PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Topuz

Sayfa : [1] 2 3 4 5

Mert Çubukçu
05-06-2009, 18:16
Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.

Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Hiç içime sinmedi ama hayırlısı olsun...

Yusuf Yavuz
05-06-2009, 18:20
edit : Mesajımı düzeltme zorunluluğu istiyorum. Adamın heryerinden beşiktaşlılık akıyor. Bir insanında bjk yi tutması gayet normaldir, tuttuğu takımda oynamak istemesi de normaldir.

ama 9.sayfaya eklediğim linkten sonra Fenerbahçemden uzak olsun diyorum ve kendi lafımı yiyiyorum.

Abdullah Tabaktaş
05-06-2009, 18:22
hayırlı olsun demek düşüyor bize ama savaşan bi takım kurmaya çalışırken yürüyecek bi oyuncu daha ama kalıtesınden şüpem yok kayserisporda yaptıkları ortada tek başına hücüm gücüydü Fenerbahçemizdede iyi oyununu sürdürmesi dilegiyle ...

İbrahim.Öztürk
05-06-2009, 18:24
Çok iyi oldu bu

Hakan Ateşler
05-06-2009, 18:29
yaw ben valla anlamadım, bu adam bağıra bağıra ben bjkliyim diyor. tamam her futbolcu doğuştan fenerli değildi ama hangi takımlı oldugunu da bu kadar açık ve net söleyip de 24 saat geçmeden başka takıma giden de yoktur herelde.

neyse buna da bir kılıf uydurulur

Can Demir
05-06-2009, 18:29
Yarında Rijkaard ile anlaştık demesinler :)

İlhan Şalgam
05-06-2009, 18:31
adam BJK liyim dedi... artık gelmesin...mehmet topuzu istemiyoruzzz... Yalnız FENERBAHÇE ile baş edemezsiniz... HERKES HADDİNİ BİLECEK:D

Alp Hacıoğlu
05-06-2009, 18:32

:D:D:D
iyiydi

Hakan Ateşler
05-06-2009, 18:33
abartma be kardeş, bi yumruk şov yapar fenerli olur, demirören ööle sölememi istemişti der olur biter...

Can Ayyıldız
05-06-2009, 18:33

:D:D

Can Ayyıldız
05-06-2009, 18:34
topuzu is-te-mi-yo-ruz!..

Fuat Rıhtım
05-06-2009, 18:35
Biz 2 senedir ilgilenirken naz yapan Mehmet, bjk daha kulübüne haber vermeden ben bjkye gidiyorum diyorken, bir anda buraya geliyor. Verimi ne kadar olur o tartışılır. Ayrıca Kayseri'deyken sadece ama sadece bize karşı verdikleri "şeref mücadelesi" altındaki savaşıda unutmadık. Tek sevincim, taraftarın Mehmet sayesinde sevinmesi ve bu transferin taraftarları hareketlendireceği gibi bjkyede çalım atmış olmamız.

Hayırlısı olsun diyelim.

Eray Şen
05-06-2009, 18:35
abartma be kardeş, bi yumruk şov yapar fenerli olur, demirören ööle sölememi istemişti der olur biter...

valla ne olacak dye düşünürken bu bahane ilaç gibi geldi :dans::D:D

İlhan Şalgam
05-06-2009, 18:37
Adam doğuştan bjkliyim beni tanıyanlar bilir dedi... ne kadar iyi topçu olursa olsun... türkiye de en beğendiğim oyunculardan biridir ama artık mehmet topuzu istemiyoruz:D

Eray Şen
05-06-2009, 18:38
ntvspor.net te manşete rijkaard vardı indirip topuzu koydular..hoşuma gitti bu :D itina ile gümdem değiştirilir!!

Furkan Yılmaz
05-06-2009, 18:39
bu beşiktaşa acıyorum bazen :)

İlhan Şalgam
05-06-2009, 18:40
yalnız karşılığında 1 oyuncu verilecektir diye haber geçiyorlar para verilecektir herhalde... ama kayseri yönetimide çıldırmıştır belki sadece 1 oyuncuya vermişlerdir:P hala mehmet topuzu istemiyoruz...

Eray Şen
05-06-2009, 18:41
5 milyon euro + gökhan emreciksin olduğu söyleniyo

Yusuf Dömekeli
05-06-2009, 18:42
kabul etmiyoruz gelmesin olayı tabi ki de gecerlı degil.. artık gelmiş ve ister istemez o çubuklu formayı giyecek bize düşen destek vermek ama AZİZ başkana şu soru da sorulmaz mı be kardeşim "1 gün önce bejekeliyim diyen kişiylemi eski ruhu getirceksin?"

Eyüp Yazar
05-06-2009, 18:45
Arkadaşlar topuzu kimin aldığını tam anlıyamadım tv de 8jk aldı diyor...
bizim sitelerde aldığımızı söylüyorlar, aldık mı kesin ???

Açıkçası FENREe gelmesini istiyordum sol açıkta iyi oynardı da... ben beşiktaşlıyım orda oynamak istİyorum dedikten sonra TAKIMIMIZa gelmesini ben de İS-TE-Mİ-YO-RUM...!

Emre Özçakır
05-06-2009, 18:46
Türk futbolunun ve futbolcusunun en büyük sorunudur "kolumu kesseniz kanım şu renk akar" olayı devir değişti profesyonellik var artık o yüzden hoş karşılamalıyız mehmet topuzu bana kalırsa.. üstelik ülkemiz standartlarında alınabilecek en iyi oyuncular arasında bu mehmet efendi beyler o yüzden bakalım görelim "çubuklunun" hakkını ne kadar verecek gerçi imza atmadan önce birilerinin ona o formanın ne kadar kutsal oldugunu öğretmesi gerekecek ama olsun yinede çubukluyu giyene mücadelesini görene kadar beklemeliyiz...
Bakın emre mesela adam 40 yıllık Fenerbahçeli gibi oynuyor bakarsınız bu mehmet'in de küçükken aslında Fenerbahçeli olduğu ortaya çıkar ne dersiniz?? :D

Emre Diler
05-06-2009, 18:47
abi bilmiyorum ya adam beşekeliyim diyor biz alyoruz sonra bir yanım diyorki toraman da fenerliyim demişti sonra en aslan beşekeli olmuştu kafam çok karıştı şimdi

Tuğba Tülü
05-06-2009, 18:50
adam BJK liyim dedi...
Biz bu takımda tümer i fatih akyeli sindirmiş taraftarız ! çıkıp beşiktaşlıyım diyip rengini belli etmesi tabiki doğru değil ama olan olmuş söylemiş bir kere ,keşke söylediği gibi bjk ya gitseydi ,ayrıca çok antipatik geliyor sevineceğim bir transfer asla olamaz !

Furkan Yılmaz
05-06-2009, 18:51
Arkadaşlar topuzu kimin aldığını tam anlıyamadım tv de 8jk aldı diyor...
bizim sitelerde aldığımızı söylüyorlar, aldık mı kesin ???

Açıkçası FENREe gelmesini istiyordum sol açıkta iyi oynardı da... ben beşiktaşlıyım orda oynamak istİyorum dedikten sonra TAKIMIMIZa gelmesini ben de İS-TE-Mİ-YO-RUM...!

ntv sporda demin süleyman hurma açıklama yaptı.

Mehmet Topuz artık fenerbahçenin futbolcusudur.

İlhan Şalgam
05-06-2009, 18:52
emre olayı için şunu diyebilirim benin birebir arkadaşım tanıyor adam harbiden küçükken fenerliymiş... artı odasında rıdvan ın posteri varmış:D ama BJK lilere çok ii oldu heryerde hani alırdınız her istediğiniz adamı diyorlardı o açıdan çok iyi oldu... süleyman hurmanında dediği gibi artık almak isterlerse FENERBAHÇE ile anlaşmak zorundalar:Dmehmet topuzu istemiyoruzzzz...

Abdullah Tabaktaş
05-06-2009, 18:53
arkadaşlar sevındıgımız transferler hep uzdu kezman guiza sevınılmeyen umarım sevındırır :)

Emre Özçakır
05-06-2009, 18:53
abi bilmiyorum ya adam beşekeliyim diyor biz alyoruz sonra bir yanım diyorki toraman da fenerliyim demişti sonra en aslan beşekeli olmuştu kafam çok karıştı şimdi

Fatih Akyel değilmiydi taraftarımıza saldıran 6alatasaraydayken,emre değilmiydi bize karşı en hırçın futbolunu oynayan,sergen değilmiydi bize en klas golleri atan peki sonra ne oldu fatih 4 kırmızı kartlık maçta 40 metre koşup bülenti falan itmişti ee emrenin durumuda ortada boşverin yine söylüyorum biz "çubukluya" nekadar saygı gösterdiğine bakalım.. Hem bonservisi bizde artık bakarsınız 8jk'ye uygun bir ücret karşılığı satarız ;)

Fuat Rıhtım
05-06-2009, 18:55
arkadaşlar sevındıgımız transferler hep uzdu kezman guiza sevınılmeyen umarım sevındırır :)

Misal Emre :)

Eray Şen
05-06-2009, 18:56
Süleyman Hurma: Beşiktaş Mehmet Topuzu istiyorsa Fenerbahçe'yle görüşsün :D:):dans::serefe: resmen şiştim sevinçten :D:D

Fatih Can
05-06-2009, 18:57
"Mehmet Topuz transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada "10 gündür F.Bahçe ile görüşüyordum ama Beşiktaş'tan gelen teklif daha samimi ve içtendi. Tabii ki Beşiktaşlı oluşum da bu kararımda etkili oldu" dedi."

Kemal Sunal ın filmlerinden bir replik değilki bu yaşananlara sevinelim,mutlu olalım veya gülelim . Hem dünkü transfer haberlerinden sonra bugün bu aşamaya gelinmesi rezil bir durum hemde giyildiği zaman her şeyin toz pembe olmasını sağlayan , tüm günahların ortadan kalkmasına neden olan çubuklunun o yüce gücünün yine gecen yıl ki gibi dillendirilecek olması ve buna karşı bizim desteklemekden başka bir şansımızın olmayışının bilmem kacıncı versiyonunu dinleyecek olacağımızdan bu yaşanacaklara söylenecek tek söz var omurgasız olarak hayatlarını devam ettiren canlıların nesli gün geçdikçe çoğalıyor.

Abdullah Tabaktaş
05-06-2009, 18:59
Süleyman Hurma: Beşiktaş Mehmet Topuzu istiyorsa Fenerbahçe'yle görüşsün :D:):dans::serefe: resmen şiştim sevinçten :D:D

mukemmel ya :serefe:

Ozan Örs
05-06-2009, 19:05
8taş'a yüzyılın kapağı... Bunu da borsaya bildirmeleri lazım :D:D

Mert Çubukçu
05-06-2009, 19:05
topuz ben beşiktaşlıyım beşiktaşta forma giymek istiyorum umarım sorunlar çözülür diye az önce açıklama yaptı ligtv de

Faruk Güler
05-06-2009, 19:06
hahaa :) super ya sandalyeden düşüyodum :yaril:

Can Demir
05-06-2009, 19:06
"Mehmet Topuz transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada "10 gündür F.Bahçe ile görüşüyordum ama Beşiktaş'tan gelen teklif daha samimi ve içtendi. Tabii ki Beşiktaşlı oluşum da bu kararımda etkili oldu" dedi."

Kemal Sunal ın filmlerinden bir replik değilki bu yaşananlara sevinelim,mutlu olalım veya gülelim . Hem dünkü transfer haberlerinden sonra bugün bu aşamaya gelinmesi rezil bir durum hemde giyildiği zaman her şeyin toz pembe olmasını sağlayan , tüm günahların ortadan kalkmasına neden olan çubuklunun o yüce gücünün yine gecen yıl ki gibi dillendirilecek olması ve buna karşı bizim desteklemekden başka bir şansımızın olmayışının bilmem kacıncı versiyonunu dinleyecek olacağımızdan bu yaşanacaklara söylenecek tek söz var omurgasız olarak hayatlarını devam ettiren canlıların nesli gün geçdikçe çoğalıyor.
Utanmasam +1907 yazıcam :)
Çubuklu vıdı vıdı, çubuklu budu budu biton kafa ütülenecek yine, Futbolcuların Haccı oldu bizim çubuklu, giyen günahlarından arınıyor. Hadi bakalım "önemli olan profesyonel olmak", "bjk ye nasıl kapak oldu" ruhu iş başına bu taraftar seni bekliyor...

Faruk Güler
05-06-2009, 19:07
topuz ben beşiktaşlıyım beşiktaşta forma giymek istiyorum umarım sorunlar çözülür diye az önce açıklama yaptı ligtv de

diretmesin artik... alip pafa koycaz olacagi bu yani

Eyüp Yazar
05-06-2009, 19:08
8taş'a yüzyılın kapağı... Bunu da borsaya bildirmeleri lazım :D:D

Koptum süpersin ya :dans::dans::D:D:D

Lütfü Koçoğlu
05-06-2009, 19:09
aslında resmi siteden açıklama yapacaksın.Oyuncumuz mehmet topuzun bonservisi 10M euro dur diye(5e aldk diye varsayıyorum).İsteyen parasını getirir alır. :Dben ciddi ciddi beklyorum böyle birşey..

Eray Şen
bence güzel bi fiyata satalım kavuşup sevinsin garibanlar tüpçüde para mı yok biraz da bize versin :D:D

Faruk Güler
sen parayı veren takımlısın.. aynı yusuf gibi... parayı kim veriyorsa doğuştan o takımlı oluyorsunuz :)

Mehmet Topuz icin yazilan yorumlardan biri....

Tolga Vidin
05-06-2009, 19:10
Bence biraz profesyonel olupta aptan saptan bjk li yöneticilerin gazına gelip açıklamlar yapmasaydı..Öle daha çok içime sinerdi.Şimdi kabullenemiyorum...bjk li yöneticilerde sağolsun türk futbolunu katletme yolunda ilerliyorlar geçmiş zamanlarda yaşanan oyuncu kaçırma girişimi gibi mehmet topuzla görüşüyorlar klübüyle görüşmüyorlar ve adamı dolduruyorlar böle böle açıklama yap fener peşini bıraksın sen bize kal kayseri bize satmak zorunda kalsın düşüncesi içindeler.... Gerçekten yazık...

Eyüp Yazar
05-06-2009, 19:12
iyi bir malzeme çıkmış ya herkes iyi eğleniyooo :D

Eray Şen
05-06-2009, 19:13
iyi bir malzeme çıkmış ya herkes iyi eğleniyooo :D

mükemmel valla :D içine sindiremeyenlere sölüyorum bu kapak bi 100 yıl daha geçse anca çıkar bu nedenle bırakın topuzun oynayıp oynamamasını eğlenin :dans:

Oktay Doğan
05-06-2009, 19:14
Geçen sene Emre transferi bu sene Mehmet Topuz. Her sene böyle bir transferimiz oluyor durun bakalım daha neler olacak..

Gözde Karataş
05-06-2009, 19:15
yüzyılın transfer çalımı. ahah. :d

Tolga Vidin
05-06-2009, 19:16
Sonuçta transferler oraya buraya harcanan paralar sokaktan bulunmuyor yada para fabrikamız yok tamam iyi güzel kapakta...Adam bjk liyim diyor sen gelip fb de oynayacağınımı sanıyorsun kapris yapıp sakatım zartım zurtum var dicek.. O paraların hepsi bizden çıkıyor.. Kombine , maç bileti fiyatları , feneriumdaki tüm ürünler vs... O herifede verilen parayı kabullenemiyorum..

Eray Şen
05-06-2009, 19:16
Fenerbahçe Nihatı alıcak diyolar kapağın üstüne bide bayrak dikmiş gibi olur ama ona sevinemem malesef Nihatın oynadığı futbola kusasım geliyo :D:D

İlhan Şalgam
05-06-2009, 19:18
bari sözleşmeyi enaz 3 yıllık yapsınlarki satılmıcak olursa bedavaya gitmesin yine

Ahmet Mirzaloğlu
05-06-2009, 19:19
5 Milyon Euro vermişiz..Yazık!!

Emre Özçakır
05-06-2009, 19:19
Sonuçta transferler oraya buraya harcanan paralar sokaktan bulunmuyor yada para fabrikamız yok tamam iyi güzel kapakta...Adam bjk liyim diyor sen gelip fb de oynayacağınımı sanıyorsun kapris yapıp sakatım zartım zurtum var dicek.. O paraların hepsi bizden çıkıyor.. Kombine , maç bileti fiyatları , feneriumdaki tüm ürünler vs... O herifede verilen parayı kabullenemiyorum..

bakarsınız maç başı anlaşılır;) appi'de de aynısı gündemde çünkü gerçi zaten bence her futbolcuyla maç başı anlaşma yapılmalı ya neyse

Onur Erülker
05-06-2009, 19:22
Kesinlik kabul edemiyeceğim bi transfer..Adam ne kadar iyi olursa olsun zorla kabul ettirmek varmıdır?!.Bize bjk teklifini elinin tersiyle itip Fenerbahçe'ye gelen Tuncay gibi adamlar lazım,mehmet topuz gibi antipatiklik abidesi bi adama bu çubuklu hiç yakışmayacak...

