Orijinalini görmek için tıklayınız : Ronaldinho Fenerbahçe'ye gelir mi?
Mustafa Özbakır
26-05-2009, 19:58
Bu sezon büyük transferlere imza atacağını söyleyen başkanımız aziz yıldırım ronaldinho konusunda gerçek bir yalanlama yapmadı şimdiye kadar.Bu zamana kadar hep transfer dedikodusu çıktığında yönetimden biri açıklama yapıyor ve ben anlayabiliyorum artık gerçekten var mı böyle bişey şimdide öyle bişey sezdim hem öte yandan şimdiye kadar hiç bir futbolcu görüşlerini açıkça belirtmezdi alex ve carlos açıklamalarda bulundular.Siz nedersiniz fenerbahçe ve lig tarihinin en büyük transferi gerçekleşir mi?:o
Fuat Rıhtım
26-05-2009, 20:06
fenerbahçe ve lig tarihinin en büyük transferi gerçekleşir mi?:o
Öyle birşey imkansız. Messi, C.Ronaldo gibi bir adam almadığımız sürece R.Carlos bu ligin gelmiş geçmiş en büyük ve değerli oyuncusu olacaktır.
Berk Ulupınar
26-05-2009, 20:13
Aziz Yıldırım kongreden önce katıldığı televizyon programında Ronaldinho için girişimde bulunulmadığını söyledi.
Ege Uysaler
26-05-2009, 20:15
ne ronaldinho su ya hiç mi ders almadık
Tuğfan Aslan
26-05-2009, 22:35
ihtiyacımız yok ve zaten gelmez.
Servet Güldeş
26-05-2009, 23:29
Kendimizi böyle Eto & Ronaldinho lara alıştıyoruz... Orta seviyede gelen yabancıya burun kıvırıyoruz sonra...
Esra Kaynaşık
26-05-2009, 23:56
ronaldinho gelse ne olacak ki...Önemli olan fenerbahçe ruhunu geri getirecek futbolcuların gelmesi...Ayrıca o gelse gelse 35+ olduğunda gelir
Yusuf Yavuz
27-05-2009, 00:26
Kendimizi böyle Eto & Ronaldinho lara alıştıyoruz... Orta seviyede gelen yabancıya burun kıvırıyoruz sonra...
aynen öyle. medya iki isim atar, sonra yönetim alamadı oluyor.
Kürşat Pak
27-05-2009, 00:57
FENERBAHCEM ronaldınhoyu alırmı sorusu daha gusel olurdu:D:D
Alican Gülberk
27-05-2009, 00:59
ronaldinhoya verceğen parayla 5 afrikalı al koy kanatlara koşsun dursun ilerde yattara gibi olur onlar bize tempolu oyuncu lazım ah tuncay ahh.
Eray Şen
27-05-2009, 01:05
Ronaldinho Fenerbahçe'ye lazım mı diyen arkadaşlar ne yaptınız Allah aşkına çalışmayan sol kanadımıza tuncay tipi bi oyuncu gelicek ve adı ronaldinho..nasıl ihtiyacımız olmaz anlamıyorum..ayrıca R10 çok hırslı ve tempolu bir oyuncudur ben bir tehlike göremiyorum
son söz de ronaldinho gelir veya gelmez ama ben avrupa basınında (haber kaynağı türkiye olmadan) Fenerbahçe Ronaldinho'yu almaya çalışıyor haberlerini görünce takımımla gurur duyuyorum..işte vizyonumuz ve büyüklüğümüz bu!!!
Kenan Ergün
27-05-2009, 01:12
Xabi Alonso-Josico düşüşünü yaşamayalım da.
Eray Şen
27-05-2009, 01:14
umarız olmaz tabi renktaş..nerden hatırlattın o adamı içimde bir ukde :) o herif bizde olsa çok farklı bir durumda olurduk bugün kanımca..zira koca liverpol orta sahasını çekip çeiviryor:)
Aytek Öztürk
27-05-2009, 02:36
gelirse veya getirilirse aziz yıldırım "şu 11 sene boyunca ben hiç bir ders almadım" demiş olur
Hakan Gönbe
27-05-2009, 02:37
ronaldinho olurda fenere gelirse 1 ay içinde forma satışlarından parası çıkar...
