PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nba 2009 Final Serisi: Orlando Magic-LA Lakers

Ozan Örs
02-06-2009, 23:02
Final serisi Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece başlıyor. Yorumlarımızı ve haberleri bu başlık altında paylaşırsak daha iyi olur diye düşündüm :)

Ozan Örs
02-06-2009, 23:09
Program

-5 Haziran Cuma LA Lakers - Orlando 04.00 NTV (CANLI)
-8 Haziran Pazartesi LA Lakers - Orlando 03.00 NTV (CANLI)
-10 Haziran Çarşamba Orlando - LA Lakers 04.00 NTV (CANLI)
-12 Haziran Cuma Orlando - LA Lakers 04.00 NTV (CANLI)
-15 Haziran Pazartesi Orlando - LA Lakers03.00 NTV (CANLI)
-17 Haziran Çarşamba LA Lakers - Orlando 04.00 NTV (CANLI)
-19 Haziran Cuma LA Lakers - Orlando 04.00 NTV (CANLI)

Ali Akdemir
03-06-2009, 03:19
Program

-5 Haziran Cuma LA Lakers - Orlando 04.00 NTV (CANLI)
-8 Haziran Pazartesi LA Lakers - Orlando 03.00 NTV (CANLI)
-10 Haziran Çarşamba Orlando - LA Lakers 04.00 NTV (CANLI)
-12 Haziran Cuma Orlando - LA Lakers 04.00 NTV (CANLI)
-15 Haziran Pazartesi Orlando - LA Lakers03.00 NTV (CANLI)
-17 Haziran Çarşamba LA Lakers - Orlando 04.00 NTV (CANLI)
-19 Haziran Cuma LA Lakers - Orlando 04.00 NTV (CANLI)

Uykusuz geceler bizi bekliyor :)
Bir yanda NBA'in Süperstarı Kobe Bryant
Bir yanda Pota Altı Canavarı Dwight Howard ;)
Ama bence serinin kilidi Hido-Kobe ikilisi olacak :cool:
İki takımada sempatim var ama Hido'dan dolayı Orlando benim için ağır basıyor :dans:

Hakan Tatlı
03-06-2009, 07:20
gönül orlando nun almasını ister tabi ama mantık lakers diyo :)

Oğuz Ceran
03-06-2009, 16:15
Gönül ne yardan geçiyor ne de serden :)

Cem Demirtaş
04-06-2009, 09:26
Bu finalde Hidayet tarafından bakılınca garip bi duru var.Daha önce iki kere çok güçlü takımlarla belki şampiyonluğa gidecekken playofflarda Lakers'a kaybetti Hidayet.(Sacremento,San Antonio) Bakalım bu sefer takımın lideri konumundayken ne olacak :)

Ozan Örs
05-06-2009, 00:59
Seri sonunda başlıyor, uykusuz geceler bizi bekliyor :)

Gönlümden Orlando'nun şampiyon olması geçse de Lakers'ın şimdiye kadarki performansından daha iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum. Eşleşmeler gerçekten ilginç olacak. Howard'ı ne Bynum ne de Gasol durdurabilir. Eğer Orlando Howard'ı iyi kullanabilirse Lakers'ın pota altında işi zor. Hido'yu da muhtemelen Ariza savunur, o eşleşmede de Hido daha avantajlı bence.

Lakers'da ise Kobe'yi konuşmaya gerek yok. Lebron'a göre Orlando'yu çok çok daha fazla zorlayacağı kesin. Bence asıl önemli olan Gasol'un ne performans göstereceği. Eğer formda bir seri geçirirse Orlando'nun başını çok ağrıtabilir.

Umarım Orlando bir süpriz daha yapar ve Hido yüzüğü takar :)

Göktuğ Güllüce
05-06-2009, 05:45
Ve final serisi başlıyor...

Bence Orlanda mücadele farkı ile mutlu sona ulaşıp şampiyonluk yüzüklerini takacaklar...

