PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon seyircisine teşekkür ederiz!!!

Utku Bayram
21-11-2004, 19:21
trabzon deplasmanından sonra mikrofonu tuncaya uzatıyorlar ilk sözü 'burdan tüm trabzon taraftarına teşşekkür etmek istiyorum gerçekten çok rahat bir yolculuk geçirdik otobüsümüz taciz edilmedi maçtada fazla taşkınlık yaşanmadı' yani olması normal olmaması olağanüstü bir durum.adamlar öyle bir yerleştirmişler ki insanların kafasına tabuyu!birde Türkiye'de tel örgüleri kalkan ilk stadlardan biri avni aker.'alt tarafı ufacık taş adam magnumla vurulmuş gibi iki seksen yatıyor' zihniyeti sayesinde bu holiganizmi trabzonda tüm Türkiye kanıksar hale geldi.ama futbol seyirciliğini;tarftarlığı serserilikle karıştıran bu kitleye birilerinin usul nizam öğretmesi gerekiyor.hayvanlık içlerinde varsa kafese kapatılıp en ilkel şekilde terbiye edilmelerini tavsiye ediyorum.

Serkan Özen
21-11-2004, 20:24
hiçbir taşkınlık yapılmamış olması (ki atılan taşlar da var ya.. neyse...) onlara teşekkür etmemizi gerektirmez. Zaten yapmamaları gereken şeyleri yapmadılar. Tuncay aynı maç içinde olduğu gibi maçtan sonra da havayı yumuşatmak gerginliği azaltmak adına böyle bir açıklama yapmış.

Ben bu takımın taraftarına olumlu yaklaşabileceğimi hiç sanmıyorum açıkçası. Trabzon'a çıkarılması gereken kartlar son dakikada değil de zamanında çıksaydı yansıtılmaya çalışılan bu sportmen havanın yerine de küfür taşkınlık taşlar vs... olacağından da neredeyse adım gibi eminim

Ezgi.Haslan
21-11-2004, 20:55
* Gerçekten bir tesekkürü hak ettiler dün. Beklenenden çok çok daha iyi bir atmosfer vardi. Bir anda degismelerini bekleyemeyiz tabii.. Taslar da olucak o kadar.. Yavas yavas bu anarsi stadlarimizdan, sporumuzdan çikar umarim..

Ceyhun.Demir
21-11-2004, 21:05
tribünlerdeki taraftarlarına bişey diyemem ama dün maçı izlediğim yerdeki trabzonsporlulara teşekkür ediyorum.. :) maç boyunca hiç küfür etmeden uslu uslu izlediler..maçın 80. dk'sındada efendi efendi kalkıp gittiler..gerçekten ilginçti.. :)

Burçay Tiftikçi
21-11-2004, 22:07
Bugün bjk-Fenerbahçe bayan basket maçına Mehmet Çatay geldi....Ts seyircisi çok centilmen diyolar dedik....Adam ne centilmeni...Küfürler taşar dedi kısa kesti ama adamın suratı değişti....

Fatih Dilber
21-11-2004, 22:11
doğmamış çocuklara bile küfür ettiler cümlesini duydum bugün ağzından mehmet çatayın >:( >:( >:( >:(

Berk Aymete
21-11-2004, 22:37
kimse o taraftara teşekkür etmemeli
çok mu iyidiler, hayır değildiler... federasyona ve hakeme her zmn ki gibi küfür ettiler anons yapılmadı, taşlar atıldı anons yapılmadı, fenerbahçeye küfür edildi anons yapılmadı tek yapmadıkları olay çıkarmamaktı onu da tek başlarına yapmaları olay olurdu....

ama taraftar konusuna gelince beşiktaşa deyineyim bize terörist diyen "KATİLLER" hangi taraftarın daha iyi olduğunu göstermeye başladılar....

Emre Oruç
22-11-2004, 13:26
Merhabalar,

Sanırım Trabzon seyircisi teşekkürü hak edecek en son seyircidir.Ama yine de önceki senelerdeki insanlık dışı hareketlere nazaran daha sakin bir maçtı (Lütfen yanlış anlamayın kastim Trabzonspor taraftarınadır).Zaten hatırlarsanız Tuncay Lyon kalecisne de bu gibi bir barışçıl mesaj göndermişti.Bence böylesi daha iyi.Bırakın İnsanlık bizde kalsın.

