Orijinalini görmek için tıklayınız : Emre Belözoğlu
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Anıl Germeç
08-01-2005, 05:24
bugün hem fanatik hem fotomaç fenerbahçemizin emre'nin peşinde olduğunu yazdı. Allah'ım inşallah gelir.
inanılmaz bir adam bence o.özellikle milli takımda ukrayna karşısındaki oyununu unutamıyorum. o neydi öyle..
gelmesini destekliyormusunuz sizde?
Sinan Bıçak
08-01-2005, 09:25
Bazı sorular oluşuyor kafamda
-Kolpa haber olabileceği
-Kolpa değilde gelirse taraftarın nasıl bakacağı
-Takımın oturmuş düzenine dinamit koyup koymayacağı
-Her fırsatta eskiden gs forması giyip ve şu anda gs taraftarı olmasının sorulmasının fenerbahçedeki performansını nasıl etkileyecek.
Süleyman Karadağ
08-01-2005, 09:28
Kesinlikle basının uydurması......
Servet Güldeş
08-01-2005, 12:54
fotomaç alma aldırma kampanyasına fanatikte katılabilir...
kolpa basın bide uydurmadan yazın
İnanç Gülfidan
08-01-2005, 13:16
Emre bir dünya yıldızı, peşinde Avrupa'nın bir çok büyük kulübü koşuyor. Bana da basının uydurması gibi geliyor, yalnız şöyle de bir durum var; habere göre Aziz Yıldırım 4 milyon $'ı gözden çıkarmış, 1 yıllık kiralama için. Bence bu kadar para vermeye gerek yok, ama başkanın 100.yılında 6s'ye her açıdan darbe vurmaya çalıştığının farkındayız. Bu açıdan düşünüldüğünde de bile bence 4 milyon $ yine de gereksiz, Emre'nin futbolculuğuna lafım yok ama çirkefliği ve 6s'de geçirdiği başarılı günler Sinan gibi benim de kafamda soru işaretleri yaratıyor!!!
Serkan Özen
08-01-2005, 19:26
Kemal Serkan ya da Selçuk ileride bundan daha iyi olucak. Ayrıca İtalyan futbolunda oynaya oynaya ayakta duramıyor artık. Bizim onu gerektirmeyecek oyuncularımız var bence. Ayrıca sarı lacivert renklerin üzerine yakışacağını hiç sanmıyorum
Mehmet Karakaya
08-01-2005, 21:03
sarı-lacivert renklere küfretmiş bir adamdır ve unutulacağını sanmam ama herşey bi yana Türk futbolunu son kalitesidir.çünki f.terimin "hadi aslanlarım" takdiği tuttuğundan beridir Türk futbolu bodoslama pres yapan kalitesiz adamlar yetiştiriyor ya da pres yapmayıp tekniğine güvenen ama mücadele gücü sıfır adamlar yetişiyor.emre Türk futbolunun maalesef teknik ve mücadeleci en son örneğidir diğer örnekleri ukrayna maçında gördük.şimdi görelim bakalım "hadi aslanlarım" diye yetişen adamlar 2006'ya götürcek mi bizi.tek suçlu ersun yanal değil,kabul edelim ki kaliteli bir Türk futbolcusu kalmadı,hepsi bodoslama bunların,oyun çözücü değil
Birol Cengiz
09-01-2005, 12:57
keşke gelse her takımın öle bi adama ihtiyacı var bence...
Murat Karataş
09-01-2005, 15:30
Bugün emrenin maçı var muhtemelende ilk 11 çıkacak bence gelmesi çok uzak bir ihtimal
Ahmet Mirzaloğlu
09-01-2005, 15:36
ne işi var gözünü sevem.yok ümit karan emre belözoğlu..fenerbahçenin baş düşmanları,kulubü içten yıkmak için birebir adamlar
Ya Ercan gelip gelmemesi önemli değilde,adamı düşman yaptın ya,savaşa mı gidiyoruz,profesyonel futbolcu hepsi,gelirse bile elinden geldiğince mücadele eder.Bir de koskoca Fenerbahçe'yi 1-2 adam mı yıkacak??Keşke gelse de oynasa bizde,ondan iyisi yok çünkü...
Ersin Demirel
09-01-2005, 19:32
Ercancığım, bu şekilde fevri konuşmanın, birbirimizi kırmanın gereği yok değil mi?
Ogün Temikanoğlu için yaptığın yoruma da katılmıyorum. Onu tanımadığını düşünüyorum.Ogün gerçek bir Fenerbahçelidir. Takımı karıştırdığı, alt üst etti gibi gerçek dışı yorumları, medyanın abartısı haberlerle öğrendiğin için yazdığını zannediyorum.
Emre olayına gelince... Onun gelmesi takımda bir çok soruna yol açar, elimizdeki oyuncuları değerlendirmemiz lazım. Örneğin daha önce şans verilmeyen Selçuk bakın nasıl geliştiriyor kendisini. Anelka olayı da aynı sorunlara yol açar. Devre arası değil ama sezon sonunda düşünülebilir sanırım...
Muhammed Turan
09-01-2005, 20:01
Çok kaliteli bir futbolcu ama ben gelmesinden yana değilim. Midem almıyor :P
Ahmet Mirzaloğlu
09-01-2005, 23:46
ahmet....alıntıma cevaplama bana öretme,yok profesyonellik filan,seni kendi içindeki trabzonlu *ogün yıktı bunlar kralını yapar yapabilir,yapamasada huzuru bozar...benim her lafıma öle muhalefet yapcam die konuşmayın
Ercan;sana niye muhalefet olayım söylesene bir bana..Burada hepimiz Fenerbahçeliyiz,fikirleri tartışıyoruz,sen hemen kişisel tartışmaya çeviriyorsun.Bence gereği yok bunun..Tamam bundan sonra yazının altına bir şey yazmam,istediğin buysa eğer...
Eyüp Toktaş
10-01-2005, 11:32
Fatih Akyel'de bizde oynadi.Emre'nin gsli olmasi önemli degil.Sonucta oda bir profosyenel ve hayatini kazanmak zorunda.Herkes para kazanmak zorunda.zaten bize gelince kaptan olmayacak.hizipcilik yapacagina inanmiyorum.
Kemal Göktaş
10-01-2005, 19:38
işallah gelir orta saha müthiş olur hem cincon lulara darbemiz olur
Mehmet Karakaya
10-01-2005, 20:40
ben hep söyledim söyleyeceğimde Türk futbolunda emre'den başka hem mücadeleci top çalabilen,hem de beyin oynayacak bi başka futbolcu kalmadı.Beyler Türk futbolu artık kalitesiz futbolcu yetiştiriyor,bunların tek bildiği iman gücü,kapasite sıfır hepsinde.bakınız ukrayna maçı,oyunu emreden başka çözebilecek bi oyuncu var mıydı?yaratıcı bi topçu kaldı mı futbolumuz da?niye alex alex diye ölüyoruz sanki,bizde yok çünkü,tek işe yarar yerli topçudur emre klası ve mücadelesiyle.başka açılardan bakarsanız herkese kusur bulunacağı gibi emreye de bulunur
Sinan Bıçak
10-01-2005, 21:29
Burada kimse Emrenin futbolculuğuna laf edemez ama olmazsa olmazlar vardır noumayı getirip oynatırmısınız Emre Fenerbahçeye alışabilecekse gelsin oynasın
Süleyman Karadağ
10-01-2005, 21:49
ben hep söyledim söyleyeceğimde Türk futbolunda emre'den başka hem mücadeleci top çalabilen,hem de beyin oynayacak bi başka futbolcu kalmadı.Beyler Türk futbolu artık kalitesiz futbolcu yetiştiriyor,bunların tek bildiği iman gücü,kapasite sıfır hepsinde.bakınız ukrayna maçı,oyunu emreden başka çözebilecek bi oyuncu var mıydı?yaratıcı bi topçu kaldı mı futbolumuz da?niye alex alex diye ölüyoruz sanki,bizde yok çünkü,tek işe yarar yerli topçudur emre klası ve mücadelesiyle.başka açılardan bakarsanız herkese kusur bulunacağı gibi emreye de bulunur
Burada Emre kötü topçudur,iyi oynamıyor diyecek birisinin olduğunu sanmıyorum ama futbolun bu kadar profesyonel bir sektör haline geldiği günümüzde bırakınız da biz taraftarlar AMATÖR olarak kalabilelim...
Benim için aslolan
FENERBAHÇELİLİK RUHU....
Mehmet Karakaya
11-01-2005, 16:58
Burada Emre kötü topçudur,iyi oynamıyor diyecek birisinin olduğunu sanmıyorum ama futbolun bu kadar profesyonel bir sektör haline geldiği günümüzde bırakınız da biz taraftarlar AMATÖR olarak kalabilelim...
Benim için aslolan
FENERBAHÇELİLİK RUHU....
diyosun...
Mehmet Karakaya
11-01-2005, 17:13
yönetimler futbolu amatör taraftarların elinden almaya çalışıyorken ve bu birlik profesyonel taraftar grubu olmaya çalışırken bu birliğin bünyesinde sen böyle mi düşünüyosun.
amatörlük sadece ruh ile alakalı değildir ve futbolcunun seninle aynı duyguyu taşıma zorunluluğu yoktur sadece senin duygularını paylaşma zorunluluğu vardır.pekiyi bunu bir cimbomlu nasıl yapar bunu bilemem ama emre gelirse ilk gs-FB arası transfer olmayacaktır ve bundan öncekilerde başarısız olmuştur diye bişey yok.
ayrıca ben emre'nin avukatı da değilim gelsin de demiyorum,gelirse işe yarar çünkü bizim ihtiyacımız defans ve orta saha,forvet değil diyorum.sonuçta transfer bizim işimiz değil daumun işi.
Ali Yılmaz
12-01-2005, 23:12
antrenörü açıklamayı yaptı zaten emre burdan bi yere gitmiycek taam ii oldu uzatmayın ona ihtiyacımız yok maaşallah gül gibi oyuncularımız var hepsi onun mevkiini kapatır ama alınacaksa da bu emre olmasın.
Süleyman Karadağ
12-01-2005, 23:30
yönetimler futbolu amatör taraftarların elinden almaya çalışıyorken ve bu birlik profesyonel taraftar grubu olmaya çalışırken bu birliğin bünyesinde sen böyle mi düşünüyosun.
Kesinlikle böyle düşünüyorum......
Her zaman taraftardaki amatör ruh devam etmeli.
Mehmet Karakaya
13-01-2005, 18:50
bende emreyi istemem ama nedeni gs'li olması değil gerek olmaması.ne yapalım yani futbolcu alırken gfb veya unifeb üyesi mi değil mi bunu mu araştıralım.
ben sana amatör ruhlu olma demiyorum amatör beyinli olma diyorum.yoksa kimse "ben FB'yi daha çok seviyorum" diyemez.sevmesek burda olmayız haksız mıyım?
Süleyman Karadağ
13-01-2005, 19:03
bende emreyi istemem ama nedeni gs'li olması değil gerek olmaması.ne yapalım yani futbolcu alırken gfb veya unifeb üyesi mi değil mi bunu mu araştıralım.
ben sana amatör ruhlu olma demiyorum amatör beyinli olma diyorum.yoksa kimse "ben FB'yi daha çok seviyorum" diyemez.sevmesek burda olmayız haksız mıyım?
yönetimler futbolu amatör taraftarların elinden almaya çalışıyorken ve bu birlik profesyonel taraftar grubu olmaya çalışırken bu birliğin bünyesinde sen böyle mi düşünüyosun.?
Tabii ki hepimiz FENERBAHÇE'yi seviyoruz,söylemek istediğimle bunun bi ilgisi yok.
Emre ne kadar iyi futbolcu olursa olsun onu takımımda görmek istemiyorum.
Futbolcu alırken Mustafa Kemal'in de dediği gibi "zeki,çevik ve ahlaklı" olanını alalım.Emre'yi kendi açımdan bu kriterlere sokamıyorum.UNİFEB'li olup olmaması önemli değil.
Mehmet Karakaya
13-01-2005, 21:14
o konuda bende istemiyorum zaten,benim içinde önemli olan ahlakıdır ama sen emreyi ahlaksız diye desteklemeyip bize biçok yanlış yapmış bir futbolcuyu sırf Fener'li diye desteklersen bu da bi yanlıştır(ismi lazım değil).ama ben yine de karşıyım eski gs'li diye emre'yi istememeye....
bi de adam inter'e giderken gs'ye kuruş para kazandırmadı kendi çıkarları için hatta takımı bile sattı a.gücü maçında ama şimdi "bi yere gideceksem bundan kulubüm de maddi olarak yararlanmalı" diyen bi adam.ben böyle adama gs'li demem ve bi gs taraftarı olsam asla bi daha gs formasını giymesini istemem
Sercan Ülker
31-05-2008, 01:16
Belözoğlu'nun kulübüyle anlaşıldı
30 Mayıs 2008 Cuma
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-05-30_belez288.jpg Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?
7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA Premier League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti.
Orhun Can
31-05-2008, 01:18
"Parayı veren düdüğü çalar" transferlerinden bir tanesi daha. Umarım alacağı paranın karşılığını verir ve yönetimi utandırmaz.
Önder Önderoğlu
31-05-2008, 01:26
:)umarim bizi utandirir.
Gerci kulubuyle anlasilmis :rolleyes: daha oyuncuyla degil :rolleyes:
Sercan Ülker
31-05-2008, 01:26
bence önce emreyle anlaşmışlardır klübüyle anlaşmadan önce.
Uğur Uçar
31-05-2008, 01:27
bence ii bi transfer arkadaslar aurelionun yanına cok ii olur.smdi tek eksigimiz ii bi forvet o da olursa takım saglam olur.emrenin karakteri bizi ilgilendirmez:D onemli olan yapacakları
Şükrü Güney
31-05-2008, 01:27
resmi sitede bu kadar çıktıysa bu iş olur gibi
Alper Tunka
31-05-2008, 01:28
inşallah olağanüstü bi sorun çıkarda bu transfer gerçekleşmez
Önder Önderoğlu
bence önce emreyle anlaşmışlardır klübüyle anlaşmadan önce.
buyuk ihtimal yoksa aciklamazlardi.Simdi direk aldik demiyorlar , nabiz yokluyolar. Hayirlisi olsun ne diyelim ...
Orhun Can
Amin
Sercan Ülker
31-05-2008, 01:29
Sitede çıktıysa bu iş bitmiştir.
Sercan Ülker
31-05-2008, 01:30
Emre ile kalır inşallah.Bide Fatih Terim dedikodusu doğru çıkarsa o zaman tam rezillik olur.
Berker Çırak
31-05-2008, 01:31
Hayırlı olsun..
Önder Önderoğlu
Emre ile kalır inşallah.Bide Fatih Terim dedikodusu doğru çıkarsa o zaman tam rezillik olur.
Vallaha artik o da olursa ismimizide degistiririz :)
Şükrü Güney
yok artık le browm james :D
Sercan Ülker
31-05-2008, 01:33
yok artık le browm james :D
Dedikodular dolaşıyor internet sitelerinde.Emre olayıda birden gelişiverdi.Fatih Terim ismide birden atıldı ortaya.Bu benzerlik beni korkutuyor.
Furkan Yılmaz
31-05-2008, 01:33
fatih terim gelirse bi daha hiç maça gitmem. ya da yedek kulübesinin arkasından küfür ederim. o adamdan nefret ediyorum. fenerbahçemize yakışan biri değil !!!
Şükrü Güney
31-05-2008, 01:35
Dedikodular dolaşıyor internet sitelerinde.Emre olayıda birden gelişiverdi.Fatih Terim ismide birden atıldı ortaya.Bu benzerlik beni korkutuyor.
yok ya o kadar da olmaz yani laciverti kırmızı yapmak gibi bişey o. müsterih olun :)
Sercan Ülker
31-05-2008, 01:35
o kadarını yapmazlar heralde.ama yazıyor her yerde.
İbrahim Saraç
31-05-2008, 01:38
bence ii bir transfer oldu inş hayırlı olur
Ferdi Yüksel
Orta Sahaya Alex gibi top dagıtıcı birisi lazımdı ... Emre de sanırım bu görevi yapacak ,güzel olacak güzel ...
Bu arada Emre degilmiydi Türkiye gelirsem 6s forması diyen :) Fenerbahce büyüklüğü birkez daha gösterdi ... Vatana Millete Fenerbahceye hayırlı olsun :)
Kenan Ergün
Hakkını verdiği sürece formanın bir sorun olmaz.
Sercan Ülker
31-05-2008, 01:39
sindirim sisitemin bu kadarını kaldırmaz...
+1907
Şükrü Güney
31-05-2008, 01:39
o kadarını yapmazlar heralde.ama yazıyor her yerde.
Fenerbahçe bu prim yapıyor. Fenerbahçe ............. istediğin haberi yaz oraya.
Cem Demirtaş
31-05-2008, 01:42
fatih terim ismini gördüm de yazayım dedim zico açıklama yapmış büyük olasılıkla kalıyorum diye yarına sözleşme imzalanması bekleniyor...
Sercan Ülker
31-05-2008, 01:45
imzalasınlar şu sözleşmeyide rahatlayalım
Faruk Aksu
31-05-2008, 01:45
EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?
7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA Premier League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti.
Galatasaray'ın adını yazamamışsınız şu özgeçmişe. Bari yaptığınız işin arkasında durun. Adını anmak istemediğin takımın topçusunun senin takımında ne işi var?
