Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Efes Pilsen | 9 Haziran 2009 Salı | Saat: 20.00 Abdi İpekçi S.S.
Turhan Çervatoğlu
06-06-2009, 23:36
Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi 3. Maçında Fenerbahçemiz, 9 Haziran 2009 Salı günü saat 20.00'de Efes Pilsen ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya geliyor.
Play-Off final serisinde 4 galibiyet alan taraf şampiyonluğa ulaşacak. Seride 2-0 önde olan takımımızın bu maçı alması durumunda, perşembe günü kendi evimizde şampiyonluk kutlama şansımız doğacak. Takımımızı şampiyonluk yolunda ki bu önemli maçında yanlız bırakmamak için 1907 ÜNİFEB olarak bu maça da yeterli talep olduğu takdirde , Kadıköy ve Taksim'den servis organizasyonu düzenleyeceğiz.
Servisten faydalanmak isteyenlerin tribun@1907unifeb.org adresine isim-soyisim-üniversite-tel. no-bineceği yer- bilgilerini içeren bir mail atmaları ve oluşturulmak istenen görsel bütünlük açısından herkesin bu maça da 1907 ÜNİFEB ürünleri ile gelmesi önemle rica olunur.
Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi
Berkay Erdim
07-06-2009, 05:05
Ne oldu, servis kalktı mı bu akşam?
Can Demir
07-06-2009, 16:35
Birde servis saatleri nasıl oluyordu ya hafızamı zorladım çıkmadı, bi yardım ederseniz?
Salı görüşmek üzere...
Tuğberk Ay
07-06-2009, 19:45
Birde servis saatleri nasıl oluyordu ya hafızamı zorladım çıkmadı, bi yardım ederseniz?
Salı görüşmek üzere...
Tribün komitesi gerekli bilgilendirmeyi yapar ama maçlar 20.00 de olduğunda genelde 17.30-18.00 civarında kalkıyor servisler
Berkay Erdim
07-06-2009, 22:44
Pardon, servisin kalkıp kalkmadığını bilen ve buradan bizi bilgilendirebilecek bir arkadaş var mı forumda?
Faruk Can
07-06-2009, 22:58
İlk maçı bilmiyorum ama ikinci maça herhangi bir organizasyon olmadı abi.
Turhan Çervatoğlu
08-06-2009, 00:36
Ayhen Şahenk Spor Salonu'nda ki iki maça da servis organizasyonu olmadı malesef. Abdi ipekçi de ki iki maça talep durumuna göre olmasını planlıyoruz.
Berkay Erdim
08-06-2009, 00:57
Teşekkürler bilgilendirme için. Final zamanları zor zamanlar ama bence bu maçlar çok önemli. İşallah gereken gayret gösterilir ve gereken ilgiyle neticelenir.
Şahin Özçelik
08-06-2009, 01:37
Salı görüşmek üzere...
Servis saatleriyle ilgili bilgilendirmeler yarın akşam saatlerinde yapılır Can.
Selim Karakaya
08-06-2009, 12:47
Biliyorum bazılarımızın finalleri bitti, evlerine gitti, bazılarımızın finalleri devam ediyor bitmeye az kaldı. İstanbul'da kalanlar sizler için söylüyorum Salı ve Perşembe Abdi İpekçi'yi dolduralım.
Haydi ÜNİFEBliler!!
...servis içinde tribün komitesine maillerimizide atalım. Ben attım. Yani ge-li-yo-rum. (belki +4)
Abdi İpekçi'ye servisle gidip-gelelim ;)
Süha Demircan
08-06-2009, 18:10
Bu maç kaçmaz bende geliyorum ;) :)
Halil Kapan
08-06-2009, 19:59
Biletler bitti salı günü için.. Perşembe için de az bir yer kalmıştı..
Serpe Bulcay
08-06-2009, 20:34
Biletler gerçekten bitti mi..?
Furkan Yılmaz
08-06-2009, 21:09
Biletler gerçekten bitti mi..?
bitmiş evet.
Faruk Güler
08-06-2009, 21:10
İticü orada....
