PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım Yeniden Başkan

Engin Kaşkaya
24-05-2009, 19:31
Fenerbahçe'de beklenen oldu !.. 11 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübü 3 yıl daha yönetecek !..
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/657220090524041747306.jpg
Kongre divan kurulu başkanı Talat Yılmaz, oy sayımının tamamlanmasının ardından sonuçları açıkladı. Yılmaz, Fenerbahçe Kulübü tarihindeki en yüksek katılımlı kongrede 6 bin 401 üyenin oy kullandığını belirterek, bunlardan 6 bin 335'inin geçerli sayıldığını, Aziz Yıldırım'ın 5 bin 53, diğer adaylar Şadan Kalkavan'ın 1216, Sibel Funda Pala'nın ise 66 oy aldığını açıkladı.
Yıldırım, sonuçların açıklanmasının ardından kürsüye gelerek teşekkür konuşması yaptı.

Aziz Yıldırım'ın 3 yıl için üyelerden onay alan Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor:

Asil Üyeler:
Nihat Özdemir
Ali Koç
Vedat Olcay
Abdullah Kiğılı
Nihat Özbağı
Murat Özaydınlı
Mithat Yenigün
Şekip Mosturoğlu
Cihan Kamer
Mahmut Uslu
İlhan Ekşioğlu
Ali Yıldırım
Serhat Çeçen
Ömer Temelli

Yedek Üyeler:
Hüseyin Ersan Topbaş
Semih Özsoy
Ünal Uzun
Turhan Şahin
Hakan Dinçay
Yasemin Merçil
Emin Gürhan İskender

Engin Kaşkaya
24-05-2009, 19:32
hayırlısı olsun.

Erdal Futtu
24-05-2009, 19:35
Hayırlı olsun..
Cihan Kamer, Abdullah Kigılı gibi isimlerin yönetime girmesi dikkat çekici..

Ufuk Coşkun
24-05-2009, 19:41
Topbaş ın oğlu da girmiş.Neyse hayırlı olsun...

Eray Şen
24-05-2009, 20:04
ilhan ekşioğluna çok sevindim..başarılı bir yıl bizi bekliyo gibi görünüyo inşallah :)

Altay Şimşek
24-05-2009, 20:12
Hayırlı, uğurlu olsun. Başarılarla dolu 3 seneye...

Mustafa Ünal
24-05-2009, 20:18
Şadan Kalkavan'dan daha iyidir kalması.

Değişmesi ümidiyle , hayırlı olsun.

Abdullah Tabaktaş
24-05-2009, 20:35
yönetimin yaptıgı hataları tekrarlamayacagını düşünüyorum hayırlı olur inş .

Burhan Tektaş
24-05-2009, 21:17
yönetimin yaptıgı hataları tekrarlamayacagını düşünüyorum hayırlı olur inş .

o konuda suphem yok kanka bence bızı muhtesem 3 yıl beklıyor :D:D

Güzide Ören
24-05-2009, 21:32
Aziz başkan ve ekibine başarılarla dolu yıllar diliyorum...Hayırlı olsun

Cansu Bilen
24-05-2009, 23:06
Hayırlı olsun...yeni dönem FENERBAHÇEMİZE ! umarım güzel günler bizi bekliyordur

Orhun Can
25-05-2009, 02:00
Abdullah Kiğılı, İlhan Ekşioğlu gibi isimler tekrardan yönetimde.

Vatana millete hayırlı olsun ne diyim...

Hurşit Mursaloğlu
25-05-2009, 04:23
bence olması gereken oldu ve Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım kaldı nice 3 senelere

Yiğit Arın
25-05-2009, 18:21
R.T.Erdoğan'ın kuyumcusu Cihan Kamer ve Kadir Topbaş'ın oğlu Hüseyin Topbaş yönetime girmiş.