Faruk Güler
05-06-2009, 19:22

o biraz sıkar :kahve: valla atariz pafa burnundan getiririz... :D

Tolga Vidin
05-06-2009, 19:24
ne farkedecekki parasını alcak sonuçta sözleşmeside bitince gidicek :/

Sedat Aydın
05-06-2009, 19:25
Abi şimdi bir de Rijkaard Fenerbahçe'de açıklaması yapılırsa yarılırım herhalde gülmekten.

Ferhat Durup
05-06-2009, 19:26
Hayırlısı olsun Fenerbahçe'miz için.Önemli olan Mehmet'in bundan sonraki tavrı bence

Can Demir
05-06-2009, 19:27
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57418

Abdullah Tabaktaş
05-06-2009, 19:34
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57418

bunun mantıklı bi açıklaması olamaz bence :)

Çağdaş Turak
05-06-2009, 19:44
çokkk üzülmüştüm bjk ye kaptırdık die ama kaptırmamışız cok önemli bi futbolcu yaptığı acıklamayıda anlıyorum nede olsa bu piyasa böle kime imza attıysan o takımlayım diosun normal bu acıklamalar

Burhan Tektaş
05-06-2009, 19:45
Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir. (resmi siteden)
Aynı zamanda bir oyuncu vermişiz aceba kim...

Hayırlı uğurlu olsun...

Okan Erdem
05-06-2009, 19:47
iyi futbolcu fakat o yaptıgı açıklama bana göre yanlıstı ne olursa olsun hala Fb ile gündemdeysen resmi imzayı atmadıgın sürece açıklama yapmamalısın...Yaparsan böyle rezil olursun...Eninde sonunda bizim oldu:D

Emre Kıyak
05-06-2009, 19:49
abi şaka gibi bir olay ya yarılyıorum gülmekten:):)
ben kişilik bakımından zayıf bir insan hatta sevinmiştim iyiki gelmedi die ama Beşiktaşlıların bozulma anları kopardı beni:D

Burhan Tektaş
05-06-2009, 19:50
Şuan bu haberin okunma realitesine bakarsak eger 15 üye okuyor gözüküyor ben acıklamaları duydum ısın acıgı uzuldum ıyı bır futbolce veya ıyı bır transfer olabılır ama cok kotu bır profosyonelmıssın :S

Abdullah Tabaktaş
05-06-2009, 19:51
8taş yönetimi fifaya gideriz diyorlar ne diyeceklerse orda elimizden aldılar diya aglayabılırler :D:D

Faruk Güler
05-06-2009, 20:01
almazlar onlari fifaya :) del bosque'den dolayi sorunlular zaten :D

Fuat Rıhtım
05-06-2009, 20:07
HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK ÇOCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ?

İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı hangi takımlısın diye de ben Kayserispor derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak...

Mehmet'in 2 sene önceki bir röpörtajından alıntı.

Servet Güldeş
05-06-2009, 20:10
Profesyonelliğin bir parçası gibi... Yarında hayallerimşn takımındayım derse şaşırmayacağım...

Emre Dursun
05-06-2009, 20:19
mehmet topuz iyi bir futbolcu ama benim tavrım belli beşiktaşlıyım dedi.bunu diyen birine fenerbahçe ihtiyacı olur mu bilmem ama ben yakıştıramam bu renklere böyle diyen adamı.

Emincan Kahveci
05-06-2009, 20:21
an itibariyle ntvspor muhabrinin, beşiktaşta oynamazsam 1 yıl oynamam dediği öğrenilmiştr yorumları bekliyorum bn :...

Aykut.Çetin
05-06-2009, 20:22
Topuz beşiktaşlıyım beşiktaşta oynamak istiyorum dedikten sonra yönetim gidip bonservisini alıyorsa yönetim en büyük hatayı yapmıştır !! 5.5 milyon euro ve g.emreciksini verirken hiçmi düşünmediniz ya ?

Fuat Rıhtım
05-06-2009, 20:22
an itibariyle ntvspor muhabrinin, beşiktaşta oynamazsam 1 yıl oynamam dediği öğrenilmiştr yorumları bekliyorum bn :...

Daha teklif yapılmadığını hatırlatayım..

Hele bi Mehmet'e teklifi yapalım, ondan sonra 1 yıl oynamam mı diyor, yoksa ben doğuştan Fenerbahçeliyim mi diyor o zaman görücez bakalım..

Can Demir
05-06-2009, 20:24
Yemez o...

Burhan Tektaş
05-06-2009, 20:29
nette hbrlere bakarken 8jklilerin hbr sitesinde aynen su hbr yer almakta;
Mehmet Topuz'un bonservisini Kayserispor'dan aldıklarını vurgulayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Biz herşeyi etik kurallara göre yaptık. Mehmet Topuz'un bir kere Kayserispor'la sözleşmesi var. Gittik kulübünden istedik ve anlaşmaya vardık. Bonservisini de aldık. Beşiktaş Mehmet Topuz'la nasıl anlaşabilir ki buna aklım ermiyor. Bu futbolcunun 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Beşiktaş'ın yaptığı bir kere etik değil. Biz Kayserispor'la her konuda anlaştık. Mehmet Topuz'la da görüştük o da bize hak verdi. En kısa zamanda o da bizimle resmi sözleşmeye imza atacak. Başkan Yıldırım Demirören çok istiyorsa, gelsin benden Mehmet Topuz'un bonservisini istesin. Bu iş bitmiştir. Fenerbahçe camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Eger böyle birşey olduysa laf CUK oturmuş :D:D

Abdullah Tabaktaş
05-06-2009, 20:31
Mehmet Topuz'un bonservisini Kayserispor'dan aldıklarını vurgulayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Biz herşeyi etik kurallara göre yaptık. Mehmet Topuz'un bir kere Kayserispor'la sözleşmesi var. Gittik kulübünden istedik ve anlaşmaya vardık. Bonservisini de aldık. Beşiktaş Mehmet Topuz'la nasıl anlaşabilir ki buna aklım ermiyor. Bu futbolcunun 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Beşiktaş'ın yaptığı bir kere etik değil. Biz Kayserispor'la her konuda anlaştık. Mehmet Topuz'la da görüştük o da bize hak verdi. En kısa zamanda o da bizimle resmi sözleşmeye imza atacak. Başkan Yıldırım Demirören çok istiyorsa, gelsin benden Mehmet Topuz'un bonservisini istesin. Bu iş bitmiştir. Fenerbahçe camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

bende okudum bu haberı resmen bejekenın bi sitesi yazıyor ya :rolleyes:

Fuat Rıhtım
05-06-2009, 20:39

Başkanın böyle birşey söylemesine gerek yok, fenerbahce.org da çıkan "Mehmet Topuz Fenerbahçe'de" başlığı bile yeter onlara :D

Aykut.Çetin
05-06-2009, 20:41
komedi ya :D

Faruk Güler
05-06-2009, 20:47
hahaaaa :) herkesi antunun girisine davet ediyorum :D

http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx

Abdullah Tabaktaş
05-06-2009, 20:48

bole bi espri anlayışı yok yaa tek kelımeyle mukemmel
+1907

Oktay Doğan
05-06-2009, 20:52

Herkes haddini bilecek + 1907 :)

Özer Çetinkaya
05-06-2009, 21:02
Adam beşiktaşlı..yakışmaz bize.Çubukluyu hakedecek oyuncular istiyoruz

Okan Uzunkaya
05-06-2009, 21:06
hahaaaa herkesi antunun girisine davet ediyorum

Yahu Beşiktaş'a kapak taktık diye böylesine çirkef bir futbolcunun o formayı giymesine nasıl gönlünüz razı oluyor anlamıyorum. Fenerbahçe değerlerinden (gerçi hangisi kaldıysa artık) daha mı önemli transferde rakibine çalım atmak.

İstemiyorum transferde anlamsız bir sidik yarışmasına girmeyi. Ne işi var bu herifin Fenerbahçe'de?

Aykut.Çetin
05-06-2009, 21:15
Yahu Beşiktaş'a kapak taktık diye böylesine çirkef bir futbolcunun o formayı giymesine nasıl gönlünüz razı oluyor anlamıyorum. Fenerbahçe değerlerinden (gerçi hangisi kaldıysa artık) daha mı önemli transferde rakibine çalım atmak.

İstemiyorum transferde anlamsız bir sidik yarışmasına girmeyi. Ne işi var bu herifin Fenerbahçe'de?

Emre belözoğlununda bileğini kessen sarı kırmızı akardı =) parayı verince kırmızı laciverte döndü ... seve seve değil .... oynayacak =) hemde yüreğiyle oynayacak...zaten yarın 2 gün sonra özür dileme olaylarına girer.. yanlış anladınız der... Bu adam iyi bir transfer ama iyi bir profesyonel değilmiş onuda fenerbahçemizde öğrenir mrk etmeyin.

Emre Kıyak
05-06-2009, 21:22
Ben de bu sene Kayseride deplasmanındayken Kayserili bir adam söylemişti bizim arkadaşın abisi bu Mehmet topuz..Fenere gelmek için can atıyo fenerli diyodu:)

Faruk Güler
05-06-2009, 21:26

Asıl Fenerbahçe değerini unutmadan..." Kim olursa olsun Cubukluyu ustune giyerse o artik bizden biridir...Sahip cikariz biz bu yüzden büyüğüz bu yüzden Fenerbahçeyiz...." Ben haa noldugunu anlamiss degilim...1.agiz kesin bi aciklama duymadim..ama gelirsede bizden biri...Bu takimda hakkiyla oynasin sonra nereye gidiyorsa gitsin....

Ben de bu sene Kayseride deplasmanındayken Kayserili bir adam söylemişti bizim arkadaşın abisi bu Mehmet topuz..Fenere gelmek için can atıyo fenerli diyodu:)

Ne bicim adam bu ya..ne rengi belli ne tarafi :D

Bahtiyar Güdürü
05-06-2009, 21:27

Mehmeti Fenerbahçe aldı
Topuzu Kartala kaldı ..

Antu da kafayı yemiş.. Hani derler ya ''fasülyeden'' taraftar,antu zaten klavye taraftarlığından başka bi cacık yapmaz.

Bence Topuzu kartala kalmadı,kantarın Topuzu kaçtı.. Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım..

Serhat Taşkın
05-06-2009, 21:40
içime sinmedi ama hayırlı olsun demekten başka yapacak bişey yok sanırım...

Hüseyin.Yıldırım
05-06-2009, 21:47
bizi istemeyeni biz hiç istemiyoruz !!!!

Mert Çubukçu
05-06-2009, 21:50
Mehmeti Fenerbahçe aldı
Topuzu Kartala kaldı ..

Antu da kafayı yemiş.. Hani derler ya ''fasülyeden'' taraftar,antu zaten klavye taraftarlığından başka bi cacık yapmaz.

Bence Topuzu kartala kalmadı,kantarın Topuzu kaçtı.. Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım..

Anlayana...

Ufuk Coşkun
05-06-2009, 21:57
Şimdi durum nedir?Kesin gelip oynayacak mı? İlk defa bu kadar karışık bir transfer görüyorum :)

Özlem Göktürk
05-06-2009, 22:01
Sırf rakibe kapak oldu diye böyle bir transfere sevinmem, içime sinmese de hiç bir şekilde, hayırlı olsun takımımız için demekten başka bi şey gelmez elden

Faruk Güler
05-06-2009, 22:03
icimize sinmiyor...keske dun o sanssiz aciklamalari yapmamis olsaydi...

Anıl Kırıl
05-06-2009, 22:09
8eşiktaş'a kapak diye nasıl böyle bir adamı kabullenebiliyorsunuz anlamadım gitti.

Kaybolan ruhumuz bu şekilde mi geri gelecek.. Çubuklunun hakkını böle futbolcular mı verecek?

Açın izleyin her FENERBAHÇE-Kayseri maçlarını neler yapmış?
Daha dün ne açıklamalar yapmış????

Kaybolan ruhumuz böyle futbolcularla geri gelecekse.. Bırakın maldonado-josico daha iyidir..!!

Servet Güldeş
05-06-2009, 22:10
Mehmet Topuz'un gerekirse bir sene oynamam gibi bir açıklamsı var. Öyle bir olasılıkta 5 milyon euroluk topuz kime kaçacak Antu bunuda yazsaydı...

Selim Kul
05-06-2009, 22:16
Antu kapanmalı artık.

Fatih Karamustafaoğlu
05-06-2009, 22:24
o açıklamaların gerçekçi olduğunu düşünmüyorum ben.. keşke hiç olmasaydı tabi ki ama bence topuz 8jk ile anlaştığı için muhtemelen tüpçünün diretmesiyle yapmıştır o açıklamaları.. çünkü bi arkadaşımın işyerinde topuzun babasıyla tanışmıştım ben de, orda adam mehmet küçüklükten beri FENERBAHÇE'li demişti..
ayrıca bu transferin amacının kapak olduğunu düşünmüyorum ben.. yönetim haklı, doğru olan yolu izleyip sözleşmesi olan bi futbolcunun öncelikle kendisi yerine kulübüyle anlaşmayı tercih ederek etik ve profesyonel açıdan doğru bi transfer yapmıştır.. esas ortalığı karıştıran, böyle polemiklerin olmasına, taraftarın yönetimine karşı tavır almasına neden olan, her zamanki gereksizliğiyle, sözleşmesi olan bi futbolcu için önce kulübü yerine oyuncuyla anlaşmaya çalışıp, transferi bitmiş gibi gösteren 8jk dir.. yani bence ortada bi kapak falan yoktur, sadece 8jk nin kendi kendine gelin güvey olup borsa işine falan girmesi olayı o tarafa çekilmiş gibi gösterdi, bu sadece minik bi tesadüf olabilir 8jk nin açıklamasıyla bizim pazarlıklarımızın bitiş tarihinin aynı güne denk gelmesi gibi bi tesadüf.. o yüzden bu şekilde olumsuz düşünmek bence şu an için yanlış olur diye düşünüyorum..
ha oyuncunun karakteri veya göstereceği performansı bilmek tabi ki imkansız, öümüzdeki günlerde hepimiz ilgiyle takip edeceğiz..
Saygılar..

Oğuzhan Yılmaz
05-06-2009, 22:28
icimize sinmiyor...keske dun o sanssiz aciklamalari yapmamis olsaydi...

Kardeş Çok doğru söyLedin inşaLLah DedikLerini kendisi unutur kısa sürede...

Hayırlısı oLur inşaLLah verimLi oLur....

Antu.com da kanpansın taraftar huzura ersin....

Faruk Güler
05-06-2009, 22:28
o açıklamaların gerçekçi olduğunu düşünmüyorum ben.. keşke hiç olmasaydı tabi ki ama bence topuz 8jk ile anlaştığı için muhtemelen tüpçünün diretmesiyle yapmıştır o açıklamaları.. çünkü bi arkadaşımın işyerinde topuzun babasıyla tanışmıştım ben de, orda adam mehmet küçüklükten beri FENERBAHÇE'li demişti..
ayrıca bu transferin amacının kapak olduğunu düşünmüyorum ben.. yönetim haklı, doğru olan yolu izleyip sözleşmesi olan bi futbolcunun öncelikle kendisi yerine kulübüyle anlaşmayı tercih ederek etik ve profesyonel açıdan doğru bi transfer yapmıştır.. esas ortalığı karıştıran, böyle polemiklerin olmasına, taraftarın yönetimine karşı tavır almasına neden olan, her zamanki gereksizliğiyle, sözleşmesi olan bi futbolcu için önce kulübü yerine oyuncuyla anlaşmaya çalışan 8jk dir..
ha oyuncunun karakteri veya göstereceği performansı bilmek tabi ki imkansız, öümüzdeki günlerde hepimiz ilgiyle takip edeceğiz..

+1907
zaten bizim 1 yıldir kayserisporla konustugumuz soyleniyor..Ama kayserisporla..yani kulüple.. Biz etik olani yaptik..o yüzden bu olay kapak olmuyor tam..he ama bjknin borsaya aldik diye bildirmesi gayet acemiyce bi davranis..sonucta borsa en son bildirilecek yer...

Ayrica bjk bunu hep yapiyor...daha bu sene yusufu tsnin ellerinden calmadilarmi resmen...

Umarim o aciklamalarin bir gercekcilik payi yoktur ama israrla gerekirse bi sene oynamam yine bjk formasi giyerim demesine ayrica kıllandim...

Emre Dursun
05-06-2009, 22:37
bu konu daha çok uzuyacak gibi gözüküyo az önce bjk başkanı ''bjkliyim diyen bjklidir.transfer bjkye hayırlı olsun ve bjkliyim diyen birini anlamya çalışmak o kulübün ezikliğini gösterir''dedi.Şu ezik kelimesi beni adeta baruta çevirdi bu saatten sonra 5 tane M.topuzu bedavaya verseler istemem böyle bir futbolcuyu takımda istemiyorum sonuçta bu insan bir açıklama yapsa ben fenerbahçe'deyim artık dese bu olaylar bu noktaya gelmezdi kendisi adeta ortamı körükledi kendi kendine prim yaptırdı.Lanet olsun öyle futbolcuya zaten bjk'liyim diyen biri mi savaşçı ruhu geri getirecek.tüpçü başkanları alsın topuzu ...........................................