Volkan Tamer
27-05-2009, 03:46
Gelse ne farkeder ki. mesela NİC39 geldı de ne oldu oynadı mı bizde yok.Ama simdi premier ligde gol kralı oldu.Bize kral oyuncu değil formanın ruhunu yansıtacak işçi oyuncu lazım..
Tuğba Tülü
27-05-2009, 04:10
Aman Allah yazdıysa bozsun ..
Can Ayyıldız
27-05-2009, 11:36
arkadaşlar biz ne duruma gelmişiz şuan daha ii anlıorm...geçen berbat bir sezonun ardından,herkes aşırı temkinli dawranmak istior fakat bir şeye çok şaşırdım gelmesi gündemde olan adam ronaldinho:)bazı yorumlar şaka gibi geldi bana..biz ronaldinho yu alabilir miiz die düşünürken gerek yok dien renkdaşlarıma çok şaşırdım..arkadaşlar bu takımda solda uğur oynuo..allah için biri bana söylesin ronaldinhonun en kötü performansı kaç uğur eder ?(not:geldiinden beri oynadıı tek maç olan sevilla maçı hariç)
Mustafa Özbakır
27-05-2009, 11:46
arkadaşlar biz ne duruma gelmişiz şuan daha ii anlıorm...geçen berbat bir sezonun ardından,herkes aşırı temkinli dawranmak istior fakat bir şeye çok şaşırdım gelmesi gündemde olan adam ronaldinho:)bazı yorumlar şaka gibi geldi bana..biz ronaldinho yu alabilir miiz die düşünürken gerek yok dien renkdaşlarıma çok şaşırdım..arkadaşlar bu takımda solda uğur oynuo..allah için biri bana söylesin ronaldinhonun en kötü performansı kaç uğur eder ?(not:geldiinden beri oynadıı tek maç olan sevilla maçı hariç)
kesinlikle katılıyorum
Eray Şen
27-05-2009, 13:31
ben bu forum sayfasını her açtığımda hayretler içinde kalıyorum..biz biraz fazla mı büyüdük acaba :) dünyada ronaldinho bize gelmesin diyecek takım bir elin parmaklarının sayısını geçmez biz ne yapıyoruz..ronaldinho yu almak hata olucaksa türkiyede yöneticilik diye bir şey olmasın kalksın..Ronaldinhoyu almak çıtayı öyle bir yere koymaktır ki onu geçmek için kaka,messi tarzı oyuncular getirmek gerekir..
Kürşat Pak
27-05-2009, 13:44
ronaldinho milana gitti ve noldu?? bence ronaldinho oynayan adamların yanında cok güzel oynar..birde ronaldinhoyu sol acık oynatırsak takımda alexde olursa ikide forvet geri gelmeyen 4 futbolcu olacak:S tabiki ronaldinho gelirse iyi olur ama alexe ver gazı alsana yeni ronaldinho olur bence alex varken ronaldinho gereksiz..iki şov hareketi yapar diye transfer edilmemesi lazım ona verilcek parayla 3 tane iyi yararlı orta saha ve defans alırız..bu söylediklerim bence:D
Berk Ulupınar
27-05-2009, 18:09
Ronaldinho ile ilgili yazılanlar çok şaşırtıcı.Bu adam daha geçen sene dünyanın en büyük futbolcusu olarak nitelendirilmiyormuydu? Her futbolcu futbol hayatında bir düşüş yaşar sonra tekrar toparlanır.(bkz. Nicolas Anelka hatta Maradona) Fenerbahçe avrupanın manchester united,barcelona kadar olmasa bile kulup yapısı,camia büyüklüğü bakımından önde gelen takımlarından bir tanesi ve ronaldinho'nun kendini tekrar bulması için cennet.Ronaldinho Fenerbahce ye imzayı attığında Dünya basınının gözü üstümüzde olacak, UEFA Liginde maçlarımız canlı yayınlanacak, forma satışı patlayacak.Buradan gelecek olan maddi kaynakları geçtim.Bu adam Ronaldinho neler yapabildiğini internette çok küçük bir araştırma yaparak görebilirsiniz.