İlhan Şalgam
08-06-2009, 21:13
fazla bileti olan unifeb li var mı:D kaçırdık bietleri:(
Oğuz Paşalı
08-06-2009, 21:15
ben şimdi aradım biletler tükenmiş...perşembe için varmış
Eray Şen
08-06-2009, 21:25
efes tarafından alsak :D:D
İlhan Şalgam
08-06-2009, 21:46
bu gidişle efes tarafından alcaz artık
Can Demir
08-06-2009, 21:52
Haydaa bitemez,bitmemeli...
Evren Tüfekçi
08-06-2009, 22:13
tüh yaaa bitmiş gerçekten ilk inanamadım.neyse yarın salonun önünde beni görürsünüz bitkin harap :( fazla bileti olan kim vardı?
Şahin Özçelik
08-06-2009, 23:33
Servis kalkış yerleri ve saatleri şu şekildedir:
17:15 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
18:15 Taksim AKM
Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi
Özkan Erdoğan
08-06-2009, 23:36
Paniğe gerek yok. :)
-Efes tarafının biletleri duruyor. İnternetten alma imkanınız varsa şimdi alın.
-4. maçın biletiyle bu maça rahat girersiniz. Elektronik turnike diye bir şey çünkü. Görevliler maçın adına bakıp yırtıyor biletleri.
-Yarın erken geldiğiniz takdirde giriş sıkıntısı çekmezsiniz. Daha önceki tüm maçlarda olduğu gibi, yarınki maçta da salon önündeki gişede satılmak üzere bir miktar bilet ayrılmıştır. Etkinlikten bir gün önce biletler basılıyor ertesi gün etkinlik gişesine gönderiliyor. Maç günü gişeden aldığınız bilete dikkat ederseniz biletin düzenlenme tarihi 1-2 gün öncedir. (2007'deki şampiyonluk maçımızın biletini bile maç günü almıştım. Cevahir Biletix'e gittim tükendi dediler, salonun önünde vardı bilet. Maç 1 Haziran, Düzenlenme tarihi 30 Mayıs)
Umut Uludağ
08-06-2009, 23:46
8 de efes maçtan sonra tuborg :)
ordayız!!!!
Fuat Rıhtım
08-06-2009, 23:59
Efes tarafının biletlerini alsanız ne olacak ki :???:
Nasıl olsa onların işine yaramicak, bari biz alalımda 3-5 taraftarımız daha o heyecanı yaşasın :D
Furkan Yılmaz
09-06-2009, 17:21
4. maçın biletleride bitmiş
Yusuf Yavuz
09-06-2009, 18:02
4. maçın biletleride bitmiş
efes tarafi c2-16-26 da... alıp fenerbah.çe tarafından gireriz.
Miraç Çevik
09-06-2009, 22:37
Yahu bu nasıl bir iştir aklım almıyor :???: son 10 saniyede olanlara bak...
Erdal Futtu
09-06-2009, 22:40
hayatımıza kastınız mı var ????
Burhan Tektaş
09-06-2009, 22:44
kalpten goturcekler yaaaa.......
İsmet Çetin
09-06-2009, 22:59
allah kahretsin yaaa son 1dk 10 sayı farkla giriosun maç weriosun. solomon yaktı bizi:(
Ozan Karaer
09-06-2009, 23:01
Çok rahat kazanacağımız ve şampiyonluğun yüzde 80 garanti olacağı bi maçı Mirsad'ın mükemmel hırsı ve çabasına rağmen Solomon'un bireysel hatalarından dolayı kaybettik..
Uzatma bölümlerinde de 5 dakikalık bölümde,21 sayı yememiz savunmamızın ne denli maç sonu getiremediğinin göstergesi en azından bu maç itibariyle..
Serkan Şahin
09-06-2009, 23:03
Solomon ve Green bugün tanınmaz haldelerdi...Maçı ellerimizle rakibe hediye ettik.
Yasin Özdemir
09-06-2009, 23:04
Tamam işte aldık dediğimiz anda şimdi iş uzadı. Ben kesinlikle finali kazanacağımızı düşünüyorum ama bu hatalar bize yakışmadı. Marcus Green o kadar yeterli gözükmüyor, Mersin'de ki maçta canlı da izledim fikrim o zamandan beri sabit. Solomon atmak yerine attırmayı tercih etmiş olsaydı şimdi 3-0 olmuştu.