İlker Kökdemir
05-06-2009, 22:39
Zihniyet aynı değişen bir şey yok.Savaşan,kaybedilen ruhu Beşiktaşlıyım,Beşiktaşta oynamak istiyorum diye bas bas bağıran biriyle mi kazanacağız.Yeni sezona yine 1-0 mağlup başladık.

Emre Dursun
05-06-2009, 22:46
yeter artık bu saatten sonra topuz filan kurtarmaz fenerbahçe'yiczaten bütğn taraftarlar soğudu ondan artık zaten kendisini kayserideki maçta fenere karşı nası oynadığını biliyoruz adeta gol atmak için delirmişti,o FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ANLAYAMAMIŞ küçük bir insan.....

Mustafa Akdoğan
05-06-2009, 22:49
arkadaşlar ortada bi yanlışlık var milletin görmediği.
sözleşmesi devam eden bir futbolcu kulübün zoruyla, kendi isteği dışında başka kulübe yollanamaz.
bu şartlar altında topuz kayseri'nin oyucusudur.( fenerbahce'de illa oynanam diye diretirse) ve beşiktaş fenerbahcenin verdiği miktarı verip oyuncuyu paşa paşa kayseriden alır.
yani kayser baskanı sattık dese bile futbolcu istemeden hiçbir şey olmaz.

Anıl Kırıl
05-06-2009, 22:51
sözleşmesi devam eden bir futbolcu kulübün zoruyla, kendi isteği dışında başka kulübe yollanamaz.
bu şartlar altında topuz kayseri'nin oyucusudur.( fenerbahce'de illa oynanam diye diretirse) ve beşiktaş fenerbahcenin verdiği miktarı verip oyuncuyu paşa paşa kayseriden alır.

Keşke öle bir şey olsa da verdigimiz parayı 8jk verip topuz u alsa..!!

Faruk Epli
05-06-2009, 22:58
Hayat bazen kimleri nerelere getirir bilemezsinn.. bir bakmışsınn bir yerdesin bir bakmışsın kilometrelerce uzaktasın... Mehmet topuzun işide böyle galiba... He yaptığı tek hata varr oda profesyönelliğe aykırı bir açıklama.. daha takımı anlaşmadann ben Bjk liyimm demesi.. He desinnn öenmlii değill bir yönden çünküü fenerbahçelii arkadaşlarımm soruyorum tümer metin beşiktaştan geldiği zaman dan son forma giydiği maça kadar fenerbahçeli miydii hayırrr o her zaman beşiktaşlı idii ama formasının hakkını her zaman verdii.. Diyeceğimm şudur kiii Mehmet Topuz geldi ise hayırlıı uğurluu olsun.. çubuklununn hakkınıı versin isterse Palmerası tutsun.. benim için tek gerçek her zaman kutsal saydığım o sarı lacivert formam.. hakkınıı veremediği zaman diğer hakkını veremeyenler gibii silinip gider ama bizim çubuklumuz her zaman kalırrr.... Tekarardan Hayırlı olsun....

Fuat Rıhtım
05-06-2009, 23:13

Biz zorla bir futbolcu almıyoruz ki zaten bunu nereden çıkardınız?

beşiktaş adlı kulüp gidip kulüpten habersiz futbolcusunu ayartıyor ve onlar etik olmayan bir hareket yapıyor. Yasak olan durum bu durum.

Biz ise önce kulübüyle görüşüp ondan sonra futbolcusuyla görüşmelere başlıyoruz. Geçen sene Senna'yla görüşememizin sebebide kulübünün sözleşmesine koydurduğu bir maddeydi. Bu senede para konusunda anlaştık ve Mehmet ile görüşme hakkını kazandık. Eğer ki bu süreçte Mehmet gelmem derse zaten bu anlaşma otomatikman iptal olacaktır ama Mehmet daha teklifi dinlemeden ben beşiktaş'a gideceğim diyor. Hele bir teklif yapılsın, ondan sonra Mehmet gitmiyorum derse beşiktaş devreye girebiliyorsa girer.

Yiğit Arın
05-06-2009, 23:15
"Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diyen, bunun olması için kulüp menajeriyle özel görüşüp söz alan bir futbolcunun bonservisini Fenerbahçe alıyor ve inanılmayacak bir şekilde kendine Fenerbahçe Taraftarı'nın resmi sitesi diyen siteler dahil bazı taraftarlar bayram ediyor...

Peki şimdi ne olacak?

Geri kalan itiraz edenler de bu şahıs bizde forma giydiğinde 2.haftadan itibaren "Topuz burayaaaa Topuz burayaaaa, Topuz Kartal'ı bilmemne bilmemne" diye bağırmaya başlayacak, unutulup gidecek.

En son da benim gibi üç beş gariban duygusal yaklaşarak (konu sevdamız Fenerbahçe olunca neysel yaklaşacaksak?!) Tümer'i Emre'yi nasıl sindiremediyse bu adamı da sindiremeyecek, Fenerbahçesine yakıştıramayacak, her gün bu adamları Fenerbahçe'nin içine sokanlara lanet edecek.

Aziz Yıldırım döneminde bu sürece alıştık artık.

İlhan Şalgam
05-06-2009, 23:15
antu gelmiş geçmiş en iyi taraftar sitesidir... yaptığım sunumlar ve gerekli yerlerde verdiği tepkilerle... mehmet topuzu istemiyoruz....

Adem Sürek
05-06-2009, 23:22
fenerbahçe spor kulubu nun mehmet topuzun peşinde olduğu aşikardı.fenerbahçe sözleşmesi devam eden oyuncuyu alabilmek için önce olması gerekenin peşinde yani kayseri ile anlaşmaya çalışmaktaydı ve futbolcu ile görüşme yapmamaktadır.bunu bilen 'büyük' kulüp sözleşmeyi filan es geçip gidip futbolcu ile anlaşmıştır,bu anlaşmada geçerlilik sıfır,etik sıfır..topuzun yaptığı açıklamalar acemiliğinin ve içine girdiği kumpasın sonucu(bjk lı olsa bile).burda sorun topuzun bjk li olması filan değil,bjk yönetiminin yaptığı hatadır,işgüzarlıktır,kuralsızlıktır..bu işler böyle değilse gidelim tüm fenerbahçeli futbolcuları elimizi kolumuzu sallaya sallaya alalım.gerekirse gider kayseride bir yıl daha oynar,gerekirse bizim pafta(tabi içindeki bjklilik aşkı bitmezse)
öyle veya böyle yönetimimizi kutluyorum.

Gözde Karataş
05-06-2009, 23:24
Fifalık oldu diyorlar ?

Mustafa Akdoğan
05-06-2009, 23:26
Biz zorla bir futbolcu almıyoruz ki zaten bunu nereden çıkardınız?

beşiktaş adlı kulüp gidip kulüpten habersiz futbolcusunu ayartıyor ve onlar etik olmayan bir hareket yapıyor. Yasak olan durum bu durum.

Biz ise önce kulübüyle görüşüp ondan sonra futbolcusuyla görüşmelere başlıyoruz. Geçen sene Senna'yla görüşememizin sebebide kulübünün sözleşmesine koydurduğu bir maddeydi. Bu senede para konusunda anlaştık ve Mehmet ile görüşme hakkını kazandık. Eğer ki bu süreçte Mehmet gelmem derse zaten bu anlaşma otomatikman iptal olacaktır ama Mehmet daha teklifi dinlemeden ben beşiktaş'a gideceğim diyor. Hele bir teklif yapılsın, ondan sonra Mehmet gitmiyorum derse beşiktaş devreye girebiliyorsa girer.

nasıl zorla alınmıyor? adam ben beşiktaşta oynamak istiyorum diye sürekli açıklama yapıyor tv de sonrada zorlama yok diyosun? ben mi farklı anlıyorum olayı anlamadım..daha ne demesi lazım adamın?

Adem Sürek
05-06-2009, 23:33
"Ne gündü ama!..
Çiğdemler avuçta bite bite bir hal oldu.
Fakat çok iyi oldu‚ taşların anlamı anlaşıldı.
Lafı fazla gevelemeye gerek yok.
Olayın nasıl cereyan ettiği açık;
Fenerbahçe Mehmet Topuz için Kayseri kulübüne gidiyor ilk.
Sözünü alıyor‚ futbolcuya yöneliyor.
Beşiktaş Ali ve Cengiz´i yanına alıp‚ bir oyun oynuyor.
Beşiktaş´ın Topuz girişimleri bana göre strateji filan değil.
Belki bir şansımızı deneyelim ya da...
Mehmet Topuz´u bir akşam yemeğinde tavlıyor.
Kayserispor´un bundan haberi yok!
Komedinin ebatı o kadar büyük ki!
Mehmet Topuz profesyonel olması gereken anda.
Koca bir cahil oluyor‚ affetsin ama öyle.
Nasıl bir heyecandır‚ nasıl bir mantıktır ki bu.
"Ben Beşiktaşlıyım‚ ailem de öyle" diyerek rest çekmek?
İstersen Barcelonalı ol‚ imza atmadan bu açıklama ne demek?
Dakika 1‚ gol 1 taraftara oynamak?
Topuz hiç konuşmasan sussan Kayseri´de mi kalacaksın?
Bu heyecan neden? Bu panik? Yapacaksın transferini‚ sakin...
Futbolcusun sen‚ profesyonel olman gerek ama nerede!..
Beşiktaşlı yöneticiler ise transferi henüz öğrenemediler.
1970 yılında yaşıyoruz zannediyorlar.
Futbolcu kaçırmak‚ futbolcu bazlı transfer geçmişte kaldı.
F.Bahçe´de de vardı eskiden‚ hem de çok‚ Yıldırım dönemi öncesi.
Yusuf Şimşek transferinde de bunu yaptılar‚ Türkiye sindirdi.
Ya peki bu?
Bu mudur gücü Beşiktaş´ın?
Uçaklara binip futbolcunun olduğu yere çökmek midir?
Mehmet Topuz´un kişisel tercihi ile ilgili bir şey demiyorum.
Futbolcu istediği yerde oynayabilir ama;
Cin olup adam çarpmazsa!
Beşiktaşlılık duruşu bu mudur?
Kulübe gitmeden oyuncuya gitmek midir?

FIFA´nın transfer ilkelerinden hiç mi haberi yok Beşiktaş´ın?
FIFA diyor ki önce kulübüne gideceksin izin alacaksın.
Kulübü izin verirse git transfer görüşmesi yap.
Daha 3-4 sene önce Ada´da Ashley Cole ile Mourinho basılmıştı..
Bir restoranda görüntülenmenin bedeli ne oldu?
350 bin avro ceza ve Chelsea´nin 3 puanı silindi.
Beşiktaş yatsın ve kalksın.
Sonra bir daha yatsın ve kalksın bence dua etsin.
Fenerbahçe yumruğunu masaya vurmamış olsa.
Fenerbahçe FIFA´ya gitse düşünemiyorum..
Fenerbahçe´ye gelince.
Durdular‚ durdular‚ durdular.
Son 4-5 yıldır o kravatlı transfer protokollerinden yılmadılar.
İşte ilk defa kurumsallığın sonucu‚ ilkeli duruşun sonucu.
17:00 olmadan saat "Mehmet Topuz Fenerbahçe´de" açıklaması.
Futbolcu ile anlaşmadan bu açıklama biraz sert olabilir ama.
Tahminimce futbolcu ile anlaşamazlarsa yine ders verecekler.
Bırakacaklar Mehmet Topuz´u...
Sözün özüyle Fenerbahçe yönetimi bir ders verdi.
Transferde etik olma konulu.
Aynı şekilde Kayserispor da.
İnatlarından ötürü geçmiş yıllarda çok eleştirilmişlerdi ama...
Duruşları onlara yakıştı‚ bunu kimse unutmaz.

Neden F.Bahçe ile G.Saray transferde karşı karşıya gelmiyor?
Bir husumet olsa iki kulübe o kadar büyük zarar verir ki!
Birbirlerine saygı duyuyorlar‚ büyük olma çabaları yok.
Öte yandan bir de şu var aslında‚ aynadaki asıl resim.
G.Saray müthiş bir iş çıkardı Frank Rijkaard´ı getirdi.
Rijkaard analizini yapacağım ileride de.
Rijkaard İstanbul´a inerken Türkiye neyi konuşuyordu?
Geçtiğimiz hafta Beşiktaş şampiyon oldu değil mi?
Türkiye bugün neyi konuşuyor?
Güç işte aslında böyle bir şey.
İnsan özlemiş asıl böylesine rekabetleri.
Rijkaard´ın geldiği gün;
F.Bahçe´nin Mehmet Topuz´u darbe yaparcasına Beşiktaş´ın avuçlarından aldığı gün...
Fenerbahçe neden bitmiş bir transferi 17:00ye kadar bekletti‚ açıklamadı?
Kulüplerin dengesini‚ ağırlığını‚ gücünü bir kez daha gördük.
F.Bahçe´de yöneticiler hepsi birer satranç oyuncusu.
Logoyu önde tutmayı ne yapıyorlar ediyorlar‚ beceriyorlar.
Becermeseler Mehmet Topuz´un haberleri var ya.
Rijkaard manşetlerinin üzerine çıkmazdı.
Beşiktaş yönetimine ise son söz;
Kupayı avuçlara alıp poz vermek yerine‚
Kurumsallaşın!.."

Esat Dergi-Sporx

Ege Uysaler
05-06-2009, 23:46
Fifalık oldu diyorlar ?
fifalık olamaz çünkü yabancı futbolcu değil en fazla federasyona giderler.

peki topuz gelse mücadele etse,savaşsa yine içinize sinmeyec mi bir selcuk,bir deniz bir uğur boral ne kadar fenerbahçeli kimin ne kadar fenerbahçeli olduğunuda bu sene gördük aragonesi sevmiyoruz diye mücadele etmeyenleri.carlos,deivid,maldonado,josico gibi adamlar fenerbahçe forması giyiyor bu ruhsuz oyunları carlosun adı var deivid gecen sezon iyiydi diye mi içinize siniyor.aziz yıldırım zamanında alıştık bunlara diyenler ali şen zamanında şampiyonluğa rağmen gönderilen efsane adamlarımızı nasıl içlerine sindirdiler

Onur Erülker
05-06-2009, 23:46
Esat Derginin yazısını bende okudum bugün..sahiden olayı en güzel şekilde anlatmış.Helal olsun...yazının özeti şu;1-Türkiye de gündemi Fenerbahçe belirler 2-Fenerbahçe büyüklüğünün adı konamaz... Mehmet Topuz'un tercine gelince...kesinlikle şampiyonlar ligi davasına bjk li yöneticilerin gazına gelerek böyle bir açıklama yaptı..yoksa Fenerbahçe varken kim bjk de oynamak ister..attan eşeğe düşmek ister??

Engin Kaşkaya
05-06-2009, 23:50
Allahın Tüpçüsü Demiröen Mustafa Denizli ben olduğum sürece bu klube adım atamaz demişti şimdi kalkmış bize laf atıyor.gelmeseydi de olurdu ama beşiktaşı paramızla dövdüğümüz iyi olmuş:) ayrıca iyi topçudur işe yarar.

Fatih Karamustafaoğlu
bu konu daha çok uzuyacak gibi gözüküyo az önce bjk başkanı ''bjkliyim diyen bjklidir.transfer bjkye hayırlı olsun ve bjkliyim diyen birini anlamya çalışmak o kulübün ezikliğini gösterir''dedi.Şu ezik kelimesi beni adeta baruta çevirdi bu saatten sonra 5 tane M.topuzu bedavaya verseler istemem böyle bir futbolcuyu takımda istemiyorum sonuçta bu insan bir açıklama yapsa ben fenerbahçe'deyim artık dese bu olaylar bu noktaya gelmezdi kendisi adeta ortamı körükledi kendi kendine prim yaptırdı.Lanet olsun öyle futbolcuya zaten bjk'liyim diyen biri mi savaşçı ruhu geri getirecek.tüpçü başkanları alsın topuzu ...........................................
onlar ezikliğin alasını parmak attıkları oyuncuyu yine şimdi yaptıkları gibi ayartıp transfer ettiklerinde hatta onu kaptan yaptıklarında yaptılar.. onun için bu konuda konuşacak, söylediğine itibar edilecek en son kişi o tüpçü ve tüm 8jk lilerdir..

bence hiç medyanın gazına gelip yönetim veya topuz hakkında kötü şeyler söylemeyelim.. çünkü bu konuda haklı olan biziz..

Osman Akardogan
Hiç içime sinmedi bu durum ama inş hayırlı olur...