Can Ulutürk
27-05-2009, 19:03
Ronaldinho ile ilgili yazılanlar çok şaşırtıcı.Bu adam daha geçen sene dünyanın en büyük futbolcusu olarak nitelendirilmiyormuydu? Her futbolcu futbol hayatında bir düşüş yaşar sonra tekrar toparlanır.(bkz. Nicolas Anelka hatta Maradona) Fenerbahçe avrupanın manchester united,barcelona kadar olmasa bile kulup yapısı,camia büyüklüğü bakımından önde gelen takımlarından bir tanesi ve ronaldinho'nun kendini tekrar bulması için cennet.Ronaldinho Fenerbahce ye imzayı attığında Dünya basınının gözü üstümüzde olacak, UEFA Liginde maçlarımız canlı yayınlanacak, forma satışı patlayacak.Buradan gelecek olan maddi kaynakları geçtim.Bu adam Ronaldinho neler yapabildiğini internette çok küçük bir araştırma yaparak görebilirsiniz.
Youtube'da 3 tane videosunu izleseler bence olumsuz düşünemezler. :)
Aytek Öztürk
27-05-2009, 19:54
Ahmet Çakar ne güzel demişti "Her sanatçı bir dönem yükselir star olur ama zamanla gazinoya düşer" diye ronaldinho da o misal biz takım ruhsuz koşmuyor mücadele etmiyor diye yakınıyoruz ondan sonrada ronaldinho gelmesin diyince de neymiş efendim o beğenilmezmiymiş alexi yollamıyacağına göre takımı medrano sirkine döndürmeye gerek yok hiç
Tuğba Tülü
28-05-2009, 16:23
Ronaldinho OUT Messi İN :D
Oğuzhan Karakaş
28-05-2009, 16:56
Gelmez.
Lütfü Koçoğlu
29-05-2009, 00:39
Ronaldinho OUT Messi İN :D
yok yahu onunda boyu kısa,sivilcesi var,alexle oynamaz,çok genç,tecrübesiz..:rolleyes::rolleyes:
Eyüp Toktaş
29-05-2009, 01:09
Ronaldinho gelir veya gelmez beni bu olay o kadar ilgilendirmiyor.
Benim icin önemli olan kim gelirse gelsin ne kadar faydali olacagidir.
Eger gelirse , kendini kurtarici gibi görüp havalara girmez insallah.
Selim Kul
29-05-2009, 11:57
Şurada öyle şeyler okudum ki gözlerime inanamadım :)
Ronaldinho'dan bahsediyoruz bilmem farkında mısınız ?
Gelir uyum sağlar sağlayamaz, bence tartışabilecek tek konu budur Ronaldinho ile ilgili.
Bence bu başlığın burada açılabilmesi bile büyük bir gurudur, ilerlemedir Fenerbahçe için.
Çünkü hakkında çılgın teklifler konuşulan bir oyuncu gündemdedir. Dünyanın bir çok kişiye göre en iyi oyuncusu gündemdedir. Kariyerinde Barcelona, Milan, Fenerbahçe yazacak. Bu adam değil miydi iki yıl önce Messi'nin şu anki konumunda bulunan. Bütün dünyanın gözü Fenerbahçe'ye çevirilecektir.
Ayrıca şu anda Uğur'dan faydalı olacağı kesin, Ayrıca Alex'in çok uzun dönemi kalmadı. Hep akılımızda değil miydi "Alex'ten sonra ne yapacağız?" sorusu.
Bir arkadaş söylemiş, bencede youtube'yi açıp bir Ronaldinho yazın.
Kim olduğunu hatırlamak açısından faydalı olur :)
Aytek Öztürk
29-05-2009, 12:15
tam da konuyla alakalı neden bu kadar imkan varken hep hüsrana uğruyoruz bence en önemli sebeplerden birisiyle ilgili bir analiz özellikle güntekin onay'ın analizi süper açıkçası http://www.ntvmsnbc.com/id/24970821/
Selim Kul
29-05-2009, 14:42
R10 aynı zaman da ihtiyacımız olan da bir futbolcu. Altı boş bir yıldız değil. Fenerbahçe'nin hucüm gücü çok iyi olan kanatlara ihtiyacı var. İki ön liberoyla oynuyoruz. Kanatların defansif yönü ikinci planda olmalı. ve R10 tam bize uygun bir oyuncu.
