PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fábio Alves da Silva - Bilica

Sayfa : [1] 2 3 4

Faruk Güler
31-05-2009, 00:01
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, başarılı savunma oyuncusu Bilica'yı Fenerbahçe'ye sattıklarını açıkladı.

Odyakmaz, savunma oyuncuları Bilica'nın transferi konusundaki soruyu da şöyle yanıtladı:
''Bilica'nın sözleşmesi, onun açısından devam etmesi için uygun değildi. Çok iyi teklifler aldı. O nedenle satma kararı aldık. Fenerbahçe ile benim de haberim olan görüşmeler oldu. Bizim vereceğimizin çok üstünde teklifler aldı. Bir futbolcu kazanacağı parayı da düşünür. En az 3 katı fazla alacak. Dolayısıyla bu görüşmeyi gönül rahatlığı ile yapabilir.''

Emre Kıyak
31-05-2009, 00:06
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, başarılı savunma oyuncusu Bilica'yı Fenerbahçe'ye sattıklarını açıkladı.

Odyakmaz, savunma oyuncuları Bilica'nın transferi konusundaki soruyu da şöyle yanıtladı:
''Bilica'nın sözleşmesi, onun açısından devam etmesi için uygun değildi. Çok iyi teklifler aldı. O nedenle satma kararı aldık. Fenerbahçe ile benim de haberim olan görüşmeler oldu. Bizim vereceğimizin çok üstünde teklifler aldı. Bir futbolcu kazanacağı parayı da düşünür. En az 3 katı fazla alacak. Dolayısıyla bu görüşmeyi gönül rahatlığı ile yapabilir.''
Kaynak belirtebilir misin Faruk?

Faruk Güler
31-05-2009, 00:07
az önce ligtv'de konuştu zaten...
http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=2&hid=57159

Ozan Örs
31-05-2009, 00:23
Ya Lugano gidici ya da Edu ile yollar ayrılcak. Hayırlısı...

Fuat Rıhtım
31-05-2009, 00:24
Haber doğru.

Rakamda 2.7 milyon euro sanırım.

O birşey değilde, Lugano gidiyor mu o zaman :(

6+2'ye alındıysa, yedek defans hakkımızı yerli oyunculardan yana kullansak olmuyor muydu :(

Lütfü Koçoğlu
31-05-2009, 00:26
Haber doğru.

Rakamda 2.7 milyon euro sanırım.

O birşey değilde, Lugano gidiyor mu o zaman :(

6+2'ye alındıysa, yedek defans hakkımızı yerli oyunculardan yana kullansak olmuyor muydu :(
lugano kalıyorsa edu gider renkdaş +2ye olmaz bilica

Faruk Güler
31-05-2009, 00:28
edu gidecek gibi geliyor banada...ama tota kalsin...:kanka:

Murat Dedeoğlu
31-05-2009, 00:31
edu yolcu gibi, sakatlıktan dönüşü nası olurdu bilemem ama edu gayet iyiydi bence...

Fuat Rıhtım
31-05-2009, 00:31
Bilica aslında öncesinden beridir iyi topçuymuş yalnız hep sorunluymuş takımlarında. Sivas'a geldiğinden beridir baya düzeltmiş kendisini. Edu'nun yerine alındıysa kötü bir durumdur ki Edu-Lugano birbirini iyi tamamlıyorlardı, ikiside farklı tip oyuncular olduğundan birbirlerinin eksiklerini gideriyorlardı ama Lugano ile Bilica aynı tip oyuncular..

Lugano gidicekse, açığını çok çok yanlış bir oyuncuyla kapatmaya çalıştığımız aşikar.

Edu gidecekse, taktik olarak top kullanma becerisi çok iyi olmayan iki tane savunmayı oraya koymak ne kadar doğru bilemiyorum.

Eğer ikiside kalacaksa, +2'ye 30 yaşında bir futbolcuyu almak ne kadar doğrudur bu da soru işareti.

Ama şu var ki ne kadar performansı iyi olsada, Önder ve Yasin'den daha savaşçı bir oyuncu alıyoruz.

Eray Sezginer
31-05-2009, 00:34
Bilica alındığında göre Edu-Lugano ikilisinden birine yol göründü sanırım. Lugano Kendi isteğiyle gitmiyorsa, Luganonun kalmasını Edunun gitmesini tercih ederim.

Ege Uysaler
31-05-2009, 00:38
edunun da luganonunda açığını kapatır bence iyi transfer

Kemal Çelik
31-05-2009, 00:39
Aldıysak bir türlü içime sindiremediğim bir transfer nedense...Fenerbahçe daha genç oyuncular almalı artık...Transfer sezonu daha yeni başlıyor spekülasyon olmasını umuyorum açıkçası...

Levent Yağcıoğlu
31-05-2009, 00:47
Arkadaşlar resmidir transfer. TRT'de Mecnun Odyakmaz da söyledi. Kulübümüz adına hayırlı olsun.

Eray Sezginer
31-05-2009, 00:47
Spekülasyon olduğunu sanmıyorum Sivasspor teknik direktörü ve kulüp başkanı resmen açıkladı.

Kemal Çelik
31-05-2009, 00:50
http://tr.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1bio_Alves_da_Silva_Bilica

Wikipedia'da şimdiden gelecek sezon Fenerbahçe'de oynayacağını yazıyor.Neredeyse her sezon takım değiştirmiş,en büyük artısı İtalya tecrübesi olacak gibi.

Göktuğ Güllüce
31-05-2009, 01:10
http://tr.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1bio_Alves_da_Silva_Bilica

Wikipedia'da şimdiden gelecek sezon Fenerbahçe'de oynayacağını yazıyor.Neredeyse her sezon takım değiştirmiş,en büyük artısı İtalya tecrübesi olacak gibi.
Ben göremedim nerede yazıyor tam olarak :???:

Hakan Gönbe
31-05-2009, 01:17
edunun yerini doldurur inş.

Emre Kıyak
31-05-2009, 01:35
Bene çok yararlı bir transfer..Kadıköydeki maçlarda neredeyse hayranlık derecesinde beğendiğim bir oyuncuydu bir de uzaktan çok güzel bir gol atmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. Fenerbahçeye yararlı olacağı düşüncesindeyim..
Sol kanata ve ön liberoya da bir ilk 11 oyuncusu alabilirsek bence çok iyi olur..
Bu isimler içinde tercihim eski futbolcularımız Api ve Tuncaydır..

Emre Diler
31-05-2009, 01:57
Eğer Lugano kalırsa bence edudan bize daha çok faydası olur.Gerçekten benimde ligde çok beğendim dişli inatçı defansçılardan.Ben ayrıca genç bir Türk defansçı olarak Bekir İrtegünü takımımda görmeyi çok isterim

Erkin Karadan
31-05-2009, 01:58
bencede stoper eksiğimiz kesinlikle vardı. Umarım güzel uyum sağlar ve başarılı olur.

Mustafa Özbakır
31-05-2009, 02:11
lugano gitmesinde kim giderse gitsin

Orhun Can
31-05-2009, 02:18
Yasin ve de özellikle Önder yedek kalacaksa hiç memnun değilim. :(

Hele bir de bu transfer sanki Lugano'nun yolcu olduğunu haber veriri gibi geliyo bana, daha da karşıyım o yüzden.

Saygın Özkan
31-05-2009, 02:40
Ben Bilica'yı beğenmiyorum, hiç yararlı bi transfer olduğunu da düşünmüyorum. Gelmiş 30 yaşına, eğer biz Fenerbahçeysek, hedefi büyük tutmamız gerekir. Yabancı kontenjanımızı Sivas'tan aldığımız bi oyuncuyla doldurmak ne kadar mantıklı, bilmiyorum.

Servet Güldeş
31-05-2009, 02:42
Ben Bilica'yı beğenmiyorum, hiç yararlı bi transfer olduğunu da düşünmüyorum. Gelmiş 30 yaşına, eğer biz Fenerbahçeysek, hedefi büyük tutmamız gerekir. Yabancı kontenjanımızı Sivas'tan aldığımız bi oyuncuyla doldurmak ne kadar mantıklı, bilmiyorum.

Beğenirsin veya beğenmezsin... Sivas bu ligin 2. si... Bizim takım oyuncularından çok daha başarılı olduğu kesin...

Bilicanında çok başarılı bir sezon geçirdiği ortada...

Saygın Özkan
31-05-2009, 02:51
Beğenirsin veya beğenmezsin... Sivas bu ligin 2. si... Bizim takım oyuncularından çok daha başarılı olduğu kesin...

Bilicanında çok başarılı bir sezon geçirdiği ortada...

Niye alıntı yaparak yazma gereği hissettin anlamadım. Senin mantığından gidecek olursak, bizim takım bu sene başarısızdı, ama bu alex'in kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez.

Servet Güldeş
31-05-2009, 03:11
Niye alıntı yaparak yazma gereği hissettin anlamadım. Senin mantığından gidecek olursak, bizim takım bu sene başarısızdı, ama bu alex'in kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez.

Peki... Sana mantığınla hayatta bol şans diliyorum...

Hurşit Mursaloğlu
31-05-2009, 03:57
Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun bilica takımımıza bence iyi bir transfer oldu ve edu veya lugano gitmezse bile maldonado ve josiconun gideceğine kesin gözüyle bakıyorum ben

Ege Uysaler
31-05-2009, 08:49
bjk de manisadan aldıgı holosko ile şampiyon olmamalıydı zaten

Faruk Güler
31-05-2009, 10:33
performansini gostermicek bir cris transferindense ; kendini ispatlayip yildiz olmasi gereken ve bu sükseyi Fenerde yapmak isteyen (Lugano gibi) bir Bilica'yi tercih ederim...Ama türk bir futbolcu olmasini daha cok isterdim veya daha genc biri...ama bugun takimin en yaslisi olan Carlos'unda 22 lik oyuncularimiza tas cikardigi ortadadir...Ben bilicayi uzun zamandir takimimda gormek istiyordum..Ve Bülent hoca'nin agzindan Fener ve Bilicayi ayni anda duyunca üstümdeki soku atlatip hemen forumla paylaştim... Hayirli olsn basarili bi transfer bence :kanka:

Eren Karaca
31-05-2009, 12:34
lugaonnu yerıne almıs yonetım duyumlar o yönde :( bugun 31 mayıs lugano artık bizim oyuncumuz degıl hadı yonetım acıkla su lugano olayını :(

Hakan Ateşler
31-05-2009, 13:21
umarım yerinde bir transferdir, büyük takım stresi, havası, taraftarı ve daha birçok şeyiyle farklıdır. umarım iyi transferdir ama kafamda birçok soru işareti de yok değil. tek avantajı ligi tanıması...tabii o bölgede gökhan gönül can arat'ın oynaması var bir de bilica nın...

Ahmet Deniz
31-05-2009, 13:23
Şayet Lugano'nun gidişine makyaj ise şimdiden söyleyeyim çok çirkin olmuş..

Faruk Güler
31-05-2009, 13:26
Şayet Lugano'nun gidişine makyaj ise şimdiden söyleyeyim çok çirkin olmuş..
+1907

Saygın Özkan
31-05-2009, 13:47
Peki... Sana mantığınla hayatta bol şans diliyorum...

Sağol, ben de sana ******* başarılar dileyim o zaman...

"Kullanıcı bu mesajından dolayı ceza almıştır."

Eren Aytaç
31-05-2009, 14:15
Lugano umarım gitmez.Ancak Bilica bnce bu sezonun en iyi defans oyuncusu.Sivas 28 gol yemiş kayserispordan sonra ligin en az gol yiyen takımı ztn 5 inii bizden yediler ki Petkovic bnce o kdr iyi bi kaleci deil.Bunun olmasında en büyük pay bilicanındır bn çok begeniyorum ve bizim için yararlı olucaktır.Hayırlı olur inş.