Kürşat Pak
05-06-2009, 23:55
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090605/iste_besiktasli_topuz.html?ref=flas :@ bu adamı fener formasıla gormek ıstemıorum!!!:@

Fuat Rıhtım
06-06-2009, 00:00
nasıl zorla alınmıyor? adam ben beşiktaşta oynamak istiyorum diye sürekli açıklama yapıyor tv de sonrada zorlama yok diyosun? ben mi farklı anlıyorum olayı anlamadım..daha ne demesi lazım adamın?

Zorlama yok. Madem bjkde oynamak istiyordu, sözleşmesini niye uzattı geçen sene Kayseri ile? Geçen senede hem biz hem bjk istiyordu onu. FIFA oyuncunun çoğu zaman yanında yer alır ama o kadarda değil :) Hem biz Mehmet'i zorlamıyoruz. Şu an sadece bonservisi alındı. Mehmet ilede hele oturulup görüşülsün ondan sonra yumuşayacaktır ;) Ha bjkyi isteyen bir futbolcunun buraya gelmesi ne kadar doğru onun hakkında yorum yapmaya gerek yok. Ben sadece işin kanuni yolunu anlatıyorum :)

Fifalık oldu diyorlar ?

Aaaah ah nerde o günler. Keşke öyle birşey olsa. Durum FIFA'ya giderse Mehmet Kayseri'de kalır, Kayseri'de onu almayacağı için artık, gelip kendini bizde göstermeye çalışır. Gelmesi ya da gitmesi mesele değilde, bu iş FIFA'ya giderse bjk kendi kendini ele vermiş olacak ve ceza alacak :D

Faruk Güler
06-06-2009, 00:06
bu topic kapansin artik...

http://www.ntvmsnbc.com/id/24973556/

Fatih Çalışkan
06-06-2009, 00:07
bu saatten sonra bu adam fenere gelse nolucak. bjk formasıyla vermiş pozunu.

Oktay Doğan
06-06-2009, 00:17
bu topic kapansin artik...

http://www.ntvmsnbc.com/id/24973556/

Ne demek bu topic kapansın bu transfer yalan mı yani şimdi koskocaman Fenerbahçe resmi sitesi mi yalan söyküyor yoksa NTV mi? Ayrıca o haberde dikkatini çeken birşey olmadı mı "Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz dün gece NTV Spor'un canlı yayınına katılarak gönlünün Beşiktaş’ta olduğunu açıklamıştı." Dün geceden bahsedilmiş biz bugünü nerdeyse geride bırakacağız. Artık istesek de istemesek de fifalık da olsak Mehmet Topuz resmen Fenerbahçemiz'de hayırlı olsun demekten başka birşey gelmez. Artık bekleyip performansını göreceğiz.

Mustafa Akdoğan
06-06-2009, 00:18
Zorlama yok. Madem bjkde oynamak istiyordu, sözleşmesini niye uzattı geçen sene Kayseri ile? Geçen senede hem biz hem bjk istiyordu onu. FIFA oyuncunun çoğu zaman yanında yer alır ama o kadarda değil :) Hem biz Mehmet'i zorlamıyoruz. Şu an sadece bonservisi alındı. Mehmet ilede hele oturulup görüşülsün ondan sonra yumuşayacaktır ;) Ha bjkyi isteyen bir futbolcunun buraya gelmesi ne kadar doğru onun hakkında yorum yapmaya gerek yok. Ben sadece işin kanuni yolunu anlatıyorum :)

Aaaah ah nerde o günler. Keşke öyle birşey olsa. Durum FIFA'ya giderse Mehmet Kayseri'de kalır, Kayseri'de onu almayacağı için artık, gelip kendini bizde göstermeye çalışır. Gelmesi ya da gitmesi mesele değilde, bu iş FIFA'ya giderse bjk kendi kendini ele vermiş olacak ve ceza alacak :D

fuatcım anlatamıyorum sanırım. topuzun bonservisini falan a-la-maz-sın... futbolcuyla anlaşamadan bonservisi veremez kulüp bu önceden belirli bir durum...
tekrarlıyorum bu bir yorum değildir.. bonservisi alamadı, alamaz da fenerbahçe..
kulüp futbolcu rızası olmadan satamaz, kulüp rızası olmadan da futbolcu gidemez.

kaldı ki adam bjk formasıyla pozlar verdi bilerek bugün, hemde 50milyon dolar verseler gitmem diye açıklaması var.

Fuat Rıhtım
06-06-2009, 00:22
fuatcım anlatamıyorum sanırım. topuzun bonservisini falan a-la-maz-sın... futbolcuyla anlaşamadan bonservisi veremez kulüp bu önceden belirli bir durum...
tekrarlıyorum bu bir yorum değildir.. bonservisi alamadı, alamaz da fenerbahçe..
kulüp futbolcu rızası olmadan satamaz, kulüp rızası olmadan da futbolcu gidemez.

kaldı ki adam bjk formasıyla pozlar verdi bilerek bugün, hemde 50milyon dolar verseler gitmem diye açıklaması var.

Benim bildiğim FIFA kurallarına göre öyle olmadığı için bonservis ve anlaşma konusunu ayrı tutuyorum. FIFA özellikle hatta futbolcuları mal gibi kullanmanın önüne geçmek için çareler arıyor. Mehmet bizimle anlaşamasa bile 1 sene boş oturacak ama tabir-i caizse biz onun sahibi olacağız. Çünkü bir nevi tabiri hoş değil ama Kayseri sözleşmeli malını bize sattı gibi bir durum bu. Ben bunu anlatamıyorum sanırım. Neyse bende yanlış biliyor olabilirim, gelişmeleri izlemek lazım, çok geç olmadan sonuçlanacaktır herşey zaten :)

Abdullah Tabaktaş
06-06-2009, 00:24
evet mehmet le anlaşmadan o bizim futbolcumuz olamaz ancak kayserıde bejekeyle anlaşmazsa bejekenınde futbolcusu olamaz ama anlaşır gibime gelıyor 5 mılyon € dan vazgeçemez eger mehmet bizle anlaşmazsa ...

Mustafa Akdoğan
06-06-2009, 00:25
Benim bildiğim FIFA kurallarına göre öyle olmadığı için bonservis ve anlaşma konusunu ayrı tutuyorum. FIFA özellikle hatta futbolcuları mal gibi kullanmanın önüne geçmek için çareler arıyor. Mehmet bizimle anlaşamasa bile 1 sene boş oturacak ama tabir-i caizse biz onun sahibi olacağız. Çünkü bir nevi tabiri hoş değil ama Kayseri sözleşmeli malını bize sattı gibi bir durum bu. Ben bunu anlatamıyorum sanırım. Neyse bende yanlış biliyor olabilirim, gelişmeleri izlemek lazım, çok geç olmadan sonuçlanacaktır herşey zaten :)

dostum burada asıl olan, bonservis denilen olay futbolcunun sahibiyetinin kulübe aktarılmasıdır. şimdi 1 yıllık sahibiyiz diye birşey yok neyazıkki buyüzden. yani futbolcunun bonservisini alabilmen için futbolcunun mukavelesinin olması gerekli. yani fenerbahçe ile mukavelesinin olması gerekli.. adam bizle mukavele yapmayacağı için kayseride kalır bonservis. bejeke de bizim verdiğimiz miktarı veriri kayseri'ye ve topuz rahata erer...:)

Sefa Baş
ciddiyetle yapılmış bir transfer değil bence...

Fatih Çalışkan
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın açıklamasının bir kısmı:

Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yaptığını hatırlatan Hurma, ''Bundan sonra Mehmet Topuz'un hangi takımda oynayacağı Fenerbahçe ile bu futbolcu arasındadır. Fenerbahçe isterse oyuncusunu başka takıma satabilir. Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin elindedir'' dedi.

İlhan Şalgam
06-06-2009, 00:26
bizimkiler bu işin peşini bırakmaz bjk yi fifaya şikayet eder bjk ye yaptırım uygulanır mehmet büyük ihtimalle 1 sene top oynayamadıktan sonra kayseri ile sözleşmesi bittiği için bjk ye gider.

İlhan Şalgam
06-06-2009, 00:29
bu konudaki açıklama bjk ye sinirle yapılmıştır... bjk ye 5milyon€ yu hiçe sayıp vermeye billirler bence... kısacası bizle mukavele imzalamadan bizim topcumuz olamaz...

Faruk Güler
Ne demek bu topic kapansın bu transfer yalan mı yani şimdi koskocaman Fenerbahçe resmi sitesi mi yalan söyküyor yoksa NTV mi? Ayrıca o haberde dikkatini çeken birşey olmadı mı "Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz dün gece NTV Spor'un canlı yayınına katılarak gönlünün Beşiktaş’ta olduğunu açıklamıştı." Dün geceden bahsedilmiş biz bugünü nerdeyse geride bırakacağız. Artık istesek de istemesek de fifalık da olsak Mehmet Topuz resmen Fenerbahçemiz'de hayırlı olsun demekten başka birşey gelmez. Artık bekleyip performansını göreceğiz.

Ben Beşiktaş’ta oynamak istiyorum, ben bu saatten sonra söylediğim sözü geri alamam. Fenerbahçe forması giymek istemiyorum, ben Beşiktaşlıyım bu sezon da Beşiktaş forması giyeceğim

bunu diyen adam benim o tarihi efsane formami giyemez...Daha neler ya zorla adam mi alcaz...Umarim bunlari soylememistir...eger soylediyse ve biz bu adami alirsak gercekten cok yazik...

Mustafa Akdoğan
benim dediğime inanmayanlar için yazıyorum;

kaynak :ntvspor

Türkiye Futbol Federasyonu Eski Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, bu konuda belirleyici olanın futbolcunun tavrı olduğunu söyledi.

Konunun uluslararası değil yerel bir konu olduğunun altını çizen Kazancıoğlu, sözleşmesi devam eden futbolcunun rızası olmadan başka bir kulübe bonservisinin verilemeyeceğini söyledi.

Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmek istememesi halinde kulübünde kalma hakkı olduğunu belirten Kazancıoğlu, "Sözleşmesi bitene kadar A Takım'da ya da bir antrenör eşliğinde PAF takımda çalışma hakkı mevcut. Kulübünün bonservisini devretmesi futbolcuyu bağlamaz. Önemli olan sözleşmeli futbolcunun haklarıdır" diye konuştu.

Erdem Özdamar
06-06-2009, 00:36
gelmeden,imza atmadan inanmam ben.hatta gelmese daha iyi olur...

Abdullah Tabaktaş
06-06-2009, 00:37
gelmeden,imza atmadan inanmam ben.hatta gelmese daha iyi olur...

bu gidişlede gelmiycek zaten ...

Fuat Rıhtım
06-06-2009, 00:41
Şu transfer olayından bjk zararlı çıksa, Mehmet Kayseri'de kalsa, bizde o hırsla Hamit'i alsak ne süper olur ya :D

Oktay Doğan
06-06-2009, 00:44
En kötü ihtimal zaten Mehmet Topuz 1 sene daha Kayseri'de ya yedek yada Pafta kalır bu sene ne olursa olsun beceke bu transferi yapamaz ve yine patlarlar. Alamazsak da aldırmayız..

Burhan Tektaş
06-06-2009, 00:55
ya insanların damarlarına güzel basıyor bu media organları biz asla tribunlerde kavga gürültüden yana olmadık ama öyle ifadeler geliyor ki bunlar tetikliyor mehmet topuz transferi ile ilgili haberlere nette bakıyorum ligtv'nin resmi sitesine girdim anasayfa haberlerine bakarken cep telefonu ile çekilmiş 8jk formalı topuz resmi sonraki habere baktığımda ise sinirlendim resmen bir 8jk'li FENERBAHÇE'DEN için ''ezik'' ifadesi kullanmıs bilmem nere sorumlusuymus falan da filan da artık bu saatten sonra bizim resmi siteden bir haber gelmeli bence insanlara bu iş ne olcak diye 8jk kuyruguna basılmıs kedı misali yok fifa yok sura yok bura bastı yaygarayı biz sadece şuan 8jk kanadından gelen açıklamalara bakıyoruz bizim tarafdanda küçük de olsa taraftara bir not yayınlanmalıdır bu araada biraz önce bahsettiğim 8jk'li ve onu haber yapaıp ortamı iyice geren medya organlarını kınıyorum...

Fatih Karamustafaoğlu
06-06-2009, 00:57
En kötü ihtimal zaten Mehmet Topuz 1 sene daha Kayseri'de ya yedek yada Pafta kalır bu sene ne olursa olsun beceke bu transferi yapamaz ve yine patlarlar. Alamazsak da aldırmayız..
sanırım daha kötü bi ihtimal var.. o da topuzun tazminatı ödeyerek kayseriyle sözleşmesinin feshedip 8jk ya gidebilir.. esas o zaman kötü olur bence

Emre Diler
06-06-2009, 00:59
Ya gelmesin bu adam ya harbiden gelmesin giymiş formayı yok ben doğuştan beşekeliyim felan.Arkadaş böyle adama fener forması giydirecez o forma kutsaldır herkes giymez.Gitsin İbrahim Üzülmez,Rüştü Reçber,Yusuf Şimşek gibi insanların giydiği formayı giysin.

Gelme lan topuz gelmeeeeeeee:kizgin:.

Ozan Avcu
06-06-2009, 01:01
ya kabak tadı verdi, ne yaparlarsa yapsın bence. bu kadar ısrarlar bjk de oynamak istiyorum diye açıklama yaptıktan sonra gitsin oynasın bjk de. Sadece kulübünden önce futbolcu ile görüşüp ayarttığı için bjk ye ceza gelmesi diye bir durum olsa hoşuma giderdi tabi. (olmaz ya, hani olsa keşke :)

Mustafa Özbakır
06-06-2009, 01:06
görürsünüz kayseriyle sözleşmesini fesh edip az bir tazminatla beşiktaşa gidecek

İlhan Şalgam
06-06-2009, 01:06
bjk de oynayacak bu gidişle ve adamı ilah yaptık.. çok fazla geyiği döner bu işin... kesin olmayan bir işin açıklaması yapılmamalıydı bence... çok büyük bir hata oldu bizde oynamzsa... artık gelsede kötü gelmesede kötü:???: adam fenerbahçe ye imza atmam demiş... bizim yönetim görüşmeden topçuyla nasıl fenerbahçemizde diye açıklama yapar anlıyamıyorum.

Metehan Ersöz
06-06-2009, 01:09
Bu saatten sonra fenerbahçeliyim diyen biri topuzun gelmesini kabul etmemeli... Şimdi menajeriyle beraber telefon konusmasını (lig tv ve ntvspor) dinledim o adam FB formasını giymeyi haketmiyor ztn..
Açık şekilde 8jk formasını giymk istiyorum dior gerekirse 1 sene futbol oynamıcam diyor... Topuz beyfendi bırakalımda 8jk forması ile bu sene de şamp liginde tarih (!) yazsınlar...

PS: 8jk ın tüpçü başkanının galiba yine bir yerleri kalktı ve kendi aşağılık kompleksini yenmek için kendi takımı için kullanılan sıfatları bizlere sallıyor...
''ezikk'' kim görücez seneye tüpçü efendi....

Fatih Karamustafaoğlu
cidden ya iyice soğuttular yani.. daha ılımlı düşünmeye çalışıyodum ama adam hala 8jk gibi bi yerde oynamak istiyorum diyosa, kapasitesi ancak buna yetiyosa gelmesin zaten, sürünsün orda.. zaten o kadar para etmezdi :)

Faruk Güler
resmi sitemizden de kalkti haber...

Kürşat Pak
06-06-2009, 01:10
ya sanki futbolcu bu karaktersiz adamdan futbolcu olmaz fb forması gıymezmıss sana o formayı gıydırenın benn...nere gıderse gıtsın fenerbahce büyüktür karaktersız kımseyı almaz!!

Fırat Aydın
06-06-2009, 01:13
resmi sitemizden de kalkti haber...

Galiba gözünden kaçtı renkdaşım. Haber resmi sitede duruyor. Kulüpten herhangi bir geri adım yok.

Faruk Güler
06-06-2009, 01:15
Galiba gözünden kaçtı renkdaşım. Haber resmi sitede duruyor. Kulüpten herhangi bir geri adım yok.

eet aynen oyle olmus az once gormedim demek simdi sen diyince tekrar baktim..manset duruo :kizgin:

Burhan Tektaş
06-06-2009, 01:16
oturup mantıklı dusunuldugu takdırde bu oyuncuyu bız bu hale getırdık dıyebılırız 2-3 yıl once adı sanı yokken fenrbahce istiyor aldı alacak dıye 3 yıldır hbr yapılıyor ve bunun uzerıne oyuncu bızım uzerımızden sohret yaptı maalesef ve bu saatten sonra bir kayserili olarak mehmet topuzu ıstemıyorum maalesef ne kayserıde nede beşekede bılseydım gecen sene muhabbet edecegıme santıyedekı kalaslarla dalardım :D:D belkı aklı basına gelırdı :D:D

Fatih Karamustafaoğlu
06-06-2009, 01:16
ama bi açıklama yapsınlar artık lütfen...