Cem Demirtaş
30-05-2009, 10:32
parasını bastırırsan gelir tabi ronaldinho messi ronaldo bunlar takım tutmazlar bunlar sadece para tutar 135 milyon euroya real istedi ronaldoyu manu göndermedi orası ayrı
??? Messi'nin bir transferinin biliyor musun? Her büyük topçu paranın esiri değildir.
Ece Güven
18-07-2009, 18:10
paranın esiri olmayanlar yaşanabilecek sözü geçen ülkelerin esiridir bence.. gelirse çok ii olur, neden gelmesinki roberto carlos örneği war.. diğeri sadece daha fazla paraya gelir;)
Erman Alpaydın
19-07-2009, 05:38
Gelmez,hem Milan'a hem de Ronaldinho'ya çok para versek bile gelmez.Daha doğrusu Milan bırakmaz.Kaka'dan sonra birde Ronaldinho'yu satarlarsa,Milan taraftarı antrenman sahasını değil kulüp binasını basar.Bu yüzden bana göre zaten hiçbir zaman gerçekleşmeyecek olan R10 transferini en azından bu sezonda unutun ve beklentilerinizi yüksek tutmayın.Yoksa gelen transfer yararlı olacak bir isim bile olsa sevinemezsiniz.
Fuat Rıhtım
19-07-2009, 14:23
paranın esiri olmayanlar yaşanabilecek sözü geçen ülkelerin esiridir bence.. gelirse çok ii olur, neden gelmesinki roberto carlos örneği war.. diğeri sadece daha fazla paraya gelir;)
R.Carlos'un amacı farklıydı. Yani hem para hem de başka birşeydi. Onun geldiği sezon muydu, sonraki sezon muydu tam hatırlamıyorum UEFA, kendi dergisinde "Yeni bir Real Madrid doğuyor" diye Fenerbahçe'yi kapak yapmıştı. İşte Carlos'un gelme sebebide, Avrupa'da yükselme döneminde olan 1-2 kulüpten birisi olduğu için, kendi ismininde yardımıyla bu kulübe Şampiyonlar Ligi Kupa'sı rüyasını yaşatmaktı. Hani bir takım çok iyidir ama başarılı olamaz ya. İşte ismiyle bu takımı sürükleyerek bunu yapmak hayaliydi. Yani hem futbol tarihine adını kazıtacak bir başarıyı gerçekleştirmek, hem de para için geldi diyelim biz ona :)
Ege Uysaler
19-07-2009, 15:51
R.Carlos'un amacı farklıydı. Yani hem para hem de başka birşeydi. Onun geldiği sezon muydu, sonraki sezon muydu tam hatırlamıyorum UEFA, kendi dergisinde "Yeni bir Real Madrid doğuyor" diye Fenerbahçe'yi kapak yapmıştı. İşte Carlos'un gelme sebebide, Avrupa'da yükselme döneminde olan 1-2 kulüpten birisi olduğu için, kendi ismininde yardımıyla bu kulübe Şampiyonlar Ligi Kupa'sı rüyasını yaşatmaktı. Hani bir takım çok iyidir ama başarılı olamaz ya. İşte ismiyle bu takımı sürükleyerek bunu yapmak hayaliydi. Yani hem futbol tarihine adını kazıtacak bir başarıyı gerçekleştirmek, hem de para için geldi diyelim biz ona :)
yok be fuat tamamen duygusal koyu bölüm gibi olsa biraz top oynardı belki
Fuat Rıhtım
19-07-2009, 16:42
yok be fuat tamamen duygusal koyu bölüm gibi olsa biraz top oynardı belki
Kendi böyle dedi ben değil :) Yoksa Katar takımlarından daha fazla teklifler geldi, bunu Avrupa gazeteleride yazdı. Ama o, belkide şimdilik imkansız olan birşeyi başarmak istedi :)
Buraya gelen kim top oynadı ki, Carlos'un oynamasını beklicez.. Deivid 3 senedir bizimle.. Ama ilk defa Sporting'de ve Brezilya'da gol atmak için attığı deparları bu sene hazırlık maçlarında görüyoruz.. Düşünün, 4. senesinde ilk defa depar atıyor bir futbolcu maç içinde.. Sorunun tamamı bizde değil, Türkiye'deki genel mantalitede.. Fenerbahçe şampiyon olunca kalitesizleşen lig, Fenerbahçe şampiyon olamadığında kalitelendiği zaman, Avrupa'da da bu kalitesini gösterse takımlar, böyle olacağını düşünmüyorum ben..