Eray Sezginer
31-05-2009, 14:45
Sivasdaki hırslı futbolunun üzerine Fenerbahçemizde katacağı tecrübe ile bilica çok faydalı bi futbolcu olacak bana göre. Luganoyla yan yana oynamalarını çok isterim.

Fuat Rıhtım
31-05-2009, 15:38
Sivasdaki hırslı futbolunun üzerine Fenerbahçemizde katacağı tecrübe ile bilica çok faydalı bi futbolcu olacak bana göre. Luganoyla yan yana oynamalarını çok isterim.

Zamanında Lugano ile Luciano'nunda yan yana oynamasını istemiştik :)

Didem Salicik
31-05-2009, 15:50
Hayırlı olsun umarım yararlı olur..Sezon biter bitmez transfer bombalarını patlatmaya başladık hadi bakalım :) Şimdi merak edilen soru kimin yerine alındığı :???: oda Lugano gibi görünüyor... :(

Kamil Ilgaz
31-05-2009, 16:53
boş bir adam değil belli. 21 yaş altı brezilya milli takımında ronaldinho,lucio ve alex de souza ile beraber forma giymiş.

ne alex de souza mı? yoksa onun biraderlerinden mi yine?

Çağdaş Turak
31-05-2009, 18:10
edu bilica çok fark etmez ikiside topu iyi oyuna sokuyo bşy deişmez ama lugano kalsın

Oğuzhan Karakaş
31-05-2009, 18:37
Ortada yeni Teknik Direktör yok, yabancı futbolcu alıyoruz...

Gelecek adamın tercihi belki başka biri olacaktı.. Yanında birini daha getirecekti..

Aragonesle kalmanın işareti olabilir mi acaba..

Mustafa Akdoğan
31-05-2009, 20:20
Ortada yeni Teknik Direktör yok, yabancı futbolcu alıyoruz...

Gelecek adamın tercihi belki başka biri olacaktı..

son zamanlarda denk geldiğim en mantıklı yorum.. t.d. akibeti belli değilken yönetici beğenisi ile futbolcu transferi yapılıyor. bilicayı çok izleme fırsatım olmadı ama edu-lugano dan birisinin gidişinde yabancı kontenjanı için yetersiz olacağını düşünüyorum.
edu dediğimiz kişi brezilya milli takım oyuncusu olmuş ve bu potansiyeli barındıran, lugano ise uruguay milli takımı kaptanı ve brezilya şampiyonu takımın stoperiyken bilica bana yetersiz geliyor. ama hiç belli de olmaz tabi,aldık hayırlı olur diyelim başka alternatifimiz de yok zaten...

Başar Deniz
01-06-2009, 15:23
bize serbest vuruştan gol atan adam değil mi? fenere gol atmışsa iyi futbolcudur alalım anlayışıyla mı alındı acaba:???:

Şevket Yılmaz
01-06-2009, 15:30
bence faydası pek olmaz eski takımlarında bir iş yapamamış ve 3 yıldır türkiyede oynuyor ama biz her ne hikmetse bu yıl sadece 2-3 maçta ismini duyduktan sonra alıyoruz...

Süleyman.Özdemir
01-06-2009, 15:30
hayırlı olsun çok iyi bir transsfer bence... Amaböle oyuncuları bi plot takım oluşturup ordan almak daha az maliyetli olucaktır..

Ama yinede çok iyi bir oyuncu oldugunu düşünüorum.. Chelsea'deki defansoyuncusu Alex'i çok anımsıtıyorr

Mustafa Ünal
01-06-2009, 15:52
Tek benzer yanları kel ve iyi frikik kullanmaları. Ama savunma açısından benzer yanlarını ben pek göremedim.

Teknik adamı olmadan futbolcu alan kaç Avrupa takımı var ki.

Çağdaş Turak
01-06-2009, 16:00
offf off hiçte ii bi stoper deil ayağının dışıyla pas atarak oyun kuruyo 3 senedir türkiyede bi frikikten gol attı die fb topcusu oldu ins lugano we edunun yerine deilde onların alternetifi olarak alınmıştır o zmnda yasinle öndere yazık

Mustafa Ünal
03-06-2009, 11:09
Rus takımlarıyla görüşüyormuş , hadi inş.

Ege Uysaler
08-06-2009, 23:01
yine sms ile gelen haber ile de bilica renklere bağlanmış

Oktay Doğan
08-06-2009, 23:10
Helal olsun :) Fenercell yaptı yine reklamını :) Ne mutlu Fenercelliyim diyene :)

Fenerbahçemize ve camiamıza hayırlı olsun çok sevindiğim bi transfer oldu.

Halil Didikoğlu
08-06-2009, 23:14
ben beğeniyorum futbolunu hırslı güvenilir bir stoper bence ama edu ve luganodan biri gitmiyorsa gerek yok bunların yedeği olur anca...

Fuat Rıhtım
08-06-2009, 23:15
Lugano-Bilica..

Luciano-Lugano'yu izleyemedik bari Lugano-Bilica'yı izleyelim :(

Osman Akardogan
08-06-2009, 23:26
ben beğeniyorum futbolunu hırslı güvenilir bir stoper bence ama edu ve luganodan biri gitmiyorsa gerek yok bunların yedeği olur anca...

belkide biri gidiyor...:???:

Burhan Tektaş
08-06-2009, 23:27
edu bence sozlesmesı fesh edılecek ve 2 miyon euro'ya lugano kalacak edu sakatlıgı uzun olması nedenıyle luciano gibi olacak sanırım :(

Fuat Rıhtım
08-06-2009, 23:28
edu bence sozlesmesı fesh edılecek ve 2 miyon euro'ya lugano kalacak edu sakatlıgı uzun olması nedenıyle luciano gibi olacak sanırım :(

Aaaah ahh, kim giderse gitsin tatlı bir iz bırakacak bizde..

Lugano giderse, tabir-i caizse yüreğimiz gidecek..

Edu giderse, Avrupa maçlarındaki gol kralımız gidecek :)

Çok şey kattılar bu takıma çook.

Onur Aloğlu
08-06-2009, 23:32
Bilica Fenerbahçe'de arkadaşlar. Hayırlı olsun. :)

Bilica hakkındaki yorumuma gelince, kendisi iyi sunulmuş vasat bir yemek gibi geliyor bana. Umarım başarılı olur. :)

Burhan Tektaş
08-06-2009, 23:32
ben sahsen ıkısının de kalmasını ıstıyorum bunlar kalırsa eger 2-34 yıl daha bızım gonlumuzde yenı bır uche-högh ıkılısı olusturacaktı bence sımdıden olusmus sayılırdıda :(

Oktay Doğan
08-06-2009, 23:34
Bence de Edu gidecek gibi görünüyor.. Umarım Lugano gitmez :(

Lütfü Koçoğlu
08-06-2009, 23:35
hayırlı olsun ne diyelim

Çağdaş Turak
08-06-2009, 23:40
ikiside bizim için iyi oyuncular lugano we edu insallah ikisinde biri gitmez ama bence lugano gitti resmi site edu ile ilgili sürekli haber yapıyo yok idmanlara basladı yok kuwwet denge calısıo gbi haberler yapıyo edudnunda 1 yıllık sözleşmesi war ama lugano ile fb nin hiç bi bağlantısı kalmadıı

Burhan Tektaş
08-06-2009, 23:42
31.05.2009 tarihi itibarı ile sözleşmesi bitmiştir. Lugano'nun yeri bilica ile dolar mı onu bilemeyiz herkes kendi fikrini söyleyecektir ama bekleyip görmekten başka çaremiz yok.

Halil Didikoğlu
09-06-2009, 01:34
şimdi sitede baktımda kariyerine ne kadar çok takım değiştirmiş açıkcası bu hiç hoşuma gitmedi istakrarlı bir futbol hayatı olmamış umarım istikrarı bizde yakalar...

Mustafa Özbakır
09-06-2009, 01:40
evet çok takım değiştirmiş birde çok az forma şansları bulmuş

Mete Eker
09-06-2009, 01:44
bas bas savunduğum birşey vardı hep.
bizim takım devamlı brezilya'dan defansa yönelik oyuncu getiriyor ancak defansa yönelik oyuncular italya'dan getirilirse çok başarılı oluyorlar türkiye liginde diyordum.
tomas seri b'den geldi ve gayet başarılı oldu.
appi devamlı oynayan bir oyuncu değildi juve'de ama bizde efsane oldu.

bilica'nın hem italya tecrübesi var hem brezilyalı hem türkiye ligine aşina.
başta çok eleştirmiştim bu transferi ama bu faktörler göz önüne alındığında şamda kayısı gibi duruyor.

Yiğit Babacan
09-06-2009, 01:56
Ayrica yanlis bilmiyorsam copa americada bilica alex ve ronaldinhonun bulundugu kadrodaydi.Bence iyi transfer.Kisa surede taraftarin gonlunde olacak eminim bundan.

Fuat Rıhtım
09-06-2009, 02:01
bizim takım devamlı brezilya'dan defansa yönelik oyuncu getiriyor ancak defansa yönelik oyuncular italya'dan getirilirse çok başarılı oluyorlar türkiye liginde diyordum.

başta çok eleştirmiştim bu transferi ama bu faktörler göz önüne alındığında şamda kayısı gibi duruyor.

Kesinlikle doğru bir tespit. O birşey değil bu transferin en iyisinden anlayan (!) bjk Zapatocny'de harcadı :D Adam mis gibi oynuyordu, şimdi yedek kulübeden çıkamıyor.

Ayrıca şu var ki, Lugano'nun İtalya'daki takımlar tarafından istenmesinin asıl sebebide pasaportu değil, oradaki sertliğe ve katı savunmaya çok çok uygun bir oyuncu olduğundan ötürüdür. Hakemlerimiz oturupta biraz Avrupa'daki maçları izlese, beleş kart verme işinide bırakacaklar ama saha içinde Lugano'yu, saha dışında bizi çıldırtmaya devam edecekler gibi gözüküyor..

Halil Didikoğlu
09-06-2009, 02:04
lugano kalsında takımda ben hakem hatalarından kart görmesine,çıldırmaya evde hakemlere sövmeye razıyım yeter ki gitmesin takımın savaşçısı:)

Mete Eker
09-06-2009, 02:04
Akşam Arda Saba Tümer'in programında takım yapıodu az önce.
Stopere hiç teklemeden çat diye Bilica'yı koydu.