İlker Kökdemir
06-06-2009, 01:20
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_jo_topuzforma1.jpg

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57432

Emre Gökyiğit
06-06-2009, 01:24
bu topuz gibi zekası evvel insanlar milyon dolarlar kazanıyor bu ülkede.
daha bonservis meselen çözülmemiş sen ne diye gidip forma giyiyirosun, ucuz kahramanlık numaraları çeviriyorsun...

Fatih Can
06-06-2009, 01:25
Rüzgarın estiği yöne doğru savrulduğunuz sürece bu işin sonu gelene kadar kararlar ve tepkiler değişir nasılsa, bu yüzden ani tepkiler vermeyin derim sonra sıkıntı yapar okurken.Eğer dik bir duruşunuz yok ise.

Hem Fenerbahçe formasını giydikden sonra günahlarından arındırılmıyormuydu o kişi her kim olursa olsun şimdi erkenden başlamış gelmesin , istemeyiz diye tepkiler hem her insanın çubukluya aşık olma hakkı gibi fikirlere ne oldu birden bire.

Son olarak antu nun yazdığı yazıdaki mehmetin topuzu kimde kalıcak görücez hep birlikde bu kadar basit bir adamı bu kadar büyüterek ve Fenerbahçeyi bu kadar küçülterek yaşanan bu transfer rezilliği bu saatden sonra ne şekilde biterse bitsin bugün bu şekilde başladığı an itibariyle büyük rezillikdi.

Bu rezillikleri yaşatanlara ve bu rezilliklere çanak tutanlara selam olsun.
Fenerbahçe nin değerlerine sahip cıkan bir avuç insanada helal olsun.

Fatih Karamustafaoğlu
06-06-2009, 01:26
bu topuz gibi zekası evvel insanlar milyon dolarlar kazanıyor bu ülkede.
daha bonservis meselen çözülmemiş sen ne diye gidip forma giyiyirosun, ucuz kahramanlık numaralı çeviriyorsun...
+1907..
ayakta da alkış..

Yiğit Babacan
06-06-2009, 01:29
Lig TV'deki telefon konusmasini izledim simdi. Aziz Baskan bizi bu durumlara dusurme! (Su forumda ilk defa serzenis ile boyle bir sey yazdigimi hatirlamiyorum.)

Aytek Öztürk
06-06-2009, 01:30
arkadaşlar bu konu artık besbelli bizim dışımızda gelişen bir durum çünkü biz mehmet topuza anlaşıldığı kadarıyla ve olağan olarak 8jkden fazla para vermişiz kulübü de bize satmış oyuncuyu ama oyuncu bizimle anlaşmaz ise ya futbolcu bir sene kendi takımında gidip pafta oynayacak ya da bizim bonservisini 8jkye satmamızı isteyecek(bu da imkansız olduğuna göre) son ihtimal olarak kayserispor ve biz anlaşıp sözleşmeyi iptal edicez mehmet de nereye gidiyorsa gidecek ama orada şöyle bir durum ortaya çıkıyor şayet gider kayseri ,zamanında auxerre'in mexes için yaptığı gibi, fifaya "biz oyuncumuzu şu kadar fiyata satmıştık ama ... kişisi veya ... kulübü oyuncu etik dışı hareketlerle etkilemiş ve bizi zarara uğratmıştır" gibi bir şikayet de bulunursa o kişi veya kulüp büyük cezalara çarptırılırki bildiğim kadarıyla roma 2 sene transfer yapamama cezasına çarptırılmış 1 yıl geçtikten sonra da belirli bir mebla ödedikten sonra transfer yapabilir hale gelmişti.

He nacizane fikrim ise gelmesin artık bunca kepazelikten sonra....

Aytek Öztürk
06-06-2009, 01:30
Lig TV'deki telefon konusmasini izledim simdi. Aziz Baskan bizi bu durumlara dusurme! (Su forumda ilk defa serzenis ile boyle bir sey yazdigimi hatirlamiyorum.)

Ne oldu ki tam olarak?

Emre Dursun
06-06-2009, 01:31
bu tepkiler sürsün inanın bizim vereceğimiz tepkilerle yönetim tavır değiştirecektir...topuz kimki fenerbahçeyi ağzına alıyo 26-27 yaşına gelmiş daha doğru düzgün milli takım kariyeri bile yok kalkmış konuştuğu şeylere bak bunların hepsi düşman bizi hele o tüpçü yok mu fenrebahçemize adeta kin kusuyo her fırsatta.Fenerbahçe inş topuz.......ni geri verir onun yerine öyle bir adam alır ki 8jeke ile oynadığımız maçta topuzu karşısına bile çıkamaz,gerçi bejeke ligde en son bizi ne zaman yendi hatırlamıyorum ama :)))) ulan şu bejeke derbisi bir gelse o zaman o topuzun kafasına her türlü birşey sallıcam tabi bunu yapabilmem için külübümüzün bu futbolcu h....... geri S.A.T.M.A.S.I lağzım

Arda Çetin
06-06-2009, 01:31
az önce ntv sporda yenilir yutulmaz şeyler söyledi artık fenerde olması imkansız evet bonservisi almışız ama topuz oynamak istemiyor.Fifa kurallarına göre transfer bonservisi elinde tutan klup ile yapılırmış etik olan bu ama diğer bi kurala göre oyuncunun oynamak istediği klup topuzu isterse Fenerbahçe tutamazmış.

Ya beşiktaşla oynarım ya 1 sene futbol oynamam dedi resmen.

Faruk Güler
06-06-2009, 01:32
Son olarak antu nun yazdığı yazıdaki mehmetin topuzu kimde kalıcak görücez hep birlikde bu kadar basit bir adamı bu kadar büyüterek ve Fenerbahçeyi bu kadar küçülterek yaşanan bu transfer rezilliği bu saatden sonra ne şekilde biterse bitsin bugün bu şekilde başladığı an itibariyle büyük rezillikdi.

Bu rezillikleri yaşatanlara ve bu rezilliklere çanak tutanlara selam olsun.
Fenerbahçe nin değerlerine sahip cıkan bir avuç insanada helal olsun.

+1907 Ellerine saglik

Emre Dursun
06-06-2009, 01:47
bu takım kimleri gördü şöyle bir düşündüğümüzde anderson,okocha,Hooijdonk ,ortega
daha bugün bejekeli ibrahimi deli eden Anelka gibi ne yıldızlar giydi bu formayı düşündüğümüzde kaybeden asla fenerbahçemiz değil bu forma işte bu yüzden herkese nasip olmaz diyoruz.topuz gibiler kendisi gibi olan bejekede top oynacak FENERBAHÇEMİZDE kendisine layik olan bir oyuncu alıcak,benim içim çok rahat bu takım kimleri gördü kimleri bağrına bastı kimlere posta koydu herkes biliyo.bu sene bejeke ile gitsin ş.ligine gine liverpool çıksın bu sefer kadroları daha iyi ama o yüzden 7 yerler.....

Kürşat Pak
06-06-2009, 01:50
MAL bizim!eziktaşlılar gelsin kapımıza cok ıstıyorlarsa alsınlar MALI! biraz kazıklanıp tabi:)

Emre Dursun
06-06-2009, 02:02
MAL bizim!eziktaşlılar gelsin kapımıza cok ıstıyorlarsa alsınlar MALI! biraz kazıklanıp tabi:)
bu da güzel bi yaklaşım madem bejekeli sadece burda oynar diyolar o zaman aynen dediğin gibi MALA talip olabilirler parayı veren topuzu öttürür.

acaba sahibinden.com da ilan mı versek satılık daha kullanılmamış diye ama katogarisi aklıma gelmiyo bütün katogariler buna giribiliyo....

Burhan Tektaş
06-06-2009, 02:10
arkadas herkesten özür diliyorum ben onunla ilk tanıstıgımda ilk görüstügümde kafasına kalas ile vurmalıymısım santıyede :D:D
işin şakası bir yana artık kabak tadı verdi ben gelsın yada gelmesın demıyorum ama bır an once netlık kazanmalı bu olay....

Can Demir
06-06-2009, 02:15
böyle haysiyetsiz böyle adi bir adama fenerbahçe formasını kimse giydiremez! o artı 3 eksi 30 olarak döner birilerine!!! Bukadarını o aptal müşterilerin bile kaldıramaz!!!!

Hüseyin.Yıldırım
06-06-2009, 02:23
beşiktas formasıyla pozda vermis :@ Aziz Yıldırımın son 2 yıldır transfer politikasını anlamak mümkün diil :S

Mehmet Kayılı
06-06-2009, 02:29
Topuz'un bize geleceği bu günkü olaylardan sonra sıfıra inmişitir. Gelmesinde zaten bizim profosyonel futbolcuya ihtiyacımız var amatör futbol oynamıyoruz..Resmi siteden yapılan açıklama yanlış ve hoş olmayan bir durumla sonlanacak.En azından o başlığı değiştirip Mehmet Topuz konusunda Kulübüyle Anlaşmaya Varıldı deseler daha iyi olurdu. Mehmet topuzla anlaşmadan transfer gerçekleşmeyeceği kesindir.Sadece şu yapılabir arkadaşın biri yazmış zaten eziktaş topuzu ayarttığı için FİFA'ya şikayet edilir. FİFA'da eziktaşa ağır ceza verir.Mesele budur.

Burhan Tektaş
06-06-2009, 02:31
bu iş fifalık olursa bjk nın canı çok yanar çünkü fenerbahçe bütün görüşmeleri açıktan yaptı topuzunda haberi vardı gelmem demedi demirören red cevabını alınca hurmadan çareyi oyuncuyu ayartıp kayseriyi ucuz fiyata mecbur bırakacağını düşündü ama bu defa baltayı taşa vurdu oyuncunun mukavelesi sürüyor herkes geçen yaz ki real manchester arsındaki ronaldo olayını biliyor real paçayı zor yırttı bjk o kadar şanslı ve güçlü deil zaten fifa nezdinde sabıkalı bi takım... bu yüzden bu kadar yaygara koparıyor bjk ve demirören ve bjk lı taraftarlar sizi üzmek istemem ama fenerde işler biraz farklıdır fener transfer yaparken hukuki boyutlarını tamamen ölçerek yapar dikkatinizi çekerim topuz dün anlaştı fener bugün açıkladı. bunun iki yolu var üç yolu var ya topuz fenerde oynayacak ya bjk fenerden parayla alacak yada fener kayseriyle yaptığı sözleşmeyi fesedecek o zamada bjk çok pahalıya alır kayseriden 3 5 vermezler yada bir yıl daha bekler tabi topuz doğuştan takım değiştirmezse....

Yusuf Yavuz
06-06-2009, 02:52
http://www.youtube.com/watch?v=xm_Cc9xcmT8&annotation_id=annotation_303211&feature=iv

konuyu taşısak iyi olur gibi :D

Tuğfan Aslan
06-06-2009, 03:04
fenerbahçe yönetiminin transfer anlamında kriterlere ve etik değerlere uygun hareket ettiği geçtiğimiz yıl nihat girişiminde de ortaya çıkmıştı.oyuncuyla temasa geçmeden kulübüyle görüşmelere başlamışlardı ve oyuncu fenerbahçenin onunla ilgilendiğini milli takım kampındayken medyadan öğrenmişti.

mehmet topuz transferinde fenerbahçe yine aynı etik ve dirayetli duruşu göstererek öncelikle bu oyuncunun kulübü ile masaya oturup bonservis işini hallettikten sonra oyuncuyla anlaşma yoluna gitmek istemiştir.fifanın önerdiği etik yaklaşımın gereğide budur zaten.

ancak beşiktaş öncelikle oyuncu ile anlaşıp,kayserispor kulübüyle görüşmelerinde oyuncunun sözleşmesinde 1 yıl kaldığını da kullanarak bu transferi olabileceğinden daha ucuza kapatmak istemiştir.transfer stratejisi olarak mantıklı bir yaklaşım olarak adledilebilecek bu davranış bana göre etik değildir.ayrıca yıldırım demirörenin yaptığı ezik yakıştırmasını ise çok ağır ve haddini aşan bir itham olduğunu söylemeden de geçemeyeceğim.bu söylem bu şahsın yıllardır söylemekte olduğu beşiktaşlılık duruşuyla uzaktan yakından örtüşmemektedir...

sonuç olarak yönetimimizin konuya göstereceği yaklaşımı çok merak ediyor, mehmet topuzun ise nihayetinde beşiktaşa transfer olacağını düşünüyorum...

Faruk Güler
06-06-2009, 03:06
http://www.youtube.com/watch?v=xm_Cc9xcmT8&annotation_id=annotation_303211&feature=iv

konuyu taşısak iyi olur gibi :D

ya bu nasil rezillik ya..nasil bir reklam yapma seklidir ya elli kere ben besiktasliyim dedi ya :) yazik yazik... sen kimsinde senin top oynamaman turk futbolunu etkilesin....

Teşekkürler yönetim bu adam için bizi bu hallere düşürdüğün için...

Fuat Rıhtım
06-06-2009, 03:12
ya bu nasil rezillik ya..nasil bir reklam yapma seklidir ya elli kere ben besiktasliyim dedi ya :) yazik yazik... sen kimsinde senin top oynamaman turk futbolunu etkilesin....

Teşekkürler yönetim bu adam için bizi bu hallere düşürdüğün için...

2 sene önce Kayseriliyim diye ölüp biten, Kayserispor'dan başka bir takım tutmuyorum ve düşünemiyorum diyen adamın düştüğü hallere bak..

Uğur Özçelik
06-06-2009, 03:16
HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK ÇOCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ?
İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı hangi takımlısın diye de ben Kayserispor derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak...

http://www.haberalemi.net/32168_Mehmet-Topuz-Sportife-Konustu.htm (http://www.haberalemi.net/32168_Mehmet-Topuz-Sportife-Konustu.htm)
http://forum.antu.com/images/bos.gif

Çağdaş Turak
06-06-2009, 04:00
ya ağzından bi laf cıktı 8jk liyim die sonra geri dönemedi yok öle bsy aslında fb de wazgecsin die yöneticiler bjk forması giydirdiler sözleşmeli bi oyuncuyla kulubu razi olmadan görüşemezsin önce kulubunu ikna etmen gerekir fifa oyuncunun yanında ama bu kdr da deil fb kayseri yönetimini ikna etmeye calısırken gidiyosun oyuncuyla anlaşıyosun topuz anlaştım 8jk ile dicek ucuza alıcaksın kayseriden onlara baskı yapıp kayseri yönetiminide tebrik ederim sözlerinin arkasında durdukları için topuzz boşa gazza geliyosun o tüpçüde bu kdr fb taraftarını galyana getiriyo kendini bsy sanıyo tüpçüüü dünyanın her yerinde sözleşmeli oyuncu transfer edilirken kulubuyle anlasılır önce topuzla anlasmaya ne war yıllık 1.5 milyon eurooya tmm dio

Yusuf Yavuz
06-06-2009, 04:04
Tüpçi ve beşiktaş fena çarpılacak yalnız :)

Fatih Çalışkan
06-06-2009, 04:35
yahu konuşmayı beceremiyosun daha mıymıymıy.. madem fb de oynamam diyosun peki neden 10 gündür görüşmelerimiz oldu dedin. nie görüştün. karaktersiz adam. senin gibilerin FENERBAHÇEMİZDE işi yok!

Servet Güldeş
06-06-2009, 04:38
Aziz Yıldırım’ın korumaları Titanic Otel’i bastı!..
Şu an Aziz Yıldırım’ın korumaları ve Fenerbahçeli iki yönetici Mehmet Topuz’un yanındalar!..
Gece geç saatlerde Mehmet Topuz’un yeni bir açıklama yapması bekleniyor!..

Amma uzattılar işi haaa...

Bahtiyarın dediği gibi kantarın topuzu kaçıyor...

Çağdaş Turak
06-06-2009, 04:46
Amma uzattılar işi haaa...

Bahtiyarın dediği gibi kantarın topuzu kaçıyor...
bu nerden cıktı şimdi

Hakan Ateşler
06-06-2009, 07:52
arkadaşlar m.topuz un da çok üstüne gitmeyin, hatalar yaptı ama tecrübesizlik belki cahillik. menejerler, kulüp başkanları, yöneticiler... bunlar politik adamlar, dürüst olmayan yani. insan ayartmayı çok iyi bilen, süslü sözleri söylemeyi becerebilen tipler. dediğim gibi hem biraz heycan ve tecrübesizlik hem de hafif oyuna gelme ile m. topuz bu duruma düşürüldü maalesef.

Tolga Vidin
06-06-2009, 09:22

Tüm hislerime okan abi tercüme olmuş zaten.... O çirkef için verilen bonservis bedeline yazık, resmen çöpe atılıyor paralar...

Faruk Güler
06-06-2009, 09:41
ya baskan git 15 mlyon avro ver bu takima tuncayi getir... ben bjkliyim diyen adam gerekmiyo bize ; fener formasi ugruna bjk yle anlasmayan samiyende bir baba hindi cektiren gercek FENER'li oyuncular , tuncaylar istiyoruz...

