Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım Tekrar Aday
Doğukan Mutlu
15-05-2009, 12:32
http://www.haber32.com.tr/images/news/3785.jpg
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım (http://www.fenerbahce.com/aziz-yildirim/) 25 Mayıs'taki kongrede aday olacağını açıkladı.
Bu sabah basının karşısına çıkacak, 11 yılın değerlendirmesini yapıp yeniden aday olup olmayacağı,
Aragones konusu, futbol takımı, ekonomik durum ve eleştirilerle ilgili konuşacaktı; fakat Yıldırım toplantıyı iptal etti,
spor müdürleriyle kahvaltıda buluştu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım (http://www.fenerbahce.com/aziz-yildirim/),
daha önce bugün yapılacağı açıklanan basın toplantısını iptal etti.
Yıldırım son anda aldığı kararla açıklamasını iptal ederken,
yazılı ve görsel medyadan spor müdürleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
Sonrasında ise 25 Mayıs'taki kongrede yeniden Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağını ifade etti.
Kaynak: Fenerbahce.com & LigTv
Eray Şen
15-05-2009, 12:35
Fenerbahçemize hayırlı olsun..artık yönetimler göz önünde olmamalı önemli olan gelen teknik direktör ve onun yapacağı transferlerdir..bizi en az 5 yıl çalıştrıcak ekol sahibi vizyonu olan günü değil geleceği kurtarmaya çalışan bi hoca istiyoruz..daum çok iyi bir örnek ama geçmişe dönmeye gerek yok..Ayrıca bundan sonra tıpkı real madridde olduğu gibi adayların kavgayla değil transfer vaadiyle gelmesini istiyoruz
Özer Çetinkaya
15-05-2009, 12:56
Bir bu eksikti
Ahmet Deniz
15-05-2009, 13:14
Sadece yönetimde istikrar becerisi.. Bu da güzel..
Ozan Örs
15-05-2009, 13:25
Umarım söylediği gibi geniş çaplı bir revizyon yapılır...
Engin Kaşkaya
15-05-2009, 13:29
Keşke olmasaydı ama hayırlısı olsun.
Hurşit Mursaloğlu
15-05-2009, 13:46
umarım kazanırsınız başkanım
Levent Yağcıoğlu
15-05-2009, 14:50
Şu anda ondan başka bu koltuğu kaldırabilecek kimse yok camiada. Umuyorum ki verdiği sözü tutar.
Eray Şen
15-05-2009, 15:17
burda şunu hep beraber kabul edelim ki kimse aziz yıldırımın başkan olmasından mutlu olmak zorunda değil ama lütfen ona karşı olanlar bir defada kestirip atmayın.. Fenerbahçemiz için Sn Başkan da bir adım geri atsın taraftar gruplarımız da..Bu aşamada geniş çaplı bi mutabakata çok ihtiyacımız var..Başkanın vaatleri bana çok heyecan verdi umarım btünleşerek sölediklerini tüm Fenerbahçe camiası olarak gerçekleştirebliriz
İsmail.Uslu
15-05-2009, 15:21
Başkanım kendine gel..!!! seneye böyle bir takım görmek istemiyoruz..
Burak Ongan
15-05-2009, 15:25
bu sene hatalarını çok iyi anladığını düşüyorum, kalması istediğim bişidi en azından bi dönem daha.. sonrasında gelmesini istediğim isimler de şimdiden belli zaten.. bu seneki kötü anılarımızı seneye kesinlikle sileceğine inanıyorum ve en az bizim kadar onun da hatalarından dolayı üzüldüğünü düşünüyorum.. bu sene hata yapmayacaktır..
Birol Kösem
15-05-2009, 15:42
Gelecek Sezon Tüm Bu Kötü Anıları Unutturacak Bir Sezon Yaşatması Dileğiyle Aziz Başkan'ı Destekliyorum. Gelecek Dönemin Sonunda İse Başarılı Olsun Yada Olmasın Tüm Kurmaylarını Da Alıp Gitmeli Bu Onun Son Dönemi Olmalı Bence.
Umarım Bu Son Dönemini En İyi Şekilde Geçirir Ve Bir Efsane Olarak Son Verir Başkanlık Görevine.
Ufuk Coşkun
15-05-2009, 16:59
Başarılar Büyük Başkan.
Berat Elinç
15-05-2009, 17:38
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15721
başkanımız yukarıda ki sunumu yapmış bir iktisatçı ya da girişimci gözlüğüyle yaklaşırsak gerçekten mükemmele yakın bir şirket yönetimi gösterilmiş.
ama bir taraftar olarak bakacak olursak ben bu sunumda şampiyonlar ligi kupası (ya da final) lig şampiyonlukları ve kupalar görmek isterim
bu arada toplantıda bir nokta dikkatimi çekti
Başkanımız avrupa devlerini kast ederek , ''Eğer bizler de ekonomik açıdan onlar gibi güçlü olursak, istediğimiz her oyuncuyu transfer edebiliriz. O zaman istemesek dahi Avrupa'da başarı kendiliğinden gelecektir. Bu kriterlere en yakın kulüp de biziz'' demiş
başkanımıza şunu sormak isterdim. Bu mantığa göre ; Fenerbahçemiz Türkiye liginde ki takımlardan ekonomik açıdan çok daha güçlü ve Türkiye'de başarı kendiliğinden gelmesi gerekirdi! son üç senede tek şampiyonluk Türkiye kupasını yazmıyorum bile.