Saygın Özkan
31-05-2008, 01:47
Süper bi transfer oldu, alınabilecek en iyi yerli oyunculardan birini aldık..
Yönetim isteyip almışsa, herkesin saygı duyması gerekir..
Fenerli Emre ...! 5 Numaralı formasıyla 6s'ye golü atan oyuncu..
Muhammet Budak
31-05-2008, 01:53
Tümer delikanlı karakterli adamdı sinemize çektik ama Emre Belözoğlunu midem imkanı yok kaldırmaz.İki sene önce basketbolda Ülker olayı,geçen sene Aydın Örse yapılanlarla Fenerbahçe büyüklüğüne,Fenerbahçeyi büyük yapan değerlere darbe vurulmuştu,bu sene de Emre Belözoğlu transferi ile aynı olay gerçekleşiyor.Ben bu adamı bağrıma basamam,çubukluya saygım sonsuz ama Emre Belözoğluna bilmiyorum içim nasıl ısınacak!!!
Cemre Aşkar
31-05-2008, 01:53
geldiyse eyvallah!Fenerbahçein oyuncusuysa boynumuz kıldan ince.karakterini beğenmiyorum.ama futbolda karakter kupa kaldırsaydı şampiyonluğu kaybetmezdik.dünyanın en iyi oyuncularında bile çirkeflik varken umrumda olmaz.sistem bu.bir yandan da tümer örneği var.fenerbahçedeki efendiliğine bir şey diyebilecek olan var mı?belki de sorun ortamdan ve çevresindeki kişilerden kaynaklanıyordur.bu transfer 2 puandır.ilk puanı takıma sağladığı katkı.2. puanı ise gs camiasını düştüğü durum.hepsi deliye döndü forumlarda, tvlerde.sevelim, sevdirelim;)
ek olarak:fenerbahçe aşığı dediğimiz futbolcular 5 kuruş kazandırmadan gittiler.çoğu formanın hakkını vermedi.bugün emre gelir de hepsinden daha çok koşarsa ve takıma katkı sağlarsa söylenilen kötü sözlerden pişmanlık duyacağız.kişilere değil renklere aşığız ama renklerin selameti için kişileri desteklemeliyiz.bekleyelim, görelim.
Yiğit Arın
31-05-2008, 01:54
Galatasaray'ın adını yazamamışsınız şu özgeçmişe. Bari yaptığınız işin arkasında durun. Adını anmak istemediğin takımın topçusunun senin takımında ne işi var?
:rolleyes:
Cem Demirtaş
31-05-2008, 01:59
Fenerbahçe'de teknik direktör Zico'nun durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Brezilyalı teknik adam ülkesinde çıktığı bir televizyon programında, sarı-lacivertli kulüpte kalacağının mesajını verdi.
Brezilya'nın Globa televizyonunun 'Joga Aberto' isimli programına katılan Zico, "Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek istememin nedeni, Avrupa'da daha iyi yerlere gelebilmek. Görüşmeler olumlu yönde gidiyor. Büyük bir değişiklik olmazsa önümüzdeki sezon yine Fenerbahçe'de olacağım" diye konuştu.
Fenerbahçe ile kontratı sona eren ve Zico'nun, bugün Brezilya'da sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Zico, Brezilya'da bir takım çalıştıracağına ilişkin haberlerin gerçek olmadığını belirterek, "Brezilyalı Milli Takımı'nın başına geçmem de söz konusu değil" dedi.
http://www.ntvspor.net/Pages/24332.ASP
bugün emre haberini ilk veren ntvspor bu haberide yayınladı...artık adamlara olan güvenim iyice arttı benim..
Alper Tunka
31-05-2008, 02:01
başka söze gerek yok NOKTA
Mert Akduman
31-05-2008, 02:08
Yahu hergün fbtvde bi programa çıkan, ne biliim bi çok kanalda Fenerbahçe yorumcusu olan, aşağı yukarı her sene bi üniversitede toplantılarımızda bizle beraber olan Selçuk Yula futbolu hangi takımda bıraktı arkadaşlar?
Mert Akduman
31-05-2008, 02:09
antu da bir arkadaşın yazmış olduğu mesaj:
tümer çarşıyla beraber küfrü bastı‚ çubuklu giydi... aşık oldu‚ şimdi yunanistanlardan kalkıp maçlara geliyo...
fatih akyel demediğini bırakmadı‚ taraftar kovaladı vedatla... çubuklu giydi‚ aşık oldu... şimdi Fenerbahçe futbol okulu açtı
emre bunların hiçbirini yapmadı... bence her insanın aşık olmaya hakkı var‚ emreye bu şansı verelim..
:kanka:
Mert Yamalı
31-05-2008, 02:11
omg wtf. bence hakan sükür'ü de almalıyız.
Caner İnaltay
31-05-2008, 02:11
ne yapıcağını görmeden aşırı tepki gösteriyoruz...
ayrıca türk olarak takımımızda 11 de oynayabilcek sayılı oyunculardan biri
mehmet topuz a 12 milyon € vermektende iyidir bence...
Can Demir
31-05-2008, 02:13
Emre Rüştü gibi birşey bence.
O alt yapıdan yetişmiş adı zikredildiğinde akıla sarı ile kırmızının geldiği bir oyuncu.
İçimize sinmiyor ne yapalım....
İlker Aykut
31-05-2008, 02:14
Bekleyip görelim...
Çubuklunun hakkını veremezse konuşuruz...
Şimdi olumsuz yorumlarla ortamı germeye gerek yok,hatırlarsanız Tümer'in transferinden sonra da ilk anda bu tür yorumlar yapılmıştı ;)
Ferdi Yüksel
31-05-2008, 02:19
Emre poz vermiş bile formayla
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/De...488&CatId=3 4 (http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=108488&CatId=34)
Mert Yamalı
31-05-2008, 02:19
ne yapıcağını görmeden aşırı tepki gösteriyoruz...
ayrıca türk olarak takımımızda 11 de oynayabilcek sayılı oyunculardan biri
mehmet topuz a 12 milyon € vermektende iyidir bence...
bu da doğru tabi..
Alper Tunka
31-05-2008, 02:22
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/De...488&CatId=3 4 (http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=108488&CatId=34)
bir insana bir forma bu kadar yakışmaz :kizgin:
Tolga Gömüç
31-05-2008, 02:25
arkadaşlar olumsuz düşünmeyin. seneye emre galatasaraya gol atarsa yine böyle mi düşüneceksiniz ? yada arda'ya hasan'a sert çıkıştığında ?
Mert Yamalı
31-05-2008, 02:27
arkadaşlar olumsuz düşünmeyin. seneye emre galatasaraya gol atarsa yine böyle mi düşüneceksiniz ? yada arda'ya hasan'a sert çıkıştığında ?
tahminen samiyene gidilecek hafta sarı kart cezalısı olur
Tolga Gömüç
31-05-2008, 02:28
tahminen samiyene gidilecek hafta sarı kart cezalısı olur
sami yende görüşürüz o zaman :)
Onur Akalın
31-05-2008, 02:31
tümer de böyle geldi bize.yararlı oldu diyebilriz.inş emre de yararlı olucaktır.zaten sürekli aurelio emre ikilisiyle oynuyo takım.uyum soruu da yok.artık forvet kaldı gereiye.kezman appiah maldonadonun yerine de takımakatkı sağlayacak oyuncular gelirse tam süper olucaz
Mustafa Tokgöz
31-05-2008, 02:32
ben appiahın iyileşmesini daha çok istiyorum aurelio alex emre ve iyi bir appiah daha ne istenebilirki bide önlerinde kanute :)
Yılmaz Zorlu
31-05-2008, 02:33
Transfer bombaları patlamaya başladı Emreyle actık bakalım kimle kapancak :).. Umarım takım icin hayırlısı olur
Taylan Kallı
31-05-2008, 02:36
Emre'yi hiç sevmiyorum..takımın ortasahaya ihtiyacı var ama emre gibi oyunculara ihtiyac yoktu bence..Newcastle'da son yıllarda hep sakattı şimdi ne oldu iyileşti mi birden..Neden böyle bir adam alınır anlamış değilim..hayırlısı olsun ama mümkünse gelmesin vazgeçsin yönetim transferden..
Samet Koşar
31-05-2008, 02:39
Arkadaşlar ben bu kadar önyargılı olunmamasından yanayım. Yani bu adam bu formayı giyecekse, destekleyeceğiz, bu kadar... Benim mantığım sadece bundan ibaret...
Sonuçta bi düşünün Emre'den daha iyi hangi Türk oyuncuyu alabilirsiniz oraya=
Ha ihanet edecek bir şey yaparsa veya bu formaya "yakışmassa" o zaman gereği neyse yapılır. Gerekirse yerden yere de vururuz. İsteyen burada No Post'unu da alır. Yönetim "güle güle" der biter bu iş..
Burak Altındal
31-05-2008, 02:40
orta saha güzel oldu gibi. Belkide şu sıralar yapılabilecek en büyük yerli transferini yaptık. Umuyorum (yada ummak istiyorum) Emre taraftarla problem yaşamaz ve FB-GS muhabbetlerinden doğan tepkileri çabuk atlatır. Fenerbahçe nin başarısı için gereken huzur ortamı, ancak bizim göstereceğimiz anlayışla mümkün olacaktır.
Ayrıca yanlış hatırlamıyosam Emre transferini ilk duyuran ntvspor a göre; Nihat için Villarreal ile görüşmeler devam ediyormuş. Bir kaç gün içinde bunun kadar büyük bir bomba patlarsa şaşırmam artık.
Onur Tarhan
31-05-2008, 02:43
hiç mi hiç sevinmedim.... hiçbir neden onun bu takımda oynamasını sağlamaz, sağlamamalı... emre'yi istemiyoruz!!!!
Mustafa Tokgöz
31-05-2008, 02:44
her şey bir yana fenerbahçemin transfer dönemindeki kalitesi ve tutumu beni çok mutlu ediyor bakın beşiktaşa her gün borsaya 8 10 tane dandik futbolcu isimleri bildiriyorlar onları bile alamıyorlar ... kulübümü gerçekten çok seviyorum...
Mert Yamalı
31-05-2008, 02:44
orta saha güzel oldu gibi. Belkide şu sıralar yapılabilecek en büyük yerli transferini yaptık. Umuyorum (yada ummak istiyorum) Emre taraftarla problem yaşamaz ve FB-GS muhabbetlerinden doğan tepkileri çabuk atlatır. Fenerbahçe nin başarısı için gereken huzur ortamı, ancak bizim göstereceğimiz anlayışla mümkün olacaktır.
Ayrıca yanlış hatırlamıyosam Emre transferini ilk duyuran ntvspor a göre; Nihat için Villarreal ile görüşmeler devam ediyormuş. Bir kaç gün içinde bunun kadar büyük bir bomba patlarsa şaşırmam artık.
e bayern'den de hamiti alalım arkasından da mevlüt gelsin tatlı niyetine:)
Aycan Yılmaz
31-05-2008, 02:51
Psikolojik yönüyle: Kapak transferlerden bir digeri!!!.. Futbol yönüyle: Emre geldigine göre ve bir yabancı gelecegini düsünerek maldonado yolcu denebilir.. Umarım sakatlıklarla önümüzde ki dönem ugrasmaz da yararlı olur takıma.. Sonuc: Diger benzerleri gibi olur böyle vakalar(!)
Selim Karakaya
31-05-2008, 02:51
İnşallah bu transfer tamamıyla gerçekleşir. Ben şahsen çok sevindim:) ve süper bir transfer yapmış olcaz Marko Paşa'nın yanına.
Bu transfer gerçekleşirsede defansımız geçen sezon yediği golleri gelecek sezon bu ortasahayla yemez gibime geliyor.:rolleyes:
Davut Özer
31-05-2008, 03:07
Fenerbahcemıze hayırlı ugurlu olsun emrenin formasını almak lazım....6 giysin...
Halil Çolakoğlu
31-05-2008, 03:10
katılıyorum 6 giysin şık olur
Okan Uzunkaya
31-05-2008, 03:12
Alışırız, buna da alışırız. Bunu da sindiririz. Zamanında katil demişiz, küfür etmişiz çok mu, gerekirse özür bile dileriz! Fatih Terim gelsin, onu da sindiririz. Hatta utanmadan imparator diye de bağırırız. 40 yıllık Fenerliymiş gibi sahip de çıkarız.
Alıştırıldık çünkü, inceden inceden, sessizce, derinden...
Yararlı olmaz mı? Olur muhakkak. Zaten başarılı olsun da gerisi yalan değil mi? Her şey mübah!
Değer kalmadı ki anasını satayım...
Burçin Menekşe
31-05-2008, 03:24
Alışırız, buna da alışırız. Bunu da sindiririz. Zamanında katil demişiz, küfür etmişiz çok mu, gerekirse özür bile dileriz! Fatih Terim gelsin, onu da sindiririz. Hatta utanmadan imparator diye de bağırırız. 40 yıllık Fenerliymiş gibi sahip de çıkarız.
Yararlı olmaz mı? Olur muhakkak. Zaten başarılı olsun da gerisi yalan değil mi? Her şey mübah!
+1907
Fatih Karamustafaoğlu
31-05-2008, 03:31
hayırlı olsun, inşallah çok başarılı olur..
benim asıl söylemek istediğim şu, burda yazılan kötü yazılar anında QTMye malzeme olup kulübümüzü karıştırmak için en önemli fırsat olabilir onlar için, sadece düşmanlarımızı sevindirir inanın ne FENERBAHÇE'mize bişey kazandırır, ne Emre'ye bişey kaybettirir, ne de bu transferi engeller, lütfen biraz daha sakin olalım, takımımıza olan sevgimizi belirtmeye çalışırken söylediğimiz şeyler düşmanlarımıza sevinç kaynağı olmasın..
Saygılar..
Kutay Soylu
31-05-2008, 03:35
emreyi bende sevmyorum ama gelirse eger bazı şeyleri göze alarak gelecektir muhakkak aziz başkan gerekli konuşmaları kendisiyle yapmıştır veya yapacaktır
türk olarak alabileceğimiz en iyi orta sahayı aldık yeterki sakatlık sorunları yaşamasın
Orhun Aksoy
31-05-2008, 03:35
Isınmaya çıkarken bizlere dönüp sus yapan fatih akyel, kapalıçarşıyla karşılıklı küfür eden tümer metin, ve yine bir başka örnek emre belözoğlu.Bakalım sıradaki kim olacak?
Herşey iyi hoş da biraz da maneviyat gerekli...
Oğuzhan Demir
31-05-2008, 03:38
tümer çarşıyla beraber küfrü bastı‚ çubuklu giydi... aşık oldu‚ şimdi yunanistanlardan kalkıp maçlara geliyo...
fatih akyel demediğini bırakmadı‚ taraftar kovaladı vedatla... çubuklu giydi‚ aşık oldu... şimdi Fenerbahçe futbol okulu açtı
emre bunların hiçbirini yapmadı... bence her insanın aşık olmaya hakkı var‚ emreye bu şansı verelim..
+1907
Fatih Karamustafaoğlu
31-05-2008, 03:40
çok doğru yazmış valla eline sağlık
Mustafa Tokgöz
31-05-2008, 03:41
arkadaşlar biraz profosyenel ce düşünmek lazım bence emre kalitesini ispatlamış bir futbolcu ve şimdiye kadar fener hakkında olumsuz bir tavrını da görmüş değiliz yurt dışında oynarken de fenerbahçen övgüyle söz ediyordu gs ye de yapacağını yaptı ve para kazandırmadan gitti tümer fatih akyel vss karşılaştırılması yanlış bence..
Kutay Soylu
31-05-2008, 03:42
çubukluyu giymeden bu camianın içine girmeden büyüklüğümüzü bu güne kadar göremeyenlerden biriside emre o da görecektir sonunda
tümerde ayrıldıktan sonra yaptıgı br açıklamada
FENERBAHÇE hakikaten büyük bir cumhuriyet içine girmeden bunu anlayamıyorsunuz diye bir açıklama yapmıştı
Ersin Ilgaz
31-05-2008, 03:43
hayırlı uğurlu olsun ben çok sevindim bu transfere eminim çok faydası dokunacaktır.
Can Demir
31-05-2008, 03:47
Bundan sonra ne yaparsan yap katilsin emre
Ailenin ahını aldın bir kere
Cehennemde zebaniler yakıcak seni
Adamın
Umarım web sitemiz bir kez daha kendi kendini yalanlar.Kasti olarak adam sakatlayan,oyunu kötü olunca iyice agresifleşip takımına zarar veren,bile bile kart gören,fatih terimle büyümüş,tribünlere el kol yapan (lugano gibi rakip takım tribünlerine yapsa bi nebze) ve zamanında fenerbahçe taraftarından bu tip besteler yiyen bir oyuncuyu,yakıştıramıyorum...
Sinmiyor,yapmayın gözünüzü seveyim Değerlerimizi göz ardı etmeyin.
Yok emre galatasaraya gol atacakmış ,yok ardayla hasan la atışacakmış.Çok iyi olsa bu günden sonra hasan şaş transferine de mi sıcak bakacaksınız?Yada bir arda turan forması mı satın alacaksınız sarı lacivert?
İnş. emre transfer dönemlerinde pek yapmadığı birşey yapar da hayır der bize...