Burak Urak
09-06-2009, 23:04
yazık oLdu rahatLik sorumsuzLuk bu oLsa gerek..
Gülcan Gündüz
09-06-2009, 23:05
solommon batırdı maalesefff batırdııı...:(
Çağrı Erdoğan
09-06-2009, 23:05
solomonun bireysel hataları ve takımın ısrarla onun üzerinden oynamaya çalışması bizi mahvetti..yalnız umarm tanjevic takımın alan savunmasınakarşıı ne kadar bocaladığını görmüştür...
Erdal Futtu
09-06-2009, 23:06
benim anlamadıgım nokta : neden bu kadar ciddiyetsiz oynuyorsunuz okadar sayı öndeyken? karşındaki takım Efes!
İsmet Çetin
09-06-2009, 23:08
ben greenin bi tane doru dürüst iş yaptıı maçı izlemdm. solomonu tanıyamıoruz zaten hala takıma tam uyumu sağlayamadı. mirsad ve semih olmasa takım sawaşmıcak
Burak Urak
09-06-2009, 23:16
ben greenin bi tane doru dürüst iş yaptıı maçı izlemdm. solomonu tanıyamıoruz zaten hala takıma tam uyumu sağlayamadı. mirsad ve semih olmasa takım sawaşmıcak
bence biraz yanLis düsünüyorsun greende soLomonda gayet iyiLer bu macda kötü oynadiLar green iyi degiLde Lig macLarini igörmedin gaLiba.SoLomonun zaten aLisma gibi bi probLemi yokki hepsi eski kadro
Ozan Örs
09-06-2009, 23:39
3 sayı öndeyken niye faul yapılmaz anlamak güç. Nitekim 3 lüğü yedik ve green'in top kaybıyla geriye düştük. Baştan sona önde götürdüğümüz maçı vermemeliydik...
Burçay Tiftikçi
09-06-2009, 23:48
Allah aşkına Green in bu sene telekom maçı hariç(o maçtada sadece şut soktu guard özellikli hiç bir şey yapmadı) iyi oynadıgı sadece bir maç söyleyin.Ylvarıyorum sadece bir maç.İyi oynadıgını geçtim normal düzeyde oynadıgı bir maç söyleyin şu mçta çok iyi savunma yaptı diyin şu maçta süper asistler yaptı diyin şu maçta süper şut soktu diyin hatta şu maçta baskıda süper toplar getirdi diyin.Ya bir maç ya bir maç.Erdal Koşandan bile kötü oyuncu ama en kritik yerde oyunda bravo yani.
Tolga Vidin
10-06-2009, 00:24
Nba e giden bir oyuncu son iki maçtır takımı resmen batırdı ya. Solomon dediğimiz adam nasıl böyle bir top kayıpları yapar.Anlamış değilim.Ayrıca 3 lüklerde çok aceleciydi çok imkansız yer ve zamanlarda 3lük atıyor ki 24 saniyeden 18 saniye kala... Ayrıca tanjevic bu ömer onan ı ve vidmar gibi oyuncuları bench te unuttu galiba maçın heyecanına kaptırıp kendini...Özellikle savunması agresifliği çok iyi olan ömer onan!!.. Çok az zaman aldılar.
Selim Kul
10-06-2009, 00:26
Aldığımız maçı verdik.
Bence taraftarda da suç var daha 3. periyotun ortasında geyiğe başlandı. Bence maçın gitmesindeki suçlulardan bir tanesi de taraftar.
Fuat Rıhtım
10-06-2009, 00:34
Basketten çok fazla anlamam. Ama bilen arkadaşlara sormak istiyorum. Solomon ve Green çok hata yaptı tamam. Ama son dakikalarda Thornton-Semih ve Mirsad-Kasun eşleşmesi ne kadar doğruydu? Semih'i karşısında bulan Thornton paso attı sayıları. Acaba Semih Kasun'u savunsaydı daha iyi olmaz mıydı? Çünkü Mirsad Semih'e göre daha hareketli ve bence daha iyi savunmada yapabilirdi.
Dediğim gibi baskette daha iyi savunma yapılır falan filan çok iyi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bana açıklarsa sevinirim.