Ali Akdemir
05-06-2009, 13:38
Uykumuzu bölüp kalktığımız bu ilk final serisi maçında başabaş bir oyun bekliyorduk ama ilk 2 periyot adeta uyukladığımız anlardan sonra Süperstar Kobe Bryant sahneye çıktı ve bizim uykumuzu açmayı başardı :) Ya bu insanı tutucak adam yok mu kardeşim adam elini kolunu sallaya sallaya orlando savunmasını tek başına perişan etti :cool:
Ne Courtney Lee, ne Michael Pietrus, ne de Hidayet Kobe'yi savunabildi ve ilk maçta 25 sayılık bir fark ortaya çıktı ve Kobe'nin 40 sayısı Lakers'ı ilk maçta rahat bir galibiyete sürükledi.
Ayrıca bir sözümde Lakers savunmasına... :D
Bu sezon Dwight Howard'ı pota altında tutabilen olmadı ki Lakers savunması bu maçta Howard'a çok akıllı savunma yaparak sayı imkanı vermediler. Hem Bynum hem Gasol hemde Odom ikili sıkıştırmaları zamanında getirerek Howard'ı kilitlediler ve 12 sayıda tuttular.
İşin aslı çok uzatmayayım Lakers ilk maçı güle oynaya kazandı. Hido'dan 2. maçta daha fazla top kullanmasını istiyoruz..
Bu takım Hido ve Howard üstüne kurulu ve ikisininde mükemmele yakın performans ortaya koyması gerekiyor.
Van Gundy ilk maçtaki hataları önümüzdeki maçlarda yapmaz inşallah ;);)

Furkan Yılmaz
05-06-2009, 15:51
bu kobe insan değil :)

hido çok iyi başladı ilk 12 sayının 7 sini o attı ama maçta çok görünmedi, daha fazla top kullanmalıydı. gönlümüz orlandodan yana olsada lakers ilk maçtan ağırlığını koymaya başladı..

Gökhan Aslan
06-06-2009, 02:42
la lakers tabikide

Görkem Kurt
06-06-2009, 13:41
Maçı yeni izleyebildim. Hack-a-Shaq olayına girmiş Lakers, yakışmıyor. :)

Servet Güldeş
08-06-2009, 07:25
Vay yavrum Hido vayyy...
Birde 0.6 saniyeyi değerlendirirse tamamdır...

Burak Berkol
08-06-2009, 07:33
O bloktan sonra maç giderse yazık olur gerçekten.

İbrahim Saraç
08-06-2009, 08:20
Harbiden yazık oldu mutheşem bloğa... Son hücümada iyi kullandılar Lee yüzünden gelmedi maç:(

Faruk Güler
08-06-2009, 08:41
Harbi yazik oldu...:kizgin:

Ali Akdemir
08-06-2009, 16:06
İlk maça oranla daha istekli bi Orlando gördük ve yine Howard'ın 10 top kaybına rağmen hücumda Lewis ve Hidayet'in sürüklediği Orlando Lakers'a son saniyeye kadar kafa tuttu hatta Lee'nin yaptığı abuk subuk hatalar olmasa Orlando maçı kazanmıştı bile ;)
Hele Hidayet'in 1 saniye kala Kobe'ye yaptığı blok yok mu ??
Utanmasam Sabah sabah hüngür hüngür ağlıcaktım :)
Birde Hido'nun 0.6 saniye kala verdiği pas Lee'nin kaçırdığı turnike insana saç baş yoldurttu :(
Eğer maçıda kazansaydı Orlando Hidayet'in Florida'ya heykeli dikilirdi :D
Yine Kobe'nin insan üstü şutları, Odom ve Gasol'un müthiş katkısı bir maçın daha Lakers'a gitmesine sebep oldu ;)
Artık bundan sonraki 3 maç Orlando Amway Arena'da ...
Orlando artık ne yapıp edip bu 3 maçıda kazanmak zorunda süpürülmek istemiyorsa :)

Ozan Örs
08-06-2009, 16:17
Hido'nun 2. yarıdaki müthiş performansına ve Kobe'ye yaptığı bloğa yazık oldu gerçekten. Topu oyuna getirdi,hücumda takımını sırtladı bir de üstüne Kobe'yi tuttu. Daha ne yapsın Hido ? :) Hido ve Lewis dışında iyi olan yoktu Orlando'da. Özellikle Howard'ın bu kadar etkisiz olması ilginç.

Orlando'nun şansı yok denecek kadar az artık. Orlando'ya 1-1 ile dönselerdi onlar için çok iyi olcaktı. Yazık oldu gerçekten. Eğer tekrar avantaj yakalamak istiyorlarsa sahalarındaki 3 maçı da almaları lazım. Ama Nba finalinde bir de rakip Lakers olunca bu imkansız gibi bişey. Gerçi Miami Dallas karşısında bunu başarmıştı ama Orlando'nun işi çok zor artık...