Yusuf Yavuz
06-06-2009, 10:07
arkadaşlar m.topuz un da çok üstüne gitmeyin, hatalar yaptı ama tecrübesizlik belki cahillik. menejerler, kulüp başkanları, yöneticiler... bunlar politik adamlar, dürüst olmayan yani. insan ayartmayı çok iyi bilen, süslü sözleri söylemeyi becerebilen tipler. dediğim gibi hem biraz heycan ve tecrübesizlik hem de hafif oyuna gelme ile m. topuz bu duruma düşürüldü maalesef.

Çok doğru söylemişsin Hakan. Ayrıca Topuzunda tek yanlışı bjk yi istediği halde fb ile göüşmüş olması, onun haricinde bir çirlekflik yok. Adam açık açık oynamak istedigi takımı büyük bir yüreklilikle söyledi. Bundan sonra bu sözlerin tam tersini söylerse işte o zaman çirfekliğe girer bu. Ayrıca Hakanın dediği gibi adamı 2 günde maymun ettiler, yazık.

Hakan Ateşler
06-06-2009, 10:21
kaç sezondur her işi mundar eden yönetim , Topuz işinide yine mundar etti. Adam 3 sezondur Fenerbahçe'den teklif bekliyorken CL kapısını aralamış BJK başkanı tüpçünün bir göz kırpması ile BJK'liyim demesi bence ne kadar basiretsiz bir yönetime sahip olduğumuzu gösteriyor. 3 sezon önce bitmesi gereken Topuz'u bu sezon neden transfer ediyoruz anlamıyorum. Topuz'un pili bitmiştir artık alanın elinde kalır. O transfer 3 sene önce alınsaydı iş yapardı.

adamlar satmadı ki bir türlü, hatta gecen sene bjk 11 milyon euro verdi de satmadılar. ama bu sene kulüple anlaşmak yerine gittiler ilk başta futbolcuyu ayarttılar ki fener devreden çıksın, bjkliyim dien adamı nasıl olsa almazlar, kayseri de bjk ye satmak zorunda kalır (bjk nin istediği fiyattan) die böle bir oyun yaptılar, fener de kulüple anlaştı (adam gibi) topuzla da görüştü (o bjkliyim diyen topuz fenerle görüştü yani!), kulüple de anlaştı ama bjk bunu fenerden beklemiyordu, şimdi fenere sallıyorlar... yani aslında yönetim çok düzgün bir şekilde transferi bitiriyordu ama bjk topuz a altından kalkamayacağı sözler söyletti. şimdi topuz da ben tükürdüğümü yalamam hesabına getiriyor, kayseri de kalacak herelde...

Faruk Güler
06-06-2009, 11:33
sabah bakkala gittim gazetelere bi goz attim...büyün gazetelerin mansetinde son gülen fenerbahce - mehmet fenerbahcede filan yaziyordu..anlamadim gitti..

Mustafa Özbakır
06-06-2009, 11:55
benimde kafam çok karıştı

Deniz Özmen
06-06-2009, 12:20
adam karaktersiz ben bjk bana daha sıcak geldi ben zati bjk liyım diyen o kutsal formayı giymeyi haketmiyor.ayrıca bjk yönetimide laf edip duruyor ilk başta kendilerine baksınlar gecen yarıda yusuf'u alırken yaptıkları neydi acaba.....eziktaşlılıktan başka bişey değildi galiba...

Ferhat Durup
06-06-2009, 12:44
Bu kadar konusmadan sonra mehmet topuz adındaki o şahsiyet takımımın formasını giymesin artık.O formanın bi şerefi vardır ve onu giyme hakkına ŞEREFLİ insanlar layıktır sadece.
Çok değil 3 gün önce yaptığı açıklamada Fenerbahçe ve beşiktaşla görüşüyorum 2 takımdan birine transfer olucam diyen adam dün çıkıpta biz ailece beşiktaşlıyız sadece beşiktaş formasını giyerim diyebiliyorsa o insan gerçektende beşiktaşlı(!) demektir.
Yönetimin yapması gereken artık çok basit TOPuz'u 1 yıl paf takımla çalıştırıp futbolunun 3 sene geriletmek olmalı.Son olarak o forma içindeki kimseyi şimdiye kadar ıslıklamadım umarım bu adama formamızı giydirip beni de bu kötü olayı gerçekleştirmeme sebep olmazlar.

Ege Uysaler
06-06-2009, 12:45
bu saatten sonra geleceğini sanmıyorum aynı zamanda alacağımızı da sadece iş inada bindi ondan

Yasin Özdemir
06-06-2009, 12:51
Yönetimimiz bu konuda çok güzel bir tavır sergilemiştir. Bizlerin düşündüğünü elbet yönetimimizde düşünüp bu tavırları sergileyen bir oyuncu (??) Fenerbahçe forması giyemez. Fakat hadlerini sürekli aşan, bu ülkede iki ağlayıp kupa alan, iki dakikada şartlara uymayan yabancı oyuncuları Türk yapan malum takıma birilerinin kuralı hatırlatması gerekir. Sözleşmeli bir oyuncuya anlaşma imzalatmaya çalışmak için görüşmek için bile artık suç sayılıyor. Yani eğer doğru yerlere doğru başvuruları yaparsak beşiktaşın ceza almaması için bir neden yok, çünkü topuzun bonservisi bize ait şu anda. Paflarla idmana çıksın diyeceğim ama ordaki genç çocukların da ahlakını kendine benzetmesinden korkuyorum.
Herkes haddini bilecek...

Faruk Güler
06-06-2009, 13:04
Bu isten o topuzda besiktasta acayip zararli cikacak...Bu heriflere bizimle ugrasmayin diye bosuna soylemedik...

Ve eger bu adam bjkye giderse yeni sezonda gs macindan cok bjkyle kadikoyde oynayacagimiz maci bekliyo olucam....

Erman Alpaydın
06-06-2009, 13:07
Merhum Ata'mız; "Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" demiş.Evet topuz çevik olabilir ama diğer iki vasfı kesinlikle taşımıyor...FENERBAHÇE forması KUTSALDIR.Ben bu olaylardan sonra bir Fenerbahçe taraftarı olarak topuz denilen oyuncunun Fenerbahçemizin o Kutsal formasını giymesini istemiyorum.Eminim yönetimimiz doğru kararı verecektir.

Hüseyin.Yıldırım
06-06-2009, 13:08
adam 50 trilyon verse oynamm dio beşiktaş formasınıda giymis bu serefsizi kadiköye sokmamk lazm

Eyüp Toktaş
06-06-2009, 13:08
ibjk kac yildir bizim eskilerimizle ilgileniyordu.

al iste sana sampiyonluk hediyesi ibjk ::))))))

borsayada bildirdiler aldiklarini....

hem ceza ödeyecekler hemde bize cok para ödeyecekler ::))))))

Hakan Ateşler
06-06-2009, 13:10
bi de ailecek bjkliyiz dio, yarışmalarda olur ya ailecek toplandık izlioruz herkes burda falan:=) yalan sölediği çok belli, madem bjklisin o zaman fenerle nie görüştün ki, walla benm bildiğim aziz yıldırım bu adamı 1 sene top oynatmaz, futbol hayatını bitirir, bjk de babayı alırr... ingiltereye falan da satabiliriz aslında para kazanırız :)

Eyüp Toktaş
06-06-2009, 13:14
bi de ailecek bjkliyiz dio, yarışmalarda olur ya ailecek toplandık izlioruz herkes burda falan:=) yalan sölediği çok belli, madem bjklisin o zaman fenerle nie görüştün ki, walla benm bildiğim aziz yıldırım bu adamı 1 sene top oynatmaz, futbol hayatını bitirir, bjk de babayı alırr... ingiltereye falan da satabiliriz aslında para kazanırız :)

:)))) hayirli olsun ibjk8'e

Mert Çubukçu
06-06-2009, 13:47
Kayserispor'lu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı. Konuya ilişkin en çarpıcı değerlendirme ise eski Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen'den geldi.

Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaray'lı" dedi.
Radyospor' konuşan Fatih Gökşen, Fenerbahçe ve beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu ifade etti.
Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz iyle görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."

al işte sana kemal sunalın filmi :)

Faruk Güler
06-06-2009, 13:51
hahaaa bu kemal suan filminide gecti...bi adam hem kayserisporlu hem besiktasli hem galatasarayli :) koptum yaa :D

Yasin Özdemir
06-06-2009, 14:01
İsterse doğuştan Millwall'lu olsun , bonservisi bizde :D

Can Ayyıldız
06-06-2009, 14:10
bu adamı 8taşa satalım bnce:D:Dw

Faruk Güler
06-06-2009, 14:28
ya suan varya gülmekten mideme kramp girdi :D haberturk sitesini actim haberlere bakmak icin birde ne goreyim :D

Rüştü Reçber, çocukluğundan beri Barcelona takımının taraftarı olduğunu açıkladı.
Rüştü Reçber çocukluğundan beri, bir dönem formasını da giydiği İspanya'nın Barcelona takımının taraftarı olduğunu ifade etti.
Barcelona'nın kazandığı başarılara çok sevindiğini anlatan Rüştü, ''Ben çocukluğumdan beri Barcelona taraftarıyım, hala da öyleyim. Benim gönlüm her zaman Barcelona'dan yana. Lig maçı ya da Şampiyonlar Ligi maçı fark etmez, her zaman Barcelonalıyım. Bir Barcelona taraftarıyım. Orada oynamış bir futbolcuyum ama aynı zamanda Nou Camp'taki bir taraftar gibiyim. Barcelona adına çok mutlu oluyorum, onları yürekten kutluyorum'' diye konuştu.

http://www.htspor.com/spor-haber/151465-Barcelonaliyim.aspx

off:yaril::yaril:

Çağdaş Ercan
06-06-2009, 14:32
mehmet topuz karakter olarak en çok galatasaraya yakısır ya neyse ama o adam bize gelirse o stada adımımı atmam ta ki sutlanana kadar

Burhan Tektaş
06-06-2009, 14:53
Mehmet Topuz Kayserispor'dan ayrılıyor
Kayserispor'un kaptanı Mehmet Topuz, yeni sezonda takımında kalmayacağını ve kulübünün kiminle anlaşırsa o takıma transfer olacağını söyledi.

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 18:14 TSİ 02 Haziran. 2009 Salı

bu hbre dıkkatımı cektıde ilginc yere gıdıyor artık olay bakalım sonu ne olcak

İsmet Çetin
06-06-2009, 15:03
Bence TOPUZ'u bundan sonra düğünlerde,sünnetlerde falan oynatalım. Nede olsa artık fenerbahçenin malıdır. İstediimizi yaparız...heheheheh

Aytek Öztürk
06-06-2009, 15:28
ben spor basınından birşey rica ediyorum burdan bir futbolcuyla röportaj yaparken eğer şayet futbolcunun ağzından ben doğuştan .... sözü çıktığı anda gerisinin çıkmasına izin vermeden ya bir tane futbolcunun ağzına çarpmaları ya da ellerindeki mikrofonu söz konusu futbolcunun ağzına sokmalarını ne saçma iştir arkadaş bu ya rüştü doğuştan barcalıymış sanki barcelona diye bir takımdan haberi vardır fenerbahçede oynamaya başlayana kadar allahım allahım öldürür bunlar insanı al işte biri de topuz bu daha konuşmayı bilmeyen,düşünüp iki kelam etmeyi bilmeyen akılsızlar trilyonlar kazanıyor ya işin trajik kısmı odur gelsin de oynadığı her maç ıslıklansın yani olucağı budur

Can Ayyıldız
06-06-2009, 16:03
ben spor basınından birşey rica ediyorum burdan bir futbolcuyla röportaj yaparken eğer şayet futbolcunun ağzından ben doğuştan .... sözü çıktığı anda gerisinin çıkmasına izin vermeden ya bir tane futbolcunun ağzına çarpmaları ya da ellerindeki mikrofonu söz konusu futbolcunun ağzına sokmalarını ne saçma iştir arkadaş bu ya rüştü doğuştan barcalıymış sanki barcelona diye bir takımdan haberi vardır fenerbahçede oynamaya başlayana kadar allahım allahım öldürür bunlar insanı al işte biri de topuz bu daha konuşmayı bilmeyen,düşünüp iki kelam etmeyi bilmeyen akılsızlar trilyonlar kazanıyor ya işin trajik kısmı odur gelsin de oynadığı her maç ıslıklansın yani olucağı budur

+1907

Kürşat Pak
06-06-2009, 16:23

gelenek olmuş sanırsam döneklik kanlarında var bu konuda en çok serveti seviyorum en azından fenerli olmadıgını acıkca solemıstı..

Çağlar Çağatay
06-06-2009, 16:35
Biz kimle niye sidik yarıştırıyoruz.Yok yüzyılın çalımı yok kapak olsun...Kimki bu topuz?Kariyeri ne?Avrupa'ya gitti çok başarılı oldu da şimdi yüsek bir bonservisle Türkiye'ye mi dönüyor bu adam?Milli takımda oynayamayan Milli futbolcumuz...Verilen 5 kuruşa 3 kuruşluk yeteneğini satan ''ben paranın takımını tutuyorum'' diyen aklı evvel bir kişilik.

Şuanda Fenerbahçe'nin yapacağı en adam gibi hareket topuzu bjk'ye bonservissiz vermesidir.5Milyon verdiysek verdik,koca klüp 5 milyona batmaz.Ozaman büyük klüp neymiş nasıl olunurmuş öğreniriz hepimiz.

Yüzyılın çalımı gibi çocuk oyunlarıyla uğraşacağımıza biz kendi hedefimize bakalım.(Eğer varsa.)Topuz bu takımı şampiyon mu yapacak?Yedekde duracak bir adam için ağzımızı yorduğumuza deymez.

Adam dün kayserisporluyum bugün beşiktaşlıyım diyor olsada olmasada.Belliki bu adam yarın galatasaraylı olacak öbürgün rotterdamlı bırakalım da Fenerbahçeli olamasın...

Ozan Örs
06-06-2009, 16:43
M.Topuz açıklamalarıyla ne kadar seviyesiz ve profesyonellik yoksunu olduğunu birkez daha gösterdi. Dünya yeteneği efendi Fenerbahçe'de forma giymek istemiyormuş. Allah aşkına giy !! O forma herkese nasip olmaz Topuz bey. O reddettiğin formayı Can'lar, Lefter'ler, Rıdvan ve Aykut'lar giydi. Sen kimsin de Fenerbahçe'de asla forma giymem gerekirse bir sene futbol oynamam dersin ?

Bu saatten sonra istesen bile bu klübün formasını giyemezsin. Bu taraftar Sergen'i, Fatih Akyel'i, Tümer'i, Emre'yi sahiplendi ama seni sahiplenmez emin ol. Sana 8taş forması daha çok yakışır. Seviyen ve kaliten o camiaya uygun çünkü.

Aykut.Çetin
06-06-2009, 16:47
M.Topuz açıklamalarıyla ne kadar seviyesiz ve profesyonellik yoksunu olduğunu birkez daha gösterdi. Dünya yeteneği efendi Fenerbahçe'de forma giymek istemiyormuş. Allah aşkına giy !! O forma herkese nasip olmaz Topuz bey. O reddettiğin formayı Can'lar, Lefter'ler, Rıdvan ve Aykut'lar giydi. Sen kimsin de Fenerbahçe'de asla forma giymem gerekirse bir sene futbol oynamam dersin ?

Bu saatten sonra istesen bile bu klübün formasını giyemezsin. Bu taraftar Sergen'i, Fatih Akyel'i, Tümer'i, Emre'yi sahiplendi ama seni sahiplenmez emin ol. Sana 8taş forması daha çok yakışır. Seviyen ve kaliten o camiaya uygun çünkü.