Fuat Rıhtım
09-06-2009, 02:05
Akşam Arda Saba Tümer'in programında takım yapıodu az önce.
Stopere hiç teklemeden çat diye Bilica'yı koydu.
Lugano'yu çat diye koymaya yüreği yetmez tabi :D

Mete Eker
09-06-2009, 02:12
Lugano'yu çat diye koymaya yüreği yetmez tabi :D

ee Lugono bu cesaret ister :D
ama takdir ettim gökhan,semih ve alex'i takıma koymasını
çok büyütülecek bişey değil belki ama komplekslerden arınmış olması,camiam,taraftarım ne der gibi bir kaygıya girmemesini takdir ettim.
98372409129832749 tane küfrettiğim hareketinden sonra ne işe yarar onu bilmem de :D

Fuat Rıhtım
09-06-2009, 02:16
ee Lugono bu cesaret ister :D
ama takdir ettim gökhan,semih ve alex'i takıma koymasını
çok büyütülecek bişey değil belki ama komplekslerden arınmış olması,camiam,taraftarım ne der gibi bir kaygıya girmemesini takdir ettim.
98372409129832749 tane küfrettiğim hareketinden sonra ne işe yarar onu bilmem de :D

İyi diyorsun güzel diyorsun üstad ama afedersinde Gökhan'ın yerine kimi koyacak? Sabri'yi mi? :D:D

Semih ile dostluklarını zaten o kavga meselesinde öğrendik. Alex'in yerine Lincoln'ü koysa heralde onu ilk linç edecekler galatasaraylılar olurdu :D:D

O hareketleri gelicek, yine yapacak, bilmediğimiz şey mi sanki :D Hepsi aynı :D

Deniz Gökyar
09-06-2009, 04:13

Evet Palermo tecrübesi yeterli:)
Edu Dracena'yı çok başarılı buluyorum Türkiye'de ve Avrupa'da ayaklarını bu kadar iyi kullanabilen bir stoper bulmak çok zor bence kalacaksa şimdiden sözleşme yenilenmeli..Kendi kalemize attığı gollere gelince Süper Kupa finalinde ve CSKA deplasmanındaki yedirdiği ilk gol dışında hiçbirinde hatası yoktu..Tamamen Volkan Demirel'in artist tavırları ve kendine , gereksiz yerlerdeki boş güveni yedirdi bize o golleri.Edu'nun kendi kalesine attığı veya Asiyede Edu yedirmiş gibi yorumlanan gollerde suç Volkan'ın ağzını bile kıpırdatma ihtiyacı duymamış olmasıdır..Kaldı ki Pele Edu'yu en beğendiği 3 Brezilyalı stoperden birisi olarak gösteriyor.. Lugano Bilica veya Bilica Edu ya da Lugano Edu + Bilica..3 ihtimal de takıma yararlı olacaktır.3'ü de birbirinden kaliteli stoperler..

Mustafa Ünal
09-06-2009, 09:40
Bilica'nın ne kalitesini gördük ? Takımımıza gelmesindeki tek etken Brezilyalı olmasıdır.

Hayırlı olsun.

Burak Urak
09-06-2009, 10:48
bence iyi bir transfer suana kadar fenerbahçemizin bir tek stoper transferlerini begeniyorum uche dönemindne beri..

Altay Şimşek
09-06-2009, 10:57
14 ocak 1979 da Brezilya'nın Campina Grande şehrinde dünyaya gelen Fábio Alves da Silva (Bilica) futbola, ülkesi Brezilya'da başladı. Stoper mevkiinde oynayan Bilica 1.87 boyunda ve 80 kilo ağırlığında. Bilica profesyonel kariyerine 1996 yılında Brezilya'nın Bahia takımında başladı. 2 sezon bu takımda forma giyen Brezilyalı oyuncu 1998 yılında İtalya'nın Venezia takımına transfer oldu. Venezia takımında 4 sezon top koşturan Bilica 75 karşılaşmada forma giydi. Bilica'nın Venezia'dan sonraki durağı bir başka İtalyan ekibi Brescia oldu. Brezilyalı oyuncu Brescia takımında 11 kez sahaya çıkarken bir sonraki yıl Palermo'nun yolunu tuttu.

Bilica Palermo takımında 12 kez forma giyerken aynı sezon Ancona'ya geçti. Brezilyalı futbolcu Ancona'da 17 maça çıktı. 2004 yılında ülkesine dönen Bilica Goias takımına giderken kısa bir süre sonra Gremio'da oynamaya başladı. Bilica Gremio' da 24 karşılaşmada forma giydi. 2005-06 sezonunun başında Almanya'nın Köln takımına transfer olan Bilica 15 kez sahaya çıkarken bir sonraki sezon Fransa ekiplerinden İstre'ye geçti. 41 maçta forma giyerek 1 sezonda İstre'de kaldı. 2007-08 sezonunda Romanya ligi takımlarından Cluj'da oynadıktan sonra Sivasspor'a transfer olan brezilyalı oyuncu 39 kez forma giydi.

1998-2000 yılları arasında 16 kez Brezilya yirmi yaş altı takımında top koşturan Bilica 2 gol atarken, 2000 Sdney Olimpiyatları'nda da milli takımda forma sansı buldu.

Fenerbahçe'mize hayırlı, uğurlu olsun.

Mehmet Ekiz
09-06-2009, 10:58
İstikrarlı bir oyuncu gibi durmuyor geçmişinde, kariyeri boyunca bir sezon da en çok maçını geçen sene Sivas'ta yapmış. 2 sene boyunca bir takımda da kalmamış diye okudum. İnşallah sakatlanmadan güzel bir sezon geçirir.

Mert Çubukçu
09-06-2009, 11:40
zaten hazırda bir başlık vardı..

Faruk Güler
09-06-2009, 11:45
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=13302&page=8

Mustafa Ünal
09-06-2009, 13:30
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11825021.asp?gid=229

Bilica'ya karşılık Yasin'i verdiysek yazıklar olsun bize.

Mete Eker
09-06-2009, 13:38
bence doğru olmuş bu başlık.
adamın adı bilica fener'de mi :D

bilica fenerdeki 3'üncü yılını kutlarken biz hala bilica fener'de başlığına mı yazacağız :D

Faruk Güler
09-06-2009, 13:39
bence doğru olmuş bu başlık.
adamın adı bilica fener'de mi :D

bilica fenerdeki 3'üncü yılını kutlarken biz hala bilica fener'de başlığına mı yazacağız :D
Yöneticiler basladigi degistirdiginde sorun hallelmis olcak...:)

Mete Eker
09-06-2009, 13:41
Yöneticiler basladigi degistirdiginde sorun hallelmis olcak...:)

vay be forumun böyle özelliği olduğunu bilmiodum :D
İnsan bilgisayardan anlayınca böyle oluyor işte :D

neredeydi bu "f" harfi yav :D:D

Faruk Güler
09-06-2009, 13:45
vay be forumun böyle özelliği olduğunu bilmiodum :D
İnsan bilgisayardan anlayınca böyle oluyor işte :D

neredeydi bu "f" harfi yav :D:D

misal Emre nin basligi...2005 te acilan bi baslik:kahve:...
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=1298

Halil Pile
09-06-2009, 18:45
Fabio Bilica bu sene gösterdiği performans ile beni gerçekten baya bir etkiledi.
Ancak Edu-Lugano ikilisini bozacaksan bu riski Bilica ile almaman gerekir diye düşünüyorum.Misal Edu nun yerine adam bakıyorsan ,daha genç bir isim bakman daha doğru olur düşüncesindeyim.
Eğer ki Lugano ve Edu nun ikisi birden yolcu ise (ki Luganı hakkında güzel haberler gelmiyor) yanındaki adama bakarak yorum yaparım.Misal ismi geçenlerden Cordoba ya da Thiago Heleno olursa iş yapar.

İsmet Çetin
09-06-2009, 21:58
Bu transfer büük ihtimal luganonun yolcu olduuna işaret. çnkü yabancı hakkını defanstan yana kullanmazdı yönetim ki zaten bekiri de almışken. hayırlısı olsun sağlam transfer...

Emre Diler
10-06-2009, 00:35
Külübümüze ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun.Umarım Luganomda kalır ve ikisi ligin en iyi ikilis olur.

Deniz Gökyar
10-06-2009, 01:09
Bilica'nın ne kalitesini gördük ? Takımımıza gelmesindeki tek etken Brezilyalı olmasıdır.

Hayırlı olsun.
Bilica gayet kaliteli ve mücadeleci bir stoper..Bütün sezon Lig tv Sivas'ın maçlarını naklen verdi.. Bilica da sezon boyunca izleyenlere kalitesini yeterince gösterdi..

Ozan Ercan
10-06-2009, 01:40
Iyi transfer gibi gorunse de kucuk takim, buyuk takim farkini bu sene gorecegiz.

Daha genis alanlarin birakilacagi bir savunmada basarili olursa iyi futbolcu derim.
Yoksa Anadolu'dan gelen bircok futbolcu gibi kaybolup gidebilir..

Deniz Gökyar
10-06-2009, 05:16
Bilica aşısı tutacaktır , gönlünüz ferah olsun ;)

Mustafa Ünal
10-06-2009, 09:14
Bilica gayet kaliteli ve mücadeleci bir stoper..Bütün sezon Lig tv Sivas'ın maçlarını naklen verdi.. Bilica da sezon boyunca izleyenlere kalitesini yeterince gösterdi..

1 yıl izleyip aldığımız futbolcuların sonunu buraya uzun uzun yazmaya gerek yok. Bu takıma Lugano ve Edu'dan daha iyi bir savunma oyuncusu gerekirdi.

Ek olarak , Sivasspor'un maçlarını en az senin kadar canlı izlemişimdir. Ankara'ya geldiğinde stada gidip çıplak gözle de izlemişimdir. Geniş alan futbolcusu değil. Atik değil. Çevik değil. Her savunmacı da bulunan savunma yanı ve 1 yılda 1 kere gol atabildiği frikiği vardır. Brezilyalı olması dışında takıma fayda sağlayacağını düşünmüyorum.

Rize'den geldiğinden beri belkide bu kadar adam akıllı oynayan Yasin'in kalması gerekirdi.

Deniz Gökyar
10-06-2009, 15:15
1 yıl izleyip aldığımız futbolcuların sonunu buraya uzun uzun yazmaya gerek yok. Bu takıma Lugano ve Edu'dan daha iyi bir savunma oyuncusu gerekirdi.

Ek olarak , Sivasspor'un maçlarını en az senin kadar canlı izlemişimdir. Ankara'ya geldiğinde stada gidip çıplak gözle de izlemişimdir. Geniş alan futbolcusu değil. Atik değil. Çevik değil. Her savunmacı da bulunan savunma yanı ve 1 yılda 1 kere gol atabildiği frikiği vardır. Brezilyalı olması dışında takıma fayda sağlayacağını düşünmüyorum.

Rize'den geldiğinden beri belkide bu kadar adam akıllı oynayan Yasin'in kalması gerekirdi.
1.Lugano ve Edu'dan iyi savunmacıları sadece Avrupa'dan bulabilirsin onlar da 10 15 milyon eurodan aşağı fiyatla alınamaz kaldı ki ikisinden daha iyi savunma oyuncuları dünya devleri varken fazla yıllıkla bile gelmezler biz sadece Avrupa'ya açılmadan önce bulabiliriz bu tip savunma oyuncularını
2.Bilica'ya çevik , atik vs değil diyorsun Lugano daha mı atik ,çevik ?
3.Bize attığı o golü telsim c'den net gordum her baba yiğit atamaz o golü kaldı ki bana frikik atmasına da gerek yok gol yedirmesin..
4.Bütün maçlarda adamların ayağındaki topa kendini sakatlama pahasına reaksiyonlarda bulunuyor başarısı ve inançlı oyun yapısı görmezden gelinmemeli..:)

Ege Uysaler
10-06-2009, 15:20
en azından lugano ve edudan kötü değil

Can Ayyıldız
10-06-2009, 18:06
bni tek düşündüren şey...lugano kalırsa edu giderse , lugano we bilicanın yanyana uyum sağlayıp sağlamayacağı???

Abdullah Tabaktaş
10-06-2009, 20:52
bni tek düşündüren şey...lugano kalırsa edu giderse , lugano we bilicanın yanyana uyum sağlayıp sağlamayacağı???

en azından bilica kendi kalesine gol atmaz :) zaten lugano oynarsa yanındaki pek problem olmuyor ..

Fuat Rıhtım
10-06-2009, 21:10
en azından bilica kendi kalesine gol atmaz :) zaten lugano oynarsa yanındaki pek problem olmuyor ..