Erkin Karadan
08-06-2009, 18:01
Ozellıkle 3.periyotta gorduk ki Orlando takımında Hido dışında 3lük atan adam yok. Bir ara 6/21 idi yüzdeler...Son saniyelerde de Hido'dan tarihi geçeçek blok geldi çok güzeldi ama Lee 2tane son son topu kullanamayınca Lakers'a yapacak birşey kalmadı.. Keşke Orlando kazansaydı da daha fazla maç izleme imkanımız olsaydı.

Serkan Şahin
08-06-2009, 18:10
Kobe zaten dakikalarca o bloğun şokunda kaldı..Benchte kendi kendini yedi adam :)

Mustafa Tokgöz
08-06-2009, 21:18
Kobe zaten dakikalarca o bloğun şokunda kaldı..Benchte kendi kendini yedi adam :)
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=195148&page=9

o bloğu izlemeye doyamıyorum ..

Batuhan Önder
09-06-2009, 00:58
Hedo'nun blok olağanüstüydü. Kobe'yi çok güzel durdurdu. Helal olsun, final serisinin en güzel görüntülerinden birisi olacaktır. Hedo umarım şampiyonluğu alır ama; seri Los Angeles'in lehinde ilerlemeye devam ediyor.

İsmet Çetin
10-06-2009, 04:49
kobe'nin blok sonrası hareketleri çok hoşuma gitti. bi türk olarak gurur duydum hedo ile... umarm bu gece kazanır gönlümüz orlando ile ;)

Burhan Tektaş
10-06-2009, 05:16
haydı kopalım orlandoyla bu gece :D:D

Kerem Işıldak
10-06-2009, 08:43
Güzel maç oldu yine, seriye heyecan geliyor iyice.

Serdar Göçmez
10-06-2009, 09:02
Son bölümlerde aşırı stres yapan Magic'in imdadına Kobe'nin hırsı yetişti. Ters tepince Magic kazanmayı başardı. Final serisinin heyecanı açısından iyi bir maç oldu. Hiç umudum yok ama umarım Magic bu moralle evindeki 2 maçı da alır.

Orhun Can
10-06-2009, 11:58
Hido yeniden istatistiki anlamda bişeyler yapmaya başlayınca Orlando maçı almış. Bir önceki maçın sonunda kobe'nin beynine verdiği blok onu motive etmiş gibi gözüküyor. :D

Orlando 108-104 L.A.L.

Barış Kaleoğlu
10-06-2009, 14:12
Orlando'nun kazanmasındaki en büyük neden Lakers'ın kötü olmasıydı bence o efsanevi şut isabetine rağmen. Kobe bir daha kolay kolay %50'yle serbest atış atmaz sanırım. Çok fazla ümitlenmemek lazım 4-1e bağlanabilir her ne kadar gönül Orlando dese de.

Ozan Örs
10-06-2009, 22:12
4. maç çok kritik. Orlando alırsa seri çok ilginç bir hale girer...

Emre Diler
10-06-2009, 23:21
Hido yine harikaydın.Uykusuz saaterime değer bir maçtı.Kobeyi çok sevmeme rağmen Hido için daha çok dua eiyorum.Umarım şampiyonluk yüzüğünü takar gelir ülkemize.Bu arada Pietrus da gerçekten çok formda.

Göktuğ Güllüce
11-06-2009, 22:03
Bir de şu maçları Tr saatine göre oynasalar :D:D:D

Ali Akdemir
12-06-2009, 03:18
Bir de şu maçları Tr saatine göre oynasalar :D:D:D

O zaman ne kıymeti kalır :) Onun zevki gecenin bi saati uykunu bölüp o maçı izlemekte ;)

Erkin Karadan
12-06-2009, 08:42
O zaman ne kıymeti kalır :) Onun zevki gecenin bi saati uykunu bölüp o maçı izlemekte ;)
gecenin bir saati uyku bölmemek için hiç uyumadık millet okula gidiyor şimdi :D:D Howard 1tanesini soksaydı serbest a. şimdi yatmış olurdum gerçi :o

Levent Yağcıoğlu
12-06-2009, 15:45
Lakers büyük ihtimalle seriyi 4-2 kazanacak. Orlando'nun tek maçı kaldı içerde. Onu aldığını varsayarsak Lakers Staples Center'da zaten affetmez.