Yiğit Arın
22-11-2004, 16:16
Arkadaşlar Nobre'nin kafasına direk beton parçası atan, Fenerbahçe formasını yakan, olmadı ısırmaya çalışan (amaç neyse?), staddaki Fenerbahçe bayrağını indiren, hakeme Aziz Yıldırım'a küfür eden terörist taraftardan mı bahsediyoruz?!

Evet bu sefer otobüsümüze suikast girişiminde bulunmadılar belki bu bir gelişme olabilir ama teşekkür edilecek birşey hiiiç göremiyorum. Nobre'nin kafası yarılsa gözü çıksaydı ne olacaktı! Bjk stadında olduğu gibi illa birisine birşey mi olması gerekiyor?

Federasyon ne ceza verecek merakla bekliyorum...

Vehbi Şirikçi
22-11-2004, 16:28
Atmosferin geçen senelere göre daha sakin olmasının en büyük sebebi Trabzon'a bizim taraftarımızın götürülmemiş olmasıdır. Rüştü'yü alkışlayarak teşekkürü hak eden insanlar da vardı, Nobre'yi öldürmeye teşebbüs sayılabilecek büyüklükteki beton parçasını atan insan da.

Erkan.Ergun
22-11-2004, 19:07
Taraftar gitmediği zaman dostluk mesajlarını herkes verir.Sen Fenerbahçe formalı gördüğün insanı sindirmeye çalış,her sene sahaya taş,sopa her birşeyi at.Daha sonra da alkışı haket.Hukuk kurallarına aykırı.

Ezgi.Haslan
22-11-2004, 19:25
Alkışı hak etmiyolar. Sadece geçtiğimiz senelreden daha sakinlerdi. o yüzden "küçük" bi teşekkürü hak ediyorlar sadece, bence.
ama bitsin artık bu düşmanlık! küfür küfür küfür!! taşlanan otobüsler, sahaya atılanlar, kavgalar... nereye kadar devam edecek, nereye kadar göz yumulacak bunlara hele de dün yaşananlardan sonra!!! >:( >:( >:(

Onur Bilgin
22-11-2004, 19:41
kalsın ben almayayım

Onur Kalender
22-11-2004, 20:48
Arkadaşlar Nobre'nin kafasına direk beton parçası atan, Fenerbahçe formasını yakan, olmadı ısırmaya çalışan (amaç neyse?), staddaki Fenerbahçe bayrağını indiren, hakeme Aziz Yıldırım'a küfür eden terörist taraftardan mı bahsediyoruz?!

Evet bu sefer otobüsümüze suikast girişiminde bulunmadılar belki bu bir gelişme olabilir ama teşekkür edilecek birşey hiiiç göremiyorum. Nobre'nin kafası yarılsa gözü çıksaydı ne olacaktı! Bjk stadında olduğu gibi illa birisine birşey mi olması gerekiyor?

Federasyon ne ceza verecek merakla bekliyorum...
Otobüsümüze suikast girişiminde bulunmadıkları biraz yanlış oluyor. Otobüsün düzergahı üzerindeki bir manavın, tezgahında bulunan elmaları otobüse yağdırdığını eklemek lazım!.. >:(

Ata Bahadır
22-11-2004, 21:30
Tuncayin yanlisi yok burda macin hemen ardindan bu yonde sorulan bir soruya cevap verdi efendice..

Ama Trabzon seyircisinin degistigine asla inanmiyorum bu macta asiri bir olay olmadiysa seyircimizin olmamasindan oldu. Buna ragmen nobreye isabet etse Allah korusun biryerini kirabilecek buyuklukteki molozlar ve Fenerbahce formasi ve bayraginin yakilmasida degicemiyeceklerinin en buyuk isareti idi.

Servet Güldeş
22-11-2004, 22:10
* Gerçekten bir tesekkürü hak ettiler dün. Beklenenden çok çok daha iyi bir atmosfer vardi. Bir anda degismelerini bekleyemeyiz tabii.. Taslar da olucak o kadar.. Yavas yavas bu anarsi stadlarimizdan, sporumuzdan çikar umarim..

çok ilginç ezgi bu sözleri söylerken inönüde bi kişi öldürüldü... ??? ??? ???