Berk Ulupınar
31-05-2008, 03:49
http://www.sporx.com/images/galeri/187/5997/B_55fac0b062269ad5a001abe30e7d2bfb.jpg
Emre bize ne çirkeflik yaptı ben hatırlamıyorum?Gerçekten hatırlamıyorum yaptıysa buraya yazın bileyim.Eğer sadece galatasaray forması giydi diye bunlar yapılıyorsa tanju çolakta galatasaray forması giydi.Eğer sporcu ahlakı diyorsak şu dönemde bu ahlaka sahip oyuncu bulmak çok zor.Emre artık fenerbahce forması giyecek ve bizim futbolcumuz artık o kutsal çubuklu formayı terletecek.Ondan ona destek olmamız şart.Hep destek tam destek...
Ayrıca emrenin de fenerbahceli olduğuna dair söylentiler var.Babası fanatik fenerbahçeliymiş zaten...
Takıma büyük katkı yapacak transfer yaptık ortasahamız çok iyi oldu.Diğer transferleri bekliyoruz.
Kutay Soylu
31-05-2008, 03:50
can kardeşimizde çok haklı bi yanım bu transfer olsun derken dğer yanımda olmasın diyor futbol mantelitesi ile bakınca olmalı diyorum ama iş duygulara gelince bende sindiremiyorum
Kutay Soylu
31-05-2008, 03:52
evet onu bende duymuştum emre küçükken feerliymiş diye ama dogruluk derecesini bilmiyorum
Barış Bingüler
31-05-2008, 03:53
+1907
İsmail Ayarığ
31-05-2008, 04:38
Bence harika ve nokta bir transfer oldu :
-Yabancı sınırını düşünürsek,
-Kalitesi açısından düşünürsek,
-Oyun hırsı,mücadelesi,Teknik kapasitesi vs vs..,
-Takıma katacagı güç ..
Bence bu etkileri yeter,bırakın geçmişini..Tuncay 5 para kazandırmadan gitmedi mi? Rüştü 8jk`ya gitmedi mi?Nobre,Selcuk Yula,Revivo,Tümer,Baliç vs vs.. Yani böyle şeyler olabiliyor olacaktırda,onlar futbolcu ekmek parasını bu işle kazanıyorlar,giydikleri forma için terlerini akıtmak zorundalar.. Bizler ise taraftarız,bizlerin görevi çubuklu içinde olan takımımızı her şartta her durumda desteklemektir.. Aziz Yıldırım gerçekten efsane başkandır,işini mutlaka bilir.Onun yaptıklarını şöyle bir göz önüne getirdiğimizde hep doğru şeyler yaptıgını görebiliyoruz.Bence güvenelim yönetime arkadaşlar..
Emre 6s`de oynamış olabilir,çirkeflikler yapmış olabilir vs vs.. Bunları bir kenara bırakalım arkadaşlar artık Fenerbahçe`lidir,çubuklunun içindedir,bizim için ter dökecektir.6s`lilerin şu anda sinir krizi geçirdikleri bir durumda bizim de böyle ikilemde kalmamız onları rahatlatır,bence sevgimizi belirtelim ki onlara tam tamına kapak olsun..
Efsane Başkan Aziz Yıldırım`a gerçekten teşekkürle,6s`nin şampiyonluk sevincini kursagında bıraktı resmen:)
Saglıcakla kalın vesselam..
Burç Kurtoğlu
31-05-2008, 04:49
Adam mı kalmadı koca dünya da.. Buna da alışırız.. Terim de gelsin baba oğul çıkarlar sahaya işte..
Yusuf Karlıdağ
31-05-2008, 05:52
emre gsnin şampiyonluğuna gölge düşüren bi transfer oldu bence güsel... ama terim söylentilerini bile kaldıramıom ki umarım söylenti olarak devam edip ölece son bulur...
Umut Soyat
31-05-2008, 05:53
Bence de müthiş bir yazı kimsenin bi kişi hakkında sırf 6s'de oynadı diye bu kadar önyargılı olmasına hakkı yok...
Umut Soyat
31-05-2008, 05:54
Emre'ye karşı çıkan arkadaşları anlamıyorum bi futbolcunun daha önce hangi klüplerde oynadığı bu kadar önemli mi ki? hiç mi daha önce 6s'den oyuncu almadık hiç mi bizden 6s'ye oyuncu gitmedi.
Bence Emre çok önemli bi transfer özellikle ülkemizde bu yabancı kontenjanı varken. En çok da artık orta sahada Maldonado'yu izlemicek olmamıza seviniyorum.
Evet Emre buraya para için geldi ama yine de maldonadodan çok daha yararlı olur diye düşünüyorum.Takımımıza hayırlı olsun.Daha yeni başladık:D:D
Mustafa Ünal
31-05-2008, 06:17
Bence Emre çok önemli bi transfer özellikle ülkemizde bu yabancı kontenjanı varken. En çok da artık orta sahada MALdonado'yu izlemicek olmamıza seviniyorum.
Ne olursa olsun hakaret etme vasfına kimse sahip değildir.
Ömer Yağanoğlu
31-05-2008, 06:42
Hangi maçtı bilmiyorum yeni transferimiz yardımcı hakeme sövüyordu bizimle ilgili o kelimeleri yazamayacağım ama bazıları hatırlamıştır.
Hayat bizim yönetime güzel..
Yavuz Eğilli
31-05-2008, 07:58
Ne olursa olsun hakaret etme vasfına kimse sahip değildir.
renkdaşıma kesinlikle katılıyorum arkadaşlar Maldonado'nun adını yazarken artık sözcük oyunları yapmayalım gidiyorsa gider kalıyorsa kalır (umarım gider) ancak bizim şanlı armamazı göğsünde taşımıştır az bir süre de olsa, ve ismiyle oynanarak hakaret edilmeyi haketmez.Az önce Fb Tv'de duydum haberi sevindim açıkçası Türk ortasahamız oldu hem de Avrupa tecrübeli ve sert-agresif bir oyuncu tam bize layık bir ağız tadında:)(gerçi hiçkimse Fenerbahçemize layık olamaz;)) Appiah'ın da geri dönmesine sıcak bakmaya başladım Kezman giderse ortasahada kara boğamızı tekrar göreceğiz umarım ve şimdi sıra geldi Özer ve yıldız forvete bakın sabredince kulüp açıklıyor değil mi;)
Ayrıca mutlaka Tümer olayında olduğu gibi çok laf yiyeceğiz bazı takımların seviyesiz taraftar gruplarından veya hayatında hiç maça gitmemiş kendi takımının ilk 11 'inden 2 oyuncu sayamayan ama kendine taraftar diyen kesimden abuk subuk yorumlar gelecek evet burası aşikar ama unutmayalım: Emre asla gs'nin "artığı" olarak nitelendirilebilecek kadar basit bir oyuncu değildir; yıllardır Avrupa'da oynuyor ve biz onu "Avrupa" dan alıyoruz o yüzden içim rahat
Onur Akalın
31-05-2008, 09:36
Adamın
Umarım web sitemiz bir kez daha kendi kendini yalanlar.Kasti olarak adam sakatlayan,oyunu kötü olunca iyice agresifleşip takımına zarar veren,bile bile kart gören,fatih terimle büyümüş,tribünlere el kol yapan (lugano gibi rakip takım tribünlerine yapsa bi nebze) ve zamanında fenerbahçe taraftarından bu tip besteler yiyen bir oyuncuyu,yakıştıramıyorum...
Yok emre galatasaraya gol atacakmış ,yok ardayla hasan la atışacakmış.Çok iyi olsa bu günden sonra hasan şaş transferine de mi sıcak bakacaksınız?Yada bir arda turan forması mı satın alacaksınız sarı lacivert?
can kardeşim aynı şeyleri tümer için de dediysen sana lafım yok kardeşim.bekleyecez ve görecez artık.inşallah başarılı olur bu takımda ve aurelio ile ikisinin bizi yukarılara taşıyacağına eminim.
Can Vodina
31-05-2008, 09:49
arkadaşlar anlayamadığım bir şey var benim. bir yanda futbolun artık maneviyatı kalmadığını profesyonellik arz eden bir oyun olduğunu yazıyoruz bir yandan da kutsal çubuklu formamızdan bahsediyoruz. sizce burada bir çelişki yok mu ? başarı için herşeyin mübah olduğu bir kutsallık anlayışını kendi adıma kabul etmem mümkün değil.
benim hayatımda kutsalların sayısı çok da fazla olmamakla birlikte ilk sıralarda fenerbahçemiz ve çubuklu formamız yer alır.
kimin o formayı giyeceği çok önemlidir. hatta çoğu zaman karakter o kadar önemlidir ki oynanan futbol ikinci planda bile kalabilir. mesela ümit özat yetenekleri sınırlı bir topçudur fakat adam gibi adamdır. sahada mücadele etmekten asla imtina etmez elinden geleni yapar. ve bence iyi de yapar. ümit saha içindeki tavırlarıyla da fenerbahçeye saygı duyulmasını sağlayacak bir oyuncudur. her zaman bizim büyük kaptanımız olarak anılacaktır.
emre'ye gelelim. emre yetenekli bir oyuncu mu ? hayır cevabı veren yoktur sanırım. ama her şey yetenek değil. kendini yetiştiren galatasara'ya başka kimseyle görüşmüyorum demesine rağmen o esnada inter tarafından sağlık kontrolünden geçiriliyordu. bu karaktersiz davranışlarından birisine örnek. bizden giden tuncay'la bir karşılaştırsanıza, tuncay kusura bakmayın hedefim var, ingiltere'de oynamak istiyorum dedi ve gitti. hepimiz üzüldük ama kim onu adam gibi davranmadığı için suçlayabilir ki ?
emre sahada herşeye itiraz eden, hakemle ve rakiple gereksiz diyolaglara giren çirkef bir oyuncu. bu tarzdaki adamlar hiç bir zaman bizim takımda baskın olmadı. bizim oyun karakterimiz hiç bir zaman psikolojik harp düzenine dayanmadı. iyi futbol oynamaya çalıştık nacizane.
emre saha dışında da vukuatlı bir oyuncu. olaylı isviçre maçının fatih terim ile birlikte sorumlularından. milli takımımıza ve türkiye imajına büyük zararlar vermiş bir oyuncu.
son dönemlerde basın tribününe yaptığı el kol hareketleri de cabası.
emre'nin futboluna dönecek olursak, şimdi çok faydalı transfer falan deniliyor amma euro 2008 kadrosunda yer almasını ilk bakışta haksızca olarak nitelendirmedik mi ? emre kim ya, zaten newcastle'da yedek demedik mi ?
ben şahsen dedim ve dediklerimin arkasındayım. sırf biz transfer ettik diye dediklerimden de vazgeçecek değilim.
son tahlilde bu transferin bizi değerlerimizden uzaklaştırdığını düşünüyorum. fenerbahçe değerleri nedir derseniz, size liste çıkartıp şunlardır diyemem. diğer takımların değersiz olduğu iddiasında da değilim asla; fakat fenerbahçe'yi fenerbahçe kılan, çubuklu formanın sahada süzülmesiyle taraftarlarının yüreklerini titreten, acısını ve sevincini paylaştıran bir şeyler var. unutmayalım fenerbahçe bizim bu duygularımızın üzerinde duran ve bu duygular sayesinde gelişen, büyüyen bir klüp. emre bu hissiyatı bana vermiyor. transferinden ötürü de son derece üzgünüm.
Ps1: tümer de vermiyor. görüşüm değişmedi.
Ps2: şimdi yazdıklarımdan bu adamı sahada yuhalayacağımı falan anlamayın. sahada çubukluyu giyen herkes maç süresince desteklenir; fakat unutmayın futbol 90 dakikadan ibaret değildir.
Berk Ulupınar
31-05-2008, 09:59
Ps2: şimdi yazdıklarımdan bu adamı sahada yuhalayacağımı falan anlamayın. sahada çubukluyu giyen herkes maç süresince desteklenir; fakat unutmayın futbol 90 dakikadan ibaret değildir.
Şu cümleden sonra tartışmaya gerek varmı yok mu bilemiyorum?
Çok doğru söylemiş arkadaş.
Ben emre konusunda bekleyip görelim derim.Şimdiden sinirlenmeye,bağırıp çağırmaya gerek yok.
Ozan Ercan
31-05-2008, 10:43
10 numarali formasiyla belozoglu....
Osman Varlık
31-05-2008, 11:19
çok güzel yazmış daha ne denir ki:rolleyes::rolleyes:
Can Demir
31-05-2008, 11:24
can kardeşim aynı şeyleri tümer için de dediysen sana lafım yok kardeşim.bekleyecez ve görecez artık.inşallah başarılı olur bu takımda ve aurelio ile ikisinin bizi yukarılara taşıyacağına eminim.
Evet Tümer transfer edildiğinde de hiç hoşnut değildim.Tümer zamanla gelişim gösterdi ve bizleri yanılttı(futbol olarak gelişimden bahsetmiyorum).
Emre bunu yapamaz,bülent korkmazdan çirkeflik dersleri alan bir futbolcu bunu yapamaz.Ha ilhan mansız da bunu yapamazdı,Tümerle ikisi de samsundan geldiler ama kişilik farklılıkları ordayken bile belliydi..
Bizi saha da temsil edecek futbolcularımız herzaman düzgün kişilikli olmuşlardır.Bir babahindi çektiren Tuncay bile,emre aşık o yerdeyken üstüne bastığında kalkıp arkasına bile bakmadan gitmiştir.Biz bundan övünürüz,nasıl hareket çaktı akşam size tarzı şeylere sevinmeyiz.Emre belki bazılarımızı bu yönde sevindirecektir,ama onun olası bir galatasaray maçından önce galatasaray alehine açıklamaları,gs tribünlerine dil uzatması onu gözümde iyice düşürecektir.Kişilik ve değerlerden bahsediyoruz.
Bir arkadaşım demiş ki -evet emre para için geldi ama maldonadodan daha iyi olur.Ya arkadaşlar evet para için geldi kelimesini sindirmenizi geçtim birde kriter olarak maldonadoyu gösteriyorsunuz.Kötü bir oyuncu geldi diye transfer edilecek oyuncunun ondan biraz daha üstün olması yeterli mi?
Neyse Emre hakkında daha fazla yazı yazmama gerek yok sanırım,öncelikle umarım transferi çıkmaza girer,gelirse de umarım takımımıza yararlı olur..
Adaşımın da dediği gibi Formamızı giyen herkese bizde tribünlerde desteğimizi veririz.Vermeliyiz.Tersi sadece takıma zarar verir.
Yönetimimize de endüstriyel futbol anlayışını bizlere iyice benimsettikleri için teşekkürler... Allahtan Hasan şaş kötü bir oyuncu ve Bülent korkmaz futbol oynamayı bıraktı demekten başka çare kalmıyor...
Erdal Futtu
31-05-2008, 11:27
eger Emre'yi transfer ettiysek: tahminim Maldonado ile yollar ayrıllır ve yabancı kontenjanı açılır...
Bu mevkiye alınabilecek en iyi 2 Türk oyuncudan birini aldık!!!
Karakter konusu,sakatlık konusu geldikten 2-3 ay sonra belli olur...
İyi mi kötü oldugunu zaman göstericek!!!!!
Didem Salicik
31-05-2008, 11:29
bende emreye sıcak bakmıyorum sevmediğim fubolculardan birisi... ama fbmize gelincede desteklemek zorundayız umarım tranfer gerçekleşmez bence bu transfer olursa maldonado deil aurello gidecek :(
Osman Varlık
31-05-2008, 11:43
bence bu transfer olursa maldonado deil aurello gidecek :(
Aurelio'nun yerini kimsenin doldurabılecegını sanmıyorum!!! oyun kalıtesı ne kadar ustun olursa olsun Aurelio gibi efendi birinin yeri dolmaz özellikle de emre gibi bir transferle asla!!!!yazık olur onun yerini doldurmak için emreyi aldılarsa...
Fenerbahçe taraftarına yakısan takıma kım gelırse gelsın desteklemektır bılıyoruz hepımız... ama ben emreyi destekliyebilecegimi sanmıyorum!!! benim için ardadan, hasandan, bülentten farkı yok çünkü...tribündeyken maç öncesi kadrolar sayılırken belözoglu lafını duyunca emre diye bağırmayanlardan olacam....
aptal 6Sliler konusmaya başladılar bile emre iyidir bizde yetişti diye ben 6S kültüründe yetişmiş birine ÇUBUKLUYU yakıştıramıyorum sadece......
Yavuz Eğilli
31-05-2008, 11:46
Aurelio gitmiyor hiçbir yere arkadaşlar boşuna stres yapmayın.Nereden biliyorsun vahiy mi geldi diyeceksiniz ama görürsünüz sezon açıldıgnda kadromuzda olduğunu ;)
İlker Aktaş
31-05-2008, 11:49
Duygısallığı bir kenara bırakın allah aşkına..
Tümer için söylenenleri hatırlıyorum da o günlerde de forumda " İstemiyorum, sevmiyorum " diyenler vardı!
Emre o mevkiye alınabilecek en iyi Türk oyuncu! Mehmet Topal'ı mı alalım! Aurelio ile mükemmel bir ikili olacaklarına oldum olası inandığım insan Emre !
Maldonado da giderse o zaman tam süper olacak!..
Mustafa Tokgöz
31-05-2008, 11:51
ya bide beşiktaşlıların yerine hoyun kendinizi her sene fb nin gs nin kalıntılarını alıyorlar nobre rüştü m.yozgatlı mustafa doğan vs.. biz türkiyenin gelmiş geçmiş en yetenekli enkaliteli futbolcularından birini alıyoruz ve şimdiye kadar fb ye hiç yanlışı olmyan bir futbolcuyu alıyoruz bunun neresi ters neresi kötü ben anlamıyorum haberi ilk duyduğumdan beri çok heyecanlıyım ve hala heyecanlıyım..çubukluyu giyeceği günü iple çekiyorum..