Lugano bazen önemli oyuncuları tutarken, diğer oyunculara açık verebiliyor. Mesela Sevilla maçlarını hatırlıyorumda, Lugano Fabiano'ya adım attırmamasına rağmen kontralık çok pozisyona bulacaktı Sevilla, eğer ki Edu yerine bir Yasin ya da sıradan bir savunma olsaydı :) Edu-Lugano'nun özellikleri birbirlerini tamamladığı için bu kadar kolay uyum sağlamışlardı.

Uyumun filan pek sorun olacağınıda sanmıyorum ama Lugano bi imzalasa helede..

Emre Kıyak
10-06-2009, 22:30
Çok yararlı bir transfer olacağından şüphem yok..
Umarım yanılmam..
Fenerbahçemize hayırlı uğurlu olsun..

Deniz Gökyar
11-06-2009, 00:00
en azından lugano ve edudan kötü değil
+1907
Evet Edu kadar oyun kurucu değil ikisi de:(
Edu'ya laf yok hepsi Volkan'ın ihmali;)
Çok yararlı bir transfer olacağından şüphem yok..
Umarım yanılmam..
Fenerbahçemize hayırlı uğurlu olsun..
+1907

Abdullah Tabaktaş
11-06-2009, 00:30
ya kaleci gol yerde bi defans oyuncusu bukadarda kendi kalesine isabetli şut göndermezki kardeşim :)

Mustafa Ünal
11-06-2009, 10:09
Lugano'nun açıklarını kapatan adamın Edu olduğunu görmek için 4 numara gözlüğe ihtiyaç yok arkadaşlar.

Mert Çubukçu
11-06-2009, 10:14
Lugano'nun açıklarını kapatan adamın Edu olduğunu görmek için 4 numara gözlüğe ihtiyaç yok arkadaşlar.

işte tam bunu anlatıyorum bende...
edu luganonun yavaş kaldığı yerlerde hızlı olması nedeniyle açıklarını kapatıyo o yüzden luganoyu bu kadar çok seviyoruz ama birde arkası var bunun edu cok hızlı..

Deniz Gökyar
11-06-2009, 14:28
ya kaleci gol yerde bi defans oyuncusu bukadarda kendi kalesine isabetli şut göndermezki kardeşim :)
Kaleci zaten stopere, bende ! ya da , bırak ! tarzı sözlerle yardımcı olmazsa sürekli altı pas civarında dolaşan stoper de 7 metreyi iyi kötü bulu;)
işte tam bunu anlatıyorum bende...
edu luganonun yavaş kaldığı yerlerde hızlı olması nedeniyle açıklarını kapatıyo o yüzden luganoyu bu kadar çok seviyoruz ama birde arkası var bunun edu cok hızlı..
+1907 Edu şuan Avrupa da dahil ayakları en iyi olan stoperlerden..Aynı zamanda kademe hatasını pek nadir yapıyor ve hava toplarında da rakibe kolay kolay şans tanımıyor:)

Necati Atçeken
12-06-2009, 13:11
arkadaşlar bilica ile haberi okudunz mu mynet te falan var . . . :S ben burda söylemiyorum siz okuyun en iyisi . . .

Onur Aloğlu
12-06-2009, 13:22
36 numaralı koltuk hikayesi...

Nedense Fenerbahçe transfer edince ortaya çıkıverdi bu tarz haberler.

Necati Atçeken
12-06-2009, 13:27
işin içinde capone olmasa neler konuşulurdu ALLAH bilir

Eray Şen
12-06-2009, 17:14
deivid-ümit karan ilişkisini bu defa bilica-baros arasında görür müyüz acaba :D

Mustafa Ünal
16-06-2009, 10:54
Bilica'ya karşılık Yasin verildi. Belki de en iyi sezonunu geçirdiği dönemde Sivas'a gönderildi.

Fuat Rıhtım
16-06-2009, 10:56
arkadaşlar bilica ile haberi okudunz mu mynet te falan var . . . :S ben burda söylemiyorum siz okuyun en iyisi . . .

Yalan olduğu ortaya çıktı onun. O haber güya 2004 senesinde oluyor ama o takıma Bilica 2005 senesinde dahil olmuş.

Sedat Aydın
25-06-2009, 16:29
Uefa.com,Bilica'yı Süper Lig'de sezonun oyuncusu seçmiş.

http://www.uefa.com/footballeurope/news/kind=2/newsid=837018.html

Akif Coşkun
25-06-2009, 16:42
ya zaten en iyi stoperler bizdeydi umarım göndermezler ikisinide bence bilica gereksiz bir transfer oldu ki nasıl oynadığını da bilmiyorum umrarım başarılı olur

Can Ayyıldız
25-06-2009, 17:41
ya zaten en iyi stoperler bizdeydi umarım göndermezler ikisinide bence bilica gereksiz bir transfer oldu ki nasıl oynadığını da bilmiyorum umrarım başarılı olur

bnce bilica gereksiz deiL..sivas maçlarını izlediimizde içimiz gidiodu hatrlatırım :):)

Burak Urak
25-06-2009, 22:03
bize attigi frikik goLü ... :D

Akif Coşkun
25-06-2009, 23:59
ya oyle demeyin frikik carlos ta atar alex te atar hatta istesinler bende atarım :D:D neyse konu o değil ama bilemem edu ve lugano yu göndermeyeceklerse bence gereksiz..

Erman Alpaydın
26-06-2009, 05:12
Bilica ile ne zaman resmi sözleşme imzalanacak acaba basın önünde bir o kaldı imzalamayan?

Oğuzhan Yılmaz
26-06-2009, 10:54
Bilica, Rumen eşi ile birlikte Romanya´da tatilini sürdürüyor.
Brezilyalı stoperin medya önündeki imza (http://www.fenerbahce.com/imza/) töreninin de, bu nedenle birkaç gün gecikebileceği belirtiliyor. Bilica için düzenlenecek törenin, önümüzdeki hafta içinde gerçekleştirilmesi bekleniyor

Fanatiğin yaLancısıyım :D

Tuğba Tülü
27-06-2009, 23:07
Bilicanın yasinden daha iyi olduğunu söyleyenlere katılmıyorum,yasinle aynı düzeyde, yasini beğendiğimden değil ama özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla Bilica dan % 51 daha iyi..

Oktay Doğan
28-06-2009, 01:58
Yasin > Bilica :mor:

Özgür Okcu
28-06-2009, 02:03
bilica çok isabetli bir transferdir yasin den de her türlü iyidir tartışmam bile bunu lugano nun da çok büyük ihtimal gideceğini düşünürsek isabetli bir transfer olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz

Servet Güldeş
28-06-2009, 03:02
Yasin > Bilica :mor:

:şaka:

Can Ayyıldız
28-06-2009, 12:24
Bilicanın yasinden daha iyi olduğunu söyleyenlere katılmıyorum,yasinle aynı düzeyde, yasini beğendiğimden değil ama özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla Bilica dan % 51 daha iyi..

şaka:D dimi:rolleyes:?

Can Ayyıldız
28-06-2009, 12:26
Bu arada ANTU dan aldıım son duyuma göre Bilica İstanbula gelmiş..fotomaç muhabiri gazeteyi bilicanın eline werip foğoğrafını çekmiş(reklam kokan hareketler):Dama şöyle bir durum warmış ki werdiği gazetenin manşetinde matador galatasarayda yazıomş...tammen kolpa medya işte...hafta içi imza atması beklenio..

Tuğba Tülü
29-06-2009, 21:35
şaka:D dimi:rolleyes:?
Neden şaka olsun ki Jonh Teryy ile Bilica yı karşılaştırmadım ..Yasinle arasında bir fark yok bana göre ,Bilica da oynadığı süre içinde inişli çıkışlı bir garfik çizecek ,ondan da aman aman bir futbol beklemiyorum zaten..

Oğuzhan Yılmaz
30-06-2009, 00:46
Antremanda Baya neşeLi gözüküyodu BiLica İnşaLLah verimLi oLur

Yiğit Babacan
30-06-2009, 00:49
Tugba uzun zamandir takip ediyorum senin yazilarini.Bana kalirsa biraz pragmatik dusunmekte fayda var. :) Bu sezonun sabit grafik cizen tek defans oyuncusu Bilica'dir heralde.Bir cok spor programinda yilin futbolcusuna aday gosterildi.2002'de dunya kupasinda Brezilya'nin Alex'li Ronaldinho'lu kadrosunda bulunan bir futbolcudan bahsediyoruz.Yasin de geldiginde cok yurekli bir futbol oynuyordu.Hatta ben Kemalettin olur diyordum da ne yazik ki olmadi. Inisli cikisli bir grafik sergiledi surekli oynayamadigindan.Tecrube olarak da aralarinda cok fark var.

Can Ayyıldız
30-06-2009, 11:07
Neden şaka olsun ki Jonh Teryy ile Bilica yı karşılaştırmadım ..Yasinle arasında bir fark yok bana göre ,Bilica da oynadığı süre içinde inişli çıkışlı bir garfik çizecek ,ondan da aman aman bir futbol beklemiyorum zaten..
turkcell süper lig de geçen sene lugano ile birlikte en ii defans oyuncusu Bilica idi..ne Egemen ne song ne serwet ne toraman ne gökhan zan...tabi bu bnm fikrim görüşlerine saygılıyım..zaman herşeyi gösterecek..inş. yararlı olcak...

Birkan Gökpınar
30-06-2009, 11:39

bu tartısmaya sunu yazabilirim bülent uygunun bir acıklaması var bir stoperin en iyi döneminin 26 ile 30 yasları arası cünkü savunma oyuncusunun tecrübesi ve sezilerinin cok ii olması gerekiyor.aslında yasinle bilica arasındaki fark buradan kaynaklanıyor yasin cok yetenekli bir oyuncu ancak cok tecrübesiz.bizim takımımızdada böyle bir eksiklik var yasin zaten forma sansı bulamıyordu,fenerbahçeye alındıgı sene kiraya verilmeliydi.

Tuğba Tülü
01-07-2009, 23:33
Arkadaşlarım ,renktaşlarım ,ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz ..Ben diyorum Yasini göndereceksen Bilicayı almayacaktın (Escude yi alıp koyacaktın :) ) hala savunuyorum gereksiz bir transfer ,ama inşallah ben yanılırım da sizin dediğiniz doğru çıkar ..

Fuat Rıhtım
02-07-2009, 00:06
Aslında Tuğba o kadarda yanlış birşey söylemiyor.

Bilica, Yasin'den iyi tamamda, Yasin'in yaşı genç ve Yasin kötü bir oyuncu değildi. Ayrıca Türk-yabancı farkıda bence Yasin'in yollanmasının yanlış olduğunu gösterir bize. Bakalım. Top sahada oynanıyor. Servet'in bile 8.5 milyon euro ettiği bu ortamda kim bilir belki Yasin'i geri alır, daha fazlasına satarız :)

Mustafa Özbakır
04-07-2009, 20:45
Öncelikle camiamıza tekrardan hayırlı olsun ben şundan rahatsız oldum fenerbahce.org 'ta bilicanın transferiyle ilgili haberdede var fotoğraf.Gitmiş bayrağımızın üstüne oturmuş bence güzel bir foto olmamış birçok taraftar sitelerinde alay edilmiş bayraklarının üstüne oturur diye facebooktada baya dolanıyo bence hiç yakışmadı.