Böylesine iktidara yamanmanın bariz olduğu bir Fenerbahçe yönetim kurulu daha görmemiştim. Amaç nedir, ne fayda beklenir bilmem ama bence bu büyük bir rezalettir ve Aziz Yıldırım dönemindeki uzun rezaletler listesine yeni dönemine başlar başlamaz bir yenisi daha eklenmiştir. :kizgin:

Berkay Erdim
25-05-2009, 18:27
Fenerbahçemiz'e hayırlı uğurlu olsun.

Kongrede geçen iki gün içerisinde 2001'den bu yana katıldığım kongreler arasında en iyi geçeniydi diyebilirim. Sayın Şadan Kalkavan'ın aday olması, kulüp içi muhalefetin varlığı açısından önemli ve iyi bir mesaj oldu. Fakat kongrenin takdiri "büyük başkan" sloganları eşliğinde yine Sayın Aziz Yıldırım ve ekibinden yana oldu.

Bence de Sn. Abdullah Kiğılı'nın ve Sn. İlhan Ekşioğlu'nun isimleri, Yönetim Kurulu listesine artı değer kattı. Sn. Hüseyin Topbaş'la da tanışma ve kısa bir sohbet etme fırsatımız oldu. Son derece beyefendi ve mütevazi bir kişi, benim ilk intibam çok olumlu. Görev yapacağı dönemde Fenerbahçe'ye önemli katkıları olacağından da eminim.

Bu vesileyle, geömiş Yönetim Kurulu'nda görev yapan tüm Yöneticilerimize de yürekten teşekkürler. Fenerbahçe için en önemli hizmet mevkisinde, büyük fedakarlıklarla yapılıyor bu görevler.

Ayrıca, tüm 1907ÜNİFEB üyelerinin de kendilerine Kongre Üyeliği'ni hedef koymaları lazım. Bundan sonra, 1907ÜNİFEB mezunları olarak bu konuyu daha ciddi şekilde ele alacağız. Bence Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği, 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği ile beraber bir insanın hayatında üye olabileceği en harika dernektir =)

NOT: Genel Kurul haberinin en kısa sürede resmi sitemizde de (www.1907unifeb.org (http://www.1907unifeb.org)) yer alması iyi olacaktır.

Oktay Doğan
25-05-2009, 19:42
Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yeni Yönetim Kurulu'nun Fenerbahçemize ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum. Çok sağlam ve güzel bir yönetim kurulu oluşturulmuş umarım bundan önce yapılan yanlışlar bundan sonra yapılmaz.

Yiğit Arman
25-05-2009, 20:25
Cihan Kamer ve Kadir Topbaş'ın oğlunun yönetime girmesi stadın tapusunu ve yakında ihaleye açılacak Fenerbahçe burnundaki Devlet Demiryollarının arazisini almak isteyen Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulunun politik atakları gibi durmakta. Benim içime sindi mi kesinlikle hayır.

İnşallah yönetimsel anlamda yapılan hatalar tekrarlanmaz ve sponsorların, tribünlerdeki kaosun konuşulduğu bir Fenerbahçe olmasından ziyade Fenerbahçelilik ruhunun ön planda olduğu bir 3 sene geçiririz.

Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Tuğba Tülü
26-05-2009, 01:03
Camiaya hayırlı olsun yeni yönetim ,Aziz başkan kadroda bir kaç revizyona gitmiş inşallah kurduğu kadrodan ilerde pişman olmaz ..Neşet Yalçın ın olmamasına üzüldüm , (benim adamımdı o :banane:)

Davut Özer
26-05-2009, 01:14
hayırlı bir 3 yıl olması dilegiyle fenerbahcenın ankara tesislerine ve boluda yapılacak kamp tesislerine cok sevindim doğrusu ilerisi için cok güzel

Erhan Aslan
26-05-2009, 01:20
Hayırlı olsun.. Başarılar diliyorum.. Güzel bir 3 yıl geçirmek dilekleriyle...

Mustafa Ünal
26-05-2009, 10:22
Tahir Perek'i göremedim listelerde. Bence olmalıydı.