Yavuz Eğilli
31-05-2008, 11:55
Tümer için söylenenleri hatırlıyorum da o günlerde de forumda " İstemiyorum, sevmiyorum " diyenler vardı!
Aynen ağzımdan aldın cümleyi, Tümer birkaç yıl öncesine kadar "Burası beşiktaş..." diye başlayan ve Fenerbahçemize yönelik küfürlü tezahüratı yöneten adamdı ama bize 100.yılımızda şampiyonluğu getiren en önemli oyunculardan birisi benim gözümde.Emre'yi tribünde desteklemekten kaçınmak kulüp sevgisine kılıç saplamaktır bana göre.Kezman çok kötüyken bile onu da tribüne çağıralım diye boğaz yırtıyorduk,Maldonado daha ilk maçında ayağına top değmemişken tribünleri selamlamaya gelirken bile gözümüzde parlama vardı çünkü bizim oyuncumuz sonuçta ya var mı ötesi arkadaşlar? O armayı taşıyan herkese hakettiği alkışı sağlamak bizim görevimiz olmalıdır.
Cem Demirtaş
31-05-2008, 11:57
Tümer Metin başlığının ilk bi 10 sayfasına göz gezdirdimde hiç yabancı gelmedi yazılanlar.:rolleyes:.. sadece 2 sene önceymiş o kadar...:rolleyes:
Kemal Çelik
31-05-2008, 12:03
Yazık ya...
Metin Ayyıldız
31-05-2008, 12:07
Tümer Çarşıyla beraber küfrü bastı‚ ÇUBUKLU giydi... aşık oldu‚ şimdi Yunanistan'lardan kalkıp maçlara geliyor...
Fatih Akyel demediğini bırakmadı‚ taraftar kovaladı, ÇUBUKLU giydi‚ aşık oldu... Şimdi Fenerbahçe futbol okulu açtı..
Ya Emre..
Her İnsan'ın ÇUBUKLU'ya AŞIK olma Şansı Var !
Yavuz Eğilli
31-05-2008, 12:08
Fatih bu sezonki Kasımpaşa maçında elleriyle 6 işareti de yapmıştı tribünlere :)
Osman Varlık
31-05-2008, 12:15
bence bu duygusalık değil bu gsli bir futbolcuyu istememezliktir.. en azından kendı adıma FENERBAHçE-besiktas arasındakı zıtlıkla FENERBAHçE-6S arasındakı zıtlık bambaska bıseydır.. tümer için gelmesin, istemiyorum gibi bir söz etmedim hiçbir zaman. tamam o da zamanında Fener'e kufur ettı belkı ama servet gsye, nobre bjkye etmedımı sankı? sorun kişilerin takımlara ettiği küfürler falan değil.. önceki msjımda da yazmıstım aptal gslıler konusuyolar "emre geldı o uefa kupası gormus adamdır belkı bu sefer alırsınız hahahaha'' bu dokunuyor sadece.. ınsallah emre fıkırlerımızı degıstırebılır ama kendı adıma benım fıkrım cok zor degısır...Fenerbahçe'de görmek istemediğin futbolcuları say deseler emreyıde aralarında sayardım....
biz takımımıza gelen herkese saygı gosterırız ama adını bagırmak, sevmek kısıden kısıye gore degısır.... sadece üzerinde Çubuklu olacagı ıcın saygı duyuyorum şimdilik ama bir gün fikrim değişirse adınıda bagırırım....
Güzide Ören
31-05-2008, 12:18
Peki Emre ne diyo ki bu transfere klüpler anlaşmış olabilir onun tepkisi ne..??
Can Rona
31-05-2008, 12:20
Peki Emre ne diyo ki bu transfere klüpler anlaşmış olabilir onun tepkisi ne..??
Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı.
Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
"Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.
Kubilay Köksal
31-05-2008, 12:21
Bence mükemmel bir transfer oldu hem de fenerbahçe ihtiyacı olan bir transferi yapmış oldu. Tabi emrenin geçmişi bizim açımızdan iyi değil tabi ama bir futbolcu olarak fenerbahçede mükemmel bir performans göstereceğinden eminim. Fenerbahçe yine büyüklüğünü gösterdi yerli yabancı alamayacağı futbolcu yok...
Mehmet Sabırlı
31-05-2008, 12:22
bende emre yi pek sevmem ama inşallah bize 2.Tümer vakası yaşatır. Bize hırs gerekti Emrede bu hırs fazlasıyla var. Hayırlı olsun..
Mehmet Sabırlı
31-05-2008, 12:23
Tümer Çarşıyla beraber küfrü bastı‚ ÇUBUKLU giydi... aşık oldu‚ şimdi Yunanistan'lardan kalkıp maçlara geliyor...
Fatih Akyel demediğini bırakmadı‚ taraftar kovaladı, ÇUBUKLU giydi‚ aşık oldu... Şimdi Fenerbahçe futbol okulu açtı..
Ya Emre..
+1907
Onur Bilgin
31-05-2008, 12:28
Ya Emre..
çok haklısın . bence emre belezoğluyla beraber defasa da emre aşık forvete de ümit karan alınmalı ! ! !
sonrada bağırırız hep beraber "şampiyon yap bizi fatih terim" ! ! !
Mehmet Sabırlı
31-05-2008, 12:37
ya bu kadar kötü düşünüp durmayın arkadaşlar. Başkanın Emre hayali vardı (carlos hayali gibi) onu gerçekleştirdi. Şimdiye kadar başkanın anderson,hooijdonk,carlos gibi tutkuları vardı onları getirdi hangisi bize zarar verdi. Bence yönetimin yaptığı bu transfere güvenelim. Başkan ne zaman birine tutkuyla bağlansa o adamı alıyor ve o adamda bizde en çok sevilen oyuncular arasına giriyor. Şimdi emre ninde bu futbolcular arasına katılıp katılamayacağını göreceğiz. şimdi diyeceksiniz bu adamlar yabancı ne alakası var emre ile. Benim demek istediğimiz başkanın tutkuları bize zarar vermedi hatta çokta faydalı oldu. daha önce arkadaşlar yazmış Tümer, Fatih Akyel bize gelmeden önce Emrenin yaptığı denilen şeyleri kaç katını yaptı düşünün. Ama bize gelince hepimiz onları çok sevmedik mi? Eğer çubuklu için tam mücadele gösterip o formanın hakkını verecekse o forma için herşeyini sahaya dökecekse Emre de en sevilenler arasına girer. Bunları yapar mı emre diye sorarsanız bekleyiz göreceğiz...
Metin Ayyıldız
31-05-2008, 12:38
onur bilgin arkadaşım bence yalnış yorum yapıyorsun bende biliyorum zamanında katil emre diye bağırdıklarımızı ama kulubumuz anlastıysa bize hayrlı olsun demek düşer benimde çok sevindiğim sölenemez
Yavuz Eğilli
31-05-2008, 12:40
"Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak" diye güzel özlü söz niteliğinde cümlemiz var biliyoruz di mi hepimiz? "Öyle bir sevda ki tarif edilmez; Fenerli olmayan kimse bilemez" diyoruz tribünlerden mabede karşı; ve renklerimize,takımımıza bu denli bağlıyız bu denli sevgi besliyoruz ve bunu bir gün yurt sınırları içerisinde herkesin kavrayacağını dile getiriyoruz.Peki neden renklerimize "aşık" olmak isteyenleri geri çevirelim? Kapımız o şanlı formaya o efsane armaya ve biz lider taraftara hizmet etmek isteyen herkese sonuna kadar açık olmalıdır. Var mı katılan?
Cem Demirtaş
31-05-2008, 12:46
"Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak" diye güzel özlü söz niteliğinde cümlemiz var biliyoruz di mi hepimiz? "Öyle bir sevda ki tarif edilmez; Fenerli olmayan kimse bilemez" diyoruz tribünlerden mabede karşı; ve renklerimize,takımımıza bu denli bağlıyız bu denli sevgi besliyoruz ve bunu bir gün yurt sınırları içerisinde herkesin kavrayacağını dile getiriyoruz.Peki neden renklerimize "aşık" olmak isteyenleri geri çevirelim? Kapımız o şanlı formaya o efsane armaya ve biz lider taraftara hizmet etmek isteyen herkese sonuna kadar açık olmalıdır. Var mı katılan?
hay ağzına sağlık yaa
Metin Ayyıldız
31-05-2008, 12:52
işte biizmde duymak istediğimiz buydu ağzına sağlık kardeşim
Mehmet Sabırlı
31-05-2008, 12:53
her zaman kardeş.
Osman Varlık
31-05-2008, 12:54
Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı.
bu cümleyi kim söyledi Can??
Mehmet Sabırlı
31-05-2008, 12:56
birde saatçi emre benim evladım benim sözümden çıkmaz bize dönerse 6s ye döner diyip duruyordu şimdi bizim siteden haberi okuyunca yüzünü görmek isterdim :D ne bozulmuştur yaaw :D adam emreyi değil emrenin fenerbahçe formasını alır. Gerçi o almaz carlosunkini alırım dedi sözünden döndü. e nolcak dönek:D:D:D:D:D
Mustafa Tokgöz
31-05-2008, 12:57
+1907
Can Rona
31-05-2008, 13:02
bu cümleyi kim söyledi Can??
Bahri Havadır - Galatasaray Muhabiri.
Osman Varlık
31-05-2008, 13:03
Bahri Havadır - Galatasaray Muhabiri.
:kizgin::kizgin:işte emre için hep bunları duyucaz o salaklardan o yuzden sevmıyorum ıstemıyorum......
Can Rona
31-05-2008, 13:08
:kizgin::kizgin:işte emre için hep bunları duyucaz o salaklardan o yuzden sevmıyorum ıstemıyorum......
Boşver konuşsunlar Kadıköy'de Galatasaray'a gol atana kadar bütün konuşmaları.
Osman Varlık
31-05-2008, 13:09
Boşver konuşsunlar Kadıköy'de Galatasaray'a gol atana kadar bütün konuşmaları.
:cool::cool: ozmanda bulurlar Can konusacak bısey onlar agızları torba degıl kı buzesın:rolleyes:
Can Rona
31-05-2008, 13:10
:cool::cool: ozmanda bulurlar Can konusacak bısey onlar agızları torba degıl kı buzesın:rolleyes:
Anca golün güzelliğini konuşurlar,boşver takmaya değmez,sanki Emre yerine başkası gelse bu sefer gündem değiştirmeyecekler,hepimiz biliyoruz Carlos ve Kezman'a nasıl saldırdıklarını.
Tolga Gömüç
31-05-2008, 13:11
Adamın
tamam o zaman can emre gol attıgında yuhalarsın... top onun ayagına geldıgınde ıslıklarsın... yanı takımını desteklemek yerıne kısısel sewmedıgın bı futbolcu ıcın takımını yalnız bırak o zaman... bızım gorewımız her zaman her yerde her sartta takımımızı FENERBAHCEMIZI desteklemektır bunu unutmayalım!!! Evet belki gs'de oynamış oyuncu istememekte haklısınız ama şu gerçeği unutmayalım .. Bakın Barcelona ile R.madrid'e onların arasında da bizim ki gibi rekabet var ama daha da ilerisi var.. Onlar arasında mezhep çatışmasına kadar giden sorunlar var ama sonuçta figo Barcelona'da oynamasına rağmen R.Madrid'e gitti ve en sevilen oyuncularından oldu.. Biz ne dersek diyelim olan oldu.. Bundan sonra hayırlısı demekten başka yapaılacak birşey yok... HAYIRLI UĞURLU OLSUN!!!
Selçuk Özler
31-05-2008, 13:19
emre transferi gs çok büyük bir şok oldu biz emreye ne kadar sahip çıkarsak gs taraftarlar o kadar sinir olucaklar bize yakışana sahip çıkmak biz demedik mi bir gün herkes fb li olacak die peki şimdi nie kızıyoruz yabancı kontejyanın da boşluk olmadığını düşünürsek türk olarak oyuncu almamız gerekiyor sizce emre den daha ii kim olur bu türk bırakalım da emre dedğin gibi can o fatih terim den öğrendiği hakemle kavgasını rakiple kavgasını yapsın sahada biz bu sene en çok bundan şikayetçi değilmiydik şampiyonluk gitti bunun yüzünden sahada hırsından dolayı kavga eden futbolcu yoktu bırakalım emre o hırsı yansıtsın tabe başta fatih terim yok onu da un utmayalım ii bir yönetim ii bir antrenör futbolcunun takıma zarar vermesini çok rahat önler örnek istiyorsanız en son gs kupa maçından sonra lugano ya bakın hiç kart gördümü onun için sevsekde sevmesekde sahip çıkalım
Miray Esen
31-05-2008, 13:20
Faruk'un dediği gibi adını anmak istemediğin takımın oyuncunu ne diye alırsın?madem alıyorsun özgeçmişine yazacaksın eski takımını, hani nerde futboldaki profesyonellik?
Türk olması ve mevkisinin iyisi olması sevindirici yanı..
6sli olmasına ise öncekiler gibi alışırız..mabedde ya da asyde bi golüne bakar:rolleyes:
Ege Uysaler
31-05-2008, 13:22
fenerbahcelilik degerleri nedense emre alınınca ortaya cıktı bundan önce kimse bunlardan bahsetmiyordu mesela gecen sene colin kazım alınırken,ali bilgin alınırken deger lafları dolaşmıyordu kaldı ki adamlar da kapalı kutu olduğu halde emre kişiliksiz olabilir ama takıma takımını son maç yalnız bırakıp düşmesine sebep olan ali bilginden daha faydalı olacağı kesindir.
Can Demir
31-05-2008, 13:31
tamam o zaman can emre gol attıgında yuhalarsın... top onun ayagına geldıgınde ıslıklarsın... yanı takımını desteklemek yerıne kısısel sewmedıgın bı futbolcu ıcın takımını yalnız bırak o zaman... bızım gorewımız her zaman her yerde her sartta takımımızı FENERBAHCEMIZI desteklemektır bunu unutmayalım!!! Evet belki gs'de oynamış oyuncu istememekte haklısınız ama şu gerçeği unutmayalım .. Bakın Barcelona ile R.madrid'e onların arasında da bizim ki gibi rekabet var ama daha da ilerisi var.. Onlar arasında mezhep çatışmasına kadar giden sorunlar var ama sonuçta figo Barcelona'da oynamasına rağmen R.Madrid'e gitti ve en sevilen oyuncularından oldu.. Biz ne dersek diyelim olan oldu.. Bundan sonra hayırlısı demekten başka yapaılacak birşey yok... HAYIRLI UĞURLU OLSUN!!!
Neyse Emre hakkında daha fazla yazı yazmama gerek yok sanırım,öncelikle umarım transferi çıkmaza girer,gelirse de umarım takımımıza yararlı olur..
Adaşımın da dediği gibi Formamızı giyen herkese bizde tribünlerde desteğimizi veririz.Vermeliyiz.Tersi sadece takıma zarar verir.
Daha öncelerden cevabımı vermişim,benim adımın geçtiği yerde destek konusunda bi sıkıntınız olmasın.Fenerbahçenin hiçbir futbolcusunu yuhalamam!
Sanırım burası hepimizin fikirlerini beyan ettiği,aramızda konuştuğumuz,emre belözoğlunun falan takip etmediği bir topik? Fikirlerimizi paylaşıyoruz. Medya gibi sadece işimize gelenleri okumayalım...Okuyalım...
Rıdvan Doğan
31-05-2008, 13:31
ama o zaman da başta cinconlular olmak üzere herkese rezil oluruz. buraya kadar getirip de kadroya katamamak.. hatta ''Emre Fenerbahçe'de'' haberleri resmi site de dahil her yerde çıkmışken menajerinin şartları kabul etmemesi (zaten emre'nin gelmemesi için şu anki tek şart bu) herkese rezil eder bizi.. yoksa ben de istemiyorum. hem çok çirkef hem de müzmin sakat. ama sırf cinconluları ÇILDIRTMAK(!) için gelsin..
Tolga Gömüç
31-05-2008, 13:36
Daha öncelerden cevabımı vermişim,benim adımın geçtiği yerde destek konusunda bi sıkıntınız olmasın.Fenerbahçenin hiçbir futbolcusunu yuhalamam!
Sanırım burası hepimizin fikirlerini beyan ettiği,aramızda konuştuğumuz,emre belözoğlunun falan takip etmediği bir topik? Fikirlerimizi paylaşıyoruz. Medya gibi sadece işimize gelenleri okumayalım...Okuyalım...
uzatmaya gerek yok o zaman.. Bekleyip göreceğiz..
Sedat Önal
31-05-2008, 13:39
Ayrıca ek olarak :)..
Birgün herkes Fenerbahçe'li olacak ! Ben olmam deme fiyatını söyle! :)...
Can Demir
31-05-2008, 13:39
uzatmaya gerek yok o zaman.. Bekleyip göreceğiz..
Bak şimdide kendi kendine cevap verdin,uzatan ben değildim zaten:) Neyse Tolgacım sonuçta Fenerbahçenin oyuncusu olacak ve 2 mizde Fenerbahçe için bağırıcaz...