Eyüp Toktaş
05-07-2009, 14:42
Hayirlisi olsun.Insallah uzun seneler oynar bizde

Baran Kutlu
15-07-2009, 20:08
biLica niye 58 giyiyor,biraz saçma geLdi bana.tamam sivastan geLdi ama ne aLaka yani..:cool:

Utku Cenikli
15-07-2009, 20:18
58 gıymesı bence sempatık sonucta sıvas sayesınde buralarda... ayrıca dun aksamkı macda takımın en iyilerindendi ne kadar rakip zayıf olsada

Göktürk Daşoluk
16-07-2009, 11:11
Bılıca saglam futbolcu ,güzel futbol oynayacagımdan şüphem yok ;)

Fuat Rıhtım
16-07-2009, 18:41
58 gıymesı bence sempatık sonucta sıvas sayesınde buralarda... ayrıca dun aksamkı macda takımın en iyilerindendi ne kadar rakip zayıf olsada

Bana biraz ağır gibi geldi rakip zayıf olsada.

Daum'un takım olarak hızlanma konusunda daha çok çalışmamız gerek demesi Deivid, Alex ve Bilica gibi oyuncularımızın oyunu daha hızlı oynamalarına, müdahale yaparken daha hızlı yapmalarına neden olacak sanırım. Bunun bilincinde olması Daum'un, iyiye bir gösterge.

Ege Uysaler
19-07-2009, 15:48
http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=1119142&AuthorID=112&b=Daumun sansi Bilica&a=Ugur Meleke&ver=06

ama isim değil ya kötü gelir bize ...

Fuat Rıhtım
19-07-2009, 16:44
http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=1119142&AuthorID=112&b=Daumun sansi Bilica&a=Ugur Meleke&ver=06

ama isim değil ya kötü gelir bize ...

İnşallah gelecek oyuncularla Bilica, diğer oyuncularımıza yapılanlar gibi nasiplerini almazlar. Uğur Meleke çok doğru tespitler yapmış.

Birde, Daum'da sihirli değneğin olmadığını belirtmek isterim. Adam daha antreman yaptıralı 3 hafta oluyor. Güç yüklemesi yaptırıyor, kondisyon depoluyor takıma. 1 senedir doğru düzgün antreman yapmadı futbolcularımız neredeyse. Bunun açığını kapatmak kolay değil.

Ege Uysaler
19-07-2009, 17:03
. 1 senedir doğru düzgün antreman yapmadı futbolcularımız neredeyse. Bunun açığını kapatmak kolay değil.
gel biz bunu 3 yapalım :)

Fuat Rıhtım
19-07-2009, 17:23
gel biz bunu 3 yapalım :)

Seni mi kırıcaz ya, hadi 3 olsun :D

Dediğin gibi, Zico döneminde de hep Roland Koch'un biriktirdiklerinden yedik antreman konusunda :)

Semih Kuşçu
20-07-2009, 11:00
topla çok oynuyo inş sene içinde bu kadar oynamaz yoksa çok çekicez

Halil Didikoğlu
25-07-2009, 00:00
hazırlık maçlarında fazlasıyla ağır kalıyordu,umarım ileride daha iyi olur...

Tahsin Şimşek
31-07-2009, 13:30
dün çok iyiydi bu şekilde devam ederse çok büyük katkı sağlar...

Selim Kul
31-07-2009, 14:27
Bence dün iyi değildi. 3-4 kere o zenciyi pozisyona soktu, çok ağır kaldı. Neyse ki adamın bitiriciliği -5 idi:)

Burak Okumuş
31-07-2009, 14:48
topu oyuna ii sokuyor

Mustafa Ünal
31-07-2009, 15:37
Bence dün iyi değildi. 3-4 kere o zenciyi pozisyona soktu, çok ağır kaldı. Neyse ki adamın bitiriciliği -5 idi:)

O adamın bir deparları vardı Allah'tan , başka birşeyi yoktu. Yoksa ilk maçtan madara edebilirdi bizi.

Bilica - Önder ikilisi çok yavaş kaldı. Sürekli hücum düşünen kanatların açığını bu ikili kapatamaz.

İlker Kırıt
31-07-2009, 15:39
zaten bu takım defansata sorun yaşamazsa ve cristian emre iyi bi uyum yakalarsa tutulması zor...
ama defansaın yavaşlığı benide rahatsız ediyo

Onur Yıldırım
31-07-2009, 15:58
zaten bu takım defansata sorun yaşamazsa ve cristian emre iyi bi uyum yakalarsa tutulması zor...
ama defansaın yavaşlığı benide rahatsız ediyo

kesinlikle...

önderle bilica tutmadı bi defans şart.anlaşsınlar artık eduyla da göndersinler ama yook

Selim Kul
31-07-2009, 16:07
O adamın bir deparları vardı Allah'tan , başka birşeyi yoktu. Yoksa ilk maçtan madara edebilirdi bizi.

Bilica - Önder ikilisi çok yavaş kaldı. Sürekli hücum düşünen kanatların açığını bu ikili kapatamaz.

Aynen öyle. Ben Önder'i yine de beğeniyorum. Misal Edu ile aşağı yukarı aynı seviye olduğunu düşünüyorum. Kısacası bize Lugano gibi bir lider ve hızlı stoper lazım.

Başar Deniz
09-08-2009, 13:11
iddia ediyorum bilica luganodan daha iyi bi futbolcu, topa daha iyi basan, gereksiz yere kart(kavga,küfür vb nedenlerle) görmekten kaçınan bir oyuncu.

şu anda defansta eksiklik var bunu kabul ediyorum ama bunun nedeni, önder-bilca iklisinin uyumsuzluğu, bilcanın yanına en azından onun kadar iyi bir defans oyuncusu şart...

Gökhan Yalçınkaya
09-08-2009, 14:10
iddia ediyorum bilica luganodan daha iyi bi futbolcu, topa daha iyi basan, gereksiz yere kart(kavga,küfür vb nedenlerle) görmekten kaçınan bir oyuncu.

şu anda defansta eksiklik var bunu kabul ediyorum ama bunun nedeni, önder-bilca iklisinin uyumsuzluğu, bilcanın yanına en azından onun kadar iyi bir defans oyuncusu şart...

Nobre ve Boboylakupa maçında didişip kart gören kimdi ???
Ya da Uefa macında abraham denen adamı kaçırıp birde faulle durduran ardından kırmızı kartı gören kimdi ??
Peki bu yaptıkları sence gerekli miydi ??
Lugano Chelsea macında drogbaya adım attırmamıstı hatırlarsan ancak bilica o zenciyi bi sağa bi sola kaçırdı. O kadar alt seviyede bir futbolcu bunları yapabiliyorsa vay bizim halimize :rolleyes::rolleyes:

Saygın Özkan
09-08-2009, 14:23

Bjk süper kupa maçını, Macaristandaki honved maçını izlemedin galiba. Bi de 2 sene önceki Chelsea maçlarını izlemeni tavsiye ederim.

Sonuç olarak, Bilica'yla Lugano hiç bi şekilde karşılaştırılmamalı..

Fuat Rıhtım
09-08-2009, 15:21

Lugano dediğimiz adam, Sevilla ve Chelsea ile oynadığımız toplam 4 maçta, dünyanın en iyi forvetlerini tek bir sarı kart görmeden tutmuştur. Nasıl bu kanıya varıyorsunuz peki?

Hakem gelsin insanı çıldırtsın, rakip bizi psikolojik olarak sindirirken, hakem laf etmesin, ondan sonra Lugano neden böyle yapıyor. Oh ne güzel.

şu anki görüntü itibariyle takımın en zayıf halkası bana göre uefa maçı oynayacak kapasitede olmadığını düşünüyorum lig için ideal ama avrupada edu önder oynamalı

Altan bende defansın eksikliğinden korkuyorum ama Daum'un ilk zamanındaki savunmayı hatırlıyor musun?

Serkan-Servet-Luciano-Ümit

Bu kadroyla biz kimleri devirmiştik.

Şimdiki defansımız ise;

Gökhan-Edu-Bilica-Carlos

gibi gözüküyor. O zamana göre kat kat iyi bir savunma hattımız var. Daum biraz daha oturtsun takımı hele, savunma uyumunuda bir yakalayalım, herşey çözülecektir :)

Yiğit Babacan
09-08-2009, 15:44
Edu'nun sakatligi 2.5 ayi bulacakmis.Edu-Bilica ikilisi hayal olur yani.Edu'nun yerine birini almamiz sart.Onun disinda neden daha iyi bir defans kurmak varken suankilerle yetinelim anlamadim.

Fuat Rıhtım
09-08-2009, 15:58
Edu'nun sakatligi 2.5 ayi bulacakmis.Edu-Bilica ikilisi hayal olur yani.Edu'nun yerine birini almamiz sart.Onun disinda neden daha iyi bir defans kurmak varken suankilerle yetinelim anlamadim.

Fenerbahçe Dergisi'nin son sayısında Aziz Başkan, gerekirse transfer yapabiliriz hala diyordu :)

Edu'nun sakatlığı hakkında bilgimiz yok şu anda malesef. Daum işini biliyordur :)

Yiğit Babacan
09-08-2009, 16:11
Sabahleyin 3 5 yerde okudum gibi gelmisti ama farkettim ki sadece gazetevatanda yazmis.Gercekligi olmamasi yuksek.

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=24_Milyon_TL_cope_gitti&tarih=09.08.2009&Newsid=253044&Categoryid=5

Mert Çubukçu
09-08-2009, 16:12
feridun yazmış :) gülüp geç..

Başar Deniz
09-08-2009, 16:43
bırakın şu önyargıyı allah aşkına, luganonun yanında edu oynadı, bilicanın yanında kim var? bu lugano ne adammış ya avrupa klüpleri sizin kadar farkına varamadı, fellik fellik klüp arıyor o mükemmel dediğiniz lugano, madem çok iyi bir oyuncu neden hala transfer olamadı, niye almıyor kimse, bütün liğler açıldı açlacak antreman bile yapacağı bir klüp bulamadı hala. bilicanın yanına en az onun kadar iyi bir stoper alınsın görelim o zaman bilica mı lugano mu iyi?

Fuat Rıhtım
09-08-2009, 16:45
bırakın şu önyargıyı allah aşkına, luganonun yanında edu oynadı, bilicanın yanında kim var? bu lugano ne adammış ya avrupa klüpleri sizin kadar farkına varamadı, fellik fellik klüp arıyor o mükemmel dediğiniz lugano, madem çok iyi bir oyuncu neden hala transfer olamadı, niye almıyor kimse, bütün liğler açıldı açlacak antreman bile yapacağı bir klüp bulamadı hala. bilicanın yanına en az onun kadar iyi bir stoper alınsın görelim o zaman bilica mı lugano mu iyi?

Raul Albiol Madrid'den ne kadar alacak biliyor musunuz?

1.5 milyon eurodan az bir paraydı sanırım.

Lugano ne istiyor? Bizden menejer parasıyla birlikte yıllık 4 milyon euro. Hadi Avrupa kulüplerine 2.5-3 diyor diyelim. Sizce Avrupa kulüpleri bunu kabul eder mi?

O yüzden açıkta kaldığını söylemeye gerek yok sanırım. Yoksa Lugano gibi bir oyuncunun açıkta kalması imkansız ;)

Başar Deniz
09-08-2009, 16:52
Raul Albiol Madrid'den ne kadar alacak biliyor musunuz?

1.5 milyon eurodan az bir paraydı sanırım.

Lugano ne istiyor? Bizden menejer parasıyla birlikte yıllık 4 milyon euro. Hadi Avrupa kulüplerine 2.5-3 diyor diyelim. Sizce Avrupa kulüpleri bunu kabul eder mi?