Ece Güven
20-07-2009, 23:08
Aslında arkadaşıma katılıyorum, her iki türlü de, sonucta çok büyük bi para da wermedik... yinede bu benim ronaldinho fikrimi doğrular nitelikte; ne kadar çok para werrsek gelme şansı o kdr artar.. sonucta bu adam öncelikle paranın daha sonra da kulüpsel imajın peşinde idi, ama artık imaja doyduğunu düşünüyorum.. biraz olgunlaştıysa aziz başkanımızın werebilecegi iyi bi paraya carlos gbi gelir :)
Mete Eker
21-07-2009, 03:14
Bakın geldi...
Murat Ekici
21-07-2009, 04:32
Türkiye'de vergi de az :D gelsede görsek :D:D:D
Murat Ekici
21-07-2009, 04:53
'Ronaldinho F.Bahçe'ye geliyor' iddiası
Aziz Yıldırım'a çok yakın olan bir isim Fenerbahçelilere müjdeyi verdi: Brezilyalı yıldız Ronaldinho yüzde 90 Fenerbahçe'de..
Star haberin iddiasına göre Ronaldinho Fenerbahçe'ye geliyor. Her yıl bir dünya yıldızını Fenerbahçe'ye getirmeye söz veren Aziz Yıldırım'ın bu yılki bombası Ronaldinho olacak..
Yunanistan'da bir adada tatil yapan Brezilyalı'nın transferinin gerçekleşmesi an meselesi. Aziz Yıldırım Milan ile el sıkıştı. 24 milyon dolara bonservisi için anlaşan Fenerbahçe oyuncunun istediği yıllık 8 milyon avro için de fiyatı aşağı çekmek istiyor.
Sarı lacivertillerin teklifi ise 5 milyon avro.
Fenerbahçe'den Ronaldinho açıklaması
Fenerbahçe Yönetimi bu akşam bazı TV'lerde son dakika haberi olarak giren ''Ronaldinho Fenerbahçe'ye imzayı attı'' haberleri üzerine bir açıklama yaptı.
Açıklamada Ronaldinho'nun transfer haberleri yalanlanırken şu görüşlere yer verildi...
''Bazı yayın kuruluşlarında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Brezilya'lı futbolcu Ronaldinho'yu transfer etmek istediği şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Bu tür haberler tamamen gerçek dışıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Ronaldinho ile ilgili herhangi bir transfer girişimi yoktur.
Asılsız haberler nedeniyle Fenerbahçe taraftarları ve spor kamuoyu doğal olarak bir beklenti içine girmektedir. Yalan transfer haberleri kulübümüzü ve camiamızı zor durumda bırakmaktadır.
Asılsız haber yapanları sorumlu gazetecilik konusunda daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ferhat Adsız
09-07-2010, 19:34
Stoch a misilleme olarak Ronaldinho ile anlaşıldığı haberleri dolaşıyor :)
Can Ayyıldız
10-07-2010, 12:44
poster kelimesini eklemeyi unutmuşlar:rolleyes:
Alp Hacıoğlu
10-07-2010, 18:29
http://img84.imageshack.us/img84/5936/23109511.jpg
:D
Ferhat Adsız
10-07-2010, 23:36
http://img84.imageshack.us/img84/5936/23109511.jpg
:D
Abi harikasıın :D:D:D
Olgu Gencer
10-07-2010, 23:43
Gelse kral olur ama Eden Hazard öncelikli:)
Eray Şen
12-07-2010, 03:20
Ronaldinho gs'ye gelirse
dükkanı kapatıp gidelim
Eyüp Toktaş
12-07-2010, 04:12
30 yasinda birine 24 milyon bonservisi ödemek ne kadar dogru ?
Eden'e versinler bari.cocuk 20 yasinda.GELECEGI OLAN BIRI.
YINE EMEKLILIK PIYANGOSU ICIN BIRINE VERECEKLER 25 MILYONU.