Alper Tunka
31-05-2008, 13:44
ama o zaman da başta cinconlular olmak üzere herkese rezil oluruz. buraya kadar getirip de kadroya katamamak.. hatta ''Emre Fenerbahçe'de'' haberleri resmi site de dahil her yerde çıkmışken menajerinin şartları kabul etmemesi (zaten emre'nin gelmemesi için şu anki tek şart bu) herkese rezil eder bizi.. yoksa ben de istemiyorum. hem çok çirkef hem de müzmin sakat. ama sırf cinconluları ÇILDIRTMAK(!) için gelsin..
bizim bu saatten sonra rezil olcak bi tarafımız kalmamış,ne istersek onu yaparız kimi istersek onu alırız,en büyük rakibimiz olarak adlandırdığımız cincon bizden her açıdan 10 YIL geriden geliyor,inan artık cinconlular umrumda değil ya,nerde eski ezeli rekabetler maçlar,adamlar bizi en son kadıköyde ne zaman yendiğini hatırlamıyor ya,böyle bi takımdan yetişmiş,sarı kırmızıyı içine sindirmiş bi adamı ben çubuklumun içinde görmeyi sindiremiyorum,Fatih Akyel'de böyleydi emrede böyle olucak,64l4t4s4r4Yd4n hiçkimseyi Fenerbahçe takımında görmek istemiyorum...
Can Rona
31-05-2008, 13:50
Emre'nin menajeri Sporx'e konuştu!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ta forma giyen milli oyuncumuz Emre Belözoğlu'nun, Fenerbahçe ile anlaştığı haberi futbol kamuoyunda bomba etkisi yarattı.
Bu gelişmeler üzerine editörümüz Hilmi Sever, Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut'a ulaştı ve bu transfer ile ilgili son gelişmeleri sordu.
Fenerbahçe'nin resmi sitesindende ilan ettiği gibi sarı-lacivertlilerin Newcastle ile anlaştığını söyleyen Ahmet Bulut, henüz bu transferin bitmediğini söyledi. Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe, Newcastle ile anlaştı ancak bizimle görüşmelere henüz bugün başladılar. Emre profesyonel bir oyuncu ve istediği şartlar yerine gelirse her kulüpte forma giyebilir. Ama dediğim gibi bu transfer bitti diyemeyiz, çünkü Fenerbahçeli yöneticiler ile ilk kez bugün görüştük. Bu transferle ilgili her şey iki üç gün içinde belli olur, daha fazla uzamaz."
Emre'nin, Fenerbahçe forması ile çekilmiş fotoğraflarının gerçekliğini sorduğumuz Ahmet Bulut, bu konuya da açıklık getirdi. Milli oyuncumuzun, sarı-lacivertli forma ile çekilmiş fotoğraflarının dört yıllık bir olay olduğunu söyleyen Bulut şunları söyledi:
"Emre, Inter'de forma giydiği sırada, fanatik Fenerbahçeli arkadaşları, Fenerbahçe forması ile bir fotoğrafını çekmek istemiş, Emre'de samimi olduğu arkadaşlarını kırmamak için bu isteklerini yerine getirmiş, olay bundan ibaret. Bu fotoğrafların bugün gündeme gelmesinin bir anlamı yok" dedi. Öte yandan Ahmet Bulut, Galatasaray'dan Emre için bir teklif almadıkların ve kulüpten yetkili hiç kimse ile bu transfer hakkında bir görüşme yapmadıklarını belirtti.
Emir Meşeci
31-05-2008, 13:57
Allahtan en büyük dileğim bu anlaşmada bır sorun çıkarda bu transfer gercekleşmez Alperın dediği gibi sarı kırmızıyı içine sindiren birini asla fenerbahçe çatısı altında görmek istemiyorum
Furkan Yılmaz
31-05-2008, 14:01
Emre'nin menajeri Sporx'e konuştu!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ta forma giyen milli oyuncumuz Emre Belözoğlu'nun, Fenerbahçe ile anlaştığı haberi futbol kamuoyunda bomba etkisi yarattı.
Bu gelişmeler üzerine editörümüz Hilmi Sever, Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut'a ulaştı ve bu transfer ile ilgili son gelişmeleri sordu.
Fenerbahçe'nin resmi sitesindende ilan ettiği gibi sarı-lacivertlilerin Newcastle ile anlaştığını söyleyen Ahmet Bulut, henüz bu transferin bitmediğini söyledi. Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe, Newcastle ile anlaştı ancak bizimle görüşmelere henüz bugün başladılar. Emre profesyonel bir oyuncu ve istediği şartlar yerine gelirse her kulüpte forma giyebilir. Ama dediğim gibi bu transfer bitti diyemeyiz, çünkü Fenerbahçeli yöneticiler ile ilk kez bugün görüştük. Bu transferle ilgili her şey iki üç gün içinde belli olur, daha fazla uzamaz."
Emre'nin, Fenerbahçe forması ile çekilmiş fotoğraflarının gerçekliğini sorduğumuz Ahmet Bulut, bu konuya da açıklık getirdi. Milli oyuncumuzun, sarı-lacivertli forma ile çekilmiş fotoğraflarının dört yıllık bir olay olduğunu söyleyen Bulut şunları söyledi:
"Emre, Inter'de forma giydiği sırada, fanatik Fenerbahçeli arkadaşları, Fenerbahçe forması ile bir fotoğrafını çekmek istemiş, Emre'de samimi olduğu arkadaşlarını kırmamak için bu isteklerini yerine getirmiş, olay bundan ibaret. Bu fotoğrafların bugün gündeme gelmesinin bir anlamı yok" dedi. Öte yandan Ahmet Bulut, Galatasaray'dan Emre için bir teklif almadıkların ve kulüpten yetkili hiç kimse ile bu transfer hakkında bir görüşme yapmadıklarını belirtti.
dün akşamda lig tv ye açıklama yapmış. mutluyum, geri dönüşü yok artık fenerbahçedeyim demiş.
Osman Varlık
31-05-2008, 14:02
Allahtan en büyük dileğim bu anlaşmada bır sorun çıkarda bu transfer gercekleşmez
amin.....
Mustafa Akdoğan
31-05-2008, 14:09
hayret bişey ya bu adam da bizde oynayacak,onun için tezahürat yapacağız ya helal olsun...daha neler göreceğiz bakalım.
sezonun yarısını sakat geçirmese de oynasa bari.
Metin Ayyıldız
31-05-2008, 14:10
ya arkadaşlar bazılarınızın yazılarını şaşkınlıkla okuyorum bizde zamanında katil emre diye bağırdık
geçen seneyşi hatrlayın tümer imza attığında en iiyi fenerbahceli gibi oynayacağım gibi bi demeç vermişti
ve az alkmar maçından sonraki düşüncelerimiz hatta 100.yılda gelen şampıyonluktaki payı
eğer emre takımımıza gelecekse bizer hayrlı olsun demek düşer
ne yani gol attığında ıslıklayacakmıyız yada top ayagına geldiğinde
bi gs lilere bakın asıl onlar emreye öfke ve kin kusuyolar
dediğiim gibi eğer anlaşma varsa hayrlı olsun ama
FATİH TERİMİ İSTEMİYORUZ
Orhun Can
31-05-2008, 14:14
F.T.'yi neden istemiyorsun Metin ? Onun çubukluyu girip sonradan bir Fenerbahçe Fanatiği olmaya hakkı yok mu ? Tümer'e, Fatih'e ve şimdi emreye eyvallah ama F.T'ye hayır... :s Anlayamadım bu işi ?
Baturalp Soydaş
31-05-2008, 14:16
kim ner derse desin emre bizim orta sahada ihtiyaç duyduğumuz bir oyuncu 100 yılda alex'e yardım eden bir tümer vardı tümerden sonra alex ilk yarıda ki kadar rahat oynamadı ayriyetten appi'nin iyileşmesi durumunda yeni bir transfere ihtiyaç kalmayacaktır.EMRE'ye ÇUBUKLU şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
Can Rona
31-05-2008, 14:18
F.T.'yi neden istemiyorsun Metin ? Onun çubukluyu girip sonradan bir Fenerbahçe Fanatiği olmaya hakkı yok mu ? Tümer'e, Fatih'e ve şimdi emreye eyvallah ama F.T'ye hayır... :s Anlayamadım bu işi ?
Fatih Terim taraftara alenen maç sırasında hareket çekmiştir.Tümer ve Emre'den farkı budur.Kaldı ki Emre veya Tümer 4 yada 5 yıl kulüpte kalmayla o kulübün bayrak adamı olmazlar,ama Fatih Terim 25 yıldır Galatasaray'dadır.
Fatih Can
31-05-2008, 14:19
"Değerlermiz mi? Midemizin kaldırmadığımı? İsmi gecen kişilerin daha önceden yapdıkları mı? Formaya küfredip üstüne gecirenler mi ? Aydın hoca gibi adam gibi adamların Kulüp den göderilmesi mi?
Bunların nasılsa bi önemi yok anlaşılan,
Asıl olan Şampiyon olmak , Asıl olan başarılı olmak...
Fazla da bişi yazmaya gerek yok sanırım,her şeyi cok guzel sekilde yazmış Okan . Alışırız, buna da alışırız...
Halil Yeşildağ
31-05-2008, 14:21
hosgeldin emre hayrlı olsun tum FENERBAHCELİLERE!!
İlker Kökdemir
31-05-2008, 14:28
Bizi biz yapan değerlerimiz ayaklar altına seriliyor.Emre Fenerbahçeli olamaz,o formayı giyemez,bugün Emre geldi yarın kimler gelecek ?
Orhun Can
31-05-2008, 14:33
Fatih Terim taraftara alenen maç sırasında hareket çekmiştir.Tümer ve Emre'den farkı budur.Kaldı ki Emre veya Tümer 4 yada 5 yıl kulüpte kalmayla o kulübün bayrak adamı olmazlar,ama Fatih Terim 25 yıldır Galatasaray'dadır.
Heeee yani tümer ile terim'in farkı biri tribünlere el kol yaptı diğeri yapmadı öyle mi ? :yaril:
Ben sana F.T. ile diğerlerinin en büyük farkını söyliyim mi?
Bunlar Çubukluyu giymiş ya da giymesi kesinleşmiş adamlar, F.T.'nin ise böyle bir mecburiyeti yok, o yüzden onu savunmak zorunda değilsiniz !
Neyse bu takımı biz kurtaramıycaz anlaşılan. Ama kurtarmam gereken sınavlarım var, sizlere iyi sevinmeler.
Okan Uzunkaya
31-05-2008, 14:38
Bırakamıyorum İlker, kusura bakma. Takım tutuyorum çünkü. Ve bunun hiç bir mantıklı izahı yok! Başlı başına duygusal bir olay.
Taraftarlığın özünden dolayı da duygusal bakıyorum olaya. Bakmaya da devam edeceğim. Asla sinmeyecek içime Emre. Gs'a gol atsa da, Gs tribünlerine hareket yapsa da. Zamanında Tanju'nun, Alpay'ın, Fatih'in, Tümer'in içime sinmediği gibi...
Cumali Fulkar
31-05-2008, 14:41
sindiren sindirsin.. hiç önemli değil bi asist yapar bi gol atar ismi büyük bi tezahüratla anons edilir.. ben o bağıranların arasında olmayacağım...
bu araada profesyonel taraftarlık diye bişeymi çıktı???... elbette duygusal olacağız..
Alp Hacıoğlu
31-05-2008, 14:51
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg Bazı gazetelerde kulübümüzün Milli Takımlar teknik direktörü Sayın Fatih Terim'i transfer edeceğine ilişkin haberler yer almaktadır. Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün Sayın Terim ile herhangi bir görüşmesi ya da transfer çalışması yoktur Avrupa Şampiyonası öncesi ya da sonrası da bu tarz bir görüşme olmayacaktır. Öte yandan Sayın Terim başta olmak üzere teknik heyet ve tüm sporcularımıza Avrupa Şampiyonası'nda yürekten başarılar diliyoruz. Umudumuz Milli takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi gururlandıracak sonuçlara imza atmasıdır.
Saygılarımızla
Fenerbahçe Spor Kulübü
Osman Varlık
31-05-2008, 14:57
Bırakamıyorum İlker, kusura bakma. Takım tutuyorum çünkü. Ve bunun hiç bir mantıklı izahı yok! Başlı başına duygusal bir olay.
sindiren sindirsin.. hiç önemli değil bi asist yapar bi gol atar ismi büyük bi tezahüratla anons edilir.. ben o bağıranların arasında olmayacağım...
bu araada profesyonel taraftarlık diye bişeymi çıktı???... elbette duygusal olacağız..
gerçekten hissettiklerimde bunlar... bu topici basından sonuna kadar okudum, emreyı ısteyenlerın sayısı 2 elın parmaklarını gecmez heralde:rolleyes: sonucta transferı bız yapmıyoruz, olan oldu!!
FENERBAHÇESİ için sevmediği futbolcuya saygı göstermesinide bilir BU BÜYÜK TARAFTAR!!!
Emre Konan
31-05-2008, 15:00
gene klasik bir sorunla karşı karşıyayız.rakip takımdan veya istenmiyen bir oyuncu alınacağı zaman herzman bir tartışma konusu olmuştur.
kimisi çok ii oldu bize yarar sağlar veya karşı tarafa nispet yapar , diğeri ise kesinlikle istmediğini belirtir.yazarlar bununla ilgili dünya yazı yazıp çizerler.
fakat öle bir maç kurtarırki gelen futbolcu herkes sevinçten ayakta ismini haykırır.bu ezelden beri hep bu şekilde olmuştur.ertesi gün de gazetelerde gerçek fenerbahçeli die yazısı çıkar herkes tarafından kabul gören biri olur.
sene başında ise sölenen yazılan çizilen herşey bir anda unutulur gider.gene aynılarından biirini yaşıyoruz arkadaşlar.herşeyi gene zaman göstericek.bende büyük bir merakla bekliyorum.işte ozaman tekrar buraya döner ve knşuruz
1907 UNİFEB-İstanbul Aydın Üniversitesi
Tribün Sorumlusu
Mustafa Ünal
31-05-2008, 15:11
Hemen hemen hepinizin istediği Topuz'da Galatasaraylı. Galatasaray maçlarında aleni şekilde oynamayan adam bizim maçlarda çatır çatır oynuyor. Ama hiçbiriniz bunun farkına varmadan Topuz'u istiyordunuz. Buyrun daha büyük bir Topuz geliyor.
Turhan Yalçın
31-05-2008, 15:14
gene klasik bir sorunla karşı karşıyayız.rakip takımdan veya istenmiyen bir oyuncu alınacağı zaman herzman bir tartışma konusu olmuştur.
kimisi çok ii oldu bize yarar sağlar veya karşı tarafa nispet yapar , diğeri ise kesinlikle istmediğini belirtir.yazarlar bununla ilgili dünya yazı yazıp çizerler.
fakat öle bir maç kurtarırki gelen futbolcu herkes sevinçten ayakta ismini haykırır.bu ezelden beri hep bu şekilde olmuştur.ertesi gün de gazetelerde gerçek fenerbahçeli die yazısı çıkar herkes tarafından kabul gören biri olur.
sene başında ise sölenen yazılan çizilen herşey bir anda unutulur gider.gene aynılarından biirini yaşıyoruz arkadaşlar.herşeyi gene zaman göstericek.bende büyük bir merakla bekliyorum.işte ozaman tekrar buraya döner ve knşuruz
1907 UNİFEB-İstanbul Aydın Üniversitesi
Tribün Sorumlusu
+1907
Kerem Işıldak
31-05-2008, 15:28
Herkes takımını destekleyecek, Emre'nin gollerine oyununa sevinecek ancak bu transfer politikası doğru mu. Yani bu renklerin içine girecek insanların özgeçmişleri hiç mi önemli değil? Ben bu karakterdeki bir insanın, hayatımdan ödünler vererek desteklediğim takımımda bulunmasını doğru bulmuyorum.
Başarı mı herşey. İşte Cl'de çeyrek final oynadık. Nerede Zico, neden hemen imzalanmıyor? Lig şampiyonluğu gitti diye bizim uzun vadeli olduğu söylenen plan ve programlarımız sil baştan mı çizilecek. Katil dedik, bağırdık çağırdık, küfrettik bağrımıza basıcaz şimdi de. Bu kadar kolay olmamalı. Fenerbahçe'nin değerleri senede 25 maç oynayamayacak olan, rakip takıma şekil olsun diye alınmış bir oyuncu yüzünden çiğnenmemeli. Bu kadar kolay olmamalı.
Mehmet Ovalı
31-05-2008, 15:32
ne olursa olsun emre türk futbolunun önemli yeteneği onun için tam destek hep destek hayırlı olsun camiamıza mehmette kalırsa alex bu sefer tam coşar
Özlem Göktürk
31-05-2008, 15:52
Futbolculardan bizler gibi düşünmesini beklememeliyiz onlar için önemli olan maddiyattır.
Bizler olaya ne kadar duygusal açıdan bakarsak bakalım Emre transferi ne ilk ne de son olacaktır.Ve bunun devamı da gelir gene bizler tepki gösteririz değerlerimiz deriz ama bu tarz transferlerin bu sonu olmaz.
Madem futbol amatör ruhunu kaybedeli çok oldu sanırım bu durumu kabullenmekten başka bi şey gelmez elden.
Ne diyeyim hayırlı olsun bu transfer takıma umarım başarılı olursun Emre.
Serdar Gönül
31-05-2008, 16:00
hayırlısı olsun inş takıma katkılı olur
Sercan Ülker
31-05-2008, 16:07
"Fenerbahçe´de oynuyordum ama para almıyordum.eşim hamileydi ve hastaneye götürcek param yoktu.tam o sıra Galatasaraydan´dan teklif geldi ama hiç düşünmeden geri çevirdim; çünkü ben FENERBAHÇELİYDİM"
1940-Halit Deringör
Oğuz Ceran
31-05-2008, 16:17
Mehmet'le birlikte oynamaları milli takım açısından da iyi olabilir, hem FENERBAHÇEde hem milli takımda sürükleyici bir ikili olabilirler...