O yüzden açıkta kaldığını söylemeye gerek yok sanırım. Yoksa Lugano gibi bir oyuncunun açıkta kalması imkansız ;)

bence lugano gibi agresif, yanlızca duran toplarda gol atma yeteneğine sahip paragöz adamlar açıkta kalmaya mahkumdur. chelse maçını örnek vermişsiniz bende size şunu söylemek isterm UĞUR BORAL-SEVİLLA. önemli olan süeklilik. gittiği çok iyi oldu.

Fuat Rıhtım
09-08-2009, 17:26
bence lugano gibi agresif, yanlızca duran toplarda gol atma yeteneğine sahip paragöz adamlar açıkta kalmaya mahkumdur. chelse maçını örnek vermişsiniz bende size şunu söylemek isterm UĞUR BORAL-SEVİLLA. önemli olan süeklilik. gittiği çok iyi oldu.

Sadece bir maç iyi oynadı diyorsanız Lugano, bu vefasızlığın en büyük örneğidir.

Bizden gitti diye onu kötülemeye gerek yok.

Geçen sene çoğu maçta fark yemeyişimizin nedeni olan Lugano'dur, ondan önceki sene birçok maçta bizi kurtaran Lugano'dur.

Adam Ibrahimovic, Fabiano, Drogba, Vagner Love, Kovermans gibi oyunculara adım attırmadı ama malesef bize yine yaranamadı.

Biz çeyrek final oynadığımız sezon Kadıköy'de Şampiyonlar Ligi'nde sadece 1 gol yedik. O da Escude'nin attığı goldü. Toplam 6 maçta 1 gol yemek ne demektir? Hiç mi katkısı yokmuş bu adamın?

Bir ara İngilizce gazeteleri Manchester ve Real Lugano için kapışıyor haberleri bile yaptılar ki resimleri duruyordu bende. Bu haber yalan bunu hepimiz biliyoruz ama Avrupa'yı bile bu kadar etkilemiş bir oyuncu bu kadar mı kötüdür?

Lugano o 4 milyon euroyu keşke kendine isteseydi. Sonuna kadar hakederdi. Ama işin içine o pislik menejer girince.. Üzülüyor insan..

Çağrı Erdoğan
09-08-2009, 17:35
bilica ve luganoyu aynı kefeye koymanın alemi yok ....Luganonun ne kadar üstün olduğu bu kadar aşikarken hiç yormayalım... L ugano dönmezse bu defasn bize çok çektirir bu sene...

Başar Deniz
09-08-2009, 17:50
fuatcım lugano sana göre çok iyi bir futolcu olabilir, avrupanın büyük klüplerini de peşiden koşturuyor olabilir??? ama ne olacağı belirsiz bir futbolcu bu saatten sora işimize yarar mı buna bakmak lazım. ben iddiamın akasındayım Bilicanın yanına yeni transferden ziyade edu iyileşip gelsin, hep beraber görelim bilicayı. o zaman ayı bir sayfa açalım lugano mu bilica mı diye. ama önce biraz izleyip görelim...;)

Fuat Rıhtım
09-08-2009, 18:11
fuatcım lugano sana göre çok iyi bir futolcu olabilir, avrupanın büyük klüplerini de peşiden koşturuyor olabilir??? ama ne olacağı belirsiz bir futbolcu bu saatten sora işimize yarar mı buna bakmak lazım. ben iddiamın akasındayım Bilicanın yanına yeni transferden ziyade edu iyileşip gelsin, hep beraber görelim bilicayı. o zaman ayı bir sayfa açalım lugano mu bilica mı diye. ama önce biraz izleyip görelim...;)

Ben Bilica kötü bir oyuncu demiyorum ki zaten.

Edu yanına geldiğinde elbette onlarda iyi bir ikili olacaklar. Buna can-ı gönüldende inanıyorum. Bu yüzden transfer olmasınıda istemiyorum çünkü yakın zamanda önemli maçımız yok o yüzden Edu'nun dönüşünüde istiyorum. Tabi Lugano ile anlaşılamıyorsa.

Yalnız Edu-Bilica ikilisi hiçbir zaman Edu-Lugano ikilisi gibi olmayacaktır, olAmayacaktır :)

İkisinin geçmişteki performanslarına, yeteneklerine ve yapabildiklerine baktığımızda zaten bu ortaya çıkıyor, tekrardan bekleyelim izleyelim demeye gerek yok yani.

Cem Demirtaş
09-08-2009, 18:44
Peki Edu-Bilica ikilisi oynayınca kim kesilcek yabancılardan?

Yiğit Babacan
09-08-2009, 22:21
Edu-Bilica-Roberto Carlos-Dos Santos-Christian-Deivid-Alex-Guiza dan hangi 2sini yedek birakacaklar ben de merak etmiyor degilim.Deivid'in kenarda olacagina eminim sanirim.

Ali Alançay
09-08-2009, 23:22
Nerde Lugano... Bilica beni korkutuyo

Yiğit Babacan
10-08-2009, 00:06
Valla Alicim bu mac topu iyi yonlendiriyor gibi geldi dinlerken

Mert Çubukçu
10-08-2009, 01:08
yok artık bu maçta bilicayı nasıl kötü olarak algılayabilirsiniz :)
adam her kafa topunu aldı pas dağıttı cok iyi oynadı..

Fuat Rıhtım
10-08-2009, 01:25

Olsun Mert, onun yanına bi Edu lazım yine de :)

Orayıda taş gibi yapalım ki, sallayalım katıldığımız her kupayı bu sezon :)

Geçen sezonun acısını öyle bir çıkaralım ki, unutulmasın asla o çıkan acı :)

Ege Uysaler
10-08-2009, 01:32
mert adamın suçu sivastan gelmek ne işin var sivasta gelsene corintiastan falan ;)

Mert Çubukçu
10-08-2009, 01:42
mert adamın suçu sivastan gelmek ne işin var sivasta gelsene corintiastan falan ;)

:) valla hep böyle oynasın başka bişey istemem taş gibi defans yaptı bugün..

Olsun Mert, onun yanına bi Edu lazım yine de :)

Orayıda taş gibi yapalım ki, sallayalım katıldığımız her kupayı bu sezon :)

Geçen sezonun acısını öyle bir çıkaralım ki, unutulmasın asla o çıkan acı :)

:) şu defans bölgesine bir transfer yaptıkmı bilica ile uyumlu olucak tek bir kişi aldıkmı öyle bir sallarız ki Fuat işte ozaman kimse unutmaz bu acıyı :)

Deniz Gökyar
10-08-2009, 02:58
:) şu defans bölgesine bir transfer yaptıkmı bilica ile uyumlu olucak tek bir kişi aldıkmı öyle bir sallarız ki Fuat işte ozaman kimse unutmaz bu acıyı :)
Ünlü gazeteci yazar Murat Gökhan Bardakçı her ne kadar konuyla ve hatta futbolla da ilgisi olmamasına rağmen spor servisinden gizli bir bilgi duymuş ve " Fenerbahçe dünyaca ünlü bir futbolcuyla anlaştı " (http://forum.donanimhaber.com/m_33594837/printable.htm) diyerek bu haberi açıklamış arkadaşlar..Peki bu isim kim :???: Lucio Inter'e gitti , Toure Man. City'de , Rio Ferdinand gelmez , Cannavaro tekrar Juve'de.. Coloccini , Luisao , Metzelder , Juan ..Dünyaca ünlü stoper kim gelecek acaba :???:

Yavuz.Kara
10-08-2009, 03:01
çok fazla risk alması beni de korkutuyor. son adamın çalıma girmesini sevmiyorum. en son hatırladığım servet yapardı bunu.

Deniz Gökyar
10-08-2009, 03:07
çok fazla risk alması beni de korkutuyor. son adamın çalıma girmesini sevmiyorum. en son hatırladığım servet yapardı bunu.
8O. dakikalara doğruydu yanlış hatırlamıyorsam durum 0-1 iken ceza sahamızda son adam olmasına rağmen denizlili oyuncuya çalım atmaya çalışıyordu :rolleyes: Yalnız 2. yarının başında korner direğinin önündeki hareketi (topu sektirerek havaya kaldırışı ve havadaki estetik vuruşu) gayet hoştu;)

Emre Kıyak
10-08-2009, 09:40
Çok etkiliydi hiçbir kafa topunu sektirmedi neredeyse..Böyle devam ederse gelen gideni aratmaz..
Maçın gizli yıldızıydı umarım böyle devam eder..

Selim Kul
10-08-2009, 13:29
İnşallah en kötü maçı böyle olurda bende bütün laflarımı yer ve haksız çıkarım.

Başar Deniz
10-08-2009, 15:00
FABİO BİLİCA NE YAPTI?
Pas 52
İsabetli pas 36
İsabetli şut 0
Top çalma 1
Top kaybı 0
Topla buluşma sayısı 59
Topla oynama süresi 03.15 dk

arkadaşlar, yine söylüyorum bu bilica, luganoyu aratmayacak, İZLEYİP GÖRELİM

Fuat Rıhtım
10-08-2009, 16:13
FABİO BİLİCA NE YAPTI?
Pas 52
İsabetli pas 36
İsabetli şut 0
Top çalma 1
Top kaybı 0
Topla buluşma sayısı 59
Topla oynama süresi 03.15 dk

arkadaşlar, yine söylüyorum bu bilica, luganoyu aratmayacak, İZLEYİP GÖRELİM

Bilica kötü adam değil Başar abi :)

Bilica'nın yanına iyi bir adam daha lazım, bunu söylüyoruz :)

Topu Edu'dan da, Lugano'dan da iyi kullandığı kesin zaten..

Deniz Gökyar
10-08-2009, 16:17
Transfer olduğu ilk günlerde bile Lugano'yu aratmayacağını düşündüğüm Bilica'da hala israrcıyım ancak bu maç kimseyi yanıltmasın..Şikeci horoz böyle giderse kesin küme düşecektir..FABİO BİLİCA NE YAPTI?
Top çalma 1
Bir savunma oyuncusunun maç başına top çalma sayısından epey düşük bu maç yanıltıcı..
Çok etkiliydi hiçbir kafa topunu sektirmedi neredeyse.. Stoperler için doldur boşalt hücumalarına yapılan savunmalardan rahat savunma şekli olamaz.Tamam Fatih Yiğen gibi yaklaşık 1.95'lik ve hava toplarında üstün bir oyuncu vardı Denizli'de ama cepheden gelen topları toplamak stoperler için zor değildir , bu maç kimseyi yanıltmasın savunmamız zor maçlarda saatli bomba :(

Emre Kıyak
10-08-2009, 16:31
Transfer olduğu ilk günlerde bile Lugano'yu aratmayacağını düşündüğüm Bilica'da hala israrcıyım ancak bu maç kimseyi yanıltmasın..Şikeci horoz böyle giderse kesin küme düşecektir..
Bir savunma oyuncusunun maç başına top çalma sayısından epey düşük bu maç yanıltıcı..
Stoperler için doldur boşalt hücumalarına yapılan savunmalardan rahat savunma şekli olamaz.Tamam Fatih Yiğen gibi yaklaşık 1.95'lik ve hava toplarında üstün bir oyuncu vardı Denizli'de ama cepheden gelen topları toplamak stoperler için zor değildir , bu maç kimseyi yanıltmasın savunmamız zor maçlarda saatli bomba :(
Futbol oynama tecrüben ve bilgin ne durumda bilmiyorum ama aldığı kafa toplarını daha dikkatli incelemeni tavsiye ederim..Her türlü pozisyonda (aynı anda havaya yükselip vurma,geriden gelip adamın önünde topa vurma,avantaj rakipteyken bile vücudunu kullanarak avantajı eline alıp vurma) kafa topunu alabildi..Üstelik iyi de oyun kurdu geriden bu da önemli bir durum..