Bu arada inşallah yazım doğrudur.(Thornton)
Batuhan Önder
10-06-2009, 00:41
Basketten çok fazla anlamam. Ama bilen arkadaşlara sormak istiyorum. Solomon ve Green çok hata yaptı tamam. Ama son dakikalarda Thornton-Semih ve Mirsad-Kasun eşleşmesi ne kadar doğruydu? Semih'i karşısında bulan Thornton paso attı sayıları. Acaba Semih Kasun'u savunsaydı daha iyi olmaz mıydı? Çünkü Mirsad Semih'e göre daha hareketli ve bence daha iyi savunmada yapabilirdi.
Dediğim gibi baskette daha iyi savunma yapılır falan filan çok iyi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bana açıklarsa sevinirim.
Bu arada inşallah yazım doğrudur.(Thornton)
Solomon'un böyle olması doğaldır. NBA'den geldi fizik olarak çok yorgun, orada her iki-üç günde bir maç yapıyordu ve oradaki maçlar, Türkiye'de kine göre daha fazla kondisyon istiyor. Solomon'un hata yapması hele hele Efes'e karşı hata yapması çok doğaldır.
Green gibi isimler büyük takımlara karşı çok zor oynar. Boyu çok kısa buda oyunda sönük kalmasına neden oluyor.
Semih ise hücümda çok etkiliydi. Türkiye'de ki en iyi pota altı oynayacak isimelerden birisi, bizim sorunumuz bugün dış şutlar oldu. Çok düşük bir dış oranla bitirdik. Buda zaten sonumuzu hazırladı.
Son maçı kazanmak için yapmamız gereken çok basit, gereksiz yere dış şut denemiyeceğiz ve serbest atışlarda %90 gibi isabet oranı sağlamamız gerek.
İlhan Şalgam
10-06-2009, 00:48
taraftarda da hata var efes e karsı daha 5 dakika varken geyiğe başladılar... bizim oyuncularda ister istemez etkilendi ve bir rehavet olayı oldu... şampiyonluk efes in sahasında olur artık:D
Eren Yazıcı
10-06-2009, 00:53
3 sayı öndeyken faul yaptırılsaydı maçı kazanmıştık.Tamamen teknik hata....
İsmet Çetin
10-06-2009, 03:25
Solomon'un böyle olması doğaldır. NBA'den geldi fizik olarak çok yorgun, orada her iki-üç günde bir maç yapıyordu ve oradaki maçlar, Türkiye'de kine göre daha fazla kondisyon istiyor. Solomon'un hata yapması hele hele Efes'e karşı hata yapması çok doğaldır.
BİZ HEP BU BAHANELERLE OYUNCULARI ŞIMARTIYORUZ. BENCE SÖYLEDİĞİN ÇOK MANTIKSIZ ÇNKÜ HAFTA 3 MAÇI KALDIRABİLEN Bİ OYUNCUN TÜRKİYE LİGİNDE DÖKTÜRMESİ LAZIM Kİ BAHSETTİĞİN LİG NBA... BENCE SOLOMON GERİ GEDLİİNDEN BERİ KENDİMİZİ AVUTUYORUZ YOK FAZLA BİŞİ YAPAMADI ÖLE YAPAMADI BÖLE YAPAMADI. KAİTESİNİ BİLDİĞİMİZ İÇİN HOŞ GÖRÜYORUZ AMA KİMSE MİRSADI SEMİHİ KONUŞMUYO. ONLARDAN BAŞKA YÜREĞİNİ SAHAYA KOYAN OLMADI
Fuat Rıhtım
10-06-2009, 07:51
Bu yürek işide iyiden iyiye kötüye kullanılmaya başlandı ama.
Takım yenildiği anda hemen yüreklerden bahsediliyor.
Peki Solomon'un atılan sayılardan sonraki hırsını siz görebildiniz mi? Biz fazlasıyla gördük.
Hatalar yapıldı ve yenildik. Yüreği müreği karıştırmaya gerek yok. Gereken mücadelede verildi. Keşke daha iyi savunabilseydik. Ama olmadı. Hep yeneceğiz diye bir kaide yok.
Mustafa Ünal
10-06-2009, 09:27
3 sayı öndeyken faul yaptırılsaydı maçı kazanmıştık.Tamamen teknik hata....