+1907

Burhan Tektaş
06-06-2009, 16:56
Topuz'un 16 Mayıs 2007 günü Ligtv.com.tr adlı internet sitesinde Erdem Erol'a verdiği röportajda 3 büyük diye tabir edilen Beşiktaş (http://www.haberler.com//besiktas/), Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kesin bir dille söylemediği ortaya çıktı.
Mehmet Topuz'un, Erdem Erol'a verdiği ve Cihan'ın da kaynak göstererek servis ettiği röportajın bir kısmı şöyle:

- "3 BÜYÜKLERİ TUTMADIM" -

- Futbolculara hep tuttuğun takım var mı diye sorulur. Futbolcular da 'küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum' diyor.
Yok, ben şöyle söyleyeyim, benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm. 1996 senesiydi diye hatırlıyorum, ilk maçıma çıktığımda stada çok değişik geldi bana. Hayal kursam imkansız gibi gelirdi bana. Kayserispor tribünlerinde ben taraftarken, bir gün baktım onlar beni seyrediyor. Düşünsene... Bana çok değişik gelmişti. O anı hiç unutamamam.. Saha yemyeşil ve cennet gibi birşeydi.
- Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani.
Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserisporluyum.
- Peki 3 büyüklerden hiç sempati duyduğun oldu mu? Sempati duyduğum derken, Avrupa Kupalarında oynarlarken herkes gibi ben de onları tutuyorum. Sempati olarak sadece bu oldu.

buda 2 hafta önceki açıklaması
fatih gökşen demişki yok gs'li demiş
oda diyo ben bjk'liyim diyor

sen ne AYAKSIN :D:D

Cansu Bilen
06-06-2009, 16:57
ya suan varya gülmekten mideme kramp girdi :D haberturk sitesini actim haberlere bakmak icin birde ne goreyim :D

Rüştü Reçber, çocukluğundan beri Barcelona takımının taraftarı olduğunu açıkladı.
Rüştü Reçber çocukluğundan beri, bir dönem formasını da giydiği İspanya'nın Barcelona takımının taraftarı olduğunu ifade etti.
Barcelona'nın kazandığı başarılara çok sevindiğini anlatan Rüştü, ''Ben çocukluğumdan beri Barcelona taraftarıyım, hala da öyleyim. Benim gönlüm her zaman Barcelona'dan yana. Lig maçı ya da Şampiyonlar Ligi maçı fark etmez, her zaman Barcelonalıyım. Bir Barcelona taraftarıyım. Orada oynamış bir futbolcuyum ama aynı zamanda Nou Camp'taki bir taraftar gibiyim. Barcelona adına çok mutlu oluyorum, onları yürekten kutluyorum'' diye konuştu.

http://www.htspor.com/spor-haber/151465-Barcelonaliyim.aspx

off:yaril::yaril:
muhahahahhahhaha puhahahaha hattaa zuhhahahahaha ya bu 8taşlılar neden böyle:D:D:D:D

Gültekin Kaymaz
06-06-2009, 17:27
bence aziz yıldırım mehmet topuzu medyaya oyuncak olarak sundu medya oyalansın diye daha büyük işler çeviriyo gibi her an büyük bir yıldız çıkıp gelebilir yani yoksa yönetim bu kadar uğraşmazdı mehmet için sadece ilgiyi o yöne çekip başka transferleri gizlice bitirecek...

Cem Demirtaş
06-06-2009, 17:43
http://www.ntvmsnbc.com/id/24973632/

İlker Kökdemir
06-06-2009, 18:32
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_4z_tpzcm1.jpg

Bu mudur "Adı konamayan büyüklük"?

Özümüze (!) döndük...

Sezonun sonlarına doğru esen barış rüzgarlarının geçici olduğunu düşünenler haklı çıktı.

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE!
3 kulübün ve bir futbolcunun hatalar zinciri, Türk futbolunda eşine az rastlanır bir tartışmanın çıkmasına yol açtı.

Bir yanda sözleşmesi süren bir futbolcunun bonservisini almadan, oyuncuyu transfer ettiğini sanan bir kulüp...

Diğer yanda "Sizin takımınızda oynamak istemiyorum" diyen bir futbolcunun bonservisini satın alarak işi köle ticaretine çevirmeye kalkan bir kulüp...

Diğer yanda da sözleşmeli futbolcusunu, oynamak istemediği bir takıma satan bir kulüp...

Ve diğer yanda da sözleşmesi devam ederken ve bonservisi verilmemişken, transferin oldu bittiye getirilmesine alet olan bir futbolcu...

Tam bir "Al birini vur ötekine" durumu...

Hiçbiri masum olmadığından bu konuyu fazla deşmeyeceğim...

Benim derdim başka...

F.BAHÇE'NİN ONURU ZEDELENİYOR!
Bugüne kadar hiçbir yazımı Fenerbahçeliliğimle yazmadım.

Her takım taraftarından aynı miktarda övgü ve küfür almamın nedeni budur...

Ama bugün başka !.. İçimdeki Fenerbahçeli, dünden beri, bizzat gönül verdiği takımın yöneticileri yüzünden sıkıntıda...

24 saat geçti "Mehmet Topuz Fenerbahçe'de" açıklamasının üzerinden, hala da başka ses çıkmadı Kadıköy'den...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Böyle demişti üstad İslam Çupi...

Rahmetli, bugünleri görse ne derdi acaba?

Futbolcu, "Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" demesine rağmen, onun bonservisinin alınmasına yorumu ne olurdu?

"Adı konamayan büyüklüğün", belki de sırf bir inat uğruna zedelenmesine ne yorum yapardı?

İslam Çupi ne derdi bilemem elbette; ama ben, İslam Çupi'nin yazılarını okuyarak büyüyen, hatta onun eşsiz Türkçesi ile Fenerbahçe'yi daha bir çok seven ben, bu yaşananları hazmedemiyorum.

Mehmet Topuz Beşiktaş'a imza atabilirdi... Gidip Ümraniye'de idmana çıkabilirdi... Ama transfer daha bitmemişse, Fenerbahçe devreye girip Mehmet'i alırdı, kimse de buna gıkını çıkaramazdı. Tek şartla, Mehmet de Fenerbahçe'de oynamayı kabul ediyorsa...

Fakat Mehmet Topuz "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum, Beşiktaş'ı istiyorum" dedikten sonra iş bitmiştir!

Ola ki Mehmet Topuz Fenerbahçe'nin elinde kalırsa; hangi Fenerbahçeli bu durumu içine sindirebilecek, hangi Fenerbahçelinin gönlü o 100 yıllık formanın zorla giydirilmesine razı olacak çok merak ediyorum.

LAF AĞIZDAN BİR KERE ÇIKAR!
Bazı Fenerbahçeliler diyor ki; "Mehmet Topuz bu açıklamaları Beşiktaş yönetiminin zoruyla yapıyor"

Ben öyle düşünmüyorum, Mehmet'in samimi olduğuna inanıyorum. Ama eğer doğruysa da, yani Mehmet Topuz birilerinin baskısıyla yaygara koparıyorsa; bu onun karakterinin zayıflığını gösterir. Bu durumda sadece Fenerbahçe'de değil, Beşiktaş'ta da yeri olmamalılıdır.

Bu dakikadan sonra Mehmet Topuz'dan Fenerbahçe'ye hayır gelir mi?

Ali Bilgin'den gelmiş midir?

Son maçta küme düşmeme derdindeki takım arkadaşlarına saha kenarından da olsa destek vermek varken kampı terkedip giden Ali Bilgin'i alan Fenerbahçe, ne hayır gördü bu futbolcudan?

TRANSFERDE REKABET OLUR, ZORLAMA DEĞİL!
Evet transferde pek çok şey mübahtır.

Evet futbol tarihimiz, büyük kulüplerin birbirinden adam kaçırdığı transferlerle doludur.

Hatırlarsınız, zamanında Rıdvan Dilmen'in Galatasaray'a gidecekken Fenerbahçeli oluşunu. Hatta bazılarınız bilmez belki, Rıdvan Galatasaray formasıyla poz bile vermiş, ama Fenerbahçe onu kaçırıp imza attırmıştır. Ama dikkat! Rıdvan Fenerbahçe'ye gelmeyi istemiştir.

Ya da daha 6 ay önce Yusuf'un Trabzonspor kampında antrenman programını okurken nasıl Beşiktaşlı olduğunu hepimiz hatırlıyoruz. Ama yine dikkat! Yusuf Beşiktaş'a gelmeyi istemiştir.

Transferde imza atılana kadar herkes herkese atabildiği çalımı atar; akıllı, güçlü ve hızlı olan kazanır. Lakin; kimse kimseye zorla forma giydiremez... Transfer, köle ticareti değildir !..

Daha da önemlisi, hiçbir başkan ya da yönetici, başında olduğu kulübü, bir futbolcuya muhtaçmışcasına küçük düşüremez !..

"O büyüğün formasını giymek istemiyorum, bu büyüğün formasını giyeceğim" diyen birinin hala transferine çalışıldığını görmedim.

İŞİN KOMİĞİ...
Bir de şuna değinmeden edemeyeceğim. Aziz Yıldırım daha yeni demedi mi, "Savaşan futbolcular alacağım"

Afedersiniz sayın başkan ama; zorla alacağınız bir futbolcu mu savaşarak oynayacak?

Bari bunun cevabını verin bize...

İlker Kökdemir
06-06-2009, 18:37
Topuz doğuştan Galatasaraylıdır"

Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı. Konuya ilişkin en çarpıcı değerlendirme ise eski Galatasaray Yöneticisi Fatih Gökşen'den geldi. Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı" dedi.

Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu iddia etti.

Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57445

Selin Üşenmez
06-06-2009, 18:53
bu adamı artık istemiyoruz fenerbahçeye umarım alınmaz bu saatten sonra hiçbir takım bu adamdan hayır görmez

Osman Akardogan
06-06-2009, 19:37
Topuz doğuştan Galatasaraylıdır"

Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı. Konuya ilişkin en çarpıcı değerlendirme ise eski Galatasaray Yöneticisi Fatih Gökşen'den geldi. Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı" dedi.

Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu iddia etti.

Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57445

Demekki başka bir takıma gitseydi o zmanda Fenerbahçeli olurdu...
İS-TE-Mİ-YO-RUZ...!

Ersan Demirayak
06-06-2009, 19:39
F.BAHÇE'NİN ONURU ZEDELENİYOR!
Bugüne kadar hiçbir yazımı Fenerbahçeliliğimle yazmadım.

Her takım taraftarından aynı miktarda övgü ve küfür almamın nedeni budur...

Ama bugün başka !.. İçimdeki Fenerbahçeli, dünden beri, bizzat gönül verdiği takımın yöneticileri yüzünden sıkıntıda...

24 saat geçti "Mehmet Topuz Fenerbahçe'de" açıklamasının üzerinden, hala da başka ses çıkmadı Kadıköy'den...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Böyle demişti üstad İslam Çupi...

Rahmetli, bugünleri görse ne derdi acaba?

Futbolcu, "Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" demesine rağmen, onun bonservisinin alınmasına yorumu ne olurdu?

"Adı konamayan büyüklüğün", belki de sırf bir inat uğruna zedelenmesine ne yorum yapardı?

İslam Çupi ne derdi bilemem elbette; ama ben, İslam Çupi'nin yazılarını okuyarak büyüyen, hatta onun eşsiz Türkçesi ile Fenerbahçe'yi daha bir çok seven ben, bu yaşananları hazmedemiyorum.

Mehmet Topuz Beşiktaş'a imza atabilirdi... Gidip Ümraniye'de idmana çıkabilirdi... Ama transfer daha bitmemişse, Fenerbahçe devreye girip Mehmet'i alırdı, kimse de buna gıkını çıkaramazdı. Tek şartla, Mehmet de Fenerbahçe'de oynamayı kabul ediyorsa...

Fakat Mehmet Topuz "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum, Beşiktaş'ı istiyorum" dedikten sonra iş bitmiştir!

Ola ki Mehmet Topuz Fenerbahçe'nin elinde kalırsa; hangi Fenerbahçeli bu durumu içine sindirebilecek, hangi Fenerbahçelinin gönlü o 100 yıllık formanın zorla giydirilmesine razı olacak çok merak ediyorum.

LAF AĞIZDAN BİR KERE ÇIKAR!
Bazı Fenerbahçeliler diyor ki; "Mehmet Topuz bu açıklamaları Beşiktaş yönetiminin zoruyla yapıyor"

Ben öyle düşünmüyorum, Mehmet'in samimi olduğuna inanıyorum. Ama eğer doğruysa da, yani Mehmet Topuz birilerinin baskısıyla yaygara koparıyorsa; bu onun karakterinin zayıflığını gösterir. Bu durumda sadece Fenerbahçe'de değil, Beşiktaş'ta da yeri olmamalılıdır.

Bu dakikadan sonra Mehmet Topuz'dan Fenerbahçe'ye hayır gelir mi?

Ali Bilgin'den gelmiş midir?

Son maçta küme düşmeme derdindeki takım arkadaşlarına saha kenarından da olsa destek vermek varken kampı terkedip giden Ali Bilgin'i alan Fenerbahçe, ne hayır gördü bu futbolcudan?

tüm herşeyi bu sözler anlatmış zaten...
Yakında Fatih Terim teknik direktör, Hasan Şaş da kaptan olur Fenerbahçe'de bu zihniyetle gidilirse...:(

Ahmet-Yılmaz
06-06-2009, 19:40
FENERBAHÇE formasının kutsallığını bilmeyen adamın bizde hiç bi türlü işi olamaz.
Kesinlikle:
İS-TE-Mİ-YO-RUZ...!

Can Demir
06-06-2009, 20:03
Lig tvde hurma mı hurmacı mı ne o adamın konuşmasını son anda yakaladım, kayseriye gelecek burda oynarsa oynayacak oynamazsa futbol hayatını tehlikeye atar tarzı bişeyler söyledi...:s Kafalar iyice karıştı...

İsmail Önal
06-06-2009, 20:25
küçük takımın büyük oyuncusu. bi bok yapamaz istanbulda. beşiktaşa satsınlar daha yüksek bir fiyata. profesyonellikten yoksun ve cahilce konuşan futbolcularla işi yok "savaşan fenerbahçe"nin.

Burak Urak
06-06-2009, 22:17
http://spor.mynet.com/haber/12962

Emre Dursun
06-06-2009, 22:33
ben bugün açtım fb tv ye tepkimi belli ettim,onlarda bana çok tepki geldiğini topuz konusunda ve yönetimin bir açıklama yapıcağını söylediler,bence renkdaşlar sizde tepkinizi telefonla veya başka bir yolla belli edin,birde antu da anket açmışlar oraya tepkimizi en ağır şekilde koyalım,bu k.ö.p.e.k.l.e.r kim bize laf söylüyo yönetim acilll bu topuz denen hıyara hadiini en ağır şekilde bildirmesi lağzım..

Can Ayyıldız
07-06-2009, 00:08
TOPuz..senden nefret ediyoruz..saraçoğluna çıktıın gün ıslıklanacaksn bunu hç bir zaman unutma..gelmesin gelmesin gelmesin...o forma kutsaldır nasip olmaz her kula..

Fuat Rıhtım
07-06-2009, 00:50
Bizim B planına geçmemiz lazım. Çünkü Mehmet Topuz her ne kadar şu anda bizim futbolcumuz olsada, seneye bizde değil ya Kayseri'de olacak ya da FIFA'nın vereceği 6-12 aylık cezayla futbola ara verecek.

Ayrıca bu durum çözülmez ise eğer bjk'yi puan silme cezasıyla birlikte ağır para cezası bekliyor. Tabi bu para cezasından Kayseri'de nasibini alacak.

Yani bu durumda bizim transferimiz "Mehmet Topuz" değilde, "rakiplerimizi kuvvetsizleştirmek ve kaosa sürüklemek" oluyor :)

Hurşit Mursaloğlu
07-06-2009, 01:25
Demirören'den 'ezik' göndermesi!

Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği'nin Nakkaştepe'deki Bridge Restoran'da düzenlediği şampiyonluk kutlamasına katılarak, gecede çarpıcı açıklamalar yapan Yıldırım Demirören, ''Beşiktaşlı'yım diyen futbolcu Beşiktaşlı'dır. O'nu almak isteyen olursa kendi ezikliği vardır. Mehmet Topuz camiamıza hayırlı olsun'' dedi.

Mehmet Topuz:'50 milyon dolar verseler gitmem'

Transferi yılan hikayesine dönen ve Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın arasının açılmasına neden olan Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz, şok açıklamalarda bulundu.

Mehmet Topuz'un, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile konuştuğu ve sarı-lacivertli takımda oynamak istemediğini belirttiği iddia edildi. Topuz'un Demirören'e, "Kulübümle anlaşmaları beni ilgilendirmiyor. 50 milyon dolar verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.
Öte yandan Mehmet Topuz'un Beşiktaş formasıyla çekilen fotoğraflarının, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.

Fenerbahçe forması senin gibilere layık değildir sen karakterini belli ettin anca beşiktaşta oynarsın hayatında 50 milyon doları gördünmü bizim sevgimiz para ile ölçülemez Öyleki bir sevgidir tarif edilmez Fenerli olmayan kimse bilemez.Yıldırım demirören bir futbolcuyu ayartıp anlaşmakmı doğru yoksa önce klübü ile sonra kendisi ile anlaşmakmı sizin ezikliğiniz burdan belli

saygılar ve sevgiler

Hurşit Mursaloğlu
07-06-2009, 01:31
Öyle bir sevgidir ki tarif edilmez Fenerli olmayan kimse bilemez mehmet topuz bizim sevgimiz para ile ölçülemez !!!!!

Burak Yılmaz
07-06-2009, 02:25
Olaylı transfer çalışması hakkında sessizlik bozuldu !.. "Mehmet Topuz Fenerbahçe" duyurusundan beri bu konuda hiçbir açıklamanın gelmediği Fenerbahçe'de sessizliği Başkan Aziz Yıldırım bozdu !.. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Aziz Yıldırım bu konuda son sözü Türkiye Futbol Federasyonu'nun söyleyeceğini belirterek, geri adım atmaya niyetlerinin olmadığını ortaya koydu !..