Neden 6s altyapısından yetişti diyoruzda bu oyuncu zeytinburnuspor sayesinde Türk futbolunda önemli bir yere gelmiştir demiyoruz?
Neden her futbolcumuzu sevmek zorundayız?
Bizim için önemli olan FENERBAHÇE değilmi? 20şer yıllık hayatımız boyunca yüzlerce futbolcu bu formayı giymedi mi? Yine öyle olmayacak mı yıllar boyunca? Futbolcular gelip geçici değil mi gerçekten? Önemli olan bize ne yarar sağlayacağı değil mi?
Bu transferi gerçekleştiren yöneticiler bizden daha az mı FENERBAHÇEli? Onlar düşünmedi mi tüm bunları?
Gökhan Kavaz
31-05-2008, 16:26
bize hayırlı olsun demek düşer bence.bi de şöyle düşünmek lazım tabiki kutsal formayı giydirceksin adamın üstüne!!!kim olursa olsun,o formayı taşıyana saygı duymak lazım ilkönce.
Hasan Toprak
31-05-2008, 16:27
Endüstriyel futbol , profesyonel futbolcu ve duygusuz taraftar ...
Gönder Aydın Örs'ü al Tanjeviç'i ,
Gönder Nilay Yiğit'i al Esmeral'i ,
Emre'yi de aldık ya Semih'i mi göndersek acaba ?
Oğuz Ceran
31-05-2008, 16:32
Aydın Örs olayıyla benzerlik kurman çok ilginç! Duygusuz taraftar yok ortada, sadece duyguları neye karşı beslediğine bakmak lazım. Şahsen renklere aşık olduğumu tekrarlıyorum...
Hasan Toprak
31-05-2008, 16:35
2'li polemiklere girmeye hiç niyetim yok forum üyeliğimden beri galiba ilk defa futbol foruma bişeyler yazdım ve açıklama yapmakta istemiyorum.
Herkesin düşüncesi kendine.
Saygın Özkan
31-05-2008, 16:35
Burdan çıkan sonuç nedir?
Saygın Özkan
31-05-2008, 16:50
Revivo'nun yaptığına, rüştünün yaptığına, ihanet denir, ama emredir, baliçtir, fatih akyeldir, m.yozgatlıdır bunlara böyle diyemem. Baliç de kefen giyerim gs forması giymem demişti, ama giydi, keza tümer de bjk'dan başka hiçbi takımda forma giymem demişti..
Çağlar Çağatay
31-05-2008, 16:58
Emre 16 yaşında Zeytinburnu'nda oynarken parlamıştı ve Galatsaray ile beraber Fenerbahçe'de Emre'yi almak istemişti,üstelik Emre Fenerbahçeli olduğunu defalarca söylemişti,peki neden Galatasaray'a gitti? Çünkü transferde pek bir becerisi yoktu Fenerbahçe'nin ozamanlar bu yüzden Emre'yi Galatasaray transfer etti.
Bu ''bizim midemiz bu kadar geniş mi?'' meselesi değildir.Emre Fenerbahçe'ye gelmeyi haketmeyecek birşey yapmadı diye düşünüyorum.Fatih Terim'in gelmesine tabiki karşı çıkarız çünkü o 25 yıldır Galatasaray'da ve türlü çirkeflikleri aklımızda ama Emre'ye Fenerbahçe bu şansı verdiyse taraftarda bir şans vermeli...
Yönetim taraftar kadar duygusal davranamaz,davranmamalı...
Servet Güldeş
31-05-2008, 16:59
Bence 10 numara transfer...
O forma kutsaldır nasip olmaz herkese diyoruz... Emre de o formayı giyip o renkler için elinden gelen en iyisini yaptığı dakikadan itibaren herkesin destek vereceğinide düşünüyorum...
Metin Ayyıldız
31-05-2008, 16:59
Ya Emre..
Saygın Özkan
31-05-2008, 17:09
Bence 10 numara transfer...
O forma kutsaldır nasip olmaz herkese diyoruz... Emre de o formayı giyip o renkler için elinden gelen en iyisini yaptığı dakikadan itibaren herkesin destek vereceğinide düşünüyorum...
Ya Emre..
+190719071907190719071907
Sefa Baş
31-05-2008, 17:11
hayırlısı olsun..bence doğru bir transfer..
Mert Eren
31-05-2008, 17:24
futboluyla ilgili tartışacak bişey yok elinden geleni yapacaktır.tek korktuğum cok sakatlık yasaması, zaten yeterince problem yasadık bu senen sakatlıklardan
Mücahit Özocak
31-05-2008, 17:28
Arkadaşlar bu profesyonel hayat kimse hissi davranmasın ..Biz Emre'yi 3 senedir istiyoruz.. Ve Emre iyi transfer..Büyük transfer.. Fenerbahçe formasını giyen ve giyecek herkes bizim sonuna kadar sahip çıkacağımız futbolcumuzdur...Emre Fenere çok faydalı olacaktır.. Sırada Nihat var.. Emre'nin transferi Fatih Terim'in de geleceğine işarettir.. Emre neysede Terim'i camia kaldırabilirmi o önemli aslında.. Emre yi hepimiz istiyoruz..Fatih Terim e de camianın vereceği tepki önemli.. İnşallah Herşey Daha güzel olur..Fenerbahçemize hayırlı olsun
Mehmet Özkarslı
31-05-2008, 17:29
yok artık. ne alaka göbekleri birmi kesildi ne işareti...
Servet Güldeş
31-05-2008, 17:30
güzel söz...
Burç Kurtoğlu
31-05-2008, 17:40
anlamıyorum burdaki insanları. Nasıl içinize sindiriyorsunuz? Duygusal olmayın, takımın başarısını düşünün diyorsunuz da o zaman sürekli olarak bahsettiğiniz o çubuklunun kutsallığı nerede ? Bazı şeyler hayat boyu değişmez; Emre Galatasaray'ın çoçuğudur bizim değil; he derseniz ki koşar eder o formanın hakkını verir.. Diyecek lafımız yok ona; asıl veremeyeceği o forma da ter dökmüş fenerbahçeli insanların sevgisidir....
Çağlar Çağatay
31-05-2008, 17:41
Gökhan Gönül ne kadar Galatasaraylı ise Emre de o kadar Fenerbahçelidir.Hatta İnter'e gittiği sene söylediği bir cümle vardı;''Fenerbahçeli bir babanın Fenerbahçeli oğluyum ''diye.Taraftarın anlayamadığı ve yakıştıramadığı profosyonellikte tam olarak budur işte...Emre Fenerbahçe formasını sırtına geçirmemek adına Fenerbahçe'ye karşı ne yaptı?
Böyle transferler herzaman olmuştur olacaktırda aslolan transfer poitikasının başarısıdır ki bu da yıl içindeki performans ve başarı ile ölçülür.Ozaman bırakalım da önümüzdeki sene göstersin bize gerçekleri...
Onur Tarhan
31-05-2008, 17:45
meğer ne çok severmişiz de emre'yi haberimiz yokmuş.... nasıl sindiriyorsunuz arkadaşlar anlamış değilim... yok arkadaşım yok ben bir türlü kabullenemiyorum... bizim taptığımız uğruna canımızı verebileceğimiz kutsal formamızı o adam giyecek yazık çok yazık...
Volkan Matur
31-05-2008, 17:45
Bence çok yerinde bir transfer oldu yararını çok göreceğiz buna yürekten inanıyorum.
Çağrı Erdoğan
31-05-2008, 17:54
FB formasını bu adama layık gören yönetımımıze yazıklar olsun dıyebılıyorum....
Servet Güldeş
31-05-2008, 17:55
meğer ne çok severmişiz de emre'yi haberimiz yokmuş.... nasıl sindiriyorsunuz arkadaşlar anlamış değilim... yok arkadaşım yok ben bir türlü kabullenemiyorum... bizim taptığımız uğruna canımızı verebileceğimiz kutsal formamızı o adam giyecek yazık çok yazık...
Yabancı oyuncu sınırlaması var...
Elle tutulur türk oyuncular zaten büyüklerde...
Chelsea'ye elenince seneye daha iyi olacağımızdan bahsediyoruz...
Formanın hakkını verdiği sürece (vereceğinden eminim ) benim çokda içime siner...
Alper Tunka
31-05-2008, 17:59
Ya Emre..
bunun adı aşk değil PARA,içindeki cincon sevgisini hepimiz biliyoruz kendimizi kandırmayalım
Volkan Matur
31-05-2008, 18:01
FB formasını bu adama layık gören yönetımımıze yazıklar olsun dıyebılıyorum....
Bana Emre ayarında ve onun seviyesindeki futbolcuları söyleyebilir misin hani bende çok mutlu olmadım ama yerinde bir transfer
Çağrı Erdoğan
31-05-2008, 18:09
emre ayarında senenın yarısını sakat geçıren arada çıkıp 2 gol atan 5000 tane topcu vardır ...en basıtıde lıncolndur...ama bnm yeteneğıne lafım yok gs'lı olmasıyla övünen bı adama neden FB forması gıydırıyoruz ...ayrıca bı arkadaşın da dedığı gıbı aşk değıl bu PARA...bızkı 20 saatını yolda geçırmeyı göze alıp FB mızın 2 saatlı maçını ızlemeye gelıyoruz para döküyoruz ,çünkü aşığız..
Burçin Menekşe
31-05-2008, 18:15
emre ayarında senenın yarısını sakat geçıren arada çıkıp 2 gol atan 5000 tane topcu vardır ...en basıtıde lıncolndur...ama bnm yeteneğıne lafım yok gs'lı olmasıyla övünen bı adama neden FB forması gıydırıyoruz ...ayrıca bı arkadaşın da dedığı gıbı aşk değıl bu PARA...bızkı 20 saatını yolda geçırmeyı göze alıp FB mızın 2 saatlı maçını ızlemeye gelıyoruz para döküyoruz ,çünkü aşığız..
kesinlikle katılıyorum,bazı yorumları okudukça taraftar profilimizin ne kadar değiştiğini tekrar tekrar görüyorum ve buna çok üzülüyorum.ben sadece "bizim" olanı istiyorum.emreleri,tümerleri,fatih akyelleri değil.
Mert Çubukçu
31-05-2008, 18:16
antuda yazan güzel bir yazıyı buraya yazmak istedim;
Emre Belözoğlu`nun transferi futbol gündemine bomba gibi düştü. Fenerbahçemizin New Castle`da oynayan milli futbolcu Emre`yi 3 yıllığına kadromuza kattığı haberi taraftarımızı ikiye böldü. Bir kısım takımımıza çok faydalı bir isim olacağını ileri sürerek transfere destek verirken, bir kısım taraftarımız da Galatasaray kökenli olduğu gerekçesiyle karşı çıkıyor.
Eğer transfer yaparken köken araştırması yapacaksak Emre`nin Fenerbahçeli bir babanın Fenerbahçeli bir oğlu olduğunu da hesaba katmamız gerekmez mi? Eski başkanımız Ali Şen zamanında Zeytinbunu`nda oynarken almak istiyorduk son anda olmamıştı. Kısmet bugüneymiş.
Talih onu Galatasaray`a doğu sürüklemiş olabilir. Orada yıllarca oynamış da olabilir. Ancak Fenerbahçeli bir babadan terbiye almış bir çocuğun yediği ekmeğe hıyanet etmeyeceğini, formamızı giyerken terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini düşünmemize bir engel olamaz.
Emre artık Fenerbahçemizin bir futbolcusu. Son yıllarda Tük futbolunun yetiştirdiği en önemli futbolcuların başında geliyor. Destek olunursa takımımıza büyük bir güç katacağı da açık. Kutsal formamızı giyen herkese destek vermek de bizim boynumuzun borcu. Kadromuza yeni katılmış olan Emre`yi bağrımıza basıp, yeni camiasına bi an önce uyum sağlamasını kolaylaştırmalıyız.
Hoşgeldin Emre!
Biz taraftalar olarak sana ihtiyacın olan bütün desteği vereceğiz.Ancak bilesin ki yeni kulübün oynadığın başka kulüplere benzemez. Burası Fenerbahçe Spor Kulübü. Burada onur, şeref, haysiyet ve terbiye önce gelir. Giyeceğin forma kutsaldır ve ağırlığını herkes taşıyamaz. Futbol tarihi bu kutsal formayı taşıyamayanların mezarlarıyla doludur.
Senin de bu bilinçle hareket edip, giydiğin formanın hakkını vereceğine, Büyük Atatürk`ün istediği gibi "Zeki, çevik ve ahlaklı" bir spocu olacağına inanıyoruz. Umarız birlikte yazacağımız nice zafer ve şampiyonluk sayfalarında ismin en yukarda yer alır.
Volkan Matur
31-05-2008, 18:17
Renkdaş iyi diyorsun hoş diyorsun da nasıl olsa gelince destek vericeksin bizim formamızı giyen veya giyecek olan herkese saygımız var,gs ya uzaktan bir gol attığı zaman gerçek Fenerli mi olucak o zaman ?yani sonuçta Hep Destek Tam Destek zamanında kefen giyerim o formayı giymem diyeni çok duyduk ama Emre'den ben böyle bir şey duymadım(kendi ağzından)o günleri unutmadım emre profesyonel bir futbolcu artık nasıl olursa nasip kısmet gelirse kapımız açık gelmesse yolu açık
Volkan Matur
31-05-2008, 18:19
antuda yazan güzel bir yazıyı buraya yazmak istedim;
Emre Belözoğlu`nun transferi futbol gündemine bomba gibi düştü. Fenerbahçemizin New Castle`da oynayan milli futbolcu Emre`yi 3 yıllığına kadromuza kattığı haberi taraftarımızı ikiye böldü. Bir kısım takımımıza çok faydalı bir isim olacağını ileri sürerek transfere destek verirken, bir kısım taraftarımız da Galatasaray kökenli olduğu gerekçesiyle karşı çıkıyor.
Eğer transfer yaparken köken araştırması yapacaksak Emre`nin Fenerbahçeli bir babanın Fenerbahçeli bir oğlu olduğunu da hesaba katmamız gerekmez mi? Eski başkanımız Ali Şen zamanında Zeytinbunu`nda oynarken almak istiyorduk son anda olmamıştı. Kısmet bugüneymiş.
Talih onu Galatasaray`a doğu sürüklemiş olabilir. Orada yıllarca oynamış da olabilir. Ancak Fenerbahçeli bir babadan terbiye almış bir çocuğun yediği ekmeğe hıyanet etmeyeceğini, formamızı giyerken terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini düşünmemize bir engel olamaz.
Emre artık Fenerbahçemizin bir futbolcusu. Son yıllarda Tük futbolunun yetiştirdiği en önemli futbolcuların başında geliyor. Destek olunursa takımımıza büyük bir güç katacağı da açık. Kutsal formamızı giyen herkese destek vermek de bizim boynumuzun borcu. Kadromuza yeni katılmış olan Emre`yi bağrımıza basıp, yeni camiasına bi an önce uyum sağlamasını kolaylaştırmalıyız.
Hoşgeldin Emre!
Biz taraftalar olarak sana ihtiyacın olan bütün desteği vereceğiz.Ancak bilesin ki yeni kulübün oynadığın başka kulüplere benzemez. Burası Fenerbahçe Spor Kulübü. Burada onur, şeref, haysiyet ve terbiye önce gelir. Giyeceğin forma kutsaldır ve ağırlığını herkes taşıyamaz. Futbol tarihi bu kutsal formayı taşıyamayanların mezarlarıyla doludur.
Senin de bu bilinçle hareket edip, giydiğin formanın hakkını vereceğine, Büyük Atatürk`ün istediği gibi "Zeki, çevik ve ahlaklı" bir spocu olacağına inanıyoruz. Umarız birlikte yazacağımız nice zafer ve şampiyonluk sayfalarında ismin en yukarda yer alır.
Bence eksiksiz güzel bir açıklama olmuş antu'dan da böyle bir açıklama beklenirdi.Hepimize hayırlı olsun demekten başka yapabileceğimiz bir şey yok...
Cihangir Kösecik
31-05-2008, 18:20
Kesinlikle katılıyorum kardeşim.Sezonun çoğunu sakat geçiren ve arada sırada oynayan bir adam.En önemliside 6s li :( Kişiliğide çok iyi değil bence yaptığı el kol hareketlerini ve küfürlerini biliyoruz hepimiz az çok.Gerçektende herşey parada bitiyor yoksa yuvam dediği 6s de neden oynamıyor?6s de bu sezon şampiyonlar ligine gidiyor.Çok istiyorsa oraya gitsin ama para ön planda işte yoksa aşk meşk işleri değil kesinlikle.Futbolculuğuna diyecek birşeyim yok ama Alex varken Emre gibi bir futbolcu nasıl oynayacak.Defansa yardım etmeyen 2 oyuncu! Tümerde Fatih te para için gelen oyuncular.Bence bu adamları takıma toplmakla hata yapıyoruz.En iyisi Gökhan Gönül gibi yıldız olacak genç futbolcuları bulmak.Hem birde Emre yi alacaklarına Yıldıray ı alsalardı daha iyiydi.Bence Yıldıray daha iyi Emre ye bakarsak.İllaki o mevkiye bu tarz oyuncu alacaklarsa en doğrusu o olurdu.Neyse diyecek birşey yok artık eğer anlaşırlarsa hayırlısı olsun.İnşallah oynarda aldığı paranın hakkını verir.Ne de olsa bizim elimizden gelen birşey yok karar değişmeyecek...