Ben ilk maçlardan sonra Beşiktaş maçı için attığımızdan fazlasını yersek alırız diyodum..Defans o derecede korkutuyodu beni ama bu maçtaki oyunu, içimi biraz olsun hafifletti..Umarım daha da iyi olur..

Deniz Gökyar
10-08-2009, 16:44
Futbol oynama tecrüben ve bilgin ne durumda bilmiyorum ama aldığı kafa toplarını daha dikkatli incelemeni tavsiye ederim..Her türlü pozisyonda (aynı anda havaya yükselip vurma,geriden gelip adamın önünde topa vurma,avantaj rakipteyken bile vücudunu kullanarak avantajı eline alıp vurma) kafa topunu alabildi..Üstelik iyi de oyun kurdu geriden bu da önemli bir durum..

Ben ilk maçlardan sonra Beşiktaş maçı için attığımızdan fazlasını yersek alırız diyodum..Defans o derecede korkutuyodu beni ama bu maçtaki oyunu, içimi biraz olsun hafifletti..Umarım daha da iyi olur..
Konu da bu zaten Bilica hava toplarında iyi bir stoper (kabul edilen bir durum bu)ancak savunma oyuncuları yerden daha rahatsız olurlar..Yerden daha fazla zorlanacağı bir maçı beklemek lazım..Deniz'lili hücum oyuncularının bu lige yakışacak oyuncular olduğunu düşünmüyorum hücum organizasyonlarında çok etkisizdiler ama bunun nedeni tam anlamıyla bizim iyi oyunumuz değildi.O yüzden bu maç kimseyi yanıltmasın.Tamam iyi oyuncular küçük maçları da iyi çıkarmalılar ki büyük oyuncu olsunlar ancak büyük maçlar beni hala korkutuyor.Bilica'nın yanına kaliteli bir yedek değil kaliteli bir stoper şart..Ayrıca hava topu konusunda ,Fenerbahçe bir zamanlar Rotterdam'da 180'lik M.Doğan'ı 193'lük PVH'a tutturmak zorunda kalıyordu..Daum'un gelişiyle takımımız stoperlerini 2OO3 yazından itibaren hep 185 ve üzerinde tutmuştur..Hatta Fenerbahçe Hava Kuvvetleri Komutanlığı esprili sözü de hava toplarındaki etkinliğimizden geliyordu.. (Stjepan Tomas , Servet Çetin , Önder Turacı , Fabio Luciano , Diego Lugano ,Edu Dracena , Can Arat ,Yasin Çakmak , Fabio Bilica , Bekir Irtegün) ...

Mustafa Ünal
25-08-2009, 01:06
Bu nedir ya? Biri bana anlatsın. 90 dakika izledim maçı. Yakışmıyor takıma.

Mustafa Ünal
25-08-2009, 01:41
evet mustafaya katılıyorum avrupada çeyrek final ötesi hedefleyen bir takımda sırıtıyor gerçekten yakışmadı fenerbahçeye lugano kalmayacak diye alındı ancak bana göre başarılı değil önder lugano oynadığı sürece savunmada sıkıntımızın olacağını sanmıyorum

Bana da katıldın ya , kıyamet alameti gibi bu :).

Orhun Can
25-08-2009, 01:43
Önder ısrarım devam ediyor...

Saygın Özkan
25-08-2009, 02:59
Çok çok ağır.. Önder varken Bilica'nın yüzüne bakmam bile..

Fatih Suvaydan
25-08-2009, 04:21
Bilica yerine Önder çok daha iyi oynar diye düşünüyorum..bugün bir amatör futbolcu gibiydi..

Süleyman.Özdemir
25-08-2009, 11:48
Çok adam kaçıyor. Asıl görevi olan defans yerine orta sahaya daha yakın oynuyor. Buda arkaya adam kaçırmasına neden oluyor. Bencede önder daha iyi.. Hatta şans vermeleri halinde Bekir'de iyi oynıcaktır..

Bu sene Lugano rakipleri DÖVMEK :) yerine Bilicayı DÖVER herhalde!!! :))

Süleyman.Özdemir
25-08-2009, 12:18
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm692087.jpg

süleyman sanki senin dediğini anlatıyor bu :D
kaynak:fanatik.com.tr

:D Aynen kardeşim bu gidişte bu yıl Lugano kırmızı kart görmez.. Çünkü rakiple bi işi yokk direk Bilica'ya dalar :)))

Fatih Arat
21-09-2009, 00:17
Takımın en iyisiydi bu maçta cristianla beraber

Burak Babacan
21-09-2009, 00:35
bu maçta süper oynadı.bu şekilde devam eder inşallah

Ozan Karaer
21-09-2009, 00:50
Takımın Emre olmadığı dönemlerde son 2 maçtır Gökhan Gönül ile birlikte en iyisi,inşallah nazar değmez..Pozisyon açısından takımlara pek pozisyon vermiyoruz zaten ama O'nun da kararlı oyunu bunda etkili..Lugano ile yakışıyolar,sezon boyunca böyle devam eder..

Efe Yurtseven
21-09-2009, 00:53
herşey iyide defansta cok topla oynamassa daha da iyi olabilir diye düsünüyorum..

Çağrı Erdoğan
21-09-2009, 00:58
çok iyi oynadı fakat o lucianoyu hatırlatan çalımlar cidden riiskli dikkatli olması lazım...ayrıca gördüğü sarı karttan dolayı tebrik ediyorum...son yıllarda fenerbahçede görülen en gerekli sarı karttı bence ....

Ozan Karaer
21-09-2009, 01:00
herşey iyide defansta cok topla oynamassa daha da iyi olabilir diye düsünüyorum..

Sanırım tek eksisi..Çok tehlikeli hareketler yapıyo son adam yakışmayacak şekilde..Korkuyorum bu hareketlerden dolayı uyarılmaz diye,malum takımda bu kada kötü oynayan varken ve uyarı gelmezken,Bilica da kendi bildiği gibi davranırsa,o zaman yanarız işte.:rolleyes:

Ama kimse söylemese bile en azından teknik direktör ve yönetim bazında en kötü takım arkadaşları söyler..;)

Erdal Futtu
21-09-2009, 01:12
bugun ıyıydı gercekten..toparladı kendını...

Fatih Arat
21-09-2009, 01:19
İnterde oynayan yılların tecrübesi lucioyu örnek verebilirim.

Kimse lucioyu böyle oynuyor diye eleştirmiyor.

Büyük takımların ihtiyacı soğuk kanlı stoperlerdır.

Bizim sorunumuz defanstan oyun kuramamız ve bilica onu iyi yapıyor.

Lugononun topu kullanamamasından bu sene 2 tane gol yedığımızı hatırlatırım

Can Demir
21-09-2009, 01:38
Fabio bilibilibilibilica fabio bilibilibilicaa

Fuat Rıhtım
21-09-2009, 02:22
Bugün 1-2 defa adam kaçırsada hemen o pozisyonlarıda toparlamayı bildi. Sivas'ta bile böyle top oynadığını düşünmüyorum ben Bilica'nın, Lugano'ya deli diyorduk, Bilica ondan daha fena çıktı.. :D

Devam etmesi dileğiyle.

Gökhan Yalçınkaya
21-09-2009, 02:41
Bugün 1-2 defa adam kaçırsada hemen o pozisyonlarıda toparlamayı bildi. Sivas'ta bile böyle top oynadığını düşünmüyorum ben Bilica'nın, Lugano'ya deli diyorduk, Bilica ondan daha fena çıktı.. :D

Devam etmesi dileğiyle.

mesir macunu yemiş :D:D:D

bi ara forvetlerle dalga geciyordu ya bittim ya :dans::dans:

Kürşat Pak
21-09-2009, 02:47
mesir macunu yemiş :D:D:D

bi ara forvetlerle dalga geciyordu ya bittim ya :dans::dans:
sonu fena oldu kısa bı sakatlık gecırdı:D dalga gecmese super olur kalbım sıkısıyor:D

Burak Urak
21-09-2009, 16:58
yavas yavas çoğaLiyor ateşLi oyuncularimiz.. gökhan lugano ve biLica.. insaLLah ardisi geLir

Selim Kul
21-09-2009, 21:11
Bu adam tam bir canlı bomba. Allah'a emanet diye bir deyim varya işte bu adam bunun örneği

Gökhan Yalçınkaya
21-09-2009, 21:13
Bu adam tam bir canlı bomba. Allah'a emanet diye bir deyim varya işte bu adam bunun örneği
yok be kardesim o kadar değil:D:D

Onur Yıldırım
21-09-2009, 21:16
beni de korkutuyo ne diyim

Fuat Rıhtım
21-09-2009, 21:20
Psiko Bilica.. :D

2. devre bi ara 3-4 defa art arda sağ-sol yapıp rakibi şaşırtarak attığı çalımda gülmekten yerlere yattım.. :yaril:

Selim Kul
21-09-2009, 21:36
yok be kardesim o kadar değil:D:D

Valla aynen o kadar.

Can Ayyıldız
21-09-2009, 23:12
ilk gnden beri arkasındayım...Çok ii adam zamnla gsterecek bunu

Kürşat Pak
22-09-2009, 00:19
izleyip görücez:D

Uğur Sezer
22-09-2009, 00:47
Bilica sivasspor'da başarılı işler yaptı. bana göre bilica'yı başarılı gösteren en büyük sebeplerden biri; sivasspor'da yaptığı hataların "sırıtmayacak" oluşundandı.

Fakat Fenerbahçe'de izlerken bunlar biraz daha sırıtır duruma geldi. olumlu yanları tabiki var bahsettiğimiz gibi hırslı ve ruhlu oynaması,

Ama ortada küçümsenmeyecek hatalar yaptıgı maçlarda oldu.
bu açıdan bakarsak olumsuz yönleri;
topla beraber çok fazla ileri çıkışları, defansta yaptıgı "korkutucu" pas hataları, ve hızlı forvetlere karşı o güven verici defans duruşunu bana hissettirememiş olmasıdır... :cool:

Ferhat Adsız
22-09-2009, 16:49
Zamanla Lugano ile çok iyi ikili olacaklar ve bizim sorunumuz defans da değil gol yollarında

Uğur Sezer
22-09-2009, 17:51
Lugano ile "ikili" olarak bakarsak defansın daha da "ağır kalacağını" düşünüyorum..

Zamanla Lugano ile çok iyi ikili olacaklar ve bizim sorunumuz defans da değil gol yollarında

Onur Yıldırım
22-09-2009, 18:21
ağır kalsa da bi şekilde hallederler dediğiniz gibi sorun hücum bölgesinde.

Mehmet Sabırlı
23-09-2009, 17:32
Ya Bilica'da sanki beklediğimiz asi ruh var. Tuncay'dan sonra o ruhu arıyorduk. Luciano'ya benzettim son maçta. Habire hücuma çıkmalar falan. Birazda hızlı olsa çok iyi olacak...

Fuat Rıhtım
25-09-2009, 02:00
http://www.antu.com/FotoGaleri/24.09.2009_Idman_Fotograflari/antu_25_09_2009_19.jpg

Defansımız ağır diyenlere..

Daum bu konuda takımı çalıştırıyor diye boşuna demiyoruz. Şu merdiven çalışması konusunda hakkını vererek yaptığı sürece zorlanmayacak bir oyuncu tanımıyorum dünya üzerinde.

Bu çalışma hız konusunda inanılmaz derecede faydalı oluyor. Dediğim gibi hakkı verilirse muhteşem derecede katkı sağlar. Takımın sürekli çalıştığını biliyorum, sizinde bilmenizi istedim.