Yönetim forvet ve orta saha icin adam ariyorla ama
KIMSE BILICA'NIN BU SENE YAPTIKLARINI UNUTMUYOR
Ve Bilica'nin yerine kimsenin adi gecmiyor.
Lig basladiginda insallah Bilica YÜZÜNDEN KALP KRIZLERI GECIRMEYIZ INSALLAH
Eray Şen
12-07-2010, 11:38
Abi ne emeklilik piyangosu Allahını seversen
adam daha 31 yaşında
ve geçen sene İtalya'yı salladı
Barcelona'da oynadığı futbola yaklaştı
Ronaldinho şu anda dünyanın en yetenekli 2-3 adamından biridir
Olgu Gencer
12-07-2010, 12:38
adam daha 31 yaşında
Aynen katııyorum.Sadece Messi bu sene insan dışı performans sergilediği için göze çarpmadı.Özellikle ligin 2. yarısında performansı çok iyiydi.
Can Ayyıldız
12-07-2010, 12:39
adam daha 31 yaşında
Aynen..
Emre Vatansever
12-07-2010, 13:24
adam daha 31 yaşında
Bana göre Messi'den sonra en yetenekli futbolcu.
Yılmaz Çolak
12-07-2010, 14:01
Bana göre Messi'den sonra en yetenekli futbolcu.
bence en yetenekli ve top ayağına en çok yakışan oyuncu r10 ;)
Fuat Rıhtım
12-07-2010, 14:58
Ronaldinho inşallah 6s'ye gelir.
Bonservisi en iyi ihtimalle 15 milyon euro civarı olacaktır.
Üstüne birde Ronaldinho'nun alacağı parayı koyarsak, kulübe biz değil, 1-2 sene içinde onlar kilidi vurur artık.
Eray Şen
12-07-2010, 18:00
Ronaldinho inşallah 6s'ye gelir.
Bonservisi en iyi ihtimalle 15 milyon euro civarı olacaktır.
Üstüne birde Ronaldinho'nun alacağı parayı koyarsak, kulübe biz değil, 1-2 sene içinde onlar kilidi vurur artık.
Ronaldinho gelsin önce forma sattırır
sonra kombineleri bitirir
sene sonu şampiyonlar ligine direkt sokup
parasının 2 katını çıkarttırır Fuat
Can Ayyıldız
12-07-2010, 18:50
Hagi'den daha büyük bir topçu olduğu düşünülürse bunları yapmaması için hiçbir neden yok..
Ronaldinho'dan bahsediyoruz,bizim dışımızda kim alırsa parasına falan bakmam ben ÜZÜLÜRÜM !
Eyüp Toktaş
12-07-2010, 20:21
Arkadaslar BÜYÜK ISIMLERI ALDIK KAC TANESINDEN YARARLANDIK ?
Ortega ? Anelka ? Roberto Carlos ? .......
Adamlarin kendisi burda akilllari baska yerlerde degilmiydi ?
Ne cabuk unutuldu bunlar simdi .
PVH geldi adamdan mükemmel yararlandik ama 2 sene kalamadi
K.Anderson geldi gelmesi ile gitmesi bir oldu
Ronaldinho tipli oyuncular artik DOYMUSTUR.
Adamlar paraya geliyor.8 milyon yillik istiyor birde GARANTI PARA ISTIYORLAR .
EGER OYNAMASZA NE YAPACAKSINIZ ?
8 milyonu tikir tikir ödersiniz.Sonrada oturup düsünürsünüz.
Eger 8 milyon birine verecekseniz BU TAKIMDA 6-7 YIL OYNAYAN KAPTANA VERIN
Roma'da 300 bin euroya yillik oynayan futbolcu var ama Totti'ye EFSENE OLDUGUNDAN YILLIK 6 MILYON VERIYORLAR
Damadan düser gibi önüne gelene bu paralar verilir mi?
Görelim ilk önce performansini bir.....
Genc , hirsli ,ac oyuncular varken sahsen ben doymus , sadece akli parada , kadinlarda , lüks arabalarda , nerde aksam orda sabah tipli oyunculara istemiyorum.
Adamin bir vücuduna bakin yaglanmis , sporcu vücudu bile yok.Idmanlarini 4/4 lük yaptigina inanmiyorum.