Okan Uzunkaya
31-05-2008, 18:25
Emre profesyonel oyuncudur. Parasını alacak, karşılığını da sahada verecektir. Bugün bizde oynar, yarın Gs'da, öbür gün Bjk'de. Kendisi açısından bir problem yok tabi.
Sorun şurada; bu oyuncuya zamanında tribünden "katil" diye bağırmadık mı? Bu oyuncuyu sahada gördüğünüzde hanginiz o üç harfli, p ile başlayan küfürü etmedi? Sahada yaptığı çirkefliklerden dolayı bir dolu bela okumadınız mı? Şimdi bu adam için nasıl bağırabileceksiniz, destek olacaksınız, bu nasıl içinize sinecek?
Tümer için bağırdık, Mustafa Denizli için bağırdık bir şey olmadı demeyin lütfen. Zaten sorun da burada. Bir şey olmamasında, olaylara alışmamızda.
Futbolcular işini yapıyordur, profesyonel olabilir ama taraftar profesyonel değildir. Ben kaldıramıyorum kardeşim dün küfür ettiğim adama bugün destek çıkmayı.
Bir de neymiş küçükken Fenerliymiş. Hah. Sergen de Fenerliydi, sonra Beşiktaş'a da sempatisi ortaya çıkmıştı. En sonda sanırım "küçükken bir ara Trabzonluydum" demişti.
Burçin Menekşe
31-05-2008, 18:26
bu küçükken Fenerliymiş zırvaları da ayrı bi saçmalık,sergen de küçükken Fenerliydi zaten.terbiye beklediğimiz futbolcuya bakın fatih terim'in,hagi'nin yetiştirdiği adamdan bahsediyoruz.arkadaşlar antu'da yazılan yazıdaki hiç bir özellik emre'de mevcut değil.bunu görmemek için kendisinden bihaber olmak lazım.
Burçin Menekşe
31-05-2008, 18:27
Bir de neymiş küçükken Fenerliymiş. Hah. Sergen de Fenerliydi, sonra Beşiktaş'a da sempatisi ortaya çıkmıştı. En sonda sanırım "küçükken bir ara Trabzonluydum" demişti.
bende tam aynı anda aynı şeyi yazdım:)
Erdem Özdamar
31-05-2008, 19:02
o forma nedden 4 sene önceki forma?bayaa eski bir resime benziyor yoksa bu yılki formayı giyerdi.
Cem Demirtaş
31-05-2008, 19:07
zaten eski bi fotoğraf o...kaç sene önce gördüm ben onu
Hilmi Akay
31-05-2008, 19:11
Emre'nin Fenerbahçeli bir arkadaşı önceden çekmiş o fotoyu.Transferle bir alakası yokmuş.:)
Mustafa Çelik
31-05-2008, 19:24
ben cok sevindim dogrusu bi kere alex yokken takim da top tutan top dagitan adam yoktu ali bilgin alexin yedegi olarak oynuyordu alex oyundan cikinca top dagitmakda zorlaniyorduk emre bu konuda iyi bi transfer oldu mehmet topuzun yuksek bonservis bedeline bakinca cok daha iyi bi transfer oldugu anlasiliyor
Ozan Uzunkaya
31-05-2008, 19:26
12 mayıs 2004 Hasan Pulur un milliyette çıkan yazısı:
Romantik Fenerbahçeli!
HERKES bilir ki biz Fenerbahçeliyizdir, hem kalben, hem kayden Fenerbahçeliyiz, kulübün 3089 numaralı üyesiyiz....
Ama biz "romantik" Fenerbahçeliyiz...
ROMANTİK Fenerbahçelinin gönlünde ince hesaplar yoktur, onun için önemli olan sarı - lacivert formadır, bu forma onun tabusudur, ona toz kondurmaz.
Bu yüzden, Mustafa Denizli'yi insan olarak sever ama, Fenerbahçe'nin başında olmasını kabul edemez, onun dönemindeki şampiyonluğa bile buruk bakar...
Niye?
Çünkü Mustafa Denizli, Galatasaray'ı çalıştırırken Fenerbahçe'yi kıracak laflar etmiştir.
"Romantik" Fenerbahçeli, bu yıl şampiyon takımın kadrosundan sadece bir futbolcuya karşı tepkilidir; takımın en iyi oyuncularından "Tomas"ı affedemez, çünkü bu oyuncu sarı - lacivertli formayı sırtından çıkarıp yere atmıştır. Her ne kadar Daum'a kızmış olsa da, yere atılan forma Fenerbahçe'nin formasıdır, affedilemez.
İŞTE o "romantik" Fenerbahçeli, Türkiye'nin en büyük stadyumunu, en çağdaş sahasını, tesislerini yapan Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına minnet duygusuyla doludur.
Şampiyon takımın yöneticileri oldukları için mi?
Hayır, sadece şampiyonluk için değil!
O stadyuma, Fenerbahçe'nin yıllarca başkanlığını yapan, Başbakan Şükrü Saraçoğlu'nun adını verdikleri için...
Yeni yapılan, kulüp binasına eski başkanlardan Faruk Ilgaz'ın adını verdikleri için...
Basın tribününe, Fenerbahçe'yi yazılarıyla şiirleştiren İslam Çupi'nin adını verdikleri için...
Şampiyonluk elbette çok önemlidir, hele ahir ömründe Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu gören "romantik Fenerbahçeliler"i ağlatacak kadar önemlidir.
Ama "vefa duygusu" da en az şampiyonluk kadar önemlidir.
Halit Çapın'ın dediği gibi:
"Ahir ömrümüzde içimizdeki sevdanı yeni baştan yeniledin, kalp atışlarımıza bir başka ritim getirdin, aziz Fenerbahçe..."
Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının bu vefa duygusuna her Fenerbahçeli saygı duymalıdır, unutmamalıdır.
Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan, sadece şampiyonluk kupaları ya da rakip takımın kalelerine giren toplar değildir.
BİR örnek...
Yıl 1948, Halit Deringör, Fenerbahçe takımının solaçığıdır, Londra Olimpiyatı'na gidecek futbol takımına seçilmiştir, fakat bazıları oyunlar oynayarak, Halit Deringör'ü kadrodan çıkarırlar. Fenerbahçe kulübü, bunu kabul etmez, "Madem siz, benim futbolcumu entrikayla kadrodan çıkardınız, biz de onu kendi paramızla Londra'ya gönderiyoruz." der.
HALİT Deringör, kulübün parasıyla Londra'ya gider, bir ay kalır, döner, cebinde kulübün verdiği paradan bir miktar kalmıştır. Bir gün Galata Köprüsü'nde, kulübün muhasebecisi Suat Belgin'le karşılaşır. (Spor yorumcusu Kemal Belgin'in babası) Suat Belgin sıkıntılıdır, Halit Deringör zorlayınca anlatır, su parasını ödeyemedikleri için, Fenerbahçe stadının ve kulübün suyu kesilmiştir, 400 lira bulmak için, zengin Fenerbahçelilerden "Yağcı Ali"nin dükkanına gitmektedir.
Halit Deringör sorar:
"Su borcumuz ne kadar?"
"400 lira!"
"Al ben sana 400 lirayı vereyim, sen de bana karşıya geçmek için vapur parası ver, bir kuruşum yok!"
Suat Belgin inanmak istemez, bu 400 lira, Halit Deringör'ün Londra'da artırdığı, kulübün parasıdır, ona kimse bu paranın hesabını sormayacaktır ama, o da "romantik" bir Fenerbahçelidir.
İŞTE Fenerbahçelilik budur.
Şampiyonluk kutlu olsun!
4 sene önce böyle yazmış hasan pulur...
Çubuklu formanın değerleri vardır tarihi vardır geçmişi vardır. Salt başarı için kullandırılamaz. "Onur, gurur mücadele, direniş,vefa" gibi endüstriyel futbolun bilmediği müşteri zihniyetli seyircilerin anlayamayacağı bazı değerleri vardır. Bu değerlere yaklaşamayan insanları içimize sindirmemezi kimse beklemesin.
Biz taraftarız müşteri değiliz. Sırf başarı gelsin diye acımasızca bulup yitirme gibi değer yoksunu olamıyoruz ve de olmayacağız.Tüketmeden değil varetmeden yanayız. Önümüze konanı değil emek vererek hakettiğimiz değerlere sahip çıkmanın mücadelesindeyiz.
Buyurun alkışlayın ama biz alkışlamıyoruz.
Osman Varlık
31-05-2008, 19:50
Ozan yazı cok buyuk oldugu ıcın alıntı yapmadım, ama cok tesekkur ederım arkadasım o yazıyı bızımle paylastıgın ıcın... sanırım bır cok FENERBAHÇE taraftarının duyguları cok guzel anlatılmıs o yazıda!!! fazlada soze gerek yok o yazıyı okuduktan sonra çünkü bana göre Emre, ne Halit DERİNGÖZ ne Ümit ÖZAT ne Van Hooijdonk ne de ismini sayamadıgımız bir sürü Fenerbahçe aşığı insanla boy ölçüşemez.... Fenerbahçe formasını öyle içten taşıyamaz... gerçekten bir Fenerbahçe aşığı olamaz....
İlter Özmen
31-05-2008, 20:17
İyi tarafı:
.Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri oluşu,takımı taşıyacak lider niteliği taşıması
.Sahada müthiş hırsı ve kazanma isteğiyle her zaman galibiyet istemesi,
.Kimine göre Fenerbahçeli bir babanın Fenerbahçeli bir oğlu oluşudur ki,klasik her transfer oldugu takımı kuçukken tutmuş furbolu klişesidir,
Kötü tarafı:
.Elimizde Deniz Barış,Selçuk Şahin,Kemal Arslan,Appiah gibi aynı mevkinin oyuncuları varken neden Maldonadoyu aldık,ve şimdi neden Emreyi alıyoruz?,
.Agresifliği herkes tarafından bilinen ve 'gerektiğinde' maç sonlarında bile rakip futbolcuların peşinden koşan ,kavga eden,medyayla aynı şekılde kavga eden yani saha dışı karnesi iyi olmayan bir adamı neden alıyoruz?.
.Her ne kadar 'küçükken Fenerliymiş' muhabbeti dönsede Galatasaraya buyuk hızmetler etmış ve hatta Fenerbahçeye karşı buyuk mucadele ve hırs gostermış,ve hatta Galatasaraya bile 5 kuruş para kazandırmadan gitmiş bit oyuncuyu nasıl alıyoruz,?
.Galatarsaydaki en sevmediğimiz 3 futbolcu arasına girmiş bir oynucuya(hasan ve ayhandan sonra bı de arıf var :)) nasıl alışabılırız ya da ne kadar surede sındırırız?,
Yorumum;
.Eskiden Fenerliydi diye içimize sindirmemiz kolay olmaz en azından Fenerliyse , Fenerbahce de onu ısterken Galatasaraya gıtmesı affedılemez.
.Objektıf olarak yetekneklı kalıtelı ve hırslı bı oyuncu olmasına ragmen Fenerbahçeye ne derece yakışır ne kadar surede sındırırlır tartışılır!!
.Sonuç olarak yönetimimiz takdir etmiş almış ,ve çubukluyu giyme şerefine nail olmuş bir oyuncu Emre Belözoğlu..Herkesin Çubukluya aşık olma hakkı vardır..Şimdiden sonra diğer bomboları bekleyelim derim..yanlışım varsa affola ..okuyan varsa eyw:)
Mustafa Çelik
31-05-2008, 20:29
Ozan yazı cok buyuk oldugu ıcın alıntı yapmadım, ama cok tesekkur ederım arkadasım o yazıyı bızımle paylastıgın ıcın... sanırım bır cok FENERBAHÇE taraftarının duyguları cok guzel anlatılmıs o yazıda!!! fazlada soze gerek yok o yazıyı okuduktan sonra çünkü bana göre Emre, ne Halit DERİNGÖZ ne Ümit ÖZAT ne Van Hooijdonk ne de ismini sayamadıgımız bir sürü Fenerbahçe aşığı insanla boy ölçüşemez.... Fenerbahçe formasını öyle içten taşıyamaz... gerçekten bir Fenerbahçe aşığı olamaz....
arkadaslar umit ozatta van hooijdonk ta fenerbahceye gelmeden once baska takımlada oynadılar biz alt yapımızdan kac oyuncu cıkarmısız kadroya bakmak lazım. birazda profesyonal olmak lazım simdi fenerbahce gitse ronaldo yu alsa gercek fenerbahceli ilan ederiz yada seva yı alsak fenerbahceli olur ki onun thanks fenerbahce lafıda vardır simdi fatih akyelide aldık emreyide biz fuytbolcuya degil takıma asıgız bu renkleri avrupada da turkiyede de en ustte gormek isteriz fenerbahce yoneticiler ve teknik kadro bu futbolcuyu ideal gormusse bu takımın basarısı icindir ona dusende profesyonelce gelip efendice bu ktakımda oynamak ve bu takımın basarısı icin ter dokmekdir. bu neden le demem odur ki: emre diger gelenlerden farklı degildir gelir takıma yardımcı olur parasını alır tribunde bu futbolcuyu bagrına basarsa eminim cok isler basarır.
Yavuz Eğilli
31-05-2008, 20:32
Haklısın bir Hooijdonk olamaz belki de ama bence bir noktada yanılıyorsun: Fenerbahçemize olan aşkın boyutunun kıyaslamak hiçbirimize düşmez hatta çok abartıyım Allah dışında kimseye düşmez(dini içerikli bir yazı olmayacak sakin olun arkadaşlar) çünkü o kadar yüce bir olgudur takımımızla aramızda olan bu bağ.Antu'dan yapılan açıklamada bile(bile dedim çünkü takımına çok bağlı bir taraftar sitesidir) bir karşılama var bir kabullenme var çünkü kulübünü seven yönetimine içten güvenen taraftar gelen oyunculara saygı duymalıdır; Sayın Başkanımız oluşacak tepkileri düşünmedi mi sizce? gel sebebi para olsun tamam sadece para için geldi ve parası için oynuyor diyelim; para hırsı bile yeter arkadaşlar yeter ki "hırs" olsun "tutku" olsun ligin bitmesine 2 hafta kala samiyende oynayan deli gibi saldıran ve hepimizi hayretler içinde bırakan ezeli rakibimizin oyuncuları gibi ölümüne oynasın para için oynasın menfaat için oynasın ama yine de oynasın, başarıya aç değiliz o kadar, ancak neden başarılar katlanmasın? Kim ne derse desin kapayın kulaklarınızı muhatap olmayın o arkadaşlarınızla futbol hususunda çok mu zor? Destek çekersek burada Kezman için "gitsin yeter ıslıklıyalım" vb. şeyler söyleyen arkadaşlarımızı uyarırken attığımız naralar verdiğimiz arkadaşça öğütler boşa gitmez mi? Bu örneğin özellikle üzerinde durdum çünkü bu hususta çok tartışmalar geçti forumda bu sezon.Kısacası rica ediyorum formamızı giyen ve yararlı olan herkese en azından saygı duyalım yönetime saygı duyalım ama herşeyden önce tribünde bogaz yırtan kendimize saygı duyalım ve destek çekmek gibi büyük Fenerbahçe taraftarına yakışmayacak şeyler yapmayalım çünkü biz centilmeniz, saygılıyız,moderniz,üniversiteliyiz yani akademik düzeyde aydın olarak adlandırılan toplum bireyleriyiz bir yerde değil mi?
hepimiz taraftarız, hepimizin hepimize saygısı var; hepimiz hepimizle de gurur duyuyoruz arkadaşlar yeni sezonda hepimize de başarılar :)
Cem Demir
31-05-2008, 20:37
yabancı sınırlaması gibi uygulama varken,emre transferi,yönetim adına çok büyük bi transfer bence,teşekkür etmek lazım yönetime..
ayrıca 6s'li diyoruz,bunu yönetim hiç mi düşünmemiştir,biz Fenerbahçe'liyiz de,yönetimdekiler bizden daha mı az Fenerbahçe'li(?) Herşey enine boyuna düşünüldükten sonra böle bir transfer yapılmıştır.
Emre'nin de eger sakatlık olayı olmazsa çok yararlı olcagını düşünüyorum,onunla beraber orta saha ve özellikle ALEX daha da rahatlayacaktıR.
İpek Sezer
31-05-2008, 20:58
hayırlı olsun ne diyelim giyeceği formanın hakkını versn yeter...
Osman Varlık
31-05-2008, 21:13
arkadaslar umit ozatta van hooijdonk ta fenerbahceye gelmeden once baska takımlada oynadılar biz alt yapımızdan kac oyuncu cıkarmısız kadroya bakmak lazım. birazda profesyonal olmak lazım simdi fenerbahce gitse ronaldo yu alsa gercek fenerbahceli ilan ederiz yada seva yı alsak fenerbahceli olur ki onun thanks fenerbahce lafıda vardır simdi fatih akyelide aldık emreyide biz fuytbolcuya degil takıma asıgız bu renkleri avrupada da turkiyede de en ustte gormek isteriz fenerbahce yoneticiler ve teknik kadro bu futbolcuyu ideal gormusse bu takımın basarısı icindir ona dusende profesyonelce gelip efendice bu ktakımda oynamak ve bu takımın basarısı icin ter dokmekdir. bu neden le demem odur ki: emre diger gelenlerden farklı degildir gelir takıma yardımcı olur parasını alır tribunde bu futbolcuyu bagrına basarsa eminim cok isler basarır.
