilgili...
Yapıyorum diyorsa da eğer, bir şampiyonluk kaçtı diye bana geçen yıl bu zamanlar çeyrek final heyecanı yaşatan hocayı göndermemeli, buraya kendini ispatlamak için değil maddi sebeplerden gelen ve artık Fenerbahçe'den sonra bu işi bırakacağını hatta Fenerbahçe'nin teklifi olmasa büyük ihtimalle kariyerine nokta koyacak Aragones'i getirmemeli...
Benim Aragones'in kariyerine de futbol bilgisine de saygım var.Sonuçta 30 yıldan fazla teknik direktörlük yapmış,artık hocalığı kafasında bitirdiğine inanıyorum.O yüzden de hiç eleştirmiyorum bile adamı.Kadro beli, hocanın kafasındaki düşünce bence belli.O yüzden Aragones'e bu kadar yüklenmek anlamsız.Bu sezonki durumun sorumlusu en tepede duruyor...
Zico'nun getirilmesi riskli bir hamle idi ama kesinlikle yanlış değildi.Yanlış olan takıma geliş zamanıydı.Ama Aragones'in getirilmesi hem riskli hem de yanlıştı...
Esra Çetin
22-03-2009, 03:56
Zico'nun getirilmesi riskli bir hamle idi ama kesinlikle yanlış değildi.Yanlış olan takıma geliş zamanıydı.Ama Aragones'in getirilmesi hem riskli hem de yanlıştı...
+1907
Hurşit Mursaloğlu
22-03-2009, 06:02
bence sadece guizaya verilen para 3ünde yeter artardı
Uğur Akkuş
27-03-2009, 19:41
we miss zico and aurelio
Yusuf Yavuz
27-03-2009, 20:12
......
Muhammet pek sevmem + işlerini ama gönlümden geçen herşeyi yazmışsın. Ellerine sağlık.
Meriç Kahraman
02-04-2009, 19:34
Her hatanın ustesınden bır sekılde geldık yapılan hatalar bızı daha ust sevıyeye tasıyor bunu sakın unutmayın zico gıder aragones gelır aragones gıder ......
Gülşen Özdemir
02-04-2009, 23:22
Ben de Zico`yu cok ariyorum :(
Aragones ten sonra gelecek olan bizi eski ve daha iyi seviyelere getirir umarim. :)
Aykut.Çetin
03-04-2009, 04:02
I Love You ' lar bize gideni geri getirecekse :
I love you Daum
I love You Hooijdonk
I love you Tuncay
I love you Aurelio
I love you Appiah
...
Bence Giden oyunculardan ve teknik direktörlerden bahsetmek yerine yeni Aureliolardan,Appiahlardan yeni zicolardan ve yeni dedelerden bahsetmeliyiz ... :)
Birol Kösem
03-04-2009, 04:38
I love you Daum
I love You Hooijdonk
I love you Tuncay
I love you Aurelio
I love you Appiah
...
Bence Giden oyunculardan ve teknik direktörlerden bahsetmek yerine yeni Aureliolardan,Appiahlardan yeni zicolardan ve yeni dedelerden bahsetmeliyiz ... :)
...:D:D:D...
Ufuk Coşkun
03-04-2009, 05:35
I love you Daum
I love You Hooijdonk
I love you Tuncay
I love you Aurelio
I love you Appiah
...
+1907
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.