Kendimden biliyorum, hız konusunda pekte iyi değildim ama bu çalışmayla gerçekten insan kendini bile tanıyamıyor.

Onur Yıldırım
25-09-2009, 02:23
http://www.antu.com/FotoGaleri/24.09.2009_Idman_Fotograflari/antu_25_09_2009_19.jpg

Daum bu konuda takımı çalıştırıyor diye boşuna demiyoruz. Şu merdiven çalışması konusunda hakkını vererek yaptığı sürece zorlanmayacak bir oyuncu tanımıyorum dünya üzerinde.

Bu çalışma hız konusunda inanılmaz derecede faydalı oluyor. Dediğim gibi hakkı verilirse muhteşem derecede katkı sağlar. Takımın sürekli çalıştığını biliyorum, sizinde bilmenizi istedim.

Kendimden biliyorum, hız konusunda pekte iyi değildim ama bu çalışmayla gerçekten insan kendini bile tanıyamıyor.

araştırmaların çok iyi ;)

Gökhan Yalçınkaya
25-09-2009, 14:43

Lugoya Bak :D:D:D

Ozan Karaer
26-09-2009, 23:21
Son haftaların formda ismi..Yine bugün sahanın en iyisiydin,Antalya'nın pozisyonu yok ama kademeye girişin,her yere koşarak yetişmen..Bi ara ileriden geriye kadar pres yaparak geldin,top nerdeyse Bılıca oradaydı..

Oyun yapısı Inter'deki Lucıo ile aynı..Böyle devam Bılıca..

Ferhat Adsız
26-09-2009, 23:23
Defansımız çok iyi, bazı maçlarda bilica bazı maçlarda lugano ön plana çıkıyor

Burak Babacan
26-09-2009, 23:24
gerçekten defans çok iyi böyle devam eder inşallah

Kürşat Pak
daha ne isteyebilirdik ki??helal olsun süper oynadı..

Fuat Rıhtım
Bu adam deli deli :D:D

İlk geldiğinde çok soğuktum ama şimdi acaip kanım ısındı ya :)

O son pozisyonuda gol olsa güzel olucaktı :)

Yalnız birşey dikkatimi çekti. Bilica çok cüsseli, defanstada kafa toplarında fena değil ama serbest vuruşlarda, kornerlerde filan kafa toplarına hiç vuramıyor :???:

Ozan Karaer
26-09-2009, 23:29
Bu adam deli deli :D:D

İlk geldiğinde çok soğuktum ama şimdi acaip kanım ısındı ya :)

O son pozisyonuda gol olsa güzel olucaktı :)

Yalnız birşey dikkatimi çekti. Bilica çok cüsseli, defanstada kafa toplarında fena değil ama serbest vuruşlarda, kornerlerde filan kafa toplarına hiç vuramıyor :???:

Duran toplarda vuramaması bence,Alex'ten kaynaklanıyo gibi geliyo..Eskisi gibi bitirici ortalar kesemiyo..Bütün attığı toplar ön direkten savuşturuluyo,karambole kaldıramıyo topları..:rolleyes:

Yoksa Bılıca affetmez;)

Böyle devam ederse,sezon sonunda yediğimiz toplam gol sayısı çift hanelere çıkmıyacak gibi..Bugün yediğimiz gol tam bir kademe ve Gökhan Gönül hatası..Adam 50 metreden orta açıyo,topun nereye gideceği belli ama Gökhan sanırım sakatlığında dolayı o topu alamadı..Canı sağolsun,pahalıya patlayabilirdi ama Antalya adına tek pozisyondu,pozisyon denirse tabi..

Fuat Rıhtım
26-09-2009, 23:40
http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib/2009-09-26_ant1.jpg

Bilica'nın kart gördüğü pozisyon.

Fatih Arat
26-09-2009, 23:46
Defansı toparlayan oldu yine lucionun gelmesını istiyordum bayernden intere gitmeden

önce bilica onu hiç aratmadı gözümde

Selim Kul
27-09-2009, 00:05
Defansta hiç iş düşmedi nasıl bu kadar iyi bir puan verdiniz anlamadım.

Ama hücüm yönünden mükemmeldi.

Gökhan Yalçınkaya
27-09-2009, 00:44

haketmiş ya kesin haketmiş (!)

Kürşat Pak
27-09-2009, 00:45

acaba burdan ettıgım kufurlerden ban yermıyım bu ne ya?? ezbere kart çıkartıyor kırmızılı!!:kizgin:

Fatih Arat
27-09-2009, 00:51
Defansta hiç iş düşmedi nasıl bu kadar iyi bir puan verdiniz anlamadım.

Ama hücüm yönünden mükemmeldi.

Necatinin vedersonun arkasına 3 kez sarktığı tehlikeli olabicek atakları

kademeye girerek kesti ve önledi. Ve geriden iyi oyun kurdu.

Lugano ise 10 top attıysa ileri 9 unu kaptırdık bu yüzden bilica toparladı

Yeterli sanrım

Selim Kul
27-09-2009, 00:56
Necatinin vedersonun arkasına 3 kez sarktığı tehlikeli olabicek atakları

kademeye girerek kesti ve önledi. Ve geriden iyi oyun kurdu.

Lugano ise 10 top attıysa ileri 9 unu kaptırdık bu yüzden bilica toparladı

Yeterli sanrım

Bence değil. Hucumdaki etkinliğine zaten laf etmedim.

Fatih Arat
27-09-2009, 00:59
Daha ne olabılir zaten pozisyon vermediyse oyunu iyi kurduysa iyi puan vericez

Başka nasıl verilir iyi puan ?

Ege Uysaler
27-09-2009, 01:05
bu seneki en iyi transferimiz sivastanken de hayrandım şimdide

Selim Kul
27-09-2009, 01:07
Daha ne olabılir zaten pozisyon vermediyse oyunu iyi kurduysa iyi puan vericez

Başka nasıl verilir iyi puan ?

Antalya'nın pozisyona girme çabası olmadı ki zaten. Puan vermiyorum sadece eleştirmiyorum karıştırma aman.

Fatih Arat
27-09-2009, 01:11
Gökhanın bi anlık hatasıyla gol yediğimizi unutmyalım.

Pozisyona girme çabası yoktu diye birşey olamaz.

Fuat Rıhtım
27-09-2009, 01:14
Hala bana göre hız konusunda istenilen kapasiteye ulaşmasada, hız yönünden eleştiriler gelmiyor ya artık, buna gerçekten seviniyorum :)

Daum'un bu konu üzerinde durduğunu söylemiştik, demek ki 30 yaşında bile olsa oyuncuları, birşeyler katabiliyor Daum oyuncularına :)

Can Ayyıldız
27-09-2009, 01:20
Savaşıyor ya o bile yeter...bu mücadelesi dewam ederse taraftarın çok seweceği bir oyuncu kazanıorz ;)

Kürşat Pak
27-09-2009, 01:35
lugano onun yanında sönük kaldı...ne diyim başka:D

Emre Kıyak
27-09-2009, 02:02
Bana göre Luganodan bile iyiydi..Umarım böyle devam eder...

Birol Kösem
28-09-2009, 20:37
Yaptığı Riskli Hareketlerin Altından Başrıyla Kalkıyor. Bu Hareketler İleride Başımıza İş Açabilir Ama Ne Yalan Söyliyim Hoşuma Da Gitmiyo Değil Yani. Bi Stoper İçin Fazlasıyla Teknik Lucianodan Sonra İlk Kez Geriden Oyunu İyi Kurabilen Bi Stoperimiz Oldu. Umarım İleride Daha Da İyi Olacak.

Alper Kayabaşı
28-09-2009, 23:17
Her geçen maç daha iyi oluyor, savunmadaki başarısı kadar hücuma da katılması takım için çok iyi..

Fatih Dalbudak
29-09-2009, 04:24
İlk alındığında bu ne ya dedim? Ama iyi ki de almışız diyebiliyorum şimdi.. Nazar değmesin.

Samet Koşar
29-09-2009, 16:44
Lugano'yla birbirlerine alışmaları gerekiyor.. Bu nedenle de Daum onu kesmiyor Carlos'u kesiyor. Bilica'daki sorunun uyum sorunu değil de başka bir sorun olduğunu görseydi Daum gayet Bilica'yı keser Önder'i oynatırdı.

İlker Kırıt
29-09-2009, 18:09
olacak olacak.bilica lugano gökhan volkan ve BENCE backteki santos türkiyeyi geçin dünyada abartısız ilk 10 a girecek bi savunma hattı.bilica gün geçtikçe daha iyi olacaktır.lugano eduilk geldikleri sene ne hatalar yaptı.lugano için g.amerikanın en iyi defansı bumu bile dendi.ama sonra gördük ki uyum sürecini aştıkça nasıl iyi oynadıklarını...defans için uyum çok önemli bu da zamanla olacak...lugano bilicayı tanıycak bilica luganoyu.birbirlerinin eksiklerini kapatacaklar,bilica kafaya çıkınca lugano nerde duracağını gözü kapalı bulacak....defanstan hiç korkum yok

hücum da biraz kollektif,hızlı olsak bu takımı kimse durduramaz.tek eksiğimiz bu...

Selim Kul
05-10-2009, 20:59
Bu adama çok olumsuz eleştiriler yaptım ama bana yedirmeye başladı bu laflarımı. O daha iyi olsun da bende yerim sorun değil:)

Göktuğ Güllüce
05-10-2009, 21:05
Bilica için işte bu diyeceğim zaman, hızlı kaliteli forvetlere karşı (özellikle avrupa maçlarında) aynı performansı sergileyeceği zamandır... Süper ligteki ortalama altı forvetlere karşı başarılı olması benim için kıstas değil... Umarım ileriye yaslandığımız zamanlarda,geriye dönüşlerde veya dediğim tipte forvetlere karşıda aynı başarıyı sergiler, bende mahcup olurum...

Serhat.Yaşasın
05-10-2009, 21:11
Savunmada oynayan futbolcularımızı hep eleştiriyoruz ama 8 lig macında sadece 3 golü kalemizde görmek savunmamızın başarılı olduğuna işarettir.Tabi bu noktada kalecimiz Volkan Demirelinde payı cok önemlidir.

Cem Demirtaş
05-10-2009, 22:42
Bu adama çok olumsuz eleştiriler yaptım ama bana yedirmeye başladı bu laflarımı. O daha iyi olsun da bende yerim sorun değil:)
Selimcim ben de öyle valla razıyım :)

Ege Uysaler
05-10-2009, 23:13
aynı durumu ben de baroni de yaşadım :)

Mert Çubukçu
05-10-2009, 23:54
aynı durumu ben de baroni de yaşadım :)

kaç kere anlattım sana :)

Mustafa Ünal
06-10-2009, 13:40
kaç kere anlattım sana :)

Semih cezallıııı..

Volkan'ın kurtardıkları olmasa bu maç , acep Bilica hakkında görüşler ne olurdu bilmiyorum.

Kayhan Türk
19-10-2009, 13:26
Bilica güvenimi boşa çıkarmadı, arkadaşlarla konuşurken sürekli savunuyodum Bilica'yı takıma alışamadığı ilk günlerde. Takıma alıştıkça kalitesini ortaya koyuyor.

Göktuğ Güllüce
22-10-2009, 21:32
Biri şu adama artık olur olmaz yerde rövaşata ile topu uzaklaştırma gibi bir şovun ne kadar tehlikeli olduğunu söylemeli artık...

Çağdaş Turak
23-10-2009, 00:55
ya ne gerek böle hareketlere anlamıyorum bigün basımızı yakıcak ama ne zmn