Birde Forlan'a bakin.31 yasinda ama basariya ac.Lugano dünya kupasi maclari öncesi aynisini dedi.ACIZ DEDI MUTLAKA IYI BIRSEYLER YAPACAGIZ DEDI.
BIZEDE BU TIP OYUNCULAR LAZIM.
Fuat Rıhtım
13-07-2010, 00:28
6s taraftarından bir halt olmaz Eray.
Ronaldinho gelse, burada efsane oyun oynasa, 6s taraftarından bir halt olmaz.
Adamlar en iyi sezonumuz dediği geçen sezonda bile neler yaşadı gördün. Taraftar sayısı çok mu artmıştı? Ya da tarihlerinde kaç defa öyle kadroyu gördüler? Ya da Avrupa'nın hangi ligine katıldılar?
Mesele takım olabilmekte. Sabri'nin, Servet'in, Mustafa Sarp'ın her an oynayabilecek durumda ve oynamakta olduğu bir takım isterse Messi'yi getirsin, yine birşey olmaz.
Bu arada Ronaldinho demişken. Senede 10 milyon euro alan bir adamdan bahsediyoruz. Bonserviside 15-20 milyon euroyu bulsa en az, yapılacak sözleşmeyle birlikte sadece bu adamın maliyeti 50 milyon euroları bulacak. Taraftarları elbet para kazandırır ama bu adamın masrafının yarısını yine çıkaramazlar. Ayrıca 1 oyuncuyla iş bitseydi, her sene şampiyon olup, her sene CL'ye direkt katılırdık. Bunuda unutma.
Yılmaz Çolak
13-07-2010, 03:18
6s taraftarından bir halt olmaz Eray.
Ronaldinho gelse, burada efsane oyun oynasa, 6s taraftarından bir halt olmaz.
Adamlar en iyi sezonumuz dediği geçen sezonda bile neler yaşadı gördün. Taraftar sayısı çok mu artmıştı? Ya da tarihlerinde kaç defa öyle kadroyu gördüler? Ya da Avrupa'nın hangi ligine katıldılar?
Mesele takım olabilmekte. Sabri'nin, Servet'in, Mustafa Sarp'ın her an oynayabilecek durumda ve oynamakta olduğu bir takım isterse Messi'yi getirsin, yine birşey olmaz.
Bu arada Ronaldinho demişken. Senede 10 milyon euro alan bir adamdan bahsediyoruz. Bonserviside 15-20 milyon euroyu bulsa en az, yapılacak sözleşmeyle birlikte sadece bu adamın maliyeti 50 milyon euroları bulacak. Taraftarları elbet para kazandırır ama bu adamın masrafının yarısını yine çıkaramazlar. Ayrıca 1 oyuncuyla iş bitseydi, her sene şampiyon olup, her sene CL'ye direkt katılırdık. Bunuda unutma.
söylediklerin 6s ve taraftarı için geçerli ama bizim bu konuda onlardan farklı oldugumuzu da belirtmeye gerek yok heralde :)
Eray Şen
13-07-2010, 13:06
Valla o bir oyuncu Ronaldinho'ysa herşey olabilir bence :)
tek başına şampiyon da olur
yıllardır takımına adam gibi katkı yapamayan bir taraftarı ayaklandırabilir de
ben rahat rahat "alırlarsa alsınlar" diyemem
Ronaldinho kardeşim adı üstünde yani
Ro-nal-din-ho
Fuat Rıhtım
13-07-2010, 15:01
Ronaldinho'nun değerini bizde biliyoruz kardeşim. :)
Kalkıpta işe yaramaz, hiçbir şey yapamazda demiyorum.
Sadece maliyetinin altında ezilecektir bunlar. O yüzden gelmesini istiyorum. Kalkıpta 5 tane ortalama oyuncu alacaklarına, ben bir tane Ronaldinho + 4 tane sıradan yabancı almalarını tercih ederim. Tercih meselesi yani. :)
Yılmaz Çolak
13-07-2010, 21:24
şöyle de bi durum var r10 sözleşmesinin son senesinde ve 28 yaş üstü futbolcu. bundan dolayı yıllık kazandıgı paraya - yani 6 milyon euro - bonservisi alınabilir. kaldıki transfer bütçesinden biraz maaş bütçesine para aktarılırsa tüm problem hallolur.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.