Ege Uysaler
15-05-2009, 18:29
bu saatten sonra ya gerçekten efsane olur ya da bu kadar başkanlıktan sonra kötü ayrılır
Fuat Rıhtım
15-05-2009, 18:46
Sadece Aziz Yıldırım değil, Türkiye'de başkanlığa adaylığını koyan herkesin adaylığını koyma şekli yanlış.
Real Madrid'i olsun, Barca'sı olsun başkan seçerken, adayları projeleri değil futbolcuları hep ön plana çıkartır. Bunları getirteceğim der.
Bizlerde ise hep şu kadar para kazandıracağız diye ön plana çıkar hep başkan adayları. Sadece bizde değil diğer Türk takımlarında da aynı durum var.
Ben proje mroje istemiyorum başkan.
Bana futbolcu getir.
Mesela de ki Ronaldinho'yu getireceğim.
Ondan sonra zaten sen projeni tanıtmadan biz o projelere gereken desteği veririz, o Ronaldinho'nunda parasını çıkartırız.
Sen yeter ki bize artık para kazandırabileceğin projeleri değil, isimleri vaat et.
Gereken fedakarlığı hep yaptık, bundan sonrada yaparız zaten..
Mustafa Yüksek
15-05-2009, 21:59
Umarım hayırlı olur gerçi şahsi düşünceme göre yönetimdede bir revizyon şarttı ama başkanımız devam kararı aldı bakalım artık inş gelecek sezon avrupa ve türkiye de kafaya oynayacak bir kadro kurulur başınada sezonluk değil uzun dönemlik bir teknik direktör getirilir...
Ali Yıldırım
16-05-2009, 01:52
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım valla..
Fatih Karamustafaoğlu
16-05-2009, 04:26
10 + 3 :dans:
+ ∞ dileğiyle :serefe:
Özer Çetinkaya
16-05-2009, 18:42
+ ∞ dileğiyle :serefe:
Vay saltanat şekli :D
Mustafa Özbakır
17-05-2009, 03:06
başkan aday olduysa başkan başkandır. Diğer adaylar çekilsin bence direk
Servet Güldeş
17-05-2009, 03:16
başkan aday olduysa başkan başkandır. Diğer adaylar çekilsin bence direk
O dediğin gazoz ağacı...
Orçun Bal
17-05-2009, 20:30
BENcDE SALTANAT DEWAmm ETMELİ BİZE YAŞAtTIKLARINIIı UNUTMAMAk GEREKk BENce TEKNİK KADROda İŞ YOKK ...
Can Demir
18-05-2009, 20:43
Aziz Yıldırım yeniden adaylığını açıklamış sunumu da sitesine koymuş hepimiz gördük finansal açıdan mükemmel olduğumuzu. Çok başarılı bir insan , umarım ömür boyu bu kulübün başında bulunur. Böyle giderse mali olarak Real Madrid ve Manchester'ı geride bırakırız.Bizim stadımızdan daha iyi bir stat türkiyede mevcut değil. Amatör branşlarda utnamasak 0-3 yaşta bile şampiyon olacağız.
Seviyoruz Seni Aziz Yıldırım.
Oldu mu?
Oğuz Alaylı
23-05-2009, 23:16
BENcDE SALTANAT DEWAmm ETMELİ BİZE YAŞAtTIKLARINIIı UNUTMAMAk GEREKk BENce TEKNİK KADROda İŞ YOKK ...
İşte bütün olay burda bitiyor. SALTANAT !!!
Bence de saltanat devam etmemeli. Bize yaşattıklarını unutmamak gerek. ;)
Abdulhalim Şerbetçioğlu
24-05-2009, 00:52
İşte bütün olay burda bitiyor. SALTANAT !!!
Bence de saltanat devam etmemeli. Bize yaşattıklarını unutmamak gerek. ;)
bence arkdaşım haklı bizler nasıl fenerbahçe cumhuriyeti diyorsak o zaman saltanatta olmaz ve aziz yıldırım iyi veya kötü hizmet yapmış olabilir ama artık koltuğu bırakması gerekir bu dünya sultan süleymana kalmamış...
Tuğba Tülü
24-05-2009, 04:01
Her ne kadar iki rakibi görünsede bu kongrede kendisini zorlayacak güçlü bir isim olmadığı için başkan yine tek başına aday gibi görünüyor,ancak aziz başkanın yeni kadrosunda biraz revizyona gitmesi lazım,kadrosunda Ali koç ,Neşet yalçın gibi bir kaç isme daha yer vermesi ve ince eleyip sık dokuması lazım artık...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.