3 sayıya kadar neler var Eren. Peşpeşe top kayıpları yapıldı. Rasim çıkmamalıydı. Ortamı germesin diye çıkarıldı ama ortamın daha da gerilmesi lazımdı aslında. Ömer Onan gibi bir oyuncu neden maçın son dakikalarında oynatılmaz anlamış değilim.
Fark açılınca al Vidmar'ı oyuna , rölantiye sok oyunu. Al Ömer'i indir topu ona. 3 sayı çizgisinin arkasında sürekli paralel paslar. Çocuk mu yahu karşınızdaki takım.
Son anlarda kaptırdığı top ve yaptırdığı faulle Green kendi biletini kesti diye düşünüyorum.
Solomon'a lafım yokta , bu kadar hatanın üzerine kenara çekilmesi gerekirdi.
Eren Yazıcı
10-06-2009, 10:28
Bunlara bakıldığında gene kenr yönetimde hatalar var ve taraftarlar olarak da maçı kazanmış gibi davrandık bu da iyi olmadı umarım bir daha böle olmaz şok yaşadık baya...
Selim Kul
10-06-2009, 12:43
BİZ HEP BU BAHANELERLE OYUNCULARI ŞIMARTIYORUZ. BENCE SÖYLEDİĞİN ÇOK MANTIKSIZ ÇNKÜ HAFTA 3 MAÇI KALDIRABİLEN Bİ OYUNCUN TÜRKİYE LİGİNDE DÖKTÜRMESİ LAZIM Kİ BAHSETTİĞİN LİG NBA... BENCE SOLOMON GERİ GEDLİİNDEN BERİ KENDİMİZİ AVUTUYORUZ YOK FAZLA BİŞİ YAPAMADI ÖLE YAPAMADI BÖLE YAPAMADI. KAİTESİNİ BİLDİĞİMİZ İÇİN HOŞ GÖRÜYORUZ AMA KİMSE MİRSADI SEMİHİ KONUŞMUYO. ONLARDAN BAŞKA YÜREĞİNİ SAHAYA KOYAN OLMADI
Kusura bakma ama ruhsuz oynayan falan yoktu. Hatalar yapıldı yenildik. Olabilir. Ama bu sana "bu takımda ruhsuz oynayanlar var" deme hakkını veremez. Solomon'un nasıl o hırvatla kerem g.nin arasına girip topa atladığını falan görmedin sanırım.
Ayrıca Fenerbahçe Spor külübündeki en istikrarlı branş basketbol. Gerek bayanda gerek erkeklerde, şımarmış olsalar bu istikrar sağlanır mıydı?
Hey Allah'ım yüreklerini koymamışlarmışmış. Galiba cidden kalplerini söküp sahaya atmalarını falan bekliyorsunuz?
Barış Kaleoğlu
10-06-2009, 14:17
Dün aksam takım olarak çok iyiydiler. Sadece solomon topla kendınden emin gidişleri Fenerbahçenin yenilmesine neden oldu. Özellikle 14 sayı fark olunca futbolcularda taraftarlarda biz bu maçı aldık havasına girince maçı orda kaybettik umarım 4. maçta bu olmaz ve işi ciddiye alıp maçı kazanırlar.
Futbolcular?
Can Demir
10-06-2009, 14:38
Futbolcular?
Deniz Barışta maçtaymış ya Barış :)
Tolga Vidin
10-06-2009, 15:29
Yüreksiz değillerdi elbette maçı kazanmak istiyorlardır.Fakat Solomon çok ama çok bariz hatalar yaptı... Nba den geldi bunlar doğal deniliyor ozaman farklı taktiklerle bu adamı oynatma daha az süre verdiğin fakat daha yararlı olduğuna inandığım ömer onanı oynar oğuz savaşı oynat.... Tüm hata tanjeviçte.İnandığı bazı şeyler uğruna takımı yaptı bence..
Batuhan Önder
10-06-2009, 20:23
Birde şu açıdan düşünelim, hayalini kurduğuın ligde oynama fırsatı yakalıyrosun ama; daha lig bitmeden seni eski kulübüne gönderiyorlar. Bu Solomon'da büyük bir zihinsel çöküntü yaşattı, birde üstüne fizik yorgunluğu eklendi. Biz insan alıyoruz takıma, robot değil...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.