Kaynak : Lig Tv

Mustafa Özbakır
07-06-2009, 02:32
Başkan Aziz Yıldırım (http://www.fenerbahce.com/aziz-yildirim/), Başkan Vekili Nihat Özdemir (http://www.fenerbahce.com/nihat-ozdemir/) ve gazeteci Fatih Çekirge'nin de mücadele ettiği 2009 İlkbahar Tenis Turnuvası'nda birinciye kupa (http://www.fenerbahce.com/kupa/) vermek üzere Ankara'ya geldi.
Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım (http://www.fenerbahce.com/aziz-yildirim/), Beşiktaş'ta forma giymek istediğini ancak bonservisini aldıkları futbolcu Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak son kararı Futbol Federasyonu'nun vereceğini söyledi.
Başkan Vekili Nihat Özdemir (http://www.fenerbahce.com/nihat-ozdemir/) ise, "Mehmet Topuz'u 5 milyon Euro ve artı 1 futbolcu karşılığında Kayserispor (http://www.fenerbahce.com/kayserispor/)'dan bonservisiyle aldık. Şu an hoca sıkıntımız var. Hoca konusu çözüldükten sonra transfer (http://www.fenerbahce.com/transfer/) konusuna bakacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Tolga Vidin
07-06-2009, 11:25
ezik diyen tüpçüye bak ya.. Adam bildiğin çaki karakterine benziyor ya... rüştü,emre aşık,mustafa doğan,ali güneş , mehmet yozgatlı , tayfun korkut, nobre , yusuf , fahri tatan bunların hepsi ilk olarak fenerde oynamıştır adları sanları öle duyulmuştur ve bunların birkaçıda altyapımızdan çıkmıştır..resmen ilk 11 dizmişsiniz ezikliğin daniskası bu olsa gerek!

Hakan Ateşler
07-06-2009, 12:24
şu tüpçüye burada cvp vermek bile onları kewndi kafamızda yüceltmektir. boşverin arkadaşlar, anelka faulle! konyaya gol attı diye 3 kulüp birleşmedi mi? aynı pankartlarla çıkmadılar mı maçlara? kirli dedikleri ligde sezon sonu biri kupayı biri ligi almadı mı? fener kupayı kaybetti die birlikte bjk-gs bayraklarıyla kutlama yapmadılar mı? yusuf u trabzondan kaçırırken bütün Türkiye sustu, şimdi fener ilk başta kulübüyle anlaşmasına rağmen bunlar bir cahilin kafasına girdiler diye hala susmuyor mu? bunlar değil mi delgadoyu tello yu ricardinho yu sırf alex var die alan. ailton, anelkadan ii die tepinen? tam susmuşlardı ezikliklerinden konuşamıyorlardı, şampiyon oldular yine fener üzerinden prim yapıp kendilerini büyütmeye çalışıyorlar, bırakın kendilerinde kalsın eziklikleri... yukarıda allah var, yine avrupada birinden 8 yerler, yine bi 5-6 sene şampiyon olamazlar... sonunda hak ettiklerini buluyorlar nasılolsa...

Tuğçe Sungur
07-06-2009, 12:25
http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/06/06/3_buyukleri_tutmadim şu hbre bi bakmanızı öneririm mehmet topuzun eski bi röportajı..bence kişilk problemi yaşıo kendisi böle deişken bi adam da anca beşiktaşa yakışır zaten işimiz olmaz..ayrıca bu kadar büyütülcek bi yıldız olduğunu da düşünmüyorum başka adam mı yok..

Hakan Ateşler
07-06-2009, 14:33
Transferi, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tam bir bilmeceye dönen Kayserisporlu Mehmet Topuz'un, yaklaşık bir ay öncesine kadar menajeri olan Ali Ekber Bozkurt, milli futbolcunun iradesi dışında açıklamalar yaptığını iddia etti.
Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu, 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt, ''Topuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a benim yanımda 'Bu formayı şerefle giyerim' dedi. Ben şahidim'' diye konuştu.

kaynak: sporx.com

Fuat Rıhtım
07-06-2009, 14:40
Transferi‚ Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tam bir bilmeceye dönen Kayserisporlu Mehmet Topuz´un‚ yaklaşık bir ay öncesine kadar menajeri olan Ali Ekber Bozkurt‚ milli futbolcunun iradesi dışında açıklamalar yaptığını iddia etti.

Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu‚ 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt‚ ´´Topuz‚ Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım´a benim yanımda ´Bu formayı şerefle giyerim´ dedi. Ben şahidim´´ diye konuştu.

Milli futbolcunun açıklamalarının iradesi dışında olduğunu ileri süren Ali Ekber Bozkurt‚ ´´İradesi dışında‚ yetkisiz menajerlerin yönlendirmesi sonucu o açıklamaları yaptı. Kendisinden söylemesini istedikleri şeyleri konuşuyor. Yakından tanıyan biri olarak tedirgin olduğunu da gözlemledim. Ayrıca Topuz´un takım tutma takıntısı yoktur. Hedefi‚ Anadolu´da oynayan tüm futbolcular gibi 3 Büyükler´de oynamaktır. Mehmet‚ düzgün bir çocuktur. Bana göre yanlış insanlar tarafından kandırılmıştır´´ dedi.

Haberturk

:rolleyes:

Faruk Güler
07-06-2009, 14:58
Transferi‚ Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tam bir bilmeceye dönen Kayserisporlu Mehmet Topuz´un‚ yaklaşık bir ay öncesine kadar menajeri olan Ali Ekber Bozkurt‚ milli futbolcunun iradesi dışında açıklamalar yaptığını iddia etti.

Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu‚ 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt‚ ´´Topuz‚ Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım´a benim yanımda ´Bu formayı şerefle giyerim´ dedi. Ben şahidim´´ diye konuştu.

Milli futbolcunun açıklamalarının iradesi dışında olduğunu ileri süren Ali Ekber Bozkurt‚ ´´İradesi dışında‚ yetkisiz menajerlerin yönlendirmesi sonucu o açıklamaları yaptı. Kendisinden söylemesini istedikleri şeyleri konuşuyor. Yakından tanıyan biri olarak tedirgin olduğunu da gözlemledim. Ayrıca Topuz´un takım tutma takıntısı yoktur. Hedefi‚ Anadolu´da oynayan tüm futbolcular gibi 3 Büyükler´de oynamaktır. Mehmet‚ düzgün bir çocuktur. Bana göre yanlış insanlar tarafından kandırılmıştır´´ dedi.

Haberturk

:rolleyes:

Bu Transfer bana entrikalar krali Dallas dizisini animsatiyo :D

Kürşat Pak
07-06-2009, 15:14
Bu Transfer bana entrikalar krali Dallas dizisini animsatiyo :D

senin yaş baya var sanırsam dallası hatırladgına göre!:D bende valla yılan hikayesini anımsatıo:D

Faruk Güler
07-06-2009, 15:56
senin yaş baya var sanırsam dallası hatırladgına göre!:D bende valla yılan hikayesini anımsatıo:D

Benjamin Button gibi geri sariyorum ben :p

Saka bi yana 2-3 sene once 80lere damga vurmus bu efsane dizinin baya bi bolumunu izlemistim meraktan :)

Necati Atçeken
07-06-2009, 16:16
mehmet topuzun çocukluğunda cincon lu olduğu söyleniyor :D

İsmail.Uslu
07-06-2009, 16:33
bu adam saraçoğluna seyirci olarak bile gelmesin...fener forması böyle adamlara nasip olmamalı...

Kürşat Pak
07-06-2009, 17:52
bir rivayete görede mehmet ..... küçüklüğünde real mardini tutuyormuşş hatta ....bir acıklamasında en büyük hayali bir gün real mardin formasını gıymek oldgunu söylemiş:D:D

"Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır."

Didem Salicik
07-06-2009, 19:50
5 milyon euro verilmez bu adama hele üstüne bide emreciksin hiç verilmez.. emreciksin ondan iyi.. Hiç gerek yok.. Hemde bu kdr spekülasyondan sonra.. Gitsin 8jksine..

Burhan Tektaş
07-06-2009, 19:56
nette dolasırken buldugum haberlerden bir tanesı Bu formayı şerefle giyerim
07 Haziran 2009 Pazar 14:11
Mehmet Topuz transferinde kafalar iyice karıştı. 1 ay öncesine kadar menajerliğini yapan Bozkurt'tan şok açıklamalar geldi.
Transferi, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tam bir bilmeceye dönen Kayserisporlu Mehmet Topuz’un, yaklaşık bir ay öncesine kadar menajeri olan Ali Ekber Bozkurt, milli futbolcunun iradesi dışında açıklamalar yaptığını iddia etti.

BU FORMAYI ŞEREFLE GİYERİM

Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu, 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt, "Topuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a benim yanımda ’Bu formayı şerefle giyerim’ dedi. Ben şahidim" diye konuştu.

TAKIM TUTMA TAKINTISI YOKTUR

Milli futbolcunun açıklamalarının iradesi dışında olduğunu ileri süren Ali Ekber Bozkurt, "İradesi dışında, yetkisiz menajerlerin yönlendirmesi sonucu o açıklamaları yaptı. Kendisinden söylemesini istedikleri şeyleri konuşuyor. Yakından tanıyan biri olarak tedirgin olduğunu da gözlemledim. Ayrıca Topuz’un takım tutma takıntısı yoktur. Hedefi, Anadolu’da oynayan tüm futbolcular gibi 3 Büyükler’de oynamaktır. Mehmet, düzgün bir çocuktur. Bana göre yanlış insanlar tarafından kandırılmıştır" dedi.

işin rengi her geçen gün farklı noktaya gidiyor :S

Ege Uysaler
07-06-2009, 20:03
anlaşılan mehmet küçüklüğünde hangi takım şampiyon olursa onu tutuyormuş

Faruk Güler
07-06-2009, 21:23
anlaşılan mehmet küçüklüğünde hangi takım şampiyon olursa onu tutuyormuş
+1907 güzeldi :D

Fenerbahçe çok rahat

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in "Mehmet Topuz Salı günü imza atacak" açıklamasına rağmen, Fenerbahçe yönetiminin bu konuda çok rahat olduğu ve Çarşamba gününü beklediği öğrenildi.

Lig Tv'nin haberine göre Sarı-Lacivertliler Mehmet Topuz'un bonservisi için Kayserispor ile yaptıkları sözleşmenin yönetmeliklere uygun olduğunu belirttiler. İki kulübün yaptığı sözleşme gereği Mehmet Topuz'un başka bir kulübe gitmesi halinde Kayserispor'un Fenerbahçe'ye çok yüklü bir tazminat ödeme zorunda kalacağı da ifade edildi.

Fenerbahçe yöneticiler ayrıca bu transferde futbolcudan habersiz bir girişimde bulunmadıklarını iddia ederek, Kayserispor ile masaya oturmadan önce Mehmet Topuz'un kendilerini arayarak, "Fenerbahçe'de forma giymek istiyorum. Beni kurtarın" dediğini ileri sürdüler. Sarı-lacivertli yöneticiler Mehmet Topuz'un kendileriyle yaptığı bu görüşmelerin şahitleri ve kanıtları olduğunu da belirttiler.

Fenerbahçeli yöneticilerin yarın Kayserisporlu yöneticilerle biraraya gelerek konuyu bir kez daha gözden geçireceği, ardından da Kayserispor'un Futbol Federasyonuna başvurarak, Beşiktaş'ı şikayet edeceği ileri sürüldü.

Kayserispor'un Futbol Federasyonuna yapacağı başvurada, Beşiktaş'ın kendilerinden habersiz futbolcularıyla görüştüğünü ve bunun FIFA yönetmelikleri gereği suç olduğunu belirtecekleri öğrenildi.

Kayserisporlu yöneticilerin federasyon yetkililerine bu transferde Fenerbahçe'nin etik davrandığını, Mehmet Topuz ile görüştükten sonra kendileriyle masaya oturduğunu söyledikleri de ifade edildi.

Bu gelişmeler nedeniyle Fenerbahçe yönetiminin Mehmet Topuz konusunda çok rahat olduğu ve bu futbolcuya Çarşamba günü resmi imzayı attırarak, "Birgün herkes Fenerbahçeli olacak" yazan bir şapka giydirmeyi planladığı da iddia edildi.

Ortalık baya karışcak anlasilan :???:

Fuat Rıhtım
07-06-2009, 21:42
Ortalık karışmayacak kardeşim :)

Mehmet ya tıpış tıpış gelip bizde oynayacak.

Ya da Kayseri ufak bir ceza alacak, Beşiktaş'ın bu sezon transfer hakkı elinden alınıp, puanı silinecek ve 5 milyon euro ceza verilecek.

İçim o kadar rahat ki valla, Beşiktaş'ın bizi FIFA'ya vermesini bekliyorum :D

Faruk Güler
07-06-2009, 21:50
ne olcagi bi karara varsin bjk zararli biz karli cikalimda hayirlisiyla :D

İsmet Çetin
07-06-2009, 21:54
Rıdvan'dan Topuz açıklaması

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen kendisi hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz'un transferi için aracı olduğu öne sürülen Rıdvan Dilmen, basında çıkan söylentileri cevapladı.
Rıdvan Dilmen, "Mehmet Topuz'un menajeri benim arkadaşım. Mehmet Topuz'un benimle görüşmek istediğini söyledi. Mehmet Topuz, Fenerbahçe'ye transfer olmak için Aziz Yıldırım ile görüşmek istiyormuş. Ben de Aziz Yıldırım'ı aradım ve Mehmet'in isteğini kendisine ilettim" dedi. Aziz Yıldırım'ın ise Mehmet Topuz'un transferini çözeceğini ifade ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:www.sporx.com

Faruk Güler
07-06-2009, 21:59

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen kendisi hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz'un transferi için aracı olduğu öne sürülen Rıdvan Dilmen, basında çıkan söylentileri cevapladı.
Rıdvan Dilmen, "Mehmet Topuz'un menajeri benim arkadaşım. Mehmet Topuz'un benimle görüşmek istediğini söyledi. Mehmet Topuz, Fenerbahçe'ye transfer olmak için Aziz Yıldırım ile görüşmek istiyormuş. Ben de Aziz Yıldırım'ı aradım ve Mehmet'in isteğini kendisine ilettim" dedi. Aziz Yıldırım'ın ise Mehmet Topuz'un transferini çözeceğini ifade ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:www.sporx.com (http://www.sporx.com)

Hala devam ediyor program :kahve:

Can Ayyıldız
07-06-2009, 22:00

Kaynak:www.sporx.com (http://www.sporx.com)

Olay farklı yerlere gidiyor arkadaşlar..bu işin içinde farklı şeyler war yakında ortaya çıkar kokusu..

Didem Salicik
07-06-2009, 22:58
Mehmet Topuz formayı giydi!

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında büyük bir transfer savaşına neden olan Mehmet Topuz, siyah beyazlı formayı giydi !.. Topuz, bonservisini alan Fenerbahçe'ye de rest çekti !.. "50 milyon Dolar da verseler Fener'de oynamam" diyen Topuz, Beşiktaş'ta oynamaya kararlı olduğu hem bu sözlerle hem de siyah beyazlı formayı giyerek gösterdi !.. "Kesinlikle Fenerbahçe'de oynamam" diyen Topuz, gerekirse 6 ay boşta duracağını ve daha sonra Beşiktaş'ta oynayacağını söyledi.
Kaynak: ligtv.com

Yeterr Git 8jk ne seni isteyen yok ! Ne sanıyor bu kendini ! Bu sözleri söyleyen birine fb klubu artık gereken cevabı vermeli !!! Resmen hakeret ediyor...

Faruk Güler
07-06-2009, 23:01
Mehmet Topuz formayı giydi!

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında büyük bir transfer savaşına neden olan Mehmet Topuz, siyah beyazlı formayı giydi !.. Topuz, bonservisini alan Fenerbahçe'ye de rest çekti !.. "50 milyon Dolar da verseler Fener'de oynamam" diyen Topuz, Beşiktaş'ta oynamaya kararlı olduğu hem bu sözlerle hem de siyah beyazlı formayı giyerek gösterdi !.. "Kesinlikle Fenerbahçe'de oynamam" diyen Topuz, gerekirse 6 ay boşta duracağını ve daha sonra Beşiktaş'ta oynayacağını söyledi.
Kaynak: ligtv.com

Yeterr Git 8jk ne seni isteyen yok ! Ne sanıyor bu kendini ! Bu sözleri söyleyen birine fb klubu artık gereken cevabı vermeli !!! Resmen hakeret ediyor...

Eger biz bu herifi alirsak futbol hayatini bitirmek icin alicaz... Gereken cevabi o zaman vercez... Almazsak Fifa'ya gidersekte baya canini yakicaz... HERKES HADDİNİ BİLECEK!!!

Çağdaş Turak
07-06-2009, 23:35
mehmet topuz beni aziz yıldırımla görüştür die rıdvan dilmeni aramış ya bu adam ikna olup pişman olucak fb formasını giycek ama iş işten geçicek

Servet Güldeş
07-06-2009, 23:44
Hangi takımı tuttuğunu artık aklım almıyor ama...

Cin olmadan şeytan çarpmaya çalışan bir insan olduğu çok belli oldu artık...