PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe kombine fiyatlarında Ada'yı solladı

Gökhan Işın
23-05-2009, 11:57
http://www.takvim.com.tr/Spor/2009/5/22/fener_adayi_solladi

Fener Ada'yı solladı

İngiliz devleri Chelsea ile M.United'ın maçlarını oynadığı statların kombine bilet fiyatları Şükrü Saracoğlu'nun yarısı bile değil! Üstelik Fenerbahçe, kombine biletlere henüz zam bile yapmış değil Kombine bilet satış gelirlerinde Türkiye'deki rakiplerine fark atan Fenerbahçe'ye Avrupa'da bile yaklaşan çıkmadı. Şürkrü Saracoğlu Stadı, kombine bilet satış fiyatlarıyla hem M.United'ın Old Trafford'una, hem de Chelsea'nin Stamford Bridge'ine fark attı! Tribünlerin karşılaştırmalı fiyatlarıyla bu qerçek daha da gün yüzüne çıktı.

YAKLAŞAMADILAR BİLE!
Stamford Bridge'in Batı Tribünü'nün kombine fiyatı 7920-1125 pound (1,872-2,666 TL) arasında değişiyor. Benzer konuma sahip Saracoğlu'nun Maraton Tribünü'nde ise fiyatlar 4.900-5.700 TL arasında. Old Trafford'da Kuzey Tribünü 799 paund (1.846 TL). Fenerium Tribünü'nde ise kombine fiyatı 2.550 TL.

Gökhan Işın
23-05-2009, 12:00
kombine fiyatlarımız gerçekten çok pahalı.
adamlarda ronaldo,tevez,drogba,terry,lampard....vs gibi yıldızlar varken ödedikleri skombine parası bu kadarken bizim kazım,emre,gökhan emreciksin,maldonado,josico gibi kuluıbe ne kattıkları ortada olan (daha doğrusu olmayan) futbolcular için bu kadar para ödediğimizi görmekten üzüldüm..

Süleyman.Özdemir
23-05-2009, 15:31
Bu kadar rezil bi sezondan sonra yönetim kendi yaptıgı yaNLIŞların faturasını BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARINA ödetmek istiyorsa yanılıor... Hatayı kendileri yaptıysa telafisinide kendi ceplerinden yapsınlar.. KOMBİNE kart fiyatlarını artırarak deill :((

Fuat Rıhtım
23-05-2009, 15:37
kombine fiyatlarımız gerçekten çok pahalı.
adamlarda ronaldo,tevez,drogba,terry,lampard....vs gibi yıldızlar varken ödedikleri skombine parası bu kadarken bizim kazım,emre,gökhan emreciksin,maldonado,josico gibi kuluıbe ne kattıkları ortada olan (daha doğrusu olmayan) futbolcular için bu kadar para ödediğimizi görmekten üzüldüm..

O kadar yıldızı benim takımıma versinler, kombineleri ben bedava yaparım. Bizim kombineler futbol takımının gelirleri arasında bel kemikken, adamlarda önemsiz bir kaç kalem gelirden birisi. Adamlar katıldıkları turnuvalardan, sponsorlardan aldıklarıyla zaten bizim 8-10 katımız para kaldırıyor.

Tabi kombine fiyatlarınıda savunmuyorum burada :D

Ben geçen seneyle aynı fiyat olmasını bekliyordum. Ali Koç düzenleme yapacağız bilet fiyatlara dediğinde, bilet fiyatları düşer, kombinelerede zam gelmez, aynı fiyattan alırız diyordum. Baya baya pahalandı yalnız. Villareal miydi neydi, bu sene sanırım bedava kombine veriyorken, bize yapılan bu artış, baya ters kaçıyor gerçekten.

Özer Çetinkaya
23-05-2009, 18:47
Sana göre biz neyiz
Biz fenerbahçeliyiz:)

Bıktık artık bu müşteri rolünden. Takım sanki şampiyon oldu

Cansu Bilen
23-05-2009, 19:35
böyle giderse tribünde bağıracak adam kalmıyacak...

Hamza Şimşekci
23-05-2009, 19:37
tabi pahalı olacak biletler.. yoksa biz öğrencilerde maça gider orada takımımızı destekleriz sonra gürültü olur stadta...

Gökhan Işın
25-05-2009, 11:24
Old Trafford Stadyumu Kuzey Tribünü-İkinci kat, kenar sektörü: Söz konusu koltuktan sahanın görünüşü yukarıda üstte. Sezonluk kombine fiyatı: 779 pound = 1.846 YTL

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, Fenerium tribünü, A Blok, 1-11 sıra. Söz konusu koltuktan sahanın görünüşü yukarıda altta. (Henüz zam görmemiş) sezonluk kombine fiyatı: 2.550 YTL

------------------------------------

Stamford Bridge Stadyumu. Batı tribünü. Söz konusu koltuktan sahanın görünüşü yukarıda üstte. 2009-10 sezonu kombine bilet fiyatı. 790-1125 pound arası = 1.872-2.666 YTL arası

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, Maraton tribünü, D Blok, 1-11 sıra. Söz konusu koltuktan sahanın görünüşü yukarıda altta. (Henüz zam görmemiş) sezonluk kombine fiyatı: 4.900-5.700 YTL arası

Faruk Güler
25-05-2009, 13:14
sampiyonlar liginde degiliz , şampiyon degiliz , kupada almadık cok buyuk yildizlarimizda yok (ingiltere ve ispanyaya gore)...Ne bu fiyatlar ya..biz incek bu sene diyoruz %20 zam soylentileri dolaniyo :???:

Serkan Şahin
26-05-2009, 10:11
tabi pahalı olacak biletler.. yoksa biz öğrencilerde maça gider orada takımımızı destekleriz sonra gürültü olur stadta...
yorumda son nokta :) tamamen katılıyorum :cool:

İlhan Şalgam
26-05-2009, 11:54
ayıp ya... YETER!!! Barca nıın bile fiyatları bizden düşük... adamlar resital seyretiyor, biz eziyet....

Emre Dursun
26-05-2009, 23:03
sanki takım bu sezon fırtınalar estirmiş,avrupayı sallamış yaptıkları cidden iş değil sonra yok müşteri mi? tarftar mı? olduğunu karıştırıyo insanlar...bu ne demek cebinde parası olan gelsin fenerbahçeyi izlesin olmayan o stada giremesin buna getiriyolar olayı...bravo yönetime tekrar seçilir seçilmez o kadar yapılacak iş varken aragonesi göndermek gibi ilk kombinelere zam yaptılar söylenecek çok fazla bişey yok...