Ozan Örs
12-06-2009, 21:47
çok yazık oldu orlando'ya. maç sonlarını biraz daha iyi oynasalar şuan durum 3-1 orlando lehine olabilirdi...

Ali Akdemir
12-06-2009, 22:13
Aynen Orlando birazda şansızlığına gitti .. :(
tabi Lakers final tecrübesini burda çok iyi konuşturdu artık şampiyonluğa son 1 kaldı :)
Kobe ve Arkadaşları Şampiyonluğa artık çok yakınn !!

Levent Yağcıoğlu
13-06-2009, 01:52
Kobe>Lebron herkes bir kez daha görmüştür bu gerçeği :)

Ali Kethüda
13-06-2009, 02:25
Kobe>Lebron herkes bir kez daha görmüştür bu gerçeği :)

"Kobe=Hedo>Lebron ":) Hedo kaybedilen kazanılan tüm maçlarda gösterdi ki; Bir liderin, sadece sayı atan yada ribaund alan biri olmadığını tüm dünyaya tekrar hatırlattı bence..:cool:

Fuat Rıhtım
13-06-2009, 02:31
"Kobe=Hedo>Lebron ":) Hedo kaybedilen kazanılan tüm maçlarda gösterdi ki; Bir liderin, sadece sayı atan yada ribaund alan biri olmadığını tüm dünyaya tekrar hatırlattı bence..:cool:

Hido'nun maçlarını bu sene çok takip edemedim ama şu maçı izleyen bile Orlando'nun ne kadar büyük bir parçası olduğunu anlar :)

Adam 3. periyot oyundan bi alındı, Orlando savunmada dağıldı, hücumda sayı atamadı.

Yiğit Babacan
13-06-2009, 04:22
Bu serinin dunyaya kanitladigi en buyuk gercek hidonun bir star olma yolunda ilerlemesidir saniyorum. Alston'in yerine adam gibi bir guard olsa orlandonun lakers'i supurmesi icten degil.
Bench farki seriyi kopartti diye dusunuyorum.

Ozan Örs
13-06-2009, 15:31
Hido bu playofflarda özellikle final serisinde çok büyüdü. En çok gelişme gösteren oyuncu ödülünü aldığı günler bile geride kaldı artık hido bir takımın beyni, herşeyi...

Bu sene de all-star seçmezlerse yuh artık... :)

Levent Yağcıoğlu
13-06-2009, 16:13
Hedo'ya ben de inanıyorum. NBA'deki en büyük gururumuz oldu. Bu sene olmasa da ileride bir yüzük de o takacaktır.

Burhan Tektaş
15-06-2009, 13:52
yazık oldu orlando'ya ama dun akssaam kı macda cok kotu oynadı
lakers'ı kutluyorum :D:D

Ali Akdemir
15-06-2009, 14:49
KOBE KOBE KOBE :cool: Bu adam gerçekten çok istedi o kupayı ;)

Orhun Can
15-06-2009, 14:51
O değilde NBA maçları gece oturup izlenmez.
Final maçı olsa dahi izlenmez.
Ne kadar çok ara veriyorlar, bir yandan da uyku bastırıyor. :)

İyi ki sızmışım da "mutsuz son"u görmemişim.

Göktuğ Güllüce
15-06-2009, 17:00
Tebrikler Lakers... Orlando tecrübesizliğinin kurbanı oldu... Kaan Kural'ın dediği gibi Howard çok iyi bir oyuncu ama süperstar değil... Süperstar için bkz; Kobe Bryant...

Ozan Örs
15-06-2009, 21:23
Orlando'ya yazık oldu. Tecrübesizliklerinin kurbanı oldular. Keşke Hido'yu finallerde biraz daha izleme fırsatımız olsaydı. Seneye tekrar izleriz inş...

Bu arada başta Kobe olmak üzere Lakers'ı da tebrik etmek gerek. Şampiyonluğu hak ettiler. Phil Jackson bu şampiyonlukla son boş kalan el parmağına da yüzüğü taktı :D

Tolga Karıksız
16-06-2009, 07:35
5.maci lakersin alcagini daha oyuncular isinirken kobe nin yuzunden anladim adam resmen ben bu isi burda bitiririm der gibi bakiyodu ki bitirdi gercektende helal olsun KOBE we are waiting again title next year