Haklısın bir Hooijdonk olamaz belki de ama bence bir noktada yanılıyorsun: Fenerbahçemize olan aşkın boyutunun kıyaslamak hiçbirimize düşmez hatta çok abartıyım Allah dışında kimseye düşmez(dini içerikli bir yazı olmayacak sakin olun arkadaşlar) çünkü o kadar yüce bir olgudur takımımızla aramızda olan bu bağ.Antu'dan yapılan açıklamada bile(bile dedim çünkü takımına çok bağlı bir taraftar sitesidir) bir karşılama var bir kabullenme var çünkü kulübünü seven yönetimine içten güvenen taraftar gelen oyunculara saygı duymalıdır;
eski mesajımdan bir alıntıdır...
FENERBAHÇESİ için sevmediği futbolcuya saygı göstermesinide bilir BU BÜYÜK TARAFTAR!!! sevmıyorum ama saygı gosterırım sonuna kadar... Çubuklu kimin üstündeyse biz saygı gösteriri;) ama sevmek görecelidir...
Yavuz Eğilli
31-05-2008, 21:25
;) Doğrusu da bu zaten o yazımın sonundaki küçük cümlede de belirtmiştim :) mesela çok samimi bir örnek vereyim: Deivid'in bu yılki yükselişine ve bize yaşattıklarına inanılmaz saygı duyuyorum futbolcu olarak formamızla yaptıklarına sonuna kadar minnettarım ama kanım ısınmıyor bir türlü sevemedim :)
Osman Varlık
31-05-2008, 21:32
;) Doğrusu da bu zaten o yazımın sonundaki küçük cümlede de belirtmiştim :) mesela çok samimi bir örnek vereyim: Deivid'in bu yılki yükselişine ve bize yaşattıklarına inanılmaz saygı duyuyorum futbolcu olarak formamızla yaptıklarına sonuna kadar minnettarım ama kanım ısınmıyor bir türlü sevemedim :)
ama farklı olan su; bana en sevmedıgın Fenerbahcede gormek ıstemedıgın 10 futbolcu say deselerdı bunlardan 5-6 tanesını gsden soylerdım ve ıclerınde emrede olurdu( arda, emre,hasan,bulent, ayhan... benım ıcın bırbırlerınden farkı yoktur...)... ama inşallah bizleriz şaşırtır Tümer gibi, Tümeri de istememiştim ama o sahadaki hırsıyla fikrimi değiştirdi alkışladım... şimdi emreyi de görecez zor olan sevmesemde saygı duymak zorunda olmam...Ama Çubuklu için nelere katlandık bir emreyemi katlanamıcaz......
İsmail Ant
31-05-2008, 21:34
Ne kadar iyi olursa olsun alınmasına gerek yoktu bence....
Ahmet Dikmen
31-05-2008, 22:03
emreyi hiç sewmem bize gelsede sewmicem.eski 6Sli hayır gelmez bu adamdan.gündemde kanoute etoo sheva war bu adam tadımızı bozdu!
Fırat Aydın
31-05-2008, 22:05
Gerek Hagi ekolünden yetiştiği çirkefliğinden, gerek ismini ağabeyi Şaban gibi cemaatlerle anılmasından, gerekse hayatından hiç haz etmediğim bir futbolcu Emre Belezoğlu. 23 senelik fenerbahçeliliğimde içime bu kadar sinmeyen başka bir transfer olmamıştı.
Oldu olacak F.Terim ve H.Şükür'de alınsın tam olsun....
İlker Kökdemir
31-05-2008, 23:55
Emre Demiş ki:
Galatasaray Milli Takımdan Fazla Tanınıyor!
Türkiye Liginin uluslararasında tanınmadığını anlatan Emre‚ Türkiye´den sadece Galatasaray´ın tanındığını söyledi. Emre‚ 2002 Dünya Kupası´nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek‚ ´´Bu kupadan sonra bile Milli Takım´ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka‚ bunu herkes kabul edecek´´ diye konuştu.
Kaynak: AA
-Hala Medyada Fenerbahce´nin 100.yılında Süpriz Transferlerden Biri Olacağın Konuşuluyor?
Emre Demiş ki:
Fenerbahçeden teklif geldiği doğrudur‚ hem de Newcastledan daha büyük teklif yaptılar ama ben Newcastle´ı tercih ettim. Çünkü ben Türkiyede Galatasaraylı Emre olarak anılmak istiyorum‚ ben Türkiyede efsane kadro oyuncusu olarak anılmak istiyorum. Emre denince Galatasaraydan sonra parantez içinde Fenerbahçe oyuncusu olmak istemem‚ ama bana ilgi duymaları beni memnun etti zaten onlara teklifleri için teşekkür ettim yaşım 26 en verimli çağımda Avrupada kalmam ve Türk futbolunu temsil etmem benim için önemli‚ artık Anadolu kulüplerindeki futbolcu arkadaşlarımız kendilerini aşsınlar ve dört büyüklerden önce Avrupayı tercih etsinler‚ Avrupanın sıra takımı bile olsa gelsinler burası çok farklı bir yer Avrupada oynayan oyuncu sayımız çok yetersiz‚ bence Avrupada bizi temsil eden oyuncu sayısı‚dünya kupasına gitme kadar önemli bir konudur‚ Türkiye deyince akla ilk Fenerbahçeden Tuncay Şanlı geliyor‚ bence Türkiyede bazı arkadaşların Avrupaya gelme devri geldi ve geçiyor.
Kaynak:TV8
Alp Alper
01-06-2008, 00:06
işin içinde para varsa hersey olur be emrecim...istersen gs yı komple alalım denemesi bedava...oyle gs lıyım dıye atıp tutmakla olmuyor bu işler..
Servet Güldeş
01-06-2008, 00:45
Yabancı sınırlı , kaliteli çok fazla türk yok zaten...
Emre , Fatih Tekke , Tümer gibi oyuncuları katmadan ş.liginde çok fazla bişey yapılamayacağı aşikar...
Biz bu takımı kupaları için sevmedik diyoruz ama Murat hacıoğlu , Ali Bilgin , Zafer Biryol larla ilk turlarda elenmek yerine zamanında rakip tarafta olup hırslı oldukları içinde bulundukları ortamın etkisiyle hoşumuza gitmeyen şeyleride yapmış olduklarınında farkında olarak Emre , Tümer , Fatih Tekke gibi oyuncuları tercih ederim...
Yönetimin başarı için başka çaresi varsa yazılsın onlar okumazda en azından şahsen ben hakikaten arkadaş bu adamlar yerine böyle bişey olsada olabilir diyeyim...
Kenan Şen
01-06-2008, 00:53
hakan şükür de bizde jübile yapsın da tam olsun bari..
Samet Koşar
01-06-2008, 00:58
Umarım bu fikir ayrılıkları tribüne de yansımaz.
Burak Baltacı
01-06-2008, 01:04
bu transferi kim istedi çok merak ediyorum:???:
Ahmet Erfen
01-06-2008, 01:07
Hakkını wersin formanın yeter !!
Aycan Yılmaz
01-06-2008, 01:10
Emre, verimli olur mu olur hatta cok olur belki bilinmez ama icime siniyor mu hic sinmiyor!!.. Nasıl Tuncay bildiginiz Fener'li Tuncay ise, Emre de bildiginiz gese'li Emre iste!!.. Ha bi' Hasan Sas,Sabri mi degil tabii ama iste Emre denince aklıma gese'li Emre'den baska bi'sey gelmiyor bu dünde böyleydi bugün de yarında böyle olucak!!.. Ha bu arada gese'ye takılan kapakda catır catır catlamaları da zerre kadar umrumda degil!!..
Ferdi Yüksel
01-06-2008, 01:14
Futbol bu oluyor arkadaslar boyle transferler ... en basitinden Rüstü Rencber Barcelonadayken Fenerbahcede futbolu bırakmak istiyorum dedi Fenerbahcenin alt yapısından yetişdi şimdi beşiktasda ...
Onur Aloğlu
01-06-2008, 01:15
hakan şükür de bizde jübile yapsın da tam olsun bari..
Blackburn Rovers macerasından sonra kapımızdan dönmüştü.
Bunlar olağan şeyler bence. Kabullenmek veya kabullenmemek açısından bakmıyorum ben olaya, elbette bir fikrim var benim de.
Artık öğrenmemiz gereken birşey var. Para karşılığında futbol oynayan bütün futbolcular, bedeli karşılığında her yere transfer olabilir. Futbolcuların artık ezeli rekabet diye bir kaygısı yok. Parasını alabileceği, rahat edebileceği, kendini gösterebileceği her yerde oynar futbolcu. Bu anlamda futbolcuların tümüne "elma" diyebiliriz.
Bizde durum daha farklı. Çoğumuzun seçme şansı bile olmadı. Doğduk, isimlerimizi futbolculardan koydular. 80' li yıllarda doğan Selçuk' ların çoğunun Fenerbahçeli olması tesadüf mü sizce? Değil tabii ki. Gelin görün ki Selçuk Yula dahi bugün hayatımda en büyük pişmanlığın dese bile, Galatasaray' da futbol oynamış bir büyüğümüz. Bu anlatılanlardan yola çıkarak, olaya tribünün içinden, yani bugüne dek bunun için bir karşılık almamış olan bizler açısından kendimize de "armut" diyebiliriz.
Bu sonuçları düşündüğümüzde, elma ile armutu karıştırmamak gerektiğini görüyoruz. Ha bir de, gözümüzün içine bakarak "ben şurada şu oldum, o yüzden rakip takımda oynamam" diyen futbolculara da bu konuda "artık" güvenilmemesi gerektiğini öğreniyoruz.
Bizimkisi sadece hoş bir hayal. Romantik bir macera tadında. Doğduğu yerde ölmek isteğinin, "ötekilere" uyarlanmış hali bizimkisi.
Ne onlar biz olabilir, ne de biz onlar.
O yüzden bundan sonra "kesinlikle bizimle kalacak, efsane olacak, o bu kulübün simgesidir" diyebileceğimiz oyuncular konusunda daha dikkatli hüküm vermekte fayda var.
"Armut" gibi kalmamak için...
Sevgiler.
Fırat Kocadağ
01-06-2008, 02:06
Futbol bu oluyor arkadaslar boyle transferler ... en basitinden Rüstü Rencber Barcelonadayken Fenerbahcede futbolu bırakmak istiyorum dedi Fenerbahcenin alt yapısından yetişdi şimdi beşiktasda ... Rüştü antalyaspor hatta antalyasporada antalyanın bi ilçesinden transfer olmuştur.
Profesyonellik olarak bakarsan işe çok normal. Ama banada pek olumlu gelmiyor Emre'nin transferi :)
Ferdi Yüksel
01-06-2008, 02:07
Rüştü antalyaspor hatta antalyasporada antalyanın bi ilçesinden transfer olmuştur.
Profesyonellik olarak bakarsan işe çok normal. Ama banada pek olumlu gelmiyor Emre'nin transferi :)
Fenerbahcedeyken daha 17 yasındaydı ama ben ondan dedim ...
Ahmet İnal
01-06-2008, 04:56
Ya Emre..
Bunlar mantık evliliği biz ilk görüşte aşka inanırız
Serhan Kuştutan
01-06-2008, 06:59
Blackburn Rovers macerasından sonra kapımızdan dönmüştü.
Bunlar olağan şeyler bence. Kabullenmek veya kabullenmemek açısından bakmıyorum ben olaya, elbette bir fikrim var benim de.
Artık öğrenmemiz gereken birşey var. Para karşılığında futbol oynayan bütün futbolcular, bedeli karşılığında her yere transfer olabilir. Futbolcuların artık ezeli rekabet diye bir kaygısı yok. Parasını alabileceği, rahat edebileceği, kendini gösterebileceği her yerde oynar futbolcu. Bu anlamda futbolcuların tümüne "elma" diyebiliriz.
Bizde durum daha farklı. Çoğumuzun seçme şansı bile olmadı. Doğduk, isimlerimizi futbolculardan koydular. 80' li yıllarda doğan Selçuk' ların çoğunun Fenerbahçeli olması tesadüf mü sizce? Değil tabii ki. Gelin görün ki Selçuk Yula dahi bugün hayatımda en büyük pişmanlığın dese bile, Galatasaray' da futbol oynamış bir büyüğümüz. Bu anlatılanlardan yola çıkarak, olaya tribünün içinden, yani bugüne dek bunun için bir karşılık almamış olan bizler açısından kendimize de "armut" diyebiliriz.
Bu sonuçları düşündüğümüzde, elma ile armutu karıştırmamak gerektiğini görüyoruz. Ha bir de, gözümüzün içine bakarak "ben şurada şu oldum, o yüzden rakip takımda oynamam" diyen futbolculara da bu konuda "artık" güvenilmemesi gerektiğini öğreniyoruz.
Bizimkisi sadece hoş bir hayal. Romantik bir macera tadında. Doğduğu yerde ölmek isteğinin, "ötekilere" uyarlanmış hali bizimkisi.
Ne onlar biz olabilir, ne de biz onlar.
O yüzden bundan sonra "kesinlikle bizimle kalacak, efsane olacak, o bu kulübün simgesidir" diyebileceğimiz oyuncular konusunda daha dikkatli hüküm vermekte fayda var.
"Armut" gibi kalmamak için...
Sevgiler.
aynen katılıyorum.bazıları siyasi dini görüşleri yüzünden sevmiyorlar bazılarıda futbolculugunu begenmiyorlar.bazılarıda gs li olmasından dolayı dıslıyor. fakat futbolcu olarak baktıgımızda cok yararlı bir transfer.ben diger yönlerini önemsemiyorum.fenerbahceli olmasınıda beklemiyorum.sadece aldıgı paranın hakkını versin yeter.ben buna inanıyorum.insalah bize cok yararlı olacak...
Can Rona
01-06-2008, 09:45
Fenerbahcedeyken daha 17 yasındaydı ama ben ondan dedim ...
Rüştü'nün aklında Fenerbahçe'ye gelmek yoktu,ne zaman ki trafik kazası geçirdi o zaman geldi.O trafik kazasını geçirdiği gün de Beşiktaş ile anlaşmaya gidiyordu,daha sonra doktorlar "Bu adam top oynayamaz" demesine rağmen biz kadroya kattık,17 değil 21 yaşında geldi bize.
Can Rona
01-06-2008, 09:52
Arkadaşlar hangi kulübün son 15 yıldır bir bayrak adamı var nasıl ve ne şartlarda orada olduğu belli olan Hakan Şükür ve Hasan Şaş dışında? Yok ve olamaz,eskide kaldı bir takımda başlayıp o takımda bitirmek,bugün o çok sevdiğimiz Tuncay para verseler gitmez mi Galatasaray'a ?Gider.Veya Kadıköy boğası dediğimiz,hatta efsane denilen Serhat Akın,2002'de Galatasaray'ın kapısında yatıp o tesislerde kalmadı mı ? Her sene Beşiktaş'a transferi gündemde olmuyor mu ? Oluyor.Serhat ta 6 sene kalmıştı bizde.
Bu yüzden arkadaşlar maalesef işler artık böyle yürüyor.
Mustafa Tokgöz
01-06-2008, 12:12
keşke serhat ta geri gelse çok özledik onu..
Erdem Özdamar
01-06-2008, 12:32
arkadaşalr emre bence iyi bir transferdir.evet o çubukluyu taşırmı taşıyamazmı göreceğiz ama tepkilerimiz biraz duygusal gibi geliyor bana.kendinizi onun yerine koyup düşünün birde.figo barçadan reale gitmedimi?ronaldo iki milano kulübündede oynadı.bu tarz transferler her zaman oluyor ve olacakta.emre tamam eyvallah ama galatasaraydan sabri veyahut hasan şaş gelirse o zaman kıyameti koparırım bende.
umarım başarılı olur emre ve çubuklunun hakkını verir.şimdi nihat gelse onuda beşiktaşlı diye kabullenmemek olmaz.aslolan formadır içindeki değil.
Özgür Coşkun
01-06-2008, 14:03
arkadaşlar şuanki koşullara bakıldığında yönetim en dogru seçimi yaptı bence....türkiyede zaten yabancı kontejanı sıkıntısı var...eldeki yararsız yabancıları göndermekte sıkıntı çekiyoruz zaten...çogu kesmin gitsin,göndersinler .ne duruyolar laflarıyla bitmiyor bu işler...klübün menfaatleri önemli....bu saatten sonra tribüncü duygularımızı kenara bırakıp sadece formanın önemine bakmalıyız içindeki insanlara değil....bu zamana kadar hep biz tribüncüyüz mantıgıyla yorumladık transferleri ve hep türkiye içinde barındık....bir çok kulvarda barınmak istiyosak geleni bagrımıza basmasakta gelene tepki göstermemeliyiz....zaten bende şuna inanıyorum emre gereken cevabı sahada o çubuklu forma ruhunu yansatarak vercektir zaten....
Mete Kahvecioğlu
01-06-2008, 14:05
imza töreninde Bir Gün Herkes FENERBAHÇELİ Olacak şapkası takması lazm...
Özgür Coşkun
01-06-2008, 14:05
onuda yapar :)
Cem Demirtaş
01-06-2008, 14:13
futbolcu taraftar olmak zorunda değildir..işini yapsın yeter bana...biz taraftarlığı kimseye bırakmayız zaten...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.