Muhammed Turan
22-11-2004, 23:13
Nedenini bilmiyorum ama timsahları hiç sevmem lakin onlara et atarım. İş trabzonluya gelince su bile vermem. Çoğu insan bu cümleme kızacaktır ama elimden gelmiyor sevemiyorum hatta nefret ediyorum ki teşekkür edeceğim! 2000 yılında TRT ' nin bir spor programında tribün terörü hakkında yapılan röportajda trabzonlu taraftarların "Fenerliyim diyen bu şehre giremez, girse de çıkamaz, çıksada kafası koparılıp gönderilir" - " en iyi Fenerli ölü Fenerlidir" cümlelerini sanki bugün söylemişler gibi çok iyi hatırlıyorum. Nefretim bundandır.

Burhan Günarslan
23-11-2004, 00:36
bence teşekkürü hak edecek hiçbir davranışı hak etmediler kusura bakmayın ama ben bu kadar iyimser bakmıyorum sahaya iki avuç taş atıyorlar daha ne olsun ya adamın kafasına gelse alın size inönüde ki katliamın aynısı olacak ,diğer davranışları normal seyircilerin yaptıklarından yenilgiyi alınca dakika 85 te stadı terk ettiler

Ha tuncay şunun için teşekkür ediyorsa o başka bize küfür etmediler diye ise eyvallah

Salim İrken
24-11-2004, 00:35
Etmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben öyle adamlara teşekkür falan etmem 1 senede ne değişti?

Selçuk Mısırlı
02-12-2004, 20:20
Yaa sizde adamların bi anda kuzu olup uslu uslu maç izleyip gitmelerini mi bekliyosunuz? Bundan önceki maçlara nazaran çok daha iyidiler. Tamam taş attılar,bayrağı yaktılar ama bikaç kişinin yaptığı olayı 30 bin kişiye maletmeyin.Her stadda bu tür olaylar zaten var...Bi de Trabzon-Fener maçıysa ve Fenerbahçe maçın ilk dakikalarından beri önde olup maçı 2-0 kazanmışsa artık bu kadarına şükretmek lazım.Gönül ister ki hiç olay olmasın ama zamanla...Adamların 96'dan başlayan inanılmaz bi hınçları var bize karşı...Artık yavaş yavaş kaybolmaya başladı gibi geliyo bana..Sizde biraz yardımcı olup küçük bi teşekkür etseniz ne kaybedersiniz? Ben bunları Trabzon'da yaşayan biri olarak yazıyorum.Yanlış anlamayın tabii ki Fenerbahçeliyim...

Erkan.Ergun
02-12-2004, 22:48
Oraya Fenerbahçe taraftarı gitmediği zaman ''Spor dostluk,barış,kardeşliktir'' pankartı asıp bunu uçurmak kolay.Aynı zamanda taraftar gelmeden taşkınlık yapmamalarıda normal.Olsaydı görürdüm boylarını.Sene başında takımın otobüsünü taşlayan hayvan sürüsü bu kadar kısa sürede mi değişti.

İnanç Baş
03-12-2004, 12:06
Halâ bazı şeyleri aşamamanın sıkıntısı var. Adamlar 21 senedir şampiyon olamıyorlar. 21 sene içerisinde 3 defa ellerinden şampiyonluğu aldık. Kendi yapmış oldukları hataların hırsını ve hıncını bizden almaya çalışıyorlar. Bu da yetmezmiş gibi Fenerbahçemizin o sezon şampiyonluk için çekiştiği rakiplere yalakalık yapması da cabası . Ben şunu anlamıyorum; Geçen sezon ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz hafta Trabzon kendi evinde ezeli yalakalığını yaptığı Galatasaray ile oynuyor ve 4-2 yeniliyor. Dolayısıyle hiçbir iddiası kalmıyor. Bu olayda sonra Galatasaraylı futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri ellerini kollarını sallaya sallaya stadı terk ediyorlar. Ne bir küfür var ne de taşlanan otobüsler. Keza bu sene yine yeniliyorlar Galatasaray'a. Yine hiçbirşey yapmıyorlar. Nedir bu Fenerbahçe düşmanlıkları halâ anlayabilmiş değilim. Bu nedenle Bu ligden Başta Trabzonspor olmak üzere , Samsun, Rize ve Akçaabat Sebatspor'un düşmeni canı yürekten istiyorum.

Burçay Tiftikçi
03-12-2004, 12:11
Rize hakında aynı şeyleri söyleyemeyecegim....Rize deki insanların çogunun Fenerbahçe ye sempatisi vardır....Fakat Rizespor un başkanı tam bir Fenerbahçe düşmanı ve gs yalakası....